Skip to content


       Szűrés lista

Hagyó: Az ötödik ingatlan is kipipálva

Azért valljuk be, ez az ártatlan zarándok Miklós nem akármilyen tempóban nyomja ...

Hagyó a harmadik, szintén budai ingatlanjának haszonélvezeti jogát a barátnőjére jegyezte be március 12-én. (Pont az Antall-interjú megjelenése előtt 1 nappal. Nem érdekes, hogy véletlenül a Balogh-interjú megjelenése előtt 1 nappal íratta a lányára a másik két lakást?)

"Ha bárki meg akarná venni a lakást, számolnia kell azzal, hogy a nő az ingatlanban maradhat. Ha netán bírósági eljárásra kerülne sor és felmerülne, hogy Hagyó Miklós a haszonélvezeti joggal "bebiztosította magát", külön perben megtámadható lenne a szerződésen alapuló haszonélvezeti jog. Így viszont bizonyítani kellene, hogy a haszonélvezeti jog alapjául szolgáló szerződés színlelt." - írja a HVG

Vagyis pár hónap alatt Hagyó eladott 2 ingatlant, 2 másikat a lányára íratott, most meg még egyet a barátnőjére.

Apró kérdés:  Látta valaki Hagyó Miklóst Magyarországon az elmúlt 2-3 hétben? Mert a vizsgálóbizottság meghallgatására nem ment el, kamera előtt nem nyilatkozott, viszont levélben válaszolt a feltett kérdésekre.

Megnézte valaki, hol adták fel a levelet? Lehet, hogy Thaiföldön ...
 

Címkék: budapest pofátlan hagyó

A bejegyzés trackback címe:

https://vastagbor.blog.hu/api/trackback/id/tr21862733

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2010.03.23. 16:22:12

Kötél és kényszermunka.Így ebben a sorrendben.

Noname Cowboy · http://www.rosevalley.hu 2010.03.23. 16:23:30

A mocskos zsírdisznő a mentelmi joga mögül gengszeterkedik!

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2010.03.23. 16:24:40

Amúgy ha valami kiderül róla,el lehetne kobozni ezeket az ingatlanokat?
Jöhetne az a kísértet és elmagyarázhatná.

arlequin 2010.03.23. 16:33:00

@Tigeri: csak rendbe kell szabni az alkotmányt. az úgy fél évbe telik, 1 év múlva aug. 20-án kihirdetni (óriási előkészítő munka megy már 10 éve, gyakorlatilag majdnem minden készen van). utána simán.

dianafan9 (törölt) 2010.03.23. 16:36:29

@arlequin: visszamenőleg?! érdekes lesz. és hol készül az az alkotmány, hogy soha nem hall róla senki? :)

hoplita 2010.03.23. 16:38:00

Ez már nem is tudom, hogy mi...ilyen a világon nincs, ami itt folyik....!!!!!!
Amúgy piszok nagy szarban lehet, ez a rohamtempós vagyonmentés nagyon ezt látszik igazolni.

cotti 2010.03.23. 16:40:39

@arlequin: Nem kell rendbe szabni, hanem ki kell b*szni az ablakon, és kell helyette egy új, ami magyar, nem pedig egy, a történelmi gyökereinktől teljesen független fércmű. Szégyen, hogy nekünk egy gyökértelen papírfecnink van Alkotmány helyett egy olyan országban, ami 1000 éves törvények alapján működött, ami írott és íratlan törvényekkel biztosította, hogy megmaradjunk.

Hagyó egyébként ott lehet, ahol Pintér Sándor, őt sem látta senki vagy fél éve. :DD

Agyalap 2010.03.23. 16:41:00

Az előzetes letartóztatásnak pont ez lett volna az értelme:
Ne dumáljon össze a cimborákkal, és ne bírja intézni a menekülését.
Ez a mentelmi jog egy röhej. Minden köztörvényes bűnöző igyekszik emögé bújni.

Szekuriti Blogger. · http://szekuriti.blog.hu 2010.03.23. 16:45:11

A barátnőhöz odamenni: maradsz a lakásban, de akkor keresztülbaszunk az ablakon és Hagyót is utánadtoljuk, vagy szépen lemondasz a haszonélvezetről és akkor nem lesz bajod. Hm? Bonyolult? Jah, nem jogállam! Pfúj, mocskosnáczi!

arlequin 2010.03.23. 16:46:37

@dianafan9:
ha ennyire nem is ismered a magyar jogtörténetet és a római jogot, akkor ne csodálkozzál. bár meglátásom szerint te is csak kicsiny országunk tudatlanságban tartott egyede vagy. nézz utána ;-)
de egy kis segítség: "jogtalanság nem alkot jogot"
magyarán mondva: a tolvaj hiába mondja, hogy az az övé, ha nem az övé. s ezért elveszik tőle.

Donna (Cara)mba 2010.03.23. 16:50:20

Vajon ez a hír Magyarországon is hír???????

Csanádi Gábor, a Jobbik Pest-megyei 6-os választókerületének képviselőjelöltje egy Sülysápon megtörtént rendőrverésről tájékoztatta szerkesztőségünket.

A sülysápi rendőrőrs kötelékébe tartozó H. S. kirendelt nyomozó 20-án (szombaton), kevéssel hat óra előtt egy barátjától indult el gyalogosan a sülysápi vasútállomás felé. Hat, botokkal és karókkal felfegyverkezett (nem sülysápi illetőségű) cigány kifigyelte, majd brutálisan megtámadta és bántalmazta.

A nyomozó nyolc napon túl gyógyuló sérüléseket szenvedett: egy bordája eltört, agyrázkódást kapott, mindkét kezét lehorzsolta és több zúzódást szerzett. A rendőrség a gyanúsítottakat még aznap este elfogta, ellenük hivatalos személy elleni erőszak és rablás kísérletével vádat emelt.

„Szörnyű, hogy itt tartunk, hiszen már otthonunkba is felütötte fejét a cigány bűnözés. A támadás brutalitása és jellege a sülysápi Jobbik alapszervezetét is megdöbbentette, illetve mélyen felháborítja. Képviselő jelöltként csak azt mondhatom, elszántan és következetesen kell küzdenünk, hogy az ilyen típusú cselekmények a jövőben megszűnjenek” – jelentette ki a barikad.hu-nak Csanádi Gábor.

Rendőrt agyba-főbe verni. Szép. És idegen, nem NATO gépek ki-be járnak légterünkbe.
Tegnap olvastam kicsit a nemzetközi online sajtót, a románt is, na ott kapott kormány meg a katonai vezetőség hideget, meleget egyszerre.
Óriási volt a felháborodás, hogy megsértették Románia légterét.
1) vannak olyan elmaradott országok, ahol egy kémrepülő berepülése főbenjáró dolog, és a lakosság nem tér napirendre felette, követeli a kormányától az ENSZ vizsgálatát az ügyben. Lehet, hogy lesz is belőle valami????? Ki tudja....
2) vannak még olyan elmaradott országok, ahol egyszerű embert sem lehet agyba-főbe verni, majd nagy dínomdánommal kiszabadulni az előzetesből. De rendőrt brutálisan megverni? Na ez az, ami ott még egy cigánynak se merne eszébe jutni. Vagy ha igen, csak egyetlen egyszer.

El Topo megmagyarázza, miért normális az, hogy nem szövetséges gépek ki s be járkálának a légterünkbe, harci készültségben és kémfelszereléssel, de talán hozzászól a fiatal rendőr félholtra veréséhez is, és megvédi...majd megtudjuk, kit. Hátha hivatalos álláspontot kell szegénynek leírnia:(

De El Topo ezt is megmagyarázza, ő itt az ész, a mindent megmagyarázó ember.

Hallgassuk szavait, mint a kinyilatkoztatást! Elvégre nem akárki ő, nem akármiért jár ide észt osztani, terelgetni bennünket a "jó" irányba....Ami muszáj, az muszáj:( A parancs az parancs.

Noname Cowboy · http://www.rosevalley.hu 2010.03.23. 16:50:38

@Szekuriti Blogger: Ez kell!!! lemondasz önként vagy mész a böribe! Ennyi. Ha nem, mehet ki az ablakon. A sok lófaszjóska! Véres kéz hadművelet. Megtanulnák a kutyafittyet az eftársak!

derelyegrádi szellem 2010.03.23. 16:51:57

@Tigeri:

Szállok rendelkezésedre. :-)

Igen el. Ha teljes, vagy meghatározott vagyonelemekre kiterjedő vagyonelkobzásra ítélik (ez az intézkedések közé tartozik). Ez az ügydöntő (és nyilván bűnösítő) határozattal együtt történik.

A másik út ha a sértett (pl BKV) magánfélként polgári jogi igényt terjeszt elő, meg egy erre vonatkozó magánindítványt is megtesz, mert akkor a Be 160 §-a szerinti biztosítási intézkedéssel gyakorlatilag lefoglalják ( majd bűnügyi zárlatot rendelhetnek el) vagyontárgyat, így biztosítva a sértett kielégítési alapját a bűncselekménnyel okozott kár megtérülése érdekében. A sértett ezen igénye előzi a vagyonelkobzást a bírói gyakorlat szerint.

arlequin 2010.03.23. 16:52:13

@cotti: ugyanezt mondom pepitába. de igazad van, lehettem volna pontosabb. elnézést.

cotti 2010.03.23. 16:53:06

@arlequin: Oké, örülök, hogy egyetértünk! :)

TheQuestion 2010.03.23. 16:55:03

Ez az alak már nem lesz meg...

Jól jegyezzük meg a képét. Annak a rendnek az arca,amit el kell törölni.

Donna (Cara)mba 2010.03.23. 17:01:52

@Tigeri: Nem lenyúltam, én én vagyok:-)))
Majd csinálok egy új avatart ha ráérek.

Noname Cowboy · http://www.rosevalley.hu 2010.03.23. 17:02:24

@Tigeri: nekem is feltűn, hogy a régi Donna nem így írta a nevét!

derelyegrádi szellem 2010.03.23. 17:04:20

@Donna (Cara)mba:

Nyugtass meg, hogy nem csak azonos vagy önmagaddal, de te magad vagy az....:-)

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2010.03.23. 17:07:04

@derelyegrádi szellem: Köszönöm jogász úr.:))
@Donna (Cara)mba: @Noname Cowboy: Már aszittem ez a topo gyerek írogat álnéven.:)))) Amúgy néha egész normálisan adja elő.Én már elhatároztam a múltkor,hogy elküldöm valahova,erre aznap tök normális volt.Ki érti ezt?

derelyegrádi szellem 2010.03.23. 17:07:19

@TheQuestion:

dehogynem. akit keresnek, az előbb-utóbb meglesz. hagyó még nem tudja, de nekem már sok szökevény mondta, hogy tulajdonképpen megkönnyebbült, amikor elkapták. Volt, aki egy év alatt megőszült pedig 30 éves se volt.

Donna (Cara)mba 2010.03.23. 17:09:44

@Noname Cowboy: Amúgy maradtam a régi:-( Addig se dégelgettem toplákot, míg a régi avatarommal és névírásommal jegyeztem kommentjeimet, de nekem úgy tűnik, hogy mióta ez a toplák itt megjelent, azóta nincs egy rendes napja a Vbőrnek.
De lehet, csak nekem tűnik úgy.
Sokan egyre ritkábban és egyre kevesebbet írnak. De lehet, ez is csak érzékcsalódás.
Vagy csak az én memóriám rövid? Hiába, karmestert kapott az orkeszter, nekem meg valamiért - hogy is mondjam - nem bizalomgerjesztő a személye.
De úgy tűnik, nekem kell szednem a sátorfámat. Mint már írtam, ilyen a demokrácia:-) A nép választ karmestert;-))))))

El Topo (Sgt. Elias) 2010.03.23. 17:10:22

@Donna (Cara)mba:

Te szerelmes vagy belém, vagy mi a túró? Legalább üljünk már le egy italra, vagy egy mozi, vagy valami! Érted! Nem vagyok én semmi jónak az elrontója, de azért ésszel éljünk már! Érted hogy mondom!

Donna (Cara)mba 2010.03.23. 17:11:25

@Tigeri: Pedig nagyon is érthető. Sztem. Világos, mint a nap. Ez egy taktika. Sztem:-) Jól adja, muszáj néha neki...
Gondolkodni, gondolkodni, következtetni.

belzebubó 2010.03.23. 17:12:21

@derelyegrádi szellem: „Érdekesség, hogy a már említett Csecserits Beáta, aki a Pest megyei főügyészhelyettes lánya és Hagyóval közösen birtokolják a családi cégnek számító Wirtass Kft.-t, nemrég egy, a volt főpolgármester-helyettes tulajdonában álló másik budai ingatlan haszonélvezeti jogát kapta meg.”

„a Csecserits és Hagyó tulajdonolta Wirtass Kft.-nek a VI. kerületben is vannak értékes üzlethelyiségei és lakásai. A televízió hivatkozott a birtokába került úgynevezett főkönyvi kivonatra is, amelyből kiderül, hogy a kft. az Andrássy út szomszédságában, a Paulay Ede utcában a 43-as és a 44-es szám alatt összesen hét ingatlant birtokol. Az Operaház és a Balettintézet épülete mellett ez az ingatlanvagyon a televízió által hivatkozott szakértők szerint több százmilliós értéket képvisel.”

„Csecserits Beáta, a Maspex Hungary Kft. és Olympos-Top Kft. ügyvezető igazgatója”

www.nepszava.hu/articles/article.php?id=274321

Talán ez a kapcsolat az oka annak,hogy Hagyó mentelmi jogához az ügyészség folyton még több bizonyitékot kér? És közben az após nyomja hátulról a jó ötleteket?

Donna (Cara)mba 2010.03.23. 17:12:58

@El Topo (Sgt. Elias): Nekem nem vagy az esetem. Remélem, én se neked;-D Kétségbeesnék, ha egy ilyen hapinak imponálnék:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

El Topo (Sgt. Elias) 2010.03.23. 17:13:13

Egyébként meg azt hiszem, ha Hagyó egyéb ügyei bizonyítást nyernek, akkor bizonyítani lehet a szerződések megkötésének rosszhiszeműségét. Ebben az esetben mind az ajándékozási, mind a haszonélvezeti jog semmis. Nem vagyok jogász, de ez az érzésem.

ucsacsu 2010.03.23. 17:13:45

Szorgalmas ember ez a miklós napi hetven órát robotolt,hogy csak így szórja maga után az ingatlanokat,és milyen gáláns. Hiába a maszoposoktól csak tanulni lehet,főleg a Pinocchiotól.

Donna (Cara)mba 2010.03.23. 17:14:19

@belzebubó: Hány óra van Szingapúrban? Mindig elfelejtem, mennyi az időeltolódás.
Rég jártam arrafelé.

El Topo (Sgt. Elias) 2010.03.23. 17:14:37

@Donna (Cara)mba:

Csak feltűnt, hogy velem kelsz, velem fekszel. Nem muszáj velem szimpatizálni, lehet nyugodtan utálni is.

belzebubó 2010.03.23. 17:15:03

@belzebubó: jav: mentelmi jogának felfüggesztéséhez

ucsacsu 2010.03.23. 17:16:53

Hűha itt lehet csajozni!!!

Higany 2010.03.23. 17:17:50

Az új MSZP plakátok elég kemények, pl "Ha Ön békés, biztonságos országban szeretne élni: MSZP",de a legdurvább, amit nem is értek, az a következő:

"Ha félti a szabadságát: MSZP"

Ez gondolom a hagyó-féléknek szánt üzenet...

belzebubó 2010.03.23. 17:18:58

@Donna (Cara)mba: most 7 az eltérés majd ha átállitjátok 6 lesz. De most Gyuribát hallgatom,mint mindig ha tudom.

jpmjpm 2010.03.23. 17:19:40

@Higany: "Ez gondolom a hagyó-féléknek szánt üzenet... " LOL!

Higany 2010.03.23. 17:21:57

Amúgy arra is kíváncsi lennék, hogy MSZP-SZDSZ-holdudvar szinten milyen iramban megy most a vagyon eldugása, kimenekítése. Gyanítom, hogy Hagyó esete csak annyiban egyedi, hogy ő reflektorfényben kénytelen ezt csinálni.

arlequin 2010.03.23. 17:28:00

@belzebubó: gyuribát hallgatod? fú de egy perverz állat vagy... ;-)

@cotti: nincs mit. csak a magyar történelmet kell ismerni hozzá. nem is olyan nagyon ;-)

vomit 2010.03.23. 17:28:02

ahogy a zsakfos masodik reszeben inkvizitor testver kifejtette:
a menekules a bun jele

derelyegrádi szellem 2010.03.23. 17:28:18

@El Topo (Sgt. Elias):

Tényleg nem vagy az. Kevered a szezon a fazonnal. A Ptk 203. §-a (Actio Pauliana) kellő eligazítást nyújt neked is, meg Hagyó jogászainak is nyújttott volna, ha ismernék. És ez még csak a polgári vonzat. Ide jönnek még a Btk. 77/B szakaszának bekezdései, amik a vagyonelkobzás szabályait tartalmazzák.

Nem kell megköszönni, társadalmi célú volt..:-)

Donna (Cara)mba 2010.03.23. 17:29:00

@El Topo (Sgt. Elias): Á, nem kell érzelmeket pazarolnom rád, mivelhogy úgyis kimoderálnak:-)

Donna (Cara)mba 2010.03.23. 17:31:49

@belzebubó: Ja, nálunk is átállítják, úgyhogy akkor is marad a 7, sajnos:-( De nem tudom, nálunk mikor állítják át, lehet pont most hétvégén.

derelyegrádi szellem 2010.03.23. 17:32:18

@ucsacsu:

Ja-ja lehet, csak meg kell várnod bezuhovot. :-)

arlequin 2010.03.23. 17:34:14

@derelyegrádi szellem: és kedves szellem, mit fogsz csinálni miután bejutottál az országházba? ;-)

derelyegrádi szellem 2010.03.23. 17:35:48

@El Topo (Sgt. Elias):

Egyszerűnek nem nevezném (bonyolult, hoszadalmas eljárások ezek), de van rá §, a tény. Ha akarják, beszopathatják. Ha nagyon be akarják, akkor megállapítanak nála is egy bűnszervezet tagjakénti elkövetést /ezt az MSzp tagság önmagában megalapítja:-) /, és akkor nagyjából annyi volt.

arlequin 2010.03.23. 17:36:07

@Donna (Cara)mba: donna mia melodia!
lehet topo neked faragatlan és sprőd, bunkó és aljas, cinikus, viszont geci... ...de a miénk ;-)))
jó alkalom a türelem gyakorlására. nap-mint-nap. hát ki lehet hagyni egy ilyen esélyt?
üdv: a.

derelyegrádi szellem 2010.03.23. 17:37:33

@arlequin:
először is letagadom, hogy ismerlek. :-)

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2010.03.23. 17:38:27

@Higany: Ne is mondd.1 ember 5 ingatlan 1000 ember 5000 ingatlan.(remélem nincs ennyi) Darabja 10 millió(alsó hangon).Az már szép pénz ezeknek a ....

belzebubó 2010.03.23. 17:44:43

@Donna (Cara)mba: Itt nem állitják és még sok helyen nem,de ott nálad igen ezért csökken majd az eltérés és igy Gyuribát még korábban tudom élvezni :))

@arlequin: ő a vágy ura, a mértéktartó bölcs néha vissza is nézem a hétfői klubban,akkor őt a rádióban mellőznöm kell, szomorú nap az nekem :))

El Topo (Sgt. Elias) 2010.03.23. 17:45:15

@derelyegrádi szellem:

Régen mondom, hogy a törvényi apparátus tulajdonképpen megvan. Csak alkalmazni kéne.

arlequin 2010.03.23. 17:47:39

@derelyegrádi szellem: ne aggódj én is, nem szeretnélek kompromittálni ;-)
és aztán?
a szerepléseid nagyon tetszenek. pontosak, értelmesek, frappánsak. csak így tovább. haj-rájuk!

@belzebubó: ohó! egy tőrölmetszett buttistával levelezek! ott is olyan az üresség mint errefelé? ;-)

2010.03.23. 17:58:39

@Higany: Hehe :)

Véget ért a gyűjtés mára, zárul Miki dobozkája.
De ha megtelt, nemsokára visszavághat,
Zsolta, Atti, Gyuri, Zuschi, Tibcsi, Nóra, s valahány név a kaptárba'
Bemegyek még hozzátok, hosszú időre pajtások!

belzebubó 2010.03.23. 18:08:40

@arlequin: Az,de az ilyen Hagyó-félék kitöltik az űrt.

nyugatioldal 2010.03.23. 18:14:35

Mi lehet az oka annak, hogy Hagyó szabadul az ingatlanjaitól?

arlequin 2010.03.23. 18:17:05

@belzebubó: ejnye te, mit zavartatod magad a hold tükörképeivel, pláne, ha eltakarja egy felhő?

m.logic 2010.03.23. 18:22:22

Bernie Madoff családjától is elkobozták a lopott vagyont.

belzebubó 2010.03.23. 18:31:03

@arlequin: Az a felhő nem olyan nagy ám! Régi rossz szokás, hogy érdekelnek ezek. Téged is nemde? Azonkivül,hogy bolonditasz minket :))

@m.logic: az asszonynak hagytak 1 vagy 2 millió dollárt nyugdijra, hogy ne haljon éhen és ellássák még a kórházban ha lesz valami baja. De ezen kivül mindent vittek. Hunvaldnál egyelőre csak zárolták,kiváncsi vagyok elkobozzák-e?

Donna (Cara)mba 2010.03.23. 18:31:54

@arlequin: Néha eléggé marós terep a realitás is, nem feltétlenül ezt keresem a virtuálison is. A sprődség nem zavar. Egyéb, az viszont nagyon.
Ebben az országban annyit hazudtak, annyi besúgó volt immár van annak tán vagy 100 vagy 1000 éve is, hogy néha az ilyen eccerű asszonyi állat nem állja meg szó nélkül:-(((((
Belátom, alja egy gerjedelem a vélt vagy valót keresni, aztán meg lehet mégis összekeverem a végén:-((((((

arlequin 2010.03.23. 18:34:34

www.hirtv.hu/belfold/?article_hid=314264

regőczi részletesen vallott. bukik a szartorony.

Krikri 2010.03.23. 18:39:34

Márcsak az érdekel Hagyó hazudik e valamit a haszonélvezetre, és mit, elvégre "ártatlan" - ja és hogy a szocik hogy kommentálják, hogy bíznak benne lol

arlequin 2010.03.23. 18:39:58

@belzebubó: na majd ha álomban is süt a hold szóljál. érdekelnek? persze. jót szórakozom. egy fej, egy írás, egy érme... na de ki dobta fel?
egyébként meg milyen felhő?!
mi meg itt folyamatosan csapkodunk a tóba, mint az idióták... ;-DDD

@Donna (Cara)mba: nem köll aggódni. szép estét

kuki123 2010.03.23. 18:52:36

@m.logic: pedig az is próbálkozott kimentéssel...állítólag el akarta szépen csendben ajándékozni....de az FBI rájött
XD

azonnal teljes körűen zárolták és elkobozták

derelyegrádi szellem 2010.03.23. 19:05:24

@El Topo (Sgt. Elias):

Így van. A jogszabályi háttér nem hibátlan, de alapvetően alkalmas a feladatára. Hogy Nobel-díjas közgazdásztól idézzek: nem a leghegyesebb tűt kell megkeresni szénakazalban, hanem az elég hegyeset, hogy varrni lehessen vele. Ilyen van, úgyhogy tessék varrni vele.

@arlequin:

Ennek örülök, és köszönöm.

De kérdezném: És ott ilyen fellépéseket szoktál látni? :-)

El Topo (Sgt. Elias) 2010.03.23. 19:07:24

@derelyegrádi szellem:

Jó mondás, régóta alkalmazom, anélkül, hogy ismertem volna.

derelyegrádi szellem 2010.03.23. 19:12:22

@El Topo (Sgt. Elias):

Látod, neked még olvasnod se kell, aztán mindent tudsz. ;-)

Krikri 2010.03.23. 19:14:21

Népszava:"Hír Tv hívta fel a figyelmet, hogy a Csecserits és Hagyó tulajdonolta Wirtass Kft.-nek a VI. kerületben is vannak értékes üzlethelyiségei és lakásai. A televízió hivatkozott a birtokába került úgynevezett főkönyvi kivonatra is, amelyből kiderül, hogy a kft. az Andrássy út szomszédságában, a Paulay Ede utcában a 43-as és a 44-es szám alatt összesen hét ingatlant birtokol. Az Operaház és a Balettintézet épülete mellett ez az ingatlanvagyon a televízió által hivatkozott szakértők szerint több százmilliós értéket képvisel.
"

El Topo (Sgt. Elias) 2010.03.23. 19:17:00

@derelyegrádi szellem:

Az még hagyján lenne, hogy mindent tudok, de nem csak hogy mindent, hanem sokkal jobban is!:)

derelyegrádi szellem 2010.03.23. 19:24:11

@El Topo (Sgt. Elias):

Fő az önbizalom barátom, fő az önbizalom...:-)

De azért a jogi ismereteidet bővíthetnéd néhány alapfogalommal, mert a semmiség és a hatálytalanság összekeveréséért az azonnali tarkónlövést sem tartom eltúlzott szankciónak....különösen olyannál, aki mindent tud....;-)

El Topo (Sgt. Elias) 2010.03.23. 19:28:05

@derelyegrádi szellem:

Jó, hát ez nyilván ilyen Boborjános poén volt a részemről.
Az a helyzet, hogy valóban nemhogy jogász nem vagyok, hanem nem is készülök annak. A legbonyolultabb jogi eljárás, amihez eddig személyesen közöm volt, az néhány ingatlan adásvétele volt. Természetesen nem egy időben és nem is egy irányba.:)

engem gyíkká változtatott 2010.03.23. 19:32:48

életfogytiglani kötél magánzárkában.

nyugatioldal 2010.03.23. 19:43:31

@derelyegrádi szellem: Most komolyan... Attól fél, hogy lefoglalják/elveszik? De ha ráhúznak valamit, nem azt nézik mije volt, mikor elkövette?

Auris 2010.03.23. 19:48:59

@derelyegrádi szellem:

Azért kíváncsi vagyok mit fog tudni kezdeni a jogszabályi háttér azzal, ha a Hagyó lányai amikor forróbb lesz a helyzet, majd eladják az ingatlanokat kívülálló személyeknek.

Mert ugye a lányok esetén a törvény vélelmezni rendeli a fedezetelvonó jelleget. De a harmadik jóhiszemű vevő ( aki piaci áron veszi meg a vagyont ), már nem támadható Actio Pauliana-val. És az ő tulajdonjogát már nem olyan egyszerű kikezdeni sem a Ptk, sem a Btk. rendelkezései alapján.

Aztán már csak a pénzt kell eldugni Svájcban. Szóval én egyáltalán nem bízok ebben a remek jogszabályi háttérben....

Nos??

derelyegrádi szellem 2010.03.23. 19:49:39

@nyugatioldal:

Erre már leírtam a tudnivalókat, ha nem haragszol most nem ismétlem meg, mert megyek haza, vár a család.

derelyegrádi szellem 2010.03.23. 19:50:50

@Auris:

Holnap megdumáljuk. Mennem kell haza.

reKorrekt 2010.03.23. 19:53:27

@Auris: Hagyónak tudtommal 1 lánya van, az is 10 éves. De cáfoljatok meg...

Auris 2010.03.23. 19:56:26

@reKorrekt: Elképzelhető, én kettőre emlékeztem, de az általam leírtak szempontjából részletkérdés.

arlequin 2010.03.23. 19:56:46

@derelyegrádi szellem: mondjuk rá. egy kis agymunka kellett, hogy rájöjjek, de aztán megnyugodva csak beláttam és átláttam. nagy öröm ez nekem!
ott pedig nem is látok semmit... ...hiszen nem is ismerlek ;-)))
ez a szerzetesnek készül duma... ;-DDD

Auris 2010.03.23. 19:58:34

@derelyegrádi szellem: Rendben. Majd megpróbálok ránézni, de meló közben nem sok időm akad.
Ugyanakkor kíváncsi vagyok a véleményedre. Régebben volt dolgom ilyesmivel, de már évek óta nem követtem nyomon a jogi háttér változásait.

Auris 2010.03.23. 20:01:00

@El Topo (Sgt. Elias): Azért ebben a legnagyobb poén az volt, hogy senki nem vette poénra, aki olvas néha El Topo -t eredetben...:)

nyugatioldal 2010.03.23. 20:04:58

@derelyegrádi szellem: THX, csak annyi: nem azt nézik mije volt, mikor elkövette?

Horizont 2010.03.23. 20:07:25

Ez a Magyarországi helyzet olyan mint egy szappanopera. Kimaradtam pár napot és simán becsatlakozhatom, minden ugyanott folytatódik, semmiből nem maradtam ki.
Hagyó roham tempóban dolgozik maszekban, mert hagyják neki!A Földhivatalban ilyen gyorsan intézik neki? Aztán majd a mi drága adóforintjainkból hozzák haza valahonnan külföldről, hosszas huzavona után. Mi a fene már barátnője is akadt? A múltkor még azon rinyált, hogy milyen magányos... Most biztos ezerrel használja az iratmegsemmisítőt a sok Nokiás doboz eltüntetésére:))

reKorrekt 2010.03.23. 20:22:55

És ez csak egy szarházi a többezres! galeriből.

hajdul (törölt) · http://hajdulaszlo.wordpress.com/ 2010.03.23. 20:31:42

Honnan a kurva annyából van ennek ennyi ingatlana?

El Topo (Sgt. Elias) 2010.03.23. 20:38:54

@Auris:

Gondolhatod, hogy ez limitált szériás komment volt, kizárólag rajongóknak.:)

blueeyed333 2010.03.23. 20:50:11

az anyjába menjen el, miért nem lehet ezt megállítani????

arlequin 2010.03.23. 20:57:21

@El Topo (Sgt. Elias):
"limitált szériás komment"
kösz a tippet. nem vettem be ma este a savamat, pedig mondta doktor. na ezután nem is kell...

Meleardil Eressea Iluvadan 2010.03.23. 21:07:13

Mivel az Allami Vagyonkezelo mukodese (allami vagyon hianyaban) okafogyotta valt, atalakitanam Allami Vagyonvisszaszerzo kozpontta. Ez a Simon Vizental kozpont mintajara mukodtetne fejvadaszokat vilagszerte. It a fejet es a vadaszatot szo szerint ertettem. A kozpont 10%-os sikerdijjal mukodne, melynek harmada lenne a kozponte, harmada a sikeres akciot vegrehajto ugynoke, harmada pedig a gyaszolo rokonsage (elvegre nem vagyunk allatok!). A reszletek kidolgozasat a kozosseg teremto kepzeletere bizom.

El Topo (Sgt. Elias) 2010.03.23. 21:09:06

@Meleardil Eressea Iluvadan:

Wiesenthalnak sosem voltak operatív emberei. Szerintem te egy másik szervezetre gondoltál.

Meleardil Eressea Iluvadan 2010.03.23. 21:11:29

Ostulok hungaronaczi modjara siman egy kalap ala vettem a kettot.

2010.03.23. 21:15:26

Süllyed a Hagyó, menekülnek a patkányok. :-)
Szerintem nem kell itt jogállamkodni, egyszerűen minden 250 millió feletti magánvagyont be kell államosítani, és kész, akárhogy is szerezte az illető.

El Topo (Sgt. Elias) 2010.03.23. 21:17:15

@Sörömpőőr:
És ezt a remek számot hogy találtad ki?

fell bandi 2010.03.23. 21:19:02

@hajdul: merthogy lopott mindent, amit ért. érted?

Conv · http://www.i-honlapkeszites.hu 2010.03.23. 21:19:16

@El Topo (Sgt. Elias):
Amikor van egy kis időm, én is szívesen foglalkozom veled, szórakoztat a jellemtelenség és az önteltség ilyen szintű kumulációja egy emberforma lényben.

Van rá remény, hogy nekem is felajánlasz egy kávézást vagy hasonlót?
Ha már úgyis neveztél húsomnak és kisszívemnek már, meg másnak is, de ezt gondolom nem felejtetted el Te sem, és ennek megfelelően úriemberhez méltón felajánlod a randit :)

El Topo (Sgt. Elias) 2010.03.23. 21:20:36

@Meleardil Eressea Iluvadan:

Pedig kábé annyi közük van egymáshoz, mint Jani bácsinak a Makk alsóból a Nemzetbiztonsági Hivatalhoz.

qqriq70 2010.03.23. 21:21:13

www.hagyomiklos.hu/sajtokozlemenyek/061215hagyomikloseletrajz.php

Nos, én egyszerűen nem értem, hogy miből lett ennek a palinak ekkora vagyona. Nekem az önéletrajzából ez nem logikus.

El Topo (Sgt. Elias) 2010.03.23. 21:22:31

@Conv:

Csak ha biztosan leszopsz, mert a link dolgokat nem szeretem.

Conv · http://www.i-honlapkeszites.hu 2010.03.23. 21:24:32

@El Topo (Sgt. Elias):

Természetesen, megígérem. Hihetsz nekem mint magadnak.

De most már csak kell egy randi ehhez :)

El Topo (Sgt. Elias) 2010.03.23. 21:28:26

@Conv:

Jó. 23.00-kor a Hejő Parknál leszek, ahol a club petrol kút van. A jobb ldali padon ülök és dohányzom.

Horizont 2010.03.23. 21:28:42

@Conv: Látom Topo-kánk közönségessége nem lankad!Hozza szintjét.

Conv · http://www.i-honlapkeszites.hu 2010.03.23. 21:35:27

@El Topo (Sgt. Elias):

Miskolc mindig várni fog. Az Acélváros hihetetlen, hogy ilyen higany alakokat tudott felnevelni :)

Horizont 2010.03.23. 21:35:42

@El Topo (Sgt. Elias): Nagyon viccesnek hiszed magad mi? Pedig nagyon gyenge eresztés vagy, sőt te vagy a leggyengébb láncszem és lehúzod a Vastagbőr színvonalát.

El Topo (Sgt. Elias) 2010.03.23. 21:38:41

Istenem, micsoda rajongók!:) Lassan többen vagytok, mint a Fradi tábor!

Conv · http://www.i-honlapkeszites.hu 2010.03.23. 21:42:33

@El Topo (Sgt. Elias):

Már csak az kell, hogy elénekeld nekünk a "Rebekát" és teljes lenne a kép :)

Conv · http://www.i-honlapkeszites.hu 2010.03.23. 21:48:59

@Horizont:

Az a helyzet, hogy Én tudom, hogy valójában ki ez a jóember, tehát nagyon jókat röhögök azon, hogy itt mit össze játssza a májert a nyomorult kis szerencsétlen :)

Talán ezzel a videoval lehetne jellemezni a szerencsétlent leginkább:
www.youtube.com/watch?v=b_NQCTbvRnM
ez a kategória az életben :)
Érthető, hogy mitől ilyen nagy arc a neten? :)

El Topo (Sgt. Elias) 2010.03.23. 21:49:22

@Conv:

Azt nem igérem, de lehet hogy elfütyülöm neked a futrinka utcát.

El Topo (Sgt. Elias) 2010.03.23. 21:52:19

@Conv:

Becsület szavamra, te egy valóságos Sherlock Holmes lehetsz.:)

Conv · http://www.i-honlapkeszites.hu 2010.03.23. 21:53:18

@El Topo (Sgt. Elias):

Próbálkozz, de szerintem az sem fog menni, ahhoz tehetségesnek kell lenni, nem nevetségesnek. :)

El Topo (Sgt. Elias) 2010.03.23. 21:55:48

@Conv:

Tudod mi a baj? Hogy már nem mulattatsz.:(
Vissza a polcra, gyík játék!

Conv · http://www.i-honlapkeszites.hu 2010.03.23. 21:56:05

@El Topo (Sgt. Elias):

Hát nem vagy egy Sakál, nem kell tehetség Egon Olsen felderítéséhez :)

Conv · http://www.i-honlapkeszites.hu 2010.03.23. 21:57:35

@El Topo (Sgt. Elias):

Sebaj, az a lényeg, hogy én jól szórakozom rajtad szerencsétlen nyomorult :)

Bizony, mondtam, hogy perverz vagyok, szeretem bottal piszkálni a száraz szardarabokat :)

Lone Wolf 2010.03.23. 21:58:44

@El Topo (Sgt. Elias):

Úgy látom, sikeresen learattad a munkád babérjait. Élvezd! Elvégre keményen megdolgoztál ezért a (negatív)népszerűségért.

Rwindx 2010.03.23. 21:59:45

@qqriq70:
"Hagyó Miklós főpolgármester-helyettes a városüzemeltetési, a vagyongazdálkodási, a városfejlesztési, a környezetgazdálkodási, a sport, a közép-magyarországi regionális feladatokért és az uniós ügyekért felel mostantól. Ezen kívül a területéhez tartozó közszolgáltató és közmű cégek -többek között a Budapesti Közlekedési Zrt., a Fővárosi Közterület-fenntartó Zrt., a Fővárosi Csatornázási Művek Zrt., a Fővárosi Vízművek Zrt. és a Temetkezési Intézet Rt. - szakmai felügyeletét is ellátja majd."

Szerintem ez már mindent megmagyaráz, nem? :)

El Topo (Sgt. Elias) 2010.03.23. 22:01:23

@Lone Wolf: Jaj, legalább te ne piszkálj! Hát most rendeltem egy raklap háromrétegű papírzsebkendőt, és iszok is, mert nem szeretnek ezek a népek!

Steve the Great 2010.03.23. 22:02:59

Folytatódik a Magyar Nemzet méltán népszerű interjúsorozata:
www.mno.hu/portal/702748

Conv · http://www.i-honlapkeszites.hu 2010.03.23. 22:06:58

@El Topo (Sgt. Elias):

Tudjuk, hogy nem iszol alkoholt, az alkohol erős, halálos méreg az Annelida számára :)

arlequin 2010.03.23. 22:17:12

@El Topo (Sgt. Elias): reflux? hogyne. minden reggel, minden nap, mikor borom csikorgat. ;-)
@Conv: nekünk kellenek a májerek. hurkába, levelestésztába. kellenek.

Lone Wolf 2010.03.23. 22:17:23

@El Topo (Sgt. Elias):

Ezt értsem úgy, hogy mégiscsak zavar a dolog? :) :P

arlequin 2010.03.23. 22:23:34

@Steve the Great: én ily olcsó jános vagyok, hogy magamra hivatkozom. "tessenek figyelni a magyar nemzetet (esetleg: nemtelenet)". jön a kampányszerű csontvázhajigálás.

f.m.j. 2010.03.23. 22:24:24

@Steve the Great:

ez nagyon vicces, a BKV, mint a politikusok tehetségtelen, kis szerencsétlen rokonainak, ismerőseinek, barátainak, üzlettársainak a lerakata, beszarás :)

f.m.j. 2010.03.23. 22:28:50

@Donna (Cara)mba:

ez döbbenet...
amikor délelött olvastam a nevedet, meg az írásodat, valahogy nekem sem állt össze, hogy tényleg te vagy te (mit tudhassa az ember ilyen virtuális körülmények között) gondoltam is, hogy rákérdezek, aztán elhessegettem a gondolatot, hogy á, mindegy... csak fura, hogy másnak is feltűnt :)

és egyben kérdezem, hogy hogy tudtad levenni az avatarodat? -én egy dilettáns vagyok, de vállalom :)

arlequin 2010.03.23. 22:29:19

www.honvedelem.hu/cikk/0/19032/eufor_iron_will.html

na ehhez már tényleg gyomor kell. tessék felébredni. ha ezek ilyeneket gyakoroltatnak, akkor mi vár ránk?!

bocsánat, de nekem ez már sokk a jóból

f.m.j. 2010.03.23. 22:32:42

@arlequin:

az nem volt feladat, hogy a civil lakosság lemészárlása, persze csak szimulációban, de azért mégis tudják majd, hogy hogy kell két és féléves gyereket fejbe lőni anyukája szeme láttára

Lone Wolf 2010.03.23. 22:34:24

@arlequin: Kiszámítható nem? Akit ez meglep az igencsak naív. még szép, hogy mindent meg fognak próbálni a hatalmuk mentése érdekében. Ezért kell mindenkinek megmaradnia seggén, és nem felülni a provokációknak.

reKorrekt 2010.03.23. 22:34:26

@f.m.j.: Mit a BKV?? Az összes!!!

picur3ka 2010.03.23. 22:37:46

@arlequin:

Fasz.
De a legjobb, hogy el akarjak venni az allampolgarok fegyverviselesi engedelyet az USA-ban. Most tunik elo igazan, hogy mily bolcsek voltak az Alapito Atyak. Nem lehet forradalom fegyver nelkul, az ebreszto errefele, kicsit keso.

arlequin 2010.03.23. 22:41:24

@picur3ka/beleallos kampany: @Lone Wolf: @f.m.j.:
bazze már egy éve itt kerülget a polgárháború szélütése, ezek az állatok meg direkt erre játszanak. hát az összes szarjon farfekvéses sünt. szar lesz nekik a pokolban...
és már nem is titkolják. tökjó. hát ezért ennyire 'nyugodtak'.
na szarhatnak ők még ventillátorba.

Lone Wolf 2010.03.23. 22:50:33

Hát persze hogy erre játszanak! Mégis mire vársz te a 2006 os események után? Már akkor nyilvánvalóvá kellett volna hogy váljon mindenkinek hogy EZEKNEK SEMMI SEM DRÁGA! Nem, ha a hatalomról van szó. Lesznek itt még olyan provokációk, a köv, 20 napban, meg utána, amíg az új parlament át nem veszi a stafétát, hogy AJAJJJ!

Pláne ha csúnyán buknak. Ha meg elcsalják, és úgy igazából bedühödik a nép, akkor még provokáció, casus belli sem fog nekik kelleni.- Márpedig, vélhetőleg, iszonyat pofátlanul csalni fognak.

Ezért is kell, mindenkinek nyugodtnak maradnia és nem felülni semmi provokációnak, semmi pofátlanságnak. Arra viszont készüljetek, hogy csalni fognak. Pont ezek ne csalnának a szavazatszámlálásnál? Pont most ne csalnának? Amikor a mocskos aljas létük a tét? Akkor viszont akár mi is lesz, ki kell majd menni az utcára!

El Topo (Sgt. Elias) 2010.03.23. 22:55:39

............................................________........................
....................................,.-‘”...................``~.,..................
.............................,.-”...................................“-.,............
.........................,/...............................................”:,........
.....................,?......................................................\,.....
.................../...........................................................,}....
................./......................................................,:`^`..}....
.............../...................................................,:”........./.....
..............?.....__.........................................:`.........../.....
............./__.(.....“~-,_..............................,:`........../........
.........../(_....”~,_........“~,_....................,:`........_/...........
..........{.._$;_......”=,_.......“-,_.......,.-~-,},.~”;/....}...........
...........((.....*~_.......”=-._......“;,,./`..../”............../............
...,,,___.\`~,......“~.,....................`.....}............../.............
............(....`=-,,.......`........................(......;_,,-”...............
............/.`~,......`-...............................\....../\...................
.............\`~.*-,.....................................|,./.....\,__...........
,,_..........}.>-._\...................................|..............`=~-,....
.....`=~-,_\_......`\,.................................\........................
...................`=~-,,.\,...............................\.......................
................................`:,,...........................`\..............__..
.....................................`=-,...................,%`>--==``.......
........................................_\..........._,-%.......`\...............
...................................,

arlequin 2010.03.23. 22:58:00

@Lone Wolf: ezt a vonatot lekésték. azért is repültették be a gépeket ily mélyre.
csalnak? csak próbálnak. ez már nem a 4 évvel ezelőtti magyarország. ebben a 'magyar demokráciában' nem is olyan egyszerű csalni, mint gondolnánk. ahhoz képest hogy mennyire vacak az egész jogrendszer, egész jól lehet követni lépésről-lépésre a választásokat. a helyi jegyzőkönyveket pedig nehéz hamisítani. a főkolomposok bp-en vannak. azokat meg simán buktatja a vidék, ha kell. ;-)
nem kell felülni, hanem méltósággal kimondani azt, hogy hazudnak. na nem úgy mint antall jóska... hanem mint gandhi.

arlequin 2010.03.23. 23:00:00

@El Topo (Sgt. Elias): szép tükörképek ezek. te kopasz vagy? ezt nem mondtad. küldtem volna bánfi haj-kekszet. azt be kell dörzsölni és tuti kopasz maradsz.

f.m.j. 2010.03.23. 23:01:26

@arlequin: nekünk egy Gandhi formájú emberünk sincs, de még olyan se, aki hasonlítana Ben Kingsleyre ;)

arlequin 2010.03.23. 23:03:30

@f.m.j.: itt van topo! kopasz és kezébe temeti arcát. csak fel kell kérni. igazi békeharcos. szerintem ő győzelemre viszi ügyünket... ...bármi is legyen az.

Lone Wolf 2010.03.23. 23:06:15

@arlequin: Gyaníthatóan így is van. De, pillanatnyilag, semmin sem lepődnék meg. Viszont, még ha be is próbálkoznának egy katonai hatalomátvétellel, a választás elhalasztásával, az ellenzék vezetőinek őrizetbevételével, azt bebukják.

Hogyan is mondjam? Az elmúlt 4(8) évben nem lopták be magukat a rendfenntartó erők szívébe. A tábornokok, meg ugyan ordibálhatják a parancsokat, hogyha a katonák nagy része úgy dönt hogy le van szarva, mit pofázik a vén komancs fasz. Na meg ugye, EU, és NATO tagság. Nem megfelelő a politikai környezet. Persze, ez szart sem jelent, ha egy csoportnyi nekikeseredett rettegő bűnözőről van szó. Mert ezek bizony félnek. És ezt, nem szabad lebecsülni.

@El Topo (Sgt. Elias): És most mesélj csak angyalbogaram! Miért fogod te a megfáradt okos kis kobakod? :)

f.m.j. 2010.03.23. 23:12:14

@arlequin: jaj, ezt egyszer már ellőtte, uncsi :)

@Lone Wolf: most konkrétan kire gondoltok, hogy bevetnék itten a népek ellen?

Apukám már nagyon régen mondja, hogy lesz itt még szükségállapot, meg ilyenek, okos az öreg...

arlequin 2010.03.23. 23:14:35

@f.m.j.: igen egyszer már ellőtte. emléxem. éppen ezért kérdezem/mondom ;-)))

arlequin 2010.03.23. 23:15:12

@f.m.j.: igen. emléxem. éppen ezért kérdezem ;-)

arlequin 2010.03.23. 23:16:39

@arlequin: na a kbm ördögét csókolva szeressük...

órarugógerincű felpattanó 2010.03.24. 07:32:20

Az Pickard kapitány lesz, nem Topo.

ColT · http://kilatas.great-site.net 2010.03.24. 07:52:16

"Lehet, hogy Thaiföldön ..."
Szerintem meg tuti... Amúgy az sszony mit szól a nőjéhez? :D
(És a veresé?)

f.m.j. 2010.03.24. 08:03:59

@ColT: gondolom vannak olyan nők, akiknek van az a pénz, amennyiért semmit... sőt, esetleg még bíztatja is :))))

ColT · http://kilatas.great-site.net 2010.03.24. 08:07:46

@f.m.j.: Ismered a "a miénk szebb" végű viccet? :)

Lone Wolf 2010.03.24. 08:21:17

@f.m.j.:

Ebben az esetben nem sokáig lesz de nője, se felesége. De sajnálom szegénykét! XD

vomit 2010.03.24. 10:58:20

@f.m.j.: ez egy tanulsagos sorozat ehhez "az 'elit' harcot visel a sajat nepe ellen" dologhoz.
INNOCENTS BETRAYED
www.youtube.com/watch?v=8vAp-HvE1ws

Donna (Cara)mba 2010.03.24. 11:10:30

@f.m.j.:
Off
Igen, tényleg én vagyok én:-)
Muszáj volt. Kaptam egy olyan elképzelhetetlen hangú fenyegető levelet, és vannak elképzeléseim, - tudni az ember majd csak később tudhat meg dolgokat (ha egyáltalán megtudja:-(((((
Elküldtem azonnal Laspalmasnak, ő azt írta, hogy arról az email címről nem kommentel senki a Vbőrön, de ez nem jelent semmit az égvilágon. Mivel én csak két blogon kommentelek, szűk a lehetőségek sávja.
Az viszont tény, sok nagyon kellemetlen észrevételem volt egy-két, de inkább csak két emberrel kapcsolatban.
Szeretném, ha mindenki pontosan értené: nem vádolok senkit, mert nem tudok semmit pontosan. De jó okom van valakiben/valakikben nem jó és tisztességes szándékú embert/eket látni, hanem nagyon is...érted, ugye?
Ki is moderáltak ez ügyben többször, mert tényleg keményen offoltam, és gyanakodtam.
Nem volt szép dolog a részemről, elismerem, de ha valaki csak szórakozik, azt elviselem, ha ordenáré is. De ha valakiről kemény "árulást" feltételezek, akkor igyekszem nagyon résen lenni.
Kicsit kevesebbet leszek mostanság a Vbőrön.
Megértettél, tudom.
Remélem, nem moderálnak ki, mindaddig amíg elolvasod amit írtam Neked.
Nagyon közeleg a kampány, érted te nagyon is, miről írok. Kampány van. Semmi sem drága. Vannak bevethető emberek. Ki is írt itt feljebb holmi Nemzetbiztonsági Hivatalról? Ejjnye, de rövid az agyam;-) Van aki itt járatos, van aki amott...
A feltételezés azonban még nem tudás, ne feledd. Csak figyelj, ahogy Aurisnak is írtam. Baj nincs semmi. A választások legyenek meg és legyenek tiszták. Én meg megülök a fenekemen, nem kell nekem mindig minden lében kanálnak lennem:-)))))))))))))
On

Stoney Hill Billy 2010.03.24. 11:38:49

Sokan aszongyák, hogy külföldön van...

Donna (Cara)mba 2010.03.24. 11:49:27

@vomit: Erre nincs szó. Etnikai, rasszista tisztogatás? Az. Persze ez nem holokauszt, örmények kifejezetten örmény mivoltuk miatti lemészárlása bármivel összehasonlítható, kivéve egyetlen szintén faji alapú népirtást. Kb. 10 millió ukrán kiírtása is csak egy egyszerű kis történetecske.

Szó nincs, csak üvöltés: Gyűlölöm az egész huszadik századot! Isten adja, hogy ez a mi mostani 21-ik századunk ne válljék generációk számára szintén gyülölömahuszonegyedikszázaddá!!!

Ezért aggódom. Én nem akarok Iránnal háborúzni. Nekem nem ott van a hazám.

Donna (Cara)mba 2010.03.24. 12:08:37

@Kartal (mindenbe beleszól): Igen, valaha szellemi/lelki ikerpárok lehettünk:-)

Kartal (rezervált) 2010.03.24. 12:10:00

@Donna (Cara)mba: és vigyázz magadra. egy percig nem figyelek, és bajba keveredsz. ejnye! :)))

Donna (Cara)mba 2010.03.24. 12:11:22

@Kartal (mindenbe beleszól): Látod, ha nem figyelmeztetsz, mindig butaságot csinálok:-)))))

Marcellusca 2010.03.24. 12:11:55

@Donna (Cara)mba: Őőőő, izé, én nem is tudom, mit mondjak.
Elképesztő!
Bár nem tudom, mit írtak Neked, de így is kiakasztó.

Kartal (rezervált) 2010.03.24. 12:12:09

@Kartal (mindenbe beleszól): sajna mennem kell. majd éjjel - ha marad erőm - írkálok privit. ha nem, akkor holnap, de nem úszod meg :)

Donna (Cara)mba 2010.03.24. 12:16:26

@Kartal (mindenbe beleszól): Szia, én is eltűnök (remélem nem hirtelen és örökre:-), mint József Attila írta volt), hanem mert melózni kell:-((((
Majd estére benézek.
Ígérem, vigyázok magamra és odafigyelek arra, amit már régen tanácsoltál- csak sohase fogadtam meg - ne etessem a bértrollokat, meg semmilyen trollokat.
Szép napot neked!
D.

arlequin 2010.03.24. 17:00:24

@Donna (Cara)mba: hűha. vigyázz magadra. de ne feledd, hogy csak azt méri ránk az ég, amit el tudunk viselni. és az is elmúlik. isten megáldjon

tudi 2010.03.24. 17:50:20

Még hány ingatlana lehet szegény ártatlanul meghurcolt embernek, amiket rá tud iratni egyik-másik rokonra, barátnőre, gyerekre. Végülis 3-4 nokiás bobozból már szép kis cecókat lehet venni.
@Horizont: Pontosan, ez már jobban hasonlít egy szappanoperára, ha egy latin-amerikai forgatókönyvíró ide jönne, hát itt az ihletek kimeríthetetlen forrására akadna.

Droli · https://soundcloud.com/drolimusic 2010.03.24. 18:30:02

OFF:
@Donna (Cara)mba: "Vajon ez a hír Magyarországon is hír???????

Csanádi Gábor, a Jobbik Pest-megyei 6-os választókerületének képviselőjelöltje egy Sülysápon megtörtént rendőrverésről tájékoztatta szerkesztőségünket."

Hír? Nemrég publikáltam egy hírt a Tudtadon egy fegyverneki esetről. A rendőrök igazoltatni akartak egy autóst, de az nem állt meg, hazáig üldözték, de ott meg már várta őket a "család" a szokásos felszereléssel (szamurájkard, stb.). Hallottál erről valamit? Nem, mert a kedves magyar sajtónak - tisztelet annak a kevés kivételnek - ez nem volt hír. Csak tudnám, mit old meg az, ha ezeket elhallgatják?
tudtad.blog.hu/2010/03/20/fegyvernek_ne_menj_oda_megvernek

ON

Donna (Cara)mba 2010.03.24. 19:14:28

@Droli:
Off

Úgy van, ahogy írod. Ezek nem hírek Magyarországon. Mert nincs- vagy alig van- magyar sajtó!

On

Lone Wolf 2010.03.24. 20:36:47

Ó szegény-szegény szerencsétlen ártatlanul meghurcolt hagyó mikike! Srácok szánnyuk már meg szegénykékét, és szálljunk le róla! Már kettesével szedi a nyugatókat!

www.magyarhirlap.hu/hirek.html?r_id=5&hir_id=191618

Donna (Cara)mba 2010.03.24. 20:48:34

@Marcellusca - nem kell Cavinton!:
Off
Bekopizhatnám, de még te is elhánynád magad. Honnan jött, nem tudom. Nem voltam elég éber, mint a szocialista embertípus;-D
Igaz, nagyon anti-maszopi és anti-szadesz vagyok, úgyhogy nem is csoda, hogy beleakadok rosszindulatú maszop-szadesz-moszatokba:-DDDDD
On

Horizont 2010.03.24. 20:50:56

@Lone Wolf: Kész akár szenet is lapátolni! :DDD És eltűnt mellőle mindenki! Mégis mit várt? Nyugtatót meg nem adnék neki! Hagynám idegeskedni:)

Lone Wolf 2010.03.24. 20:58:05

@Horizont:

Hmmm asszem, akkor meg is van hagyó büntetése. Beküldjük valamelyik szánbányába robotolni. És cserébe, néhanapján kaphat párizsit is a börtönkoszt mellé. :)

Horizont 2010.03.24. 21:29:14

@Lone Wolf: :DDDD
Milyen naivak ezek? Tisztában van vele, hogy véget ért politikai karrierje! Cöcö...Később az üzleti életbe kíván visszatérni! Na attól mentsen meg minket a jó isten:)) Lehet, hogy húsüzemben fog utazni és vég nélkül tölteti a párizsi rudakat....

bocca 2010.03.25. 18:06:35

Csak dobáljátok a falra a borsót.
Láttátok az öntelt vigyorát a kamerába.
Megvárják míg minden bizonyítékot eltüntet, az összes nokiás doboz a barátnőnek, meg a nagynéni nevére íratva.
Neki már csak egy Trabant van a nevén.
Biztos azért íratja át az összes vagyonát roham tempóban,mert ártatlan.
Húzzák a perét 6-7 évig aztán elévülnek a bűnök, van rá példa bőven.
A Posta Bank milliárdokért ejnye- bejnye,
Addig zsíros állás, felügyelő bizottság, és magas nyugdíj lesz, ő már tudja ezért röhög a kamerába

bocca 2010.03.25. 18:48:59

@bocca: @derelyeek. szellem: törvények vannak, meg menő ügyvédek a gazdasági bűnözőknek sok (lopott) pénzük van arra, hogy túlterhelt ügyészeket bírákat lehengereljék.
A börtönök csak a piti bűnözőkkel vannak tele . A milliárdos fehérgalléros "urak" eljárása házi őrizet, évekig tartó eljárás, és mikor a figyelem már nem annyira éber, elévülés, minimális büntetés.
Törvények vannak, csak alkalmazni kellene.
A bírák nem függetlenek, ez ellen hivatalosan ők tiltakoznak a legjobban, de csak hivatalosan!

Agyalap 2010.03.26. 07:49:47

Hallom tegnap este a rádióban, hogy a mi Miklósunk már 12 éve megvette az ingatlanokat amiket a lányaira íratott? Akkor mekkorák voltak a finntelefon-dobozok?
A család szerint apuka külföldi tanulmányútra ment, nem tudják mikor jön haza. De a vizsgálatoknak áll elébe természetesen...
Röhej! A gerinces ember, aki akár szenet is lapátolna :D Mikor kezdi?

arlequin 2010.03.26. 08:08:25

@Agyalap: ?
külföldi tanulmányútra ment? bruhahaha. nagyon tetszik. s mit fog tanulmányozni? hogy 'külföldön' is akkorák-e a nokiásdobozok, mint itthon? vagy milyen ott a párizsi? nyilván olyan országba menendett amellyel nincs kiadatási szerződés. hány ilyen ország van? tudja valaki?

Agyalap 2010.03.26. 08:11:10

@arlequin: Hát persze, visszatér az üzleti életbe.
Ti boltolnátok vele?

Lone Wolf 2010.03.26. 08:13:00

@arlequin: Én a magyarországgal kiadatási egyezménnyel nem bíró országok listájának tanulmányozására gondolok, és nem MAJD fogja tanulmányozni. Hanem már tanulmányozza is! És hétfőn már fut is. Mert ugye, az MSZP hamarosan rá fog jönni hogy kevesebben vannak, mint azt legvadabb rémálmukban képzelnék.

BTW, ezért, kifejezetten szimpatizálok az idő előtti választásokkal. El tudjátok képzelni, hogy milyen pánik lesz úrrá az MSZP berkeiben? XD

arlequin 2010.03.26. 08:26:36

@Agyalap: persze hogy boltolnék vele. minden dobozért adnék neki 10 deka pick "nosztalgia" párizsit.

@Lone Wolf: megfejtetted! köszi. ;-)))

btw én is kíváncsian várom a terézvárosi eredményeket. hihi. tudom, aljas vagyok, de legalább őszinte mint nyakó pisti

Antonia40 (törölt) 2010.03.27. 16:09:23

@hajdul: A mi pénzünkből. A mi verejtékünkön hízott meg ez a dagadt sertés. Remélem már gyűjti a vazelint, mert hamarosan beutalják egy kis szibériai önellátó üdülésre. a Jobbik börtönébe.

Mitmondjakmagának 2010.04.01. 12:31:33

Pár szót csak a témához.
Tényleg külföldön lenne már? Nem lepődnék meg.
A wiwen még fent van,nézegeti is,bár hogy ő lenne az,abban nem volnék biztos!

arlequin 2010.04.11. 12:41:41

@Lone Wolf: @Mitmondjakmagának:

próféták vagyunk mi, vidám gyerekek
szabadságban élünk, népünk szeretet
a megbánó, a bűnt hagyó eltévedt kisbárányt
befogadjuk bármikor csak hozza az árát

trallala

Lone Wolf 2010.04.11. 12:55:45

@arlequin: "próféták vagyunk mi,"

Az valami betegség?

Krikri 2010.04.11. 12:56:48

Őt vitte volna a két kémrepülő? lol

arlequin 2010.04.11. 14:36:55

@Lone Wolf: nézz egykicsit feljebb miről tárgyaltunk 03-26 8:13-kori válaszodban. egyébként etegség. ha innen nézzük, akkor persze. nem 'normális' állapot

Lone Wolf 2010.04.11. 14:56:27

Tudom hogy miről van szó. ;)

Lone Wolf 2010.04.11. 15:01:49

@Lone Wolf: De mondjuk rossz országot választott "szegény" Mikikénk. A zsidóknak épp úgy tilos a disznóhúsevés, mint az araboknak. Nincs neki több disznópárizsi! XD

arlequin 2010.04.11. 15:06:44

@Lone Wolf: te normális vagy? én is csak pick nosztalhia marhapárizsit veszek. miről beszélsz? nem-e vagyok kóser? távozz tőlem sértéstarja!

Lone Wolf 2010.04.11. 15:11:27

@arlequin: csak pick nosztalhia marhapárizsit veszek

Szóval te vagy hagyó? Lebuktál ember! :D

arlequin 2010.04.11. 15:28:41

@Lone Wolf: itt ülök a jaffás tengerparton, szopogatom a marhapárizsis koktélomat véres mariskával keverve, leszavaztam egy hete a külképviseleten. úgy vergődhettek, ahogy akartok. mszp-SSdSS-madöf-lámpa forevör. hüjék!

Mitmondjakmagának 2010.04.14. 00:36:27

Megdöbbent hogy a média még mindig nem kapta fel ezt a hírt!
Nem szoktak ők ilyenek lenni.

belzebubó 2010.04.14. 07:21:11

@Mitmondjakmagának: Valószinűleg nem igaz a hir, viszont az ingatlanjaival foglalkoztak.
Ird be a gugliba, Hagyó Csecserits, sok újságban megjelent ez még a Népszavában és a HVG online-on is a barátnő összes rokoni kapcsolatait - Csecserits Beáta, Hagyó barátnője és üzlettársa a Pest megyei főügyészhelyettes lánya -kivesézték.
"A televízió hivatkozott a birtokába került úgynevezett főkönyvi kivonatra is, amelyből kiderül, hogy a kft. az Andrássy út szomszédságában, a Paulay Ede utcában a 43-as és a 44-es szám alatt összesen hét ingatlant birtokol. Az Operaház és a Balettintézet épülete mellett ez az ingatlanvagyon a televízió által hivatkozott szakértők szerint több százmilliós értéket képvisel."
www.nepszava.hu/articles/article.php?id=274321

süti beállítások módosítása