Skip to content


       Szűrés lista

Celeb feketelista - Engedélyezve

Már másfél hónappal ezelőtt, az idei Operabál kapcsán meg akartam írni ezt a posztot, miután láttam, hogy mivé silányult az a rendezvény, mely elvileg az év legnagyobb, legelegánsabb, leghagyományőrzőbb estéje lenne a felső tízezer számára. Őszintén szólva elborzadtam, hogy a szigorú öltözködési és viselkedési szabályok ellenére mik folytak a bálban. (Báli protokoll itt.) Volt aki üvegből vedelte a bort, volt aki állva aludt, aki ülve aludt, akit támogattak, aki a farkát dörzsölte a tánctéren a 20 éves szeretője seggéhez és aki az izzadt atlétáját a wc tartályon "felejtette".

Meg voltak vannak olyan celebek akik az Operabált -és több más nívós rendezvényt is- értékmérőnek használnak. Vagyis akik azért jelennek meg, hogy elhitessék saját magukkal, azt amiről mindenki baromira tudja, hogy nem igaz: ők oda tartoznak, ők különbek. Sajnos úgy néz ki, hogy ha valaki ki tudja fizetni a belépőt az mehet. "Face controll" kb nincs ha nem vagy mattrészeg vagy hullaszagú akkor bebocsájtást nyersz. Győzikét sem azért nem engedték be 2 éve mert egy állat és nem tud viselkedni, hanem mert olyan hülye volt, hogy otthon hagyta a jegyét. Idén meg ott volt pl Kiszel Tünde és aki külön említést érdemel, ő Fodor Zsóka, aki oké, hogy egy ügyes színésznő, dehát mégiscsak Magdi anyus a takarítónő basszus (hahaha). Amúgy, egy sima állóhely korlátlan italfogyasztással 70 ropi plusz áfa, egy páholy 260 plusz áfa. A VIP jegyért meg érdeklődni kell.

Az igazsághoz hozzátartozik azért, hogy voltak itt rendesen felkészült, makulátlanul felöltözött celebek is,  és két exszépségkirálynő Horváth Éva és Polgár Krisztina is, kik annyira dögösek voltak, hogy akár a ruhatárban vagy a női mosdóban. Nu, itt szándékosan maradt le az állítmány.

Most egy gyors montázs ide a legbüszkébb arcokról aztán megyünk tovább. A képeket a Velvetes Huszti István készítette. Danke! Még annyit, hogy innen üzenném a szerkesztőségnek, hogy ezt a fotókba beugráló, tenyérbemászó, coollistás Kolin Markot, jövőre felejtsék már otthon, mert kurvára nem szimpatikus.

 Mindezt azért volt fontos  leírni mert, úgy tünik, hogy a nagyobb rendezvény szervező cégek bizony megemberelték magukat és  elkezdték szűrni azokat akiket beengednek a partijaikra. Egyik nap az RTL reggelijében pont Horváth Éva lobogtatott egy cetlit mondván az egy feketelista és azokat a celebeket tartalmazza akik nemkívánatosak a puccosabb partykra.

Nem lesz nagy meglepetés a névsorban mondjuk mert a felsorolásban szerepel  két kurva,  két senkiházi, egy ingyenélő, egy buzi, egy cigó, egy a nyelvet sem beszélő színes bőrű és egy kiöregedett faszharcos. Nevesítve: Molnár Anikó, Mary Zsuzsi, Kelemen Anna, Fekete Pákó, Benkő Dánielt, Terry Black, Gáspár Győző, VV Ágica és VV Anett. Lehet nyilazgatni, hogy melyik jelzőt kire használtam.

A Velvet megkérdezett egy-két PR ügynökséget, hogy mi a véleményük a listáról. Természetesen senki sosem hallott róla.

"A Red Lemon Mediánál nincs ilyen lista, soha nem is volt, és nem is tervezzük, de egyébként sem hallottam róla, hogy létezne ilyen. Tény, hogy mindig összeállítunk egy listát, amiről az ügyféllel való egyeztetés után lehet, hogy lehúzunk, lehet, hogy hozzáírunk neveket. Vannak olyan események, amikre kifejezetten kell X vagy Y, mert lehet, hogy éppen ők dobják fel, de azt gondolom, hogy minden rendezvénynél egyértelmű, hogy kik illenek oda." Most meg lehet nézni megint a fenti listát és el lehet dönteni ki milyen rendezvény profiljába illik. Naugye!

Szabó Patrícia a Cosmopolitan volt főszerkeztője  szerint ez jelzi, hogy felnyílt a rendezvényszervezők szeme, már mernek szelektálni a celebek között.Végre!

Horváth Éva listáján furcsa mód nem szerepelt Kiszel Tünde, de nem kell izgulni valószínűleg csak margón kívül esett nyomatásnál, ugyanis az egész ügy miatta pattant ki: KB két héttel ezelőtt történt, hogy a meghívója ellenére sem engedték be a Glamour "Women of the Year" gálára. Csatolom az elhajtós videót, annyira száni! plusz még egyet a link alá, ahol Tündénél magukat többre tartó közszereplők, folytatnak kampányt az ellen, hogy egy fogalom alá mossák őket vele. (bulvárbuziknak kötelező) Komolyan úgy néz ki, hogy ezt a szerencsétlent már komolyan elkezdi kirekeszteni maga közül a "sztárvilág" is. Amúgy meg ki az a Tornóczki Anita? Hát a Sarka Kata?

"Konkrét nevek sosem voltak. Mielőtt elkezdünk egy eseményt megtervezni a megrendelő elmondja, hogy milyen típusú emberekben ne gondolkodjunk. Például egy anyák napi rendezvényen felnőtt filmek szereplőit nem szívesen látják. A márka imidzsébe nem illő személyeket soha nem nevezik meg, mert az egyértelmű." – mondta Szondy Réka, a Sonherber Consulting egyik munkatársa.

Mi pedig most azt várjuk Tőletek, hogy konkrét neveket karmoljatok kommentbe. Kik azok akiket felírnátok ezen listára a felsoroltakon kívül? Mondjuk engem még az is érdekelne, hogy szerintetek kik azok akiket kötelezően meg lehetne híni bármelyik nívós rendezvényre? Ez a lista nyilván rövidebb!

Update:
Korrekt máris előállt egy "celebmátrix"-al:

http://img256.imageshack.us/img256/5553/celebs.gif
 

 

 

Címkék: bulvár

A bejegyzés trackback címe:

https://vastagbor.blog.hu/api/trackback/id/tr921881676

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

f.m.j. 2010.04.01. 12:39:44

@Lecso (F*ck the Shit):

www.youtube.com/watch?v=iRRBbn_n3V0&feature=related
www.youtube.com/watch?v=6m247SoleDk

nem kérdés: buzinak buzi, tehetségtelennek tehetségtelen :) bár ez relatív
magamutogatónak magamutogató, gátlástalannak gátlástalan, mehet a listára, vagy a levesbe :) ...

Conv · http://www.i-honlapkeszites.hu 2010.04.01. 12:40:09

lusta vagyok listát írni, inkább összegzem:

a kereskedelmi tv-k műsorvezetőit és azok vendégeit :)

jozicsenko 2010.04.01. 12:42:04

@Lecso (F*ck the Shit): egy pesti belterjes társaság ünnepelt hőse

x y közzétett egy listát, hgoy kik voltak a legkúlabb arcok és ez a gyerek nyert: úgy beszélnek róla, mintha KÖTELEZŐ lenne ismerni: mivel nem hetfield, ezért hanyagolom: klasszikusan itthon világhires arc...

Ásó[Mosó]Maci (Dr. nélkül) 2010.04.01. 12:43:41

@Conv: Meg a politikusok. Kivéve Kónya Imre!

eric · http://vastagbor.blog.hu 2010.04.01. 12:45:02

@Valandil: húú anita nekem is nagyon bejön amúgy:D

Donna (Cara)mba 2010.04.01. 12:45:13

@arlequin: Off
Nem értettem, miért kíván neked boldog születésnapot Sedu?

Akkor most tőlem is:
Boldog születésnapot kedvenc Bolondom, Bolondok Bolondja! Jó, hogy a Bolondokról úgy ítélkezik az Úristen, hogy néhány mindig erre a világra jöjjön:) Kietlen volna a világ Bolondok nélkül! Mert mik is lennénk nélkületek: biza por és homu, semmi öröm, vígság, fonákság...
Éljenek a Bolondok és soká éljen a világon (mert odaát örökös a lét) a Vbőr privát, legkedveltebb Bolondja!

Üdv.:
Bús Bíbor Donna

f.m.j. 2010.04.01. 12:45:59

@Donna (Cara)mba: :) mert ma bolondok napja van :)

arlequin 2010.04.01. 12:46:51

hű de kemény volt a vídió... kezdetben a juj.hu-s letegezi kiszelt, odabennt is, odakint meg már magázza... ;-))) ők meg "elmegyünk egy sokkal jobb partira" mmmpffff...

Donna (Cara)mba 2010.04.01. 12:47:57

@f.m.j.: Most már kaccsoltam:)
Üzenek Neked, nem baj?

f.m.j. 2010.04.01. 12:48:40

@f.m.j.:

akik szeretik (lásd kommente) koncira mennek... áááááááááááááááá

mindegy, leszállok Linczényi Márkról, súlytalan

Zuzu Petals 2010.04.01. 12:49:04

Tornóczky kicsoda? Sarka nagyasszonnyal együtt inkább hallgassanak, mert ők se tettek le semmit az asztalra. Kiszel fiatalon a Tutti Fruttiban (vagymiben) parádézott, ezek meg a CKM-ben. A különbség csak annyi,h ez a kettő szedi a szemöldökét.
Amúgy nevek: ZImány Linda, Debreczeni Zita, Bódi Silvy és még egy halom balfék picsa, de Zalatnai, Klárika és Gyuri bá', Komár Laci...
velvet.hu/celeb/hcdb/lista - Nagyon sokan innen.
És az, h kit lenne érdemes? Ma max. a színművészeket ismerik magyarországon, pedig van pár tehetséges figura. Azt se tudjuk, kik azok, akik még képviselnek vmi értéket... Áhh mindegyis, inkább várjuk visza Molnár Anikót, már vagy 2 hete nem volt róla hír, remélem, jól szolgál az egészsége...

arlequin 2010.04.01. 12:49:29

@Donna (Cara)mba: köszönöm

búfelejtőként egy örökzöldet idepöttyentek:
www.youtube.com/watch?v=hi3pbtrqy70

ucsacsu 2010.04.01. 12:52:02

Volt valamikor az ékszerész bál a fogorvos bál jogász bál,akiket felsoroltál egyiket se engedték volna még a közelébe se, de eszébe se jutott volna oda menni.Azok a régi bálok, volt amelyik a századik megrendezést is megélte,de hát a közönség elplebszesedett,így aztán abba maradt.Egy jó bálhoz nem százezrek kellenek,hanem kulturáltan szórakozni vágyó emberek kellenek.Szét szóródtak nem látni őket sehol, hacsak magán bálokon nem.De oda ezeket a népeket nem engedik be.

El Topo (Sgt. Elias) 2010.04.01. 12:52:11

@eric:

Anita nagyon durva.:D
Nem is maga a liba, hanem a jelenség, ahogy a kis hercegnő apuka országában elhatározta, hogy márpedig neki önálló műsora lesz a köztévében és lett, de izibe!
És rögtön oknyomozó, mélyinterjúzós! Amihez mások éveken keresztül lapátolják a trágyát! Ő egyszerűen fogott egy kézikamerát és elvonult a kalocsai női böribe, sokkoló riportfilmet csinálni. Megalázott mindenkit akit lehetett, és hazament szépen a babaszobába.
Na ez az undorító!

f.m.j. 2010.04.01. 12:52:14

egyébként bocsássatok meg fijjug, de Horváth Évában mi a jó, és szép, és értékes? (testi adottságok himnuszba foglalásától eltekintek:))
de komolyan, valami értéket mutassatok rajta (a kölcsönzött gyémántok nélkül az Operabálon:))

reKorrekt 2010.04.01. 12:53:47

"Lehet nyilazgatni, hogy melyik jelzőt kire használtam"

img256.imageshack.us/img256/5553/celebs.gif

Hetfield 2010.04.01. 12:54:57

@f.m.j.: "Horváth Évában mi a jó, és szép, és értékes? "

Én rögtön kettőt is tudok mondani ;-))

f.m.j. 2010.04.01. 12:56:22

www.youtube.com/watch?v=0psg4JSb6bg&feature=related

na, ez nem rossz a kis gyerektől, a tehetségtelent visszavonom, de lehet, hogy koppintotta valahonnan, mert ezt is rebesgetik...

arlequin 2010.04.01. 12:56:28

@Hetfield: de az mindkettő, hogy is mondjam, hozzád 'kötődik'...

f.m.j. 2010.04.01. 12:58:09

@Hetfield: nemár, komolyan, olyt amitől nem celebpicsa, hanem értékes ember, jól felkészült riporter, és közszereplő :)
mert ha csak azt a kettőt tudod, akkor minden nőnek a képernyőn a helye ;)

Hetfield 2010.04.01. 13:07:57

@f.m.j.: hát most jól feladtad a leckét... :)) izé, biztosan vannak neki is, csak én még nem vettem észre.

Hetfield 2010.04.01. 13:09:27

@reKorrekt: Fekete Pákó - cigó :DDD Maga rasszista!!!

eszkep 2010.04.01. 13:10:09

@Tigeri: A pontosság kedvéért: ex-pornós....
Egyébként tényleg jelentősen emelne ezen a nívón!
Ezt a fénylképsorozatot én is megkaptam e-mailban. Ez a pár képrészlet csak töredéke az anayagnak, a többi kép is hátborzongató.

Smacika 2010.04.01. 13:12:02

Na igen. Kicsit gondolkodtam, hogy mit keres itt kiszel "celebvagyok kicsithíres" tündi, de rájöttem.
A blog neve vastagbőr, és ennek a dugófejű hullarabló riherongynak olyan vastag bőr van a pofázmányán, hogy rinocérosz elvtárs sírva könyörög a bőrgyógyász telefonszámáért.

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2010.04.01. 13:17:59

@reKorrekt:

Betettem a posztba. Celebmátrix!
Köszi:)

Donna (Cara)mba 2010.04.01. 13:21:29

@arlequin: Óriási! Akár te is énekelhentéd:-) Csuda vidám, illik egy Bolondhoz!

belzebubó 2010.04.01. 13:24:20

Megnéztem a tornóckis videót és örömmel láttam, hogy a bűnöző Földesi-Szabó László milyen vigan parolázik a háttérben lakhelyelhagyásija közben,mert ugye az azt jelenti, hogy Pest Megye területét nem hagyhatja el. Abba ilyen partyk beleférnek.

Stoney Hill Billy 2010.04.01. 13:27:22

70ér ingyen pia? jövőre ott a helyem! jó móka lesz....

.Pierre Bezuhov. · http://www.youtube.com/watch?v=ddk-Q6hXvFk 2010.04.01. 13:31:32

@reKorrekt:
eheh, ez az ábra sokat elárul készítőjének - celebek felett álló - kulturális színvonaláról.

nekem főleg a "nyelven nem beszélő" terminus teccik.
egy bagoly és egy veréb jut róla eszembe :)

Seduxen (már NEM dr.) 2010.04.01. 13:33:05

@Stoney Hill Billy: azért kihívás lenne "leinni", mi? Bár ha 10.000-es palack borokkal számoljuk, meg lecsúszik még mellé "ez-az", akkor simán :)))

@reKorrekt: proli! :)))

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2010.04.01. 13:34:05

index.indavideo.hu/video/Uj_Peter_bukasa

Az Inxdex-esek is feliratozták a "Bukás" jelenetét :-)

Donna (Cara)mba 2010.04.01. 13:34:36

@f.m.j.: Elküldtem, remélem megkapod. Bár miközben írtam, rájöttem, semmi érdekeset nem írok:-(
Mindegy, van egy leveled tőlem:)

f.m.j. 2010.04.01. 13:42:29

@arlequin: én is pont ma ezzel köszöntöttem az Egyetlent, nagyon szeretem, a sajátomat januárban csak ezzel éltem túl... ;P

f.m.j. 2010.04.01. 13:43:30

@Donna (Cara)mba: meg, fogok is válaszolni, csak hosszabban akarok, ez nem kétperces dolog nálam sem :) de túl vagyok rajta :)

Marcellusca 2010.04.01. 13:45:32

Én a Maunika-sót akaróóóóm visszaaaaaaaaa! :)
De máááááááááááán!!!!!!!!!! :D

Listát bővíteni?
Maunika;
Józsibarát;
Zimány Linduska;
Debreczeni Zita;
Hargitai Bea;
Panthinchin (vagyhogyarossebbeírja) Edina;
És a zösszes celebmaca, akik a nagy büdös semmivel (vagy csak csöcs-segg-el) lettek híresek/hírhedtek.

Upsz, közben le is buktattam magam, hogy mennyire otthon vagyok a celebvilágban. :)))
Pedig a végére csak a "blokkolnám" kategóriát írtam. :D

Jaaa, hoppá, ki ne felejtsük ám: A prolimókusaink!
Egyet sem hívnék meg semmilyen házi- vagy céges bulira.

Marcellusca 2010.04.01. 13:49:07

@arlequin: De ez még viccnek is rossz, vaze! :)
Ilyennel ne viccőjenek, hogy megszűntetik a napi betevőmet? :)))
Azonnal és most, de mán akarok egy Maunika-sót! :DDDD

arlequin 2010.04.01. 13:49:21

@zero: naggyon jó! szénné röhögtem magam rajta. grats index!

Valandil 2010.04.01. 13:52:10

@eric: Van egy ismerősöm, aki vízipólós: nála múlt időben van a lopott bicikli. Sárgultam is, amikor mesélte...

Lone Wolf 2010.04.01. 13:55:42

Az a táblázat szép lett! :) Csak az az érdekes, hogy ennyire tudjátok, hogy kicsoda, micsoda... Nekem fele bandára rá kellett keresnem. :-B

Lone Wolf 2010.04.01. 14:01:27

@zero:
"Az Inxdex-esek is feliratozták a "Bukás" jelenetét :-)"

Nofene! Ezeknek van önkritikájuk? O_o

arlequin 2010.04.01. 14:06:47

@Marcellusca - nem kell Cavinton!:

"mindennapi mérgünket add meg nékünk ma,
és bocsásd meg jóttetteinket,
miképpen mi is megbocsátunk a velünk kedveseknek
ne vígy minket állhatatosságba,
de szabadíts meg a tisztaságtól
mert tiéd a butaság, a vágy és a harag,
mindörökké néma"

Ásó[Mosó]Maci (Dr. nélkül) 2010.04.01. 14:09:26

"A Tóta W-t alig húztuk ki a Gyurcsány seggéből, máris a Bajnaiéban kötött ki! Én abból a seggből már nem húzom ki!"
Visítva röhögtem!

arlequin 2010.04.01. 14:12:45

@Ásómaci: ja! nagyon jó lett. talán az egyik legjobb a reloaded-sorozatból.

Shaddam ' 2010.04.01. 14:14:34

Ha lenne egy rahedli fölös pénzem toboroznék egy hajléktalan szállón 50 jókiállású csövest és frissen mosakodva,szmokingban beküldeném őket.A legutolsó szakadt koldus is jobb ezeknél a celebeknél.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2010.04.01. 14:37:41

Valahol olvastam ezzel az üggyel kapcsolatban:
"A hatodrendű celebek kitiltják a partykról a hetedrendűeket."
Teljesen egyetértek.

Horváth Évát én ugyan be nem engedném ilyen estélyre. Sötét, mint az éjszaka. Pont ma reggel próbált "interjúsat játszani" a Showder klubos humoristákkal, ha nem fagyott volna le az agya a HARMADIK másodpercben. Már szabályosan vártam, hogy egy technikus mögélép és megnyomja a tarkóján a Reset gombot.

Az az igazság, talán csak néhány színművészt tudok, aki rendelkezik a megfelelő intelligenciával, kifinomultsággal és stílussal, nem pedig csak az újgazdagok pénzével, ami egy ilyen volumenű eseményhez szükséges.

belzebubó 2010.04.01. 14:39:27

Olyan mintha ezt a juj.hu-s riportert tényleg amiatt hivták volna oda, hogy ebbe a szerencsétlenségbe még egy jót bele tudjanak rúgni kamera előtt. Már az első kérdése az, hogy meghivták-e Tüncikét.
Borzalmas ez a nő, de a média szerepeltette eddig, főzette a műsorokba és reggeli beszélgetésekre hivta erre most ennyire lealázni a lovagja előtt, kicsit megesett a szivem rajta. Intézték volna el külön, de amikor egy fogyatékost földbe döngölnek, nem csipem.

Gerusz · http://gerusz.blogspot.com 2010.04.01. 14:46:07

A komplett coollistát rá kéne írni a feketelistára. Aztán aki arról mégis be akar jutni a bálokra, az tegye le a tárgyévi érettségit legalább a magyar nyelvből, plusz egy etikett-vizsgát. Ha átment, lekerülhet. :)
(Dettó a politikusokra!)

f.m.j. 2010.04.01. 14:55:01

@belzebubó:

ezen én sem mulattam olyan jót
gyengébe, földönfekőbe már nem rúgunk, az olyan c típusú mentalitás, nem?

Bajnok · http://bajnok.blog.hu 2010.04.01. 14:59:32

@reKorrekt: a VV vezetélnevűek moért nem kerültek be az ingyenélő csoportba?

belzebubó 2010.04.01. 15:04:39

@f.m.j.: Nem ez lehetett az egyetlen módja ennek a közveszélyes nőnek a leállitására remélem, de jó aljas módra sikeredett.

f.m.j. 2010.04.01. 15:12:25

@belzebubó:

én már arra is gondoltam, hogy ő maga is benne van ebben a kis játékban
azon az alapon, hogy mindegy mit írnak, csak írjanak róla, neki ebből lett pénze, hogy hírt szállított magáról :)

belzebubó 2010.04.01. 15:40:40

@f.m.j.: a tornóczkis videon megnézheted, hogy valóban nagyon fel van háborodva a riporterre.

f.m.j. 2010.04.01. 15:46:28

@belzebubó: itt van a posztban?

amúgy meg ezt találtam: zipp.hu/sotet_oldal/2010/04/01/felmentettek_az_apat_aki_almaban_eroszakolta_meg_kislanyat

durván vastagbőrös kategória, nem?

f.m.j. 2010.04.01. 15:52:26

aha, megvan, amikor az egyik senki ócsárolja a másik senkit, így megy ez :)

f.m.j. 2010.04.01. 16:40:33

jaj, megyek klubrégyót hallgatni

belze, számítok Rád :P

belzebubó 2010.04.01. 16:45:39

@f.m.j.: oh,mint mindig ha ráérek. Ezek már az utolsó "percek" :))

Hannibal22 2010.04.01. 16:58:05

@f.m.j.: István Kovács:) Amúgy fogalmam sincs ,hogy ki. A tv-ben most futó Aldi reklámokban figyeltem fel rá.Aztán rákerestem és a videóit dobta ki a gugli.

f.m.j. 2010.04.01. 16:59:32

@belzebubó:

beszarás, pont a Pintért mosdatják, érted?????
most mondja a "betelefonáló", hogy ő állította le a szavazatok újraszámolását, és ez így volt korrekt, érted?????
még mondja valaki, hogy a fidesz nincs benne, ők voltak a vaj a lekvár alatt, úgy a finom :P

f.m.j. 2010.04.01. 17:00:36

@hannibal22-73: megnézted az ávós tv-s nácikat? nagyon vitzig :)

törökszultán 2010.04.01. 17:04:04

T. Anita a MegyóD-209-es nevelt lánya. Sarka Kata meg a Hajdú Péter bájgúnár felesége. Valószinüleg szent asszony, mert kibirja azt a hiú barmot.

f.m.j. 2010.04.01. 17:16:52

@belzebubó: 1 perc múlva Demszky bébi

törökszultán 2010.04.01. 17:20:53

@Marcellusca - nem kell Cavinton!: Azt is kihagytad, aki nem tudta a Himnuszt énekelni, mert elfelejtette a szövegét. Én meg a nevét felejetettem el.

alfa.orionis 2010.04.01. 17:42:46

Ebből a bagázsból a Tünci a legjobb! Nem játsza meg magát-ő ilyen, azt kész! Ezt nem bírják a többiek, akik szemből nyalnak, hátulról fűrészelnek. (szexmentesen gondoltam:))
Ezek hol főznek, hol sztárpársóznak(na hiszen, Pákó és az ő Ágicája, mint sztár! max.fekete lyuk), hol önálló műsort kapnak (Hargitay Buta Bea),egymást ajnározzák, díjazzák, kitüntetik, végigházalják az összes kertévét, orrba-szájba nyilatkoznak mindenről, mindenhez értenek, aztán ha véletlenül összeakadsz velük, csak nézel-földbuta, nagyképű senkiházi mind.

Az én listámon az első helyen a hajdú-sarka páros, szorosan utána a schobert-rubin aztán jöhet a celebmátrix, de a vv vulvákat előbbre tenném és szorosan utánuk a szokásos celebcsajok és steinerkristófka(bár ő mostanában boldog ott ahol van).

Nem tudnának annyit fizetni, hogy egy ilyen celeb partin részt vegyek, ha Operabál, ha Glamour ha bármi, nemhogy még ééén fizessek a társaságukért!

Abcúg celebek!!

Roxvox 2010.04.01. 18:29:05

Mééé nincs mindennap április elseje? :)

Rikki Harcos 2010.04.01. 22:32:11

az update-mátrixot update-lném:

Benkő Dániel = kurva

arlequin 2010.04.01. 22:52:24

@Roxvox: mindennap április elseje. csak fel kell ismerni! höhö...

Donna (Cara)mba 2010.04.01. 23:34:34

@arlequin: Jó éjszakát, Bolond! Jó éjszakát a többieknek is!
Álmodozzatok, néha hagyjuk a fenébe a valóságot! Az álom is valóság. Amúgy.

Dr. Otto Von Schnitzelpusskrankengescheitmeyer 2010.04.02. 11:29:30

a nagy Woody megmondta a tutit:
"Olyan klubnak nem lennék a tagja, aki még engem is felvenne."
Így vagyok vele én is.
Sznob fszkalapok kapják be. Egyesével, akár.

órarugógerincű felpattanó 2010.04.02. 12:20:57

Most nem azért de milyen ember az, aki önként ilyen társaságba akar keveredni, mint a montázson látható brigád?

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2010.04.02. 17:09:06

egyébkén t nagyon jó:

" József Attila mit szólna egy ilyen bálhoz?"
videa.hu/videok/hirek-politika/ismeretlen-celebek-operabal-berlini-magyar-tv-Rl6We0nJ36PuPtU2

hajdú vagy mi a neve, látszik nem igazán tudja kezelni, az iylen mértékű intelletualitást, h költó, kultúra.

videa.hu/videok/hirek-politika/operabal-masodik-fejezet-berlin-berlini-magyar-tv-5FuSL2BkcL8MgcTR

Hannibal22 2010.04.02. 17:23:20

@tesz-vesz: Dehogynem! Tudja ,hogy mikor született:) Mondjuk nem volt nehéz megtanulnia ha neki is akkor van a születésnapja:)

Horizont 2010.04.02. 19:08:42

@alfa.orionis:
"Ebből a bagázsból a Tünci a legjobb!"
Ebben a mezőnyben ez nem dicsőség!!!! Szerintem simán hiányzik egy kereke. Meg annak is aki beengedi bárhová!

Nálunk a celebek is olyan szinten vannak mint minden más. A béka segge alatt több méterrel!
Mónika-show házigazdája elsírta magát az utolsó felvétel után! Nem érti miért támadták a show-t. És nem tudja mi lesz vele. Óh... Majd gyűjtenek neki, mint Isaurának anno...
Na erre a szintre akarnának kényszeríteni minket. Menjenek a francba az összes celebbel együtt. Mindet kényszermunkára ítélném. Tényleges munkára. Szalag mellé 3 műszakba:)

kacsa! 2010.04.03. 00:47:22

Na, végre Eric poszt! Már hiányoltalak!

kacsa! 2010.04.03. 00:51:40

Na, jó, nem vagyok figyelmes olvasó, látom van itt Eric poszt, csak a bulvárszenny, na az hiányzott. Ez kikapcsolódás :D

Spielberg 2010.04.03. 11:45:26

zseniális. majdnem beszartam a röhögéstől.
én azért még odavenném Liptait meg Gesztesit és a teljes BK Jóban Koszban stábot.

alfa.orionis 2010.04.04. 01:40:33

@Horizont:
"Mindet kényszermunkára ítélném. Szalag mellé 3 műszakba:) "
Megkérdeznék, mi az a munka, mi az a szalag, mi az a műszak....és mind a letört körme miatt aggódna! :)

Kartal (rezervált) 2010.04.04. 14:07:06

@Horizont: túl humánus vagy. Én megnyitnám a bányákat újra, és lenne ingyen munkaerő. Enni csak annyit kapnának amennyit aznap termeltek, pihenőnap akkor, ha eltörött valamije. Minden cellában színestévé, de csak rossz hírek mennének benne egész nap. Meg reklámok...
Hadd ne folytassam, ennyiből is kitűnik, hogy nem akarnám én bántani őket jobban, mint amennyire ők bántottak minket...

Horizont 2010.04.04. 15:06:55

@Kartal (beleszól): Szerintem a szalag mellett 3 műszakban dolgozás a lehető legnagyobb büntetés.Amiket ma is hallok róla borzalmas, iszonyatos, nem embernek való. Hál istennek nem fizikai munkát végzek, de régen fiatalasszonykoromban plusz pénzért hétvégén elmentünk egy "túrórudi" vonalra dolgozni. A "rudi" csak jött és jött mint egy hadsereg, le kellett szedni a szalagról. Na az első napokban előttem hegyekben állt:))) Szörnyű volt. Nem lehetett egy sóhajtozásra se megállni, megszabták mikor ehetünk, cigizhetünk, mikor mehetünk wc-re. Álmomban se jöjjön elő. Ráadásul híztam egy pár kilót is mert nem bírtam megállni, hogy ne egyek belőle. Na akkor megtanultam becsülni azokat akik ilyen munkát végeznek. És azóta is becsülöm:) De ezeket a ribanc celebeket odahajtanám egy kis robotra!

Kartal (rezervált) 2010.04.04. 17:14:37

@Horizont: dolgoztam szalag mellett 12 és 16 órában, voltam ládarakodó, voltam segédmunkás, asztrológus, masszőr kórházban, középvezető fémipari cégnél, meo csop.vez elektronikai cégnél, rádióbemondó és hivatásos katona. Én aztán tudom, hogy ezeknek túl jó amit javasolsz, hidd el nekem.
Bányába velük!

Horizont 2010.04.04. 17:50:38

@Kartal (beleszól):
Kedves Kartal hány életed van neked, hogy ennyi mindenre futotta??Biztos nem vált károdra:)) Minden elismerésem! De azért remélem megtaláltad már a helyed a nagybetűs életben?!
Na ebből a felsorolásból az asztrológus izgatott fel legjobban:DDDDDD

Kartal (rezervált) 2010.04.04. 18:39:08

@Horizont: nem tudom. Mármint, hogy megtaláltam-e a helyem. Még keresem. Az a baj, hogy eléggé nyughatatlan vagyok, rosszul tűröm a monotonitást.
Egyébként még a felét sem írtam le annak, amit még csináltam és csinálok folyamatosan. De nem kell megijedni, jövőre mindennel felhagyok, és a gyereknevelésnek szentelem az életem :)))

Horizont 2010.04.04. 18:58:13

@Kartal (beleszól):
No ez az élet legkomolyabb, legnehezebb " feladata", ugyanakkor a legszebb, leghálásabb, legcsodálatosabb! Még csak gondolat vagy terv vagy már útban? :)))
Az ember néha rosszul tűri az életet, lázadna is sokszor, de muszáj néha megalkudni amikor már másokért is felelősséggel tartozik!

Kartal (rezervált) 2010.04.04. 19:27:21

@Horizont: nah, eddig is túl sokszor megalkudtam, most pont az ő érdekében nem fogok.
Már egy éve terv volt, most már valóság :)
Majd amúgy is írok, ha már kézzelfogható is lesz :)))

Horizont 2010.04.04. 19:34:38

@Kartal (beleszól): :DDDDDDDDDDD Jöjjenek a "Vastagbőrös" kisbabák, minél többen!!!
Én már háromszor végigcsináltam, hidd el tudom, hogy lesz megalkuvás. (Nem a lelked eladásáról beszélek.) Tényleg nagyon örülök minden ilyen jó hírnek!!!!

Kartal (rezervált) 2010.04.04. 20:32:47

@Horizont: hosszú lenne kifejteni mire gondoltam, és egyébként is az élet mindent felül tud írni. Mindenesetre igyekezni fogok :)

süti beállítások módosítása