Skip to content


       Szűrés lista

Á, csak Lendvai-Kuruc konspiráció!

A Kuruc.info hozta nyilvánosságra a Kubatov-beszédet, amely a pártigazgató zárt körben tartott előadásán készült. Kubatov Gábor elmondja a felvételen, hogy a pártnak részletes nyilvántartása van a fideszes és a nem fideszes szavazókról, példaként a a pécsi időközi polgármester-választást idézi fel.

Titkos adatbázis, online hadsereg...."finom" anyag az utolsó két napra. Elég csúnyán megszívta a Fidesz, és még folytatás várható.

 

A nagyjábóli leirat WalterMelone-tól:


"Csak a ... valami keretet adjak ennek a gondolatnak.
Régen csináltunk egy ilyen kampányt, hogy egy sötétben, az erdőben, belőttünk egy sörétes puskával, és reggel világosra összeszedtük a vadakat. Nem tudtuk hol vannak a választóink. Csináltunk egy nagy kampányt és aztán utána elment aki elment.


A pécsi választásoknál mind a 36500 embert személyesen ismertük. Tehát aki ott volt, azt mindegyiket személyesen ismertük. Mindegyikről tudtuk hogy hívják, hogy hány esztendős, hogy milyen erős támogatónk, mi a telefonszáma, mi a mobilszáma, mi az e-mail címe. A... és ezt szerintem nem is lehet másképp csinálni.

Tehát a pécsi kampányban fele ennyi anyagunk van kint az utcán de csak ezt a munkát elvégezzük, akkor is megnyertük volna a választást. Még a legnyugodtabban ültünk ott a .......... Gábor, 38000 szavazatom lesz. 36500 lett. Tehát 1500, most nem tom százalékos arányban nagyon kicsi az eltérés, tehát pontosan meg tudtuk mondani, hogy hányan mentek el szavazni. A 38000 emberből 22000 emberhez tudtunk telefonszámot.

Tehát ez azt jelenti, hogy mondjuk automata hívásokkal 22,000 embert eltudunk érni 2 órán belül. Bármi történik a kampányban. Ha Páva Zsoltról azt mondják egyébként, hogy ő egy gyerekgyilkos volt. A kampány utolsó napján szórólapon, akkor te a szavazóbázisodnak 2/3át el tudod érni és azt gondolom, hogy Páva Zsolt a legtisztességesebb ember. Hazugságokat állítanak róla. Nagyon gyors kommunikációt tesz lehetővé. Ráadásul ismertünk minden 15000 olyan embert a városban - ennyi szavazatot kaptak a többiek -, akik Páva Zsoltot elutasították. Tehát - azt állítom, hogy név szerint ismerünk olyan embert, aki elment szavazni és nem Páva Zsoltra szavazott. Tehát név szerint ismertünk 15000 olyan embert. Tehát meg tudom mondani a városban, hogy kik azok a komcsik akik egyébként elmentek szavazni, és nem a Pávát és nem a Fideszt támogatták.

Infrastruktúrába nagyon nagyon sokat fejlődtünk. Ugye áttértünk egy ilyen, végre olyan közegbe most mesélhetem el a küzdelmeimet aki megérti, áttértünk egy ilyen online adatbázis kezelési módra. Ugye, mikor ezt az elnökség elé kiterjesztettem, akkor Orbán Viktor nem igazán ért a számítástechnikához - most már sokat léptünk előre, mert például SMS-t tud fogadni küldeni, és tudja mi a Fax és az Email közti különbség, kis túlzással, de nem is ez a dolga, de mindegy.

- Igen?
- ....................
- Nincs, nincs. Azért mondom, hogy... ehhez kevésbé ért.

Mikor áttértünk erre, akkor elvittem az elnökség elé, hogy nekünk van egy online adatbázis kezelési módunk, és ez sokkal biztonságosabb, mint egyébként az offline.
Jó jó, dehát a Pentagon rendszerét is feltörték már. És a kommunisták is ránk
vannak állva. Ezt hagyjuk.....  Hiába mondtam egyébként, hogy komputer- adatbázisok voltak táblázatokba. Emailen küldtük ugyan azt, komputereken hagyjuk, és elhagyjuk a laptopokat. Lemezekre rögzítjük, és elhagyjuk a lemezt. Pendriveokra rakjuk, meg ezerfelé, és.. gyakorlatilag ugyan úgy szétporlad és ugyanolyan veszélyes. Akkor megértették, hogy csinál?? Egy biztonságos adatbázis kezelő rendszert. A rendszer úgy működik, hogy én látom ki mikor lépett be, mennyi adata van, mennyit módosított rajta, hány telefonszáma, hány email címe van. Ha belépett dolgozott-e benne, vagy csak egyébként beka-- tehát tudom kontrollálni ezt a dolgot, tehát ezt a fajta adatbázis kezelési módszer tudom mérni."

 

Ugye az mindenki előtt világos, hogy a pártok csak a tagjaikat, szimpatizánsaikat vehetik nyilvántartásba, és természetesen csak a beleegyezésükkel. Szavazókról -akár támogató, akár ellenoldali- nem szabad listát vezetni. Még így sem, hogy nyilvánvalóan nem a legjobb a törvény, mert a leadott kopogtatócédulánkkal a támogatásunkon kívül az adatainkat is odaadjuk egy pártnak, meg a rengeteg aláírásgyűjtés során, így abszolút nem nagy ördöngösség összeállítani a Nagy Táblázatot. De akkor sem szabad. Persze gondolom van mindenkinek, csak erről nem szokás beszélni. Kubatov Gábor jogosulatlan adatkezeléssel dicsekszik a beszédében.

Az adatvédelmi ombudsman szerint, "ha valóban létezik olyan nyilvántartás, amely a választói pártpreferenciákat tartalmazza a nyilvántartásba vettek írásos hozzájárulása nélkül, az nemcsak a választási törvényt sérti, hanem a büntető törvénykönyv vonatkozó rendelkezéseibe is ütközik."

Kubatov nagyon cikin érezheti magát, hogy ez kikerült, és most valószínűleg habzó szájjal keresi a kiszivárogtatót.

A hangfelvételre adott Fidesz-reakció egyébként valami borzasztóan szánalmas:


"A mai napon az egyre nagyobb bajban lévő MSZP és Jobbik közös kétségbeesett kísérletet tett a Fidesz lejáratására. Lendvai Ildikó MSZP-elnök és a jobbikos kuruc.info internetes oldal közös akció során régi, kétségbeesett hazugságokat vett újra elő" - Szíjjártó Péter

 

Ühüm, biztos egyeztetett Ildikó a kurucokkal, és hazugság az egész adatbázisosdi, Kubatov sem beszélt ilyenről soha, hamisítvány a felvétel......

Jaj elnézést, ILYET NEM mondott Szíjjártó uraság!

Akkor igaz, ugye? De honnan tudják, hogy ki mit ikszel a szavazófülkében???

zero:
A mellékvágányon is fussunk egy kört: A Megfelelő Ember nagy eredménye 2009-ben, hogy tud SMS-t küldeni és fogadni?! És hogy tudja, hogy mi a különbség a fax és az email között? Uramisten, micsoda sötétség!

Amúgy milyen rafinált ez a Kubatov, az adatbázist online kezeli, így nem lehet pendrivon hazavinni, laptopon elhagyni ... és büszke rá, hogy keresztülverte ezt a remek ötletet az elnökségen. Vajon mennyi ideig tartott, míg Orbán megértette két, "SMS küldés/fogadás kezdőknek" óra között?

Szóval jön a szopóág 72 órája a Fidesz részére, kíváncsi vagyok, hogy emiatt esetleg ugrik-e a kétharmad. A másik öt párt már elkezdte verni a tűzforró vasat, de nem tudom ez a kis idő a péntek éjféli kampánycsend kezdetéig mire lesz elég.

Egy kicsit késő a botrány időzítése, már a múlt héten ki kellett volna tenni a felvételt.

Amúgy Kubatov ritka egy primkó ember, mert a választópolgárt nem komcsizuk le. A "komcsik" a parlamentben ülnek, akiknek 8 évig asszisztáltatok.

Címkék: választás fidesz botrány

A bejegyzés trackback címe:

https://vastagbor.blog.hu/api/trackback/id/tr721902843

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Fidesz Exkluzív! 2010.04.10. 00:46:11

Az Egyenlítő TV birtokába került a Kubatov-féle adatbázis egy része - "Megszereztük a Fidesz adatbázisát, ilyet csak a Rákosi-rendszerben láthattak" - valamint a rendszer használati utasítása. Az OVB a Kubatov-felvételt hitelesnek fogadta el,...

Trackback: Beszéljen személyesen Ön is Kubatov Gáborral! 2010.04.09. 00:46:04

„…Tehát meg tudom mondani a városban, hogy kik azok a komcsik akik egyébként elmentek szavazni, és nem a Pávát és nem a Fideszt támogatták. Infrastruktúrában nagyon nagyon sokat fejlődtünk…” – Kubatov GáborMivel az Egyen...

Trackback: Nekünk Kubatov nem mondott semmi újat 2010.04.08. 20:17:43

Most min is kell csodálkozni? Kubatov elmondta, hogy a Fidesz listázza ki kicsoda és kit szeret vagy nem szeret?  Ugyan. Tessenek Esztergomba költözni néhány hónapra és nem is lesz ez olyan meglepő!  2009. szeptembere, a "Viktor seg...

Trackback: A Fidesz a hátrányos helyzetűekért 2010.04.08. 12:32:50

Kubatov Gábor beszéde (ha ő mondta és azt mondta) minden hátrányos helyzetű embert vagy őket boldogító NGO-t nagy boldogsággal tölthet el. Köteles beszéd, szinglihordák és ki tudja hány durva, kirekesztő vagy intoleráns megjegyzés sem volt elég ahhoz, ...

Trackback: Kubatov köteles beszéde 2010.04.08. 11:21:14

Ennek a történetnek a segítségével valószínűleg több emberrel lehet elhitetni, hogy a Fidesztől félni kell, mint anno a sokkal elvontabb fenyegetésként bemutatott köteles beszéddel. (Fotó: szegedma.hu) Itt a Fidesz idei köteles beszéde. Egy hangfelvé...

Trackback: 136. A választások után mi lesz? 2010.04.08. 10:51:39

Hülye játék a politika. Vagy mondjam érdektelennek? Ugye arról van szó, hogy jónéhány, dolgozni nem szerető ember mondja meg a dolgozó embereknek azt, hogyan-mi-merre-hány méter..Régebben érdekesebb volt, a középkorban is fontos szerepet játszott a pol...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Pumpa 2010.04.08. 09:07:21

Tehát van aki a Fideszre szavaz és van a komcsi aki bárki másra. Még szerencse, hogy nem szoktam semmi petíciót aláírni és a kopogtatóm sem adtam senkinek.

Pumpa 2010.04.08. 09:08:28

Ha minden igaz mára is ígértek valami leleplezést, ,,ami még ennél is durvább".

El Topo (Sgt. Elias) 2010.04.08. 09:08:56

Mondjuk ha Orbánnal az lenne a legnagyobb baj, hogy nem egy informatikai szakember, akkor kimondottan boldog lennék.
Egyébként meg tegye föl a kezét, aki nem nézi ki akár a Fideszből, akár az MSZP-ből az ilyen kis trükköket!

alibi6 2010.04.08. 09:09:35

Az a gáz, hogy vannak olyan komcsik = választópolgárok :) akik egy ilyen beszéd miatt szavaznak így vagy úgy. Nem volt elég a döntéshez az eddigi 8-10-20 év?
Broáf!

Noname Cowboy · http://www.rosevalley.hu 2010.04.08. 09:13:41

@El Topo (Sgt. Elias): Na igen. Az MSZP még megtámogatva az NBH-val pl. Szóval egyik sem kiscserkész a témában.
Amúgy szerintem azért Orbán nem akkora balfasz mint látszik.

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2010.04.08. 09:14:19

@El Topo (Sgt. Elias):

Kubatovot vajon seggberúgták-e, hogy így ekézte a nagyvezírt? :)

nyg 2010.04.08. 09:16:01

Egyelőre csak az interneten pörögnek a téma körül, a kertévék szarnak az egészre, és igazuk van. Az idő ennek a kibontásához már nagyon kevés, legalább 3 hét kell ahhoz, hogy lecsorogjon, szétterüljön az egész országon, most pedig ráadásul más témák is vannak bőven.
Amúgy az adqatgyűjtést mindegyik párt csinálja, bármit hazudik, Amerikából hozták ezt a technológiát, ahol ez teljesen legális. Szerintem a fideszé is legális, mert az aláírásgyűjtések alkalmával hozzájárulást kértek. Az ellenfelekről nem lehet tudni olyan adatokat, amiről Kubatov beszélt.

El Topo (Sgt. Elias) 2010.04.08. 09:18:11

@Noname Cowboy:
Vannak olyan magáncégek, akik simán verik az NBH-t bizonyos képességekben, pláne, hogy őket kevésbé kötik mindenféle törvények, szabályok.
Orbánról meg nem mondtam, hogy balfasz, ismerek több olyan embert, akik kibaszottul okosak, simán elfogadnám az eszük felét, de SMS-t nem nagyon tudnak küldeni.

El Topo (Sgt. Elias) 2010.04.08. 09:19:23

@laspalmas:

Gondolom. Nem úgy ismerem a Fideszt, mint ahol csak úgy lehet szórakozni az ilyesmivel.

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2010.04.08. 09:21:14

@nyg:

Kizártnak tartom, mind a 38 000 pécsi megadta önként a Fidesznek az adait.
Még a fidesz-szavazók sem.

szénhidra 2010.04.08. 09:21:57

Lehet, hogy más volt a cél. Hogyis mondja: „Tehát ez azt jelenti, hogy mondjuk automata hívásokkal 22,000 embert eltudunk érni 2 órán belül. Bármi történik a kampányban. Ha Páva Zsoltról azt mondják egyébként, hogy ő egy gyerekgyilkos volt.”
Itt most a rendszer éles tesztje történik, a szemünk előtt. Órákon belül el kellene/kellett volna indulnia a telefonos (és egyéb módon megsegített) hadjáratnak, hogy nem történt semmi érdekes, és nincs ilyen adatbázis.

:)

Seduxen (már NEM dr.) 2010.04.08. 09:25:37

"Őrületbe kergetjük egymást bizonyos pontokon, hogy felépítsük az ÖSSZES szavazásra jogosult személy adatait tartalmazó adatbázist a kollegákkal, hanem amikor mennek a politikai egyeztetések, húzzatok már a picsába ezzel! Gyerünk előre! Nincsen sok választás. Azért nincsen, mert elkúrtuk. Nem kicsit, nagyon. Európában ilyen böszmeséget még párt nem csinált, amit mi csináltunk. Meg lehet magyarázni, nyilvánvalóan végig hazudtuk az elmúlt 8 - ellenzéki - évünket. Teljesen világos volt, hogy amit mondunk, az nem igaz. Annyival vagyunk túl az adatbázis építés lehetőségein, hogy azt, mi azt nem tudtuk korábban elképzelni, hogy ezt a Fidesz Magyar Póóógári Szövetség informatikai stábja valaha is megteszi. És közben egyébként nem csináltunk semmit nyolc évig. Semmit. Nem tudtok mondani olyan jelentős ellenzéki intézkedést, amire büszkék lehetünk azon túl, hogy a szocik töketlenkedése ellenére is visszahozzuk őket - meg a nácikat - a kampány végére. Semmit. Ha el kell számolni az országnak, hogy milyen adatbázist építettünk 8 évig, akkor mit mondunk? "

Zuzu Petals 2010.04.08. 09:26:23

Érdekes hely lehet ez a Pécs, mert én a saját kerületemben senkit sem ismertem az urnák körül. Volt ezerféle aláírásgyűjtés + kopogtatók, aztán pedig megvásárolhatták a választópolgárok adatait. Szerintem csak egyszerűen sakkoztak egy kicsit, és abból csináltak egy listát. Én adnék a kezükbe egy teljes listát, beleírnám azt is hogy hol dolgozok, mit végeztem, meg hogy mennyit keresek, hátha akkor rájönnének, hogy én ahhoz a (legnagyobb) bázishoz tartozom, akit eddig nagy ívben leszärtak. Orbán meg felőlem füstjelekkel is kommunikálhat, csak csináljon már valamit. (Megjegyzem, ő legalább össze bír rakni egy értelmes mondatot angolul - igaz a kiejtése elég magyaros)

El Topo (Sgt. Elias) 2010.04.08. 09:26:48

Egyébként le van maradva a Fidesz egy cseppet. Tegnap este becsöngetett egy nagyon szép lány, fideszes dzsekiben és azt a palit kereste, aki kettővel előttem lakott itt, pedig már én is majdnem egy éve vettem a lakást.

Homeoffice 2010.04.08. 09:30:01

Az fideszes részek is húzósak, bár megoldhatóak. Sok aktivista kell hozzá

Számomra ez a pofátlanság netovábbja:
Ráadásul ismertünk minden 15000 olyan embert a városban - ennyi szavazatot kaptak a többiek -, akik Páva Zsoltot elutasították. Tehát - azt állítom, hogy név szerint ismerünk olyan embert, aki elment szavazni és nem Páva Zsoltra szavazott. Tehát név szerint ismertünk 15000 olyan embert. Tehát meg tudom mondani a városban, hogy kik azok a komcsik akik egyébként elmentek szavazni, és nem a Pávát és nem a Fideszt támogatták.
Ez
Tehát:
1. Aki nem Fideszes az büdös komcsi. (Oké, belefér a "Aki nem velünk az ellenünk retorikába)
2. Tudjuk ki a komcsi. Név szerint. (Tehát... Liberális = komcsi, Jobbikos = Komcsi, konzervatív nem fidesz szavazó = komcsi)
LMPVS

Dr Minimum 2010.04.08. 09:34:37

Vacillálok a pártok között. Valahogy amikor meggyőzöm magam az egyikkel/egyikről/egyik mellett?, az hirtelen csinál egy akkora faszságot, hogy ismét elbizonytalanodok. 3 nap múlva választás, és még nem tudom mi lesz. Ilyen még soha nem fordult velem elő... Végén tényleg fasszal fogok szavazni :)

Noname Cowboy · http://www.rosevalley.hu 2010.04.08. 09:37:35

Mondjuk azon sem csodálkoznék ha ez megint valamelyik párt performace-a lenne. A kuruc meg sokszor vesz át minden szart ellenőrzés nélkül. Volt már ilyen buktájuk!

Homeoffice 2010.04.08. 09:38:41

@Noname Cowboy:

Akkor a fidesz tagadta volna mint a veszett. Petike viszont NEM tagadta

órarugógerincű felpattanó 2010.04.08. 09:40:16

Úúúúú. Most mi lesz, yayy?

Ilyen listái csak annak a pártnak nincsenek, amelyiknek nincs hozzá elégséges erőforrása.

Egyébként röhejes, erről a kuructól szájharapdálást csöppentgetni a jónépbe, amely "médium" egyik kedvenc szórakozása volt, ha nem tévedek nagyot, hogy személyes adatokat nyomozott ki, és hozott nyilvánosságra, az általa ellenségnek tartott emberekről.

==T== 2010.04.08. 09:40:28

Kertévék nem nagyon harapnak a témára, gondolom már nyaliznak a szerződéshosszabbításért. Az interneten viszont eléggé erre fókuszálnak most a blogok/fórumok, szóval benne van a dologban egy lightos internet-cenzúra, esetleg egy nickek és IP-k alapján készített másodlagos "komcsi-lista"...

:S

Zuzu Petals 2010.04.08. 09:40:53

@Gunther: Viszont csak 2 nap van hátra, érthető, ha nem akarják beemelni a köztudatba a dolgot.
Várjuk meg, mit hoz ma a megkésett nyuszi.

Seduxen (már NEM dr.) 2010.04.08. 09:41:39

wehehehehehe:

"Ha lenne kormánya az országnak, akkor szerintem fel is függeszthetné a választásokat, amig ezt ki nem vizsgálják.
Hogyan menjen el egy állampolgár választani, amikor az egyik párt képviselője tudja, hogy hova fog szavazni, vagy tudja, hogy korábban, hova szavazott ? ?
Én ugy gondolom, hogy ez egy olyan nyilatkozat volt, amelyik totálisan ellenkezik a személyes biztonsággal, a személyes adatkezeléssel, és mindenféle jogokkal.
És azt nem tudom, hogy miért nem fordult az Mszp, azonnal a Köztársasági Elnökhöz ?
Miért nem fordult azonnal a Legfőbb Ügyészhez ?
Miért nem tette meg mindezt a magyar kormány ?"

nyg 2010.04.08. 09:42:04

@zero: Miért ne lehetne? Pécsett is volt bőven aláírásgyűjtés. Kérdezném azért Lendvai Ildikótól, hogy 2000 aktivisájuk milyen címjegyzék alapján járták Pécs utcáit közvetlenül a választás előtt? Csak úgy bekopogtatnak akárhova? Na ne röhögtessenek. Amúgy ez egy bevált kampánytechnika szerte a világon.

acel 2010.04.08. 09:42:19

Ennek az adatbázisnak a léte nem titok, már rágebben is lebuktak vele, azt hogy ezt felhasználják a választásokhoz nem titok. Az hogy miért nem ítéltek el embereket ezekben az ügyekben az titok.

==T== 2010.04.08. 09:42:21

Ui:

Azért remélem érezni a különbséget egy ilyen lista/Pátyi beruházás - BKV ügy, Sukoró, ÖÜszöd - és egy diákkori részegen hülyéskedés/pornózás közt a komolyságot és a társadalmi veszélyességet illetően...

El Topo (Sgt. Elias) 2010.04.08. 09:42:45

@órarugógerincű felpattanó:

Jójójó, azért ne kezdjük el most ünnepelni Kubatovot, hogy milyen fasza igazságbeszédet mondott!

maldin 2010.04.08. 09:43:30

na, a végére csak elősorjáznak az idióták.eddig lehetett őket féken tartani.nyilvánvaló,hogy minden pártnak van ilyen adatbázisa,de hogy ellenoldali szavazókat mily módon gyüjtögeti be,az azért kétséges,bár biztos nem kivitelezhetetlen

Seduxen (már NEM dr.) 2010.04.08. 09:45:23

@El Topo (Sgt. Elias): "Jójójó, azért ne kezdjük el most ünnepelni Kubatovot, hogy milyen fasza igazságbeszédet mondott! " - anno Böszmét is többen ünnepelték böszöd után.

==T== 2010.04.08. 09:46:28

Amúgy a kuruc mára igért valami folytatást...

órarugógerincű felpattanó 2010.04.08. 09:47:10

@El Topo (Sgt. Elias): Le se szarom Kubatovot. Ki tudja, mennyi volt abból igaz, amit mondott. Konkrétan amit Orbánról mondott, abból semmi, az egyik volt kollégám személyesen ismeri, dolgozik neki (nem politikai dologban).

Homeoffice 2010.04.08. 09:47:28

@El Topo (Sgt. Elias):

Ugyan.. Fletónak is voltak istenítői.

@órarugógerincű felpattanó:
Tudod, Rólad és Társaidról mindig is egy páncélos lovag jut eszembe... Akin rajta van a sisak.
Amin annyit látsz ki, amennyit a sisak enged. Csak előre. Csak A Fidesz!:)
Ne vedd sértésnek:)

El Topo (Sgt. Elias) 2010.04.08. 09:48:14

@Seduxen:

Éppen erre utaltam volna, ha nem volt világos.

doberman 2010.04.08. 09:48:28

Bazmeg, nagyon örülök, hogy a Jobbik végre odabaszott a Zsidesznek, miután már hetek óta mocskolják őket!

Seduxen (már NEM dr.) 2010.04.08. 09:50:43

@El Topo (Sgt. Elias): miből kellett volna, hogy világos legyen te nagyarcú? használd a szmájlit bazze!

El Topo (Sgt. Elias) 2010.04.08. 09:52:40

@Seduxen:

Juszt sem! Kurvára nem fogok egy marék emotikont használni csak azért, hogy könnyebb legyen megfejteni a szarkazmust.

órarugógerincű felpattanó 2010.04.08. 09:53:12

@Gunther: Nem veszem sértésnek. De forog a nyakam, körbenézek időnként. Aztán visszafordulok a fidex felé, mert nem találok olyat aki jobb lenne.

Viszont ez a hasonlat jobbára a többi párt szavazóira is igaz, így rád is.

doberman 2010.04.08. 09:54:01

Egyébként valószínűsíthető, hogy e kompromittáló anyagokat az MSZP/NBH/magácégek gyűjtögetik egy ideje, és most a Jobbik útján hozzák nyilvánosságra. Some heavy shitstirring..

Homeoffice 2010.04.08. 09:55:04

@El Topo (Sgt. Elias):
@Seduxen:

Basszus, komcsi elvtársaim (LOL) ne veszekedjetek, hanem más pártok álcájában ugyan, de közös célból, zúzzátok szét Szent Viktorunk Seregét!

Fel.. Fel ..Ti Rabjai a Fööööldnneeek!!!!

Én kérek elnézést:)))

Lake 2010.04.08. 09:55:55

www.gondola.hu/cikkek/70667-Ciao_MSZP_-_igy_bucsuztatjak_a_partot.html

6 drb sunázható görlön kívül idétlen mindenki (kivétel a 2 mp Hollókő)....de szívatásnak viszont jó, bár én vártam volna vele az 1. kör eredményéig...

spájdernecc 2010.04.08. 09:59:19

Kubatov egy jó bürokrata, semmi több. / bár ahogy időnként a központban mennek a dolgok, a jó túlzás /
ez az " ismerünk mindenkit " duma meg kb annyira vehető komolyan, mint az a nyolcadikas hímkezdemény, aki már végighágta az egész évfolyam számbavehető női vonalát...
vetítés
csak a balfasz nem tudja, hogy ilyet a gyóntatószékben sem mondunk, nem hogy több ember előtt :)

El Topo (Sgt. Elias) 2010.04.08. 09:59:50

@Lake:

Ez túró. Gondolom félbites elsőszavazóknak készült.

Fungie · http://www.fungie.hu/ 2010.04.08. 10:00:04

"Kubatov nagyon cikin érezheti magát, hogy ez kikerült, és most valószínűleg habzó szájjal keresi a kiszivárogtatót." - beletrafáltál laspalmas: atv.hu/belfold/20100407_gozerovel_keresik_a_fidesz_stabban_a_jobbik_besugojat
Hadd tegyek hozzá én is: fungie.blog.hu/2010/04/08/listas_szavazas

Homeoffice 2010.04.08. 10:00:28

@zero:

Most őszintén, mit vártál? Annyira Sudden Strike volt, hogy nem is voltak képesek reagálni.
Az egyik fickó betelefonált, és egyszerűen rácsapták a telefont.
Petike reakciója is nagyon összecsapott volt.

El Topo (Sgt. Elias) 2010.04.08. 10:01:24

@spájdernecc:

Jó is a pártnál egy jó bürokrata.

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2010.04.08. 10:01:30

@nyg:

ja, a saját, önként megadott adatokkal.

De sem a Fidesz, sem senki nem tudhatja, hogy a 38 000 pécsi pontosan kire szavazott.

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2010.04.08. 10:02:07

@==T==:

Igen érzem, és aggódok is a gárda pornózás miatt :-)

spájdernecc 2010.04.08. 10:02:35

@El Topo (Sgt. Elias):
az apparátust működtetni kell
a mozgalmárok nehezen koordinálhatók :))

Seduxen (már NEM dr.) 2010.04.08. 10:05:24

@El Topo (Sgt. Elias): így van. akárcsak a maszop hivatalos kampányfilmje, aminek egyetlen "mondanivalója" az "akadályozzuk meg Orbán Viktor, és a radikális szélsőjobb tejhatalmát". Remekül kimunkált program ez a 8 éve regnáló hatalomtól, mit ne mondjak :)))

Ebben az egész cirkuszban (a választás) 1 jó dolog lesz: a vége...

Rwindx 2010.04.08. 10:06:13

@zero:
Szerintem sem tudhatja, inkább csak nagy volt az arca.

csabapayne · http://kulturcseppek.blog.hu/ 2010.04.08. 10:06:55

@zero:

Hát ja, még a végén ők is elb****ák a pénzt :D

Seduxen (már NEM dr.) 2010.04.08. 10:08:23

Kész, menten magam alá piszkítok, ez akkor gigaLOL:

"Most, hogy a demokráciának vége lesz, és mindenki komoly hátrányra és zaklatásra számíthat, aki nem fidesz támogató, mostmár szinte lehetetlen egy ilyen adatbázist építeni. Illetve talán nyugdíjasokkal még lehetne, hiszen ez a csoport az egyetlen akik még függetlenek tudnak maradni. De őket is meg lehet zsarolni a gyerekeikkel.
Aki pedig dolgozik, állami szférában, de akár a magánszférában is, az már nem meri majd elárulni, hogy mszp szimpatizáns.
Esetleg még a fiatalok is lehetnének bázis, de hozzájuk végképp nem jutott el az mszp idáig."

Kicsit Karcos 2010.04.08. 10:08:45

Aki látott már újságolvasó embert az elmúlt években, annak szerintem nem meglepő, hogy vannak ilyen listák, és az sem, hogy a legnagyobbnak tűnő pártnak is van ilyen.

Eddig ez egy sima, hétköznapi, megtűrt, millió rendbeli bűncselekmény volt.

Talán eljön a változás, ittazidő ezen a téren is, ugyanis egy bűncselekmény attól még bűncselekmény, hogy megszokjuk.

Azt még talán nem szoktuk meg, hogy egy lebukás után is tovább lehessen folytatni a bűnös tevékenységet.

Egyébként ez egy olyan bűncselekmény, ami túlmutat magán: hiszen a törvénytelen adatgyűjtés nyilvánvalóan csak eszköze súlyosabb bűncselekményeknek (pl. állami pénzek pofaalapú kitalicskázásának). Olyan ez, mint a garázdaságként minősített fenyegető láncfűrészes hadonászás, és nem olyan, mint egy "normál" autólopás.

arlequin 2010.04.08. 10:13:02

@zero:
"Amúgy Kubatov ritka egy primkó ember, mert a választópolgárt nem komcsizuk le. A "komcsik" a parlamentben ülnek, akiknek 8 évig asszisztáltatok."

na ez az ami üt kedves emberek. asszisztáltak. kétség kívül. aki disznók közé keveredik azt bizony előbb-utóbb feleszi a korpa. esetleg a serpa. vagy a lámpa. esetleg egy vas.

Taktikai Atompingvin 2010.04.08. 10:17:40

No akkó menjünk sorban. Először is ilyenje mindenkinek van.
Másodszor: a törvényességhez vezető út első foka, hogy aki lebukik az megy a sittre, attól függetlenül, hogy mindenki ezt csinálja
Harmadszor: aki ezt kiszivárogtatta jó munkát végzett, mert tudja, hogy ennek nem lesz következménye párton belül. Mivel minden pártnak szent állata a ganajtúró bogár, akik közül csak a méretesebbek látszanak és azok is csak néha. Ezek mögött felsorakozik a párt mert egy vádalku következménye beláthatatlan.
Negyedszer. A felvevő berendezés, legyen az akármi,(telefon, diktafon stb) közelebb volt Kubatovhoz mint a kérdezőhöz,akit hallani se lehetett. Ezen szerintem a Fidesznél is gondolkoznak és lehet hogy rövidesen meg lesz az illető.
És a ráadás. Aki a kampánycsendről beszél gondolkozzon már. Vajon a Kuruc.info be fogja azt tartani? MUHAHA

Rwindx 2010.04.08. 10:17:54

@Kicsit Karcos:
Szerintem ameddig 3Ft/db áron minden állampolgár személyes adatai megvásárolható legálisan az IM-től (hozzáteszem ez iszonyatos faszság), és ameddig minden párt szabadon gyűjthet a saját támogatóiról adatokat azok hozzájárulásával, addig szerintem a bűncselekmény szót kár használni.

Homeoffice 2010.04.08. 10:21:07

@Rwindx:

Ok eddig a dolgok 70 % ára tudtál választ adni.
Nah akkor "a tudom hogy ki a büdös komcsi aki nem ránk szavaz" dumára?
Bazzeg, 4-5 millió emberről beszél az anyja mindenit! (3 millió szavazattal simán lehet nyerni kb)

loláb 2010.04.08. 10:21:35

Jaj, ne tegyünk már úgy, mintha nem tudnánk, hogy minden párt vezet ilyen adatbázisokat.

Vihar a biliben.
Kubatov faszul fogalmazott, nem komcsizunk le senkit, de mi olyan kurva nagy újdonság ezen? Az ő megjelenése óta lehet tudni, hogy a fidesz kurvára ráment az adatbázis építésre, de nem hülyék ők sem, hogy jogellenesen beszerzett adatokat kezeljenek. Millió egy adatgyüjtő akció volt, nemzeti petíció, ilyen-olyan aláírásgyüjtés, ahol hozzájuthattak az adatokhoz, és ha az adatgyüjtőn rajta van az "aláírásommal hozzájárulok..."kezdetű mondat, onnantól kezdve az adatkezelés jogos.

arlequin 2010.04.08. 10:21:52

@órarugógerincű felpattanó: szerintem az orbán techanalfabetikája kitalált aktivistaheccelő/buzdító panel és a vezér tud róla.

z666 2010.04.08. 10:21:58

A fagyi visszanyalt... :) Nagyon megérdemelték azok után, amit az utóbbi hetekben a HírTV-n, EchoTV-n, Magyar Hírlapban műveltek...

Egyébként, a konkrét ügyet nem tartom akkora botránynak (egy teljesen betarthatatlan törvényt szegtek meg), inkább Kubatov arroganciája zavar. De a legcikibb benne Orbán esete az SMS-sel... :)
A Likud testvérpártja sokkal nyagobb bűnöket követett el:
-1998-ban ígéreteik ellenére sem vizsgálták felül a privatizációt, nem tisztították meg a hatalmi elitet a volt MSZMP-s, KISZ-vezető, munkásőr, ÁVO-s, ÁVH-s tag, III/III-as elemektől.
-Megtűrnek maguk között 2007 óta olyan embert is, aki az MSZP alelnöke volt (Csintalan Sándort).
-Orbán Viktor és Szájer József Románia EU csatlakozása előtt kijelentették, hogy pártjuk csak a székely autonómia esetén szavazza meg Románia belépését, ennek ellenére feltétel nélkül beszavazták az EU-ba.
-1990. június 4-én a Fidesz-frakció testületileg kivonult a teremből, amikor Szabad György a trianoni béke 70. évfordulójára egyperces néma megemlékezést javasolt.
-2002-ben, módjában állt volna a szavazatok újraszámláltatása, de nem tette meg, pedig akkor még a Fideszes Pintér Sándor volt a belügyminiszter.
-Pokorni Zoltán miniszteri rendelettel nyilvánította iskolai emléknappá a holokauszt-emléknapot, de a kommunizmus közel 100 millió áldozatára már nem ők javasolták az évenkénti megemlékezést.
-Rogán Antal elbontatta az ereklyés ország zászlót jelképező piramist.
-Orbán Viktor otthagyta 2006. október 23-án a híveit, amikor a gyurcsányi rendőrség rájuk támadt, és eliszkolt a páncélozott autójában, ahelyett, hogy az élükre állt volna.
-Soha, sehol nem tiltakoztak Simon Perez  Felvásároljuk Magyarországot kijelentése miatt. Sőt, 2004-ben, az izraeli nagykövet fogadásán egyezményt írtak alá 500.000 izraeli befogadásáról hazánkba. Orbán is.
-A mostani nagykövet, Aliza Bin-Noun, és Orbán megegyeztek, hogy Magyarországon kis-Izraelt hoznak létre. Így, ahogy mondom!
-Támogatnak olyan köztörvényes bűnözőt, aki börtönben is ült, és később hűtlen kezelésért és sikkasztásért nem állították bíróság elé, hanem kegyelemben részesült, az aktáit pedig 30 évre titkosították! (Lungo Drom elnöke, Farkas Flórián)-
Nem mentek el egyetlen romák által brutálisan meggyilkolt magyar ember temetésére sem, viszont a romák temetésére igen, úgy, hogy még nem is volt világos, hogy cigány, vagy magyar tette-e.
-Olvasatlanul aláírták a Lisszaboni szerződést (325 igen 2007. december 17-én), mindenféle vita és alku nélkül. Le sem volt fordítva. (A csehek ezzel szemben még a Benes dekrétumokat is letolták az EU torkán!)

Rwindx 2010.04.08. 10:22:58

@Gunther:
Próbálok az érdemi résszel foglalkozni :)
Igen, ne beszéljen így, igazad van.

acel 2010.04.08. 10:23:38

Amúgy TótaW-nek igeza van. A kérdés hogy mikor fogják ezt a listát állásinterjúhoz, pályázat elbíráláshoz alkalmazni. Úgy kell menned interjúra hogy viszed a szavazócetlid másolatát, vagy még most gyorsan csatlakozni kell valami szimpátia aláírásgyüjtéshez ha eddig nem tetted meg. Paranoid alkalmas úr biztos használja majd az adatokat.

nyg 2010.04.08. 10:23:46

@zero: Hogy kire szavaztak, azt valóban nem lehet tudni, és ezt a fidesz sem tudja, legfeljebb az adatbázisa számai alapján becsülni tudja. Amúgy megismétlem, ez Amerikában teljesen bevett kampánymódszer, és szerintem nálunk is az lesz. Az adatvédelmisek már nálunk sem tartják ördögtől valónak, csak az ellenfelekről gyűjtött adatokat.

Noname Cowboy · http://www.rosevalley.hu 2010.04.08. 10:24:05

@Rwindx: Erről van szó! Ne lehessen megvásárolni! Ezt kifogásolta az ombuckalakó is! De basztak rá a pártok. Mert érdekük, hogy megvegyék és adatbázist építsenek. Meg erre az építgetésre simán volt pár évük. Nem az utolsó pillanatban kezdték el. Amyúgy meg a FIDESZ szavazókat tudják szürni. Illetve minden párt a sajátjait. A nem rájuk szavazókat pedig teljes névsor - szimpatizánsok = nem rájuk szavazók+- 15% tűréssel. Nem nagy truváj!

Rwindx 2010.04.08. 10:25:36

@z666: Ezt ugye valahonnan kopiztad? :)

z666 2010.04.08. 10:27:22

@z666:
folytatás:

-Gazdasági érdekből (három hét alatt) az MSZP-vel egyetértésben megszavazták a kötelező áramátvételi rendszer meghosszabbítását, évi mintegy 150 milliárd forintot juttatva a Fideszes és MSZP-s érdekeltségű erőmű tulajdonosoknak, minden magyar családot KWh-ként 3,73 Ft-tal terhelve meg ezzel, az amúgy is borsos villanyszámlában. Ebből a 150 milliárdból, mint tudjuk most már a BKV-s, Hagyó-s, Nokia dobozos, maffia-csalásos ügyekből, miként szivárog vissza a pénz a pártkasszákba, vagy magánzsebekbe. Orbánéba is.
-A dokumentumok titkosításának szigorításával kapcsolatos, kétharmados törvényt 332 igennel fogadták el, az MSZP-vel legnagyobb egyetértésben. Ezek szerint akkor sem hozható egy anyag nyilvánosságra, ha később kiderül róla, hogy jogtalanul titkosították, pl. bűncselekmények takargatására szolgált, aki pedig felfedi, az e törvény szerint börtönbe kerülhet.
-Orbán félreállította Molnár Oszkárt, mert szót ejtett a cigány bűnözés egy sajátos formájáról, és helyette egy libanonit indít a választáson. (Magyarországon, magyar parlamentbe, libanonit)
-Orbán azt a Pintér Sándort akarja csúcs-belügyi-nemzetbiztonsági tárca élére, akinek közös cége van az MSZP-s, szemkilövető Gergényivel, és a lánya (de ő maga is) érintett az Eclipse ötmilliárdos botrányában, sikkasztásában. (majd ezt is letitkosítják)
-Orbán Viktor nem kérte ki magának, amikor az MSZP megpendítette, hogy szükség esetén visszalépteti a jelöltjeit, egyfajta összeborulásként, a Fidesz javára.
-Programjuk a közbiztonságról, rendészetről szóló részét az a Lázár János, Hódmezővásárhely polgármestere írta, aki haszid zsidókat akart betelepíttetni Hódmezővásárhelyre, mellyel kapcsolatos gyanús telekügyletek jelenleg is bíróság előtt vannak! Az a Lázár János, aki 27 évesen tagja lett a milliárdosok klubjának!
-Az az Orbán Viktor, aki zsidó imakönyvet szorongatva, kipával a fején fogdossa a hazánkat felvásárolni, és fajtájukkal benépesíteni kívánó, gazdag és befolyásos zsidók piszkos mancsait.
-Az az Orbán Viktor, aki a világ számos, és többségben lévő nemzetei által utált Izrael egyik pártját, az izraeli Likud pártot tartja testvérpártjának, és vele szoros együttműködési terveket dédelget.
-Ez az Orbán Viktor van kijelölve, hatalom átmentőnek, a most már hatalmas társadalmi támogatottságú Jobbik részéről fenyegető, és velük kapcsolatos elszámoltatási veszéllyel szemben, de izraeli beékelődése folytán nagy valószínűséggel pályázhat, Izrael magyarországi helytartója címére is.
-Hát kérem, ez az Orbán Viktor nem lehet Magyarország miniszterelnöke, de bandájának egyik tagja sem tölthet be közfunkciót, mert többnyire mind sáros az eddigi húsz év nemzet rombolásában, a haza tönkretételében, és eladásában.

arlequin 2010.04.08. 10:27:32

@Gunther: "a tudom hogy ki a büdös komcsi aki nem ránk szavaz"
fideszdroid agymosás.

loláb 2010.04.08. 10:28:40

Elég szánalmas, hogy a "nagy leleplezés" éppen azon a kuruc.infon jelent meg, ami azzal vált híressé, hogy mindenféle bírók, rendőrök, meg a szittyamagyarokkal ellenségesen viselkedők nevét, lakcímét, telefonszámát publikálta.

z666 2010.04.08. 10:28:46

@Rwindx:
Persze, jó kis összefoglaló.

arlequin 2010.04.08. 10:29:36

@Kartal (beleszól): lámpa lesz belőle, vagy szeg, esetleg ipariszennyvíz lefolyó?

Rwindx 2010.04.08. 10:29:51

@Noname Cowboy: Hát jah, mondjuk én a "komcsik"-hoz tartozok a halmazművelet szerint mivel nem szereplek semmilyen párt nyilvántartásában, ugyanis adatot nem adok ki senkinek, csak az igazoltató rendőrnek, de pártszimpátiát neki sem.
Csak az IM-ében szereplek, meg a haverokéban.
Amire meg annyira büszke kubatov, az meg egy pár perc alatt lefutó SQL. Ennyi.

Homeoffice 2010.04.08. 10:30:01

@Noname Cowboy:

Figy. véleményem szerint nem is az a lényeg. Itt arról van szó, értelmezésem szerint, hogy ugye a Fidesz egy az előbbiektől eltérő magatartásformát ajánl fel a választóinak retorikájában (T.G. blogot olvastam:)) ) Tehát, hogy innét más lesz blabla..
Erre jön egy videó. Amiben elismerik, hogy adatgyűjtés folyt a "komcsikról". Nem érdekel hogyan miként számolták ki.
Egy normális ember örülne ha csak egy picit visszafognák a srácok magukat. Lopni Ők is fognak:) De reméljük, hogy kevesebbet. Ellenben az egyszeri szavazó, aki nem olvas netet stb, az hümmögni fog. (Jó... de Ők meg honnan a fészkesből tudnák meg... )

Remélem érted miről akarok itt pofázni.:)

Zigi 2010.04.08. 10:30:17

Itt is érdekes hangfelvétel hallható:

www.magyarhirlap.hu/belfold/iden_otezer_egy_voks_ara.html

Felhívom a figyelmet Rácz Attila beszédstílusára.("Szevasz, mondjad tesókám.") Sokan lenézik őket, de legalább ők tudják, hogy kivel, milyen hangnemet kell megütni. A szarházi korrupt disznóval ilyen hangnemben kell tárgyalni.

spájdernecc 2010.04.08. 10:30:20

@z666:
nem lenne egyszerőbb belinkelni a forrást?
csak kérdem

Kicsit Karcos 2010.04.08. 10:31:50

kuruc.info/r/52/57879/ a szociknak természetesen minden erkölcsi alapjuk megvan a Fidesz ostorozására.

Így "lettek kimosva" az elmúlt idők duplabűnei "ha a másik is".

A Fidesz-lufi hamar ki fog pukkadni, mert nem tettek szinte semmit a támogatottságukért 1-2 jól megírt Orbán-beszédet leszámítva, várható szavazataik 3/4-e protestszavazat lesz. Nem látom a garanciát arra, hogy a Fidesz gyökeresen másképp fogja irányítani az országot, mint a szocik tették. Annyi lesz majd talán a különbség, hogy most nem a fideszesek fogják kapni a két pofont, hanem a gárdisták meg a becsület-napi megemlékezők.

Elszámoltatás Fidesz-módra:

"Annyi bizonyos, hogy a birtokunkban lévő hangfelvételen egyértelműen kivehető a Mádly Zsolt és Simó Attila közötti alábbi párbeszéd: Mádly Zsolt: „(...) Most egy olyan gentlemen agreementet ajánlok fel, amelyet úriemberek között szoktak felajánlani, én Önt nem tartom annak (...) Azért mondom, nem véletlenül nem fogok Önnel kezet. (...) Adja be önként a lemondását, vagy április 11-e után a Zuschlag sorsára fog kerülni.”

Simó Attila: „Most Ön megfenyeget engem, Polgármester Úr?” Mádly: „Nem fenyegetem meg. Minden egyes számláját, minden egyes munkaszerződését (...), és a gazdasági rendőrség egészen másképpen fog vizsgálódni április 11-e után (...) már nem lesz befolyása (...) Önnek májusban lejár a szerződése, az Ön szerződését nem fogjuk meghosszabbítani, tehát, jobban tenné, ha önmagától lemondana.”

Simó: „Ezt vegyem fenyegetésnek, Polgármester Úr?”

Mádly: „Ne vegye fenyegetésnek. Én felajánlottam, hogy békességben el lehet menni.”

Simó: „Ezt hívják fenyegetésnek.”

Mádly: „Ez nem fenyegetés, ez az utolsó lehetősége Önnek.”

Simó: „Mihez képest?”

Mádly: „Ahhoz képest, hogy ne legyen börtöntöltelék a Zuschlaggal együtt!”

Simó: „Börtöntöltelék, én?”

Mádly: „Igen, Ön! A Zuschlag is ezt gondolta (...) Meg fogjuk vizsgálni, kilenc-tízmilliós olyan számlák vannak, amelyek mögött nincs valódi teljesítés. Úgyhogy most fontolja meg, hogy feláll önként vagy börtönbe megy.”

- írja a Népszabadság itt: nol.hu/lap/mo/20100408-_ez_nem_fenyegetes__ez_az_utolso_lehetosege_

Aki lemond, az megússza a sittet, ha egyébként lopott-csalt? Nem erről volt szó!

Rwindx 2010.04.08. 10:32:50

@z666: Én azért kritikusabban vennék át anyagot. Te tudod.

órarugógerincű felpattanó 2010.04.08. 10:35:04

@Kicsit Karcos: Úristen. Micsoda fenyegetés, jogállamban a bizonyítékok átadása a rendőrségnek.

Bezzeg az mszp csak összeverette és seggbekúratta volna.

fonok1 2010.04.08. 10:35:36

Hééo politikusok! Hogy van a kurva anyátok?
Hééo politikusok! Hogy néznek ki ezek a plakátok?
Hééo politikusok! Büdös ganék vagytok mind?
Hééo politikusok! Loptok, csaltok, hazudtok!

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2010.04.08. 10:36:28

@loláb:

akinek küldik, az rakja ki ... ha nekem küldik, én rakom ki.

Noname Cowboy · http://www.rosevalley.hu 2010.04.08. 10:36:53

@Gunther: Persze értem. Az előbbivel nem felmenteni akartam őket csak vázolni, hogy amire kubatov nagyarcúskodik az nem egy nagy valami.

arlequin 2010.04.08. 10:37:27

@órarugógerincű felpattanó: ezt nem értem. hogy került ide a mani-mantra?

Marcellusca 2010.04.08. 10:38:35

@Noname Cowboy: Pont ezt (is) mondta reggel Vona az m1-en. :)

Kicsit Karcos 2010.04.08. 10:40:00

@Rwindx: nem csak a saját támogatóik adatait gyűjtötték, hanem a "komcsikét" is.

És a mennyiségekből kiindulva a saját támogatóiktól sem csak az önkéntes alapon adott adatokat tárolták.

Nem véletlenül bűncselekmény a (ez esetben: különleges) személyes adatokkal való visszaélés, hiszen jellemzően nagyon komoly bűncselekményekhez szolgálnak eszközül ezek az illegális adatbázisok: pénztalicskázás, megfélemlítés, hatósági bosszú, sokáig lehetne sorolni.

Én nem szeretnék ilyen adatbázisokban szerepelni. Azt elfogadhatónak tartanám, ha _mindenki_ nyilvánosan szavazna, és ez is elfogadható nekem, hogy _mindenki_ titkosan szavaz.

Az viszont nem, hogy rólam szocik meg fideszek gyűjtenek törvénytelenül adatokat, én nem tudok senkiről semmit, ezek a bűnszervezetek meg mindent tudhatnak rólam.

Seduxen (már NEM dr.) 2010.04.08. 10:40:16

@loláb: szerinted ha TÉNYLEG visszaélve személyes adatokkal építette ki a fidesz az adatbázisát (ezt én nem tudhatom, csak kérdezem), akkor NEM KURVÁRA MINDEGY, hogy a kuruc.infó is személyes adatokat tesz közzé?

Ez egy elég gyenge érv, lássuk be...

Periwinkle (aka A 40-es fantomja) · http://cido.blog.hu/ 2010.04.08. 10:42:13

És tessékmondani Kubatov elvtárs, aki nem szerepel a listán, az azért majd élhet és dolgozhat ebben az országban?

Listázgatnak bazmeg, gratulálok! Nesze neked adatvédelem, meg anonim szabad választások!
Nagyon remélem, hogy az esti hírekben már benne lesz a kertévékben.

Kíváncsi vagyok, ennek apropóján mikor készül el a Bukás-videó Orbános verziója! :DDD

Marcellusca 2010.04.08. 10:42:54

@Gunther: Hehe!
Mondom én, hogy egyik kutya, másik eb. Ugyanaz a retorika. Még az átkosból maradt rajtuk. Semmiben nem különböznek.
MSZ(M)P=Fidesz. :D

Seduxen (már NEM dr.) 2010.04.08. 10:43:44

@Marcellusca - nem kell Cavinton!: na te most kapni fogsz a pofádra a "naridroidoktók" :))))))

picur3ka 2010.04.08. 10:44:08

@zero:

'Ühüm, biztos egyeztetett Ildikó a kurucokkal'

Ugye nem gondolod komolyan, hogy a kuruc azert mukodik, mert ok ekkora nagy demokratak es vedik a szolasszabadsagat?

spájdernecc 2010.04.08. 10:45:07

@Marcellusca - nem kell Cavinton!:
öcsém, mit kapsz ezért egy idevetődő Győzőrajongótól :)
/ persze az egyenlőség nettó baromság/

Donna (Cara)mba 2010.04.08. 10:45:22

@El Topo (Sgt. Elias): Szia!
No, én tényleg hüjjjjjjje vagyok! Valaha Fidesz tag voltam, de kiléptem és utánvétes levéllel kértem, töröljenek MINDENFÉLE adatbázisukból.
Ó, én ossssstoba (ahogyan te írnád finoman, eufemiszikusan a nyomdafestéket nem tűrő, valóságot leginkább fedő jelzőt)! És igazad lenne...

Tegnap is kaptam egy sms-st. A baj csak az, hogy nincs akinek visszaválaszoljak és elküldjem oda, ahova való, mert egy gép intézi hozzám megható üzenetét!

Sajnos nem tudok ma veletek beszélgetni, megint mennem kell. Majd este.
Egy bohóccá degradált, valahai hű támogatójuk komikus története...

Az átvert, jóhiszemű, bohóc Donna

Szép napod Neked és mindenkinek a Vbőrőn!

Zuzu Petals 2010.04.08. 10:47:00

@acel: Te milyen országban élsz? Jó néhány ismerősömnek izzad most a feneke, hogy elveszíti a az állását a közszférában, amit ismerős által/politikai hovatartozás miatt szerzett. Én eddig a versenyszférában sosem politizáltam, és nem gondolom, hogy ez változna (mármint az, hogy vannak a piacon olyan cégek, akiket a hozzáértés érdekel,és nem a politikai hovatartozás), bármit is tegyen a Patás.

Marcellusca 2010.04.08. 10:47:31

@Seduxen: Táncsaknem a Kaccsolatról idézgetsz, Te kis (még) halványpiros? :DDDD

Kicsit Karcos 2010.04.08. 10:47:34

@Seduxen: a kuruc.info nem titkos adatbázist épített, hanem nyilvánosságra hozta olyan bírók adatait, akik egyébként nyilvános tárgyaláson, bemutatkozásuk után hoztak ítéletet közérdeklődésre számot tartó ügyekben. Ehhez az én jogérzékem szerint joguk van, hiszen bárki megtudhatta ezeket az adatokat (és akkor zat csak zárójelben mondom, hogy a kuruc.infóra az amerikai joghatóság vonatkozik, és az amerikai jog szerint ezt az 1. kiegészítés értelmében törvényesen tették - arra gondolom figyeltek, hogy amcsi állampolgár nyomja meg a feltöltés gombot a végén).

Amihez már valószínűleg nem volt joguk, hogy az egyébként nyilvánvalóan törvénytelenül, vadállat módra fellépő rendőrök személyazonosságát is kiderítették. Emiatt viszont nem is tiltakozott senki.

Seduxen (már NEM dr.) 2010.04.08. 10:48:50

na itt meg a "piridroidok" egyik jeles képviselője, orsolya44 a kaaaaccccsoooolatróóól:

"A fidesz a hatalomért ártott az országnak nagyon sokat. Az mszp az országért feláldozta a hatalmat, a népszerűséget. Miért akarnak az emberek egy olyan pártra szavazni, akiknél csak a hatalom számít, és nem az ország érdeke. Lehet, hogy az ország érdeke az embereknek sem számít?
Valamikor még talán az Árpád korban volt valaki, talán egy püspök, nem tudom, de elcsodálkozott az akkori magyar viszonyokon. Azt mondta, ha három garas megmenthetné az országot, nem lenne három ember, aki ezt a három garast összeadja.
Azt gondolom, hogy egy , csak a saját hatalmát előtérbe helyező párt, azért lehet ennyire népszerű, mert az ország érdekét az egyes ember is háttérbe helyezi, ha a saját érdekéről van szó.
És egyetlen fillérről sem hajlandó lemondani, hogy megmentse az országot, vagy az országnak jobb legyen.
Miért várjuk akkor, hogy megbecsülést kapjanak Magyarországon azok, akik fejlesztettek és a megszorításokkal megmentették az országot a csődtől?
Azok a szimpatikusak, akik ahol tudtak ott ártottak az országnak, és csak a saját népszerűségükkel és hatalmukkal törődtek.
Olyanok ők mint az ország többsége.
Nem tudnak mit kezdeni a közérdekkel, hiszen a magánéletükben is ellenségnek látják az államot. Ott bújnak ki a törvények és az adózás alól, ahol csak tudnak.
Ezért nem tudott mit kezdeni az ország a demokráciával sem.
A diktatúrában sokkal otthonosabban fogják érezni magukat az emberek.
Majd játszhatják a magán játszmákat, az adókikerülést és azt, amikor az állás, az egészség, és minden fontos dolog az életben ismerősök, rokonok, kapcsolatok által mutyiban dől el.
Ha nem így lenne, úgy éreznék magukat, mint a keleti kereskedő, aki becsapva érzi magát, ha nem alkuban kel el az áru.
Ha majd valaki más viszonyok között akar élni, akkor egyszerűbb lesz elköltöznie más országba.
Itt nem lesz változás. A magyar mentalitás ugyanolyan marad mint volt, mert volt, egy gátlástalan erő, aki a magyarok legrosszabb tulajdonságát felhasználva hatalomra került, és a hatalomban is inkább kihasználja, felhasználja ezt a rossz tulajdonságot, és nem a megváltoztatására törekszik.
Ennek az erőnek kiszolgáltatott alattvalók kellenek, akik egy tál lencséért, egy kevés egyéni haszonért mindig készek lesznek elárulni a közérdeket."

Homeoffice 2010.04.08. 10:50:45

@Seduxen:

Te figy Viktor küldött Neked egy vissza nem utasítható ajánlatot? Nagyon tereled a témát:))))

Marcellusca 2010.04.08. 10:51:04

@Seduxen:
@spájdernecc:
Kezdődik, kezzzzdőőőődik, KEZDŐŐŐDIK! :D

/Hogy egyesek nem értik a (csöppnyi) iróniát és nem ösmerik a szmájlikat .../

Seduxen (már NEM dr.) 2010.04.08. 10:51:17

@Kicsit Karcos: "hozta olyan bírók adatait, akik egyébként nyilvános tárgyaláson, bemutatkozásuk után hoztak ítéletet közérdeklődésre számot tartó ügyekben"

ahogy Böszme mondta anno: Lószart Mama! Az egy dolog, hogy az eljáró bíró NEVE nyilvános - ott van az ítéleten is - de a címe, telefonszáma az már kurvára nem.

"Emiatt viszont nem is tiltakozott senki. " - neeeem??? hányszor keresték a jogi lehetőségét a kuruc "elhallgattatásának"?

@Marcellusca - nem kell Cavinton!: fenéket. újra beregeltem, és elepedve várom a vasárnap estét :))))

Rwindx 2010.04.08. 10:51:52

@Kicsit Karcos:
Szinte teljesen kizárt dolognak tartom hogy a "komcsik" adatait is gyűjtötték volna. Lásd fenti metódus. Teljesen szükségtelen. 24 millió Ft-ből egy kis kis pártaktivista melóból plusz a végén egy SQL-ből megvan.

Az hogy saját szimpatizánsaikét gyűjtötték az biztos, ha hozzájárulással akkor legális, ha nem akkor nem. Én ezt nem tudom, de az előbbit valószínűsítem, aki másképp gondolja tegyen feljelentést.

Marcellusca 2010.04.08. 10:54:18

@órarugógerincű felpattanó: Az a baj, hogy miközben forgatod a nyakad/fejed, az a bizonyos sisak egyhelyben marad. :)))

Seduxen (már NEM dr.) 2010.04.08. 10:54:23

@Gunther: simán bazze! kérdezte, hogy mit szeretnék inkább, hogy első körben az én kerítésem alakuljon át kolbásszá (egy varázsütésre, ahogyan majd évi 100.000 munkahely "teremtődik"), vagy inkább kérek 3 Nokiás-dobozt.

Én pénzsóvár geci inkább utóbit kértem a Vezírtőőől. Ja, és grátiszban le is nyírta a füvet :))

loláb 2010.04.08. 10:54:56

@Seduxen:
A kuruc.info külföldi szerveren fut, mert ha hazai szerveren fut, akkor éppen az adatkezelés miatt, már régen bezárták volna.
Tényleg mindegy, igazad van. Ebben az országban bárkinek bármit joga van kritizálni, még akkor is, ha önmaga sokszor annyira törvénytelen ugyanabban.

Marcellusca 2010.04.08. 10:55:38

@Seduxen: LOL!
Vald be, hogy nem tudtál már nélkülük élni! :D

Grafithuszar 2010.04.08. 10:56:13

Már sokszor mondtam itt a blogon is hogy a fidesz képes bármekkora előnyt ledolgozni pár nap alatt. Ilyen kommunikációs analfabétákat még nem hordott a hátán a föld. Az MSZP meg mindig is eltudja érni hogy az idióták befogják a szájukat a választások közeledtével.

Amúgy azért legyünk őszinték, szerintetek mégis miről szült a "nemzeti konzultáció", meg a többi aláírásgyűjtés??? Az idióta kubatov, most büszke magára hogy ne egy kocás füzetben tartják a címeket, hanem online elérhető. Azta mindenitt!! 2010-ben egy online adatbázisban tárolják a dolgokat. Hihetetlen miféle masinériákat használnak ezek a fideszesek.....

arlequin 2010.04.08. 10:56:14

@Zigi: meghallhaggatm. hehehe. feslik a fosselyem mindenütt.

Seduxen (már NEM dr.) 2010.04.08. 10:58:24

@loláb: "Ebben az országban bárkinek bármit joga van kritizálni, még akkor is, ha önmaga sokszor annyira törvénytelen ugyanabban. "

Különben meg TÉNYLEG. Szerintem irreleváns, hogy a kuruc visszaél személyes adatokkal, és akkor emiatt nem hozhatja nyilvánosságra, ha más is ezt teszi. (igaz ennek megítélése nem az én dolgom...)

Az már megint más tészta, ha ezzel nem a politikai lejáratás lett volna a cél, akkor egyszerűen feljelenti Kubatovot, oszt jónapot.

Amúgy az egész sztori egy kicsit visszanyalt a fagyi feeling. Ugye volt a helótás, a faszpumpás, meg a pornós. Valamiért azt gondolom, hogy ezeket a fidesznek lehet köszönni. De mindegy is. Itt a kontra. Igaz, egy kurva nagy különbség van: az első 3 esetben BIZTOS, hogy nem történt törvénysértés. Utóbbinál ez már koránt sem biztos...

Kicsit Karcos 2010.04.08. 10:58:36

@Seduxen: a kuruc szerkesztőit a bírók nyilvánosan ismerhető neve és a szintén nyilvános telefonkönyv alapján valószínűsített lakcímük, telefonszámuk nyilvánosságra hozatala miatt keresték Magyarországról.

Ezügyben visszaírt az amerikai fél, hogy az amerikai joggal nem ütközött ez, ezért megtagadják a szerkesztők adatainak kiadását (legyenek ők magyar vagy amerikai állampolgárok).

Ezért, és nem másért próbálták Draskovicsék elhallgattatni őket.

Emiatt volt tiltakozás, de nem lett eredménye.

Hozzászólásom második felében írtam, hogy a szemkilövő rendőrök adatainak nyilvánosságra hozatala miatt nem volt tiltakozás.

Ne mosd össze, két külön dolog! Szerintem is, és írtam is, miért: a bírók nyilvános tárgyaláson bemutatkoztak, a rendőrök pedig nem, és nem is lett volna ez a kötelességük.

Tudtommal pedig a személyes adatokkal visszaélés magánvádas bűncselekmény. Ha nincs vád, nincs bűncselekmény. A bíróknál volt vád, de eredménytelenül.

picur3ka 2010.04.08. 11:01:30

@acel:

Azert, mert minden adatvedelmi torveny szerte a vilagon kamu. A politikai partokon kivul a cegek is gyujtik az adatokat, sot adjak veszik, jo penzert.

z666 2010.04.08. 11:06:05

@Rwindx: Ezekről én is tudtam, csak nem volt kedvem begépelni...

Kicsit Karcos 2010.04.08. 11:06:46

@picur3ka/beleallos kampany: remek az apropó felszámolni ezt a gyakorlatot, kezdve ott, hogy a mindenkori BM,nél ne letiltani kelljen a személyes adatokkal való üzérkedést, hanem engedélyezni, folytatva ott, hogy a szórólap bedobását se tiltani, hanem engedélyezni kelljen, nem kifelejtve azt sem, hogy a pártok is csak törvényesen kezelhessék a választópolgárok adatait.

Vagy akkor szüntessük meg, változtassuk meg az adatvédelmi törvényt, de ez nem megoldás!

Az adatvédelmi törvény a legfontosabb dolgokban csak írott malaszt, ez nem állapot, és egyáltalán nem szemétség azt mondani, hogy akkor mostantól érvényt szerzünk neki, és nem lesz mentség, hogy eddig mindenki beletörődött a jogsértő allapotba.

Aki jogot sért, az az elévülési időn belül joggal tarthat az eljárás megindításától, és ez így van jól.

arlequin 2010.04.08. 11:07:21

@Kicsit Karcos: egyetértek

és egy kellemes olvasmány az értelmes embereknek erről az egész demokráciázásról, ahol pillanatnyi hírek képesek még viszonylag értelmes emberek szavazási kedvét megváltoztatni...
konzervativok.blogspot.com/2010/04/statisztika-illuzioja.html
jó étvágyat hozzá.

Rwindx 2010.04.08. 11:10:13

@z666: Én ezek egy részéről egyáltalán nem hallottam, vagy máshogy tudom, illetve egy részét oltári nagy baromságnak/hazugságnak tartom. Csak azért írtam.

arlequin 2010.04.08. 11:11:19

@Seduxen: nyaljon is csak nyugodtan vissza a fagyi. úgy ahogy kell: hidegen. betontölcsérben.

arlequin 2010.04.08. 11:15:25

@Rwindx: fú ember. most elolvastam z666 bekopizott qanyagát és az bizony, sajnos, de mennyire sajnos, 95%-ban igaz és megalapozott. ha nem tudtad volna akkor most már tudhatod.

Valakinyolc 2010.04.08. 11:15:43

Ennyit Orbán facebook oldaláról :D

Seduxen (már NEM dr.) 2010.04.08. 11:18:02

@Kicsit Karcos: szerinted az teljesen rendben van, hogy egy hivatalos eljárásban részt vevő személy (esetünkben a bíró) - amúgy az eljárás során meg nem ismerhető, és az ügy szempontjából a nyilvánosságra nem is tartozó - adatait kipakolja a honlapjára a kuruc (és nem olyan szövegkörnyezetben, hogy küldjetek karácsonyi üdvözlőlapot) ?

acel 2010.04.08. 11:18:41

@Zuzu Petals:
Tudom eddig is ez volt, és váltás lesz, izzadnaka fenekek. A propbléma ott kezdődik hogy még a takarítónőt is lekáderezik, nem csak a haveri kapcsolati állásokat.

Lake 2010.04.08. 11:22:07

Heeej ha Ferenc uralkodna!....akkor bizony nem itt tartanánk!....Szilvássyval meg Drazséval márt olyan koktélt kevetek vona szlovák teroristákból, hamis szavazólapokból, román vendégmunkások illegális választójogaikból, trafók felrobbantásából a Nyilak még szabadon mozgó sejtjei által...ma már a rendkívüli állapot kihirdetésének a küszöbén állnánk, Ferencünk este 20órai MTV+RTL+TV2+ATV+StoryTV+AnimalPlanet(grátisz) rendkívüli közleményének adásmegszakításos-élőközvetítésével....sőt még Kolompár Orbánt is súlyosan bántalmaznák a nyílt utcán és csupa vér lenne az inge (csirkevértől), melyet egy véletlenül arra járó kertévés stáb adásmegszakítva előben spontán adná be az esti sorozatot megszakítva!
Na de ez így smafu.

Conv · http://www.i-honlapkeszites.hu 2010.04.08. 11:22:15

Végignyálaztam a témát, még mindig nem értem az érveléseket:

Ugyan már, ez nem hír, minden pártnak van ilyen adatbázisa, aki egyszer adott nekik kopogtatót, azt feljegyzik.
OK.

Nem is azzal van a baj, ha a pártszimpatizánsokat, párttagokat nyilvántartja az adott párt, mert voltaképpen a szavazópolgár önmaga adta át az adatait.
(bár a telefonszáma, email címe nincs a kopogtatón, de most felejtsük el az ilyen apróságokat ugye :))

A bibi ott van, ami a felvételen is említve van:
Voltaképpen akik nem adtak kopogtatót, ajánlószelvényt, azaz az adataikat nem adták át a Fidesznek, azoknak az adatai, konkrétan a felvételen említett 15 000 honnan van?
Azon 15 000 konkrét személy adatai akik szavazni voltak, de nem a Fideszre szavaztak, hogyan került a Fideszhez? Ők biztosan nem adtak kopogtatót nekik, azaz még az email és telefonszám nélküli adataikat sem juttatták önként a Fidesz kezébe.

Ezek az adatok mindenképpen törvénytelen adatgyűjtés folytán kerültek a Fideszhez, még ha el is fogadjuk, mert végtelenül toleránsak és megértőek vagyunk, hogy az egyébként erre a célra fel nem használható kopogtatós adatainkat adatbázisba viszik.

Ez nem zavarja a demokratikus Fidesz fanokat?

Török Gábor már megkérdezte, én is megkérdezem, ha a Jobbikról derül ki ugyanilyen módon, hogy NEM A SZAVAZÓIKRÓL nyilvántartást vezetnek (valamilyen céllal), akkor is ennyi lenne a Fideszes fanok reakciója, hogy "ugyan már, ilyet minden párt csinál".
Esetleg a média a Fidesszel az élen telekürtölné az étert és a netet "A kampány legnagyobb botránya"-nak nevezve a dolgot, miként azt tette a kottarészeg kollégista és a péniszpumpás virsli esetében?

Mindenesetre kíváncsi vagyok a mai folytatásra.
Van egy olyan gyanúm, hogy a Fidesznél már sejtik mi lehet még a felvételen/anyagban, és ezért nem nagyon cáfolgatnak, nem lepne meg, ha egy durvább dolog miatt lennének csendben és várnák, hátha nem az lesz a folytatás.
Sok mindent megmagyarázna.

Mi lenne a reakció, ha az derülne ki ma, a felvételen említett "15 000 komcsi" szavazó adatait a Fidesz és az MSZP közös és kölcsönös adatbázis építése eredményeként tudja a Fidesz?

Ez elég nagyot durranna?

Mit szólna "az átlag Fidesz-szavazó" aki "annyira el akarja már takarítani a kommunistákat, hogy nem akad fenn ilyen apróságokon 4 nappal a nagy nap előtt" egy ilyen MSZP-Fidesz közös játékhoz?

Arivistus 2010.04.08. 11:27:10

Az az egy dolog nagyon tetszik az egészben, hogy már Lendvai is a KurucInfóra támaszkodik. Micsoda radikális változás történt a bal oldalon. :)

spájdernecc 2010.04.08. 11:27:59

@Conv:
kospirációban jó vagy :)
respekt!

spájdernecc 2010.04.08. 11:29:22

@spájdernecc:
mmint teóriagyártási szempontból :)

Kicsit Karcos 2010.04.08. 11:30:27

@z666: ehhez a pácélautós sztorihoz:

jogos lehet, hogy nem páncélautó volt, de a lényegen nem változtat. Olvastam, hogy nem lett volna értelme, ha OV is kilöveti a szemét. Ez igaz. De semmi nem tett! Legalább egy rádióközlemény illett volna, és segítségnyújtás azonnal a meghurcoltaknak. Morvai, akit egyébként gyanúsnak, ellentmondásos személyiségnek tartok, megmutatta, hogy egy EP-képviselő bemehet az elfogottakhoz, jogorvoslatot adhat nekik, tájékoztatást kérhet és kaphat a hatóságoktól - a Fidesz akkori EP-képviselői hol voltak? Szegény Máriusz is magára maradt - lehet árnyalni a képet, de főbb vonalakban én ezt láttam.

Ez csak jelképes eset volt.

De Románia feltétel nélküli EU-csatlakozásának megszavazása előtt másról, autonómiáról, állampolgárságról volt szó. A marosvásárhelyi ártatlanul bebörtönzött cigányok egyike 13 éven át nem kapott kérvénye ellenére magyar állampolgárságot (menedékjogot...). Most Balog Zoltán legalább kitüntette néhányukat. De ez csak rizsa, az állampolgárságot még nekik sem adták meg, amikor módjuk volt rá.

Folytathatnám, de minek.

Az MSZP természetesen sokkal galádabb volt, ami rosszat a Fidesz tett vagy ami jót elmulasztott megtenni, abban a szocik verhetetlenek, szorozták 3-mal, magasabb nagyságrendbe váltották, kiterjesztették. De ha a Fidesz ebben nem tudja meggátolni az MSZP-t, akkor elvész az az előnye, hogy ők legalább kevésbé olyanok. Ezzel az adatbázissal is, biztos vagyok benne, hogy a szociknak 3x annyi emberről "23-szor" annyi törvénytelen adatuk van. Ezért akarja, próbálja megúszni mindkettő. Ez sokkal erősebb érdekszövetség sajnos, mint a magyar zászló.

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2010.04.08. 11:31:10

"Egy kicsit késő a botrány időzítése, már a múlt héten ki kellett volna tenni a felvételt. "

Ez jutott nekem is eszembe elsőként...

picur3ka 2010.04.08. 11:32:45

@Kicsit Karcos:

Fiatal koromban en is meg akartam valtani a vilagot. De a komoly resz az, hogy ha alairta az ipse, nem torvenyellenes. Ha ilyesmi lenne, Lendvaiek a birosagon ugralnanak, nem pedig a kampanyban uvoltoznenek. Az egesznek annyi ertelme van, mint arlequine irja az alattad levo posztban, csak parasztvakitas.

arlequin 2010.04.08. 11:33:24

@Conv: "Mi lenne a reakció, ha az derülne ki ma, a felvételen említett "15 000 komcsi" szavazó adatait a Fidesz és az MSZP közös és kölcsönös adatbázis építése eredményeként tudja a Fidesz?"
na az érdekes lenne. de ezt vhogy nem hinném. szerintem valami más lesz. vagy tudsz valamit ;-)))

Marcellusca 2010.04.08. 11:34:46

@Gunther: Hááát, ami jó, az jó. :)

loláb 2010.04.08. 11:35:42

@Seduxen:
" Szerintem irreleváns, hogy a kuruc visszaél személyes adatokkal, és akkor emiatt nem hozhatja nyilvánosságra, ha más is ezt teszi."

De, nyilvánosságra hozhatja, nem mondtam olyat, hogy ezt ne tehetné meg. Csak kibaszott röhelyes, ha egy olyan szereplő beszél adatkezelés ügyében öszödi beszédről, meg a kampány legnagyobb botrányáról, ami sokkal súlyosabb törvénytelenségeket követett el korábban.
De ezt tényleg ki-ki megítéli a vérmérséklete szerint.

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2010.04.08. 11:37:37

@El Topo (Sgt. Elias):

Hajaj, nekem nem kell mondani. Fideszék nem bírják a kritikát.

arlequin 2010.04.08. 11:37:49

@Fedor: várjuk ki a mai napot, van egy olyan érzésem, hogy nagyon bele lesz csapva a lecsóba és elég lesz a következő 2 nap, ugyanis a szociknak ez olyan mint fuldoklóknak a légkamra. nyomni fogják mindenütt. a mai népszabóság címlapon hozta a kubatov ügyet. de a lényeg az a tv és a rádió. még mindig.

reKorrekt 2010.04.08. 11:37:52

@loláb: A torokgaborelemez-en is ezzel jöttek. Nekik sem tűnt fel hogy a kuruc egy honlap, a fidesz pedig egy országot fog irányítani. Szerinted van különbség?

Seduxen (már NEM dr.) 2010.04.08. 11:39:09

@loláb: na így ebben a formában igazad van. tényleg mókás, hogy most a kuruc lenne az adatvédelmi ombuckalakómanó meghosszabbított karja.

de ugye az egyértelmű, hogy itt nem is ez volt a cél :)))

igazából hangyafaszányit sem sajnálom a fideszt, amilyen az adjon Isten, olyan a fogadj Isten :))))

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2010.04.08. 11:39:52

@nyg:

Persze, nyilván az MSZP-nek is van ilyen listája a sajátjairól, elég csak a buszoztatott nyuggerekre gondolni.

Nade honnan ismeri Kubatov az ellenszavazókat? Talán csak nagyképűsködni akart.

Conv · http://www.i-honlapkeszites.hu 2010.04.08. 11:39:59

@spájdernecc: @arlequin:

nem tudok semmit, természetesen csak konteo a dolog :)

Azonban nem is a konteo része (mert ugye az nem bizonyított), hanem a többi része az ami számomra "meglepő és mulatságos".
A sok fideszzombit fenemód zavarta a hitelesség miatt a magánéleti botrány a részeg faszpumpás kölyökkel, azonban a demokrácia alapjait kikezdő és nyilvánvaló törvénytelenség politikai, közéleti vonalon, az belefér :)

Ez a Kubatov féle mindenki komcsi aki nem a fideszre szavaz vonal egyébként elég erősen jelentkezett itt pár fityiszfannál is.
Gondolom nem kell megneveznem kik azok :)

Rwindx 2010.04.08. 11:40:17

@arlequin: Bp hova fog esni kis izraelben? Csak hogy elköltözzek-e?
Illetve az én lakásomba is telepítenek néhányat az 500.000 izraeliből? Nem vagyok antiszemita de valahogy nem szeretném.
:)

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2010.04.08. 11:41:08

@==T==:

Igen, ma délutánra. Kiváncsi vagyok, mi van még a tarsolyban, bár talán nagyobb a várakozás, mint az eredmény lesz.

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2010.04.08. 11:42:12

@El Topo (Sgt. Elias):

Mondták már, hogy elviselhetetlen és nagyképű vagy, + a kettő kombója?

guma 2010.04.08. 11:43:02

@zero: Ha ez igaz, akkor meg van miért kellett az országot ketté osztani, mindenkinek nem jut pénz, munka!
Most talán érdemes megnézni 2006-os napi kapcsolatot Vonékkal, Fradi drukkerekkel, az Astoriához szervezett nagy gyűléssel, ahonnan a páncél kocsi elvitte az észt.

Talán az sem érdektelen, hogy miért vették fel a fizetésüket a fiúk, ha az ország érdekében semmit nem tettek, tesznek, hiszen még az ország pénzügyi helyzetét sem ismerik állítólag, mert az pénzügy és a gazdasági iroda messze van... Jó pár hónap és bizottság miért kell ahoz ami most a munkájuk lenne!

Arra is kíváncsi vagyok : ha eddig a szocik talicskával tolták ki a pénzt - ami ott van a jó létünkre, most hova szállt el? Mi van a milliárdos párt adósságokkal? Ki fizette ki a sok levelet a postának? Vagy megint per lesz...?
Kinek a zsebébe van az ország jelenlegi és jövőbeli vezetése, akik a több milliárd hitelt adják a pártoknak?

Ha valami segít rendbe tenni és változtatni akkor csak tiszta beszéd és több párt lehet a parlamentbe, hogy végre az országos minimumokat meghatározhassuk EGYÜTT!

Kicsit Karcos 2010.04.08. 11:43:40

@Seduxen: szerintem a bírók neve mindig is nyilvános volt a gyakorlat szerint, és ez jól is van így, ha a tárgyalás nyilvános. A tárgyalások nyilvánossága is jól van szerintem.

A bírók ebből következően közszereplők, hiszen nyilvános eseményt vezetnek (Te is bemehetsz majdnem bármelyik tárgyalásra), jogilag egyenrangúak pl. Győzikével, Fekete Pákóval vagy éppen Bajnaival.

Mint közszereplők, számíthatnák a köz érdeklődésére magánügyeik tekintetében is, ezért ha nem akarják, hogy lakcímük vagy telefonszámuk közismertté váljon nevükkel és szakmai tevékenységükkel egyetemben, akkor nem jelölik be a telefonszerződésen, hogy hozzájárulnak a telefonkönyvben megjelenéshez.

Hogy az így megszerzett információkat egy médium milyen véleményekkel tűzdeli meg, azt más törvények szabályozzák, pl. tilos törvénytelen tettre felszólítani az olvasókat. Ezt viszont nem is követték el: erről egyetlen jogerős döntés született, a kiadatás amerikai megtagadása törvénysértés hiányában (az erőszakra felszólítás ott is bűn, meg nálunk is).

Igen, szerintem ez teljesen rendben van jogilag, és az indulataikat is megértem, amiknek jogalapját fellebbvitel magyar bíróságok ítéletei is megerősítették, tudniillik hogy egyes bírók futószalagon ítéltek el ártatlanokat érdemi vizsgálódás nélkül, a koncepciós perek minden tünetét felvonultatva.

Mondom, a rendőrvadállatok adatainak közlését jogilag már nem tudom elfogadni, de azt meg a rendőrök fogadták el, és itt ez a vonal részemről le is zárható.

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2010.04.08. 11:44:58

@Seduxen:

Ne is mondd, már annyira várom, hogy vége legyen ennek a mocsoktengernek, váltott oldalú sipárogásnak....
Hiányoznak a régi "szokásos" hírek: elcseszett intézkedés, sikkasztás, idétlenség stb

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2010.04.08. 11:46:07

@Seduxen:

Lendvait is érdemes elolvasni (megtekinteni nem ajánlott!), hamár rettegünk:
mszp.hu/belfold/bovebben/demokratikus-onvedelemre-van-szukseg

spájdernecc 2010.04.08. 11:46:57

@gtigram:
látom a demegógiatanárod ott volt a szeren :)

Kartal (rezervált) 2010.04.08. 11:50:33

@Seduxen: Neked muszáj ilyeneket olvasni? Önkínzásból semennyi sem elég? De ha már muszáj, miért nem bírod magadban tartani??? xD

@laspalmas: Viki sose bírta. Lesz ebből még baj.

@arlequin: addig ütik amíg meleg.

Egyébként hányingerem van a politikától meg mindentől, ami kapcsolatos vele, úgyhogy kilépek, és választásokig nem be is fejeztem az önsanyargatást. Jók legyetek.

Humgor 2010.04.08. 11:50:52

A választások után figyeljetek ezekre a mondatokra:

Ez az ügy, még bármi ami még holnap kipattan, csak jót tesz a Fidesz-KDNP-nek. Profi!
Az is lehet, hogy belső megrendelés.....
Mert most az összes kényelmes Fidesz szavazó, aki akár lustaságból is nem akart elmenni, az most 1000% százalék, hogy el fog ballagni. Az a pár kommancs, aki még védi a Kádár szobrot soha nem fogott volna rájuk szavazni, így ez nem számít ugyanez érvényes az örök ösztöndíjjal, tarisznyás LMP-re.
Na és a faszpumpás Jobbikból pedig csak egy irány van kifelé. Jobbra már nem lehet mozogni, csak vissza középre....

loláb 2010.04.08. 11:54:10

@reKorrekt: Van bizony. A fidesznek én adom meg, (ha megadom), a kuruc infóra viszont felkerülhetek azzal is, ha mondjuk bíró vagyok, és a szittyamagyarok ügyében hozok egy nekik nem tetsző ítéletet.
Tudod, mit: az én adataimat inkább a fidesz tartsa nyilván, mitn a kuruc.info.

Seduxen (már NEM dr.) 2010.04.08. 11:54:25

@Kicsit Karcos: "Igen, szerintem ez teljesen rendben van jogilag, és az indulataikat is megértem, amiknek jogalapját fellebbvitel magyar bíróságok ítéletei is megerősítették, tudniillik hogy egyes bírók futószalagon ítéltek el ártatlanokat érdemi vizsgálódás nélkül, a koncepciós perek minden tünetét felvonultatva."

Értem, és ennek az európailag elfogadott elintézési módja. Azt hiszem nincs is több kérdésem...

@laspalmas: valami nekem azért azt súgja, hogy "visszaható" jelleggel kormányoldalról az elkövetkezendő néhány év is megalapozott lesz "siránkozásilag", miszerint mi mindent kúrt el a gyurcsány-bajnai korszak, ami miatt meg van kötve a fidesz keze...

jelentem már elolvastam botoxildi közleményét. nagyon kemény anyaggal tolhatja az öreglány :))

arlequin 2010.04.08. 11:55:02

@Rwindx: a kis-izrael meg a kommunista áld. emléknapja az 5% amit nem látok teljesen megalapozottnak. egyébként költözz az én kis-izraelembe, ha nem zavar a magyar meg a tibeti imazászló ;-)))

arlequin 2010.04.08. 11:58:38

na hölgyek-urak, ha valakinek beszélgetni támad kedve kubatov úrral, forduljon a kuruchoz...
kuruc.info/r/52/57898/

ha pedig kupperen akar röhögni, szintúgy:
kuruc.info/r/22/56419/

és igen, igen-igen! még mindig van lejjebb! trallala!

Marcellusca 2010.04.08. 11:58:38

@Seduxen:
@laspalmas:
Émmán majdnem (de igazából mégsenem! :D) ott tartok, hogy mindegy mi lesz a végeredmény, csak legyen már vége ennek a kampánynak nevezett megfogalmazhatatlan valaminek.

Szóval nem az eredményt várom (azé' az is számít!!!), hanem, hogy végre legyen egy kis nyugalom. :)

Kicsit Karcos 2010.04.08. 12:02:37

@Seduxen: nincs Európában elfogadott, normává vált hatékony módja a koncepciós perek elleni küzdelemnek. Addig is csak a mindenkori törvények lehetnek irányadók.

Visszakanyarodva: a (különleges) személyes adatok kezelésére viszont van jól megfogalmazott norma: olyan személyes adatot lehet kezelni, aminek kezelésére törvény kötelez (ez nem áll fenn), vagy amik törvényes tevékenység ellátásához szükségesek (ez sem áll fenn), és amiknek kezelésébe az érintettek előzetesen, írásban beleegyeztek (úgy tűnik, ez sem).

Ezen nincs mit szépíteni, HA igaz, amit Kubatov mond. Ezt ki kell nyomozni, és utána lehetőséget kell adni az esetleges visszaélésben érintetteknek a jogorvoslatra, a törvénytelen adatbázist pedig fel kell számolni.

arlequin 2010.04.08. 12:02:52

@Marcellusca - nem kell Cavinton!: nyugi! süt a nap, tavasz van és minden rendben. vasárnap ha győzünk (mármint vagy a fityisz, vagy a maszop, vagy 'dzsobbik dö hatt") akkor örvendezünk. ha nem akkor sírunk. mindenesetre iszunk.

Homeoffice 2010.04.08. 12:05:44

@Kicsit Karcos:

Te figy Főnök.. És az adatbázist hogy akarod felszámolni? Végignézed az összes DVD-t, Mp3 lejátszót, számítógépet, szervert, emailcímet?
LOL
Tudod hogy lehetetlen:)))

f.m.j. 2010.04.08. 12:08:05

@Marcellusca - nem kell Cavinton!:

neked még nem mondták a hangok, hogy semmi sem fog változni a választások után? :)
ami változni fog, hogy lesz egy kis haddelhadd, most jön a java :)

Marcellusca 2010.04.08. 12:14:32

@arlequin: Végül is ... :)
Én csak alkalmanként iszom.
Viszont, ha akarom, könnyen találok alkalmat. :D

@f.m.j.: Nem arra gondoltam, hogy a politikában lenne gyökeres változás.
Csak azt szeretném, ha visszatérnének a "nyugodt" hétköznapok. :D

f.m.j. 2010.04.08. 12:16:26

@Marcellusca - nem kell Cavinton!:

amikor minden kis "piszlicsáré" ügynél azon keseregtél, hogy kávé sem kell, vagy lefőtt magától? :D

f.m.j. 2010.04.08. 12:18:56

de azért az durva, hogy a Lendvai a kurucról kinyomtatott cikkel a kezében sápítozott :P:P:PPPP

mandiner.blog.hu/2010/04/08/lendvai_ildiko_kinyomtatta_a_kuruc_infot

Lone Wolf 2010.04.08. 12:19:36

Ahogy arlekin mondta. ez javarészt vihar 1 pohár vízben. Pláne 3 nappal a választások előtt. Itt nagyon nagy balhénak kell lennie, hogy azt a fidesz megérezze.

Amíg csak kampánycélokra használja az adataimat bármelyik párt is, addig én nyugodtan alszok. A szórólapok jók gyújtósnak, meg jobb híján wc papírnak. A telefonom nem veszem fel, ha nem tudom hogy ki a hívó, a reklám SMS-eket meg olvasatlanul kitörlöm. Ettől az adatbázistól ennél rosszabbra meg senki ne számítson. 4 évente 2-4 alkalommal egy kicsit spamolják a postaládámat az urak nagy ügy! Ennél 100x több spamot kapok egy átlagos hónapban, csak azokról a helyekről, ahova hivatalosan fel vagyok iratkozva ilyen-olyan okokból.

Pedig, a személyes adataim megadásával én eléggé csínján bánok pontosan az efféle idegesítő szarságok kikerülésének az érdekébe. De ez elkerülhetetlen. Mint ahogy az is, hogy tele legyen egy csomó adatbázis a személyes adataimmal. A tiétek, mégis mit gondoltok hány helyen van ott, kedves netező embertársaim?

Homeoffice 2010.04.08. 12:22:48

@f.m.j.:

Lol... Még mondják hogy Ildike nem nyitott a másságra:DD

reKorrekt 2010.04.08. 12:25:03

@loláb: A kuruc csak felrakja, a fidesz fel is használja (ki tudja még mire). Szerintem ez a gáz.

guma 2010.04.08. 12:31:46

@spájdernecc:
Lehet így is gondolni!

De tudod szeretnék nyugodt, békés, többnyire kiszámítható országban élni, ahol mindenkinek joga van munkához, becsülethez, gondolkodáshoz.

Baj ha nem tetszik, mi és miért fog változni a mi érdekünkben az országunkban?! Mert a ígéretekkel tele a padlás...

Jó lenne, ha mindenki követelné a nyugdíj, gyes, gyed, egészségügy, oktatás, határon kívüli magyarok, egyházak, pártok egyértelmű - tiszta finanszírozásának nyilvánossá tételét.

Jó lenne, ha befejeznénk az ajánlócédulás háromfordulós választást.

Jó lenne, ha a párt finanszírozás teljesen nyilvános lenne és számon kérhető - fillérre.

Ha kormányülés jegyzőkönyvéből kiderülne, miért és ki mikor kap előnyt, pénzt!

Ha ez demagógia - akkor megkövetlek.

f.m.j. 2010.04.08. 12:31:54

tudjátok, /most kámingáut lesz/ én nagyon sokáig reménykedtem, hogy le fog tisztulni itt is minden, szépen helyrerázódik aminek kell, amolyan konkoly, és búza esete mintájára, vagy mint a szar a májjal analógia,-ahogy tartja a szép, és igaz mondás... :) de egyre csalódóttabb vagyok. Persze a ki a szart érdekel egy csalódott személy, majd elmegy innen, vagy beletörődik... egyik sem az ő gondjuk, no de, ha én nem kellek, az x-emet is megtartom magamnak... :(:(:(((((

Marcellusca 2010.04.08. 12:40:50

@f.m.j.: Megváltoznak/átértékelődnek dolgok. :)))

Marcellusca 2010.04.08. 12:45:16

@f.m.j.:
"...az x-emet is megtartom magamnak..." - azzal is csak a komcsikat/fityiszt/libsiket/náczkikokat erősíted. :)))
/Megfelelő rész aláhúzandó!/ :D

f.m.j. 2010.04.08. 12:48:09

@Marcellusca - nem kell Cavinton!: jaj, dehogyis, azzal azokat erősítem, akik megtartották maguknak azt a nyomorult x-üket :)

Lone Wolf 2010.04.08. 12:52:13

@f.m.j.: "jaj, dehogyis, azzal azokat erősítem, akik megtartották maguknak azt a nyomorult x-üket :)"

És mások döntenek helyetted RÓLAD Jó ez neked? Aztán ha a nemrokonszenves párt mindent tönkrecsesz, ne sírjál! Azt (részben) azért teheti majd meg mert te nem erősítetted az ellentáborát a szavazatoddal!

Rwindx 2010.04.08. 12:52:56

@arlequin:
A kis izralhez meg azért lenne szavam nekem is meg párunknak, szóval olyan biztosan nem lesz, akárki akármit talált volna ki. De azért nyilván ilyet épeszű ember nem is talál ki.

Van ott azért más is kisebb-nagyobb kaliberben. Persze nem állítom hogy nincs ott néhány jogos dolog is, de ha az orbitálisokkal vegyítik akkor az egész nevetségessé válik. Legyenek kiemelve csak a valódi hibák és én is bólogatni fogok, hogy igen ezt nem így kéne.

Nézzünk olyat mint pl csintalan. Nekem még most is egy mocskok kommunista fasz. Élénken bennem él az idegességtől ellilult fejének képe amikor 95-ben Kaposváron volt egy próbaválasztás nevezetű rendezvény és páran besörözve fiatalok fujjoltunk mindig amikor bármelyik vörös megszólalt. A végére szegényem teljesen felháborodott, és azt kiabálta hogy "akik ránk szavaztak azok most biztosan nem jöttek el" :D De ettől függetlenül egy szimpla tag, azaz senki. Egyébként vannak a fideszben még vállalhatatlanabb emberek mint ő, pl pozsgai. Nem kívánom mentegetni, de ezzel sározni a fideszt szerintem gáz.
farkas flóriánnak most utánanéztem, erről nem tudtam, ez pl jogos.
Aztán román EU csatlakozás, ott szerintem részükről ilyen nyilatkozat nem volt. Az erdélyi magyarok kérték hogy ne szavazzák meg a csatlakozást, csak feltételekkel, amire nem hallgattak.
Na mindegy, nem megyek végig mindenen. Az ilyen listák hitelesebbek lennének akkor ha nem valami ügy szolgálta révén ilyen-olyan dolgokkal kiegészítenék.

Lone Wolf 2010.04.08. 12:53:17

@ Lone Wolf: Aki nem szavaz, az ne is sírjon ha nem tetszik neki a politikai/gazdasági helyzet!

MERT NINCS RÁ JOGA!

Kicsit Karcos 2010.04.08. 13:02:03

@Gunther: úgy számolnám fel az adatbázist, hogy felvilágosítanám az állampolgárokat arról, hogy nem kötelesek tűrni senkinek a propagandáját, szórólapjait, stb., és az n. per után belátná a törvénytelen, de megfogható adatkezelők, inkl. pártok, hogy többet veszítenek a réven, mint amennyit nyernek a vámon, ha spammel próbálkoznak.

f.m.j. 2010.04.08. 13:03:44

@Lone Wolf: nem szoktam sírni, ezekért...? Milyen ellentáborról beszélsz? Pont ez a bajom, hogy nincs szétválasztva, össze vannak nőve
Ami lesz, az lesz, nélkülem is, így is az van, pedig mióta szavazhattam, mindig szavaztam. Most az egyszer hadd lázadjak, jó? Ennyim van. Ez a nagy beléjük rúgásom... :)
Ígérem sosem fogok sírni, hogy milyen a pol-gazd helyzet...
Mellesleg szerintem itt mindenki szavazott, és mégis sír, hogy milyen a helyzet, ja, húzott egy x-et, és?...... pedig mekkkkora hatalom volt a kezében, hogy változtasson, irányítson, asssztaaaa.....
Jogom van nem elmenni, jogom van kritizálni, annak ellenére, hogy nem mentem el, mert az sokkal fontosabb, hogy MIÉRT nem mennék el, mint az, hogy egyesek szerint kit erősítek, vagy gyengítek a távolmaradással.
Amúgy nem vagyok jós, ki kell még találnom, hogy mit fogok csinálni, lehet, hogy vasárnap este 7 elött 5 perccel fogok tudni csak dönteni...

Rwindx 2010.04.08. 13:04:08

@Lone Wolf:
Ez nem igaz.
Senki nem kényszeríthet arra mást hogy olyan dolgokra szavazzon egy listából melynek egyetlen eleme sem tetszik.
Majd ha nem választotta egyiket sem, akkor megtagadnád tőle hogy továbbra is fenntartsa az álláspontját arról hogy a lista minden eleme szar? Milyen jogon?

reKorrekt 2010.04.08. 13:09:33

Na, mán' elmúlt dél! Hun' a 2. rész?

Conv · http://www.i-honlapkeszites.hu 2010.04.08. 13:12:43

@Lone Wolf:

értem, ha nem vagy hajlandó a híg fosba sem beleenni és a kemény szarba sem, akkor nincs jogod megkérdőjelezni mit keres az asztalon?

Lone Wolf 2010.04.08. 13:49:37

@Conv: Ez mondjuk jogos! De az a fene nagy helyzet, hogy szinte semmire sem mész azzal hogy dühöngsz, és szidod a jelenlegi pártokat. Azzal hogy elmész választani egy kicsit már más a helyzet.

Ha meg annyira haragudtok rájuk, alapítsatok egy saját pártot! Akkor már joggal kritizáltok! Vagy legalább egy civil szervezetet...

f.m.j. 2010.04.08. 13:52:05

@Lone Wolf: na látod, akkor most tényleg számít itt valamit az az X ?
Elnézést, senkit nem akarok ám itt demoralizálni, menjen mindenki szavazni, és higgye el egy fél pillanatra, hogy tett valamit... aztán meglátjuk kinek lett igaza (nincs bennem kárörvendés, hidd el, nagyon neki vagyok búsulva, na de mindegy, azt is mondják az okosok, hogy az is hülye, aki ezzel foglalkozik :))

philozófika 2010.04.08. 13:55:37

@Lone Wolf: vagy nézzetek körül a politikai piacon, hátha akad még egy választható párt: www.valasztasom.hu segít.

Conv · http://www.i-honlapkeszites.hu 2010.04.08. 14:10:16

@f.m.j.:

Én addig egyetlen választáson sem mentem el szavazni. (már az első "szabad" választás idején is bőven nagykorú voltam) Mert nem volt kire szavaznom.
Most gondolkodtam el először, hogy elmegyek.
Ha másért nem, mert esély van arra, hogy valami változást kierőszakoljon az egyik párt. Ha nem teszi, úgyis megy a levesbe vagy a fidesz által, vagy a választói által.
Illetve nagy valószínűséggel közös választói és fityisz közreműködéssel

Meleardil Eressea Iluvadan 2010.04.08. 14:15:54

@f.m.j.: Hat, ha a "megtettem, amit megkovetelt a haza" kimerul annyiban, hogy kinnal keservvel keresztbe tesz a polgar ket vonalat egy rublikaban, nos az tenyleg szart sem er. Ezt meg tudnam cizellalni, de epp senkivel nem akarok osszeveszni.

Lone Wolf 2010.04.08. 14:26:07

magyarfahej.blogspot.com/2009/05/kepviseloi-tizparancsolat.html

Na, EZT érdemes lenne először vitára, aztán meg NÉPSZAVAZÁSRA bocsájtani!

UI: Fotelforradalmárok előre!

picur3ka 2010.04.08. 14:39:50

@f.m.j.:

Osszeno, ami osszetartozik.

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2010.04.08. 14:46:03

Kapcsolaton nagyon rettegnek a Narancsos Testvértől:
kapcsolat.hu/galeria/leskelodok

Meleardil Eressea Iluvadan 2010.04.08. 14:46:48

@Lone Wolf: "UI: Fotelforradalmárok előre!"
LOL
Elkepzeltem, amint a gyorsreagalasu gurulosfotel dandar egy meresz manoverrel oldalba kapja a meglepett es rettego avosokat. :D

Conv · http://www.i-honlapkeszites.hu 2010.04.08. 14:51:23

@Lone Wolf: @Meleardil Eressea Iluvadan:

Megütközhet a fotelforradalmárok és a tolószékes forradalmárok serege. Persze csak ha a bábforradalmárok beengedik őket a grundra :)

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2010.04.08. 14:51:37

@Grafithuszar:

"Az MSZP meg mindig is eltudja érni hogy az idióták befogják a szájukat a választások közeledtével."

Na azért Szanyi mester gyakran letépi a szájkosarat xD

acel 2010.04.08. 14:55:44

@laspalmas:
"Nade honnan ismeri Kubatov az ellenszavazókat? "

A fidesz aktivisták figyelnek, felviszik a kollégákat, szomszédokat, rokonokat az adatbázisba.

dr. Aullah 2010.04.08. 14:57:45

@reKorrekt: TG az tényleg jó! Jó sok komment ment a hírhez... meg amúgy mindegyik hírhez!

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2010.04.08. 15:02:01

@reKorrekt:

Azért ez egy kissé erős kifejezés :)

arlequin 2010.04.08. 15:04:25

@laspalmas: vazze! majdnem összepisiltam magam a narancs testvértől. ez biztos valamilyen új jezsuita kommandó lehet.

@Conv: azért ne feledjük a nethuszárok, a hálózsiványok és a webbetyárok frakcióit se! a vonalgárdistákról nem is beszélve.

Conv · http://www.i-honlapkeszites.hu 2010.04.08. 15:07:17

@arlequin: ezek csupán a csapattörzs részét képezőalakulatok, ezért nem említettem meg külön őket, csak magukat a seregeket :)

picur3ka 2010.04.08. 15:08:56

@Conv:

Kar ezen duzzogni, bizony a szociktol jonnek a szavazok. Szocik gyengultek, fityisz, jobbik erosodott es kevesebben fognak szavazni, mint korabban. Nem sok mas lehetoseg van. Hacsak nem importaljak oket.

Ha pedig azt gondoljak a nepek, hogy Lendvai es co az NBH-val a hatterben, csakugy kivonul es veszit szepen, meg nem epul be minden partba, akkor igen naivak. Meg abban az esetben is, ha azt hiszik, hogy egy 15%-os ellenzeki part meg ellenkezo esetben is akar, fel tudna venni veluk a harcot barmilyen szinten.

A koalicio lehetosege pedig adott. Valosagos peldaja a szomszedban: Fico-Slota egyseg.

arlequin 2010.04.08. 15:11:06

@Conv: aztán ott vannak még a fel-derítők, mint én. ;-)
őseink mottóját hordozzuk:
"információk jó pénzért az életről, a világegyetemről meg mindenről. fel! deríteni!"

Conv · http://www.i-honlapkeszites.hu 2010.04.08. 15:15:49

@picur3ka/beleallos kampany:

No, de az szdsz is gyengült, sőt, az mdf is, mi több a miép is, meg eltűnt az fkgp. Nem lehet, hogy voltaképpen a Jobbik az szdsz utódja? :)

Félelmetes mire képes az ostobasága vakság és a vasakarat, ha egy személyben koncentrálódik :)
Vigasztaljon, hogy nem vagy egyedül, a fidesz rátok épít :)

Conv · http://www.i-honlapkeszites.hu 2010.04.08. 15:19:14

@arlequin:
hass, alkoss, gyarapíts, s a haza FELDERÜL :)

Kicsit Karcos 2010.04.08. 15:23:37

@Conv: szerintem már kipukkant az MSZP által kézivezérelt Jobbikról szóló lufi. Az, hogy hány ex-MSZP-s lett a Jobbik szavazója, egyrészt lényegtelen, másrészt ennyi erővel a Fidesznek honnan van ennyi új szimpatizánsa, másrészt az az érvelés is kifújni látszik, hogy arra találta ki Gyurcsány a Jobbikot, hogy vállalhatatlanná tegye a Fidesz mondanivalóját, hiszen egyrészt a Fidesz nem megy bele semmilyen csinnbe, másrészt sokan látják, hogy a Jobbik nem egyedi jelenség sem a világban, sem Magyarországon (ld. Horthy-rendszer öröksége).

A Fideszben sokan vannak, zombi is sok van., kb. annyi, mint a szocik között, csak náluk kevesebb a normális:) A Jobbik körül is van sok takaréklángész, ilyen a politika, a szavazók adottak, belőlük kell kihozni a legjobbat.

Lone Wolf 2010.04.08. 15:28:53

@Meleardil Eressea Iluvadan: @Conv:

JAJA! Itt az ideje hogy megütközzünk az ÁVÓ Gurulósbagoly maradékával.

(<a tolószékes nagyapának>nagypapa! mikor voltál utoljára nővel? -HUHÚ! az lendvai néni volt még fiatalkorában...)

Conv · http://www.i-honlapkeszites.hu 2010.04.08. 15:33:57

@Kicsit Karcos:
Ezt ne nekem mondd, én ezt értem és tudom, hanem a fidesz beleállós kampányolóinak :)

dr. Aullah 2010.04.08. 15:40:17

Elfáradt az F5 gomb nyomó ujjam, majd szóljatok, ha van második rész :P

bi2025 · http://civilkurazsi.blog.hu/ 2010.04.08. 15:57:37

@Aullah:

Sehol.

Ezt már rég ki kellett volna nyomni, kb., ma reggel 8 ó. magasságában (had csámcsogjon rajta a nép).

A kuruc részéről csak blöff volt, minél többen látogassák oldalukat. Ez Novák "Emőke" világképébe simán belefér.

Ahogy telik az idő, úgy ül le a téma, és az idő a Fidesznek dolgozik, ha lehet így fogalmazni.

Conv · http://www.i-honlapkeszites.hu 2010.04.08. 16:20:41

hát ez önként bevallott csalásnak tűnik.

spájdernecc 2010.04.08. 16:20:57

@Conv:
ez inkább pukkanás, mint durranás
persze tetű dolog, de az inverz kampánycsendsértés azért még nem választási csalás

spájdernecc 2010.04.08. 16:22:04

még egy ok a kampánxcsend eltörlésére
most

dr. Aullah 2010.04.08. 16:25:35

Megjött az update (nem a norbi), mint a messiás!

bi2025 · http://civilkurazsi.blog.hu/ 2010.04.08. 16:26:45

@Conv:

Gyönge, kibaszott gyönge. Így már világos miért nem reggel nyomták ki.

Meg jön az ígéret, hogy van ám még a tarsolyunkba, csak nem mutatjuk meg!

Ja, persze, a választások előtt gyakorlatilag 72 órával.

Óvodás szint.

Conv · http://www.i-honlapkeszites.hu 2010.04.08. 16:29:47

@spájdernecc:

amennyiben a hamis vádas feljelentésre rábírás nem bűncselekmény,

@bi2025:

nem biztos, hogy ugyanazt látjuk Mi és Ők ugyanazt látják :)

Kicsit Karcos 2010.04.08. 16:35:51

@spájdernecc: azért csúnyább dolog másra rákenni egy magunk által, direkt rákenés céljából elkövetett törvénysértést, mint simán törvénysérteni.

Nem lenne mit elszámoltatni a szocikon, hogy ilyenekkel "kell" próbálkozni?

Conv · http://www.i-honlapkeszites.hu 2010.04.08. 16:36:16

Haszonszerzésből elkövetett hamis váddal történő hitelrontás esete aljas eszközzel, vagy valami ilyesmi?

Szal a történet, ha jól látom az, hogy a fityisz vezetése rábírta néhány szimpatizánsát, hogy kövessen el kampánysértést, melyet aztán más szimpatizánsait kihasználva arra használt fel, hogy az ellenfelére kenje a kampánysértést, mindezt úgy, hogy a szimpatizánst rábírta arra, hogy hamisan vádolja meg az ellenfelét, és jelentse fel?

Ki tudja megmondani, mivel támadhatja be a fityiszt ez után a többi párt? Szellem?

Lone Wolf 2010.04.08. 16:37:08

@Conv:
Na akkor had kontrázzak!

www.magyarhirlap.hu/belfold/iden_otezer_egy_voks_ara.html

Az ilyesmikben nem csak a fidesz a sáros. És igen, csatlakoznom kell az előttem felszólalókhoz.
A kampánycsendet el kellene törölni, és ez harmatgyenge. De ettől függetlenül, a JÓ ÉDES KURVA ANYUCIKÁJUKAT!

Conv · http://www.i-honlapkeszites.hu 2010.04.08. 16:37:48

@Conv:

Ugye jól látom, hogy a fityisz hazudott a szimpatizánsainak és rávette őket arra, hogy hazudjanak és tegyenek feljelentést hazugság alapján?

derelyegrádi szellem 2010.04.08. 16:39:23

@Conv:

az első mondatod kiváló lenne egy jogi Csupasz pisztoly 3-ba. Mentsd el, hátha kérni fogják..:-)

Conv · http://www.i-honlapkeszites.hu 2010.04.08. 16:40:43

@Lone Wolf:

Természetesen a kampánycsend eltörlésével egyetértek, de amikor ezt elkövették még ugye érvényben volt a jogszabály és ugye ezt tudták a fityisz vezetésében?
Ugye ezt tudva, bűncselekményre vették rá a választóikat?
Ugye tudták a fityisz vezetésében, hogy ez bűncselekmény?
Ugye azt mondta Kubatov, a továbbiakban is ez a terv?

Conv · http://www.i-honlapkeszites.hu 2010.04.08. 16:41:58

@derelyegrádi szellem:

:) azt hiszem érezhető volt a szándék benne, hogy nevetségessé tegye a dolgot, még ha fájdalmas is :)

Lone Wolf 2010.04.08. 16:42:05

@Conv: Igen. Ezt egy percig sem tagadom, és rendesen fel is baszta a vérnyomásom. :(

spájdernecc 2010.04.08. 16:44:23

Szellem!
mondj már valamit, mit lehet ráhúzni erre az esetre :)

Conv · http://www.i-honlapkeszites.hu 2010.04.08. 16:49:09

@spájdernecc:

Várjál, nem olyan egyszerű ez az eset, szerintem utána kell ennek nézni ahhoz, hogy felelősen mondhasson valamit, még akár csak itt is.
És azt hiszem elég összetett is amivel lehet őket támadni.

spájdernecc 2010.04.08. 16:52:09

a felbújtást pl elég nehéz bizonyítani
a hamis tanúzás meg szerintem nem áll meg, ha egyáltalán ebben az esetben értelmezhető
a kampánycsendsértés vitán felüli, de van-e rá szankció?
hál' Istennek nem vagyok jogász :)

picur3ka 2010.04.08. 16:56:14

@Conv:

Nem, az az LMP , mint jol tudjuk, felelmetes, mi hulyet osszehordasz.

Ez peldaul, szinte egy az egyben lemehetne a nepszarasagban:

kuruc.info/r/2/57913/

Igen, a kuruc szidalmazza a fityiszt nyuggerezesert es komcsizasert, hat, nem tudom mennyi kell az annyihoz....

@Kicsit Karcos:

'A Fideszben sokan vannak, zombi is sok van., kb. annyi, mint a szocik között'

Persze, az a sok okos, aki eddig a maszopra szavazott, s ide juttatott bennunket, az mind politikai eleslatasarol es demagogia propaganda/mentessegetol, befolyasolhatatlansagarol hires most is, mint mindig es ok aztan megint tudjak a tutit. Joggal osztjak az eszt az is biztos. Minden fityiszes hulye persze, mindig is azok voltak, megmondta ezt mar a part szazszor.

Conv · http://www.i-honlapkeszites.hu 2010.04.08. 16:57:34

@spájdernecc:

a felbujtást a fenti hangfelvétel alapján nem túl nehéz bizonyítani :)
történt feljelentés? igen. nem hamis tanúzás, hanem hamis vád.

Conv · http://www.i-honlapkeszites.hu 2010.04.08. 16:59:04

@picur3ka/beleallos kampany:

Te naaaaaaagyon ostoba vagy, és hidd el ezt nem rosszindulatból mondom .

picur3ka 2010.04.08. 17:05:04

@Conv:

Oh hat tudom en azt. Te egy fuggetlen ertelmiseggi vagy, aki mindenkinel okosabb. Akinek mindenki hulye es aki mellesleg azt hiszi, hogy egy noname soviniszta part, aki meg soha nem politizalt es erintetlen, mint a szuzlany, majd kivezeti az orszagot a valsagbol. Orvos latott mar?

Kurvak es gengszterek hogy vannak?

Conv · http://www.i-honlapkeszites.hu 2010.04.08. 17:07:12

@picur3ka/beleallos kampany:

mi van veled?
te ma a szokottnál is hülyébb vagy :)

picur3ka 2010.04.08. 17:16:26

@Conv:

Nem, nem, en mindig is ilyen hulye fityiszes voltam, 1990 ota. Teljes retardacio, mert mint tudjuk a Parttol, meg a Jobbiktol, ok vittek pusztulasba az orszagot.
Szokasomban volt megvedeni a Jobbikot, ha ugy gondoltam, igaztalanul tamadjak, de mar nem teszem. Tul sok Jobbikossal talalkoztam a weben.

Igy hat nem vagyok meglapve, hogy csak hulyezel mar egy oldal ota szinte. Okos reakcio. Ismerjuk. Csak Bezu hianyzik.

Lone Wolf 2010.04.08. 17:19:03

@Conv:

Az a fene nagy helyzet, hogy a hanganyag végett ez tagadhatatlan, és lemoshatatlan. Úgy vélem, hogy amit Conv-al kapcolatban mondtál igaz. Valóban elfogult egy kissé a jobbik irányába. DE! Ez a fideszt nem menti fel, ez alól az ügy alól. Még nálam sem. Pedig én eléggé fidesz párti vagyok. A kérdés csak az, hogy fogja ezt lereagálni a fidesz? Illetve, ez mennyire volt magánakciója a helyi vezetésnek? Mert ha nem hallom azt, hogy 72 órán belül kirúgják ezt az embert, ha másért nem is de azért, mert egy idióta fecsegős fasz, aki nem fogja fel hogy ilyen ügyekben tartani kell a száját, akkor egy szavazattól elestek! Az már csak az a non plus ultrája az egésznek, hogy azért kellene kirúgniuk, hogy elhatárolódjanak tőle...

Az adatbázisügy nem érte el az ingerküszöböm, mert ahogy elmondtam, részemről, ezt egy sima spam listának tekintem. Nem ujjongok miatta, de egyszerűen ne is foglalkozok vele. Ugyanis, túlságosan piti, ugyanakkor megszokott, és hatékony eszköze a kampányolásnak, reklámozásnak, és azt kell mondanom, hogy majd hülyék lennének nem használni! És ugyanez megy a többi pártra is.

De ez, azért már egy kicsit más tészta!

Lone Wolf 2010.04.08. 17:19:37

@Lone Wolf: Oppsz az üzenet első fele picurkának szólt.

Kicsit Karcos 2010.04.08. 17:26:33

@picur3ka/beleallos kampany: szalmabábot csépelsz, olyanok miatt hisztizel, amit nem mondtam, és ha gondolkodsz egy kicsit, esetleg számolsz is, talán rájössz, hogy éppen az ellenkezőjét írtam annak, mint amin felháborodtál: "minden fityiszes hülye", írtad, én pedig azt mondtam, hogy a többségük normális (a 60%-ból kb. 41% normális, 60%-os Fideszt és 20%-os MSZP-t feltételezve, 19-19%pontnyi zombit feltételezve - erről írtam).

Mindenkinek:

A legfrissebb, Kampánytechnikák c. cikk alá betettem a linket az akkori kampánnyal kapcsolatos htározatokról.

picur3ka 2010.04.08. 17:32:24

@Lone Wolf:

Ertettem. Szerintem ez egy vihar a biliben. Nincs mire reagalni.
- Minden part tart ilyet
- Torvenyt nem sertettek, semmi erdekuk, helyzetuk nem kivanja, indok ra nincs, hogy ilyet tegyenek
- A szocik szetjelentgetnek az agyukat, minek ez egy partnak a befutoban?
- Annyi szukseguk lenne egy ilyen csalasra, mint egy koaliciora tobbsegben: propaganda idiotaknak
- Az is lehet, hogy mint ilyen egy direkt szivarogtatas: remisztgessuk a hulye szoci szavazot, aki elhiszi, aztan talan nem mer elmenni szavazni. Minenesetre, lehet ilyen hatasa, nem kizart.

suski 2010.04.08. 17:34:28

nagy kedvem lenne felhívni ezt a f.sz Kubatovot a kurucos számon és elküldeni a p.csába..szerintetek vajon él a szám?? :)))

derelyegrádi szellem 2010.04.08. 17:39:35

@suski:

tapogasd meg...:-)

@spájdernecc:

"hál' Istennek nem vagyok jogász :)"

egyetértünk...:-)

"mondj már valamit, mit lehet ráhúzni erre az esetre :)"

Mekis zacskó? Málna ízű óvszer? :-)

Kicsit Karcos 2010.04.08. 17:41:20

@picur3ka/beleallos kampany:

"- Minden part tart ilyet"

Ez csak a szar szétkenegetése, ezt nem mondhatod komolyan. Azt állítod, hogy minden pártnak van adatbázisa az "ellenséges elemekről"?

( * az előbbiért bocs, félrecímeztem, törölhető * )

Lone Wolf 2010.04.08. 17:45:53

@Kicsit Karcos:

De bizony hogy tartanak! Az MSZP-é komolyabb is lehet a fideszénél már csak az arányok miatt is...

Kicsit Karcos 2010.04.08. 17:49:39

@Lone Wolf: és akkor nem az MSZP törvénytelen adatbázisát kellene megtalálni, kreált, majd a konkurrenciára rákent törvénysértések helyett? Ez lenne az elszámoltatás, hogy rákennek pár tyúkpert a szocikra, közben meg dübörög a jogszerűtlenség?

Ha a törvények miatt nem lehetett picsán rúgni a komcsikat 2006-ban, akkor most már lehet törvénytelenül a Fideszt építeni-"szépíteni"?

picur3ka 2010.04.08. 17:56:58

@Kicsit Karcos:

Ha ezt most komolyan kerdezed, nagyon naiv vagy. Es feledekeny is.

Kulonben ez ilyen egyszeru: osszes szavazo adatbazis - en szavazoim = potencialis/valos ellenfel. Egy jo nagy cirkusz a semmirol.

Es emlekszel meg a szocik rasszista versus cigany szavazok felmeresere peldaul? Ciganyokrol eleve nem tart senki nyilvantartast, persze. Most ezek a ganajturok jonnek ezzel, kinyomtatja Lendvai a kurucot? Konyorgom.

Kicsit Karcos 2010.04.08. 18:06:05

@picur3ka/beleallos kampany: a cigányokon szokik látszani, hogy cigányok-e, de fideszes, mszp-s stb. fejszerkezet nincs.

"szavazo adatbazis - en szavazoim = potencialis/valos ellenfel"

Te is tudod, hogy mást mondott Kubatov. Arról nem beszélve, hogy a saját szavazóknak is csak saccra legfeljebb a feléről kezelhetnek törvényesen adatokat, a maradékot hiba volna ellenségként nyilvántartani, ennyire nem hülyék. Külön gyűjtik az adatokat az "ellenségekről", ebből lett a listájuk.

Nekem ez nem szimpatikus, meg az sem, hogy a ugyanannak a szarkenegetésnek "érzem az előszelét", mint ami 8 éve megy, csak pepitában.

Félkupica_Fehér_Főnök 2010.04.08. 18:17:01

@reKorrekt: Ja, csak a kuruc egyértelműen egy jobbik közeli honlap, a jobbikról meg már tavaly kiderült a listázásuk, akkor konkrétan a netre is felkerült, nevezetesen a bombagyárra: nevek, címek, emelet, ajtó arra vonatkozóan, hogy hova kell menni a kopogtatókért. Amúgy geci dolog, egyetértünk, csak éppen már megint ott tartunk, hogy a kalauz az utasoknál érdeklődik a menetrendről.

Conv · http://www.i-honlapkeszites.hu 2010.04.08. 18:18:45

@Lone Wolf:

Az a helyzet, hogy, ha visszanézed a dolgokat, volt amikor a Jobbikot szapultam és röhögtem rajtuk.

Picur3ka-t csupán azért basztatom rendszeresen amikor kétbites fideszdroid, szerinte vagy fideszes valaki vagy komcsi, no és, hogy számára amit a fidesz csinál, - lásd jelen eset szerinte csak vihar a biliben, viszont tűrhetetlen és összeegyeztethetetlen a politizálással a kollégiumi bulin berúgás és a péniszpumpában virslivel poénkodás - az bizony nálam azt sejteti, hogy nem éppen ép ésszel létezik a világban.

A hülyékkel úgy vagyok mint a tűzzel, ugyan tisztelem, de megengedem magamnak, hogy játsszak velük, és a helyén kezelem őket.

Conv · http://www.i-honlapkeszites.hu 2010.04.08. 18:20:41

@Félkupica_Fehér_Főnök:
A bombagyárról nekem is rémlik valami adatbázis, de az mintha az NBH-nál kötött volna ki :)

suski 2010.04.08. 18:21:06

@derelyegrádi szellem: csak azt nemtom, hogy a vörös vagy narancs listára kerülök a telefonszámommal, ha elküldöm ezt a barmot az anyjába:))

Conv · http://www.i-honlapkeszites.hu 2010.04.08. 18:22:37

@Félkupica_Fehér_Főnök:

a bombagyárról nekem is rámlik valami adatbázis dolog, de az mintha az NBH-nál kötött volna ki :)

Félkupica_Fehér_Főnök 2010.04.08. 18:27:15

@Conv: A bombagyár egy fos, mint ahogy a kuruc is az, a bombagyárra konkrétan a jobbikos adatbázis került ki, a kurucra, meg a bombagyáros adatbázis.

Szerintem mind a két lista ott figyel az nbh-nál.

Lone Wolf 2010.04.08. 18:31:49

@Conv:

"A hülyékkel úgy vagyok mint a tűzzel, ugyan tisztelem, de megengedem magamnak, hogy játsszak velük, és a helyén kezelem őket."

XD Úgy-úgy! Csak tudod, az a szomorú ebben az ügyben, hogy itt bizony a többi pártnak is meg van a hasonló sara. Max nem tudunk róla... Időnként, persze kiborul a bili. Hol itt, hol ott. Úgyhogy, az apróbb stikliket, én már régesrég kidobáltam a kit válasszak egyenletből.
Ugyanis, ezek mindegyik oldalon ott vannak. Tehát vagy kihúzod, de észben tartod őket, vagy senkire nem szavazol!

De ennek ellenére ilyenkor bizony elfog a pulykaméreg! Főleg ilyen esetben, amikor a kis stikli szintjét meghaladja az ügy. Ez is vihar egy pohár vízben. És messze van attól a kategóriától, ami nekünk valóban fáj. Az MSZP-t meg valahogy nem tudom sajnálni. De, azokra akik ilyeneket megjátszanak, bizony haragszok! Még annak fényében is, hogy a politika bizony mocskos dolog, a világ minden táján, és nem csak nálunk vannak ilyen húzások, hanem a nagy demokráciákban is mindennaposak a választási időszak alatt.

Félkupica_Fehér_Főnök 2010.04.08. 18:38:05

"A "komcsik" a parlamentben ülnek, akiknek 8 évig asszisztáltatok."

Ez különösen szép zárószó volt ide. További szép kampányidőszakot, további szép 2010-es évet kívánok! :o)

Roxvox 2010.04.08. 18:40:46

Ha minden szavazáskor az ellen szavazok aki éppen előtte baszott ki velem, akkor állandó utógyújtásom van.

arlequin 2010.04.08. 18:43:51

@Félkupica_Fehér_Főnök: én is ezzel kezdtem, ezt dicsértem. ;-)

Conv · http://www.i-honlapkeszites.hu 2010.04.08. 18:50:50

@Lone Wolf:

Egyetértek veled.
A különbség kettőnk közt szerintem ebben a kérdésben csupán annyi, hogy Én nem látom azt, hogy az elmúlt húsz évben hatalmon lévő pártok bármit is tennének érdemben a valós változáshoz önként.
Márpedig, ha nem érzem úgy, hogy önként nem tesznek, akkor valamivel kényszeríteni kell őket. Ezért gondolkodtam el először amióta a "szabad" választás intézménye működik, hogy elmegyek szavazni, hogy keresztbe tegyek a 20 éves "rend"nek, és megkavarjam a posványt amibe süllyed az egész, ezt pedig a Jobbikra szavazással érhetem el. Ha lesz kényszerítő erő ami változásra kényszeríti a 20 éves bagázst, akkor ŐK azok.
Valószínűleg igen, Én nem vagyok olyan optimista mint azok akik a fideszre szavaznak ugyanannak a reményében amiért én a Jobbikra...
...már ha elmegyek szavazni... mert azért van ami zavar a Jobbikban elég erősen.
Ez nem a "rasszizmusuk" vagy "náci" mivoltuk, mert ezek szerintem inkább felfújt hangzatos lózungok a politikai ellenféltől, hanem amit maguk is erőltetnek.
Én ugyanis bár meggyőződésesen ateista vagyok, tisztelem a mások vallási meggyőződését, és fenemódon zavar a "világköldökcsakrájanagymagyarországsámánokatanépélére" vagy a "nemzettudatésazerkölcsitisztességéstisztaságalapjaakeresztényhitvallás" vonaluk :)

Lone Wolf 2010.04.08. 18:55:44

@Conv: Jjaaa A demagóg keresztény erkölcsiség harsogása a f*szpumpa, nikike meg a többi mellet? Az tényleg idegesítő. Még úgy is tüzet hánynák tőle, ha emellett nem figyelne be a kettős mérce. Jómagamat ugyan nem tartom materialistának. (silva agykontroll, pránanadi mesteri és reiki mellett érdekes is lenne..) De a vallásos agymosást még annyira sem becsülöm mint a komcsi/náci/libis fajtát.

El Topo (Sgt. Elias) 2010.04.08. 18:56:47

@Conv:

Tehát a jobbik rasszizmusa felfújt lózung? Ezt állítod?

Lone Wolf 2010.04.08. 18:59:30

@Lone Wolf: @Conv: Te megbízol annyira a jobbikban hogy rájuk szavazz, én viszont nem! Mióta csak feltűntek a politika színpadján, azóta folyamatosan vörösriadót jeleznek az ösztöneim. Márpedig, az az intuícióm társadalmi/emberi dolgokban, olyasmi amire az életemet rá merem bízni, és tudom hogy nem fog cserbenhagyni!

Donna (Cara)mba 2010.04.08. 19:00:03

@Lone Wolf: Most még nem érek igazán rá beleszólni, sajnálom, hogy kimaradtam az egyik legizgalmasabb topicból.

Én Pécsen szavaztam, pont tavaly, jobb híjján Pávára. Nem volt más jobboldali polgármester jelölt. Páva egy koncepciótlan, sunyi, gyáva, megalkuvó nímand. Ezt mind tudtam róla. Ismertem még akkortól, amikor Fidesz tag voltam, és a régi munkahely révén is. Egy báb, valóban.
De le kellett győzni a szocikat, akik már 12 éve uralkodtak a szadesszal Pécsett.
Nagyon nagy kompromisszum volt a részemről a szavazás, de megtettem, mert nem akartam több szocializmust és rosszízű liberalizmust Pécsett (meg az országban sem).
Nem hitem, hogy Páva megbirkózik azzal, ami vár rá.
Nem is birkózott meg, eljön annak a bilinek a borulásának ideje is.
Amiképp a Szentírás mondja: Mindennek rendelt ideje van.

De hogy, miután azzal a tértivevényes levéllel léptem ki a Fideszből éppen gyengesége, felelőtlen butasága, kontraszelekciója miatt, abban a levélben egyben kértem, hogy töröljenek minden adatbázisukból. Naiv annyira nem vagyok, jöttek is csőstől továbbra is az sms-ek (ma is), de elkaptam egy személyt a pécsi Fidesz irodában és elmondtam, hogy mivel nekem írásos dokumentumom van arról, hogy NE KÜLDJENEK semmit, amióta kiléptem, így egyértelmű, hogy visszaéltek az adatkezeléssel.

Vagyis tudják ki vagyok, mi a véleményem, hány éves vagyok, ki a jobboldali, ki a baloldali szomszédom, van-e hobbim, van-e kutyám, milyenek esetleg a szexuális szokásaim, hány telefonom van, milyen email címet használok, hány tömött fogam van: egyszóval mindent, és ezzel dicsekszenek, mint a dedósok? Annyi eszük sincs, hogy süket szobában suttogják el ketten-hárman a "vezérkarból"? Ezekre bízzam én magam és az országot?

Legalább szűk körben tárgyalnák meg dolgaikat.
Na és az a sok gazdasági visszaélés, amiben benne vannak...ők is.
Hát ezek után van pofájuk kijelenteni és RÖHÖGNI azon, hogy mindent tudnak rólam?
Esetleg egy célzott lövedékre nem gondoltak még?
Hát milyen emberek ezek? Demokraták?
Ezekre szavazzak bizalommal, mikor a legtitkosabb mocskos fogásaikat kitálalják, nem tudják titokban tartani, mint egy hatéves gyermek?

A Jobbik legalább kipenderítette a buzikkal fotózkodót, a Gárda a qrvát.

Kubatov meg RÖHÖG rajtam, hogy minden mozdulatomat ismeri? Meg röhög rajtatok is, barátaim, ne legyenek illúzióitok!

Hogy máshol mennyi a xar, nem tudom, Pécsen nyakig úszunk benne fél éve a fideszes polgármester megválasztása után (is).

Szép, emberi magatartás volt a részedről, Kubatov és fideszes fiúk, lányok! Csak így tovább.
Megnyugtat, hogy mindent tudtok rólam.
Mivel nem rátok szavazok, mire számíthatok, milyen RETORZIÓRA???????

Conv · http://www.i-honlapkeszites.hu 2010.04.08. 19:02:42

@Lone Wolf:

Nikike és faszpumpa meg hélóta nélkül is. A sámánapukat nem bírom megállni röhögés nélkül, a vallási fanatikusokat meg szánalom nélkül.
Sem bohócokra (bocs arlequin) sem lelki-szellemi támogatásra szorulókra nincs szükségem azon a helyen ahol esetleg a sorsomról döntenek.
Mindkettőnek van egy egészséges szintje, ami elfogadható és még talán szükséges is, de túlzásokba ne essünk.

Éppen emiatt nem is zavartak ezek a dolgok, nekem simán beleférnek az életbe és a politikába.
nikike - cicciolina
faszpumpa - a sok jelenlegi kispöcsű kompenzáló libsi
hélóta - bármelyik jelenlegi politikus a főiskolai éveiben.
utóbbi kettő igény szerint felcserélhető :)

Conv · http://www.i-honlapkeszites.hu 2010.04.08. 19:05:11

@Lone Wolf:

Mi változhat?
Biztos vagyok benne, hogy nyomás nélkül, nem történik változás, csak a fityiszre bízva a dolgot.
Ha a jobbik nem gyakorol nyomást a fityiszre a változások, elszámoltatások kiharcolására, akkor úgyis mennek a levesbe.

El Topo (Sgt. Elias) 2010.04.08. 19:05:47

@Conv:

Tehát nem rasszisták? Akkor mi az apjuk faszáért virít az üzemi újságjuk címlapján a beteg lelkű vidéki körorvos hagymázas képzelgése a zsidókórságról, teszem azt? Biztos csak a hobbijuk...

Lone Wolf 2010.04.08. 19:06:39

@Conv: "A sámánapukat nem bírom megállni röhögés nélkül"

Az nem zavar, hogy én is erősen hajlok ebbe az irányba? :B Na persze, az agyi elszálltság nélkül. Annyi realitásérzékem, és kritikám van, hogy ne kezdjek el olyan faszságokat beszélni, és elhinni, mint teszem azt gyurcsok.

Conv · http://www.i-honlapkeszites.hu 2010.04.08. 19:09:50

@El Topo (Sgt. Elias):
lakatos, a tapasztalati meggyőződés nem rasszizmus.
amire Te gondolsz az meg antiszemitizmus, de melyik újságról beszélsz?

Lone Wolf 2010.04.08. 19:09:58

@El Topo (Sgt. Elias): @Conv:

"Tehát nem rasszisták? Akkor mi az apjuk faszáért virít az üzemi újságjuk címlapján a beteg lelkű vidéki körorvos hagymázas képzelgése a zsidókórságról, teszem azt? Biztos csak a hobbijuk..."

Ezen viszont gondolkozz el egy kicsit CONV! Ha egy ilyen cikket engednek megjeleníteni. az már önmagában is jelzésértékű. Nem véletlenül vörösriadózik tőlük minden egyes idegszálam! Ilyet, nem szoktak feleslegesen csinálni.

El Topo (Sgt. Elias) 2010.04.08. 19:13:34

@Conv:

A kucuginfóról, faszikám. Az antiszemitizmus pedig rasszizmus.

Lone Wolf 2010.04.08. 19:14:59

@Conv: de melyik újságról beszélsz?

Barikád, kurucinfo tökmindegy. A különbség a kettő között csak a mennyiségben, és a hangvétel nyersességében van. Utána meg jön maga a jobbik. ami mindkettő mögött ott áll. Okosan kitalálták ezt a fiúk. Elkülönítették maguktól a zsidózórészleget, hogy meg tudják szólítani a nácikat, akik a párt bázisát adják annak megszületése óta, de ugyanakkor őket ne lehessen közvetlenül rasszizmussal vádolni! Az áttételes dehiszenkapcsolatbanvagytokezekkel a lapokkal vádakat, meg pontosan a részleges elkülönülés miatt könnyedén lemossák magukról. Minden ami marad az csak a gyanú, amíg elég hatalomra nem tesznek szert ahhoz, hogy nyíltan kivillanthassák a horogkeresztes karmaikat!

Conv · http://www.i-honlapkeszites.hu 2010.04.08. 19:16:23

@Lone Wolf:

Álj, ne keverd össze gyurcsókot és silvát :)
Mint mondtam elfogadom és tisztelem mások vallási, ideológiai meggyőződését, emiatt soha senkit nem kritizálnék, vagy bántanék meg. (ideológiai meggyőződés elfogadásáról: visszakanyarodva picur3kahoz, azt hiszem rajta kívül még egy ember volt akit lefideszdroidoztam, pedig vannak itt sokan fidesz szavazók, de van egy logikai határ amin nem kéne túl menni, ahonnan már hülyének nézem az illetőt, és ez nem a vallására, vagy ideológiájára vonatkozik, hanem személyére. Na valahogy így vagyok én a vallással is )

Lone Wolf 2010.04.08. 19:19:00

@Conv: Mi más? Nekik kampányol! Csak éppen tagadja a közvetlen kapcsolatot.

Mint ahogy Morvainak sincs semmi köze a jobbikhoz... De azért ők jelölték államfőnek. Ezek most tényleg ennyire hülyék, hogy azt hiszik bevesszük, vagy minket néznek hülyének???

Conv · http://www.i-honlapkeszites.hu 2010.04.08. 19:20:09

@Lone Wolf:

Ezt a konteót azért nem teljesen fogadom el.

Conv · http://www.i-honlapkeszites.hu 2010.04.08. 19:23:05

@Lone Wolf:

Bazzeg, rengeteg weboldal van amelyik a Jobbiknak "kampányol". Mondjuk inkább úgy, hogy szimpatizál a Jobbikkal. Ettől még nem a Jobbik lapja.

Az államfőnek nem kell a párthoz köthetőnek, párttagnak lenni, de még csak mindenben egyeznie sem a párt politikájával.

Lone Wolf 2010.04.08. 19:24:02

@Conv: Pedig jobban tennéd. Figy, mondtam már máshol, és máskor itt a fórumon, hogy 99 környékén, előtte, és utána is jópár évig Hévizen laktam. Ismerem a Keszthely környéki brancsot, ami a jobbik ideológiai alapját adja. Ismerem az embereket, akik részt vettek a világrahozatalában, még ha semmi kis 20-ad rangú niemandokként is tették azt! És hidd el nekem, hogy a Jobbik kemény magja NÁCI!

Marcellusca 2010.04.08. 19:25:37

@Donna (Cara)mba: Most összefoglaltad "kicsiny városkád" politikai, közéletét.
Ha ezt életnek lehet nevezni.
Választhattál a sz@r és a f.s között.
Egyik sem jó, de választani köll! :)

Nem tudom, hogy a szemellenzős Fityiszfanok miért gondolják, hogy más lesz?
A szomorú, hogy ugyanez megy nagyban, országos szinten is.
Csak ezt az emberek nem hiszik, nem merik elhinni, hogy így mennek a dolgok.
Pedig, ja.
Mitől lenne más, mikor olyan helyeken, ahol gyakorlatilag mindenki ismer mindenkit bármit meg mernek tenni.
Én pölö nem ismerem Pávát, tehát azt dumál be nekem, amit akar.
És még hány többszázezer polgárnak lehet bármit beadni?

"Messziről jött ember azt mond, amit akar."

El Topo (Sgt. Elias) 2010.04.08. 19:26:46

@Conv:

Hát nem az enyém, az egyszer kurvaélet.

Conv · http://www.i-honlapkeszites.hu 2010.04.08. 19:28:29

@Lone Wolf:
Hmmm... a legutóbb a Jobbik ellen nyilatkozott az egyik alapítója a hírszerzőn, aki elmondta, hogy az alapítók közül már szinte senki nincs a Jobbikban, mert mind kiléptek :)

Conv · http://www.i-honlapkeszites.hu 2010.04.08. 19:30:20

@Conv:
Jah és melyik jobbikra gondolsz, a MIÉP-es Jobbikra, vagy a jelenlegire? :)

Lone Wolf 2010.04.08. 19:32:08

@Conv: Édeskevés. Attól még az egész párt, a teljes szervezet, ilyen ideológiai közegben fogant, és a hangnemük végett biztos lehetsz benne, hogy ez, egy hajszálnyit sem változott.

El Topo (Sgt. Elias) 2010.04.08. 19:32:50

@Conv:

Maradjunk annyiban, hogy a kurucinfó a jobbik lapja. Jobbikosok írják, jobbikosok olvassák. Másnak a gyomra be sem veszi. Ezen a lapon kimondott rasszista uszítás folyik minden nap. A jobbik tehát rasszista párt. Többek között.

Conv · http://www.i-honlapkeszites.hu 2010.04.08. 19:34:55

@Lone Wolf:

Engem egyébként nem zavar, ha egy náci párt rugdossa a fityiszt a megfelelő irányba, zavarja ez azokat akik azokra szavaztak akiket egy náci párt kell, hogy a helyes irányba tereljen.

Lone Wolf 2010.04.08. 19:39:21

@Conv: Akkor ne haragudj, de nincs ki mind a 4 kereked! Egy náci párt, mindenkit rúgdosni fog, aki mást merészel mondani, vagy gondolni, mint ők. Mint ahogy a komancsok is tették. Ezt akarod sarló kalapács helyett most piros fehér csíkokkal? Az olyan apróságokat, mint a bőrszín, rassz, és nemzetiség már nem is említem...

picur3ka 2010.04.08. 19:40:57

@Kicsit Karcos:

Szavazz a szocikra akkor, ez ilyen egyszeru. Ha a fityisz fos, akitol nekem ugy tunik, mindenki olyasmiket var el, aminek meg a toredeket sem tudnak masoktol, akkor van masik.

A legfontosabb dolgunk most tenyleg, hogy agyaljuk a fityiszt, ecceru, mint a faek. Bejott mar a szociknak sokszor.

El Topo (Sgt. Elias) 2010.04.08. 19:42:52

@Conv:

Nem a megnyugvásom kedvéért.
Tehát a jobbik egy rasszista párt, de ez még kevés. Rasszistából is van aránylag veszélytelen futóbolond. A jobbik még náci is.

picur3ka 2010.04.08. 19:43:37

@Conv:

Ugyan, ne szepitgesse, kollega, nevezett maga mar sok mindenkit sok mindenfelenek. A toleranciaja elkepeszto, hatartalan mintegy.

Ha maga nem ugynok, hanem tenyleg Jobbikos, elgondolkodott mar azon, hogy semmi jo hiret nem kelti a partnak?

Conv · http://www.i-honlapkeszites.hu 2010.04.08. 19:45:25

@Lone Wolf:

Azért ehhez a gondolkodáshoz is kell egy lelkivilág, hogy nekikezdj itt rettegni a barna esőtől :) Ne kezdj el időutazni.

Nem fog mindenkit rugdosni nem lesznek hatalmon, csak a fityiszt fogják rugdosni, aki tenni is tud. Ha akar.
Ha.

Conv · http://www.i-honlapkeszites.hu 2010.04.08. 19:52:34

@picur3ka/beleallos kampany:

Bizony sok mindenkit sok mindennek, de nem a pártállása, vallása, hanem a tettei, mondatai miatt.

Hol állítottam én azt, hogy Jobbikos vagyok Te nagyon szerény szellemi képességű droid? :)))))))))

Nézd, Én azt sem mondtam, hogy Ügynök nem vagyok.
Valóban ügynök vagyok.
A Fidesz eltiprására építettek be a nácik, akik a hold másik oldalán állomásoznak a második világháború vége óta, ahova kimenekítették magukat.
Magyarországon szeretnénk megvetni a lábunkat, mert erős stratégiailag nagyon jó helyzetben van mind gazdasági mind haditechnikai szempontból. Miután a nekünk egyetlen akadályt jelentő Viktort eltávolítjuk, megindul az invázió és megölünk mindenkit aki nem náci. Csak a magas szőke kék szemű embereket hagyjuk életben és a fidesz szavazókat, hogy őket rabszolgaként használjuk.

Most mindent tudsz, de sajnos ezért meg kell, hogy öljelek.

Marcellusca 2010.04.08. 19:57:45

@Conv: LOL!

Látom elgurult a gyógyszered. :)

Mert valaki kiverte a kezedből. :D

picur3ka 2010.04.08. 20:08:16

@Conv:

Ah, egy elmebeteg. Maga azt mond, amit akar.

suski 2010.04.08. 20:23:02

@picur3ka/beleallos kampany: ez az ifjabb Kuncze Gabi hangja?:))

picur3ka 2010.04.08. 20:24:28

@suski:

Nem tudom, de jo vicc, az biztos.

Lone Wolf 2010.04.08. 20:46:39

@Conv:
"Álj, ne keverd össze gyurcsókot és silvát :)"

Ja, igaz is, említettem, hogy az egyik lányával jó ismerősök vagyunk? Anya egy ideig nagybátyámnál dolgozott. Eléggé jól összehaverkodtam vele. El is mondta az ő drága megváltó komplexusban szenvedő édesapját mindennek, amit elbír a képernyő, és sok olyannak, is amit nem...

Donna (Cara)mba 2010.04.08. 22:26:55

@Marcellusca - nem kell Cavinton!: Ez így van, kedves Marcellus!

Csak ha engem egyszer átvernek, akkor én levonom a tanulságot és elküldöm őket oda, ahol jobb nekik! Melegre...
Nix Fidesz szavazat a részemről.

Képzeld, mi lesz, ha meglesz a 2/3-os többségük nulla valódi kontroll nélkül...Diktatúra, mi más? Ja, hogy 1998-2002 között jók voltak a hibáikhoz mérten? Az elmúltm és azóta sok minden más lett. Változott a világ és benne a Fidesz.

Kétszer nem eszem meg még a saját tányéromon otthagyott ételt se, nemhogy én a 8 év gyakorlatilag csendes kollaborálás után még a Fideszre szavazzak!!!!!!

De ne aggódjon itt senki Fidesz fan, mert meglesz a 2/3-uk és mint Orbán maga ígérte, kemény két év megszorítás következik, sokaknak nagyon fog fájni.
Ha pediglen a 8 év után is nekem azt ígérik, hogy megint csak nekem fog fájni, hülye vagyok ha kezdek nem hinni a leendő királynak? Még vagy 1 hónapja mintha nem erről lett volna szó...
Azt mondta, nagyon fog sokaknak fájni...
Miért gondolják a blogon jónéhányan, ők az A csoportba fognak tartozni, akinek majd nem fáj? És kik tartoznak majd a B csoportba, akiknek qrvára nagyon fog továbbra is fájni, csak pofa be lesz, mert meglesz a 2/3-ad?

Erről elfelejtett beszélni I. Viktor kormányzó úr őfőméltósága. És a csapata is hallgatott mint a csuka, csak kampány csend előtt 2 nappal nyögi be...Mit? A valóságnak most is csak EGY APRÓCSKA szeletét...
Mi jön még?

Szelidül az elszámoltatás, továbbra is lesz megszorítás - 12 évig szeretnének kormányon lenni...mondja Viktor saját hangján, szinkron nélkül...Mintha lassacskán Fletót hallanám:(
No, a Közel-keleti vizitái nem voltak hiábavalóak:(

Off
Ceterum censeo: 11-én NEM-et mondani a kialakulni kezdő Fidesz diktatúrára, és bármely diktatúrára!
On

El Topo (Sgt. Elias) 2010.04.08. 22:30:34

@Donna (Cara)mba:

Egyet árulj el, aztán tényleg nem piszkállak.
Mi a fasz köze van a közel-keletnek ahhoz, hogy Viktor mennyi ideig szeretne miniszterelnök lenni?

Donna (Cara)mba 2010.04.08. 22:51:55

@Lone Wolf: Ne haragudj, de most neked gurult el a gyógyszered!

A helyzet úgy néz ki, a Fidesz nyer 2/3-addal. Viktor nyilatkozott, hogy 12 év kormányzásra rendezkednek be, ebből az első 2 év kemény megszorítás lesz és sokaknak nagyon fog fájni. Neked lehet nem. Nem tudhatom. Nagyjából diktatúrára óhajtanak berendezkedni, ha jól értelmezem praktice.

Az a bizonyos barna eső nem tudom, vert-e téged, vagy valakit a környezetedből? De ha a Fidesz tényleg 12 évre óhajt berendezkedni, bármi lehetséges, és a tetejében ezt a berendezkedést még sokkal rosszabb helyzettel óhajtja kezdeni, mint amit eddig megéltünk...nos nem túl jó ómen.

Kit vert agyon eddig az általad barna esőnek titulált radikális nemzeti párt? Ahova bárki tartozhat, bőrszíntől, vallástól, származástól függetlenül, csak egy a feltétele: a haza mindenek előtt (mármint a magyar haza), és a bűn az bűn, a gyilkosság békeidőben nem megélhetési mód.

Nem kérlek arra, hogy gondolkodj. Már megtetted.
Csak egy a baj: mi is kellünk sajnos ebbe a nagy-nagy demokráciába és igazságosságba, a mindjárt megszorításokkal kezdődő új érában, (adócsökkentés helyett:, nem komikus?), az elszámoltatás egyre fellangyosításával...A tények azt mutatják, ti, a toleránsak, csupa toleranciából bennünket óhajtatok betiltani. Nem tapad vér a kezünkhöz, el sem futamodtunk a szoci állatoktól, amikor vertek, lőttek jobbikost, fideszest, békés járókelőt, akik csak az útjukba tévedt. Viktor őfőméltósága meg leinalt, a saját fidesz hallgatóságát is otthagyva, mint Szent Pál az oláhokat. Bátor tett volt, az, férfi tett, államférfi tett a javából. Utána pedig kussolt a parlamenti székében és elhatárolódott saját szavazóitól is.

Neked a "Ceterum censeot" se írom, mert fölösleges.

Nagy bagoly mondja kis verébnek...Arányaiban stimmel a hasonlat, nem? A Fidesz nagy párt. Kezd túl nagy párt lenni, ahhoz hogy láthassa a gerendát a saját szemében...

Donna (Cara)mba 2010.04.08. 22:59:23

@El Topo (Sgt. Elias): Csigavér, Topo! Ha a közel-keletet említi valaki, te mindjárt a plafonon vagy.
Higgadj le! Méltatlan hozzád a forrófejűség!

Csupán annyi, hogy vannak nagyhatalmak, és a nagyhatalmak (kis ország, de óriási katonai és gazdasági hatalom) természete már csak olyan, hogy ha lehet, számukra megbízható, lojális, kiszámítható vezetőt óhajtanak helyzetbe hozni egy adott országban, jelen esetben mondjuk Magyarországon. De nyilván nem csak Magyarországon, de a többi ország nem érdekel ebben a percben. Amióta világ a világ, történelem a történelem, ez így szokott lenni.
Adódik a Fidesz, hiszen nagy párt, befolyásos párt lesz.
Ha valami nem világos, kérdezz, bár már készülök az ágyikóba, holnap meg megint nem leszek számítógép-közelben.

El Topo (Sgt. Elias) 2010.04.08. 23:05:11

@Donna (Cara)mba:

Ha felidegesítem magam, mindig szólok külön, most csak az erőspaprika miatt gyöngyözik a homlokom.
Kicsit sokat kombináltok szerintem. Onnan nézve Magyarország -tisztesség ne essék szólván- pont olyan, mint Szlovákia, vagy Szlovénia. Pont megvan nekik a maguk baja gazdagon. Ívben szarnak rá, ki lesz itt a góré, feltéve, hogy nem a nácik, mert azt mondjuk érthető okokból nem szeretnék. Egyébként scheisegal.

Donna (Cara)mba 2010.04.08. 23:05:30

@El Topo (Sgt. Elias): Szia, jó éjszakát!
A válaszodat - ha lesz - már csak holnap késő este fogom látni.
Úton leszek, mert dolgozni is kell. Főleg, hogy ebben a mozdulatlan mocsárban, amit egyesek még gazdaságnak neveznek, és amelyet még keményebb megszorításokkal óhajt beindítani az új hatalom, néhányunknak dolgozni kell, amíg még van mit és hol.

Lone Wolf 2010.04.08. 23:14:02

@Donna (Cara)mba:

Ha nem azt látom, hogy az adóforintjaim korruptcióra mennek el, hidegen hagy, ha további megszorítások lesznek! Kibírom, mint ahogy eddig is kibrtam, és megpróbálok keményen dolgozni a hazámért, és magamért.

arlequin 2010.04.08. 23:19:00

@Lone Wolf: @Donna (Cara)mba: @El Topo (Sgt. Elias):
jöjjenek csak 'dzsobbik dö hát' boba fettjei, éppen itt az ideje ennek a lélekszopó mocsárvilág lecsapolásának. hja, hogy a békák, illetve a kígyók? mit is mondott kóka?
esetleg majd lesz 1-2 sötét dzsedáj. de a gonosz mindig veszt. mindig.

szorokin · http://quauaua.tumblr.com 2010.04.09. 02:36:13

@arlequin: + @Lone Wolf: @Donna (Cara)mba: @El Topo (Sgt. Elias):
kóka grandmastaa mondta vala:
"Ha lecsapolják a mocsarat, arról nem kérdezik meg a békákat"
+
1 másik zseniális szadeszes (RIP) megnyílvánulása:
"Üzletember vagyok, cégem a Magyar Köztársaság."

[ www.politaktika.hu/hirek/koka_janos_lemond ]

+ egy fasza kis összefoglaló, h miért kellene sürgősen tisztikeresztet adni az ex-honmanagerünknek
index.hu/belfold/koka5362/

szorokin · http://quauaua.tumblr.com 2010.04.09. 02:37:16

a honmanager-t lehet h le köllene védetnem
:DD

Lone Wolf 2010.04.09. 02:53:44

@szorokin: Tanulság? Aki pénzt akar, és nem zavarj az olyan apróság, hogy nincs gerince, vagy legalábbis a feje a gerince rossz végéhez csatlakozik, az álljon be politikusnak! Más viszont ne nagyon...

arlequin 2010.04.09. 07:40:05

@szorokin: nem rossz. és a hazachanneler? ;-D

Donna (Cara)mba 2010.04.09. 07:52:03

@Lone Wolf: Szép jó reggelt mindenkinek!

Már megint csak egy-két kommentig futja, 8-kor indulok Pestre:(

Ha neked mindegy a megszorítás, nekem sajnos nem. De legyen ez már annak a baj, akit érinteni fog, ugye? A nagy társadalmi szolidaritás, a polgárosodás, demokrácia, stb. jegyében;-)
Jelszó: ami nekem nem fáj, azzal nem törődök. A másik nyugodtam dögöljön meg. Miért nem született jó bölcsőbe? Puff neked tolerancia....

Amúgy PS: egyetlen, érted, a gazdaságtörténelem során egyetlen egészséges gazdaság sem nem fejlődött, se ki nem jött megszorítások révén válságból - hacsak ideig óráig nem kölcsönökkel. De az mindig lefele vezető spirál volt, most is úgy lészen - mondja egy gazdasági szereplő és szerényen szakembernek vallva magam e téren.

Nem én mondom, okos gazdasági szakemberek. Ezt tudja Varga Misi is, mert okos gazdaságpolitikus, nem nála van a hiba, ő csak igazítja a gazdaságpolitikai eszközöket a Viktorék választott társadalmi, gazdságoi stratégiájához - ez az ő dolga, semmi egyéb, mint potenciális pénzügyminiszter - csakhogy az IMF az szent tehén a Fidesznél is, a jelek erre vallanak
.
Egy esélyt látok: a Fidesz kezdjen új tárgyalásokat az IMF-fel, különben xart sem ér majd a választásunk.

Szép napot!
Donna, a hajthatatlan;-)

suski 2010.04.09. 07:57:49

@Donna (Cara)mba: hát nemtom honnan veszitek, hogy megszorítások lesznek, tegnap nyilatkozta Kövér, hogy nem lesz, vagy hallgasd meg Semjént a Kossuthon, alaposan kifaggatták.
Ezek után 2 nap alatt buknak, ha ilyesmi felmerül.

arlequin 2010.04.09. 08:06:03

@suski: gyün tovább a válság, csak most pihen egy kicsit.

xxyyzz 2010.04.09. 08:34:33

Csak röhögni tudok azon, aki felháborodik, hogy mindent tudnak róla. Mellesleg a piti választási "szakembereinken" is. :D

Álljon itt egy szemnyitogató azoknak, akik nem döbbentek még rá a fogyasztói társadalom szépségeire:
www.pbs.org/wgbh/pages/frontline/shows/persuaders/

Online, ingyen nézhető riport dokumentumfilm a marketingről, benne a politikai marketingről.
Olyan profilalkotás megy a csodás Ámerikában, hogy testreszabott, "méretes" kampányt kap a nyugdíjas néger nagymama is, meg a DINK jampec brókerházaspár is. Szájbarágva, személyesen az aktivistától, aki a PDA-ján a célcsoportjának megfelelő kampányvideót is mutat neki. És ez évekkel ezelőtti állapot. Már várom az Obama kampány alapos feldolgozását. :)

Egyébként ebben a filmben lehull a lepel a "haláladóról" is. Nálunk ugye MDF újított vele. Most megnézhetitek az eredeti, csoporttesztes videókat.

Amúgy meg a marketing guruk a bennetek, bennünk lakozó hüllő ösztönlényt célozzák meg. És ezt nyíltan bevallják.
Nesze neked racionalitás! :D

LakatosWinnetou 2010.04.09. 13:49:13

@Félkupica_Fehér_Főnök:
Ühüm. Szimpatizánsok listázása nem törvénysértő. Ellenségé viszont már igen.

Lone Wolf 2010.04.09. 14:59:13

@olvass:

Köszi de ezt eddig is tudtuk :) A spamokat sem a gólya hozza az e-mail fiókunkba, és nem hasraütés alapján tippelik meg hogy melyik brózerből mennyit használnak. Azt a honlapok maguk vizsgálják h milyen brózerrel nézegeted őket... És a sort még hosszan lehetne folytatni. Engem ez nem lep meg. A probléma ott van, hogy ez (elvileg) ez törvénytelen, de leszarják!

Roxvox 2010.04.09. 19:45:32

A legtöbb amit tehetek az ügy érdekében, hogy vasárnap távolmaradásommal erősítem a szélsőséget, de a jobbikot nem támogatom. :)

Donna (Cara)mba 2010.04.09. 21:09:06

@olvass: Akkor engem miért nem érintett meg és tántorított el a Fidesz sms-esője, még ma is volt belőle doszta!!!!? Sőt feldühített, de nagyon. Fel is hívtam egy számot, ami nem gép volt, eligazítottam őket. Semmi probléma, továbbra is jött az sms- eső, mintha mi se történt volna. Én NEM fogok a Fideszre szavazni, ezt meg is mondtam, de úgy látszik mégse olyan tökéletes az adatbázisuk. Amúgy peren gondolkodok, mert mint már írtam , tértivevényes levélben szólítottam fel még anno őket arra, nem zaklassanak semmivel sehol, semmikor, se emailben, se telefonon. Mégis jön az email, jön az sms.

És múlt ősszel, amikor Pécsett időközi polgármester választás volt és a szupertitkos számomon hívtak kb. 10 percenként, én még azt hittem, talán a szocik vacakolnak. De nem, ezek szerint a Fidesz győzködött, menjek el szavazni és nyilván hosszabb beszélgetésekbe is bocsátkoztak volna, ha se perc alatt ki nem adom az útjukat...
Nekem eléggé elbaltázták a profilomat;-D

Köszönöm kedves figyelmüket (akarom mondani azt, hogy funkcionális analfabétának néznek, ilyen profilt készítettek rólam:-DDDDD, mert én le tudom tölteni a programjukat és el is tudom olvasni, sőt még értelmezni is képes vagyok. Esetenként még azt is, amit ki sem mondanak:(

Erről a profi munkáról ennyit. Emberileg meg tisztességtelen zaklatni azon állampolgárokat, akik kifejezetten kérték, hogy hagyják a propagandájukkal békén.

Ez akárhogy is vesszük, zaklatás, befolyásolás, titkos adataimmal való visszaélés, stb.

Kubatov meg egy nyomoronc jól fizetett bohóc, aki majd röhög, amikor megszorításokról kell ilyen szellemes előadást tartania, mint amit tartott rólunk, választópolgárokról szépséges, gusztusos "titkos" kampány dicsekvésén:(
Isten barma, a Fidesz szégyene....

Donna (Cara)mba 2010.04.09. 21:11:37

@suski: Most érkeztem haza, de megkeresem. Remélem, megtalálom.

El Topo (Sgt. Elias) 2010.04.09. 21:12:34

@Donna (Cara)mba:

Kicsit túlspilázzátok ezt a dolgot szerintem. Szerinted nekem hány SMS-t kellene hogy küldjön mondjuk a jobbik, hogy befolyásolja a szavazatomat? Teszem azt, rájuk szavazzak?
Tavaly ijenkor vettem lakást, még mindig kapom az ingatlanostól a hírlevelet. Kértem, hogy ne küldje, azért is küldi. Kitörlöm aztán szevasz.

Lone Wolf 2010.04.09. 21:29:39

@El Topo (Sgt. Elias): "Tavaly ijenkor vettem lakást, még mindig kapom az ingatlanostól a hírlevelet."

Kértem, hogy ne küldje, azért is küldi. Kitörlöm aztán szevasz.Közöld vele, hogyha nem száll re rólad feljelented zaklatásért. Aztán szevasz! ;-)

Ha meg gondotok van, az mszp-fidesz akármi hülyeségekkel, dettó ugyanez.

Donna (Cara)mba 2010.04.09. 21:39:55

@suski: Nos, 2008-ban a www.hirszerzo.hu hozta a cikket. Ha hazudtak, akkor sajnálatosan félreinformáltak engem is, és másokat is. Honnan lehet ezt tudni a mai szép világban?
Akkor már a Fidesz készült a kormányzásra, láthatóak voltak gazdasági szemmel, hogy nagy baj jön, jött is, pedig akkor még a világválság se köszöntött be, csupán Magyarország agonizált.
Akkor ígért 2 év megszorítást, ha kormányra kerülnek, és azt is, hogy utána még 10 évben gondolkodik.
Világos, nem a tág nyilvánosságnak szóltak elképzelései.

www.hirszerzo.hu/cikk.sokaknak_fog_fajni_orban_viktor_2_ev_kokemeny_megszoritasra_keszul.67072.html?honnan=Nemzeti_Hirhalo

Donna (Cara)mba 2010.04.09. 21:56:27

@El Topo (Sgt. Elias): Rengetek sms-t, spamat törlök naponta. Főleg spamet, hírlevelet, keresetlen reklámot , ezzel kezdem a napot, hogy leveleim elolvasása előtt "tisztába teszem a gépet". Általában fölösleges letítlani a spamet küldőt, mert más névvel úgyis újból küld egy másik spamat, vagy ugyyanazt. Barma válogatja.... Elfogadom, mint az élet velejáróját, még csak nem is bosszankodok miattuk.

Nem ez dühít, hanem a megalázó stílus, ahogy rólam, választópolgárról beszél nyíltan Kubatov, aki mégsem egy senki (elvileg). És nem mellesleg jobboldalinak vallja magát.

Neked lehet, hogy jó röhögő szájából hallani, hogy tudják egy időközi polgármester választáson a neved, a nemed, a korod, az összes telefonod, a titkosított telefonod, mit gondolsz és kire szavaztál?

Számomra ez akkor is megalázó, ha valaki öntelten nevetve, jópofizva meséli, még ha tudom, bármit megtudhatnak rólam, ha elég érdekes lennék a hatalomnak.
Mindössze ennyi.

Donna (Cara)mba 2010.04.09. 21:57:43

@Roxvox: Jól teszed, majd mi, akik elmegyünk, döntünk helyetted.
Ugye nem vagy még 18 éves és döntőképes?

El Topo (Sgt. Elias) 2010.04.09. 22:22:21

@Donna (Cara)mba:

Kubatov egy majom, és kicsit hencegni akart az övéi előtt. Nek kell minden pohár vízbe vihart belelátni. Nincs elég bajunk?

Donna (Cara)mba 2010.04.09. 22:59:21

@El Topo (Sgt. Elias): De azért te sem alkalmaznál egy ilyen locsi-fecsi férfit fontos pozícióba, ugye?

Mára befejezem a napot, nehéz volt, hosszú és fárasztó.

Kívánok neked és a többieknek is csendes, békés jó éjszakát! Egy napra szüneteljen politika, érdekellentét, egymás meg nem értése! Hétfőn úgyis ott folytatjuk, ahol abbahagytuk:(

Donna

Levezetésképpen kicsit olvasni fogok, szépirodalmat! Olyan megnyugtató! Szeretek elalvás előtt olvasgatni. Ma valami derűset veszek kézbe. Azt hiszem, rám fér.

Rorgosh 2010.04.10. 11:14:56

Ez bizony a mesterséges hírgenerálás alapesete.

Van egy faszi aki nyom egy olyan interjút, amiben törvénysértésről beszél, és mellékesen lehülyézi azt az embert, akinek hivatalosan dolgozik. Ez önmagában is gyanús kellene, hogy legyen.

Aztán jönnek a kérdések: hogyan tesz szert az adatbázis információira? A kopogtató cédulák ugyan adnak információt, de csak a saját szavazókról - ha azok adtak cédulát. Azt pedig nehéz tudni, hogy ki jelent meg a választáson, a választási bizottságok vigyáznak ezekre az adatokra. Nehéz lenne ott helyben lekörmölni az összes nevet...

Aztán az, hogy ki mire szavaz, az megint jó kérdés...

Igazából az egész cikkről bűzlik, hogy mesterséges hír, amelynek egy célja volt: a politikai ellenfél lejáratása.

Roxvox 2010.04.10. 13:59:55

@Donna (Cara)mba: Aztán jól döntsetek, hátha sikerülni fog. ;)

Donna (Cara)mba 2010.04.10. 14:06:46

@El Topo (Sgt. Elias): De mondd már meg, miért kell OV-nak ilyen majmokkal dolgoznia? Hogy félre ne értsd, én már rég nem politizálok aktívan és képmutatás nélkül mondom: hol vagytok ti, fiatalok? Értelmesek, hidegfejűek, forró szívűek? Mi a xarnak kellenek csupáncsak a régi, csapnivalóan elhasznált pofák?
Nekem, az 5X-iben járónak fiatalok, érted, fiatalok (kb. mire elérik a 35 évet, tökéletesen készen legyenek a generációváltásra, felvértezve a legjobb tudással, amit át tudtunk nekik adni, plusz az új szellemiségükkel, kreativitásukkal, álmaikkal, dinamikájukkal - ők kellenek nekem, de meggyőződésem Magyarországnak is - a politikában (töbek között)! Mert ez az élet természetes rendje. Én is úgy tanítottam, neveltem, a fiamat, hogy ha eljő az idő, bőven a helyemre tudjon állni. Nem ez a normális?
És a helyembe tud állni, mi az hogy, 1000 klasszissal jobb anyjánál, apjánál!
Amúgy csendes napot, nem megyek mélyen bele a bugyrokba:-D

El Topo (Sgt. Elias) 2010.04.10. 14:09:46

@Donna (Cara)mba:

A politikában ugyanaz a kontraszelekciós alapelv, mint a gazdálkodó szervezeteknél. A szakértelemnél és a rátermettségnél sokkal többre tartják a fanatikus lojalitást és a szervilizmust. Ezért nem mennek semmire a magyar cégek és ezért olyan a politikai életünk amilyen.

Donna (Cara)mba 2010.04.10. 14:23:02

@Roxvox: Megpróbálok, Roxvox! És nem akartalak bántani! Gondold még meg és ne maradj otthon! Válassz úgy, hogy csak közelítse az a formáció azokat a célokat, amelyeket te szeretnél a jövőben, hogy elérjünk: aztán 4 év múlva jobban sikerül! Úgy tűnsz nekem, hogy fiatal vagy, tehát inkább reckírozzál, de ne futamodj meg...

Ha eddig volt véleményed, menj el: inkább ikszeld be az összes pártot, akkor is legalább mondtál valamit, ami a te véleményed! Így is mindent nélkülünk, a fejünk fölött döntenek el, hát ne adjuk meg legalább most azt a sanszot, hogy azért kicsit ne izguljanak a politikusok.
Minél többen megyünk el, annál bizonytalanabbak lesznek a pártok. Ez is lehet egy vélemény!
Ha teheted, ne hagyd ki: egy papíron sok mindent el lehet mondani. Legalább ezt tedd meg!
Amúgy a te dolgod.

Az én fiam Pestről jön haza Pécsre, hogy szavazzon. Drága a vonat, sok a melója, és mégis immár hatodszor jön haza Pestről szavazni: volt ugye a 2004-es népszavazás, 2006-os választás, a 2006-os őszi helyhatósági választás, a 2009-es EP választás, aztán a pécsi 2009-es időközi polgármester választás, és most a 2010-es választás. Nem valószínű, hogy kétfordulós lesz, de ha igen, akkor magától értetődően 2 hét múlva is hazajön.
Az első, 2002-es választáskor érettségizett és töltötte be a 18-ik évét, akkor is ment szavazni, plakátot ragasztani, csak akkor még itthon volt, mert 2002 szeptemberében kezdte el Pesten az egyetemet.
Tudom, ha majd lesz gyermeke és lesz még demokrácia, ezt fogja tovább adni.

Gondold te is jól át a dolgaidat...

És ne vedd sértésnek, amit írtam.
Megbántam.

Donna (Cara)mba 2010.04.10. 14:24:56

@El Topo (Sgt. Elias): Igazad van, és azon egy szemet sem segít, hogy ámítani szeretném magam:(

El Topo (Sgt. Elias) 2010.04.10. 14:26:38

@Donna (Cara)mba:

Most már többedszer írod, hogy igazam van. Ki leszel te is utálva a picsába.

Donna (Cara)mba 2010.04.10. 14:29:28

@El Topo (Sgt. Elias): Ja, és tényleg még aktív fideszes koromban olyan hihetetlenül jó 30-40 közötti emberkék voltak, és elüldözték őket. Ezen már akkor rettenetesen felháborodtam. Ez is egyik oka volt annak, hogy otthagytam őket.

Szellemes, küzdeni tudó, értelmes 30-as éveiben járó nő, - kitett 2 férfit:-D, na nem kinézetre, hanem pengeéles észben, tartásban, küzdeni tudásban - elüldözték, visszavonult. Ugyanez fiatal srácok esetében is. Nem engedték őket egy tappodtat se előre...Maradt az alapszervezet az öregek melegedője:(
Meg a sok impotens régi pofa...

arlequin 2010.04.10. 14:29:45

@El Topo (Sgt. Elias): mindig azt köll bántani akit a legjobban szeretünk. elmész te a picsába donnával meg iluvadannal együtt. de döbbenjetek rá, hogy a picsában én vagyok a főnök. ;-DDD

Donna (Cara)mba 2010.04.10. 14:40:15

@El Topo (Sgt. Elias): Ha úgy vélem igazad van, akkor azt írom, hogy igazad van.
Legalább nem vádolsz azzal, hogy nem vállalom a konfrontációt;-D akár veled, akár a többiekkel.
Mi tűz és víz vagyunk, közel soha nem kerülünk világnézetileg, ugye sejted?

De azt is tudjuk mindketten (nem vagy ostoba, azt aztán tényleg nem mondhatom el rólad), hogy megküzdünk a világnézetünkért, azt addig, amíg hiszünk benne, lojálisan képviseljük, megalkuvás nélkül.
.
Csak éppen szóba állunk egymással és ki-ki megy a maga politikai hiszekegyje szerint;-D

Ahogy Madame Chauchat mondaná: olyan éémberi, nem? (kissé külföldies kiejtéssel, mint a regényből tudjuk) ;-DDDDD

Ui. Egy időben nekem is "külföldies", azaz "erdély-specifikus" volt a kiejtésem, te jó ég, mit szenvedtem miatta, mire levedlettem...Ma meg már vadászom a rég levedlett és mélységesen mély rétegekbe parancsolt, hazámat idéző szavakat...És már nem jutnak eszembe, csak nagyon nagy erőfeszítés árán:(

C'est la vie - és nem "en rose". Szürkében.

Donna (Cara)mba 2010.04.10. 14:41:46

@arlequin: Te vagy a főnök, de miért menjek én oda?

El Topo (Sgt. Elias) 2010.04.10. 14:43:08

@Donna (Cara)mba:

Mint Hans Castorp, Madame Chauchat testén
Hadd lássunk át magunkon itt ez estén...

Donna (Cara)mba 2010.04.10. 14:45:37

@El Topo (Sgt. Elias): Te mindent fejből idézel? Kezdek félni tőled;-)

Donna (Cara)mba 2010.04.10. 14:48:32

@arlequin: Nem érdekel, hova küldesz amúgy. Nekem már rég szellemi vezetőm vagy, tőlem a guta is megüthet emiatt, és szenvedjél most ezereszeresen, hogy itt, a nagy nyilvánosság előtt leírtam. Mindig keresem a beírásodat, ha belépek a blogra.

Nesze, ezt megérdemelted, azért, amiért elküldtél a...fenébe;-D

Donna (Cara)mba 2010.04.10. 14:50:04

Mindjárt megérkezik a fiam:-DDDDD
Ezért most én el....

El Topo (Sgt. Elias) 2010.04.10. 14:50:13

@Donna (Cara)mba:

Mint a huzat.:) József Attilából meg különösen ott vagyok a szeren, de ezt már meséltem.
Vagy az nem itt volt?

arlequin 2010.04.10. 14:56:27

@El Topo (Sgt. Elias): nem ezen a poszton. de ez kicsinyét se számít.

@Donna (Cara)mba: szerintem összetévesztesz valakivel. még egy valamire való hullát sem tudok feltámasztani, nemhogy vezetni. na esetleg áramot, vagy kecskét. jogsim viszont nincs. a gutát pedig vagy 5 évvel ezelőtt agyonütöttem. azóta pihen. ritka nagy marha volt.

Roxvox 2010.04.10. 14:57:38

@Donna (Cara)mba: Ami az életkoromat illeti nem nagyon találtad el, de nem is ez a lényeg.
A problémám csak annyi, hogy visszataszítónak tartom ezt a négyévenkénti ajnározást. Ilyenkor minden párt mindent megtenne értem, aztán hétfőn már el is vagyok felejtve. Már a múlt évezredben (1990) eldöntötték a sorsomat, minek erősítgessem négyévente Őket a hitükben.
1994-ben a Fideszre szavaztam - nem nyert, 1998-ban nem szavaztam - nyert, 2002-ben megint rájuk szavaztam hát nem elbukták. Azthiszem ebből világosan látszik a tendencia, így hát most nem szabad elmennem szavazni.
Nem haragszom rád és sose bánd meg amit írsz.

Donna (Cara)mba 2010.04.10. 18:16:32

@El Topo (Sgt. Elias):
Off
De, ezen a blogon említetted, csak elfelejtettem.
A fiam kb. 10 évesen vette a kezébe József Attilát, nyilván mert látta nálam, barátainkkal ha vitáztunk szóba kerülhetett a neve, az öngyilkossága, és az én drága porontyom levette a polcról, mert "nagyfiú" akart lenni, meg valszeg izgalmas lehetett a vita baráti körben, a gyerekek játszottak a gyerekszobában, néha bejöttek hozzánk valszeg a nappaliba, kicsit hallgatóztak, aztán mentek vissza játszani.
Először, mikor ezt a "tantó" néni kiderítette zsenge korú fiamról, megíjjedtem. Aztán felfedeztem a fiam egy versét, na akkor aztán végkép odavoltam, elvittem egy ismerős grafológushoz, ugyan nézze már meg, minden rendben van a gyerekemmel? Megnyugtatott, korát messze felülmúló az érzelmi és értelmi érettsége és olyan dolgok foglalkoztatják, mint a halál. Ez természetes állapot, ne aggódjak. Ezen mindenki átesik, megérinti, hogy az élet véges. Csak másoknál ez nem ilyen formában - vers - tudatosodik.
Aztán - de erről már talán írtam - középiskolában egy fantasztikus magyar tanárnő látta meg a fiamban a nem éppen mindennapi értelmet: akkor József Attila Kész a leltár-t elemezte, és a tanárnő azt mondta a fiamnak (a dolgozatára is ráírta), ennél teljesebb elemzést diáktól nem olvasott még. Pontosan érti a vers üzenetét. Nem írt egyetlen szóval se többet, se kevesebbet.
Ebben nem hasonlít az anyjára:-DDDDDD A fiamnál minden szó éppen annyi, amennyinek lennie kell.

Ez csak érdekességként írom le, egy villanó pillanat az életemből - életünkből.

Úgyhogy nem is tudom, miért csodálkozom rajtad?

Off

Donna (Cara)mba 2010.04.10. 18:17:48

@arlequin:
Off
Hogy mennyire szeretnél tőlem szabadulni;-D Megáll az eszem! Nem fog olyan könnyen menni!
On

arlequin 2010.04.10. 21:15:36

@Donna (Cara)mba: én csak egy egyszerű bolond vagyok. sőt! csak egy bolond-tanítvány. még zsonglőrködni sem tudok rendesen.

Lone Wolf 2010.04.10. 21:17:24

@Donna (Cara)mba:
"Off
Hogy mennyire szeretnél tőlem szabadulni;-D Megáll az eszem! Nem fog olyan könnyen menni!
On"

Ebből szerelem lesz!

arlequin 2010.04.10. 21:27:36

@Lone Wolf: be akarsz (sz)állni gyertyatartónak?

Lone Wolf 2010.04.10. 21:28:26

Áááá! Én az édeshármast jobb szeretem 2 lánnyal...

arlequin 2010.04.10. 21:42:54

@Lone Wolf: a magányos farkasoknak mindig nagy a ... szája.

Horizont 2010.04.10. 21:45:56

@Lone Wolf:
Kettővel?? Aztán majd lóg a nyelved a kimerültségtől :DDDDDD

Lone Wolf 2010.04.10. 22:34:29

@arlequin:
Én inkább úgy mondanám hogy mindig tele van a...
@Horizont:
Mitha bánnám :)

Donna (Cara)mba 2010.04.10. 22:39:21

@Lone Wolf: Egy virtuális szerelem jót is tenne a hormon- és lelki egyensúlyomnak;-D
Virtuálisan nem lenne gond a férfiembernek se;-DDDD Bármekkorát dicsekedhetne:-DDDDD

Donna (Cara)mba 2010.04.10. 22:42:09

@arlequin: Ennyire megrémültél tőlem?;-D
Jobb is, ha elfutsz, menekülj, amerre tudsz;-DDDD

(Istenem, mekkora szám van itt a virtuális térben:) A valóságban meg behúzódok egy kis kucikba;-DDDDDDDDDDDDDD )

Lone Wolf 2010.04.10. 22:44:20

@Donna (Cara)mba: Egy virtuális szerelem jót is tenne a hormon- és lelki egyensúlyomnak;-D

Nosza! Beszéljétek meg :P

Donna (Cara)mba 2010.04.10. 22:53:14

@Lone Wolf: Az előbb még te is jelentkeztél...Ilyen hamar meggondoltad magad?;-DDDDD

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2010.04.10. 22:54:36

Héló fijuk-lányok, május odébb van ám még! xD

Donna (Cara)mba 2010.04.10. 22:56:54

@Lone Wolf: Ja, amúgy meg tanítványnak szegődtem Arlequinhez, nem némbernek:))))))))
De nem vállal:(
Meg sem ösmér, mintha sohase se lettem volna a blogon:)
Tanítványokban (is) nagyon válogatós. Asszonyállat maradjon a fakanálnál:)

Donna (Cara)mba 2010.04.10. 22:59:01

@laspalmas: Kicsit megzavart ez a hirtelen jött front;-D
Na meg a holnapi nap izgalma, a felbontásra váró pezsgő a fejembe szállt idő előtt;-DDDDDDD

arlequin 2010.04.10. 23:05:01

@Donna (Cara)mba: anno domini az amerikai katonák szénné röhögték magukat, amikor megtidták, hogy a magyar háziasszonynak a fak-anál a legfőbb szerszáma. a tanítványságról meg annyit tanultam, hogy nem működik személyes kapcsolat nélkül. emberállat pedig marad a billentyűzetnél.

arlequin 2010.04.10. 23:07:50

@Lone Wolf: 'a magányos farkas mindig falkában vadászik'
erősebb kutya... jobban fut? vagy valami ilyesmi.

Lone Wolf 2010.04.10. 23:11:12

@Donna (Cara)mba:
Az előbb még te is jelentkeztél...Ilyen hamar meggondoltad magad?;-DDDDD

Nofene! Akkor most nem csak őt szereted, hanem engem is :)

Amúgy meg SAJNOS nincs webkamerám. ;-)

Donna (Cara)mba 2010.04.10. 23:16:39

@arlequin: Ja, én is maradok a billentyűzetnél (egyik kezemben) és a fakanálnál Másik kezemben). Családom szerint, ha békés célokra használom a fakanalat, az sokkal jobbat tesz nekem;-D
Testi, lelki egyensúlyban tart;-)
Róluk már nem is szólva:) Ők feltétlenül ezt a variációt preferálják.
Okos fiam és bölcs férjem van, miért ne hallgatnék rájuk?

Donna (Cara)mba 2010.04.10. 23:17:20

@Lone Wolf: Nekem meg hál'istennek nincs;-DDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Lone Wolf 2010.04.10. 23:18:55

@Donna (Cara)mba: "Okos fiam és bölcs férjem van, miért ne hallgatnék rájuk?"

Mert a változatosság Gyönyörködtet ? Vagy őrületbe kerget? Hogyan is van ez?

Lone Wolf 2010.04.10. 23:19:37

@Donna (Cara)mba: Ennyire csúnyának gondolsz? :-(

:)

arlequin 2010.04.10. 23:20:07

@laspalmas: hajjaj. errefelé állandóan április elseje van. miféle májusról beszélsz itt nekem? ;-D

Donna (Cara)mba 2010.04.10. 23:33:17

@Lone Wolf: Jaj, de nem figyelsz! Miért gondolod, hogy most így smink nélkül, nyűtt kedvenc pólómban meg szeretném mutatni magam?
Azt meg csak nem gondolod, hogy sminkelek, a hajamat megígazítom, kis parfőm, egy finoman testhez simuló, de konszolidált ruhát öltök, meg kedvenc pántos cipellőmet is felhúzom?

Úgyhogy tökéletes nekem kamera nélkül az áprilisi kötekedés:)

Donna (Cara)mba 2010.04.10. 23:37:23

@Lone Wolf: De térjünk vissza a tudományok rögös mezejére:) (Ámbátor ott nekem virág nem nyílik:)

Azért egy tudományos előfeltevést megkockáztatok: három iszonyúan izgalmas felnőtt játék van az életben: a pénz, a hatalom és a szerelem.

Bizonyítani nem tudom. Passz.

Donna (Cara)mba 2010.04.10. 23:39:21

@Lone Wolf: Nem nevetsz és nem, nem ütöd le a labdát, amit feldobtam! Elvégre úriembernek tartalak, nehogy már csalódnom kelljen benned:)

Donna (Cara)mba 2010.04.10. 23:44:50

@Lone Wolf: A változatosságról: komoly dolgokról beszélünk, komolyan.
A pártpreferenciák meg nem tartoznak a varietas delectat tartományba!
Ne komolytalankodjunk, kérem. Az élet se nem mindkét oldalán megkent vajas kenyér, se nem fenékig habos sütemény:(

Na ugye:)

Marcellusca 2010.04.10. 23:48:37

@Donna (Cara)mba: Mi folyik itt, Gyöngy....őőő, a blogon? :)
Mitttet nem óvasgatok? Csavargatod a férfiak fejét? :)))
Kifelé kacsingatol a háremből? :D
Csak a végén nehogy kint találd magad! :DDDDDDDDDD

arlequin 2010.04.10. 23:51:37

@Donna (Cara)mba: nem. három dolog ami nem evilágból származik a talmud szerint: a nap, a szabbat és a szeretkezés.

arlequin 2010.04.10. 23:57:06

@Marcellusca - Éjjen a kampánycsend!: hohó, ember! férfiak? legfeljebb a magányos farkasét. én egy jól megtermett eunuch vagyok. 'csak semmi férfiasság' áll a bolondkódex II. fejezet 13§-ban. a 12§-ban pedig 'a lehető legnagyobb tisztelet a hölgyek felé'. és mielőtt még kérdeznéd: az I. fejezet titkos. nem beszélhetek róla.

Marcellusca 2010.04.10. 23:59:18

@arlequin: Bolond eunuch? :)
Tán elvette az eszed a kasztráció? :)))
Nem úgy vettem észre.
Inkább a nyelvedet vágták fel. Jól. :D

Donna (Cara)mba 2010.04.11. 00:01:02

@Marcellusca - Éjjen a kampánycsend!: Hát ha nem törődsz a Nővel (nem velem, hanem úgy általában, a nagybetüs Nővel), akkor bizony mindenféle megeshet:-)

Engem azért nem tehetsz ki a háremedből, mert én voltam, aki kiválasztottalak és vagy egy hónapos töprengés után merészeltem szót intézni hozzád, remegő térddel;-D
Ezek után volna szíved kidobni? (mindig a nő választ)

De még most sem válaszoltál egy nagyon fontos kérdésemre (vizsga-kérdés): a vörös, a rosé vagy a fehér pezsgőt szereted? A szárazat, félszárazat, félédeset, édeset?

Donna (Cara)mba 2010.04.11. 00:02:49

@arlequin: Bölcs, vagy Mester!
A napot imádom, a sabbatot vasárnap tartom.
A többire nem emlékszem;-)

Lone Wolf 2010.04.11. 00:03:06

@Donna (Cara)mba: Elvégre úriembernek tartalak.

Kikérem magamnak! :)

Tudod egyébként komolyan sajnálom hogy nincs kamerám :) Nem veheted szemügyre a petyhüdt hasamat, és a leeresztett izmaimat, amit a tél során összelustálkodtam...

Hajaj! Muszáj is lesz kezdenem valamit magammal. Így maradok, nem fogok merni a nyáron kimenni a strandra. Szép is lenne itt a Balatonparton :(

De tudod mit? Legközelebbre tedd rendbe magadat, és vegyél egy webkamerát. Én nem fogok. ;)

arlequin 2010.04.11. 00:04:25

@Marcellusca - Éjjen a kampánycsend!: bolond likból, bolond szél fú. ha ezt vki nem érti meg, akkor maga is bolond.
egyébként éljen az éljen. főleg a csend és a türelem, nyomorult korunknak két abortált s halvaszületett gyermeke.

Donna (Cara)mba 2010.04.11. 00:07:29

@Lone Wolf: Oké, a webkamerába valahogy bejátszom a szomszédék 20 éves leányzóját:-)

Lone Wolf 2010.04.11. 00:07:37

@Donna (Cara)mba:
"Azért egy tudományos előfeltevést megkockáztatok: három iszonyúan izgalmas felnőtt játék van az életben: a pénz, a hatalom és a szerelem."

A bizonyításra ismerek egy nagyon jó módszert. Kísérletezésnek hívják. :P

Lone Wolf 2010.04.11. 00:08:14

@Donna (Cara)mba: Oké, a webkamerába valahogy bejátszom a szomszédék 20 éves leányzóját:-)

Hát ha szép?

arlequin 2010.04.11. 00:10:09

@Donna (Cara)mba: se nem bölcs, se nem mester. mindenkinek legyen a maga hite, szíve szerint.
a többi ugyanaz. én is ma ünneplem a szombatot, sőt mindennap, hiszen... a napnak örvendezem napról-napra. és mindenre emlékszem ;..-) hüpp.
itt züllök háziborral, házisonkával, házi kecskesajttal és a babám sütötte rozskenyérrel. miért ne emlékezhetnénk arra ami szép, jó és felemel. pokolba a polgári képmutatással. olyan mint a polgári demokrácia. az is csak demokrácia mint a népinek nevezett volt.

Marcellusca 2010.04.11. 00:10:53

@Donna (Cara)mba: Hogy ne törődnék. :)
Hol szorosabban, hol lazábban tartom azt a gyeplőt. :)

Egyébként meg igaz. MINDIG a nő választ. :)
Csak rafináltak, fúrmányosak a drágáim, és elhitetik velünk, hogy mi csíptük fel őket. :)))
Legalábbis, amelyiknek esze van. Amelyiknek nincs, az meg úgysem kell.
Ejjjjj, bestia egy népség! :DDDD

Ki kell ábrándítsalak.
Nem szeretem a pezsgőt.
Éves fogyasztásom egy pohár. Szilveszterkor.
Inkább boros vagyok.
És mivel nagyon édesszájú, ezért édes. Vörös.
De szeretem az Aszút, az egri Jégbort és a soproni Zenitet is.

Lone Wolf 2010.04.11. 00:11:21

@arlequin: "az is csak demokrácia mint a népinek nevezett volt."

Demokrati(KUSS!!!) ?

Donna (Cara)mba 2010.04.11. 00:12:55

@Lone Wolf: Mivel se pénzzel, se hatalommal való hosszú kísérletezgetés nem vezetett esetemben semmiféle eredményre, a harmadik területet úgy döntöttem, hanyagolom. Az első kettőből levont következtetést érvényesnek tekintem a harmadikra nézve is. Trendszámítás alapján.

Marcellusca 2010.04.11. 00:15:14

@Lone Wolf: Már megbocsáss, de miféle kérdés ez? :)
Hát persze, hogy szép!!!! :D

Lone Wolf 2010.04.11. 00:15:34

@Donna (Cara)mba: "a harmadik területet úgy döntöttem, hanyagolom."

HIBA!

"Trendszámítás alapján."

És én még azt hittem hogy úrihölgy vagy. :( Ne káromkodj PLZ!

Lone Wolf 2010.04.11. 00:17:15

@Marcellusca - Éjjen a kampánycsend!:
"Már megbocsáss, de miféle kérdés ez? :)"
Pasis. ;-)

Ja, mondjuk igazad van. Aznap minden nő szép(nek van mondva/látva) Na de másnap???

Donna (Cara)mba 2010.04.11. 00:21:18

@arlequin: Mondod:
itt züllök háziborral, házisonkával, házi kecskesajttal és a babám sütötte rozskenyérrel. miért ne emlékezhetnénk arra ami szép, jó és felemel. pokolba a polgári képmutatással.

No, én is így tartom helyesnek.

Én nem züllök, elvégre az férfiembernek való mulatság, de a kecskesajtot és a kedvesed sütötte rozskenyér illatát idáig érzem. Így van ez jól ezen a bolygón, Földünkön. Egy terített asztal, és a kedves, aki valahol ott szöszmötöl, vagy már szuszog álmában picit.

(A férjem éppen horkol, de ez sem baj).

Elköszönök illendően tőled és szívből kívánok holnapra egy víg napot! Mindőnknek!

Légy továbbra is az aki vagy: a blog kedvenc Bolondja!

Marcellusca 2010.04.11. 00:22:18

@Lone Wolf: Hát, télleg nem vagyol valami nagy úriember. :DDDDD

Lone Wolf 2010.04.11. 00:23:25

@Marcellusca - Éjjen a kampánycsend!: "Hát, télleg nem vagyol valami nagy úriember. :DDDDD"

Pusztán a végletekig őszinte. Az meg egy másik állatfaj. ;)

Marcellusca 2010.04.11. 00:26:42

@Lone Wolf: Hát ige. Az előbb @arlequin: említette a képmutatást.
Abból már nagyon elegem van.

Az őszinteség jó dolog.
Csak nem mindig kifizetődő.
Mert a többség nem tolerálja.
Mert képmutatók.

Donna (Cara)mba 2010.04.11. 00:29:02

@Marcellusca - Éjjen a kampánycsend!: Azért jól esik, hogy még törődsz a háremeddel:-) Már úgy tűnt, elhanyagolod:)

Én neked nőben ajánlom az édes vöröset, pezsgőben a fehér szárazat;-D

Tőled is elköszönök, mert kicsit kifáradtam a veletek való incselkedésbe:-)))))))))))))
Hiába, öregszem:(

Légy holnap nagyon boldog és vidám!

Amúgy a bor isteni nedű, ambrózia. Igazad van, ha azt iszod.

Szép jóéjszakát!

Marcellusca 2010.04.11. 00:31:10

@Donna (Cara)mba: Jó éjt, Kislány! :)

Aztán holnap ne szegje kedved semmi, hogy elmenj szavazni! :))))

Főzzed meg a finom vasárnapi ebédet, fogyaszd kiccsaládod körében és kis pihizés után fogd karon párodat és irány a szavazóhely! :DDDD

Addigis legyen gondoktól mentes és szép éjszakád!

Lone Wolf 2010.04.11. 00:32:22

@Donna (Cara)mba:Szép álmokat és MSZP mentes ébredést. :)

arlequin 2010.04.11. 00:34:22

@Marcellusca - Éjjen a kampánycsend!: az a baj, hogy a többség rá sem döbben arra, hogy képmutató. igazán csak annak veri ki a biztosítékot, aki napi szintű profizmussal űzi. az aztán ráveszi a többséget, hogy az őszinte ember mennyire aljas, azok meg puszta kényelem és pocsolyamelegség végett követik. mi lesz? mint krisztus urunkkal. keresztre vágják. csak mi fel sem támadunk. de ezt is el kell viselni. szép a kampánycsend, meg a lendvai ildikó is vhol. biztos. csak most éppen nem látom.

Donna (Cara)mba 2010.04.11. 00:35:44

@Lone Wolf: No, ha nem is gondolsz úrihölgynek, a kedvemért hazudj picit:) Ilyen téren ez bocsánatos bűn...

Mit kívánjak neked? 2/3-os Fidesz többséget vagy egy metszett pohárban illatos bort, társaságodba pedig egy kedves, szép, okos nőt, akit másnap is annak látsz?

Tudod mit? Döntsd el te magad, melyiket választod:-D

Szép jójcakát neked is!

Lone Wolf 2010.04.11. 00:35:46

@arlequin: "szép a kampánycsend, meg a lendvai ildikó is vhol. biztos. csak most éppen nem látom."

Gondolom ezért találod szépnek nemde?

Lone Wolf 2010.04.11. 00:38:14

@Donna (Cara)mba: "társaságodba pedig egy kedves, szép, okos nőt, akit másnap is annak látsz?"

Na látod, ez jól hangzik. :)
Befizetnék rá, még akkor is, ha huzamosabb ideig tényleg nehezemre esik elviselnem a humán társaságot. Jóéjt!

www.youtube.com/watch?v=QjQXS3OSWqQ

UI: Öhhh na azé'rt jobb lenne ingyé'rt! :D

arlequin 2010.04.11. 00:39:01

@Donna (Cara)mba: jahajj. kisütötte közben az újabbat. hazajöttem és szurokfüves-köményes-snidlinges grahamkenyeret rittyentett az orrom alá, vagy jó három méterre (nagy ám az orrom, belefér egy egész kocsideréknyi szar szaga). ily büdös volt, képzeld. hát nyilván erre az ember előkapja a butykost.

Marcellusca 2010.04.11. 01:00:44

Jó éjt, Mindegykinek!

süti beállítások módosítása