Skip to content


       Szűrés lista

Á, csak Lendvai-Kuruc konspiráció!

A Kuruc.info hozta nyilvánosságra a Kubatov-beszédet, amely a pártigazgató zárt körben tartott előadásán készült. Kubatov Gábor elmondja a felvételen, hogy a pártnak részletes nyilvántartása van a fideszes és a nem fideszes szavazókról, példaként a a pécsi időközi polgármester-választást idézi fel.

Titkos adatbázis, online hadsereg...."finom" anyag az utolsó két napra. Elég csúnyán megszívta a Fidesz, és még folytatás várható.

 

A nagyjábóli leirat WalterMelone-tól:


"Csak a ... valami keretet adjak ennek a gondolatnak.
Régen csináltunk egy ilyen kampányt, hogy egy sötétben, az erdőben, belőttünk egy sörétes puskával, és reggel világosra összeszedtük a vadakat. Nem tudtuk hol vannak a választóink. Csináltunk egy nagy kampányt és aztán utána elment aki elment.


A pécsi választásoknál mind a 36500 embert személyesen ismertük. Tehát aki ott volt, azt mindegyiket személyesen ismertük. Mindegyikről tudtuk hogy hívják, hogy hány esztendős, hogy milyen erős támogatónk, mi a telefonszáma, mi a mobilszáma, mi az e-mail címe. A... és ezt szerintem nem is lehet másképp csinálni.

Tehát a pécsi kampányban fele ennyi anyagunk van kint az utcán de csak ezt a munkát elvégezzük, akkor is megnyertük volna a választást. Még a legnyugodtabban ültünk ott a .......... Gábor, 38000 szavazatom lesz. 36500 lett. Tehát 1500, most nem tom százalékos arányban nagyon kicsi az eltérés, tehát pontosan meg tudtuk mondani, hogy hányan mentek el szavazni. A 38000 emberből 22000 emberhez tudtunk telefonszámot.

Tehát ez azt jelenti, hogy mondjuk automata hívásokkal 22,000 embert eltudunk érni 2 órán belül. Bármi történik a kampányban. Ha Páva Zsoltról azt mondják egyébként, hogy ő egy gyerekgyilkos volt. A kampány utolsó napján szórólapon, akkor te a szavazóbázisodnak 2/3át el tudod érni és azt gondolom, hogy Páva Zsolt a legtisztességesebb ember. Hazugságokat állítanak róla. Nagyon gyors kommunikációt tesz lehetővé. Ráadásul ismertünk minden 15000 olyan embert a városban - ennyi szavazatot kaptak a többiek -, akik Páva Zsoltot elutasították. Tehát - azt állítom, hogy név szerint ismerünk olyan embert, aki elment szavazni és nem Páva Zsoltra szavazott. Tehát név szerint ismertünk 15000 olyan embert. Tehát meg tudom mondani a városban, hogy kik azok a komcsik akik egyébként elmentek szavazni, és nem a Pávát és nem a Fideszt támogatták.

Infrastruktúrába nagyon nagyon sokat fejlődtünk. Ugye áttértünk egy ilyen, végre olyan közegbe most mesélhetem el a küzdelmeimet aki megérti, áttértünk egy ilyen online adatbázis kezelési módra. Ugye, mikor ezt az elnökség elé kiterjesztettem, akkor Orbán Viktor nem igazán ért a számítástechnikához - most már sokat léptünk előre, mert például SMS-t tud fogadni küldeni, és tudja mi a Fax és az Email közti különbség, kis túlzással, de nem is ez a dolga, de mindegy.

- Igen?
- ....................
- Nincs, nincs. Azért mondom, hogy... ehhez kevésbé ért.

Mikor áttértünk erre, akkor elvittem az elnökség elé, hogy nekünk van egy online adatbázis kezelési módunk, és ez sokkal biztonságosabb, mint egyébként az offline.
Jó jó, dehát a Pentagon rendszerét is feltörték már. És a kommunisták is ránk
vannak állva. Ezt hagyjuk.....  Hiába mondtam egyébként, hogy komputer- adatbázisok voltak táblázatokba. Emailen küldtük ugyan azt, komputereken hagyjuk, és elhagyjuk a laptopokat. Lemezekre rögzítjük, és elhagyjuk a lemezt. Pendriveokra rakjuk, meg ezerfelé, és.. gyakorlatilag ugyan úgy szétporlad és ugyanolyan veszélyes. Akkor megértették, hogy csinál?? Egy biztonságos adatbázis kezelő rendszert. A rendszer úgy működik, hogy én látom ki mikor lépett be, mennyi adata van, mennyit módosított rajta, hány telefonszáma, hány email címe van. Ha belépett dolgozott-e benne, vagy csak egyébként beka-- tehát tudom kontrollálni ezt a dolgot, tehát ezt a fajta adatbázis kezelési módszer tudom mérni."

 

Ugye az mindenki előtt világos, hogy a pártok csak a tagjaikat, szimpatizánsaikat vehetik nyilvántartásba, és természetesen csak a beleegyezésükkel. Szavazókról -akár támogató, akár ellenoldali- nem szabad listát vezetni. Még így sem, hogy nyilvánvalóan nem a legjobb a törvény, mert a leadott kopogtatócédulánkkal a támogatásunkon kívül az adatainkat is odaadjuk egy pártnak, meg a rengeteg aláírásgyűjtés során, így abszolút nem nagy ördöngösség összeállítani a Nagy Táblázatot. De akkor sem szabad. Persze gondolom van mindenkinek, csak erről nem szokás beszélni. Kubatov Gábor jogosulatlan adatkezeléssel dicsekszik a beszédében.

Az adatvédelmi ombudsman szerint, "ha valóban létezik olyan nyilvántartás, amely a választói pártpreferenciákat tartalmazza a nyilvántartásba vettek írásos hozzájárulása nélkül, az nemcsak a választási törvényt sérti, hanem a büntető törvénykönyv vonatkozó rendelkezéseibe is ütközik."

Kubatov nagyon cikin érezheti magát, hogy ez kikerült, és most valószínűleg habzó szájjal keresi a kiszivárogtatót.

A hangfelvételre adott Fidesz-reakció egyébként valami borzasztóan szánalmas:


"A mai napon az egyre nagyobb bajban lévő MSZP és Jobbik közös kétségbeesett kísérletet tett a Fidesz lejáratására. Lendvai Ildikó MSZP-elnök és a jobbikos kuruc.info internetes oldal közös akció során régi, kétségbeesett hazugságokat vett újra elő" - Szíjjártó Péter

 

Ühüm, biztos egyeztetett Ildikó a kurucokkal, és hazugság az egész adatbázisosdi, Kubatov sem beszélt ilyenről soha, hamisítvány a felvétel......

Jaj elnézést, ILYET NEM mondott Szíjjártó uraság!

Akkor igaz, ugye? De honnan tudják, hogy ki mit ikszel a szavazófülkében???

zero:
A mellékvágányon is fussunk egy kört: A Megfelelő Ember nagy eredménye 2009-ben, hogy tud SMS-t küldeni és fogadni?! És hogy tudja, hogy mi a különbség a fax és az email között? Uramisten, micsoda sötétség!

Amúgy milyen rafinált ez a Kubatov, az adatbázist online kezeli, így nem lehet pendrivon hazavinni, laptopon elhagyni ... és büszke rá, hogy keresztülverte ezt a remek ötletet az elnökségen. Vajon mennyi ideig tartott, míg Orbán megértette két, "SMS küldés/fogadás kezdőknek" óra között?

Szóval jön a szopóág 72 órája a Fidesz részére, kíváncsi vagyok, hogy emiatt esetleg ugrik-e a kétharmad. A másik öt párt már elkezdte verni a tűzforró vasat, de nem tudom ez a kis idő a péntek éjféli kampánycsend kezdetéig mire lesz elég.

Egy kicsit késő a botrány időzítése, már a múlt héten ki kellett volna tenni a felvételt.

Amúgy Kubatov ritka egy primkó ember, mert a választópolgárt nem komcsizuk le. A "komcsik" a parlamentben ülnek, akiknek 8 évig asszisztáltatok.

Címkék: választás fidesz botrány

A bejegyzés trackback címe:

https://vastagbor.blog.hu/api/trackback/id/tr211902843

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Fidesz Exkluzív! 2010.04.10. 00:46:11

Az Egyenlítő TV birtokába került a Kubatov-féle adatbázis egy része - "Megszereztük a Fidesz adatbázisát, ilyet csak a Rákosi-rendszerben láthattak" - valamint a rendszer használati utasítása. Az OVB a Kubatov-felvételt hitelesnek fogadta el,...

Trackback: Beszéljen személyesen Ön is Kubatov Gáborral! 2010.04.09. 00:46:04

„…Tehát meg tudom mondani a városban, hogy kik azok a komcsik akik egyébként elmentek szavazni, és nem a Pávát és nem a Fideszt támogatták. Infrastruktúrában nagyon nagyon sokat fejlődtünk…” – Kubatov GáborMivel az Egyen...

Trackback: Nekünk Kubatov nem mondott semmi újat 2010.04.08. 20:17:43

Most min is kell csodálkozni? Kubatov elmondta, hogy a Fidesz listázza ki kicsoda és kit szeret vagy nem szeret?  Ugyan. Tessenek Esztergomba költözni néhány hónapra és nem is lesz ez olyan meglepő!  2009. szeptembere, a "Viktor seg...

Trackback: A Fidesz a hátrányos helyzetűekért 2010.04.08. 12:32:50

Kubatov Gábor beszéde (ha ő mondta és azt mondta) minden hátrányos helyzetű embert vagy őket boldogító NGO-t nagy boldogsággal tölthet el. Köteles beszéd, szinglihordák és ki tudja hány durva, kirekesztő vagy intoleráns megjegyzés sem volt elég ahhoz, ...

Trackback: Kubatov köteles beszéde 2010.04.08. 11:21:14

Ennek a történetnek a segítségével valószínűleg több emberrel lehet elhitetni, hogy a Fidesztől félni kell, mint anno a sokkal elvontabb fenyegetésként bemutatott köteles beszéddel. (Fotó: szegedma.hu) Itt a Fidesz idei köteles beszéde. Egy hangfelvé...

Trackback: 136. A választások után mi lesz? 2010.04.08. 10:51:39

Hülye játék a politika. Vagy mondjam érdektelennek? Ugye arról van szó, hogy jónéhány, dolgozni nem szerető ember mondja meg a dolgozó embereknek azt, hogyan-mi-merre-hány méter..Régebben érdekesebb volt, a középkorban is fontos szerepet játszott a pol...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

suski 2010.04.09. 07:57:49

@Donna (Cara)mba: hát nemtom honnan veszitek, hogy megszorítások lesznek, tegnap nyilatkozta Kövér, hogy nem lesz, vagy hallgasd meg Semjént a Kossuthon, alaposan kifaggatták.
Ezek után 2 nap alatt buknak, ha ilyesmi felmerül.

arlequin 2010.04.09. 08:06:03

@suski: gyün tovább a válság, csak most pihen egy kicsit.

xxyyzz 2010.04.09. 08:34:33

Csak röhögni tudok azon, aki felháborodik, hogy mindent tudnak róla. Mellesleg a piti választási "szakembereinken" is. :D

Álljon itt egy szemnyitogató azoknak, akik nem döbbentek még rá a fogyasztói társadalom szépségeire:
www.pbs.org/wgbh/pages/frontline/shows/persuaders/

Online, ingyen nézhető riport dokumentumfilm a marketingről, benne a politikai marketingről.
Olyan profilalkotás megy a csodás Ámerikában, hogy testreszabott, "méretes" kampányt kap a nyugdíjas néger nagymama is, meg a DINK jampec brókerházaspár is. Szájbarágva, személyesen az aktivistától, aki a PDA-ján a célcsoportjának megfelelő kampányvideót is mutat neki. És ez évekkel ezelőtti állapot. Már várom az Obama kampány alapos feldolgozását. :)

Egyébként ebben a filmben lehull a lepel a "haláladóról" is. Nálunk ugye MDF újított vele. Most megnézhetitek az eredeti, csoporttesztes videókat.

Amúgy meg a marketing guruk a bennetek, bennünk lakozó hüllő ösztönlényt célozzák meg. És ezt nyíltan bevallják.
Nesze neked racionalitás! :D

LakatosWinnetou 2010.04.09. 13:49:13

@Félkupica_Fehér_Főnök:
Ühüm. Szimpatizánsok listázása nem törvénysértő. Ellenségé viszont már igen.

Lone Wolf 2010.04.09. 14:59:13

@olvass:

Köszi de ezt eddig is tudtuk :) A spamokat sem a gólya hozza az e-mail fiókunkba, és nem hasraütés alapján tippelik meg hogy melyik brózerből mennyit használnak. Azt a honlapok maguk vizsgálják h milyen brózerrel nézegeted őket... És a sort még hosszan lehetne folytatni. Engem ez nem lep meg. A probléma ott van, hogy ez (elvileg) ez törvénytelen, de leszarják!

Roxvox 2010.04.09. 19:45:32

A legtöbb amit tehetek az ügy érdekében, hogy vasárnap távolmaradásommal erősítem a szélsőséget, de a jobbikot nem támogatom. :)

Donna (Cara)mba 2010.04.09. 21:09:06

@olvass: Akkor engem miért nem érintett meg és tántorított el a Fidesz sms-esője, még ma is volt belőle doszta!!!!? Sőt feldühített, de nagyon. Fel is hívtam egy számot, ami nem gép volt, eligazítottam őket. Semmi probléma, továbbra is jött az sms- eső, mintha mi se történt volna. Én NEM fogok a Fideszre szavazni, ezt meg is mondtam, de úgy látszik mégse olyan tökéletes az adatbázisuk. Amúgy peren gondolkodok, mert mint már írtam , tértivevényes levélben szólítottam fel még anno őket arra, nem zaklassanak semmivel sehol, semmikor, se emailben, se telefonon. Mégis jön az email, jön az sms.

És múlt ősszel, amikor Pécsett időközi polgármester választás volt és a szupertitkos számomon hívtak kb. 10 percenként, én még azt hittem, talán a szocik vacakolnak. De nem, ezek szerint a Fidesz győzködött, menjek el szavazni és nyilván hosszabb beszélgetésekbe is bocsátkoztak volna, ha se perc alatt ki nem adom az útjukat...
Nekem eléggé elbaltázták a profilomat;-D

Köszönöm kedves figyelmüket (akarom mondani azt, hogy funkcionális analfabétának néznek, ilyen profilt készítettek rólam:-DDDDD, mert én le tudom tölteni a programjukat és el is tudom olvasni, sőt még értelmezni is képes vagyok. Esetenként még azt is, amit ki sem mondanak:(

Erről a profi munkáról ennyit. Emberileg meg tisztességtelen zaklatni azon állampolgárokat, akik kifejezetten kérték, hogy hagyják a propagandájukkal békén.

Ez akárhogy is vesszük, zaklatás, befolyásolás, titkos adataimmal való visszaélés, stb.

Kubatov meg egy nyomoronc jól fizetett bohóc, aki majd röhög, amikor megszorításokról kell ilyen szellemes előadást tartania, mint amit tartott rólunk, választópolgárokról szépséges, gusztusos "titkos" kampány dicsekvésén:(
Isten barma, a Fidesz szégyene....

Donna (Cara)mba 2010.04.09. 21:11:37

@suski: Most érkeztem haza, de megkeresem. Remélem, megtalálom.

El Topo (Sgt. Elias) 2010.04.09. 21:12:34

@Donna (Cara)mba:

Kicsit túlspilázzátok ezt a dolgot szerintem. Szerinted nekem hány SMS-t kellene hogy küldjön mondjuk a jobbik, hogy befolyásolja a szavazatomat? Teszem azt, rájuk szavazzak?
Tavaly ijenkor vettem lakást, még mindig kapom az ingatlanostól a hírlevelet. Kértem, hogy ne küldje, azért is küldi. Kitörlöm aztán szevasz.

Lone Wolf 2010.04.09. 21:29:39

@El Topo (Sgt. Elias): "Tavaly ijenkor vettem lakást, még mindig kapom az ingatlanostól a hírlevelet."

Kértem, hogy ne küldje, azért is küldi. Kitörlöm aztán szevasz.Közöld vele, hogyha nem száll re rólad feljelented zaklatásért. Aztán szevasz! ;-)

Ha meg gondotok van, az mszp-fidesz akármi hülyeségekkel, dettó ugyanez.

Donna (Cara)mba 2010.04.09. 21:39:55

@suski: Nos, 2008-ban a www.hirszerzo.hu hozta a cikket. Ha hazudtak, akkor sajnálatosan félreinformáltak engem is, és másokat is. Honnan lehet ezt tudni a mai szép világban?
Akkor már a Fidesz készült a kormányzásra, láthatóak voltak gazdasági szemmel, hogy nagy baj jön, jött is, pedig akkor még a világválság se köszöntött be, csupán Magyarország agonizált.
Akkor ígért 2 év megszorítást, ha kormányra kerülnek, és azt is, hogy utána még 10 évben gondolkodik.
Világos, nem a tág nyilvánosságnak szóltak elképzelései.

www.hirszerzo.hu/cikk.sokaknak_fog_fajni_orban_viktor_2_ev_kokemeny_megszoritasra_keszul.67072.html?honnan=Nemzeti_Hirhalo

Donna (Cara)mba 2010.04.09. 21:56:27

@El Topo (Sgt. Elias): Rengetek sms-t, spamat törlök naponta. Főleg spamet, hírlevelet, keresetlen reklámot , ezzel kezdem a napot, hogy leveleim elolvasása előtt "tisztába teszem a gépet". Általában fölösleges letítlani a spamet küldőt, mert más névvel úgyis újból küld egy másik spamat, vagy ugyyanazt. Barma válogatja.... Elfogadom, mint az élet velejáróját, még csak nem is bosszankodok miattuk.

Nem ez dühít, hanem a megalázó stílus, ahogy rólam, választópolgárról beszél nyíltan Kubatov, aki mégsem egy senki (elvileg). És nem mellesleg jobboldalinak vallja magát.

Neked lehet, hogy jó röhögő szájából hallani, hogy tudják egy időközi polgármester választáson a neved, a nemed, a korod, az összes telefonod, a titkosított telefonod, mit gondolsz és kire szavaztál?

Számomra ez akkor is megalázó, ha valaki öntelten nevetve, jópofizva meséli, még ha tudom, bármit megtudhatnak rólam, ha elég érdekes lennék a hatalomnak.
Mindössze ennyi.

Donna (Cara)mba 2010.04.09. 21:57:43

@Roxvox: Jól teszed, majd mi, akik elmegyünk, döntünk helyetted.
Ugye nem vagy még 18 éves és döntőképes?

El Topo (Sgt. Elias) 2010.04.09. 22:22:21

@Donna (Cara)mba:

Kubatov egy majom, és kicsit hencegni akart az övéi előtt. Nek kell minden pohár vízbe vihart belelátni. Nincs elég bajunk?

Donna (Cara)mba 2010.04.09. 22:59:21

@El Topo (Sgt. Elias): De azért te sem alkalmaznál egy ilyen locsi-fecsi férfit fontos pozícióba, ugye?

Mára befejezem a napot, nehéz volt, hosszú és fárasztó.

Kívánok neked és a többieknek is csendes, békés jó éjszakát! Egy napra szüneteljen politika, érdekellentét, egymás meg nem értése! Hétfőn úgyis ott folytatjuk, ahol abbahagytuk:(

Donna

Levezetésképpen kicsit olvasni fogok, szépirodalmat! Olyan megnyugtató! Szeretek elalvás előtt olvasgatni. Ma valami derűset veszek kézbe. Azt hiszem, rám fér.

Rorgosh 2010.04.10. 11:14:56

Ez bizony a mesterséges hírgenerálás alapesete.

Van egy faszi aki nyom egy olyan interjút, amiben törvénysértésről beszél, és mellékesen lehülyézi azt az embert, akinek hivatalosan dolgozik. Ez önmagában is gyanús kellene, hogy legyen.

Aztán jönnek a kérdések: hogyan tesz szert az adatbázis információira? A kopogtató cédulák ugyan adnak információt, de csak a saját szavazókról - ha azok adtak cédulát. Azt pedig nehéz tudni, hogy ki jelent meg a választáson, a választási bizottságok vigyáznak ezekre az adatokra. Nehéz lenne ott helyben lekörmölni az összes nevet...

Aztán az, hogy ki mire szavaz, az megint jó kérdés...

Igazából az egész cikkről bűzlik, hogy mesterséges hír, amelynek egy célja volt: a politikai ellenfél lejáratása.

Roxvox 2010.04.10. 13:59:55

@Donna (Cara)mba: Aztán jól döntsetek, hátha sikerülni fog. ;)

Donna (Cara)mba 2010.04.10. 14:06:46

@El Topo (Sgt. Elias): De mondd már meg, miért kell OV-nak ilyen majmokkal dolgoznia? Hogy félre ne értsd, én már rég nem politizálok aktívan és képmutatás nélkül mondom: hol vagytok ti, fiatalok? Értelmesek, hidegfejűek, forró szívűek? Mi a xarnak kellenek csupáncsak a régi, csapnivalóan elhasznált pofák?
Nekem, az 5X-iben járónak fiatalok, érted, fiatalok (kb. mire elérik a 35 évet, tökéletesen készen legyenek a generációváltásra, felvértezve a legjobb tudással, amit át tudtunk nekik adni, plusz az új szellemiségükkel, kreativitásukkal, álmaikkal, dinamikájukkal - ők kellenek nekem, de meggyőződésem Magyarországnak is - a politikában (töbek között)! Mert ez az élet természetes rendje. Én is úgy tanítottam, neveltem, a fiamat, hogy ha eljő az idő, bőven a helyemre tudjon állni. Nem ez a normális?
És a helyembe tud állni, mi az hogy, 1000 klasszissal jobb anyjánál, apjánál!
Amúgy csendes napot, nem megyek mélyen bele a bugyrokba:-D

El Topo (Sgt. Elias) 2010.04.10. 14:09:46

@Donna (Cara)mba:

A politikában ugyanaz a kontraszelekciós alapelv, mint a gazdálkodó szervezeteknél. A szakértelemnél és a rátermettségnél sokkal többre tartják a fanatikus lojalitást és a szervilizmust. Ezért nem mennek semmire a magyar cégek és ezért olyan a politikai életünk amilyen.

Donna (Cara)mba 2010.04.10. 14:23:02

@Roxvox: Megpróbálok, Roxvox! És nem akartalak bántani! Gondold még meg és ne maradj otthon! Válassz úgy, hogy csak közelítse az a formáció azokat a célokat, amelyeket te szeretnél a jövőben, hogy elérjünk: aztán 4 év múlva jobban sikerül! Úgy tűnsz nekem, hogy fiatal vagy, tehát inkább reckírozzál, de ne futamodj meg...

Ha eddig volt véleményed, menj el: inkább ikszeld be az összes pártot, akkor is legalább mondtál valamit, ami a te véleményed! Így is mindent nélkülünk, a fejünk fölött döntenek el, hát ne adjuk meg legalább most azt a sanszot, hogy azért kicsit ne izguljanak a politikusok.
Minél többen megyünk el, annál bizonytalanabbak lesznek a pártok. Ez is lehet egy vélemény!
Ha teheted, ne hagyd ki: egy papíron sok mindent el lehet mondani. Legalább ezt tedd meg!
Amúgy a te dolgod.

Az én fiam Pestről jön haza Pécsre, hogy szavazzon. Drága a vonat, sok a melója, és mégis immár hatodszor jön haza Pestről szavazni: volt ugye a 2004-es népszavazás, 2006-os választás, a 2006-os őszi helyhatósági választás, a 2009-es EP választás, aztán a pécsi 2009-es időközi polgármester választás, és most a 2010-es választás. Nem valószínű, hogy kétfordulós lesz, de ha igen, akkor magától értetődően 2 hét múlva is hazajön.
Az első, 2002-es választáskor érettségizett és töltötte be a 18-ik évét, akkor is ment szavazni, plakátot ragasztani, csak akkor még itthon volt, mert 2002 szeptemberében kezdte el Pesten az egyetemet.
Tudom, ha majd lesz gyermeke és lesz még demokrácia, ezt fogja tovább adni.

Gondold te is jól át a dolgaidat...

És ne vedd sértésnek, amit írtam.
Megbántam.

Donna (Cara)mba 2010.04.10. 14:24:56

@El Topo (Sgt. Elias): Igazad van, és azon egy szemet sem segít, hogy ámítani szeretném magam:(

El Topo (Sgt. Elias) 2010.04.10. 14:26:38

@Donna (Cara)mba:

Most már többedszer írod, hogy igazam van. Ki leszel te is utálva a picsába.

Donna (Cara)mba 2010.04.10. 14:29:28

@El Topo (Sgt. Elias): Ja, és tényleg még aktív fideszes koromban olyan hihetetlenül jó 30-40 közötti emberkék voltak, és elüldözték őket. Ezen már akkor rettenetesen felháborodtam. Ez is egyik oka volt annak, hogy otthagytam őket.

Szellemes, küzdeni tudó, értelmes 30-as éveiben járó nő, - kitett 2 férfit:-D, na nem kinézetre, hanem pengeéles észben, tartásban, küzdeni tudásban - elüldözték, visszavonult. Ugyanez fiatal srácok esetében is. Nem engedték őket egy tappodtat se előre...Maradt az alapszervezet az öregek melegedője:(
Meg a sok impotens régi pofa...

arlequin 2010.04.10. 14:29:45

@El Topo (Sgt. Elias): mindig azt köll bántani akit a legjobban szeretünk. elmész te a picsába donnával meg iluvadannal együtt. de döbbenjetek rá, hogy a picsában én vagyok a főnök. ;-DDD

Donna (Cara)mba 2010.04.10. 14:40:15

@El Topo (Sgt. Elias): Ha úgy vélem igazad van, akkor azt írom, hogy igazad van.
Legalább nem vádolsz azzal, hogy nem vállalom a konfrontációt;-D akár veled, akár a többiekkel.
Mi tűz és víz vagyunk, közel soha nem kerülünk világnézetileg, ugye sejted?

De azt is tudjuk mindketten (nem vagy ostoba, azt aztán tényleg nem mondhatom el rólad), hogy megküzdünk a világnézetünkért, azt addig, amíg hiszünk benne, lojálisan képviseljük, megalkuvás nélkül.
.
Csak éppen szóba állunk egymással és ki-ki megy a maga politikai hiszekegyje szerint;-D

Ahogy Madame Chauchat mondaná: olyan éémberi, nem? (kissé külföldies kiejtéssel, mint a regényből tudjuk) ;-DDDDD

Ui. Egy időben nekem is "külföldies", azaz "erdély-specifikus" volt a kiejtésem, te jó ég, mit szenvedtem miatta, mire levedlettem...Ma meg már vadászom a rég levedlett és mélységesen mély rétegekbe parancsolt, hazámat idéző szavakat...És már nem jutnak eszembe, csak nagyon nagy erőfeszítés árán:(

C'est la vie - és nem "en rose". Szürkében.

Donna (Cara)mba 2010.04.10. 14:41:46

@arlequin: Te vagy a főnök, de miért menjek én oda?

El Topo (Sgt. Elias) 2010.04.10. 14:43:08

@Donna (Cara)mba:

Mint Hans Castorp, Madame Chauchat testén
Hadd lássunk át magunkon itt ez estén...

Donna (Cara)mba 2010.04.10. 14:45:37

@El Topo (Sgt. Elias): Te mindent fejből idézel? Kezdek félni tőled;-)

Donna (Cara)mba 2010.04.10. 14:48:32

@arlequin: Nem érdekel, hova küldesz amúgy. Nekem már rég szellemi vezetőm vagy, tőlem a guta is megüthet emiatt, és szenvedjél most ezereszeresen, hogy itt, a nagy nyilvánosság előtt leírtam. Mindig keresem a beírásodat, ha belépek a blogra.

Nesze, ezt megérdemelted, azért, amiért elküldtél a...fenébe;-D

Donna (Cara)mba 2010.04.10. 14:50:04

Mindjárt megérkezik a fiam:-DDDDD
Ezért most én el....

El Topo (Sgt. Elias) 2010.04.10. 14:50:13

@Donna (Cara)mba:

Mint a huzat.:) József Attilából meg különösen ott vagyok a szeren, de ezt már meséltem.
Vagy az nem itt volt?

arlequin 2010.04.10. 14:56:27

@El Topo (Sgt. Elias): nem ezen a poszton. de ez kicsinyét se számít.

@Donna (Cara)mba: szerintem összetévesztesz valakivel. még egy valamire való hullát sem tudok feltámasztani, nemhogy vezetni. na esetleg áramot, vagy kecskét. jogsim viszont nincs. a gutát pedig vagy 5 évvel ezelőtt agyonütöttem. azóta pihen. ritka nagy marha volt.

Roxvox 2010.04.10. 14:57:38

@Donna (Cara)mba: Ami az életkoromat illeti nem nagyon találtad el, de nem is ez a lényeg.
A problémám csak annyi, hogy visszataszítónak tartom ezt a négyévenkénti ajnározást. Ilyenkor minden párt mindent megtenne értem, aztán hétfőn már el is vagyok felejtve. Már a múlt évezredben (1990) eldöntötték a sorsomat, minek erősítgessem négyévente Őket a hitükben.
1994-ben a Fideszre szavaztam - nem nyert, 1998-ban nem szavaztam - nyert, 2002-ben megint rájuk szavaztam hát nem elbukták. Azthiszem ebből világosan látszik a tendencia, így hát most nem szabad elmennem szavazni.
Nem haragszom rád és sose bánd meg amit írsz.

Donna (Cara)mba 2010.04.10. 18:16:32

@El Topo (Sgt. Elias):
Off
De, ezen a blogon említetted, csak elfelejtettem.
A fiam kb. 10 évesen vette a kezébe József Attilát, nyilván mert látta nálam, barátainkkal ha vitáztunk szóba kerülhetett a neve, az öngyilkossága, és az én drága porontyom levette a polcról, mert "nagyfiú" akart lenni, meg valszeg izgalmas lehetett a vita baráti körben, a gyerekek játszottak a gyerekszobában, néha bejöttek hozzánk valszeg a nappaliba, kicsit hallgatóztak, aztán mentek vissza játszani.
Először, mikor ezt a "tantó" néni kiderítette zsenge korú fiamról, megíjjedtem. Aztán felfedeztem a fiam egy versét, na akkor aztán végkép odavoltam, elvittem egy ismerős grafológushoz, ugyan nézze már meg, minden rendben van a gyerekemmel? Megnyugtatott, korát messze felülmúló az érzelmi és értelmi érettsége és olyan dolgok foglalkoztatják, mint a halál. Ez természetes állapot, ne aggódjak. Ezen mindenki átesik, megérinti, hogy az élet véges. Csak másoknál ez nem ilyen formában - vers - tudatosodik.
Aztán - de erről már talán írtam - középiskolában egy fantasztikus magyar tanárnő látta meg a fiamban a nem éppen mindennapi értelmet: akkor József Attila Kész a leltár-t elemezte, és a tanárnő azt mondta a fiamnak (a dolgozatára is ráírta), ennél teljesebb elemzést diáktól nem olvasott még. Pontosan érti a vers üzenetét. Nem írt egyetlen szóval se többet, se kevesebbet.
Ebben nem hasonlít az anyjára:-DDDDDD A fiamnál minden szó éppen annyi, amennyinek lennie kell.

Ez csak érdekességként írom le, egy villanó pillanat az életemből - életünkből.

Úgyhogy nem is tudom, miért csodálkozom rajtad?

Off

Donna (Cara)mba 2010.04.10. 18:17:48

@arlequin:
Off
Hogy mennyire szeretnél tőlem szabadulni;-D Megáll az eszem! Nem fog olyan könnyen menni!
On

arlequin 2010.04.10. 21:15:36

@Donna (Cara)mba: én csak egy egyszerű bolond vagyok. sőt! csak egy bolond-tanítvány. még zsonglőrködni sem tudok rendesen.

Lone Wolf 2010.04.10. 21:17:24

@Donna (Cara)mba:
"Off
Hogy mennyire szeretnél tőlem szabadulni;-D Megáll az eszem! Nem fog olyan könnyen menni!
On"

Ebből szerelem lesz!

arlequin 2010.04.10. 21:27:36

@Lone Wolf: be akarsz (sz)állni gyertyatartónak?

Lone Wolf 2010.04.10. 21:28:26

Áááá! Én az édeshármast jobb szeretem 2 lánnyal...

arlequin 2010.04.10. 21:42:54

@Lone Wolf: a magányos farkasoknak mindig nagy a ... szája.

Horizont 2010.04.10. 21:45:56

@Lone Wolf:
Kettővel?? Aztán majd lóg a nyelved a kimerültségtől :DDDDDD

Lone Wolf 2010.04.10. 22:34:29

@arlequin:
Én inkább úgy mondanám hogy mindig tele van a...
@Horizont:
Mitha bánnám :)

Donna (Cara)mba 2010.04.10. 22:39:21

@Lone Wolf: Egy virtuális szerelem jót is tenne a hormon- és lelki egyensúlyomnak;-D
Virtuálisan nem lenne gond a férfiembernek se;-DDDD Bármekkorát dicsekedhetne:-DDDDD

Donna (Cara)mba 2010.04.10. 22:42:09

@arlequin: Ennyire megrémültél tőlem?;-D
Jobb is, ha elfutsz, menekülj, amerre tudsz;-DDDD

(Istenem, mekkora szám van itt a virtuális térben:) A valóságban meg behúzódok egy kis kucikba;-DDDDDDDDDDDDDD )

Lone Wolf 2010.04.10. 22:44:20

@Donna (Cara)mba: Egy virtuális szerelem jót is tenne a hormon- és lelki egyensúlyomnak;-D

Nosza! Beszéljétek meg :P

Donna (Cara)mba 2010.04.10. 22:53:14

@Lone Wolf: Az előbb még te is jelentkeztél...Ilyen hamar meggondoltad magad?;-DDDDD

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2010.04.10. 22:54:36

Héló fijuk-lányok, május odébb van ám még! xD

Donna (Cara)mba 2010.04.10. 22:56:54

@Lone Wolf: Ja, amúgy meg tanítványnak szegődtem Arlequinhez, nem némbernek:))))))))
De nem vállal:(
Meg sem ösmér, mintha sohase se lettem volna a blogon:)
Tanítványokban (is) nagyon válogatós. Asszonyállat maradjon a fakanálnál:)

Donna (Cara)mba 2010.04.10. 22:59:01

@laspalmas: Kicsit megzavart ez a hirtelen jött front;-D
Na meg a holnapi nap izgalma, a felbontásra váró pezsgő a fejembe szállt idő előtt;-DDDDDDD

arlequin 2010.04.10. 23:05:01

@Donna (Cara)mba: anno domini az amerikai katonák szénné röhögték magukat, amikor megtidták, hogy a magyar háziasszonynak a fak-anál a legfőbb szerszáma. a tanítványságról meg annyit tanultam, hogy nem működik személyes kapcsolat nélkül. emberállat pedig marad a billentyűzetnél.

arlequin 2010.04.10. 23:07:50

@Lone Wolf: 'a magányos farkas mindig falkában vadászik'
erősebb kutya... jobban fut? vagy valami ilyesmi.

Lone Wolf 2010.04.10. 23:11:12

@Donna (Cara)mba:
Az előbb még te is jelentkeztél...Ilyen hamar meggondoltad magad?;-DDDDD

Nofene! Akkor most nem csak őt szereted, hanem engem is :)

Amúgy meg SAJNOS nincs webkamerám. ;-)

Donna (Cara)mba 2010.04.10. 23:16:39

@arlequin: Ja, én is maradok a billentyűzetnél (egyik kezemben) és a fakanálnál Másik kezemben). Családom szerint, ha békés célokra használom a fakanalat, az sokkal jobbat tesz nekem;-D
Testi, lelki egyensúlyban tart;-)
Róluk már nem is szólva:) Ők feltétlenül ezt a variációt preferálják.
Okos fiam és bölcs férjem van, miért ne hallgatnék rájuk?

Donna (Cara)mba 2010.04.10. 23:17:20

@Lone Wolf: Nekem meg hál'istennek nincs;-DDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Lone Wolf 2010.04.10. 23:18:55

@Donna (Cara)mba: "Okos fiam és bölcs férjem van, miért ne hallgatnék rájuk?"

Mert a változatosság Gyönyörködtet ? Vagy őrületbe kerget? Hogyan is van ez?

Lone Wolf 2010.04.10. 23:19:37

@Donna (Cara)mba: Ennyire csúnyának gondolsz? :-(

:)

arlequin 2010.04.10. 23:20:07

@laspalmas: hajjaj. errefelé állandóan április elseje van. miféle májusról beszélsz itt nekem? ;-D

Donna (Cara)mba 2010.04.10. 23:33:17

@Lone Wolf: Jaj, de nem figyelsz! Miért gondolod, hogy most így smink nélkül, nyűtt kedvenc pólómban meg szeretném mutatni magam?
Azt meg csak nem gondolod, hogy sminkelek, a hajamat megígazítom, kis parfőm, egy finoman testhez simuló, de konszolidált ruhát öltök, meg kedvenc pántos cipellőmet is felhúzom?

Úgyhogy tökéletes nekem kamera nélkül az áprilisi kötekedés:)

Donna (Cara)mba 2010.04.10. 23:37:23

@Lone Wolf: De térjünk vissza a tudományok rögös mezejére:) (Ámbátor ott nekem virág nem nyílik:)

Azért egy tudományos előfeltevést megkockáztatok: három iszonyúan izgalmas felnőtt játék van az életben: a pénz, a hatalom és a szerelem.

Bizonyítani nem tudom. Passz.

Donna (Cara)mba 2010.04.10. 23:39:21

@Lone Wolf: Nem nevetsz és nem, nem ütöd le a labdát, amit feldobtam! Elvégre úriembernek tartalak, nehogy már csalódnom kelljen benned:)

Donna (Cara)mba 2010.04.10. 23:44:50

@Lone Wolf: A változatosságról: komoly dolgokról beszélünk, komolyan.
A pártpreferenciák meg nem tartoznak a varietas delectat tartományba!
Ne komolytalankodjunk, kérem. Az élet se nem mindkét oldalán megkent vajas kenyér, se nem fenékig habos sütemény:(

Na ugye:)

Marcellusca 2010.04.10. 23:48:37

@Donna (Cara)mba: Mi folyik itt, Gyöngy....őőő, a blogon? :)
Mitttet nem óvasgatok? Csavargatod a férfiak fejét? :)))
Kifelé kacsingatol a háremből? :D
Csak a végén nehogy kint találd magad! :DDDDDDDDDD

arlequin 2010.04.10. 23:51:37

@Donna (Cara)mba: nem. három dolog ami nem evilágból származik a talmud szerint: a nap, a szabbat és a szeretkezés.

arlequin 2010.04.10. 23:57:06

@Marcellusca - Éjjen a kampánycsend!: hohó, ember! férfiak? legfeljebb a magányos farkasét. én egy jól megtermett eunuch vagyok. 'csak semmi férfiasság' áll a bolondkódex II. fejezet 13§-ban. a 12§-ban pedig 'a lehető legnagyobb tisztelet a hölgyek felé'. és mielőtt még kérdeznéd: az I. fejezet titkos. nem beszélhetek róla.

Marcellusca 2010.04.10. 23:59:18

@arlequin: Bolond eunuch? :)
Tán elvette az eszed a kasztráció? :)))
Nem úgy vettem észre.
Inkább a nyelvedet vágták fel. Jól. :D

Donna (Cara)mba 2010.04.11. 00:01:02

@Marcellusca - Éjjen a kampánycsend!: Hát ha nem törődsz a Nővel (nem velem, hanem úgy általában, a nagybetüs Nővel), akkor bizony mindenféle megeshet:-)

Engem azért nem tehetsz ki a háremedből, mert én voltam, aki kiválasztottalak és vagy egy hónapos töprengés után merészeltem szót intézni hozzád, remegő térddel;-D
Ezek után volna szíved kidobni? (mindig a nő választ)

De még most sem válaszoltál egy nagyon fontos kérdésemre (vizsga-kérdés): a vörös, a rosé vagy a fehér pezsgőt szereted? A szárazat, félszárazat, félédeset, édeset?

Donna (Cara)mba 2010.04.11. 00:02:49

@arlequin: Bölcs, vagy Mester!
A napot imádom, a sabbatot vasárnap tartom.
A többire nem emlékszem;-)

Lone Wolf 2010.04.11. 00:03:06

@Donna (Cara)mba: Elvégre úriembernek tartalak.

Kikérem magamnak! :)

Tudod egyébként komolyan sajnálom hogy nincs kamerám :) Nem veheted szemügyre a petyhüdt hasamat, és a leeresztett izmaimat, amit a tél során összelustálkodtam...

Hajaj! Muszáj is lesz kezdenem valamit magammal. Így maradok, nem fogok merni a nyáron kimenni a strandra. Szép is lenne itt a Balatonparton :(

De tudod mit? Legközelebbre tedd rendbe magadat, és vegyél egy webkamerát. Én nem fogok. ;)

arlequin 2010.04.11. 00:04:25

@Marcellusca - Éjjen a kampánycsend!: bolond likból, bolond szél fú. ha ezt vki nem érti meg, akkor maga is bolond.
egyébként éljen az éljen. főleg a csend és a türelem, nyomorult korunknak két abortált s halvaszületett gyermeke.

Donna (Cara)mba 2010.04.11. 00:07:29

@Lone Wolf: Oké, a webkamerába valahogy bejátszom a szomszédék 20 éves leányzóját:-)

Lone Wolf 2010.04.11. 00:07:37

@Donna (Cara)mba:
"Azért egy tudományos előfeltevést megkockáztatok: három iszonyúan izgalmas felnőtt játék van az életben: a pénz, a hatalom és a szerelem."

A bizonyításra ismerek egy nagyon jó módszert. Kísérletezésnek hívják. :P

Lone Wolf 2010.04.11. 00:08:14

@Donna (Cara)mba: Oké, a webkamerába valahogy bejátszom a szomszédék 20 éves leányzóját:-)

Hát ha szép?

arlequin 2010.04.11. 00:10:09

@Donna (Cara)mba: se nem bölcs, se nem mester. mindenkinek legyen a maga hite, szíve szerint.
a többi ugyanaz. én is ma ünneplem a szombatot, sőt mindennap, hiszen... a napnak örvendezem napról-napra. és mindenre emlékszem ;..-) hüpp.
itt züllök háziborral, házisonkával, házi kecskesajttal és a babám sütötte rozskenyérrel. miért ne emlékezhetnénk arra ami szép, jó és felemel. pokolba a polgári képmutatással. olyan mint a polgári demokrácia. az is csak demokrácia mint a népinek nevezett volt.

Marcellusca 2010.04.11. 00:10:53

@Donna (Cara)mba: Hogy ne törődnék. :)
Hol szorosabban, hol lazábban tartom azt a gyeplőt. :)

Egyébként meg igaz. MINDIG a nő választ. :)
Csak rafináltak, fúrmányosak a drágáim, és elhitetik velünk, hogy mi csíptük fel őket. :)))
Legalábbis, amelyiknek esze van. Amelyiknek nincs, az meg úgysem kell.
Ejjjjj, bestia egy népség! :DDDD

Ki kell ábrándítsalak.
Nem szeretem a pezsgőt.
Éves fogyasztásom egy pohár. Szilveszterkor.
Inkább boros vagyok.
És mivel nagyon édesszájú, ezért édes. Vörös.
De szeretem az Aszút, az egri Jégbort és a soproni Zenitet is.

Lone Wolf 2010.04.11. 00:11:21

@arlequin: "az is csak demokrácia mint a népinek nevezett volt."

Demokrati(KUSS!!!) ?

Donna (Cara)mba 2010.04.11. 00:12:55

@Lone Wolf: Mivel se pénzzel, se hatalommal való hosszú kísérletezgetés nem vezetett esetemben semmiféle eredményre, a harmadik területet úgy döntöttem, hanyagolom. Az első kettőből levont következtetést érvényesnek tekintem a harmadikra nézve is. Trendszámítás alapján.

Marcellusca 2010.04.11. 00:15:14

@Lone Wolf: Már megbocsáss, de miféle kérdés ez? :)
Hát persze, hogy szép!!!! :D

Lone Wolf 2010.04.11. 00:15:34

@Donna (Cara)mba: "a harmadik területet úgy döntöttem, hanyagolom."

HIBA!

"Trendszámítás alapján."

És én még azt hittem hogy úrihölgy vagy. :( Ne káromkodj PLZ!

Lone Wolf 2010.04.11. 00:17:15

@Marcellusca - Éjjen a kampánycsend!:
"Már megbocsáss, de miféle kérdés ez? :)"
Pasis. ;-)

Ja, mondjuk igazad van. Aznap minden nő szép(nek van mondva/látva) Na de másnap???

Donna (Cara)mba 2010.04.11. 00:21:18

@arlequin: Mondod:
itt züllök háziborral, házisonkával, házi kecskesajttal és a babám sütötte rozskenyérrel. miért ne emlékezhetnénk arra ami szép, jó és felemel. pokolba a polgári képmutatással.

No, én is így tartom helyesnek.

Én nem züllök, elvégre az férfiembernek való mulatság, de a kecskesajtot és a kedvesed sütötte rozskenyér illatát idáig érzem. Így van ez jól ezen a bolygón, Földünkön. Egy terített asztal, és a kedves, aki valahol ott szöszmötöl, vagy már szuszog álmában picit.

(A férjem éppen horkol, de ez sem baj).

Elköszönök illendően tőled és szívből kívánok holnapra egy víg napot! Mindőnknek!

Légy továbbra is az aki vagy: a blog kedvenc Bolondja!

Marcellusca 2010.04.11. 00:22:18

@Lone Wolf: Hát, télleg nem vagyol valami nagy úriember. :DDDDD

Lone Wolf 2010.04.11. 00:23:25

@Marcellusca - Éjjen a kampánycsend!: "Hát, télleg nem vagyol valami nagy úriember. :DDDDD"

Pusztán a végletekig őszinte. Az meg egy másik állatfaj. ;)

Marcellusca 2010.04.11. 00:26:42

@Lone Wolf: Hát ige. Az előbb @arlequin: említette a képmutatást.
Abból már nagyon elegem van.

Az őszinteség jó dolog.
Csak nem mindig kifizetődő.
Mert a többség nem tolerálja.
Mert képmutatók.

Donna (Cara)mba 2010.04.11. 00:29:02

@Marcellusca - Éjjen a kampánycsend!: Azért jól esik, hogy még törődsz a háremeddel:-) Már úgy tűnt, elhanyagolod:)

Én neked nőben ajánlom az édes vöröset, pezsgőben a fehér szárazat;-D

Tőled is elköszönök, mert kicsit kifáradtam a veletek való incselkedésbe:-)))))))))))))
Hiába, öregszem:(

Légy holnap nagyon boldog és vidám!

Amúgy a bor isteni nedű, ambrózia. Igazad van, ha azt iszod.

Szép jóéjszakát!

Marcellusca 2010.04.11. 00:31:10

@Donna (Cara)mba: Jó éjt, Kislány! :)

Aztán holnap ne szegje kedved semmi, hogy elmenj szavazni! :))))

Főzzed meg a finom vasárnapi ebédet, fogyaszd kiccsaládod körében és kis pihizés után fogd karon párodat és irány a szavazóhely! :DDDD

Addigis legyen gondoktól mentes és szép éjszakád!

Lone Wolf 2010.04.11. 00:32:22

@Donna (Cara)mba:Szép álmokat és MSZP mentes ébredést. :)

arlequin 2010.04.11. 00:34:22

@Marcellusca - Éjjen a kampánycsend!: az a baj, hogy a többség rá sem döbben arra, hogy képmutató. igazán csak annak veri ki a biztosítékot, aki napi szintű profizmussal űzi. az aztán ráveszi a többséget, hogy az őszinte ember mennyire aljas, azok meg puszta kényelem és pocsolyamelegség végett követik. mi lesz? mint krisztus urunkkal. keresztre vágják. csak mi fel sem támadunk. de ezt is el kell viselni. szép a kampánycsend, meg a lendvai ildikó is vhol. biztos. csak most éppen nem látom.

Donna (Cara)mba 2010.04.11. 00:35:44

@Lone Wolf: No, ha nem is gondolsz úrihölgynek, a kedvemért hazudj picit:) Ilyen téren ez bocsánatos bűn...

Mit kívánjak neked? 2/3-os Fidesz többséget vagy egy metszett pohárban illatos bort, társaságodba pedig egy kedves, szép, okos nőt, akit másnap is annak látsz?

Tudod mit? Döntsd el te magad, melyiket választod:-D

Szép jójcakát neked is!

Lone Wolf 2010.04.11. 00:35:46

@arlequin: "szép a kampánycsend, meg a lendvai ildikó is vhol. biztos. csak most éppen nem látom."

Gondolom ezért találod szépnek nemde?

Lone Wolf 2010.04.11. 00:38:14

@Donna (Cara)mba: "társaságodba pedig egy kedves, szép, okos nőt, akit másnap is annak látsz?"

Na látod, ez jól hangzik. :)
Befizetnék rá, még akkor is, ha huzamosabb ideig tényleg nehezemre esik elviselnem a humán társaságot. Jóéjt!

www.youtube.com/watch?v=QjQXS3OSWqQ

UI: Öhhh na azé'rt jobb lenne ingyé'rt! :D

arlequin 2010.04.11. 00:39:01

@Donna (Cara)mba: jahajj. kisütötte közben az újabbat. hazajöttem és szurokfüves-köményes-snidlinges grahamkenyeret rittyentett az orrom alá, vagy jó három méterre (nagy ám az orrom, belefér egy egész kocsideréknyi szar szaga). ily büdös volt, képzeld. hát nyilván erre az ember előkapja a butykost.

Marcellusca 2010.04.11. 01:00:44

Jó éjt, Mindegykinek!

süti beállítások módosítása