Skip to content


       Szűrés lista

A Fidesz (titkos) 30. pontja: a Hírcsárda helyrerakása

A Fidesz helyretette a Hírcsárdát, avagy a hónap legnagyobb öngólja.

A Hírcsárda egy kamuhíreket halálos komolysággal megjelentető oldal, és egyszerűen zseniális.

Nézzünk meg pár "hírt" az elmúlt napokból, valószínűleg ezek is mind megtévesztették a minisztériumot:

"Botrányos autóbalesete ellenére is Stohl András játszhatja Janus Pannoniust egy új magyar filmben. Stohl újraértelmezné a szerepét, és a nevét is Herojinos Pannoniusra változtatná."

"Józanul látták Stohl Andrást
„S. Andrást megállítottuk a beléptetőkapuknál, mert gyanúsan viselkedett. Csendben, rendezett külsővel sorban állt, és ez tűnt fel a biztonságiaknak” – számolt be az esetről Hardy Mihály, a Budapest Airport szóvivője.
"

"Az elmúlt hetek személyi változásai után a Fidesz offenzívát indít Schmitt Pál népszerűsítése érdekében – Orbán Viktor sajtótájékoztató keretein belül jelentette be: a júliusi Playboy címlapján és belső oldalain az új köztársasági elnök lesz majd látható.
„Nagyon érdekes volt a Palival együtt dolgozni, eleinte kicsit félénk volt, de a rutinom segítségével hamar levetkőzte a gátlásait” - nyilatkozott a rendhagyó sorozatról a férfimagazin fotósa, Nánási Pál.
"

"A Facebook-on indult mozgalom  szavait meghallva, a kormányzat lemond az augusztus 20-i budapesti tűzijátékról, és azt az árvízsújtotta Felsőzsolcán és Edelényben tartják meg, az ott lakók nehéz helyzetére tekintettel extra lézershowval és DJ Bobóval."

A gaz hírferdítők azonban június 22-án Hoffmann Rózsa államtitkárt vették célba, a Google cache szerint ezzel:


Hoffman Rózsa a focipályán is engedne buktatni 


„A foci olyan mint az élet, ezért ha az iskolában lehet buktatni, lehessen a pályákon is” – nyilatkozta Hoffman Rózsa.

„Az iskolában sem engedjük ezentúl ezt a liberális nyimnyám hozzáállást, hogy majd belejön a gyerek, majd felzárkózik, amikor már másodikban is látszik, hogy buta mint egy vödör sár.  És nálunk sajnos ugyanez az attitűd látszik a focipályákon is: mindenki buta fejjel rohangál, nem tudják mihez is kezdjenek. Hát kezdjék el egymást is buktatni, akkor majd legalább egymás elől elfutnak, ha már a labdával nem tudnak mit kezdeni” – fakadt ki az államtitkár a buktatási törvénytervezetét kritizáló hangok kapcsán.

 


A Hírcsárda aknamunkáját nem nézhették tovább tétlenül a Minisztériumban, így Dobi Ágnes sajtóreferenst bízták meg a Hírcsárda megregulázásával:


Tisztelt Szerkesztőség!

Hoffman Rózsa a focipályán is engedne buktatni címmel megjelentetett anyag az első szótól kezdve az utolsóig hamis tényállítás, ugyanis önök idézőjelben adtak közre egy, az államtitkár által soha el nem mondott szöveget. Az idézőjel használatával azt sugallták, hogy az államtitkár szavait szó szerint idézik. A megtévesztést fokozza, hogy illusztrációként egy létező – megjegyzem szerzői jogi védelem alatt álló – parlamenti ülésen készült képet manipuláltak. A fotó tulajdonosától az Index főszerkesztőjének tájékoztatása szerint a hircsarda.hu nem kért, és értelemszerűen nem kapott engedélyt a felhasználásra, tehát a szövegtorzításon túl ezzel is jogsértést követtek el. Ismételten a leghatározottabban felkérem Önöket, hogy az írást haladéktalanul távolítsák el.

Üdvözlettel:

Dobi Ágnes
a HEFMI Oktatási Államtitkárságának sajtóreferense


A Hírcsárdának az alábbi szöveget kellett volna kitenni, de persze ők kitették az egész levelet:


A hircsarda.hu Hoffman Rózsa a focipályán is engedne buktatni címmel megjelentetett írásában megtévesztő módon, szó szerinti idézetként adott közre egy, az államtitkár által soha el nem mondott szöveget. A jogsértő anyag eltávolításán túl, elnézést kérünk a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium oktatásért felelős államtitkárától.


#1 Nos, Hoffmann Róza bizony kettő darab "n" betúvel írja a nevét.

#2 Az oktatásért felelős államtitkár a Nemzeti Erőforrás Minisztériumában van.

# Dobi Ágnes halál komolyan azt mondta az Indexnek, hogy "semmi bajuk nincs a vicces oldalakkal, de a hircsarda.hu szerzőinek jelezniük kellett volna, hogy ez egy viccoldal. Mert azáltal, hogy idézőjelben közöltek badarságokat, mintha azokat valóban az államtitkár asszony mondta volna, sokakat megtévesztettek. Hoffmann Rózsa sajtóosztályának megrendült telefonokra kellett válaszolnia, mert voltak, akik elhitték a hircsárda álhírét. Ezért kértek helyreigazítást."

"Megrendült telefonok" ... "jelezni kellett volna" ... OMG!
Hogy ássa maga alatt a gödröt a túlbuzgó ostoba sajtóreferens picsa, beszarás.

Bmeg, ezek nem értik a viccet, és nem is szeretik! :-)

Ágnes, javaslom, mindig az impresszummal kezdd: "Ez egy álhíroldal. Tele hírparódiákkal. Az oldalon feltüntetett hírek kizárólag a szerkesztőség álláspontját, vagy annak teljes ellentétét tükrözik."

Amúgy meg tiszta szégyen, de már egy Hírcsárda is megelőzött minket, mert tőlünk még soha sem kértek helyreigazítást.

Ma minden blog egy kicsit Hírcsárda is, veletek vagyunk srácok!

(Holnap újság blog, nehogy elérjen téged is a sótlan narancshenger!)

A fenti sztori nem vicc, sajnos (Szily megerősítette).

Címkék: blog fidesz abszurd

A bejegyzés trackback címe:

https://vastagbor.blog.hu/api/trackback/id/tr612125156

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Jobbegyenes 2010.07.02. 22:30:59

 Egyenesen az arcunkba, pontosabban arcunkon lévő két érzékszervünkbe. A szemünkkel látjuk, a fülünkkel halljuk a híreket, mit is jelent a gyakorlatban Fidesz-kotmányzás, vagy ahogy ők hívják, a Nemzeti Együttműködés Rendszere. Eddig is sejtettem,...

Trackback: Pravdácska, vodkácska, szakszervezeti könyvecske, ... 2010.07.02. 20:38:11

Örömteli (!) hír - ha máshol nem is, legalább nemzeti kulturális ökörségünk felvirágoztatása érdekében haladéktalan lépéseket tett a kormány. Ez az első terület, ahol TÉNYLEG haladunk. Ami nekem a Kádár korszak óta hiányzott, az a politi...

Trackback: Hoffmann Rózsa hülye - állítja az Egyenlítő TV 2010.07.02. 18:49:21

Érdekes időket élünk. A kormány vicclaptól kért helyreigazítást. A teljes sztori itt olvasható. Szerkesztőségünk rövid kupaktanács után úgy döntött, hogy ezentúl mi már cikkeink megírásával egy időben helyreigazítjuk magunkat, ezzel időt és pénzt takar...

Trackback: A kormányzat beüzent a Hírcsárdának 2010.07.02. 14:03:39

Nem tudom pontosan leírni azt az érzést, amit éreztem, mikor elolvastam a Képviselő Funky mai posztját. De azt hiszem valami ilyesmi impulzus sújtott le rám: Te jó ég! Bazd meg! Bazd meg! Bazd meg! Áááááááááááááááááááááááááá. Helyreigazítást kértek a ...

Trackback: Rövid hír 2010.07.02. 13:34:17

"Dobi Ágnes - Hoffman(n) Rózsa halálának 6. évfordulóján - megköszönte blogunknak az érdeklődést és az együttérzést, de elhárította kérdésünket, miszerint még meddig kíván Hoffman(n) Rózsa sajtómunkatársa maradni."Izgatottan várjuk a fejlemén...

Trackback: Zavar az erőben 2010.07.02. 13:25:01

Ámokfutás, vagy másként mondva baki baki hátán. Nagyjából így jellemezhető a kormányzati kommunikáció elmúlt egy hónapja. Pedig erősen élt bennem az az emlék és illúzió, hogy a Fidesz legalább ebben jó. Hát a jelek szerint ebben biztosan nem.Gyanakodta...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mr. Acid 2010.07.02. 13:16:53

Már jeleztem máshol is, itt is megteszem, amennyiben bármelyik államtitkárnak szüksége van egy józan... illetve inkább paraszti ésszel megáldott, normális emberre, akkor a sajtófeladataik ellátását Dobi Ágnes fizetésének harmadáért napi 4 órában vállalom. :D
A hírhez: azért nem semmi, hogy valaki ennyire butus legyen. Legalább az általa képviselt személy, szervezet nevét illene helyesen leírni!

El Topo (Sgt. Elias) 2010.07.02. 13:25:26

Képzeljétek el azokat a megrendült telefonokat! Faszom.

Seduxen (már NEM dr.) 2010.07.02. 13:26:49

Kérek engedélyt hazamenni!

"Hoffmann Rózsa sajtóosztályának megrendült telefonokra kellett válaszolnia"

helyett azt olvastam elsőre, hogy

"Hoffmann Rózsa sajtóosztályának megrendElt telefonokra kellett válaszolnia"

maxwell murder 2010.07.02. 13:27:15

komolyan vették a hírcsárdát? ennyire alulfejlett a humorérzékük? döbbenetes...

Von Siebenbuergen · http://koszelet.blog.hu/ 2010.07.02. 13:28:09

@Mr. Acid:
Nincs esélyed.

"Dobi Ágnes - Hoffman(n) Rózsa halálának 6. évfordulóján - megköszönte lapunknak az érdeklődést és az együttérzést, de elhárította kérdésünket, miszerint még meddig kíván Hoffman(n) Rózsa sajtómunkatársa maradni."

Na, ezzel vajon mi lesz, Ági? Direkt " " között van : )

Mr. Acid 2010.07.02. 13:31:25

Hírcsárdáról (vigyázat, álhír!!):
"Ez a Kelet-európai sajtószabadság világnapja."

eszkep 2010.07.02. 13:33:00

Mi ebben az öngól? Ebben az EGYETLEN mondatban benne van a lényeg:
"semmi bajuk nincs a vicces oldalakkal, de a hircsarda.hu szerzőinek jelezniük kellett volna, hogy ez egy viccoldal."

Gondolj bele Zero, egy két hülye itt is van, aki mindent beszop... Apropó, visszakanyarodva az "Index-figyelő" poszt ötletére: Ők voltak képesek leírni hosszas elemzésben a kormányváltás után, hogy a FIDESZ államosítani fogja a magánnyugdíjpénztárakat.

Kicsit Karcos 2010.07.02. 13:34:14

Szánalmas, nevetséges.

A Fidesz gőzerővel dolgozik rajta, hogy az elmúlt évtizedek legdilettánsabb és legarrogánsabb kormánypártja lehessen.

Apropó, 29 (+1) pont, amit annyira dícsértem, kiderült, hogy a fele sem úgy lesz, ahogy mondták.

Aki pedig jobbhoroggal válaszol egy tréfára, annak nincs keresnivalója a közéletben.

El Topo (Sgt. Elias) 2010.07.02. 13:35:42

@eszkep:

Igen, negyed kiló szmájli mellékelésére kéne kötelezni mindenkit, aki humorosat szándékozik írni ezentúl. Ellenkező esetben felkoncoltatik.
Abban mondjuk igazad van, hogy ezt itt is megkövetelné némelyik kislétszámú kommenthuszár.

Von Siebenbuergen · http://koszelet.blog.hu/ 2010.07.02. 13:37:54

@eszkep:

Ez még szánalmasabb, mint Ági ámokfutása : )))

dr. Aullah 2010.07.02. 13:38:25

@eszkep: Figyelitek? És tesz rá egy próbát. Megpróbálja kimagyarázni. Hát ez aranyos.

El Topo (Sgt. Elias) 2010.07.02. 13:38:35

@Kicsit Karcos:

Pontosan!
Én is gondolkoztam rajta, hogy mégis inkább a jobbikra kellett volna szavazni. Azoknak legalább a humorérzékük fejlett. Éppen most keresek kiadót egy kuriózumszámba menő fotóalbumhoz. Az lenne a címe: Vona Gábor ezer mosolya.

eszkep 2010.07.02. 13:40:02

@maxwell murder: Épp ezt momdtam Zero-nak is, hogy hülyéből van elég, ami mindent elhisz. Egyébként megnéztem a cikkeket az oldalon, vannak ugyan humoros hangvételű írások, de nem ez a jellemző...

Arra azért kíváncsi lennék, hogy ezt vajon hányan szopták be:
hircsarda.hu/2-bulvar/8953-schmitt-pal-szerepel-a-jovo-havi-playboy-cimlapjan/

prostatikus vogon jeltz (törölt) 2010.07.02. 13:40:48

Csak óvatosan emberek, az Index fórumról az ezzel foglalkozó topicot seperc alatt törölték.
Csak néztem mint a moziban.....
Az Elvársak nem ellened jönnek hanem ÉRTED.... :-)

Seduxen (már NEM dr.) 2010.07.02. 13:41:50

El sem merem képzelni mi lesz a "holnapiújság" készítőjével... Kerékbetörés? Felnégyelés?

biztos, ami ziher, IDÉZŐJELBE tettem.

Mr. Acid 2010.07.02. 13:42:16

@eszkep: Szar lehet humorérzék nélkül/ilyen humorérzékkel élni.

Noname Cowboy · http://www.rosevalley.hu 2010.07.02. 13:43:10

@eszkep: Ez teljesen olyan mint az amerikai aki a mikróban szárítja a macskát és utánna pereskedik a döglött macska miatt. Mert nem volt ráírva a mikróra, hogy macskát nem lehet benne szárítani! :D:D:D

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2010.07.02. 13:43:27

@eszkep:

Hogy kellett volna jelezniük? Miért kellene? Pont az a lényeg, hogy valóságosnak tűnő, de 100%-ban megállapíthatóan KAMU híreket közölnek.

Mondjuk ha felolvasok egy ilyen hírt egy 10 éves gyereknek, szerintem 10/10 megmondja hogy kamu.

Kicsit Karcos 2010.07.02. 13:44:14

@El Topo (Sgt. Elias): Neked viszket mostanában a tenyered, hogy leszavazz a Jobbikra:)

Amúgy nem tudom, miért kellene kitenni 8 iróniajelet egy ilyen cikk végére. Nem tiltja semmilyen törvény valótlanságok állítását, akár vicc az, akár hazugság.

Eszembe jutott még a nyuszika a hókarón, kb. azt a színvonalat lehozta most a Fidesz-KDNP is.

Ted Striker 2010.07.02. 13:47:11

@eszkep: Olvasni, elemezni, értelmezni

"Impresszum

Ez egy álhíroldal. Tele hírparódiákkal. Az oldalon feltüntetett hírek kizárólag a szerkesztőség álláspontját, vagy annak teljes ellentétét tükrözik. A valósággal való bármilyen egyezés kizárólag, vagy egyes szituációkban a valóság definíciójának értelmezésétől függően részben a véletlen műve. Ezt persze nagyban befolyásolja a véletlen definíciója is: azokat az összefüggéseket, amelyeket még nem ismerünk, vagy amelyek kiszámítása túlságosan költséges lenne, véletlennek tekintjük."

Seduxen (már NEM dr.) 2010.07.02. 13:47:15

@Noname Cowboy: az mind sámli, de ugye a macskára sem volt "ráírva", hogy "Kérjük ne szárítsa mikrohullámú sütőben, mert az a macska tartós károsodásához vezethet!" :)))

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2010.07.02. 13:47:58

@eszkep:

Már a Sándor-palota teljes személyzete dolgozik a helyreigazításon :-)))

El Topo (Sgt. Elias) 2010.07.02. 13:49:09

@Kicsit Karcos:

Jaaaaaj, arra emlékszem! Az a baszomadta Helmeczy, vagy hogy hívták azt a szerencsétlen hülyét!

eszkep 2010.07.02. 13:53:02

@zero: Hát akkor gyengébbek kedvéért nézzük a moricka.hu IMPRESSZUMÁT::

moricka.hu/
(itt rá kell kattintani a linkre, mert keretes oldal).

vagy a Hócipőért:
www.hocipo.hu/index.php?option=com_content&task=view&id=23&Itemid=40

Érdekes módon ezeket nem kötelezik helyreigazításra.
Magyarázzam még, vagy ennyi rávezetés elég?

Megjegyzem, szerintem pont az ilyen Aullah kategóriájú észlények vették komolyan az oldalon olvasható "híreket".

Seduxen (már NEM dr.) 2010.07.02. 13:54:51

@El Topo (Sgt. Elias): "Az a baszomadta Helmeczy, vagy hogy hívták " - igen, ő az.

Hókarón nyuszika, azbaszdmeeeg.

mondjuk azt már akkor sem értettem, ha TÉNYLEG ez hangzott volna el - hókarón nyuszika, LOL bazze - azzal mi lett volna a gond? Állatvédelmi törvénybe és Btk.-ba ütközik, "Állatkínzás előkészülete" címszó alatt, vagy mifasz? :)))

Marcellusca 2010.07.02. 13:55:59

Szerintem meg ennek a posztnak kellett volna "A második figyelmeztetés" címet kapnia. :)))

Mer', ugyi miről is szól ez a "helyreigazítási" kérelem?
Ha nem arról, hogy ... :DDDDD

eszkep 2010.07.02. 14:00:23

@Ted Striker: Ezt ol van? Mert én nem tudom megnyitni.

Von Siebenbuergen · http://koszelet.blog.hu/ 2010.07.02. 14:01:09

@eszkep:

Ágival együtt csúszol lefelé, de legalább sokunkat elszórakoztatsz : )))

Dr. Cica75 2010.07.02. 14:01:31

@eszkep: Jézusom te mekkora droid vagy.

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2010.07.02. 14:02:14

Amúgy szerintetek milyen lehetett egy ilyen megrendült telefon?

Valaki elolvasta, hogy buktatni lehet a focipályán, kikereste a minisztérium telefonszámát, és betelefonált? mert akkor neki is kijárna egy faszkorbács, mert elhitte, és mert képes volt telefonálni ilyen miatt ...

El Topo (Sgt. Elias) 2010.07.02. 14:03:41

@Seduxen:

Csak a kifejezésre emlékszem egyébként, arra már nem, hogy Borókai mire mondta, de emlékszem, hogy a belem kiröhögtem azon a lúzer majmon.:D

dr. Aullah 2010.07.02. 14:03:46

@eszkep: Nem tudom miről beszélsz. Én sosem olvasgattam a fenti oldalakat, de azért ha látok egy kamuhírt, akkor felismerem. Mellesleg jöhetsz más oldalakkal, az nem befolyásolja azt, hogy mekkora egy hülye volt.

eszkep 2010.07.02. 14:03:57

@Cica75: Jézusom te mekkora hülye vagy.

Yooha · http://indafoto.hu/yooha/lego_architecture 2010.07.02. 14:05:27

A Hírcsárda gyáva. Meg a Képviselő Funky blog is, mert beszüntették a kommentelést.

El Topo (Sgt. Elias) 2010.07.02. 14:05:28

@zero:

Ugyanezt a kérdést tettem fel a 2. kommentben.:)
El tudom képzelni, ahogy zemberek kétségbeesetten és megrendüten hívogatják a sajtóosztályt, utcáról, kórházakból és élelmiszerboltokból!

eszkep 2010.07.02. 14:05:40

Most már egyáltalán nem tudom elérni az oldalt,ennyire túl lenne terhelve...?

El Topo (Sgt. Elias) 2010.07.02. 14:06:19

@Yooha:

A K. Funky-n mindig csak 30 kommentet engedélyeznek.

Homeoffice 2010.07.02. 14:06:20

Véleményem szerint nem szabadna egy komoly politikus komoly és fontos döntését ilyen oldalaknak parodizálni. Ebben a pillanatban, amikor a gyurcsány-kormány nyomán romokat tisztitanak a derék politikusok, támogatni kéne őket.

Seduxen (már NEM dr.) 2010.07.02. 14:07:10

@El Topo (Sgt. Elias): a tárgyalásról szóló hörtv-s közvetítés se volt semmi (persze, hogy nem hagyták ki). A Fidesz matematika-tagozatának - akkori - vezetője (Rákay Úr) persze a falba kapaszkodva röhögött, Helmeczy meg az operatőrt is fellökve vörös fejjel rohangált, a riporter meg loholt utána, és csak kérdezett tovább :)))) az is Monthy-ba illő volt .)))

Marcellusca 2010.07.02. 14:07:59

@Gunther: Bazeg, gyere már be a napról! :)))))

eszkep 2010.07.02. 14:08:04

@El Topo (Sgt. Elias): Az impresszum megléte szerintem teljesen triviális követelmény.

insert_click · http://www.kutyapoint.hu/ 2010.07.02. 14:08:20

- Hoffmann Rózsa sajtóosztályának megrendült telefonokra kellett válaszolnia, mert voltak, akik elhitték a hircsárda álhírét.
-... és mit mondtak a telefonálóknak?
- Elkértük a személyes adataikat és töröltük őket a választói névjegyzékből. Nem érdemlik meg, hogy szavazhassanak.

Homeoffice 2010.07.02. 14:09:12

@Marcellusca:

LOL
Gyakorolok. :))))) IM-HO-TEP:))))))
De azért mond már, hogy nem volt jó.:)))

Seduxen (már NEM dr.) 2010.07.02. 14:10:13

@insert_click: " Elkértük a személyes adataikat és töröltük őket a választói névjegyzékből. Nem érdemlik meg, hogy szavazhassanak. "

elég volt a nevüket elkérni. a többi már ment a "kubatov-listáról" :)))))

Flatline_ 2010.07.02. 14:11:24

Ebben szerintem a legszanalmasabb az, hogy nyilvanvaloan nem csak 1 ember nezte meg a T. hivatal reszerol az ominozus cikket amitol elkezdtek haborogni mint a tenger vihar idejen.
Ossz IQ allomanyuk szerintem nem er fel egy taliga apromajomeval.

El Topo (Sgt. Elias) 2010.07.02. 14:11:40

@eszkep:

Jó, majd ezentúl minden kommentemhez impresszumot is csatolok.

insert_click · http://www.kutyapoint.hu/ 2010.07.02. 14:11:57

@insert_click: ja, a Zinternetet is kikapcsótattuk náluk, me' aztat sem érdemlik meg.

midnight coder 2010.07.02. 14:13:13

A baj az ilyen jellegű portálokkal, hogy sok-sok hülye van az országban aki nem jön rá hogy ez humor, és komolyan veszi.

olvasó080906 2010.07.02. 14:15:39

A hircsarda.hu tehetséges PR-osa hogyan vette rá az OktatásiÁllamtitkárságot, hogy a vírusmarketing kapányukban részt vegyen??
Ez a Dobi Ágnes biztosan csendestárs a portálnál, nem?

TaTa86. · http://archiregnum.blog.hu 2010.07.02. 14:15:40

@El Topo (Sgt. Elias): -Hát hallotta kedves Rózsika, azok a kommu...
-Elnézést kérek hölgyem én a titkárnő vagyok, a nevem..
-Rózsika, a kommunisták! Buktatni! Focipályán! Igaz?
-Kezicsókolom, Kovácsné vagyok a titkárnő, de mindjárt kapcs...
-Rózsika, ott volt az idézőjel! Hát igaz? Azok a kommisták!
-Kapcsolom!

Saint 2010.07.02. 14:15:57

Ez a hír brutális :D Én úgy magyaráznám ki, hogy a levél amit küldtek az is csak egy állevél volt, és majd megkérik az állevél küldőt, hogy javítsa ki a levél tartalmát, mert a Fidesz sosem dőlne be egy álhírnek :)

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2010.07.02. 14:18:10

-Halló?
-Halló!
-Halló?
-Halló? NEFM?
-NEFM? Nem, ez a HEFMI!
-HEFMI? Nem a NEFM? Itt dolgozik az a Hoffmann?
-Az államtikár asszony? Igen, itt!
-Neki szeretném üzenni, hogy megrendülten olvastam a nyilatkozatát azon az izé .... zinterneten, hogy a drága kisunokámat az ördögien cselező Karcsikát rúgják fel a focipályán!
-Elnézést, hol olvasta ezt?
-Hír... ööö... hírízé ... hírköcsög vagy tudja a tököm ...
-Utána fogunk nézni asszonyom, és szeretnénk megnyugtatni Önt, hogy a NER rendszerében senki sem kívánja Karcsikát felrúgni a focipályán, ha esetlen történt ilyesmi régebben, azért kizárólag a Gyurcsány-Bajnai kormány tehető felelőssé.
-Nagyon szépen köszönöm, megnyugodtam.

Seduxen (már NEM dr.) 2010.07.02. 14:19:04

@TaTa86.: "Hállllllóóóóó, HÁLLLÓÓÓÓÓ!! Ott van mééég? Letettte...."

Homeoffice 2010.07.02. 14:19:18

Szerintem megdőlt a legvékonyabb könyv rekordja.. (A német humor 100 éve..)
Most a győztes a KDNP-humor 20 éve:)

tiborc2008 2010.07.02. 14:20:44

A régi segghülye hivatalnokok helyett vadonatúj seggfejek jöttek.

Vaszilics Fedor Emánuel 2010.07.02. 14:21:23

Erre (is) mondta egykor egy bölcs ember: Akinek humora van az mindent tud, akinek nincs, az mindenre képes.
És ez nem vicc!

Johnny336 2010.07.02. 14:27:23

Értem én a tréfát. Csak nem szeretem :)

reKorrekt 2010.07.02. 14:27:23

Nem lepődnék meg azon ha konkrétan egy minisztériumi dolgozó olvasta volna az ominózus posztot. Persze szigorúan ebédidőben vagy péntek 2 óra után, egy kávéház wifijét használva.

rozsomák 2010.07.02. 14:28:13

Szerintem a hírcsárda helyretevése ősi magyar szokás lesz és még a devizahiteleseken is segít..

tiborc2008 2010.07.02. 14:30:12

fidesz annyira túlnyerte magát, hogy káderhiánnyal küzd, most jut hivatal a leghülyébbnek is.
Pedig az előző kormányzatuk alatt se dúskálhattak káderekben, az oktatási szakpolitikusuk egy semmire se jó általános iskolai napközis tanár volt.

rozsomák 2010.07.02. 14:31:23

@rozsomák:
félreértések elkerülése végett, a hírcsárda helyretevése már Trianon óta várat magára és ezenkívül sok jó hírcsárda lehet majd sok jó hírrel, csak most egy kicsit haragszunk így virtuálisan és jobb ez, mintha nem haragudnánk, hanem egyből lőnénk.
Van ellenvetés ?
Ugye, hogy nincs..

Dr Kangörény 2010.07.02. 14:32:47

Baszki, és még van olyan ember, akiben annyira buzog a párthűség, hogy itt is védi a védhetetlent - mert az a párttól jött.

Egyébként a minisztérium csak kipróbálta, hogy mi lesz, ha elfogadják a lex répássyt. Az lesz majd a szép új világ, hiszen akkor a rózsa is írhatna majd a hírcsárda.hu-ra személyes érintettség révén.

Viszont az szomorú, hogy valamilyen szinten működik az öncenzúra, hiszen az eredeti álhírt már nem találtam meg az oldalon, pedig érdekes lett volna a bíróság ítélete ebben az esetben (értsd: ott is annyira hülyék dolgoznak-e, mint a minisztériumban).

Marcellusca 2010.07.02. 14:33:03

@Gunther: Mondtam én, hogy nem jó? :)))
Mondjuk azt sem, hogy igen. :DDDD

SzaGyu 2010.07.02. 14:33:09

Helyre igazítás: Dobii Ágnes
a HEFMI Oktatási Államtitkárságának sajtóreferense a mai napon (mint sajtóreferens) elhúnyt. (?)

Ted Striker 2010.07.02. 14:33:57

@eszkep: Oldal legalja (legörgeteted oszt ott látható © 2010 Hírcsárda | Impresszum | RSS | Gyakran Ismételt Kérdések | Szakértői stáb)

Taxomükke (UK) 2010.07.02. 14:35:25

@Mr. Acid:
"A Fidesz-KDNP kormány javaslatának értelmében szeptember 31-e lesz a Kelet-Európai Sajtószabadság Világnapja."

Janiszta · http://www.ejatekok.com/ 2010.07.02. 14:36:13

Azt az idióta anyuka... Ne igaz!!! Ez a felelős kormányzás:) Viki kirúgni!!! De azonnal, mindkettőt:)

Marcellusca 2010.07.02. 14:36:47

@insert_click: Még az áramot sem érdemlik meg, csak a gázt. :))))))

Mán el is vagyok határolódva magamtól!!! :DDDDDDDDDD

sapuh 2010.07.02. 14:36:56

Külön érdekes, hogy a hircsarda.hu többi, kormánypárti politikust érintő hírére nem kétrek helyreigazítást.

Tényleg Scmitt Pál feszít majd a következő Playboy-ban! :)))

Homeoffice 2010.07.02. 14:38:14

@Marcellusca:

Nah tessék!!! Már megint a gáz! NÁCZI!!!
:D:DDDD

Sátán meg a Jocó 2010.07.02. 14:38:21

Megdöbbenésemnek adok hangok, hogy eleddig még senkinek nem volt mersze felvetni Orbán Viktor személyes felelősségét.

Ted Striker 2010.07.02. 14:39:08

Bréking nyúz... az úthenger dübörög tovább

Vadai Ágnes az újonnan létrehozandó Agitációs és Propaganda államtitkárság Média osztályának leendő államtitkár-helyettese nyilatkozott a Reuters hírügynökségnek a "média-alkotmányként" elhíresült törvénycsomag céljairól, bevezetéséről, és annak következményeiről.
Külön kitért ezen rendelkezéseknek a külföld médiájára gyakorolt hatásaira is, riporteri kérdésre válaszolva példaként hozta fel a Mothy Python Flying Circus nevezetű sorozatának " Dirty hungarian phrasebook" munkacímet viselő etűdjét.
Ahogy a Fidesz szakpolitikusa fogalmazott, ez a poénosnak szánt rész iskolapéldája a kiegyensúlyozatlan tájékoztatásnak, mely meglehetősen negatív és hamis színben tünteti fel Magyarországot, ezért a kormány haladéktalanul tárgyalásokat kezdeményez az alkotókkal, mely során megpróbálják rábírni az érintetteket arra, hogy forgassák újra ezt a jelenetsort. Bár arra a Reuters tudósítója is rámutatott, hogy jelenleg még törvénytervezet formájában sem létezik az a szabályozás mely ezt lehetővé tehetné, Vadai - aki maga is egy a még jövőben felállítandó hivatal reménybeli vezetője - meglehetősen magabiztosan reagált: - Majd visszamenőleges hatályú lesz...
A politikusasszony azonban aláhúzta, nincs olyan szándékuk, mely szerint az egész jelenetet kivágatnák a sorozatból, mert, ahogy fogalmazott "az a kommunista cenzori időket idézné, amelyekkel ez az ország és a Fidesz is évekkel ezelőtt leszámolt" véleménye szerint "csupán a mai kor korszerű szelleméhez igazíttatnák" a jelenetet.
A megvalósítás részleteiről bővebbet nem árult el, hiszen jelenleg még a tárgyalások előtt vannak, és mint elmondta, számos ötlet merült fel arra vonatkozólag, hogyan is lehetne megteremteni a politikai egyensúlyt: - Ugyan a Nemzeti Együttműködés Forradalmi Kormányának intézkedéseinek kidomborítására nincs lehetőség a műfaj korlátai miatt, de ez kiváltható azzal, ha az elmúlt rendszer "liberálbolsevik" kormánytagjait figurázzák ki a jelenet során - fogalmazott Vadai. Példaként említtette, hogy a jelenet egyik leginkább a közszájon forgó mondatában ("Drop your panties, Sir William; I cannot wait until lunchtime!" - a szerk.) a "Sir William" nevet "Gyurcsány Ferenc"-re cseréltetnék, valamint a közismerten halandzsa "Yandelavasa grldenwi stravenka" szöveget - melynek hallatán a jelenet magyar turistája annyira felháborodik, hogy leüti az eladót - "Én listán az emeszpére, de egyéniben eszdéeszre szavaztam!" mondattal kívánják kiváltani.
Arra a felvetésre, hogy az eredeti jelenet újraforgatása nincs lehetőség, lévén Graham Chapman sajnálatos módon már nincs az élők sorában, a Fidesz médiapolitikusa azt felelte, hogy "A törvénynek minden körülmények között érvényt szerzünk, az ön által említett tényező nem kizáró ok csupán kifogás - fotoshop, számítógépes animáció, satöbbi, elvégre a XXI. században élünk...Tessék megoldani, erre kaptunk meg a magyar emberek 2/3-os felhatalmazását."

:-))))

tobias2 2010.07.02. 14:39:56

Vajon mikor közli a Hírcsárda, hogy a helyreigazításkérés kamu volt, mert a Kretén olvasói viccelték meg a Minisztérium nevében? :)

rozsomák 2010.07.02. 14:41:47

@sapuh: KIfejezetten kirúgtam az összes minisztérium szóvivőjét és -hozóját, hogy nem reagáltak erre az arcátlan hírre, hogy Schmitt Pál lesz a jövő havi Plaijboj - ugye, jól írom ? - címlapján, amikor is direkt megegyeztünk, hogy csak a szeptemberi címlapon lesz ott....

Denimm 2010.07.02. 14:43:07

vajon tényleg van olyan idióta barom aki ezt a hírt a hírcsárdán elolvasva telefont ragad és megrendült hívásokat kezdeményez? :-) faszom,nem tetszett neki hogy viccet csináltak belőle.
Megjegyzem nekem tetszett a cikk.És van a pofáján bőr levetetni?Ez olyan féreg dolog.
Már elnézést kedves H.R. Pedig ez nem volt egy hú de nagyon sértő álhír.Ezért elég nagy kár volt cirkuszolni.

badseed 2010.07.02. 14:45:26

a cenzúra annyira bedurvult, hogy törölték is az oldalt?! vagy csak nálam nem jelenik meg többé?

Marcellusca 2010.07.02. 14:45:29

@TaTa86.:
@zero:
@Seduxen:
Idézni szeretnék egy (asszem Hollószínház) idézetet, ami rátok nagyon illik:
"Ez a gyerek meg nem normális."
xD

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2010.07.02. 14:45:38

Napot náczikok!Valahogy eszembe jutott:
Hruscsovot kérdezték egyszer,mi a hobbija?
-A rólam szóló vicceket gyűjtöm.
-És sokat gyűjtött össze?
-Hát,úgy három lágerre valót.

TuRuL_2k2 · http://maglyatuz.hu 2010.07.02. 14:47:48

---
Ágnes, javaslom, mindig az impresszummal kezdd: "Ez egy álhíroldal. Tele hírparódiákkal. Az oldalon feltüntetett hírek kizárólag a szerkesztőség álláspontját, vagy annak teljes ellentétét tükrözik."
---

Ezt frissen tették bele, korábban nem szerepelt az impresszumban:
eszpee.underground.hu/post/761037990/a-hircsarda-impresszumanak-egy-hetes-es-mai

bomi 2010.07.02. 14:50:59

Médiahack. Egyértelműen a Hírcsárdának egy nagyon jól sikerült reklámfogása, eddig gyakorlatilag mindenki beszopta. Hiába, ügyesek a fiúk! (Lásd: DÁ hivatkozása "megrendült" telefonokra - ezek nem érkezhettek mástól, mint a Hírcsárda (telefon)betyárjaitól. Ebben majdnem biztos vagyok, a körülmények mindenesetre nagyon gyanúsak.)

Marcellusca 2010.07.02. 14:51:32

@Sátán meg a Jocó: Mer', az ilyenkor nincs.
Egyébként mindenre és mindenkire ő tesz javaslatot a pártban, a frakcióban és a kormányban, melyet heves fejbólogatások mellett meg is szavaznak, de mikor borul a bili - mégha csak ilyen kis pitiáner f@szság miatt is - ő mán nem is vót ott. :)

kamasuka 2010.07.02. 14:53:58

Nem akarok akadékoskodni, de van egy kamu oldal és egy leközölt levél.

Nem azért, de mi az a HEFMI? Nem Nemzeti Erőforrás Minisztériumnak hívják? (NEFMI)
És pont a sajtóosztály ne tudná az államtitkár nevét?

Kicsit kamuszagunak tűnik a dolog.

Nem lehet, hogy kibaszták a sajtóosztály vezetőjét, és az így állt bosszút? Sajnos nincs frissítve az oldal.

Gerusz · http://gerusz.blogspot.com 2010.07.02. 14:53:58

Gondolom vannak páran, akiknek nem kell bemutatni az oldal amerikai megfelelőjét, a The Onion nevezetű lapot. Érdekes módon még az ottani politikusok is képesek voltak felfogni, hogy az oldal álhíreket közöl, pedig azért ők se éppen zsenik (khm... Palin... khm...).
Szánalmas.

Kicsit Karcos 2010.07.02. 14:54:04

"a hónap legnagyobb öngólja"

Ezzel azért vitába szállnék, volt itt öngól az elmúlt hónapban szabadrúgásból, bedobásból, szögletből, túlsó kapufáról, csukafejesből, ollózásból, sarkazásból, luftrúgásból, sirály tarkóján megpattanó lövésből, hazaadásból és játékvezetői labdából is.

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2010.07.02. 14:54:43

@eszkep:

Ne haragudj, hogy megkérdezem, de.......te sosem szoktál nevetni?

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2010.07.02. 14:56:32

@Kicsit Karcos:

már július van :-)
új hónap, új gólok

világoszöld 2010.07.02. 14:58:21

Van aki ezen még meglepődik??????? Az államtitkár asszonyhoz képest egy hivatásos siratóasszony is "stand up" komédiásnak számít. Miért is lenne humora????? Akinek humora van, mindent tud, akinek humora nincsen, mindenre képes

holex · http://fred-basset.blogspot.com 2010.07.02. 14:59:38

tegye inkább a seggébe a fejét, aki annyira hülye és tájékozatlan majom, hogy nem tudja egy hírről eldönteni, hogy az kamu-e vagy valódi. vagy ha bizzonytalan, akor nem tud utánajárni és kellő megerősítést/cáfolatot szerezni. ha ennyi értékítélet/talpraesettség nincs benne, akkor könyörögve kérdem én, hogy a picsába nem halt még ki a természetes kiválasztódás során az ilyen bunkó?

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2010.07.02. 15:00:08

@kamasuka:

nem nagyon tiltakozik senki sem, pedig már mindenhol kint van a hír ...

Yasashi Tanuki 2010.07.02. 15:00:50

Kezdőként kormányzati pozicióban még belefut az ember ilyen bakiba.
Ez az egész engem arra emlékeztet, mint amikor Simicska a sajtón keresztül üzent a családját fenyegetőknek, hogy leszámol velük aztán kiderült, hogy egy biztosítós szövegét vélte fenyegetésnek.

index.hu/politika/belfold/2006/valasztas/pturul/0304smscsk/

jozicsenko 2010.07.02. 15:01:00

??? úgy látom megrohanták a hircsárdát, mert az elöbb nem értem el

nem baj, a facebookon már van 2000 rajongójuk..

landínó · http://www.terepjaro.com 2010.07.02. 15:05:06

Dejó! mennyien belefutottak ebbe az ÁL-helyreigazításba... hihi.
Kíváló látogtottságnövelő, tényleg gratulálok a kitalálójának!

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2010.07.02. 15:07:59

@holex:

ne beszélj így kérlek a választójoggal rendelkező honfitársainkról :-)

Kicsit Karcos 2010.07.02. 15:09:05

@landynó: benne van a pakliban, hogy a helyreigazítás is a Hírcsárda agyszüleménye.

Amúgy majdnem mindegy, hogy így történt, vagy csak hihető, hogy így történt.

kamasuka 2010.07.02. 15:09:21

@zero:
Emlékszel még erre?

www.hirszerzo.hu/cikk.trukkozes_csalas_meglepetes_-_itt_vannak_a_partlistak.144275.html

"Az atv.hu úgy tudja, hogy a Fidesz füzesabonyi önkormányzati képviselője családjával együtt a MIÉP-nek adta kopogtatócéduláját – legalábbis az ajánlószelvények tanúsága szerint. Az említett képviselő a választási bizottság megkeresésekor felháborodott reagált, mondván céduláját nem a MIÉP-nek, hanem a Fidesznek adta."

Aztán kiderült, hogy kamu az egész, mert TILOS érdeklődni, hogy ki kire adta ...

Nem védenék senkit, elég sok hülye dolgozik a közigben, de hogy elqurják a nevet, és a minisztérium nevét, és pont a sajtóosztály, majd pont a "képviselő funky" keresi meg őket, és nekik válaszolnak egy másik nagy baromságot. Ez így kicsit sok. Persze elképzelhető, de ált. a sajtóosztályon nem feltétlenül az IQ betyárok dolgoznak. A spanyoloknál is van kamuhír nap. Lehet, hogy nálunk ez július 1.? :D

pszicho pete · http://elitklub.blog.hu/ 2010.07.02. 15:09:38

Szerintem benneteket azért nem ért el a helyreigazítási gőzhenger (fura, erre van erőforrásuk), mert minden szó igaz abból, amit leírtok. Lehet, nem találnak fogást a vastagbőrön.

Agyalap 2010.07.02. 15:09:57

Nem értitek Hoffmann Rózsa és a sajtóreferens humorát? Megáll az eszem...

Wrex 2010.07.02. 15:10:14

Jelezném, a Hírcsárda impresszumában ez is szerepel:

"Azonban helyreigazítást vagy egyéb változtatási kérést, csak levélben, felbélyegezett válaszborítékkal együtt tudunk csak elfogadni. Helyreigazítás esetén pedig a levélnek tartalmaznia kell 6600 forint helyreigazítási díjat, kis címletű magyar bankjegyekben. Ezek hiányában semmilyen kérésnek nem tudunk eleget tenni."

Ennek fényében kell értelmezni ezt a mostani "helyreigazítást".

rolika 2010.07.02. 15:10:57

Megpróbáltam felolvasni a kollégáknak a Hoffman-féle álhírt, de röhögésbe fulladt(am) :-DDD

Hírcsárdát meg nem is ismertem eddig, mostantól könyvjelzőzve :-)

kamasuka 2010.07.02. 15:11:17

@TuRuL_2k2:
De mi nem kamu? Egyelőre egy hírcsárdán lehozott levélre reagál a ballib sajtó, amit a képviselő funky és "más értelmiségiek" még tovább hypeolnak.

ingenium rusticus /nyomokban félázsiait tartalmaz! · http://kigondoltam.blog.hu/ 2010.07.02. 15:12:02

Ki az az idióta, aki felemelte a telefont???
A Jobb oldalnak híresen szar a humorérzéke. Szinte nincs is.
Hallotta már valaki Tomcat-et viccet mesélni? Szánalmas.

TaTa86. · http://archiregnum.blog.hu 2010.07.02. 15:12:11

@holex: Valószínűleg eddig földet túrt napszámosként, vagy cseléd volt... Szerencsére felvilágosodott liberális demokráciánkban most már ő is egyenlő mindenkivel, és ugyanolyan beleszólása van a politikába mint egy homo sapiens sapiensnek.

pszicho pete · http://elitklub.blog.hu/ 2010.07.02. 15:12:22

Amúgy most Hofmann Róza vagy RózSa? Ha már egyszer belekötöttél, tudd, hogy te is elírtad, aztán jöhet a tényleges helyreigazítás :))

kamasuka 2010.07.02. 15:12:55

@rolika:
Na erre volt jó a dolog. Egy kevésbé ismert, de jó poénforrást még többen megismertek.
Azért egy pillantást vetnék a levélre.

holex · http://fred-basset.blogspot.com 2010.07.02. 15:19:03

@zero: HELYREIGAZÍTÁS: helyezze inkább az ánuszába a nyak feletti koponyacsontot (annak minden külső és belső tartalmával együtt), aki az elfogadott és igazol 100-as átlagos intelligecia hányados értékéhez képest jelentős hátrányban van szellemi telesítőképességében, ezáltan józan ítélőképessége olyan mértékben működésképtelen, hogy nem képes minden kétséget kizárólag megállpítani egy adott írott szövegről annak valóságtartalmát. azonban előfordulhat, hogy olyan szellemi képeséggekkel rendelkezők is elbizonytalanodnak, akik egyébként helyes értékrendben látják a világot, ebben az esetben kéretik és javasolt különböző forrásokból beszerezni az adott szöveg értelmezésének pozitív vagy negatív megerősítését. előfordulhat, hogy valaki nem rendelekzik ezen képességgel és készséggel, ebben az esetben felmerülhet a kérdés, hogy az oly nagyrabecsült és igazolt evolóció során az ilyen példányoknak hogyan lehet mégis ilyen magas az élveszületési aránya, a többi egyébként minden tekintetben életképes egyed mellett?

kolompar.sara · http://ferfibunozes.blog.hu 2010.07.02. 15:20:58

hofman(n)rozsa azt nyilatkozta:
"egy tekintelyelvu diktatorikus kormanyzatnak nincs szuksege olyan alattvalokra, akik kello onbizalommal rendelkeznek, kepesek kiallni sajat igazukert, megfeleloen tudjak kommunikalni sajat velemenyuket, onallo donteseik vannak, s kreativak. Szamunkra az a fontos, hogy az 1000 eves magyarsag fobb tortenelmi esemenyeit bemagoljak, s megfelelo hangerovel tudjak egyutt kiabalni: Eljen a vezér! Ja! s ne igy kisbetuivel írják, hanem tanuljak meg helyesen: Éljen a Vezér! Ezért visszavonunk minden olyan nevelési-oktatasi elvet, ami figyelmbe veszi a tanulok egyéniségét, képességeit, készségeit, s szükség esetén újra engedélyezzük a nádpálca használatát!"
S ez halálosan komoly!!! Biztos forrásból tudom!

(Ha holnapig nem kernek helyreigazitast, mindenki el is hiheti nekem!)

holex · http://fred-basset.blogspot.com 2010.07.02. 15:21:51

@TaTa86.: kapa... és... ööö... csákány. igen. csákány!

Dr. No 2010.07.02. 15:22:39

@laspalmas: "Ne haragudj, hogy megkérdezem, de.......te sosem szoktál nevetni?"

Dehogynem! Amikor Miniszterelnök Úr Őexcellenciájának nevetni méltóztatik, akkor mindig!

bomi 2010.07.02. 15:24:01

@kamasuka: Abszolút egyetértek, mint írtam is @bomi: feljebb, ez szinte biztos, hogy a Hírcsárdás fiúk jól sikerült médiahackje. És mindenki beszopta!

kolompar.sara · http://ferfibunozes.blog.hu 2010.07.02. 15:27:54

@bomi: senkisemtudhatja(azaz mi nem), de csak akkor jo a mediahack, ha hiheto, s mivel az, az magaban minositi a rozsat es a rozsakertet!

Makk Ász 2010.07.02. 15:32:46

Kedves Olvasóink!

Az alábbiakban egy hühyeség közreadása következik, aminek semmi, ismétlem SEMMI köze sincs a valósághoz!!!

Nem szeretem a fennálló hatalmat. El kell ismernem viszont, hogy a leckét a hatalom megragadásáról és annak megtartásáról kitűnően megtanulták:
- építs ki tömegbázist
- legyenek megbízható kádereid
- számolj le a külső és belső ellenséggel
- a vezér tévedhetetlen.
Ezek tehát megvannak. Az agit-propon még kicsit dógozni kell, de fog ez menni elvtársak.

Beismerem, hogy a cikkben szereplő szituáció illetve az arra adott reakció egy letünt korra emlékeztet. Amikor leszóltak a megyei agit-propról, hogy rúgjátok már szét xy seggét mert hülyeségeket beszélt.

A legfontosabb:

Mindenkitől ezúton kérek elnézését aki a komentemből a saját gyakorlatára ismert vagy a fennálló demokratikus rendszer vezetői elleni kritikát vélt kihallani. Egyáltalán elnézést kérek azért, hogy kommenteltem ilyen oldalakon vagy hogy egyátalán idelátogattam. Elnézést kérek mindenért. Kérlek ne bántsatok két gyereket kell felnevelnem.

Celtic 2010.07.02. 15:32:58

Es itt van ez az iszonyu hir, mari lehet megrendulten hivni a sajtoosztalyt:
hircsarda.hu/2-bulvar/8899-feloszlik-a-p-a-s-o/

Lúdtalp 2010.07.02. 15:37:18

"Hogy ássa maga alatt a gödröt a túlbuzgó ostoba sajtóreferens picsa, beszarás." Ezt a részt kérem kiigazítani arra hogy "Munkatársnőnk még a köztisztviselők napján is elősegíti a törvényességet".

gauche caviar 2010.07.02. 15:38:13

szerintem a Hoffmar Róza (izé) most iszonyúan el van szörnyedve, látva, hogy milyen feladat várna rá az oktatás területén... Na de aki ezt elhitte, meg még be is telefonált, attól tényleg el kell venni a szavazati jogot, mert közveszélyes.

Sátán meg a Jocó 2010.07.02. 15:40:35

@Marcellusca:
Miazhogynincs?!
Mindigvanelftásak!!!
Azárvizetisisőcsinyázta.
Megeztaspinétisőutasította.
Szeméjjjesen!!!

zsebatya 2010.07.02. 15:48:57

Lassan kezdek hinni a hacket gyanítóknak. Egyszerűen nem lehet, hogy valaki ilyen beosztásban ennyire hülye legyen. Tudom, mit beszélek, három évig vezettem minisztériumi sajtóosztályt.

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2010.07.02. 15:49:06

@Kicsit Karcos:

"Nem tiltja semmilyen törvény valótlanságok állítását, akár vicc az, akár hazugság."

na de majd a médiacsomag elfogadása után....

Makk Ász 2010.07.02. 15:52:05

@zsebatya: Én is így vagyok. Azért írtam azt a sok baromságot az előbb. Nem létezik, NEM LÉTEZHET, hogy ez megtörténhet. A legrosszabb rémálmunk válna valóra. A legrosszabb.

zsebatya 2010.07.02. 15:56:58

@Makk Ász: Bakker, de ha mégis?...Nekem volt olyan beosztottam (valakinek a valakije), aki sok baromságra képes volt, de magának a rendszernek képesnek kellene lennie kiszűrni egy ilyen elképesztő melléfogást, már ha tényleg. Ellenkező esetben tényleg nagy a baj. Nagyobb, mint sem hogy jókat kacarásszunk rajta.

baba jaga 2010.07.02. 15:57:24

nyugi,
ez még csak a kezdet.
lesz még itt sírnivaló elég.
ostoba állatok.

Indriq 2010.07.02. 15:57:48

nem olvastam végig a kommenteket, de valaki indítson a facebookon egy "Buktathatóak legyenek a focisták" csoportot. Egyszerűen nem hagyhatjuk, hogy egy netes bűnöző banda megviccelje a kormányunk!!!!!

Marcellusca 2010.07.02. 16:07:14

@zsebatya:
@Makk Ász:
Ennyire naivak vagytok? :)))
Az emberek annál is hülyébbek, mint amennyire el tudjátok képzelni! :DDDD

Makk Ász 2010.07.02. 16:09:13

@zsebatya: Akartam válaszolni, de nem merek. Annyit talán mégis, hogy reméljük ez egy hack. Akkor viszont pazar, mert én is beszoptam. Bár Gubcsi Lajos kinevezésének ismeretében nem lepne meg ha igaz lenne ez is. Még egyszer annyit merek írni: nem szabad, hogy igaz legyen.

Karipapa01 2010.07.02. 16:09:18

Gyerekek! Ti nem tudhatjátok, mi van. Szerintem ez úgy történt, hogy a hivatali beosztott a késő éjszakába nyúló viháncolás kövezkeztében nem tudott kellőképpen a munkájára koncentrálni. Úgy gondolhatta, hogy egy kis mozgással ezt az állapotot fel tudja oldani, ezért a Hírrcsárdán egy kicsit rekeszizomra gyúrt természetesen munkaidő alatt. Közben hirtelen bejött a főnöke, neki pedig valamit mondania kellett. Ez így hangozhatott: nézze meg főnők, mit találtam! Ez a mocskos kommunista oldal milyen alaptalan vádakkal illette a mi szeretett Hoffmann Rózánkat!
A főnők természetesen gratulált a szemfüles beosztottnak és elrendelte, hogy intézkedjenek a helyreigazítás érdekében. Véleményem szerint ez máshogy nem történhetett.

hunyuan 2010.07.02. 16:09:48

ezek a kis csíra fideszesek hülyébbek mint gondoltam..szép új világ?, csak szeretnék a szarkupacok..lesz itt majd pofára esés, nem kicsit, nagyon..

Makk Ász 2010.07.02. 16:11:21

@Marcellusca: Naiv? Anno dacumál én is kaptam olyan agit-propos telcsiket. Mit mondjak, pazar érzés volt. ;)

Marcellusca 2010.07.02. 16:11:39

@zsebatya:
Látod, Te magad megválaszoltad: "Nekem volt olyan beosztottam (valakinek a valakije),..."!
Ha nem az lenne, akkor a rendszer kidobta volna magából.
De nem teheti, mert valakinek a valakije.

James T. Kirk (törölt) 2010.07.02. 16:16:07

ez pont olyan, mint a Jó reggelt, Vietnam-ban a balfasz hadnagy, aki letiltja Cronauert és beül műsort vezetni, vazelinnel kenegetve a száját. neki üzenték (idézet) " a hullák faszáról szopja le az izzadtságot" (idézet vége)

amit megtanultunk (ha ez igaz ugye):
- impresszum = idegen szó (biztos jiddisből származik, gyanús, nagyon gyanús...)
- olvasás ismerete = kommunista trükk
- szövegértés = kommunista trükk
- humorérzék = büntetőjogi kategória
- aczélelvtárs = művelt, intelligens, humanista, műértő kiscserkész
- Dr. Mikola = a legjobb humorérzékkel rendelkező fideszes

smartdrive 2010.07.02. 16:21:59

élő ember még nem kezdte az impresszummal egy site olvasását

és nem is folytatta azzal

zsebatya 2010.07.02. 16:23:56

@Marcellusca: Félreértettél. Én arra gondoltam, hogy még egy akkora hímlengő dolgait is, mint az én kényszerből eltűrt emberemé voltak, egy ellenőrzésre, netán még egyszerű "médiatér-elemzésre" is támaszkodó eljárási rutinrendszer kiszűrte-kiszűrné. Én most éjszakai targoncás vagyok egy multi raktárában, tehát egy szaktárca mai szervezeti és működési szabályzatát potosan nem ismerem, de a hivatalosan, az intézmény nevében született "kiadmányokat" egyszerűen nem köpödhet csak úgy elő egy működő mechanizmus. Ember hibázhat, de a rendszernek ezt fékeznie kéne. Ez a baj, ha nem így van. Hülyék mindig is voltak, de az adminisztrációt egyszer valakik, valahol mégiscsak kitalálták és ez az ő baromságaikat mégiscsak visszafogja. Gondolom én, a hülye targoncás, némi múlttal.

abandi 2010.07.02. 16:30:38

B+!
peti ismeri zsuzsit, zsuzsi lacit és gabi szereti a fagyit.
És még két sor név és szokásismertetés következne...
Mennyivel egyszerűbb valagba rúgni az elsőt a sorban, mint hagyni, hogy elburjánozzék a dolog?
Másodiknak meg a problémán tökölőt!

tudi 2010.07.02. 16:32:29

Ezt kicsit túlreagálták, előtte tájékozódni kellett volna, hogy mi is ez az oldal egyáltalán. Ez egy súlyos mínusz pont.

lyken 2010.07.02. 16:35:37

@Gunther: "Véleményem szerint nem szabadna egy komoly politikus komoly és fontos döntését ilyen oldalaknak parodizálni."
Hangosan felröhögtem. Túl sokáig álltál a napon, neked leégett az agyad. Marha fontos dolgokkal foglalkoznak, tényleg. Kettős állampolgársági tv, amit csak azok nem akarnak akiknek szánják. iniszteri szintű fizetés az államtitkároknak. Trianon tv, ami nagyjából senkit nem érdekelt. Csinovnyik Pali bácsi kinevezése, az államot ellenőrző szervek vezetőinek cseréje bólogató pubikra. Csupa fontos dolog.
És most majd jól levadásszák a csúnya-csúnya blogokat is.

zsebatya 2010.07.02. 16:36:04

@Makk Ász: Igazad van egyébként, Gubcsin én is majd' beszartam. Nesze neked polgári személyzeti stratégia. Kérdezem én: a Caolás Nagy Imrével mi lesz? Bástya elvtárs már le van szarva?

insert_click · http://www.kutyapoint.hu/ 2010.07.02. 16:39:09

Helyreigazítás 2.0.:
Több felháborodott telefont kaptunk, miszerint nem értjük a poént, emiatt visszavonjuk előző helyreigazításunkat és a buktatás mellett bevezetjük jó keresztyéni módszerként a pálcázást is.

jpmjpm 2010.07.02. 16:40:11

Tényleg vannak annyira retardált emberek, akik azt hiszik, hogy Hofmann Rózsa és a mittudoménmilyen minisztérium alakítja a focinak a szabályait? Tényleg van olyan ember akin ennek a hírnek a hallatán átfutott a gondolat, hogy:"Húbazzmeg, te figyelj már, akkor mostantól csak kezezésért jár 11-es? Mi lesz itt az esti meccsen bameg! Megyek oszt felhívom ezt a Rózsát, hogy hogyanis gondolta ezt a dolgot.". És a minisztériumnál is a fejükhöz kaptak, hogy te jó ég, ezek azt hiszik mi irányítjuk a FIFA-t, na gyorsan helyreigazítunk. És mindezt full komolyan, pókerarccal?

GIGALOL

Még jó, hogy a FIFA-nál nem olvasnak Hírcsárdát, mert elég nagy lett volna a riadalom, így a negyeddöntök elött. ;)

Cukorpofa 2010.07.02. 16:40:32

Zseniális! Kérem tisztelettel, ennél nagyon reklámot nem is kaphatott volna az érintett sajtóorgánum.! Bookmarkoltam is :)

Prof. Dr. Simon Templar 2010.07.02. 16:42:40

@insert_click: Bizony, bizony...számtalanszor elmondtam már, ez bizony, már a Kubatov-rendszer. A Hírcsárda szerkesztőit természetesen automatikusan törölték a választói névjegyzékből.

És ezt is tessék halálosan komolyan venni... :D

James T. Kirk (törölt) 2010.07.02. 16:44:43

emlékeztek Moldova miniszterére, aki visszahozatta a kamionsofőrt ausztriából, aki beszólt neki a forgalomban, hogy megmondja " a te k. anyádat" ? na ez a fideszes módi, ezt törvénybe akarják foglalni :-)))))

PR32 (törölt) 2010.07.02. 16:44:54

nekem megrezdült a telefonom a hírek olvasása során. de nem vettem fel.

neurotikk! (törölt) 2010.07.02. 16:53:43

Azon tul hogy arnyekra vetodtek, de kurvara, most mi az a szoveg hogy megrendult telefonokat kaptak? Apam, hat most mar minden lazalommal kuzdo hulyenek a kedvere kell tenni? Jon majd valaki, aki aggodik a lezerkardok miatt, mert gonosz erok hasznaltak azt egy messzi messzi galaxisban, de mar a magyar tv-kbe is begyuruzott? Majd annak is helyreigazitast kell adni, nagybetus felirattal a kepernyon: "EZ EGY KITALALT TORTENET".
Ez az idiotak kormanya lenne, oket kepviseli?
Ehh!

Ahelyett hogy az idiotak kore meg kedvere szervezzuk a dolgokat, jobb lenne az okosok kore, nem?! Aki hulye haljon meg de legalabb veszitse el a szavazojogat.

dany82 2010.07.02. 16:54:47

ok, tudom. nevetséges egy viccoldalt helyreigazításra kötelezni.

De... Akár hiszitek, akár nem, egy vitában már hivatkozott egy ismerösöm egy ott megjelent hirre, mint forrás.

Sajnos tényleg vannak olyan emberek, akik elhisznek ekkora baromságokat. Amennyiben pedig tényleg több megkeresést kapott a minisztérium és az emberek tényleg komolyan vették a baromságot, akkor bizony érthetö a helyreigazítás.

Makk Ász 2010.07.02. 16:55:59

@zsebatya: Itt vagyok még, de már tényleg nem merek mondani semmit. Illetve annyit el kívánok mondani, hogy határozottan láttam, hogy a Polákovics pentésnő herfelt a dumóveffel és potálta a pöslét. Ja és igen: ürgebőrbe vart helyreigazítási követelést adott át Zurkániai könnyűbúvár ügynököknek akik ezt a judeobolsevistamozdonyelmozdítóiszakszervezet, ismert és nyílvántartott reakciós szervezeten keresztül eljutatták a hivatkozott, önmagát vicclap fedőnév alatt bujtató söpredékhez, azért hogy aláássák a tényleges rendszerváltáson fáradhatatlanul dolgozó forradalmi vezetésünk öntudatos tagjának/tagjainak heroikus erőfeszítéseit. Továbbá aljas módon megzavarják szorgos népünk mindennapi töretlen erőfeszítését abban, hogy végre történelmi igazság szolgáltassék a becsületes munkásembereknek és az ő bölcs vezetőinek. Mindezt láttam és aláírásommal tanúsítom. Ibolya csavargyár, IV/IV alosztály, dátum, kétfél kevert :D

neurotikk! (törölt) 2010.07.02. 16:57:15

@insert_click: ez jo otlet. Hivom is oket, mert felhaborodtam a helyreigazitason. A logikajuk alapjan igy majd helyreigazitjak magukat is, szuper. Bar lehet velem nem fognak torodni mert nem vagyok idiota, ok csak idiotakkal hajlandoak foglalkozni, a tobbi nem erdekes.

Sátán meg a Jocó 2010.07.02. 17:00:03

@jpmjpm: jaj, ne bántsd őket, olyan gonosz vaaaagy.

Más retardáltak például meg azt hiszik, hogy ha összesen annyit tesznek, hogy négy évenként más színre húzzák az ikszet, akkor változni is fog valami.

Kutya világ ez, kéremszépen.

neurotikk! (törölt) 2010.07.02. 17:01:10

@dany82:
ezt nem mondod komolyan. Tegyunk kedvere az idiotaknak? Te sem vagy ep akkor.
Jon majd valaki aki azt olvasta, hogy Kennedy-t az ufo-k oltek meg, es elhiszi, akkor majd irjuk at a tortenelemkonyveket is talan, irjuk az esemeny melle: '...es a hir, hogy Kennedy-t ufo-k oltek meg nem igaz'? Igy?
Jo lennel sajtoreferensnek. : )

James T. Kirk (törölt) 2010.07.02. 17:01:21

nem tudom mit csodálkoztok, 98 és 2002 között hány ilyen esettel kábították a zembereket hogy "rengetegen" felháborodottan telefonáltak, emaileztek pl a tévébe, vagy valamelyik közintézménybe.

tessék csak visszaemlékezni a napló telefonos szavazására a torgyán ügyben =>>>
forum.index.hu/Article/showArticle?t=9013490

"Több ezer, összesen 480 ezer forint értékű hívás érkezett tíz telefonszámról a TV2 Napló című műsorának telefonos közvélemény-kutatásában feltett kérdésre - hangzott el a kereskedelmi csatorna Jó estét, Magyarország című műsorában. Az azonos számról érkezett hívások mind igen választ adtak arra kérdésre, hogy a környezetvédelmi miniszter jól végzi-e a dolgát a ciánszennyeződés kapcsán. A környezetvédelmi tárca szóvivője az adás során közölte: nem a minisztérium telefonjairól történtek a hívások. "

mindig van lejjebb...

ReWriter · http://miazhogy.blog.hu 2010.07.02. 17:05:55

Én attól félek, hogy a smittpalis plébojos cikk miatt nem kértek helyreigazítást. Remélem nem azért, mert igaz. Csúnya világ jönne, ha még a férfimagazinokban is a kedves vezető szerepelhetne csak.

zsebatya 2010.07.02. 17:09:43

@Makk Ász: Naggggyon jóóóóó!.......

neurotikk! (törölt) 2010.07.02. 17:13:24

@Marcellusca:
ez jo. : )))
Igaza volt Einstein papanak:
'Csak két dolog végtelen: a világegyetem és az emberi hülyeség. De a világegyetemben nem vagyok olyan biztos.'

anchor 2010.07.02. 17:17:29

@ketroot: Hát a Patkó Bandi, Bárci Benő hol e vannak?

morbiczer 2010.07.02. 17:18:10

Van, aki elhiszi, hogy akar csak egy felhaborodott hivas is erkezett a miniszteriumba?

De hat valami magyarazat megis csak kellett, mert azt megse mondhattak, hogy az allamtitkar asszony ofomeltosaga dult-fult a duhtol, hogyan mernek ezek az sehonnani intenerhuliganok gunyt uzni az o magassagos szemelyebol.

maholnap · http://koklerbroker.blog.hu/ 2010.07.02. 17:20:38

mentek-mentek eszementek
csere-csere nomenklatúracsere

Az IQ állandó, csak a fejek cserélődnek... seggekre?

Kalmár 2010.07.02. 17:22:17

George Lucast is helyreigazításra kell kötelezni, mert nincsen is lézerkard.
Remélem kibukott az év legnagyobb kormányzati bakija ezzel. Ránkférne.

maholnap · http://koklerbroker.blog.hu/ 2010.07.02. 17:25:38

"Ekkoriban vette fel a „kedves vezető” címet, és ezekben az években kezdte a kormány kiépíteni személyi kultuszát apja, a „nagy vezető” mintájára..." Lehet, hogy ez nem is a népi Koreában játszódik?!

Kicsit Karcos 2010.07.02. 17:26:15

Offli:)

Hajrá fehérzemberek!:))

2-1

zsebatya 2010.07.02. 17:33:22

@Kicsit Karcos: "Fehérzemberek!"????

A multikulti hollandus elegyre gondolsz?

Egyébként Veled vagyok, rájuk ikszeltem a tippmixen, meg különben is.

Tehát: hajrá kapuccsínók!

Makk Ász 2010.07.02. 17:37:10

Asszem lassan bontok egy komenista sört. Go Oranje!

JohnHenry 2010.07.02. 17:45:03

elkezdtem beírni a rákosis viccet orbánra alakítva (tapsolj stöpszli, mert elvisz az ávó!), de a holland-brazil tényleg érdekesebb!!!!

AutosVilli 2010.07.02. 17:52:03

Off
Ági nyomj fel egy baracklekváros üveget és csavard le a tetejét a punciddal, meg tudod tenni?

Fenti irásomnak nincs köze a cikkhez,mivel azt még az elolvasása elött irtam ide,a név beli azonosság csak a véletlen müve.

Kalmár 2010.07.02. 17:52:25

Viva Orange!!

Az Index meg egy ócska vicc, hogy 4!!! címlap blogot ér ez a bulvár szar, súlytalan, hírecske.
Nagy az ínség...

Kicsit Karcos 2010.07.02. 17:52:26

@zsebatya: váhá!:))

Végre, kiesett mindenki, akit utálok. A többi azt csinál, amit akar:)) Azért hajrá németek meg argentinok, igaz, csak az egyik nyerhet, de ha Riquelme kisasszonyt láthatom futkározni, azt sem bánom:))

Remélem, feltetted mindenedet az Oranjéra:)

zsebatya 2010.07.02. 17:55:38

@Makk Ász: Éljen a 3,7-es szorzó! Kár,hogy lassan melózni kell menni... Le van szarva Ágika.

Makk Ász 2010.07.02. 17:59:50

@zsebatya: Így igaz. Hadd üssék egymást. A lényeg: tele a hűtő és hideg a sör. Nem igaz? No jó munkát, jót üzengettünk.

Éljen a bedő, éljen a törentárpödle, éljen a tonásmenásvekernye, éljen a nyefke.

Köszönöm. :D

Intizar 2010.07.02. 18:02:39

Szerény javaslat: ezentúl stand-up és mindenfajta kabaré is csak úgy mehessen, hogy villogó, piros neonbetűkkel kiírják fölébe: TRÉFA.

kubatov_kommunista 2010.07.02. 18:15:10

Ez komoly? Második helyen olvasom, csak nem kamu.
Él még ilyen sötét ember az országban? :)
Hol élnek ezek? Tudják ezek, hogy működik a XXI. század az internet? :)

<OFF> Kiestek a brazilok, jeee </OFF>

A Nép - Te vagy! (törölt) · http://www.kibulizottorszag.net 2010.07.02. 18:25:25

@zero:

A megrendült telefon az olyan, amit miután úgy állítottak be, hogy ne (csak) szóljon, vibráljon is, hívásra megrendül a hívott valamijében (ahol tartja), majd megválaszolásig kitartóan vibrál.

Mindenfélére jó, de örömet nem valószínű, hogy szerez, mert az utalt kitörést csak rossz hangulatban lehet produkálni.

Flatline_ 2010.07.02. 18:31:53

"2010. 07. 2. - ma Ottó és Szifon napja van.
- Ez a Kelet-európai sajtószabadság világnapja.
- 1833. július 2-án alakult meg az Al-Kaida egy reykjavíki kocsma különtermében.
- 148 éve tette le hivatali esküjét az Egyesült Államok 22. elnöke Sir Gerald Etxeberria."

idézet a hircsarda.hu kalendáriumából

Öreg Sam 2010.07.02. 18:47:26

@neurotikk!:
Nono!
Hátrébb az agarakkal!
Einstein papa egy repedt sarkú pajeszes zsidó volt,aki nem átallott biciglivel szálguldozni a campuson!
Viktorunk majd átirja,végülis 2/3-ad sok mindenre jogosit...
Végülis a E=mc2 nem olyan nagy ügy,lehet az 3 is...minek is tökölünk ilyen négyzet/köbre emelésekkel,nem is értem...
Csórikám meghalt valamikor az 50-es évek közepén,de ha sejtette volna,hogy jön méltó utód (OV),akkor hibernáltatta volna magát )

C._de_Berzsián 2010.07.02. 18:49:00

Na és akkor mi van, ha nem csak ez a focibuktatás álhír

Lehet, hogy a zemeszpé nyerte a választásokat (már ha voltak választások)?
Vagy egy színházból követítik a Parlament című szappanoperát?

Lehet, hogy nincs is Viktor, egy John McCalvin nevű angol színész alakítja (Magyar hangja: Láng József)? A híradókat délelőtt editálják...

?????
Ismeri valaki az igazságot (már ha megegyezünk az igazság definíciójában)?

Nagykozári 2010.07.02. 18:51:36

Szűzanyám ! Elmeséltem a történetet a feleségemnek, hasonlóképpen reagált, mint ez a Fidesz Funkcionárius Túllihegő. Adjam be a válópert ? Pont most, amikor kicseréltük a hűtőt ?
A hűtő félbevágva is rendben működik, vagy csak félig fog hűteni ?
INTIZAR-nak lesz igaza: minden vicc fölött narancs és vörös színben villogó TRÉFA feliratot kell megjelentetni, Braille írással és mutogató emberrel együtt, így minden oldalról védve lesz.

ingenium rusticus /nyomokban félázsiait tartalmaz! · http://kigondoltam.blog.hu/ 2010.07.02. 19:11:49

Már egyszer leírtam, leírom másképp.

A Fidesz megint készül valamire! Most húzzák elő a nyulat a kalapból, mi meg ámuldozunk.
A bűvészsegéd meg élezi a fűrészt a következő jelenethez, ahova várnak egy önkéntest..

Remélem igazam van, mert ekkora sötét állatok nem lehetnek.

eszkep 2010.07.02. 19:13:57

@laspalmas: Öööö... időnként azért szoktam...
Bár hogy Illetékes elvtársat idézzem: Én értem a viccet, csak nem szeretem.
(Na jó ez nem igaz.)

A történethez hozzátartozik, hogy amikor néztem az oldalt az Impresszumra kattintva nem történt semmi, később az egész oldal elhalt. Merthogy először - logikusan - ezt kerestem.

Meccs után azért újra ránéztem, most működik. Ez még poénos is:
hircsarda.hu/6-sport/8728-bekefenntartassal-biztak-meg-kassai-viktort/
hircsarda.hu/5-techtud/8749-francia-tudosok-a-brit-tudosok-mind-hulyek/

C._de_Berzsián 2010.07.02. 19:14:29

@ingenium rusticus /Csellók és gordonkák vegyesen.:

Miért, mekkora, milyen állatokat szeretnél?

B.-verzió: Dede!

Nagykozári! Nagy a hűtő?

Nagykozári 2010.07.02. 19:16:13

Amúgy Dobi Ágnes újdondász " Hivatalomnál Fogva Hülye Vagyok" asszonynak köszönhetően kedvenceim közé mentettem a Hírcsárdát, amiről eddig még csak nem is hallottam . Köszi Ági !
Ennyire idióták, mint te, az örökbecsű " A Tanú" című filmben lelhetők fel.

eszkep 2010.07.02. 19:18:29

@laspalmas: Mellesleg felvetődik a kérdés: Ha több marha bedőlt neki, mióta van Impresszum, vagy mióta működik?

Öreg Sam 2010.07.02. 19:20:36

@ingenium rusticus /Csellók és gordonkák vegyesen.:
Nincs igazad...
Sajnálatos,de ekkora sötét állatok.
Megszivtuk,nem első a történelmünkben,csak esdekve kérem,rám senki ne hivatkozzon!
Én nem vagyok a NÉP,meg a kétharmad,meg az átlagjózsi,egyszerüen finnyás vagyok,most büdös van! ))

Nagykozári 2010.07.02. 19:26:23

@C._de_Berzsián:
Áh ! Csudát !
Arra vettük, hogy ilyen ökörségek láttán is hideg fejjel tudjunk gondolkodni, így 3000 köbcentiméteres mellett döntöttünk. Kettőnknek elég, de jönne az osztozkodás...

C._de_Berzsián 2010.07.02. 19:30:46

@Nagykozári:
Baj.
Eredetileg azt akartam javasolni, hogy tedd bele a zasszonyt. De így csak a feje fér bele.
A többit pedig egy helyreigazítási felszólítás keretében postázd vissza az anyósnak.

ingenium rusticus /nyomokban félázsiait tartalmaz! · http://kigondoltam.blog.hu/ 2010.07.02. 19:33:14

És még azt mondják, hogy több nőt a politikába.
El tudjátok képzelni a sok Szily , Dobi Ágnes, klónt és a többi tyúkot ahogy tiltakoznak a jegesmedve kihalás ellen, mert televizelik fogamzásgátlóval a tengereket?
Vagy tüntetnének az olcsóbb botoxért?
Nem is kellene a Hírcsárda.

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2010.07.02. 19:36:21

Hírcsárdának ez mekkora piros betűs nap, pedig valljuk be, az eredeti HoffmanN Rózsás cikk nem is volt annyira vicces :-)))

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2010.07.02. 19:37:07

Ja, félig illuminált vagyok, mivel most értem haza, és Hollandia éremért fog játszani !!!!
xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

C._de_Berzsián 2010.07.02. 19:40:59

@ingenium rusticus /Csellók és gordonkák vegyesen.:

Na!
Nem kellett volna azonnal Lendvai Múmia Anyót emlegetni!

Nagykozári 2010.07.02. 19:41:04

Ági Asszony remekelésének eredményeként gyarapodhattunk a Hírcsárda címével, ez is valami !

ingenium rusticus /nyomokban félázsiait tartalmaz! · http://kigondoltam.blog.hu/ 2010.07.02. 19:53:02

@zero: Csak a biztonság kedvéért utalok a VB győztesre:

"A futball egy olyan játék, amit 2x 11-en játszanak és mindig a németek nyernek."

Pakkolo · http://pakolunk.blog.hu/ 2010.07.02. 20:50:28

ma kiderült, hogy nem viccelhetünk népünk vezetőivel, na de ezt olvastátok már?
index.hu/belfold/2010/07/02/holnaptol_ki_kell_fuggeszteni_a_kozepuletekben_a_nemzeti_egyuttmukodes_nyilatkozatat/

holnapután meg majd a Bölcs Vezír képét is ki kell tenni az őt megillető helyekre???
nagyon belehúztak a fiúk, szó se róla, de most már nyaralhatnának egy kicsit. egy kicsit többet.

Barnamaci 2010.07.02. 21:05:01

Ma az egyik rádióadón elhangzott, hogy kötelezővé akarják tenni az oktatási intézményekben feszület kifüggesztését....

Biztos hogy ezt akartátok?

kej 2010.07.02. 21:12:19

és akkor a slusszpoén mára:

A kormányszóvivő szerint most is zajlik az egyeztetés, a bankszövetség azonban azt közölte a Híradóval, hogy elmaradt a mára tervezett megbeszélés

www.hirado.hu/Hirek/2010/07/02/12/Elmaradt_az_egyeztetes_a_bankadorol_.aspx

a teljes cikk linkje. na'on vicces. vaj'h ki hazudik? és vajon hivatalból?

fedélzeti kompót 2010.07.02. 21:18:53

@Barnamaci: nem, de majdnem index.hu/belfold/2010/07/02/holnaptol_ki_kell_fuggeszteni_a_kozepuletekben_a_nemzeti_egyuttmukodes_nyilatkozatat/

szanaszét kerestem, de nem találom a linket, hogy ez a hírcsárdáról volna, de ugye onnan van?

ja, a kurucinfóról van

Samott 2010.07.02. 21:25:09

Az indexen is lejott... b+ husegesku Viktornak mikor lesz? Es minden nap kell majd, vagy eleg lesz hetfonkent? Ezeknek frankon elment az eszuk. :(

tintamin 2010.07.02. 23:54:59

MUHAHAHAHA:))

Sírni fogunk, gecók, meglátjátok, sírni fogunk..

Kicsit Karcos 2010.07.02. 23:57:07

@Pakkolo: egyre szebbek az öngólok, ezt például tizenegyesből lőtte a Fidesz.

Apropó, tizenegyesek, bravó Uruguay, elképesztő lelki erejük van. Forlán a hátán viszi a csapatot, nem lehetne ő a miniszterelnökünk?

Valami ilyesmi kapitánynak jobban örülnék, mint akinek a nevét kell skandálni, miközben nagy gólörömmel kísérve rúgja az öngólokat egymás után a kapunkba...

Amúgy Hegedűs Lórántné neve hogy került rá a mintakiáltványra, amit méltó minőségben kell sokszorosítani? És miért nem kell akkor már 1-2 fényképet vagy festményt is kitenni, mint anno Szabó Jánosról?

Kicsit Karcos 2010.07.03. 00:04:37

Mi is volt a mai termés?

- kiderült, hogy a kormány humorra fokossal válaszol
- Farkas Flórián felügyeli az ún. romapénzeket
- ki kell függeszteni az Emberek kiáltványát a közintézményekben

Jó, persze, lehet fanyalogni, hogy csak 3 ilyen volt ma, de hát péntek van.

Remélem, nem akarnak hétvégézni is...

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2010.07.03. 00:07:44

@Kicsit Karcos: Ez csak a fidesz-féle száz lépés program kezdete.Ne aggódj van még ott ötlet ahonnan ezek jöttek.:))

Brendel Mátyás · http://ateistaklub.blog.hu/ 2010.07.03. 03:07:27

"szerzői jogi védelem alatt álló parlamenti ülés"

:)

kamasuka 2010.07.03. 08:23:35

@zero:
Ha mégsem igaz a hír, kamu az egész, mint a hírcsárda, akkor lesz cáfolat? Az lenne az igazi. :D

Miért nem hívjátok fel a minisztériumot TI és kérdeztek rá ti is, hogy tényleg ennyire hülye volt a t. sajtós?

Eddig a képviselő funky alapján szórja a média az infokat, de igazából mindenki cseszett felhívni az illetékeseket.

prostatikus vogon jeltz (törölt) 2010.07.03. 08:48:31

Megvallom őszintén , titokban abban bízom hogy ez a helyreigazítási kérelem is valami kamu.
Jaj nekünk ha kiderül hogy ez igaz, a minisztériumban ilyen mucsai lábszagú döbrögik vannak akikből délben is dől a sötétség.

prostatikus vogon jeltz (törölt) 2010.07.03. 08:50:57

Mondjuk szegény Fidesz droidoknak lehet nehéz.
Mert ugye ha kamu akkor a nagy büdös semmit kellett védeniük körömszakadtáig.
Ha meg kiderül hogy mégsem kamu.... Azért a szervilitásnak is van határa...

Hungaro Sapiens 2010.07.03. 11:45:56

A narancssárga mindennapok alaposan kitágították az emberi hülyeség határairól eddig bennem kialakult képet.

A Fidesz különös érzékenységgel viseltetik a média világa felé. Sajnos a káderállomány elég szegényes, így pozitív visszhangot kiváltó előremutató kormányzás helyett látszatintézkedésekkel operálnak, amire még rásegítenek hatalmi eszközökkel. Nyilván érzik, hogy balfaszkodással ők is könnyen a szocik sorsára juthatnak akár 4 év alatt is, de ha ezt el tudják fedni egy 100%-osan lojális médiával, akkor korlátlan ideig újrázhatnak.

20 évvel a rendszerváltás után hajlamosak vagyunk megfeledkezni róla, hogy a demokrácia nem magától értetődő az állampolgártól elidegeníthetetlen jog. Folyamatosan védeni kell, mert könnyen leamortizálódik.

Kov 2010.07.04. 16:57:45

A Fidesz alatt nem lehet humorizálni, mert az állami monopólium.

Csak rajtuk lehet röhögni.

derelyegrádi szellem 2010.07.05. 18:37:21

@laspalmas:

Ezt azért ilyen határozottan nem állítanám, de az tény, hogy a Hírcsárda "megtalálása" elég nagy hülyeség.

Meg ráadásul viccesek is.

Nálam ez rövidhír viszi el a pálmát a maga tömörségében:

"Stohl Andrást józanul látták"

XDDD

süti beállítások módosítása