Skip to content


       Szűrés lista

Még KBH-s tartótisztje is volt az egyik romagyilkosnak

Komolyan azt hittük, hogy ebben az országban csoportosan, éveken át TITOKBAN lehet módszeresen gyilkolni?

"Cs. István, az ex-katona, a sofőr fuvarozta a K. fivéreket a tiszalöki helyszín közelébe, és benne volt az utolsó, kislétai gyilkos akcióban is: ő szállította a három társát a községtől mintegy tíz kilométerre fekvő Máriapócsra, ahonnan azok gyalogosan, a szántóföldeken át közelítették meg a faluszéli Bocskai utcát. Védője elmondta: Cs.-nek nem volt más választása, ugyanis Tiszalök után megkereste a katonai elhárítás, hogy tartsa nyitva fülét, és értesítse őket, ha valami a tudomására jut. Ezt ő közölte a többiekkel, akik ezután már nem hagyták kiszállni.

Cs. István ügyvédje, Barcsi István határozottan cáfolta, hogy védence a katonai titkosszolgálat ügynöke lett volna. Katonai ügyészségi határozatot mutatott, amelyben az állt, hogy Cs. Istvánról semmi olyan dokumentum nincs a KBH-nál, amely államtitkot képezne, következésképpen védence nem volt a Cég titkos kapcsolata."
 


Na persze ... Cs. István vallomásából egy részlet:

2008. július 21-én Galgagyörkön, augusztus 8-án Piricsén, szeptember 5-én Nyíradonyban, szeptember 29-én Tarnabodon, november 3-án Nagycsécsen, december 15-én Alsózsolcán, tavaly február 23-án Tatárszentgyörgyön, április 22-én Tiszalökön, augusztus 3-án Kislétán támadtak romákra.

A tiszalöki gyilkosság után, de még a kislétai, utolsó gyilkosság előtt a Katonai Biztonsági Szolgálat tájékoztatva lett, mégpedig a "sofőr", a 6 éve (!) KBH-informátor Cs. István által. Jelenleg ennyi már kiderült.

Na ez a botrány.

És ezért valakinek felelnie kell(ene). És az igazságnak is ki kell(ene) derülnie, amire sajnos sok esélyt nem látok, pedig ugye már fideszes irányítása van a titkosszolgálatoknak ....

Ez a mi 09/11-énk ... a kérdés az, hogy vajon ki, mikor és mennyit tudott meg a gyilkosságsorozatról? És mit csinált az információval? Eltette egy dossziéba, a  szekrény mélyére, és faarccal dolgozott tovább?

Sok még a kérdés ...

Címkék: rendőrség botrány

A bejegyzés trackback címe:

https://vastagbor.blog.hu/api/trackback/id/tr262218496

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2010.08.13. 10:37:15

"....határozottan cáfolta, hogy védence a katonai titkosszolgálat ügynöke lett volna." Majd egy titkos ügynök seperc alatt bevallja, hogy az volt :):):):) Ha tudtak az egészről a titkosszolgálatok az a baj, ha nem az uolyan baj. 1 kézen meg lehet számolni az ilyen idióta csoportokat MO-n, nem igaz, hogy nem látták. Ez nem az USA, ahol minden államban van egy halom hőbörgő arab vagy náci. szakmailag pedig mennyivel jobb egy fideszes irányítás? 2 hét alatt rend lesz???????

jozicsenko 2010.08.13. 10:37:45

szeretem az etarget-et, teljesen ideillő reklámokat vágott be, mikor bejelenkeztem
-cégeknek higiéniai terméket
-akciós repjegyeket

Zero: nem gondolod, hogy Szilvásy, Draskovits, Veres (netán Gyurcsány) elvtársak bármelyikét is ezért megcincálják? ügynökök is csak jobboldaliak voltak... (a baloldaliak valahogy vagy tartótisztek voltak, vagy a hazát védték a kgb-től és a világbanktól, egyszerre) ehhh, megyek felfrissülni, keserű lettem: egy felelőst sem fognak ezért soha lecsukni, majd mutogatják a magyarok nyulait meg budhaházyt, mint veszélyes tenoristát...

Denimm 2010.08.13. 10:38:00

szerintem csak simán hasznot akartak húzni a dologból.Még egykét gyilkosságot elengednek majd nagy mellénnyel elfogják az elkövetőket és verik majd a mellüket hogy a rendőrség (melyet ugye az MSZP-SZDSZ vezérel) mennyire szuperül működik.Szerintem simán csak politikai célú dolog volt ,hogy nem léptek közbe.Szóval ezekről valószínűleg magasabb körökben is tudtak.
De hát ez már megszokott dolog.A politikai potenciál sokkal többet ér mint egy ember élet.
Gondolom ez is egy olyan ügy lesz amit szépen elhallgatnak majd és szép lassan elszikkad.

b0z0 2010.08.13. 10:42:53

mi van akkor, ha egyenesen az akkori vezetés tervelte ki, irányította az egészet, ezzel is erősítve, hogy mennyi szélsőséges van itthon, meg hogy milyen lesz, ha a Jobbik megerősödne....?

oké oké, konspiráció, de x-aktákban is csak teljesen nyitott "elmével" tudtak ügyeket megoldani :)

Valandil 2010.08.13. 10:47:15

Pár kérdés persze még nem tiszta:
1. Csak ennyi elkövető volt? (Mintha 1 helyen négyen hét fegyverből lőttek volna.)
2. Ki derítette fel a helyszíneket? Miért számoltak be szemtanúk utcában parkoló rendőrautókról a gyilkosságok előtti 24-48 órában?
3. Honnan szerezték a fegyvereket?
És ami legjobban érdekel:
4. Honnan szerezték a pénzt fegyverekre/autókra? Állítólag az egyik elkövető szabályosan nyomorgott - a kettőt nehezen tudom összehozni.
(A titkosszolgálati és izraeli szálról már nem is kérdezek.)

Johnny336 2010.08.13. 10:49:48

@b0z0: simán hihető ez a verzió. Előfordult már a történelemben ilyen. Innentől azonban ne adják elő az előző kormány emberei, hogy itt sárba tiporják, és elnyomják az embereket, amikor ők félrenéztek a gyilkosságoknál, hogy politikai lehetőséget kovácsoljanak maguknak belőle.

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2010.08.13. 10:55:03

@Valandil:

igen, ezek a fontos kérdések ... a per kapcsán remélem kiderülnek, illetve abban is lehet bízni, hogy lassan rájönnek, hogy ebből tényleges életfogytiglan lesz, és szépen feldobnak mindenkit ....

Kicsit Karcos 2010.08.13. 10:55:28

Valószerű ez az egész történet, erősíti a nyomozó- és egyéb hatóságok iránti társadalmi bizalmat.

Adott néhány cigányfaló, akik nem uzsorást nyírnak ki, nem; nem szamurájkardos gengsztert dobnak a krokodilok közé, nem; nem gyilkosságot fél év házi őrizettel megúszó, majd egy év felfüggesztettet kapott HHH-nak szolgáltatnak népi igazságot, nem; hanem valahogy mindig olyan cigányokra hibáznak rá, akik - nem igazán jellemző módon - tisztességesen dolgoznak, nevelik a gyereküket, betartják a társadalmi együttélés szabályait. Vaktában mindig ilyenekre hibáztak rá? Na ne, ilyen nincs.

Megfigyeli őket a titkosszolgálat szélsőségesnek mondott _nézeteik_ miatt (most ezt így hogy?), de abbahagyják a figyelést, amikor elkezdenek fegyverkezni. Ez mi?

Erre kiderül, hogy az egyikük "Benkő" volt, de a titkosszolgálat nem állította le őket az első gyilkosság után.

Aki ártatlanokat, ötéves gyereket ölt, annak kötelet; de úgyszintén kötelet annak, aki a forgatókönyvet megírta. Azért a valódi magyar terroristák és a valódi szlovák terroristák szakértőit érdemes lenne meginterjúvolni...

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2010.08.13. 11:10:14

Bárki is volt emögött, bármeddig is terjednek a szálak, ezt fel kell deríteni, és a bűnösöket el kell kapni. Ha igaz az önként adódó konteó, mármint hogy fentről irányították őket, akkor is, sőt annál inkább.

Mindemellett azért érdekes, hogy egy éve vannak kóterben az elkövetők, és csak most derülnek ki ezek a dolgok, egészen véletlenül pont az önkormányzati választások előtt... Ha már az összeesküvés-elméleteknél tartunk :-)

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2010.08.13. 11:22:14

@Fedor:

szerintem azért most, mert most zárta le a rendőrség a nyomozást, és kezdődik a büntetőper

SiKom 2010.08.13. 11:25:03

Vajon mi fog előbb kiderülni, a romagyilkosságok valódi okai és megrendelői, vagy az, hogy ki lőtt a rendőrpalotába éjjel gépfegyverrel, több éve?

Vagy ez utóbbi már nem érdekes, felejtsük el, borítsunk fátylat a múltra?

SiKom 2010.08.13. 11:26:05

@Fedor:
"Mindemellett azért érdekes, hogy egy éve vannak kóterben az elkövetők, és csak most derülnek ki ezek a dolgok,"

Pontosan ez is botrány! Mi az, hogy egy évig kellett nyomozni? Egy terrorcselekmény ügyében???
Már rég a bíróságon kellene lennie az ügynek!

Sátán meg a Jocó 2010.08.13. 11:26:57

@Sir Kommentor: lásd Budaházy ügyét. Elképesztő, hogy ott is mi folyik.

kuki123 2010.08.13. 11:31:25

@zero: nagyon egyszerű a sztori:
hagyták hogy az eseméynek megtörténjenek...politikailag jól jön, lehet a jobbikra mutogatni meg a szélsőségesekre...
Teli lehet sírni, visítani a külföldi sajtót hogy Ó jaja szegény cigányokat bántják, mészárolják ...
így a valós problémákról el lehet terelni a figyelmet.
(idevágó film Michael Moore: Pajzs a résen)

ennyi a sztori

Valandil 2010.08.13. 11:40:23

@zero: Ha borítanak, abba belehalnak. Inkább befogják a szájukat, és reménykednek, hogy csak 20 év lesz belőle.

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2010.08.13. 11:41:34

@zero: Az ügyészség eddig is be volt csatornázva Magyar Nemzethez, szóval az, hogy folyik a nyomozás, eddig se volt akadály a kiszivárogtatáshoz bizonyos büntetőügyeknél, ha az a szocik számára kínos volt, lásd még a Hagyó ellenes tanúvallomásokat. Ezért furcsa, hogy most ez csak akkor kerül elő, amikor már a rendőrség meg a szolgálatok is jobboldali kézben vannak...

Marcellusca 2010.08.13. 11:52:10

@zero: Akkor visszakérdezek: Miért most zárják le a nyomozást?
Más, szintén egyértelmű(nek látszó) esetekben meg évekig megy a nyomozás.

Mindezt csak úgy, a találgatás szintjén. :)))

Marcellusca 2010.08.13. 11:56:22

@Sir Kommentor: Ja, vagy akár így is kérdezhetjük: Mi tartott ilyen sokáig, ha egyértelmű az elkövetők személye, ráadásul az egyik titkosszolgálat is megfigyelte őket? :)

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2010.08.13. 12:00:16

Ehh,ezek az összeesküvés elméletek....
Magyarország egy nácziország.Itt mindenki gyilkolt cigányokat.Vagy legalább is gondolt már rá.

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2010.08.13. 12:02:26

Amúgy ti kinéznétek drzséból vagy szilvásiból,hogy ilyet szervezne?
Inkább ne válaszoljatok.

DexterMorgan78/Séfbácsi 2010.08.13. 12:08:53

@Tigeri:
Én nem. A szívem is elszorul arra a gondolatra, hogy ezt a két -már megjelenésükben is szimpatikus -fiatalembert esetleg összefüggésbe hozza a bűnüggyel a fideszes rendőrség, bíróság, ügyészség, közterület fenntartósság, szobafestő-mázoló kamarásság, a független rajzfilmesek a rajzolt állatok jogaiért alapítványság...borzasztó...

2010.08.13. 12:19:30

@DexterMorgan78/Séfbácsi:
höhö, de Pintér se matyóhímzés :):):)(kinézetre értem:):))

anarcho78 2010.08.13. 12:19:47

miért érzem azt, hogy vki itt nagyon el akar tussolni mindent? vajon ki lehet ez az egyetlen ember vagy pár emberből álló csoport, aki ténylegesen irányítja ezt az országot? mert kötve hiszem, hogy akár a fidesznek, akár másik pártnak lenne beleszólása a dolgokba. bábok mind. ha nem így lenne, nem szarakodnánk itt a bűnözéssel, hanem lépnénk.

MI VAN, HA A RÁKEMBEREK AZOK?:)

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2010.08.13. 12:32:06

"a kérdés az, hogy vajon ki, mikor és mennyit tudott meg a gyilkosságsorozatról? És mit csinált az információval? Eltette egy dossziéba, a szekrény mélyére, és faarccal dolgozott tovább?"

Figyeld meg, hogy Iktató Marika néni lesz a felelős, esetleg Suvickoló Dénesné, aki véletlenül rátenyerelt a "delete" gombra.

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2010.08.13. 12:37:50

Ha vannak közös mutyik ill.egymás tökét fogják a fityisz-maszop banda vajon kiderül e valami?

neccharisnyás útonálló (törölt) 2010.08.13. 12:56:38

Ó, anyám! 45 év totalitárius diktatúra után még csodálkozni azon, hogy állami hírszerző szerv beépített emberekkel machinál??? Csak mostmár nem olyan nyilvánvalóan kihirdetett céljuk van, mint anno a gonosz kápitálistá mammon-hívők országhatáron kívül tartása. Hanem egészen más. Sokkal sunyibb.

ermi50xn6j2 (törölt) 2010.08.13. 12:57:05

Szerény véleményem szerint, nem fog itt kiderülni semmi, kivéve,hogy lövöldöve gyilkoltak.Majd titkosítani fogják 80 évre, oszt jónapot!

neccharisnyás útonálló (törölt) 2010.08.13. 12:58:16

@anarcho78: Ráknépség? Hát..... kéne még egy kis mónikasót nyomni, mert még van pár éber egyed az akolban. :)

neccharisnyás útonálló (törölt) 2010.08.13. 13:02:46

@Tigeri:
Csecsemők is AK-47-essel a kezükben bújnak ki az anyjukból, mi?

vanunu1952 2010.08.13. 13:29:47

A gyilkosságsorozatot a Moszad és annak fiókszervezete az akkori NBH szervezte meg!
K. Árpád másfél évig élt egy "izraeli kibucban" ez idő alatt megkapta a Moszados kiképzést!
A hibát ott követték el, hogy a rendőrség nem volt beavatva.

Vidéki 2010.08.13. 13:56:42

"A tiszalöki gyilkosság után, de még a kislétai, utolsó gyilkosság előtt a Katonai Biztonsági Szolgálat tájékoztatva lett, mégpedig a "sofőr", a 6 éve (!) KBH-informátor Cs. István által."

"Valami bűzlik Dániában", írja Shakespeare a Hamlet-ben.

A romagyilkosságok ügye is bűzlik.

Mintha az illetékes szervek abban lettek volna érdekeltek, (vagy olyan felsőbb utasítást kaptak volna), hogy a gyilkosságok terebélyesedjenek ki még jobban és még tovább, annak érdekében, hogy a magyar többségi társadalom rasszizmusának vádját sokáig napirenden lehessen tartani.

vanunu1952 2010.08.13. 14:17:03

Senki nem tette még fel azt a kérdést, hogy a zsidó K. testvérek miért cselekedtek másként mint fajtársaik többsége!

INkvizitor 2010.08.13. 14:42:20

egy gondolat bánt engemet... egyszerű statisztika. adott egy népcsoport melynek tagjai 85-90%-ban munkanélküliek. ezek közül találomra lelőnek 5 munkaképes korút (+1 gyermeket) és mind az ötnek volt munkája!!! ez most hogy??? egy lottó ötösnek nagyobb a statisztikai esélye mint ennek!!! találomra lelősz öt cigányt, és nebasz!!! mind az öt dolgos, rendes darab.... ez most akkor hogy???

volt szerencsém az egyik vádlott védőjével beszélgetni egy lakodalomban a közelmúltban, és szerinte itten megintcsak nem bontották ki az igazság minden szövetét. szerinte ez a társaság képtelen lett volna megszervezni ezeket a cselekményeket így, szent meggyőződése hogy kívülről segítették őket. de vallani egyik sem akar, mert inkább lehúzzák az életfogytot, de a családjuk megmarad...

szóval várom az ügyben a meglepiket...

gramercy 2010.08.13. 14:43:09

nem erdemes remenykedni egy olyan orszagban, ahol a Postabank ugy egy evtized utan ket filler birsaggal zarul

a titkosszolgalatok kapcsan meg plane nem, ezek mindig ugyanazok a (szociopata, kepmutato, vastagboru) emberek akarmilyen rendszer/kormany van ok mindig maradnak: rakosit is azok szolgaltak ki akik par evvel korabban a vonatokat toltottek

a fidesznek sem erdeke hogy kideruljon az igazsag

Kartal (rezervált) 2010.08.13. 15:09:11

@Fedor: az is érdekes, hogy pont választások előtt kerültek nyilvánosságra a Budaházyval készült felvételek, azóta mély kuss van az ügyben. A politika a szervezett bűnözés legalizált formája. Ennyi.

rdos · http://h2o.ingyenweb.hu/tema/6.html 2010.08.13. 15:18:25

@INkvizitor: Ha 85% munkanélküli, akkor 15% dolgozik. Egy esetben választasz a végtelen nagynak tekintett mintából, véletlenül, akkor 0,15 : 1 -hez az esély hogy dolgozót választottál. Számmal:

1. húzás 15%
2. húzás 2,25%
3. húzás 0,3375 %
4. húzás 0,050625 %
5. húzás 0,00759375 %

Másképpen fogalmazva, az utolsó esély minden 13169. választáskor jön be egyszer.

Arról információm nincs, az áldozatok csoportjában mekkora a munkanélküliség. De ha 85%, akkor számaim a valós esélyeket mutatják.

INkvizitor 2010.08.13. 15:38:49

@rdos: pontos adat nyilván nincsen, mert nem engednek hivatalosan ilyen típusú gyűjtéseket, csak a médiában elhangzott becslésekre lehet hivatkozni, ott pedig a 85-90% szerepel...

stars7726 2010.08.13. 16:35:06

én csak azt kérdezném,hogy így a -két hét múlva érezhető rend lesz- pintér elvtársnak nem kellene lemondania?mert az tök jó,hogy a cégei megkapják a legzsírosabb állami megrendeléseket,bár ez a belügyminiszteri pozícióval,hogy fér össze,szintén jó kérdés,de hány rendőr halálnak,és autós üldözésnek kell még megtörténnie (lassan már napi szinten),hogy itt rend legyen?ilyenkor mi van?

Boli – Ch.T. is, meg hát! 2010.08.13. 20:48:58

Ebben az országban minden megtörténhet, sőt még az ellenkezője is! A politikusok infantilis magamutogatók, a rendőrség tekintélye a mélyponton... - egy dolog, a korrupció működik csak. Akkor meg min csodálkozunk? Ezekről a lövöldöző istenbarmairől meg eléggé hihetetlennek tűnik, hogy eddig húzták volna. Ennyire nem voltak jók! :)

egy-fo-epitesz 2010.08.13. 21:37:14

hihihi
nincs papír = tehát nem volt ügynök

ajánlom az apeh figyelmébe a másik hivatal szemléletét:
nem adtam számlát tehát nem volt tranzakció...

egy-fo-epitesz 2010.08.13. 21:39:33

@jozicsenko: MAGYAROK NYULAIT
:))))
ezt még nem hallottam, a térdem csapkodom

egy-fo-epitesz 2010.08.13. 21:44:18

@Valandil: állami terrorizmusnál ezek nem kérdések

egy-fo-epitesz 2010.08.13. 21:53:16

@anarcho78: az egész országot a farok csóválja, a kétfarkú

egy-fo-epitesz 2010.08.13. 21:56:36

@INkvizitor: így csinál a fidesz munkahelyeket
lelövi a dolgozó népet

egy-fo-epitesz 2010.08.13. 22:00:10

@stars7726: papíron rendben... eladta a cégeket választás előtt
mér kéne lemondani? soroljad már légyszi kik mondtak le...
de ne gyere a svéd miniszterrel aki egy sportszeletet elszámolt költségként
és lemondott... nem is élnek jobban...

ColT · http://kilatas.great-site.net 2010.08.13. 22:21:12

"a kérdés az, hogy vajon ki, mikor és mennyit tudott meg a gyilkosságsorozatról? És mit csinált az információval? Eltette egy dossziéba, a szekrény mélyére, és faarccal dolgozott tovább? "
És hogy volt ehhez pofája?
És miért tette?
Ez amúgy törvénysértés, hiszen kitervelt bűntényt minimum a yardnak jelentenie kellett volna... Na persze ha a yard bármire is képes lenne...

kodó tamás 2010.08.13. 23:30:41

@ColT: és ha a jard terveli ki azt kinek jelentse? hihihi,
amikor már nem tudni ki melyik oldalon és miért van...

szerjóska 2010.08.14. 03:06:08

na az egyszer biztos, hogy nem a yard tervelte ki, ott a századasok is pl. úgy félnek a számítógéptől, mint giordano bruno a máglyarakástól, ugyanis zöld szemesostorosok: mondhatni nem nyomulnak agyban.
a titkosszolgálatok már más tészta, csak az a baj h aki azt hitte h ezzel belpolitikai hasznot lehet elérni, az szintúgy zöld szemesostoros. ugyanis a rendőrsége vetett bizalom alacsony (tehát a nép el se hiszi, hogy megvannak a ríl elkövetők, miért is örömködne a yard fáradságos munkája fölött?), az akkori kormányba vetett bizalom minimális (+gyanakvás), rossz szlovák-magyar kapcsolatos, kísértő aranykéz meg ivan lexa (+gyanakvás), cigányellenesség (-felháborodás), a kormány meg mit sírna külföldön h jaj szegény dzsippók, elküldenék őket a faszba, h nosza oldd meg, te vagy a kormány.
megint az a baj, h a jobb verzió ha tényleg valami szociopata ügyeskedése az egész, mert ha ismételten kiderül h a szokásos népnemzeti balfaszkodás folyamodványa ("te jóska baszod, ezek itt faluszéli kisdzsippókat ölnek, nem kéne őket elkapni? -hagyjadmár feri, rendőr vagy vagy mi a kutyafasza, mit foglalkozol vele? - hát de ne segítsünk a yardnak? - segítsen a yardnak a kénköves pokol annak minden fájdalmával bazdmeg, le se köpném őket"), akkor tényleg jöhet a só. (a katonai titkosszolgálat, ahogy a honvédség is, régóta és vehemensen rossz kapcsolatot ápol a rendőrséggel)

szerjóska 2010.08.14. 03:14:09

vagy lexáék be voltak épülve a mi kis hazai GRU-nkhoz, aztán ők keverték el a jelentést, ugyanis slovensko testvéreink hihettek abban h ez nekik hasznot hajt ("kedves Mercedes Benz úrhölgy, ugyanmár, hát csak nem akar abban a rasszista fertőben megtelepedni, hát golyót akar a kis buksijába? jöjjön ide, itt a Tátrából csak a hűvös szellő fújdogál, a szlovák pedig oly szelíd, mint egy rakás aprószent").
belsős ügynek ez túl nagyvonalú, szervezettség kéne hozzá, itt meg csak töredezettség van meg kiskirálykák. max az elképzelhető h a titkosszolgálat az akkori kormány ELLENÉBEN kezdett magánakcióba, dehát Mo. azért csak nem pakisztán.

turcsány karcsi elvtárs 2010.08.14. 03:40:20

radikális körök úgy szemmel vannak tartva, h szellenteni sem tudnak a titkosszolgálatok tudta nélkül, minimum sejteni lehetett, h mi az ábra.
ami érdekes: tavaly tavasszal a bptv egyik műsorának vendége volt posta imre www.youtube.com/watch?v=-shhI10GWZM (érdemes végigszenvedni a bptv profizmusa ellenére is)
ebben többek között elhangzik az, h a cigánygyilkosságok a magyar és izraeli titkosszolgálatok munkája, magyar-cigány polgárháborút akarnak szíttani. az eset után a szerkesztő-műsorvezetőt azonnal kirúgták, majd ősszel, mikor elfogták az elkövetőket, a bptv-t elkezdték izélgetni, ekkor szüntek meg.

turcsány karcsi elvtárs 2010.08.14. 03:46:35

@szerjóska: vagy pont drazsé utasítására cselekedtek, h "jogszerűen" felléphessenek a szélsőségek ellen. azért az mégsem járja, h zsidóznak ezerrel és mégsem csaphatunk szét köztük.
meg azokat a köcsög felcsútistákat is helyretesszük egyúttal, úgysem határolódott el elégszer tőlük a zorbán

Jurganov 2010.08.14. 07:04:59

sajnálom szegény balekokat. majd' 100 % eséllyel nem ők az elkövetők, ám mégis ők fognak ülni miatta. konteo.blog.hu/2009/08/11/a_ciganygyilkossagok itt vannak érdekes kommentek, szvsz megéri elolvasni. és nem azért jönnek most a vádemelések mert most fejeződött be a nyomozás, hanem azért mert eltelt egy év és már kb senki sem emlékszik a dolgokra( hogy csak dolgozó, beilleszkedett, "rendes" embereket öltek-ami egyrészt nehéz, másrészt pedig mintha kimondottan maguk ellen akarták volna hangolni az embereket-, hogy az egyik bizonyítottan fehér volt-mégis hozzácsapták a listához, hogy többnek és még fenyegetőbbnek tűnjön), és arra a számtalan apróságra ami eléggé valószínűsíti, hogy ezek a szerencsétlenek csak balekok.

a cikk szerintem kimondottan gáz, sajnos sem a hangvételét sem pedig a tartalmát tekintve nem tudtam magamévá tenni-pedig szeretem zero írásait, de ez roppantul egy " két perc alatt összedobom, nem is nézek utána jobban" dolognak tűnik.

Higany 2010.08.14. 08:33:34

Ha jól értem, akkor az utolsó előtti gyilkosság után jön a képbe a KBH-s szál. Cs. I. az utolsó kettőnél volt sofőr?

@INkvizitor: Azért ez annyira nem egyszerű, 85% az lehet, akinek hivatalosan nincs munkája. Attól még feketén dolgozhat, rohanhat reggel a munkahelyére. (v.ö.: brazil gépsor)

rdos · http://h2o.ingyenweb.hu/tema/6.html 2010.08.14. 08:54:12

@INkvizitor: A konkrét számok nem is érdekesek. Hiszen ha 50% a munkanélküliek aránya, az 1/32-es valószínűség (kb 3%) is csekély.

atila68 (törölt) 2010.08.14. 23:38:25

Közben meg a Népszava azon rugózik, hogy mit mondott Orbán Sukorón... Muhaha!

egy-fo-epitesz 2010.08.15. 09:57:17

mi ebben a hírben a gond... ártatlan állampolgárok
a rendőrség segítette őket, meg a titkos szolgálat stb.
azért vannak a szervek hogy segítsék az állampolgárokat

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2010.08.15. 10:19:51

@Jurganov:

mit hiányolsz?
nem én fogom megfejteni, hogy mi is történt valójában ...

Zsoo 2010.08.15. 11:30:18

Csurka István: Címzett rendőrgyilkosságok?
2010. augusztus 15. vasárnap, 07:24

Még három hónap sem telt el a rendszerváltoztató szándékú kormány felállása óta, és már két fiatal rendőrt öltek meg. A kormány majdnem minden tagját és mindegyik kinevezését szóbeli ökölharc, átkozódás, becsületsértésig menő pocskondiázás fogadta az idegenszívű sajtó részéről. A legsűrűbb elutasítást Pintér Sándor belügyminiszter kapta,már jóval a kinevezése előtt. A bukott oldal félt és ma is fél Pintér Sándortól. Mivel a kinevezését megakadályozni nem tudta és az Orbán Viktor által nyilvánosan a kezébe adott teljhatalmat elvitatni nem tudta, a végső eszközhöz nyúlni nem volt „rest se kába.” Az egymást követő két rendőrgyilkosság alakilag, a lefolyásukat tekintve különbözik, de mint üzenet, mint fenyegetés teljesen azonos. Címzettjük Pintér Sándor. A két bűntény lefolyását, körülményeit, indítékait elemezni nincs módunk. Csak csepegtetett, kiszínezett és egyszerűsített információk állnak rendelkezésünkre, sajtóbeli találgatások és bizonytalan bizonyosságok. Még azt sem tudjuk, hogyha ködösít valaki, hát ki ködösít? A sajtó, a bűnüldözés, vagy egy ismeretlen háttérhatalom, amely mozgatni képes az elkövetőket és elnémítja, vagy részlegesen és ideiglenesen sóderszórásra készteti akár a hivatalos közegeket is. A történet, az elkövetés módja, indítéka, különösen az alsóörsi esetben állandóan bővül, színeződik, a tárgyak változnak, a kapcsolat gyilkos és áldozat között ellenszenves pokol-bugyrokba süllyed, majdnem olyan félelmetességgel, mint annak idején a móri tömeggyilkosság, vagy az Aranykéz utcai mészárlás alkalmával. A nagyközönség sok bizonytalan és ellentmondásos információt kap, bűnügyi regényeket olvas a lapokban és lát a tévékben és maga is továbbkölti ezeket, amíg bele nem fárad. Ekkor aztán az ügyet lezárják. Mindkét előző robbantás és kaszálás a kormányváltás idejére esett. A felderítés pedig megfeneklett. Az Aranykéz utcában bűnözők közti leszámolás történt és a célpont bűnöző elpusztult, az elkövetők azonban nem kerültek kézre. Csupán a feltételezett egyik résztvevő, Jozef Rohacs ül most is magyarországi börtönben, de állítólag mindent tagad. A móri mészárlásban hosszadalmas eljárás után a bíróság alaptalan ítéletet hozott, lejáratva az egész magyar igazságszolgáltatást, bűnt bűnnel tetézve, majd a véletlenül kézre került valódi tettesek közül az egyik, a főbűnös a börtönben felakasztotta magát.

A hamis nyomon, erőszakosan tettest kinevező rendőrség, ügyészség, bíróság, vagyis a régi kommunista koncepciós eljárásban résztvevő teljes bűnüldöző vádló és bírói sor és az eljárást fedező és elrendelő politikai hatalom ellen semmilyen eljárás nem indult, a bíró kapott egy kis ejnye-bejnyét. (Rajk László 1956. október 6-i újratemetésén Apró Antal, az egyik elkövető mondott beszédet.) Kaiser Ede móri tömeggyilkosságért való elítélése nem egy egyszerű bírósági tévedés volt, mert az igazságszolgáltatás mindhárom részlege benne volt, a rendőrség szállította a hamis tényeket, a vádhatóság hosszú, vizsgálatok közben elfogadta a bizonytalan bizonyítékokat, nem vette figyelembe a kétségtelen alibit, vádat emelt bűnözők ellen pusztán azért, mert bűnözők, és a bíróság mindezt elfogadta és teljes életfogytiglani büntetést szabott ki a valós ügyben ártatlan emberekre. S azok, akik ma felháborodnak, percenként feljajdulnak a jogállam vélt megsértése miatt, meg se pisszentek. Egy állam tudomásul vett és kiszolgált egy tipikus koncepciós pert, mert egy ismeretlen állam fölötti államnak ez volt az érdeke. A magyar állam meghajolt egy ismeretlen felsőbb hatalom előtt és a sajtója igyekezett napirendre térni a dolog fölött. Majd ugyanígy a valódi tettes börtönbeli halála fölött is, ami pedig nyilvánvalóvá tette, hogy megbízó van a bűntett mögött, hiszen mi másról tudott volna beszámolni a tettes, miután ujjlenyomatait megtalálták a gyilkos fegyvereken, mint megbízóiról.

A bűn koordinátái most is szinte azonosak. Ott áll jelvényeivel, rendfokozatával a más beosztású, de most éppen járőrszolgálatot teljesítő ember, a Pintér Sándor tervét teljesítő nyomozó védtelenül az alsóörsi éjszakában és lemészárolják. S még ugyanezen holdvilágos éjszakán, a véres tett helyszínétől néhány kilométerre megtalálják az elkövetőt – holtan. Önkezével vetett véget az életének a kocsija mellett, amely tele volt különféle fegyverekkel. A gyilkos svájci magyar, de neki csak keresztneve van: Bálint. Mert a nyomozás érdeke azt kívánja, hogy csak az áldozatról tudjunk mindent, még azt is, ami csak feltételezés, a gyilkosról semmit, mert még feltámad, és alibit igazol.

Másik eset, másféle körülmények, módosított forgatókönyv, csak az üzenet azonos. Valahonnan valakik azt üzenik az önállósodni kívánó, a saját lábára állást célul kitűző magyar hatalomnak és belügyminiszterének és természetesen kormányfőjének, hogy elég, ezt nem tűrjük. Félelmet gerjesztünk az országban, mint a cigánylakta faluszélek sorozatgyilkosságaival, amelynek szálai Izraelbe vezettek, és megmutatjuk az ország népének, hogy mennyire tehetetlenek vagytok. Egy rendőrt eltapostatunk egy „rückvercelő” bűnözővel, aki kábítószeres, hiszen amikor leteperték, őrjöngve vizet kért a nőjétől, egy másikat pedig szitává lövetünk a forgalmas főúton, nem mérlegelve, hogy hány további életet oltanak ki a sorozatlövő fegyverek.

A megfélemlítés ősi bolsevik, zsidó eszköz. Trockij jegyezte fel a naplójában, már Mexicóban, 1935-ben: „A cári család kivégzésére nemcsak azért volt szükség, hogy megrettentsük és elborzasszuk az ellenséget, reménytelenséget keltsünk benne, hanem azért is, hogy felrázzuk sorainkat, megmutassuk, hogy nincs visszaút, hogy vagy a teljes győzelem, vagy a teljes pusztulás vár ránk.”

Mindebből több tény világlik elő, félreérthetetlenül. Ez az ország alá van aknázva, ez az első. Arra a kérdésre, hogy miért, hogyan volt lehetséges, hogy 2006. október 23-án izraeli kommandósok magyar rendőr- egyenruhában meneteltek, magyar rendőrök kötelékében és egyre megy, hogy irányítottak vagy megfigyeltek, vagy harcoltak is, vagy sem. Mi kérdeztünk, válasz nem érkezett, igaz, tagadás sem. A dolog el van felejtve. Gergényi, az akkori vasprefektus esetleg el lesz kapva, vagy Szilvásy, a titokminiszter, de az ország aláaknázottságáról hallgatunk. Az alsóörsi eset azonban újra felszínre hozza a kérdést. Most Svájcba vezetnek a szálak, ha ugyan oda, és ha egyáltalán szálaknak lehet ezeket nevezni. De bebizonyítódik, hogy ennek az aláaknázó hatalomnak, amely lehet nem csupán izraeli is, széles sajtókapcsolatai vannak, etetni tudja a sajtót, hallgatásra tudja bírni, meg tudja kötni a felderítés kezét, sőt az államot meghőkölésre tudja kényszeríteni. Az elmúlt rendszer titkosszolgálatainak kutatásáról, besúgóiról, jelentéstevőinek működéséről adott esetlen leleplezéséről állami intézetek, levéltárak gondoskodnak, de a mai ügynökök, az idegen állam szolgálatában álló egyének, szervezetek, és a fedett tevékenységek felderítéséről, aknamunkájuk kivédéséről semmit nem tudunk, nem hallunk. Létezik ilyen? Az eredményekből, a cigánygyilkosságok sorozatából, a rendőrgyilkosságokból arra juthatunk, hogy ez a szerv, ha van is, gyenge. Nem a munkájuk mikéntjéről való tájékoztatás hiányzik, az természetesen csak a szakma szabályainak megfelelően történhet, hanem éppen az eseteket vizsgálva és a játszi könnyedséget tapasztalva, amellyel a magyar szervekkel kibabrálnak, következtethetünk a gyengeségére. Nem tudjuk hányan és miért, milyen eszközöket birtokolva, netán fegyvert is tartva élnek, dolgoznak az országban és kiknek és mely államok, nemzetközi szervezetek javára tevékenykednek.

Félreértés ne essék, nem kiszivárogtatásokra és államtitkot képező adatokra vagyunk kíváncsiak, hanem a tényekkel, leleplezésekkel, netán kiutasításokkal végződő esetekre, arra a bizonyosságra, hogy védenek bennünket még a „baráti tűztől” is. De nem védenek, mert a liberalizmus ezt nem engedi meg, valamint a baráti tűz sem. Üzleti élet, állami élet, sajtó, idegen televíziók, internetes portálok, és még a hadsereg és a rendőrség is nyitva áll az idegen ügynökök előtt, hiszen ha egyszer már az ellenőrizetlen ferihegyi folyosón, bármilyen titkos eszközzel a kezükben, a zsebükben, akár off-shore cég tulajdonosaként bebocsáttattak és elhelyezkedtek választókörzetükben, vagy akárhol, meg sem lehet kérdezni tőlük telekvásárlásaik célját. Saját hírforrásaik vannak. Saját védelmük van, de legjobban az antiszemitizmus vádja védi őket. Ugyanakkor Hende Csaba minden tiszteletre méltó erőfeszítése ellenére, nincs még – és nem is lehet ily rövid idő alatt – ütőképes magyar hadsereg. A magyar szellemű hadsereg még csak elképzelés, feltöltése, kiképzése, komoly fegyverekkel való ellátása a jövő óriási feladata. Az SZDSZ-es, izraeli célok szerinti lélektelen, pici, magyar játékhadsereg és a külföldre kihelyezett erők hazai bevethetetlensége a megbukott rendszer terméke. Az ideológia, amely szerint nem kell magyar hadsereg, mert az ország a NATO tagja és a NATO megvéd bennünket, komolytalannak bizonyult. Az EU sem védett meg bennünket például az Európa távoli széle felől bátorított szlovák agressziók ellen, amelyek erős magyar hadsereg esetében meg sem történhettek volna. A feladat tehát sziszifuszi. Az erős hadsereg létrehozásával egy időben kell leépíteni, lefegyverezni a magánhadseregeket, a civilnek mondott, valójában idegen tulajdonú magánrendőrségeket és őrző-védőket, és létrehozni akár a rendőrség keretében, akár a honvédség kötelékében egy erősen szűrt hivatalos gárdát, egy testőrséget, összeépítve a ma is működő védelmi szervezetekkel, kommandókkal. Az erős szűrés, a magyar megbízhatóság, a hazafias, keresztény öntudat és a magas képzettség, rátermettség, erő létfontosságú követelmény. Ez a feladat alig tűr halasztást. Mert éppen a gyors egymásutánban bekövetkezett két rendőrgyilkosság mutatta meg, hogy mekkora veszélyben van az új kétharmados rendszerváltó kormányhatalom. A magyar létezés. Ezekből a gyilkosságokba fogalmazott üzenetekből sokkal inkább kiviláglik, mint a sajtóban éppen a múlt számban elemzett jogállami acsarkodásból, a liberális szószólók mindenre köpködéséből, hogy mekkora veszélyben van a magyar állam, a készülő magyar állam. Az ellenség nem adta fel. Pártjainak veresége nem fáj neki, hiszen végeredményben kitartottak voltak és már megindult az új pártok szervezése, az LMP szerephez juttatása, de ez is mellékes. Új módszerek következnek részükről is. Megőrizni, beépülni, fenyegetni. Egyes nagy üzleteik elvesztése fáj, de nem végzetes. A nemzetközi nagytőke türelmes. Pénzen ülni jó dolog. Sok pénzen ülni még jobb. Sukoró helyett lesz más, érkeznek új ügynökök a leharcoltak helyébe, Magyarország megszállása csúszhat, de nincs feladva. Magyar hadsereg tehát kell és magyar gárda vagy kommandó, belső erő, amelynek van magyar gerince és fegyvere: kell. A liberális elmélet, hogy ez nem demokratikus, veszély a szabadságra nézve, megdőlt. Ezzel nem sérül a jogállam, mert ez becsületes magyar embert nem fenyeget. Ez idegent sem fenyeget, ha nem követel magának külön jogokat és nem él vissza a vendégjoggal. A másság kérdése is felülvizsgálandó. Másnak lenni lehet, melegnek lenni, transzvesztitáskodni szabad, de az iskolákban nem szabad, és semmilyen titkos hálózattal előny a másságból, semmilyen másságból, az etnikai másságból sem kovácsolható. Magyarnak lenni pedig feladat és vállalás – és ebből nem engedhetünk. Ha megvalósul a földművelési államtitkár és a miniszter által is beharangozott telepítési terv, amely fiatal magyar családokat, emberpárokat gyermekek fejében juttat földhöz, amely programnak első meghirdetője évekkel korábban a MIÉP volt, akkor azokat a magyar birtokokat meg kell védeni. A magyar iskolát is meg kell védeni és a szárnyvasutat is meg kell védeni. Reméljük, hogy az óriási női ülőgumók védnöksége alá helyezett és betiltva még lesben álló Magyar Gárda példája, kezdeti sikerei és mai hervadása intő figyelmeztetés a mai magyar állam célba vett vezetőinek, hogy az egész ügy sikere, a rendszerváltás, az új alkotmány sikere és az egész kétharmados nagyszerű magyar forradalom sikere is az erőn múlik. Most polgári erő, választási erő már van, a dolgozó nők nemzetpolitikai jelentőségű nyugdíjkérdése napirendre került, az IMF-tárgyalásoknak világraszóló jelentősége van, de mindezt még alá kell támasztania – akármit jerikózik is a megdőlt liberális társulat – valódi erőnek. A magyar népnek végre biztonságban kell éreznie magát – saját becsületes fiainak védelme alatt. Nemcsak az a kérdés, hogy ki ölte meg Gamauf törzszászlóst, hanem az is, hogy kik ölették meg. Várjuk az eredményt, legalább annyira, mint Gyurcsány-Demszky összevont főtárgyalását.

vanunu1952 2010.08.15. 14:54:27

Csurka védi a forradalmat, annak ellenére, hogy ő tudja legjobban az izraeli kötődése az Orbán kormánynak egy jottányival sem lazább, mint elődjéé. Pintért pedig úgy beállítani, ahogy ő teszi egyszerűen arcpirító disznóság! Fél igazságokat csöpögtet, szándékosan hazudik.
A kilencvenes években neki köszönhetem, hogy kinyílt a szemem, a zsidó témakörben mikor elmentem a naggyüllésére , ezért hálás is vagyok neki. Ez az ember saját magát is megtagadta, ezért csak sajnálni tudom.

Kodomo 2010.08.16. 11:32:04

@Kicsit Karcos: Megfigyeli őket a titkosszolgálat szélsőségesnek mondott _nézeteik_ miatt (most ezt így hogy?), de abbahagyják a figyelést, amikor elkezdenek fegyverkezni. Ez mi?

Ezt a dolgot én sem értettem, de ha van az elkövetők között egy beépített ember, aki informál, akkor teljesen logikus, hogy nem kell más szálakon, mások orrára kötni az infókat, mert még nem kívánt reakciókat válthat ki egyes hatóságokból.

atila68 (törölt) 2010.08.18. 17:06:34

Alakul ez:
"2006 elején egy debreceni motoros társaságot és a focicsapat ultráit kellett figyelnie, majd az őszödi beszéd utáni tüntetések alatt Budapesten is kapott feladatot a KBH-tól Cs. István, a romagyilkosságok egyik gyanúsítottja. A férfi a tiszalöki gyilkosság után azt mondta tartótisztjének, hogy jól jönne neki a százmilliós nyomravezetői díj."
(index)

picur3ka 2010.08.24. 12:58:51

Ebben csak az uj, hogy katonaeknak dolgozott. Ami ugye, valoszinuleg nem teljesen igaz es relevans az ugyet illetoen, hiszen miutan leszerelt, valoszinu, hogy az NBH-nak dolgozott.

arlequin 2010.08.24. 13:34:37

@picur3ka/mesterhazymiklospart:
szerintem meg a moszatnak, mármint valójában.

süti beállítások módosítása