Skip to content


       Szűrés lista

Káli Sándornak küldenénk egy fészekrakót sok szeretettel

Pár városban azért kiélezett és izgalmas lesz a vasárnapi szavazás, az egyik ilyen Miskolc, ahol Káli Sándor polgármester próbálja megtartani a székét ...

Káli 1994-től alpolgármester, 1998-tól az MSZP Borsod-Abaúj-Zemplén megyei elnökségének tagja. 2000-től az MSZP miskolci elnöke, majd a 2002. október 20-i önkormányzati választások óta polgármester. 2003-tól 2006-ig az Európai Unió Régiók Bizottságának állandó tagja. A 2002-es és a 2006-os országgyűlési választásokon Borsod-Abaúj-Zemplén megye 3-as számú egyéni választókörzetében, 2010-es választásokon pedig pártja Borsod-Abaúj-Zemplén megyei területi listájáról nyert mandátumot.

Káli még szeptember elején nyilatkozott a NOL-nak:

"Nem beszélve arról, hogy mindeközben az Avasi lakótelepen a Fészekrakó programmal kapcsolatban négymilliárdos csalás történt, a jogi eszközök pedig korlátosak. Teljesen normális dolog lenne, hogy azt tudjam mondani: aki nem fizet a közszolgáltatásokért, az ne lakjon ott, ahol, hanem menjen vissza, ahonnan jött. Ez egy világos dolog lenne. Miskolcon azzal, hogy a kormány meghosszabbította a kilakoltatási moratóriumot és ez azokra is vonatkozik, akik csalással jutottak lakáshoz, azoknak a romáknak az érdekeit is sértjük, akik rendesen fizetik a terheket."


Ma az Index is körüljárta a miskolci helyzetet, Káli újra nyilatkozott:

"Beszéljünk inkább cigányokról". Felelevenítette az avasi lakótelepen egy csalássorozat keretében lakáshoz jutó, ötven kilométeres vonzáskörzetből származó roma családok ügyét, ami a családok egy részének kezelhetetlensége és összeférhetetlensége miatt a város egyik legnagyobb problémájává vált.

„Ha beköltözik valahova egy sokgyerekes cigány család, ott nem lehet élni. Az Avasra beköltözött százhetven. Akik nem fizetik a lakások terheit, azoktól visszavesszük. El is jutottam tizenötig, de a kormány a devizahitelesek védelmére kilakoltatási moratóriumot rendelt el, ami itt is keresztbe tett a munkánknak” – fogalmaz Miskolc polgármestere. Annyit később hozzátett, hogy nem a cigányokkal van baj, hanem a csalókkal.

Hogy mit jelent az, mikor egy 10 emeletes lakótelepi házba beköltözik egy ilyen "fészekrakó", higgyétek el, el sem tudjuk képzelni ...

A miskolci Trend TV azonban forgatott egy riportot, és DÖBBENETES ÚJSÁGÍRÓI BRAVÚR, de megszólaltatták az érintett felet is ...
A Mokka/Napló szintű riportokhoz szokott fülünknek biztos szokatlan lesz, mikor az riporter hölgy megkérdezi, hogy de miért adták el a kádat és a csapokat a lakásból???
 
Helyszíni riport Diósgyőrből:



1. Teljesen nyilvánvaló, hogy a lakótelepen élők zéróra vizsgáztak.

2. Káli Sándor hazudik, mert lakást nem vehet vissza, mivel az már magántulajdon, nem bérlakás. Ha a lakástulajdonos nem fizeti a számlákat, az érintett szolgáltató járhat el, vagy perelhet.

3. A videó végén jól halljuk, jól értjük, a problémás családnak Káli Sándorék ADTAK EGY MÁSIK LAKÁST, egy önkormányzati bérlakást, ahol szintén nem fizetik a számlákat, így most KÉT lakásuk van.

4. Albérletesek, devizahitelesek ne idegeljék fel magukat, ha szépen kérhetem. Valakinek  két lakás jár.

5. Azok az ügyvédek, bankosok, csalók egy olyan lavinát indítottak el, aminek a vége nem látszik. A házban lévő lakások árai az új szomszéd miatt gyorsan lesüllyednek, így azt eladni már szintén csak egy hasonló családnak lehet. Viszont minél több ilyen család költözik be, annál gyorsabban fognak az emberek elmenekülni,  így a lakótelepből könnyen lehet a kassai Lunik IX hazai párja lehet ...

6. Amikor egy 300 ezer forint hitelhez egy paksaméta papírt kellett kitöltenem, egy halom igazolást kellett leadnom, el nem tudom képzelni, hogy egy ilyen munkanélküli, képzetlen család a bankban / közjegyzőnél / ügyvédnél a papírokat aláírva megkapta a 5-6 milliós szoc.polt, és SENKINEK sem tűnt fel semmi, sem a hamis munkáltatói igazolások, semmi. Mindenki benne volt, Polgármester Úr?!

Címkék: választás abszurd

A bejegyzés trackback címe:

https://vastagbor.blog.hu/api/trackback/id/tr302337411

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2010.10.01. 16:21:55

@BálnaUhr:

Így van.
Gyerekeket elvenni 8amúgy bárhol jobb helyük lenne, ahol tudnak KÁDBAN fürdeni), a szülők meg mehetnek oda lakni, ahová akarnak.

Ez kb. olyan, mintha pár évvel ezelőtt a teljes kerületi önkormányzat azon dolgozott volna, hogy nekem önkormányzati lakást találjon, mert - uramisten - albérletben laktam.
Ja, és fizettem a számlákat is.

Droli · https://soundcloud.com/drolimusic 2010.10.01. 16:22:53

Ó, ha csak a kádat és csapot adták el, az semmi :-) Anyósom Békés megyében él egy olyan mélyszegény településen, hogy el sem tudjátok képzelni. Szóval ottani történet: tipikusan mélyszegény család, nem roma, de felfogásilag igazi "cigány": apuka munkanélküli, italozó, anyuka gyesen, de ha nem gyesen lenne, akkor sem dolgozna, mert nem bír korán felkelni, meg fáj a háta, ja, és persze négy gyerek, mert fogy a magyar (meg sok támogatást fel lehet venni erre+ családi pótlék). Az, hogy a gyerekeket hogyan nevelik, inkább hagyjuk... szóval kaptak szocpolt, vettek belőle egy klassz kis házat (másfélmilla volt, de tényleg jó állapotú), és az ügyvéd megoldotta, hogy a családnak is maradjon háromszázezer forint pluszban (hogy hogyan, ne kérdezzétek, nem vagyok beavatva, gondolom, az ügyvédnek is jutott bőven ezen felül). A háromszázezer forintot nem egészen két hét alatt sikerült elverni (drága a pia, a cigi, meg a cukrászsütemények)... szóval jött a tél, hideg volt. A szerencsétlen gázszolgáltató nem szerelte a gázkonvektort, balga módon feltételezte, hogy majd fizetni fog a pár - nem nyertek, a konvektor ment éjjel-nappal, már jókora tartozás felgyűlt, mire észbe kaptak, és kikapcsolták a gázt. Ekkor támadt a ház urának egy remek ötlete: kivágta a gyümölcsfákat, és szép lassan betüzelte a kályhába. Az, meg hogy idén nem volt gyümölcs, meg jövőre sem lesz, nem érdekelte; idénre is gondoskodott a dolgokról: eladta magát a konvektort :-))))) végül nem fát vett belőle, hanem szokás szerint elitta, télen meg majdcsak lesz valahogy. Szóval így megy ez bizonyos vidékeken, tudnék annyit mesélni, a Tudtad blogon anno meséltem is, a lényeg: katasztrofális a helyzet. És amit ezek továbbadnak a gyerekeknek... inkább nem is gondolok bele. Nem fényes jövő lesz, nekem elhihetitek.

2010.10.01. 16:24:58

"Albérletesek, devizahitelesek ne idegeljék fel magukat, ha szépen kérhetem. Valakinek két lakás jár."

Lehet hogy a zámolyi "menekültek" is ezért akarnak hazajönni. Máshol nem kapnak ingyen lakást (akár kettőt is), csak ebben a roppant náczi országban.

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2010.10.01. 16:26:10

@Droli:

Sajnos a mentalitás megváltoztatásra nincs EU-s pályázat ... (erről majd lesz egy külön poszt is, mivel itt van a kutya elásva)

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2010.10.01. 16:27:13

@imperial:

Inkább mostantól hívjuk "zéróra vizsgázott országnak", ha Groó Diána nem bánja :)

feriboy 2010.10.01. 16:34:31

Szolgáltató kikapcsolja a gázt, villanyt, vizet, áramot, fűtést (megfelelő aláhúzandó) --> az ilyen körülmények biztos megfelelnek már vmi kiskorú veszélyztetésének vagy vmi hasonló --> ezért papa, mama börtönbe, a gyerekek meg állami gondozásba kerülnek.
Probléma megoldva :D

Énbagoly 2010.10.01. 16:39:36

@feriboy: Azt hiszed?
Tőlük nem veszik ám el olyan könnyen a gyereket. Nem merik.

@zero: ebbe nőttek bele, azt hiszik, ez a normális.

Droli · https://soundcloud.com/drolimusic 2010.10.01. 16:52:15

@feriboy: Annyi gyereket képtelenség állami gondozásba venni.

Nem tudom, figyeltétek-e, de a riportban megszólaltatott roma asszony kezében ott füstölgött a cigi. Ez egy nagyon jellemző kép: a kádat eladják, nem eszik a gyerek, de a cigi az megvan. Nem is tudom, mi lenne a megoldás, talán az, ha a juttatások (pénz) helyett élelmiszert kapnának, házhoz szállítva, bár lehet, azt is eladnák.

csabapayne · http://kulturcseppek.blog.hu/ 2010.10.01. 16:52:23

@zero:

Ez bizony nagyon fogós kérdés, hogy a mentalitást hogyan lehetne megváltoztatni, vagy ezt az ördögi kört megszakítani, hogy alapvetően igénytelen, beilleszkedni képtelen cigány ne hozzon létre 8 hasonló mentalitású utódot...
Sajnos én már csak drasztikus lépésekre tudok gondolni.

TaTa86. · http://archiregnum.blog.hu 2010.10.01. 17:05:22

Szánalmas prolik!

200 magyar 10 cigányra, és csak keseregni tudnak!
Bazzeg, mindenki visz 1 (azaz EGY) markos, de akár nem markos símaszkos férfit, és nyomorékra verik a cigányokat. Kész, probléma megoldva. Verőlegényeket nem lehet azonosítani, senki nem hallott semmit, otthon sem volt, rendőrség derítse ki mi történt...

Egyszerűen röhejes...

El Topo (Sgt Elias) · http://iparbaro.blog.hu/ 2010.10.01. 17:06:01

Szegények! Ti is kicsit toleránsabbak lehetnétek%

tudi 2010.10.01. 17:13:45

Na most mocskos nyilasnácifasiszta leszek, de aki nem tud beilleszkedni, az minek lakik társasházban, lakjon továbbra is putriban a tetvek és bogarak közt. Ja a Lunik 9-et pedig csak fallal kénre körülvenni oszt kész fulladjanak bele a szemétbe, a patkányokba. Azokat a mocsok ügyvédeket, hivatalnokokat, akik segítették ezeket az aljalényeket lakáshoz jutni összezárnám velük örökre.

sicksam 2010.10.01. 17:24:33

Tennék fel videót az Avasról, sötétedés körüli, családi pótlék osztás utáni körülményekről, csak ugye kismillió problémába ütköznék (netcaféból, hamis személyivel valami új youtube-regisztrációval esetleg megpróbálnám). Nem kellene hozzá kommentár, semmi idézőjelezés meg nagy szavak hozzáfűzése,csak a 3-4 percnyi séta tisztán, vágatlanul...
Ha kitelepítenek innen 100 családot, akkor se változik semmi... pl. az egyik állami tanintézményben az elsős iskolások harmada a beilleszkedni képtelen társaságból való, finoman szólva is különleges oktatási igényekkel.

csabapayne · http://kulturcseppek.blog.hu/ 2010.10.01. 17:45:44

@tudi:

Felmerül a kérdés:
Mi tesz egy embert EMBERRÉ ?!
- Hogy oda ürít ahova akar ?! (már a Krisztus előtti zsidóknak is előírás volt, hogy "hogyan végezzék dolgukat"
- Hogy nem több az igénye a körülötte lakó patkány/csótánynál ?!
- A fent említett állatok módjára szaporodik, utódait a saját maga által létrehozott mocsokba szülje?!
- Sérelmeit csak erőszakkal és vad dühvel tudja csillapítani ?!
- Bárkit képes agyonverni/megölni bandába, csak mert az gyengébb nála, így bizonyítva fizikai erejét ?!

Csak azért tekintsem ezek mellet embernek mert:
Anatómiailag hasonlít ránk?!
Tud nevetni, sírni, böfögni ?!
Vannak érzései a szűkebb környezetével szemben ?!
...
Ezért tekintsem őket EMBERNEK ?!
Ezért legyenek EMBERI JOGAI ?!

BöszmeBunkó 2010.10.01. 17:57:41

óóó bazmeg! gyermek elhelyezési probléma? kibaszni a 8.-ról a picsába az 5 pondrót....az ajtó nyitva, a szülők kocsméznak: nincs tanú.

szánalom ez az egész. libsiszocik: köszönöm!

jozicsenko 2010.10.01. 18:15:19

hol van ilyenkor a mohácsivészviktória?
hol van ilyenkor a TASZ?
hol van a Helsinki Bizottság?

vagy ezek csak a svédeknek járnak?

az adófizetőknek nem, ugye?

azt hiszem, a jobbik borsodban jól jár a hétvégén...

trojka 2010.10.01. 18:33:09

@TaTa86.:
lehet, hogy mi prolik vagyunk, de a proli mindig dolgozott, ti meg a mi verejtékunkböl interneteztek itt, mocskos, ingyenélö, magyar embert gyilkolo (tucsok férgek...

jozicsenko 2010.10.01. 18:33:43

@TaTa86.: jaja, csak akkor jönnének mohácsiviktóriáék meg a groodiánák : lenne forgatás a be nem fogadott szegíny c. családról és a 200 büdösnáciról

teljesen tipikus kép, ahogyan cigire van pénz (arra mindig van), de kád, áram már nincs: emlékeztek a képre, ahol dugót fényképezték? tv, számítógép, szesz, digitv az van, áramot meg inkább lopnak (a költségeket úgyis kifizetik jólelkű bp-i liberálisok, hisz a nácik áldozata börtönbe csak nem juthat...)

Kicsit Karcos 2010.10.01. 18:39:21

@trojka: @jozicsenko:

TaTa86. (ponttal) és El Topo (Sgt Elias) (pont nélkül) nickhamisító, az igaziak TaTa86 és El Topo (Sgt. Elias). Mások nevében gyökérkedik. Azon sem lepődnék meg, ha BöszmeBunkó is ő lenne, aki gyerekeket akar kihajigálni a nyolcadikról.

merzo 2010.10.01. 18:56:06

És most miért nem azokat basztatjuk, akik ezt a dolgot saját hasznukra előidézték.
Ki az igazi felelős? Nem az ügyvéd és a banki alkalmazott, aki lehúzta a pénz, és tudván tudta, hogy mit csinál. Szerintetek Orsós Lajos Romeo csak úgy odasétált a bankpulthoz és felvette a Fészekrakó hitelt. Na, nem. Ez ocsmányabb dolog, mint hajléktalanra céget alapítani, mert ott nem teszed gyakorlatilag tönkre mások életét. És a másik, hogy ügyvédnéne tanítását biztosan támogatta adójából az a szerencsétlen is, akivel így kicsellózott
És erről Káli biztosan nem tehet..

TaTa86. · http://archiregnum.blog.hu 2010.10.01. 19:16:42

@trojka: Hát ja, az ember vagy egész nap magyart gyilkol vagy dolgozik.
Sajnos én az előbbit csinálom, ezért neked kell dolgozni azért hogy netezhessek. XD

@jozicsenko: "jaja, csak akkor jönnének mohácsiviktóriáék meg a groodiánák : lenne forgatás a be nem fogadott szegíny c. családról és a 200 büdösnáciról"

Nézd, ha ez az én nagymamámmal történik, lehet hogy leszarnám a mohácsiviktóriákat meg groodinákat, ha a retkesek őt fenyegetnék, az ő életét tennék pokollá...
Komolyan nem tudom, hogy az ott lakó nyuggerek fiai, unokái mégis mit csinálnak?
-Szia nagyi, mizu?
-Rettegek fiam, a cigányok tegnap a szomszéd nénit leköpték, miután az rászólt hogy nem kéne a lépcsőházban szarni. Mikor engem megláttak azt mondták, hogy ne nézzek, kiszúrják a szemem!
-Áhh, szóval minden rendben. Cső!

TaTa86. · http://archiregnum.blog.hu 2010.10.01. 19:21:05

@Kicsit Karcos: Jé, tényleg ott van a pont....
Nézd végig a kommentjeimet és a posztjaimat az aktivitásnál én vagyok az.

És nem gyökérkedem, egyszerűen csak az életképtelenség ilyen foka már dühít. Nem mondom, amikor egy utcában van 50% magyar 50% cigány én sem nagyon vitézkednék(, megjegyzem ilyen utcában lakom), de hogy 100:1-hez aránynál is megy a rinya, az röhej. Szánalmas kádárprolik egyszerűen elképzelni sem tudják, hogy a problémákat meg kell oldani, nem sírni kell állambácsinak!

nyugatioldal 2010.10.01. 19:25:55

Le lehet szokni arról, hogy a pozícióért kinyaljuk mindenki hátsóját, hanem inkább konkrét előremutató, ésszerű célokat tűzünk ki, számon kérhető eredményekkel? Vagy ez ma Hazánkban eleve reménytelen?

Kicsit Karcos 2010.10.01. 19:45:16

@TaTa86.: valóban, tévedtem, csak higgadtabb beírásaidra emlékeztem, meg a topohamisító is itt szaladgált:)

Nem értek Veled egyet, mert ők tettek valamit a panaszkodáson felül, elmentek ezer közpénzből működő hivatalba, betörtek a csótányos lakásba, az erőszakon kívül tényleg (majdnem) mindent megtettek. Még ha helyénvaló is megverni az ilyeneket, előbb akkor is azt kell tenni, amit ők tettek. Aztán ha tényleg szarik rájuk a hatóság, akkor el lehet intézni másképpen a dolgokat, mert az igazságnak érvényt kell szerezni. De rögtön gyomrossal indítani?

2010.10.01. 19:46:32

Azért sokan aszisztáltak ehhez a fészekrakó programhoz, a hivatal, a bank, ügyvédek, közjegyzők, mert ők sem dolgoztak ám ingyen.
Természetesen ezek még mindig szabadlábon.

Azoka a szerencsétlennek, akinek ez által lenullázódott a lakása, lakni nem tud benne, eladni nem tudja, azokat ki kárpótolja?

Az eszem áll meg! Káli, és még indul a választáson. Ehhez kell ám vastagbőr.

Mert ugye mit veszíthet, kapja a jó kis előrehozott nyugdíjat és irogtja a verseit Felsőzsolcán.

Kicsit Karcos 2010.10.01. 19:51:39

@TaTa86.: az a baj, hogy tömeges ez a probléma, és ezerszer hatékonyabb központilag megoldani ezeket. Ha elszigetelt jelenség lenne, akkor oké, hogy lekevernek két pofont, és probléma megoldva. De így nem érnének el vele semmit, megvívná minden lépcsőház a maga csatáit, aztán retteghetnek a bosszútól, vagy az új lakóktól, akik ugyanolyanok, mint ezek. Olyan ez, mint a vízparton csapkodni a szúnyogokat, egyszerűen nem hatékony. Helikopterrel, permetezéssel meg lehet oldani, ahhoz viszont az államokat kell túráztatni, ezért fizetjük, ez a dolga. Ez nem állambácsi-szindróma.

Rwindx 2010.10.01. 20:23:01

Sajnálom az ott lakókat, de tényleg a kezükbe kell venniük a dolgaikat ha már mindenki más aki tehetne valamit leszarja őket.

TaTa86. · http://archiregnum.blog.hu 2010.10.01. 20:33:23

@Kicsit Karcos: Az a gond, hogy sose fognak tudni minden pofon mellé rendőrt állítani. Pláne nem minden btk által nem megfogható rajkodás mellé...
Vagy fogják a lakók magukat és "megoldják", vagy élnek tovább a terrorban.
Legalább ott érvényesüljön a magyar, ahol többségben van( még).

"csak higgadtabb beírásaidra emlékeztem"
Szerintem most is eléggé higgadt voltam. :o)

sicksam 2010.10.01. 20:36:16

@Rwindx: szerintem Te se kívánhatod, hogy a hétköznapi emberek ökölharcra menjenek a szamurájkardos kancigányok ellen. valószínűleg egyenlőtlen lenne...

Horizont 2010.10.01. 20:37:15

megnézve a videót csak az iszonyat és a düh van bennem. Be kell vallanom, hogy egy ilyen film után NAGYON TETSZIK Jobbik betiltott és később leadott kampánya!!!
Megállapítható, hogy ezek a cigányok teljesen alkalmatlanok a normális emberi életre, bárhová költöztetik be, bárhová is emelnék fel őket, tudomásul kell venni, hogy ők a putriban érzik jól magukat és ha az a sok barom jogvédő, kisebbségi önkormányzat nem sulykolja beléjük, hogy többre (!) is van joguk, akkor ott maradtak volna ahol jól érzik magukat. Az életterükben. Ne szépítsük.
Viszont azokat a "szakembereket" és politikusokat akik "segítették" az elmúlt 20 évben a cigányság jó nagy rétegét idáig juttatni, és különösen a diósgyőri ügyvédeket, bankosokat, közjegyzőket, önkormányzati akárkiket, beköltöztetnék egy ilyen panel szalagházba, fele arányban a cigányokkal és behegesztenék minden, kaput, ajtót, ablakot és nem engednék senkit, kötélen minimális kaját és vizet adnék nekik, úgy mint a Meteorákon a szerzeteseknek, kötélen felhúzva!Bár amilyen dühös vagyok inkább a kaja helyett mást gondoltam ki a kötél végére!!!
(magam is meglepődök, hogy mit tudnak kihozni belőlem)

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2010.10.01. 20:44:54

Amúgy a hamis papírokon alapuló szerződés nem érvénytelen? Vagyis a lakásvásárlás érvénytelen, mert bűncselekményen alapul.

chemicalshop(hajrá nem romák!hajrá nemromaország!) 2010.10.01. 20:46:41

- hová tűnt a kád meg a csaptelep?
- hát ebbe most ne menjünk bele.
Ez mindent visz.
Egyébként hol van ilyenkor a TASZ, az Egyenlő Bánásmód Hatóság, Áládár, Viktória meg az összes cigány simogató?

Baldrick68 2010.10.01. 21:16:42

@fogash:
A Bán Aladár utca sajna már régóta gázos.
Olyan 15 évvel ezelőtt vitt oda a dolgom egyszer már akkor nagyon látszott hogy melyik házban laknak "újmagyarok".
Ja meg az egyik ház falán virított egy jópofa felirat (gondolom nem véletlen) :
"Gyere vissza Hitler!
A cigányokat vidd el!!"

Szóval az a környék már régebben is gázos volt.
Ha végig megyünk a Kossuth Lajos utcán borzasztó látni ahogy az egykori szép polgári házakat szépen kinyírták a "lakók" az évtizedek alatt.
Aki nem győri annak a kedvéért elmesélem:
A Kossuth Lajos utca a belvároshoz közeli utca, egykoron ez elit résznek számított (a háború előtt) , többnyire tisztviselők laktak ott, a régi házakon látszik hogy egykoron milyen szépek lehettek.
A Kádár rendszerben nem tudni milyen megfontolásból betelepítették a oda a cigányokat, hát szépen le is lakták az egészet.
Amikor a Kossuth utcában kezdtek elszabadulni a dolgok akkor kezdték szépen szétteríteni a romákat mindenfelé, így kerültek pl. a Bán Aladár utcába, feltűntek már a Marcal I lakótelepen.
Amikor árultuk a lakásunkat a vevők finoman rákérdeztek hogy izé és a itt csak fehéremberek laknak??

dr. Aullah 2010.10.01. 21:19:32

Na remek. Két cigányozós poszt egy napra!
Tegnap valaki mondta, azt hiszem a libsifaszt szopó bölcs lázadó, hogy ha szar helyen élnek, akkor költözzenek el. Ezek most elköltöztek és ez lett belőle.
Vajon hová tűnt a kád?
Az ott lakókat nagyon sajnálom (a mi tízemeletesünkben lakik egy cigány öreg ember. Káromkodik néha, mint bárki más, de szerintem sosem bántana egy embert sem. Ma jöttem fel vele a lifttel, adott egy kis szőlőt, amit épp akkor szedett le a kertjében). Úgy érzem, itt már csak az erőszak segít.

Komolyan mondom... bárcsak már ott tartanánk, hogy jogosan mondják ránk, hogy náczik, meg hogy cigányokat írtunk. Bárcsak.

ketroot 2010.10.01. 21:36:39

Na ez az a videó, amit nem fogok most megnézni. Legalább is most biztos nem. Nem fogok tudni aludni az idegtől.

ketroot 2010.10.01. 21:42:50

Azért az is szép, hogy ehhez a post-hoz a virág lelkű honfitársaink nem csörtetnek ide, hogy osszák az észt, mint tették.

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2010.10.01. 21:43:10

Eh,Zero és a blog közönsége zéróra vizsgázott megint.:))
A videót majd otthon.Diána kisasszony vajon meddig bírná?
Vagy ő is gyorsan zéróra vizsgázna?

Horizont 2010.10.01. 21:47:23

@ketroot: Inkább a tehetetlenség akasztja ki az embert!

@chemicalshop: A kádat meg a csapot azért adták el, mert azt hitték költözni fognak, de maradtak.Így most lavóroznak. (ha lavóroznak)

Azt se értem, hogy mi a francot kell ezen annyit nyomozni? Csalással jutottak lakáshoz? Igen. Akkor?
Mi az, hogy kaptak egy másikat? Na akkor ki is van elnyomva hazánkban? Mi vagy a cigányok?
Minden cigány kezében minden filmen ott a bagó!Pedig mennyi kenyér és szappan kijönne az árából.

Baldrick68 2010.10.01. 21:50:01

Érdemes megnézni ezeket a képeket

arth2o.hu/gyor-kossuth/

Látszik hogy ezek az épületek egykoron jól néztek ki csak menet közben a bentlakók lepusztították ezerrel.

Rwindx 2010.10.01. 21:50:41

@sicksam:
Nem, nem kívánom, de nem is írtam ilyet. Nem az egyetlen megoldás sohasem az ökölharc, de ha már az akkor is fel lehet bérelni valakiket magunk helyett, ahogy azt feljebb már Tata megemlítette.
Lehet pokollá tenni a másik életét (ezt az ellen oldal is megteszi), túl lehet lépni az önkormányzaton és törvényes utakat keresni, stb. Most nem akarok ötleteken agyalni, ez az ő dolguk lenne, persze csak ha szeretnék megoldani és nem mástól várnák a megoldást, örökké.

ColT · http://kilatas.great-site.net 2010.10.01. 21:52:16

Az a baj, hogy tényleg, ha ez ügyben bármit tesz a kormány, akkor egyből jönnek a rasszistázók, ha meg nem tesz, mert a devizahitelesek többen vannak, akkor meg az ott lakók életét keserítik tovább ezek a...

...a riport kurva jó, pedig csak azt tették, amit nagyobb médiumoknak is kellett volna : ODAMENTEK ÉS MEGNÉZTÉK MI VAN. És nem szépítettek.

Kilakoltatási moratórium... lehetne feltételhez kötni? Megnézni a korábbi számlákat, ha látszik, hogy korábban rendesen fizették a hitelt, közműveket, akkor OK? ha korábban is basztak rá, stb., akkor sziasztok...? Valami ilyesmit...

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2010.10.01. 22:15:07

www.youtube.com/watch?v=gJEkYg0TOT0&list=QL&feature=BF

csináljatok egy bejegyzést, h pontozzzák fel az első kommentet, nem bírom

ColT · http://kilatas.great-site.net 2010.10.01. 22:35:31

@tesz-vesz: KuuuurvaJóóóóóóóó :D:D:D:D:D:D:D:D

ColT · http://kilatas.great-site.net 2010.10.01. 22:37:07

@Horizont: "Azt se értem, hogy mi a francot kell ezen annyit nyomozni? Csalással jutottak lakáshoz? Igen. Akkor? "
Mondjuk ennyi, lehet tudni, hogy ki hogyan, tényleg mire is van moratórium, főleg, hogy kaptak másikat...
...és akkor majd az ott lakó életét fogják tönkretenni...
...de bazzeg, miért kell a csapot leszedni és eladni, ha tudod, hogy költözni fogsz? Nekem ez nem jön össze...

Horizont 2010.10.01. 22:53:54

@ColT: Nehogy ott maradjon már másnak, az érték :)) Nem hiszem, hogy tudnánk az ő észjárásukat követni! Most kivételesen nem őket szidnám a fészekrakóprogram lenyúlásában. Viszont mindenki mást (aki nem cigány) a vádlottak padjára ültetném. Az ilyen tetvek (nem a cigányok) miatt büntetik a rendes fiatalokat amikor ezek miatt megszüntették a fészekrakót.
Ez a kilakoltatási moratórium is kétélű fegyver. Ha tudja , hogy nem lakoltatják ki nem fizet és kész. Valahol meg kell húzni a határt. (mondjuk amikor olyan "nagy" művészek se fizetnek közös költséget , mint Alföldi meg még volt valaki). Kibaszott egy világ az egyszer már biztos:(
Kassán van a Lunik IX. Nálunk meg lesz majd Lunik X -től......... Lunik MM -ig!!!

ColT · http://kilatas.great-site.net 2010.10.01. 22:58:21

@Horizont: Mi az a Lunik?
De amúgy egyetértek...

ColT · http://kilatas.great-site.net 2010.10.01. 23:08:27

@zero: Te ezt én sem értettem, egyik operátor a munkahelyemen minimálbéren, élettársa szintén, albérletben vannak. Zsebében 60-80 ezer Ft-os telefon, hitelre véve.

@Horizont: "Nehogy ott maradjon már másnak, az érték :))" El lehet adni, pénzt elinni.

Horizont 2010.10.01. 23:10:42

@ColT: Nahát még nem hallottál róla? Apokalipszis. Kassán van egy lakótelep ahol már csak romák élnek, kb 5ezren. Kikapcsolták az áramot már, vizet naponta egy órára adnak nekik. Szemét, patkányok, meg amit el tudsz képzelni. Múltkor ott járt a Napló.Hátborzongató. Tavaly 20 kisgyerek fagyott meg a lakásokban. Még a műholdas felvételen is látszik a szemét a házak körül. Na ilyen Lunik lesz majd sok nálunk is.....
www.youtube.com/watch?v=tjv8cmxBlMo&feature=related
www.youtube.com/watch?v=5iLbUnKCY2c&feature=related

ColT · http://kilatas.great-site.net 2010.10.01. 23:28:19

@Horizont: @ketroot: Nem biztos, hogy ezt meg akarom nézni...

ColT · http://kilatas.great-site.net 2010.10.01. 23:30:51

@Horizont: @ketroot: Megnéztem, elolvastam, felfoghatatlan. Ennyi.

Rwindx 2010.10.01. 23:33:20

@Horizont:
Azért nem kellett volna le szemét patkányozni őket ;)

Horizont 2010.10.01. 23:40:09

@Rwindx: Hahaha ott van egy vesszőcske:))
Milyen is a magyar nyelv: szemét, patkány. Vagy: szemét patkány
Igaz ami igaz, van szemét meg patkány is, és van sok szemét patkány is.
Na most jól kipatkányoztam magam:DDD

dr.justice 2010.10.02. 00:04:34

Egyetlen egy ilyen családot kellene csak beköltöztetni az úgynevezett jogvédők szomszédságába, pusztán azért , hogy képet kapjanak a valóságról.

A legdurvább az egészben az, hogy az "elnyomott, üldözött, lenézett" kisebbséghez tartozó néhány ember több száz, a többséghez tartozó ember életét teszi tönkre, akiknek semmilyen eszközük nincs a helyzet megoldására.

turcsány karcsi elvtárs 2010.10.02. 01:59:28

szerintem a 7. kerület is be van gettósodva, ezekből a derék romákokból kéne párat odaköltöztetni, úgyis nagyon szeretik egymást.

(nem látom a liberális kommentelők hadát, tegyétek a dolgotokat! a hétszázát!)

sicksam 2010.10.02. 04:27:46

Nem kellene túl radikális megoldás egyébként... építeni megyénként 5 OLCSÓ börtönt ( persze 200 férőhelyre legalább 400at bezsúfolni), a büntetéseket pedig minden esetben négyzetesen halmozni: elsőre 5 évet kapott valaki, másodszorra 25 járjon. Természetesen a felfüggesztett börtönbüntetések letöltendővé transzformálása minden esetben és hermetikusan elzárva a külvilágtól, gyereket és kárt másokban még véletlenül se csináljanak. Büntethetőség 0 éves kortól, 14év alatt a szülő felelősségre vonása. Sokba kerülne, tudom,de kit érdekelne,ha rend van? Ha megvonják a segélyt ezektől, akkora botrány lesz, hogy olyat ember nem látott még.

chemicalshop(hajrá nem romák!hajrá nemromaország!) 2010.10.02. 07:21:37

@Horizont: nem is tudom, én valahogy nem emlékszem arra amikor Kispestről elköltöztünk, hogy eladtuk volna a csaptelepet(bocsánat, leszereltük), vagy a kádat kibontottuk volna a helyéről.
@sicksam: ha Te politikus lennél, megvonnád a támogatást azoktól akik rád szavaznak 1kg száraztésztáért meg 2db globus húskonzervért?

Meridian74 2010.10.02. 07:57:42

Azért a ruszkik tudtak... itt csak a lágerek segítenek. a kényszermunka táborok.

2010.10.02. 09:15:50

@Baldrick68: Erre mindenütt rákérdeznek.
Én meghirdettem a házamat, de nagyon óvatosan fogalmaztam, hogy a mi falunk teljesen cigány mentes, de nem csak mentes, nem is engednek be cigányokat, még a határba sem.
(nem részletezem, meg van a módszer) Mégis ez az első kérdés amit kérdeznek.

Kartal (rezervált) 2010.10.02. 09:33:51

Van egy régi mondás, amit minden állami vezetőnek, minden cigánypátyolgató agybeteg libsinek a retinájára kellene égetni, hogy soha ne felejtse el:
A CIGÁNYT KI LEHET VENNI A PUTRIBÓL, DE A CIGÁNYBÓL A PUTRIT NEM! Ennek eklatáns bizonyítéka ez a film.
Ez természetesen a putris cigányra vonatkozik, nem a rendesen dolgozó, esetleg diplomás cigányokra (nem kell anyázni ismerek olyat, igaz, hogy csak a bőrszínén látszik a származása, az életvitelében nem).

Nézzetek utána mi az a Modeval projekt! Franciaországban azt megvalósították, ami miatt itt a Jobbikot nácinak meg újnyilasnak kiáltják ki.

Kartal (rezervált) 2010.10.02. 09:46:45

@dr.justice: az úgynevezett jogvédők pontosan tudják mi a valóság, csak ők abból élnek, hogy tisztára nyalják a cigányok s**gét.
Amúgy amit mondtam itt is látszik: ezt nem lehetett volna ügyvédek, önkormányzati munkások - vagyis magyar értelmiségiek - nélkül megcsinálni. Lehet anyázni a cigányokat, lehet őket elküldeni munkatáborba, de ebben ők is csak dróton rángatott bábuk. Igazából a bábmestert kellene kivonni a forgalomból - és biztos vagyok abban, hogy ő nem cigány -, és csak utána foglalkozni a cigányokkal. Ehhez pedig politikai akarat kellene, ahhoz pedig korrupciómentes, tiszta politikusok... vagyis esélytelenek vagyunk bármiféle pozitív változásra.

jozicsenko 2010.10.02. 10:41:34

@dr.justice: reggelt!

volt korábban egy fórum az indexen, amit okos ember lementett, úgy láttam már csak (valamiért törölte az index...)

a lényeg: Bp környéki kistelepülésen képviselő volt az egyik fórum tag (talán ő mentette le?), s több más ember között egy szdsz-s nő volt az állandó c. védő a közgyűlésben
jött (volna) egy építőipari cég, lakópark, 20 lakás, patakparton, kis utca mindkét oldalán
a gond, hogy az utca végén laktak a problémás család tagjai
kellett volna nekik egy másik lakás/ház, mert ha ők ott vannak, nincs üzlet
ment az agyalás, mi legyen, kamera elött persze (ugyanis az szdsz-s nő egyfeszt azzal jött, hogy itt mindenki náci, a c-ket kiraknák másik faluba: szabvány liberális szöveg)
a fórum bejegyzőjének itt jött egy ötlete: örökölt régi házát a c. önkormányzaton keresztül bérbeadják a falunak, (nekérdezd miért, így nem náci a közgyűlés), abba a házba költözik a család, a kis utca felszabadul, jöhet az építő, fellendülés, boldogság

na ez ellen a libsi kézzel-lábbal tiltakozott a kamera elött nácizva

a kamerán kivül kőkemény náciként:

ugyanis a szomszéd ez a drága jó liberális némber volt: utána elég hamar elfogyott a kertjéből a gyümölcsfa, eltüntek az állatai és ez-az...

Horizont 2010.10.02. 11:02:54

@Kartal (fekete mellényben):
"A CIGÁNYT KI LEHET VENNI A PUTRIBÓL, DE A CIGÁNYBÓL A PUTRIT NEM!"
Megfogalmaztad (nem először) az én véleményemet is.Nem védem a cigányokat (nincs is miért),de tudomásul kell venni, hogy ilyen az életstílusuk, (a putrisoron élőkről beszélek), a nagy baj a hozzájuk kapcsolódó magyarokkal van. Szerintem annyira nagy pénz volt ebben a cigány felzárkóztatásban, hogy mindez ezért történt. Felzárkóztatás nem lett, a pénz oda lett, ma sem tudjuk hol, kiknél landolt. Na azokat az embereket a cigányoknál is szarabb embereknek tartok.

sicksam 2010.10.02. 11:23:04

@chemicalshop: fején találtad a szöget, pontosabban egyik oldalról jó a megközelítés. a másik a "rászorulóké", hogy az ingyen segély mellé így is lopni/rabolni járnak, így mi lesz,ha a segély se lesz annyi,mint régen? mert azért valljuk be... a legszembeötlőbb még mindig az eltartó/altartott arány és szerintem nyugdíjasból azért több lesz a következő 8 év alatt is,mint cigányból. ha a szociális rendszert átalakítják,akkor nem biztos,hogy a 3millió nyugdíjas a 2 millió cigány ellen nem fog előnyt élvezni.

sicksam 2010.10.02. 11:27:17

@Kartal (fekete mellényben): "A CIGÁNYT KI LEHET VENNI A PUTRIBÓL, DE A CIGÁNYBÓL A PUTRIT NEM!"
én ezt "you can take the nigger out da ghetto, but you can't take the ghetto out da nigger"-ként ismertem,ami vicc, hogy van ilyen fészbúk csoport,mert ők oly' büszkék a gyökereikre.
de abszolút helytálló ide vetítve is :)

jandera9 2010.10.02. 11:33:25

@Kicsit Karcos: Én voltam a riporter és én nem vagyok cigány!!!!

Horizont 2010.10.02. 11:55:48

@jandera9: Szeretnék GRATULÁLNI!!!!

ColT · http://kilatas.great-site.net 2010.10.02. 11:56:22

@sicksam: Ahogy elnézem, a börtönöket is így lelaknák hamar.

ColT · http://kilatas.great-site.net 2010.10.02. 11:59:21

@Kartal (fekete mellényben): De igaza van magának bassza meg :S

@jandera9: Gratu (a riporthoz :) )

Kicsit Karcos 2010.10.02. 12:03:19

@jandera9: meg sem merek szólalni:) De mégis, gratulálok a riporthoz!

demizson bobby 2010.10.02. 12:16:21

Ezeknek a falusi cigányoknak soha nem lett vona szabad városba kerülniük. A vidéki ember ezt megoldja két nagytestű kutyával, meg egy baltával (idősebbek vasvillával). Mivel a cigánysorra magyar nem jár, így a szemét sem gond.
Nevelni őket nem lehet, csak elüldözni, esetleg adni nekik egy újabb lakást egy falusi cigánysoron.
Nincs (jó) megoldás.

Conv · http://www.i-honlapkeszites.hu 2010.10.02. 12:21:25

@jandera9:
Ha az lennél sincs semmi gond, nem negatívumként szerepelt a cigány jelző veled kapcsolatban, hanem éppen ellenkezőleg.
Viszont, ha nem vagy cigány, akkor egy újabb illúzió foszlott szét, végre egy cigány tevékenységét is méltatta itt a náczfasisztarasszistai banda, aztán kiderül, hogy nem volt miért :)

Conv · http://www.i-honlapkeszites.hu 2010.10.02. 12:21:54

@Conv:
jah, és gratulálok neked és a stábnak is a riporthoz.

fokabacsi 2010.10.02. 15:21:47

Ez a retek "rendező" ribi miért nem erről forgatott filmet?? Olcsón megtehette volna !?!? Ezt a riportot kellett volna csak kibővíteni egy kicsit, hogy részletes legyen!! Bemutatni az ember alatti lényeket, hogy milyen kőkorszaki életet élnek!Eladja a csaptelepet, kádat?? Ennél lejjebb? Na ezeket oda a szomszédjába hadd szeresse őket !!

jandera9 2010.10.02. 16:16:19

@Conv: De miből gondoltad, hogy cigány vagyok? Úgy nézek én ki? Már 32 évet lehúztam, de még nem néztek romának soha. No, mindennek eljön az ideje:):)

jandera9 2010.10.02. 16:17:26

@Conv: Mindenkinek köszi a gratulációt és azt is megnéztétek, legalább nem hiába dolgoztunk, így, hogy átvette a vastagbőr elég sok emberhez eljutott.

Kicsit Karcos 2010.10.02. 18:40:56

@jandera9: valamit nyilván benéztem, ha egyedül én voltam helikopter:) Csatlakozva Convhoz, miszerint egy illúzióval kevesebb (nem, ez nem pontos, _ennyire_ azért nem rossz a helyzet), de egy reménnyel több is, hogy lehet értelmes riportokat látni, ahol a saját szavaival lehetősége van mindkét félnek bemutatnia az álláspontját, és a lényeges kérdéseket felteszi a riporter. Feltetted. Elismerésem.

Egyébként, bár Miskolctól jóval délebbre élek, tulajdonképpen a borsodi önkormányzati választások érdekelnek a legjobban. Egyrészt, mert a hazai várható eredménye az kétségen felül áll, és ez így jó is nekem. Másrészt, mert azt gondolom, hogy Borsodból, egészen pontosan Monokról indult el az a folyamat, ami igazán megfordította a kockát az országban, ami a tehetetlen dühöt felváltotta, és azt mondta, hogy áll, ne tovább, ismerjük a megoldást, és meg is csináljuk.

Erre gondolok: szerencsikisterseg.hu/component/content/article/81-hirek/52-oenkormanyzati-kezdemenyezes-tarsadalmunk-jobba-tetele-erdekeben , és büszke vagyok rá, hogy a kiáltvány jelentőségét azonnal felismertem, és ennek megfelelően a megismertetésében aktív szerepet játszhattam (országosan többszáz polgármester, körjegyző címére küldtem el, és másokat is erre biztattam). Talán más másképp látja, de emlékeim szerint ezek a felvetések addig tiltottak voltak a közbeszédben és a befolyásos médiumokban, mégis ez nyitotta fel sok olyan ember szemét, aki az addigi PC környezet fogságában raboskodott, és ez volt az első ún. rasszistafasiszta alapvetés, aminek az igazságát, és javaslatainak ésszerűségét népszabadságos, hírszerzős, sőt kormányzati körökben is többen elismerték.

Cigányok, jertek, s hogy sorsotok előre nézzétek, vigyázó szemetek Borsodra vessétek! Remélem, lesz annyi eszük - bízom bennük - hogy felismerik valódi, hosszútávú érdekeiket, és a cigány szó kellemetlen mellékzöngéit úgy száz éves kitartó munkával átadják a múltnak, amiben, ha ennek nyilvánvaló bizonyítékait adják, feltétlenül számíthatnak a magyarokra is.

Elnézést, ha szösszenetem túl líraira sikerült:)

trojka 2010.10.02. 18:52:23

@Frengi:
Ember, add meg a receptet...szerintem legjobb a temetöt melléjuk telepiteni...

Horizont 2010.10.02. 19:18:59

@jandera9:
Megnéztem. Hihetetlen milyen országban élünk mi!Sírni tudnék:(
Elismerésem a munkádért és a bátorságodért!!!

Beer Ninja 2010.10.02. 19:21:09

A szegedi jobbikos polgármesterjelölt visszalépett a fideszes javára. Igazán korrekt lenne, ha a miskolci fideszes meg a jobbikos javára lépne vissza. Így legalább látnánk a valódi jobbikos megoldást Miskolcon, hogy mit is érnek valójában. Kivételesen szeretném, hogy nyerjenek Miskolcon.
Szegeden meg bukjon Botka végre!!!

hegylako01 2010.10.02. 19:34:13

@zero: Lehet ellene tenni. Mivel van 1.5 miló közüzemi tartozása. A szolgáltatóknak (ami önkormányzati tulajdonú) kezdeményezni kell a végrehajtást. Mivel mása úgy sincs, mint a lakást, azt el kell szépen árverezni. Vegye meg az önkormányzat újítsa fel és adja bérbe, vagy kedvezményes hitelre fiatal orvosnak,rendőrnek tűzoltónak vagy bárkinek aki hasznos tagja tud lenni a közösségnek.

trojka 2010.10.02. 19:34:36

@dr. dodó:
Ne kapkodjuk el. Várjuk meg a magyarázatot, hogy miért lépett vissza...

Horizont 2010.10.02. 19:38:43

@trojka: Állítólag azért, hogy Botkát így nagyobb eséllyel legyőzzék. Cserébe azt kérte a Jobbik, hogy Miskolcon meg lépjen vissza a Fideszes jelölt. Kósát hallottam a rádióban erre válaszolni. A győzelem magabiztosságával szó szerint leszarta a Jobbikot. :(

Kartal (rezervált) 2010.10.02. 19:58:19

@zero: ez volt a baj.
Most komolyan! Épp lakáshitelt veszek fel, három hete mászkálok papírok után, adóstárssal és kezessel is alig adnak valamit - szerencsére nem is kell túl sok -, és még be is terhelik a lakást. EZEK hogy a francba jutottak rögtön KETTŐ lakáshoz, mi? Ki intézte ezt az egészet? Azt zárnám össze velük egy lakásba 1 évre, rohadjon meg a mocsok!

@hegylako01: ezzel egy a gond: nem lehet kilakoltatni őket. Láttam több tucat rendőrt, amint kilakoltat egy sokgyerekes magyar családot az utcára, de soha nem láttam, és nem is olvastam olyat, hogy cigány családot lakoltattak volna ki, akármilyen önkényes lakásfoglalók is voltak. Cigá... izé, Magyarországon ezt nem lehet megcsinálni.

@jandera9: gratula hozzá, tényleg jó anyagot készítettetek! :)

@fokabacsi: szerintem a cigány és a sémi nép valahol rokon lehet, ha ennyire szeretik egymást :DDD

@Horizont: na ebben egyetértünk.

@ColT: sajnos. De reménykedek! Csak nem tudom miben.

@jozicsenko: tanúsítom, olvastam én is. A liberina sikítófrászt kapott, kamerán kívül köpködte a bérbeadót, hogy most értéktelen lesz az épp eladásra szánt háza és telke, stb. Tudják ők az igazat, épp úgy mint a segghülye balogartúr, de a hazudozásból élnek.

@csabapayne: jogos. Pokol Béla alkotmányjogász foglalkozott morális kérdésekkel mostanában, és szerinte eredetileg az igazság - vagy inkább nagy betűvel IGAZSÁG - abból állt, hogy a hasonlót hasonlóval mérték, a különbözőt pedig az ő különbözősége szerint. Ma ezt az amerikai típusú liberalizmusnak hazudott ideológiai förmedvény úgy módosította, hogy nem engedi észrevenni a különbözőséget, mindent és mindenkit egyformán akar mérni. Ami baromság. NEM VAGYUNK EGYFORMÁK! Mindenkit a maga értékei szerint kell(ene) mérni, és akkor kiderülne, hogy kinek mennyi joga van. Ezeknek az élősködő tetveknek pl. nagyjából semennyi, mivel semennyi értéket nem adnak hozzá a jelen magyar társadalomhoz.

ColT · http://kilatas.great-site.net 2010.10.02. 20:21:15

@Horizont: Hát pedig ott északkeleten kéne is a Jobbik határozottsága...
Meg mondjuk még pár helyen el tudnám őket képzelni...

Horizont 2010.10.02. 20:31:10

@ColT:
Lassan már én is eljobbikosodok agyilag:DDD

trojka 2010.10.02. 20:48:18

@Horizont:
megeszi még Kosa azt a szart...

Jason Bourne 2010.10.03. 14:44:44

én szívem szerint káli meg az összes szoclib politikus és megmondóember -akik szegregációról meg rasszizmusról jajveszékelnek- szomszédjába költöztetnék egy ilyen családot, ami a klipben van. tudják meg ők is a rózsadombon, hogy mi is a valóság.
én sajnos tudom, mert borsodi vagyok. de már nem sokáig, ha ilyen ütemben züllesztik le az országnak ezt a részét.

fokabacsi 2010.10.03. 15:46:49

@Jason Bourne: Megesküdtem, ha nyerek a lottón, odaköltöztetek minden ilyen retekvédőhöz egy ilyen famíliát, és szeressék őket ! Javaslom a lottónyertesnek !
Kíváncsian várnám, a két hetet kibírnák-e?

Kicsit Karcos 2010.10.03. 16:07:11

@jozicsenko:

"volt korábban egy fórum az indexen"

SZVC2
balacy válasz | vissza a topikba 2007.08.26 12:14:59 © (86672)
forum.index.hu/EditArticle/ReplayEditArticle?a=70625709&t=9005529

Kultposzt!

fokabacsi 2010.10.03. 18:57:48

@Kicsit Karcos: Az összessel ezt kellene csinálni ! Ha nyerek a lottón meg is teszem !! Hogy megváltozna a véleményük !
Valamelyik fél debil azt írta itt a fórumon : neki a Jobbik vállalhatatlan ! No azt tudom nem telne bele egy hónap és szilárd Jobbikos lenne akármelyik hülye !

Kicsit Karcos 2010.10.03. 19:07:01

@fokabacsi:

Az már látszott a fél hatos adatokból, hogy a legmagasabb a részvétel Szabolcs-Szatmár-Bereg és Borsod megyében, legalacsonyabb Budapesten.

Mivel már nincs kampánycsend, tippelhetek, hogy Tarlós nyilván simán nyert, ÉK-Magyarországon viszont a liberális tömegek dobhatták meg a részvételt.

törökszultán 2010.10.03. 19:08:52

@Frengi: Lelkem! Ird már meg nekem a falutok nevét, / komolyan kérem / szeretnék olyan helyen lakni, ahol nincsenek retkek. Ahol most lakom, hát, kezd elviselhetetlen lenni.

süti beállítások módosítása