Skip to content


       Szűrés lista

Végleg hiteltelenné vált a Nagy Elszámoltatás

Csak sikerült végleg lenulláznia magát az elszámoltatási kormánybiztosnak. Az elmúlt 10 hónap alatt sem tudott sok eredményt felmutatni, a jelenleg is zajló ügyek nagy része ugyanis még a Bajnai-kormány ideje alatt indult el. Orbán Viktor a jövő tétjének nevezte az elmúlt nyolc évben történt állítólagos visszaélések felelőseinek elszámoltatását: "két ügy van, amely nem tűr halasztást: az elszámoltatás és az ország megmentése a gazdasági összeomlástól."

Milyen eredményt ért el a Papcsák-Budai páros: semmit.
Gyurcsány, Veres, Szilvásy, Draskovics, autópálya-építések, M6-os alagutak, Kőröshegyi völgyhíd, EU-s pályázatok, tanácsadások, kutyafitnesz...

Annyira szerencsétlen balfasz amatőr banda volt az előző (főleg a mostanihoz képest), és nem találtak semmit? Most vagy ennyire ügyesen eltüntettek minden nyomot, vagy mégsem lopták szét az országot?
Persze nem tudjuk, hogy van-e valami titkos Simicska-Puch megállapodás, hogy milyen területeket ne nagyon vizsgáljon Budai Gyula ... néha-néha kiborul a bili, következmények nélkül.

Pedig az elmúlt 8 év ügyei közé simán beférhetne Esztergom is: 
1. Esztergom város önkormányzata 25 millió forint közpénzt költött Meggyes Tamás (a volt polgármester) és Bayer Zsolt újságíró magánvádas pereinek ügyvédi költségeire, és megszavazott 2011-re ugyanerre még 30 millió forintot. Nem kell jogot végezni, tiszta sor, hogy a magánvádas ügyek költségeit nem az adófizetők fizetik, főleg nem egy újságíró esetében.
2. Az ÁSZ átvilágította Esztergom gazdálkodását 2007-2010 között, és számtalan szabálytalanságot találtak.


Az LMP levelet írt Budai Gyula elszámoltatási kormánybiztosnak, hogy legyen olyan kedves, és vizsgálja ki a fenti eseteket, hiszen az elmúlt 8 évben történt, és állítólagos visszaélés, és tökéletesen passzol feladathoz.


"Az Ön munkája tehát világos; az elmúlt nyolc év visszaéléseit kell kivizsgálnia függetlenül attól, hogy azokat melyik politikai oldalon követték el. Mi most kétségbeesett esztergomi polgárok megkeresése nyomán arra szeretnénk felhívni a figyelmét, hogy az elmúlt években a Fidesz-vezette városban sokan tekintették magukat a törvények felett állónak, és emiatt számos gazdasági visszaélés, megkérdőjelezhető szakmai döntés, gyanús pénzügyi kiutalás történt. Esztergom lakói vizsgálatot várnak. Választ akarnak kapni többek között arra, hogy miért volt szüksége a városnak 60 millió forintért 12 közvélemény-kutatásra, és miért rendelt az önkormányzat 6,1 millió forintért főzőműsort. Érdekli őket az is, milyen célból vásárolt az esztergomi kultúráért felelős nonprofit Kft. közel 700.000 forintért pókerasztalt és pókerzsetonokat, amelyet aztán csak az akkori ügyvezető használhatott. És szeretnék tudni azt is, miért kellett 18 millió forintot költeni a város pénzéből a főtéren elhelyezett betlehemi installációért. 


Úgy tűnik, a helyi Fideszt egyáltalán nem zavarják azok a gyanús kifizetések, gazdasági visszaélések, amelyekről már hónapok óta tudhatnak Esztergomban. Úgy gondoljuk, a nagyobbik kormánypártnak ugyanolyan szigorral kell eljárnia a saját emberei esetében, mint amilyen vehemensen teszi ezt a szocialisták ügyleteinél. Tudnia kell, hogy ez a város mára a működésképtelenség határára került. Ezt egyrészt az elmúlt időszak rossz gazdálkodása, a visszaélések miatt keletkezett hiány okozza. Ugyanakkor a település morális értelemben is a működésképtelenség irányába halad. Az elmaradt felelősségre vonás, a tisztázatlan ügyek, a közismert tények eltusolása nyomán óriási mértékű bizalmi hiány jött létre.

Mindezek alapján arra kérjük, hogy haladéktalanul tegye meg a szükséges lépéseket, és ezúton felajánljuk segítségünket a visszaélés-gyanús ügyek felderítéséhez. Amennyiben azonban azt tapasztaljuk, hogy ezeket az ügyeket el akarják tusolni, akkor újra a nyilvánossághoz fogunk fordulni. A kormánytöbbségnek számolnia kell azzal, hogy ennek az országnak mindenféle színezetű politikusi korrupcióból elege van."
 


Budai 02.23-én úgy nyilatkozott, hogy "megkapta és elolvasta az LMP levelét, de még nem döntött, hogy mit tesz az ügyben."

Nos, Budai Gyula aludt rá egyet, kettőt, valószínűleg konzultált bizonyos emberekkel, majd tegnap megszületett a válasz az LMP-nek:"
Nem vizsgálhatok mindent az utolsó fűszál eltűnéséig mind a 3200 magyar önkormányzatnál. Az ezek kivizsgálását a parlamentben kérő Schiffer András LMP-frakcióvezetőnek is azt válaszoltam, erre jogszabályi lehetősége sincs."

A cinikus, pökhendi fideszes kommunikáció egyik legszebb példája.

("Fidesz kétharmad" vs. "nincs jogi lehetőség" ... ne röhögtess Gyula!)

A véleményem szerint a Fidesz ezzel taktikai hibát vétett, hiszen a közutálatnak örvendő, saját városban is csúfosan bukott Meggyes Tamáson nincs semmi védendő, viszont innentől kezdve nyugodtan mondhatja és mondja is az MSZP, hogy az "elszámoltatás" koncepción alapuló politikai színjáték.

Sajnos tényleg az lett belőle, ahogy Keller 2002-es ámokfutása is az volt.

Ennyit a Nagy Elszámoltatásról. A Fidesz ezt is elkúrta.

 

laspalmas: Persze az is naiv volt, aki csodát várt. Budaitól. 

Címkék: fidesz elszámoltatás lmp

A bejegyzés trackback címe:

https://vastagbor.blog.hu/api/trackback/id/tr462706707

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Richard Quandt - TUDOMÁNY ÉS KORRUPCIÓ 2011.03.09. 08:45:38

Alig telik el nap, hogy ne hallanánk valamilyen korrupciós botrányról. A média a világ minden országában beszámol a vesztegetésekről, közpénzek sikkasztásáról, hatalommal való visszaélésről, összeférhetetlenségi ügyekről. A korrupció mérésére a Transpa...

Trackback: Richard Quandt - TUDOMÁNY ÉS KORRUPCIÓ 2011.03.09. 08:42:03

Alig telik el nap, hogy ne hallanánk valamilyen korrupciós botrányról. A média a világ minden országában beszámol a vesztegetésekről, közpénzek sikkasztásáról, hatalommal való visszaélésről, összeférhetetlenségi ügyekről. A korrupció mérésére a Transpa...

Trackback: Londoni tanácsadót keresek! 2011.03.06. 11:09:39

  Addig mószeroltam a főnökömnél a földtupírozó emberünket, addig hajtogattam neki, hogy én felkészültem a tupírozásra, ha kell, már másnap nekiállok, és úgy megtupírozom a földet, hogy a világ is a csodájára jár, míg a főnök kirúgta őt és en...

Trackback: Valaki vegye el Matolcsytól a drogot! 2011.03.05. 10:52:54

  Mert biztosan drogozik, ez látható a nyilatkozataiból. Mire is gondolok? Most például azt javasolta mindenkinek, hogy most vegyenek lakást, mert olcsó! Három év múlva már megint drága lesz és nem éri meg.  Józan ésszel ma ilyet ne...

Trackback: Beperlem a Postát! 2011.03.04. 07:11:05

   Mert addig totojázott a kérdőív kézbesítésével, hogy lemaradtam az alkotmányozásról! Ma (2011.03.03.) nagy nehezen kézhez kaptam a kérdőívet, és azonnal neki is láttam bőszen az ikszelgetésnek. De a felénél abba is hagytam, mert rájöt...

Trackback: Ez ugye nem az, amire gondolok? 2011.03.03. 15:18:33

Az őrzés-védelem piacán továbbra is gőzerővel tör előre Pintér Sándor belügyminiszter volt vállalkozása, a Civil Biztonsági Szolgálat Zrt., s egymás után szerzi meg az állami cégek, hivatalok ingatlanaival kapcsolatos biztonsági feladatok ellátását. Ak...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

James T. Kirk (törölt) 2011.03.03. 13:05:42

a másik topikban a hírt linkelve már írtam : harapnád inkább a füvet, gyuszi !

ColT · http://kilatas.great-site.net 2011.03.03. 13:07:29

""Nem vizsgálhatok mindent az utolsó fűszál eltűnéséig mind a 3200 magyar önkormányzatnál. "

Nem, bazmeg, mi a dolgod, semmirekellő?

Elvállalom a posztot szívesen, asszem lenne nemulass...

csizsikpizsik _jobbulást Tito, Pique takarodj! 2011.03.03. 13:08:04

Aki mást gondolt/remélt/várt az legyen szíves forduljon szakorvoshoz maga és a környezete érdekében...

Jancsibohóc /Bohócügyi Államtitkár/ · http://www.vanditdigital.com/ 2011.03.03. 13:09:49

"Nem vizsgálhatok mindent az utolsó fűszál eltűnéséig mind a 3200 magyar önkormányzatnál. Az ezek kivizsgálását a parlamentben kérő Schiffer András LMP-frakcióvezetőnek is azt válaszoltam, erre jogszabályi lehetősége sincs."

Én meg azt mondom te fasznyelő lóbaszó szarevő kócos buzi, hogy kutya kötelességed az adófizetők pénzének eltűnését felkutatnod az utolsó fillérig. Pont!

csizsikpizsik _jobbulást Tito, Pique takarodj! 2011.03.03. 13:10:19

@ColT: Én régóta mondom, társadalmi munkában két év alatt lezavarnám az elszámoltatást, ellenőrzést minden állami zugban csak legyen elég lőszer a folyamatos sortűzhöz (gondolom ahhoz is lenne önkéntes).

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2011.03.03. 13:12:09

Beletettem egy november óta pihenő videót, azzal teljes a kép.

tryclops 2011.03.03. 13:14:22

eszkep hol vagy, várjuk minden mézédes szavad! :-D

zrobasé 2011.03.03. 13:17:09

@laspalmas: be szép..tehát ebből kiindulva, ha egy politikus mutyizott, mielött politikus lett volna, az nem ér, nem számit...ez (is) jó nagy öngól...
és akkor kedves fideszesek, kérnék tőletek 5 jó érvet, miért maradjak még itt, miért fizessem még be az adómat ?
az utolsó kapcsolja le a villanyt...

zrobasé 2011.03.03. 13:18:22

@tryclops: eszkep épp triviálissá válik, beavatási ceremónia, ilyesmi, nem ér ő rá minden fűszálat kommentálni :)

kóborló 2011.03.03. 13:19:41

Talán azért megy ez olyan szarul, mert ha belegondolsz milyen nehéz úgy söprögetni egy levelekkel teli utat hogy csak a port verd fel de a levelek a helyükön maradjanak.

Emiksz 2011.03.03. 13:23:28

Pedig most még ellenzéki főügyész sem fújja a szembeszelet, mint 2002-ben.

kej 2011.03.03. 13:24:21

nem baj srácok. a lényeg a pálinkafőzés no meg ez: még csütörtökön benyújtja a fideszes Heintz Tamás a nemdohányzók védelméről szóló kormánypárti törvényjavaslathoz azt a módosító indítványát, amellyel megtiltaná a dohányzást azokban a gépkocsikban, amelyekben 18 éven aluli gyermek is utazik - tudta meg az MTI fideszes forrásból.

James T. Kirk (törölt) 2011.03.03. 13:26:18

valaki tegye már fel a teljes költségtérítését (fizetés, telefon(ok), autó, notebook, buzibárbérlet, stb) ennek a parasztnak

Seduxen (már NEM dr.) 2011.03.03. 13:27:23

"Nem vizsgálhatok mindent az utolsó fűszál eltűnéséig mind a 3200 magyar önkormányzatnál. Az ezek kivizsgálását a parlamentben kérő Schiffer András LMP-frakcióvezetőnek is azt válaszoltam, erre jogszabályi lehetősége sincs."

ez a mondat helyesen szerintem úgy hangozna, hogy:

"Nem vizsgálhatok SEMMIT EGYETLEN FIDESZES önkormányzatnál SEM. Az ezek kivizsgálását a parlamentben kérő Schiffer András LMP-frakcióvezetőnek is azt válaszoltam, EZT A NEMESZ (Nemzeti Együttműködést Megtestesítő Személy) A LEGHATÁROZOTTABBAN MEGTILTOTTA!"

martonx 2011.03.03. 13:32:54

"két ügy van, amely nem tűr halasztást: az elszámoltatás és az ország megmentése a gazdasági összeomlástól."

Ahhoz képest, hogy ez a két legfontosabb ügy, egyikben sem történt semmi érdemi lépés. Na jó, a második pontban a nyugdíjpénztári pénzekkel 4 évnyi lélegeztetőgépre kötést elintéztek, juj de jó.

Seduxen (már NEM dr.) 2011.03.03. 13:43:50

@martonx: "a második pontban a nyugdíjpénztári pénzekkel 4 évnyi lélegeztetőgépre kötést " - de kis optimista vagy. 4 év???

2011.03.03. 13:44:43

ekkora egy rohadékot, nem hittem, hogy alul lehet múlni killert...

Énbagoly 2011.03.03. 13:48:26

Eddig is ez volt a baja a fidesznek, a végtelen nagy pofátlanság.
Legutóbb is abba buktak bele.
Szerintem az egész bandában egyedül orbán hiszi is el azt, amit mond. (Ami elég kétségbeejtő.) A többi otthon jót szórakozik az egészen.

martonx 2011.03.03. 13:48:50

@Seduxen: Az biztos, hogy 2014-es választásokig kihúzzák azzal a 2000 milliárddal, bárhogy khm. reformálnak is. Utána számolva ez már csak 3 év, úgyhogy tényleg optimista voltam. Akkor 3 évnyi lélegeztető gépre kötést intéztek, és ez nem is került nekik semmibe, nekünk meg "csak" az összes megtakarításunkba.
A vicces / tragikus az lesz, amikor a Fityisz megnyeri a 2014-es választásokat is (alternatíva híján, illetve az inaktívakhoz nem véletlenül nem nyúlnak hozzá). Na akkor fog jönni az újabb öszödi beszéd.

Homeoffice 2011.03.03. 13:52:01

Néha megnézem a választási győzelmi ünnepséget... kínomban jókat nevetek..
Vajon az akkor lelkesen tapsoló népek mit gondolnak szeretett Vezérükről?

Marcellusca 2011.03.03. 13:57:35

Valaki is komolyan gondolta, hogy lesz itt elszámoltatás?
Na, az forduljon orvoshoz, de sűrgősen!

Papcsák is meg Budai is csak vagdalkozik, időnként felböfög pitiáner leleplezéseket, de feljelentéseket is csak mostanában tesz.
Milliárdok folytak el, ő meg "csak" pármillás ügyeket talál.
Nem azt mondom, hogy a felett szemet kellene húnyni, nagyobb "halra" várnék!

Ja, és a kishalakhoz képest is pitiáner összeg Esztergom pénzének elszórása. :)

kóborló 2011.03.03. 13:59:40

@Gunther:
Én is szoktam nézni néha, de az utóbbi időben leszoktam róla mert olyan dezsavű érzésem támadt, mintha már láttam volna ilyet. Ekkor villant be a másik" vezér "beszédei, szónoklatai.Megijedtem csak nem háború lesz?

2011.03.03. 14:01:00

Ez csak porhintés, semmi más.Ugyanolyan, mint "lézer" Lázár János elszámoltatási javaslata. Igen, vizsgáljanak, de mindent és ugy 1990-től napjainkig. Azt hiszem, a mostani "politikai elit" javarésze mehetne a kőbányába követ törni. Ehetnék a zöldborsót a csemegekukoricát, a babot cérnára füzve. De ez csak álom, mert " holló a hollónak......................." Igy megy a szájkarate és az oda-vissza mutogatás, és nem változik semmi.

Seduxen (már NEM dr.) 2011.03.03. 14:03:14

@martonx: én azért nem vagyok ebben biztos, mert ha jól rémlik, akkor a szépszemű gyuri tavaly ősszel, amikor ööö, khm, izé, "védelmükbe vették a magánnyugdíj-pénztári megtakarításainkat", akkor arról beszélt, hogy évi 900 md ft-tal kell a költségvetésből kiegészíteni az állami nyugdíj"kasszát".

www.kormany.hu/hu/nemzetgazdasagi-miniszterium/a-miniszter/beszedek-publikaciok-interjuk/matolcsy-gyorgy-a-kormanyszovivoi-sajtotajekoztaton-20110

"Közel 900 milliárd forinttal kisebb a magyar nyugdíjrendszer állami bevétele, mint amit az államnak a költségvetésén keresztül ki kell adnia a nyugdíjfizetésekre. "

+ ugye ott van még a "nemzetközi" provident gyorskölcsön is, a minketelkerülaválság-pannonfospum(p)a jeligére, ami "törlesztője" sem kevés:

www.vg.hu/gazdasag/makrogazdasag/imf-hitel-indul-a-visszafizetes-2011-ben-1150-milliard-a-teher-300301

"...ez 2011-ben mintegy 1150 milliárd, 2012-ben pedig több mint 900 milliárd forintos összeget jelent."

Koronás Udvari Chinpoko Mester 2011.03.03. 14:07:37

"Superpowers flex their wings
Hold the world on puppet strings
Egos will feed
While citizens bleed
That's always the way it goes"
-The Offspring

Fell Bandi 2011.03.03. 14:08:10

Ne aggódj zero, mennek a sittre a kedvenceid, de ehhez idő kell. Ha a kormány küldené egyenes úton oda őket, akkor ugye az igazságszolgáltatás függetlensége miatt aggódnátok, Éppen mai hír, hogy megindult az eljárás Juhász Fecó ellen is.

Valahol Máshol (lemondott Dr. Prof.) 2011.03.03. 14:14:01

Ugyan már emberek. 2006 óta milyen kézen van az önkorik legalább 90%-a? Fideszes. Szerintetek mennyit lehet lopni az önkormányzatoknál (számoljunk a 3200 90%-ával, szorozva... nem is folytatom)?

MSZP=FIDESZ. Kérdés erre hány ember ébredt rá eddig az országban?

Seduxen (már NEM dr.) 2011.03.03. 14:15:25

@Fell Bandi: "Éppen mai hír, hogy megindult az eljárás Juhász Fecó ellen is." - egy linket bedobsz ide a ballibsi szekértolóknak?

mert a pártlapban csak ezt találtam:

www.mno.hu/portal/769111

"Nyomozás indulhat Juhász Ferenc volt szocialista honvédelmi miniszterrel szemben "

sárkányfő 2011.03.03. 14:16:28

@poszt:

Itt egy hatalmas félrértés van. te tényleg elhitted, hogy az elszámoltatás a cél? haha. még a végén sikerülne, börtönbe menne pár ember, és nem lenne tovbább miről beszélni, és az ellenzék is megtisztulna.

Nem. Itt a cél az, hogy a médiában minden nap menjen a gyanúsítgatás, a mocskolódás. Az számít, nem a jog. Ez a folyamatos politikai kampány része.

Budai = intézmenyesített, közpénzből fizetett karaktergyilkos

Különben is a pártok együtt lopnak. 100 milliárdot. Lásd a friss cikket:
hirszerzo.hu/publicisztika/20110303_ftc_mrs_kocsis_bodoky

f.m.j. 2011.03.03. 14:18:15

szerintem ennyi indulatos szitokszó nem tolult fel a bennsőmből, még a szocik pofátlanságai láttán se... de ez a videó mindent visz, Budai nálam már most 2011 Vastagbőr díjasa
nem mondom, hogy csalódtam, mert nem is, de ez különösen fáj, mert egy icipicit reménykedtem, hogy egy mm-rel különbek... hát tuti nem, de hát nem is lehet, hiszen ugyanabból a szarból jöttek, a későkádári szarból...

sárkányfő 2011.03.03. 14:25:02

hoppá... a videót csak most néztem meg... ez a budai nálam szívlapát-esélyes.

f.m.j. 2011.03.03. 14:29:48

@Valahol Máshol: szerintem Tamás Gáspár Miklóson kívül mindenki :):)

zrobasé 2011.03.03. 14:34:26

@Seduxen: ime a válasz :
1."szörnyű, ami itt történik"
2. karaktergyilkosááááááááááááááááááág, hör,hör
3. Tétényi kussoljon, ő csak 2/3-dal nyert, de még nincs saját nyenyije se...szánalom...különben is ő kommunista,náci,zsidó,libsi (mivelhogy a fideszen kivül mindenki támogatta)...

Marcellusca 2011.03.03. 14:35:48

@Seduxen: Na, bakker!
Ezek és a Salgótarjáni polgiasszony esetének figyelembevételével, meg kellene nézni az összes önkormányzatot, hogy kötöttek-e hasonló biztosításokat!

Vagy eztetet nem vizsgál(hat)ja a biztos úr? :(

Béla Bácsi 2011.03.03. 14:37:45

@Gunther: Elnézést a zaklatásért, de valahol be kellett ugranom a ringlispielre! Nem akarom védeni a Fideszt (mert lassan engem is komplett elveszítenek, pedig én olyan átlagos vagyok!), de ne feledjük el, hogy egyfolytában basztatják őket a hőn szeretett baloldalról.
Csak tessék visszagondolni a soros EU-s elnökségre: az első pillanattól kezdve a valódi Magyarország-térképbe oláhok, tótok kötöttek bele, a bankok visítanak az "extra" adó ellen, a zsidók a "sajtószabadságért" fogtak össze (Nekik az üzletüket tenné tönkre, ha betiltanák a hazudozást. Még az is lehet, a vallásukat sértené!), a komcsik a manyupokból "kirabolt, egyedülálló nénikék" miatt próbálták felkorbácsolni annak a kb. hat darab agyhalottnak a kedélyeit, aki még a szavazóbázisuk (megjegyzem: itthon nem akkora sikere volt a csúsztatásnak, mint amero-izraeli körökben, ahol valamiért kedvelik a szarmagyarország zsánert!), aztán itt van még a közbiztonság probléma ( egy csomó tökelütött 31-es IQ-jú "magyar" még mindig azt hiszi, amivel a libsik felmarhították őket, miszerint nekik "jár" az eltarttatás a"kisebbségi kultúrájuk" védelmére. Ha elkezdenék picsán rugdosni őket a tyúklopásokért, valószínű érpattanást szenvednének a zsidók a náci-üvöltéstől New Yorktól Jeruzsálemig.
Így se álltak ők be az ország "összekovácsolt, építő egységébe", tessék csak megnézni a vén notre dame-i vízköpő brüsszeli szemrebbenés nélküli hazudozásait és a kormány elleni szemen-szedett rágalmait!
Így mindenki akarva-akaratlan (zsidó, cigány, bolsi, sunyi fideszes) a Jobbik malmára hajtja a vizet.
Mi a büdös f@szér nem lehet felszámolni a tolvajokat (akár Gyurcsány, akár cigány)? Mi a f@szér kell még mindig "politizálni"? Ennyire nagyon hülyék, hogy nem hallják a nép zúgását, vagy tudnak valamit?

Valahol Máshol (lemondott Dr. Prof.) 2011.03.03. 14:39:30

OFF

Más. Az új narancsszinezetű alkotmányhoz tartozó kérdőívhez mellékeltek válaszborítékot is természetesen. Ezt fel lehet adni a feladó adatai nélkül is, vagy muszáj feltűntetni azt? Tapasztalat?

Mert nincs kedvem valami listára felkerülni (Nem, nem a hű seggnyaló, izé pártkatona, hanem a másik aki kiírta magát meg ellenség és "libsibolsikomcsiájemef" meg még mubarak és kadhafi haverja is, stb)

Hoppázó Beléndek 2011.03.03. 14:44:25

@Valahol Máshol: a valódi kérdés az, hogy ki az akinek ez nem világos 98 óta?

Seduxen (már NEM dr.) 2011.03.03. 14:45:03

@Valahol Máshol: "Mert nincs kedvem valami listára felkerülni " - nem mindegy? Ha nem küldöd vissza, akkor is UGYANARRA a "listára" kerülsz fel, mintha noname küldöd vissza :)))

Egy a tábor, egy a zászló!

:)))))

Seduxen (már NEM dr.) 2011.03.03. 14:47:01

@Marcellusca (I'm happy): te komolyan ilyen szinten triviálisan funkcinonális analfabéta vagy?

"Nem vizsgálhatok mindent az utolsó fűszál eltűnéséig"

... szóval az életbiztosításosdi is csak egy aprócska fűszál a magyar gyep-tengerben :))))

Énbagoly 2011.03.03. 14:47:17

@Valahol Máshol: @Seduxen: én azt sem értem, hogy miért küldi vissza bárki is?
Persze, a hű katonákon kívül.
Senki sem kíváncsi az igazi véleményre. Ha beírod, hogy kapják be, azt ugyanúgy nem olvassák el, mintha virtuálisan segget nyalsz benne.

térfél · http://httphatterfel.blog.hu/ 2011.03.03. 14:49:03

Úristen! Ezt az állatot!? - bravó fidesz szavazók! most már én is azt mondom, hogy mind ilyenek lehettek, mint ez a buday - mint politikus? nem tett semmit? ... bassza meg! a politikusra nem vonatkoznak a törvények? Ha ilyet mer a képernyőre mondani, akkor mit meg nem mer tenni fű alatt? ... aljas, alattomos bagázs és vannak , akik ezt éltetik?! Ilyen trágya emberek tették tönkre mások életét és közvetve az országét is.... és ez vizsgálódik? ! Miben? Forr a kalviatúrám.... takarodjon ez a Buday is a jó édes anyukájába...

csizsikpizsik _jobbulást Tito, Pique takarodj! 2011.03.03. 14:49:14

@Valahol Máshol: Összeesküvés-elméletben nagyon erős haverom szerint minden levél meg van egyedileg jelölve, így bárhogy trükközöl tudni fogják kitől jött a válasz (szerintem ehhez lóvé kellene, ezek pedig inkább ellopják és kockás füzeteznek-kubatovoznak tovább)

Bejó Gábor · http://szeretgom.hu/blog/bejo 2011.03.03. 14:49:46

"Budai Gyula több korrupciógyanús ügylet mellett kitért arra is, hogy Tarlós István főpolgármester felkérte a kormánybiztosságot, hogy vizsgálódjon a BKV és az Alstom között létrejött szerződés ügyében is. Ugyanis a metrókocsik beszerzéséről kötött egyezség több ponton súlyosan sérti a magyar állam érdekeit. A legszembetűnőbb az a 30 milliárd forintos tétel, amit lényegi teljesítés nélkül fizetett ki a főváros előző vezetése a kocsikat szállító cégnek"

Van olyan fűszál amit mégis vizsgálhat, bár önkormányzati ügy?

minimalista 2011.03.03. 14:54:06

Sírni tudnék már megint, egy több tíz éve folyamatosan és bestiálisan, saját választott vezetői által megerőszakolt szerencsétlen ország jajveszékelő hangján nyöszörögve!
Hol van olyankor a Human Rights Watch, mikor egy védtelen és kapitalizmus-szűz, hamvas nemzettestet aberrált hazaáruló tolvajok abuzálnak permanensen?!
Vigyázó szemeitek Líbiára vessétek, hazaáruló tolvaj banda, mögöttetek még hadsereg sincs, ki megvédjentiteket, mint azt a degenerált strici Kadhafit!
:P

f.m.j. 2011.03.03. 14:54:19

@Bejó Gábor:
azért vizsgálhatja, mert abból kivételesen kihagyták a fideszt, nem?

f.m.j. 2011.03.03. 14:55:16

@minimalista: ez nagyon költői volt, de értem :)

Seduxen (már NEM dr.) 2011.03.03. 14:55:54

@minimalista: majd vásárolnak a fijjjjúk külföldi zsoldosokat, ahogy az ezredes "úr" is. És nekik sötét-afrikáig sem kell menni, biztos nagyon sok "szakember" van munka nélkül a volt jugó polgárháborús övezetben :((((

Valahol Máshol (lemondott Dr. Prof.) 2011.03.03. 14:56:07

@Hoppázó Beléndek: @Seduxen: @Énbagoly: Köszike! Volt kábé egy százaléknyi esély, hogy esetleg visszaküldöm, ne mondja rám senki, hogy nem adok ötleteket Magyarország kormányának amikor állítólag kíváncsi a véleményemre.

Ledarálom az egészet, szájer arcát széjjeltépi az iratmegsemmisítő...

@csizsikpizsik: Igen, igazad van. Ez rengeteg pénz, kijönne belőle legalább 10 S8-as, meg 8 tanácsadói szerződés, szóval bukó.

Secnir 2011.03.03. 14:56:28

kicsit OFF:
index.hu/belfold/2011/03/03/rogan_a_celtol_nem_hagyjuk_elteriteni_magunkat/
részlet:
" Én megtehetem, hogy reggel nyolckor az önkormányzatban vagyok, de tízkor már a parlamentben. Vannak napok, amikor ezek után még a fővárosi közgyűlésben is töltök 3-4 órát. Mióta feltalálták az iPadet, van olyan munkaeszközöm, amivel tudom követni mindenhol az eseményeket"

Mióta feltalálták a képviselői vagyonnyilatkozatot, amit évente ki kell tölteni, azóta kellene vezetni benne. Mert sem iPad, se noti se semmi nincs benne. khm.
Tisztelt "Lakóház" halmozó úr.
ON

bandika gazdája 2011.03.03. 14:58:17

@Seduxen: Nem tudsz akkora összeget mondani, amiben ne fogadnék veled, hogy 2014 előtt még meg lesznek a nyugdíjak szabva! Csak azért nem máris, mert még nem sikerült kitalálni azt a szöveget, amiről úgy gondolják, hogy a vén hülyék beveszik! (Legalábbis szerintúk!) Vannak erre utaló jelek, de ne tólem tudd meg mik ezek! :)

Secnir 2011.03.03. 14:58:32

OFF 2:
(ugyanebből a cikkből:
"Amikor a nyugat-európai sajtó december végén, január elején nekiment a törvénynek, senki sem állt ki. Sem az előterjesztők, sem a kormány nem érezte saját gyerekének a törvényt?

Van a kormány és a frakció között egy megállapodás: amennyiben elfogadta a parlament az előterjesztést, és a kormány nem vitázik vele, akkor az esetleges kritikáktól, jöjjenek azok akár külföldről, a kormány védi meg a törvényt.

A kormány nem tudott erről a megállapodásról?

Tudjuk be a történteket a karácsonynak."
ON

szeretném felakasztani a politikusokat. A bíróságon majd azt mondom:
-nem tudtam a btk-ról. tudjuk be a történteket az Unicumnak...

f.m.j. 2011.03.03. 15:00:24

nem hallanak ezek semmilyen népizúgást, vagy ha hallják, vastagon tojnak rá
persze ha egyet-kettőt tényleg lmpvs-re (vagy legalább deresre) húznának, lenne jajveszékelés, hogy a nácifasiszták unokái még mindig nácifasiszták... le van ez papírozva, kérem, nincs itt semmi hiba.
Ha mozgolódni kezdenénk, azonnal lenyomnak a szokásos dumával, hogy még mindig fasisztarasszista csőcselék vagyunk, konklúzióként meg csak annyi: aztán haljon meg értük a jó édesanyjuk

cserepj · http://latinpince.blog.hu 2011.03.03. 15:05:30

Az megvan, hogy a fideszes pofátlan végkielégítéseket hogyan veszik fel? életbiztosításként vazze... Na erre ki tesz majd 98% adót?

www.kemma.hu/komarom-esztergom/kozelet/kesz-eletbiztositas-volt-esztergomot-vezetni-363512

Valahol Máshol (lemondott Dr. Prof.) 2011.03.03. 15:05:54

OFF

Viki (illetve fociszövetségi magyarhangja Cs. Sándor) nem csak az élet politikai és gazdasági vetületén, hanem kedvenc sportjának keretei között is álmodozik.

sportgeza.hu/futball/2011/03/03/ket_futball_eb-_vagy_vb-reszvetel_a_cel_2020-ig/

- tízezres átlagnézőszám az NB I.-ben,
- a válogatott részvétele két világtornán vagy évente két klub főtáblára jutása a nemzetközi kupasorozatokban 2020-ig.

:))))))) Mennyi seggnyaló kell ehhez, hogy ilyen álomvilágban éljél?

minimalista 2011.03.03. 15:09:00

@f.m.j.:
Miben bízhatna még a magunkfajta ember, ha nem a szavak erejében? :)
@Seduxen:
Igaz, a magánnyugdíj pénzekből bőven jutna zsoldosokra, természetesen az ország érdekében és lehet, hogy nem is kéne értük külföldre menni, legalább annyi itt az agymosott vagy kilóra megvett elvetemült idióta, mint ebben a szerencsétlen Észak-afrikai országban...

Valahol Máshol (lemondott Dr. Prof.) 2011.03.03. 15:14:25

@minimalista: Zsoldosok? Hmm, ez túltás, bááár, a kedvezményes nyugdíjkorhatár törlésével nem biztos, hogy a tizenkétmilliárdos magánkommandó kivételével olyan sokan szívüket-lelküket adnák a rendőrök közül az ország egyes számú Viktoráért.

bandika gazdája 2011.03.03. 15:14:47

@Énbagoly: Mi van veletek???!! Máma semmit nem értetek! Azé küldik a kérdik akérdőíveket, mert még mindig van egy csomó hülye (kivált köztünk időcsködők között) aki ettől azt hiszi, hogy valaki kíváncsi a hülye véleményére! Ezek szorgosan visszaküldik kitöltve abban a tévhitben, hogy megnézi valaki! Egyszer hallgasd meg az atv-n meg az echon a betelefonálókat: elmonják szorgosan drága emelt díjért, hogy "jól megírtam a rohadékoknak", illetve "megköszöntem a m.e. úrnak, hogy kezet csókolhatok"! Na ezé küldik! Ez míg nagynehezen észbe nem kap a sok szerencsétlen szavazóbázist jelent! Érted már?!

NewWay 2011.03.03. 15:16:24

"innentől kezdve nyugodtan mondhatja és mondja is az MSZP, hogy az "elszámoltatás" koncepción alapuló politikai színjáték."

Mondani mondhatja, az MSZP, csak éppen Keller Lászlóval a háta mögött nem lenne túl hiteles.

csizsikpizsik _jobbulást Tito, Pique takarodj! 2011.03.03. 15:17:05

@Valahol Máshol: Szerintem pont hogy visszafogottak voltak, sehol a programban nem találtam hogy
- 5 éven belül a Real Madrid, Barcelona, MU, Chelsea, Milan, Inter az NBI nyugati főcsoportjában induljon
- 30 ezer férőhelyes, európai színvonalú stadion dájcstamás-beléptetőkkel minden 12 főnél nagyobb, fideszes önkormányzatú városban/faluban/tanyán
- minden BL/EB/VB döntőn Csányi elvtárs az éremátadó tribün mögött nagytotálban
A realitás talaján álltak mint mindig.
És a legfontosabb problémával foglalkoznak mint szokásos.

minimalista 2011.03.03. 15:17:20

Index címlap!
Vajon várhatók mára fidesznyik bértrollok védeni a védhetetlent, netán szélnek eresztették őket költségtakarékossági okból?
Jut eszembe, már az országot is Széllnek eresztették! :))

NewWay 2011.03.03. 15:17:49

@Valahol Máshol:
"Mert nincs kedvem valami listára felkerülni (Nem, nem a hű seggnyaló, izé pártkatona, hanem a másik aki kiírta magát meg ellenség és "libsibolsikomcsiájemef" meg még mubarak és kadhafi haverja is, stb) "

Kubatov óta nincs min aggódnod, Kubatov úgyis tudja rólad, hogy ki vagy.

Tehát most már tökmindegy, hogy írsz-e feladót vagy sem.

zrobasé 2011.03.03. 15:18:13

@NewWay: hiteles ? muhaha...Budai se az, aztán mégis ott van, ahol...

Seduxen (már NEM dr.) 2011.03.03. 15:20:28

@Valahol Máshol: "Ledarálom az egészet, szájer arcát széjjeltépi az iratmegsemmisítő" - a kis öröm is öröm :))))

bár biztos jobban élvezné a kis "huncut", ha seggét kezdené el "birizgálni" az iratmegsemmisítőőőő :))

minimalista 2011.03.03. 15:23:29

@Valahol Máshol:
Egyetértek. Kasztrendszer van ott is (rendőrség), a "kicsik" néha belelátnak mit üzérkednek ott fent a "nagyok" és biztos vagyok benne, hogy a látvány nem bűvöli el őket!

Valahol Máshol (lemondott Dr. Prof.) 2011.03.03. 15:25:15

@Seduxen: :)))) A másik oldalon meg Szili volt.

Dupla öröm? Élvezethalmozás?

Zigi 2011.03.03. 15:25:43

Aki még nem olvasta volna, annak:

www.kibulizottorszag.net/

minimalista 2011.03.03. 15:26:37

@Seduxen:
Akkor teljes farfertályi epilálás lesz, kedves képviselő úr?! :))
Beteg vagy! :P

Seduxen (már NEM dr.) 2011.03.03. 15:27:36

@csizsikpizsik: a legfontosabbat kihagytad:

minden évben BAJNOOOOOK A FRAAAAAADIIIIII :)))

@Valahol Máshol: nála biztosan "berregne" az iratmegsemmisítő, amikor a gumigerince kerülne sorra...

Manatwork (törölt) 2011.03.03. 15:28:01

@Valahol Máshol: "a kedvezményes nyugdíjkorhatár törlésével" ugyanmár te is buta... tudod hogy lesz ez a kedvezmény eltörölve?
Levezetem szépen: Pintés Sanyi bá' majd szól halkan a kormányülésen (úgysincs szó szerinti jegyzőkönyv), hogy fiúk... ezt nem kéne már csinálni, mert akkor leszerel az állomány 2/3-a és akkor hogy lesz itt 2 hét alatt rend???
Nade mert a lánglelkű vezéreink köztudottan nem hazudnak a népnek, ezért a következő módon lesz a kedvezmény megvonás, hogy csak a 2014 után belépett újakra vonatkozik csak, a mostaniakra nem. Mert a szerzett jogok, stb blabla.
És igy születik még egy olyan reform ami lényegében csak szavakből áll és tényleges tartalom nincs mögötte...

tuono 2011.03.03. 15:28:06

Kecskére káposztát...

Eldorado 2011.03.03. 15:29:23

Zero, Te sem álltál sorban amikor az észt osztották.

Zigi 2011.03.03. 15:29:51

@cserepj: A salgótarjáni polgármester-asszony is valami hasonlóban utazik.

bandika gazdája 2011.03.03. 15:31:18

@NewWay: Szegény Budaházyról nem tudja a Kubatov, hogy kicsoda?!

Valahol Máshol (lemondott Dr. Prof.) 2011.03.03. 15:32:45

@Seduxen:

Tuti nem bírná az éle. De végülis Szili azért van ott, azért vette oda a Fidesz, hogy élét vegye azon gyanusítgatésnak, hogy ez csak egy "pártalkotmány" lesz.

Nyugodtan kijelenthetjük, Szili élét veszi mindennek.

Bajnok a Fradi? Viktor nem a Fehérvár meccsein csápol hétvégenként?
Minden évben BL-győztes a Vidi!

2012 BL-döntő: Barcelona-Vidi 2-4 g: Messi, Polonkai (öngól) ill. Alves, Elek, Orbán Gáspár (2)

sprenczl 2011.03.03. 15:34:42

Sajnos teljesen fals a poszt.
1. Az igazságszolgáltatás független hatalmi ág. Gyorsasága a miénknek világhírű...
2. Papcsák és az ügyészség azért lényegesen jobban dolgozik most, mint Üvgezsebű Keller Pitbull Bucikánk és az akkori nagy leleplezők....

Valahol Máshol (lemondott Dr. Prof.) 2011.03.03. 15:35:43

@Manatwork: Sokan írték már, hogy ez egy ordas kamu, de valamiért én úgy érzem, hogy meglépi. Bizonyítékom nincs, de érzésem szerint ezt meg fogja lépni. Viszont benne van, hogy amikor oszlik az álomvilág köde, akkor finomítanak, sőt eltörlik seperc alatt, ha a napi érdek úgy kívánja.

Seduxen (már NEM dr.) 2011.03.03. 15:37:39

@minimalista: nem-nem a kérdés az lenne: "Ma is a szokásos lesz, képviselő úr?" :))))

csizsikpizsik _jobbulást Tito, Pique takarodj! 2011.03.03. 15:38:01

@Seduxen: A Vidi kérlekszépen, nem akarod hogy szeretett vezérünk boldog legyen? :)))

Seduxen (már NEM dr.) 2011.03.03. 15:38:52

@Valahol Máshol: "Polonkai (öngól)" - itt beszartam a röhögéstől. Állllaaaaaaat :)))

Androidus · http://d-ketto.blog.hu 2011.03.03. 15:39:23

Azt magyarázza már el nekem valaki, hogy a Suzuki iparűzési adója mellett hogy lehet a tönk szélére sodorni egy kisvárost úgy, hogy közben nem építenek légpárnás metrót, aranyozott kocsikkal.

csizsikpizsik _jobbulást Tito, Pique takarodj! 2011.03.03. 15:39:45

@Valahol Máshol: azért Messi és Polonkai egymás mellett ütött :DDDDDDDD

Lucky Larry Silverstein 2011.03.03. 15:40:12

Lassan őrölnek Isten malmai Magyarországon. De a szándék jó és hasznos. Csak ma is kb. 2 csonváz esett ki országos szinten a szekrényből( Göncz fia, HM-lakásügyek). Mennyi, de mennyi ilyen volt még helyi szinten is....

Közöd???? 2011.03.03. 15:42:07

@Androidus: érdekes kérdés, mennyit fizet vajon a Szuzuki, ugyebár nálunk a multik agyon vannak dotálva tehát azt is lehetségesnek tartom, hogy semmit nem fizet.

KovA 2011.03.03. 15:44:19

Ja, ja - eről eszembe jut a a haditudósító története...
Interjuvolja a parancsnokot, aki kamerea előtt sorolja, hogy "az elmúlt napok harcaiban megöltünk 21 ellenséges katonát, kilőttünk két tankot" stb...
Kérdi a haditudósító: "és a saját veszteségek?"
Rövid csönd, aztán a parancsnok elmosolyodik és az ellenség felé mutatava azt mondja - arról inkább kérdezze azokat - azt odaát számolják...

Hja, ki-ki a maga lőtte gólokra szeret emlékezni...

S, ha arra sem emléxik ?
Nagy a gyanúm, hogy eddig egyetértés / csendes megállapodás volt arról, hogy ki-ki a másik szennyét nem teregeti túlságosan - a mi bőrünkre az egymást váltó hatalmak kölcsönös érdeke ez.
Az egyik a forradalom elől felhúzott orral, emelt fővel és tömött zsebbel a kényelmes és biztonságos ellenzébe menekül - a következő váltáskor pedig az épp hatalmon lévő ugyanide követi és piheni ki az uralkodás fáradalmait.
Most egy kicsit kitört a maffiaháború ezért mintha felrúgták volna az illemet, de lehet, hogy csak a látszat kedvéért.
Csakugyan nagy a baj, muszáj durrogni kell hogy legyen bűnös - legalább általában, ha nem is személy szerint... az igazi bűnösöknek ez a lényeg, hogy személy szerint megússzák.
Lehet kell valami vezér vagy parasztáldozatféle is - a hitelesség látszata kedvéért - a többiről megalkusznak.
A nép a látszatváltozás után 2-3 évig remél, majd még 1-2 évet kibír ennyi miatt minek csinálna forradalmat. Aztán kezdődik vagy inkább folytatódik a fosztogatás.

Erről szól a parlamentáris/liberális demokrácia mifelénk.

Murderface 2011.03.03. 15:46:18

Pedig elszámoltak. Százig, magukban. Jó lassan :)

Valahol Máshol (lemondott Dr. Prof.) 2011.03.03. 15:47:42

@KovA: parlamentáris/liberális demokrácia

Maradok a saját verziómnál: feudális demokrácia.
Mert demokráciában mindenki egyenlő. Persze vannak kivételek.....

d-evike-a Magyar Köztársaság állampolgára 2011.03.03. 15:49:24

@Bathory:

Igen! Meg tegnap is egy!

A tévévezér és felesége Felleginek ír beszédeket
Áfával együtt 2 187 500 forintot kap az év első öt hónapjára beszédírásra Ókovács Szilveszter Duna TV-s vezérigazgató felesége, Máthé Zsuzsa. Fellegi Tamás miniszterrel szerződtek.

Raoul Duke01 2011.03.03. 15:49:30

Addig is van idejuk lopni.

forgodssake 2011.03.03. 15:54:54

erdekes, bajnainal, csak azt hoztak fel es csak azt tudtak ervkent felhozni ellene, hogy miert "gazember" mert hogy a hajdu bet libasbalhe amikor csodbe vitt NEMPOLITIKUSKENT egy zrt-t.

itt meg ez a troger hebeg habog, hogy csak azt hozzak ma ellene fel, amit politikuskent kovet el.

hat a jo kurva anyjat ennek a gerinctelen szarfaszu brigadnak.

elnezest kerek, azt hiszem elragadtattam magam

Seduxen (már NEM dr.) 2011.03.03. 15:57:36

@csizsikpizsik: én akarok boldog lenni :)))

olyan rég volt már bajnok a Fradi, hogy beleőszülök a várakozásba... :)))

csizsikpizsik _jobbulást Tito, Pique takarodj! 2011.03.03. 16:00:30

@Seduxen: Ne légy telhetetlen, nem is olyan régen volt bajnok, pl. amikor feljutott az első osztályba :))))

immortalis · http://immortalis.blog.hu/ 2011.03.03. 16:03:58

Kedves Gyula! Először is, hgoy megalapozzuk a hangnemet, a KURVA ANYÁDAT!
Hát mi a faszomat képzelsz magadról, te kis pöcs? ű

Takarodjál Esztergomba azonnal, és végezd el a kibaszott munkádat, amiért a fizetésedet kapod, amely fizetésed egy részét az én adómból adják neked!

gramercy 2011.03.03. 16:07:32

ez keptelenseg

akarom mondani, ESZKEPtelenseg

ketroot 2011.03.03. 16:10:16

De kíváncsi vagyok mikor lesz az, amikor valakinél elszakad valami és leszúr/ledurrant egy ilyen férget?

csizsikpizsik _jobbulást Tito, Pique takarodj! 2011.03.03. 16:14:25

Most teljesen komolyan, hol vannak a tavaly ilyenkor nagyon-nagyon fideszhű, csillogó szeműek akik közölték áprilistól Kánaán és Mennyország, rendrakás és elszámoltatás, felelősségre vonás és felemelkedés?

ketroot 2011.03.03. 16:19:10

@NewWay:

Keller László = Budai Gyula

Lucky Larry Silverstein 2011.03.03. 16:20:59

@csizsikpizsik: Itt vannak, és továbbra is bizakodunk. Pedig csak ma 2 új csontváz pottyant ki a szekrényből. Azért is rend lesz a szemétdombon...:)

Lucky Larry Silverstein 2011.03.03. 16:26:05

@ketroot: Kivéve, hogy Keller bebukta, nem talált semmit. A mostani meg, meglátjuk.

ketroot 2011.03.03. 16:27:51

@Bathory:

Kicsit pesszimistább vagyok, hogy olyan nagy dologra ő sem fog fényt deríteni, de ne legyen igazam!

Nem vagyok fideszes 2011.03.03. 16:31:15

Mi a jó francot tudhat ez a Meggyes, hogy miután ennyire nyilvánvalóan derülnek ki sorra a disznóságai, még mindig nem vették le róla a kezüket? Vagy csak szimplán minden akólbeli cimbi ennyire fontos?

dr. Aullah 2011.03.03. 16:32:16

"Nem vizsgálhatok mindent az utolsó fűszál eltűnéséig mind a 3200 magyar önkormányzatnál. Az ezek kivizsgálását a parlamentben kérő Schiffer András LMP-frakcióvezetőnek is azt válaszoltam, erre jogszabályi lehetősége sincs."

Uuuu.... ez annyira dühítő, amikor mindenki tudja, hogy csak terel, nem a kérdésre válaszol.
Senki nem kérte, hogy mind a 3000 önkormányzatot vizsgáljon ki. Arra kérte, hogy 1, AZAZ EGY önkormányzatnál nézzen körül. Faszfej fideszesek.

ÉN azt hittem, hogy lesz elszámoltatás. Úgy láttam, hogy a fidesz szerette osztani régen az mszpt... gondoltam... ha ők lesznek felül akkor szétkapják őket. Naiv voltam.

belepofázok 2011.03.03. 16:35:20

ne hitetlenkedj, blogíró, még nincs itt a vége!
el lesztek számoltatva...

Valahol Máshol (lemondott Dr. Prof.) 2011.03.03. 16:39:33

@Lófasz Hadnagy:

Bizottsági tagság
- Nemzetbiztonsági bizottság: 2010.05.17-től
- A Nemzetbiztonsági bizottság hatáskörébe tartozó törvények végrehajtását, társadalmi és gazdasági hatását figyelemmel kísérő albizottság (Ellenőrző albizottság) 2010.11.10-től

Gondolom tud annyit a koma, hogyha levadászhatóvá nyilvánítják ráborítja Vikire, Simicskára meg az összes hazug tolvajra a házat.

Az pedig nem történhet meg, mer forradalom, meg kétharmad, meg emberekakarata, meg sosemhazudtam, stb.

Rivaldoo 2011.03.03. 16:40:36

Budai pökhendi elszámoló-művész / úr? / nyilatkozatának olvasása közben gyorsan kikaptam zsebemből a bicskámat, nehogy valami bajom essen,ha véleményt nyilvánít:. Nem tanultak a fijugg az előző bukásokból,a viselkedésük, a lenyúlásaik viszont már nem ugyanazok. Hatványozott mértékűek! Masírozás Öles léptekkel a mielőbbi bukta felé! Előre! Gyorsan!

Petrow 2011.03.03. 16:42:09

Most - majdnem - minden demagógiát félretéve, de a választások óta eltelt 10 hónapban mikor volt hitele ennek az elszámoltatásnak, amit elveszhetett?
Lehet, hogy én nem követem eléggé figyelemmel, de nem látom a felgöngyölített esetek okán kígyózó rabruhás sorokat. Sőt, aki bent volt, az is már jön kifelé.

csizsikpizsik _jobbulást Tito, Pique takarodj! 2011.03.03. 16:43:36

@Bathory: Az jó, csak mintha a nagy tolongásban egyre kevesebbnek tűnne az az egyszeri tömeg :)

gramercy 2011.03.03. 16:46:45

@Aullah: "Uuuu.... ez annyira dühítő, amikor mindenki tudja, hogy csak terel, nem a kérdésre válaszol."

nem, ket-har-mad hulye van aki NEM TUDJA

mert hisz

es akkor nem szamit semmi

arlequin 2011.03.03. 16:49:29

@sárkányfő:

bodoky a hírszerzőn?

szegény tamás.

zrobasé 2011.03.03. 16:50:54

@belepofázok: "el lesztek szamoltatva"
rettegj zero
komolyan, te el is olvasod amit leirsz , "belepofazok"

arlequin 2011.03.03. 16:52:56

@Valahol Máshol:

magvas kérdés ez a meggyes...

ketroot 2011.03.03. 16:55:56

@belepofázok:

"el lesztek számoltatva..."

Szegény Zeroék...:(

bandika gazdája 2011.03.03. 16:56:25

Kezdetnek 100 millió forintot kap a megalakuló budapesti Tom Lantos Intézet. (Polgár Info) Miközben Heller Ágnes Brüsszelben mocskol bennünket, úgy megsértődött hogy valaki megkérdezte ...Én meg beleszarok az egészbe ...! Be is fejeztem. Seduxen határológgyá el!

Squid 2011.03.03. 16:58:18

Hol van Lee Harvey Osvald amikor szükség lenne rá egy .50-es Barrett-el.

matyesz007 2011.03.03. 16:58:33

Ugyan már kérem. Kellerrel párhuzamba vonni a mostani elszámoltatást, talán azért kicsit vicces.
Szerintem akár feje tetejére állíthatnák magyarországot, meg vissza háromszor, itt akkor is elolvashatnám újra meg újra a kulcsszavakat: Orbán vezér, Fidesz katonák, blablabla :)

www.gondola.hu/cikkek/33680-Keller_es_a_dolomit_%26%238211%3B_egy_ujabb_mellefogas_.html

Nem vagyok fideszes 2011.03.03. 16:58:58

@Valahol Máshol:

Meglehet. Egy darabig persze lehet menteni a seggét, meg a hivatalos kormánypropaganda/barnanyelvűségig szerviens sajtó kettőssel agyonhallgatni a disznóságokat, de előbb-utóbb kibújik a szög a zsákból. Ritka ostoba dolog bepróbálni a lehetetlent.

zrobasé 2011.03.03. 17:00:22

"z országgyűlés tavaly döntött arról, hogy mintegy 22 milliárd forintot biztosítanának az ez évi költségvetésben arra, hogy a közszféra dolgozóinak rendszeres nettó keresete ne csökkenjen akkor sem, ha az adó- és járulékváltozások egyébként hátrányosan érintenék őket. Az összeg - amelyet a céltartalékba csoportosítottak át - csaknem felét áfa-bevételekből, a fennmaradó mintegy 11 milliárd forint egy részét pedig például az szja-bevételekből, a nyugdíjbiztosítási járulékból, valamint az egészségbiztosítási járulékból képezték."
izé...nem arról volt szó, hogy a nyugdijjárulékből befolyt összeget csak nyugdijakra lehet költeni ?
vagy a kivétel erősiti a szabályt...ehhh...egykutyamind

molnibalage · https://militavia.blog.hu/ 2011.03.03. 17:02:25

Van ami nem változik. Vajon nem vezet az egész oda, hogy a Jobbik fog a végén 2/3-ot elérni 2014-ben....? [fejvakarás]

Dendrobatidae 2011.03.03. 17:09:32

Aki Budaitól, vagy a Fidesztől elszámoltatást várt, az nem naív, hanem idióta.
Ugyanezt eljátszották a szocik is 2002-ben a Keller-féle elszámoltató bizottsággal. Az is csak szemfényvesztés volt a degenerált szoci szavazóknak. A mostani meg a degenerált Fidesz szavazóknak szóló szemfényvesztés.

Egy maffia van az országban gyerekek! EGY! Ez az egész színház, agyhalott pártzombiknak.
Ezek már húsz éve lepacsiztak egymással, míg a hülye nép meg egymásra vicsorog.

mréveiller 2011.03.03. 17:21:24

Hagyó és bandája valószínűleg sittre kerül. A volt budapesti főpolgármester helyettes
(ez azért elég nagy hal!)
vagy várjuk ki mi lesz a honvédelmi minisztériumi mutyival.

az igazságszolgáltatás malmai lassan őrölnek, de őrölnek.
amit a Jobbik akart az nem lett volna se jogszerű se tisztességes!

dr. Aullah 2011.03.03. 17:26:26

@M.Trezeguet:
"az igazságszolgáltatás malmai lassan őrölnek, de őrölnek."

Nem. Nem örülnek, olvasd már el a posztot te driod.

torró 2011.03.03. 17:30:07

Remélem azzal mindenki tisztában hogy az elszámoltatás csakis a meglévő jogszabályi keretek között és eljárási szabályok mentén lehet. Aki ennél többet vagy gyorsabb eljárást szeretne vonja felelősségre az eljárásban illetékes nyomozati szerveket.Nem hinném hogy az itt kommentelők nagy része ezzel nincs tisztában.Csak gondoljunk bele ,ha nem így folyna le hanem csak úgy rámutatva valakire hogy na, te is mész a kóterbe mert loptál meg te is! Azért gondoljuk már át egy kicsit a dolgokat! Ugye akkor meg ez verné ki a biztosítékot. A Keller 8 év alatt nem volt képes felmutatni eredményt ,itt meg a többség már ordibál hogy már 10 hónap eltelt és semmi! Akkor annak idején miért nem ordibáltatok? Senki nem érzi a dolog fonákját? Nem mi? Mert megint van valami baromságot kiagyaló és "lehet a FIDESZT valamiért kurvázni" alapon, gondolkodás nélkül persze! És persze most megint ide kell írnom hogy NEM FIDESZES vagyok ,bakke.Csak azért mert majd megint lesz aki végig sem olvassa és még csak nem is értelmezi mit akartam kifejteni! És olvasva a bejegyzéseket ,látni hogy nem is értelmezi hogy a másik mire is gondolt, hanem rögtön nekiesik!

matyesz007 2011.03.03. 17:30:44

index.hu/belfold/2011/03/03/elektrosokkoljak_az_ukrajnaba_visszakuldott_menedekkeroket/

Ezmiez? Miért kell ilyen cikkeket írni? Mennyit lehet ezzel keresni vajon?

Na mindegy lehet hogy törlöm a regisztrációmat, csak néha annyira felbasz ez az index, a sok fröcsögő félnótással. Bocs, hogy zavartam.

milyen szép a Vértes, ó 2011.03.03. 17:38:29

@Béla Bácsi:

Nem lett volna a zavaros ömlengés helyett egyszerűbb annyit írni, hogy "Vik-tor-vik-tor"?

(Amúgy fura, hogy a fideszes lopásokat nem szeretnéd kivizsgáltatni* - apropó, a Vezértől eltérően Gyurcsány pont nem politikusként lett gazdag ;-)

* nem fura, irónia, mielőtt értelmezni kezdenéd

Tapogatott Kukorica 2011.03.03. 17:42:28

@torró: szerintem senki nem sürget semmit. De nincs nyomozás se, ergó ki se fog derülni semmi, még nem sürgetve sem.
Ha viszont arra gondolsz, hogy az LMP levele a sürgető tényező, akkor meg kell kérdezni először, hogy ki is ez a Budai? Neki az lett a feladata, hogy _soronkívül_ vizsgálja a piszkos ügyeket. Tehát ha valaki sürgetett, az a narancsos párt Budai személyében. Az LMP max rásürgetett.
De a lényeg továbbra is az, hogy se így, se úgy nem lesz (mert nem lehet) eredmény a fenti ügyekben.

milyen szép a Vértes, ó 2011.03.03. 17:45:18

@torró:

Mármint arra gondolsz, hogy az "enyhén" fideszes kötődésű főügyészség nem volt hajlandó eljárást indítani a fideszes ügyekben? Vagy ha véletlenül nincs telefonközelben a haver az eljárás elindítása előtt, akkor nevetséges ítéleteket intéznek el a csókosoknak? (A Várhegyi-ítélet pl. annyira pofátlan, hogy tanítani kellene - valószínűleg teszik is.) Igen, ez is egy típusa a semmit nem találásnak.

Akkor újra kiderült, hogy a fideszes időkben fideszes kezelésben eltűnt (tíz)milliárdokat senki nem vitte el. Még.

matyesz007 2011.03.03. 17:46:55

Ez a kommentezés, hogy működik? Ide politikusok kommentelnek, vagy újságírók? Nem tudom, mert még nem kommenteltem soha. Miért vannak itt ennyire felspannolva az emberek?

:D

dr. Aullah 2011.03.03. 17:50:01

@matyesz007: Új vagy itt?
Olvasd el a híreket, az elmúlt 10 hónapból és ha kibírod anélkül, hogy ökölbe szorulna a kezed, akkor le a kalappal :D

milyen szép a Vértes, ó 2011.03.03. 17:50:53

@Aullah: miért vegye le a kalapját, ha kibírja?

matyesz007 2011.03.03. 17:58:21

Nekem eddig tudomásom szerint nem származott nagyobb károm az Orbán kormány tevékenységéből, mint a Medgyessy, Gyurcsány, Bajnai kormányokéból. Persze lehet, hogy be lehetne bizonyítani, hogy mégis.
Nyugdíjat nem szívtam meg, médiatörvény miatt nem érzem, hogy rosszabb lenne nekem. Adózás miatt nem szívtam meg. Kb ugyanolyan mint eddig. Négy év múlva meg úgyis választások, nem?

matyesz007 2011.03.03. 17:59:59

Ja, a svájci frankot megszívtam, de ezért nem okolok egy személyt, vagy politikai oldalt.

TaTa86. · http://archiregnum.blog.hu 2011.03.03. 18:08:08

Ez az egyik kutya másik eb tipikus esete.
Nem nagyon hiszem, hogy volt olyan fideszes önkori, amelyik nem pénzszivattyúként működött volna az utóbbi 4 évben, szóval a nagy fülkeforradalmat bizony korrupcióból fedezték.

Abban is biztos vagyok, hogy az mszpnek halmokban állnak a papírjai fideszes csalásokról, korrupcióról, nyilván ők többet loptak a kormányban, de a fidesz nem kockáztat egy brutál csereberét. Különben is, nekik kell az mszp, ha ők nincsenek, mégis kire mutogatnak majd?
Az LMPre? A Jobbikra?

torró 2011.03.03. 18:08:27

"Tapogatott Kukorica" Na ugye! A Budai nem kimondottan NYOMOZÓ hatóság, hanem csak kérdezősködhet, vagy megjelensz előttük vagy nem! Feljelentést tehet ismeretlen elkövető definícióval! Az LMP-t meg megértem hogy politikai jó képéhez szükséges hogy hasonló irányú leveleket mutasson be ,bizonyítván hogy Ők aztán mindent megtesznek! De ezt ők is tudják hogy nem így működik a törvény!
"milyen szép a Vértes, ó" Miért nem jó nektek egy rövid nick? Sajnos hogy nálunk így mennek a dolgok! És ha végig nézzük a történeteket, nem hiszem hogy a börtönök megtelnek a volt kormány embereivel. Vagyis törekednek a szabályos eljárásokra hogy ez miatt ne lehessen támadási felületet hagyni. És megy minden szépen tovább.Ha valaki látta ma reggel egy volt MSZP kormánytag elégedettségét fejezte ki a FIDESZ programjának bizonyos részeivel/K P/ .Akkor??

2011.03.03. 18:09:58

Népművészeti cserépedény. (alias köcsög)

Dr. Verőköltő 2011.03.03. 18:11:19

Má' mondjuk az is érdekes, hogy olyan ember számoltat el aki halottak nevében kötött szerződést!!

torró 2011.03.03. 18:13:28

Nos lehet hogy passzol ide!

Milyen igaz!!

A nyuszika sétál a mezőn, egyszer csak felnéz az égre és látja, hogy a
sas hátrafelé repül.
- Mit csinálsz sas, miért repülsz hátrafelé - kérdezi a nyuszi.
- Ó, hát nem tudod, nyuszika? Ez a demokrácia. Azt csinálsz, amit
akarsz! - mondja a sas.
- Tényleg? Ezt én is kipróbálhatom? - lelkendezik nyuszika.
- Persze, próbáld csak ki - válaszolja a sas.

A nyuszika nagy örömmel elkezd hátrafelé tolatni, élvezi a demokráciát.
Ahogy ott tolat a mezőn, meglátja a medve a farral közeledő nyuszikát.
Más se kell neki, rögtön hegyezi magát, a nyuszika meg pont rátolat.
Mikor végre a medve elengedi, nyuszika fájdalommal és könnyekkel
küszködve rohan a sashoz és sírva meséli neki, mi történt.

- Jaj, ne haragudj nyuszika - válaszol a sas - elfelejtettem mondani,
hogy a demokrácia csak idefent érvényes! Ha odalent azt csinálod, amit
szeretnél, könnyen seggbe ku...rnak érte...

arlequin 2011.03.03. 18:14:59

@TaTa86.: nálunk a fideszes önkori 4 év alatt megduplázta az adósságállományt. ;-)

@verőköltő bodobács: ebből is látszik, hogy még a halottakat is szóra bírja. elsőrangú ember az elszámoltatáshoz.

TIN modell (törölt) 2011.03.03. 18:15:40

Mit sír a Vastagbőr is? Ti voltatok a nagy Fideszpártiak és kiröhogtétek a jobbikot. A Jobbik nem lett volna ilyen tutyimutyi lótúró, mint a Fidesz.

TaTa86. · http://archiregnum.blog.hu 2011.03.03. 18:18:56

@arlequin: Nálunk mszps van/volt. És a cigányok száma duplázódott. XD

visonka (6th ham) 2011.03.03. 18:20:16

@kej: "még csütörtökön benyújtja ... azt a módosító indítványát, amellyel megtiltaná a dohányzást azokban a gépkocsikban, amelyekben 18 éven aluli gyermek is utazik" - nagyon helyes

arlequin 2011.03.03. 18:21:11

@TaTa86.: azok előtte voltak. behozták a nyírségi cigányokat, de úgy, hogy 2 éve az itteni vajda panaszkodott miattuk az újságban. eszképesztő, mi?
dehát az a mocskos náci gárda...

matyesz007 2011.03.03. 18:26:58

@TIN modell: most ha mondjuk lenne komoly elszámoltatás akkor mi lenne? Több pénzt kapnál a zsebedbe? Többet vihetnél haza a családodnak? Vagy szeretnéd hogy a bűnösök bűnhődjenek?

Az a pénz már elköltődött. Eltapsolták a Seychelle-szigetek-en. Letöltendő börtönt, és közügyektől való eltiltást.

TIN modell (törölt) 2011.03.03. 18:39:21

@matyesz007: Kötél vagy golyó. Még etessük is őket?

Pretoryan 2011.03.03. 18:39:40

@torró: Touche! :-D

Amúgy itt nem az a kérdés hogy Buday miért nem vizsgál fideszes polgármestert, hanem az hogy Meggyes mi a szart tud, ami miatt Orbánnak a seggluka is összeszorul félelmében?!

jágör68 2011.03.03. 18:40:43

No szemét náczikok-fasisztákok!
Ha nem adóztok ennek a poszkommunista rablókapitalista kleptokrata tolvajelitnek, akkor szemét náczifasisztákok vagytok!
Én már pár nap múlva azzá válok.
Adózok inkább olyan országnak, ahol van valamiféle közteherviselésre emlékeztető valami...

matyesz007 2011.03.03. 18:42:33

Nem kell úgy odalenni. Majd alakulnak a dolgok 4-8-100 év alatt, vagy nem. Próbáljátok magatokat jól érezni inkább. Buliiiiii vaaaaaaaaaaaan

jágör68 2011.03.03. 18:46:39

@matyesz007:
Ezt nem érti a sok fasiszta- náczikok:
"Nyúlj bele te is a közösbe, oszt lopj amit nem szégyellsz, utána meg még jó hangosan elégedetlenkedj is!"
Igaz már közös sincs, csak a közös adósság. Na mindegy, onnan is lehet nagyokat harapni, elvégre kit érdekel mi lesz holnapután?

visonka (6th ham) 2011.03.03. 18:49:28

@minimalista: "Sírni tudnék már megint, egy több tíz éve folyamatosan és bestiálisan, saját választott vezetői által megerőszakolt szerencsétlen ország jajveszékelő hangján nyöszörögve! " - ez tetszik, nagyon jó.
"egy védtelen és kapitalizmus-szűz, hamvas nemzettestet aberrált hazaáruló tolvajok abuzálnak permanensen" - irodalmi.
A baj az, hogy ezek az emberek azért a néhány milliónyi júdáspénzért ennek az országnak a jövőjét játszották át annak, a világszerte remek "üzletemberként" ismert "népcsoportnak" a kezére, akik így bizniszelnek: kihasználva az emberi gyarlóságot, aprópénzért, törvénytelenül, vagy épp a törvények segítségével stratégiai befektetéseket eszközölnek, majd eszméletlen hasznot húznak belőle. Amikor valaki csak utalni mer e csoport származására, máris rásütik az ismert jelzőt.

matyesz007 2011.03.03. 18:50:39

@jágör68: Most ezt miért nekem írtad. Miért nem nyomozol és írsz feljelentéseket. Dolgozz az ügyön, járj utána, stb.. Küldj ujságokhoz cikkeket stb..

gyilkos fűegér 2011.03.03. 18:53:52

"Tudnia kell, hogy ez a város mára a működésképtelenség határára került. Ezt egyrészt az elmúlt időszak rossz gazdálkodása, a visszaélések miatt keletkezett hiány okozza. Ugyanakkor a település morális értelemben is a működésképtelenség irányába halad. Az elmaradt felelősségre vonás, a tisztázatlan ügyek, a közismert tények eltusolása nyomán óriási mértékű bizalmi hiány jött létre."

EMBER! ÉRTI?

lyken 2011.03.03. 18:55:58

Végre burkoltan ki lett mondva, hogy Budai állása a kenyeret és cirkuszt a népnek elv miatt létesült. Azt meg eddig is tudtuk, hogy holló hollónak nem vájja ki a szemét. Azt is sejtettük, hogy Esztergom 8 évig Fidesz kifizetőhely volt. A kapott nyilatkozatok alapján ez a sejtés lassan kezd tudássá érni.
Esztergom esetében BIZONYÍTOTT DOKUMENTÁLT TÉNY, hogy valaki törvényt sértett. De ugye nem várható, hogy minden fűszálat megnézzen a Budai. Az se várható, hogy minden 5-10 milliárd eltünésével foglalkozzon.

kovacsguszti68 2011.03.03. 19:03:08

@Pretoryan: szerinted miért kellett Esztergomnak eladósodnia? Vitte be a pénz egy részét a pártkasszába (csakúgy, mind Debrecen, Hódmezővásárhely és társaik...) Ezért történhetett meg, hogy minden balhé ellenére Orbán a Meggyesnek szavazott "bizalmat" az őszi választásokon.
Szerintem nem merte megkockáztatni, hogy nem Meggyest indítja, mert a seggfejnek még eljárt volna a szája.

gogo boly 2011.03.03. 19:04:03

Hehehehehe!!!!!!!!!! A húsz év alatt csak gazdagodtak a parlamentben ücsörgö KOCSOGOK !!!!!!! és a kiszolgálo segg nyalóik ! A hagyo- félék csak az alja : mivan a demskivel? gyurcsánnyal?bajnaival?orbán NEMZETVEZETÖ bajtárs-sal??????????????? ja nem utolsó sorban antallal??????????????

matyesz007 2011.03.03. 19:06:52

@gogo boly: mindenki szar mi? Gondolom te lennél megfelelő a miniszterelnöki székbe, nem?

matyesz007 2011.03.03. 19:10:23

Szerintem a fidesz jól nyomja, menők. Jól dolgoznak. Éljen Orbán Viktor. ciao

gyilkos fűegér 2011.03.03. 19:15:04

Meggyes csak megvédte a közpénzeket, hogy ne közüzemi számlákra, gyerekek támogatására, iskolafelújításra, meg ilyen hülyeségekre menjen el.

Inkább elpókerezzük, Béláim!

Marcellusca 2011.03.03. 19:15:21

@lyken: Úgy, úgy.
Mit számít pár tíz milliÁRD, mikor a maszoposokat lehet b@sztatni 90 milliÓ miatt?

Kettős-e mérce-e?

Marcellusca 2011.03.03. 19:17:59

@gyilkos fűegér: Mint lézerjani a vásárhelyiekét. :)
Nem étkezés-támogatás, ovi, suli fejlesztés vagy terápiás kutyák vizsgájának támogatása.
Lóf@szt!
Ajudi a janinak meg bele a benya. :D

Dr. Verőköltő 2011.03.03. 19:35:49

Ahhoz képest, hogy Matolcsy azt mondta a manyup pénzeket nem szabad felélni mert az felelőtlenség lenne most 63% belső államadósság, 300 milliárd közösségi közlekedés, +még a fasz tudja mennyi foci!! Gyerekek ebből pár év múlva kurva nagy szopás lesz!!

gyilkos fűegér 2011.03.03. 19:40:12

@matyesz007:

Remélem, csak ironizálni próbálsz a magad bumfordi módján.

"Szerintem a fidesz jól nyomja, menők. Jól dolgoznak. Éljen Orbán Viktor. ciao"

Te totál droid vagy, bazmeg. Ha Mekk mester, Fekete Péter és Ügyifogyi törp vinné az adminisztrációt, ennél az őskáosznál még az is jobb lenne.

gogo boly 2011.03.03. 19:41:16

@matyesz007: Az nagy MSZP is szakértöen áltneki !!!!!!!!!!!!!!????????????????

a-kis-herceg 2011.03.03. 19:46:08

ez minden kormányváltásnál ment ez a majomszínház...

van akit ez érdekel? vannak nézőik?

Béla Bácsi 2011.03.03. 19:47:30

@milyen szép a Vértes, ó: Elnézést a kései válaszért, néha dolgozni is illik. :))
Na, sorban: Mi az a Vik-tor-vik-tor? Nem értem. Csak nem ütemes taps melletti skandálást tetszik inszinuálni vele? (Az él-jen.rá-kosi-él-jen-sztá-lin! mottójára?) Mert ha igen, akkor maradok inkább az "ömlengésem" mellett. (Ha jobban belegondolok, azért is választottam azt!)
Második meg, hogy egyáltalán nem zárkózom el a fideszes csirkefogók felelősségrevonásától, sőt! Várbörtönre valamennyit! (Ha többet tetszene erre járni, akkor feltűnt volna, hogy nem vagyok egy nagy híve Lázár úr Audi S8-asának.) Nem vagyok én kérem hülye (ha annak látszom is).
Csak ne tessék nekem akasztófa kontextusa nélkül a Gyurcsány Feriről beszélni! (Mert, hogy irodalmi legyek nem mindegy, hogy "kecsesen ringó fecske" vagy "recsegve fingó kecske"!

matyesz007 2011.03.03. 19:48:09

egyébként is, most mi can abban amit mondtam? Orbán tehetséges. Ez meg hosszútávú játszma. Gondolom te sem vagy egyszerre képzett jogász, közgazdász, mezőgazdasági szakember, médiaguru, sportszakember, szociológus, stb, stb, hogy láthasd, hogy minden területen szarul mennek a dolgok és szarabbak is lesznek, nem? Gondolom ezt be is tudnád bizonyítani.

matyesz007 2011.03.03. 19:49:22

Egyébként, mint írtam, nekem egyáltalán nem megy rosszabbul a sorom, úgyhogy nem tudom minek elégedetlenkedni.

matyesz007 2011.03.03. 20:10:42

Na indulok. Megyek Pestre. Kigyűjtöttem az ip címeket. Akinek nem tetszett a kommentje, felkeresem és megleckéztetem.

ati27 2011.03.03. 20:11:50

khm.. Ezek a szerencsétlenek nem is tudják, hogy már most feszegetik a pofonosládát.. szerintem nem is baj.. :D

Shinjuku 2011.03.03. 20:23:10

@matyesz007: Egy boldog ember... :) Nekem sem megy rosszabbul sorom, sot... Te melyik orszagban elsz?

Link Elek 2011.03.03. 20:25:12

amikor ilyen elszamoltatast nem ugyeszek/auditorok csinalnak hanem politikusok, akkor a celja sem az, hogy megtalaljak a jogtalan/haszontalan pénzfelhasznalast, hanem egyeb politikai celjai vannak.

csak nem azt kepzelte valaki, hogy a fidesz normalis orszagot akar csinalni Mo-bol? egyszeruen csak ok akartak a husos fazek mellett ulni.

matyesz007 2011.03.03. 20:26:08

jaj, én most nem valami missziót folytatok, meg leszarom a pártokat, de nyolc ilyen rosszul sikerült év után most mit lehet várni. Főleg az utsó négy volt szar.

matyesz007 2011.03.03. 20:26:51

Azért egy bankadót megcsinálni, ahhoz golyók kellenek. Vagy te meg tudnád?

matyesz007 2011.03.03. 20:28:28

Na mindegy tényleg lépek. Folytassátok csak. Mi is volt a téma amiért létrejött a cikk? Ja igen Esztergom. Tényleg, van itt esztergomi?

bebe tv 2011.03.03. 20:31:38

@Androidus: Többek között úgy, hogy a 2 milliárdos költségvetésűre tervezett fürdő végül 6 milliárdba került. A fürdővel szemben tátongó félkész szálloda mélygarázsait 1,6 milliárdért kb. dupla áron vásárolta meg a város és ami azóta is csak a töredékét hozza a kalkulált bevételnek.
A Széchenyi teret gyakorlatilag halott térré sikerült átépíttetni kb. 900 milliós uniós támogatással, amihez tekintélyes saját rész is kellett.
Tudtommal több száz millióért kastélyt vásárolt a város Erdélyben, amit renoválni is kellett és állítólag kéne még ma is. Egy önkormányzat akinek a feladata a város működtetése, az kastélyt vásárol egy idegen országban. Ki tudja Magyarországról utólag ellenőrizni azt, hogy valóban ért annyit a kastély? De egyáltalán ilyet még nem halottam, hogy mondjuk a bajorországi Rosenheim városa kastélyt vesz pl. Szlovákiában. Megenged ilyet egyáltalán az önkormányzatokra érvényes gazdálkodási törvény?
Vásárol egy ciprusi bejegyzésű céget amelynek éves bruttó forgalma 49 millió Ft volt 400 millióért.
Hát valahogy így.

gogo boly 2011.03.03. 20:35:37

@matyesz007: Te tényleg beteg vagy .Kezeltetni kéne magad, a NEMZET VEZETÖVEL!!!!!!!!!!!!!

Sallalíz · http://globalicum.blog.hu/ 2011.03.03. 20:37:39

Lesz egy pont amin tovabb nem lephetnek teszetoszogatasban, pont az a 2/3 meg a mittudomenmennyi MSZP-s fog fellepni ellenunk...
Egyszer betelik a pohar, az alvasbol felkeltett oroszlan pedig, siman le tudja harapni a fejuket...

majomkutya 2011.03.03. 20:45:11

Már az elején is hiteltelen volt. Legalábbis én soha nem hittem benne.

gogo boly 2011.03.03. 20:45:12

@Aliz jelentkezik Csodaorszagbol: Alíz a szivemböl szólottál! Köszönöm.

Shinjuku 2011.03.03. 20:46:59

@matyesz007: Valoban... tok jo kis PR lepes volt. A lenyeg nem valtozik: csak a lakossag tudja megfizetni a felhalmozott szart, senki mas. Barmilyen kontosbe bujtatjak a dolgot, minden a piramis aljan fog kikotni. Szerintem alszent dolog volt a bankado.

gogo boly 2011.03.03. 20:47:49

@Aliz jelentkezik Csodaorszagbol: Aliz! A szívemböl szólottál! Köszönöm.

NoBody 2011.03.03. 20:52:56

Puskát kellett volna hoznunk ehhez a melóhoz...

2011.03.03. 21:02:57

Jobb lett volna sunyin kussolni az elszámoltatásról, mintsem egy ilyen nesze-semmi bizottsággal bent tartani a köztudatban... remélem 15-ére megjön a jó idő, és nem kell szegény viktátornak fagyállóval tölteni a vízágyúkat... ;-)

Dr. No 2011.03.03. 21:10:27

"Politikusként tudnak olyat mondani, amivel meg lehet engem támadni?"

Hát hogy ez nem jutott eszünkbe, tényleg!

Csak megjegyezném, hogy Tasnádi is ebben reménykedett, csak ő Pintyő bácsi miatt a Fidesz mögé már nem sorolhatott be, Budai ügyvéd úrral ellentétben...

global001 2011.03.04. 08:39:26

Ez is ugyanolyan sunyi, szarf*szú, cinikus tetves g*ci mint a többi: Lázár, Kósa, Szarrágó, Matolcsy, Semjén, Pállfy alkesz, Rogán, Dojcse, Selmeczi. Csak tudnám mi a f*szomnak kellett ezeknek "soha nem látott mértékű felhatalmazást" a kezükbe adni ????
A sok birka meg még mindig letapsolja a mennyezetről a vakolatot mikor meglátja a nagy Vezíírt vagy valamelyik csatlósát.
Minden népnek olyan a vezetője amilyet megérdemel! - Hülye népnek, hülye vezető jár.

Seduxen (már NEM dr.) 2011.03.04. 08:56:30

jaaaaj de pc az indeeeex :))

index.hu/belfold/2011/03/03/vannak_szavak_amiket_nem_lehet_kimondani/

"A vallomások elletmondásosak azzal kapcsolatban, hogyan keveredett bele a diák, azt viszont R. János maga is elismerte, nagyon feszült volt, mert nem sokkal korábban pénzt veszített szerencsejátékon."

"A diák ekkor belerúgott R. Jánosba (saját elmondása szerint önvédelemből a lábával eltolta), akinek pont az amúgy is sérült lábát találta el. "

"A védelem ezzel szemben főleg azzal érvelt, hogy egyértelműen nem előre kitervelt, rasszista indítékú támadásról van szó, hanem még ha a verekedés meg is történt, az valójában garázdaság, R. József rokonai ugyanis csak meg akarták őt védeni, és kérdőre vonni a fiút, amiért belerúgott a beteg lábába. "

Seduxen (már NEM dr.) 2011.03.04. 08:57:23

valamiért a Kőszívű ember fiai c. film jutott eszembe, amikor Haynau írja alá az ítéleteket:

"Kötél, kötél, kötél! Akasszák fel mindet!"

.Pierre Bezuhov. · http://www.youtube.com/watch?v=ddk-Q6hXvFk 2011.03.04. 09:30:36

én azt mondom, ha már Budai akkor legyen Bernadett :)

nagyjából ennyit tudok hozzátenni ehhhez az óvodás-kurucos szintű elszámoltatási balfaszsághoz

Seduxen (már NEM dr.) 2011.03.04. 09:33:33

@.Pierre Bezuhov.: "én azt mondom, ha már Budai akkor legyen Bernadett :)" - szívemből szóltál :))))

dr. Aullah 2011.03.04. 09:53:28

OFF:

index.hu/belfold/2011/03/04/ket_helyrol_vett_fel_koltsegteritest/

Mai első már megvan.

MÁS:
Hallottam a rádióban, hogy a cigók 10 hónap letöltendőt kaptak... tudjátok... akik nem járatták a gyerekeket iskolába, kaptak már egyszer büntetést, de írtak a köztársasági elnöknek, aki megbocsátott nekik.
BAZMEG... a legmagasabb helyről kapnak segítséget és még azután is simán leszarják. Az ilyeneknek egy forintot nem kellene adni... inkább egy golyót nekik. Még hogy integráció meg lófasz... dögöljön meg az összes ilyen.

Marcellusca 2011.03.04. 09:54:10

@.Pierre Bezuhov.: Úgy, úgy!!! :D
Remélem nincs köztük semmilyen rokoni kapcsolat! :)

@Seduxen: Szakaggyá le rúla! :DDDD

Csicseri 2011.03.04. 10:17:20

Szerintem a hét vastagbőr díja, de eséllyel pályázhat a hónap díjára is:
index.hu/belfold/2011/03/04/ket_helyrol_vett_fel_koltsegteritest/

Kartal (rezervált) 2011.03.04. 10:26:21

@Csicseri: elfeledkezett róla... hibát követett el... hát a jó édes anyját! Az ilyet nem hibának hívják, hanem lopásnak, és börtön jár érte, ha visszaadja, ha nem, mert nem a káron van a hangsúly, hanem a bűn elkövetésén...

Valahol Máshol (lemondott Dr. Prof.) 2011.03.04. 10:50:02

@Csicseri: Hahahaha. Elfeledkezett róla. Hát bazmeg, szerintem a dolgozó emberek hazánkban nem szoktak arról elfeledkezni, ha pénz áll a házhoz, ez meg állítólag elfeledkezett róla. Bár a politikus és a munka szó nem jár kéz a kézben.

1. Mindegy mit mond, lopott, de ugye a demokráciában mindenki egyenlő, ezért megússza a mentelmijoggal felvértezett politikus.
2. Igazi király a politikus úr (köp). Nagyon jól megy nekik, hisz a bevételről csak úgy elfeledkezik. Ha 80-ért gurizne minden hónapban nem feledné el az tuti.

Feudális demokrácia, én így szeretlek!

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2011.03.04. 11:49:21

@Csicseri:

jaj, hát elnézte ...van ilyen ... nekem is úgy összefolynak az internetbankban az a sok utalás :)))

kyncza 2011.03.04. 12:50:53

@bandika gazdája: heller ágnesnek a kurva anyját! rohadt ekeorrúak, csak mocskolódni tudnak.
Csak tudnám, hogy minek vannak ebben a náci, faszista, országban és miért nem húznak el valami barátságosabb helyre?!?!?

-er- 2011.03.04. 14:28:33

@Csicseri: Szíjjártó Péter tekintetes úr is elfeledkezett róla. meg még párszár más fontos ember :) Cavinton már nincs?

bandika gazdája 2011.03.04. 14:34:14

@Seduxen: Na azé! Má azt hittem benácultál mint a Béla Bácsi!

bandika gazdája 2011.03.04. 14:35:32

@kyncza: Hát azért vannak Németországban, mert ott ugyi nem üldözték őket mint itten! :))))

bandika gazdája 2011.03.04. 14:38:02

@zero: Mondjuk ha ha valaki nekem utalna most a nyugdíjig 10.000 ft-ot én ígérem észrevenném!!! Ha akarod próbáld ki! Emilben megadom a számlaszámom!

Meridian74 2011.03.04. 17:14:18

Pontosan ez volt az az ok amiért én nem a fideszre hanem a jobbikra szavaztam, mivel sejtettem hogy semmiféle elszámoltatás nem lesz, csak a szájuk jár ezzel kapcsolatban. Szomorú látni hogy most a Keller elvtárs v2.1 című program fut, súlyos közpénzekből, szintén nulla eredménnyel.
Még Hagyó Miklóst is kiengedték, Kulcsár Attilát meg lassan súlyos 10 vagy százmilliókkal fogják kárpótolni...

térfél · http://httphatterfel.blog.hu/ 2011.03.04. 17:14:57

- mert mi is itt a lényeg? Magyarországon?
"matyesz007 2011.03.03. 19:49:22
Egyébként, mint írtam, nekem egyáltalán nem megy rosszabbul a sorom, úgyhogy nem tudom minek elégedetlenkedni. "
- akkor legalább ne elégedetlenkedj! ... és csendben képzeld el, hogy millióknak meg qrva szarul megy a sora, de legalábbis rosszabbul élnek, mint Orbánc előtt... Szerinted elégedetlenkedjenek? vagy veled legyenek elfoglalva? - hogy neked milyen baromi jó még így is... hadd szarják már le a te jólétedet oké? Az igazságtalan budayskodást meg pláne...

hoplita 2011.03.04. 18:20:26

@Meridian74:
Nálam a sejtésnél kicsit erőteljesebb érzés munkált.
Hogy honnan...?
Még a 98-as választási kampányban ígért nagy elánnal a fityisz egy ún. Privatizációs Fehér Könyvet.
Na, az készül azóta is....jó munkához idő kell.:)
Tudtam, hogy ez lesz....holló hollónak nem vájja ki szemét.

lyken 2011.03.04. 19:26:06

@Marcellusca (I'm happy): Dehogy kettős a mérce. Csak nem ismered a szabályt: "Minden állat egyenlő, de vannak egyenlőbbek."

Bee-zony 2011.03.04. 21:30:44

„...a jövő tétjének nevezte az elmúlt nyolc évben történt állítólagos visszaélések felelőseinek elszámoltatását...”
Tehát a jövő elkezdődött, aztán megállt, és megbukott, ez a történések üzenete.
Viszont ehhez képest nincsenek milliók, se százezrek a Szabadság (úgy is, mint Tahrir) téren. Vagyis a többség szerint ez így rendben van, legalább a hallgatólagos beletörődés szintjén.
Csak az elégedetlen kisebbség van csapdában, akik a két klasszikus által felkínált lehetőségre hagyatkozhatnak: „tetszettek volna forradalmat csinálni”, vagy „el lehet menni, kéremszépen”. Mivel (még) nem a kritikus tömeg van meg, csak a kritikus kisebbség; a forradalom a kis létszám miatt lehetőségként így kiesett (az egyéb kellékeket, mint pl. a szervezettség és új rendszerideológia hiányát nem is említve), úgyhogy marad az utóbbi.
Annyi történt 2010-ben, hogy a népuralmi többség áttette a voksát a vörös vödörből – mert azt már ismerték, és nem volt jó – a narancsvörös csöbörbe. Majd megismerik ezt is, és megint rájönnek valamire… Ezen kívül választékként van még a fekete lavór, és a zöld kancsó (hogy azt ne írjam, köcsög). Akinek ez mind nem tetszik, annak az marad, hogy el lehet menni. Még. Jól kiépült diktatúrában már a rabszolga-szökés is egy külön művészet…
Lehet – sőt valószínű –, hogy a 2014-18-as időszakban lesz lázadás, forradalom, polgárháború, patakvér… és az jó lesz? A klasszikus következhet megint: „Lószart, mama!”
Miért érdemes itt maradni annak, aki egyik rezsimnek sem a haszonélvezője, hanem a kizsákmányoltja?
Ezt mindenki döntse el saját maga; és jó lenne, ha nem a lustaság és a tehetetlenség lenne benne a fő szempont…
Lehet maradni a korrupt urak szolgálatában… de minek? Ha már valaki eldöntötte, hogy ez így szerinte, és neki nem jó, és egyénként nem tud változtatni az ország helyzetén, akkor legalább változtasson a sajátján. Az önmegvalósításnak ez a lehetősége már nem a (magyar(országi)) társadalmon múlik, hanem az egyénen.
A „melyik párt lopott többet a 4 éves ciklus alatt” statisztikájához pedig nem kell a helyszínen maradni, meg lehet azt távolabbról is csinálni (ehhez minek elszenvedni is közben – az átélés úgysem jelenik meg a számokban, és aki pl. a halottakat számolja, az sem löveti le magát, csak hogy még pontosabban tudja, miről van szó, sőt).
Én nem bánnám, ha csak a négy parlamenti párt és a holdudvara maradna Magyarországon, aztán boldoguljanak, ahogy tudnak; és miután kellően leamortizálták egymást a kupolás nagycirkusz tagjai, akkor vissza lehet jönni azoknak, akiknek nem tetszik a jelenlegi rendszer, és műsor – és persze új ötletekkel, és új rendszerrel, hogy ne valamelyik régi és rossz rendszer és a tagjainak története ismétlődjön meg megint, mert enélkül felesleges visszajönni.

lyken 2011.04.06. 14:41:25

@stoic79: "A nyomozást megszüntető határozat született az Esztergomi Rendőrkapitányságon a Mindennapi.hu egyik cikkére hivatkozó feljelentés nyomán. "

Éljen a "független" esztergomi rendőrség.

fokabacsi 2011.04.06. 17:18:50

Majd három év múlva amikor az emberekben ezek a kis tüskék beérnek, és nem fognak a Fideszre szavazni, akkor meg majd néznek, mint a borjú az új kapura!
Nem tanultak 2002-ből?

Donna (Cara)mba 2011.04.06. 20:25:28

@fokabacsi: Tanultak ők, csak nem 2002-ből:D

Sztem a szocik 2010-es tavaszi sikereit akarják überolni;)

Már szép eredményeket értek el e téren.

Növekszik továbbra is a munkanélküliség, a gazdaság köszöni, még éldegél valahogy (a gazdasági fellendülést közmunkaprogramra akarják építeni a jelek szerint - sztem is építsünk ghizai piramist - emberek kerülnek ki az utcára saját otthonukból, a lakásmaffia vásárolja fel a devizahitelesek majdan egy jobb korban forgalomképes otthonaikat, szorítják újból a nadrágszíjat, az egekben a benzin ára (mert az egekig nőtt a benzin árában az adó). lassan 300 forint lesz egy zsemle...a mi pofánk meg túl nagy lesz hozzá:)
Kezdetnek nem elég?.DDDDD

Neked semmi se elég?:D
Ejnye...

Húzzunk bele!
Hajrá Magyarország, hajrá magyarok:)
Nincs olyan messze már az a szakadék, kéretik addig kitartani....:(

lyken 2011.04.14. 08:47:45

@Donna (Cara)mba: "Növekszik továbbra is a munkanélküliség, "
Vigyázz, mert mindjárt jön a fekete autó. Viktor megmondta, hogy 1 millió új munkahely 10 év alatt. Szóval idén 100.000-el nőtt a munkahelyek száma. Ne írogassunk már balszélsőliberális nemzetellenes hazugságokat.

Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye) 2012.05.30. 15:27:01

index.hu/belfold/2012/05/30/a_fidesz_szerint_hastancost_rendelt_tetenyi/

Ingyen hastáncosnő vs. 25 millió egy évben repire? A Fideszes képviselők tényleg mindenbe megpróbálnak belekapaszkodni, hogy úgy tűnjön, mintha nem rajtuk múlna Esztergom helyzete. Egyébként szerintem is a kép jól fejezi ki, milyen jól is megy a városnak... látszik a közgyűlési terem leomlott vakolatán...

süti beállítások módosítása