Skip to content


       Szűrés lista

Szanyi és az égő kettőskereszt

Tomcat már megint telefon-betyárkodott ...  megnézték, hogy "elég-e néhány kamu telefonhívás ahhoz, hogy "felelős" politikusok országos sajtótájékoztatót hívjanak össze és bármilyen pánikkeltő rémhírt tényként közöljenek a lakossággal?"

Összeraktak egy nem túl bonyolult karaktert: Lákátos Márió, Gyöngyöspatán a Jókai utcában lakik, munkanélküli és nagyon fél.

Először felhívták az LMP-t, majd C-Press roma hírügynökség, akik készségesen megadták Szanyi Tibor számát.

"Lákátos úr" közölte, hogy egy fekete autóbusz érkezését figyelte meg a falu főterén, amelyből fekete egyenruhás férfiak szálltak ki, és bementek egy épületbe. Szanyi azonnal sajtóközleményt, sajtótájékoztatót ígért az ügyben.

Lákátos úr 1 óra múlva megint tárcsázta Szanyit, egy fokkal feljebb kapcsolta a kamu-faktort, már arról mesélt, hogy "maga Zagyva Gyula jött el Gyöngyöspatára, hogy a fekete ruhás gárdistákkal terrorizálja a kisebbséget."

Szanyi 1 óra múlva MSZP sajtóközleményt adott ki:

"Zagyva György Gyula ma is ott volt, tehát egyértelműen a képviselői mentelmi jog mögé bújt jobbikos képviselők szervezik ezt a két hete tartó megszállást. A helybeli cigány lakosság számára de facto kijárási tilalmat vezettek be ezek a "fekete csótányok". A magyar kisebbségek, különösen a cigányok és zsidók nevében felszólítom a kormányt, hogy az Alkotmányból kitakarítani szándékozott kisebbségek helyett a Gyöngyöspatán grasszáló "fekete csótányokat" takarítsa ki az országból és tegyen végre rendet."

A sajtóközleményt teljes magyar sajtó lehozta.


Szanyi megkérte "Lákátos" urat hogy hívja fel ma (vasárnap reggel), hogy történt-e bármilyen esemény az éjszaka.

"Lákátos Márió" be is számolt, hogy "nem is a Gárda, hanem a magyar Ku Klux Klán jelent meg, és égő kettőskeresztet állított a cigánysor közepére."



Szanyi Tibor ezután sajtótájékoztatót tartott:

"Szanyi felszólította a kormányt továbbá, hogy haladéktalanul erősítse meg a közbiztonságot azokon a településeken, ahol hasonló a helyzet. Azt mondta: "a Jobbikhoz köthető paramilitáris alakulatok" egy kettős fakeresztet állítottak fel Gyöngyöspatán. A keresztet meggyújtva "tombolva kiáltoztak" az ott élőknek - tette hozzá. A rendőrség a szocialista politikus szerint "nem csinál semmit" és - mint mondta, "erős a gyanúja", hogy "ez (...) a bizonyítéka annak, hogy igenis egy összjáték van a kormány és a Jobbik között". Azt még nem tudni - tette hozzá, hogy miben játszanak össze, de valószínű, hogy "próbaterepnek" nézik Gyöngyöspatát."
 
Ezután Tomcat felfedte magát, Szanyinak az arca sem rezzent, egy cseppet sem szégyellte magát ...

 
(forrás: Az összes mp3 felvétel a Bombahír-en, máskor egyből a youtube-ra kérjük feltenni, dolgoznom kellett vele:)

Címkék: mszp tomcat szanyi

A bejegyzés trackback címe:

https://vastagbor.blog.hu/api/trackback/id/tr462736071

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Szanyi-Zagyva mesedélután 2011.03.24. 09:17:34

  A minap egy tüntetésen Zagyva úr azt mesélte, hogy mi lementünk vele a dóci tanyavilágba és ott megláttuk az igazságot, de azt nem mertük közölni. Sőt, megdobáltak minket a cigányok. Tényleg elmentünk Dócra, készítettünk róla fil...

Trackback: Elhatalmasodik a „forradalmi” téboly! 2011.03.16. 07:05:03

  Kezdetben egy kicsit furcsa, de inkább megmosolyogtató kiszólásnak véltem a forradalmi jelzőt a 2010-es választási győzelemre. Úgy gondoltam, hogy majd szépen alábbhagy a hév, és elkezdenek kormányozni, a napi teendőkkel foglalkozni, és maj...

Trackback: Nem akarok nyertes lenni! 2011.03.15. 09:11:57

  Ezért:  További százmillió forintot vonnak el az Országos Mentőszolgálattól. Ez azt jelenti, hogy már nemcsak a gépkocsik beszerzésére szolgáló pénzkeretet, hanem a működési költségeket is csökkentik. Tavaly még azt mondta az egés...

Trackback: CSONTHÜLYE 2011.03.14. 22:37:30

A sok csatornának köszönhetően néha leesik a szíj az agyunkról, annyiszor láthatunk egy- egy filmet egymásután. Legutóbb a keresztségben a Csonthülye címet kapott idétlenség volt ilyen. „Kuvukiland eszetlen királyát, Hekulét megátkozzák. Cso...

Trackback: Anonymus a Bankok Ellen Vonul 2011.03.14. 09:28:03

Hackerek a bankok ellen. Az Anonymus aktivista csoport megjelentette legújabb kiáltványát, amelyben háborút hirdetett a nemzetközi pénzügyi oligarchiák ellen.   A99 Operation Empire State Rebellion - Mi egy decentralizált, nem-erőszakos ellenálló...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Valahol Máshol (lemondott Dr. Prof.) 2011.03.13. 17:11:50

Nagy az a bizonyos állatkert és alacsony a kerítés.
Egy ilyen végtelenségig ostoba ember miként lehet képviselő? Szanyi, ostoba vagy, de nagyon!

majomkutya 2011.03.13. 17:11:58

Hatalmas sztori! :)
Ez a kép meg besz@rás, komolyan mondom!

majomkutya 2011.03.13. 17:14:07

"Ami ott van, meg ami ott volt, meg ami bárhol lehet..."
Made by Szanyi kapitány. :D

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2011.03.13. 17:17:44

Megmondom őszintén, nem szép dolog azzal viccelődni, ami Gyöngyöspatán megy, de legalább feketén-fehéren kiderült, hogy egy szót sem lehet elhinni, amit összehadoválnak ...ű

Szanyinak minden évben jut egy szopóálarc, az ideit elég hamar felcsatolta ...

majomkutya 2011.03.13. 17:20:27

@zero: Gyöngyöspatai helyszíni riportot akarok Vastagbőr kiadásban! :D
Bár ez túlmegy a blogműfaj keretein, de szerintem fantasztikus lenne!
Jobban megbíznék benne, mint bármelyik újságban, meg olyan LMP-s közleményben ahol baltás járőröket vízionálnak.

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2011.03.13. 17:29:06

@majomkutya:

gyöngyösi vagyok, de nem vagyok hülye, hogy átmenjek Gyöngyöspatára ....

majomkutya 2011.03.13. 17:33:02

@zero: Annyira gáz ott a helyzet?
Mégis mi folyik ott Gyöngyös(pat)án?
A polgárőröktől félsz vagy másoktól?

Horizont 2011.03.13. 17:36:44

Ez a Szanyi! Mondjon le, de izibe! Rémhírterjesztés! Ajánlom neki ezt a felvételt, februárban készült, és hallgassa meg a másik oldalt is. Őket nem akarja védeni??
www.youtube.com/watch?v=zc-YJww4huM

Annyira döbbenetes ez az egész! Így működnek???!!! Szégyen!

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2011.03.13. 17:37:33

Ez a tomket sose vót normális.:))
De miért pont ezt a szerencsétlen jólelkű szanyit kell porrá alázni?:))
Bezzeg ha nemcigányok telefonáltak volna cigányok miatt meg se mozdult volna.
És hogy nevessetek/dühöngjetek kicsit:
baloghartur.blog.hu/2011/03/09/kikell_menni_az_utcara_keszulnunk_kell_ciganyok#comment-form

Horizont 2011.03.13. 17:38:27

@Horizont: pardon! Ezt Szanyira és társaira értettem: Annyira döbbenetes ez az egész! Így működnek???!!! Szégyen!

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2011.03.13. 17:38:32

@majomkutya:

Fene sem tudja mi az igazság, de valahol félúton lehet...
Idáig a magyarok féltek, most meg a romák félnek.

Egy korrekt helyszíni riport, képekkel:
www.origo.hu/itthon/20110311-gyongyospata-riport-szebb-jovoert-polgaror-egyesulet-es-a-ciganyok.html

turcsány karcsi elvtárs 2011.03.13. 17:38:51

ez a lakatos márió valszeg kolompár pikacsu rokona :)
"vadász, vadász te szopni jársz ide" :DD
mondjuk a sztori elszomorító része az, hogy ennyire nem tudják mit csinálnak, csak pofáznak összevissza hülyeségeket, de legalább megtudtuk, az lmp-nél mindenki szombatista

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2011.03.13. 17:44:31

Mi lesz ha bedob valaki egy ilyen kamu hírt,hogy Orbán Viktor személyesen avatja fel az új szappangyárat?Lenne egyből rettegés.

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2011.03.13. 17:45:38

Ezt is lehet megírják a Náczivadászon.

2011.03.13. 17:45:53

Szanyi tényleg barom, hogy ellenőrizetlen információkat továbbít, bár nem ő az egyetlen, ki ne kapott volna hülye spamokat a legjobb barátaitól? Egy dologban viszont igaza van: ez a tomcat tényleg egy dedós provokátor, egy pitiáner exhibícionista kis nyomi, aki arra veri ki a faszát, hoyg egy-egy ilyen jól sikerült beugratás után két-három napig beszédtéma lehet - aztán persze ugyanúgy a kutya nem törődik vele, mint addig se.

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2011.03.13. 17:48:12

@turcsány karcsi elvtárs: Ez nekem is feltűnt.Vajon kik nem dolgoznak szombaton?Már a gondolat is antiszemitizmus.Megyek a sarokba kukoricán térdepelni.(de előtte megfőzöm,mint kohn)

DexterMorgan78/Séfbácsi 2011.03.13. 17:51:00

Az egészben az a legszebb hogy Szanyi szerint nincs semmi gond azzal, hogy kamu dolgok miatt hívja össze a sajtót, mert ez a dolog megtörténhetett volna.. Imádom az ilyen indoklást. Abban nincs semmi életszerű szerinte (vagy csak nem szeret róla beszélni) hogy romák ütik, verik, kirabolják (esetenként meg is gyilkolják) a lehetőleg egyedül élő, idős, nem cigány asszonyokat, de az hogy az éjszaka közepén kettős keresztet égetnek egy cigánytelep közepén, na ez már sztori. Az idióta. Egyébként én egy olyan beszélgetést szeretnék meghallgatni, amikor egy mszp-s képviselőnek (lehetőleg ismertnek) panaszkodik valaki hogy már megint elvitték a tyúkjait vagy valami ilyesmi. Vagy kibújna a szög a zsákból és sokkal durvábbakat fogalmazna mint ami a pc a maszop háza táján, vagy valami nagyon hülye indokkal rázná le. Mindkettő verzió érdekes lenne.

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2011.03.13. 17:53:42

@DexterMorgan78/Séfbácsi: Sajnos a videót nem tudom megnézni.Gondoltam erre az indoklásra.Gondolom négyszemközt nagy többségük biztos büdöscigányozik.

Horizont 2011.03.13. 17:56:44

@Hajszás Láncos: lehet, sőt biztos igaz Tomcatra amit írtál! De ebben az esetben nem ő a hunyó, már bocs. Mennyi barom akad a világban, elmeroggyant is. De egy országgyűlési képviselőnek az a dolga, hogy győződjön meg egy hírről mielőtt ilyen nagyot durrant! Arról nem is beszélve, hogy a teljes igazság esetében talán rájönne, hogy kinek is járna védelem ott Gyöngyöspatán (és sok más helyen is)!!

InTheGajd 2011.03.13. 18:00:10

Kivanom szanyi tibornak, hogy havi 80e Ft-bol eljen meges az avason legyen lakasa. Patkany. Pfujj.

DexterMorgan78/Séfbácsi 2011.03.13. 18:09:10

@Horizont:
Pontosan ha valami pszichopata elkezd bármilyen színezetű képviselőt hívogatni mindenféle marhasággal, azért az nem biztos hogy jó dolog, hogy naponta sajtótájékoztatót tart miattuk. Teszem azt legközelebb felhívják Szanyit hogy Orbán wermachtos egyenruhában ásózott a télikertben és még egy photoshoppolt képpel is alátámaszatják, simán összehív ne adj isten egy nemzetközi sajtótájékoztatót?? :)

Cipollina 2011.03.13. 18:11:50

Szanyikapitány rábukott a vélt rasszizmusra, mint gyöngytyúk a takonyra. :-DDDDD

2011.03.13. 18:14:37

@Horizont: Tomcat találta ki a rémhírt, ha ugyanezt nem egy privát telefonba mondja el, hanem mondjuk kiírja abéna kis blogjára, akkor már vinnék is a rendőrök, mint btk-s esetet.

bandika gazdája 2011.03.13. 18:17:04

@Tigeri: Na Tigeri barátom!!! Most aztán ugyancsak egyetértünk!!! :-))))

bandika gazdája 2011.03.13. 18:20:21

@zero: Az én bajom az ezzel, hogy bár ez a Szanyi kétségkívül sűrítmény, a politikusok között ezzel távolról sincs egyedül. A másik bajom meg az, hogy mekkora baj lehet egy ilyen .... miatt!! És ez tényleg független a témától, abba most ne is menjünk bele, bár....

ucsacsu 2011.03.13. 18:21:52

sanyikapitány a fasz rossz végére kapaszkodott fel.De ha ott szeret lenni legyen,nekünk mindegy.Ez a lényegük, az össze-vissza hadoválás ehhez értenek csak,és amíg nyállal bírják nem is hagyják abba. BALFASZVAGYKAPITÁNY,REMÉLEM TUDOD.

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2011.03.13. 18:31:06

@zero: Én is csak nektek hiszek (nyelv visszahúz).Van hogy egyből idejövök.
Most hallottam,hogy viktorék meg akarják szüntetni az idősotthonokat.Igaz ez vagy rémhír?
Itt még nem láttam semmit erről.

Horizont 2011.03.13. 18:43:06

@Tigeri:
Mátraházán már megszüntették!Forráshiány miatt! Állítólag. Sírtak a kisöregek de menniük kellett:(

bandika gazdája 2011.03.13. 18:43:10

@Hajszás Láncos: Tomcat egy seggfej, ez nem kérdés! De akkoris!

sertésmájkrém 2011.03.13. 18:48:55

Vajon ebből lesz e blogketrec címlap?

trojka 2011.03.13. 18:51:50

Szanyi Ur! Csotány vagy te, és az egész nemzetséged! Merthogy nem vagy magyar, az biztos! amikor a magyarok rettegnek, félnek, a kis szerencsétlen életuk, szegényes vagyonkájuk forog (forgott) veszélyben, hol voltatok? semmit nem tett a tetu pártotok és kormányotok! Igen, el kell tuntetni a feketéket, örökre ebböl az országbol, a suhákat, rézmuveseket, puporkákat örökre, hogy ne hozzanak szégyent a már általatok amugy is lejáratott szegény Magyarországra és a magyarokra! amugy, a magyarokat megkérdeztétek-e, hogy nekik mi a véleményuk? menjetek a fenébe, ha eddig nem találtatok megoldást erre az egész baromságra, akkor honnan lett egyszerre 6 honap alatt ennyi eszetek?

Horizont 2011.03.13. 18:57:19

@bandika gazdája: Szétszórták őket a többi intézményekben! A saját szememmel láttam a felvételt, ahol sírtak szegények.De nem hatódtak meg az illetékesek. Nem is csodálom ha megnézzük hol van az intézmény, milyen épületben.Gyönyörű hely, jó levegő, értékes telek, épület. Értékesebb mint a kisöregek.
hevesmagazin.hu/2010/11/10/a-kormany-megvizsgalja-a-matrahazi-idosek-otthonanak-helyzetet/

öregvarjú 2011.03.13. 19:02:31

Nem tudnék annyit inni, illetve nem lehetnék annyira berúgva, hogy én ennyire hülye legyek ! És egy ilyen parazita még meri hallatni a hangját ! Nem ég a bőr a pofáján?! Mondjuk vastagbőrűt én még nem láttam elpirulni ! Ennek meg jó lenne csizmatalpnak !

bandika gazdája 2011.03.13. 19:06:51

@trojka: Van amiben igazad van, de lassítsál már! Ne öntsük ki a fürdővízzel a gyereket is! Értsétek már meg, hogy vannak tisztességes cigányok! Ismerek ilyeneket! Keményebben kell meg büntetni akit meg kell, hogy a többieket ne bántsa senki miattuk!

bandika gazdája 2011.03.13. 19:08:28

@Tigeri: Megint igazad van! Szólj egy szót rám! :-)

eMM2 2011.03.13. 19:09:32

@Horizont:
Kivánccccsi vok a Lipót meddig áll még gazdátlanul.Majd arra is kitalálnak valami jó kis befektetőt ámbár az tény hogy a bezáratása nem a zorbánék sara.

trojka 2011.03.13. 19:18:21

@bandika gazdája: oké, lassitok. csak tudod, az a baj, hogy itt élek köztuk, látom, mit muvelnek, s a végén kiderul, hogy még a látszolag tisztességesek sem azt a tisztességet képviselik, amire minket apáink neveltek. "Legyél bár szegény, de viseld tisztességgel!" gondolom, ez még ma sem közhely, vagy utopia. Nézd meg: a szerencsétlen öreg alig-nyugdíjas falusi (de akár városi) ember inkább éhendöglik, de van benne annyi buszkeség, hogy nem ácsingozik segélyért, nem kivánja el a másét (inkább két mankoval a hona alatt turja a földet a kertjében) ellentétben ezekkel, akik a mi zsirunkon, (ha még van) veritékunkon lébecolnak ebben az országban. hogy van köztuk másfajta is? olvasd el Jokai Mor Fekete vér cimu könyvét.

Ideggyógyközpont 2011.03.13. 19:23:32

Üdv Mindenkinek!

Az esetnek véleményem szerint több szomorú vonatkozása is van:

1. Bizonyos területeken, - mind földrajzi, mind társadalmi értelemben - olyan konfliktusok vannak, amelyek miatt egy ilyen jellegű állhírrel, több egyébként valószínűleg, eredendően értelmes emberen keresztül lehet jutni, anélkül, hogy valaki megkérdezné, hogy tényleg?

És ebből már levezethető a következő probléma is:

2. A közleményt bármilyen kritikai érzék nélkül átvette a mind a bal mind pedig a jobboldali sajtó, pedig bármilyen egyéb esetben képesek megtalálni, bármely közszereplőt.

Azért az Objektív újságírás szerintem feltételezné a következő kérdést, legalább telefonon:
- Üdvözlöm Zagyva úr! Az XY újságtól hívom. Tényleg úgy döntött, hogy a négy napos ünnepet némi zavarkeltéssel tölti Gyöngyöspatán?

Mindezt mondom úgy, hogy a szélsőjobb nagyon távol áll tőlem.

Cornelius Sulla 2011.03.13. 19:27:28

Nagyon nagy cumi:)))))))))Ez az idióta Szanyi nem vágta mennyire hülyét csinálnak belőle:)))))))

bandika gazdája 2011.03.13. 19:40:37

@trojka: Tudom, hogy ez mind igaz, de úgy sajnálom azt két-három családot akiket én ismerek, mert a többiek miatt megvetik őket, meg elhúzódnak az utcán ha mennek, hiába tiszták, rendesek, dolgoznak! Csak ezért mondtam, hogy lassíts!

trojka 2011.03.13. 19:56:38

@bandika gazdája: Nézd, én nem akarok gyulolkodni. biztosan lenne, azaz van is megoldás a problémákra, s ezeket keresni kell, mert valoban nem kivánhatja senki, de nem is akarhatja, hogy ebben az országban eljöjjön az a helyzet, amikor cigány, magyar belháboruban egymást gyilkolja. ebben oriási felelössége lenne a mindenkori kormánynak, de nem vállalja fel, csak tologatja a problémát. a másik: itt anno megalakitották a kisebbségi önkormányzatokat. elvárhato lenne, hogy ök is igyekezzenek minél elöbb megoldást találni, keresni a kompromisszumos lehetöségeket. (elitélni és kiközösiteni a deviáns, lumpen elemeket).sajnos, az a tapasztalat, hogy ök nem ezért dolgoznak, hanem még nagyobb szakadékot igyekszenek létrehozni a magyarokkal kapcsolatban, s kifacsarni mindent a pénzszerzési lehetöségekböl, maguknak és rokonságuknak) Ök sem a földön járnak, követelnek és követelnek, s nem fogják fel ésszel, hogy ha nincs miböl osztogatni, akkor nem az a megoldás, hogy kiraboljuk, meglopjuk azt, aki legalább dolgozik. (megteszik egyébként egymással is). azzal is tisztában vagyok, ha nincs munkahely, nem lehet dolgozni, tehát munkát sem lehet követelni, hát ez már nem az egyszeru állampolgár feladata, ezt kéne nagyjainknak megoldani. Mert, ha nem adnak munkahelyet, hogyan követelhetik meg a munkát? (Leszögezem, a közhasznu munka egyenlö a nullával, az nem a munkára, hanem a logásra nevel). Bizonyára egyformán gondoljuk a problémák orvoslását, csak ez a gyogyitás még el sem kezdödött, s attol tartok, nem is fog...

Mr. Waszabi 2011.03.13. 20:01:37

Nem tudom, igaz-e vagy csak irónia akart-e lenni a fenti sztori. A múltheti Zagyva féle zaklatást a rendőrség ismertette a sajtóval, nem a betelefonáló azonosította. Nem ismerte fel Zagyvát, annak kiléte csak a rendőri igazoltatás során derült ki. Ez tehát nem hasonló sztori, ezt ne tévesszük szem elől. Szanyi meg nyilván a saját pecsenyéjét sütögeti, nincs min meglepődni, ha tényleg megtörtént az eset.

VT22 2011.03.13. 20:09:51

EBBŐL SE LESZ INDEX CÍMLAP!!!

lomposfarkas 2011.03.13. 20:23:08

- ... gyakran ad-e tovább a sajtónak ilyen rémhíreket, amit semmi sem támaszt alá, és nem is ellenőrzi a források valódiságát?
- Szerintem minden további nélkül föl kell ezekre hívni a figyelmet.
- De tény, hogy nem állítottak égő kettőskeresztet és nem történt semmilyen atrocitás Gyöngyöspatán.
- Nem baj...
- Azt mondja, hogy ez nem baj?
- Azért történhetett volna, úgyhogy ez teljesen mindegy, mert azok a jelenségek, amik ott vannak, ez kemény.

Megvan, hol olvastam már ilyen érvelést:
kuruc.info/r/39/21797/
"Más szavakkal, nem számít, hogy a történet igazi vagy allegorikus: teljesen jóhiszemű mű, a fájdalom kiáltása és bátor tett, amely tiszteletet érdemel"."

jozicsenko 2011.03.13. 20:23:55

valahol szanyi és tomket megérdemli egymást (ne felejtsétek, amikor szanyi egy sajtótájékoztatón egyazegyben lenácizta, a srác meg azonnal válaszolt rá...)

mindegy: valahogy ez a közbiztonság még nem az az igazi, amit igértek

és mi lesz még késöbb

bandika gazdája 2011.03.13. 20:26:08

@trojka: Ezzel így tökéletesen egyetértek éppen az általam említettek érdekében is! Én a legfelháborítóbbnak azt tartom, hogy mégcsak azzal sem fáradnak a politikusok, hogy legalább beszéljenek a problémákról, vagy ha igen, hááát itt ez a Szanyi ....! Egyszerűen odab...nak az adófizetők pénzéből egy jó nagy adagot (lyukas vödör) aztán hátradőlnek mint aki jól végezte dolgát! Mégcsak nem is ellenőrzik a pénz útját! (KolompárO. uzsorások, stb.)Komolyan nem is értem. Ez olyan, mintha egy égő házban fotelben sörözgetve nézném a tv-t! Nem?

Orbán a magyar nép ópiuma! 2011.03.13. 20:49:28

Akkor ezek szerint minden rendben van Gyöngyöspatán, semmilyen gárda nem kell oda! Tomcat is kénytelen ilyen vicces hazugságokat gyártani ennek a lúzer Szanyinak. A végén még kiderül, hogy a cigányok nem is "cigánykodnak".
Akkor meg mi lesz?

bandika gazdája 2011.03.13. 21:03:01

@Orbán a magyar nép ópiuma!: Nem érted miről van szó! Lehetne a téma akár más is! Az eljárás a gond! (Legalábbis szerintem!)

dirgingir 2011.03.13. 21:22:28

Ez a Szanyi egy vicc, össze kellene kötni a Szijjártóval, aztán komikusműsort szervezni nekik, mint a fidesz-mszp bohócparádé

Joe84 2011.03.13. 21:27:25

Érdekes, hogy Szanyi is meg a teljes magyar sajtó is leszarta, amikor a cigányok terrorizálták a magyarokat Gyöngyöspatán. Most, hogy kezd helyreállni a rend ( nem lehet lopni, betörni) mindenki besír, hogy jaj szegény cigányok így meg úgy félnek. Amikor a magyarok féltek, akkor miért nem szólalt meg senki. Lehet a Jobbikot szidni, de ha ők nincsenek, akkor a kutya nem törődik ezekkel az emberekkel.

Lesből Támadó Szárítókötél 2011.03.13. 21:31:13

Szanyi a baloldal kuruc.info-ja: bármit meg lehet etetni velük, ha abban szerepel a "cigány" szó. (Csak mondjuk a kuruc-nál ugyanez érvényes még a "zsidó"-ra is.)

Nurrddin 2011.03.13. 21:33:25

@zero: talán ballagj át és érdeklődj
aztán döntsd el, melyik oldal tagjaitól vennél használt autót

dark future · http://www.andocsek.hu 2011.03.13. 21:41:41

Szanyi se hallott még élőben cigányt... Elég gyenge imitáció.

Krujs 2011.03.13. 21:43:25

A cigányságot politikai célokra használni olyan mint az ingyen ebéd, eddig ha elment egy körre valaki, legrosszabb esetben meghagyta... vagyis mindenki egyből ugatja a hülyeséget, pozitív visszhangja lesz vagy semmilyen...

most visszanyalt a fagyi, és a finom vacsora után foshat Szanyi úr napokig....

Droli · https://soundcloud.com/drolimusic 2011.03.13. 21:45:13

@majomkutya: Annyira azért nem gáz a helyzet Gyöngyöspatán, nekem nagymamám lakik ott, és nyugodtan lehetett sétálni az utcán, meg lehetett mászni a Kopasz hegyet (hivatalosan Várhegy), stb. De tény, hogy nagymamámhoz is törtek már be, szerencsére utána rácsokat rakatott fel az ablakokra, ajtókra, azóta nincs gond. Gyöngyöspata amúgy gyönyörű helyen fekszik, a már említett Várhegy megmászása pl. kellemes porgram, de el lehet sétálni a patak partján a Havas hegy felé is, na meg a rengeteg borospince és a templom, valahol érthetetlen, hogy miért nem lett turisztikailag "felkapott" hely.

Cipollina 2011.03.13. 21:48:35

@Joe84: Igen, ez az, ami a józan gondolkodású embereket felháborítja. :-(

Sehol nincsenek az úgynevezett jogvédők, TASZ, meg a többi ingyenélő dísztársulat, mikor ÉVEK ÓTA félelemben tartották az idős magyarokat ott Gyöngyöspatán! Meg az ország számos településén...
Ők nem számítanak, mert "csak magyarok"...????

:-(

2011.03.13. 21:55:17

@Lesből Támadó Szárítókötél:

Szanyinál is játszik a zsidókártya, majd pont ezt hagyja ki!

"A magyar kisebbségek, különösen a cigányok és zsidók nevében felszólítom a kormányt, hogy az alkotmányból kitakarítani szándékozott kisebbségek helyett a Gyöngyöspatán grasszáló fekete csótányokat takarítsa ki az országból, és tegyen végre rendet" - szólított fel Szanyi."

Lajosforras 2011.03.13. 21:55:43

színtisztán arról van szó,hogy szanyi égeti saját magát,szopik,ahogy a nagykönyvben meg van írva és csak saját magának köszönheti. szerintem kifejezetten jófejség volt tomcat-től,hogy kiugrasztotta a nyulat a bokorból. ennyit lehet adni a szavára a palinak,leírta magát. slussz.:)

Dendrobatidae 2011.03.13. 21:56:15

Látszik, hogy ez a majom még életében nem járt a Lipótvárosától keletre. Ekkora barmot! Még hogy lángoló kettőskereszt... kár hogy nem egy mobil-gázkamra üzempróbáját mondta neki. Ez a kotonszökevény azt is simám megette volna. Úgy rácsapott a témára, mint gyöngytyúk a takonyra:))))

Lajosforras 2011.03.13. 21:57:05

@beebeer: minekutána az esze miatt nem lehet ilyen magas pozícióban,muszáj ánuszpuccernek lenni, különben hamar kipenderítenék.:)

Lajosforras 2011.03.13. 21:58:29

a poszt címe meg helyesen: az égő szanyi és a kettőskereszt.:)

NYJetsTD 2011.03.13. 22:00:11

Nem csípem ezt a tomcat gyereket, de ez most nagyon állat volt...
Sajnos ez jelzi a legjobban, mennyire nulla az ellenzék.
Ellensúly, höhö...
Van pöcs kormányunk, van pöcs ellenzékünk.
A cigányság nagy hatalmú vezetői, mercis-bmw-s kiskirályai pedig jó lenne ha összeszednék magukat, elvárható, hogy ők oldják meg a romák gondjait. Uncsi már ez a folyamatos magyarokra mutogatás. Basszák meg, otthon is én viszem ki a szemetet, nem várom meg míg magától lesétál a kukába..

tábormegsemmisítő 2011.03.13. 22:02:20

Szanyálhatná már magát ez a pupucsszáj

2011.03.13. 22:03:10

@Lajosforras: tetszik, ahogy megszólítja a kisebbségeket, "különösen a cigányok és zsidók nevében! "

Csak azt nem értem, hogyan sikerült a gyöngyöspatai eseményekbe bevonnia a zsidókat is.

dirgingir 2011.03.13. 22:05:51

Szanyinak nem kellene annyit alkoholizálni, akkor talán maradna annyi itélőképessége, hogy nem hagyja magát igy megszivatni

1 db Magyarország 2011.03.13. 22:11:29

Mondjuk az odabasz amikor a közepe felé tomcat majd megfullad a röhögéstől :) Égő kettőskereszt, rotfl :)

öregvarjú 2011.03.13. 22:14:24

Ez az indián nem apacs ! :-))) Ez a rézbőrű a szopacs ! Rácuppantott mint a Torkos Rozi a bránerre ! :-)))

TaTa86. · http://archiregnum.blog.hu 2011.03.13. 22:28:06

Azért örvendetes figyelni ezt a bimbódzó zsidó-cigány összefogást ott Új-Zsélandban...

Valaki reagálhatna Szanyi meglehetősen rasszista-soviniszta világképére, ahol nem egyenlő állampolgárok vannak, hanem büszke zsidók és cigányok akik megvédik magukat a kitől is?

Azt hiszem nem túlzok akkor sem, ha a dolog nemzetbiztonsági kockázatát kezdem el feszegetni.

TaTa86. · http://archiregnum.blog.hu 2011.03.13. 22:30:07

@beebeer: A vicces Szanyiban, hogy de factó ó a magyarországi zsidóság demokratikus képviselője. Nem is tudom miért van itt annyi antiszemita...

soproni1 2011.03.13. 22:31:24

Ez a Szanyi legalább Magyarországon született, nem külföldről ugat bele.

dirgingir 2011.03.13. 22:45:26

Az lesz az igazi szívás, ha valamelyik külföldi újság is lecsap a baromarcú alkesz Szanyi által lenyomott sajtótájékoztatóra, pár napon belül tele lesz minden, hogy Magyarországon már kkk is van.
Aztán meg magyarázza meg valaki, hogy az egész csak egy szivatás volt.

Mikrobi 2011.03.13. 22:53:34

Tomcat megint a Jobbik szekerét tolja?

fokabacsi 2011.03.13. 22:55:54

Pár hónapja lánclevélen , valaki véradásra biztatott , egy 26 hétre született gyereknek ! Leállítottam őket : Gondolkodjatok mondtam , mennyi vér kell egy másfél kilós gyereknek?! Egy deci??! Ez a kretén ha csendben marad , akkor nem ég mint a ganédomb !

kamuszutra 2011.03.13. 22:58:48

szanyiról és az mszp-ről már eddig is lehetett tudni, hogy hazudnak, mi ebben az újdonság?

te is csinálod a reklámot ennek a garázda bűnöző tomketnek, aki pofozkodik a bíróságon? majd arról is írni fogsz, amikor tárgyalni fogják a bíróságon tonket ügyét, azt amikor a cigányok ellen uszított? hvg.hu/itthon/20090625_feljelentes_tomcat

Kartal (rezervált) 2011.03.13. 23:01:31

Még a polgármester is - gondolom nagyon savanyú szájízzel - ezt mondta:
"Tábi László polgármester nem szeretne jóslatokba bocsátkozni azzal kapcsolatban, hogy milyen lesz a helyi roma és nem roma lakosok viszonya azután, hogy a Szebb Jövőért Polgárőr Egyesület elhagyja a falut.
– Hogy fogadták az itt élők az idegen polgárőrök bevonulását?
– Véleményem szerint a többség örült nekik, mert rég nem látott rendet tettek."

Hát... nem szabadna viccelődni ezzel, mert igen komoly problémákat okozhat (ettől függetlenül könnyesre röhögtem magam). DE a fene gondolta, hogy szanyi egy légből kapott ökörséget így lead. Legalább látjuk, hogy a maszop hírei és sajtótájékoztatói mennyire hitelesek.

Egyébként Gyöngyöspata összeszedve:
ciganybunozes.blog.hu/tags/gy%C3%B6ngy%C3%B6spata

milu vagyok:) 2011.03.13. 23:01:37

"forrás: Az összes mp3 felvétel a Bombahír-en, máskor egyből a youtube-ra kérjük feltenni, dolgoznom kellett vele"

Ajánlom figyelmedbe a soundcloud-ot. erre találták ki :)
soundcloud.com/

ggaborx 2011.03.13. 23:01:57

Érdekes egy országban élünk az már biztos. Ha nektek ez így jó, csak így tovább!

Csigafattyú 2011.03.13. 23:03:16

Kamuszutra, tomketet már 579325x feljelentették, lecsukták, előállították, lehallgatták, beperelték, és még egyszer sem tudtak rábizonyítani semmit. Az általad említett esetben éppen azon durrant el valami Szanyi-félék kevés agya, hogy valami videóra, amin cigányok csicskáztatják és alázzák egy magyar osztálytársukat, azt írta, hogy az ilyet addig kell verni amíg nem nyüszít kegyelemért. Szerintem hiába reménykedsz, hogy ezért fogják kerékbe törni őt a Deák téren, főműsoridőben.

sunblind 2011.03.13. 23:04:09

:D ... azér ez jó sztori na

ORGASMUSFORSCHER 2011.03.13. 23:11:17

Na, ha van valaki, aki tud angolul, németül, franciául, stb. akkor lehet írni az olvasói leveleket a nyugati sajtónak. Ne csak Schiff András és tsai osszák az észt.

Amúgy a történet szuper, de minek annyira felizgulni? A youtube-on régóta fennvannak azok a riportok amiket 2006 táján csináltak a cigányokkal, ahol elmondták, hogy mennyit kaptak az MSZP-s szavazatokért. Persze ezen csak a Hírtévében háborogtak, nem meg a New York Times-ban, mert a demokrácia ilyenkor nem sérült egy cseppet sem.

És ezek a mocskos ballib maffiózók még mind szabadlábon vannak, sőt a parlamentben ülnek.

kamuszutra 2011.03.13. 23:18:40

@Csigafattyú: tonket egy garázda bűnöző. egyszer már elítélték garázdaságért, a nováknak kiosztott öklös miatt pedig ugyancsak elítélik, elég egyértelmű eset, és már vádat is emeltek ellene garázdaságért. tehát tonket egy garázda bűnöző, én csak ennyit állítottam. (néhány cigányt szintén elítélnek garázdaságért, mert kiosztanak másoknak néhány öklöst, ha úgy érzik igazuk van. ők néhányan úgy érvelnek ahogy tonket, legalábbis látok hasonlóságot az érvtechnikájuk és a vitakultúrájuk között.)

ebben a cigányuszítós ügyben is vádat emeltek ellene, hívd fel a bíróságot, ha nem hiszed. egyébként olvastam, nem azt írta, hogy az ilyet addig kell verni, hanem azt írta, hogy mindenki aki teheti kezdjen el cigányokat verni. ezek után reklámot csinálni neki pont egy ilyen ügy kapcsán...hát, elég necces. olyan mintha az izraeli hadsereg csinálna egy poént a libanoni gerillákkal, de előtte azért lebombázza fél libanont. jó-jó, poén volt, de azért nem mindegy, hogy kitől jön az a poén. már ha érted, hogy mire gondolok.

Húsleves 2011.03.13. 23:24:49

Én azt nem értem ebben az egészben, hogy egy ilyen hír miért csak blogokon szerepel? Természetesen a valódi hírre gondolok, nem a kacsára. Direkt sasoltam a hírtévét, hogy csak bemutatják tán ezt a szarrá égett barom Szanyit, mert ez akkora magas labda, hogy nem lehet kihagyni. Nem láttam a tévében, tehát mégis ki lehet hagyni? Vagy azért kussol a jobboldali média, mert ők is beszopták az álhírt? Elképesztő mekkora képmutatás van ebben az országban. Az különösen, hogy egy ilyen Szanyi-féle degenerált állat egyszerűen azt mondja az általa terjesztett rémhírre, hogy nincs semmi probléma, mert akár igaz is lehetett volna. Kicsit megrázza magát és folytatja tovább a jól bevált műrettegést? Két harmaddal sem lehet ennek véget vetni?

Csigafattyú 2011.03.13. 23:26:16

kamuszutra, nagyon felkészült vagy, megmondanád, mikor ítélték el és pontosan mit csinált? Úgy beszélsz róla, mintha valami országromboló borzasztó bűne lenne, pedig én nem láttam mást a videón, mint hogy meglegyintett egy kis köcsögöt, aki köcsögösködött vele. Ez bánt téged annyira, hogy tökre offtopic nekiállsz itt hörögni? Irigyled, hogy a sarkára mer állni?

Vádat emeltek ellene, tényleg? Amúgy mond neked valamit, hogy ártatlanság vélelme? Ha olvastad volna a blogját évekre visszamenőleg, tudhatnád, hány faszság miatt emeltek ellene vádat már. Többek között cukorból bombagyártásért is.

És amúgy mi van, ha azt írta, hogy mindenki kezdjen cigányokat verni? Én nem látom, hogy az emberek tolonganának, csak hogy egyet üthessenek a sarki kocsma cimbalmosára. Szanyi meg az egyik vele folytatott beszélgetésben arra próbálta bujtogatni "Lakatos urat", hogy társaival támadja meg a faluban a polgárőröket. Különben azt számoltad, hogy a "békés antirasszisták" hányszor akarták agyonverni, megkéselni Tomcatet?

Dirty Harry 2011.03.13. 23:35:27

@Hajszás Láncos: Szanyi kapitány viszont nem csak hogy kiírta a saját kis béna "blogjára", de még sajtótájékoztatót is tartott. Akkor őt is viszik?

Jofiu 2011.03.13. 23:39:28

Vegre valami ertelmes dolog is kisult Tomcat akcioibol.
Tovabbra is egy pszihopata nagyhangu senki, egy buta taho, de de ez kivetelesen szep volt.

jozicsenko 2011.03.13. 23:40:26

@kamuszutra: azt a "garázda bünözőt" már támadták meg ballib tüntetésen...

(ne merj azzal jönni, hogy minek ment oda: demokráciában élünk, nem a kommunizmusban)

mindegy, nem védem (majd megteszi maga, ha ide téved), a lényeg: eléggé szálka volt az elöző rendszer szemében (lehetett pesten mászkálni a hátadon egy kalasnyikovval???? bünelkövetés mellényben? hogy? miközben a hírekben fletóék kéthetente jöttek a magyaroknyulaival, valaki teljesen szabadon mászkálhat egy fegyverrel a vállán /szerencse, hogy működésképtelen vacak volt, de akkor is: egy rendőr nem állította elő, senki nem kérdezett rá? )

szumma: a baldroid kormányod naponta kreált ellenséget, hogy miattuk /a nácik miatt/ vagyunk sz.rban - tomket az összes hülyesége mellett bebizonyította legalább, hogy ha nem vagy a zs-k mellett, csak náci lehetsz, azonnal, megfellebbezhetetlenül... /közben épp ő adott a szálasit éltető csajszinak egy méretes műbrokit, vagy menetelt a nácik mellett - bohócnak öltözve/

s elég sokáig volt börtönben, olyan dolgokért, amikről kiderült, hogy egytől egyig szemenszedett hazugság (bombagyár, tvszékház kifosztása -másnap ugye a tv-sek már az összes monitor ellopásáról beszéltek, még jó hogy a képeikkel igazolták a jobboldalon: reggel 4 kor még megvolt, nem ők vitték el), mindegy, az elmúlt évekre mindenki emlékszik

úgy tűnik, mindenki másképp...

kamuszutra 2011.03.13. 23:44:09

@Csigafattyú: tényekről írtam. tonket egy garázda bűnöző, ezen nincs mit szépíteni. ráadásul az egyik garázdaságát (a novákosat) pont ő maga reklámozta az egész ország előtt. úgyhogy ezt a bélyeget ő maga ragsztotta saját magára. azt pedig remélem, hogy elítélik a cigányok elleni uszítása miatt. számomra nem ártatlan, olvastam azt a cikket, és ismerem a törvényt.

ezt a videót pedig a saját oldalának reklámozása miatt csinálta. szanyi meg olyan hülye, hogy megérdemli, hogy egy ilyen senkiházi, mint tonket, őt és a hülyeségét használja reklámként. legalább ezzel is bizonyítást nyert, hogy ilyen hülyéknek, akiket ilyen tonketszerű alakok használni tudnak, nincs keresni valójuk a parlamentben.

azon fogok még röhögni, ha ezt az egészet felhasználja a jobbik. az a jobbik, amelyik a kurucinfónak köszönheti a felfutását, és amely kurucinfó szerkesztőit pont ez a tonket próbálta elmeszeltetni a bíróságon azzal, hogy spicliként vallott ellenük. így a végére azért elég ontopik lettem, nem?

Csigafattyú 2011.03.13. 23:46:15

kamuszutra, nem, te mint a hülyegyerek hajtogatod, hogy "bűnöző, bűnöző", mert gyűlölöd őt, és rettentően élvezed, hogy megteheted. Én viszont nem tartom bűnözőnek csupán azért, mert szájon vágott egy gyökeret, és az ahelyett, hogy visszaütött volna, a rendőr bácsihoz szaladt panaszkodni. Bűnöző az, aki betör, lop, rabol, nem pedig az, aki kiáll magáért.

De látom, most már spicli is. Azt ugye tudod, hogy a perben nem a kurucos csávó ellen vallott, hanem saját maga ellen?

Csigafattyú 2011.03.13. 23:47:17

Mellesleg elég szánalmas, hogy előbb lebűnözőzöd, amiért "uszított a cigányok ellen", aztán lespiclized, amiért le akarja buktatni a Kuruc.infó főszerkesztőjét. Döntsd már el, papa...

,,i, 2011.03.13. 23:52:45

@kamuszutra: a neve is bonyolult neked agyatlan :)

kamuszutra 2011.03.13. 23:54:27

@jozicsenko: nekem nincs kormányom, egyszer sem szavaztam még pártra vagy politikusra, ezt a foglalatosságot meghagyom a naív birkáknak. a garázda bűnöző, aki ököllel érvel a bíróság folyosóján, az viszont bármit tesz, nekem csak egy garázda bűnöző marad. jó, csinált egy poént, lejáratta az ostoba szanyit, de előtte meg...szóval védheted a srácot, de ettől ő még az én szememben egy erőszakos senkiházi marad, aki ráadásul bármikor feldobja a korábbi bajtársait ha éppen úgy kívánja az érdeke.

Csigafattyú 2011.03.13. 23:59:20

kamuszutra, te valami papagáj vagy, vagy mi? Szerintem egy töketlen kis pöcs, aki életében nem mert soha lekenni egy pofont annak, aki szopatni akarta, és most majd' szétdurransz az irigységtől. Miközben itt sírsz, hogy csukják le Tomcatet, amiért "uszított a cigányok ellen", fel vagy háborodva, hogy pofánnyomta a cigányok ellen iparszerűen uszító Jobbik alelnökét és lebuktatta a szintén nem az antirasszizmusáról elhíresült Kuruc.infó főszerkesztőjét. Akiket egyébként nem nevezel bűnözőnek. (Persze most majd fogod, hogy felhívtam a figyelmedet erre az apró hiányosságra. Tehát halljuk...)

kamuszutra 2011.03.14. 00:05:02

@Csigafattyú: bűnöző az, aki egyszer, de inkább többször bűncselekményt követ el. megütni egy másik embert, nem önvédelmi helyzetben, az bűncselekmény. ez tény. színezheted, hogy "de az más", meg "kiállt az igazáért", ezek a te meséid, és ettől még nem fogom máshogy gondolni.

Csigafattyú 2011.03.14. 00:09:41

Hát, javaslom, menj oda tomcathez, és próbáld a szemébe mondani, hogy bűnöző, de aztán ne lepődj meg, ha gyakorlatban is alátámasztja az elméletedet. Elárulom, hogy a magyar lakosság több, mint 75%-át elmarasztalják valamilyen büntetőügyben élete során. Ezek többsége persze nagyjából olyan súlyúak, mint az általad oly erkölcsi lenézéssel emlegetett pofon. Szerintem egyszerűen mondd ki: irigy vagy Tomcatre, hogy ő szerepel a hírekben és nem te, ő szopatta meg Szanyit és nem te, ő vágja pofon, aki szórakozik vele, és nem te, a te életed pedig annyira korlátozódik, hogy valahol robotolsz és sose lesz belőled még ennyi se. Igen, tudom, te nem is vágysz ilyenre, perszepersze. Te egy szerény, békés és becsületes állampolgár vagy, akinek semmiféle bűne, hibája nincs, és soha nem is lesz. És mindig magaddal hordod a megszentelt első követ, hátha kell.

,,i, 2011.03.14. 00:19:23

@kamuszutra: régen öltek is becsületből. persze csak a párbajképes emberek. nem férnél közéjük :D

kamuszutra 2011.03.14. 00:20:33

@Csigafattyú: nem kell igazat adnod nekem. különbözik a véleményünk egy emberről. szerintem egy garázda, erőszakos bűnöző, szerinted meg kiáltt az igazáért, és nem az. nem kell egyetértenünk.

lekenni a másiknak egy pofont, mert "csúnyát" mondott rád, az a gyenge emberek reakciója, véleményem szerint. azért gyenge, mert az ilyen ember nem bírja elviselni az önérzetén esett csorbát, a szavak erejét. az ilyen instabil, önképét a külvilág visszajelzéseiből felépítő ember szokta megütni a másik embert ha az megsérti, mert érzelmileg frusztrálja a sérelem. egy pofon az nem változtat meg semmit, az ilyen ember továbbra is gyenge marad, az elhangzott szavakat pedig nem lehet visszaszívni. nem vagyok irígy az ilyen gyenge emberekre, elhiheted. inkább sajnálom őket, hogy a lelki fejlődésben visszamaradtak, és őrültként viselkednek.

,,i, 2011.03.14. 00:26:48

@kamuszutra: nem az önérzetén esik csorba hanem a társadalomban betöltött helye kérdőjeleződik meg. mint minden egészséges állat az ember is megvédi ezt, hogy később ne érje több szóbeli majd fizikai inzultus. tudod olyan inzultus mint mikor seggberaktak téged a suli wc-jébén egy puNpával

Csigafattyú 2011.03.14. 00:28:18

Á, persze, és te erős vagy, okos és civilizált... csak éppen lebűnözőzöd azt, akire irigy vagy egyszer azért, amit csinált, és egyszer az ellenkezőjéért, gratulálok! Meg most már gyenge is, meg gyáva is, továbbá őrült és jellemtelen meg minden, ami nem te, TE ERKÖLCSI PIEDESZTÁL, TE JELLEM-DREADNOUGHT, IGEN!

Szerintem meg az a gyenge, aki az interneten névtelenül trollkodik, és mindenáron azt bizonygatja, hogy XY nem érdemli meg, hogy emberszámba vegyék, mert egyszer csinált valamit, ami neked nem tetszett. Egy jellemgyenge senki vagy, barátom, csak szeretnéd ezt másra kivetíteni.

Különben akit pofán vágott, nem egészen "csúnyát mondott rá", hanem egy különösen gusztustalan, mindenre kiterjedő, több hónapos mocskolódóhadjáratot indított ellene, mert el akarta hitetni mindenkivel, hogy bűnöző. Te is pont ilyen vagy.

Húsleves 2011.03.14. 00:30:52

@Csigafattyú:
Nem hiszem hogy az a legnagyobb baj, hogy nem mer verekedni Tomcattel, amúgy a Tomcat félékről nekem is az a véleményem, hogy kíváncsi lettem volna mit kezd egy hasonló helyzetben Zagyva György Gyulával, mert az valószínűleg kiállt volna vele szemben úgy az igazáért, hogy intenzíven szednék össze kiskanállal. A probléma az, hogy ez az egész dolog nem Tomcatról szól, hanem Szanyiról és a büdös bagázsáról, valamint arról, hogy még mindig semmit sem tud a jobboldal kezdeni a holokausztiparral. Hogy lehet egy ekkora buktát büntetlenül elintézni annyival, hogy Szanyi azt mondja: nincs itt semmi probléma, nem történt meg, de megtörténhetett volna? Nem is szólva arról, hogy ha igaz, amit ide valaki beírt, a felvételen uszította is "Lákátos Márió"-t. És hogy lehet, hogy ezt az óriási buktát csak ilyen blogokon lehet olvasni? Az indexen sem írták meg, csak belinkelték.

,,i, 2011.03.14. 00:37:54

@Húsleves: Tomcat tényleg sportolhatna valamit. láttam párszor véletlenül, nagyon le volt égve. a fekvőtámasz és a boksz ingyen van, ráadásul a betegségének is jót tenne. a skinek és a kiképzett Toro-ék kockázatos falat egy kommandósnak is, nem hozzájuk kell őt mérni. Előd (akivel nincs semmi bajom, konspirátor és nem harcos) csak egy tockost kapott, látszott hogy meg sem akarja ütni erősen.

Csigafattyú 2011.03.14. 00:40:07

Aha, a nyüzüge senkiknek mindig ez a második "érvük" Tomcattel szemben, miután a "gyávagyengefélősostobabunkóbűnöző"-t egy levegővel végigmondták, hogy "miért nem Zagyvával verekszik". Miért verekedne? Zagyva nem baszogatta, meg ő se Zagyvát. Különben előírás, hogy egy fasszopó kis gyökeret akkor, és csakis akkor szabad móresre tanítani, ha legalább két súlycsoporttal fölötted van? A nyüzüge testalkat feljogosít mások aljas lejáratására, hm? Kicsit el vagy tévedve a világban, pubi, bár még próbálok rájönni, hogy a jobbikos, a libsi vagy a független l'troll pour l'troll elmeroggyantak körét gyarapítod. A legutóbbi beszólásod alapján a jobbikosok közé tartozol, bár persze mindjárt hevesen tagadni fogod.

Csigafattyú 2011.03.14. 00:41:05

@,,i,: már elnézést, de milyen "betegsége" van Tomcatnek, amiről te ilyen bennfentesen nyilatkozol?

,,i, 2011.03.14. 00:44:57

@Csigafattyú: ezt mindenki tudja aki legalább OLVASTA a blogját. bocsi

Húsleves 2011.03.14. 00:45:45

@Csigafattyú: ok, talán igazad is van, akkor Zagyvát is vegyük ki a témából. Szerintem ez a dolog akkor sem Tomcatról szól. Nekem személy szerint nem szimpatikus a fickó, de ezzel a szívatással nagyon betalált. Azt viszont továbbra sem értem, hogy miért nincs ennek a Szanyi-félékre nézve szinte semmi következménye.

kamuszutra 2011.03.14. 00:47:49

@Csigafattyú: nem bizonygatok, hanem véleményt nyilvánítok. az én jellememnek pedig semmi köze ahhoz a tényhez, ami tonket bűnözői mivoltát megalapozza, ez tőlem, a személyemtől függetlenül is megáll. aggathatod rám a jelzőket, de sajnos az a helyzet, hogy nem én csináltam bűnözőt ebből a srácból a szavaimmal, hanem ő maga a saját tetteivel, tényeivel. nem is értem, hogy miért foglalkozol a személyemmel. fáj neked a véleményem? ezek csak szavak. nekem nem fájnak a te szavaid, pedig úgy érzem, hogy ezt szeretnéd. lelki megnyugvást kívánok!

Csigafattyú 2011.03.14. 00:50:13

@Húsleves: A szimpátia természetesen egyéni vélemény kérdése, én évekig olvastam a blogját, és általában nem találtam semmi kivetnivalót abban, amit csinált. Persze más dolog, hogy aki csak a médián meg a sutyorgáson keresztül ismeri, az nem ezt látja. Nagyon is józan a fickó, és egyáltalán nem hülye tahó, ahogy egyesek szeretnék látni. Ez a szanyis trükkje sem éppen egy hülyére vall, de ha megnézed az oknyomozó riportjait, azok sem.

,,i, 2011.03.14. 00:51:06

@kamuszutra: a te véleményed szerencsére nem számít. szerinted az is tény, hogy az 1 db körzeti megbízott által rögzített 7 bűncselekmény az összes ami nénikkel történt a "kereszt égetés helyén"

Húsleves 2011.03.14. 00:51:07

@kamuszutra: inkább arról kellene véleményt nyilvánítanod, hogy nem érzed-e piszkosul gázszagúnak, hogy kiderült, hogy működik a holokausztipar.

Csigafattyú 2011.03.14. 00:53:29

@kamuszutra: Aranyos kis álszent suttyó vagy, pont olyan, mint a többi. Összehordasz egy csomó tényállítást, majd közlöd, hogy ez "csupán a véleményed", noha ezen még egy bíróság is hasát fogná a röhögéstől (amúgy joghallgató vagyok). Amikor tomketet lebűnözőzöd egy pofonka miatt, ami kétségkívül a Btk. bizonyos igen enyhe passzusaiba ütközik, az nem vélemény. Már csak azért sem, mert a garázdaság vétség és nem bűncselekmény. Továbbá ezáltal a magyar lakosság háromnegyedét úgyszintén bűnözőnek titulálod, a már említett statisztikai tény miatt. Fenntartom, hogy egy álszent, jellemtelen kis senki vagy, aki egyszerűen irigyli a tizenöt perc hírnevet valakitől. Azt meg pláne, hogy ez a tizenöt perc idestova vagy nyolc éve tart folyamatosan, akárhogy hörögsz rá.

kamuszutra 2011.03.14. 00:55:07

@Húsleves: hát ez az, hogy az index is negligálja tonketet és az ő anyagait, mert annyira elintézte magát, ráadásul az index-szel pereskedik is. csodálkoztam azon is, hogy linkelték. szanyinál meg milyen következményt vársz? lemondjon egy politikai nyilatkozat miatt, mert felült egy tonketszerű gyerek beugratásának, vagy mi? ezek még akkor sem mondanak le, ha már meg vannak gyanúsítva konkrét bcs-vel.

Csigafattyú 2011.03.14. 00:57:33

@,,i,: Oké, de világosíts már fel, mert nem emlékszem olyasmire, hogy beteg lenne. Tényleg.

Húsleves 2011.03.14. 00:58:07

@Csigafattyú: jó, akkor még tovább szűkítem a dolgot: igazad van, abszolút felületesek az ismereteim Tomcatról, de engem Tomcat személye nem is érdekel különösebben, ezért lapoztam gyorsan a témát. Ez a szívatása jó volt, csak a következményeket hiányolom. Ha ennek Szanyiékra nem lesz következménye, akkor tényleg el lehet azon gondolkozni, hogy lehet-e ezek ellen egyáltalán bármit is tenni.

Csigafattyú 2011.03.14. 00:58:55

@kamuszutra: A negligálás érdekes formája, hogy linkelik a főoldalon, nem gondolod?

Amúgy igen, Szanyinak le kellene mondania. Nem azért, mert az ugratta be, aki, hanem mert bebizonyosodott, hogy visszaél a pozíciójával, és arra használja a sajtókapcsolatait, hogy álhírekkel riogassa a lakosságot. Tudom, hogy nem fog lemondani, de le kéne neki.

,,i, 2011.03.14. 00:59:28

@Csigafattyú: ő egy provokátor, tehetséges de nem "jó" ember. nem teljesen egyenes ember, nem egyszer hazudott. nem lenne párbajképes, viszont azok sem akik meghurcolták.

vegyük például elő kiket támogatott: Dragon a pulyagyártó ökológus zseni, aki egy piti állatcsempész volt 20 éve és több jó kezdeményezést csődbe vitt, amolyan szélhámosféle. nem kell ismernie a múltját, de egy élősködő hazug szemétre ne szórja el a közösség pénzét.

ha egyenesebb, keményebb akkor még lehet jövője, de ehhez szembe kell nézni a múltjával

,,i, 2011.03.14. 01:00:46

@Csigafattyú: nem komoly betegség, de ha eszi az édes krisnás szart és nem sportol akkor az lesz

Húsleves 2011.03.14. 01:01:56

@kamuszutra: Szanyitól pontosan valami olyasmit várnék, amit mondasz. Hiteltelen, erkölcstelen, gátlástalan uszító. Ilyennek nincs helye a közéletben.

kamuszutra 2011.03.14. 01:03:56

@Húsleves: mármint úgy gondolod, hogy számomra most derült ki, hogy milyen módszerekkel és milyen érdekek mentén hazudnak a politikusok?:) hát nem most. dehát ez az ügy eleve egy orbitális hazugsággal indult - a jobbik részéről. azt hazudták, hogy egy bácsi azért lett öngyilkos, mert nem bírta elviselni a cigányokat. ezek mind ilyen rohadékok. érdekli ezeket, hogy mit gondol erről a gyászló család, vagy ilyesmi? egy ilyen nyitán után már nem is csodálkozom szanyi faszságán, feltette az i-re a pontot.

Húsleves 2011.03.14. 01:05:43

Amit továbbra sem értek, az, hogy ha a jobboldal még ekkora magaslabdát sem tud lecsapni, akkor hiába van itt akárhány harmad, továbbra is a liberók kormányoznak, csak közvetve, Brüsszelből.

hollario 2011.03.14. 01:06:16

Tomcat-et cigónak nézték? Nem vagyok meglepve.

kamuszutra 2011.03.14. 01:06:34

@Húsleves: ébredj már fel. az egész poltikai elit egy maffiaszerű képződmény. majd pont emiatt fog valamelyik távozni? ugyan már.

dukeekud 2011.03.14. 01:07:02

EKKORA SZOPAST. Elkepzelem, ahogy az Orban Vikiek olvasak ezt, es konnyesre rohogik magukat, az mszp-.n. Nekik semmit sem kell csinalniuk, mert az mszp magat szopatja.
www.ebaumsworld.com/pictures/view/694446/
En felhivnam a szanyit, es megkoszonem neki a fidesz neveben.

Csigafattyú 2011.03.14. 01:09:51

@,,i,: Hát igen, Dragon tényleg szélhámos volt, de hát nem TC volt az egyetlen, akit átvert. Viszont a betegséges dolgot még mindig nem értem. Te honnan tudod, mit eszik?

dr. Aullah 2011.03.14. 01:12:31

Mi ez a vasárnap késő esti szófosás?

Húsleves 2011.03.14. 01:13:04

@dukeekud: ez a kép lesz most már Szanyi "védjegye" :-)

SZDSZPistike 2011.03.14. 01:19:40

Ez semmi, de a GreenR nevezetű blogban Pacsker bloggernek

- olcsó ókeresztényezni
- népnemzetizni
- rákos szent istenezni
- szent-magyar gyerekezni

is szabad, minden következmény nélkül!!!

Ugye, a zöld(piros,kék) szín nevében bármit... bárhogyan?
greenr.blog.hu/2011/03/13/az_uj_alkotmannyal_torvenyszeruen_szorul_hatterbe_a_jovo_nemzedekek_erdeke?utm_source=ketrec&utm_medium=link&utm_campaign=index

,,i, 2011.03.14. 01:21:44

@Csigafattyú: naa, csitt, mit kérdezősködsz.
Dragon64-nél egy idő után tudnia kellett egy ennyire dörzsölt embernek, hogy nem kerek a történet. ha ezt és mást egyenesen felvállalta volna ("igen, ez egy szélhámos, átbasztak, kiverjük belőle a pénzeteket") akkor most nem itt tartana (amit őszintén sajnálok)

ez most egy szép húzás volt amivel a jobbikos ellenségeinek is örömet okozott. reméljük az emberi gyengeségein uralkodva még jobban kidolgozott szopatásokkal szórakoztat mindannyiunkat még vagy 50 évig :)

Csigafattyú 2011.03.14. 01:26:48

@,,i,: Azért kérdezősködöm, mert az egyenlő mérce szent és sérthetetlen elve miatt fel kell tételeznem, hogy hülyeségeket beszélsz, miközben bennfentesnek adod ki magad, ha csupán utalgatsz valamire titokzatoskodva, de mereven elzárkózol a közlés elől. Hacsak nem te vagy az orvosa. Tehát akkor inkább így kérdezem: te vagy az orvosa?

Csigafattyú 2011.03.14. 01:29:10

@,,i,: Ez van, nem hozhat valaki mindig tökéletes döntést. Szerintem egyszerűen nem akarta egyik napról a másikra kiátkozni Dragont, akit befogadott a csapatba, és aki, lássuk be, maga is sok hasznos dolgot hozzátett ahhoz, amit csinálgattak ott. Ez az egyik nagy hibája neki, ami egyben persze előny is, hogy végtelenül türelmes bír lenni.

Húsleves 2011.03.14. 01:30:12

@SZDSZPistike:
Én is rákattintottam arra a linkre, de már az elején láttam, hogy már megint zöldnek álcázott liberális fröcsögés, és el se olvastam. A "zöld" liberóknak a levéltetűt javasolnám címernek.

,,i, 2011.03.14. 01:33:47

@Csigafattyú: természetesen ha szerinted hazudott a blogján és az sem igaz amit főzött (és megírt) akkor nincs miről beszélnünk. nagyon nem vagy képben vagy csak hátulról jössz :)

,,i, 2011.03.14. 01:36:45

@Csigafattyú: több ilyen is volt, de kár ezen rágódni. a tettei teszik az embert, ez most megint ügyes volt és hasznos.

Csigafattyú 2011.03.14. 01:37:31

@,,i,: Ha most abból, hogy a blogja működése alatt kb. 5-6-szor leírt néhány különleges indiai receptet, azt vonod le, hogy a helytelen táplálkozás miatt biztosan beteg, nagyon ki kell, hogy röhögjelek. Nem gondolod, hogy minden nap több órát főzőcskézik?

Csigafattyú 2011.03.14. 01:38:34

@,,i,: Hát akkor ezt a tettét elbaszta. Ettől még nem lesz a szememben rossz vagy becstelen, mivel nem azért baszta el, mert az, hanem mert hülye volt, naiv volt. És?

,,i, 2011.03.14. 01:42:00

@Csigafattyú: amit az egészségéről mondott biztos az sem úgy van.. és amikor a jómúltkor a nyugatinál láttam akkor sem volt szar formában. nem mondod hogy az elmúlt pár hónapban nagy sportember lett? ennyit mondtam bazdmeg, hogy mozogjon többet. szerinted nem fér rá? mi a fasznak kötözködsz egy ilyen részletkérdésen?

,,i, 2011.03.14. 01:43:36

@Csigafattyú: te közeli ismerős vagy, így az ember elfogultabb. nem is kell hogy a szemedben rossz legyen, ezzel hűtlen volnál hozzá.

szorokin · http://quauaua.tumblr.com 2011.03.14. 01:54:16

újabb piros pont ill gratula tomcat-nek ezért (a médiahekkér') .

kellenek az ilyen "kísérletek"/"tesztek"; - tisztába teszik a kölkök pelusát.

Csigafattyú 2011.03.14. 01:55:10

@,,i,: Nem vagyok ismerőse, nem is találkoztam vele sose, csak a blogját olvastam. Azt pedig nem tartanám különösebb hűtlenségnek ha megváltozna róla a véleményem, feltéve hogy okkal történik.

Értem, tehát úgy érted ezt a betegség-dolgot, hogy szerinted sok édességet eszik és nem sportol. Hát, ettől tényleg lehet beteg valaki, bár én úgy tudom, még vécére is biciklivel jár. Mondjuk mostanában nem volt olyan nagyon bringabarát az idő. De ez is változott. Ne féltsd, ha elhízott, le fog fogyni. :)

,,i, 2011.03.14. 02:00:44

@Csigafattyú: azt hiszem terelsz. :) az biztos hogy ellenségének jó vagy, legalább 10-15 hozzászólásban vetted el tőle a dicsőséget egy részletkérdés miatt. ebből (is) gondolom, hogy közeli ismerős vagy, azok ilyen bénák csupa jóindulatból :D

szerjóska 2011.03.14. 02:15:20

@jozicsenko: attól még náci volt, amikor az volt a menő, mert a ballosok balfaszkodtak premierplán. azóta a jobbosok balfaszkodnak premierplán, meg kiutálták a kuructól meg a jobbiktól is, hát lett belőle különutas. meg ő is nekiment az indexes gyereknek a saját rendezvényén, szóval nem kéne itt meghurcolt báránykának lefesteni, basszameg aki exhibicionista provokátor, az gyakran fog bíróságra járni, a kurva pénzért baszik, a pap misét tart, ennyi.

amúgy ez óóóótás, de hát ennyi év piálás után nem csoda h szanyikapitány gond nélkül elhiszi, amit szeszgőzös paranoiában kb. eleve elképzelt.

az meg megint bebizonyosodott h bármi átmegy a hivatalos médiába, ha elég jól hangzik és nem saját forrású, tökmindegy, h igaz e. a hírverseny/elfogultság hülyévé tesz, ez itt az axióma. volt már itt zsidó csillagos szálloda (mandiner szívatta a kurucot), afrikai magyarok (vmi arc szívatta kb. a retekklubot, aztán a kókuszos interjú előtt mondta h kam, meg hoax), tomcat vs. szanyikapitány, de legalább nem unatkozunk.

Csigafattyú 2011.03.14. 02:32:29

@szerjóska: Már bocs, hogy beleszólok, de sose volt náci, mindig is elítélte a nemzetiszocializmust.

val 2011.03.14. 05:05:15

Eredetileg az egészet az LMP-vel akarták eljátszani, de az állami támogatásból úgy tűnik, hogy csak vacsorákra futja, ügyeletre már nem. :)
Minden esetre kíváncsi lennék, hogy a Schiffer Tompi mennyivel gyorsabban kajálta volna be. :)
Egy Szanyi kapitány Gyogyó Mojo contest keretében remélem, egyszer erre is fény derül.

huncsongor 2011.03.14. 05:26:35

Hihetetlen, hogy egy hírt így létre lehet hozni, utána se néz senki, és az ilyen szanyi félék vezették az országot. Legközelebb azt is beszopják, hogy a gárda sárkány megjelenik és egy nagy horogkereszt van rajta, elrabolja a szüzeket és elveszi a munka lehetőséget.

gpetersz 2011.03.14. 05:33:16

Elképesztő!

Elképesztő 1: Szanyi hülyébb mint aminek kinéz (kék osztriga)
Elképesztő 2: TC még nincs dutyiban?

lancelotbéka · http://lancelotbeka.blog.hu/ 2011.03.14. 07:00:56

Tomcat egyetlen jó húzása hosszú idő óta.A sztori pedig megerősítette bennem azt a gondolatot,hogy a politikusok mondókái annyit érnek,mint kandisznón a csöcs...

mikmuk 2011.03.14. 07:05:28

Súlyos helyzetben vagyunk, egy magát jól értesültnek és felvilágosult tartó blogger és követői elég szép számmal szanyi esetlenségén szörnyűlködnek, miközben tomcat és a többi szarházi tökéletesen félrevezetik őket. Csak arra szeretném felhíni a figyelmeteket, hogy ha ti szeretett lakóhelyeteken, legyen az lakótelep, zöldövezet vagy akármi (ahol kocsilopások, lakásbetörések, zsebelések azért jócskán történnek) a fekete sereg vagy ki a kurva anyja megjelenne, akkor azonnal a rendőrséget hívnátok, hogy takarítsák el ezt a bandát. És tudjátok, a rendőrség még komolyan is venné ezt a kérést, ellentétben azzal, ami gyöngyöspatán történt (lásd a rendőrség elég sokáig egyeztetett, de nem zavarta ki azonnal ezt a szemét bandát). Szóval szeretett bloggerek és tökfej követői csak egy picit kell gondolkodni és akkor rájöttök, hogy szarban vagyunk.

Lajosforras 2011.03.14. 07:24:08

@mikmuk: tökmindegy szerintem,hogy tomcat kit szopatott meg,ha a fidesz valamelyik nagyágyúja nyalta volna be,ugyanúgy röhögne rajta a fél ország-megérdemelten.
normálisabb országokban címlapon hoznák az újságok és kegyvesztett lenne az ilyen hülye azonnal. ilyen szöveget féknyom nélkül bevenni és még utána nagy arccal nemhogy magyarázkodni,de a tréfamestert hibáztatni-ez mindent elmond a magyar politika jelenlegi állapotáról,céljairól és adott vezető hozzáértéséről .
amúgy meg,ha ott laknék és az állami balett jönne járőrözni,hogy nyugalmam legyen,én örülnék neki. pont leszarnám,ki csinál rendet,ha a rendőrség képtelen.

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2011.03.14. 07:47:19

@val:

Nem is értem miért Szanyi volt az ügyeletes az MSZP-nél a hétvégén ...

sprenczl 2011.03.14. 07:51:38

Világ söpredéke. Kevesebbre tartották őket a páriáknál is, azért dobták ki őket Indiából.
Velük nem foglalkozni kell.....aki aggódik értük, az meg ölelje őket a keblére, fogadja szomszédjául, költözzön oda, oszt legyen megértő 2 hónap után is.....

becike4 2011.03.14. 07:55:43

És ez a turha Szanyi még ezek után sem vágja fel az ereit.

mikmuk 2011.03.14. 08:00:01

@Lajosforras: már küldöm is a fekete köcsögöket hozzátok, ha neked mindegy.... biztos lenne ok arra, hogy masírozzanak és rendet tegyenek, no meg megkérjenek, hogy tisztességesebben éljél. Sajnos nem érted, hogy mekkora veszély ez az egész, és miért kéne neked is tiltakoznod minden ilyen baromság ellen.Az álllami balettet ajánlom figyelmedbe, nagyon színvonalas:)

No meg a bloggernek is abba kéne hagyni a szemétségek propagálását.

fokabacsi 2011.03.14. 08:03:00

@zero: Állandóan ez az "ügyeletes hülye" . Erőlködnie sem kell, alapból ilyen. Festés és gyakorlás nélkül! Még az tetszik mikor ez az ázalag "tolvajpolitikusozik" , közben szinte a teljes maszop frakció vád alatt, vagy börtönben , vagy elítélve.
Noooormááális Maaaargiiit????

trojka 2011.03.14. 08:06:55

@mikmuk: Nem értem, miért bántjátok ezt a nagy multu, becsuletes, tisztességes, igazmondo, szerény, élmunkásként dolgozo népet. Igaz, hogy öshazájuk Seholsincs ország, igaz, hogy India nem is tud roluk, igaz, hogy a 30-as években "fárao gyermekei"-nek hivták öket, igaz, hogy lopnak, csalnak, hazudnak, gyilkolnak - de akkor is. Hatalmas nemzetet bántotok, akikröl valamelyik iskolában még az is ki van irva tablora a falon, hogy Rákoczi fejedelmunknek egész huszárezrede volt cigányokbol. (megnéztem volna). szoval, minden, amit irtok roluk, hamis rágalom, merö irigység és vádaskodás. (Szebb jövöt!)

2011.03.14. 08:07:38

@Dirty Harry: Szanyi ezzel bizony kimerítette a rémhírterjesztés paragrafusát. De nem viszik. Ugyanis mentelmi joga van, mint egyéni képviselőnek. Bár tulképp ezt a parlament 2/3-os döntéssel felfüggeszthetné... de aligha hiszem, hogy egy ilyen piciny tromf kedvéért precedenst teremtenének az elvtársak egy képviselő felelősségre vonására. Szanyi meg fogja úszni.

fokabacsi 2011.03.14. 08:11:53

@mikmuk: "No meg a bloggernek is abba kéne hagyni a szemétségek propagálását."
Ezt nem értem. Kifejtenéd?

.Pierre Bezuhov. · http://www.youtube.com/watch?v=ddk-Q6hXvFk 2011.03.14. 08:26:14

nem újdonság ez a sajátos nyilas "humor"

próbaképpen fel kéne hívni Vona Gabicát hogy asszonyga:
"Magyarffy Tibor vagyok, Kiskunlacházáról, adófizető, négygyermekes, többdiplomás apa...jöjjenek gyorsan menetelni, mert a házamat körbevették a szamurájkardos cigányok"

Nurrddin 2011.03.14. 08:37:29

@mikmuk: öcsém, éld bele magad a szituba:
Kijössz egy épületből, mondjuk a kedvenc szórakozóhelyed, és haza igyekszel. Az krimó (kévéhőz, pub... a nem kívánt rész törlendő) utca közepén van... Két út vezet haza, jobbra az utcasarkon látsz 8-10 cigányt, balra az utcasarkon meg ugyanennyi fekete ruhás gárdistát...
Merre indulsz haza?
ha jobbra, akkor meg is érdemled...

@sprenczl: Nem dobták őket ki Indiából, még mindig vannak. Manaliban összefutottam egy tábornyival, akiket be se engedtek a település határán. Amiben a helyi lakosok aktív partnerei voltak a helyi rendőrök is, botokkal tartották távol őket. Pedig első blikkre egy indiaitól nem tudnád megkülönböztetni ott őket, a helyiek mégis tudják mifélék. Az étterem tulaja, ahol naponta kajáltam, néha kifejtette a véleményét róluk...
Azért a véleményért itt lassan le is csuknák

eSzTi_2000 2011.03.14. 08:38:10

Elég régóta nyomon követem Tomcat interneten publikált életét, láttam, és megértem, miért lett olyan, amilyen most.
Szerintem jól csinálja, a baj csak az, hogy hiába járatta le Szanyi urat, ugyanúgy marad minden a régiben.

Horizont 2011.03.14. 08:39:14

@mikmuk: Na ebben az egyben igazad van: szarban vagyunk. De még mekkorában! Talán tájékozódjál mielőtt idefröcsögsz! A rendőrséget többször hívták segítségért a falu népe a romák ellen és nem tettek semmit!!! Bravó Pintér úr! És szerencsétlen emberek végső ( érted?) VÉGSŐ elkeseredésükben fordultak a gárdához. Laktál te már olyan helyen ahol terrorizálják a falu népét a cigánygyerekek? Igen iskoláskorúak! Ha még nem és ennyire nincs beleérző képességed akkor maradj csendben!Keres rá a youtube-n olyan filmekre ahol olyan emberek beszélnek akik "ilyen" helyen laknak "ilyen" romák szomszédságában! Gyöngyöspatáról is találsz! Természetesen nem helyes, hogy a Gárda vonul fel! Mert a rendőrségnek kellene rendet tenni mindenhol! KELLENE! Ha én és a családom hónapok óta rettegésben, félelemben élne, leszarnám, hogy gárda vagy ki csak mentsenek már meg!!!!

Dendrobatidae 2011.03.14. 08:41:25

@.Pierre Bezuhov.: Rajta komcsikám, mutasd meg, milyen a komcsi humor! Hívd fel Gabcikát, és meglátjuk, ő is rögtön sajtótájékoztatón mondja -e vissza az ellenőrizetlen faszságokat.:)))
Sajna nektek annyi balfaszkám. Ennyit tudtok, haha.
Kihalásra vagytok ítélve, mint a dinoszauruszok.

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.03.14. 08:43:46

Erről egy Jóbarátok jelenet jut eszembe, a házsártos szomszéd karaktere:

"Legyenek csendben, zavarják a macskáimat!"
"De hát Önnek nincsenek is macskái!"

"...de lehetnének."

eSzTi_2000 2011.03.14. 08:43:56

Talán már akkor el kellett volna gondolkozni, mikor ez megtörtént:
www.youtube.com/watch?v=oCUSB5fhdVw&feature=related

kamasuka 2011.03.14. 08:49:36

Egyébként kellett már ez a hírcsárdás Fidesz válasz után. Ott mondjuk meglátszott, hogy rossz emberek vannak a minisztériumban, de itt Tiborunk ment házhoz a pofonért. :)

Apropó, ez

www.napi.hu/default.asp?cCenter=article.asp&nID=476523&place=kepnelkulivezeto3

www.magyarhirlap.hu/images/ups/74/74878.jpg

miért nem hír ballib portálokon? Itt is jöhetne erről egy poszt - ha korrektek akartok lenni és ha már úgy nekifeszültetek korábban az államosítás témának -, hogy vajh miért is van ez. (Ja, és nyugodtan erőből, első felindulásból, ahogy szoktatok máskor puffogni.)

fokabacsi 2011.03.14. 08:50:16

Úgy tudom ez a kretén Szanyi kap elég rendes utazási költségtérítést ! Mi a 76 centis rongybatekert lilakékeres nagylucskos pacifütyiért nem ült az általunk fizetett szolgálati autójába és húzott a helyszínre?
hogy megbizonyosodjon arról mi van ott?! Csak hát ez az elme roggyant itt tart ezen a szinten ! Erre van kapacitása. Ennyi várható tőle. " Hozzá viszonyítva a meztelen csiga egy gerincoszlop !"

mikmuk 2011.03.14. 09:01:24

@Nurrddin: akkor öcsém, éld már bele magad abba a szituba, amikor jól szituált bp-i környéken (ugyanazon lépcsőház elől) 2 autót lopnak el kb 1 hónapon belül. Persze a rendőrség kijött, mindent megtettek, autók nincsenek meg. Az egyik autó az enyém volt. Ja, nem hívtuk a fekete köcsögöket. Ja, és kiderült, hogy egy autólopásra szakosodott banda működik a környéken. Cigányok voltak? Fasz se tudja, valszeg nem, de kit érdekel? Nekem az autóm kéne, és a köcsög haverjaid sem tudják visszahozni. Na erre varjál gombot bébibálna:)

majomkutya 2011.03.14. 09:04:10

Félelmetes, hogy a sajtó mennyire nem számol be az esetről.
Még azok sem, akik a Szanyi sajtótájékoztató alapján kiadott MTI hírt átvették.

tiborc2008 2011.03.14. 09:04:29

Érdekes, hogy ál-lakatos részéről egy szó sem hangzott el zsidókról vagy zsidózásról, de szanyitetü azért őket is belevonta.

kruscsevits 2011.03.14. 09:05:17

a fillérbaszó zsírártány azért Szanyit szokta cseszegetni, az ilyen infantilis fasságaival, mert ő volt az aki megszellőztette az (akkor) ellenzéki sajtónak a zsírdisznó seggbekúrást szerető zsidó babájának családi mutyiját, a "kakaóbiztos" számítógépeket. egyáltalán nem azért pont Szanyit kóstolgatja a szintén angyalföldi proli, mert ő a leghülyébb, hanem mert a zsidó csajának és annak mutyizós családjának Szanyi - az szdsz-t gyengítendő - beleköpött a levesébe. így kimondhatjuk, hogy ez a blog, - ami annyira büszke, hogy minden csalafintaságra felhívja a figyelmet - most egy olyan alaknak biztosít reklámot, aki egy több százmilliós lenyúlás kiderülése miatti beégését próbálja Szanyin még mindig leverni. ezt az információt nyugodtan lecsekkolhatja más forrásból is a blog szerkesztősége, de a legjobb, ha a kérdéseket felteszi magának a puhos csámpásnak.

majomkutya 2011.03.14. 09:05:44

@majomkutya: Illetve csak 1-2 portál írt róla.

na__most__akkor 2011.03.14. 09:06:27

Tomcat egy seggfej. (nézőpont)
Szanyi egy másik seggfej. (nézőpont UGYANAZ)

Még valami?
Kétharmad? Alkotmány? Nyugdíj?

Lépjünk tovább!

mikmuk 2011.03.14. 09:06:46

@Horizont: csak tájékoztatásul, olyan környéken lakom, ahol a szomszédaim cigányok és sokat látok cigány és nem cigány gyerekeket, akik nem járnak iskolába és kezelhetetlenek. Szerencsétlenségedre az iskola baromi jól kezeli a helyzetet, és soha nem cigányként vagy szittyaként gyalázza a gyerekeket, hanem megoldja az aktuális problémát. Kicsit olvasgass, és tájékozódj, ha nem vagy képben, akkor maradj csendben:)

Szerintem nagyon jól csinálta a Tibi 2011.03.14. 09:08:36

Lehet röhögni tomketten, meg szanyibácsin, de a (mindig maximálisan korrekt siccc!) baloldali média kisujjból tudja ezt az "ügyet" úgy is tálalni, hogy világszerte az új romaholokausztot látják kizárólag. És megint az asztalunkra szarnak, már kismilliomodszor. Újnyilas Magyarország, bérrettegők előnyben.

kamasuka 2011.03.14. 09:11:28

@Lajosforras:
Na itt ez kimaradt a mareggeli ballib sajtóból. (Bezzeg a hírcsárdás az nem.)

öcsi55 2011.03.14. 09:17:16

Szanyi kapitány sok mindent mond,ezt már megszoktuk, fele sem igaz. Végül is nem rossz lelkü fiu,a többi szocitól egy árnyalattal jobb.

Pistie 2011.03.14. 09:17:35

@kamasuka: Ha hírek elhallgatásáról akarunk beszélni, akkor a jobbos sajtóhoz képest a ballib sajtó kutyafasza :) (jobbos sajtó = MTV, TV2, Duna, Hírtv, MTI, Magyar Nemzet, ...).
Most nem hoztak le egy ilyen hírt.. nagy dolog, ezt még viccnek is fel lehetne fogni. De a jobbos sajtó olyanokat nem hoz le, mint hogy mondjuk az EP a napokban(!) megszavazta h elmarasztalják Mo-ot a médiatv miatt, és nem csak a gonosz baloldaliak szavazták meg, akik ugye rossz hírünket keltik szerte e világban, hanem még a néppártiak is. Blama ez is, mégis titok maradt :)

.Pierre Bezuhov. · http://www.youtube.com/watch?v=ddk-Q6hXvFk 2011.03.14. 09:18:25

@Dendrobatidae: megint egy balfasz jobbikos, aki komcsizik :))
oszt' tükör van-e otthon?

Pistie 2011.03.14. 09:22:44

@majomkutya: "Félelmetes, hogy a sajtó mennyire nem számol be az esetről.
Még azok sem, akik a Szanyi sajtótájékoztató alapján kiadott MTI hírt átvették. "

Azért sem, mert ez nem hír. A tomcat fanok jót nevetnek rajta, és ezen kívül ennek milyen hír értéke van? Az hír, hogy mi van Japánban. Az hír, hogy az EP miket szavaz meg. Az hír, hogy mondjuk tegnap győzött a kézilabda válogatott, vagy hogy a japán földrengés miatt a Föld forgástengelye is elmozdult.
Hol van ezekhez képest egy gyerek telefonos kamuzása?

Horizont 2011.03.14. 09:27:36

@mikmuk: Milyen jó kis ellentmondásba kerültél saját magaddal:) Nem járnak iskolába és kezelhetetlenek, de közben az iskola jól kezeli és megoldja az aktuális problémát?? Tényleg?? Hogyan ha be sem jár a gyerek? Viccelsz ugye? Én is ismerek cigányokat, a melóhelyemen is vannak. rendesek. De Gyöngyöspatán nem róluk van szó. Ne szerencsétlenkedj már ezzel a szöveggel! Tudjuk kikről beszélünk, ne tegyünk már úgy mintha kitaláció lenne sok sok falu rettegése. És úgy se tegyünk már mintha a rendőrség rendet tenne csak a "fekete sereg" feleslegesen beleköpne a levesükbe.Beleköp ugyan, mert így jobban látható, hogy tehetetlen a hatalom és a rendőrség is a renitens cigányokkal szemben.

Horizont 2011.03.14. 09:33:21

@Pistie: Istenem mennyire rosszul látod! Nem Tomcat itt a főszereplő hanem egy országgyűlési képviselő aki rosszul tette a dolgát! Igen minden más hír fontosabb, csak ez is az életünkhöz tartozik és sok kicsi sokra megy. Bár már régen megroggyant a hitelessége Szanyinak és pártjának de azért most rátett egy nagy lapáttal pont annyit, hogy kiírja magát (nálam:D) onnan ahová már nem fér be tegnaptól. Kár, hogy sokan nem háborodnak fel ezen, pedig ez rámutat mindenre!Pl. arra, hogy szarba se vagyunk véve....Elnézést ha én ezen felháborodok. (és még mennyi máson)

.Pierre Bezuhov. · http://www.youtube.com/watch?v=ddk-Q6hXvFk 2011.03.14. 09:36:19

@Pistie: az is sokat elmond erről az országról, vagy pontosabban csak egy rétegéről, hogy miközben több ezer km-re arrébb emberek ezrei szenvednek egy példátlan katasztrófában, addig nekik a legfontosabb dolog, hogy más nyomorúságán poénkodjanak itthon, és vannak akiknek ez tetszik.
no comment.

igényes 2011.03.14. 09:41:35

Alkotmány tervezet + forradalom
A 800 000 vélhetőleg pontos szám. Nagyon jó lenne megismerni a 800 000 válaszból a 13. írásosat. Vajon hol nézhetem meg? Ahány ember, annyi igazság és vélemény.

A 800 000 válasz nem nagy szám, gondolom a 2/3-ad teljesen elfogad mindent, de a fennmaradó 1/3-ad is valószínűleg adhat valamit.

Örömmel veszem tudomásul, hogy a Fidesz Kdnp-nek támogatottsága lecsökkent 533 333 főre.

Gondolom ebből, ha nem a Matolcsy csinál valami statisztikát akkor nem lesz baj, és Orbán távozi.

Ez egy alkotmányos, postai úton elért igazi forradalom.

igényes 2011.03.14. 09:44:12

A Fidesz-Kdnp-ben ellenforradalmárok vannak? 2010-ben a fülkeforradalmárok 2 700 000-en voltak, ma számuk lecsökkent 533 000 főre. Orbán mint fülkeforradalmár távozik.

igényes 2011.03.14. 09:46:52

Hol vannak a közvéleménykutató szakemberek reprezentatív felmérései? Orbán cége 8 000 000 levelet küldött ki.

1. Aki szarba sem veszi őt 7 200 000 ember (választó)
2. 800 000 ember válaszra méltatta, ennek 2/3-a saját szavazója.

Horizont 2011.03.14. 09:48:55

@.Pierre Bezuhov.: Kár, hogy elfogultság okán nem látod a fától az erdőt:)

,,i, 2011.03.14. 09:48:56

@mikmuk: ha ide jönne a "fekete sereg" akkor itt alhat 1-2 a lakásban! :)

,,i, 2011.03.14. 09:50:39

@.Pierre Bezuhov.: nem a mi problémánk japán. lehet szörnyülködni, küldjenek mentőkutyákat és kész. többre nincs pénzünk és jobban nem érdekel.

vazallus 2011.03.14. 09:51:06

Még csak ott tartok mikor visszakérdez az első felvételen:
"Ki az? Szamuely Tibor?"
Dőlök le a székről :D

,,i, 2011.03.14. 09:55:10

@kruscsevits: kemény lenyúlások lehettek, láttam hogy 20 milliós autóban furikáznak. ja bocs az valami fideszes..

AvgDvl 2011.03.14. 10:10:01

Szanyi Kapitány ismét belegyalogolt a pofonba.

Sértődött, hataloméhes pöcs.

Dendrobatidae 2011.03.14. 10:15:21

@.Pierre Bezuhov.: És persze, miközben Afrikában éheznek, te itt kommentelsz....))) Szégyeld magad!))

majomkutya 2011.03.14. 10:30:07

@Pistie: Tévedsz!
Ez túlmutat a tréfán és túlmutat a telefonbetyárkodáson.
1. Elég ciki szerintem az MSZP-nek, hogy bebizonyosodott, hogy egy (könnyen ellenőrizhető) ellenőrizetlen (és teljes képtelenségeket tartalmazó) információ alapján halálosan komoly országos sajtótájékoztatót tart, közleményt ad ki, konkrét (meg nem történt) eseményeket megnevez és konkrét személyeket hoz olyan dolgokkal kapcsolatba, amihez közük sincs. Attól a sajtóterméktől, amelyik átvesz egy MTI hírt erről a dologról, vagy az amelyik tudósít az MSZP-s sajtótájékoztatóról elvárható lenne, hogy a hírhez hozzáfűzze, hogy kiderült, hogy mi történt valójában. A hiteles tájékoztatás jegyében szerintem ez elvárható a sajtótól.
2. Elég nagy baj az, hogy ekkora a feszültség az országban. Meghallják a cigányok a rémhírt és megint elkezdenek szabadcsapatokkal járőrözni meg őrjöngeni (halál a magyarokra bot, autók megállítása és a benne ülők "igazoltatása...). Szerintem senkinek nem hiányzik egy etnikai konfliktus.
3. Az a hanganyag tanulságos, amiben Szanyi megtudja, hogy átverték: kerek perec megmondja, hogy egyáltalán nem probléma, hogy (önhibáján kívül - illetve saját hülyeségének és hiszékenységének köszönhetően) hazudott. Kultúrállamban a lelepleződött politikusi hazugság lemondást von maga után, de persze mi még a kultúrállamiság látszatát is gondosan kerüljük. És Szanyinak még az indoka is megvan az egészre: azt mondja, hogy ami ott van meg volt és ami bárhol lehet szükségessé teszi ezt az egészet - és egyáltalán nem baj, hogy más közszereplőről és szervezetről elég súlyos dolgokat állított.
Az indoklásáról annak egy amerikai politikus nyilatkozata jut eszembe az iraki háború megindításának idejéből:
-riporter: És ténylegesen van arról információjuk, hogy Irakban tömegpusztító fegyvereik vannak? Ha igen, akkor Irak melyik részén találhatóak.
- politikus: Persze hogy vannak. Azt is tudjuk, hogy hol: Bagdadtól nyugatra és keletre, továbbá Bagdadtól északra és délre.

Továbbá: Szanyi ezzel újabb lökést ad annak, hogy a cigányokkal kapcsolatos híreknek mégkevésbé higgyünk, mint eddig.
Mindössze csak ennyi a hírértéke szerintem.
Egyébként a netes portálok címlapjain mindig vannak (most is) többnapos és teljesesen jelentéktelen hírek.

Conv · http://www.i-honlapkeszites.hu 2011.03.14. 10:35:53

@.Pierre Bezuhov.:

tedd meg. a szerinted leghülyébb jobbikos politikussal.
aztán nézd meg, hogy tart-e sajttájt, illetve odamegy-e valaki.

elmondom a dolgot. nem lesz sajttáj, nem megy senki, mert legelőször a helyi/közeli jobbikos/gárdista/stb ismerős /politikus lesz hívva, hogy mi a pálya.

ezután gondolkodj el, a leghülyébb jobbikos és a maszop legnagyobb ásza közti szellemi különbségeken.
ezután azon, hogy Te hol helyezkedsz el szellemiekben, ha a maszopos politikusra nézel fel.

Cipollina 2011.03.14. 10:37:31

Az MSZP még mindig nem határolódott el Szanyitól? :-DDDDDDDDDDDDDD

tiborc2008 2011.03.14. 10:52:02

Még szebb lett volna a dolog, ha a lendvajildi rettegte volna tele a médiát, de így se rossz.
Hogy ez a szanyi milyen egy buta szerencsétlen fasz...!

tiborc2008 2011.03.14. 10:57:17

Elvárható lenne, hogy ez a rakás szerencsétlenség ismét sajtótájékoztasson és elmondja, hogy a kész átverés show-t láttuk, tegnapi sajtótájékoztatása félrevezetésen alapult, annak valós alapja nincs, de ehhez gerinc is kellene.

mikmuk 2011.03.14. 11:17:21

@Horizont: nézd, ha nem érted, akkor szívesen segítek. Vannak olyan iskolák/tanárok, akik ismerik a családokat, és tudják, hogy miért nem jár a gyerek iskolába, egyáltalán mi a baj. És bizony segítenek, pl. olyan szakembert hívnak, aki mondjuk elérhetetlen egy kistelepülés számára Nem tűnsz nagyon tájékozottnak ebben a kérdésben, ha további kérdéseid vannak, beszéljük meg,
Amúgy meg, neked is csak annyit kéne észrevenned, hogy a fekete köcsög haverjaid egyszer téged is elővehetnek valamilyen okból, és akkor kissé késő lesz. Ne hidd, hogy te érinthetetlen vagy.

Horizont 2011.03.14. 11:21:43

@mikmuk:
Először is szánalmas vagy ha a vitapartnered hülyének nézed, ha az rendesen "beszélget" veled.Honnan tudod, hogy mennyire vagyok tájékozott? Semmit nem tudsz rólam. Ne ítélj 2 komment alapján. Lehet, hogy többet tudok mint te.Ezt a mondatodat pedig kikérem magamnak: "a fekete köcsög haverjaid". Na azt hiszem itt és most mi ketten be is fejezhetjük!

majomkutya 2011.03.14. 11:31:27

@.Pierre Bezuhov.: Nézd, attól, hogy Japánban földrengés és cunami történt még itthon nem áll meg az élet.
Én kimondottan kedvelem a Japánokat és tisztelem a Japán népet és nagyon remélem, hogy Magyarország értékes segítséget (mentőcsapat, orvoscsapat, stb.) ad Japánnak amint bebizonyosodik, hogy nem kell nukleáris katasztrófától tartani, de ettől még nem áll meg az élet.
Ettől még lehet és kell nevetni, dolgozni, szerelmesnek lenni és kutyát sétáltatni.

mikmuk 2011.03.14. 11:37:53

@fokabacsi: elnézést, csak most vettem észre, hogy nem válaszoltam a kérdésedre. Szemétségnek azt tartom, hogy Szanyi esetlen baromságán csámcsognak nagyon sokan, miközben a lényegről tereli el ezzel a blogger a figyelmet. Sztem a lényeg, hogy ma Mo-n büntetlenül masírozik egy félkatonai banda, és nem zavarják haza őket a rendőrök, hanem nagyon sokan még igazat is adnak ennek a bandának. Még egyszer csak azt üzenném minden támogatójának ennek a szarházi csapatnak, hogy amikor a ti képcsőházatok/házatok előtt masíroznak majd, ne kiabáljatok.

mikmuk 2011.03.14. 11:43:10

@Horizont: Sztem ne sértődj meg, felajánlottam a segítségemet, ha vannak kérdéseid az ügyben. Ettől még lehet, hogy te tudsz többet, bár az előző hozzászólásaidból nem úgy tűnt. A "fekete köcsög haverjaid" kifejezés nem rád nézve sértő....

Conv · http://www.i-honlapkeszites.hu 2011.03.14. 11:44:53

@mikmuk:
Mesélj nekem a megoldásról, a sajókazai Bódiék esetéből kiindulva, mi a megoldás a gyerek iskolába szoktatásával kapcsolatban, miként lehetne a szülőket rávenni, hogy a csamotákat iskolába küldjék?
Mert ott nekik jó, és ott tudják kezelni őket a tanárok.
Mesélj nekem az iskolai nevelés és kezelés lehetőségéről amikor a 13 éves, negyedikes Márió leköpi a tanárt és csapteleppel veri az iskolában.
Mondd el nekem, hogy abban a környezetben ahol az egyik gyerekcsoport rendszeresen elszedi a másik gyerekcsoport értékeit, és a tanár ezt szóvá teszi, akkor a szülő bemegy és pofán veri a tanárt, milyen megoldások lehetnek az iskolai nevelés szempontjából?
Mesélj nekem arról, hogy amikor a tanár megkéri a kislányt, hogy menjen haza, mert tetves, menjenek el orvoshoz, akkor a szülő bemegy és megveri a tanárt, mert hogy meri azt mondani az ő gyereke tetves? Aztán amikor a rtl-klub riportjában szemmel láthatóan mozog a kislány haja a sok "polkorrektül: bogártól", - a keze meg olyan mocskos, mintha bányász lenne és úgy tömi a tévésektől kapott csipszet magába - még mindig azt ordítozza, hogy ő tisztán tartja a gyerekeit, a riporter meg csak bólogat és lemegy a riport szegény meghurcolt romákról, és a rasszista tanárokról.
Mesélj nekem milyen megoldást látsz te ezekben az esetekben, mit segít az iskola és a tanárok, akiket fenyegetnek?

kedves mikmuk, én hiszem, hogy nem vagy hülye, és tudod te is, hogy amit itt tolsz duma az csupán ócska libbant trollkodás, a valósághoz ennek megfelelően köze nincs. Ennek megfelelően kezelünk.
De megpróbálkozhatsz azzal is, hogy bebizonyítod, hiszed azt amit mondasz, akkor ennek megfelelően kezelünk: hülyének.

majomkutya 2011.03.14. 11:48:22

@mikmuk: Ez azért elég szánalmas.
Ahol én lakom ott egyenlőre nincs szükség polgárőrökre. Mert még nem nagyon durva a helyzet.
De vajon miért van (az origo helyszíni riportja szerint), hogy a faluban MINDEN magyar örül a polgárőröknek)?
Csak nem azért mert a falusi egyszerű embert az állam képtelen megvédeni?
Egyébként teljes fogalmi zavarban vagytok:
A félkatonai szervezet elengedhetetlen eleme a valamilyen szintű felfegyverzettség. A polgárőröknek semmilyen fegyverük nincs.
Egyébként azt sem értem, hogy miért félnek tőlük a cigányok. A polgárőrnek se fegyvere, se joga nincs. Mindössze annyit tesz, hogy figyel és ha jogsértést lát, akkor hívja a rendőrséget, vagy tettenérés esetén ha a bűnöző el akar távozni, akkor visszatarthatja a hatóság megérkezéséig.
De ismétlem: se fegyver, se intézkedési jogkör.
Még egy gumibotjuk sincs.
Beszari és tudatlan alak, aki egy fegyvertelen, intézkedési jogkör nélküli polgárőrtől fél.

Horizont 2011.03.14. 11:56:52

@mikmuk: látod milyen igazam van, hogy szánalmas vagy? Nem megsértődtem, csak nem futok bele barom kommentlésbe, sajnálom rá az időt, nem vagyok én hittérítő, hogy győzködjelek. Ne akarj kioktatni ahhoz kevés vagy:)Két eset van ahogy @Conv: is írta neked. Tisztában vagy te a dolgokkal csak kötekedsz, megtanultam ez a troll. Vagy tényleg ezt gondolod meggyőződésből akkor csak sajnálni tudlak.
"A "fekete köcsög haverjaid" kifejezés nem rád nézve sértő...." Tévedsz öregem ez rám nézve sértő. 1: mert nem a haverjaim, 2: mindenkit minősít, hogy ki a haverja és barátja. És ha értőn olvasnál akkor írtam, hogy nem helyeslem a Gárdát, de mivel a rendőrség nem védi meg az állampolgárait hát valakinek meg kell. Az nem baj ugye, hogy egy közösségben élők félnek, rettegnek az egyes cigányoktól, de hogy a cigány fél a gárdistától az baj. Féljen. Ez a minimum.

mikmuk 2011.03.14. 12:03:12

@Conv: Kedves conv azt, hogy hülyeségeket beszélsz és ezt az otthonról hozott alpári stílusodban adod elő, engem nagyon nem zavar. Megoldás sokféle van, sajókazán ráadásul már eredményei is vannak a néhány éve elkezdett programoknak, ha érdekel esetleg ezt nézd meg: www.dzsajbhim.hu/
@majomkutya: te is csak azért nem félsz, mert nem téged és a családodat zaklatják (persze te jó magaviseletű magyar vagy....)

Amúgy kicsit olvassatok: index.hu/velemeny/2011/03/14/ahol_megszunt_magyarorszag/

kyncza 2011.03.14. 12:12:16

@mikmuk: te idióta barom! Milyen félkatonai szervezet? Honnan osztod az észt? Fizetnek, h idefossál a blogba valamit? Költözz már le cigányok közé, aztán 1 hónap múlva írj megint! Bár akkor már csak Morse-kóddal tudsz, mert kb. 2 drót maradt a számítógépsarokból...

Aztán mielőtt megint fosik a szád egyet te bérregető barom, elmondom, hogy van cigány barátom és munkatársam is!

Dendrobatidae 2011.03.14. 12:12:23

@mikmuk: A zindex cikke téves címmel jelent meg. Ott ugyanis cigányország szűnt meg. Ezt sikerült elérni egy nap alatt. Megszűnt a magyarok rettegése a bűnöző söpredéktől. Gyöngyöspatán újra Magyarország van az index és a hozzád hasonlóak legnagyobb bánatára. De ez legyen a ti egyéni problémátok.

mikmuk 2011.03.14. 12:12:40

@Horizont: ahhoz képest, hogy már befejezted és kevés az időd, még mindig írogatsz, amit én örömmel látok. Szívesen beszélgetek/vitatkozok veled bármilyen kérdésről, továbbra is javaslom, hogy ne húzd fel magad (bocs nekem úgy tűnik a válszodból, hogy felment a pumpa, azért használsz egyre több ide nem illő jelzőt:). Ha magadra veszed az inget fekete köcsög ügyben, akkor vedd le. Remélem, hogy neked soha nem kell félned senkitől, ha bámrit elkövetsz, akkor a normál jogi úton büntetnek meg. Tudod a fekete akármilyen, de leginkább köcsög banda nem a normál jogi út......

kyncza 2011.03.14. 12:19:41

@mikmuk: Gárdista még SOHA senkit nem bántott te féleszű szerencsétlen!

Anáydat köcsögözd, mivel ideszült erre a világra!

Nurrddin 2011.03.14. 12:22:47

itt mintha páran a marsról jöttek volna...

hoplita 2011.03.14. 12:29:21

@Horizont:
Ugyan, rá se bagózz...ez egy fikanick...

Adatlap

mikmuk 0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

2011.03.14. óta tag.
mikmuk ezekben a blogokban publikált:

Köszönnyük muki, menj és csinálj kistestvért magadnak.

Csigafattyú 2011.03.14. 12:31:21

kynca, ami tény az tény, definíció szerint a Gárda tényleg félkatonai szervezet. De ebben nincs semmi szörnyű, mert a posta és a vasút is az, mégsem retteg tőlük senki.

hoplita 2011.03.14. 12:35:32

@kyncza:
Ne etesd a trollt......ideszokik.

Büdös kis netcigány...

Horizont 2011.03.14. 12:49:39

@mikmuk: Nem az időm kevés, hanem nem akartam feleslegesen rád pazarolni időt, miután megbántottál.De látod milyen gyenge jellemű vagyok, csak írogatok neked, pedig nem érdemled meg:)))Milyen nem ide illő jelzőt használok? Pumpa nem ment fel bennem, csak mindig elszomorodok amikor elfogult emberrel találkozom, mint te is.A normál jogi úton való büntetésről tudnék mit írni, nem teszem mert azon tényleg felhúzom magam. Arra válaszolj nekem a rendőrség miért nem tudja megvédeni az állampolgárait ha segítséget kérnek?? És mindjárt le is radírozhatná a Gárdát a térképről. Ja hogy nem tudja megtenni? Akkor miről is beszélünk? Szép dolog Teréz anya szerepében tetszelegned aki megvédi szegény szerencsétlen üldözött romákat. De ki védi meg a magyarokat?
Idemásolnék neked egy másik posztnál írt kommentemet. Hátha megérted miről is beszélek!
"Állok a kisváros gyógyszertárában. Hatan vagyunk, mind nők. Bejön négy 8-10 éves forma cigánygyerek. Elkezdenek kunyerálni a gyógyszerésznőktől cukrot. Szépen válaszolnak nekik: már kaptatok, menjetek ki, ez nem játszótér. Kb. vagy hatszor elhangzik ugyanez. Végül egy szem Negrot adnak az egyiknek. Erre elkezdi a lamentálást, hogy a többieknek is. Na itt már elveszítette a türelmét a hölgy és kissé (!) emelt hangon rájuk szólt, hogy kifelé. Na onnan ami a szájukon kifért ocsmányság káromkodás, úristen!!! A gyógyszertárra leszállt a jeges rémület. Meg sem mertünk mozdulni. Végre miután kiordibálták magukat kimentek. Mi meg ott álltunk döbbenten, és azt sem akartuk elhinni, hogy leblokkoltunk négy "kisfiútól".
Már menthetetlenek. Se törvénnyel, se jó szóval, se büntetéssel nem lehet náluk elérni semmit. Szerintem egyedül csak a gárdától félnek:)"

fokabacsi 2011.03.14. 12:50:25

@mikmuk:" hogy ma Mo-n büntetlenül masírozik egy félkatonai banda," még mindig nem értem a kínlódásodat !mi az, hogy masírozik? Aki nem buzi, az elfogadja, hogy a demokráciában akinek olyan kedve van, az menetelhessen, ha neki az tetszik ! Azért demokrácia. A demokráciához az is hozzátartozik, hogy az én demokráciám addig tart míg másnak hátrányára nincs ! Nem olyan hátrányára, hogy nem lehet lopni betörni nyugodtan , mert meglátják ! A Magyar Nemzeti Gárda még egyetlen cigány bűnözőt sem vágott szájon ! Általam eléggé el nem ítélhető módon !!! De cigánybűnözők már törték össze a Gárdisták , vagy az éppen akkor arra járók autóját !! Vagy úgy gondolod nekik ezt is lehet???
Hogy mi lesz, ha az én lépcsőházam előtt menetelnek?? Örülök nekik , rendes becsületes Magyar emberek , és én nem félek, mert nem rablásból lopásból tartom fenn magamat . Akinek meg vaj van a füle mögött az jól teszi ha fél ! Mint az a félcédulás cigány vezér, aki a kis értékű lopások elleni törvény életbe lépésekor kijelentette : megint egy rasszista , cigányellenes törvény ! :-))) NOORMÁÁÁÁLIS???????

kyncza 2011.03.14. 12:52:34

@Csigafattyú: akkor valaki világosítson fel legyen szívese! Mivel még parittyával se rendelkezünk, továbbá katonai, rendőri ruhánk sincs, ezért nem értem a félkatonai szervezet megjelölést.

Ha az azonos öltözködéstől, és a meneteléstől leszünk félk. szervezet, akkor bármelyik iskola diákjaira rá lehet fogni ezt!(mondjuk ünnepnapokon)

cutcopy 2011.03.14. 12:57:25

- Tibor de ez nem történt meg
- Nem baj akár meg is történhetett volna

Hát igen sok saját kreált hazugsága közt elvész a másoké.. nem is tett sajtó helyreigazítást azóta sem..!

Conv · http://www.i-honlapkeszites.hu 2011.03.14. 12:59:50

@mikmuk:
még mindig nem meséltél nekem a megoldásról, ezt várom.
persze az alpári stílus néhány elemét is kiemelhetnéd a kommentemből, hogy tudjam mi az ami alpári benne, majd legközelebb nem használom :)
A dzsajbim egy rasszista, vallási szeparatista szerveződés, hiszen kifejezetten egy etnikum tagjait, megkülönböztető módon működik :)
Szar ügy, de igy van. Tudod nem csak az a rasszista aki fehér, hanem bárki aki szervezett vagy szervezetlen formában, nagy publicitással vagy kis közösségben, megkülönbözteti nemzetiségi vagy vallási alapon másoktól önmagát és közösségét.

@Csigafattyú: nem félkatonai szervezet egyik sem.
félkatonai szervezet volt a kés és zöld ÁVH, a nemzetőrség 56-ban, a munkásőrság 56 után, de a KISZ Ifjú Gárdája sem és a Cserkés Szövetség sem.
a z egyenruha viselős, alakzatban vonulós duma nem jogi meghatározás, hanem máig nem tudni milyen libbant barom által Kolompárék szájába adott definíció mely sehol nem lelhető fel jogi vagy szervezeti definícióként:

“Félkatonai jelleg: nyilvános rendezvényen, mások által láthatóan egyenruhát, egyenruha-részeket viselő, vagy minden megjelent azonos öltözködése/magatartása által fegyveres testületekre jellemző megjelenést és magatartást mutató, nyilvános szereplésével közhatalmú funkciót átvevő vagy erre kísérletet tevő, félkatonai magatartásával állampolgárok jelentős számában félelmet keltő, katonai jellegű belső szervezettségű”

A Zrínyi Miklós Katonai Egyetemi számára készített tankönyvben politikai stratégiai hadászati tankönyvi definíció szerint; félkatonai szervezeteknek, nem kritériuma az egyenruha viselés, de alapvető kritériuma, hogy felfegyverzett és harci feladatok elvégzésére is alkalmas szervezet, amely ha hivatalos állami szervezet is, nem tartozik a reguláris hadsereg kötelékébe.
Azonban ez egy rakás kitételt még megkíván, mivel ez alapján a vadásztársaságok is azok lehetnének, ám mégsem.

szaktatar 2011.03.14. 13:34:51

@Csigafattyú:
"ami tény az tény, definíció szerint a Gárda tényleg félkatonai szervezet"

Arkan Tigrisei, vagy Seselj csetnikjei azok félkatonai szervezetek voltak. az mg korántsem az...

tiborc2008 2011.03.14. 13:36:00

Magukat baloldalinak hazudó milliárdosok pártjának előbb-utóbb vissza kell térniük szemkilövöldöztető ocsmánycsótányhoz. Igaz, hogy totálisan jellemtelen, viszont agyilag nem ilyen szerényen bútorozott, mint ez a szerencsétlen szanyi.

Horizont 2011.03.14. 13:38:35

Szeretném ha valaki ide írná sorban, hogy hol hogyan vertek meg bárkit a gárdások. Tényleg nagyon érdekelne, és még sehol nem olvastam ilyenről pedig gondolom a mindenkori hatalom vért izzadva és vért pisilve erőlködött hogy írjon ilyenről.
Ebben az (idős)korban(:D) nőneműként persze azt szeretném ha mindenki betartaná a törvényeket, írott és íratlant és akkor minden szép és jó lenne. De mivel ebben a korban már nem nagyon hiszek a mesékben, marad a gárda...:) Ha már Pintér elfelejtette betartani amit ígért:(((

,,i, 2011.03.14. 14:03:40

@mikmuk: vannak csinos polgárőr lányok, szép szőke-barna leányok :)
DE jutok nőhöz, nem kell emiatt befogadnom őket és nem férne bele a többségük felfogásába (a pornós lányéba talán)

a humorlapot amit küldtél már ismertem. nézzük hogy hazudozik egy álbuddhista cigány:

"Cigány vagyok. Magyarországon születtem és nevelkedtem, de nem tartom magam magyarnak - cigány vagyok."

bíróságon bezzeg magyar :D

"Ahol mi lakunk, ahol nincs vezetékes víz, sem közvilágítás, sem csatornázás – bár néhány méterrel odébb, a nem cigányok utcáiban mindezek megtalálhatók."

mi lett a szocpollakásokkal???

"A cigányság szempontjából Magyarországon a demokrácia nem igazán demokrácia, mert nekünk nincs hangunk. Ezért hívom magam cigánynak és nem magyarnak. "

több a kelleténél..

"A telepen kívül cigánynak lenni megaláztatást jelent. Keményen kell harcolnunk, hogy megfeleljünk a társadalmi elvárásoknak, kétszer, háromszor keményebben, mint a magyaroknak. Az iskolában háromszor annyit kell tanulnunk, mint egy magyar gyereknek, végül mégsem jutunk megfelelő oktatáshoz és munkához. Az “ingyenes” középiskola és főiskola hozzánk nem ér el."

visítok a röhögéstől! ezt a hazug gecit!

"A buszon és a metrón mindig kissé távolabb állnak tőlem, mindig van körülöttem hely. "

esetleg ha szólnál a rokonaidnak hogy ne késekkel masírozzanak..

"Tudomány… Tudás… Nekünk nem jut megfelelő oktatás. A magyarok azt mondják, ugyanolyan jogunk van tanulni, mint nekik. Ez igaz is. Jogunk van. Elméletben. A gyakorlat azonban egészen más. Mindjárt az elején, 6 éves korban a cigány gyerekek 25%-át szellemileg visszamaradottnak ítélik. "

szólj mán a rokonnak ne cigizzen, igyon rivotrilezzen már terhesen! persze ez nem igaz csak ha mszp-s mondja, mindenki más csak rágalmaz. villamoson magam hallottam gyerekes cigány nő szájából, egymással üvöltöztek "aggyá mán!"

"Dhammamitrává, a buddhista tan barátjává váltam. Itt Magyarországon azonban továbbra is csak magyar buddhisták voltak, és én nem találtam velük a közös hangot. "

"Mi nem az alapján ítéljük meg magunkat, hogy mennyi időt töltünk meditációval."

mert nem vagy buddhista te gyökér. csak egy rasszista

"Mi, a dhammamitrák, a hálózat irányítói úgy döntöttünk, hogy nagyon óvatosan engedünk csak be középosztály-belieket, mert az a tapasztalatunk, hogy átveszik az irányítást, és kiszavaznak bennünket. Nem-cigányok jöhetnek, dolgozhatnak velünk, megfizetjük a munkájukat a tanításban vagy az adminisztrációban."

ne légy nálunk okosabb..

"Amikor A Tan Kapuja Buddhista Egyháznak dolgoztam nem voltam elég buddhista. Nem akarom, hogy bárki is azt mondja nekem, hogy nem vagyok elég jó."

katolikus is úgy voltál hogy "rák egye ki a beledet, devla pusztíccson" :D

www.dzsajbhim.hu/orsos-janos-indiai-utakon-ciganyuton/

kommentek:

5 | tenigl
2009. szeptember 25. 00:57

János!
Sok szépet és igazat írsz. Egy kérdést azért felvetnék. Kiket nevezel te „fehér gazdinak”? Lankó József tisztelendő urat, aki a sokadik cigány gyereket fogadja örökbe és neveli fel a sajátjaként? Derdák Tibort, aki a Kis Tigris volt, s az Ambedkar jelenlegi igazgatója, Heindl Pétert, akik jelenleg egymaga karolja fel az ország egyik legszegényebb falujának gyerekeit? Csovcsics Erikát, aki sok éven át volt a Gandhi Gimnázium igazgatója? Esetleg jómagamat, aki egy cigány faluban élek, cigány a feleségem és a nevelt lányom, no meg az összes itteni barátom? Mit szeretnél? Apartheidet a cigány fiatalok oktatásában? Bölcs gondolat ez?
Takács László

7 | tenigl
2009. november 5. 08:03

Kedves Tibor!
Szükségtelen elgondolkodnom azon vajon kiről ír Orsós János, tekintve, hogy ezirányú vélekedéseidet te is, ő is sok ízben és sok helyen kinyilvánította már.
Mindazonáltal emlékeztetlek, szemet vetni arra lehet ami a másé.
Jómagam igencsak azelőtt v etettem szemet cigány és cigány fiatalok oktatására, mielőtt „épületek voltak, vagyon, állások, siker, pénz, csillogás”, mely néked és Jánosnak oly szükséges, nekem viszont, ksatrija büszkeségem mián - ha már a kasztokkal példálózol - talmi hiábavalóság.
Ezzel együtt érdeklődéssel követem sorsotok további alakulását, igen sok jót és hasznosat látok abban, mit Észak-Magyarországon csináltok, s remélhetőleg, ha elnyugodott buddhista szívedben a harag és sértődöttség számos területén az életnek együttműködhetünk még. Ha most nem, hát egy következő születésben, mert történetünknek nincsen vége, ezt nekem bízvást elhiheted.
Baráti üdvözlettel:
Tenigl Takács László

Húsleves 2011.03.14. 14:04:18

Nos, eltelt már a nagy égés óta egy nap, és továbbra sem látom a hatását a blogokon kívül sehol. Szinte attól tartok, ha elmesélném valakiknek, el se nagyon hinnék, kivéve ha tényleg meg is hallgatják a hangfelvételeket. Még mindig nem értem: miért nincsenek tele a tévék (a jobboldali tévék sem) ezzel a hírrel? Miért nem mutatják be ország-világnak, hogy milyen vastag bőr van Szanyi mocskos pofáján, hogy még akkor sem ismeri el amit művelt, amikor megtudja az igazságot? Hogy lesznek ezek a tetvek így valaha is kitakarítva a közéletből? Meddig folytathatják még a műrettegést, a fasisztázást és az uszítást?
Az indexen például ez a cikk jelent meg ma:
index.hu/velemeny/2011/03/14/ahol_megszunt_magyarorszag/
Ez már tényleg holokausztipar, ahogy a jobbikosok mondják.

szorokin · http://quauaua.tumblr.com 2011.03.14. 14:07:03

@mikmuk:

van egy terminus/szakszó erre a jelenségre, amiről ez a cikk szól:
index.hu/velemeny/2011/03/14/ahol_megszunt_magyarorszag/

morális pánik.
amikor pukkad a polgár, akkor tevékenykedi/teszi a morális pánikot.

szorokin · http://quauaua.tumblr.com 2011.03.14. 14:09:27

konkrétan a ballib polgárnak kellett morális pánikba esnie, és ájvékolnia, definíció szerint, CSAK AZÉRT, MERT BALLIB és a szekértábor a hű katonát szereti, értékeli, pénzeli.

(F)ordító · http://aztirjaa.blogspot.hu/ 2011.03.14. 14:12:21

az egész magyar sajtó két pofára zabálja, amit szanyi és az mszp feltálal. az ügy legalább annyira az ő szégyenük, mint szanyié. egyik sajtós sem volt képes legalább telefonálni egyet a polgármesteri hivatalba, hogy tényleg? de sajnos nem. a média jó disznó módjára továbbra is a régi gazda mocskát kívánja enni.

szorokin · http://quauaua.tumblr.com 2011.03.14. 14:13:01

ilyenkor mindig az jut eszembe, h a kedves ájvékoló, cigány & demokráciaféltő liberális honpolgár
1, azaz 1 egész hétre költözzön "le" , - a hűvösvölgyi/rózsadombi/budai polgári villájából v csak belvárosi körfolyosós polgári lakából, - pl BAZ megye egy tetszőleges kis falucskájába, és nézze meg milyen ott az élet, mennyire vannak elnyomva és kik .... ill kik félnek kitől és mennyire ....

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2011.03.14. 14:30:04

Pont ma dicsekedtem, hogy itt milyen béke van a szűrés bevezetése óta, és nem ugrotok a trolloknak. Ne hozzatok rám szégyent! :)

Horizont 2011.03.14. 14:37:04

@szorokin: Hát ez az! Miért nem ellenőrzik le, ha szerintük ezekből egy szó sem igaz? Ha már annyira verik a seggüket a földhöz értük, akkor menjenek el oda pl. Gyöngyöspatára és győződjenek meg hol az igazság.És ha a cigányoknál van akkor védjék meg cigány testvéreiket. De ha nem náluk az igazság....akkor fogják már be végre a szájukat. És lépjenek a tettek mezejére végre.

.Pierre Bezuhov. · http://www.youtube.com/watch?v=ddk-Q6hXvFk 2011.03.14. 14:49:47

@Conv: persze-persze. tájékozódás, meg objektivitás, az! meg kiskunlacháza! ;))

amúgy meg kár azért az utolsó mondatért.
szanyi értelmi fogyatékos (pl mint matolcsy, csak előbbi nem gazdasági szuper miniszter), tomkát meg egy patkány.

Horizont 2011.03.14. 15:00:34

@.Pierre Bezuhov.: Igen melléfogtak Kiskunlacháza ügyében, nem volt helyes. De történt valami a cigányokkal? Megverték őket a kislányért cserébe? Felhúztak valakit egy villanyoszlopra? Kizavarták onnan őket a nagyvilágba? Volt egy demonstráció ahol beszéltek a cigánybűnözésről. Na ennél nagyobb melléfogás sose legyen! És a számtalan kisöreg akiket otthonukban öltek meg? Rendőrségi nyomozás által bizonyítottan cigány elkövetőkkel? Ahhoz egy szavad sincs? Emlékszel még a hétesi telep utolsó magyar lakosára a 92 éves Erzsike nénire akit agyonvertek? Nem értelek isten bizony!Kiket védesz te? És miért?

Nurrddin 2011.03.14. 15:06:24

@.Pierre Bezuhov.: mi van kiskunlacházával?
elkapták a falu bolondját, akiből míg nem volt ügyvédje kivertek egy beismerő vallomást...
ha leviszlek a pincébe te is bevallod akár az ősrobbanás elkövetését is félóra után
azóta kuss van a médiában
miközben az egész falu tudja hogy egy bűnbak a gyerek, egyszerűen azért nem lehet kideríteni, mert az a TÖBBSÉGI társadalom számára már túl sok lenne
ugyanez a helyzet a tényői "öngyilkossággal", inkább fussanak az elkövetők, minthogy az olaszliszkához hasonló felháborodás söpörjön végig

Horizont 2011.03.14. 15:17:47

@Nurrddin: Na de ha nincs bizonyítékod nem állíthatod ezt.

.Pierre Bezuhov. · http://www.youtube.com/watch?v=ddk-Q6hXvFk 2011.03.14. 15:17:51

@Horizont: felesleges bla-bla.
ezzel azt ecseteltem, hogy a "többdiplomás" jobbikos pereputty ugyanígy bizonyság nélkül csinált magából cirkuszi majmot. mert ugyebár conv barátunk azt találta mondani, hogy ők ilyet aztán sose. de hozhatta volna a westbalkánt is.

@Nurrddin: kitalálom! a kuruc írta meg ezt a tuti igazságot :)
meg ugyebár a cigánybűnözésre igény van.... így hát szegíny ártatlan gyerek...

Csigafattyú 2011.03.14. 15:27:10

@kyncza: Félkatonai szervezet az, amelyik formaruhát visel és katonai jellegű fegyelmet tart fenn, vagyis parancsnokok, beosztottak és parancsok vannak. Mint látod, ebbe igen sok szervezet belefér, például a biztonsági cégek is. Szinte minden cég vagy szervezet, amelyik veszélyes körülmények között dolgozik vagy nagy értékekért felel, félkatonai jellegű.

kamasuka 2011.03.14. 15:29:35

Miután az index lehozza a vastagbőr posztját, felkerül ez a címlapra:

index.hu/velemeny/2011/03/14/ahol_megszunt_magyarorszag/

:)

Csigafattyú 2011.03.14. 15:29:36

@szaktatar: Arkan Tigrisei nem félkatonai szervezet, hanem szabadcsapat. Az, hogy egyes újságírók félkatonainak nevezik az angol "paramilitary" kifejezésből tükörfordítva, ami véletlenül sem azonos a magyar "félkatonai" szó jelentésével (nincs is megfelelője a magyarban, ahogy számos angolszász katonai-tengerészeti kifejezésnek), nem jelenti, hogy azok. A félkatonaiság legfőbb ismérve éppen a fegyverek és a fegyveres kiképzés jellemző hiánya. (Azért jellemző, mert a postának is vannak ugyan fegyveres alkalmazottai, de nem ez a fő tevékenységük.)

kamasuka 2011.03.14. 15:30:56

@Pistie:
jobbos sajtó = MTV, TV2, Duna, MTI

Muhaha, már bocs, muhaha!

kamasuka 2011.03.14. 15:33:09

@.Pierre Bezuhov.:
Bocs, de amit Tomcat elkezdett, az nem Japánnal egyidőben kezdődött. A csúcspontja volt vasárnap.

Horizont 2011.03.14. 15:33:55

@.Pierre Bezuhov.:
Mindig leblablázol:) Mindig a beletiporsz a lelkembe:DDDD Mindig többet várok:)

hoplita 2011.03.14. 15:34:15

@.Pierre Bezuhov.:
Cirkuszi majmot itt csak te csinálsz magadból.
De téged tolerálunk, te amolyan házibolond vagy mán itten, jó ideje.:)
Úgyhogy mongyad, vezze'....még..! Még!!!!

Conv · http://www.i-honlapkeszites.hu 2011.03.14. 15:34:42

@.Pierre Bezuhov.:
kiskunlacházán ugye nem lehetett tudni ki az elkövető, a rendőrség állásfoglalása alapján, akik be is gyűjtöttek 3 cigányt, kezdődött a dolog :) ez azért nem ugyanaz, ha a rendőrség hivatalos bejelentése alapján vádolnak valakit (még ha ártatlanul is) mint ha lófasz alapján.

a westbalkános történetben pedig szemtanuk elmondása alapján történt a dolog.
Valóban elhangzott a késelés mint pánikkeltés (nem jobbikos szájából) mint azt bevallotta a jóember aki ezzel a felkiáltással akart utat csinálni magának, s ebből alakult ki a pánik.
szóval itt sem kamura, hanem szemtanuk beszámolója alapján terjedt el a hír, valós alappal, valóban azért tört ki a pánik, mert azt hitte a tömeg, késelés történik .

de ezeket Te is tudod bezu, csak az a libbant, balos troll véred nem hagy nyugodni :)

kamasuka 2011.03.14. 15:36:22

@Pistie:
" mondjuk az EP a napokban(!) megszavazta h elmarasztalják Mo-ot a médiatv miatt, és nem csak a gonosz baloldaliak szavazták meg, akik ugye rossz hírünket keltik szerte e világban, hanem még a néppártiak is. Blama ez is, mégis titok maradt "

Látszik, hogy nem nézel híradót meg jobbos műsorokat. Ráadásul tök értelmetlen dolgot szavaztak meg.

www.hirtv.hu/belfold?article_id=369315&highlight_text=ep
www.hirtv.hu/belfold?article_id=369040&highlight_text=ep
www.hirtv.hu/kulfold?article_id=369011&highlight_text=ep

Húsleves 2011.03.14. 15:41:23

@,,i,:
Sikerült keresztülrágnom magam azon az uszító szarságon amit belinkeltél.
www.dzsajbhim.hu/orsos-janos-indiai-utakon-ciganyuton/
Kb. egy olyan, kettesre, vagy hármasra értékelt szakdolgozat szintjének felel meg, amelyhez a jószándékú tutor éppen csak annyival járult hozzá, hogy ötször visszaadta, újabb és újabb apró megjegyzésekkel, amelyek még jobbá, szemléletesebbé, és hatásosabbá tehetik azt.
Úgyhogy nem volt könnyű olvasmány, de ezért a komentért megérte:

--------------------------

4 | Fürjesné Zsóka

2009. augusztus 26. 21:27

Kedves Jani!

Fiatal korod ellenére, izgalmas és tartalmas életút áll mögötted. Amióta ismerlek, próbálom megfejteni a titkodat. Sokszor töprengtem azon, hogy annak ellenére, amit naponta megélsz a másságod miatt, hogyan tudsz mégis olyan mélységes, bölcs nyugalommal és szeretettel fordulni minden ember felé? A titok nyitját akkor kezdtem sejteni, amikor először találkoztam édesanyáddal. Törékeny alkata ellenére valami sejtelmes varázserő árad Belőle. Neked is jutott bőven ebből az erőből. Szeretnék egyszer eljutni abba az Akác utca közelében lévő erdőbe, és megtapasztalni azt az őserőt, amit magadba gyűjtöttél gyermekkorodban. Most már tudom, hogy ez az őserő, és a családod körében megélt szeretet ereje kísér mindenütt, és segít valóra váltani az álmaidat. A végtelen nyugalmad pedig abból a tudatból ered, hogy a „fehér gazdik „hatalma fölött, bizony van egy bölcsebb és erősebb hatalom. Bocsáss meg azoknak, akik a szellemi vakságuk miatt elkerülnek, hiszen nem tudják, mit veszítenek.
További szép életutat és sok-sok megvalósult álmot kívánok! Szeretettel: Zsóka

hoplita 2011.03.14. 15:42:14

@Csigafattyú:

".......A félkatonaiság legfőbb ismérve éppen a fegyverek és a fegyveres kiképzés jellemző hiánya...."

Ezt gondold át, mer' így marhaság.:)

hoplita 2011.03.14. 15:45:59

@Húsleves:
Ez tényleg jó...:))))))))))

Rákattintottam én is....de a budista cigányok nekem egy kicsit erősek vótak....sajnos az én korlátolt agyam nem képes ilyet befogadni.:DDDDDDD
Szegény Gautama Sakjamúni....ha ezt megérhette vóna...!:)))))))))))))))))))

fokabacsi 2011.03.14. 15:46:55

" Horizont 2011.03.14. 13:38:35
Szeretném ha valaki ide írná sorban, hogy hol hogyan vertek meg bárkit a gárdások. Tényleg nagyon érdekelne, és még sehol nem olvastam ilyenről pedig gondolom a mindenkori hatalom vért izzadva és vért pisilve erőlködött hogy írjon ilyenről.
Ebben az (idős)korban(:D) nőneműként persze azt szeretném ha mindenki betartaná a törvényeket, írott és íratlant és akkor minden szép és jó lenne. De mivel ebben a korban már nem nagyon hiszek a mesékben, marad a gárda...:) Ha már Pintér elfelejtette betartani amit ígért:((( "

Horizont 2011.03.14. 15:48:36

Hahaha ez humoros válasz: "A Jobbik elvárja Szanyi Tibor szocialista képviselőtől, hogy ha igazat állít Gyöngyöspatával kapcsolatban, akkor "egy marék hamut szolgáltasson be bizonyítékként", ha viszont hamisat állított, akkor "hintse fejét (...) hamuval". Az ellenzéki párt vasárnap közölte: a Jobbik nem éget keresztet."
Na ez viszont jó: "Vona Gábor a párt elnöke ez alkalomból úgy fogalmazott, hogy "magyarpárti tüntetést" tartottak a községben."

Nurrddin 2011.03.14. 15:56:18

@hoplita: a szamuráj cigánytól, már csak egy lépés a buddhista cigány
márpedig a szamurájos fajtából sok hirdeti magát a faxbukon és társain

hoplita 2011.03.14. 16:01:45

@Nurrddin:
Azok a sintoista romákok vazzeg...azok csipázzák a katanákokat, avval kelnek, fekszenek.
Nagyon tagolt ám a mi cigó pereputtyunk..:)

Húsleves 2011.03.14. 16:01:53

@Horizont:
A Jobbik nagyon gyenge választ adott erre, a FIDESZ meg semmijet. Pedig most szarrá lehetne égetni ezt a barom Szanyit. A baloldali média sokkal profibban szokta kezelni az ilyen magaslabdákat.

mikmuk 2011.03.14. 16:02:58

@kyncza: amikor kifogysz az érvekből akkor előjön belőled az ősember? szegény anyukád....biztos nem büszke rád ilyenkor. Ha jóba vagy a gárdistákkal, akkor költözz közéjük, dolgozz nekik, nincs ezzel baj, nyilván ez a te döntésed. Az meg az én döntésem, hogy mi a véleményem rólad, és a gárdista csapatokról. good luck!

Nurrddin 2011.03.14. 16:08:46

off
hogy én is dicsekedjek indiai haversággal, íme:
www.fotohaz.hu/fotoarena/showphoto.php?photo=87769&size=big&password=&sort=1&cat=512

bár ezek jaisalmeri mozlimok, kétségtelenül olybá tűnnek mint a cigók, ám jobb ha ezt a hasonlóságot nem említed előttük
a saját biztonságod érdekében

-amúgy ottlétem alatt a többsége egyfajta haver lett, ezért is álltak be csoportba a gépem elé
...én meg hálátlanul viccet csináltam a képből
on

Nurrddin 2011.03.14. 16:11:46

@hoplita: nem tudhatod hogy sintoista roma, vagy zenmore....
nincs rájuk írva

Húsleves 2011.03.14. 16:18:34

@Nurrddin: az viszont rájuk van írva, hogy a Soros alapítvány jól megdolgozta őket. Agymosott zombik.

Horizont 2011.03.14. 16:18:43

@Húsleves:
Szerintem meg humoros volt a Jobbik válasza. Mit lehet erre az egészre mondani nekik?
Ez mindent vitt nálam: "egy marék hamut szolgáltasson be bizonyítékként" .
A kettős kereszt felgyújtásának a maradványából:DDDDD

mikmuk 2011.03.14. 16:19:53

@Conv: tudod, sokan, sokfélét összehordanak a sajókazai iskolával és az ott működő szervezettel kapcsolatosan, többek között te is. Sajnos ebből az derül ki, A) nem jártak az iskolában/a szervezetnél B) jobb híján gyalázkodnak. Csak a példa kedvéért: nem csak cigányok járnak a középiskolába sajókazán. Menj oda és nézd meg, beszélgess az iskolát vezető emberekkel. Én megtettem, nem haltam bele. Az alpári stílusodról csak annyit, hogy mielőtt lehülyézel valakit, próbálj logikusan gondolkodni (hidd el menni fog), nehogy rád ragadjon a hülye billog:)

Húsleves 2011.03.14. 16:31:31

@Horizont: nem mondom, hogy nem volt humoros, de ez nem elég ahhoz, hogy Szanyit eltakarítsák. Hallhattad a hangfelvételen, hogy egy cseppet se jött zavarba, amikor megtudta, hogy szívatták, sőt - ezt most komolyan mondom - meglepően jól feltalálta magát. Ennek az embernek, meg a hozzá hasonlóknak olyan vastag a pofáján a bőr, hogy ezt a finom jobbikos humort meg sem hallja.

Horizont 2011.03.14. 16:37:57

@Húsleves:
Szanyit nem lehet csak úgy eltakarítani!Egy tankkal legfeljebb:)
Szívós, küzdő, odateszi magát, és hozza a maximumot:) Na én szerintem ugyan nem, hanem azok szerint akik beszavazták! Nekem már az ilyen politikustól felszínre tör a mélyből a szadista rejtett énem:)

Húsleves 2011.03.14. 16:55:11

@Horizont:
Ja, és hogy mit lehet erre az egészre mondani nekik? Hát először is azokat, amiket Tomcat is elmondott, csak nem egy - a média egészéhez képest - szűk internetes fórumon, hanem teljes nyilvánosság előtt.

Azután meg lehetne még toldani a következőkkel:
- szándékában áll-e hivatalosan elnézést kérni a Jobbiktól és személy szerint Zagyva György Gyulától?
- szándékában áll-e elnézést kérni a FIDESZ-től?
- mi a véleménye a Jobbik által "holokausztipar"-nak nevezett tevékenységről?
- felelős politikusnak tartja magát?
- szavahihetőnek tartja magát?
- lemond-e a mentelmi jogáról, ha ezt kérik tőle?
- ha nem, akkor miféle "képviselői mentelmi jog mögé bújt jobbikos képviselők"-ről is beszél?
- hány cigány és zsidó köszönte meg a gyors és hatékony segítségét?
- mennyit használt ez szerinte a cigányoknak és a zsidóknak?
stb.

A lényeg, hogy sok emberhez eljusson

Húsleves 2011.03.14. 16:59:03

@Horizont:
"Szanyit nem lehet csak úgy eltakarítani!"
Szerintem sem. De legalább le kell járatni, amennyire lehet. Ezért jobb még ma is a baloldal médiája, mert ha ők találnak fogást a jobboldalon, akkor hatékonyan telekürtölik vele a világot.

.Pierre Bezuhov. · http://www.youtube.com/watch?v=ddk-Q6hXvFk 2011.03.14. 17:33:53

@Conv: persze-persze-persze. utólag már nem is oly ronda ez a bizonyítvány :)

Horizont 2011.03.14. 17:50:02

@Húsleves:
Igen lehetett volna nagyon sok mindent kérdezni és mondani. De hiába parlamenti párt a Jobbik nem ad teret nekik a mai magyar média. Csak ha már nagyon nagyon muszáj akkor ad róluk hírt, azt is csak jobbára akkor ha negatív a hír. Most is csak azon rugóznak, hogy milyen hadseregnyi erővel vonult fel a félkatonai szervezetként megjelölt és betiltott Gárda, de azzal már az illetékes helyeken senki nem foglalkozik, hogy mi is történik valójában Gyöngyöspatán! Addig se jutnak el az illetékesek, hogy nem lenne szükségük az embereknek a Gárdára ha ezekre az ügyekre is lenne rendőrségünk. A terrorelhárításra kell még 800 millió forint, mert megnövekedett a terror veszély és meg kell védeni hazánk méltóságait. Csak hazánk méltósága nincs megvédve!

Húsleves 2011.03.14. 17:59:14

@Horizont: igen, sajnos pontosan úgy van, ahogy írtad. De azért a jobbik is lehetne okosabb. Nem kellene olyanokat írkálniuk (néha sem), hogy "büdös cigányok", mert ezzel pont a liberálisok malmára hajtják a vizet, csak következetesen ragaszkodni hozzá, hogy el kell utasítani mindenféle kivételezést, és meg kell védeni bárkit, aki veszélyben van. Ha magyarok vannak veszélyben, akkor azokat.

val 2011.03.14. 18:12:01

@VT22: "EBBŐL SE LESZ INDEX CÍMLAP!!!"
Kint volt. Hétfőn hajnalban. 4:30-ig biztosan, hogy mikor vették le, azt nem tudom, de gondolom, hogy 8 előtt. Méghozzá sürgősen. Azóta fegyveres betyárokról hazudnak, ahogy szoktak. :)

Csigafattyú 2011.03.14. 18:12:12

Na jó estét. Félkatonai témában: az Akadémiai Értelmező Kéziszótár a következőt írja a "félkatonai" definíciójaként:

félkatonai (3) mn sajtó A katonaság szervezeti rendjéhez (, felfegyverzettségéhez) hasonló, de a hadsereg kötelékébe nem tartozó szervezet, mozgalom, egység.

Remélem, feltűnt, hogy a felfegyverzettséget zárójelben említi, tehát nem elengedhetetlen feltétel.

Horizont 2011.03.14. 18:21:03

@Húsleves: Tudod ellenzékben sokkal több mindent megengedhetnek a pártok maguknak. Lásd: Fidesz 8 évig. Nem helyes. Nem szép a "büdös cigány " jelző, de talán ki is érdemlik akikre ragasszák. Nem ezzel van a probléma, hanem jó magyar szokás szerint az általánosítással. Tehát sokan (nem a Jobbik) meg vannak győződve, hogy MINDEN cigány büdös cigány. Pedig ez nem így van. Isten bizony nagyon sajnálom azokat a rendes cigányokat akiknek így kell itt nálunk élnie.Ez lehet az igazán nagy tragédia. A legnagyobb bűnös mindebben a politika amelyik hagyta a végsőkig elfajulni a dolgokat. Innen nem sok visszaút van. Szinte semmi.

Conv · http://www.i-honlapkeszites.hu 2011.03.14. 18:23:16

@.Pierre Bezuhov.:

értem én, ha a jobbik rendőrségi közlemény után ugyanazt elmondja cigányról, amit a hivatalos rendőrségi közlemény, akkor az szegénységi bizonyítvány, ha libbant, vagy balos, légből kapott ellenőrizetlen, alapban lehetetlen dolgokat állít, az bölcsesség. :)

@mikmuk:
"tudod, sokan, sokfélét összehordanak a sajókazai iskolával és az ott működő szervezettel kapcsolatosan, többek között te is. Sajnos ebből az derül ki, A) nem jártak az iskolában/a szervezetnél B) jobb híján gyalázkodnak."

ezeket amikről kértem a véleményed, a balos sajtó hozta le és tálalta, nem beszélve a köztársasági elnökről :)

húzd azt a sapit szépen jobban a szemedbe, mert kilóg a trollfül :)

@Húsleves:
"Nem kellene olyanokat írkálniuk (néha sem), hogy "büdös cigányok" "
miért ne mondaná ki valaki a valós jellemzőket?
"el kell utasítani mindenféle kivételezést, és meg kell védeni bárkit"
a gárda cigányokat is menekített már ki (segített a költözésben amikor a segítségüket kérték az uzsorásbanda miatt, a cigányok házait is védték az árvíznél, még akkor is amikor mint a nol és az index is kénytelen-kelletlen megírta, -mert lehetetlen volt a videóból kivágni - a cigányok az épülő védelmi sánc mögül gúnyolták őket, ahelyett, hogy segítettek volna a védekezésben, és persze akkor is amikor egymásnak adogatták a zsákokat, cigányok, gárdisták vegyesen.)

Conv · http://www.i-honlapkeszites.hu 2011.03.14. 18:31:03

@Horizont:

fura, én ismerek cigányt aki rendesen dolgozik (együtt dolgoztam vele, ő is informatikus, nem is rossz ) és amikor felmerült a büdös cigány és cigánybűnöző kifejezés a melóhelyen, kellemetlenül éreztem magam és csitítgattam a kollégát, de megnyugtatott, hogy ne legyen lelkifurdalásom, azok akik normálisan beilleszkedtek, pl ő és a családja, elsődlegesen magyarnak vallják magukat és tudják, hogy nem rájuk gondol aki cigánybűnözőket, büdös cigányokat emleget. Ilyenkor eszébe sem jut a dolog, hogy azonosítsa magát azzal a csoporttal, csak mert ő is cigány. Akikre ilyenkor gondolnak, azokhoz neki semmi köze, és ugyanaz a véleménye róluk, mint minden tisztességes embernek: kártékonyak.

Horizont 2011.03.14. 18:33:57

@Conv: Na akkor ez így van jól és ennek én örülök.

mikmuk 2011.03.14. 18:53:51

@Conv: hűha, te aztán nagyon okos vagy!!! ilyen fantasztikus képességgel esetleg többre is vihetnéd, mint hogy hülyeségeket beszélsz itten. Nagy sajnálatodra közlöm, hogy nem vagyok troll, olvasd el a kommentjeimet és akkor láthatod, hogy talán higgadtabban válaszolok sokak hülyeségére (pl a tiédre), mint szokásos, illetve nem gyalázkodok. Tudod, a gárdisták ajnározásától csak szimplán felfordul a gyomrom, de ha neked és itteni barátaidnak ez a troll, akkor még egy kicsit tájékozódjatok. A sajókazai iskolát pedig látogasd meg, akkor talán egyszer érdemben is lehet veled vitatkozni, nem csak vagdalkozni fogsz. A sapkát valóban ki kéne húznod a szemedből, mert nem nagyon látsz tőle:)

Conv · http://www.i-honlapkeszites.hu 2011.03.14. 19:14:14

@mikmuk:
megnéztem a kommentjeid. nem nehéz, csak itt kommenteltél eddig.
folyamatosan hülyeségeket beszélsz. kezdve a félkatonai szervezettel ami szerinted a gárda.
nem gyalázkodsz csak fekete köcsögözöl (ami nem baj, csak az irányt tévesztetted el)

semmiféle ajnározás nincs a gárdával kapcsolatban, csupán tényeket írtam, miként a sajókazai cigányokkal kapcsolatban is. ezekre a tényekre még mindig nem válaszoltál.
vagy szerinted nem tények, hanem az index, a nol és a köztársasági elnök is hazudozik, rágalmazza a cigányokat?

de győzz meg, mesélj a cigányok jócselekedeteiről és sorold a gárda kiket bántott eddig.
ha csak egy esetet tudsz mondani amikor a gárdisták bántottak egy cigányt, bár mellé esküszöm ezer olyat tudok mondani amikor cigány bántott ártatlan magyart, akár csak azért mert magyar, (fura módon, amióta a nácifasisztarasszista gárda megalakult /rasszista indíttatású/ közösség tagja elleni erőszakkal kapcsolatos büntetőeljárás csak cigányok ellen zajlott le) de még ebben az esetben is megkövetlek és azt mondom, neked van igazad.

fokabacsi 2011.03.14. 19:18:25

@mikmuk" Tudod, a gárdisták ajnározásától csak szimplán felfordul a gyomrom,"
Micsoda kimerítő érv. Arra is gondolj , hogy másvalakinek tőled lehet émelygése. " hogy ma Mo-n büntetlenül masírozik egy félkatonai banda," még mindig nem értem a kínlódásodat !Mi az, hogy masírozik? Aki nem buzi, az elfogadja, hogy a demokráciában akinek olyan kedve van, az menetelhessen, ha neki az tetszik ! Azért demokrácia. A demokráciához az is hozzátartozik, hogy az én demokráciám addig tart míg másnak hátrányára nincs ! Nem olyan hátrányára, hogy nem lehet lopni betörni nyugodtan , mert meglátják ! A Magyar Nemzeti Gárda még egyetlen cigány bűnözőt sem vágott szájon ! Általam eléggé el nem ítélhető módon !!! De cigány bűnözők már törték össze a Gárdisták , vagy az éppen akkor arra járók autóját !! Vagy úgy gondolod nekik ezt is lehet???
Hogy mi lesz, ha az én lépcsőházam előtt menetelnek?? Örülök nekik , rendes becsületes Magyar emberek , és én nem félek, mert nem rablásból lopásból tartom fenn magamat . Akinek meg vaj van a füle mögött az jól teszi ha fél ! Mint az a félcédulás cigány vezér, aki a kis értékű lopások elleni törvény életbe lépésekor kijelentette : megint egy rasszista , cigányellenes törvény ! :-))) NOORMÁÁÁÁLIS???????

Csigorin 2011.03.14. 19:34:09

Olyan egyszeru lenne pedig kihuzni az egesz dolog meregfogat... Csinaljanak riportot nehany gyongyospatai feheremberrel. Akik azt mondjak: nincs kerem semmi szukseg hogy idejojjenek mindenfele felvonulok es megfelemlitseg a falubeli ciganyokat. Ok a szomszedaink, egyutt elunk, jol kijovunk egymassal, hagyjanak bennunket gyongyospataiakat fehereket es ciganyokat egyarant bekeben.

Ennyi lenne a megoldas, es pont is lenne az ugyon. Lehet tanakodni hogy ez miert nem megy :)

Conv · http://www.i-honlapkeszites.hu 2011.03.14. 19:40:02

@Csigorin:
nem kérdezik meg őket, mert: "fasisztákkal nincs párbeszéd" :)

TaTa86. · http://archiregnum.blog.hu 2011.03.14. 19:44:12

@fokabacsi: EGyébként a vicces, hogy Miskolcon működött cigánygárda, és azok bizony rendesen pofánvágták a rakoncátlankodó cigányokat. Itt konkrétan arra kell gondolni, hogy "közmunkásként" börtönviselt kigyúrt állatok járták a buszokat, és ha valamelyik csíra elkezdett őrjöngeni a buszon azt lecsapták.

Érdekes is, hogy ebből egyébként semmi balhé nem lett. Gondolom a lakosok örültek, mert legalább rend volt, a libsiknek meg nem fért bele a rasszistázós világképükbe.

Csigorin 2011.03.14. 19:59:38

@Conv: te, nem lehet hogy a ciganyok terjesztik a fasizmust? aki eltolt korulottuk egy hetet valahogy rogton benaczul...

Pistie 2011.03.14. 20:32:17

@kamasuka: "@Pistie:
jobbos sajtó = MTV, TV2, Duna, MTI

Muhaha, már bocs, muhaha!"

Melyikkel nem értesz egyet? Egyébként ott volt még egy ... is a végén, mert -sajnos- a sor nem ér itt véget.

mikmuk 2011.03.14. 20:32:42

@fokabacsi: ezeket az érveidet már hallottuk, köszönjük. Én is csak ismételni tudom magam, ha ennyire szereted őket, és magadénak érzed őket, akkor hajrá költözz össze velük!!! Ettől még felfordul a gyomrom tőlük, akkor is ha neked ez kevés, ugyanis nincs szükségem sem rád, sem az általad nagyra tartott uniformisba bújt, bakancsos szittya vitézekre. A félkatonai kifejezésről elég rendes polémia alakult itt ki, talán olvasd el. Sokat tanulhatsz belőle. De ennél fontosabb, hogy nincs rájuk szükség, esetleg vasárnaponként összejöhettek és lóról nyilazást és egyéb hagyományokat ápolhatjátok (nem erről szól a gárda alapokirata?.....)

Horizont 2011.03.14. 20:38:55

@mikmuk: Csak azt kívánom neked, hogy költözzön köréd 5 iszonyatos alja cigánycsalád, hívd sűrűn a rendőrséget hiába és utána gyere vissza ide kommentelni - ha még az élők sorában leszel!

mikmuk 2011.03.14. 20:53:27

@Conv: akkor még egyszer: ellentétben veled, én egyetlen kommentelőt sem gyaláztam, a gárdáról, és annak tagjairól mondtam véleményt. Talán ezt megérted.....
Még egy dolgot kéne tisztáznunk (remélem utoljára): bűnöket, kisebbet-nagyobbat, cigányok és nem cigányok egyaránt elkövetnek, a nagy számok törvényei alapján a nem cigányok számszerűen többet (vanak elérhető kutatások ebben a témában). Minden bűnt a normál jogi úton kezelni kell, és ha elégedetlenek vagyunk a felderítéssel, egyebekkel, akkor tenni kell valamit a rendőrséggel, ezért fizetjük őket. Ha nem cigányok által elkövetett, és fel nem derített bűnöket ( pl a kocsimat ellopták valszeg nem cigányok, lásd előbb) a gárda akarja valakin megtorolni, ugyanígy tiltakozni fogok. Ugyanígy nem értenék egyet azzal, ha a gazdag pesti agresszív nem cigány gyerekek (mint azt sok barátom panaszolja) problémájára a gárdát hívná bárki segítségül. Ne masírozzanak ezek sehol!!! Talán megérted.....

mikmuk 2011.03.14. 21:01:33

@Horizont: megint elvesztetetted türelmed és a higgadtságod, pedig már olyan jól alakult a mi kis beszélgetésünk:) mint már mondtam előbb, vannak cigány és nem cigány szomszédaim, mindkét társaságban vannak bűnözők, kezelhetetlen gyerekek, stb. Nem félek tőlük, ahogy neked se kívánom (ennél inteligensebbnek tartom magam), hogy nem cigány bűnözők tépjék le fényes nappal a nyakláncodat a forgalmas utcán (sajnos megtörtént, senki nem hívta a gárdát) vagy egyéb szar helyzetbe kerülj, maradj az élők sorában és higgadtan érvelj.

Conv · http://www.i-honlapkeszites.hu 2011.03.14. 21:07:29

@mikmuk:

"bűnöket, kisebbet-nagyobbat, cigányok és nem cigányok egyaránt elkövetnek, a nagy számok törvényei alapján a nem cigányok számszerűen többet (vanak elérhető kutatások ebben a témában). "

Tisztában vagyok ezekkel a számokkal és arányokkal, cca 6:4 a magyarok javára a bűnözők aránya. A lakosságé pedig 10:0,7 a magyarok javára.
Nos ezek az arányok.
A számok konkrétabb nyelvére fordítva: 100 magyarból 7 a cigány, a bűnözési arányban 100 bűnözőből 40 a cigány. a lakosság arányait és a bűnözési arányt összevetve;
a cigányok 60-szor gyakrabban követnek el bűncselekményt. Statisztikai adat, mely hivatalos. Ha visszaolvasol a vbőrön, megtalálod a linkeket hozzá.

"Minden bűnt a normál jogi úton kezelni kell, és ha elégedetlenek vagyunk a felderítéssel, egyebekkel, akkor tenni kell valamit a rendőrséggel, ezért fizetjük őket. Ha nem cigányok által elkövetett, és fel nem derített bűnöket ( pl a kocsimat ellopták valszeg nem cigányok, lásd előbb) a gárda akarja valakin megtorolni, ugyanígy tiltakozni fogok. "

Ebben egyetértünk, sajnálatos módon azonban jelenleg nem olyan a helyzet, hogy a rendőrség kezelni tudja a problémát, azonban addig is kell vele kezdeni valamit, míg képes lesz kezelni.

"Ne masírozzanak ezek sehol!!! Talán megérted..... "
Persze, megértem, ha okot is mondasz hozzá, hogy miért ne?
Több joguk van járőrözni, masírozni bűnözők által lakott területeken, mint a bűnözőknek bűnözni.
És a jogkövető állampolgárok számára haszna is több van.
Aki nem bűnöző, nem kell félnie, hogy valamin rajtakapják, vagy megakadályozzák bármiben.

Conv · http://www.i-honlapkeszites.hu 2011.03.14. 21:15:18

@mikmuk:
jah, bocsi, kimaradt; ki volt a kommentelő akit gyaláztam?

Ha megtennéd, ha elmondanád végre, hogy mi a bajod a gárdával, vagy egyetlen példát amikor bántottak valakit.

Csalhatsz is, visszakereshetsz a vbőrön, én magam is mondtam már okokat, hogy miért tartom rossznak a gárdát. (azonban szükségesnek)
De végre mondj valami érvet azon kívül, hogy ne masírozzanak, meg fekete köcsögök, és neked nem tetszenek, mert ez így csak azt mutatja, hogy sütét vagy mint az éjszaka, márpedig te azt állítod, ez nem így van.
Ha a nem tetszés elfogadandó érv, akkor fogadd el, hogy a cigányok meg másoknak nem tetszenek, neked hiába tetszenek.

Horizont 2011.03.14. 21:19:19

@mikmuk:
Veled nem könnyű higgadtnak maradni, talán ha egy 20-sal kevesebb lennék még sikerülne is:))
Én nem értelek, te nem értesz! Pedig egyet mondunk másképp. Tehát higgadtan: én sem helyeslem a Gárdát, de mivel a rendőrség nem áll a helyzet magaslatán,én megértem azokat az elkeseredett embereket akik végső helyzetben a gárda segítségét kérik. Ha én ilyen körülmények között élnék nem érdekelne, hogy szabályos-e vagy sem az ő létük, megfélelmíti-e a cigányokat vagy sem. És egész addig ezt érezném erre gondolnék amíg a rendszer, a hatalom nem tud engem, a tízmillióból egy állampolgárát megvédeni. És ebben az esetben nem érdekel már bocs, hogy te hogyan kezeled ha kirabolnak, hogy viszonyulsz a cigány bűnöző szomszédaidhoz. Én azokat az idős néniket nézem akik nem tudnak a templomból úgy kijönni, hogy suttyó gyerekek ne támadják meg őket. Tudod ha azt éreztem volna a kommentjeidből, hogy elítéled a gárdát, de együtt érzel ezekkel az idősekkel, és igenis elítéled, hogy milyenek is egyes cigányok, akkor oké. De nem te csak a Gárdán mantrázol vég nélkül. Bocs a "jókívánságom " miatt, de van amikor elveszítem a vezérfonalam, mert már nem tudom hogyan értessem meg a másikkal mit lát rosszul!
Ja és ha olyan élethelyzetben élnék hálás lennék a Gárdának, mivel a rendőrségnek nem tudok!

mikmuk 2011.03.14. 21:44:31

@Horizont: @Conv: sztem értitek ti, hogy miről van szó, csak könnyebb így megfogni a dolgot. próbálok türelmes lenni: nem akarom, hogy Mo-n egy általam és sokak által félkatonainak tartott szervezet jelenlétével, kijelentéseivel megfélemlítsen bárkit is. Tovább megyek: nem tűröm!!! Ha a gárda tagjai elégedetlenek bármivel, akkor tegyenek meg mindent demokratikus úton. Senki ne jöjjön azzal, hogy a gárda működése demokratikus és jogszerű, mert akkor gyorsan eljutunk oda, hogy adót nem fizetni jogszerű, a politikusok úgyis csak ellopják a pénzt (csak reménykedem, hogy értitek a demagógián túli összefüggést).

Csak ennyi bajom van a gárdával, ez bőven elég. Azt már nem is mondom, hogy hazudnak (lásd hagyományőrzés) és gyerekeket vonnak be a szemétségükbe (lásd 10-12 éves gyerekek felavatása...). De még egyszer: ha nektek ez így ok, akkor csatlakozzatok hozzájuk, ne engem vagy a hozzám hasonlóan gondolkodóakat győzködjétek.

Azt, hogy az idősekről, védtelenekről mit gondolok, majd egy másik poszton. Nem szerencsés prejudikálni, ui nem tudod a véleményem,

Itt egy kis újabb olvasnivaló estére:
mikor-melyiket.blog.hu/2011/03/14/terror_a_ciganysoron?utm_source=ketrec&utm_medium=link&utm_campaign=index

Horizont 2011.03.14. 22:05:09

@mikmuk: Abban a blogban az a poszt több mint szánalmas. Már bocs.

Nurrddin 2011.03.14. 22:15:24

@mikmuk: vicces ember vagy te mikmuk...
az űrhajód mikor indul vissza a marsra?

Conv · http://www.i-honlapkeszites.hu 2011.03.14. 22:18:05

@mikmuk: dehogy győzködtelek, csak szerettem volna tudni mi a a bajod velük.
de nem tudtam meg, mert semmi újat nem mondtál az eddigi hülyeségeden kívül.

elmondtad megint, hogy szerinted félkatonai szervezet és nem érdekel ha más szerint nem. (jogi és a félkatonai szervezet definíciója szerint sem)
elmondod, hogy nem tűröd, hogy a jelenlétével bárkit megfélemlítsen egy olyan szervezet amelyik soha nem bántott még egyetlen embert sem.
Azt mondod, hogy demokratikus úton tegyen meg mindent a gárda.
Nos mely tevékenysége nem demokratikus, vagy törvénybe ütköző? Mondj egyetlen egyet.

Azt ugye tudod, hogy a gárda amiről Te beszélsz, nem az a gárda miről most szó van?
Az a gárda be van tiltva, a jelenlegi szervezet pedig nincs.
Teljesen jogszerűen mennek bárhova ahol segítséget kérnek tőlük. Mondd el miért ne lenne bármilyen ruhában sétálgatni csoportosan embereknek ahol és amikor kedvük van, ha nem követnek el bűncselekményt azzal, hogy sétálgatnak.

Rendben, velem lehet beszélni, ne beszélj arról, az idősekről és védtelenekről mit gondolsz,
Azonban a már eddig feltett kérdésekre válaszolj légy oly kedves:

- A nol és az index meg a köztársasági elnök rágalmazza a cigányokat és uszít ellenük vagy az az igazság amiket írtak:
A cigány gyerekek nem járnak iskolába, amelyek járnak azok terrorizálják a többi gyereket és a tanárokat, a szüleikkel egyetemben.
- Mondd el a véleményed milyen ember az, aki azért megveri a tanárt mert az hazaküldte a gyerekét, hogy ne fertőzze meg a többit a tetves fejével?
- Mondd el a véleményed, milyen ember az akinek a gyereke csapteleppel veri a tanárt, és milyen az a gyerek?
- Mondd el milyen ember az akinek a gyereke 13 évesen negyedikes és az osztálytársaitól rendszeresen elveszi az értékeiket, és fenyegeti őket?
- Mondd el nekem, mi a véleményed a fentebb leírt valós számokról a cigány és a magyar lakosság bűnözési arányait tekintve. Ez így a normális?
- Mondd el nekem, szerinted miért van több joga nem félni a cigánynak, mint a magyarnak?
Ha nincs több joga nem félni, akkor miért zavarja őket, hogy most ők félnek, nem tőlük fél a magyar lakosság ott helyben gyöngyöspatán pl?
- Mondd el, miért félnek, miért és miben zavarja őket egy olyan csoport melynek tagjai még soha nem bántottak közülük senkit.

Ezeket szeretném tudni mert eddig ezekből egyre sem adtál választ pedig ezek már mind kérdezve lettek.
Tényleg érdekelnek a válaszaid, hiszen te hiszed, hogy igazad van és igazuk van, tehát tudod a válaszokat.
Én nem tudom a válaszokat, ezért nem hiszem, hogy igazuk van. Az én válaszaim az én véleményemet erősítik, de meggyőzhető vagyok észérvekkel, tényekkel az ellenkezőjéről, csak mondj végre érveket, tényeket.

Arról nem kérdezlek, mert megkértél rá, milyen ember az, aki idős embereket és gyerekeket terrorizál az utcán, aki az éjszaka leple alatt ellopja az értékeiket. Erre ne válaszolj.

mikmuk 2011.03.14. 22:46:50

@Conv: Sajnállak. Majd kinövöd. Némi iskolapad még rádférne, hogy például más érveit megértsd és ne a magad hangját hallasd állandóan, de ha így könnyebb, hát legyen. Aludj jól. Vedd le a bakancsot, nyomni fogja a lábad alvás közben.

hülyeségkaszáló 2011.03.14. 23:03:40

Conv,te olyan hülye vagy,minta segg!, Te ne az önbiráskodást éltesd mindarra amit elmondtál, hanam kényszeritsd ki az államtól, hogy igenis rendet tartson,és ne hülyeségekkel
foglalkozzon!!!! (Szent korona-tan,Médiaregulázás,Nyuggerezés)Miért volt az átkosban rend és százszor kevesebb probléma, a romákkal is?
Erre válaszolj nagyokos,vagy fogd be a pofád.

Conv · http://www.i-honlapkeszites.hu 2011.03.14. 23:26:39

@hülyeségkaszáló:

:)))))))))

mondj egy példát a gárda önbíráskodására .

Nem volt kevesebb gond a romákkal akkor sem, a bűnözésben akkor is éllovasok voltak, nem véletlen, hogy az akkori kriminológiai tankönyvekből származó szakkifejezés a "cigánybűnözés". (igen, tehát a kommerek is nácik voltak :))
A rend pedig azért volt nagyobb, mert keményebben fogták a munkakerülőket, és az állam munkát adott (ha szart nem ért a tevékenysége, akkor is) minden képzetlen cigánynak is, és keményen vette az iskolakötelezettséget.
Ma egy vállalkozás nem fog képzetlen tolvajokat foglalkoztatni, ezért nincs munkája a cigányoknak. Ez az egyik lényeges különbség az átkos és a mostani közt ezen a téren.
A megoldás pedig az lett volna, hogy a cigányok felismerik, hogy az iskolázottság az amivel felzárkózhatnak, azonban a jóravaló liberális és balos kormányok és törvénykezés lehetővé tette nekik hogy megéljenek munka nélkül, ( jelenleg nem nehéz segílyből és szoc.támogatásból többet összeszedni mint a minimálbér) és ezzel nem ösztönözte őket a felzárkózásra, iskoláztatásra.

Ha valakire haragudnod kell amiatt hol vannak a cigányok, akkor haragudj az szadesz-re maszop-ra és a fityiszre ( bizony a rendszerváltáskor ők is - mielőtt polgári pálfordulatot vettek még a mostani "nemzeti" pálfordulat előtt - liberális párt voltak). Az ő szándékos politikájuk eredménye az, hogy kitermeltek egy szart sem érő, képzetlen élősködő réteget, melynek 90%-át a nemzetiség szerinti cigányok teszik ki a maradékot pedig a mentalitásban cigányok.

megfelelt a válasz hülyeségbegyüjtő?

szorokin · http://quauaua.tumblr.com 2011.03.14. 23:36:35

@mikmuk:

arról a posztról, amit linkeltél:
csak bemásolom, amit az ottani posztírónak írtam:

"
téged saját szavaid minősítenek:
1.0.:
"Igenám, de ott a társadalom már be van oltva rasszizmus ellen, és nem vonnak le következtetéseket a feketék egészét (vagy akár csak többségét) illetően."

WTF/holy shit ..........
...
ember, ezmiezzz ???
honnan szeded ezt ???

2.0.:
"Ellenkezőleg: ezek a számok ráirányítják a figyelmet a négergettók tarthatatlan szociális és egyéb jellegű helyzetére."

ugyan ilyen erővel itt is lehetne ellenkezőleg értelmezni.
tűpontosan passzol a logika, gondold csak át

tessék:

[
az hogy a cigányok/romák több bűnt követnek el (értsd.:sűrüség, azaz bűntettek számossága/össznépesség, ill adott csoport össznépessége)
...] ...ezek a számok ráirányítják a figyelmet a CIGÁNYgettók tarthatatlan szociális és egyéb jellegű helyzetére.

/ csak behelyettesítettem/kicseréltem a:
négert := CIGÁNY -ra /

na látja, kedves posztíró ??
nem látja ??
ha nem látja, a hiba az ön készülékében van.

pfffff.
" ..(1 helyesÍrási hibát javítottam)

mikor-melyiket.blog.hu/2011/03/14/terror_a_ciganysoron/fullcommentlist/1#c12901420

..mikmuk, érted mit jelent ez ??

szorokin · http://quauaua.tumblr.com 2011.03.14. 23:38:23

@mikmuk:

@zupasta: "Na jó, bevallom, mindennapjaim során valóban nem találkozom cigányokkal."

Ennyi.

Ez szerinted mit jelent ?
Mire utal ?

Conv · http://www.i-honlapkeszites.hu 2011.03.14. 23:53:30

@szorokin: hogy fogalma nincs miről ír postot. amint a libbant rajvédők nagy része.

kamuszutra 2011.03.15. 02:16:40

tonket az 5 perc hírnév kiélvezése után kénytelen volt megállapítani, hogy a jobbos és a jobbikos sajtó nem kapta fel eléggé az ügyet, a jobbik pedig csak egy gyenge közleménnyel jött elő.

nahááát, vajon miért alakult ez így, tompika? kicsit nézz vissza a saját múltadba, és rájöhetsz, hogy vállalhatatlan vagy sokak számára, és aki jobbik kommunikációját irányítja, annak pedig bemostál egyet a bíróságon. nincsenek itt fizetett (ki fizetne érted? ugyan már, kicsit túlértékeled magad) bérkommentelők (csak a régi "barátok";) , és nem állítólagos bűnügyek vannak, hanem konkrét eljárások. de tudod te ezt nagyon jól. úgyhogy további jó erőlködést kívánok, erre az 5 perc hírnévre még jó vagy, egyébként meg max. bodoky veregeti meg a vállad, de úgy, hogy ne lássa senki. fogd rá a novákra ezt is, és sírd el a bánatodat pataky bíró úrnak a júniusi tárgyaláson. hehehe.

Csigafattyú 2011.03.15. 04:47:46

Szinte sejthető volt, hogy kamuszutra az Index fórumáról kitiltott egyik szerencsétlen, akinek életcélja, hogy Tomcatet fikázza, ahol csak lehet. Annak idején bemutatta őket a Bombagyáron, a szerencsétlenek (mint ez is itt) még arra sem veszi a fáradságot, hogy a hosszú évek alatt legalább pár szót változtasson a szokásos paneljein. Állítólag Bede Márton az egyik, lehet, hogy pont ez itt.

huncsongor 2011.03.15. 06:33:27

Érdekes, hogy a sok libsi mocsok azon rágódik, hogy a tomcat milyen szörnyű. Ahelyett, hogy belátnák hogy az egész bal és liberális oldal, folyamatosan álhíreket terjeszt, nem létező eseményeket felfúj. Égő kettős kereszt, ilyen hülyeséget is csak egy libsi tud elhinni..lol

Nem is bántja a cigányokat senki magyar országon, nincs is kirekesztés, bár igény lenne rá.

hoplita 2011.03.15. 07:59:57

@Conv:
Muhahahahaha......

Még az anyukája is csak álmodozott a bránerről, amikor én már napi szinten éltem meg a "cigánykérdést".....ahogy akkoriban nevezték a problemet.:))
Egyébként a dumája tipikusan libernyák....egy régivágású kommer túltesz rajtam rászizmusban, azokkal ő sem tud szót érteni ilyenekben.:)
Csak ugye, ott már nincs keresni való, a maszop tűnik fejhető tehénnek.
Ha ez az utánpótlása szanyikapitányéknak, akkor én alapjában véve nyugodt vagyok.:))

kyncza 2011.03.15. 08:11:20

@mikmuk: én fogyok ki az érvekből? Te nem mondasz egyet sem!!

Ha nem tűnt volna fel a fogalmazásomból, én is a tagja vagyok a Gárdának. Büszke vagyok rá, és édesaynám is büszke, hogy önzetlenül segítek másoknak! És amíg homokosok masírozhatnak rózsaszín tangában, addig nekünk is hadd legyen már annyi jogunk, h saját költségünkön(mielőtt még jönne az adóforint, vagy a zsoldos vád) kiállunk más emberekért, eltűrve az olyanok gyalázkodásait, mint te, vagy elviseljük a meghurcoltatást, hiszen nekünk elég bűn az, ha a fűben ülünk, vagy az Árpád-sávos pajzsot látható helyen büszkén viseljük!

hoplita 2011.03.15. 08:29:12

@laspalmas:
Ez azért érdekes, mert a csávó elborult fidesznyik...sőt, a XI. kerületben még valami halljakend is narancsbandánál..
A béközép béközepe.....:))
Aki meg ellentmond neki, az fosprimitív...kedvenc szavajárása szerint.

Középparaszt 2011.03.15. 08:47:05

„A HÍR SZENT, a vélemény szabad”.

Nagyon tömör megfogalmazás, hátránya viszont az, hogy nem segít kibontani az igazság minden szeletét.

Sokak szerint az álhír, rémhír is HÍR, tehát az is SZENT.

Tomcat trükkje jól bizonyította mindezt: Szanyi elvtársnak telefonálta meg az álhírt, aki gondolkodás és ellenőrzés nélkül benyelte, mint kacsa a nokedlit.

Jellemző a magyar "szabad sajtóra" és az MSZP elvadult propagandistáira, hogy minden álhírt ellenőrzés nélkül benyelnek és elharsogják kelettől nyugatig abban a reményben, hogy ezzel ledorongolhatják politikai ellenfeleiket.

Amikor lelepleződnek, nem ég le a vastag rinocérosz bőr képükről.

Arra nem számíthatunk, hogy elnézést kérjenek arcátlan viselkedésükért.

Ők a "szabad sajtó" lovagjai (és lovaginái).

fokabacsi 2011.03.15. 09:53:39

@mikmuk: "ezeket az érveidet már hallottuk, köszönjük. Én is csak ismételni tudom magam, ha ennyire szereted őket, és magadénak érzed őket, akkor hajrá költözz össze velük!!!"

És a te érveiddel mi van? Ezt ismételgeted, mint ahogy én leírtam neked !

Meridian74 2011.03.15. 10:18:03

Hát ez csodás... rég röhögtem ennyire jót és sokat valami.

Innen üzenem Tomcat-nek, még több ilyet! A Bombahír-en nem tok kommentelni, mert nem vagyok és nem is akarok fennlenni a Facebook-on... :)

De csak így tovább, így kell ezekkel a dilettáns barmokkal bánni, csak aztán nehogy történjen valami veled.

eSzTi_2000 2011.03.15. 11:11:46

"mikmuk" nicnevű embernek miért válaszol bárki is itt? Etetitek?

szaktatar 2011.03.15. 11:28:10

@Csigafattyú:
"Mint látod, ebbe igen sok szervezet belefér, például a biztonsági cégek is."

MUHAHAHAHA!!!! biztonsági cégekre vvt. vonatkozik. semmi közük sincs félkatonai szervezetekhez.

szaktatar 2011.03.15. 11:30:31

@Csigafattyú:
"A félkatonaiság legfőbb ismérve éppen a fegyverek és a fegyveres kiképzés jellemző hiánya"

MUHAHAHAHA!!!!
94 szilveszterén azok a csecsenek verték ki az orosz hadsereget, akik előtte a CA-ban szolgáltak sorkötelesként. ergo kaptak fegyveres kiképzést.

szaktatar 2011.03.15. 11:34:43

@Csigafattyú:
"Remélem, feltűnt, hogy a felfegyverzettséget zárójelben említi, tehát nem elengedhetetlen feltétel."

rosszul értelmezed a definíciót.
a zárójel után az áll, hogy hasonló. tehát pl. van gépkarabély, de nem hadseregben rendszeresített típus...

Csigafattyú 2011.03.15. 11:54:56

@szaktatar: Attól, hogy óvodás módon muhaházol, még nem leszel se okosabb, se népszerűbb. A biztonsági cégek félkatonai szervezetek, kérdezz meg bárkit, akinek van személy- és vagyonőr vizsgája. Mint korábban írtam, joghallgató vagyok, ott is elmondják ezt a büntetőjog előadáson. A definíciókkal sem kéne vitatkoznod. Mindennek semmi köze a csecsenekhez.

Conv · http://www.i-honlapkeszites.hu 2011.03.15. 12:09:26

@Csigafattyú:
A Zrínyi Miklós Katonai Egyetemi számára készített tankönyvben politikai- stratégiai- hadászati- tankönyvi definíció szerint; félkatonai szervezeteknek, nem kritériuma az egyenruha viselés, de alapvető kritériuma, hogy felfegyverzett és harci feladatok elvégzésére is alkalmas szervezet, amely ha hivatalos állami szervezet is, nem tartozik a reguláris hadsereg kötelékébe.

oszt jónapot.

értelemszerűen a vagyonvédelmi cég lehet félkatonai szervezet, ahogyan egy vadásztársaság is, azonban a fenti alapkritériumokon felül még van egy pár ismérv és feltétel, hogy be legyen sorolható a félkatonai jelző alá.

a gárda semmiféleképpen nem sorolható a félkatonai szervezetek közé.

Roxvox 2011.03.15. 13:10:17

Tomcat röhög, Szanyi meg szét van szopatva, mindkettő ugyanolyan szarházi, nincs jobb dolguk?

hoplita 2011.03.15. 13:26:04

@Csigafattyú:
Én a helyedben szaktatárral nem vitatkoznék olyan témakörben, ami fegyveres dolgokat érint.
Bármennyire is joghallgató vagy. kisöreg..:)
Én ösmérem mán egy ideje, nem szokott ilyenekben marhaságokat mondani.

@szaktatar:
Üdv itt...!

A kéken mi a hézag....tán elerkét elvitték gombolyítani..?:)

tudi 2011.03.15. 14:46:28

Na én erről lemaradtam, de most bepótoltam és én konkrétan hatalmasat nevettem ezen az egészen. Hogy lehet valaki akkora barom, mint Szanyi aki nulla utánanézés nélkül sajtótájékoztatót tart, mert valaki felhívta, hogy cigányokat vagoníroznak Gyöngyöspatán. Bár ez az egész talán nem is vicces, hanem szomorú.

szaktatar 2011.03.15. 19:47:16

@Csigafattyú:
"A biztonsági cégek félkatonai szervezetek, kérdezz meg bárkit, akinek van személy- és vagyonőr vizsgája"

melyik jogszabályra hivatkozva mondták ezt neked?

"Mindennek semmi köze a csecsenekhez."

dehogynem. te állítottad, hogy a félkatonai szervezetek ismérve a fegyverek és fegyveres kiképzés hiánya.
egyetlen példával cáfoltam a hülyeségedet.

szaktatar 2011.03.15. 19:50:01

@hoplita:
"A kéken mi a hézag....tán elerkét elvitték gombolyítani..?:) "

helló!
vagy gombolyítani, vagy o.vinak tapsikolni.
hiányzik? :-)

hoplita 2011.03.15. 20:23:43

@szaktatar:
Piszkosul...:)))))))))
Bejáratos vagyok pár oldalra, összefutok ezzel-azzal, sokféle emberrel....de szinte űberelhetetlen.
Én még arra is gyanakszom, hogy a fideszesek rabolták el....mert több kárt csinál nekik a droidságával, mint amennyi hasznot hajtott.:DD

Horizont 2011.03.15. 22:10:06

"Mintegy 100-150 civil kereste fel délelőtt Gyöngyöspatán a helyi romákat, akik arról számoltak be, hogy minden éjjel előjönnek a környező erdőkben rejtőző gárdisták, akik ostorral kezükben, házaik előtt azt kiabálják: "Meghaltok!" megfélemlítve ezzel a romákat. A rendőrség azonban ekkor már nincs a helyszínen. Egy csapat civil ma este visszatér Gyöngyöspatára "
Na ki tudta meg mindezt? Hát nem más mint a Klubrádió:)
www.klubradio.hu/cikk.php?id=16&cid=124614
Mi folyik ott kérem?

Conv · http://www.i-honlapkeszites.hu 2011.03.15. 22:19:59

@Horizont: rosszul tudja a klubrádió.
lángoló ostorral jönnek elő, a temetőből, a három méter magas gárdafantom vezeti őket akinek halálfej van a feje helyén és a szemgödréből lángok csapnak ki.

Horizont 2011.03.15. 22:31:14

@Conv: :DDDDD
Most mond meg! Még azt el is hiszem, hogy a cigányok ezt mondják, de hogyan lehet ekkora marhaságot értelmes tanult embereknek elhinni?Most már komolyan kezdem elhinni, hogy eszement nem normális ország állampolgára vagyok. Nem jó érzés!

Conv · http://www.i-honlapkeszites.hu 2011.03.15. 22:36:55

@Horizont: dehát, te nem hiszed el a jóravaló becsületes cigányok szavait?

náczi vagy!

elhatárolódok tőled!

:)

Csigafattyú 2011.03.15. 22:39:15

@szaktatar: A fegyverek és a fegyveres kiképzés JELLEMZŐ hiánya, okostóni! Magyarázd már meg, miért van a posta működését szabályozó jogszabályban leírva, hogy a posta félkatonai szervezet! Ugyanígy a tűzoltóság, a vasút, a mentők. Ezek TÉNYEK, ha a fejed tetejére állsz is (amennyi ész van benne, csodálom, hogy ez nem történik meg), lapozd fel a törvénykönyvet!

Kartal (rezervált) 2011.03.16. 07:19:30

@Horizont: @Conv: IGAZÁBÓL nem is ez történt. Hanem a jobbikosok a falu körüli erőben alien-tojásokat rejtegetnek, és amikor kikelnek az alienek, akkor betanítják őket arra, hogy cigányokat egyenek!!! HALLOTTAM, amikor maga VONA mondta, hogy ezzel le van a gond a szörnyekről is, mert nem bírják a hepatitist meg a gümőkórt! Így aztán a cigányokat felzabálják, és beledöglenek a betegségbe!!!

Szanyiiiiiiiiiiii! Sajtótájékoztatóóót akarok!!!

Kartal (rezervált) 2011.03.16. 07:21:22

@Conv: én úgy emlékszem Csigafattyúnak igaza van. Egy vasutas cimbora ugyanezt mondta, amikor szóba került a félkatonaiság.

Conv · http://www.i-honlapkeszites.hu 2011.03.16. 07:35:05

@Kartal (rezervált):
Nem kizárt, ezért kértem valami linket, konkrét forrásmegnevezést.
Mert a katonai tankönyvek szerint pont az ellenkezője a definíció, mint amit mond.
Ha az lesz benne, hogy félkatonai jellegű, vagy a szervezeti felépítésére vonatkozik, akkor bizony hangosan fogok röhögni és erőteljesen javasolni a jogi iskola végzésének megszüntetését, mert nem neki való, inkább menjen bolti eladónak.

trojka 2011.03.16. 08:17:10

@kyncza: Igazad van, megy itt a ködösités rendesen. Ha én most felvennék egy fekete bolti mellényt (natur) fehér inghez és végigmennék a falun, biztosan benne lenne holnap az ujságban, hogy a Gárda megfélelmlitette a szegény romákat. Csakhogy: akkor miért van az, hogyha a gárda megjelenik egy fertözött faluban, a magyar lakosság nem menekul fejvesztetten elöluk, hanem élteti öket és fellélegzik. Öket viszont senki sem kérdezi meg, csak a szineseket! Az ugye jol jön, amikor árviz van és a gárdisták ugyanugy mentik a cigányt, mint a magyart? Ha Amerikában lehet felfegyverzett Nemzeti Gárda és alkalom adtán be is vetik öket, akkor nálunk miért nem lehet még igy sem, fegyvertelenul. Kulöben, mindenkori kormányaink tehetnek rola, hogy idáig jutottunk. az emberek jobban biznak a Gárdában, mint a rendörségben. lehet bármit megmagyarázni, félredumálni, de ez van és kész!

kyncza 2011.03.16. 09:07:12

@trojka: voltunk már pár helyen és mindenhol szívesen láttak minket, kivéve a a falu/község sötétebb utcáit. És az is hazugság, hogy beszólogatunk, meg fenyegetünk, ugyanis szigorúan tilos bármiféle megjegyzés, vagy akár visszaszólás a mi részünkről, és azonnali kizárást von maga után. Tehát kapunk rendesen a cigósorról, de nem szabad reagálni rá.

Az idősebbek általában könnyek között szoktak kérni, h nem menjünk el, olyan jó ez a nyugalom, amit biztosítunk nekik.

EZ MIÉRT NINCS SEHOL LEIRVA "TISZTELT" "MAGYAR" sajtó?

szaktatar 2011.03.16. 09:25:31

@Csigafattyú:
na még 1x, mert nem értetted meg:
posta félkatonai szervezet? idézd a jogszabályt.
őrző-védő cégek félkatonai szervezetek? idézd a jogszabályt.

joghallgatóként ez neked semmiség...

trojka 2011.03.16. 09:41:00

@kyncza: Csak gratulálni tudok. Igy, egyszemélyes pártként is. (Kossuth párt) Szebb Jövöt!

trojka 2011.03.16. 09:44:35

@Kartal (rezervált): Én amikor a vasutnál szolgáltam, mindig azt mondták, hogy a vasut a második hadsereg. Ha jol tudom, háboruk alatt a vasutasokat nem hivták be katonának. Na, nekem is azt mondták, legyek nyugodtan. Nyugodt is voltam-egészen 23 éves koromig, amikor berántottak 2 évre.

szaktatar 2011.03.16. 09:55:52

@hoplita:
biztos vagyok benne, valaki (valakik) szóltak neki, hogy már senki sem veszi komolyan szegénykét.
most a szerelem topikban szédíti a tizenéveseket. >XD

szaktatar 2011.03.16. 09:59:48

@Kartal (rezervált):
"Egy vasutas cimbora ugyanezt mondta, amikor szóba került"

nekem is mondták, hogy a PA-63 a világ legjobb pisztolya. aztán kiderült, soha nem próbált ki más típust, nincs összehasonlítási alapja.
egy szó mint száz: cimbora információk helyett jogszabályi hivatkozás a biztosabb.

derelyegrádi szellem 2011.03.16. 10:30:05

Ezek a kommancsok nem változtak semmit.

Csak néhány hasonló kis közelmúltunkból:

1./ Hanákné esete.

A balliberális sajtó napokig hozta, hogy a szkinhedek késsel megfenyegették, talán meg is szúrták Hanáknét (természetes a származása miatt, mi másért) az ablakán keresztül.

Majd kiderült, a Hanákné a második emeleten lakik, és az ikriminált ablak vagy 8 méter magasan van az utcaszint fölött, ahonnan őt "megtámadták".

A válasz: jó-jó,de megtörténHETETT volna.

2./ Egy zsidó fiatalember esete a Bajcsyn a kirakattal.

Magyar Hírlap (akkor még teljesen szadesz újság, pl a volt Szabad Népes Várkonyival az élen)napokig cikkezett arról, hogy a zsidó fiúnak a szkinhedek (ki más?) beleverték a fejét kirakatba, mert zsidó.

Ebből végül rendőrségi ügy lett, amikor is kiderült, hogy a fiatalember hazudott, összeveszett a barátnőjével, és dühében ő maga fejelte be a kirakatot, csak nem akarta, hogy kifizetessék vele, így inkább kitalálta ezt a mesét.

A valóság kiderülése után a reakció: Na jó-jó, hogy nem úgy volt, de megtörténHETETT volna

Most a Szanyi ugyanezzel, megtörténHETETT volna.

Na jó bazmeg, csak ti nem úgy adtátok ám ezeket közre, hogy ez akár megtörtéHETETT volna, hanem úgy, hogy MEGTÖRTÉNT.

Mondok neked Szanyi egy példát, hogy világos legyen. Én leírom rólad, 10 éves kislányokat/kisfiúkat becstelenítesz meg, aztán mikor kiderül, hogy mégse, akkor azt mondom: megtörténHETETT volna, hiszen kislányok/kisfiúk is vannak, és a Szanyinak - mégha vér nem is nagyon van benne - fasza is van. Érted ezt bazmeg?

fokabacsi 2011.03.16. 11:46:57

"Mondok neked Szanyi egy példát, hogy világos legyen. Én leírom rólad, 10 éves kislányokat/kisfiúkat becstelenítesz meg, aztán mikor kiderül, hogy mégse, akkor azt mondom: megtörténHETETT volna, hiszen kislányok/kisfiúk is vannak, és a Szanyinak - még ha vér nem is nagyon van benne - fasza is van. Érted ezt bazmeg? "
Honnan értené?! Szétmarta az agyát az alkohol ! Egy szerencsétlen hülye. De hadd csinálja ! Még az a néhány aki rájuk szavazott volna, az is letesz róla.

2011.03.16. 14:28:14

Jaj ne bántsátok már ezt a szerencsétlenséget. Minden birodalomban van egy udvari bolond, aki szórakoztatja a nagyérdeműt, az MSZP-ben (MAGYAR SZÉGYEN PÁRT) ez az ember, a mi kedves barátunk Szanyi bácsi, vagy Tibi bá, de lehet, hogy csak egyszerűen be volt rúgva és összekeverte az előre megírt beszédét, a Móricka című viccújsággal.:))))) Tuti, hogy titokban Mórickát és Morbidot olvas, mert ennyi hülyeséget csak ott lehet találni, azoknál megértem, de Tibi bánál nem. :)))))))

eSzTi_2000 2011.03.16. 16:06:09

Nézzük már meg, lássuk át, mi is folyik.Papíron a Fidesz irtja az MSZP-seket, legalábbis ezt publikálják, erőltetik.
Nézzük ezt a konkrét példát: Tomcat (akinek a hangját valaki nem ismeri fel, az ordenáré nagy barom) nagyon csúnyán, és porig lealázta Szanyi "urat"
Mi lenne erre a természetes lépész drága Fideszünktől? Le kellene rá csapni, mint gyöngytyúk a ....
De nem, a hallgatásukkal "védik".
Elgondolkodtató, hogy Tomcat-tól félnek-e ennyire, vagy a "kapitány" tud valamit, illetve valamilyen összefonódás van a két párt között. Esetleg én vagyok híve az összeesküvés-elméleteknek.

eSzTi_2000 2011.03.16. 16:07:59

Helyesbítek: Tomcat hangját sokan ismerik, még Szanyi úr is, gondolom, az itt kommentezők is. Aki nem, attól bocsánatot kérek.

_Toto_ 2011.03.16. 22:58:05

Elolvastam ezt is meg az eredeti cikket is.
Tomcat qrvanagy csúsztatása abban áll (és a csávó egész kommunikációja az), hogy nem az általa cigány- és zsidóvédő hoaxgépezetről rántotta le a leplet, hanem egy igencsak középszerű pártkatona lassú és buta észjárásán járt túl, méghozzá alaposan.
Ezzel viszont ismét a hazai politikai elit töketlen tohonya balfaszságát bizonyította be, amihez azért gratulálhatunk neki. Ennyire képes az MSZP és a magyar politikai elit, ilyen folyékonyan mismásoló, simabeszédű, kifordítom-befordítom szürke kis egérkéket termel ki magából, akiket egy gyors észjárású provokatív figura két perc alatt átvág.

Csigafattyú 2011.03.17. 00:20:28

@szaktatar: Itt vagyok. Bármily hihetetlen számodra, más dolgom is van, mint itt baszni a rezet egész nap, és eldugott jogszabályokat keresgélni neked. A Posta és a MÁV (illetve ma már MÁV nincs is, hanem szétdarabolták, így azért nem kezeskedem) szolgálati szabályzatában áll, hogy ezek félkatonai szervezetek. Egyik sincs fent a neten, én legalábbis nem találom, a könyvespolcon meg értelemszerűen nem tartok ilyesmit, mert nem vagyok se postás, se vasutas. A tűzoltóságot nem emlékszem, mi szabályozza, de róluk is le van ez írva valahol. (Mert azt ugye nem gondolod, hogy azért vannak egyenruháik meg rendfokozataik, meg azért vannak BM-es alárendeltségben és felelnek katonai ügyészség előtt, ha valamit elkúrnak, mert nem félkatonai szervezet?)

Két dolgot tehetsz most: vagy megkérdezed a legközelebbi postást, vasutast vagy tűzoltót, hogy mi a véleménye, vagy hátradőlsz önelégült vigyorral, és elkönyveled, hogy ismét te győztél. Utóbbi esetben szívből gratulálok, ki-ki igénye szerint élje életét.

Csigafattyú 2011.03.17. 00:24:51

@_Toto_: Mit kellett volna csinálnia, egyenként végigtelefonálni minden egyes személyt, aki a magyarok rágalmazásában rendszeresen részt vesz, és csak akkor jelentheti ki, hogy leleplezte a gépezetet, ha mindegyik maradéktalanul beszopja az előadást?

Igenis leleplezte. Egyetlen telefonhívással (na jó, kettővel) elérte, hogy egy nemcsak megalapozatlan, de teljességgel hihetetlen állítás futótűzként terjedjen szét az országos sajtóban egy vezető politikus sajtótájékoztatója nyomán. Mi kell még? Nemcsak Szanyi volt a gyökér ebben a történetben, hanem az összes faszkalap újságíró, akik még a szemöldöküket sem húzták fel erre a meglehetősen fura történetre, az égő kettőskereszt meséjére. Mindenki tudja, hogy az egész gyűlöletgépezet ilyen és ehhez hasonló mesék szájról szájra terjedéséből táplálkozik, de Tomcat most kristálytisztán megmutatta az egész folyamatot elejétől végéig.

Béla Bácsi 2011.03.17. 11:21:46

@mikmuk: Ez már lerágott csont, de mikor húzza már ki minden cigányfajvédő idióta a fejét a seggéből? Csak akkor fejezik be a pofázást, ha az ő édesanyjukat alázzák, kínozzák, ölik meg?
Itt egy kis ízelítő a szélsőséges Magyarországból:
www.youtube.com/watch?v=zc-YJww4huM

trojka 2011.03.17. 12:48:40

@szorokin: Nem, ök állati okokbol támadnak a magyarra!

hesslerezredes-halálazötvenórára 2011.03.17. 17:40:47

Magyar baka sétál a mezőbe.
Arra megy a Szanyi, tanácsot kér tőle.
Idefigyelj Szanyi, adok egy tanácsot:
Baszd meg a sarlót és a kalapácsot!

matyesz007 2011.03.18. 20:10:43

Tomcat olyan hatékonysággal dolgozik egy telefonnal + mondjuk egy kamerával, ami egyedülálló teljesítmény.

matyesz007 2011.03.18. 20:14:09

Tényleg, végülis szinte csak az indexen nem lehet megtalálni az erről szóló híreket, hehe lúzer indexfanok a kicsi, színes, szagos álomvilágukban.

szaktatar 2011.03.18. 20:36:19

@Csigafattyú:
"más dolgom is van, mint itt baszni a rezet egész nap, és eldugott jogszabályokat keresgélni
"Egyik sincs fent a neten, én legalábbis nem találom, a könyvespolcon meg értelemszerűen nem tartok ilyesmit"

ja, hogy nem találod, +idős sincs utánna nézni... de azért hivatkozol rájuk.
és még te nevezel engem óvodásnak?

"Két dolgot tehetsz most: vagy megkérdezed a legközelebbi postást, vasutast"

szánkón ne húzzalak?
vered itt a nyálad jogszabályokra, szabályzatokra hivatkozva. és még elvárod, hogy én ellenőrizzem a te állításodat?
melyikünk az óvódás, lúzerké?

matyesz007 2011.03.18. 20:55:55

hehe, mszp, padlógázzal a szakadékba. Most jön majd az, hogy robbantsunk ki valamilyen fegyveres konfliktust, hogy megmentsük az életképtelen mszp-t, szdsz-t, mdf-t stb, stb. Kell egy borostás forradalmár arc, médiaszemélyiségek, színészek, költők, meg egy kis lóvét belefeccolni. Kicsit melózni kell vele, háttérsztori, sajtó stb. Ezt megszervezni kb tíz év, és indulhat a banzáj a tehetősebb demokratikus országok támogatásával. Aztán persze új uralkodóréteg kell, mert a régi elpusztult stb, stb. Ismerjük ezt.

trojka 2011.03.19. 06:37:02

Ujsághír: K-n nyertek.
"Az önkormányzat a napokban kapott értesítést arrol, hogy hatmillio forintot nyertek a Vidékfejlesztési Hivataltol arra a célra, hogy községben élö rászoruloknak mezögazdasági alapismereteket oktathassanak. S. L. polgármester elmondta, fontosnak tartják, hogy minél több helybeli muvelje meg kertjét, s ehhez szakmai segítséget is nyujtsanak."
Könyörgöm, 6 milkábol? Micsurinokat képezhetnének, de kiváncsi lennék, hogy ez a pénz hova fog kerulni? Legközelebb gondolom barlangrajzokra, tuzcsiholásra és köbalta készitésre is pályázhatnak majd! Ráadásul, ez már a sokadik probálkozás. Egyszer már kaptak mindenféle vetömagot, azt eladták, a krumpli vetömagot meg még aznap megették. egyébként, ezek a szegény ínségesek hamarabb esznek paradicsomot mit a magyar, aki dolgozik-na nem abbol, amit a foliasátorban termel. (Hajrá, Csodaország!) Szanyi urék az ilyen pályázatokat miért nem reklamálják!?

süti beállítások módosítása