Skip to content


       Szűrés lista

Dajcstomi a mi Charlie Sheen-ünk

Charlie Sheen új rekordot állított be a Twitteren, amikor 1 nap alatt 1 millió követőt szerzett.
A mi Deutsch Tamásunknak egyelőre még csak 25 követője van a Twitteren, de biztos vagyok benne, hogy nem sokáig lesz ez így ... ha annyi nőt nem is fektetett meg, mint Charlie Sheen (húha, ebben most nem vagyok egészen biztos, nem akarok sajtópert!), neki is csörgedezhet tigrisvér az ereiben, nem?

Először nem is akartam elhinni, hogy a twitter.com/dajcstomi oldalra valóban Dr. Deutsch Tamás fideszes EP-képviselő írja az üzeneteket, de a hivatalos EP-oldalán található a link a Twitter oldalra ...



Nézzük, hogy a 45 éves, 4 gyermekes keresztény-konzervatív apuka milyen bejegyzésekkel örvendeztet meg minket:

"Elolvastam ma Török Gábortól Piroslapig valamennyi blogbejegyzést a készülő új Alkotmányról.Homály,indulat.Mélyéről párolog a bögre.Nagyon."

"Szijjártó Péter barátommal találkoztam.Hiába cseszegetik minden nap a legaljasabb módon,hála Istennek jó hangulatban van Retteghet az MSZP!"

"
A Király beszéde-lenyűgözően jó film.Aztán az Instant-remek hely,hangulat,buli.Kiváló long island ice tea-k.Csöppet fejfájós ébredés..."

"Igaza van a subba.blog.hu-nak. Tényleg unalmas a tweetem. Nem kicsit,nagyon. Megnéztem a subba.blog.hu-t. Lószar."

"Úgy látszik,a legjobb Fideszes barátaim körében is tombol a járványos meghülyülés.Most kéne egy pillanatra megállni,megnyugodni."

"Egy jóérzésű,tisztességes ember azt gondolja Gyurcsány mai facebook bejegyzése kapcsán,hogy egyszer és mindenkorra elmehet a picsába."

"Az ilyen ember jól nevelt,ezért aztmondja,az erkölcsi züllöttségnek nincs határa.Ez a szánalmas fehérje halmaz beszél feddhetetlenségről..."

"Gyöngyöspatai kettős kereszt égetés,Lázár remix-szakmailag és etikailag padlón a magyar sajtónyilvánosság!Ez a baj,nem a média tv,elvtársak!"

"Vannak szemét alakok.Vannak aljas emberek.Vannak rosszindulatú örültek.Vannak irtózatos gecik.Vannak gusztustalan rohadékok.És van Gyurcsány"

"Kolláth évek óta hazudik,amikor alkotmányjogásznak mondja magát!Soha nem foglalkozott alkotmányjoggal,csak azért mondja,hogy szerepelhessen."

LOL, amikor Orbán kitalálta 2009-ben, hogy a selejtes embereit kipaterolja Brüsszelbe, tuti nem számolt a Twitterrel! 

Reméljük a legjobb twitter bejegyzések rajta lesznek a 2012-es naptárán!

Címkék: abszurd

A bejegyzés trackback címe:

https://vastagbor.blog.hu/api/trackback/id/tr452778819

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Kettős kereszt eredete 2011.09.24. 10:11:01

Aki eddig nem tudta, most már tudhassa... akinek van szeme az láthassa...

Trackback: Válasz legTamásabb olvasónknak 2011.03.29. 12:57:41

„Elolvastam ma Török Gábortól Piroslapig valamennyi blogbejegyzést a készülő új Alkotmányról.Homály,indulat.Mélyéről párolog a bögre.Nagyon." Ez volt Deutsch Tamás EP-képviselő úr átfogó, twitterén közzétett álláspontja: Részünkről megt...

Trackback: Bekapjuk. Mindig bekapjuk... 2011.03.29. 12:07:27

Gratula, őszintén, a Fidesz kommunikátorainak! Mindig tudnak meglepetést okozni azzal, hogy milyen furmányos leleménnyel találják fel nekünk, egyszeri médiamunkásoknak az éppen aktuális gumicsontokat. Mint most például dajcstomit, az örökös politikai p...

Trackback: L. Simon László, a fideszköltő 2011.03.29. 11:16:09

A Biszku Bélát feljelentő jobbikos Szilágyi György abszurdnak tartja, hogy egy nyilatkozata, nem pedig tettei miatt kell felelnie a volt belügyminiszternek.   volt egy parázs vita a parlamentben is. L. Simon László, a bizottság fideszes elnöke, ...

Trackback: A pad alatt 2011.03.29. 09:55:34

@politikus: azt a litván csajt a gazdasági bizottságnál meg kéne valahogy kefélni@politikus: de kis csücsöri szája van a lengyel kolleganőnek a liberálisoknál@politikus:hú, azta mekkora csöcse van annak az olasznak@politikus:na, megvolt a litván csaj n...

Trackback: Vezetőink... 2011.03.29. 09:21:36

Schmitt Pál - "álamfő" Lázár "annyit-is-ér" János Deutsch "mindenki-hülye-csak-én-nem-twitter" Tamás Orbán "disznószar-takarító" Viktor Erről röviden ennyit. Lehet kommentelni.

Trackback: Politikus 2 - Lázár János remix 2011.03.29. 09:06:18

Bár már belinkeltem egyszer a Bëlga együttes jól eltalált dalát, amely a politikusokról szól, most eljutott hozzám egy Remix, amelyben Lázár János"énekli" a refrént. Figyelem! Ebben a dalban csúnya szavak hangzanak el. Letöltése és/vagy megha...

Trackback: dajcstomi 2011.03.29. 02:18:53

Petíció Deutsch Tamás ellen lent. Deutsch-Für Tamás twitterel. Ez önmagában nem hír, én is. Ritkábban és kulturáltabban, mint ő. Pedig én nem vagyok politikus. Úgy tűnik ekkora bunkó sem. Kicsit olyan érzésem van, mint amikor a 4 osztályt végzett cigán...

Trackback: VV Tomi borotvált farkat villantott (képpel) 2011.03.28. 20:56:36

Széleskörű társadalmi igénynek teszünk eleget, amikor reposztoljuk, hogy a Fidesz EP-frakciójának sármos médiaribanca, Deutsch Tamás a Twitter-oldalán szórja a mandiner.hu trollképzőjében finomra csiszolódott humorát.És most kérem, folytassák tovább, a...

Trackback: Deutsch Tamás kocsis módjára káromkodik Twitteren 2011.03.28. 20:40:15

A fideszes politikus bizonyította: retorikai képessége kimerül néhány gusztustalan szitokszóban....

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ifarkas 2011.03.29. 09:34:28

Mi ezekkel a bejegyzésekkel a probléma? Nem értem, ennél sokkal durvábbak is vannak. Amúgy is, ez az internet, itt mindent egy kicsit szabadabban lehet megtenni.

tomwar 2011.03.29. 09:45:00

@egerészölyv: Benned az a szep, hogy egy ferget is szepnek latsz, ha Gyurcsany beleit zabalja.
Ham-ham!

A velemenyed erdekelne Tompirol. Probald ugy megfogalmazni, hogy nem Gyurcsanyhoz hasonlitod.

blacklord 2011.03.29. 09:48:52

@kuttyogató: most nem azért, de ebben iszonyú jól összefoglaltad Tomi esszenciáját, gratula! :-)))

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2011.03.29. 09:49:35

Új nap, új csata Tomikának :)

"Egy folyosón vannak az irodáink a holland néppárti képviselőkkel.Ha ma is kikapunk,kihívjuk őket egy meccsre.Jók az esélyeink,többségük nő."
26 minutes ago via Twitter for iPad "

Kemény az élet Brüsszelben! xD
Jó a műsor, csak drága rá a jegy.......

Mérges 1234 2011.03.29. 09:50:09

"Mi ezekkel a bejegyzésekkel a probléma? Nem értem, ennél sokkal durvábbak is vannak. Amúgy is, ez az internet, itt mindent egy kicsit szabadabban lehet megtenni."

Nincs ezzel semmi baj, ebben maga a fidesz köszön vissza.

Ezek mind ennyire degeneráltak, és az ország kormánya mögött ülnek.

A legfájóbb, hogy milyen magabiztos.

És igen nem ám a Szíjártó hülye, á nem........

Adofizeto 2011.03.29. 09:57:33

@Nard: Baromira meglepődtem én is a Charlie Sheen-es hasonlaton a post címében.
Épp mostanában olvashattunk róla, hogy partvonalra került, mert szét-kokainozta az agyát, már képtelen volt a rendes munkára. Mármint Charlie Sheen!!!
:))))))

budai zöld 2011.03.29. 10:05:07

@zero:
Hát srácok, nem gondoltam volna éppen a Vastagbőrről, hogy ennyire konvencionálisak vagytok. Már-már a képmutatásig. (Itt most nem az anyázó kommentelőkre gondolok, hanem a felelős szerkesztőkre.)
Nem arról beszéltek, hogy mit mond, vagy mit csinál,
hanem számon kéritek, hogy hogyan mondja, hogy egyáltalán (karakteres) véleményt fogalmaz meg. Sőt, hogy van véleménye?

Persze, tudom, ma Magyarországon nyilvánvaló politikai hiba, amit @deutschtomi: csinál, mert még az állítólag széles látókörű fiatal(os) netezők szerint is a mértékadó indexcímlapon rendben vannak a csúnya szavak, de bezzeg egy politikus, az _álszent_ ha trágárkodik.

Ezek szerint a legfontosabb elvárás egy politikustól, hogy tökéletesen és hibátlanul legyen képmutató.
Azért naivan remélem, hogy ez még változhat.

Harmincas, kétgyerekes apukaként, ha érted hogy mondom.

qwertzu 2011.03.29. 10:07:17

Na kedves vastagbőrős csapat, és mindenki akinek a fenti bejegyzések nem tetszenek. Döntsük el mit akarunk: őszinte politikusokat, vagy nem őszinte politikusokat. Ha az őszinte mellett tesszük le a voksunkat, akkor téma befejezve, politikusoktól ilyen megnyilatkozásokat várunk. Ha azt akarjuk, hogy a politikusaink ne legyenek őszinték, akkor meg ne csodálkozzunk, ha nem azok. Ne csodálkozzunk, ha folyamatosan a képünkbe hazudnak.

igaz szó 2011.03.29. 10:09:44

Tomika inkább gyereket csinálj, az talán jobbban megy , mert ez eszednél, a farkad biztos jobb, de nem biztos,( mert gyereket még a hülyék is tudnak:)

lyken 2011.03.29. 10:13:12

@budai zöld: @qwertzu: Korrekt és őszinte politikusokat akarunk. A trágárság se nem őszinteség se nem kompetencia. Deutsch Tamás nem éppen az az erkölcsileg szilárd aljzaton álló személy akire bárki kiváncsi lenne. Lásd, hogy exSZDSZ-es személyként hol van most és mit csinál. Lásd a megfektetett titkárnőt. Lásd az inkompetens nyilatkozatait. Lásd a Fidesznek piszkos munkát elvégző csinovnyikoskodását.
Le kéne mondania és elmenni dolgozni. De ha ez nem megy, legalább csendben kéne maradni.

fidesz = házmesterek pártja 2011.03.29. 10:13:33

@qwertzu: őszinte, tisztességes, kulturált, viszonyag tiszta erkölcsű politikusokat. Ezek közül dajcsra egyik sem illik...

fidesz = házmesterek pártja 2011.03.29. 10:14:25

@igényes: hogy ejtik őket, az nem nagy gond. Hogy a parlamentbe segítették a nyilasokat, az már inkább.

fludd 2011.03.29. 10:15:51

Mi a baj? A kommenetlőket a kommentelők stílusa zavarja?
A bloggerek és kommenetlők bárkit fikázhatnak ebben a stílusban, de ha ők kapják vissza akkor felhúzzák az orrukat és megsértődnek? Demokratikus ez?
Milyen jól tudjátok, hogy kinek hogyan kéne viselkedni. Kik vagytok ti, hogy előírjátok, ki fikázódhat és ki nem?
Nem értem a felháborodást.

ui: Egyébként nem kedvelem @dajcstomit, de nem ezért.

Dr Kangörény 2011.03.29. 10:17:15

@qwertzu: Megmondom, hogy mitszeretnénk:

NORMÁLIS politikusokat.

A hazudós politikus nem jó.

A sudribunkó vadparaszt politikus sem jó.

ügyfélszolgálatos 2011.03.29. 10:17:35

@dajcstomi: A keresztény konzervatív apukának a titkárnőt is szabad megkúrni? Álszent vagy kisapám és még debil is.

Kukori és Kotkoda 2011.03.29. 10:23:47

@woland07:
Nagyon szépen összefoglaltad, hogy miért van és kell lenni különbségnek egy polgári foglalkozást űző melós kisebb közösségben (család, haverok) elhangzott véleménye és egy eu-s képviselő, twitterre kiposztolt szavainak súlyában, annak társadalmi megítélésében.
Akkor mit nem értesz?
Pont a társadalomban betöltött szerepe miatt vannak nála magasabban a viselkedési minimumok. Elvileg. Mint látjuk, a gyakorlat más.
És ennek semmi köze ahhoz, hogy ki, mennyire makulátlan életet él.

sexmachine 2011.03.29. 10:25:05

Tavaly winning volt nekik a fülkékben, azóta tolják ezt a gonzo kormányzást. Jó lenne, ha kihoznának inkább valami win-win szitut.

Devil 2011.03.29. 10:30:20

@qwertzu:
1) Az oszinte politikustol nem ilyen megnyilatkozast varunk. Egyaltalan semmilyen politikustol nem varunk ilyet. Ezt inkabb egy reszeg kocsmai kotozkodotol varjuk. Politikus NE tegyen ilyet.
2) Ha valaki azt mondja hogy oszinte, attol meg nem lesz oszinte. Egy kereszteny politikus valljon keresztenyi ertekeket. Egy kereszteny politikus tisztelje a csaladjat, a feleseget, felebaratjat. Nem kell vele egyetertenie, csak tisztenie, ahogy a Tizparancsolatban meg van irva. Aki nem tiszteli, az ne mondja magarol hogy kereszteny politikus, mert ez hazugsag.

W Joe 2011.03.29. 10:31:53

@dajcstomi: Mert EP képviselő pl.
Keresztény konzervatívnak meg nem nevezném azt, akinek ilyen nőügyei voltak-vannak, 45 évesen részegen fetreng az Instantban, és ilyen stílusban kommunikál.

Mi az szakmai - emberi teljesítmény, ami téged feljogosít, hogy minket képviselj Európában. Azonkívül, hogy a főnökök haverja vagy, ezért mindig van valahol egy biztos helyed.

csizsikpizsik _jobbulást Tito, Pique takarodj! 2011.03.29. 10:32:50

Szerintem Tamástól igen csodálatraméltó ez a...kimondom, megkapó őszinteség, hogy bepillantást enged nekünk a fiatalos, modern gondolataiba, hogy megmutatja az embert aki nem fél a világ elé tárni gondját-baját, elképzeléseit. Hangsúlyozom: őszintén.
Így tovább Tamás, ne rettentsen el a kritikus hangok szólama.
A következő twitterbejegyzésekben példáaul érinthetnéd a kövező témákat ugyanilyen forradalmian őszintén, kendőzetlenül:
- VALÓBAN hogy lett meg a diploma
- VALÓBAN mit "dolgoztál" eddig
- VALÓBAN mennyit kerestél ezzel eddig
- VALÓBAN mit is csinálsz az EU-parlamentben
- VALÓBAN miből van a szűk-tág családi kör vagyona
Sok-sok baráti ölelés és további jó és eredményes munkát kíván: egyik kétdiplomás, átlagosan napi 11 órát dolgozó eltartód

regress 2011.03.29. 10:36:48

szandikával álompárt alkotnának,egy szinten vannak

Devil 2011.03.29. 10:41:27

Beszeljunk inkabb ertelmes es fontos temakrol. Pld alkotmanyozas, gazdasagpolitika es a fidesz egyeb trollkodasai. Az ilyen DT felek a feltunesbol elnek. Ignoraljatok oket es kesz.

mement 2011.03.29. 10:42:23

A sok ekezes es pofon melle azert en megjegyeznem azt is, hogy kb tortenelmi lepes a kis magyar politizalasban, hogy egy politikus felvalaltan kommentekben reagal az ot ert vadakra, kozvetlenul, mar mar emberacuan.

Csak hogy azert legyen pozitiv vonasa is a dolognak

mement 2011.03.29. 10:43:05

@mement: marmint ha dajcstomi nick mogott telleg maga a mester ul;)

woland07 2011.03.29. 10:43:40

Basszus (bocs!), erre az öngólra nem számítottam :-)
De azért abban egyetértünk, remélem, hogy a családban, különösen a gyerekek előtt tett megnyilvánulásaink hatása sokkal többet nyom, mint amit egy politikus, vagy bármilyen közszereplő tesz. Azzal nevelek, és ha jól csinálom, nem lesz belőle hülye politikus. Vagy csaló "üzletember". Vagy kisstílű bűnözőcske. A nyilvános megszólalásokat a gyerek nem figyeli, nem érdekli, nem is érti.
Persze nem akarom a nyilvános megszólalások súlyát csökkenteni - hiszen a közember számára már az őskorban is a vezérek viselkedése volt a mérvadó. Csak nem érzem annyira súlyosnak a dolgot. Minden korban volt "politikai megmondó ember", aki kimondta, botrányt okozott, felháborított, megnevettetett.. Minden korban kell ilyen - csak most kicsit jobban a szemünk előtt van az internet által.
Neki ez a szerepe. Nem hiszem, hogy nincs egyeztetve a párt vezetésével, sőt, tovább megyek, még azt is meg merem kockáztatni, hogy a beszólások előre tervezett kis szúrások. Amik ülnek - hiszen itt ez a blog, a kommentek, ergo: foglalkoznak vele az emberek.
Az sem kérdés, miért Deutsch lett a "megmondó ember", hiszen ő mindenki számára ismert, külsőre is lázadó típus, politikai tevékenységét illetően pedig jelenleg "outsider".
Gondolj bele: az "outsiderek" közül Áderhez, Szájerhez, Surjánhoz nem illik ez a szerep, Gál Kingát, Glattfeder Bélát, Győri Enkikőt, Gyürk Andrást és a többieket meg a kutya sem ismeri.
Nem mellesleg: minden párt felismerte már a világháló adta lehetőségeket - blogolnak, twittereznek, facebookoznak.. A nyilvánosság befolyásolásának új módszerei. És működik. Hiszen minden politikus netes megnyilvánulását követik, kommentelik, megosztják..

2011.03.29. 10:43:47

"a keresztény konzervatív apuka" na ne már :) annyira keresztény mint amennyire szőke

qwertzu 2011.03.29. 10:46:21

@Álamfő álomás következik: @Kangörény_: Hát szerintem a normalitás-kulturáltság és az őszinteség egymást kizáró fogalmak. Gondoljatok bele, a következő szituációba: rokonnál vagytok látogatóba, megkínálnak benneteket egy szelet házi csokoládétortával, majd megkérdezik hogy ízlik.
A kulturált, normális válasz a következő az, ha elmosolyodsz, és a lehető legtermészetesebben hazudsz egy jókorát:
- Köszönöm, nagyon finom.
Az igaz válasz meg a következő:
- Nos a piskóta erősen kiszáradt, határozottan túl lett sütve, szerintem spórolnia kéne a gázzal. A csokoládékrémhez csokoládé és vaj és/vagy tejszín kell, a margarinból és kakaóporból készülő töltelékből csak olyan borzalmat lehet kihozni, mint ez. A bevonatot nyilván olcsóbb és egyszerűbb tortabevonóból készíteni, mint csokiból, de az lehet hogy ehető lenne.

A kulturáltság hazugság.

@lyken: "Le kéne mondania és elmenni dolgozni." Minden politikus lemondását követeli valaki. A viselt dolgai meg a választások előtt is ismertek voltak. Ha a viselt dolgaival együtt megválasztották, akkor meg ilyen a demokrácia és kész. És igen ezt tartom az MSZP-sekre is, pedig például Szanyi kapitányt szívesen tarkón vágnám szívlapáttal sok mindenért. (Meg elég sok egyéb politikust is)

fonó 2011.03.29. 10:48:42

Deutsch magyarosithatna. Sok intelligencia nem kell hogy dugjon vki, azt az állatok is tudnak. Kulturáltan beszélni, az már nehezebb.

hagymácska 2011.03.29. 10:49:06

már nem azért de ez Charlie Sheen-re nézve baromi megalázó!

extrém először tölts 2011.03.29. 10:50:04

muhaha, a deutch tamas miota "kereszteny"?

fonó 2011.03.29. 10:50:22

Deusch T. ennyire retteg Gyurcsánytól, jó belegondolni. Mit szenvedhettek 8 évig ha ennyi kin, gyűlölet felgyült.

tomwar 2011.03.29. 10:51:55

@qwertzu: "Ha a viselt dolgaival együtt megválasztották, akkor meg ilyen a demokrácia és kész."

DT-t nem valasztotta a kutya se, listan kerult be a Parlamaentbe, ahogy az alkalmatlanok zome is igy szokott. Ez a rendszer hibaja, es nem az embereke.
Kerdezz meg batran barkit, ki szeretne, hogy DT legyen az o kepviseloje a Parlamentben?
Kivancsi lennek...

qwertzu 2011.03.29. 10:55:54

@tomwar: Aki a FIDESZ listára szavazott, az arra is szavazott, hogy őt DT képviselje az EU-ban. Ez van, ezt kell szeretni. Egy tisztán egyéni, egykörös parlamenti választással (Nagy Britannia) 100% fideszes parlament lenne. Annak is megvannak a maga hátrányai.

W Joe 2011.03.29. 10:57:57

@qwertzu: Szerintem nem választotta meg senki. A pártjára szavazott a nép, és ő is benne volt a csomagban, akár kellett a népnek/akár nem.

Bokortalan Lajtalan · http://facebook.com 2011.03.29. 11:00:20

DEUTSCH TOMI A LEGJOBB ARC AZ EGÉSZ ROMMÁBASZOTT FIDESZBEN!

Dr Kangörény 2011.03.29. 11:01:57

@qwertzu: A te példádat továbbgondolva tompika a vázolt helyzetben annyit mondana: ez a torta egy fos, szar.
Pedig csak annyit kellene mondani, hogy: sajnálom nem ízlik.

És egy EU képviselőnek ezt nem ártana tudnia.

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2011.03.29. 11:02:51

@Bokortalan Lajtalan:

Mi is nagy rajongói vagyunk, róla legalább lehet írni :))

Kukori és Kotkoda 2011.03.29. 11:05:22

@woland07:
"De azért abban egyetértünk, remélem, hogy a családban, különösen a gyerekek előtt tett megnyilvánulásaink hatása sokkal többet nyom, mint amit egy politikus, vagy bármilyen közszereplő tesz."

Persze, de most nem nevelési módszerekről és annak következményeiről van szó.
Az nehezebb. :)
Jól mutatja dajcs kvalitásait, hogy nem a munkájában elért sikerekkel tud bekerülni a hírekbe, a közbeszédbe, hanem az "ügyeivel".

Kukori és Kotkoda 2011.03.29. 11:07:01

@qwertzu:
"A kulturáltság hazugság."
Taplóéknál lehet.

Kukori és Kotkoda 2011.03.29. 11:09:58

@Kukori és Kotkoda:
Mondjuk ez szinte az egész politikai "elitre" igaz. :)

Emiksz 2011.03.29. 11:13:01

Tomi dolgozik:

emiksz.blog.hu/2011/03/29/dajcstomi

"...elindította a South Park vágatlan egészestését, lehalkítva az épp hallható háttérzaj szintre. Kipakolta a karfára a 25 részes frissen köszörült hegyű dart készletet, és egy kisebb fejszét. Leült, és ölébe vette a billentyűzetet.
- Dajcstomi bekapcs, hahaha!"

Gandalf(helyett) 2011.03.29. 11:13:24

Öööööööööööö. Hogy is mondjam. "szánalmas fehérje halmaz"-nak, "szemét alak"-nak "aljas"-nak, stb. még nem neveztem senkit, hacsak a memóriám nem csal. Mint ahogy a "geci" és a "rohadék" szavakat sem használtam valakinek a jellemzésére.
Igaz a "járványos meghülyülés" nekem is eszembe jutott mostanság, sőt a "rosszindulatú örültek" is. De még nincs gondolatrendőrség :-D

Igaz, nem vagyok politikus sem.
Mint ahogy az sem korrekt és őszinte attól - ha politikus, ha nem -, hogy ezeket a szavakat megengedi magának. Pf. Szép is lenne.

De legfőképp nem "jóérzésű,tisztességes" vagy akár "jól nevelt" ember.

A hajrázó, csak így továbbozók pedig választhatnak maguknak a fenti idézett szavakból magukra illőt, ha már annyira tetszik.

oldboy 2011.03.29. 11:13:27

ez egy faszkártya...

Bokortalan Lajtalan · http://facebook.com 2011.03.29. 11:26:43

"@LASERTOMY Bátorból vagy varrva, látom, kőkemény kiscsávó vagy! Csinos a tabló képed is."

Ezt írta válaszul valami anyázásra, és megnéztem, kinek írta, és bazmeg a "tabló képe" az a szépiás-bajszos Orbán-tablókép.

Deutsch Tamás a fityisz Bokortalan Lajtalanja!!!

NA YA! 2011.03.29. 11:29:08

tompika beállt tompítani a szíjváró pettike ellen nyomuló gaz liberális horda csapásait! Ó, ez a jó keresztyén népnemzeti dajcsfürjtompika, egy igaz fidesznyik elvtárs! Vagy csak elfogytak Brüsszelben a kúrható nők?

Ugyandehogy (törölt) 2011.03.29. 11:32:35

@dajcstomi: Igazad van, Tamás, mindenki mutassa és vállalja fel igazi valóját. Elég a hazugságokból.
Idehívnád a többi fideszest is?

NA YA! 2011.03.29. 11:32:41

@Bokortalan Lajtalan: "DEUTSCH TOMI A LEGJOBB ARC AZ EGÉSZ ROMMÁBASZOTT FIDESZBEN!"

Akkor tompikát is rommá baszták?:)

Secnir 2011.03.29. 11:48:31

azért a stílusáról elmond mindent, hogy
1.twitteren szapul
2.vastagbőr (is) leírja
3.idejön beszólni
4.nép felismeri az álruhást, és kérdez tőle konkrét dolgokat
5.twitterezik tovább, és leírja, hogy ő milyen jó arc.

nos, kb. ebből a hozzáállásból - ha nem tudjuk - akkor is felismerjük, hogy egy fideszesről van szó. D.T. esetében ez súlyosbító körülmény, hiszen kvázi kommunikálni kezdett a választóival, majd erősen egyirányúvá tette (kérdezzetek bátran, majd nem válaszolok)
:D

W Joe 2011.03.29. 11:55:38

Kíváncsi lennék Szíjjártó csiripjeire is. "Vazze, nehezen bírtam ki röhögés nélkül, de végigmondtam"

Baldvogel 2011.03.29. 11:56:41

@Dövan: És azok a legjobb arcok, akik a te nőded dugják halomba.

légyszívű kontár 2011.03.29. 12:00:04

Hogy miért nem tudja ez a dólycstompika a 230V-ot megdugni?!

lyken 2011.03.29. 12:06:14

@qwertzu: "Ha a viselt dolgaival együtt megválasztották"
Ha kiteszed a placcra, hogy nesze ez van narancsos színben, válasszatok, akkor is meg lesz választva, ha rohadt. Mert a paradicsomra alergiás a polgár, a brokkolit nem szereti, a szélsősóskától meg hányingere van, ugyanúgy ahogy a libáráliskiwitől is. Szóval a megválasztása inkább szól a pártnak. (EU választás nem listás volt amúgy? Mert akkor ugye Tomika max elrettentő példa leheett. )

A Szanyit illetően stimmel a vélemény.

@Bokortalan Lajtalan: "DEUTSCH TOMI A LEGJOBB ARC AZ EGÉSZ ROMMÁBASZOTT FIDESZBEN!"
Ez így van, Viktort és a többieket elnézve előállt az a siralmas helyzet, hogy a betépett hippinek tűnő Deutsch Tamás maradt a legjobb arc a fideszben.

Pávor Jál 2011.03.29. 12:07:39

Tamást az Éden Hotelbe!

xboxer 2011.03.29. 12:11:20

szar fidesz, szar fideszesek.

egerészölyv 2011.03.29. 12:12:53

@xboxer: gondolom, itt ez is igényes véleménynek minősül.

Conv · http://www.i-honlapkeszites.hu 2011.03.29. 12:16:54

@egerészölyv:
tőle igen.
az országot képviselő közszereplőtől nem.

Az igazi Sipi - Citizen of European Union (törölt) · http://www.youtube.com/results?search_query=ud+zrt 2011.03.29. 12:17:56

@Conv: imho nem fogja megerteni, hogy a politikus onkent lemondott a jogai egy bizonyos reszerol amikor ugy dontott, hogy a szolgank lesz..:-)

Dr. Cica75 2011.03.29. 12:18:52

@mement: Oszkó Péter már reagált kommentekben az őt ért vádakra, igaz, nem volt fasz.

Nabi Sirius 2011.03.29. 12:19:39

@légyszívű kontár: Ez aztán a kultúra, meg a többi okádás!

Ha fideszesre mondják, akkor jogos kritika, de ha fideszes mondja másra, akkor már bunkóság :))

fokabacsi 2011.03.29. 12:22:45

Tanulság: Legközelebb az igazságot (Kalap szart) szépen be kell csomagolni, aranyszínű fóliába ! És akkor ha a nagy határ salakanyag, francia krémesnek leszen hívva, mindjárt más lesz a leányzó fekvése.
És akkor lehet majd azzal is foglalkozni: Miért kerül nálunk 2x-3x annyiba az ivóvíz pl. mint a Franciáknál??!

Parajpuding 2011.03.29. 12:24:43

Ahányszor magam elé képzelem csoportképként ezeket az embereket (szíjjártó, deutsch, orbán, kósa etc.), kincstári egyenpizsamában álló embercsoportot látok a két szélén marcona ápolókkal egy korabeli épületet előtt, amelyen Országos Tébolyda felirat látható. Az pedig a korunk vívmánya, a mai ember butasága, hogy ezekre öltönyt aggatott és ráadásul a kormányrúdhoz engedte. Sajnos így ez a hajó pedig előbb-utóbb kétséget kizáróan el fog süllyedni.

Zero_Toleransz 2011.03.29. 12:38:33

hogy, hogy nem, eltűnt az alábbi tweet a Tomi twitter oldaláról:

"LOL, amikor Orbán kitalálta 2009-ben, hogy a selejtes embereit kipaterolja Brüsszelbe, tuti nem számolt a Twitterrel! "

Pedig Dojcstomasz megmondta:

"A legkevésbé sincs szándékában visszaszívni az ott leírtakat, mert ahogy minden műfajnak, ennek is megvan a maga stílusa."

Mik vannak?

légyszívű kontár 2011.03.29. 12:54:24

@Zero_Toleransz:
Igaza volt. A twitternek van stílusa, dólycstompikának meg nincs.

Gandalf(helyett) 2011.03.29. 13:05:29

Ide ugyan off, de ez a FIDESZ-szel összefügg. Analóg a médiatörvény fordításával?
index.hu/belfold/2011/03/29/a_kormany_titkolja_a_nemzeti_hitvallast/

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2011.03.29. 13:25:08

@fokabacsi:

ez a vizes egy jó téma, ráállok!

Cateran 2011.03.29. 13:34:17

Miheztartas vegett:
1 politikus maximum haveri korben beszelhet igy..(de ott is kimeriti az alpari stilust) Nem azert, mert neki kulonbnek kell lennie masoknal (a politikusok is jatnak szarni es szoktak rokazni is..ok is csak emberszabasuak) hanem mert annak kell(ene) latszania! Ha olyan mint en, ugy viselkedik mint en, nem tunik kulonbnek,jobbnak mint en,akkor el lehet menni...majd en csinalom a nagy semmit annyi penzert...
Ha 1 politikusnak magyarazni kell mi a kulonbseg a valosag es a latszat kozt....istenem...teljesen alkamatlan barmire is,ami kicsit is kapcsolodik a politikahoz!

stratez 2011.03.29. 13:47:15

És hol itt a gond? Hogy kritizál más fideszeseket is? Vagy, hogy Gyurcsányt nevén nevezi. Idáig az volt a baj ballibáéknál, hogy a Fidesz egy monolit párt, most meg az, hogy mégsem az? Gyurcsányra meg már egy ország elhasznált mindenféle jelzőt, Deutsch legfeljebb utána lőhet, de még ezt se tette, hanem azt írja: És van Gyurcsány. Hogy elküldte a picsába is? Hát azzal is vagyunk így egy pár milliónyian...

Panther_V · http://kigondoltam.blog.hu 2011.03.29. 13:51:19

@sárkányfő: Nyilván az vagyok a lelkem mélyén, ha már többen is ezt mondják. Nem tudtam róla, de most magamba szállok, s elfogadom a megváltoztathatatlant. Ez ébredésem napja. Köszönöm mindenkinek. Éljen a Bölcs Vezér, s Nagyvezírjei!

Kukori és Kotkoda 2011.03.29. 14:38:57

@qwertzu:
Ez nagyon mellé ment, mivel nem rád / rátok gondoltam. De ezek szerint gondolhattam volna.
Aki ilyen megállapítást tesz (a kulturáltság hazugság), az kitűnő környezetben nőhetett fel.
Gratulálok anyádéknak!

indapass90210 2011.03.29. 14:42:31

@Baldvogel: yeah, a nagy számok törvénye alapján még ilyen is előfordulhat :D

fokabacsi 2011.03.29. 15:12:40

@Álamfő álomás következik: Na márcsak te hiányoztál a debil demokrácia ellenes hangoddal. Aztán még te nácizol? Mocskolod az elnököt? Egyelőre ő az elnök . Olyan amilyen, de ez van.
""jajj nácika, már csak te hiányoztál... na menj, nyald tisztára a dajcs tompika ánuszát! Csak ne feledd: mai hír, hogy a fajtádat kihajították egy fideszes rendezvényről!""
Legközelebb is örülni fogsz, ha téged tesznek ki mint a macskát szarni !? De ne búsulj , a te nyelved jó hosszú.
Vastag a bőr mellé a képeden.

qwertzu 2011.03.29. 15:14:21

@Kukori és Kotkoda: Hogy mire gondoltál azt nem tudom, de konkrétan azt írtad, hogy tapló vagyok.

qwertzu 2011.03.29. 15:17:58

@Kukori és Kotkoda: Amúgy fogalmazhatunk úgy is, hogy az őszinteség társaságban nem illedelmes. Vagy te soha nem szoktál valótlanságokat állítani némi társadalmi surlódás elkerülése miatt?

vazsmegyeigerdezsház · http://studiosmaragd.hu/ 2011.03.29. 15:32:24

Micsoda belterjes faszsaghalom. Egymas seggebol szopkodjatok ki es szajkozzatok kanonban a faszsagot. Dekurvajo. nem kene inkabb elmenni dolgozni? Jajj vigyazzunk a csunya szavakkal, mert megmondjak hogy mit szabad es mit nem es ha a megmondok szerint nem szabad akkor jon az ungabunga.
Nem igazan vilagos miert kellene dajcstominak olyanok velemenyere adnia, akik barmilyen korulmenyek es idojarasi viszonyok kozott is faszfejnek tartjak. Ugysem tehet a kedvukre, kar a csuklozas.

vazsmegyeigerdezsház · http://studiosmaragd.hu/ 2011.03.29. 15:35:30

@Parajpuding: es en elkepzelem veluk szemben a masik kriplicsapatot, szanyi kapitanyt, lendvai tilinkot, hiller pipipityut, drazsekovacs elvtrasat.. ugyanaz tokben. Na indulhat is az adj kiraly katonat!

Az igazi Sipi - Citizen of European Union (törölt) · http://www.youtube.com/results?search_query=ud+zrt 2011.03.29. 16:05:37

@vazsmegyeigerdezsház: "Nem igazan vilagos miert kellene dajcstominak olyanok velemenyere adnia, akik barmilyen korulmenyek es idojarasi viszonyok kozott is faszfejnek tartjak. "

mert a kokaintol a kurvakig mindent mi fizetunk neki...

Horizont 2011.03.29. 19:09:08

@az igazi Sipi: Ez az utolsó mondat nagyon jó:DDDDD És találó:DDD

Deutsch Tamás úr egy rendkívül bátor szókimondó ember! Ehhez joga van ha az előző 45 évét nézzük! Jó kollégiumi szobából startolt. Egy életet lehet egy jó fekvésű szobára alapozni:) Egyetemi tanulmányait 1986-ban kezdte és már 1999-ben sikerült is összehoznia egy diplomát, miután Orbán megdádázta.Aztán elveszett a nők lába közt és a sorozatos gyerekcsinálás örömeibe is belekóstolt.A posztjain semmi maradandót nem alkotott, de azt jól kidomborította!Mikor már kényelmetlen lett a személye, Orbán büntetésből elzavarta Brüsszelig, szegényt úgy sajnáltam. Nem bírja ha nem foglalkoznak vele,ha már a munkájában nem tud kitűnni hát twitterezik a szentem!Ocsmány hangnemben ocsmány stílusban. Gratulálok neki.Büszke lehet magára! Ha már más nem büszke rá.

Nem vagyok fideszes 2011.03.29. 19:49:20

Ezen a képen, ami ödafönt van, erősen emlékeztet a mi Tompink az öreg Jackora.

nyílméregbéka 2011.03.29. 20:08:30

Megfordult a fejemben, hogy Tomi lesz majd egyszer az új álamfő*. Az adottságai már megvannak hozzá, csak a helyesírásán kell csöppet csiszolnia. (De aztán lehet, hogy tényleg mégis Győzike lesz a következő közt. elnök, neki, úgy gondolom, a helyesírása is megfelelő a posztra.)

* ez most felírom magamnak, hogy évek múlva is elő tudjam venni, ha tényleg így fordulna...

Bogs (a skot zsido) 2011.03.30. 15:48:47

"Dajcstomi a mi Charlie Sheen-ünk"

Was he banging 7 gramm rocks?
www.youtube.com/watch?v=c1hLduV1p88&feature=related

Harlequin 2011.03.31. 13:50:02

@dajcstomi: A 4gyerekbe a titkárnőtől született is benne van kedves "keresztény-konzervatív apuka"?

Legelő Őse · http://legeloose.blog.hu/ 2011.03.31. 17:06:50

@dajcstomi: az a helyzet, hogy amikor egy nagy cégnél dolgoztam vezetőként, és hasonlót mondtam volna magánemberként de nyilvánosan a konkurensünkről, gondolkodás nélkül kirúgtak volna, és én nem érteztem volna azt kínosnak, mert létezik etika a világon. Képtelen megérteni hogy mi a probléma azzal ahogyan megnyilvánul? Nem szeretem Gyurcsányt, de mint értelmes ember, én sem írnám le hogy menjen a picsába (hopp most leírtam :-) .. nem nehéz Tomi, csak nem könnyű... súlytalan vagy, ez lehet nehéz. Pedig akármi is lehetett volna belőled....de hogy pontosan mi köthető a nevedhez az elmúlt 20 évben, az elgondolkodtató. Semmi.

Fitz 2011.03.31. 18:35:00

Félrekúró, bundesliga frizurás Tomika nem érti, hogy mi a baj azzal amit twittel.
Értitek? Fogalma sincs mi ezzel a probléma. Ekkora gyökér. Ez a mi politikai elitünk. Siralom.

aválasztó 2011.03.31. 18:47:09

sötétség=dajcstomi
olyan kicsi lett a világ,hogy ezt az ostobát nem lehet elég messzire deportálni
szibéria is közel van hozzá

Niterider · http://sportpalyafutas.blog.hu/ 2011.03.31. 21:44:01

@zero: szerintem tomcsi leragadt gyurcsanynal, es meg senki nem szolt neki, h. mar nem o a miniszterelnok....

trojka 2011.03.31. 21:47:38

Charlee is csinált a titkárnöjének gyereket? Igen? Na jo- hajra Tomi, meg sem állj 25-ig! Igy szaporodik a Magyar Nemzet!

civilkontrol 2011.04.01. 09:19:28

@zero:
Azért ezzel a „közszereplő egy percet sem dolgozik” mainstreammel mindannyian elmehetnétek a bús picsába!
Zero, ugye Te is érzed, hogy ez mekkora ordas hazugság, és hogy mennyire káros indulatokat ébreszt az amúgy sem pompás állapotban lévő közmorál környékén?

süti beállítások módosítása