Skip to content


       Szűrés lista

Példátlan bűncselekmény: álSemjén a Twitteren

A Twitter egy amerikai szerveren egy amerikai cég által üzemeltetett alkalmazás. A regisztrációnál egy emailcímet kér, és meg kell adni egy felhasználónevet, ezután nyomathatod a rövid üzeneteidet. Egy ismeretlen Semjén Zsolt néven regisztrálta be magát, fényképnek kirakta a Miniszterelnök-helyettes Úr (áldassék a neve!) fényképét, és mérsékelten vicces rövid üzeneteket kezdett írni. Kb. 2 másodperc alatt le lehet vágni, hogy nem az igazi Semjén Zsolt írja ki a hülyeségeit a Twitterre, ahogy Lázár Jani twitteroldalán is látszik, hogy kamu. Igaz, álLázárt 1478 ember követi, míg álSemjént csak 44.

Amerikában egy ismeretlen Rahm Emanuel chicagói polgármesterjelölt nevében twitterelt, öt hónap alatt 2000 üzenetet írt, nagy sikert aratva. A polgármester kénytelen volt jó képet vágni a dologhoz, fel sem merült, hogy a rendőrségre rohan feljelenteni.

Semjén Zsolt azonban nem érti a viccet és nem is szereti. Ugyanis a Twitteren bármilyen nevet adhatsz magadnak, ahogy itt a blog.hu-nál is bármilyen néven kommentelhetsz.
Ha azt látod, hogy valaki a Te neveden regisztrált a Facebookra, Twitterre, akkor 5 perc alatt dobsz egy levelet a szolgáltatónak, bebizonyítod, hogy te vagy az igazi, és törlik a névbitorló profilját. Impersonation Policy a Twitteren. Pofonegyszerű, gyors megoldás. Semjén Zsolt azonban nem érti a viccet, nem is szereti, és nem ezt az utat választotta.

Semjén még a nyáron nagy nyilvánosság előtt elkövetett rágalmazás miatt büntetőfeljelentést tett. Mert egy amerikai szerveren egy amerikai cég amerikai programjában valaki az ő nevén regisztrált és írogat üzeneteket. Ebben a példátlan esetben csakis a magyar ügyészség lehet a kompetens ... 

De ha 100 emberből 100 emberből egyből felismeri, hogy nem az igazi Semjén twitterel, akkor hol a rágalmazás? Ráadásul a Twitter engedi a kamu Twitter-profilok létrehozását paródia céljából, csak ki kell írni, hogy ez paródia.

Az ügyészség nem küldte el Semjén urat Miniszterelnök-helyettes Urat az édes anyukájához, hanem komoly erőkkel nekilátott az álSemjén felkutatásának.

Vajon, ha Gipsz Jakab bemenne az ügyészségre, hogy már van egy Gipsz Jakab a Twitteren, aki nem ő, és ezzel megrágalmazták őt, az ügyészség milyen sebességgel kúrná ki Gipsz Jakabot az ajtón???

Naszóval, a sok okos az ügyészségen azt találta ki, hogy beidézi az álSemjén twitteres követőit, és a kapcsolati háló felderítésével próbálják elkapni az álSemjént. Kurva nagy ez a nyomozás, ezen a ponton már pusztultam a röhögéstől. Ilyen ország tényleg nincs ....

Kedden meg is kezdődtek a tanúkihallgatások, sorban idézték be a followereket az ügyészségre.

Igen ám, de honnan tudta az ügyészség, hogy a kedves twitterező hol lakik, mi a címe,
hogy hívják stb ...??? 
 
Az egyik érintett follower elmondása szerint az ügyészség csak olyanokat idézett be, akik a saját nevükön regisztráltak a Twitterre, és a BM-nyilvántartó segítségével be tudták azonosítani.

A teljesen hétköznapi név sem volt akadály, a Nagy Gergely néven twitterelő srác megírta, hogy kaphatta meg az idézést, mikor Nagy Gergelyből van pár ezer az országban:
"Ez engem is érdekelt, és megkérdeztem. A twitteres fotóm összelőtték a BM-nél lévő (Személyi igazolván) fotómmal."

Egy másik twittelő így írt a kihallgatásról:
"Rákérdeztek a többi követőre, ismerem-e őket. Majd egy nagy "BŰNTETT" feliratú mappából Semjén tweetjeit vették elő kinyomtatva."

Fetser Jani
, ó, de le vagy körözve, te jó ég ...

Az ügyészség, ami visszadobta a Biszku Béla elleni feljelentést, embert, munkaórát, eszközt nem kímélve nyomoz egy idiótaság miatt, ez már tényleg a legalja. Izzott a szerver rendesen, amíg összebuktatta a fényképeket.

Fotókat egyeztetnek, idézéseket írnak, rendes, dolgozó embereket hívnak be munkaidőben kihallgatásra teljesen értelmetlen célból, hiszen ahogy a kommentelők sem ismerik egymást, így álSemjént sem ismerik a followerek.

- Tudja, hogy kicsoda az álSemjén?
- Nem tudom.
- Tudja, hogy kicsoda a másik 43 follower?
- Nem tudom.
- Itt írja alá ...

Én amúgy ragaszkodtam volna, hogy a kihallgatásról hang és videófelvétel készüljön, hiszen minden állampolgár egyenlő, és ha Gyurcsánynak megtették ....

Jó lenne, ha a nyomozás teljes költségét kiszámláznák Semjénnek, egy figyelmeztetéssel, hogy legközelebb ne pazarolja a hülyeségeire az ügyészség erőforrásait. Bár tökmindegy, úgyis az adófizetők pénzéből fizetné ki ... 
 
Deutsch Tamásnak 3008 követője van. Küldeni fog mindegyiknek egy igazolást, hogy ő az igazi Deutsch, és nem fogja őket az ügyészség beidézni őket ... soha?

Vajon melyik üzenetet érezte a ValódiSemjén rágalomnak?


Friss:
az ÁlSemjénZsoltok nemhivatalos szövetségének nyílt levele Semjén Zsoltnak.

Címkék: abszurd pofátlan

A bejegyzés trackback címe:

https://vastagbor.blog.hu/api/trackback/id/tr503316479

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Kinevetés. A Bölcs és a Biztos eltűri. 2011.10.20. 14:41:14

A nevetés része az egyetemes szókincsnek, az emberi társadalom minden tagja megérti, anélkül hogy tanulta volna. A kisgyerek előbb nevet, mint beszél. Aki többet is meg akar tudni a nevetés lélektanáról és működéséről, annak ajánlom ezen írás végén lé...

Trackback: Hogyan idézte be és találta meg a twitteres ál-Semjén Zsolt követőit az ügyészség? 2011.10.20. 14:23:35

Twitteren már korábban terjedt a hír, hogy twitteres felhasználókat idézett be az ügyészség egy büntetőügy miatt, de azt pontosan nem lehetett tudni, hogy miért. Keddre azonban kiderült: még nyár elején tett büntető feljelentést nagy nyilvánosság előtt...

Trackback: A Semjén troll nyomában 2011.10.20. 10:50:39

Semjén Zsolt KDNP-s képviselő még a nyár elején tett feljelentést, amiért visszaéltek a nevével és képével Twitteren. A Központi Nyomozó Főügyészség nyomozást indított ismeretlen tettes után, a nyomozás pedig olyan fázisba lépett, hogy tegnap a Semjen_...

Trackback: A hamis miniszterelnök-helyettesről 2011.10.20. 09:24:43

– A Twitter nem barátja a bárki nevével való visszaélésnek, de barátja a szólásszabadságnak, így a paródiának és a rajongói elköteleződésnek is – így foglalható össze az oldal felhasználási feltételeiből kinyerhető információ. Bizonyító erejű dokumentu...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Jurganov 2011.10.20. 09:17:39

"holott akár közéjük is lövethetett volna"... szal nem rossz ember ez a semjén. ( nem írhatom, hogy röhejes mert még a végén elvisz a tek - aminek ezzel az "emberrel" kapcsolatban van is realitása.

Sikamlós Jim DiGriz 2011.10.20. 09:25:05

Nézd, ha nekem is volna egy ügyészségem, nyilván én is akarnék vele játszani néhanapján.

Az ál-lázárjani viszont zseniális, zokogva röhögtem a dumáin.

Seduxen (már NEM dr.) 2011.10.20. 09:25:55

"Vajon melyik üzenetet érezte a ValódiSemjén rágalomnak?" - szerintem a bukkakés-t. :DDDD

szmoker (Homo Trollicus) 2011.10.20. 09:30:39

Erre nem vagyon hajlandó egy fillér adót sem fizetni.

kew1n 2011.10.20. 09:44:02

hát ez kéremszépen sírva röhögős :)

ketroot 2011.10.20. 09:45:58

@Jim "Marlboro" DiGriz:

Kedvenc volt, amíg fent voltam twitteren :D

http://twitter.com/#!/janoslazar

ketroot 2011.10.20. 09:47:34

Lázár János
@janoslazar Lázár János
A feleségem szerint túl sok mindent osztok meg Twitteren. Nyilvánvalóan az aranyere miatt rinyál ma ennyit...

xD

Énbagoly 2011.10.20. 09:54:01

Persze, nevetséges ez az egész, de mi a faszért kell erre pénzt költeni?
És szerintem ez csak a kezdet, és még csak bérrettegő sem vagyok. :)

vomit 2011.10.20. 09:55:21

mindig van lejjebb es lejjebb

csizsikpizsik _jobbulást Tito, Pique takarodj! 2011.10.20. 09:56:45

Okés, most felugrom a twitterre és létrehozok egy kamu Lionel Messi profilt, hátha értem jön a barcelonai ügyészség és 25 évig fogva akarnak tartani a Camp Nou-ban :)))

IGAZ MAGYAR 2011.10.20. 09:58:58

Semjén Úr én teljes mértékben 1-et értek Önnel!!!
Ön aki annyi jót tett már az életben igenis kérje ki magának a tiszteletet a megbecsülést a hálát a zeggyüttérzést és sorolhatnám!
Ön mint tudjuk Orbán Viktor úr hős védője egy Dobó Istvánja , egy Zrinyi Miklósa , egy Háry Jánosa egy Pathó Pálja egy igazi keresztény és magyar embere!
Hát kérdem én tisztelettel eztet érdemli ön? Nem ! és nem!!! Ön aki a XXi. század szent Ference is lehetne ha Gyurcsányt nem Ferencnek keresztelik olyan hatalmas erővel küzdene pl az énekes madarak életterének növekedéséért inkább érdemli az egyház a haza de egész Európa s a világ megbecsülését mint bárki más!!
Köszönjük Semjén elvtárs!!
Köszönjük Zsolt!!! ...mert a haza szent és nem Felső-Volta!!!

Tokány 2011.10.20. 10:01:51

Csak én érzek enyhe áthallást eközött, és az átkosban az ellenzéki vélemény üldöző komcsikkal?

lyken 2011.10.20. 10:13:10

Az ügyészség gonddoskodott már arról, hogy Wieszt le legyen ültetve? Vagy Hagyó? Akkor miről beszélünk?

Combi a ballibes Ferkófan 2011.10.20. 10:13:43

Nincs mese, el kell szá-mol-tat-ni az aljas elkövetőket. Remélem Papcsák már minden erejével ezen az ügyön dolgozik.

spontan · http://erdekessegek.info 2011.10.20. 10:17:51

A történelem kevésbé jelentős figuráira jellemző, hogy nagy feneket kerítenek a személyükkel kapcsolatos ügyek kőré, hogy ezáltal fontosabbnak tüntessék fel magukat.

_csótány 2011.10.20. 10:18:33

először azt hittem, hogy ez csak valami kamu.. aztán elolvasva, hihetetlen.
nekem 2x kellett kihívni a rendőrséget mert a romákok hajnali 3kor is gőzerővel házibuliztak és még a szomszéd városban is hallani lehetett, persze a sünök kijöttek, kocsiból ki se szálltak, távoztak.. romákok erre 2x hangosabban buliztak tovább.. másodszor sünök megint ki, kocsi megáll továbbmegy... ki se szálltak, de ennek az ingyenélőnek még a seggét is kinyalják.. ilyen ez az ország. el is hagyom jövőre, jóidőre.

Seduxen (már NEM dr.) 2011.10.20. 10:20:07

@csizsikpizsik: szerintem inkább Pique-profilt hozz létre, vagy Busquets-ét, és akkor habzó szájjal szidhatod a rinyamadridot is, teljesen hiteles lesz. Egy követőre biztosan számíthatsz :DDDDD

Seduxen (már NEM dr.) 2011.10.20. 10:21:47

@_csótány: a megoldás az lett volna, hogy még egyszer felhívod a sünöket, de ezúttal azt mondod, hogy átmentél egy sörétessel, és "elhallgattattad" a társaságot. Hidd el intézkedtek volna :DD

CyberPunK 2011.10.20. 10:23:53

Azért ez se kutya: index.hu/belfold/2011/10/19/auschwitz

Amgy mi köze a magyar ügyészségnek ahhoz, ha én külföldön csinálok valamit?

_csótány 2011.10.20. 10:24:49

@Seduxen: jah, engem bevittek volna, mert feleslegesen ugráltatom őket :D

Seduxen (már NEM dr.) 2011.10.20. 10:25:00

Öveket becsatolni: címlap :)

csizsikpizsik _jobbulást Tito, Pique takarodj! 2011.10.20. 10:25:43

@Seduxen: Látom osztozni akarsz majdani sanyarú sorsomban :DDD
(Mr. Shakira pedig nem jó, fent van és humora is van, pedig igazoltan 1 bites az agya, maradok Messinél)

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2011.10.20. 10:26:47

@_csótány:

Te nem vagy miniszterelnök-helyettes ....

Seduxen (már NEM dr.) 2011.10.20. 10:31:25

@csizsikpizsik: hm, mondjuk jobban belegondolva, azért néhány napra (hétre?) átvenném Pique bizonyos "kötelezettségeit", feltéve hogy kibékült a helyes kis szöszivel :DDDDDDD

Combi a ballibes Ferkófan 2011.10.20. 10:35:29

@Combi/SzalonFasiszta/SzemétNáci: Meg is találtam Semjént :D
"A többi kan mind hízó volt; egy kövér, kerek pofájú, csillogó szemű, fürge mozgású, visító hangú, Süvi nevű kis disznó volt a legismertebb közülük; ragyogó szónok volt, s ha valamilyen nehéz ponthoz ért érvelése közben, elkezdett ide-oda ugrálni, és tekergette a farkát, ami igen meggyőzően hatott. A többieknek az volt róla a véleményük, hogy a feketéről is képes volna bebizonyítani, hogy fehér."

csizsikpizsik _jobbulást Tito, Pique takarodj! 2011.10.20. 10:36:58

@Seduxen: Szakítottak??? Komolyan? Isten meghallgatta a 1525874 db imámat végre? Hol egy templom, félrevetetem a harangokat, Zsolti mutass nekem utat!!!

dr. Bértollnok 2011.10.20. 10:37:54

Szerintem a mahjong verte ki nála a biztosítékot! :-D Gyónáskor biztos túl sok "miatyánkot" róttak ki rá miatta. :-)

dr. Erika Zangolna 2011.10.20. 10:38:28

Már az első twitnél lebukott az aljas elkövető. Csak egy álSemjénről feltételezhető, hogy nincs tisztában a bukkake szó jelentésével. :D

Seduxen (már NEM dr.) 2011.10.20. 10:39:42

@csizsikpizsik: asszem 2 hete volt hír. ha minden igaz, Pique barátunk megunta a M.I.L.F.-et, és friss hús után nézett. azért én szívesen lettem volna Shakira bosszújának az alanya :DDDD

csabapayne · http://kulturcseppek.blog.hu/ 2011.10.20. 10:42:35

Ezek a mi politikusaink...
Ha bármi váratlan dolog sérti a kis lelküket, azonnal sírva-picsogva rohannak a karhatalomhoz és az állambácsi adta lehetőségekhez, mint egy anyámasszony katonája. (De nem jobbak a választópolgárok sem.)
Persze mindegyik úgy tekintget "A Nyugat" felé, mint ha valami elérhetetlen szentély volna. És nem jönnek rá, hogy az ő szaros-hugyos mentalitásuk, ami már évtizedek óta a béka segge alatt tarja ezt az országot.

Ha egyszer én képviselő, miniszter...stb lennék... nagyon gyorsan üssetek agyon, mert én sem lennék jobb ezeknél. Mert ha egyszer megszerezném bármely posztot is, ugyanazt csinálnám... SEMMIT! Hátradőlnék, bólogatnák egész nap, vigyorognék a "zemberekre" bambán. Dolgom végeztével pedig lenne annyi pénzem, amivel tudnék mit kezdeni.

Mellesleg... ha a fidesz ki akart volna cseszni a jobbikkal, akkor még ideje korán szövetséget kötött volna vele. Ugyanis ez a drágalátos néppárt az FKGP, az MDF után a 3. kis pártot emészti fel (KDNP).

csizsikpizsik _jobbulást Tito, Pique takarodj! 2011.10.20. 10:42:59

@Seduxen: Végre, talán újra focizni fog a kisköcsög :D

NA YA! 2011.10.20. 10:45:05

Egyszer szerepelhetne semmilyenzsóti egy horrorfilmben, ahol mondjuk pedofil papokkal együtt menekül az általa legyilkolt állatok szellemei elől! Kb. ennyit ér a szentfazékja! Ja, a twittek k-va jók!;)

csizsikpizsik _jobbulást Tito, Pique takarodj! 2011.10.20. 10:45:43

@csabapayne: Csak annyiban mondanék ellent, hogy a KDNP tulképpen nem önálló párt, olyan nőtagozat a Fideszen belül. Egyedül indulva még tévedésből sem kaptak volna 30 szavazatnál többet, nemhogy parlamenti bejutás meg és koalíció...

lyken 2011.10.20. 10:47:39

Médiahekk mintára holnap megjelenhetne 100-200 ember az ügyészségen, hogy kamu profilt meg visszaélést jelentsen be.

KenSentMe 2011.10.20. 10:49:34

"Rákérdeztek a többi követőre, ismerem-e őket. Majd egy nagy "BŰNTETT" feliratú mappából Semjén tweetjeit vették elő kinyomtatva."

Ezen keservesen sírva fakadtam.. nem kéne minnél több embernek Semjén Zsolt néven regisztrálnia a twitteren, és az eddigieknél sokkal durvább, fasisztoid vicceket elsütnie, csak azért, hogy belássák, ezt így nem lehet? Bár inkább mégsem, mert ezután a komment után minimum felbujtónak és terroristának tartanának, és a hamvaim is bekerülnének egy "bűntett" feliratú dobozba..

Ree-Tard 2011.10.20. 10:49:45

Nagyon jók a twittek!

LouiS 2011.10.20. 10:50:42

Törölte a twitter az accountot, vagy csak nekem nem jön be?

Roy 2011.10.20. 10:51:09

Szegény "szent embert" bántani merik. Visszaélnek a nevével.
Irgum-burgum. Ezért halálbüntetés jár, vagy legalább is inkvizíció.

csabapayne · http://kulturcseppek.blog.hu/ 2011.10.20. 10:54:40

@csizsikpizsik:
Névlegesen még léteznek, de hogy újra önállóak legyenek, tényleg arra -0 az esélyük.

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2011.10.20. 10:55:59

@LouiS:

Ja, törölték.
Szerencsére időben nyomtam a print-screent.

LouiS 2011.10.20. 10:56:56

Most akkor az van, hogy igaziSemjén elolvasta a posztokat, és megvilágosodott, hogy lehet töröltetni? Jaj, most ezért engem is be fognak idézni? :)

NICKTELEN 2011.10.20. 10:57:10

He-he. Azért a cikk írója sem tud mindent. Még hogy izzottak a szerverek amíg összebuktatták a fényképeket. Hol élsz ember! Odaültettek valakit, hogy nézze végig, és találja meg az egyezést. És ez bizony halál komoly. Egyik nyomozó hatóságnak sincs kép felismerő progija.

Secnir 2011.10.20. 10:57:21

kérdéseim:
-mi van azokkal, akik csak olvasták, de nem követték? egy felfüggesztettel megúszhatjuk?
-mi történik a követőkkel? fegyház vagy számítástechnikai eszközöktől való eltiltás?
-mennyibe került a nyomozás? forintosítva...
-honnan jött rá semmilyen zsolt, amikor a számítógép az Úr ellen való, és nem használja?
-mit tesz semmilyen zsolt, amikor rájön hogy az internetezők őt és dajcs mostmárnemfür tomit egy kontextusban emlegetik az "internet", a "barom", a "twitter" és az "idióta" szavakkal?
-mikor lesz nyilvános az ügyészség felé benyújtott feljelentés?
-hogyan tudta bizonyítani semmilyenzsolti, hogy ez NEM az ő twitje? Mi van akkor, ha az övé volt, és véletlenül lebukott a felesége előtt, ezért kénytelen volt egy fals feljelentést tenni?

köszönöm.

amúgy szerintem szánalmas.
én a beidézettek helyében olyan hülyére vettem volna a figurát, amilyen hülye a tömjén zsolt.

Secnir 2011.10.20. 10:59:11

mindamellett mennyi időbe kerül a letörlés után 24 órával újra regisztrálni?
:-)

szmoker (Homo Trollicus) 2011.10.20. 11:00:06

@CyberPunK: Mindennapi holokauszunkat és nácizásunkat add meg nekünk, Urunk!

Seduxen (már NEM dr.) 2011.10.20. 11:00:32

Ja a klasszikust el ne felejtsem:

Semjén Zsolt szalonkaszex bukkake
Semjén Zsolt szalonkaszex bukkake
Semjén Zsolt szalonkaszex bukkake
Semjén Zsolt szalonkaszex bukkake

Mária 2011.10.20. 11:00:49

"amerikai szerveren egy amerikai cég által üzemeltetett alkalmazás"

LOL :)))

Megérdemelné a hülyegyerek, hogy legközelebb egy orosz szerveren egy orosz cég által üzemeltetett alkalmazással dobjon össze neki kampányt egy vicces kedvű júzer :)))

Osztmehetne panaszra a KGB-hez :)))

Ironfist 2011.10.20. 11:04:14

Semmilyen Zsolt. Újra bizonyította, hogy nem véletlen a gúnynév.

@_csótány:
"ilyen ez az ország. el is hagyom jövőre, jóidőre."

Hogy képzeled? Itt van pörkölt nokedlival, meg túrórudi! És ha külföldre mész, fizesd vissza mindazt a sok pénzt, amit az állam rád költött, bölcsödétől kezdve!

Egyébként annyira sajnálom, hogy nálunk nincs precedensjog, mint abban a hanyatló zusában. Lehetne hivatkozni mindenféle törvénytelenségnél, hogy bocs, én csak szeretett vezéreinket követtem.

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2011.10.20. 11:08:17

És mi van, ha a profilt mégiscsak Semjén regisztrálta, de közben úgy posztolt, mintha csak ál-Semjén lenne, hogy aztán pellengérre állíttathassa követőit?!

Ironfist 2011.10.20. 11:09:34

@"the dragon":
"
És mi van, ha a profilt mégiscsak Semjén regisztrálta, de közben úgy posztolt, mintha csak ál-Semjén lenne, hogy aztán pellengérre állíttathassa követőit?!"

Hogy ekkora moslék legyen, azt kinézném belőle, de hogy legyen annyi esze, hogy ilyet kifőzzön, azt már nem igazán.

fogash 2011.10.20. 11:09:47

@Seduxen: szerintem is a bukkake verte ki nála a biztosítékot. Amúgy sírok, hogy a homo mennyire nem sapiens fajta lett egy ideje...

Aureliano Buendía ezredes 2011.10.20. 11:11:28

Mondjuk az se lett volna jobb, ha levelet ír a Twitternek, mert:

1 - kell találni valakit, aki beszél annyit angolul, hogy ezt a két mondatos levelet megfogalmazza

2 - Ezt az embert nyilván pályázat útján lehet megtalálni.

3 - Az első három pályázat értelemszerűen érvénytelenül zárul

4 - végül egy Sem Yén Bt. nevű, addig ismeretlen fordítóiroda nyer

5 - a végösszeg: 20 542 148 Ft

Whiteorchid0216 2011.10.20. 11:13:34

Szerintem csak nem tudta h mi is az a Impersonation Policy a Twitteren :P

Semjen_Zsolt 2011.10.20. 11:15:23

Fogtok ti még sírni is.

_csótány 2011.10.20. 11:16:59

@Ironfist: nokedlit és túró rudit is tudok odakinn is enni. visszafizetni meg úgy gondolom, hogy nincs mit, mert a szüleim által befizetett adóforintokból bocs, hogy oktatáson vettem részt. visszafizetni szerintem pont az ilyen semlyéneknek kellene, mer én legalább bejárok a munkahelyemre, míg róluk ez nemigen mondható el.

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2011.10.20. 11:18:17

@Ironfist:

Bármibe lefogadom, hogy sokkal több esze van, mint például neked! Elvégre ő miniszterelnök-helyettes, te meg közel sem... És ez nem lehet véletlen.

Ironfist 2011.10.20. 11:18:46

@Semjen_Zsolt:

Jaj neee, egy álSemjén! Uramatyám! Világvége! Mi lesz most? Gyorsan jelentsük fel, hátha kapunk egy két jó pontot a Nemzeti Forradalmi Kormány Nemzeti Forradalmi Keresztény Demokrata Tagozatának Nemzeti Forradalmi Részlege Miniszterelnök-Helyettesi Albizottsága listáján!

Ironfist 2011.10.20. 11:20:00

@"the dragon":
Ez csak azt bizonyítja, hogy
1.- Sokkal több ismerőse van
2.- Jobb helyre született

És szerintem igencsak csúnyán elveszítenéd azt a fogadást, szóval inkább halasszuk el, jó?

Marcellusca 2011.10.20. 11:20:24

És még Fetseren ment a röhögés, dühöngés, fikázás! :DDD

Marcellusca 2011.10.20. 11:21:14

A twitteres bejegyzések meg sírvaröhögősek! :DDDD

Valahol Máshol (lemondott Dr. Prof.) 2011.10.20. 11:22:47

Vicces sztori. A kétszázalékos (túlbecsültem?) párt első embere erősködik.

kenájkikit 2011.10.20. 11:24:41

ilyenek "ezek", nem tudnak elszakadni ettől a feljelentgetünk, besúgunk random szarságokért rendszertől.

Ironfist 2011.10.20. 11:25:05

@Valahol Máshol:
Nem, ő a miniszterelnökhelyettesként erősködik :D

Tudod, szovjet, meg amcsi elnökök limuzinsofőrjei versengenek, másnap a Pravda megírja a sztorit: Az amcsik a megalázó utolsó előtti hellyel voltak kénytelenek beérni, míg a szovjetek a dicsőséges második helyre érkeztek...

kenájkikit 2011.10.20. 11:26:34

@Valahol Máshol: zsozsóval nem lehet baszakodni, most mindenki egy életre megtanulja:D

Jurganov 2011.10.20. 11:27:07

@Tokány: ez nem az átkos, ez a modern (barátságos) fasizmus.

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2011.10.20. 11:31:06

@Ironfist:

Ez csak afféle önigazolás, miszerint a másik csak a szerencse révén lett sokkal sikeresebb nálad. Hát, nem.
Több az ismerőse? Többet ismerkedett. Jobb helyre született? Budapestre, mint 1,7 millióan rajta kívül...

Terézágyú 2011.10.20. 11:33:35

@"the dragon":
ez a semmilyen, ez sikeresebb nálunk? stimmt. a hasfelmetsző is sikeresebb nálunk.

Palmer Eldritch 2011.10.20. 11:35:44

@Combi/SzalonFasiszta/SzemétNáci: 2 láb rossz 4 láb jó :) és mi lesz a tyúkokkal
"Mindenki egyenlő, de vannak egyenlőbbek."
A 2 lábon járó, Napóleon-komplexusban szenvedő disznóról már nem is beszélve.
Állatfarm yeyeyeyeyeyeye

Ironfist 2011.10.20. 11:37:05

@"the dragon":
Ahogy érzed. Nekem nem kell semmiféle igazolás. Neked próbáltam elmagyarázni, hogy működik a világ. De ha nem érdekel, ki vagyok én, hogy kipukkasszam a rózsaszín lufidat?

Secnir 2011.10.20. 11:37:05

@Semjen_Zsolt:
az igazi nevében nincs aláhúzás, lebuktál.
höhö. rájöttem, nem vagyok én hüje!

Egyéves Önkéntes 2011.10.20. 11:38:51

@Énbagoly: a veszprémi állatkertből már összeszedték a baglyokat. állítólag.

Jurganov 2011.10.20. 11:38:57

@"the dragon": ebben egyetértek veled. akár a másik 1.7 millió is járhatott volna ugyanabba az iskolába, ugyanabba a kisz-be, ugyanabba a vadászegyesületbe mint ő. de nem tette hiszen egyrészt el sem fértek volna másrészt pedig valszeg nem is volt rá módja. vagy úgy gondolod, hogy semlyén úgy került oda ahol van, hogy bp-re született és beballagott a parlamentbe, hogy szeretne min. elnök-helyettes lenni és az lett?
ez annyira értelmes :) mármint amit írtál.

Cirbolya_sentinel Narancs himnusz - · http://tiny.cc/z9ur9x 2011.10.20. 11:41:46

kár hogy nem frissül, de itt látható még, hogy milyen kemény munkát végzett az ál(l) zsóti, sokkal keményebbet, mint az i-gaz zsóti :D

turulcsirip.hu/user/Semjen_KDNP/

Plagizáló+Asszonyverő+Gyilkos+Garázda=FideszMaffia 2011.10.20. 11:44:06

@zero:

Előre is elnézést szeretnék kérni a most következőkért...

Leszögezem, álSemMinek baromi jó a humora :DDD

Ami miatt pedig írok, az a következő:
Semlyén, én a helyedben "terrorcslekmény előkészületével" megvádolnám a nevedben twitterezőt, ezután pedig az édesanyámat megbasznám. Ámen.

csizsikpizsik _jobbulást Tito, Pique takarodj! 2011.10.20. 11:47:56

Istenem, és van Semjén Zsoltnak tisztelőhada/rajongótábora (akik mélyen elismerik - muhaha - érdemeit) ahogy olvasom...ez még az álsemjén-ügyészségi vonulatnál is viccesebb...:)))))))

Spigott 2011.10.20. 11:48:08

És, ha én azt írom, hogy áll semjén zsolt, akkor is elvisznek?

igényes 2011.10.20. 11:49:00

Tegyük kezünket a szívünkre! "Ez" a Semjén Zsolt egy aranyos intelligens, kritikus, nem ostoba ember. Szerintem magasabban iskolázott, mint egy álszent seggfej!

Semjén Zsolt, te egy őszinte ember vagy. Semjén, Semjén, Semjén. Semjén?

Secnir 2011.10.20. 11:50:04

@Secnir:
ja és még egy kérdés: mi van akkor, ha a twitet írót valóban Semlyén Zsoltnak hívják?
az bizony a Maxi- és Miniszter úrnak szopóálarc.
Képet meg olyat tölt fel mindenki magának, amilyet akar.
(az is lehet, hogy Novák Elődnek hívják, de Semlyén Zsolt a beceneve).

Llew 2011.10.20. 11:50:12

"Vajon melyik üzenetet érezte a ValódiSemjén rágalomnak?"

Tök egyértelmű:
Csajok, hekk, fröccs és napfény helyett megint csak a munka.

csabapayne · http://kulturcseppek.blog.hu/ 2011.10.20. 11:51:12

@"the dragon":

MUHAHAHA... egy "vicces sárkány" :D
Szépjóreggelt !!! Ez gyakorlat a hőn szeretett országunkban: JÓ HELYEN LENNI JÓ IDŐBEN!!! ÉS OTT A MEGFELELŐ ELVTÁRSAKKAL ÖSSZEBARÁTKOZNI!

Manapság már egy jobban fizető munkahelyre is először az ismerősöket, rokonokat, haverokat...stb. keresik meg először. Csak akkor hirdetik meg nyilvánosan, ha nagyon specifikus szakemberre van szükség.

Terézágyú 2011.10.20. 11:51:36

@Secnir:
"ja és még egy kérdés: mi van akkor, ha a twitet írót valóban Semlyén Zsoltnak hívják?"

vagy, ha most még nem úgy hívják ugyan, de már beadta a névváltoztatási kérelmét...?

csizsikpizsik _jobbulást Tito, Pique takarodj! 2011.10.20. 11:51:43

@Ásó[Mosó]maci: Voltak jó pillanatai, de egy éve konkrétan hígfos-sérült-hígfos a formája :)

Alterix 2011.10.20. 11:53:39

Kicsit gáz, hogy a XXI. században egy ország vezetői nem értik, nem ismerik és nem használják az internetet.
Ahol az SMS küldés-fogadás is egyfajta szint, ott komoly bajok vannak....

Donkihóte 2011.10.20. 11:53:54

vastagbor.blog.hu/2011/04/01/o_a_mesebeli_paraguay ezt se felejtsétek el, ha népünk önzetlen és makulátlan hősét kell ünnepelni. Senki se gondolja, hogy makulás lehet!

Tombstone 2011.10.20. 11:54:36

Zsolti is előnyére változott a fülkeforradalom óta. Inkább lazítana, pl. lelődözne néhány védett madarat.

Semjen_Zsolt 2011.10.20. 11:57:10

@Secnir:

Mire az Úr erre a blogra vezérelt a Semjén Zsolt nicket is és a Semjén_Zsolt nicket is regisztrálta valaki hogy vinné el őt az ördög. Höhö. Siess barátom hátha a Zsolt Semjén és a Zsolt_Semjén nick még szabad.

Link Elek 2011.10.20. 11:57:16

az a kulonbseg mindenki massal szemben, hogy tomjen zsoti az valojaban egy patkany, es egy mocskos diktator talpnyaloja.

JohnHenry 2011.10.20. 11:58:26

"Tapsolj kopasz, mert elvisz az ÁVÓ!"

Nurrddin 2011.10.20. 12:02:40

@Valahol Máshol: erről az jut eszembe, mikor egy kdnpést lefideszeseztem...
kikérte magának, mondván, ő nem fideszes, hanem kdnpés erre az volt a válaszom, hogy értem én, az olyan mint a lungo drom, az se a fidesz csak a fideszhez tartozik
ha láttátok volna a szemét, ahogy kerekedve szikrázott...

és még én vagyok a náczi :D

Roy 2011.10.20. 12:05:40

@Terézágyú: Semjén Zsolt csak EGY EMBER lehet!!!
Amennyiben van másik akkor likvidálni kell!

Karcolt lendület 2011.10.20. 12:06:53

Szerintem az egész egy jól kidolgozott médiahekk, így végre mindenkibe végleg beleég, hogy Semjén Zsolt nem csak egy szimpla kormánytag, hanem _Miniszterelnök Helyettes_.

NA YA! 2011.10.20. 12:07:03

@Semjen_Zsolt: ne bánts minket Zsolti bácsi, jó kisfiúk/kislányok leszünk, többet nem feleselünk!:)

Dr.Betépett felhasználó 2011.10.20. 12:07:12

Könyörgöm: mijaza bukkaka???? Valaki segíccsen már,addigg nem alszom.

anti_troll (törölt) · http://senkinemmondja.blog.hu 2011.10.20. 12:08:29

Nem tudom mit csinálna Zsolt, meg a T. Ügyészség, ha néhány száz állampolgár csak úgy viccből regelne ma ezen a néven a twitteren....

Seduxen (már NEM dr.) 2011.10.20. 12:08:29

@Roy: "Amennyiben van másik akkor likvidálni kell!" - a későbbi félreértések elkerülése végett tisztázzunk valamit: az ÁL-zsoltit, vagy az EREDETIT?

Üdvözlettel: Tímár Elemér Károly (TEK) százados, Terrorelhárítási Központ, Belső Elhárítás, III. Főcsoportfőnökség, Operatív Csoport.

Kilgore Trout 2011.10.20. 12:12:16

@Betépett felhasználó: Ne mond, hogy van neted és nincs gúglid... Gépeld be szépen a gúgliba, hogy "bukakke", majd kattints az "elmúltam 18" gombra, és kész a megoldás.

NA YA! 2011.10.20. 12:13:00

@Seduxen: Tímár eeetááás, mindet likvidálni! Kövezzük meg őket!:))))

Roy 2011.10.20. 12:13:54

@Secnir: A nem követőket csak inkvizíciós kinzásoknak vetik alá (spanyolcsizma, nyújtás, stb.).
A követők kerékbetörés, karóba hózás, felnégyelés. A fejüket meg a parlamen kupulájának a csúcsára kitűzik elrettentő példaként. A 2/3-os többséggel senki nem packázhat.

Psi Holo · http://psiholo.blogspot.com 2011.10.20. 12:15:41

Az a baj, hogy amíg itt mindenki röhög, januárban elkezdenek életbe lépni a fidesz 2/3 által elfogadott szabályok és ezekért - amiket itt írogatok - komoly bajba is lehet kerülni. Az, hogy ezek tök bunkók, nem fogja őket zavarni, mert a bunkók különös kéjjel szeretnek szétcsapni az értelmiségiek között, ha van rá lehetőségük. Januártól lesz, kivéve ha rájuk csap au Európai Unió vagy a magyar nép.

Roy 2011.10.20. 12:16:34

@Seduxen: Nagyon jó. Nekem mindegy. Csak egy maradhat!

Roy 2011.10.20. 12:17:51

@Psi Holo: Akkor mindenki megy a börtönbe. Elég sokan leszünk.

Seduxen (már NEM dr.) 2011.10.20. 12:19:04

@NA YA!: @Roy: újabb kínzó kérdés: most akkor CSAK EGY MARADHAT, vagy MINDET likvidáljuk?

üdv:: TEK százados (TEK) :DDD

NA YA! 2011.10.20. 12:19:36

@Seduxen: ja, és valszeg a TEK-eseknek sem operálták ki teljesen az agyát! Ha majd eljön az idő, és esetleg mindenféle galádságra kapnának utasítást, akkor majd felvillan nekik a rádió előtt lógó ávósok emléke!:(

Seduxen (már NEM dr.) 2011.10.20. 12:19:42

@Roy: és ezzel megvalósul a vízióm: blogtali a venyigében :DDDD

Combi a ballibes Ferkófan 2011.10.20. 12:22:06

Istenem de király újraolvasni az Állatfarmot :D
Elmúttnyóccév:
"Eközben nehéz volt az élet. A tél ugyanolyan hideg volt, mint az előző évben, az élelem még kevesebb. Megint csökkentették az összes fejadagot; a disznókét meg a kutyákét kivéve. Süvi megmagyarázta, hogy az egyenlőség túlságosan merev alkalmazása az élelmiszer-adagolásban ellentétben állna az Állatizmus elveivel. Egyébként nem okozott számára semmiféle nehézséget, hogy bebizonyítsa a többi állatnak, valójában nem lett kevesebb az élelmük, bármi legyen is a látszat. Időnként ugyan kétségtelenül szükségessé válik a fejadagok kiigazítása (Süvi mindig csak "kiigazításról" beszélt; sohasem "csökkentésről"), de a jonesi időkkel összehasonlítva óriási a javulás. Éles hangon, sebesen felolvasta nekik a számokat, és részletesen bebizonyította, hogy több zabjuk, több szénájuk, több répájuk van, mint Jones idejében volt, rövidebb a munkaidejük, az ivóvizük jó minőségű, hosszabb életűek lettek, és a kicsinyeik nagyobb százaléka marad életben, istállójukban több a szalma, és kevesebbet szenvednek a bolháktól. Az állatok minden szavát elhitték. Az igazat megvallva, Jones és mindaz, amit Jones jelentett, már majdnem teljesen elfakult az emlékezetükben. Tudták, hogy a mostani életük kemény és sivár, gyakran éhesek és gyakran fáznak, és amikor nem alszanak, akkor rendszerint dolgoznak. De nem kétséges, hogy a régi időkben még rosszabb volt. Szívesen hittek ebben. Különben is, akkor rabszolgák voltak, most pedig szabadok, és ez óriási különbség, amint Süvi sohasem mulasztotta el hangsúlyozni."

Roy 2011.10.20. 12:22:19

@Seduxen: CSAK EGY MARADHAT! Úgy mint a Hegylakóban.

NA YA! 2011.10.20. 12:23:06

Eeeevtááásak, aki MAGYAR (kínai, szaudarábiai, palesztín, stb.) velünk tart!;)

nemjogasz 2011.10.20. 12:23:15

Hát, ilyen kiemelten erőszakos, közveszélyes, demokratikus rend és emberiség elleni bűncselekmény esetén, mint egy politikus parodizálása, nem csodálom, hogy ilyen hatékony az ügyészség. Igazából még nagyon puhák is voltak, hogy az azonosított followereket nem alsógatyában, kéz és lábbilincsben, fejükhöz fegyvert nyomva vitték be a kommandósok éjjel fél háromkor...
Mostantól akkor egy mittudomén, standupos Semjén imperszonáció előtt ki kell írni 20 centis betűkkel, hogy "a következő jelentben NEM a valódi Semjén Zsolt szerepel, a jelenthez Semjén Zsoltnak nincs köze, bárminemű hasonlóság csupán a véletlen műve", különben elviszik a humoristát is?
Ez a marhaság hány millió adóforintba került?
Hogy lehet valaki annyira beképzelt pöcs, hogy közszereplő létére nem tudja elviselni, hogy 44 ember előtt parodizálják, és rögtön a rendőrséghez szalad?(FIGYELEM! Az utóbbi kérdés általános jellegű, semmi köze Semjén Zsolthoz és az ügyéhez, erre semmilyen módon nem utal, bármilyen relevancia aktuálisan megtörtént eseményekhez a véletlen műve, Semjén Zsolt neve nem is szerepel a kérdésben, az égvilágon semmi köze semmihez, egy áldott jó ember.)

insert random 2011.10.20. 12:25:38

http://twitter.com/#!/semjen
Ez Semjén igazi twittere, a jókívánságokat ide kéri.

Tapogatott Kukorica 2011.10.20. 12:29:01

Utóbbi idők egyik legviccesebb posztja az utóbbi idők egyik legszánalmasabb alakjáról :D

Ezen már nyerítettem:
"A twitteres fotóm összelőtték a BM-nél lévő (Személyi igazolván) fotómmal."

NA YA! 2011.10.20. 12:30:16

@Roy: ők szeretnek minket, és önzetlenül segíteni fognak a testvéri magyar népnek!:)

egerészölyv 2011.10.20. 12:33:04

A sok fröcsögés után kanyarodjunk a tények világába.

1) Pszeudotömjén minden volt, csak szellemes nem, "poénjai" nyamvadtak, verejtékillatúak.

2) Mikor nemrég Debreczeni József jelentette fel a maga áltwitterezőjét, a baloldal magából kikelve bömbölt és követelt elégtételt a szörnyű offenzió miatt.

egerészölyv 2011.10.20. 12:34:17

@Seduxen: még jó, hogy legalább te röhöx a baromságodon :)

egerészölyv 2011.10.20. 12:35:41

@anti_troll: vagy mit szólna a hasonló tréfához Debreczeni József. És az üvöltöző baloldal :)

jzs · http://kyokushinblog.blogspot.com 2011.10.20. 12:38:56

Pedig már a PAPA RATZI is twitterezett.... mit olvas ez a Semjén? Újembert?

www.guardian.co.uk/world/2011/jun/29/pope-twitter-vatican-site-launch

Nem akarom védeni az arcát, de némi (nagyon gyenge, de tényleg) tapasztalattal a politikai arénából, azt sem zárnám ki, hogy egy seggnyalója nyomoztat, aki így akar bevágódni.

Főnök, valaki szórakozik itt..... jelentsük fel... oké? persze, vasárnap úgyis találkozunk, majd megbeszéljük.... jaj főnök, annyira szeretlek. tudod.... nem hagyjuk, meg FOGJUK BÜNTETNI.... veled ne szórakozzon senki! érted?! ha kell elmegyünk a vatikánig.... biztos ez a genyó valami kisegyházból van. nem tudják megemészteni, ami történt....

:)))))))))))

kitiltott bögre 2011.10.20. 12:39:12

Semjén egyszerűen idióta.

BruceTheHoon 2011.10.20. 12:41:37

Namostaztán mind megyünk kihallgatódni, merthogy együtt posztoltunk a Semjen_Zsolt nevű imposztolóval...

Secnir 2011.10.20. 12:43:28

@insert random:
most nem azért, de az utolsó bejegyzés 18 perce volt, ami a weboldalán lévő friss bejegyzésre mutat. Mindeközben ő a Parlamentben teszi a dolgát (képletesen szólva).
akkor megint felmerül, mint OV esetében: Ki facebookol/twitterel a nevében?

Na mi újság, Wágner úr? (törölt) 2011.10.20. 12:44:49

Könnyesre röhögtem magam a twiteken, édes istenem, a porzsáktól a szegénnyel folytatott beszélgetésig.

Jó ötlet kamu profil miatt feljelentést tenni, de úgy, hogy mindenki saját magáról csinál kamu profilt, és azt állítja, hogy egy rossz pillanatában felülkerekedett a felettes énje. Tehát kamu a profil, de önmaga készítette, tehát csak saját magát jelentheti fel. Érdekes kísérlet lenne.

Terézágyú 2011.10.20. 12:50:46

Majd az lesz a gáz, hogyha engem is feljelent egy bizonyos Teréz Ágyú, hogy az ő nevén kommentelek...

Kilgore Trout 2011.10.20. 12:52:23

@Secnir: Figyeld meg, hány képviselő ül ott laptoppal maga előtt. Wifi megnyílván hogy van az ülésteremben. Twittelhet, fészbúkozhat, pornót nézhet stb.

Valahol Máshol (lemondott Dr. Prof.) 2011.10.20. 12:55:58

@Nurrddin: :)))) Ez jó sztori, képzelem az arcát.

Előszobaminiszterünk legnagyobb sajnálatára humorérzéket nem lehet lopni az adófizetőktől.

Seduxen (már NEM dr.) 2011.10.20. 12:57:15

@egerészölyv: így van kanyarodjunk :)

1: az, hogy az áltömjén poénjai gyengék -e, vagy izzadtságszagúak -e, az mennyiben kapcsolódik a történethez, miszerint ebből rendőrségi ügyet csinált a derék zsóóti? ha ültek volna a poénok akkor nem megy nyüszíteni a jardra?
2: "Mikor nemrég Debreczeni József jelentette fel a maga áltwitterezőjét, a baloldal magából kikelve bömbölt és követelt elégtételt a szörnyű offenzió miatt. " - ez alapján megállapíthatjuk, hogy "ezek" semmivel sem jobbak, vagy rosszabbak, mint "azok".

Aki egy ilyen piti ügynek ekkora feneket kerít (még ha közszereplő is, vagy éppen emiatt) az egy kicsinyes fasz. Ezek a tények.

Izo 2011.10.20. 12:57:29

"Majd egy nagy "BŰNTETT" feliratú mappából Semjén tweetjeit vették elő kinyomtatva."
Véletlenül nem a mátrixos Smith ügynök hallgatott ki?

LadyCarambole · http://kigondoltam.blog.hu 2011.10.20. 13:00:15

Valaki olvassa már fel Tömjén Zsótinak az idevágó passzust a bestsellerből, hogyaszongya, "Mert az egész törvény ez egy ígében teljesedik be: Szeresd felebarátodat, mint magadat."

USB DTmini 16GB 2011.10.20. 13:02:48

@Kilgore Trout: logot kitolni az ipk-ről ésszevasz

klacus 2011.10.20. 13:03:06

Hogy ez a Semjén Zsolt mekkora technokrata lehet. Egy igazi geek.... Tegnap nem volt táncikálni?

Ez az egész ügy az ügyészséget (is) minősíti.
Az szokták egyébként mondani, hogy az nem baj ha valaki hülye, de mit szólsz ahhoz aki egy ilyennek ugrál...
Az ügyészség meg a legendás nyomozati cselekményei. Ha valaki nem hagyja ott a pajszert az ablak alatt, és kesztyűt használ akkor itt már vérprofinak számít....
Megjegyzendő, hogy akit meggyanúsít ez a bámulatos szerv azt 98 % -ban el is ítélik, a még profibb bírók. Lehet sejteni hány ember ülhet ártatlanul...
Nna és most ezek kapnak még több hatalmat, mert az kell nekik. A Tanú című film gyenge kezdet...

kitiltott kennimekkormikk 2011.10.20. 13:03:49

Szerintem egerészölyv nem más, mint semmilyenzsót segge. Vagy a feje? Mindegy...

troutman 2011.10.20. 13:04:26

Ekkora gyökeret. Jól meg kéne ricksantorumozni, oszt akkor pityereghetne.

igényes 2011.10.20. 13:05:13

Semjén Zsolt szerződést fog kötni, mert nagyon fontos!

Argentína: Vadászterület, szállás
Több vadászterületen vadásztatunk, de a fő területünk a La Pampa tartományban található, mely a Buenos Aires-i repülőtértől (Jorge Newbery) egy belföldi járattal kb. 1,5 óra alatt érhető el (Santa Rosa). A szállás lehet Unanue, vagy Brand-new3 Lodge, mindkét helyen 4 db fürdőszobás szoba található vagy Victorik, ahol 7 db fürdőszobás szoba várja a vadászvendégeket. Mindegyik esetben teljes ellátás argentin és nemzetközi ételekkel és italok korlátlan mennyiségben biztosítva vannak.

remiz (törölt) 2011.10.20. 13:05:38

de amúgy az ilyenek online térben nem pont fordítva szoktak elsülni???
pl ha holnapra lesz 10 új álsemjén, akkor azon Semjén kurvára meg fog lepődni.
szarlehet semjénnek lenni

csárli hárper 2011.10.20. 13:11:03

@Semjen_Zsolt:
már most sírunk, a röhögéstől, visszahoztátok a "legvidámabb barakk" rég elfelejtett romantikáját!

NA YA! 2011.10.20. 13:11:26

@egerészölyv: "És az üvöltöző baloldal :)"

Na ez vagy te, legyél inkább KAMÉLEON, vagy J-ANUS:

" egerészölyv 2011.03.21. 12:13:02
@gaga: meggyőződéses szocialista törzsszavazó vagyok, és a hozzád hasonló szőragyú pondrók csak azért bosszantanak, mert miattatok vesztettünk áprilisban."

nandras01 2011.10.20. 13:11:43

@Nurrddin: "erről az jut eszembe, mikor egy kdnpést lefideszeseztem"
nebaszki, te találkoztál egy valódi , élő kádéenpéssel??
tényleg van ilyen állatfajta?

igényes 2011.10.20. 13:13:33

Tíznapos hivatalos látogatásra Uruguayba és Brazíliába utazik Kövér László házelnök; a delegáció tagja Balczó Zoltán, az Országgyűlés alelnöke és Szatmáry Kristóf gazdaságszabályozásért felelős államtitkár. A program szerint az október 23-i magyar nemzeti ünnepen Kövér László bejelenti majd a Sao Pauló-i konzuli iroda újranyitását.

A Vadászok mennek is!

NA YA! 2011.10.20. 13:19:11

@igényes:"Uruguayba és Brazíliába utazik Kövér László házelnök"

Fel kell készülni a tömegesen jelentkező nyomorultak seregére, ott van már tapasztalat!:x(

igényes 2011.10.20. 13:19:32

Hát ki tudja mi a köze A Jobbiknak, és Kövérnek a Sao Paulói irodához, na az mondja meg!

Szatmáry Kristóf életrajza
Budapesten, 1975. június 10-én született. Feleségével és három fiával (Lénárd, Levente, Zalán) a XVI. kerületben, Sashalmon lakik. Családja anyai ágon már közel 120 éve itt él. Kereskedő-iparos családba született, szülei már a '80-as évektől élelmiszer kiskereskedelemmel foglalkoztak. Lényegében 16 éves korától részt vett a családi vállalkozásban. Az érettségit követően elvégezte az ELTE-TTK földrajz és az ELTE-ÁJK politológia szakát. Még az egyetem alatt kezdett el dolgozni a Századvégnél külsős munkatársként. 1998-tól néhány munkatársával egy közvélemény- és piackutató céget indítottak el. 2000-2002 között egy rövid, de sok tapasztalatot adó kitérőt tett a közigazgatásban. A Gazdasági Minisztérium Parlamenti Titkárságán 2000-ben kezdett dolgozni, mint titkár, 2002-ben már mint osztályvezető távozott. Ez idő alatt Közigazgatási Szakvizsgát szerzett. A minisztérium után visszatért a családi vállalkozásba, mint ügyvezető. Cégük főként élelmiszer-kereskedelemmel, vendéglátással és szállodaipari tevékenységgel foglalkozik, közel 30 embernek ad munkát. 2002-től részt vesz a XVI. kerületi önkormányzat képviselőtestületének munkájában. 2004. tavaszán a XVI. kerületi Kereskedelmi és Iparkamara elnökségi tagjává, majd októberben a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara általános elnökhelyettesévé, 2008-tól a BKIK elnökévé választották. A Vállalkozókés Munkaadók Pártja Országos Választmányának elnöki posztját 2005 októberétől tölti be. A 2006. évi országgyűlési választásokon, Fidesz színekben indult és a Budapesti területi listán szerzett mandátumot. 2006. május 30-tól a gazdasági és informatikai bizottság tagja.
A 2010. évi országgyűlési választásokon Budapesti területi listán szerzett mandátumot, a gazdasági és informatikai bizottság Alelnöke. A vállalkozásfejlesztési és uniós forrásokat felügyelő albizottság Elnöke, a Közbeszerzési albizottság Alelnöke

nandras01 2011.10.20. 13:21:18

@NA YA!: szerintem inkább az után érdeklődnek, hogy adott esetben kiadnák- e őket :)

Jurganov 2011.10.20. 13:22:47

@Alterix: van rá külön ember. ez is benne van a feladatai között. "a sas nem fog legyeket".
@Combi/SzalonFasiszta/SzemétNáci: és látjuk amint a mese megelevenedik...
@nemjogasz: a rendőrséghez te szaladsz.vagy én. semjén elvtárs csak utasítja őket.
@egerészölyv: és ráküldték az ügyészséget? zaklattak embereket?
az egészben az a szomorú, hogy ezzel be van fogva a szánk. nincsenek gazdasági történések, bűncselekmények stb-csak valami semjén. igazából a fickó annyira nulla, hogy szót sem érdemelne. mint nemrég dajcs

szkripnyik 2011.10.20. 13:23:05

@igényes: Orbán Brüsszelben, Schmitt Bécsben, tegnap olvastam Zsóti is külföldön...

Kilgore Trout 2011.10.20. 13:27:44

@USB DTmini 16GB: Dögöljek meg, ha értem mit írtál...:)

NA YA! 2011.10.20. 13:32:38

@nandras01: isten őrizz, maradjanak csak!:)

Kuruttya 2011.10.20. 13:35:30

Semjén Zsolt egy álszent fasz! Méghozzá igen méretes. Hogy takarodnának már el a picsába.

igényes 2011.10.20. 13:37:37

@szkripnyik: @Álmos: Dr: SP csak csipkét csempész be, tudná, hogy már nem kell az esküvői ruhákhoz, a balga!

Ironfist 2011.10.20. 13:45:04

Egyébként én is kezdek félni. Még a végén beperel a Ubisoft, az ő tulajdonuk a név, amit használok :D

Seduxen (már NEM dr.) 2011.10.20. 13:58:04

@Ironfist: tyűű bazze, akkor a Richter rólam a gatyát is lepereli :DDD

driopios 2011.10.20. 13:59:52

Hehe, a Streisand-effektus. Az internetről nem lehet törölni.

http://twitter.com/#!/SemjenZsolti

Combi a ballibes Ferkófan 2011.10.20. 14:00:00

@Seduxen: Nincs mitől félni, őt kivégezték a nyilasok.

egerészölyv 2011.10.20. 14:01:53

@kitiltott kennimekkormikk: én viszont nem mondom el a véleményem. Kár beléd.

csizsikpizsik _jobbulást Tito, Pique takarodj! 2011.10.20. 14:02:28

@Seduxen: Nyugi, nekem még cikisebb, a KGB börtönében fogok megrohadni mert egy orosz szobor nevét bitorlom...

preddy 2011.10.20. 14:02:53

Volt röhögni?
Mindjárt kutakodik az Álomvédelmi Hatóság...

egerészölyv 2011.10.20. 14:03:09

@NA YA!: tartom és emelem. Ha ma lennének választások, ma is a szocialistákra szavaznék. Te?

csizsikpizsik _jobbulást Tito, Pique takarodj! 2011.10.20. 14:03:27

@szkripnyik: Csak megleszünk egyedül, még a végén a forint is erősödni fog :)))

egerészölyv 2011.10.20. 14:04:44

@Seduxen: a következtetéssel egyetértek.

gramercy 2011.10.20. 14:04:50

megmondom mi a problémája: ő szokott a kör közepén térdelni, körülötte a ministránsfiúk

méghogy az asszony

Seduxen (már NEM dr.) 2011.10.20. 14:06:24

off:

index.hu/kulfold/2011/10/20/karnyujtasnyira_kadhafi_utolso_eroinek_bukasa/

Szülővárosában, Szirtben fogták el Moammer Kadhafit. A felkelők szerint súlyosan megsérült.

egerészölyv 2011.10.20. 14:06:52

@Jurganov: hogy ügyészségi vagy rendőrségi volt Debreczeni feljelentése, nem tudom már, de a baloldal kórusban éljenezte meg a feljelentést.

egerészölyv 2011.10.20. 14:07:50

@Álmos: na végre, rajtam kívül is van itt szocialista.

egerészölyv 2011.10.20. 14:08:23

@Kilgore Trout: szívesen elmagyarázom az ügy érdekében.

egerészölyv 2011.10.20. 14:09:11

@igényes: súlyos tévedésben vagy, tanulj meg olvasni (igényesen).

Combi a ballibes Ferkófan 2011.10.20. 14:12:31

@Seduxen: Gyanúsan gyorsan belehalt abba a fránya lábsérülésbe. Gondolom a felkelők nem akartak szórakozni mindenféle tárgyalással meg bírósággal.

Cirbolya_sentinel Narancs himnusz - · http://tiny.cc/z9ur9x 2011.10.20. 14:16:27

@driopios: ez nagyon nagy :D

SemjenZsolti Zsolt Semjen
<off> Sorry srácok, törölnöm kellett magam, mert a kdnp székházból csináltam, és féltem, hogy megtalálnak, de most újracsináltam! </off>
1 hour ago

Combi a ballibes Ferkófan 2011.10.20. 14:18:26

Egyre jobb hírek látnak napvilágot ma
index.hu/gazdasag/magyar/2011/10/20/mnb_0_6_szazalek_lehet_a_novekedes_jovore/
Simor majd jól megkapja Petikétől az ejnye-bejnyét.

Seduxen (már NEM dr.) 2011.10.20. 14:18:33

@Combi/SzalonFasiszta/SzemétNáci: ha tényleg meghalt! mondjuk mindenki jobban járt, ha igaz. évekig cseszkődni egy koncepciós kirakatperrel, aminek a végén úgy is kivégzik. minek...

Seduxen (már NEM dr.) 2011.10.20. 14:20:39

@Combi/SzalonFasiszta/SzemétNáci: "Az MNB friss elemzése szerint a bruttó hazai termék jövőre 0,6 százalékkal nő, miközben a költségvetési törvényjavaslat 1,5 százalékos növekedéssel számol. " - na jó, de ha úgy számolsz, ahogy egy gyorsnaszád cikk-cakkban közlekedik, akkor még kijöhet akár a 1,5% is! Főleg ha a szép szemeid egymásra néznek :DD

Combi a ballibes Ferkófan 2011.10.20. 14:25:05

@Seduxen: Az egyetlen mozgás amit el tudok képzelni a fidesz gyorsnaszádjáról az ez:
www.youtube.com/watch?v=OuSdU8tbcHY

Andaxin 2011.10.20. 14:27:44

@Kilgore Trout: Na vajon miért is tiltották ki a kamerákat és a fotósokat a karzatról?

JohnHenry 2011.10.20. 14:32:59

@anti_troll: hmm, volt egy bácsi, orosz hadifogságról mesélte, hogy az udvaron libasorban mehettek körbe-körbe séta gyanánt. "lépés jobbra, lépés balra szökési kisérlet, lépés egyhelyben provokáció".

valamiért ez jutott eszembe a felvetésedről.

JohnHenry 2011.10.20. 14:33:31

@Seduxen: :-D feldobtad a napomat :-D

JohnHenry 2011.10.20. 14:35:36

@Psi Holo: az unijó nem fog rájuk csapni, mert ők a magyar népre várnak, a magyar nép meg szépen megideologizálja magának, hogy miért hagyja, hogy hülyére vegyék újra és újra.

JohnHenry 2011.10.20. 14:39:18

@egerészölyv: nem is hallottam róla. ott is voltak ilyen tömeges ügyészségi meghallgatások? forrás?

preddy 2011.10.20. 14:43:56

@Seduxen:
Még hogy gyorsnaszád? Orbán Viktor zsebcirkáló...

JohnHenry 2011.10.20. 14:46:27

@NA YA!: az bizonyára egy ál-egerészölyv volt, mi más? :-p
hogy is van az idézet? "vagy egy egerészölyvöt láttam, vagy a patkányok tanultak meg sárkányrepülni". valami filmben hallottam, de nem jut eszembe a címe :-(

Bakter 2011.10.20. 14:48:11

Trebitsch Zsolt bement az ügyészségre és asztalt csapkodva bebizonyította, hogy ő az igazi Trebitsch, és hatósági eljárást követelt.
A vizsgálat végén az ügyészség közölte, hogy a bradpitty által behozott, álhatástalanított, de jól elkobzott fegyverek tulajdonképpen az álTrebitsch twitteres követői között lettek volna kiosztva. Akik Gyurcsány Binláden Ferenc vezetésével a fennálló 100%-ban smittdemokratikus ország jogrendszerének megdöntésére készültek, miközben a kormányfő Brüsszelbe uniós tesztvezetésre vitte a gyorsnaszádunkat.
Friss hír: elfogták a twitteres álTrebitschet, aki Biszku Béla ujjlenyomatait tartalmazza.

JohnHenry 2011.10.20. 14:50:21

@nandras01: a vicc az, hogy van és tényleg utálják a fidesz módszereit. sajnos ez kb a kerületi szervezeteknél meg is reked, lásd pl. Újpest, de mondhatnám akár Vácot is.
jobbos médiába erről szó nem esik, max az országos vezetők elmondják, hogy ezek helyi ügyek és töretlen az együttműködés.

JohnHenry 2011.10.20. 14:55:27

@driopios: röhögőgörcsöt kaptam :-DDD

Secnir 2011.10.20. 15:06:22

...ja, Kadhafi meghalt. Nem akart, sőt, kicsit erőtlenül tiltakozott is, de meghalt....

Secnir 2011.10.20. 15:11:57

@Bakter:
nem olyan friss, tegnapi: GYF-et terrorgyanúval vádolják 2006 októbere miatt.
simán el tudom képzelni, hogy ő gyújtotta fel a TV-székházat, míg a párezer bámészkodó jogkövető állampolgárként nem ment be, hanem megpróbálta elfújni a tüzet. Igaz, ez kívülről úgy nézett ki, mintha azt mondták volna: "rendőr cigányok, basszátok az anyátok".
később, a gyors oltást elősegítendő egy fecskendőskocsit a hős fiatalok a vállukra emeltek, hogy közelebb legyen a GYF keltette tűzhöz, de az leesett onnan. Sajnos azok elé a rendőrök elé, akiket GYF kivezényeltetett, hogy ne tudjanak bemenni a tűzoltók a tüzet oltani, és pont az utolsó pillanat került be a hírekbe, az elejét sajnos nem mutatták.
Én mondom, nagy gazember ez a gyurcsány.

Combi a ballibes Ferkófan 2011.10.20. 15:19:38

@Secnir: Ezt a történetet azoknak próbáld elmesélni akiket az azonosítószám nélküli "rendőrök" hülyére vertek, csak mert rossz helyen voltak rossz időben. Remélem 8 napon túl fog gyógyulni amit kapsz.

Palmer Eldritch 2011.10.20. 15:22:01

Hogyan idézte be és találta meg a twitteres ál-Semjén Zsolt követőit az ügyészség?
jogiq.com/semjen_zsolt_twitter_ugyeszseg_idezes/

béla a görög (törölt) 2011.10.20. 15:26:17

kell egy ifj. vagy id. vagy dr. az elejére vagy egy 2 a végére.
de most komolyan:
ez a szerencsétlen f... azt hiszi, hogy számít?!
Nincs a környezetében egy ember aki megmondaná neki:
- Zsotikám te egy szerencsétlen ember vagy, a magyar lakosság 95%-a magasról tesz rád, más meg azt sem tudja, hogy élsz, viszont jól keresel vele hogy szerencsétlen ember vagy - úgyhogy, örüljél, lövöldözzed az állatokat az nyugodjál le.

És hány ilyen van még...

Secnir 2011.10.20. 15:30:19

@Combi/SzalonFasiszta/SzemétNáci:
ööö...
...nekem úgy tűnt aznap a rendőröket verték...

blah 2011.10.20. 15:58:46

@Combi/SzalonFasiszta/SzemétNáci: aki 1 hét gyújtogatás, törés-zúzás után úgy gondolta, hogy biztonságban elmehet egy ilyen gyűlésre, ráadásul pont egy pártrendezvényre az pont megérdemelte, hogy elverték.

LuciFerko 2011.10.20. 16:03:33

Pillanatra azt hittem, hogy Hírcsárda. De nem. Ez már akkor diktatúra?

Ironfist 2011.10.20. 16:08:33

@Secnir:
Érdekes, élő adásban néztem végig az egészet, és nekem is állandóan megpróbálják bemagyarázni, hogy nem úgy volt, ahogy láttam :)

Ironfist 2011.10.20. 16:11:05

@blah:
Jaaaj, de nem tudtad? hiszen ártatlan emberek voltak ott, akik csak kenyérért mentek le! Igaz, az egész város zengett a csőcseléktől, meg bőven elmúlt hajnal egy, de nekik hirtelen kellett tej, kenyér, herz szalámi.

Cirbolya_sentinel Narancs himnusz - · http://tiny.cc/z9ur9x 2011.10.20. 16:12:38

@Ironfist: @Secnir: meee nem vagytok NER kompatibilisek :P /ja és a szemetek sem :D/

Ironfist 2011.10.20. 16:14:39

@Cirbi:
Ja igen. El is felejtettem szinte Wittner Mária magyarázatát, amit most nyilván megint elővesznek. Nem volt ott semmilyen rendbontás, csak a fiatalok szórakoztak, fizettek, majd távoztak.

szaktatar 2011.10.20. 16:27:34

zsóti! szánalmasszar vagy!
MUHAHAHAHA!!!!

5perc 2011.10.20. 16:30:36

Az eredeti Tömjén Zsóti fészbúk oldalán röhögtem. Írni nem merek rá, de olyan jó látni, ahogy a kielégületlen rajongó hölgyek és urak! kívánnak jó utat neki, mielőtt Ausztráliába indul. Persze remélem Zsóti nagyon-nagyon-nagyon, nagyon-nagyon jól fogja ott érezni magát odakint és addig marad, amíg csak tömérdek nagyon fontos elfoglaltsága ellenére ideje engedi. Tényleg, minek is megy oda? Á, de mindegy is, biztosan a nemzet, keresztény államunk érdekében. Békés economic J classos utazást kívánhatunk neki a 28 órás repüléshez.

Sandman (Karakum) (törölt) 2011.10.20. 16:44:06

@nemjogasz: szerintem semjén elvtárs nagyon jó ember. Közéjük is lövethetett volna.

semjénről: olajos.nolblog.hu/archives/2011/02/06/Semjenezes/

Secnir 2011.10.20. 16:45:18

ehh.
itten vannak Semjén Zsóti követői a twitteren
újra lehet twittelni :-)
http://twitter.com/#!/SemjenZsolti/followers

Secnir 2011.10.20. 16:53:57

@Secnir:
meg berendelni a fotók alapján a követőket

NA YA! 2011.10.20. 16:57:25

@JohnHenry: @egerészölyv a saját hazugságain olyen könnyen túllép, szerintem ő csak a szíjgyártó lehet! Na jó, a sárkányrepülős patkányos verziót is elfogadom!:)

Combi a ballibes Ferkófan 2011.10.20. 17:06:16

@blah: Egy pillanatig sem sajnálom azokat akik köveket dobáltak a rendőrökre, törtek-zúztak ostromoltak. Megérdemelték amit kaptak. De ne mosd már ezek közé azokat akik mondjuk kocsmából/szórakozóhelyről/barátoktól stb. sétáltak haza úgy hogy pl fingjuk nem volt arról hogy mi folyik a belvárosban, majd egyszercsak 10+ police feliratos ruhában flangáló fegyveres símaszkos köztörvényes se szó, se beszéd összeveri...

NYJetsTD 2011.10.20. 17:21:36

Azért jó látni, hogy Magyarországon 75 alatti IQ-val is mennyien elboldogulnak "odafent"...

Melchi Zadok 2011.10.20. 17:57:01

@Combi/SzalonFasiszta/SzemétNáci: Ja, Gyurcsany a hibas, a gyujtogato, barrikadepito, fosztogato, agressziv csurhe pedig nerkompatibilis nemzeti hos. Kocsog Gyurcsany es meg neki all feljebb. Tiszta sor.

bög 2011.10.20. 18:56:40

Bár Semjénről mindent el tudok képzelni, de mégis azt hittem ez valami vicc. És nem az! Elképesztő. Zsolti, leköpnélek, de koszos lesz a nyálam.
Az ügyészségnek is hadd gratuláljak a kiváló munkához.

A twittek meg kurva viccesek:) Csak így tovább!

nyílméregbéka 2011.10.20. 19:09:14

Hé, ezek nem is rosszak. Főleg a strand tetszett, a csapolt sörrel ÉS gyónási lehetőséggel.
Talán jobban járnánk, ha mindegyik politikus nevében mások twittelnének, bár eddig csak D. T-ét olvastam, de annál ez jobb.

Combi a ballibes Ferkófan 2011.10.20. 19:31:38

@melchi zadok: Látom a kettővel feletted lévő hozzászólást már nem sikerült megfelelően elemeznie az 1 bites agyadnak :D

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2011.10.20. 19:40:42

Az ÁlSemjénZsoltok nemhivatalos szövetségének nyílt levele Semjén Zsoltnak:
www.gepnarancs.hu/2011/10/nyilt-level-semjen-zsoltnak/

A FB-oldal meg egyre kegyetlenebb :)
www.facebook.com/alsemjenzsoltvagyok

Ironfist 2011.10.20. 19:56:16

@Combi/SzalonFasiszta/SzemétNáci:
"Egy pillanatig sem sajnálom azokat akik köveket dobáltak a rendőrökre, törtek-zúztak ostromoltak. Megérdemelték amit kaptak."

Miért, felmentésen kívül mit kaptak?

" De ne mosd már ezek közé azokat akik mondjuk kocsmából/szórakozóhelyről/barátoktól stb. sétáltak haza úgy hogy pl fingjuk nem volt arról hogy mi folyik a belvárosban, "

Tökéletesen kizártnak tartom, hogy miután több, mint egy hete akkor már ment a balhé, napközben már kora délutántól lehetett tudni, hogy itt bajok lesznek - ugye a hős tüntetők felvett telefonbeszélgetése, hogy ráhúzzák a gaz rendőröket a pártgyűlésre, ez is nappal történt - és akkor pont éppen abban a jóval éjfél utáni pillanatban, miután órák hosszat szólt a hangosbemondó, hogy igenis tűnés, mert oszlatás lesz, na pont akkor jött ki valaki teljesen gyanútlanul az utcára. Ezt egész egyszewrűen nem hiszem el. Aki azt mondja, hogy ő márpedig de, az hazudik, és provokátor, nem több.

Combi a ballibes Ferkófan 2011.10.20. 20:05:34

@Ironfist: Én pl simán elmentem volna munkaszüneti napon vmerre sörözni a cimbikkel magas ívben téve arra, hogy pár idióta az utcán mit csinál. Mint azt csinálták pl a blaha söröző vendégei is...

"Miért, felmentésen kívül mit kaptak?"
A verésre gondoltam, nem az utána következő évekig tartó bohózatra.

Ironfist 2011.10.20. 20:17:52

@Combi/SzalonFasiszta/SzemétNáci:
"A verésre gondoltam, nem az utána következő évekig tartó bohózatra."
Ja, az más :D

"Én pl simán elmentem volna munkaszüneti napon vmerre sörözni a cimbikkel magas ívben téve arra, hogy pár idióta az utcán mit csinál. Mint azt csinálták pl a blaha söröző vendégei is..."

Ettől még előtte órákig harsógták hangosbemondóval, hogy oszlatás lesz, úgyhogy aki nem akar részt venni benne, az menjen haza. Órák alatt lett volna rá idő. Továbbra is azt tartom, hogy aki ártatlan járókelőnek mondja magát, az csak provokátor volt. Vagy hősködéssel, és sörrel eltelve "a köcsög ávósok úgyse mernek tisztes állampolgárra támadni!" felkiáltással letesztelték elméletüket. És beszopták, mert előre meg lett mondva mi lesz, és az is lett. Előre meg lett mondva, hogy x időn belül aki az utcán tartózkodik, azt letartóztatandó csőcseléknek tekintik. Továbbra sem értem, miért baj, hogy végül így is cselekedtek.

Nyuggervadász 2011.10.20. 21:03:42

Na, közlöm mindenkivel: most lett tele a tököm ezzel a bagázzsal! Emlékeztek, a Szivássyt vezető- száron vezették el (a "vád": kémkedés gyanúja). De, több kisebb üggyel is gyanúsították, pl. nem megengedett lehallgatások
. Ezek után kérdem én, milyen " nemzetbiztonsági" módszerekkel derítették ki az "álsemjének" személyazonosságát, ki adott megbízást ezekre az ügyletekre, mennyibe került mindez az adófizető állampolgároknak, stb.? Mindez kis szar, semmiségekért! Néhányat elolvastam az áltwitterezők bejegyzéseiből. Háááát, még mosolyogni sem nagyon tudtam, annyira gyengécskék voltak! Ennek ellenére egész apparátust megmozgattak egy üldözési mániás al-al alvezir bejelentése miatt. Eddig utáltam a dajcstomit twitterei miatt, de most megkövetem nagy nyilvánosság előtt. Ugyanis Tompika -számomra (eddig) eléggé el nem ítélhető módon és hangnemben nyilatkozott bizonyos egyénekről, - de becsületére legyen mondva - szó nélkül tűrte, ha lezsidózták, lecigányozták, lebuzizták. Hasonló esetben mit tett volna Semjén?!? A terrorelhárítók megbilincselve vitték volna be a srácokat? Polt Petike is jobban tenné, ha nem ennyire nyilvánvalóan akarná megszolgálni a kinevezését ( álsemjének, Gyurcsány, Szivássy ügyek) Fiúk, az élet nem habos torta, és semmi sem tart örökké.....

Combi a ballibes Ferkófan 2011.10.20. 21:44:35

@Ironfist: Akiket kitereltek a sörözőből majd végigverték őket a rendőrsorfalon, gondolom ők is provokáltak, hogy volt pofájuk sört inni :D

Nyuggervadász 2011.10.20. 21:58:15

A 2oo6-os, okt. 23.-i eseményekhez megjegyzés:
én csak tévén keresztül figyeltem az eseményeket, de ( Ironfist megerősítve ) én is végig azt hallottam, hogy a rendőrség hangosbeszélőn keresztül folyamatosan azt harsogta, hogy hagyják el az utcákat! Ezzel szemben a tömeg (egy része) utcakövekkel, molotovkoktélokkal dobálta és hergelte a rendőröket. Beleképzelte magát valaki a rendőrök helyébe? Napokon keresztül őrjítő idegfeszültség, sérülések, sebesülések, -érdekes módon, erről senki nem akar beszélni! - sem arról, hogy a nagy Népvezér még a szónoki emelvényen volt, amikor a rendőrségtől telefonhívást kapott, hogy a gyűlés résztvevőinek más útvonalon kéne elhagyni a színteret. Érdekes módon erről nem tájékoztatták a tömeget.... A főnök bezzeg páncélozott autóban hagyta el a színhelyet ( és hagyta szarban szeretett népét ) Akkor, ki is itt a fő bűnös? Ha Gyurcsányt (október 23. -val kapcsolatban) terrorizmussal vádolják, akkor mivel vádolható a Vezir?

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2011.10.20. 22:26:06

@Ironfist:
@Combi/SzalonFasiszta/SzemétNáci: Ööö fiúk.Az a helyzet,hogy én a tévéostromnál úgy voltam,hogy majd jönnek a rendőrök lezúzzák a csőcseléket és én megyek Starcraftozni.
A fél éjszakámat elbaszták ezzel,és még a rendőrök futamodtak meg.akkor a rendőröknek drukkoltam.
Később volt,hogy egy srácot megrugdostak aki hajnalban dolgozni ment.A munkahelyemen dolgozott ő is.Aztán pár évvel később láttam a tévében ahogy a faszagyerek rendőr fejberúg egy neki háttal álló zsebredugott kezű csávót.Persze a rendőr mögött ott voltak a társai.Szóval egy kicsit megváltozott a véleményem.
Amúgy a poszthoz is.szerintem jók a poénok a bejegyzésekben.nekem bejött.Lehet,hogy tényleg a mi semjénzsótink volt az és egy új oldaláról ismerhettük meg.Csak kicsit szégyenlős.:))

Jurganov 2011.10.20. 22:42:49

hungariancharter.com/magyarul/vadirat/

van akiknek nem tetszik amit a vezír tesz/tervez. van benne minden, szegényzsidók, nácimagyarok, szegénybaloldal és hasonlók. ez olyan igazi sírvaröhögős cucc, alapvetően egyetértek vele, vagyis azzal, hogy nem a jó irányba megyünk, de ez ÍGY eléggé gáz lett sztem.

elprotector33 2011.10.21. 01:10:14

Én ezt nem értem....Csak engem hergel ennyire ez a féreg?
A beidegződött örökletes feljelentgetős sunyi qrva édes anyját neki. Szimplán kirugdosnám a fogait.

Megdobbent 2011.10.21. 02:39:52

Nem az a baj, hogy BUZI, hanem hogy semjen. Dehat mindenkinek a hulyesegehez merten kell osztani a sallert.

Dr. simonmondja. · http://off.blog.hirszerzo.hu/ 2011.10.21. 07:22:46

Nem tudom, miért érdekli a Főügyészséget a twitterezők - ....kapcsolati hálója.
Hogy ismerik-e egymást...
A hozzászólás már - ....bűnszövetségben elkövetett.... folytatólagos .... izgatás ? ...kormányellenes tevékenység ?

Jogász volt már itt, aki megmondta, milyen bűncselekmény, ha ismerik egymást ?

Secnir 2011.10.21. 08:34:08

@simonmondja.:
"Jogász volt már itt, aki megmondta, milyen bűncselekmény, ha ismerik egymást ? "

ha nem adóznak utána, az bűncselekmény. Matolcsyné férje szerint.

Seduxen (már NEM dr.) 2011.10.21. 09:38:10

@nyuggervadász: Kérem Önt, hogy az avatarját SÜRGŐSEN cserélje le! Szerintem sokunkban kelt félelmet, és megbotránkozást! Nem szeretném jogi útra terelni az ügyet! Köszönöm!

:)

Viktus 2011.10.21. 09:48:54

Harrach Péter, a Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP) frakcióvezetője szerint a középiskolai oktatásban már mindenképpen meg kell jelennie a felelős párkapcsolatról és a családi életről szóló ismereteknek. Ezt a készülő köznevelési törvényben is rögzítené.

index.hu/belfold/2011/10/21/parkapcsolati_ismereteket_oktatna_a_kdnp/

:D Ezek tényleg sajátos kis álomvilágban élnek :D

Seduxen (már NEM dr.) 2011.10.21. 09:52:38

@Viktus: azért ha válogatni lehet inkább ezek oktassanak párkapcsolati ismereteket, mint a szadesz :))

"Szervusztok Gyerekek! Bemutatom Nektek Bélát, és bejegyzett élettársát Lajost (aka Bélánét)..."

kormányzó 2011.10.21. 10:04:04

A kereszténység Fővadásza,vadásztat?
Netán elfogytak a szalonkák?
Ezek a szemét,nemzetáruló,libsikomcsi,zsidó flitteresek ,facérok meg miki-linkesek ,kikényszerítik a jujjujj inkvizicíót!

Hottentottenstottertrottelmutterattentäterlattengi 2011.10.21. 10:36:18

@Secnir: bűncselekményről jut eszembe: nemrég járt nálam egy irat, ami így utólag nézve, erősen hasonlít erre a Tömjén sztorira: magyar állampolgár nevében és aláírásával külföldön alapítottak külföldi céget. A mókus meg az itthoni rendőrségen rohangált az igazáért, hogy ő most aztán magánokirat-hamisítás áldozata (a saját elképzelésem kicsit más az ügyről, de ez mellékes). Aztán végül az ügyészségnek kellett leállítania, hogy a legfőbb ügyész indítványa híján ez ügyben nincs magyar joghatóság, kéretik az adott országhoz fordulni. Tömjén ügyében meg nyomoznak ezerrel.

csizsikpizsik _jobbulást Tito, Pique takarodj! 2011.10.21. 10:39:05

@Seduxen: Ha válogatni lehet inkább egyik se oktasson párkapcsolati ismereteket....

Secnir 2011.10.21. 11:08:17

@Hottentottenstottertrottelmutterattentäterlattengi:
kíváncsi lennék a twitternek kiküldött levél tartalmára.
ha nem volt ilyen, és a nyomozás TÉNYLEG kimerült abban, hogy egy nevet összepárosítottak a nyilvántartóban lévő fotókkal, az minek minősül?
egyáltalában: az internetes közösségi oldalakon található fotó lehet alapja egy nyomozásnak? Része lehet, ha mondjuk pedofília a gyanú, de egy arckép? ha valaki más arcképét tölti fel, az milyen bűncselekmény? milyen bűncselekmény az, ha mondjuk nem a saját arcképemet töltöm fel, hanem mint @Seduxen: vagy @csizsikpizsik: bérkommenter kolléga? Hogyan bizonyítják, hogy az a fotó, ami egy nick mellett van, az valóban az enyém?
Úgy gondolom, miután Tömjén elvtárs/úr/főpap megtette a feljelentést az ismeretlen twittelő ellen, először a rendőrségnek engedélyt kell kérnie a Twitter üzemeltetőitől, hogy a nála tárolt képeket felhasználhassák a nyomozás céljára, és meg kell indokolniuk, hogy miért, mi a bűncselekmény alapja, amiért kikérik. Ha ez megvolt, megkapták, utána lehet itthon nyomozgatni az emberek után.
gondolom én.

csizsikpizsik _jobbulást Tito, Pique takarodj! 2011.10.21. 11:18:47

@Secnir: Gondolom az én esetemben vagy Oroszországhoz fordulnak és a kisszobor kiadatását kérik vagy lecsukják Rudi Hurzlmeiert, mert ez az ő rajza. Vagy elmarnak engem a TEK-esek és rámvernek egy halom jogdíjat, büntit, meg Viktor/álamfőnk/Semjén Zsolti/Lézer Jancsi/Real Madrid/mindenki megsértését, nem tudom...:)))
Mindenesetre a történtek fényében érdekes megvilágítást kap a faszbúk és hasonló profilok, hogy ott kit jelölgetek és kinek a fotóját hová töltöm...

asmodean 2011.10.21. 11:47:10

@Seduxen:
Szerintem havonta fizetni is kellene a munkavállalónak, hogy a munkáltató eszközeit használja, egyáltalán, hogy maga után a cég adminisztrációs díját, ami a bérszámfejtéskor keletkezik stb.
A munkáltatók nagyon ki vannak szolgáltatva, a rohadék munkavállalóknak, ideje lenne lépni ez ügyben.

Seduxen (már NEM dr.) 2011.10.21. 12:02:22

@asmodean: előremutató gondolat! mondjuk lehetne a havi fizetés 90%-a ez az összeg, ami az eszközhasználat, adminisztrációs díjak fedezésére szolgálhatna, végül is ha a kurva munkavállaló nem lenne, akkor ezeket mind megspórolhatná a cég.

szerintem írj az IKON-nak, vagy Felleginek, biztos befogadják a javaslataidat. a jó ötletekre mindig nagy szükség van, különösen ilyen vészterhes időkben :DDD

Walter Hartwell White 2011.10.21. 17:36:23

"Akinek humora van, mindent tud, akinek nincs, mindenre képes." (c) Peterdi Pál. Ez a jelenlegi hatalomra fokozottan érvényes.

Nyuggervadász 2011.10.22. 15:34:14

@Seduxen:
Bár ott volt a vicc jele ( :) ), mégis arra gondoltam, hogy lecserélem az avatáromat, ha az esetlegesen "félelmet" kelt ( a mai világban -amikor Orwell 1984-e valósággá válik -már semmit sem lehet tudni előre). Szóval, lecserélem az avatáromat, egy feltétellel: ha ugyanilyen tartalmú üzenetet elküldött a "Halál megdöglesz, kinyírunk " ( a "fasza nagyon fasza" ) felhasználónak is. Ugyanis, míg a szőke "tündér" egy szolgalelkű kis ........, addig, a "Halál megdöglesz, kinyírunk" avatárja bennem valós félelmet kelt!

mkzk3y 2011.10.23. 18:04:32

Demjén Solt egy hülye fasz!!

Melchi Zadok 2011.10.24. 20:59:27

@Combi/SzalonFasiszta/SzemétNáci: de sikerült. akkor most olvasd el mégegyszer amit írtam és próbáld meg elvonatkoztatni attól a rögeszmétől, amitől láthatóan képtelen vagy elszakadni.

már ha sikerül azzal a kétbites agyaddal.

süti beállítások módosítása