Skip to content


       Szűrés lista

Ami régen "pártkatona", ma a legeslegjobb jelölt

áderorbán.jpg"...az elmúlt tizenöt év során egy olyan helyzet alakult ki Magyarországon, hogy az emberek a számukra fontos kérdések eldöntését egyre távolabb érzik maguktól. A köztársasági elnök személyének kérdése tekintettel a nemzeti egységet kifejező funkciójára, a közélet stabilizálásban játszott szerepére és mandátumának ötéves időtartamára "egy fontos kérdés". Olyan kérdés, amiről meg lehetne, és meg is kellene kérdezni az embereket, függetlenül attól, hogy a köztársasági elnököt egyébként a parlamenti képviselők választják.

Fidesz ügyvezető elnöksége szerint azok a szempontok, amelyeket bármely jelölt esetében az alkalmasság eldöntésekor figyelembe kellene venni:
1. Az első ilyen szempont, hogy a nemzeti egység megtestesítőjének kellene lennie, vagyis pártok és pártérdekek felett álló, köztiszteletben álló és megkérdőjelezhetetlen tekintélyű közéleti személyiségnek.
2. Képes legyen integrálni különböző nézeteket, tehát ha az országban valamely fontos kérdésben vita alakul ki, akkor a magyar érdek megfogalmazása érdekében képes legyen integráló szerepet játszani.
3. A saját szakterületén álljon mögötte jelentős életmű.
4. A köztársaság következő elnökének ezen kívül rendelkeznie kell nemzetközi tekintéllyel, elfogadottsággal, a nemzetközi világgal való kommunikáció képességével.

Tudjuk, hogy a köztársasági elnök személyéről a parlamenti képviselők fognak titkos szavazáson dönteni, de ez nem zárja ki azt, hogy a Fidesz - Magyar Polgári Szövetség magára vállalja azt a munkát, hogy egy országos szimpátiaszavazást rendezzen az egész ország területén, amelyben megkérdezzük az embereket arról, hogy szerintük a felmerült jelöltek közül kik alkalmasak arra, hogy a Magyar Köztárság elnökének posztját betöltsék, ezt a felelősséget viseljék." - Orbán Viktor 2005.04.13.

"Úgy gondoltuk, hogy talán egyszerűbb akkor megkérdezni a választópolgárokat, ezért kezdeményeztük ezt a szimpátiaszavazást. Ez valóban, ahogy a nevében is, a megjelölésében is szerepel, egy szimpátiaszavazás, nem ügydöntő, nem népszavazás, ez egy vélemény, amit lehet figyelembe venni és lehet figyelmen kívül hagyni. Ez egy ajánlás, hogy mondjuk a megkérdezettek és a véleménynyilvánításra vállalkozók közül hányan gondolják X-et, Y-t vagy Z-t alkalmasnak köztársasági elnöknek. Úgy gondoltuk, hogy ez talán segíthet abban, hogy egy olyan köztársasági elnököt válasszon ismét az ország, aki egyrészt komoly tekintéllyel rendelkezik országhatáron belül és kívül, komoly szakmai múlt áll mögötte és ez hitelesíti az ő eddigi pályafutását és a jövendőbeli köztársasági elnöki pályáját. Egy olyan integratív személyt, aki valóban felül tud emelkedni pártérdekeken, és aki, ha konfliktushelyzet adódik, akkor egy integráló, kiegyensúlyozó, az alkotmányos szerepéből fakadó kiegyenlítő szerepet tud eljátszani a magyar közjogi rendszerben.
(...)
Sokkal fontosabb szerintem, hogy jó döntést hozzon az Országgyűlés, és egy valóban komoly tekintélynek örvendő, a köztársasági elnöki pozíció méltóságához, tekintélyéhez illő jelöltet találjunk, akit reményeim szerint nemcsak a kormánypártok, hanem az ellenzéki pártok is jó szívvel támogathatnak.
(...)
A mérlege a Medgyessy- és Gyurcsány-kormánynak az elmúlt három parlamenti döntés következtében: hat új adó bevezetése, 33 adóemelés és 17 különböző illetékemelés, aminek a végeredménye a magyar választópolgárok szempontjából és az adófizetők szempontjából eléggé tragikus.Kétkulcsos SZJA nem segít a választópolgárokon akkor, amikor a zsebükből több pénz kerül ki. Mert ugye, amit az egyik kezével adott a kormány, azt a másik kezével elvette.
(...)
Sok a kiadás, mert a kormány rossz gazdaságpolitikát folytat. Nem kellett volna közel 30 ezer pártkatonával felduzzasztani az állami apparátust, ami a magyar adófizetőknek több mint 100 milliárd forintjába kerül évente. Nem kellett volna utántöltős Gripeneket vásárolni, amire semmi szükség nem volt, és amire a NATO sem kötelezett bennünket, mert ez a magyar adófizetőknek 60 milliárd forintos többletköltséget jelent. Nem kellett volna új irodabútorokat vásárolni 8 milliárd forintért. Nem kellett volna új mobiltelefonokat vásárolni 9 milliárd forintért, és nem kellett volna új gépkocsikat sem vásárolni sok-sok milliárd forintért, és még sorolhatnám ezeket a fölösleges kiadásokat. (...) Ráadásul fantasztikus mennyiségben vettek föl hiteleket az elmúlt időszakban, drámaian megnőtt az államadósság. Miután az országnak romlott a hitelképessége, egyre magasabb kamattal lehet csak ezeket a hiteleket fölvenni, ezért egyre nagyobb a törlesztő-részlet, aminek következtében természetesen egyre kevesebb forrás marad a magyar gazdaság fejlesztésére." -  Áder János, 2005.04.15

"A Szövetség az államfőjelöltek támogatottságát felmérő szimpátiaszavazása véget ért és megszülettek a végleges adatok. Ezek szerint a 553 ezren vettek részt az akcióban, és mivel az emberek két jelöltet is támogathattak szavazatukkal, így 718.325 voks született. Orbán: "A közélet iránti nyitottság megvan Magyarországon, csak a megfelelő ügyben, a megfelelő időpontban és a megfelelő módon kell megkérdezni az emberek véleményét."  "Az embereknek van véleménye, és érdemes az össznemzeti ügyekben megtudni ezt" -
Áder János kiemelte: a két hét múlva esedékes szavazáson két államfőjelölt között lehet majd választani, egy pártjelölt, és egy pártok felett álló, civil szervezetek által jelölt személy között. - Fidesz 2005.05.27.

"Minden tisztelete Szili Kataliné, aki nagyon keményen küzdött és gratulációt érdemel, de a többség a pártjelölt és az emberek jelöltje közül az utóbbit választotta.
Nem az elnökválasztást tekintem kormányválságnak, hanem a gazdaság nagyon súlyos helyzetét, azt, hogy Magyarország "céltalan, sodródó, megosztott ország lett". A polgári közgazdászok és politikai erők sokkal kevésbé keményen fogalmaznak a gazdaság tekintetében, mint a külföldi elemzők és a szaksajtó. Megdöbbentőnek, hogy a kormány még mindig azt mondja a gazdaságról: "jó irányba mennek a dolgok". A kormány valamennyi lépése arról szól, hogy minél több pénzt vegyen ki az emberek zsebéből, miközben gyors adócsökkentésre lenne szükség, hogy növekedjen a gazdaság, és munkahelyek jöjjenek létre. Ezzel szemben a szocialista-szabad demokrata kormány 33-szor emelt adót és négy új adófajtát vezetett be." - Orbán Viktor, 2005.06.09

Ha a fenti négy pontot nézzük, ami alapján a Fidesznek köztársasági elnököt kellett volna választanai, akkor azt látjuk, hogy az örök kedvenc Schmitt Palink is megfelelt legalább 2 pontnak, de Áder János egynek sem.

Összeszedtük Áder János valamennyi tudományos, kulturális, üzleti, sport vagy politika teljesítményét, ami alapján bátran lehet ő a JELÖLT:
- 1989 áprilisában belépett a Fideszbe
- Áder János: Visszaszámlálás (Áder János 2002 júniusa és 2004 decembere között elhangzott valamennyi napirend előtti hozzászólása és az azokra adott kormányzati válaszok egy kötetben.)




hmmm .... gondolkozok ...



izzik-pörög a Google .... türelem ....







.......... és ennyi.

Persze akadnak olyan kormánypárti képviselők, akik képesek megmagyarázni, hogy miért Áder János a legméltóbb, hogy Göncz Árpád, Mádl Ferenc, Sólyom László és Schmitt Pál után köztársasági elnök legyen.

Semjén Zsolt:
"Áder János személyes kvalitásai, házelnöki múltja és uniós tapasztalata miatt abszolút alkalmas államfőnek, ő a legjobb jelölt, hiszen csak az fogadható el elnöknek, aki elkötelezett az új alaptörvény mellett. A KDNP-elnök nem is érti, milyen alapon beszél az MSZP, amikor korábban Szili Katalint jelölte, és az eddigi államfő mindegyike a politikából jött. Göncz Árpád SZDSZ-ügyvivő volt, és abszolút pártkatonaként viselkedett Antall Józseffel szemben. Sólyom László az MDF elnökségi köréből került az Alkotmánybírósághoz. Azt mondani, hogy az bűn vagy hátrány, ha valakinek politikai múltja van, abszurd állítás. A baloldal "virtigli pártkatonákat" jelölt eddig, és egyáltalán nem probléma, ha az illetőnek van politikai tapasztalata. Ha nem volna jártassága a jelöltnek a politikai életben, hogyan tudná a nemzetet képviselni a nemzetközi politikai színpadon?"

Kósa Lajos:
„Az, hogy valaki a nemzet egységét képes legyen megtestesíteni, az független attól, hogy valaki melyik pártból jött. Mert meg lehet úgy is testesíteni a nemzet egységét, hogy egy párthoz kötődik, meg úgy is, hogy nem. Áder Jánosnak általános respektusa és tekintélye van, az ellenzék azért nem vesz részt megválasztásában, mert politikai magatartását félnapi érdekei határozzák meg.
Ma, amikor rendkívül erősen támad minket mindenfajta, egyébként önmagában is képtelen felvetéssel az Európai Unió, amikor látszik, hogy a nemzetközi pénzügyi szervezetek, élükön az IMF-fel, kizárólag politikai zsarolásszerű manőverekre képesek Magyarországgal szemben, akkor nem egy “se hús, se hal”, vagy “bácsika” típusú, vagy jogásztudós államfőre van szüksége az országnak.
Ehelyett egy olyan ember kell, akinek karaktere van, aki beleáll a munkába, megvédi Magyarországot, a magyar demokráciát, becsületet, és segíti az országot, hogy ne illessék képtelen vádakkal, mint az mostanában szokás."

Kósa Lajos szavait jegyezzük meg, ugyanis ez az igazság.
Míg Schmitt Pál szintén Fidesz-tag és alelnök volt, de mindenki tudta, hogy csak kirakatbábu, nulla súllyal a pártban, viszont Ádernál fideszesebb keményvonalasabb pártkatona nincs. Ezzel a köztársasági elnöki hivatalt és posztot a Fidesz végleg bekebelezi, lesüllyeszti, mostantól Áder Jánosnak 2017-ig (!) egy feladat van: védeni a főművet, az alaptörvényt, védeni a kormányt, védeni a Fideszt.

És ha 2014-ben nyer az ellenzék, ne csodálkozzunk azon, ha 2017-től mondjuk Lendvai Ildikó vagy Szekeres Imre lesz a köztársasági elnök.

Címkék: orbán fidesz áder elnök seggszáj

A bejegyzés trackback címe:

https://vastagbor.blog.hu/api/trackback/id/tr174458350

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Május 2-án választják meg az államfőt 2012.04.20. 17:54:02

A házbizottság pénteki ülését követően az Országgyűlés sajtófőnöke közölte: május 2-án, 10 órakor tartják az államfőválasztást.

Trackback: @llamfő.hu 2012.04.18. 15:25:13

Bizonyára sokan ismerik a Zen mester, a fiú és a ló történetét. (Amire te gondolsz abban püspök szerepel.) Amikor egy fiú nagyon szeretett volna egy lovat, majd miután megkapta önfeledten pattant a nyeregbe. A bámészkodók örvendeznek a fiú boldogsága l...

Trackback: @llamfő.hu 2012.04.18. 15:24:22

Bizonyára sokan ismerik a Zen mester, a fiú és a ló történetét. (Amire te gondolsz abban püspök szerepel.) Amikor egy fiú nagyon szeretett volna egy lovat, majd miután megkapta önfeledten pattant a nyeregbe. A bámészkodók örvendeznek a fiú boldogsága l...

Trackback: Államfő - a politikai karrier csúcsa vagy mélypontja? 2012.04.18. 13:18:54

Ma - 2012 -ben - a köztársasági elnöki pozíció egy politikus életének csúcsa vagy mélypontja? „Az új államfőnek pártok és pártérdekek felett álló, köztiszteletben álló és megkérdőjelezhetetlen tekintélyű közéleti személyiségnek kell lennie” – mondta O...

Trackback: Lottó szelet tuti ötössel 2012.04.18. 12:56:18

Ha azt kérdezi bárki, lehet-e Magyarországon tisztességesen boldogulni, azt kell válaszolni: mi az, hogy? Sőt, nagyon is! Mi sem példázza ezt jobban, mint a Közgép Zrt., amelynek tavalyi évi nyeresége közel hárommilliárd forint volt. Ahelyett, hogy jó ...

Trackback: Orbán feje csúnyán eltorzult az elmúlt 20 év alatt 2012.04.18. 12:27:18

Hogyan lett a huszonéves, a kádári diktatúra ellen lázadó srácból hatalommániás, acsarkodó diktátor? Az ilyen volt – ilyen lett fotó nem tudja a választ, csak a kiinduló állapotot és a végeredményt mutatja. (Kép: esbalogh.typepad.com)   Update 04...

Trackback: Száz forint a forró lángos, mihez értesz, Áder János? 2012.04.18. 12:24:07

Áder János életrajza sallangmentes Europass sablonba töltve: íme egy újabb nímand, egy elvtelen csinovnyik, aki a Párt iránti elkötelezettsége mellé semmilyen szakmai eredményt nem tud felmutatni. “Áder Jánosnak nincs semmiféle jelentős tudományo...

Trackback: Orbán Viktor is volt fiatal, liberális és demokrata (archív kép) 2012.04.18. 12:21:11

  A fekete-fehér kép valamikor a 80-as évek végén készülhetett Orbánról, Deutschról és Fodorról, a Fidesz akkor még valóban fiatal, valóban liberális és valóban demokrata nézeteket valló három alapító tagjáról. A magukat akkor még „liberális, radi...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

debreceni.blog 2012.04.18. 11:09:55

„Orbán előadja a színpadon a saját maga írta darabot a nemzeti együttműködésről, meg a magyar szabadságharcról a honi és külhoni, úri és kevésbé úri közönségnek, hátul meg Lajosék kipakolják az egész színházat kellékestül, jelmezestül, színpadtechnikástul, de még a kábeleket is kitépkedik a falból, mire a katarzis eljő.”
www.vagy.hu/tartalom/cikk/2109_magyarorszag_megujult

6. alabardos · http://hatodikalabardos.blog.hu 2012.04.18. 11:10:28

Azért lássátok be, hogy az igazi pofátlanság Pozsgay jelölése lett volna... de abban lett volna valami tökösség is.
hatodikalabardos.freeblog.hu/archives/2012/04/17/Ader_jelolese_nem_pofatlansag/

Szabad Gábor 2012.04.18. 11:12:54

Új Káder János rendszer, habemus szocializmus.
Nagyon jó.
www.vagy.hu/tartalom/cikk/2109_magyarorszag_megujult

Enrico72 2012.04.18. 11:15:32

Göncz Árpád teljesen független volt? Szili Katalin??
Igazándiból mi a gond Áder Jánossal? Mert rosszat róla nem olvastam még sehol. Egyébként is felesleges ez a hiszti, mert ti akartátok, hogy Schmitt Pál távozzon és ő le is mondott. Ezt persze nem lehet elmondani Medgyessyről, Gyurcsányról és Bajnairól (az első kettőt teljesen más okból kifolyólag mondatták le és sokkal később).
Ja és azt se felejtsétek, hogy a sok balos hisztije miatt lehetséges az, hogy legalább 2017-ig a most megválasztott elnök lesz hivatalban :)))

Žďárský 2012.04.18. 11:18:44

Azért vicces, hogy Göncz és Sólyom politikai múltját Áderéhez hasonlítják... Szili Katalin persze más tészta, ő pont úgy volt alkalmatlan a posztra, mint Áder. Az más kérdés, hogy nem választották meg, de ez nem az MSZP-n múlt...

csizsikpizsik _jobbulást Tito, Pique takarodj! 2012.04.18. 11:19:20

@Enrico72: Szili Katalin mikor és melyik országban volt KE?

ketroot 2012.04.18. 11:19:52

De az akkor volt, most meg most van.

Na.

Žďárský 2012.04.18. 11:20:22

Egyébként teljesen független elnök sincsen, Mádl Ferencről is mindenki tudta, hogy egyértelműen jobbra húz, de akkor is... azért vannak minőségi különbségek....
Schmitt helyesírásán csak a magyarul tudók röhöghettek, de ha Áder megszólal angolul, akkor előbb-utóbb nemzetközi youtube-sztár lesz belőle.

Viktus 2012.04.18. 11:26:28

"És ha 2014-ben nyer az ellenzék, ne csodálkozzunk azon, ha 2017-től mondjuk Lendvai Ildikó vagy Szekeres Imre lesz a köztársasági elnök."

Aham kibújt a szög a zsákból ez rejtett Fidesz propaganda, mert inkább a Fideszre szavazok, mint erre a verzióra :D:P

sisszi 2012.04.18. 11:43:06

vicces hogy utólag Szili Katalint KE elnök lett :DDD. kap majd fizut mint Schmitt?

Squid 2012.04.18. 11:43:49

@Viktus: Aki Fideszre szavazna az elmúlt két év után bármilyen helyzetben, annak valami egészen kemény elmebaja lehet! :D

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2012.04.18. 11:44:16

ez a legjobb xD

"Nem szabad azt a hibát elkövetnünk, hogy az ellenzék diktátumait követjük, amelyek egyébként a saját érdekeik szerint mindig változnak. A köztársasági elnökkel szembeni elvárás, hogy meg tudja testesíteni a nemzet egységét. Göncz Árpád, akit az SZDSZ ügyvivőjeként jelöltek elnöknek, vagy Szili Katalin, az MSZP házelnöke – aki a szocialisták 2005-ös kiválasztottja volt – az MSZP szerint párttagként is képes volt erre. Most, a mi jelöltünkkel kapcsolatban persze pártkatonáznak. Egyébként minden eddigi elnöknek volt valamilyen politikai kötődése. Úgy is fogalmazhatok: a Marsról nem lehet államfőt hoznunk." (Kövér László)
www.magyarhirlap.hu/belfold/a_marsrol_nem_hozhatunk_elnokot.html

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2012.04.18. 11:45:44

@Enrico72:

Göncz inkább volt 56-ös hős és író-műfordító, mint SZDSZ-es ügyvivő (88-90 között)
Mádl inkább volt nemzetközi hírű jogtudós, MTA-tag mint az Antall-kormány minisztere 93-94 között.

Áder meg csak Fidesz szűk vezetőségének tagja (24 éve!), ennyi, ezen nincs és nem is kell szépíteni.

Vahakomb 2012.04.18. 11:48:54

Egy ilyen poszt után rögtön a nyakig SZSZ-es Göncz Árpi bácsi neve ugrik be, meg az ő független taxis blokádja. Alighogy megalakult az Antall-kormány, a volt titkosszolgálatosok máris fúrták-faragták ahol érték, ő meg tett rá egy lapáttal!

Disintegrator Rising · http://disintegrator.blog.hu/ 2012.04.18. 11:48:55

jó nektek Áder :) Kövér mégjobb lett volna, de Áder sem rossz :) bár tudjuk hogy a Dopeman jobb, dehát ahhoz kevesen vagytok hogy bármibe beleszóljatok most és az elkövetkezendő néhány évben. hála a teremtőnek :)

Disintegrator Rising · http://disintegrator.blog.hu/ 2012.04.18. 11:51:02

@zero: "Áder meg csak Fidesz szűk vezetőségének tagja (24 éve!), ennyi, ezen nincs és nem is kell szépíteni. " - és nincs is ezzel semmi baj.

sisszi 2012.04.18. 11:51:32

:DDDD ""Nem szabad azt a hibát elkövetnünk, hogy az ellenzék diktátumait követjük, amelyek egyébként a saját érdekeik szerint mindig változnak" jaj sírok :DD

csizsikpizsik _jobbulást Tito, Pique takarodj! 2012.04.18. 11:52:20

@zero: "ennyi, ezen nincs és nem is kell szépíteni."
Egy olyan párt esetében ahol az ex-MDP/MSZMP tagot/nagykutyát hősi ellenállóvá mosdatnak az ilyen-olyan pártlapban a bértollnokok, neten meg az önkéntes/fizetett kommentelők ez nem kicsit irreális elvárás tőled.

Viktus 2012.04.18. 11:54:02

@Squid:

Nekem v.ki Lendvait prezentálja alternatívának annál bármi jobb ... :P

Viktus 2012.04.18. 11:55:44

@zero:

Göncz Árpi 'bácsi' munkásságát leginkább a történelem szépíti meg ... na meg az akkori csoda jó marketing amivel fényezték.

ketroot 2012.04.18. 11:57:28

Tehát, ha voltak párthű KE-k előzőleg, most is lehet, nincs vele semmi gond.

Igénytelen egy népség, akiknek ez amúgy rendben van.

sisszi 2012.04.18. 11:57:59

ha ennyire hiányzik a fidesznek Szili Katalin megnem választása, akkor idézzük fel az egyik legnagyobb Szili teljesítményt, a "hazatérek" című számot:
www.youtube.com/watch?v=IPltNPBB2f8&feature=related
a szám nagyon nagyon aktuális Áder János életében. ez igazán várhatná a reptéren :DD

Hát nem ezt akartátok? 2012.04.18. 11:58:18

Viktor a király! Akinek a véleménye nem egyezik a tömegek 2/3-ának akaratával, az hazaáruló! Sőt őt nem is a tömegek hanem a feljebbvaló tette ennek az országnak az élére, hogy visszavezesse országunkat a sötét középkorba!

sárkányfő 2012.04.18. 11:58:19

Na végre ez hiánypótló poszt.

A lényeg hogy Orbán segget csinált a szájából. 2005-ben még "pártok felett álló, integráló, nemzetközi tekintélyű" államfőt akart, most meg vérfideszest...

És azt se felejtsük el, hogy (K)Áder írta tavaly a világbotrány igazságügyi törvényt, mellyel Szájer Józsefné védelmébe vonták az igazságszolgáltatás függetlenségét. Értsd: vissza a bolsi múltba.

Szarházi fasszopók.

negondolkozz!majdénmegmondom! 2012.04.18. 11:58:56

Morvai Krisztina lenne a legjobb elnök.

Valakinyolc 2012.04.18. 12:01:08

Orbán megmondta, hogy ne arra figyeljünk amit mond, hanem amit tesz.

sárkányfő 2012.04.18. 12:02:57

Ja...

Előre megmondom: most sem lesz egy fideszes sem, akit zavarna egy percig is, hogy Orbán 2005-ben tök ellenkezőjét mondta annak, mint amit most csinál....

Jobban belegondolva, lehet a fideszeseknek tetszik hogy egy Orbán segget csinál a szájából... egyszerűen nekik ilyen az ízlésük... magukra ismernek benne.

ámbátor 2012.04.18. 12:03:54

Engem egyáltalán nem lepne meg, ha a 2014-es választások előtt mégegyszer változna a KE személye.
Egy 2013 végi, 2014 eleji váltással a teljes következő ciklusra meglenne az elnök. Ki lehet védeni azt a Lendvai-Szekeres kockázatot, csak ébernek kell lenni.

dukeekud 2012.04.18. 12:03:57

Aderral nincs kulonosebb baj, de inkabb Schmitt Palt valaszthattak volna. Oke hogy egyszer mar volt KE ,de miert ne lehetne megegyszer.

sárkányfő 2012.04.18. 12:04:47

@negondolkozz!majdénmegmondom!:
"Morvai Krisztina lenne a legjobb elnök. "
Ez nem igaz. A tökéletes elnök természetesen Szijjártó Péter lenne. Enrikó meg vidéki elélvezne a boldogságtól.

Viktus 2012.04.18. 12:05:30

@ketroot:

Na igen főleg, hogy a választások után v.mi olyasmiről volt szó, hogy na most aztán minden másképpen lesz :P

Kandeláber 2012.04.18. 12:05:47

Melyik közt. eln. nem volt pártkatona, te nagyon tájékozatlan?
Göncz= SZDSZ ügyvivő
Mádl = miniszter az MDF kormányban
Sólyom = MDF tag kezdetben

Homeoffice 2012.04.18. 12:07:49

@sárkányfő:

Köszönöm szépen hogy Te is a jelöltemre szavazol:)

Kandeláber 2012.04.18. 12:09:39

Ja, és a szomorú az volt, hogy a paktumelnök Göncz elnökként is SZDSZ pártkatonaként harcolt.
(Taxisblokád, La Stampa rinyálás stb...)

dr. leo&fred 2012.04.18. 12:10:03

Várjuk ki a végét. Az előző KE-t azért nehéz alulmúlni. Még az is lehet, hogy nem ír alá automatikusan mindent, és lesz saját álláspontja. (Én is tudom, hogy ennek 1% alatti az esélye.)

dr. leo&fred 2012.04.18. 12:12:11

@dukeekud: teszkólogika? :D Ne hagyja ki, egyet fizet, kettőt kap!*

*mindkettő lejárt szavatosságú

sárkányfő 2012.04.18. 12:13:11

@ámbátor:

Én ebben nem lennék olyan biztos. Az elmúlt 2 év ben megszűnt Magyarországon a jogbiztonság. Már nincsenek tabuk, nincsenek keretek, nincsenek fox pontok.

Csak hogy a legfrissebb gyalázatit említsem: tegnap levitték 24 órára (!!) a Költségvetési tanács határidejét arra, hogy véleményezze a költségvetést. Ha 24 óra alatt nem olvassák át, nem beszélik meg és értékelik hivatalosan az ország egész éves költségvetését, akkor azt úgy veszik, hogy jóváhagyták.
Ezzel kiherélték a kormánytól nem teljesen függő intézményt. Lásd még AB, lásd ügyészség, stb.

Szóval ebben az országban bármit lehet. Formálisan van KT, gyakorlatilag meg nincs. 2014 után sem fog változni a helyzet. Vagy kiírnak egy népszavazást, ami eltörli a fideszes káderek pozícióját, vagy hoznak egy hasonló, 24 órás, vagy fél órás szabályt, aztán azt mondják, hogy amit Áder nem utasított el hivatalosan fél órán belül, azt elfogadta.

Ha már arra áll rá egy ország, hogy hogy lehet cinikusan kijátszani mindent és mindenkit, adminisztratív módon kiherélni komplett intézményeket, akkor ettől kezdve szabad a vásár... rombolni nem nehéz, és a szocik tanulékonyak lesznek, ezt nem nehéz megjósolni....

Egyébként meg most is Szekeres Imre lesz az államfő. Mármint a fideszes Szekeres. Mert Áder kb. Szekeres fideszes megfelelője.

Szevasztok 2012.04.18. 12:14:23

@Kandeláber: "Melyik közt. eln. nem volt pártkatona, te nagyon tájékozatlan?"

Pártkatona = a párt érdekeit elvtelenül szolgáló, más területen kiemelkedő egyéni teljesítményt felmutatni nem tudó, harcos hozzáállású személy, aki többnyire 12 egy tucat.

Szerinted melyik KE-re igaz ez a definíció?

sisszi 2012.04.18. 12:14:24

@dr. leo&fred: 1000000% hogy visszaküld majd törvényeket. a jó előre megfontolt hibákat. és a "javított" meglepően "új" teljesen alkotmányos törvényt majd "izzadva" elfogadja a fidesz....de szép is lesz nézni

sárkányfő 2012.04.18. 12:19:20

@Kandeláber:
"Melyik közt. eln. nem volt pártkatona, te nagyon tájékozatlan?
Göncz= SZDSZ ügyvivő"

Észlény, Gönc Árpádot VALÓDI NEMZETI EGYÜTTMŰKÖDÉS keretében választották meg. Az akkori legnagyobb ellenzéki párt, az MDF is elfogadta, támogatta, megszavazta.
Bárhogy utálod, rajta van a pecsét: elfogadható volt a jobb oldalnak legnagyobb pártjának is.
Megjegyzem Gönc 56-os hős volt, nem ilyen Schmitt/Pozsgay féle komcsi fasz....

Úgy általában úgy tenni, azt hazudni, hogy 1990-ben a mai viszonyok voltak, hazugság. 1998 előtt egy egészen mások Magyarország volt, csak jött Orbán és szétszakította a nemzetet saját politikai érdeke miatt. Akkoriban még nem volt hideg polgárháború, a politika nem szólt kizárólag pártzsoldosok bozótharcáról, ezért is tudott Gönc jóval népszerűbb lenni bárkinél, elfogadták a jobbos szavazók is. Óh, régi békeidők... sose térnek vissza, marad a gyűlölködés ahogy a csövön kifér...

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2012.04.18. 12:19:59

hmmm .... gondolkozok ...

izzik-pörög a Google .... türelem ....

ez így van, és szomorú, hogy nem foglalkozik vele a fidesz.

Viktus 2012.04.18. 12:20:07

@Kandeláber:

Izé 2010 tavaszán a fülkékben forradalom zajlott Magyarország megújítására vagy mi ... v.mi olyasmiről volt szó, hogy ezek után másképpen mennek a dolgaink.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2012.04.18. 12:21:17

@sárkányfő: és tegyük hozzá, hogy akkor az szdsz még igencsak pártkezdeményezés volt.

ámbátor 2012.04.18. 12:22:07

Azért Kövér mint ideiglenes KE is felnőtt a feladathoz. Ahogy a DK frakcióját Lezsákkal kettesben elintézték az az összehangolt házvezetés és közt. elnöki munka mintapéldája volt. A Kövér-Schmitt páros se tudta volna szebben.
Ádernek ezt a szintet kell majd megugrania.

negondolkozz!majdénmegmondom! 2012.04.18. 12:24:07

Nem mindegy? Szerintem úgyis k*nagy háború lesz hamarosan.
Élvezzétek a hátralévő kis időt, kedves polgártársak, ne búsongjatok!

Avatar 2012.04.18. 12:24:31

@Enrico72: @laspalmas: @Vahakomb: Akiknek Göncz ugrik be azok kicsit gondolják tovább! Göncz a kormánypárt színeiben kapta meg a KE pozíciót 90-ben? Nem, hanem ellenzékiként! Szóval az ő esete olyan, mintha a Fidesz az MSZP-ből jelölne valakit, akit ők is el tudnak fogadni. Azt hiszem senki nem aggódna, hogy megfelelően ellátná-e a fékek és ellensúlyok szerepét.
Sziliből pedig épp azért nem lett KE, mert az - elvtelenséggel rendszeren megvádolt - SZDSZ nem volt hajlandó pártemberre szavazni. Helyette Sólyom ellenzéki támogatással lett KE, és egy-két alkalommal nagyon jól élt a KE-i hatalommal.
Göncz és Sólyom sorsa közt a nagy különbség az, hogy Árpi bácsit a korábbi támogatói nem cserélték le valami huszadrangú aláírógépre, amikor az újrajelöléséről immár kormányzó erőként dönthettek.

Viszont a fidesz jelenlegi viselkedése azt prímán demonstrálja, hogy elvtelenebbek ők az mszpnél is, simán szembemennek azzal, amit pár éve még ők is követendőnek állítottak be.

öregember a kocsmából 2012.04.18. 12:28:01

Hogy is mondta pali? Ö nem akar a törvényhozás akadálya lenni hanem a motorja akar lenni.Hát az is volt szépen berepített minket ebbe a szarba amibe most vagyunk azzal hogy mindent hezitálás nélkül aláírt. Mit mond most viktor neki egy olyan ember kell most aki nem motor hanem horgony lesz. Vagyis a célt elértük a motorral, innentől kezdve nem megyünk sehova hanem szépen lehorgonyzunk mert milyen jó itt nekünk.

Kandeláber 2012.04.18. 12:37:31

@sárkányfő: Hát ha neked a választópolgárok feje felett megköttetett paktum nemzeti együttműködés, akkor gratulálok a demokráciafelfogásodhoz.

Mérnork 2012.04.18. 12:38:23

Ti akartátok olyan nagyon kinyírni szegény Palit, erre kaptatok helyette egy Ádert. Az így járás tipikus esete.
Legelső KE-nk is egy politikai párt alapító tagja volt, most fel lett elevenítve ez a hagyomány.

asmodean 2012.04.18. 12:40:47

@Enrico72:
És göncz vagy szili mit változtat az idézett elmondottakon? semmit
Akkor (is) jól hazudoztak össze-vissza, nyomatták az álszent szöveget, amikor meg tehették volna úgy, ahogy akkor elmondták mit csináltak? A seggszáj újabb tipikus esete.
Ezen se göncz, se szili nem változtat semmit (főleg, hogy az utóbbi még csak KE sem lett).

A hazudozás, sunyizás az hazudozás és sunyizás marad még akkor is, ha más is hazudozik és sunyizik. Ha csak a fidesz nagy keresztény bibliájában nincs benne egy 11. paranacsolat, hogy "Ne tégy a te felebarátod ellen hamis tanúbizonyságot, hacsak más nem tett olyat".
Megjegyzem a ne lopjra is ugyanez érvényes.

És Európa tart az istentelen kozmosz felé, mikor a nagy keresztény hevületbe 10 egyszerű pontot se vagytok képesek betartani :))))))

sárkányfő 2012.04.18. 12:49:47

@Kandeláber:
Lol, Göncöt a máig egyedülálló népszerűsége (is) igazolta.... és az, hogy a jobb- és baloldal pártok (és választók) szintjén egyaránt elfogadta, az nagyobb demokratikus legitimitást adott neki, mint bármelyik államfőnek utána.... de nincs is annál falrengetőbb humorbomba, mint amikor egy fideszes hivatkozik a demokráciára :DDD hány példát hozzak arra hogy Orbán háborúzik a magyar demokrácia ellen?
Ezek szerint te a választó feje fölött megkötött paktumnak tartod az Orbán-Torgyán koalíciót? Vagy diktátumnak tartod az új alkotmányt, amit semmilyen többpárti konszenzus vagy népszavazás nem erősített meg? Ugye antidemokratikusnak tartod a most bevezetett tandíjat azok után, hogy a nép leszavazta pár éve? Ugye antidemokratikusnak tartod az AB feltöltését pártkatonákkal? Loooool, és még hány ilyet lehetne mondani, csak erről szólta z elmúlt két év...

egyenlítő 2012.04.18. 12:50:37

@Kandeláber:

Szerinted pl. a kormánykoalíciókat a választópolgárok szokták megkötni?

Göncznek (akit egyébként személyesen Antall választott ki az SZDSZ vezetőségéből) lövetnie kellett volna a taxisblokád idején (amikor nem vertek rendőrt, nem foglaltak el TV székházat, két napig tartott az egész, stb.)?

SvenH. (törölt) 2012.04.18. 12:51:05

szerintem adjak ki a gyuruk urat ugy hogy Ader forditotta, es semmi gond, Gonc papat meg pereljek be a jo hirnev rontasaert

Dr. simonmondja. · http://off.blog.hirszerzo.hu/ 2012.04.18. 12:52:01

@Mérnork: Göncz egy párt alapítója volt - két hónappal az alapítás után.

Kurvára nem ugyanaz, mint a 22 éve közpénzen lébecoló fidesznyik csicskák.

sisszi 2012.04.18. 12:52:35

@asmodean: az is benne van a könyvükben, hogy:" aki gondolatban valamit megtesz, azt mi biza igaziból meg is tehetjük". Szili Katalinra megválásztására gondolni ugyan az, mint Ádert megválasztani. tehát ha arra gondol vki hogy "de megbaszám" azt biza ők valóban meg is baszhatják

Viktus 2012.04.18. 12:52:45

@Mérnork:

Újfent.. Emlékeim szerint 2010 tavaszán a fülkékben forradalom zajlott Magyarország megújítására vagy mi ... v.mi olyasmiről volt szó, hogy ezek után másképpen mennek a dolgaink. Itt a probléma gyökere ergo tökre mindegy előtte húsz évig, hogy ügyködtek mit csesztek el azt mondták a mostaniak minden másképpen lesz. Nem lesznek oligarchák, államnak kedves bennfentes cégek lásd. strabag demokraták-közgép viszonylat ... köztársasági elnök is a nemzet egységét fogja demonstrálni. Na ezzel szemben vannak problémakörök. Lehet visszamutogatni az igaz csak, akkor el kell ismerni nem volt itt semmiféle fülkeforradalom meg NER humbuk csak a húsosfazékból nagy kanállal meregetők változtak pártállásra való tekintettel.

egyenlítő 2012.04.18. 12:52:55

@sárkányfő: És az a szörnyű két év, amíg Göncz elgáncsolta Orbán minden nemzetmentő lépését?

Viktus 2012.04.18. 12:54:45

@sárkányfő:

Jó volt a marketingje na meg nem volt még internet az underground poénkodás színterének :P

egyenlítő 2012.04.18. 12:54:55

@Viktus: Szerintem rosszul emlékszel! Nézd csak meg a pajta falán (Állatfarm)!

mim 2012.04.18. 12:57:51

@Mérnork: Mert lesántítják az országot? Lényegében olyan frankón megcsinálták az adminisztratív hatalomátvételt, hogy egy lehetséges nem 2/3-os kormányváltás 14-ben tehetetlen nyáladzó fogytékos szintjén fog működni.
Persze lehet örülni, hogy "úgy kell nektek. mwhahahaha!", csak itt bejön egy kis bibi. Patriotizmus. Nacionalizmus. Ezzel a megbénítással lényegében reagálásra képtelenné teszik az országot egy ilyen helyzetben. Állítólag a tét az ország fejlődése, önállósága. De sajnos ez pont az ellenkezőjét eredményezi.
Itt már csak egy megoldás van - mondhatja egy pártkatona: A Fidesz-nek újra győznie kell, mert ez az ország érdeke. Örökké.

Lehet veszekedni a kormányrúdért, de csak egy ostoba fúrja tele lyukkal a hajót, majd tömi be szent és nemzeti ostyával ezen lyukakat. Persze egy ostyagyár segít.

Seduxen (már NEM dr.) 2012.04.18. 13:02:24

Azért az mennyire kemény, hogy valaki egyenlőségjelet tesz a közé, hogy egy Köztársasági Elnök (2005., Sólyom) az MDF kormány tagja volt '94-ig, és Áder közé, aki idestova 24 éve egy párt AKTÍV tagja, és lesz KE.

Mondjuk én személy szerint nem lepődtem meg, Balsai is így lett AB tag.

Korábban azt gondoltam, hogy megállja a helyét a maszop=fidesz összehasonlítás, de mára belátom, TÉVEDTEM!

fidesz ≥ maszop. (bizonyos szempontból megállja a helyét az egyenlőség, ezért használtam a nagyobb, vagy egyenlő szimbólumot)

tjunior 2012.04.18. 13:02:53

"akkor nem egy “se hús, se hal”, vagy “bácsika” típusú, vagy jogásztudós államfőre van szüksége az országnak. "
ha a jogásztudóst kivesszük, miért érzem én azt, hogy Kósa amilyen hülye, akaratán kívül, keményen lefikázta SPt? :)

Viktus 2012.04.18. 13:03:06

Na a kormány elért sikereket is a terveivel lásd. kínai modell:

Kiderült: kínai szinten a magyar bérek
www.napi.hu/magyar_gazdasag/mar_nem_olcsobb_a_kinai_munkas_mint_a_magyar.516702.html

Seduxen (már NEM dr.) 2012.04.18. 13:03:45

@Seduxen (már NEM dr.): uff, miniszer az apám faszát. na szóval mdf tag.

Gabe Walker 2012.04.18. 13:03:57

Áder Jánosról legalább annyira sokat tudni, mint a Fidesz-programról 2 éve. Akkor mégis mi indokolja, hogy ne lehessen elnök?

Na ugye!

P.mester 2012.04.18. 13:12:34

remekül összeszedted a posztot. Riszpekt!

papageno 2012.04.18. 13:15:34

@Enrico72:" felesleges ez a hiszti, mert ti akartátok, hogy Schmitt Pál távozzon és ő le is mondott"
Ez vicc, vagy ennyire naiv vagy, hogy elhiszed? SP. már terhére volt az őt trónra helyezőknek és meg akartak szabadulni tőle! Jó ürügyként szedték elő, a doktoriját, amiről mindenki tudhatta, hogy aki csak egy lábon ál, az nem tud egy valódit megírni. Aztán, feltűzték a horogra és az ellenzék ráharapott és kezdte követelni a lemondását. Aztán úgy lett beállítva, mintha az utolsó leheletig mögötte álltak volna.
Miből gondolom ezt? Az ellenzék semmit nem nyert a lemondással és nem is számíthatott erre. A 2/3 ismeretében tudhatták, hogy számukra nem lesz jobb az új. A Fidesz viszont, Nyert két évet, amíg biztosan az ő emberük ül a Palotában, és megszabadultak a számukra egyre kellemetlenebb
embertől. A mór megtette kötelességét.......

sárkányfő 2012.04.18. 13:15:49

@Viktus:
nézzük a jó oldalát... ha a kínai tőkések versenyképesek akarnak maradni a világpiacon, akkor majd áttelepítik Magyarországra az összeszerzőüzemeiket... hisz olcsóbb lesz nálunk csináltatni a kulimunkát... kínai termék, magyar gyárakból, ócó magyar munkások által...

a fizetések értékéről meg annyit, hogy na mit gondolsz, az EU-ban melyik országban a legnagyobb az infláció? igen, eltaláltad...
www.mfor.hu/cikkek/Stagnalt_az_euroovezeti_inflacio--.html

" Európában Magyarország márciusi 5,5 százalékos inflációja a legmagasabb."

Kandeláber 2012.04.18. 13:16:09

@sárkányfő: @egyenlítő: Göncz az akkor már a Demokratikus Chartában összeborult, SZDSZ-MSZP által fémjelzett baloldalt képviselte a politikai életben.
A taxisblokád idején gerinctelenül viselkedett, 1992-ben pedig a La Stampa nevű olasz baloldali lapban arról siránkozott, hogy a demokratikusan megválasztott (mellesleg őt államfőnek jelölő) jobboldali koalíciós kormány korlátozza a sajtószabadságot.
Nem írta alá az igazságtételi és a lusztrációs törvényt, így a mai napig hatalmas nyugdíjakat kapnak a szochazás és egyéb (pufajkás stb. ) aggastyánok.
Na, ez volt a példaképetek.
Egy adalék: 1998-ban a Batthyány téri csarnok mellett jártam. Választások után jártunk, és akaratlanul is fültanúja voltam, amint két rakodómunkás arról értekezett, hogy remélik, "Árpi bácsi" nem írja alá a nyikhaj miniszterelnöki kinevezését.
Egyébként sztem eleve a választópolgároknak közvetlenül kellett volna/kellene dönteni a közt. eln. személyéről, úgy t6isztább lenne a dolog, mert így valóban csak pártkatonákat választanak meg.

molaris 2012.04.18. 13:16:22

fontos?---NEM!
számít?---NEm

Akkor meg mire ez a szájtépés?
Ugyan mondjátok meg: KI az aki javítani tudna hazánk állapotán?

asmodean 2012.04.18. 13:20:39

@molaris:
"Ugyan mondjátok meg: KI az aki javítani tudna hazánk állapotán? "

A jelenlegi politikusok, udvaroncaik és egyéb szakértőik hazánk állapotán jelentősen tudnának javítani. Csupán annyit kellene tenniük, hogy elhúznak a picsába, még szavazó urna közelébe se mennek az elkövetkező 100 évben.

Csupán erre a hírre erősödne a forint szerintem.

kifordított nagyanyó 2012.04.18. 13:21:17

@molaris: Orbán Viktor Miniszterelnök Úr Természetesen!
Csak adjatok neki még 20 évet....

kifordított nagyanyó 2012.04.18. 13:22:30

@Enrico72: Úgy úgy.Nehogy kihagyd fecóékat hülyegyerek!:))

Viktus 2012.04.18. 13:22:56

@sárkányfő:

Mi vagyunk az elsők v.miben !!! végre a siker első jele! :P

town 2012.04.18. 13:23:28

Ezt a blogot is ellepték a balliberálisok, akiknek a Böszméék alatt minden jó volt, soha semmiért nem tüntettek, és az ellenzéki Fideszt szidták 8 évig.

Soha semmi kormánykritika, sőt az ellenzék nem hagyta dolgozni a kormányt. :-)

Most megint tombolhatnak. :-)

Viktus 2012.04.18. 13:26:14

@town:

Kannásbor így napközben? :P Nincs még korán?

Nem nagyon jött át a bejegyzés lehet józanon sikerülne felfognod mi a probléma. Az elődök azt csinálták amit jött nagy csinandrattával az új aki azt mondta minden más lesz, de csak ugyanazt folytatják teljes letámadásban.

csizsikpizsik _jobbulást Tito, Pique takarodj! 2012.04.18. 13:27:45

@Viktus: Zseniális :DDDD

@kifordított nagyanyó: Ez a 20 év hazaárulással egyenértékű. CSAK 20 évet? Amíg él, sőt, mindörökkön örökké! A Kedves Vezető mindig velünk kell hogy maradjon!

indapass90210 2012.04.18. 13:28:02

@town: azért ez ebben a formában nem igaz. A ballib beállítottságú emberekre sokkal kevésbé jellemző a vakhit, mint a jobboldalra. Ezt abszolút kívülállóként mondom.

Viktus 2012.04.18. 13:29:59

@Dövan:

Viccelsz? tekints meg egy összefoglalót a béketüntis rendezvényről meg mondjuk egy dk-s, mszp-s nyugdíjas összejövetelről :D:D:D

kifordított nagyanyó 2012.04.18. 13:30:17

@ámbátor: Tényleg gyerekek!Ádernek megvan a doktorija???

bircaember maxval · http://hurramilliomosleszek.co.nr 2012.04.18. 13:30:54

A magyar alkotmányos rendszerben a KE a parlament legerősebb frakciójának a delegáltja. Kompromisszum akkor születik, ha a legerősebb frakció nem tud egyedül KE-t választani.

Ahhoz, hogy függetlenebb legyen a parlamenttől a KE, közvetlen választás kellene. A parlamenti köztársaságok felében közvetlenül választják az elnököt. A másik megoldás: a poszt megszűntetése, mert jelenlegi formájában felesleges - erre is van példa, bár ez jóval ritkább.

kifordított nagyanyó 2012.04.18. 13:31:39

@Gunther: Figyelj tökömöccse!Ezzel az avatarral nem küldtek el még téged a picsába?:))

Seduxen (már NEM dr.) 2012.04.18. 13:32:44

@kifordított nagyanyó: "Ádernek megvan a doktorija???" - majd nem fogsz poénkodni a Q7-es csomagtartójában, útban a Börzsöny felé lerúgott vesével vicces gyerek...

Még egy-két ilyen durva komment, és egy életre kiírod magad a Nemzeti Együttböfögés Rendszeréből!

Ja, míg el nem felejtem: tudja valaki mi lett a tegnapi Bayern-Real végeredménye? :DDDDDDDDDDDD

asmodean 2012.04.18. 13:33:17

@town:
Tehát jobb oldali kormány esetén kritikát csak balliberálisok fogalmazhatnak meg szerinted.
Ez azt jelenti, hogy
a) vagy nincs már a jobb oldalon olyan akit nem a kormány pénzel
b) jobb oldaliként a gondolkodás az csak ballibek sötét ármánya, amely tevékenységtől távol tartja magát minden tisztességes jobb oldali szavazó

Kívánt rész aláhúzandó

kifordított nagyanyó 2012.04.18. 13:33:40

Nem egy se hús se hal típusú államfőre van szükségünk?
Ez az ember még súlytalanabb még semmilyenebb,mint az elődje.
Teljesen erodálják,nevetségessé teszik ezt a pozíciót,titulust akármit.
Ha eddig nem tették volna.

Kandeláber 2012.04.18. 13:35:05

Egyébként pedig teljesen lényegtelen, ki itt az államfő.
Hatalma semmi, annyi a dolga, hogy villogtassa a protkóját a sajtónak.
Ezen kár, tipródni.

indapass90210 2012.04.18. 13:35:13

@Viktus: jó, nyilván az mszp-s nyugdíjasok lepték el a blogot. A nyugdíjasok eleve külön téma, mert tisztelet a kivételnek, de többségükben vagy ide, vagy oda húznak mindenféle realitás nélkül.

csizsikpizsik _jobbulást Tito, Pique takarodj! 2012.04.18. 13:36:24

@Seduxen (már NEM dr.): Én pl. nem, nem néztem, sportoldalt nem látogattam. Úgy voltam vele mint egy Orbán-Fico miniszterelnöki eszmecserével, az nézze aki szereti őket...

kifordított nagyanyó 2012.04.18. 13:36:27

@Seduxen (már NEM dr.): Reméltem,hogy megtalálsz geciláda!:))
Csak nehogy madridban csak 3:2 re nyerjen a Real,mert behalok.Elég szarul játszottak.
Még a végén Chelsea-Bayern döntő lesz.
Amúgymeg azért kérdeztem,mert a kommentelő szerint lehet,hogy 14 előtt még egyszer választanak KE-t.

town 2012.04.18. 13:36:53

@Viktus:

"Kannásbor így napközben? :P"

Azt meghagyom a pápai szoba-konyhásoknak. :-) Egyébként részeg ember mondja meg az igazat. :-)

Nekem nem a poszt tartalmával van gondom, teljesen jó (bár nem hiszek az ennyire kicentizett kiegyensúlyozottságban), de a témával nincs baj.

Látom amit látok, hogy lepték el a blogot azok, akik amikor a Böszme kormány dolgai mentek, akkor itt se voltak.
Azok akik a kormánykritikát hirből se ismerik, mindig akkor lépnek fel ebben a minőségben amikor a Fidesz van kormányon.

Nem vitatéma, csendben röhögök rajtuk.

Virág et. 2012.04.18. 13:37:24

Ezt a posztot én kértem tegnap. :) Köszönöm.

Virág et. 2012.04.18. 13:42:00

Göncz Árpád ellenzéki párti ügyvivő volt, mivel MDF kormány alatt kezdte az első (igazán balhés) ciklusát. Az azért nagy különbség. Kb. mintha ma Áder helyett Kovács Lászlót jelölné a Fidesz.

Egyébként Göncznek nem volt nagyobb pártkötődése, mint Mádlnak. Sőt. Ennek ellenére sem Göncz, sem Mádl nem voltak pártkatonák - se jobbra, se balra. Göncz pontosan olyan enyhe volt félideig Orbánékkal, mint előtte Hornékkal. Göncz teljes második ciklusa enyhe volt, csak az MDF-fel voltak jelentős konfliktusai, az Antallal való személyes ellentét miatt nyilván.

macmester 2012.04.18. 13:42:58

Arra leszek kíváncsi, ki váltja majd eme derék pártkádert 1014 januárjában a posztján...

asmodean 2012.04.18. 13:43:01

@town:
"Látom amit látok, hogy lepték el a blogot azok, akik amikor a Böszme kormány dolgai mentek, akkor itt se voltak. "

Akik itt komentelgetnek már akkor is itt voltak többségükben, amikor a kurcsányék voltak terítéken.

Ami téged illet, idén márciusban jött létre ez a nicked, nem sok kétségem van afelől, hogy milyen céllal.

kifordított nagyanyó 2012.04.18. 13:45:39

@town: Hülyegyerek!Mióta jársz ide?

groggil 2012.04.18. 13:45:49

Itt már csak egy lehetőség marad 2014 (vagy 18...remélem, nem) utánra, ha bármilyen - remélem gyorsan és rövidesen összeálló vagy a semmiből feltűnő-ellenzéki csoportosulás nyerni tudna: össze kell hívni a Kossuth térre egy 300ezres, félmilliós tömeget, és NÉPFELKIÁLTÁSSAL semmissé tenni a narancsdiktatúra eddigi személyi kinevezéseit, alaptörvényét, stb És aznaptól nincs Káder János, nincs Handóné, az egész kártyavárként dőlne össze....Ha évszázadokkal ezelőtt ez egy létező jogforrás volt, miért ne lehetne elővenni? Ki írta le, hogy nem lehet? Érdekes megoldás lenne, de asszem a narancsmaffia hatalombekebelezése is érdekes...és még finom voltam.
Jogászok, mi a meglátás?

Virág et. 2012.04.18. 13:46:53

@Virág et.: Ezt tények támasztják alá: a megfontolásra vagy AB-hez visszaküldött törvények száma. Hornéknál 2db 4 évig, Orbánéknál 1 db 2 év alatt.

Antalléknál sokszor élt ezzel a jogával, bár csak az AB-hez küldött, megfontolásra vissza a Parlamentnek először Hornéknál tette.

Seduxen (már NEM dr.) 2012.04.18. 13:47:45

@csizsikpizsik - pique takarodj, evra te meg tövig!: na álljon meg a menet pöcsömöccse! Egyrészt a Bayern-t azért valahol csipázzuk. 2: amelyik csapat a Rinyamadrid ELLEN játszik, annak meg kifejezetten szurkolunk! (na jó, ha mondjuk az a MU, vagy Dinamocselszkij, akkor én spec annak szurkolok, hogy egy baszomnagy meteor csapódjon a stadionba...).

@kifordított nagyanyó: + kurva hálásak lehettek Webb barátunknak (és még mondják rá, hogy MU-szurkoló, bár lehet, hogy anno meg volt Rinyaldónak, és innen a "vonzalom"?), hogy 11-en fejeztétek be a meccset. Ja, és a fáról éppen lemászott marcelo is hálás lehet a sorsnak, hogy a Bayern kapusát már NEM Oliver Kahn-nak hívják, mert a tegnapi belépője után Oli barátunk ott a gyepen elholocaustolta volna a picsába.

"Amúgymeg azért kérdeztem,mert a kommentelő szerint lehet,hogy 14 előtt még egyszer választanak KE-t." - ne aggódj, addigra gatyába rázzák (k)áder jános doktoriját is. Szerintem már a fél szilícium-völgy ezen dolgozik :DDD

Virág et. 2012.04.18. 13:48:04

@town: Én itt voltam 2006 nyarán és őszén is. Illetve a Zugügyvéden. Te hol voltál?

kifordított nagyanyó 2012.04.18. 13:49:40

@town: Lófaszt hülyegyerek.Arról meg nem mi tehetünk,hogy egy pár fideszes eltűnt erről a blogról.Nyilván szégyellik a pártjukat.Ja neem ilyen nem lehet,mert a fidesz az egyetlen igaz nem igaz?
@asmodean: Ehh!A rosszindulat.Nem ,ő nem fideszdroid vayg bérkommentelő!:))

csizsikpizsik _jobbulást Tito, Pique takarodj! 2012.04.18. 13:51:40

@Seduxen (már NEM dr.): Münchenben végeztem 2 évet az egyetemen és a fillérekért kapott albit egy Bayern fan sráctól örököltem. Két és fél évig éltem úgy hogy Beckenbauer vigyorgott rám amikor a lakásba léptem és a plafonon a Bayern címer láttam ébredés után. Orvosi igazolásom van hogy a Bayern Münchent utálhatom.

Seduxen (már NEM dr.) 2012.04.18. 13:52:38

@Virág et.: " Illetve a Zugügyvéden. " - jut eszembe: szellem mit mondott a borról, amit TŐLED KAPOTT? :DDDD

town 2012.04.18. 13:53:32

@asmodean:

Mondom nem vitatéma, de nyilván annyi liberalizmus beléd is szorult, hogy elviseld a véleményemet.
Ismerem a "balliberálisok kormánykritikáit" ezt hidd el.

"Ami téged illet, idén márciusban jött létre ez a nicked, nem sok kétségem van afelől, hogy milyen céllal. "

Persze Lendvay ucca, ésatöbbi. :-)

Virág et. 2012.04.18. 13:54:11

@Seduxen (már NEM dr.): Jogosult késedelme. Ha adott volna címet, megkapta volna.

Egyébként nézve az újravizsgált eljárásokat és bűnösítéseket a rendőrök ellen, csak azért nyerte meg a fogadást, mert volt egy időlimit. Szerintem 2014 előtt még Gergényiéket is előveszik (most is folyik ellene eljárás).

kifordított nagyanyó 2012.04.18. 13:54:31

@Seduxen (már NEM dr.): Bayern csipázzuk=náczi vagy.
A Marcelo féle esetet nem láttam,mert a második bayern gól után elkapcsoltam.Idegesítően béna volt a Real szerintem.
Szóval mire a HVG rááll az esetre,addigra meg lesz az a doktori.:))

Seduxen (már NEM dr.) 2012.04.18. 13:55:12

@csizsikpizsik - pique takarodj, evra te meg tövig!: inkább a Császár vigyorogjon rád egy plakátról, mint mondjuk Rinyáldó MINDEN REGGEL ÉLŐBEN! Ugyehogyugye? Minden csak viszonyítás kérdése :D

Kandeláber 2012.04.18. 13:55:23

@asmodean: És az őseitek már Levédiában sámándobokkal üzengettek egymásnak?
Vagy talán Kazárországban?

csizsikpizsik _jobbulást Tito, Pique takarodj! 2012.04.18. 13:58:56

@Seduxen (már NEM dr.): Minden reggel élőben? Na inkább az, mert akkor a kibaszott villanegyedben lakom! És mielőbb beszállok az egyedi Ferrarimba Cérinya jöhet mosollyal üsse kavicska, majd akkor később reggelizem...:)))))

becike4 2012.04.18. 13:59:24

Lendvai,vagy Szekeres?Rémálom az Elm utcában.

Seduxen (már NEM dr.) 2012.04.18. 13:59:42

@Virág et.: eszem megáll. még ilyenkor is előbújik belőle a jogász :DDDDD

kifordított nagyanyó 2012.04.18. 13:59:44

@csizsikpizsik - pique takarodj, evra te meg tövig!:
@Seduxen (már NEM dr.):
Az a baj,hogy a barca,a real,a cselszkij már elhasznált idén egy bírói segítséget de a bayern még nem.Ez rossz jel.
Bízom benne,hogy a barcának nem kettő jár alanyi jogon..:))

csizsikpizsik _jobbulást Tito, Pique takarodj! 2012.04.18. 14:00:56

@kifordított nagyanyó: Mert Münchenbe kaptam férőhelyet és nem mellesleg ösztöndíjat a dojcse gyökereknek hála :))))

-Tom - 2012.04.18. 14:04:30

Nekem is nagyon hiányzik Pali bá'.
Pótolhatatlan. Űrt, sőt fekete lyukat hagyott hátra.
De most már el kéne engedni.
Hogy a szívben újra kitavaszodjon és rügyek fakadjanak.
sirassuk meg egy közös, gyertyás felvonuláson, aztán jelképes luftballon eregetéssel hagyjuk, hogy a szívünkből távozzon.

psm 2012.04.18. 14:04:45

Szerintem meg nagyjából tök mindegy, hogy ki a köztársasági elnök. Olyan lózungokért, mint hogy megtestesíti a nemzet egységét, reprezentál, kitüntetéseket osztogat, stb. kár fenntartani egy ilyen intézményt a nemtom hány fős hivatalával együtt.

SP-t azzal csúfolták, hogy ő volt a nemzet golyóstolla. Ha jól belegondolunk, akkor az összes eddigi (és ezutáni) álamfő is az volt. A köztársasági elnök jogköre olyan szűkre szabott, hogy az max. arra jó, hogy kellemetlenkedjen kicsit a kormánynak, ha akar. Akár Gyurcsányt is megválaszthatnák most álamfőnek, lényegileg az sem változtatna a helyzeten.

Csak bohóckodás az egész ezzel a parlamenttel meg álamfővel: a parlament 22 éve szavazógép, a köztársasági elnök meg 22 éve golyóstoll. És mindegy, hogy kik ülnek a parlamentben, és hogy ki firkál a Sándor-palotában.

Seduxen (már NEM dr.) 2012.04.18. 14:05:13

@kifordított nagyanyó: a Barcának is csak 1 jár alanyi jogon pupák! a 2. az az unicef-nek jár, csak ők utalták tovább a Barcának :)))

@csizsikpizsik - pique takarodj, evra te meg tövig!: hoppácska, milyen kámingáut volt ez... Félre ne érts, nem vagyok homofób, elfogadom a másságot, csak szimplán meglepett... De mindenki úgy éli az életét, ahogy jól esik neki :DDDD Ha valakinek ez éppen egy laza reggeli kufirc, és blowjob rinyáldóval... :DDDD

Virág et. 2012.04.18. 14:06:44

@Dinos Aurus: Azért nem mindegy mikor is ír alá és hogy. Erről a DK és a nem létező frakciója sokat tudna mesélni.

Vagy Kövér László.

asmodean 2012.04.18. 14:07:45

@town:
Belém nagyon kevés liberalizmus és tolerancia szorult a faszságok felé, jöjjön az bal vagy jobb oldalról

@Kandeláber: Valószínűleg nem. A primitív őkori emberi technikákkal nem vagyok tisztába, mivel köztudottam mi magyarok a szíriuszról jöttünk.

kifordított nagyanyó 2012.04.18. 14:08:17

@Seduxen (már NEM dr.): Ja,így mindjárt más.a szegény gyerekek miatt jár nekik.:))
Amit csizsikpizsiknek írtál:Már a te kommentednél eszembe jutott,hogy ha eleget fizet miért is ne?:))

csizsikpizsik _jobbulást Tito, Pique takarodj! 2012.04.18. 14:09:25

@Seduxen (már NEM dr.): Húbazzz, ha most mentegetőzni kezdek azért gáz (hogy arra gondoltam átmosolyog a kerítésen vagy ilyesmi), ha így hagyom akkor azért...:DDDDD

kifordított nagyanyó 2012.04.18. 14:09:39

Na viszlát egyenlőre náczikok!

Scala 2012.04.18. 14:10:18

@laspalmas: "Úgy is fogalmazhatok: a Marsról nem lehet államfőt hoznunk." (Kövér László)
Pedig már komolyan mondom az is jobb lenne, ha valami ufót, vagy szájával írni tudó lovat tartanánk el a Sándor-palotában + villa élethosszig! ;-)

Kave 2012.04.18. 14:10:52

És Göncz „Patkány” Árpi melyik pontnak felelt meg?

1. Egy törpe deviáns és magyarellenes kisebbség képviselője volt.
2. Semmit nem tudott integrálni. Habzó szájjal utasított el minden nemzeti gondolatot. A médiaháború egyik elindítója volt.
3.A szakterületén a Gyűrűk ura lefordítása az komoly teljesítmény?
4. Nemzetközi tekintélye a nullához közelített. Rebegő szempillájú kis patkányra hasonlított leginkább.

Gönczhöz képest az Áder gyerek egy főnyeremény.

Vidéki 2012.04.18. 14:11:25

"Ami régen "pártkatona", ma a legeslegjobb jelölt."

Hajdanában-danában, mikor még a nap is másképp sütött, mikor Göncz Árpád lett a köztársasági elnök, ugyanez volt a helyzet.

„a rendszerváltás idején a Szabad Demokraták Szövetsége politikusa volt.

1990-ben tagja lett a rendszerváltás utáni első szabadon választott országgyűlésnek, amelynek első elnökévé is választották.

Tisztsége okán betöltötte az ideiglenes köztársasági elnöki tisztséget,

majd augusztusban a harmadik Magyar Köztársaság első elnökévé választották.

Tisztségét 2000-ig viselte.” (Wikipédia)

Nem akármilyen politikusa volt az SZDSZ-nek.

A legbelső körhöz tartozott.

Valahol Máshol (lemondott Dr. Prof.) 2012.04.18. 14:12:48

Paja doktorit plagizált, káder jani meg holnap megírja A gyűrűk ura folytatását. Ilyen egyszerű ez. Mindjárt lesz világhíres munkássága neki is.

asmodean 2012.04.18. 14:16:47

@Vidéki:
És ez mit változtat azon, hogy a fidesz segget csinált a szájából?

Kandeláber 2012.04.18. 14:28:32

@Kave: Amikor kifütyülték a Kossuth téren, majdnem bepisilt.
Na, a szadesz számára aznap dőlt össze a világ. Hogy rinyáltak a bértollnokaik, hogy a nácik beléfojtották a szót Árpi bá-ba!
Persze, az alma nem esik messze a fájától.
A lánya külügyminiszterként úgy nézett ki, mint egy éjszakás mosónő.
Brüsszelben meg jobban prüszköl, mint a Kanadás Mohácsi Lívia.

Kandeláber 2012.04.18. 14:29:56

@Kave: Amikor kifütyülték a Kossuth téren, majdnem bepisilt.
Na, a szadesz számára aznap dőlt össze a világ. Hogy rinyáltak a bértollnokaik, hogy a nácik beléfojtották a szót Árpi bá-ba!
Persze, az alma nem esik messze a fájától.
A lánya külügyminiszterként úgy nézett ki, mint egy éjszakás mosónő.
Brüsszelben meg jobban prüszköl, mint a Kanadás Mohácsi Lívia.

csizsikpizsik _jobbulást Tito, Pique takarodj! 2012.04.18. 14:34:39

@Seduxen (már NEM dr.): Ehhh, finnyás. Gondolj bele nagy vagyon, kapsz szépen költőpénzt, sokat utazik a köcsög és plusz ülhetnél a VIP páholyban Madridban mint focista feleség :))))
(broáf, broáf, broáf....)

Larry Silverstein 2012.04.18. 14:35:44

Vastagbőrnek biztos az lenne jó, ha ő lenne a jelölt vagy valamelyik pufajkás zsidó.

Sajna jogászok és olimpikonok viszonylag nemlétezőnek tekinthetők a libbant oldalon.

Seduxen (már NEM dr.) 2012.04.18. 14:37:15

Hm, látom ez a post is index-címlapos lett :))))

... feltámadt a szél, úgy veszem észre. és csak hordja össze a szemetet...

town 2012.04.18. 14:39:17

@asmodean:

"Belém nagyon kevés liberalizmus és tolerancia szorult a faszságok felé, jöjjön az bal vagy jobb oldalról"

És te mondod meg holtbiztosan, hogy mi a fasság. :-)

Felkaptál 1 olyan inget, ami nem rád készült. De ha felkaptad, biztos van rá okod.

Viktus 2012.04.18. 14:39:37

@Vidéki:

Na igen elég szomorú volt, de 2010 tavaszán elvileg fény támadt a sötétségben eljött az új rendszer, amelyben azt mondották ezentúl máshogy lesz. Sikerül értelmezni?

sárkányfő 2012.04.18. 14:40:16

@Kandeláber:
Látom a demokrácia-felfogás emlegetésésről leszoktál, ezt jól tetted, egy fideszestől ez akkora öngól, hogy öröm nézni.

Amiket felhánytorgatsz, azok egy pisis hülyegyerek sérelmelistájára emlékezetetnek, például ugyan miért ne beszélhetett volna arró, hogy a kormány korlátozza a sajtszabadságot, ha egyszer a kormány valóban ezt tette, sőt, mint magyar hazafi és mint elnök is kötelességes volt MAGYAR sajtószabadság védelmezése, nagyon jól tette, ezzel éppen hogy azt bizonyította, hogy nem elvetelenül lojális az őt megválasztó pártokhoz, és kiáll a magyar demokrácia egyik alapja mellett. Nagyon jól tette. Kár hogy a magyar érdekekre fütyülő pártkatona Schmitt nem csak lapított mint szar a fűben az Orbán-kormány antidemokratikus lépései sorozatánál, és kurva szó nélkül aláírt mindent, mint egy aláírógép.

Az meg már a röhej netovábbja, hogy arra hivatkozol, hogy két rakódómunkás(!!) mit mondott! Istenem ki nem szarja le? Mit tehet arról Gönc, hogy mit mond két - általad ügyesen kihallgatott -, rakodómunkás? Miféle érv ez? Eszednél vagy? Már fényes nappal is drogozol? Vagy nem szeded a gyógyszered? Különben Göncz simán elfogadta a 98-as választás eredményét és simán aláírta Orbán kinevezését, tehát még a saját végtelenül primitív logikád is önellentmondásos...

sárkányfő 2012.04.18. 14:41:40

@Kave:
Honnan jöttél bérmocskolni, féreg?
Kitalálhatom? Kurucinfó? Magyar nemzet?

károgó varjú 2012.04.18. 14:46:00

"az elnök feladta nem a hatalom gyakorlása hanem, hogy elterelje róla a figyelmet"
/Douglas Adams/

valakivalaholvalamerre 2012.04.18. 14:49:44

Azért ne tessék elfeledni azt sem, hogy az akkori SZDSZ-nek nem sok köze volt a 2000-es évekbelihez. Szinte az összes alapító kilépett, mert ők nem olyannak képzelték amilyenné vált. Valamint, annak idején a fidesz is liberálisnak mondta magát...
Más idők voltak azok, és valóban nem volt az ország kettészakítva.
Mindenesetre igen csak rossz irányba mennek a dolgok az utóbbi 10-12 évben... és ezt köszönhetjük elsősorban a politikusainknak.

Viktus 2012.04.18. 14:50:58

@károgó varjú:

Magyarországon sok hatalmat nem gyakorol az elnök kancellári rendszer van nem prezidenciális ... ezen okból nyugodtan jelölhettek volna v.mi koponyát elnöknek akár a háttér országból is, aki nem évtizedek óta párttag a belső körökből ...

Kandeláber 2012.04.18. 14:54:48

@sárkányfő: Először is: nem Gönc, hanem Göncz.
Másodszor: én nem szavaztam a FIDESZE, ellentétben az itteniek többségével, akik sztem tuti, hogy mondjuk két-három éve őrjöngve szidták Gyurcsányt.
Nektek egy részetek szélkakas, össze-vissza dumáló, a többi látens szadesz-szimpatizáns.
Göncz pedig igenis azért rinyált '92-ben, mert szadeszesként ezt kapta ukázba. A nem-sajtószabadság alatt ő és a hozzá hasonlók azt értették, hogy nem ők ugattak éjjel-nappal tévéből-rádióból, mert az újságok többsége az ő kezükön volt.
És nem a MAGYAR sajtószabadságot akarta védeni, hanem a szadesz-sajtószabadságot.
Úgy bújnak elő most a régi szadeszes káderek, mint a csótányok villanyoltás után.
Bauer, Kuncze, Eörsi már szolgálattételre jelentkezett Gyurcsánynál,
Iványi meg a Millánál sertepertél.
De akkor is végetek van, úgy, mint pld. Ibolykának.
Nálatok még Thürmer is szimpatikusabb, mert nem négyévente változtatja a véleményét.

asmodean 2012.04.18. 14:54:49

@town:

Nekem nem kell megmondani mi a faszság, azt a pártok megmondják maguktól is például:

"1. Az első ilyen szempont, hogy a nemzeti egység megtestesítőjének kellene lennie, vagyis pártok és pártérdekek felett álló, köztiszteletben álló és megkérdőjelezhetetlen tekintélyű közéleti személyiségnek." - 2005 -mszp-szdsz kormányzás alatt

Fidesz köztársasági jelöltje: Áder János - 2012 - fidesz kormányzás alatt

Ezt igazából még magyarázni se kell, hogy mi a hiba a dologban.

Leszarom én, hogy Göncz, Mádl pártkatona volt-e vagy sem. Ugyanis teljesen irreveláns abból a szempontból, hogy a fidesz megint mást mond, mint amit csinál. Arra is köpök, hogy baloldali kormányzásidejében is ugyanez ment.
Egyik sem lehet alap, pláne nem egy olyan forradalmi pártnak, aki folyton azt hangoztatja, hogy itten most már minden más.
Nincs relatívan vagy unortodox módon egyenes gerinc.

Csigorin 2012.04.18. 14:55:52

ki a schmittet nem becsuli, az az adert megerdemli.

OranzsDzsúz_EvIL! But so tasty! 2012.04.18. 15:00:38

A Káder Jani?
beleáll a munkába? MUHAHAHA!
megvédi Magyarországot? MUHAHAHA!
a magyar demokráciát? MUHAHAHA!
becsületet? MUHAHAHA!
segíti az országot? MUHAHAHA!

Parajpuding 2012.04.18. 15:01:33

Azért azt látni, hogy emberek odaadással és örömmel akarnak orbán és rendszerének csicskapolgárai, alattvalói lenni. Foggal-körömmel védekeznek, nehogy ráébredjenek a valóságra. Az orbáni világ az idilli a számukra. Ezek az emberszabású véglények (és ezzel alaposan túlértékeltem létüket és képességeiket) csak a kipusztulásuk (éhségtől, vagy erőszaktől) előtti pillanatokban fognak - talán - rájönni, hogy tévedtek. Egyre inkább és közelebb az idő...

Koky_ 2012.04.18. 15:04:32

@Enrico72: Nem igaz, hogy nem tudsz bőrt húzni a fogadra!! Vagy ennyire megfizetik a bérbloggereket a narancs csőszök? Ez már komolyan mondom ijesztő! Belegondolsz néha abba, amit idefröcsögsz????

OranzsDzsúz_EvIL! But so tasty! 2012.04.18. 15:05:36

@Enrico72:
Göncz olyan közel volt a szadeszhoz, mint Makó Jeruzsálemhez. Ellenben Káder Jani egy ízig-vérig narancskomcsi csinovnyik.

Kandeláber 2012.04.18. 15:10:55

@sárkányfő: A fidesz is megérte a pénzét, jó liberálisokként "cápalátogatásnak" nevezték a pápa látogatását, és siránkoztak a Parlamentben a horvátoknak történő Kalasnyikov-szállításoki miatt.
A Liberális Internacionáléban voltak, és csak '96-97 táján változtak hirtelen "nemzetivé", mint lepke a hernyóból. Benyomultak abba a vákuumba, ami az MDF elesésével létrejött.
Fodor és a többi már előtte dezertált a "szabad madarakhoz".
A fidesz csak azért futott fel ennyire, mert az ellenfelei nála jóval hülyébbek voltak.
De ezt te és az exfideszes kórusod fel sem tudja fogni.

Kandeláber 2012.04.18. 15:12:00

Bocs, hernyóból a lepke.

Viktus 2012.04.18. 15:16:40

@Kandeláber:

Jó volt a pénzügyi irányítás a sokat szidott Simicska nem véletlenül szíve csücske a pártnak jól felismerte az üzleti lehetőségeket a lényegében konkurencia mentes részen lásd. leamortizálódott jobboldal. A maradékot is könnyen felszámolták a hülye Torgyiék gyakorlatilag egy 50 milkás házikóval buktak ez ma már nem is tétel :P az MDF jó részét meg megvették kilóra, mikor önállóskodni akartak a kdnp mellé.

sárkányfő 2012.04.18. 15:20:28

@Kandeláber:
Először is: szép tőled hogy magad bizonyítod, hogy egy szarrágó vagy, aki egy nyilvánvaló elütést is felhánytorgat.
Másodszor: nyugodtan vállald csak hogy fideszes vagy, szégyennek szégyen, de letagadni még nagyobb szégyen. Bár lehet nem is fideszes vagy hanem jobbikos, ki tudja, mond csak, szoktál te zsidózni?
Harmadszor hol van egy újabb érv egy kihallgatott rakodómunkástól? Vagy egy takarítónőtől? Miért fosztasz meg minket a vidámságtól? Egy piaci kofa véleményével nem akarsz érvelni? Komolyan, én szívesen röhögnék tovább az agybajodon... vagy már beszedted a gyógyszered?

Ami meg 92-t illeti, lehet hogy a te IQ-d számára felfoghatatlan, hogy Göncz saját magától kifogásolta a sajtószabadság csorbítását, de attól ezt pártutasításnak feltüntetni osotobaság. bizonyítékod természetesen nincs, és Göncz részéről jogos volt a sajtószabadság emlegetése, mivel a KÖZPÉNZBŐL fenntartott MTV-t mélyjobbos faszok lepték el, megjegyzem épp úgy ahogy manapság is. A köztévé nem párt tévé, aki kritizálja hogy párttévéként működik, az a MAGYAR sajtószabadságot védelmezi. Ez akkor is így volt, és ma is így van, akárhogy görcsölsz. Persze szerinted nyilván nem magyar, akinek nem tetszik hogy lezüllesztik az MTV-t, hogy a tények helyett a hamisítások jönnek belőle, nyilván szerinted magyar érdek ha manapság kicenzúráznak embereket a tévéből, meg totál egyoldalúan mutatnak be mindent, meg mélyfideszes pártkatona "Philip" az egész bűzös kupleráj vezetője. Hű bazmeg, aki szerint Philip nem független, az nyilván a szadesz-sajtószabadságot képviseli.... idióta.

Görcsölhetsz napestig, Gönczöt az MDF is megszavazta, sőt, ő maga volt a konszenzusos jelölt, ők maguk is elismerték, hogy képes képviselni a nemzet egységét, amikor még valóban meg is volt, Göncz volt az egyetlen akit valódi nemzeti együttműködés keretében jelöltek és szavaztak meg, és még maga a jónép is elfogadta, nem úgy mint ma, amikor csak kíméletlen ádáz bozótharc megy politika név alatt, és ennek rendelnek alá minden pozíciót, még az államfőit is.

TrueY · http://qltura.blog.hu 2012.04.18. 15:22:00

Én már régóta ugatom, hogy Csák Norrisz legyen az új elnök!

"1. nemzeti egység megtestesítőjének kellene lennie, vagyis pártok és pártérdekek felett álló, köztiszteletben álló és megkérdőjelezhetetlen tekintélyű közéleti személyiségnek."
Stimmel! Már az új Duna-hídnál is egyöntetűen maga mellé állította a közvéleményt!

"2. Képes legyen integrálni különböző nézeteket, tehát ha az országban valamely fontos kérdésben vita alakul ki, akkor a magyar érdek megfogalmazása érdekében képes legyen integráló szerepet játszani."
Teljesen így van! Aki nem integrálódik, azt leüti!

"3. A saját szakterületén álljon mögötte jelentős életmű."
Meg kell nézni azt a több tucat filmet, amiben maradandót alkotott! Plusz életmű oszkárt neki!

"4. A köztársaság következő elnökének ezen kívül rendelkeznie kell nemzetközi tekintéllyel, elfogadottsággal, a nemzetközi világgal való kommunikáció képességével."
Abszolút! És az angollal sem lenne gondja. Csak ne kelljen leírnia semmit.

A legfontosabb pont, egyébként kimaradt!
5. Tudja leírni a nevét a lap alján.
Ennek még kÁder is megfelel! ;)

Én is elvállalnám! Egy nap után lemondanék és életem végéig járna a kocsi, 1,5 millás fizu és a kecó! Mint Siccpalinak!

town 2012.04.18. 15:22:12

@Kandeláber:

Igy van, és amikor 1 demokratikus választás előtt, demokratikusan a Fidesz állt győzelemre, akkor a "nemzet egységét megtestesitő" "nem pártkatona" Göncz a külföldi sajtóhoz rohant panaszkodni.

"Európa segíts!!"

Kandeláber 2012.04.18. 15:22:50

@Viktus: Persze ezt hiába magyarázod a sok szemellenzős marhának. Ezeknek te egyből fideszes leszel, ha ellentmondasz nekik, és tényeket raksz eléjük. Pár kommenttel feljebb valaki azt írta, hogy "Göncznek annyi köze volt az SZDSZ-nek, mint Makónak Jeruzsálemhez": A másik szerint Göncz elnöksége "nemzeti megegyezés" eredménye stb...
Az itteniek nagy része fel sem fogta/fogja a történéseket, egymást licitálják felül a hülyeségeikkel.

Bockó · https://muslimstatistics.wordpress.com/ 2012.04.18. 15:24:03

Kiváncsi vagyok, meddig él még a 2014es választások illúziója. Számomra akkor tűnt el, amikor megtudtam az eredményt 2010ben.

Kandeláber 2012.04.18. 15:28:49

@sárkányfő: Vagy már 16 éves? mert akkor az új törvény szerint már nem fejezheted be a 8. általánost.
Beszélgess a "nemzeti együttműködésről" meg a sajtószabadságról az osztálytársaiddal.

Viktus 2012.04.18. 15:29:46

@Kandeláber:

Göncz Árpád egy sima szadeszos politikus volt, és annak jegyében is tevékenykedett. Az SZDSZ már akkor is a zsarolási potenciájával tudott érvényesülni, ezért adhatták egyik emberüket köztársasági elnöknek.
Na jah az is vicces, aki ma nagy "szent" emberként emlékezik vissza a jóságos Árpi bácsira ... nem csinált az sem se többet se kevesebbet, mint pl. Schmitt Palit csak az ő párt utasításai mások voltak lásd. taxis blokád.

Mindenesetre a Fidesz jelenlegi szájtépésén sokat ez nem változtat, mert ők azzal villogtak, hogy máshogy fogják intézni az ügyeket, mint anno ... az a vicc, hogy vannak akik ezt bevették a múltja ellenére, és még ma is beveszik.

sárkányfő 2012.04.18. 15:31:26

@town: Fúj, Göncz a magyar érdeket képviselte, nem pedig nem az MDF-es pártérdeket... fene a pofáját...

De lássuk milyen az, amikor valaki a saját pártérdeke miatt valóban külföldre rohan fúrni a hazáját:

Magyarországot elmarasztaló, megbélyegző határozat:
"széles körben elfogadott nézet szerint a legutóbbi országgyűlési választások után a magyarországi polgári és politikai szabadságjogok helyzete jelentősen romlott, és több esetben megsértették az alapvető jogokat. […] A következő jelenségek terjedtek el: pártpolitikai befolyás a rendőrségre, politikai viták beszűrődése a bíróságokra, pártpolitikai motiváltságú bírósági eljárások, állampolgárok és civil szervezetek gyülekezési jogának korlátozása, ellenzéki gondolkodók megfélemlítése és eltávolítása az állami szférából, »felségsértésszerű« bírósági eljárások azok ellen, akik bírálják a kormányt, a sajtó életképtelenné tétele, hirdetési bevételi forrásainak elvágása, valamint állami támogatások nyújtása a kormánypárti sajtónak, amely amúgy is domináns, a szabad véleménynyilvánítás adminisztratív és jogi korlátozása."

Helyszín: Kereszténydemokrata Internacionálé
Időpont: 2003
A határozatot előterjesztette: Orbán Viktor

A legszebb az egészben hogy ez a felsorolás a mostani Fidesz-kurzusra abszolút helytálló... :D

73. Vladys - Az antiszemita libernyák · http://youtu.be/SOjwBmdSiKQ 2012.04.18. 15:32:17

Marad a jó katona 22'-ig is., A magyar emberek élvezik ezt a helyzetet, 14'-ben is FIDESZ hatalom lesz bőven, talán még 2/3 is újra. Sírhatunk itt, de bőven a kisebbséghez tartozunk, ez kell a magyarnak.

sárkányfő 2012.04.18. 15:33:01

@Kandeláber:
Olyan kiszámíthatóak vagytok :) Amikor már nem marad semmi érvetek, amikor már minden hülyeségetek cáfolták, akkor jön az olcsó személyeskedésbe menekülés... mennyire jellemző...

Viktus 2012.04.18. 15:33:03

@Bockó:

Ez a bér rettegés megint egyenesen vicces ... simán lesznek választások 2014-ben , és simán nyerni fog a Fidesz, ha addig nem kerül elő végre egy olyan csapat, amely nem csak a leszerepelt arcokból tevődik össze vagy szimpla hülyékből.

town 2012.04.18. 15:39:15

@sárkányfő:

"Fúj, Göncz a magyar érdeket képviselte, nem pedig nem az MDF-es pártérdeket... fene a pofáját..."

Göncz azt csinálta, amit általánosban szoktak a gyávábbak "majd hívom a bátyámat és jól szétver", és ezt az SzDSz tökélyre fejlesztette.

Mindig hívta a külföldi bátyjait, a külföldi sajtót, a külföldi haverokat Magyarország ellen. És büszke volt magára, hogy milyen erős.

Seduxen (már NEM dr.) 2012.04.18. 15:39:52

@Viktus: "ha addig nem kerül elő végre egy olyan csapat, amely nem csak a leszerepelt arcokból tevődik össze vagy szimpla hülyékből. " - tiszta szerencse, hogy pl a fideszben a kettő kellemes bukét árasztó elegyéből tenyésztett példányok is vannak szép számmal.

Még szerencse, hogy nagy, és összetartó a nyáj (vagy a szekta? törzs? mi a megfelelő terminus technicus?) és a pásztor megfelelően beszéli a nyelvüket :DDD

Viktus 2012.04.18. 15:42:19

@Seduxen (már NEM dr.):

Az is szar, de amíg nincsen v.mi addig annak a szarnak a hívei eldöntik a szavazósdit az más kérdés, hogy legfeljebb a következő kétharmadot már a szavazó népesség negyede hozza össze :P

Seduxen (már NEM dr.) 2012.04.18. 15:46:46

@Viktus: ha ma már ilyen "idézgetős" nap van, ehun e egy másik:

Edmund Burke: "A rossz győzelméhez nem kell más, csak az, hogy a jók ne tegyenek semmit."

Kandeláber 2012.04.18. 15:47:15

@Viktus: Igen, az itt firkálgatók egy része vagy nagyon fiatal, vagy finoman szólva alacsonyan kvalifikált.
Persze, a taxisblokád idején azért fideszes aktivisták is járták az utcákat, de azért egyértelmű szadesz-szervezés volt a dolog. Kis János simán lenyilatkozta, hogy csak idő kérdése, és a "nép elkergeti a kormányt".
A "pártsemleges" Árpi 'bá pedig a csapból is védelmezte őket, még a szeme is könnybe lábadt, ha róluk beszélt.
Hát, nem jött össze a puccs, de '94-ben azért csak befurakodtak a kormányba, egy héttel azután, hogy a snájdig Magyar Bálint ezt kizárta Horn Gyula miniszterelnöksége esetére.
Göncz nagyon sokat tett azért, hogy Nyugaton negatív Magyarország-kép alakuljon ki. És melyik is nyilatkozta '93-ban, hogy nem lesznek új választások, mert Boross nem engedi?
Ismétlem: valamennyi (régebbi) párt csak önmagát hibáztathatja a fidesz kétszeri hatalomra kerülése miatt.

ketroot 2012.04.18. 15:51:03

@Schindler Pistája:

Nem kell provokálni. Az öreg majdnem felült neki, van ilyen.

73. Vladys - Az antiszemita libernyák · http://youtu.be/SOjwBmdSiKQ 2012.04.18. 15:53:34

@Kandeláber: "valamennyi (régebbi) párt csak önmagát hibáztathatja a fidesz kétszeri hatalomra kerülése miatt." Ezzel egyetértek, a többi inkább fröcsögés.

@Schindler Pistája: Süt belőletek a zintelligencia mint mindig.

Viktus 2012.04.18. 16:00:27

@Schindler Pistája:

Szegény leányzó a szerelemért mit nem vállal a lovagja megvédhette volna igazán :P

ketroot 2012.04.18. 16:00:41

@vladys73 - Nem, a FIDESZ nem jobboldali:

Ha megnézed kuruc.info/r/2/1117/ itt a videót olyan 1:20 környékén látható, hogy a Dávid-csillagot odaszerkesztették (egyébként a fotón is látszik, hogy szerkesztett), na azért ez a nem mindegy...

2012.04.18. 16:01:26

@ketroot:

Nem volt ott semmi provokáció.
A védtelen nőre támadó kaftános az igazságot és a véleménynyilvánítási szabadságot viselte nehezen, mint ahogy általában a fajtikái.

ketroot 2012.04.18. 16:05:16

@Schindler Pistája:

Ez nézőpont kérdése, hogy volt-e. Mindenesetre nem tudom, hogy mit vártak.

www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=u3zfz0i-4cY#t=116s

Itt Tomcat volt kint. Felesleges kimenni ilyenkor, mert csak a szarakodás lesz egymással.

Viktus 2012.04.18. 16:05:37

@Schindler Pistája:

Ez v.mi új hajnal lovagrend nem túl lovagias a nőket hátvédnek állítani, ha már kis balhét gerjesztünk ... v.melyik kis lovag mehetett volna a végén. A papa tényleg túlpörögte magát biztos sok jó emléke nincs a fekete egyenruhás deli legényekről meg a barátnőikről.

Viktus 2012.04.18. 16:09:32

Janinál van érdekesebb történés is Gyurink megint alakít:

Már százmilliárdot buktunk
Ha már január eleje óta rendelkezésünkre állna az EU/IMF-védőháló, akkor a hitel lehívás nélkül is közel 100 milliárd forinttal kisebb kamatkiadásra kényszerülne az állam, mint úgy, ha a védőhálót csak ősszel szerezzük meg – olvasható a Portfolio.hu szerdán megjelent elemzésében.

Ha a kormány a hitelkeretből nem hívna le pénzt – aminek becsült átlagos hozama 3 százalék körüli lenne a jelenlegi 8-8,5 százalékos állampapírpiaci hozamokkal ellentétben– , akkor 760 milliárd forintnyi kamatterhe lenne a következő két évben az új adósságelemek kibocsátásának. Ha minden külföldi hitelünket ebből vissza, ebből 154 milliárdot spórolnánk meg, olvasható az elemzésben.

index.hu/gazdasag/magyar/2012/04/18/jegybanktorveny/

billy reed 2012.04.18. 16:12:22

@Schindler Pistája: Jaj, anyám, megint itt vagy, és megint nem tudsz mást, csak zsidózni?
Unalmas vagy és buta.
Kb. 200-szor írtam már neked , és a hozzád hasonlóknak: intelligens ember nem lehet antiszemita. A többieknek meg tilos!
A gyűlölködés a gyűlölködőkről árul el mindent, nem azokról, akiket gyűlölnek.

A poszthoz:
.@town: "Azok akik a kormánykritikát hirből se ismerik, mindig akkor lépnek fel ebben a minőségben amikor a Fidesz van kormányon.
Nem vitatéma, csendben röhögök rajtuk."

Inkább magad miatt kellene sírnod.

Áder János pont az az ember, aki megtestesíti a Fideszt, és azokat, akik hisznek nekik/bennük.

Ajánlom mindenkinek a Hírcsárda tegnapi szösszenetét.
Egy kis ízelítő:
Amikor Áder János volt a Fidesz frakcióvezetője, akkor Lázár János nem.
Minden Áder Jánosba mártott vicc, a poénjából annyit veszt, amennyi az általa, kiszorított fogsora.
Áder János 17 nyelven beszél folyékonyan, 5 nyelven szilárdan, egyedül az angolja gáz.
Áder János nem rokona Kádár Jánosnak, Éder Krisztiánnak és Freddy Mercurynak.
Chuck Norris egyszer megnevettette Áder Jánost.
Áder Jánosnak az óvodában Orbán Viktor volt a jele.

73. Vladys - Az antiszemita libernyák · http://youtu.be/SOjwBmdSiKQ 2012.04.18. 16:12:45

@ketroot: Kurucinfo meg az objektív hírközlés. :)

Pest fotelkuucok, anyuci pénzén éldegélő, akik fröcsögnek reggeltő estig. Ennyi a szintjük, cigányt is maónika sóban láttak eddig.

Kandeláber 2012.04.18. 16:14:03

@sárkányfő: Bagoly mondja verébnek.
Nem én idiótáztalak le téged.

73. Vladys - Az antiszemita libernyák · http://youtu.be/SOjwBmdSiKQ 2012.04.18. 16:27:16

Amúgy ha már szóba kerültek a zsidók:
"A zsidók,akikre azt hisszük zsidók a cionisták és Izrael lakó,soha nem voltak zsidók,ezek valójában Kazárok és Rothschild tanította meg nekik a héber nyelvet.Azért irtotta óket,mert megtagadták eleinte,hogy Izraelbe települjenek,ezért bosszút állt rajtuk Hitlerrel.Az igazi zsidók a szemitai zsidók,ők IRAN-ban bujkálnak és Izraeli zászlókat égetnek."

Ez mindent megmagyaráz.

csizsikpizsik _jobbulást Tito, Pique takarodj! 2012.04.18. 16:32:40

Vajon miről kellene megírni azt a magyar nyelvű blogbejegyzést ami alá senki oda nem böffentené kommentben hogy zsidó???

kela-bá 2012.04.18. 16:35:06

Soros György vagy Rubik Ernő miért nem lehetne köztársasági elnök ? - kérdezte a "Civil a pályán" műsorban egy ott lévő. Tényleg, a kocka és a Forint el lenne vetve, rendesen... További szép napot !

73. Vladys - Az antiszemita libernyák · http://youtu.be/SOjwBmdSiKQ 2012.04.18. 16:37:41

@kela-bá: Sorosnak egy golyón kellene a fejébe, pár millió ember fellélegezne.
@csizsikpizsik - pique takarodj, evra te meg tövig!: Olyanról nem lehet írni.

apanna 2012.04.18. 16:40:27

@sisszi:
Mit vártok, egy jogköreitől kiherélt köztársasági elnöktől? Mert a repizésen kívül semmihez nincs joga. Azt már rég elvették tőle az előző kormányok. Melyik országban ad a kormánypárt bármilyen magas posztot is az ellenzéknek? Nincs olyan, csak egyesek itt álmodoznak róla.

Viktus 2012.04.18. 16:44:58

@apanna:

"Melyik országban ad a kormánypárt bármilyen magas posztot is az ellenzéknek?"

Magyarország - Göncz Árpád 1990. augusztus 3-án (Antall József és Tölgyessy Péter, azaz az MDF és az SZDSZ vezetői közötti kompromisszum értelmében) megválasztották a Magyar Köztársaság elnökének.

:P

sárkányfő 2012.04.18. 16:47:52

@Kandeláber: lol, csakhogy én érveltem is. a hülyeségeid a maguk nemében egyedülállóak, főleg a kihallgatott rakodómunkásokra való hivatkozásod gyönyörű, ez még a netes mezőnyben is extra-nagy idiotizmus, remélem még sokat rágódsz rajta, vicces nézni ahogy rázod a pofonfát.

town 2012.04.18. 16:47:59

@billy reed:

Akkor sirnék, ha ilyen szellemtelen baromságokat kéne olvasnom, és aztán beidézni ide a Hircsárdáról.

Nem. Akkor zokognék.

Darkwill · http://vilagokarca.blog.hu 2012.04.18. 16:48:08

@Vidéki:
""Ami régen "pártkatona", ma a legeslegjobb jelölt."
Hajdanában-danában, mikor még a nap is másképp sütött, mikor Göncz Árpád lett a köztársasági elnök, ugyanez volt a helyzet.
„a rendszerváltás idején a Szabad Demokraták Szövetsége politikusa volt.
1990-ben tagja lett a rendszerváltás utáni első szabadon választott országgyűlésnek, amelynek első elnökévé is választották.
Tisztsége okán betöltötte az ideiglenes köztársasági elnöki tisztséget,
majd augusztusban a harmadik Magyar Köztársaság első elnökévé választották.
Tisztségét 2000-ig viselte.” (Wikipédia)
Nem akármilyen politikusa volt az SZDSZ-nek.
A legbelső körhöz tartozott. "

Látod? Bár utálkozva, de máris több mindent szedtél össze róla mint amennyit (K)áderról egyáltalán lehet... :) Amíg ezen rágódsz reméljük (K)áder lefordítja legalább a Füles magazint, magyarról-magyarra persze... ;)

kela-bá 2012.04.18. 16:53:01

@vladys73 - Nem, a FIDESZ nem jobboldali:
" Sorosnak egy golyó kellene a fejébe, pár millió ember fellélegezne"
Miért ? Hiszen ő nagyon ért a pénzhez, hazánkat is támogatta, vagy nem ?

Kandeláber 2012.04.18. 16:53:44

@Viktus: És mint tudjuk - illetve sokan nem tudják, vagy nem akarják tudni - Göncz ellenzékiként viselkedett köztársasági elnökként is.
Persze ő nem volt pártkatona.
Tartalékos lett, mivel 199o. aug. 3.-án lemondott szdsz tagságától.
1988. május 1-én egyik alapítója a Szabad kezdeményezések Hálózatának, majd a Szabad Demokraták Szövetségének. 1988-89 ben a párt ügyvivője, 1989 tavaszán részt vesz az SZDSZ első programjának megszövegezésében.

himpellér 2012.04.18. 16:55:47

"patkány" göncárpitok éppúgy pártkatona volt, mint a smitt pali. Akkor most büdös bolsik mi a gond?

Kravver 2012.04.18. 17:00:13

Zero - zero :)

Látod, megérte a tapsikolás.

Viktus 2012.04.18. 17:02:43

@Kandeláber:

Nem azt kérdezték :P "Melyik országban ad a kormánypárt bármilyen magas posztot is az ellenzéknek?" erre pedig az volt a megfejtés :P hol máshol is lehetne ilyesmi :D

2012.04.18. 17:04:35

"És ha 2014-ben nyer az ellenzék,"

hát ezen akkorát röhögtem. melyik, milyen, hol? mintha nem láttátok volna a békemenetet.
amúgy ti is már komcsi libibolsik vagytok a fideszeseknek-jobbikosoknak, pont jók voltatok 2010-ig, most már nektek is kuss. egy fidesznyik simicska lopásainak tapsol, nem hőbörög. szerintem még mindig nem esett le nektek, hogy 20 évre rendezkedtek ezek.

Viktus 2012.04.18. 17:05:09

@himpellér:

Mondjuk bolsinak nem vagyok bolsi sem büdös sem, de az egy dolog, anno a liberók meg a szocik mit ügyködtek, mert 2010 tavaszán mindent elsöprő fülkeforradalom zajlott az országban a legenda szerint, amelynek során létrejött a NER, amelyben többet a múlt ilyesfajta hibáit nem kívánták megismételni a kormányzati tájékoztatás alapján, mert ez szép-új világ ... de természetesen minden megy tovább ugyanúgy.

Kandeláber 2012.04.18. 17:05:52

@Viktus: Csurkától '90-ben, az MDF győzelme utáni percekben megkérdezte egy tv-riporternő, :hogy adnak-e valamilyen posztot az ellenzéknek?
Csurka hahotában tört ki, majd visszakérdezett: "Maga viccel?"
Hát a nő nem viccelt...
Lehet, hogy Pista bácsinak Göncz kinevezése adta az első löketet a kilépés felé.

73. Vladys - Az antiszemita libernyák · http://youtu.be/SOjwBmdSiKQ 2012.04.18. 17:10:03

@himpellér: Ha nem vagyok bolsi akkor szidhatom? Vagy az csak a ti privilégiumotok?

MacChicken (törölt) 2012.04.18. 17:10:39

@Enrico72: Persze, nem lehet rola olvasni semmit. Mert nem is csinalt soha semmit. Egy nulla. Ilyet sokat talalni a fidesz korul. Legyen mondjuk Edda Attila a KE. Os is van olyan jo, mint Ader. A zenejet is sokan szeretik.

Virág et. 2012.04.18. 17:10:40

@Vidéki: Aha. És 90-ben milyen kormány alatt választották meg elnöknek Göncz Árpádot, te nagyon hülye? SZDSZ?

73. Vladys - Az antiszemita libernyák · http://youtu.be/SOjwBmdSiKQ 2012.04.18. 17:12:42

@MacChicken: De őt néha elviszik az UFO-k, így nemzetbiztonság probléma lehet belőle ha felcsinálják.

Virág et. 2012.04.18. 17:16:01

@Vidéki: Mádl Ferenc az Antall-kormány minisztere volt, két tárcát is vitt egymás után. 98-00 között az Orbán-kormány tanácsadó testületét vezette.

Sólyom László lakitelki MDF-alapító volt.

Bármelyikük pártkatona? Nem. Ahogy Göncz sem.

Ha nem érzed, hogy mi a különbség köztük és egy schmitt vagy egy áder vagy egy szili között, akkor kár veled bármiről is beszélni a továbbiakban.

73. Vladys - Az antiszemita libernyák · http://youtu.be/SOjwBmdSiKQ 2012.04.18. 17:19:22

@Virág et.: Csak nekik most már mind a kettő büdös, SP vagy Káder a menő, az etalon. Narancsföldén így mennek a dolgok.

Trompf · http://trompf.blog.hu 2012.04.18. 17:30:02

@Virág et.:
Mádl és Sólyom tényleg nem.

Ám Göncz bizony az volt:
1988-tól az SZDSZ ügyvivője, majd 1989-től az SZDSZ Országos Tanácsának tagja.

Ez mág nem lenne gond, csakhogy regnáló köztársasági elnökként ő kampányolt egyedül egy párt mellett (1998 SZDSZ).

Másrészt Mádl visszaküldött pár Fideszes törvényt is, Göncz pedig csak egy MSZP-SZDSZ törvényt küldött vissza, amikor az MSZP és SZDSZ balháztak.
A többi visszsaküldött törvénye a Fidesz alatt történt.

Szóval aláírónak se volt utolsó.

73. Vladys - Az antiszemita libernyák · http://youtu.be/SOjwBmdSiKQ 2012.04.18. 17:36:12

@Trompf: A különbség csak annyi, hogy ő sitten volt és lefordította A Gyűrűk Urát az előző rendszerben, még SP elmeszelte LA-t.

Trompf · http://trompf.blog.hu 2012.04.18. 17:42:28

@vladys73 - Nem, a FIDESZ nem jobboldali: maradjunk annyiban, hogymindkettőnek van olyan epizód az életében amire büszke lehet és van amire nem.
Pl írhattam volna az olimpiai aranyat, vs kkbk.blog.hu/2011/03/10/goncz_arpad_a_patkany

Lencsés István 2012.04.18. 17:52:33

" .... Ha megnézzük, mi alapján kellett volna köztársasági elnököt választani, azt látjuk, hogy Schmitt Palink is megfelelt legalább 2 pontnak,
de Áder János egynek sem. .... "

Most akkor legeslegjobb jelölt vagy nem felel meg ? Nem ellenmondás ez , nem érzitek úgy ? :O

73. Vladys - Az antiszemita libernyák · http://youtu.be/SOjwBmdSiKQ 2012.04.18. 17:57:26

@Trompf: Hát igen, egyik sem maradt meg annál ami pozitív képet festett róluk.

alib 2012.04.18. 18:09:10

"A kormány valamennyi lépése arról szól, hogy minél több pénzt vegyen ki az emberek zsebéből, miközben gyors adócsökkentésre lenne szükség, hogy növekedjen a gazdaság, és munkahelyek jöjjenek létre. Ezzel szemben a szocialista-szabad demokrata kormány 33-szor emelt adót és négy új adófajtát vezetett be." - Orbán Viktor, 2005.06.09"
Eddig a mondatig azt hittem, hogy az ország jelenlegi szétverése nem tudatos. Most kezdek félni, hogy az.

Virág et. 2012.04.18. 18:23:16

@Trompf: "1988-tól az SZDSZ ügyvivője, majd 1989-től az SZDSZ Országos Tanácsának tagja."

Mádl meg miniszter volt. Miniszter. Sólyom meg pártalapító tag. Érdekes a mércéd, ha ők nem de Göncz meg igen ... Le kéne venni a jobboldali szemüveget. Torzít.

"Ez mág nem lenne gond, csakhogy regnáló köztársasági elnökként ő kampányolt egyedül egy párt mellett (1998 SZDSZ)."

Tényleg be kell idéznem Sólyom 2010-es megszólalásait, hogy új és erős pártnak kell leváltania a jelenlegi szocialista brigádot, illetve választások előtt, hogy szerinte erre csak a Fidesz képes? Mindezt regnáló államfőként. Nem szép, nem elegáns, ahogy Göncz sem volt, de messze van schmitt-től.

"Másrészt Mádl visszaküldött pár Fideszes törvényt is, Göncz pedig csak egy MSZP-SZDSZ törvényt küldött vissza, amikor az MSZP és SZDSZ balháztak.
A többi visszsaküldött törvénye a Fidesz alatt történt."

Legalább olvasnád el, amit írtam. KÉTSZER élt vétójogával Göncz Hornéknál: egyszer visszaküldte a parlamentnek (MSZP kormánynál élt először ezzel a jogával egyébként!, Antallék alatt nem) és egyszer meg AB-re küldte. Orbánék két éve alatt EGYSZER élt ezzel a jogával összesen.

ketroot 2012.04.18. 18:23:21

Visszatért a Sztár, gyerekek! :D

Durendal 2012.04.18. 18:31:24

Politikai témájú kutatásomhoz kérem, hogy ha ráérsz, töltsd ki a tesztet az alábbi linken.

varjak-varosa.hu/support/kutatas.php

Terjedelme két oldalnyi kérdés, kb 2 percet vesz igénybe. A részvétel természetesen anonim.

wmiki · http://kigondoltam.blog.hu/2014/07/20/stephen_hawking_538 2012.04.18. 18:41:33

:0

hát akkor miért ajvékoltatok annyit a Pali ellen, elvtársak?

majd példaképetek, Dopeman, 2014-ben elvezet a Káénaánba!

negondolkozz!majdénmegmondom! 2012.04.18. 18:46:04

@wmiki: Elvezethetné őket innen. Bárhová. Azt sem bánom, ha tengereket választ ketté, csak el innen ezekkel.

wmiki · http://kigondoltam.blog.hu/2014/07/20/stephen_hawking_538 2012.04.18. 18:51:26

@negondolkozz!majdénmegmondom!: :((

csak a nácik vélekednek így, ahogy te, a felsőbbrendű értelmiségi/ateista/liberális index olvasók milliárdjairól

negondolkozz!majdénmegmondom! 2012.04.18. 18:53:51

@wmiki: Bizony. A rohadékok! Ráadásul támadnak megint: index.hu/belfold/2012/04/18/jon_fel_a_jobbik/
Fusson ki merre lát, elő a becsomagolt bőröndökkel!!

wmiki · http://kigondoltam.blog.hu/2014/07/20/stephen_hawking_538 2012.04.18. 18:57:01

@negondolkozz!majdénmegmondom!: no azért komolyan szólva...
a Jobbikot senki nem veszi komolyan, nincs épkézláb programjuk

nem lesznek ők váltópárt, esélyük nincs, Dopeman, és az LMP nagykoalíció ellenében

negondolkozz!majdénmegmondom! 2012.04.18. 18:59:22

@wmiki: Azért erre nagyobb összegű fogadást ne kössél. Szerintem.

kirsten 2012.04.18. 19:07:10

@Kave: De csak az ilyen agyamenteknek mint te.!!!

kirsten 2012.04.18. 19:12:16

@Larry Silverstein: Mikor húztok már vissza a kurucinfora. Nagyon hányadékok vagytok akárcsak azok akiknek a seggét nyaljátok.

wmiki · http://kigondoltam.blog.hu/2014/07/20/stephen_hawking_538 2012.04.18. 19:16:56

@kirsten: no

így beszél egy igazi liberális értelmiségi

hajrá dopeman

wmiki · http://kigondoltam.blog.hu/2014/07/20/stephen_hawking_538 2012.04.18. 19:18:50

@negondolkozz!majdénmegmondom!: külföldön sem veszik komolyan, de itthon is leginkább a cigány/zsidó-gyülőlet jut róluk az eszünkbe, mivel más programjukról nem is igen hallani

Rák úr 2012.04.18. 19:22:23

Tegye föl a kezét, aki meglepődött!

negondolkozz!majdénmegmondom! 2012.04.18. 19:27:09

@wmiki: De ne felejtsük, hogy milyen sokan vannak, akik csalódtak Orbán kormányában, a többi balra lévő pártról ne is beszéljünk.
Akkor ki marad? Hiszen a rasszizmus világszerte egyre erősödik, ahogy a tények lassanként legyőzik a hazug médiát.

kifordított nagyanyó 2012.04.18. 19:33:19

@Seduxen (már NEM dr.): Már vagy 5 éve idehordta azt a szemetet.:))

kifordított nagyanyó 2012.04.18. 19:37:58

@Seduxen (már NEM dr.):
@csizsikpizsik - pique takarodj, evra te meg tövig!:
Ilyenkor jut eszembe mindig a Görög mágnás című film.
Amit azért a havi tíz éjszakára ígértek a csajnak évente ,havonta,hetente,naponta.Na azért egye fene nem bánom,bármit.:))

Horizont 2012.04.18. 19:39:16

Orbán 2005. "Magyarország céltalan, sodródó, megosztott ország lett" Miért most más a helyzet???
Akik itt bő nyállal "patkányozzák" Göncz Árpádot, magukat minősítik. Lehet, hogy gyerekek voltak még akkor? (vagy még most is??) Ugyanis nem lehet figyelmen kívül hagyni, hogy akkor nem ugyanez a politikai és emberi élethelyzet volt, teljesen más politikai érában éltünk! Akkor se volt semmi hibamentes, de még összehasonlítani se lehet a mai állapotokkal.
Orbánt ismerve, tök természetes,hogy be akarja biztosítani magát, Ádernek meg a karrierje csúcs csúcsa:) Meglepődtem volna ha kihagyja, pedig állítólag 1 millióval fog kevesebbet keresni:) Megsajnáljuk?:) Még van hátra 2 évük, gyűjtsük az erőt (pénzt úgyse tudunk:D) mert lesznek itt még döbbenetes meglepetések.....

kifordított nagyanyó 2012.04.18. 19:42:41

@csizsikpizsik - pique takarodj, evra te meg tövig!: Mi a baj bibsikém?Érzékenyen érint a téma?Nem baj azért szeretünk így is.:))
Neked én még a barcát is összehozom velük,még ha az arabok is támogatják őket.:))

Bockó · https://muslimstatistics.wordpress.com/ 2012.04.18. 19:43:31

@Viktus: Te nem tűnsz túl komolynak, de ha te írhatnád át a választási törvényt, te is el tudnád érni, hogy újraválasszanak.

wanekus 2012.04.18. 19:46:36

@károgó varjú: "az elnök feladta nem a hatalom gyakorlása hanem, hogy elterelje róla a figyelmet"
/Douglas Adams/

Ott a pont. Zaphod Beeblebrox-ot köztársasági elnöknek! Ő legalább már letett valamit az asztalra, ugye a Galaktikus Gégepukkasztó az már valami. Ja, és két feje van. Meg vicces is. Nem úgy, mint a Káder Janó.

csizsikpizsik _jobbulást Tito, Pique takarodj! 2012.04.18. 20:05:14

@kifordított nagyanyó: Sajnos nem hiszek a származáson alapuló sem pozitív, sem negatív megkülönböztetésben. Senkit sem tisztelek azért mert A-nak lett meg és senkit sem ítélek el mert B-nek született. Azért fogom tisztelni mert mint ember elért, felmutatott, tett, mutatott, mondott valami értékeset és elítélni, mert lop, csal, hazudik, rombol, nyomorít....vagy mert a csapatomat ekézte....:DDDD

barkacs 2012.04.18. 20:06:32

Arról van valamilyen rendelkezés, hogy aki köztársasági elnök volt, az utána még milyen politikai szerepet tölthet be?

Azt tudjuk, hogy áder korábban valami sötét szervezkedésben vett részt vityával szemben, ezért is kapta a brüsszeli száműzetést, a forradalmi miniszterelnök élve a lehetőséggel, most pedig egyszerűen kiiktatta legalább öt évre az egyik párton belüli ellenlábasát. Esetleg betömte a száját ezzel a gumicsonttal. Attól függetlenül, hogy mit gondolok a két szereplőről, ez elismerésre méltó stratégiai húzás a nemzet vezetőjétől.
Persze azt eddig is tudtuk, hogy pártot és birkákat vezetni már megtanult, a gond csak az, hogy országot még mindig nem. Ez meg a mi tragédiánk.

trollhunter89 · http://trollhunter.blog.hu/ 2012.04.18. 20:08:10

Már látom, hogy ez a Kave visszatérő vendége lesz a blogomnak.

zollerbá 2012.04.18. 20:16:20

Kötelező videó!
Amikor még együtt voltak Áder, Gyurcsány, Kövér, Stumpf!
A MISZOT első sajtótájékoztatója 1988. YouTube

73. Vladys - Az antiszemita libernyák · http://youtu.be/SOjwBmdSiKQ 2012.04.18. 20:18:56

@barkacs: "Arról van valamilyen rendelkezés, hogy aki köztársasági elnök volt, az utána még milyen politikai szerepet tölthet be? "
Nem mindegy? Ha útban van eltörlik.

ketroot 2012.04.18. 20:22:15

@zollerbá:

Egy alomból vannak, csak a hülye nem veszi észre. (és sajnos elég sokan vannak)

trollhunter89 · http://trollhunter.blog.hu/ 2012.04.18. 20:23:38

Most komolyan, aki Göncz Árpi bácsira azt mondja, hogy patkány az nem normális.

AbuBakr 2012.04.18. 20:54:14

@wmiki:
vikimiki ne jósolgass, nem megy az neked....

2009 körül esélytelennek láttad a jobbik parlamentbe kerülését
...olyan vagy mint a volt történelem tanárom, aki 89-ben kizavart az óráról, mondván éppen olyan ellenforradalmár vagyok, mint az egész családom
nem látod a sok fától az erdőt....

AbuBakr 2012.04.18. 20:55:02

@trollhunter89:
pedig ez volt a fedőneve....

ketroot 2012.04.18. 21:01:25

@trollhunter89:

Na most cca. 8-10-en fogják nyomtani, hogy miért hívják patkánynak...

GeoCracker · http://endresy.blogspot.com/ 2012.04.18. 21:29:30

Ádernek könnyen lehet, hogy szintén homokzsákszerepet szánnak. De addig is félrebuktatta Orbán.
endresy.blogspot.com/2012/04/elnoki-kacsaringato.html

zigzeg 2012.04.18. 21:32:30

Én nem értem, ezeknek a fiúknak semmi humorérzéke sincs. Jelölhették volna Pozsgayt... Bár titokban arra számítottam, hogy megváltoztatják az alkotmányt, átalakulunk királysággá, és király hiányában kormányzóvá választják a focistát.

Morcos Kartal (törölt) 2012.04.18. 21:45:12

@AbuBakr: én úgy emlékeztem, Pintéré volt...

Viktus 2012.04.18. 21:45:16

Az egyéni vállalkozások több mint 15 százalékának működését lehetetlenítették el az idei évben drasztikusan megemelkedő járulékköltségek. A Pénzcentrum.hu a Nemzeti Adó- és Vámhivataltól (NAV) megtudta: alig több mint fél év alatt csaknem 30 ezer egyéni vállalkozás húzta le a rolót, további 28 ezer pedig jobb időkre várva ez idő alatt szüneteltette, vagy jelenleg is szünetelteti a vállalkozását.

penzcentrum.hu/karrier/akiket_letarolt_a_kormany_sallere.1032311.html

még szerencse, hogy ilyen sikeres az ország ...

Viktus 2012.04.18. 21:48:32

@zigzeg:

Kormányzó? :O Miért ne lehetne Orbán-ház? :P

GeoCracker · http://endresy.blogspot.com/ 2012.04.18. 21:57:02

Viktus 2012.04.18. 21:48:32
Höhö.... Azon a blogon amit fenntabb jelöltem van erről, na jó ilyesmiről, is egy szösszenet :-)
endresy.blogspot.com/2012/04/koztarsasagi-kiralysag-kancellarja-fele.html

nápolyi maszti 2012.04.18. 22:05:01

Ahogy olvasom, javarészt Göncz Árpád alpári fikázása folyik kommentezés címén. Ami véleményem szerint förtelmesen undorító, de bizonyos fórumokon -- kurucinfo, mno, mandiner stb. -- nyilván helye van, sőt, identitásképző erőként működik. Viszont a poszt abszolút nem erről szól, hanem javarészt Orbán-idézetek alapján kritizálja az elnököt. Ezzel kapcsolatban a patkányozóknak nincs mondanivalójuk? Legalább cáfolják! Védjék meg Ádert, úgy szeretnék bízni ebben a horgonyemberben! Aki nemzetünk sebesen száguldó gyorsnaszádját... nem is tudom, mint fog vele csinálni, de biztos valami nagyon klasszat.

73. Vladys - Az antiszemita libernyák · http://youtu.be/SOjwBmdSiKQ 2012.04.18. 22:08:51

@nápolyi maszti:
Narancsringyók vert helyzetben anyáznak, terelnek, vagy kussolnak.

Marcellusca 2012.04.18. 22:21:46

Húha! Fontos téma, kiemelt poszt. Három f@sztarisznya, naridroid bértrollt is a blogra irányítottak. :)
A többi meg önerőből hülye. :D

@nápolyi maszti:
"...úgy szeretnék bízni ebben a horgonyemberben! Aki nemzetünk sebesen száguldó gyorsnaszádját... nem is tudom, mint fog vele csinálni, de biztos valami nagyon klasszat." - Mit, mit?
Kivetik, megakad és emiatt a "gyorsnaszád" körbe-körbe fog száguldozni, mint a ringlispil a bivalybasznádi búcsún. :)))
Lehet, az is jobb lesz, mint "száguldani" tovább a ... :DDDD

town 2012.04.18. 22:39:34

Az ég roggyon rá a Kövérre, amiért nem vállalta. :-)

Lencsés István 2012.04.18. 22:40:52

@vladys73 - Nem, a FIDESZ nem jobboldali: " Szellemes " vagy , de érdekes a kérdésre nem tudtál választ adni .... , ja és a FIDESZ jobboldali ! :) ;)

nápolyi maszti 2012.04.18. 22:43:26

@Marcellusca:
Jogos. Ha előttünk egy jéghegy.

asmodean 2012.04.18. 22:46:31

Azon töprengek, hogy vajon Lencsés átmenne-e egy Turing-teszten. :)

town 2012.04.18. 22:46:37

@nápolyi maszti:

Miért kéne megvédeni Ádert? Ugyanolyan pártkatona mint a Göncz, csak nála biztosak lehetünk, hogy a külföldi utazásait nem Magyarország gyalázására, és bemószerolására fogja felhasználni.

Andrew_s 2012.04.18. 22:49:39

Lencsés István 2012.04.18. 22:40:52
A fidesz bolsevik. Lehet, hogy jobboldali, de akkor jobboldali bolsevik :-)

nápolyi maszti 2012.04.18. 22:50:30

@town:
Örültem volna, ha valaki jobbról elmagyarázza, miként felel meg áder az orbán által megfogalmazott követelményeknek.

Marcellusca 2012.04.18. 22:55:00

@nápolyi maszti: Na, addig álljál féllábon! :D

Egyébként az első kommentekben már valaki megválaszolta (nálam is ez volt az első "magyarázat"):
Az akkor volt, most meg most van. :P

zigzeg 2012.04.18. 22:57:01

@Viktus: Itt a Horthy korszak az eszménykép, ami különben egy főnemesi restauráció volt. Ez fekszik a Fidesznek és a gazdasági hatalmat ténylegesen birtokló szürke eminenciásokra. Az Árpád-ház kényes kérdés, a Fidesz nem akarna odáig visszanyúlni: már csak azért sem, mert I. István egy vad liberális volt, aki befeküdt Európának :)

asmodean 2012.04.18. 22:57:35

@nápolyi maszti:
"Örültem volna, ha valaki jobbról elmagyarázza, miként felel meg áder az orbán által megfogalmazott követelményeknek."

Azóta már volt a forradalom na, most már elég az is, ha valaki tud aláírni gondolkodás és mérlegelés nélkül, emelkedett a mérce, akkor még nem volt követelmény az ilyesmi :)

73. Vladys - Az antiszemita libernyák · http://youtu.be/SOjwBmdSiKQ 2012.04.18. 23:09:15

@Lencsés István:" " Szellemes " vagy" Ugye? Mindig mondom, hogy dermesztő a humorom.:)
A posztot nem én írtam, ezért nem nekem kell erre válaszolni.

Mitől is lenne jobboldali?
-A gazdaság politika baloldali.
-Komcsik megszégyenülnének attól ahogy nyomatja a kollektivizmust.

Tehát mi is lenne bennük jobboldali?

egyenlítő 2012.04.18. 23:37:36

@AbuBakr: A te fedőneved meg AbuBakr. Pedig két éve még Palesztinában lőtted az arab kisgyerekeket halomra.

town 2012.04.18. 23:42:51

@nápolyi maszti:

Most ez tünt célszerűnek. 1 ideális közti nem is vállalná, mert nem birná elviselni azt a nyomást, és mocskolódást amit a balliberális oldal küld rá amiatt mert a Fidesz jelöltje. Ehhez pártkatona kell, nem 1 civil. Sólyom is alig birta amit kapott a ballibektől, pedig vele még "finomak" voltak.

Poros emberek már az irattárakban vannak Áder után kutakodni? :-)

egyenlítő 2012.04.19. 01:15:44

@town: Mintha a balliberális oldal javaslata az lett volna a Fidesz felé, hogy keressenek közös, mindannyiuknak elfogadható jelöltet.

Virág et. 2012.04.19. 07:36:11

@AbuBakr: Úgy érted abban az ügyben, amiről jogerősen bebizonyosodott, hogy hazugság és kitaláció az egész? Ha holnap elkezdi valaki pletykálni, hogy XY jobboldali közéleti személyiség besúgó volt, akkor az már tény is? Esetleg ha hamisítunk hozzá egy kartont és feltesszük a kurucra, akkor te már el is hiszed?

Csináljak egyet a Húsvéti Nyusziról? 6-os kartont, miegymást.

asmodean 2012.04.19. 08:14:40

@town:
Tudtam, hogy a gyurcsány a hibás :))))))))

csizsikpizsik _jobbulást Tito, Pique takarodj! 2012.04.19. 08:36:31

@zigzeg: Csak annyi a gond az egésszel hogy a Horty-korszakot a "fiúk" és minden fanjuk kb. egy Tolnay Klári-Jávor Pál filmnek gondolják, kezzicsókolom, soksokpengő meg valami vicces kis nóta...

Gerusz · http://gerusz.blogspot.com 2012.04.19. 09:11:06

Áder teljes mértékben alkalmatlan köztársasági elnöknek. Ugyanakkor:

"Persze akadnak olyan kormánypárti képviselők, akik képesek megmagyarázni, hogy miért Áder János a legméltóbb, hogy Göncz Árpád, Mádl Ferenc, Sólyom László és Schmitt Pál után köztársasági elnök legyen."

Nem kell ehhez kormánypárti képviselőnek lenni, a felsorolt tendenciába tökéletesen beleillik.

debreceni.blog 2012.04.19. 10:11:54

Találunk a kollégiumból három szobán belül egy nem teljesen analfabéta, nem meleg, de azért minimum csicska lakót a Sanyi villába.

www.vagy.hu/tartalom/cikk/2108_verengzo_meteltek

kifordított nagyanyó 2012.04.19. 10:48:32

@csizsikpizsik - pique takarodj, evra te meg tövig!:
Miért kisköcsög nem így volt??? Vagy akkor vitték el a családod egy részét?Hm,nem végeztek jó munkát.:))
Igenis az a korszak volt fényességes nemzetünk egyik legfényesebb korszaka!
Amikor még igaz magyarok voltak hatalmon.De a zsidóság ezt is tönkretette.
Több hülyeség most nem jut eszembe...:))

kifordított nagyanyó 2012.04.19. 10:50:23

@csizsikpizsik - pique takarodj, evra te meg tövig!:
Egyébkén én úgy vagyok:megvan minden rendszernek a maga előnye és hibája.Illetve meg voltak akkor is.Ezért nem kéne csak szidni vagy csak dícsérni egyiket sem.

Lencsés István 2012.04.19. 10:51:26

@vladys73 - Nem, a FIDESZ nem jobboldali: Nincs humorod , tehát erről ennyit .... Te arra sem válaszoltál amit kérdeztem , szóval ez ennyi .... Attól jobboldali , hogy olyan emberek vannak a pártban meg körülötte akik jobboldali érzelműek . A gazdaság politikájuk nem baloldali , hanem jobb oldali . Komcsik ? :O Én ilyeneket nem ismerek , a rövidítés az nem nekem való az szint alatti . Tehát miért nem jobboldali ? :O

73. Vladys - Az antiszemita libernyák · http://youtu.be/SOjwBmdSiKQ 2012.04.19. 11:59:00

@Lencsés István: Látom szelektív a vallásod. :)
Azért nézd át újra amit írtam. Hátha megtalálod a válaszod.

"jobboldali érzelműek"
Mi is jobboldali érzelmű bennük?
"hanem jobb oldali"
Mi is jobboldali benne?
Az új adók kivetése, vagy az adóemelés? Vagy az, hogy sosem létezett az állítólagos 1 kulcsos adó, esetleg Matolcsy kinyilatkoztatásai, hogy az adóemelés voltaképpen szükséges?

"Komcsik ? :O Én ilyeneket nem ismerek , a rövidítés az nem nekem való az szint alatti ."
Te bajod, attól a tényen nem változtat, hogy imádják a kollektivizmust.

"Tehát miért nem jobboldali ?"
Mert baloldali. Pontosabban baloldali populista nacionalista, keresztény beöntésekkel.

Lencsés István 2012.04.19. 13:02:03

@vladys73 - Nem, a FIDESZ nem jobboldali: Nem vagyok hívő , tehát hazudsz . Az ahogy dolgoznak az bennük a jobb oldali érzelmű . Már leírtam mi benne a jobb oldali . Nincs adóemelés , tehát hazudsz , az új adók kivetése pedig kell , mert csökkenteni kell az államadósságot és ez most a legfontosabb . Most 1 kulcsos adó van ami mindenkinek jó . A tény az hogy nem válaszolsz a kérdésekre . Nem baloldali , nem kell hazudni .

zrobasé 2012.04.19. 13:08:06

@Lencsés István: "Nincs adóemelés" aha, nincs...nem kell hazudni...
áfa emelés, jöv. adó emelés, eva emelés, járulék emelés...szóval szerinted ezek nem adóemelések...ühüm...hazudsz...
"Most 1 kulcsos adó van" aha...szóval az szja ugyanannyi 150000.nél, mint 400000-nél ? ne hazudj !

Lencsés István 2012.04.19. 13:25:12

@Virág et.: Van persze , amit írok , hisz én csak akkor írok ! :) ;)

@zrobasé: Idézni sem tudsz .... Nincs is . Amiket írsz azt megírtam miért kell . Nekem ugyanannyi , te kis rövidítős anonim ! :) ;)

73. Vladys - Az antiszemita libernyák · http://youtu.be/SOjwBmdSiKQ 2012.04.19. 13:46:23

@Lencsés István: "A tény az hogy nem válaszolsz a kérdésekre ." :)

"Nincs adóemelés"
Az áfa 25 ről 27%-ra emelését minek nevezed, adó csökkentésnek?
"az új adók kivetése pedig kell , mert csökkenteni kell az államadósságot és ez most a legfontosabb ."
Az kiadás oldalt is lehet csökkenteni ennek érdekében, tehát nem igaz. Mondhatnám azt is, hogy hazudsz.

73. Vladys - Az antiszemita libernyák · http://youtu.be/SOjwBmdSiKQ 2012.04.19. 13:48:48

@vladys73 - Nem, a FIDESZ nem jobboldali: @Lencsés István: "Már leírtam mi benne a jobb oldali ."
Nem írtál le semmit, minek hazudsz? Most először mondtál nekem két dolgot. Persze ezek is hazugságok voltak. :)

"Az ahogy dolgoznak az bennük a jobb oldali érzelmű ."
Még pedig mik? Konkrét példát is mondhatnál.

Amúgy nem tudom minek veszekszek egy trollal értelmes hangnemben, de ma szerencséd van, ilyen kedvemben vagyok, úgyhogy megetetlek egy kicsit. :D

Viktus 2012.04.19. 16:03:50

@vladys73 - Nem, a FIDESZ nem jobboldali:

Jól elvagy egy bot-al amit néha beüzemelnek ide ... általában olyankor, ha Enrico v. videki nincsen szolgálatban :D

73. Vladys - Az antiszemita libernyák · http://youtu.be/SOjwBmdSiKQ 2012.04.19. 16:45:37

@Viktus: Szoktam néha őket etetni. Enyhén mazochista vagyok. :)

Lencsés István 2012.04.19. 20:10:15

@vladys73 - Nem, a FIDESZ nem jobboldali: De leírtam , az hogy neked nem nem jut el az nem az én bajom .... :) ;) Aki hazudik az épp te , de ne zavarjon .... Én csak akkor írok mikor tényem van .... Az hogy dolgoznak ( Másodszorra írom le , és utoljára mert nem az általános iskolában vagyok .... , ha nem érted az nem az én gondom ) . A baloldal sosem dolgozott ( Remélem így segítettem .... Hogy én troll ? :O Mikor neked nincs neved ? :O Érdekes . :D Az adókkal azért dolgozik a kormány hogy csökkenjen az államadósság , és csökken is tehát aki mást állít az hazudik ! :) ;)

73. Vladys - Az antiszemita libernyák · http://youtu.be/SOjwBmdSiKQ 2012.04.19. 20:40:59

@Lencsés István: "Az hogy dolgoznak ( Másodszorra írom le , és utoljára mert nem az általános iskolában vagyok .... , ha nem érted az nem az én gondom ) . A baloldal sosem dolgozott ( Remélem így segítettem"
Szóval azért jobboldali mert dolgozik? őőőő? Te teljesen hülye vagy?

"Az adókkal azért dolgozik a kormány hogy csökkenjen az államadósság , és csökken is tehát aki mást állít az hazudik ! :) ;) "
Nagyon fasza, szopd le őket nyugodtan engem nem zavar, csak nem erről volt szó.

"De leírtam"
Nem nem írtad le, most írtad le ez a dolgozós értelmet.

"Hogy én troll ? :O Mikor neked nincs neved ?"
Ha nem lenne elég bizonyítékunk arról, hogy téged nem Lencsésnek hívnak még meg is sajnálnálak.

"Remélem így segítettem"
Elég sokat, mostantól még hülyébbnek tartalak mint eddig. Elég sok troll dumára felkészültem, de ez az érv mindent vitt.

Szerintem továbbra sem jobboldali, mert narancsszínűek. Ja és a nevük se jobboldali. :)

Lencsés lstván 2012.04.19. 20:53:10

@Lencsés István: @vladys73 - Nem, a FIDESZ nem jobboldali: Anonim vagy ! Sértésed lepereg ! Nekem tényem van . És lesz sportkommunikációs diplomám ! Fetrengj csak továb anonimusságban !

73. Vladys - Az antiszemita libernyák · http://youtu.be/SOjwBmdSiKQ 2012.04.19. 21:06:38

@Lencsés lstván: Rendben anonim barátom. A FIDESZ viszont továbbra is baloldali marad. Igaz dolgozik, de mivel narancsszínű így csak baloldali lehet, szerintem te ezért értelmezed félre ezt a dolgot. A zöld dolgozók a jobboldaliak, ezt elvileg tanulnod kellett volna. Hova jártál iskolába?

Lencsés István 2012.04.19. 22:01:28

@vladys73 - Nem, a FIDESZ nem jobboldali: Azért IS . Én vagyok a hülye , aki 1 betűt leír négyszer egymásután pedig ilyen nem létezik ?: :O :D Érdekes . :D A " kultúrád " csapkodja .... Nem érdekel hogy anonimként mit gondolsz rólam . Nekem nem érvem van , hanem tényem mint írtam , de nem tudsz olvasni , ez szomorú . :( A FIDESZ pedig jobboldali aki mást állít az hazudik .

Lencsés lstván 2012.04.19. 22:14:11

@Lencsés István: MERT ÉN NEM VAGYOK ANONIM ! Kúltúrám csapkoggya , akinek ténye van és nem anonimussággal fertőzött , mint én a sportkommunikációs értelmiség .@vladys73 - Nem, a FIDESZ nem jobboldali: És nem anonim vagyok csak a barátod ! De a sértésed ettől lepereg !

73. Vladys - Az antiszemita libernyák · http://youtu.be/SOjwBmdSiKQ 2012.04.19. 22:51:03

@Lencsés István: Rendben anonim barátom.

5-el jó lesz Őőőőő?
Te teljesen hülye vagy?

A zöld dolgozók a jobboldaliak, nem a narancssárgák. Aki mást állít az HAZUDIK!!!!44!!NÉGY!!4!!

Remélem jóllaktál, nem etetlek tovább, kénytelen leszel mással beérni.
Szia.

Lencsés István 2012.04.20. 17:06:18

@vladys73 - Nem, a FIDESZ nem jobboldali: Nem vagyok anonim , ne keverj össze a velem hasonló nevűvel .... Nem tudsz írni , ez szomorú , ha ez nem változik nem reagálok rád . Az a hülye aki mondja . A narancssárga az csak 1 szín ....

tempefoi · http://tempefoi.blog.hu/ 2012.04.20. 23:04:11

az ajándék szép, de már ettem ilyet - mondja a Vesztegzár a Grand Hotelben c. halhatatlan Rejtő-remekműben a bennszülött törzsfőnök, mikor megkapja a doboz ultramarinakék mosóport. Kösz, volt már itt állatira pártsemleges író, akiről csak egy kicsit hírlett, hogy patkány fedőneven ügynökölt és fanatikus pártkatona volt mellesleg, aztán kipróbáltuk a köztiszteletben álló öregurat is, oké, bejött. Aztán volt kemény, autonóm, adott esetben hivatalát - kicsit francia mintára - önálló külpolitikai szereplőként is működtetni tudó államfő, aki csak akkor maradt kicsit határozatlan, amikor sortüzet nyitottak máig ismeretlen pribékek járókelőkre. meg elhurcolták és a Rádió udvarán verték őket. szóval akkor nem sokat tett, azzal együtt voltak karakán döntései,értékelhető, jó pillanati, és mégis csak egy tényező volt, a maga nemében megkerülhetetlen.

köszönöm, mindent kipróbáltunk, volt itt már úriember is, na ezt a szót már eleve nem értették itt, nem is nagyon akarták, mi az hogy úriember? mi az hogy úr, jaj az olyan náci horthyfasiszta valami, azt tanultuk az iskolába. Meg Márai ír valamit erről a szóról hogy úr, de ki olvassa el, rá csak hivatkozni szoktak. az elnök, szegény, nem húzta sokáig, szemet szúrt a tartása, itt a szobrokat éjszaka lefújják meg letörik a kardot a kezükből. valami rágcsálók akaszkodtak a zakója ujjába, és fülsüketítő sikításokkal próbálták lerángatni a maguk szintjére. elképesztő látvány volt, hát igen, mennie kellett. ha ebben az országban ez a módi...

kipróbáltunk tehát mindent, s a pillanatnyi helyzetben nem is t'om, ki vagy mi bukkanhatna még fel? képbe került mostanság olyan, az egész ország által évtizedek óta ismert és ha nem is tisztelt, de legalább különösebben nem megosztó szereplő, akit hirtelen be lehetne ugratni,s ráadásul nem is egy hakniszerepre?

szóval volt itt már minden, hát akkor jöjjön élesben egy pártpolitikus, édes Istenem, csak a Nyugatinál a nemzet egyik legnagyobb kataklizmája idején civileket terrorizáló pufajkásoknál nem kéri számon a pártos múltat ez a szerencsétlen, agyműtött ország. annál nincs is borzasztóbb, ugye, ha valaki politikus. az összes idióta proli szennylap ezt a szót röfögi, politikus, mintha nem volna a legtermészetesebb egy képviseleti demokráciában, hogy vannak, akik a népszuverenitás indirekt gyakorlásának eszközei.

igen, ők is emberek,mint egy zöldséges vagy mint egy filozófus. Jó ég, tényleg kezdjük az alapoknál? vannak politikusok, ja, most lerajzoljam őket?

szóval az ajándék szép, de nem kérek belőle.

politikusként Áder valóban véleményt alkotott, júúúúj, hát ez de ciki. és egy elképesztően felkészületlen, félművelt jelöltről kimondta, hogy pártkatona, hihi, hát akkor ő többé nem is lehet elnökjelölt. most ez komoly?!

süti beállítások módosítása