Skip to content


       Szűrés lista

Ultra-nyugdíjas vegyescsapattal védenék a Fideszt

Már most olyan érzésünk lehet, mintha már 3 hét lenne a választásig, nem pedig még egy hosszú év. Hiába vezet utcahosszal a közvélemény kutatók szerint a Fidesz, úgy gondolják, hogy csak egy démonizált ellenséggel lehet mozgósítani a híveket, talán éppen a háttérből irányító amerikai tanácsadó hatására.

De kikből lehet kihozni a Nagy Ellenségképet?
A 2%-os Gyurcsány Ferencből? Viccnek mindig jó a szegény bolond, de félelmetes ellenségnek már sajnos nem.
Vona Gábor? Nehéz lenne démonizálni, amikor a Jobbik programjának nagy részét sikerült 3 év alatt példamutatóan megvalósítani.
Mesterházy? Sajnos tőle sem rándul össze az emberek gyomra, olyan szegény, mintha a bolond Feri unokatesója lenne, sok vizet nem zavar a háttérben, meg hát úgyis rokonok szegények ....

Így marad Bajnai Gordon. Az Együtt 2014 nem áll valami fényesen, de valamiért úgy gondolja a Fidesz, ha elkezdik sulykolni Bajnai Gordon nevét, előbb utóbb Fidesz-tábor elhiszi, hogy ő a patás ördög, és mindenáron meg kell akadályozni hogy miniszterelnök legyen, mert akkor .... tényleg mi lenne akkor?
Recesszióba süllyedne az ország? Ja, már most is abban van, elég vastagon.
Elvenne 3000 milliárd magánnyugdíj-pénzt? Ja, azt már elvették. 
Új adókat találna ki, tízesével? Már megtörtént.
Saját alkotmányt írna? De hát nem is lenne kétharmada.
Minden fontos állami és független intézmény élére a saját embereit nevezné ki. Upsz, már mindenhová bebetonoztak valami fideszest 6-9 évre.

Amikor bármiről, mindenről Bajnai jut Kósa Lajos eszébe:
bajnai.jpg  
A csütörtöki események a Lendvay utcai Fidesz székháznál megmutatta mennyire szánalmas a Fidesz és hogy az egész ország ugyanúgy a gödör fenekén van, mint az elmúlthúszévben bármikor.
A suta, bénácska "székházfoglalást" a lehető legnagyobbra igyekeznek felfújni, "félmilliós kár", "rettegő Fidesz irodisták", Kósa Lajos már egyenes Bajnai-gárdázott, miközben többek között gyilkosságért ült kopaszt rendeltek oda, aki történetesen az FTC-től kapja a fizetését, attól az FTC-től, aminek az elnöke a Fidesz pártigazgatója, Kubatov Gábor.

A Fidesz hívására megérkező nyugdíjas keménymag, az "ellentüntetők", a "békemenetesek" pedig jól megmutatták, hogy kiknek van kedvük, idejük a Fidesz segítségére igyekezni. 

Vajon ezek után, ha tüntetnek, tiltakoznak, akkor megy a telefon, és jönnek a kopaszok, jönnek az ultrák? Ezek szerint nem volt véletlen, hogy a debreceni egyetemen és az ELTE-n is látogatást tettek a tüntető diákoknál az ultrák.
Biztos örülnek, hogy a tévészékház ostroma után ismét "szükség" van rájuk, hosszú volt ez az elmúlt hét év.

De vajon a Fidesznél tudják, hogy egy veszélyes fegyvert próbálnak megalkotni, ami könnyen a képükbe robbanhat? Nyilván remek címlap lesz, ha a kopasz ultrák 40 kg-os bölcsészeket kezdenek verni, márpedig az ultrák nem éppen a éles eszükről és remek politikai szimatukról híresek, de nem is ezért tartják őket.

Kubatov Gábor tegnap levelet küldött a Fidesznél emailcímmel regisztrált szimpatizánsoknak.
A kérdés ezek után már csak az, hogy mikor fog vér folyni? Természetesen Bajnai miatt.


"Kedves Barátaink!

Szeretnénk tájékoztatni titeket a tegnapi eseményekről.

Radikális diákok egy csoportja a délelőtti órákban megtámadta a Fidesz Lendvay utcai székházát. Átmásztak az épület kerítésén, és be akartak jutni az épületbe. Közben az előre értesített baloldali újságírók kamerákkal kísérték őket. Munkatársaink határozott fellépésének köszönhetően csak páran jutottak be, a többiek az udvaron maradtak. A földre telepedő aktivisták időről időre megpróbáltak újra betörni az épületbe. Eközben törtek-zúztak, bántalmazták a székház dolgozóit, többek között megrúgtak egy női munkatársat is. Nem voltak tekintettel a ház idős dolgozóira sem, akik megrémültek a soha nem látott durvaság láttán. Dokumentumok után kutatva elvitték a kukák tartalmát. A radikális fiatalok példátlan akciója törvénybe ütközik, birtokháborításnak minősül. A Fidesz, miközben megtehette volna, nem kérte a rendőrség beavatkozását (ezzel szemben 2006-ban a békés tüntetők szemét is kilőtték a rendőrök).

A diákokat azok a jól ismert arcok vezették, akik az elmúlt hónapokban folyamatosan heccelték a magyar fiatalokat. Ők azok, akik maguk is bevallották, részt vettek egy amerikai tanácsadók által tartott képzésen, amelyen agresszív utcai kampányok szervezésére oktatták őket. Azokról a radikális fiatalokról van szó, akik maguk sem tagadták, hogy egyeztettek a Bajnai Gordon vezette Együtt 2014 Mozgalommal. Azokról van szó, akik a diákság képviselőinek állítják be magukat, de közben a baloldal bíztatására provokációkat szerveznek a magyar városok utcáin. Be nem jelentett tüntetéseket tartanak, hidakat és épületeket foglalnak, rongálnak.

A jövőben minden Fidesz-iroda számíthat hasonló törvénytelen megmozdulásukra. Éppen ezért arra kérünk benneteket, hogy ennek megfelelően alakítsátok ki irodáitok biztonságos, de békés védelmét. Amint az tegnap is bebizonyosodott, politikai ellenfeleink nem fognak válogatni az eszközökben.

A Központi Hivatal védelmében várjuk azon Fidesz-tagok jelentkezését, akik a tegnapihoz hasonló agresszió esetén 1 órán belül a helyszínen tudnak lenni. A jelentkezéseket kérjük, juttassátok el a riadolanc@fidesz.hu címre, nevetek, tagkártya-számotok és mobilszámotok feltüntetésével.

Sok munka áll előttünk, de addig is, szeretnénk köszönetet mondani minden munkatársnak és szimpatizánsnak, akik segítettek megvédeni a székházat és az itt dolgozó embereket.

Üdvözlettel:
Kubatov Gábor
pártigazgató"


Mi már beadtuk a jelentkezést. És ti?

kubatov.jpg

Hamarosan ...

munkásőrség.jpg

Címkék: fidesz kubatov ultra

A bejegyzés trackback címe:

https://vastagbor.blog.hu/api/trackback/id/tr225124656

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Beállnál gyakornoknak a Fidesz-maffiához? 2013.03.10. 14:35:22

A garázda Habony Árpádtól, a listázó Kubatov Gábortól, vagy a főnökét meggyilkoló, diáklányokkal dulakodó Sz. Ferenc biztonsági őrtől tanulhatnád meg a szakma alapjait, ha ügyesen forgolódsz a Fidesz-birodalomban. Gyakornokokat keres a Miniszterelnöksé...

Trackback: Aranyos János: Orbán spanja 2013.03.10. 14:31:28

KubatovGáborunkLevelét megírta;ÁlságosKönnyévelAzt is telesírta.Csürhének mentLevélPestnek városából,RémhíreketViszen aFidesz-székházból:„Híveim!Gyertek felA Fidesz-székházhoz;Törnek-zúznak,VernekMinket a diákok."  „Jó magyarForinttalMegfizetek...

Trackback: Polgári engedetlenséggel szemben garázdaság 2013.03.10. 13:26:04

A Fidesz székház elfoglalása kapcsán történt, a kamerák által dokumentált események kapcsán töprengve felvetődik a hatóságok helye és szerepe az ügyben. A polgári engedetlenség természetes velejárója a törvénysértés, hiszen mi másnak lennének engedetle...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mh1973 2013.03.09. 15:18:47

Ha nem lenne foglalt a legalja.hu domain a fidess-t nyugodtan be lehetne jegyezni!

ketroot 2013.03.09. 15:36:58

...és megint leírom:

ezek a férgek fognak újra kormányt alakítani '14 után is, figyeljétek meg.

Remélem akkor már nem leszek ebben az országban.

Jani haverja · http://alfa-kontakt.info/ 2013.03.09. 15:52:46

@ketroot: Szerintem addig siess, amíg a hülye Fidesz miatt ki nem zárják Magyarországot az EU-ból! Mert akkor már sokkal nehezebb lenne külföldre menned dolgozni!

A posztban foglaltak meg tényleg a szanalmas.hu kategóriába valók.

Link Elek 2013.03.09. 15:55:16

Érzik a vesztüket
Fisnak tőle, hogy börtönben fognak rohadni a 3000 milliárdos nyugdij lopás miatt

Thresher 2013.03.09. 16:05:47

Ejnye Gulyás Gergely nyekergése erről a terror az ATV-ben még ideférhetett volna :D

Thresher 2013.03.09. 16:07:22

@Thresher: Na mégegyszer:

Ejnye, Gulyás Gergely nyekergése erről a terrorról az ATV-ben még ideférhetett volna.

Erről is Bajnai tehet.

goAus 2013.03.09. 16:17:31

Nagyon jó kis írás::) sírni is lehetne ezen a jelenlegi helyzeten, de hálIstennek egy hónapon belül elköltözöm innen, és vissza sem nézek. További jó szórakozást mindenkinek.:)

Jani haverja · http://alfa-kontakt.info/ 2013.03.09. 16:21:35

@goAus: Sok sikert! Ezt a problémát én is csak így tudtam számomra megnyugtatóan kezelni.

blrad 2013.03.09. 16:39:44

khm, mintha 2006-ban is valami focisták lettek volna a tv székháznál....

Jani haverja · http://alfa-kontakt.info/ 2013.03.09. 16:45:05

@blrad: Mindig azok végzik a Fidesznek el a piszkos munkát.

dr. Aullah 2013.03.09. 17:10:52

index.hu/belfold/2013/03/09/kubatov_riadolancba_hivja_a_fideszeseket/

""A Központi Hivatal védelmében várjuk azon Fidesz-tagok jelentkezését, akik a tegnapihoz hasonló agresszió esetén egy órán belül a helyszínen tudnak lenni""

Jancsibohóc /Bohócügyi Államtitkár/ · http://www.vanditdigital.com/ 2013.03.09. 18:46:16

@Jani haverja: benne van a pakliban. A kiguglizott idézeteit hiányoltam. Na de gyerünk mindenki, jelentkezzünk bölcsészverésre! :D

NYJetsTD 2013.03.09. 19:24:12

selmeczinek és rogánnak az lett kiadva, hogy öt percenként kimondja a Bajnai nevet valamint a Bajnai horda kifejezést. Este az ágyban különösen hülyén fog hangzani, de legalább a párjuknak új élmény lesz a gyurcsány, öszöd, emútnyócév után...
Tudom, politikusok, gerinctelenek, fideszesek, de komolyan, lassan elkezdem sajnálni őket, ahogy a nyomorultak megpróbálnak megfelelni a karakterrombolásos utasításnak. De annyira szarul és erőltetetten csinálják, valósággal főnyeremény az egész ügy Bajnai számára.

Marcellusca 2013.03.09. 19:40:22

Csak fel ne fegyverezzék is azt a csűrhét!

Erhardt von Rheindars 2013.03.09. 20:13:54

Majd csak akkor ha elveszítik a választást...

Ironfist 2013.03.09. 20:35:17

Mi zajlik itt? Bajnai ellen karaktergyilkosság. Jól bevált, szokásos fideszbuzi dolog - Gyurcsánnyal már megcsinálták - most vele miért ne tehetnék? A sok agy nélküli békemenetes úgyis be fogja szopni, de tövig, a sok agy nélküli ultrának meg tök mindegy, csak balhé legyen, meg zsé a zsebbe.

Meridian74 2013.03.09. 21:05:55

"...Bajnai Gordon nevét, előbb utóbb Fidesz-tábor elhiszi, hogy ő a patás ördög, és mindenáron meg kell akadályozni hogy miniszterelnök legyen, mert akkor .... tényleg mi lenne akkor?
Recesszióba süllyedne az ország? Ja, már most is abban van, elég vastagon.
Elvenne 3000 milliárd magánnyugdíj-pénzt? Ja, azt már elvették.
Új adókat találna ki, tízesével? Már megtörtént.
Saját alkotmányt írna? De hát nem is lenne kétharmada.
Minden fontos állami és független intézmény élére a saját embereit nevezné ki. Upsz, már mindenhová bebetonoztak valami fideszest 6-9 évre.
..."

Ettől függetlenül egy bajnai NE legyen semmi köze ami politika és vezetés.
Inkább gondolkodjon, azt amit tett, hogyan tehetné jóvá - de ezt el sem kezdte és el sem kezdi.

Vidéki 2013.03.09. 21:07:24

1 .„Radikális diákok egy csoportja a délelőtti órákban megtámadta a Fidesz Lendvay utcai székházát.”
Talán nem támadták meg a Fidesz székházat?

2. „Átmásztak az épület kerítésén, és be akartak jutni az épületbe.”
Törvényes dolog-e átmászni a kerítésen és erőszakkal behatolni olyan területre amely nem az övéké?

3. „ A földre telepedő aktivisták időről időre megpróbáltak újra betörni az épületbe. Eközben törtek-zúztak, bántalmazták a székház dolgozóit, többek között megrúgtak egy női munkatársat is. „
Nem csúnya dolog, rossz dolog erőszakkal betörni oda ahova nem szabadna, törni-zúzni bántalmazni másokat?

4. „Dokumentumok után kutatva elvitték a kukák tartalmát.”
Mit szólna ehhez az adatvédelmi ombudsman?

5. „Közben az előre értesített baloldali újságírók kamerákkal kísérték őket.”
A fő cél, hogy a törvényesség határáig elmenő vagy azt át is lépő tiltakozó vágóképpé váljon, mint a hatalmi önkény áldozata, lehetőleg a CNN tudósításában.
Így is lehet a külföldi „Testvéri Tankokat” segítségül lehet hívni a szabadon választott magyar kormány megdöntésére.

6. „A radikális fiatalok példátlan akciója törvénybe ütközik, birtokháborításnak minősül.”
Talán nem minősül annak?

7. „A diákokat azok a jól ismert arcok vezették, akik az elmúlt hónapokban folyamatosan heccelték a magyar fiatalokat. Ők azok, akik maguk is bevallották, részt vettek egy amerikai tanácsadók által tartott képzésen, amelyen agresszív utcai kampányok szervezésére oktatták őket.”
Talán nem amerikaiak tréningezték őket?

8. „Be nem jelentett tüntetéseket tartanak, hidakat és épületeket foglalnak, rongálnak.”
Mikor ugyanezt Budaházy csinálta sokkal kisebb mértékben, akkor az a „Szabad sajtó” tálalásában égbekiáltó bűncselekménynek számított. Most nem az?

Vidéki 2013.03.09. 21:18:31

"minél nagyobb hisztériát csinálnak,

hogy a külföldi média sok vágóképet tudjon készíteni,

aztán ezzel lehet majd bizonyítani, hogy Magyarországon nem stabil a demokrácia

és külföldi beavatkozásra is szükség van – mondta a házelnök."

Jani haverja · http://alfa-kontakt.info/ 2013.03.09. 21:24:39

@Vidéki: Na mi van fideszseggnyaló? Megjöttél az ellentüntetésről? Megkaptad az eligazítást? Hosszú napod van ma.

Jani haverja · http://alfa-kontakt.info/ 2013.03.09. 21:25:51

@Vidéki:
"Magyarországon nem stabil a demokrácia
és külföldi beavatkozásra is szükség van – mondta a házelnök."

Ebben igaza volt a házelnöknek :)

DDD

Vidéki 2013.03.09. 21:25:57

@Jani haverja:

Bőg az albán szamár, eső lesz!

Vidéki 2013.03.09. 21:28:23

@Jani haverja:

Ezt szeretnéd:

A "Testvéri Tankokon" hazajönni, arra számítva, hogy mivel megbízható magyargyűlölő vagy, téged fognak a nyakunkra ültetni helytartónak!

LuciFerko 2013.03.09. 21:34:50

Na már kezdtem Vidékit hiányolni. :)

Jani haverja · http://alfa-kontakt.info/ 2013.03.09. 21:34:56

@Vidéki: Én nem magyargyűlölő vagyok, hanem kommunistagyűlölő. Minden kommunistát zsigerből gyűlölök, a fideszkomcsik meg elérték azt, hogy az összes alávaló kommunista közül őket tartsam az egyik legkártékonyabbnak, holott azért valljuk be, elég erős a mezőny.

Ne félj, nem fogok az elkövetkezendő legalább 20 évben Magyarországra menni, sem tankkal, sem anélkül, max. katasztrófaturistaként.

Jani haverja · http://alfa-kontakt.info/ 2013.03.09. 21:38:16

@LuciFerko: Hát nem tudtad, hogy először ellentüntetni volt, utána megkapta a Kubatovtól, meg a Habony Árpitól az eligazítást, aztán most kezdi a második műszakját ma. Remélem jól megfizetik, mert ilyen gusztustalanul védeni a védhetetlent nem mindenkinek a gyomra veszi be, úgyhogy szép teljesítményt nyújt. Bár '89 előtt III/III-asként már megszokta a gyomorforgató dolgokat, úgyhogy neki már ez zsigerből megy.

Jancsibohóc /Bohócügyi Államtitkár/ · http://www.vanditdigital.com/ 2013.03.09. 21:41:00

@LuciFerko: vigyázz vele, mert lehet kiosztották az eligazításon a tegnapi faszszopásáért járó bögre mellé a sósavat. :D

Jani haverja · http://alfa-kontakt.info/ 2013.03.09. 21:51:12

@Vidéki: A negyedik pont meg egyszerűen röhejes. Mi köze az adatvédelmi ombudsmannak a kukákhoz???

Primitív fideszseggnyaló.

Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye) 2013.03.10. 00:17:58

@Vidéki:

1. Ha megtámadták, mivel támadták meg? Talán volt náluk kapa, kasza, fáklya, lőfegyver vagy bármi egyéb eszköz filccel megírt A/3-as papírlapokon kívül? Talán köveket hajigáltak, egyéb módon szándékosan rongáltak? Ha igen, a rendőrség miért nem intézkedett?
2. Ha törvényellenesen mászva jutottak be a fiatalok egy intézménybe (az ajtó biztos túl egyszerű lett volna), akkor a rendőrség miért nem intézkedett?
3. Ha törtek-zúztak, bántalmaztak embereket, akkor a rendőrség miért nem intézkedett? Kubatov épp csak a szemkilövetés nem sorolta fel (de azért korábban felemlegette, mert a baloldallal kapcsolatos nyilatkozat nem lehet meg enélkül), pedig ezeken a fiatalokon simán látszik, alig várták, hogy kilövessék pár állapotos asszony szemét...
4. Mit szólna ahhoz az adatvédelmi ombudsman, ha megtudná, hogy a Fidesz-székházban olyan titkos dokumentumokat dobnak ki megsemmisítés nélkül, amik utána bárki számára hozzáférhetőek, aki a szemétben turkál? Ha a Fidesznek ilyen szar az iratkezelési szabályzata, talán nem ártana azt felülvizsgálni! Ha viszont a sima szemétben turkáltak, akkor ha már Kocsis Máté, hajléktalanügyi főbasszájba éppen kéznél volt, akkor miért nem szabatott ki bírságot a "guberálókra", ahogy amúgy szokta?
5. A pártsajtón kívül nézel esetleg külföldi híradásokat, valódi külföldi tüntetéseket? Csak mert azokhoz képest még a 2006-os is csak petting volt, aztán mégsem rohangálnak fűhöz-fához külföldre, hogy segítsenek. A régi kérdés: ha átlépték a törvényességet, akkor miért nem intézkedett a rendőrség? A szabadon választott kormányról pedig addig lehet szó, amíg (törvényes keretek között) szabadon lehet kritizálni, és elzavarni a picsába. Testvéri tankokat emlegetni pedig Szijjártó nemtitkos moszkvai útjának hetében, a pártmunkásőrség megalakítására vonatkozó felhívás napján elég öngól-szagú...
6. Ha annak minősül, miért nem lépett közbe a rendőrség? Egyébként meg a példátlanhoz csak egy dátumot: 2006. szeptember 17.. Jó reggelt kívánok, ideje az újabb adag Cavintonnak...
7. Írásos bizonyíték a "vallomásról"? Akkor már miért nem rögtön gerillaharcra képezték ki őket, miért nem ezt mondta Kubatov, az úgy sokkal fenyegetőbb tudna lenni, nem? Finkelsteinnel a Fidesz seggében én egyébként a Fidesz helyében baromira hallgatnék róla, hogy kit mire hol képeztek ki...
8. Ha bűncselekmény, miért nem lépett közbe a rendőrség?

Mi az, hogy "A Fidesz, miközben megtehette volna, nem kérte a rendőrség beavatkozását"?! Ha a rendőrségnek bármilyen módon törvénytelenség (rongálás, bántalmazás, erőszakos behatolás, birtokháborítás, garázdaság, stb.) jut a tudomására, vagy azt tapasztak, hiszen a helyszínen voltak(!), akkor szerinted a Btk. szerint olyan laza a jogköre, hogy csak akkor kell fellépnie, ha erre a Fidesz prominensei felkérik? Ha viszont a rendőrség nem avatkozott, nem kellett beavatkoznia, akkor történt-e valóban törvénysértés? Kinek higgyek szerinted: Kubatov Gábor, Fidesz-pártigazgatónak vagy a rendőrségnek? Vagy most jön az, hogy Pintér Sándor vezetése alatt a rendőrség idegen külföldi érdekkörök és a balliberális médiahisztéria befolyása alá került, mi?

De akkor a balos médiahisztéria áldozata lett a teljesen pártfüggetlen MTV is, ugye:
videotar.mtv.hu/Videok/2013/03/07/13/Tuntetok_a_Fidesz_szekhaz_udvaran.aspx
"A kiérkező rendőrök azt kérték a tüntetőktől, hogy az épületekbe ne menjenek be. Egy férfi mégis megpróbált bejutni, őt elvitték a helyszínről.".
EGY férfi próbált bejutni a rendőrök utasítása ellenére, és őt annak rendje és módja szerint el is vitték a helyszínről! Ismét csak jó reggelt kívánok! Hajaja, mekkora fejetlenség lesz rövidesen az MTV-nél, amiért elfelejtettek leegyeztetni Kubatov Gáborral a "radikális fiatalok" "támadásának" részleteit, és így véletlenül az MTV-nek magának sikerült megcáfolnia Kubatov nyilatkozatának erősen túlszínezett vezényszavait!

Olyan egyszerű kis világban élsz te:)... Elvégre Kubatov száját, aki maximálisan a tényszerű tudósításban érdekelt, mi sem állna távolabb, mint a paranoid hangulatkeltés, ugye.

Szúrófény 2013.03.10. 01:56:46

@dr. Aullah: Egy hír a múltból jut eszembe:"Nyugdíjba ment a komszomol titkár"

Jani haverja · http://alfa-kontakt.info/ 2013.03.10. 09:52:41

@Szúrófény: Nincs is különbség köztük, ugyanolyan kommunisták.

Vidéki 2013.03.10. 10:28:14

Nem légüres térben él Magyarország!

"minél nagyobb hisztériát csinálnak,

hogy a külföldi média sok vágóképet tudjon készíteni,

aztán ezzel lehet majd bizonyítani, hogy Magyarországon nem stabil a demokrácia

és külföldi beavatkozásra is szükség van – mondta a házelnök."

Ezért kell annyira óvatosan kezelni a garázdákat, mint a „hímes tojást”.

Ez zajlott a taxisblokád idején is.

Amikor az első szabad választások után polgári kormány volt Magyarországon, hirtelen a "Szabad sajtó" állításai szerint, az antiszemitizmus és a szélsőségek veszélye az egekbe szökött.

Annakidején „Árpi bácsi” a köztársasági elnök is talán azért fraternizált az egész ország közlekedését napokra megbénító „taxisokkal”.

Talán ezért nem lépett fel ellenük az akkori rendőrség sem, sőt a rendőrök forró teát vittek a garázdálkodóknak, kifejezve ezzel, hogy szívük a garázdákért dobog!

Zedder 2013.03.10. 10:38:27

"rettegő Fidesz irodisták"

Ez egy lassan két éves írás... Én már szeretném látni azt a valódi rettegést, nem ezt a kubatov-féle hattyúhalála kamuzást.

orulunkvincent.blog.hu/2011/04/19/a_vekony_voros_vonal

"De a végén mindig ugyanaz van: rettegés attól, hogy egy napon klottgatyában (Semjén Zsoltnak vadászalsóban, de tűsarkúban) kell szaladni az életért az Alkotmány utcában a dühös tömeg elől, miközben azon gondolkodik az ember, hol volt az a vékony, vörös vonal, amit már pont nem kellett volna átlépni."

ozzylampedusa 2013.03.10. 10:40:14

@Rufus78: Ezt nagyon jól összefoglaltad!

Jani haverja · http://alfa-kontakt.info/ 2013.03.10. 11:07:58

@Vidéki: Már ahhoz is hülye vagy a másolgatásaiddal, hogy ugyanabba a posztba is másolsz???
Ide: Vidéki 2013.03.09. 21:18:31

Egyébként meg a ritka paraszt jelenlegi házelnök agyilag nem fogja fel, hogy az EU nem szeretne egy Fehéroroszországhoz hasonló kommunista diktatúrát Európa közepén értelemszerűen. De hát olyan vérkommunistától, mint Kövér László mi mást várhatna el az ember.

Jani haverja · http://alfa-kontakt.info/ 2013.03.10. 11:13:16

@Vidéki: Egyébként már az előző bemásolásodra is megírtam:
"Magyarországon nem stabil a demokrácia
és külföldi beavatkozásra is szükség van – mondta a házelnök."

Ebben így igaza van a komministafajzat Kövér Lászlónak. DDD

Lencsés István 2013.03.10. 11:18:57

Nem csak nyugdíjasok védik a FIDESZ - t . Ellenfél és ellenség nincs is csak sok rosszakaró , mint például ez az anonim hazudozó blog is .

kúrórudi 2013.03.10. 11:19:00

"Az alkotmánybíróság döntései mindenkire kötelezőek. Nincs kibúvó, kiskapu, ez a magyar demokrácia vastörvénye"
/Orbán Viktor, 2007. június 29./

csárli hárper 2013.03.10. 11:19:05

@Rufus78: +1
tisztellek, becsüllek, hogy mennyi türelmed van ehhez a vidéki mongol idiótához, nekem már kurva anyázni sincs kedvem a nyomorultat...

xvxvxv 2013.03.10. 11:23:09

20-25- év múlva, ha vmelyik történésznek lesz gyomra megírnia ennek a legalja söpredéknek a történetét, és betekintést fog nyerni a belső iratokba, feljelentésekbe, hátba szúrásokba, beköpésekbe, asszem fog csodálkozni.

viszont mi már most elképzelhetjük, hogy ezek a jellemtelen, legalja, AMORÁLIS (és nem immorális) szarjancsik miket intrikálhatnak ott a pártban egymással szemben. ugyan azt, amit művelnek kifelé, csak még gátlástalanabbul-elvtelenebbül. azt hiszem, ha a legelvakultabb sztalinista fideszbirka látná ezeket a dolgokat belülről, még neki is öklendezhetnéke támadna.

kúrórudi 2013.03.10. 11:24:15

@Vidéki:

"2. Törvényes dolog-e átmászni a kerítésen és erőszakkal behatolni olyan területre amely nem az övéké?"

törvényes dolog volt-e 2006ban:
- felgyújtani egy középületet
- rendőrökre támadni
- civil állampolgárok autóit felgyújtani
- politikusok autóit, rendőrautókat felgyújtani
- kirakatokat bezúzni
- szétverni a belvárost?

(nem egyszer hanem több alkalommal is)

akkor vajon pofáztál-e ez ellen? vagy ellenkezőleg, inkább gyújtogattál??

szerintem nem kérdés h a békemenet jónéhány tagja 2006ban rendőrt dobált és gyújtogatott....

Nap Pali 2013.03.10. 11:25:59

a fides az egy bűnszövecség, mafia...

az ország kifosztására hozták létre

fides = hitványságból (alkalmatlanság+gerinctelenség) épített piramis !

a közpénzek 85-90%-át ellopják...

Jani haverja · http://alfa-kontakt.info/ 2013.03.10. 11:33:11

@Lencsés István:
"Nem csak nyugdíjasok védik a FIDESZ - t ."

De nem ám! Még a fizetett bérkommentelők is meg azok is, akiknek haszna van a közpénzek ellopásából, meg még az agyalágyult hülyék is.

Válaszd ki, hogy magadat melyik csoportba sorolod.

"Ellenfél és ellenség nincs is csak sok rosszakaró , mint például ez az anonim hazudozó blog is . "

Nagyon sok rosszakaró van, azok az emberek, akiket a mocskos politikusok megloptak. Ez a társadalom döntő többsége. Egyébként meg ez a blog miben is hazudik???

Agyalágyult.

mojszipupi 2013.03.10. 11:34:54

Az SA ba felvételkor kifejezetten előny volt, ha valaki rovott múltú, agyatlan bűnöző volt. Ez volt a mérce ami bizonyította az illető rátermettségét

Vidéki 2013.03.10. 11:35:33

@Jani haverja:

"Forduljon kezelőorvosához, vagy gyógyszerészéhez!"

Vidéki 2013.03.10. 11:38:25

@kúrórudi:

"szerintem nem kérdés h a békemenet jónéhány tagja 2006ban rendőrt dobált és gyújtogatott..."

Nem kérdés egy hisztériázó balfácánnak, aki látta a Sátánt is és azokat is akik vele cimborálnak!

Jani haverja · http://alfa-kontakt.info/ 2013.03.10. 11:38:47

@kúrórudi: Az ilyen kommunistaivadékoknak, mint Orbán, csak addig kell az alkotmánybíróság, amíg a saját hasznára van.

xvxvxv 2013.03.10. 11:41:03

@Jani haverja: tuti besúgó volt a vén ex-komcsi '89 előtt. "bőg az albán szamár, eső lesz!" - ugye ilyet 55-65 év alatt senki nem használ. most meg tudathasadtan kompenzál: az egyik legnagyobb fideszseggnyaló. nem elég, hogy legalja szarcsimbók volt a komcsik alatt, most meg az újbolsik talpát nyalja, és nem veszi észre a szerencsétlen, noha mindjárt elpatkol, hogy mind a komcsik, akiknek besúgott, mind a tetves fideszbolsik, akiknek a tenyeréből eszik, mélyen lenézték, lenézik, megvetik a fajtáját.

Jani haverja · http://alfa-kontakt.info/ 2013.03.10. 11:42:05

@Vidéki: Aztán miért is agyatlan fideszkomcsi, volt III/III-as bérkommentelőkém???
Te vagy akkora idióta, hogy ugyanazt a szöveget kétszer bemásolod ugyanabba a blogba, mert még másolni is hülye vagy. Nem tanultál eleget a Schmittplagitól.

Jani haverja · http://alfa-kontakt.info/ 2013.03.10. 11:43:06

@Vidéki: Te agyatlan, a Fidesz hozott a székháza védelmére köztörvényes gyilkost !!!

Jani haverja · http://alfa-kontakt.info/ 2013.03.10. 11:45:04

@xvxvxv: Tudom, hogy III/III-as volt. Egyébként Nyugdíjas tanár nicknéven is kommentel.

Seggnyalásra született, úgy is fog meghalni. Egy gerinctelen féreg.

ördöngös pepecselés 2013.03.10. 11:50:44

Szerintem tegyük kissé helyre a dolgokat!!

A belpesti liberális, füves, egyetemmista (???) elkezdett hözöngeni, dobálózni, több 100 ezres kárt csinálni a Fidesz-KDNP székháznál, illetve székházban. Majd többszöörös rendőri felszolitásra sem hagyták el a helyszint, hanem elkezdek tovább szemétkedni az ottlevő Kormánytagokkal és Idős Emberekkel, és még nekik áll feljeb ha elpattan egyes emberek agya, és sosavval fenyegetöznek. Megmondom öszintén: JOGOSAN!!!
Bár én kénsavat használnék, jó töményet, de a sosav is megteszi... :)))

Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye) 2013.03.10. 11:52:05

@Vidéki:
És azzal a hisztériával mi van, amit a Kubatov-levél sugall, ha valódi? Ja, értem, az "jó" hisztéria...

Aztán ugyan mesélgess már nekem arról:
- melyik ország várta el valaha is, hogy egy másik ország a saját büntetőjogi, garázdaságra, rongálásra, illegális behatolásra, bántalmazásra vonatkozó törvényeit ne lehessen betartani?
- ha törvénytelenség történt, akkor miért nem lépett közbe a rendőrség?
- ha nem történt törvénytelenség, akkor mi az alapja Kövér hidegháborús nyilatkozatának, a Kubatov-levélnek és a pártőrség létrehozásának?

Az egyik legérdekesebb kérdés pedig: ha Kubatov vagy bárki a Fidesz-székházban fenyegetve érezte magát és/vagy erőszakos viselkedést tapasztalt, akkor az ott dolgozók (nők, idős nők, ahogy Kubatov írta) biztonsága, és ezen keresztül a garázdák rendőrségi eltávolítása hogyan lehet egyáltalán politikai mérlegelés tárgya??? A Fidesznek, mint munkáltatónak elsődleges feladata a munkavállalói biztonságos munkavégzéséhez a feltételeket megteremteni, és ha ezt nem látja megvalósítottnak, akkor kötelessége(!) akkor ezt ott helyben korrigálni, és nem utólag megjátszani az aggódást a "hímestojás"-elmélettel meg hogy mi lett volna, ha, és legközelebb mi lehet, és mire is kell számítani... A munkatársai biztonsága mióta és mióta lehet egyáltalán kevésbé fontosabb a Fidesz (egyébként nem létező, hiszen a fél világ utálja Orbánt, a másik fele meg röhög rajta) külföldi tárgyalási pozícióiért meg a balliberális politikai "hisztériától" való aggódásnak, he? Ha nem volt erőszakoskodás, nem volt fenyegetés, nem volt törvénysértés, akkor meg ismét felteheted magadnak az előző kérdéseket... és ezúttal meg is válaszolhatnád őket.

Azt meg már csak érdeklődve teszem fel, hogy ha bármelyik székháznál a későbbiekben "törvénytelen megmozdulás" történik, akkor az odariadóláncozott, semmilyen jogkörrel nem rendelkező civileknek mégis mi lesz a szerepe? Hatósági jogköre ugyanis még egyedül a rendőrségnek van ugye még szerinted is, akik törvényesen és eredményesen léphetnek fel bármifajta erőszakoskodóval szemben. De akkor a riadólánc helyett miért nem a rendőrséget kell értesíteni ilyen esetben, miért nem a rendőri jelenlét jelenti a legnagyobb biztonságérzetet Kubatov Gábor számára? Vagy ez szerinted önvédelem? Komolyan, az, hogy civilek odamennek valahova megönvédeni magukat? És ha ott valakinek, egy bármelyik oldali civilnek bántódása esik, akkor hogyan számol el Kubatov Gábor a lelkiismeretével? Ha Kubatov ennyire aggódik a pártszimpatizánsai, bürokratái épségéért, akkor miért trombitálja oda őket az esetleges "tűzvonalba"?

Békemenet a faszom! Mintha a szüzességért basznának!

Figyuszka, tanítok neked ma valamit a világban való jobb, tisztább eligazodásodhoz: azért érdemes figyelni az önellentmondásokra bárkinek a szavaiban és/vagy a tetteiben, mert egy önellentmondás mindig hazugságot leplez. Mindig.

ördöngös pepecselés 2013.03.10. 11:53:17

Gyurcsány már rég szemeket lödözött volna ki!!!

Fene ezt a vérszelíd Kormányt, hogy meg birták őrizni a nyugalmukat, mert én már biztosan pofán rugtam volna 1-2 hőzöngő libsi szardarabot!!! A saját lakásukat verjék szét, ne az egyik legfontosabb Kormány épületet!! Huzzanak haza a disznóoljukba azt ott basszanak össze mindent!!!

Ja, lehet törölni a kommentjeimet, meg kitiltani, leszarom!!!

Lencsés István 2013.03.10. 11:53:37

@Jani haverja: Nincsenek fizetett bérkommentelők , újabb hazugság . Közpénzt a FIDESZ kormány nem lopott el , ismét hazugság tehát . a véleményed nem érdekel . Ha idézel , pontosan tedd , köszönöm szépen . :) A fideszes politikusok nem loptak . Ha nem tudod miben hazudik akkor vak vagy ....

ördöngös pepecselés 2013.03.10. 11:53:57

@Jani haverja:

És te melyik jani haverja is vagy??? A kokadté vagy a veressé? :))))

ördöngös pepecselés 2013.03.10. 11:56:02

"Bajnai Gárda" - miért, nem az???!!! :O Hát ki az anyja picsája küldte oda ezeket a majom ingyenélö szarokat ha nem a libás ((meg a többi söpredék ballib))

Nem kerültök ujra hatalomra, ne is álmodjatok róla!!

Vidéki 2013.03.10. 11:56:33

@Jani haverja:

Seggnyalásra született, gerinctelen féreg vagy, aki albán pénzből, a messzi Albániából fröcsögöd gyűlöleted mérgét azokra a magyarországi magyarokra., akik Magyarországon magyaroknak merik gondolni magukat!

ördöngös pepecselés 2013.03.10. 11:58:31

Egyépként meg kik lettek volna ott? A középkoruak dolgoztak, a normális fiatalok tanultak, tehát csak a nyugdíjas emberek érnek rá ilyenkor ((ja, meg a pesti libsik a másik oldalon))

Jani haverja · http://alfa-kontakt.info/ 2013.03.10. 12:00:53

@Balibgeczyk: Én meg golyót veled szemben, és akkor kvittek vagyunk. DDD

ördöngös pepecselés 2013.03.10. 12:02:14

@Jani haverja:

Kösz! A tolerancia és a liberalizmus nevében, ugye?! Hogy rohadnátok meg... :))

Jani haverja · http://alfa-kontakt.info/ 2013.03.10. 12:04:42

@Balibgeczyk: Leírnád, hogy konkrétan mit vertek szét???
Ja, semmit...

Fosod a hazugságokat te is szép sorjában.

2013.03.10. 12:06:22

@Balibgeczyk:
"Kormány épületet!!"

A fidesz székháza mióta kormány épület, kiskancsó? Pontosan milyen kár is keletkezett? (Forrást és képeket légyszi; ezek nélkül azt hazudsz amit akarsz, az nem érdekel.)

Inkább vennéd be a gyógyszereidet és mennétek el vidéki cimbivel bedobni egy kevertet. Csöndben lennél legalább estig. :o)

Jani haverja · http://alfa-kontakt.info/ 2013.03.10. 12:06:44

@Lencsés István: Ha szerinted nincsenek fidesz által fizetett bérkommentelők, akkor ezek szerint te a szimpla agyalágyult kommentelők közé tartozol :)

Szép bizonyítványt állítottál ki magadról.

ördöngös pepecselés 2013.03.10. 12:06:45

@Jani haverja:

Ajtók, ablakok, bent butorokat, meg a keritést, több mint fél milla károkozás.

Lehet kifizetni!!

További szép napot elvtárs!!

Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye) 2013.03.10. 12:07:14

@mojszipupi:
Jó az avatárod, Courage abszolút favoritom a rajzfilmfigurák között:)!

kúrórudi 2013.03.10. 12:08:20

@Vidéki:

erre válaszolj!

törvényes dolog volt-e 2006ban:
- felgyújtani egy középületet
- rendőrökre támadni
- civil állampolgárok autóit felgyújtani
- politikusok autóit, rendőrautókat felgyújtani
- kirakatokat bezúzni
- szétverni a belvárost?

(nem egyszer hanem több alkalommal is)

akkor vajon pofáztál-e ez ellen? vagy ellenkezőleg, inkább gyújtogattál?

Jani haverja · http://alfa-kontakt.info/ 2013.03.10. 12:09:01

@Balibgeczyk: Ez az általad Bajnai gárdának nevezett embercsoport AZ ÖSSZES politikust elzavarta a tüntetésükről. Csak hogy tudd. Bár ahhoz hülye vagy, hogy felfogd.

kúrórudi 2013.03.10. 12:09:50

@Balibgeczyk:

"több 100 ezres kárt csinálni a Fidesz-KDNP székháznál, illetve székházban"

2006-2008 között egyetlen felgyújtott autóban több kár leletkezett!

akkor pofáztál ez ellen? igen vagy nem?

Jani haverja · http://alfa-kontakt.info/ 2013.03.10. 12:10:32

@Vidéki: Én nem a magyarokra fröcsögöm a gyűlöletemet, hanem az olyan hazaárulókra, mint amilyen pl. te vagy, meg a komplett fideszkompánia, meg a gyurcsánybanda, és hasonlók. Ti tettétek Magyarországot tönkre.

Rohadék kommunisták.

Jani haverja · http://alfa-kontakt.info/ 2013.03.10. 12:11:49

@Balibgeczyk: Baromagyú! A középkorúak nagyjából 50%-ának nincsen munkája, hála a fidesz "munkahelyteremtésének".

Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye) 2013.03.10. 12:12:08

@csárli hárper:
Nem türelem ez, hanem egyszerűen szeretném, ha a csúsztatásai nem csak anyázással találnák magukat szembe, hanem olyan kérdésekkel, tényekkel, gondolatokkal is, amit nagyképűségemben akár józannak, de legalábbis a helyzethez mért higgadtságnak is nevezhetnék:).

Anyázzák őt elegen, arra én már felesleges vagyok.

kúrórudi 2013.03.10. 12:12:46

@Balibgeczyk:

A fidesz pártszékház mióta kormányépület te agyhalott seggnyaló!!

pont ez a baj a hozzád hasonló agyatlanokkal meg a vezétetekkel h pártállamban gondolkozik.... komcsibbak vagytok a komcsiknál..

Jani haverja · http://alfa-kontakt.info/ 2013.03.10. 12:12:52

@Balibgeczyk: Rohadj meg te. Egyébként pont te kezdted ezt a qrva nagy "toleranciát" a kénsavval. Arra sem emlékszel, hogy mit írtál az előbb??? DDD

Jani haverja · http://alfa-kontakt.info/ 2013.03.10. 12:14:01

@Balibgeczyk: Fényképet kérek, merthogy én sértetlen VASKERÍTÉST láttam a tudósításokban!

nu pagagyí 2013.03.10. 12:14:11

@Balibgeczyk: A Fidesz székház közvagyon, az adófizetők finanszírozásának hála most éppen a Fideszé. Közvagyont pedig büntetlenűl lehet rongálni, sőt ha kedve szottyan rá az embernek, akár fel is lehet gyújtani. Ez 2006 tanúlsága. Szégyen, hogy ezt Kubatov Gábor, az akkor főszervező, a demokrácia elkötelezett hirdetője, nem tudja.

ördöngös pepecselés 2013.03.10. 12:16:08

@Jani haverja:

Na ez egy ordas nagy hazugság!!! Jelenleg kb. 11%-os a munkanélküliség, nem 50%. (KSH) ELKÉPESZTÖ VAGY!!!!

Na én huzok is innen...

Amugy a szocik duplázták meg a munkanélküliségi rátát (ez tény) 2002 és 2010 között!!!

ördöngös pepecselés 2013.03.10. 12:16:57

@Jani haverja:

Én nem is tartom ilyen Taszos mélyliberálisnak magam, szoval ez most neked öngól :)))

Jani haverja · http://alfa-kontakt.info/ 2013.03.10. 12:17:18

@kúrórudi: Hát igen, a kommunisták keverték össze mindig is a pártszékházat a kormány székházával, mert ugyanis ők az egypártrendszerben hisznek, ahol tulajdonképpen gyakorlatilag mindegy is, hogy a kormány székháza, vagy a párt székháza. Kibújik itt a szög a zsákból.

ördöngös pepecselés 2013.03.10. 12:18:08

@kúrórudi:

az azért más volt kicsit....meg azok zsobbikos hülyegyerekek voltak, nem fideszesek,... ne akard cáfolni az állításomat, nem fog menni!! :)))

VISZLÁT ELVTÁRSAK!!!

Jancsibohóc /Bohócügyi Államtitkár/ · http://www.vanditdigital.com/ 2013.03.10. 12:18:20

@Balibgeczyk: figyelj csak szoponauta. Volt fentebb egy kérdés, idézem: "A fidesz pártszékház mióta kormányépület te agyhalott seggnyaló?"

Jani haverja · http://alfa-kontakt.info/ 2013.03.10. 12:19:14

@Balibgeczyk: Te agyatlan. Ne a munkanélküliséget nézd, hanem a foglalkoztatottak számát!!!
Munkanlküli csak az, aki éppen munkanélküli segélyt kap!!! Ha lejár neki, akkor már nem munkanélküli, de ugyanakkor még mindig nincs munkája!

Agyatlan fideszes.

Jani haverja · http://alfa-kontakt.info/ 2013.03.10. 12:21:26

@Balibgeczyk: Ja, ha nem tartod magad demokratának, akkor viseld el, hogy én meg golyót kívánok neked! Ahogy itt mondják, egyet a homlokod közepébe, aztán ha meg elfeküdtél, akkor a biztonságért még egyet a füled tövébe. Megfelel, hogy én sem vagyok toleráns veled???

Agyatlan barma.

Jani haverja · http://alfa-kontakt.info/ 2013.03.10. 12:22:54

@Balibgeczyk: Ugyanaz a Fradi B közép volt, akiket most Kubatov mozgósított. Csak hogy a tényeknél maradjunk.

Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye) 2013.03.10. 12:24:23

@Jani haverja:
A legtöbb helyen félmilliós kárról írnak, betört ablakokról, megrongált ajtókról. Az ATV-n egy összetört üvegajtót említettek, ami önmagában lehet félmillió.

Fogadjuk el, akár lehetett is "rongálás".
A kérdés azonban még mindig az, hogy ha volt rongálás, akkor a rongálókat, erőszakoskodókat a rendőrség miért nem állította elő, miért nem kötelezik őket az okozott kár megtérítésére? Hiszen a jogkövető magatartás ugye ez lenne... De mert nem ez történik, hanem a takarózás a hímestojás-elmélettel, akkor már csak az a kérdés marad, hogy a Fidesz nem a törvény szellemében, a vagyon- és személyi biztonság érdekében jár-e el, és akkor azért faszok, vagy azért, mert talán esetleg lehetséges, hogy mégsem történt akkora rongálás, de "valamiért" érdekükben áll hisztériát és paranoiát kelteni...

Jani haverja · http://alfa-kontakt.info/ 2013.03.10. 12:24:24

@Jancsibohóc /Bohócügyi Államtitkár/: Ja, hát csak elszólta magát, merthogy kommunistáéknál, egypártrendszerben, diktatúrában tényleg a párt székháza, az egyben kormányépület is. Fentebb is leírtam.

Jani haverja · http://alfa-kontakt.info/ 2013.03.10. 12:26:35

@Rufus78: Félnek a tetvek, lehet, hogy érzik, hogy éppen mostanában lépik át azt a kis vékony vörös vonalat, amit fentebb belinkelt valaki.

kúrórudi 2013.03.10. 12:27:32

@Balibgeczyk:

ezt kérdeztem tőleg meg orbánseggnyaló vidéki haverodtól de bármelyik fenéknyaló társatok megválaszolhatja:

törvényes dolog volt-e 2006ban:
- felgyújtani egy középületet
- rendőrökre támadni
- civil állampolgárok autóit felgyújtani
- politikusok autóit, rendőrautókat felgyújtani
- kirakatokat bezúzni
- szétverni a belvárost?

(nem egyszer hanem több alkalommal is)

akkor vajon pofáztál-e ez ellen? vagy ellenkezőleg, inkább gyújtogattál?

erre a te válaszod:
"az azért más volt kicsit...."

persze h más volt. most néhány tucat, 1-200 békésen tüntető behatolt egy pártszékházba, ami persze nem törvényes valóban. de ez egyetlen esemény, ami se nem okozott jelentős kárt se nem veszélyeztettek civileket, civilek anyagi dolgait sem, se nem támadtak intézkedő hatósági személyekre, se nem volt bűnismétlő sorozat.

2006-ban néhány ezer ember hónapokon keresztül durva bűncselekmények sorozatát követte el, az államnak és civileknek is jelentős károkat okozva, erőszakos cselekményeket elkövetve, hatósági személyekre tàmadva, civilek tömegét veszélyeztetve... mindezt sok alkalommal, folytatólagosan...

tényleg más.

KömKel · http://komkel.blog.hu/ 2013.03.10. 12:29:36

Meglehetősen érdekes olvasmány, bár kicsit hosszú:
nepszava.com/2013/03/velemeny/bartus-laszlo-szoke-feri.html

Ha csak a fele igaz, már nagyon-nagy gáz.

Vidéki 2013.03.10. 12:30:44

@Jani haverja:

Foglalkozz inkább új hazád albánjaival.

Ne minket, magyarországi magyarokat vegzálj.

Ne messziről, Albániából osztogasd nekünk az észt!

Nem vagyunk rászorulva a hülyeségeidre, hazudozásaidra, rágalmaid özönére.

Ezeket tarts meg hozzátartozóidnak és kedves albánjaidnak!

Nap Pali 2013.03.10. 12:31:09

fidesjugend... uppsz, hejesebben

fidesnyúgend

Líder Máximo 2013.03.10. 12:31:10

Ezt a témát a dotohos blogger most sokkal jobban megírta:

dotoho.blog.hu/2013/03/09/fideszhuliganok

Külföldről jobban látnak minket, mint mi magunkat itthon.

nemjogasz 2013.03.10. 12:35:06

Na majd az erkölcstanórákon, a hazafiasság és hazaszeretet témakörben majd tanítani fogják, hogy "fideszököl, vasököl, oda csap, ahova köll." Meg hogy az ellenforradalmár, liberális bandát ütni köll.
Komolyra fordítva, kezd tényleg félelmetes fordulatot venni a dolog, ha már nyíltan pártmilíciát szerveznek. Ez csakis és kizárólag a totális diktatúrát bevezetni készülő csoportok jellemzője. Nem kell felsorolni: SS, SA, feketeingesek, munkásőrség, vörös őrség, lenin fiúk, iráni forradalmi gárda, és természetesen mind "önvédelemből".
csak egy kis idézet a wikipédiáról: "The Sturmabteilung (SA) (Storm Detachment or Assault Division, or Brownshirts) functioned as the original paramilitary wing of the Nazi Party. It played a key role in Adolf Hitler's rise to power in the 1920s and 1930s. Their main assignments were providing protection for Nazi rallies and assemblies; the disruption of opposing political parties"
Az ultrák (én inkább akasztanivaló csőcseléknek nevezném őket) háborítatlanságát meg szépen magyarázza a tény, hogy pártutasításra bármikor bevezthetők, mert ha anno a korkedvezményes nyugdíj elvétele elleni tüntetésen tűzcsapot nyitó tűzoltót bravúros nyomozati munkával sikerült lekapcsolni, akkor elég furcsa, hogy a havi rendszerességel romboló, teljesen közismert, jól behatárolható, zárt csoportot képező "ultrákat" nem bírják elkapni...

Jani haverja · http://alfa-kontakt.info/ 2013.03.10. 12:35:28

@Vidéki: Te nem vagy magyarországi magyar. Te egy alávaló hazaáruló féreg vagy, úgyhogy téged nyugodtan vegzálhatlak.

Azt meg tudom, hogy te, mint bérkommentelő, nem vagy rászorulva az én kommentjeimre, mert csak többletmunkát csinálok neked :)

Ettől függetlenül nem én hazudozom folyamatosan, hanem te.

DDD

nu pagagyí 2013.03.10. 12:39:56

@Balibgeczyk: Ha elmennél, hiányoznál. Kell egy mérce, egy nullpont, amihez képest megfogalmazzuk a gondolatainkat. Te kiválóan hozod a jobboldali talajgyökér figurát. Kiválóan megválasztott nickneved toleranciáról tanúskodik, a pártbrossúrák szókincsét brilliánsan vegyíted saját célratörőbb, inkább leíró jellegű nyelvezeteddel. A kettő ötvözete egyszerre tükröz jogosnak érzett sértettséget és homályos fenyegetést. Nem hallgathatom el, hogy utóbbi időben kezd rajtad kiütközni a bunkerszindróma, mindenki ellenség, aki nincs bezárva veletek. Érzem a zavart, egykor tiétek volt az utca, most meg az udvar sincs biztonságban. Már csak néhány alvilági alakból álló, páncélozott kommandó mer kimerészkedni a napfényre. Nincs megfogható ellenség, mindenki gyanús. A békemenet is elmaradt, nem lett volna elég ember. Nincs új jelszó, iletve lenne, de már nem hat. A csodafegyver meg késik, pedig be lett ígérve. Menekülj, nem lesz ott jó neked!

Rendíthetetlen Álamkatona 2013.03.10. 12:41:02

A vizuális fantáziámból élek, de sosem tudtam eddig magam elé képzelni az ilyen vidéki és ballibgeczyk nickeket. A székház előtti ellentüntetők segítségével most már be tudnám őket az utcán is azonosítani.

kúrórudi 2013.03.10. 12:41:10

@Vidéki:

erre még mindig nem válaszoltál!

törvényes dolog volt-e 2006ban:
- felgyújtani egy középületet
- rendőrökre támadni
- civil állampolgárok autóit felgyújtani
- politikusok autóit, rendőrautókat felgyújtani
- kirakatokat bezúzni
- szétverni a belvárost?

(nem egyszer hanem több alkalommal is)

akkor vajon pofáztál-e ez ellen? vagy ellenkezőleg, inkább gyújtogattál?

egyszerű igen/nem is elég. nos?

Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye) 2013.03.10. 12:41:20

@Jani haverja:
Sajnos ezt a "vörös vonalat" inkább a másik oldalról látom egyre lejjebb tolódni, tolni, ahol is hidegháborúról meg pártőrségről lehet beszélni egy olyan ügy kapcsán, amiben talánesetleg történt annyi törvénytelenség, hogy fiatalok átmásztak egy kerítésen, betörtek egy üvegajtót, aztán valamelyikük lábában megbotlott egy idős irodista néni, és kiváltott egy rosszalló pillantást. De ismétlem, semmi olyan nem történt, ami kiváltotta volna a rendőrség intézkedését, akiknek ez törvénytelenség esetén törvényadta kötelességük, és akkor meg szó sem volt, hogy bármelyik sérülthöz mentőt kellett volna hívni, pedig azért ez bántalmazásnál, rugdalásnál elsődleges lenne, nem? Persze csak ha valós lenne...

Szóval ez mind történt, és ez mind alapot jelent arra, hogy legyen ok "védekezni", legyen ok megelőző lépéseket tenni a további "rongálások", a jövőben vélt "törvénytelen megmozdulások" ellen... és még mindig van egy év a választásokig...

Nuuk 2013.03.10. 12:46:01

Sóhaj. A honi politikai elit 23 éve képtelen rájönni arra, hogy gyakran azzal árt a legtöbbet a saját ügyének, ha békésen ül a fenekén és nem nyitja ki a száját. Most éppen Viktorék csinálnak úgy, mint ha végigaludták volna, ahogy pár éve a szocik kitartó munkával szétverték saját magukat.

Nézzük csak meg a mostani esetet! Színes sálas fiatalok jönnek tüntetni táblákkal.
"A" verzió: nem csinálunk semmit, ők tüntetgetnek egy ideig, aztán hazamennek, aznap még érdekli a médiát a dolog, egy hét múlva már el is felejtették.
"B" verzió: verébre ágyúval elven riadóztatjuk a fradista ultrákat és a békemeneteseket. Mindkét csoportot nehéz kontrollálni, várhatóan mindkettőben lesz pár ember, aki vagy a múltja, vagy az aznapi szövege/cselekedete miatt vállalhatatlan. Teljesen felesleges politikai kockázatot vállalnak be ezzel, ami ragyogóan vissza is üt. A sósavas nyuggerre meg az elítélt gyilkosra hetek múlva is emlékezni fog a nép, és a nem elkötelezett szavazóknál sok szimpátiapontot vesztenek.

Nuuk 2013.03.10. 12:46:44

@Nuuk: az elején "legtöbbet" helyett "legkevesebbet". Bocsánat.

Airgüzü 2013.03.10. 12:47:24

@NYJetsTD: Ezek - Rogán, Selmeczi, Szijjártó, Kövér stb. - akkor i hazudnak, ha jó napot kívánnak. Vannak ezeknek szüleik vajon? Mit csinálnak? A szemükbe mernek nézni?:

nu pagagyí 2013.03.10. 12:48:01

@nemjogasz: Úgy látszik, nem bíznak a "demokratikus" rendőrségben. Pintér elvtárs is áruló? Ne már!

Vidéki 2013.03.10. 12:48:11

@Jani haverja:

Írod nekem címezve: " Te nem vagy magyarországi magyar. Te egy alávaló hazaáruló féreg vagy, úgyhogy téged nyugodtan vegzálhatlak." Szuper demokratikus hozzáállás.

Én Magyarországon élek és magyarnak gondolom magamat.

Szemben veled, aki Albániában élsz, albán kenyeret eszel és albán kecskesajton hizlalod testedet és beteg gyűlölettel terhelt agyadat.

"Messziről jött ember azt mond, amit akar"! Tartja a közmondás.

Te nagyon messziről jössz, nagyokat hazudozol.

Nem félsz attól, hogy hazugságaidtól leszakad az ég?

hot-spot (törölt) 2013.03.10. 12:49:36

@Vidéki: Azért mert gyesznyókat termelsz a szántóföldeden,még nem lettél magyarabb mint itt bárki más.D

Jani haverja · http://alfa-kontakt.info/ 2013.03.10. 12:50:57

@Vidéki: Mi van, nem tetszik Orbán Viktor és Kövér László retorikája???

Ők kezdték el a hazaárulózást, nem én :)))

DDDD

Ezt meg inkább én kérdezhetném tőled:
"Nem félsz attól, hogy hazugságaidtól leszakad az ég? "

DDD

Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye) 2013.03.10. 12:52:15

@Vidéki:
Én viszont magyarországi magyar vagyok, én rá vagyok szorulva a válaszaidra a korábban feltett többtucatnyi kérdésemnél, csak hogy tisztábban lássak, "mester":)!

Lencsés István 2013.03.10. 12:52:37

@Jani haverja: Nincsenek , és nem csak szerintem .... Ez szimpla hazugság , amiért majd megütöd a bokádat egyszer .... A véleményed mint már mondottam nem érdekel , de úgy néz ki nincs hova eljusson .... ( Mondjuk aki alapdolgot nem tud .... :D ) Nem nagyon érdekel a sok anonim geci véleménye ....

Jani haverja · http://alfa-kontakt.info/ 2013.03.10. 12:55:27

@Rufus78: Ez, amit leírsz, már a következmény. A dolgok visszafordíthatatlanok lettek, a fidesz vezetősége pedig teljesen elszakadt a valóságtól.
Igaza van @nu pagagyí: - nak ez már bunkerszindróma.

Airgüzü 2013.03.10. 12:55:49

@Vidéki: Ezekhez fogható kulturált, senki által nem szított tüntetőket ritkán látni! De te nyilván a Hír Tv csúsztatott és hazug híreit nézted. Tudod ki volt erőszakos, tahó és bunkó? Megsúgom: az öreg sapkás f.fej, aki sósavval akarta leönteni a békés fiatalokat. Biztos jól jön neki, hogy most van egy újabb segg, amit nyalhat a vén komenista. Biztos munkásőr, vagy pufajkás volt, onnan szerezte az erőszakosságra utaló képességeit. Sajnálom az öreg családját és unokáit, hogy ilyen agresszív nagyapjuk van...

Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye) 2013.03.10. 12:57:05

@Jani haverja:
Jaj, nem jól látod te ezt! Hát nem tudtad, hogy itt bármilyen gyűlöletkampány egyetlen és kizárólagos forrása csak a balliberális oldal lehet (ronvwerber!!!)?! Dehogy kezdtek ők bármit is, ez úgy kezdődött, hogy ők visszaütöttek:)!

Jani haverja · http://alfa-kontakt.info/ 2013.03.10. 12:57:19

@Airgüzü: Persze, hogy vannak szüleik. Kommunisták voltak, legalábbis a legtöbbjének.

kúrórudi 2013.03.10. 12:57:49

@Vidéki:

még mindig nem válaszoltál a kérdésre... pedig semmilyen anyázás fröcsögés nincs benne... nem megy az értelmes beszéd?

válaszolj

Jani haverja · http://alfa-kontakt.info/ 2013.03.10. 12:59:21

@Lencsés István: Tudod az a sok "anonim geci" anoniman fog szavazni 2014-ben, legalábbis ha meg nem változtatjátok a választási törvényt újra :)

2013.03.10. 13:00:23

@kúrórudi:
Most épp Lencsés néven írt, várj, mindjárt átlogol és válaszol neked is. :o) Kemény dolog ám 3-4 nickkel bérkommentelni a pártházban, vasárnap! Tessék megérteni!!

Airgüzü 2013.03.10. 13:01:54

@Jani haverja: Előbb-utóbb összenő az, aminek össze kell, igaz... És a gyermekek lassan túlnövik a szüleiket!

nu pagagyí 2013.03.10. 13:02:10

@Rufus78: Szerintem a fiatalok ott tiltakoztak, ahol kell. Ha az alkotmánymódosítás nem magánügy, akkor az azt beterjesztő párt székháza sem magánterület. A párt ottani képviselőinek nem berosálnia kellett volna a semmiféle fenyegetést nem jelentő fiataloktól, hanem számot adni arról, miért akarják jogkorlátozásokkal teletömködni az alkotmányt. Sajnos habonyárpi még nem dolgozta ki az ezzel kapcsolatos kommunikációs stratégiát, így a sósavas bácsi próbálta elmagyarázni szakszerűen az alkotmánnyal kapcsolatos indítékokat. Ő rögtön megértetette a lényeget: mindenkinek kuss van, akinek nem tetszik pofája.

Jani haverja · http://alfa-kontakt.info/ 2013.03.10. 13:02:26

@Crystah Mastah: És ez is azt bizonyítja, hogy nem lopott közpénzt a fidesz, mert a Vidékinek csak 1 db PC jutott a pártházban, mikor több nicknéven is kell kommentelnie. DDD

Jani haverja · http://alfa-kontakt.info/ 2013.03.10. 13:03:17

@Airgüzü: Van az az alma, meg a fája közmondás. Sajnos igaz.

Szűtté mamá? Szűjjé! 2013.03.10. 13:04:07

Én csak azt nem értem, hogy miért nem elég a rendőrség.

Vagy hogy narancsszoponc retorikával éljek, ezeknek a Kubatov féle kuverosoknak lesz azonosítója?

Vidéki 2013.03.10. 13:16:02

@hot-spot:

Vedd figyelembe, hogy a gyesznó egy haszonállat. Nem úgy, mint Jani haverja.

Vidéki 2013.03.10. 13:17:20

@pocakos focista:

„A saját portámon nekem IS jogom van rendet tenni. Nem feltétlenül kell rendőrt hívnom.”

A jogászok már régóta ismerik a „jogos önvédelem” fogalmát.

A jogászok nem úgy gondolkodnak, hogy ha valaki pofon vág, alázatosan kínáld fel arcod másik felét is a téged inzultáló elvtársnak.

Jani haverja · http://alfa-kontakt.info/ 2013.03.10. 13:19:10

@pocakos focista: A rendőrség azért nem elég nekik, mert félnek tőle, hogy esetleg az intézkedő rendőrök átállnak a tüntetők oldalára, és akkor aztán tényleg "lesz nemulass".

A Kubatov-féle kuverosoknak meg értelemszerűen nincsen jelvénye, majd a legközelebbi alkalomkor is azzal magyarázzák, hogy véletlenül arra sétáltak csak. Tipikus fideszes hazudozás.

Annyira jellemző rájuk, de ez természetes is, azoktól, akik az MSZMP csöcséről szívták az anyatejet.

Jani haverja · http://alfa-kontakt.info/ 2013.03.10. 13:19:54

@Vidéki: Hanem helyette hívj bérgyilkost ugye???

Jani haverja · http://alfa-kontakt.info/ 2013.03.10. 13:21:05

@Vidéki: Látod ebben igazad van. Merthogy én ember vagyok. Ez ebben a posztban az első értelmes hozzászólásod. DDD

kúrórudi 2013.03.10. 13:23:41

@Vidéki:

nem megy a válasz csak a fröcsögés? ilyen kevés vagy?

Jancsibohóc /Bohócügyi Államtitkár/ · http://www.vanditdigital.com/ 2013.03.10. 13:33:56

@kúrórudi: kevés a hokigyuri, mint szarban a vitamin. Felesleges kérdéseket feltenni neki, mert csak az eligazításon betanult szövegeket tudja leírni nagy sortávolsággal, meg a guglizott idézeteket. Bár újabban sérteget is. Lehet így szintet léphet,, és nem csak bögre jár majd, hanem egy pár viktorkirályos zokni is.

Vidéki 2013.03.10. 13:34:44

@kúrórudi:

Nem volt törvényes 2006ban és ma sem az:
- felgyújtani egy középületet
- rendőrökre támadni
- civil állampolgárok autóit felgyújtani
- politikusok autóit, rendőrautókat felgyújtani
- kirakatokat bezúzni
- szétverni a belvárost?

De a belvárost nem is verték szét és a rendőrség fel is lépett ellenük például a TV székháznál, törvényesen.

De az már nem volt törvényes, amikor később a díszpolgár Gergényi és társai utasítására a rendőrök levetették azonosító jelzéseiket és ártatlan emberek sokaságával szemben brutális erőszakkal léptek fel, amit felvételek is bizonyítottak.

Noha a felvételek, a helyszínek bizonyítottak voltak, nem sikerült az elkövető személyeket azonosítani, mert a a rendőrségnél is működött a "Hallgatás Törvénye", amit korábban a maffia is széles körben alkalmazott.

Én nem gyújtogattam!

Nem is pofáztam!

Pofázni az olyan alakok szoktak, mint te!

Nyekenyóka · http://www.hir24.hu/elet-stilus/2014/02/19/itt-a-bizonyitek-a-netes-trollok-pszichopatak/ 2013.03.10. 13:36:29

Elképesztő, hogy egy valaha konzervatív, polgári párt mivé züllött az évek során :(

2llkedő 2013.03.10. 13:42:13

@Vidéki: "De a belvárost nem is verték szét"

???????????

kúrórudi 2013.03.10. 13:46:37

@Vidéki:

"De a belvárost nem is verték szét"

tankot elkötni, kirakatokat bezúzni, molotov koktélokat és utcaköveket hajigálni (amit fel is szedtek előtte), autókat gyújtogatni, padokat letépni abból barikádot építeni főútvonalak, terek közepére és felgyújtani, stb. az szerinted mi?

írogattál, tiltakoztál ez ellen itt a neten?

Jani haverja · http://alfa-kontakt.info/ 2013.03.10. 13:51:58

@Nyekenyóka.: Tudom, akkor Magyarországon csak 40% az, akinek nincs munkája.

Lencsés István 2013.03.10. 13:57:19

@Jani haverja: Sajnos másodszorra sem idéztél pontosan pedig kértelek erre . Sajnálom , így utoljára reagálok . Hiába szavaznak a helyzet nem fog változni , a FIDESZ nyer és akkor lehet tovább anoniman ríni , csak még szánalmasabb lesz ....

Jani haverja · http://alfa-kontakt.info/ 2013.03.10. 14:01:24

@Nyekenyóka.: Ez a csürhe soha nem volt konzervatív. Köpönyegforgató banda. Először KISZ titkárok voltak, aztán liberálisok, aztán konzervatívok, most meg újra Kádári kommunisták.

Nyekenyóka · http://www.hir24.hu/elet-stilus/2014/02/19/itt-a-bizonyitek-a-netes-trollok-pszichopatak/ 2013.03.10. 14:01:42

@Lencsés István:
Te eléggé katatón-monoton stílusban válaszolsz mindig, ezt már megfigyeltem, és így eléggé hiteltelen maradsz kedves nem anonim L.I. Székesfehérvárról : )
Egyébként tegnap írtad valamelyik blogban, hogy Sz. Feri nem gyilkos. De ezt nem tudtad alátámasztani, indokolni sem, hogy nem az. Pedig bizonyíték van róla, hogy ténylegesen 10 évet ült emberölésért. Szóval nem tudom miért kell itt hazudoznod nem anoníman... : )

kúrórudi 2013.03.10. 14:02:31

@Lencsés István:

egy kérdés, kérlek fröcsögés nélkül válaszolj rá: igaz-e ez az állítás?

"Az alkotmánybíróság döntései mindenkire kötelezőek. Nincs kibúvó, kiskapu, ez a magyar demokrácia vastörvénye"

Jani haverja · http://alfa-kontakt.info/ 2013.03.10. 14:03:24

@Lencsés István: Ja, neked már elmondták, hogy el fogják csalni a választásokat???

Gratulálok.

micsoda? 2013.03.10. 14:15:10

A fiatalok nagyon kulturáltan viselkedtek, már az is baj? Legalábbis úgy beszél némelyik kommentelő, mint a székház égetőkről. Ha a sósavas állat nevű ember a másik oldalon állt volna, már régen megregulázta volna a rendfenntartó. Dicséret, a fiatal embernek aki nyugalommal viselte a vén hülyének a molesztálását. Már bocsánat:)

Különben meg egyre inkább arra gondolok, hogy baj van, és ha a Fidesz nem változtat a strucc politikáján, még nagyobb lesz., mielőtt 2014 lenne.

Ironfist 2013.03.10. 14:18:11

Ó, meeen... ezek a balibgeczyk/vidékiféle agyhalott hazaárulók egyszerűen működnek. FIDESZT VÉDENI. Erre van beprogramozva kétbites agyuk, ami meg marad, az meg azzal van tele, hogy minden más rossz. Nem lehet velük vitatkozni, mert nem tudnak, és nem is akarnak érveket mondani - csak sulykolnak, mert attól biztos jobb lesz minden.

Ironfist 2013.03.10. 14:20:33

@kúrórudi:
"írogattál, tiltakoztál ez ellen itt a neten?"

Hiába kérdezed, nem fog rá válaszolni.
1.- Pont, hogy támogatta
2.- Ez a kommentelő egy bot, amit néha felügyel egy-egy fidesznyik. Semmi több. Se képesítése, se agya, se munkája nem az, hogy válaszoljon értelmesen bármire is. Egy dolga van: elterelni a témát a kényes dolgokról, mégpedig hazug támadásokkal mindenki más ellen, hogy kénytelen legyél te védekezni. Zseniálisan gusztustalan módszer.

kúrórudi 2013.03.10. 14:22:26

@Ironfist:

tudom... de ha nem teszel semmit, a gyanútlan/naiv/új olvasó beszopja... ha kérdezel tőlés nem válaszol, nyomja a betanult kamut tovább, ő ég be... mint wmiki egy másik blogon....

Jancsibohóc /Bohócügyi Államtitkár/ · http://www.vanditdigital.com/ 2013.03.10. 14:36:06

@Nyekenyóka.: van a szemüveges barom, amelyik nem tüntet, hanem ellentüntet!!! Az lesz a vidéki. :D

Sírköves Slomó 2013.03.10. 14:39:44

Egyre több balhé lesz ahogy a maszop érzi a vesztét. Csak finoman velük, ők a szakeverést még a KGBnél tanulták.

Erhardt von Rheindars 2013.03.10. 14:41:35

@Vidéki: "A saját portámon nekem IS jogom van rendet tenni. Nem feltétlenül kell rendőrt hívnom.
A jogászok már régóta ismerik a „jogos önvédelem” fogalmát."

Ez pont nem a jogos önvédelem. Esetleg az ott dolgozóknak volt/van joguk jogos önvédelemre, de odacsődíteni a híveket és nem a rendőrséget hívni,( illetve nem beavatkozást kérni) no ez már az önbíráskodás határait súrolja. Arról nem beszélve hogy ez gyűlöletkeltés, a honfitársad ellen.

Viszont legalább az átlag fideszes IQját kiválóan le tudtuk mérni, meg azt is mennyire értenek kis világunkhoz...

Demokráciából és toleranciából a haveroddal együtt meghúzlak idén is, jövőre próbálkozhatsz újból!

bgp 2013.03.10. 14:43:08

@Lencsés István: Igazad van, Közgéppénz a hivatalos neve. És nem lopják, hanem törvényesen talicskázzák el.

Sírköves Slomó 2013.03.10. 14:47:37

@Erhardt von Rheindars: Ja tulajdonképp nem a magánlaksértés a bün hanem a védekezés. Ezt mindta Gazsi a cigány is mielőtt elástam. Egyszerüen nem győzött meg..:)

bgp 2013.03.10. 14:48:02

@Balibgeczyk: Egy kukát nem borítottak fel, akkor meg mit nyígsz. Nekem úgy tűnt, hogy a sósavas öreg meg a gyilkos huligán durvább volt. A fidesz egy maffia: gyilkosok, tolvajok, bűnpártolók a legalacsonyabbtól a legmagasabb szintig.

Erhardt von Rheindars 2013.03.10. 15:02:04

@Elli Vízel - The Ultimate Survivor: Nem, amit leírsz az jogos önvédelem lenne. DE! HA kihívtad a rendőröket akik kiérkeztek és azt mondtad nekik hogy "nincs szükségem védelemre" és utána odacsődíted a haverokat és együtt elássátok az már nem önvédelem hanem önbíráskodás.

Miért nem gátak épültek stadionok helyett? 2013.03.10. 15:02:49

Nem a rendőrség dolga lenne a rendvédelem, megint a magyart uszítanák magyar ellen fidesz módra!
Saját rendvédelmet hoz létre a fidesz a listás Kubatov felhívására a TEK, az aljas birkamenet és a parlamenti rendőrség után , hol itt a nemzeti egység, a megbékélés, a demokrácia?
Fel is fegyverezné a fidesz védőket, mint a sunyi békemenetet?
Hirdetés:
Büntetett előéletű, 8 általánost legalább idén befejező, agymosásra fogékony, feketén pénzt keresni akaró, hazugságra, sunyiságra kész, Orbánt imádó, kordont bontani, emberi arcot savazni tudó, tv székház rohamban már kipróbált gazembereket keres a fidesz!
Jelige: szavazz helyett "savazz"
Gyülekező márc. 20 az ormánsági Kémesen, a fideszhalászcsárdánál

Ironfist 2013.03.10. 15:04:16

@Elli Vízel - The Ultimate Survivor:
"Csak finoman velük, ők a szakeverést még a KGBnél tanulták."

Rájuk gondoltál?
Kövér László - MSZMP tag, a Központi Bizottsághoz tartozó társadalompolitikai intézet munkatársa, és a Magyarországi Ifjúsági Szervezetek Országos Tanácsa (MISZOT) alelnöke
Járai Zsigmond - MSZMP-tag
Matolcsy György - MSZMP-tag
Martonyi János - MSZMP-tag
Pintér Sándor - MSZMP-titkár
Schmitt Pál - az Országos Testnevelési és Sporthivatalnak (OTSH) alelnökeként miniszterhelyettes a Lázár-, majd a Grósz kormányban
Hoffmann Rózsa - MSZMP-tag
Mikola István - MSZMP-tag, a Hazafias Népfront alelnöke
Stumpf István - MSZMP tag, a Hazafias Népfront alelnöke
Fónagy János - MSZMP-tag
Vonza András - MSZMP-tag
Ligetvári Ferenc - MSZMP-tag
Chikán Attila - MSZMP-tag
Boros Imre - MSZMP-titkár
Turi-Kovács Béla - MSZMP-tag
Harrach Péter - MSZMP-tag
Kerényi Imre - MSZMP alapszervezeti titkár, moszkvai nagykövet
Pozsgay Imre - MSZMP KB-tag
Szűrös Mátyás - MSZMP KB-titkár
Boross Péter - MSZMP-tag
Balogh Gyula - MSZMP-tag
Csintalan Sándor - MSZMP-tag
Orbán Viktor - gimnáziumi, majd egyetemi KISZ-titkár
Varga Mihály - KISZ-titkár
Rogán Antal - KISZ-titkár
Deutsch Tamás – KISZ-titkár

Erhardt von Rheindars 2013.03.10. 15:05:27

@Ironfist: Szuper lista, a fidesz igazi neokomcsi párt :D

Erhardt von Rheindars 2013.03.10. 15:14:51

@Jancsibohóc /Bohócügyi Államtitkár/: Kár hogy a hangorgánumát a kép nem tudja visszaadni, azzal együtt elbűvölő. Jól nézzétek meg, talán az egyik legelső fidesz által tisztára mosott agy. Nincsenek kétségek, csak hit,bizalom,engedelmesség és az egyet nem értők irányába nagyfokú agresszió.

kúrórudi 2013.03.10. 15:17:34

@Elli Vízel - The Ultimate Survivor:

egy kérdés, kérlek fröcsögés nélkül válaszolj rá: igaz-e ez az állítás?

"Az alkotmánybíróság döntései mindenkire kötelezőek. Nincs kibúvó, kiskapu, ez a magyar demokrácia vastörvénye"

Lencsés István 2013.03.10. 15:28:57

@Nyekenyóka.: Úgy válaszolok ahogy akarok , szabad ország . Újat minek írjak ha a tény se jut el a sok anonim agyáig ? A tényt nem kell érvelni . A rövidítés szint alatti , ha nem változik , nem reagálok . Én nem hazudtam , ha tévedtem vagy hibáztam , bevallottam .

@kúrórudi: Ha az alapdolgok meglesznek ( Mondatkezdés nagybetű , pontos idézés ) akkor válaszolni fogok . Nem szoktam fröcsögni .

Lencsés István 2013.03.10. 15:29:43

@bgp: A hazugságot akárhogy forgatod az hazugság marad .

kúrórudi 2013.03.10. 15:30:09

@Lencsés István:

Egy kérdés: igaz-e a lenti állítás?

"Az alkotmánybíróság döntései mindenkire kötelezőek. Nincs kibúvó, kiskapu, ez a magyar demokrácia vastörvénye"

peterd127 2013.03.10. 15:31:09

@Ironfist: ez egy elég gyermegded baller érv
kitalálhatnátok már egy jobbat is ;)

sam poppat 2013.03.10. 15:31:11

kilog a lolab,ballibakok...
:)
gyurcsanyi meg bajnai tonkreteszi az orszagot...
tapsikoltok...
ha a fidesz ezt felemlegeti,akkor megy a hiszteria,hogy "megint ez elmult nyoooc ev,unalmas..."
most az idomitott tinimajmok elkovetnek nehany torvenysertest,nem baj,tapsikoltok,mert "bezzeg 2006ban..."
kettos merce elvtarsak,mint mindog...
de nem baj,latszik a tamogatottsagotok...
parszaz felkegyelmu meg a 70 neven irogato 12 fizetett aktivista...
ez van,mentek a "tortenelem szemetdombjara"...

ciao...

Nyekenyóka · http://www.hir24.hu/elet-stilus/2014/02/19/itt-a-bizonyitek-a-netes-trollok-pszichopatak/ 2013.03.10. 15:31:29

@Lencsés István:

"Illegális pénzbehajtásból élt a nyomozó hatóságok megállapításai szerint az 1996-ban elkövetett emberölésben történt részvétele előtt Sz. Ferenc, aki a Fidesz-székház védelmére kelt március 7-én, miután több tucat tüntető vette be magát az ingatlan udvarára. A hvg.hu rendőrségi források alapján utánajárt, mi is volt az az ügy, ami miatt Sz. Ferenc több mint tíz évet ült."

hvg.hu/itthon/20130308_Illegalis_penzbehajto_gyilkossag_szferenc

De maradj csak a saját búra alatti elvarázsolt világodban, ha úgy jobb.

peterd127 2013.03.10. 15:32:04

@Erhardt von Rheindars: azt se tudod miiről beszélsz, igaz?:D

kúrórudi 2013.03.10. 15:32:26

@Lencsés István:

Csak jelzem, hogy a pont előtt és a vessző előtt nem kell szóköz (ha már mástól pontos írást vársz el, te is tartsd be). Így csak magadat égeted...

Várom a válaszodat!

peterd127 2013.03.10. 15:33:20

@peterd127: ha valaki párttag volt ,még nem jelenti azt hogy az elveivel is egyetértett
ehhez nem kell sok ész hogy belássátok

2llkedő 2013.03.10. 15:33:28

@Lencsés István: "A tényt nem kell érvelni "

De mi a tény?

Tény, hogy hüje vagy!

Nap Pali 2013.03.10. 15:35:39

ok ok fidesbűnözés... megalakult a fidesnyúgend...

én kispénzű nyugger vagyok csatlakoznék az fideSS gárdához/munkásőrséghez !
én 1956-ban is védtem már a pártházat !

csak anyni kérdésem lenne:
a sósavat nekem kell venni/vinni
vagy a párt (dr. kuba tov et,) biztosíttya?

Lencsés István 2013.03.10. 15:35:51

@Nyekenyóka.: A link nem tény .

@kúrórudi: Kettős pont után nagy betűnek kellene lennie .... Idézni sajnos továbbra sem tudsz , így válasz sem lesz . Én direkt írok így . Nem nagyon érdekel a véleményed .

peterd127 2013.03.10. 15:36:11

@peterd127: eme mszmp tagokból állt össze aztán az első antikomcsi-liberális párt, a fidesz

Jancsibohóc /Bohócügyi Államtitkár/ · http://www.vanditdigital.com/ 2013.03.10. 15:37:06

@sam poppat: hol tapsikolt a blogon itt bárki amikor fletóék tönkrevágták az országot? Másolj már ide egy tapsikolást. Kíváncsian várom. Addig is, hogy lenyugodj naridroid: i.imgur.com/QsxQOmp.png

Lencsés István 2013.03.10. 15:37:12

@félázsiai 2llkedő: Ha idézel , pontosan tedd , köszönöm szépen . :) Az a hülye aki mondja .

peterd127 2013.03.10. 15:38:17

@Nap Pali: kurva kiváltságos vagy cuncikám hogy nem diktatúrában kell élned

kúrórudi 2013.03.10. 15:38:55

@Lencsés István:

"Kettős pont után nagy betűnek kellene lennie"

Tévedsz, kettős pont után nem új mondat, hanem új mondatrész kezdődik. Nézz utána.

"Én direkt írok így ."

én meg direkt így. te megteheted, én nem?

és még mindig NEM válaszoltál. az idézet pedig pontos volt. keress rá.

válasz helyett mellébeszélsz te is... de nem baj, csak magadat égeted vele, hogy egy egyszerű kérdesre se megy a válasz..

peterd127 2013.03.10. 15:39:04

@peterd127: gyakorlatilag az első szdsz

kúrórudi 2013.03.10. 15:40:37

@Lencsés István:

Igaz-e az állítás?

"Az alkotmánybíróság döntései mindenkire kötelezőek. Nincs kibúvó, kiskapu, ez a magyar demokrácia vastörvénye"

Nap Pali 2013.03.10. 15:42:46

@peterd127: előre ! hajrá fides !

jajrá mogyorók ! jajrá fides !

éjjen a párt ! éjjen rák, illetve dr.O. viktor, dr.S. Lajos, dr. P.Sándor, dr. L.János, dr. K. Lajos pajtások (bűnszervezetvezető, mafiafőnökség) !

Lencsés István 2013.03.10. 15:43:50

@kúrórudi: Kétszer szóltam hogy tanulj meg idézni , nem ment így utoljára reagálok . Volt magyar tanáromnak jobban hiszek mint egy anonimnak . Anonimnak nincs annyi joga mint egy nem anonimnak . Idézni így kell ( Segítek ) " .... idézett szöveg .... " Ha az idézett szöveg előtt vagy után már nem írt semmit vagy nem mondott semmit az illető akitől idézel , akkor nem kellenek a pontok . Aki ezeket az alapdolgokat nem tudja annak nem is fogok SOHA a témában válaszolni , keveseknek mennek az alapdolgok azokkal lehet is értelmesen beszélni .Az anonimok többsége ) nem véletlenül azok .... ) viszont ilyesmire nem képesek , ezért nem is emberek , csak emberszerű lények . Ismét ismétlés a tudás anyja hogy nem érdekel sem a te sem más anonim véleménye .

2llkedő 2013.03.10. 15:45:09

@Lencsés István: Kicsi egybites bogaram!
Én tanultam Skiccplagi bá-tól, úgyhogy nézz utána, hogy mit írtál és mit másoltam be.

kúrórudi 2013.03.10. 15:45:25

Azidézet forrása:
www.orbanviktor.hu

orbanviktor.hu/interju/kuzdeni_akkor_kell_ha_van_ertelme

"Magyarország olyan ország, ahol az Alkotmánybíróság döntései mindenkire kötelezőek. Nincs kibúvó, kiskapu, ez a magyar demokrácia egyik vastörvénye."

Erhardt von Rheindars 2013.03.10. 15:45:54

@peterd127: "azt se tudod miiről beszélsz, igaz?:D"

Mire gondolsz? :D

Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye) 2013.03.10. 15:46:38

Gyerekek, tényleg tök jó dolog ez a szűrő gomb:)! Most kezdem érteni, miről beszélt eddig Ironfist, hogy micsoda megkönnyebbülés, hogy nem kell lavíroznom a sok önismétlő és/vagy sértődős-kötözködős és/vagy a mocsokódáson kívül semmit, egyetlen normális összetett mondatot írni nem képes anonimok és nemanonimok között:)!

kúrórudi 2013.03.10. 15:46:38

@Lencsés István:

"Kétszer szóltam hogy tanulj meg idézni"

pontosan idéztem...linkeltem is. várom a bocsánat kérésedet! de ha nem lesz, az se baj, így is mindenki rajtad nevet úgy beégtél:))

Lencsés István 2013.03.10. 15:47:02

@félázsiai 2llkedő: Nem vagyok egybites , és a bogarad sem . Egy bogár nem tud internetezni . Ő egy nem létező ember : " .... Skiccplagi bá .... " .

Jancsibohóc /Bohócügyi Államtitkár/ · http://www.vanditdigital.com/ 2013.03.10. 15:47:16

@Nyekenyóka.: lencsilány arckönyves profilja sokmindent elárul. Elég ránézni a fejére. :D

kúrórudi 2013.03.10. 15:47:57

@Lencsés István:

te rettenetesen számalmas vagy az van

2llkedő 2013.03.10. 15:49:06

@Lencsés István: Fárasztó egy együgyű vagy! No pá!

Lencsés István 2013.03.10. 15:49:15

@Nyekenyóka.: Az a hülye aki mondja . ( Ezt sem először írom , általánosban is csak mindent kétszer mondanak el .... ) Az alapdolgok kérése , meg a névvel történő írás az nem trollkodás .

kúrórudi 2013.03.10. 15:49:20

@Lencsés István:

"...Magyarország olyan ország, ahol az Alkotmánybíróság döntései mindenkire kötelezőek. Nincs kibúvó, kiskapu, ez a magyar demokrácia egyik vastörvénye..."

Forrás:
www.orbanviktor.hu

2llkedő 2013.03.10. 15:50:48

@Lencsés István: "a névvel történő írás"

Milyen névvel, Te tökkelütött?

Rajtad és a klaviatúrádon kívül ki tudja, hogy Te ki vagy?

Lencsés István 2013.03.10. 15:51:42

@félázsiai 2llkedő: Ennyi , ha az alapdolog nem megy , megy a kihátrálás . :) Ez is egy anonimra jellemző dolog . :)

2llkedő 2013.03.10. 15:53:47

@Lencsés István: Az én becsületes nevem: félázsiai 2llkedő. Ez szerepel az anyakönyvi kivonatomban. Ha nem hiszed, nézz utána!

kúrórudi 2013.03.10. 15:54:05

@Lencsés István:

Na mi van, már nem megy a válasz most hogy beégtél?

Muzsikok közt 2013.03.10. 15:54:17

@kúrórudi: "Magyarország olyan ország, ahol az Alkotmánybíróság döntései mindenkire kötelezőek. Nincs kibúvó, kiskapu, ez a magyar demokrácia egyik vastörvénye."

- Ami kimaradt, hogy az Alkotmány meg az alkotmánybíróságra nézve kötelező, ez a demokrácia vastörvénye. Meg hogy a parlament hatalma az AB felett áll ez is vastörvény.

Jani haverja · http://alfa-kontakt.info/ 2013.03.10. 15:54:32

@peterd127: Miért kell jobb érv: Kiderül, hogy a Fidesz kommunistább az MSZP-nél, pedig az MSZP elég magasra tette a mércét, de a Fidesznek ezt is sikerült űberelni.

kúrórudi 2013.03.10. 15:55:15

@félázsiai 2llkedő:

Gazdasági/politikai szakemberrel állunk szemben.

Lencsés István - festő, mázoló

Cím: 8000 Székesfehérvár, Cserepes köz 7
Telefon:
(22) 322 419

2llkedő 2013.03.10. 15:55:16

@Jani haverja: Mindig mondták, hogy ők mindent jobban tudnak.

2llkedő 2013.03.10. 15:55:55

@kúrórudi: Fénykép? Természetesen közjegyzővel hitelesítve!

Lencsés István 2013.03.10. 15:56:04

@félázsiai 2llkedő: Visszatértél ? :) Nem ez a neved , mert ilyen nem létezik .

Jani haverja · http://alfa-kontakt.info/ 2013.03.10. 15:57:11

@sam poppat: Hát ha valahol kilóg a lóláb, az nálatok van :)

sam poppat 0 bejegyzést írt és 233 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.
2013.02.08. óta tag.

Ki is akkor a fizetett bérkommentelő???

kúrórudi 2013.03.10. 15:57:30

@Zuckerbrot:

"Nincs kibúvó, kiskapu, ez a magyar demokrácia egyik vastörvénye."

orbán most pont kispapuzik, trükközik.... bárhogy magyarázod mert orbán/kubatov/szijjártó betanított rá, attól ez még így van....

kettős mérce....

kúrórudi 2013.03.10. 15:58:36

"...Magyarország olyan ország, ahol az Alkotmánybíróság döntései mindenkire kötelezőek. Nincs kibúvó, kiskapu, ez a magyar demokrácia egyik vastörvénye..."

Forrás:
www.orbanviktor.hu

cellular 2013.03.10. 15:59:21

Azt nem lehet valahogy megoldani, hogy adott kommentelő szűrése esetén a kommentelő hozzászólásaira adott válaszok se jelenjenek meg?

Jani haverja · http://alfa-kontakt.info/ 2013.03.10. 15:59:57

@peterd127: Ez tényleg így van. Ezzel be is bizonyítottad azt, hogy a Fidesz vezérkarból azok, akik szerepelnek a listán, azok nem kommunista eszmékkel megtévesztett rendes emberek, hanem elvtelen rohadékok, akik akkor is anyagi előnyökért forgatták a a köpönyegüket.

Én is így gondolom :)

Muzsikok közt 2013.03.10. 16:00:57

@kúrórudi: Orbán nem kiskapuzik, akkor szerinted a parlament kiskapuzik. Csak ő megteheti. Ha eltörli az AB-t akkor is demokrata marad.

Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye) 2013.03.10. 16:02:14

@Jancsibohóc /Bohócügyi Államtitkár/:
Bocs, egy pillanatra majdnem komolyan vettem a megjegyzésed, de úgy látom, csak nem akarod, hogy elszakítva érezzem magam ettől a sok kedves, megértő, abszolút a tényekhez ragaszkodó és mindig választékosan, mocskolódás, gyűlölködés és terelés nélkül beszélő/kommentelő embertől:)...

2llkedő 2013.03.10. 16:02:41

@Lencsés István: "Nem ez a neved , mert ilyen nem létezik ."

De ez a nevem! Ha nem hiszed, nézz utána.

kúrórudi 2013.03.10. 16:04:41

@Zuckerbrot:

ez az ami nem így van... a 2/3 nem egyenlő azzal h lebonthatja a demokráciát! ő az 1/3 kormánya is... és a demokrácia adta neki a felhatalmazást... ezért a demokratikus alap játékszabályokat (akár íratlan szokásjogokról is legyen szó) nem rúghatja fel...

kúrórudi 2013.03.10. 16:07:09

@Lencsés István:

Várom a bocsánatkérést és a válaszodat, miután be is linkeltem eredeti forrásból az idézetemet! a lehető legautentikusabb forrásból, orbán hivatalos oldaláról.

Lencsés István 2013.03.10. 16:07:20

@félázsiai 2llkedő: Nem tudsz olvasni , már írtam hogy nem így kell idézni . Sajnálom , ha ez nem változik , többet nem reagálok . Nem kell utánéznem , mert tudom hogy nem ez a neved , és ennyi . :) ;)

Jancsibohóc /Bohócügyi Államtitkár/ · http://www.vanditdigital.com/ 2013.03.10. 16:08:01

@Rufus78: régi motoros vagyok itt, nem kell félni nem bánt a bácsi. :) Egy újabb ajándék a megbékélés jegyében: i.imgur.com/DQqsQcY.png

kúrórudi 2013.03.10. 16:10:13

@Lencsés István:

"...Magyarország olyan ország, ahol az Alkotmánybíróság döntései mindenkire kötelezőek. Nincs kibúvó, kiskapu, ez a magyar demokrácia egyik vastörvénye..."

Forrás:
www.orbanviktor.hu

Még mindig nem válaszoltál, csak mellébeszélsz!

2llkedő 2013.03.10. 16:12:08

@Zuckerbrot:
"""""""Az erős állam átlátható és egyúttal felelős. A társadalom általános bizalomvesztéséhez az
elmúlt években nagy mértékben hozzájárult az állam és a közszféra minden szegmensét behálózó korrupció és nepotizmus . Tűrhetetlen, hogy az állam javaira úgy tekintsenek, mint politikai zsákmányszerzés tárgyára . Elfogadhatatlan, hogy a közjavakkal törvénytelenül és erkölcstelenül sáfárkodók az államot mint magánvállalkozást kezeljék. Fontos, hogy a társadalom tagjai felelős és megbízható partnerként tekintsenek az államra . Mára a közhatalom működése alapjaiban nélkülözi a kiszámíthatóságot és a stabilitást . A szétzilált és leépített közigazgatás nemcsak a mindennapi lét kerékköt ője, de a gazdasági fellendülés akadálya is, ma mind a piaci szerepl őknek, mind az állampolgároknak csak terhet jelent, nem segítséget. Újra kell építeni az államot, ebben kulcsszerepe van a szaktudás és elhivatottság érvényre juttatásának és annak, hogy visszaadjuk a közigazgatá s
rangját. Csak így teremthető meg az erős és hatékony állam, amely a társadalom bizalmából képes újra megerősíteni a demokrácia alapintézményeit és a jogállamiság értékrendjét.""""""

2llkedő 2013.03.10. 16:13:21

@Lencsés István: "Nem kell utánéznem , mert tudom hogy nem ez a neved "

Tény, hogy ez a nevem.

Muzsikok közt 2013.03.10. 16:13:29

@kúrórudi: Ahány demokrácia annyiféle. Abban közösek hogy a többség mondja meg milyen legyen.

Ha a demokraták demokráciáját akarták volna a zemberek még ma is a tsz-elnökök uralkodnának.

2llkedő 2013.03.10. 16:14:37

@Zuckerbrot: "hogy a többség mondja meg milyen legyen."

Milyen többség? Parlamenti, vagy az emberek töbsége?

Muzsikok közt 2013.03.10. 16:16:23

@félázsiai 2llkedő: 'A társadalom általános bizalomvesztéséhez az
elmúlt években nagy mértékben hozzájárult az állam és a közszféra minden szegmensét behálózó korrupció és nepotizmus .'

- Nincs általános bizalomvesztés, ellenben a kormánypárt - emlékeim szerint példa nélkül - 79 hónapja vezeti a közvéleménykutatásokat.

- A többi mint valami brosúraszöveg, gigabullshit

kúrórudi 2013.03.10. 16:19:11

@Lencsés István:

"többet nem reagálok"

mert nem tudsz...

nem lep meg a viselkedésed.... az összes fideszseggnyaló troll pont így viselkedik... mellébeszél..fröcsög... konkrét kérdések elő kitér majd amikor már nem tud mit tenni a tények ellen lelép....

szánalmas vagy

Jani haverja · http://alfa-kontakt.info/ 2013.03.10. 16:19:40

@Zuckerbrot: A közvéleménykutatásokat MESSZE NEM a kormánypárt vezeti!!! Az összes közvéleménykutatásban messze a legtöbben azok vannak, akik mindegyik jelenlegi pártot elutasítják!!! Jó lenne a tényekhez ragaszkodni!

2llkedő 2013.03.10. 16:20:08

@Zuckerbrot:"- Nincs általános bizalomvesztés, ellenben a kormánypárt - emlékeim szerint példa nélkül - 79 hónapja vezeti a közvéleménykutatásokat."

Mihez képest? A Vasedényhez?

kúrórudi 2013.03.10. 16:20:16

@Zuckerbrot:

érdekes 2006-2010 között mintha szerintetek nem lett volna joga a parlamenti többségnek megmondani h mi legyen...

kúrórudi 2013.03.10. 16:21:22

@Zuckerbrot:

példa nélküli módon évek óta a bozonytalanok vezetik a közvéleménykutatásokat....

2llkedő 2013.03.10. 16:24:42

@Zuckerbrot: Akkor ugye a parlamenti többségé a felelősség is? Nem az EU-é, nem a ballibsi propagandáé, hanem egyedül az ővék. 2/3-os többséggel nem lehet másokra mutogatni!

Nyekenyóka · http://www.hir24.hu/elet-stilus/2014/02/19/itt-a-bizonyitek-a-netes-trollok-pszichopatak/ 2013.03.10. 16:28:37

@kúrórudi:

Jól látszik, hogy akik a Fideszből kiábrándultak egyik párt sem nyerte meg őket.

Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye) 2013.03.10. 16:29:07

@Jani haverja:
Tényszerűen a választásokat még mindig a biztos pártválasztók, a szavazók legtöbbje által választott párt nyeri. Úgyhogy igazságod vagyon, ja, csak a Leszarom Párt nem fog kormányt alakítani... és bár a Fidesznek úgy tűnhet, még rendes többsége sincs, éppen tegnap matekoztam össze, hogy ilyen pártpreferenciák mellett hogyan lesz a Fidesznek újabb kétharmada.

"Ha jól értem a választási rendszert, ha kerületekben a Fidesz akár csak 35-40%-ot kap, a többiek meg összesen 60-65%-ot, akkor ott az +1 Fideszes körzet automatikusan. Ilyen módszerrel bőven elhozhatják a választókerületek, egyéni jelöltek 90%-át, (az a képviselői helyek 45%-a), meg listán viszik a közvélemény-kutatások másik 42%-át, ami még 21% képviselői hely. Az meg pont 66%."

angyali értékrend 2013.03.10. 16:31:12

kosa lali hazudozik es nem engedi megnezni az allitolagos karokat:
www.youtube.com/watch?v=toD3F02loyI

CSENDES 2013.03.10. 16:35:56

@Lencsés István: Légy szíves, ezt a Schmitt Palinak is írd meg, és a Semjén Zsoltinak is tanácsold!

Jani haverja · http://alfa-kontakt.info/ 2013.03.10. 16:36:46

@kúrórudi: Ők is felszámolták volna a demokratikus intézményeket, és megváltoztatták volna kényük-kedvük szerint az Alkotmányt???

Nem emlékszem ilyesmire, pedig akkor még Magyarországon éltem.

Ettől függetlenül azok is alávaló rohadékok voltak, de ez nem mentesíti a Fideszt, és főleg nem ad a Fidesznek felhatalmazást arra, hogy még alábbvaló rohadékok legyenek.

Jani haverja · http://alfa-kontakt.info/ 2013.03.10. 16:38:50

@Rufus78: Tudom, ezért változtatták meg a választási törvényt. Nem hülyék ők, csak szemétládák. Lényeges különbség!

Muzsikok közt 2013.03.10. 16:42:20

@kúrórudi: Azt mégis megmondta. Jól is jártunk vele..:)

Muzsikok közt 2013.03.10. 16:45:10

@félázsiai 2llkedő: Nem, valóban övék a felelősség. És úgy néz ki a köv. választás is.

CSENDES 2013.03.10. 16:45:16

@angyali értékrend: Gondolom teljes épületfelújítást (renoválást) kívánnak végrehajtani. De, amint láttam volt ott néhány felvételt készítő, aminek lehet bizonyító ereje egy eljárásban, s a biztosítási csalás is megáll majd. Úgyis szeretik őket a különadós partnereik (bankok, biztosítók)

Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye) 2013.03.10. 16:46:37

@Jani haverja:
Te tudod, én tudom, meg még jó páran tudják, hiszen egyszerű matek... csak valahogy bizonyos ellenzékieknek nem akar ez eljutni a tudatáig: Pedig (tényleg olyan jó ez a mondat, hogy legszívesebben mottómnak választanám!) "Van, amiről az emberek egy része nem akar tudni, de attól még tény marad."

Jani haverja · http://alfa-kontakt.info/ 2013.03.10. 16:54:18

@Rufus78: Ha az összes többi pártba egy icipici normalitás szorulna, akkor összefognának egy hasonló programmal:

Mi most közösen indítunk jelöltet, minden választókörzetben csak egyet, közös megállapodás alapján. Ha meglenne a 2/3-os parlamenti többség (simán meglenne, még 4/5-ös is a jelen választási rendszerben), az új kormány csak fél évig maradna hatalmon. Ez alatt visszaállítaná a választási törvényt, az Alkotmányt, meg úgy általában a többi jogállami szükségességet. Majd fél év múlva ez a kormány lemondana (az összes képviselővel garantáltatni kell, hogy fél év múlva lemond, ha nem, akkor komoly anyagi biztosítéka veszik), és meg lehetne tartani egy tisztességes parlamenti választást.

De hát a jelenlegi magyar parlamenti és parlamenten kívül pártoktól ilyen összefogás elképzelhetetlen lenne :(

Butuska 2013.03.10. 16:56:19

Ez a lencsés télleg olyan, mint az agresszív kismalac, aki, amikor leesik a bicajról azt mondja a röhögő nyuszinak, hogy ő nem leesett, hanem így szál le róla.

Amúgy is érdekes bejegyzései vannak lencsésnek, pl szerinte nem a gdp a fontos, hanem hogy erős legyen a forint. Na ez sem jött be az elmúlt 3 év fidesz kormányzásnak köszönhetően, jelenleg ~300,-HUF=1,-€. Három éve még olyan 265-270 volt, azért ez nem kicsit gyengülés...

2llkedő 2013.03.10. 16:59:06

@Zuckerbrot: "Nem, valóban övék a felelősség."

Mikor hallottad ezt tőlük? Mondjuk a recesszió kapcsán, az elmaradt egymillió munkahely, stb. kapcsán?

Butuska 2013.03.10. 17:07:27

Ez is tetszik:

"Lencsés István 2013.03.02 09:11:39
A gazdaság helyzete 2010 óta javul , és ezek után is fog ."

Bezony... kár, hogy az adatok mást mondanak, íme a grafikon: www.vg.hu/lapokkepek/cikkek/34000/34044_gdpvaltozas.png és a teljes cikk, friss, ropogós: www.vg.hu/gazdasag/makrogazdasag/megerositettek-hanyatlik-a-magyar-gazdasag-399361

Jani haverja · http://alfa-kontakt.info/ 2013.03.10. 17:07:31

@félázsiai 2llkedő: Meg amikor arról hoznak jogszabályt, hogy ha Magyarországot megbünteti az EU, vagy más szervezet, akkor adót emelhetnek ennek a finanszírozására. Az eszükbe se jutott, hogy a saját havi bérükről, meg egyéb juttatásaikról kéne először lemondani, ha olyan dolgot szavaznak meg, ami miatt megbünteti Magyarországot az EU.

Hol itt a felelősség? Ja persze, Magyarország a következmények nélküli ország, az is volt, és most is az.

Muzsikok közt 2013.03.10. 17:11:37

@Jani haverja: Bezzeg az Mszp. Nem is tudom nem őmiattuk vagyunk túlzottdeficit elj. alatt az EUba lépés óta?

Matolcsy azzal kezdte hogy a jegybanki első napján 25%-ka csökkentette a bónuszukat az MNBseknek (milliárdos nagyságrend évente).

Erhardt von Rheindars 2013.03.10. 17:20:40

@Zuckerbrot: valamint feltornászta a forintot 292ről 300ra. Ez is teljesítmény :D

Lencsés István 2013.03.10. 17:20:42

@CSENDES: Ilyen nem létezik hogy " .... Schmitt Pali , meg ilyen se hogy " .... Semjén Zsolti .... " .

kúrórudi 2013.03.10. 17:23:21

@Nyekenyóka.:

"Jól látszik, hogy akik a Fideszből kiábrándultak egyik párt sem nyerte meg őket."

ez igaz - nem is írtam az ellenkezőjét - de ez szintén nem igazolja azt az orbáni hozzáállást miszerint bármit is megtehetnek és az ország többsége úgyis azt akarja....

Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye) 2013.03.10. 17:33:12

@Zuckerbrot:
És? Az itt kommentelők jelentős részének gondolod újdonságot mondtál azzal, hogy az MSZP elbaszta? Mit gondolsz, miért tépik a szájukat sokan, hogy az ellenzéki összefogás legnagyobb gátja az, hogy az MSZP ugyanazokat az arcokat, a "dinókat" akarja mindenfajta szelektálás vagy háttérmunka nélkül a hatalomba tolni, akikről már nem egyszer bebizonyosodott, hogy a saját párthatalmi érdekeik mindennél előbbre valóak számukra? Azokat, akik egy nehéz, de szükséges reformokra készülő Gyurcsányt is képesek voltak a Fidesz elé dobni koncnak, csak mert elkezdte megvakargatni a számolatlanul és követhetetlen indokokra felvett költségtérítéseiket (mert "A" beszédet bizony nem csak úgy kiszivárgott...).

Igaz, ezért a hozzáállásomért pont tegnap lettem leorbánszekértolójázva, egy kategóriába tevődve a savasbácsival, de hát valamit valamiért, ugye:(...

kúrórudi 2013.03.10. 17:37:16

@Zuckerbrot:

"Matolcsy azzal kezdte hogy a jegybanki első napján 25%-ka csökkentette a bónuszukat az MNBseknek (milliárdos nagyságrend évente)."

aprópénz... és kell vmi ami el lehet terelni a figyelmet arról a tipikus fidesz demokratikus lépésről miszerint matolcsy mint gazdasági miniszter az utolsó napján módosította az mnb alapító okiratot és megnövelte az mnb elnök azaz matolcsy jogköreit...és persze lesz 1-2 új főigazgató is...csak h mégtöbb pártfunkci kerülhessen a jegybankba... (igy már a bérfizetés csökkenés sem lesz igaz)

de te csak tapsikolj nyugodtan...könnyű téged beetetni látom:)

kúrórudi 2013.03.10. 17:38:35

@Lencsés István:

Még mindig NEM válaszoltál!

Egyre égőbb amit művelsz...,

Jani haverja · http://alfa-kontakt.info/ 2013.03.10. 17:40:03

@Zuckerbrot: Az, hogy az MSZP rohadékokból áll, az nem hatalmazza fel a Fideszt, hogy még nagyobb rohadékok legyenek!!!

Leírtam már párszor, többek között neked is!

Butuska 2013.03.10. 17:42:03

@kúrórudi: Elvonta a bónusz pénz 25%-át, ezzel spórolni látszik, mivel a fizetését az új embereinek másik zsebből fizeti :) Arra azért kíváncsi lennék, hogy ha tényleg vitt szakácsot is, annak mennyi a fizuja, és a munkaszerződésében mi a munkaköri leírása. Jut eszembe, a környéken nincs sehol étterem? :O

kúrórudi 2013.03.10. 17:42:20

@Lencsés István:

Erre valamitől még mindig kerülöd a választ. Nos igaz-e?

"...Magyarország olyan ország, ahol az Alkotmánybíróság döntései mindenkire kötelezőek. Nincs kibúvó, kiskapu, ez a magyar demokrácia egyik vastörvénye..."

Forrás:
www.orbanviktor.hu

kúrórudi 2013.03.10. 18:05:18

@Lencsés István:

Így hazudik egy Fidesz fenéknyaló.

"Ha az alapdolgok meglesznek ( Mondatkezdés nagybetű , pontos idézés ) akkor válaszolni fogok . Nem szoktam fröcsögni ."

Saját ígéretét sem tartja be. Pedig még forráslinket is adtam, a Orbán hivatalos lapját.

Válasz nincs.

Ilyen puha vagy?

Muzsikok közt 2013.03.10. 18:32:25

@Rufus78: Dehogy gátja. Aki azt gondolja hogy nem fognak összenőni az hülye. Egyszerüen nekik minnél később annál többet felejtenek el nekik, ez az érdekük.

Jani haverja · http://alfa-kontakt.info/ 2013.03.10. 18:37:27

@Zuckerbrot:
"Egyszerüen nekik minnél később annál többet felejtenek el nekik, ez az érdekük."

Ez viszont a Fidesz érdeke is volt-van-lesz.

Magyarországon ugyanis csak mocskos kommunista pártok vannak, ezekből lehet választani, mert úgy látszik, erre van igény sajnos :(

Muzsikok közt 2013.03.10. 18:40:03

@Jani haverja: Magyarországon ugyanis csak mocskos kommunista pártok vannak, ezekből lehet választani, mert úgy látszik, erre van igény sajnos :(

Ami persze ordas hülyeség és az mszp terjeszti 2010 óta, de nem lett tőle sikeres...:)))

kúrórudi 2013.03.10. 18:46:19

@Zuckerbrot:

pedig ez így van... csak balos párt van egymást előzik balról az ígéretekben és hülyeségekben....

Jani haverja · http://alfa-kontakt.info/ 2013.03.10. 18:54:31

@Zuckerbrot: Ezt is az MSZP terjeszti ugye? Ha igen, akkor cáfold meg!

Kövér László - MSZMP tag, a Központi Bizottsághoz tartozó társadalompolitikai intézet munkatársa, és a Magyarországi Ifjúsági Szervezetek Országos Tanácsa (MISZOT) alelnöke
Járai Zsigmond - MSZMP-tag
Matolcsy György - MSZMP-tag
Martonyi János - MSZMP-tag
Pintér Sándor - MSZMP-titkár
Schmitt Pál - az Országos Testnevelési és Sporthivatalnak (OTSH) alelnökeként miniszterhelyettes a Lázár-, majd a Grósz kormányban
Hoffmann Rózsa - MSZMP-tag
Mikola István - MSZMP-tag, a Hazafias Népfront alelnöke
Stumpf István - MSZMP tag, a Hazafias Népfront alelnöke
Fónagy János - MSZMP-tag
Vonza András - MSZMP-tag
Ligetvári Ferenc - MSZMP-tag
Chikán Attila - MSZMP-tag
Boros Imre - MSZMP-titkár
Turi-Kovács Béla - MSZMP-tag
Harrach Péter - MSZMP-tag
Kerényi Imre - MSZMP alapszervezeti titkár, moszkvai nagykövet
Pozsgay Imre - MSZMP KB-tag
Szűrös Mátyás - MSZMP KB-titkár
Boross Péter - MSZMP-tag
Balogh Gyula - MSZMP-tag
Csintalan Sándor - MSZMP-tag
Orbán Viktor - gimnáziumi, majd egyetemi KISZ-titkár
Varga Mihály - KISZ-titkár
Rogán Antal - KISZ-titkár
Deutsch Tamás – KISZ-titkár

A Fidesz vezérkarában lassanként több a kommunista, mint az MSZP-ben.

Meg a kommunista Rohadék Pozsgay írja az új antikommunista Alaptörvényt???

Röhejes.

kúrórudi 2013.03.10. 18:58:31

@Jani haverja:

a komcsizásuk is pont olyan mint minden hazugságuk / kettős mércéjük.... lásd 2008 vs. tandíj lásd alkotmánybíróság kötelező döntése vs. jelenlegi hozzáállásuk....

minden másnál hazugabb kártékonyabb banda.. el kell kergetni őket!

Muzsikok közt 2013.03.10. 19:03:34

@Jani haverja: 1.@kúrórudi: ismerem a listát vagy igaz vagy nem. Mi az hogy cáfold meg? Ez nem a népbíróság elvtársam, hogy mondod azt van...:DDD

2. nem igazán tennék egyenlőségjelet az mszmp-tag meg a gimnáziumi kisz titkár és a KB tag közé. Ez valóban röhejes mosakodás a büdöslábú kommeréktől.

3. Az tény hogy a magyar közönség inkább balos de ez nem baj. Nyugodtan legyen valaki népvidámító balos terézanya csak ne a jövő rovására, mint Kádár, Horn, Gyurcsány, Megyó.

kúrórudi 2013.03.10. 19:10:43

@Zuckerbrot:

látom a komcsizós fröcsögést betanultad.... vagy az 1 bites agyaddal ez pont megy magadtól is?

Jani haverja · http://alfa-kontakt.info/ 2013.03.10. 19:13:37

@Zuckerbrot: Ha meg lehetett volna cáfolni, az érintettek már rég megtették volna, nagyon sok médiumban kering ugyanis ez a lista. Ha meg tudták volna cáfolni, akkor hatalmas nagy erkölcsi fölényük keletkezett volna. De nem tudták megcáfolni, mert igaz. Nem tudom, hogy hány éves vagy, de én a jó részüket a rendszerváltás előttről ismerem a TV-ből, mint az MSZMP prominens személyiségeit, úgyhogy hidd el, igaz. Ezért a listáért az érintettek SOHA nem tettek feljelentést, de még csak nem is cáfolták!!! Nem véletlenül. Kussolnak, mint szar a fűben, ugyanúgy, mint az ügynöktörvénnyel. Az sem véletlen ám!

Én egyenlőséget teszek az összes rohadék kommunista között. Aki elvből volt kommunista, az egy dilettáns barom, aki meg érdekből lépett be a pártba, vagy vállalt KISZ titkári feladatokat, az meg egy alávaló hazaáruló. Lehet választani az uraknak-hölgyeknek, ki melyik csoportba akar tartozni.

Te ezt a "nem igazán tennék egyenlőségjelet" ezt úgy írtad, mintha a zsebtolvaj, meg a betörő nem lenne ugyanolyan bűnöző, mint a fegyveres bankrabló. Mert a te írásodból ez rajzolódik ki.

A Kádár, Horn, Gyurcsány, Megyó éppen olyan alávaló kommunisták, mint a Fidesz vezérkar, semmi különbség nincs köztük. Illetve egy apróság az egyiknél: A Megyó tudomásom szerint (de nem biztos, csak így rémlik) nem volt MSZMP tag, "csak" III/II-es ügynök :)

kúrórudi 2013.03.10. 19:14:40

@Zuckerbrot:

"Nyugodtan legyen valaki népvidámító balos terézanya csak ne a jövő rovására, mint Kádár, Horn, Gyurcsány, Megyó."

- tudod ki az aki megszavazta megyó 100 napos programját?
fidesz
- tudod ki az aki a megyó 100 napos előtt mégnagyobb béremelést hajtott végre?
fidesz
- tudod ki az aki leszavazott mindent 2006-2010 között ami jó lett volna vagy szükség lett volna rá azt is?
fidesz
- tudod ki az aki leszavazta amikor bajnai megszüntette a 13. havi nyugdíjat?
fidesz
- tudod ki az aki 12 év megtakarítását a 3000 mrd nyi JÖVŐBELI nyugdíjból 1700 mrdot felélt?
fidesz

szerintem neked fingod sincs mi történik körülötted csak benyalod a fidesz agymosást....

Jani haverja · http://alfa-kontakt.info/ 2013.03.10. 19:15:22

@Zuckerbrot: Ja, azon meg igazán jót röhögtem, hogy engem balosnak tartasz, amikor itt fröcsögöm folyamatosan tele a netet a libertarian (ha nem tudod, hogy mi az, akkor nézz utána) nézeteimmel :)

kúrórudi 2013.03.10. 19:16:27

@Zuckerbrot:

"1. ismerem a listát vagy igaz vagy nem. Mi az hogy cáfold meg? Ez nem a népbíróság elvtársam, hogy mondod azt van...:DDD

2. nem igazán tennék egyenlőségjelet az mszmp-tag meg a gimnáziumi kisz titkár és a KB tag közé. Ez valóban röhejes mosakodás a büdöslábú kommeréktől."

tudod ki az aki leszavazta az ügynök múlt nyilvánosságra hozását?
fidesz

bajnai pl. támogatja.

kúrórudi 2013.03.10. 19:19:56

@Zuckerbrot:

ja és ha már kádár... orbánék jelenleg kádárista politikát folytatnak...

Muzsikok közt 2013.03.10. 19:34:59

@Jani haverja: A blogok nem médiumok. Semmilyen médiumban nem kering ez a lista, mert annak ugye jogi következménye is lenne.

Van 2 KB tag a listádon, Szürös és Pozsgay. Csak azt kérdezném tőled hogy nekik mi közük a fideszhez?

Muzsikok közt 2013.03.10. 19:35:57

@kúrórudi: Milyen az a kádárista politika?

Muzsikok közt 2013.03.10. 19:37:56

@kúrórudi: Ellenzékből irányított a fidesz? Akkor nagyon tunak a fijugg valamit...:DD

Na akkor Bajnai nem volt ügynök. Ez mindenképpen plusz.

Jani haverja · http://alfa-kontakt.info/ 2013.03.10. 19:55:50

@Zuckerbrot: Papcsák mégis beperelte az egyik blogot, pedig az csak azt állította, hogy népnyúzó. Ez értelemszerűen nem volt alkalmas semmire, mert ez egy vélemény.

Viszont az, hogy ha valakiről azt állítják, hogy MSZMP tag volt, az nem vélemény, hanem tény, és azt az illetőt jogosan lehetne perelni, ha valótlan, és kompromittáló tényt állít. Ezt egészen biztos, hogy meg is tennék ezek a fideszesek, de nem tudják megtenni, mert a lista valós tényeken alapul, nincs mit rajta perelni. Egyébként nem csak blogokon volt ez, hanem ha jól tudom újságokban, sőt asszem az ATV-ben is, ha jól emlékszem. Lehetett volna bőven perelni. De nemcsak hogy nem perelnek, még csak nem is tiltakoznak a lista ellen, nem hülyék ők, nem akarják magukat még jöbban lejáratni.

Hogy a genyaláda Pozsgaynak mi köze van a Fideszhez??? Ezt az új fideszes alaptörvényt 3 vagy négy másik emberrel ő írta!!! A NEMKOMMUNISTA alaptörvényt egy volt KB tag!!!

Ez az igazán röhejes a Fideszben, hogy már a látszatra sem adnak.

Jani haverja · http://alfa-kontakt.info/ 2013.03.10. 20:01:55

@Zuckerbrot: Közszolgáltatók állami tulajdonba vétele, államilag meghatározott árak, teljes foglalkoztatottság célkitűzése állami munkahelyekkel, Erzsébet, meg hasonló utalványok, mint régen a SZOT beutalók, stb.

Ilyen a Kádár rendszer újragondolt fideszes változata.

Jani haverja · http://alfa-kontakt.info/ 2013.03.10. 20:03:10

@Zuckerbrot: Azt is vehetjük, hogy ellenzékből irányított a Fidesz anno. Szociális népszavazás, dereng ugye?

kúrórudi 2013.03.10. 20:15:07

@Zuckerbrot:

"@kúrórudi: Milyen az a kádárista politika?"

a jellemzők:

- populizmus, folyamatos hazugság, kettős beszéd, kommunikáció (majd mi megállítjuk a gázárakat akármicsodát)
- ideológiáktól átfűtött, ellenségképpel operáló, "haldoklik a nyugat, de majd mi"
- nyugat, piac, bank, tőke ellenesség
- nyugat EU helyett kelet orientáció
- jövő felélő (lásd mnyp)
- korlátozott demokrácia, jogbiztonság (AB jogkorlátozások, jogbiztonsági problémák, azonnal hatályba lépő, visszamenőleges törvény stb.)
- pártállamiság (párthűség párton belül, állami hivatalok, intézmények totális pártosítása, médiauralom, erőből politizálás)
- korrupció (közbeszerzések)
- mindeközben valódi átalakítást, reformot kerülő (állami vízfej csökkentése helyett növelése, EÜ, nyugdíjrendszer reformálatlansága)
- centralizáció, államosítás (iskolák, kórházak államosítása, piaci szektorok tollvonással megszüntetése, megyei kormányhivatali rendszer, bürokrácia növelése csökkentés helyett)
- a társadom önállóságra, felelősségteljes döntésre nevelése helyett a segítő állam mítoszának továbbéltetése
- állam erősítése a gazdaság rovására. az EU 27 tagállamából 54%al nálunk van a 3. legmagasabb állami újraelosztás (csak a dánok, norvégok magasabbak 1-2%ponttal, még a svédeket is verjük). az eddigi 45-50% is magas volt orbánék tovább növelték. a szlovákoknál ez 35%....

soroljam még?

Jani haverja · http://alfa-kontakt.info/ 2013.03.10. 20:26:49

@kúrórudi: Nagyon szép összefoglaló, töredelmesen bevallom, erre én lusta voltam, és köszönöm, hogy megtetted helyettem.

Még egy rokonsága a Fidesznek az MSZMP-vel: A pártelnök mióta is van folyamatosan hatalmon?
Egy kis rövid intermezzót kivéve Orbán már 1990 óta pártelnök, ki is alakította a saját mini személyi kultuszát maga körül. Demokratikus pártoknál én nem tudok ilyenre példát, még a Helmut Kohl sem volt ilyen soká.

Muzsikok közt 2013.03.10. 20:39:29

@Jani haverja: Tehát hazudik az mszp amikor azt állítja hogy a fidesz saját maga alkotta az Alaptv-t a komcsikat kizárva, mert Pozsgay még csak nem is párttag, nemhogy szava lenne a fideszben.

- Pont azok a valós tények hiányoznak a listád mellől amitől ez tényszerüen komolyan vehető.

Muzsikok közt 2013.03.10. 20:50:29

@Jani haverja: Kádár nem vett állami tulajdonba semit okoska. Utalványok mindenhol vannak, teljes foglalkoztatottság mint cél szép és jó, főleg segély helyett még gazdaságilag is racionális.

Jani haverja · http://alfa-kontakt.info/ 2013.03.10. 20:57:28

@Zuckerbrot: Én nem tudom, hogy erről mit állít az MSZP, ez viszont TÉNY:
hvg.hu/itthon/20100604_alkotmany_kidolgozasa

Ez éppen egy HVG hír, de az MTI-től vette át a HVG.

Hány tényt hozzak még???

Muzsikok közt 2013.03.10. 21:01:48

@Jani haverja: Felsoroltál nekem egy listát a fideszes kommunistákról.

Ebből annyi a tény hogy Pozsgay nem fideszes. És részt vett az alk. kidolgozásában, ennek ellenére.

Jani haverja · http://alfa-kontakt.info/ 2013.03.10. 21:02:19

@Zuckerbrot: Kádár állami tulajdonba vett mindent, csak akkor még Rákosi volt a nagyfőnök, de a csapatban Kádár is ott volt.

Mutassál Erzsébet utalványhoz hasonló utalványokat légyszi mondjuk az USA-ban, Svájcban, vagy Albániában. Három teljesen különböző országot írtam, egyet is választhatsz, ha arról az egyről bebizonyítod, hogy vannak ilyen utalványok mint az Erzsébet utalvány államilag ott, akkor eltekintek a másik kettőtől.

A teljes foglalkoztatottság kommunista demagógia. A közmunka meg jóval többe kerül, mint a segély, és tetejében káros is, mert látszatmunkára neveli a közmunkást.

kúrórudi 2013.03.10. 21:03:03

@Zuckerbrot:

"Kádár nem vett állami tulajdonba semit okoska."

segítek.
kádárnál még állami tulajdonban volt szinte minden...
jani haverja meg arról írt h orbán állami kézbe vesz egy csomó mindent...

így már érted az összehasonlítást? (mintha a gazdasági ismeretek hiánya mellett erős szövegértési problémáid is lennének)....

Jani haverja · http://alfa-kontakt.info/ 2013.03.10. 21:06:09

@Zuckerbrot: Jaj, nehogymár ne legyen fideszes a Pozsgay:
webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:5x2wHLSgvGsJ:hu.wikipedia.org/wiki/Fidesz_%E2%80%93_Magyar_Polg%C3%A1ri_Sz%C3%B6vets%C3%A9g+pozsgay+imre+fidesz&cd=1&hl=hu&ct=clnk&gl=hu

Úgy linkeltem be, hogy színessel kiemelve legyen. 2003 utáni részt kell nézni. Benne van a gusztustalan Szűrös is.

Muzsikok közt 2013.03.10. 21:12:16

@kúrórudi: Igen, így már talán érted hogy hülyeséget hasonlítasz hülyeséghez. Az állami tulajdon aránya nálunk kevesebb most mint nyugat európában, legalábbis német és franciaországban.

@Jani haverja: illetve a korábban a baloldalhoz kötődő közszereplők megnyerésével (Pozsgay Imre, Szűrös Mátyás) igyekezett bővíteni bázisát.

- Ezt gondoltad? Szedd már össze magad.

Nap Pali 2013.03.10. 21:16:20

na mi van libsikéim!

sírtok ríttok nyígtok ! mi?!?

xar mi? pártunk és kormányunk a népből toborzott őrséggel
az uccsó csapást is rátok méri... ja és a gaz imperialistákra!
jaaa meg a bankokra, meg a multikra! na coclibsik! most 8év kuss lesz nektek ! szopóág!

végső győzelmet aratott a nemzeti ormány !

9mmPara 2013.03.10. 21:16:50

@Zuckerbrot: A valódi teljes foglalkoztatottság még egy ősszocialista tervgazdaságban is botrányos ötlet kellene, hogy legyen. Egy olyan országban pedig, amelyikben csak kicsit is szabadon akarják hagyni az egyéni vállalkozó szellemet, végképp gyilkos idea. Kezelhetetlenül merev munkaerőpiacot eredményez.
Arról lehet elmélkedni, hogy mekkora a munkanélküliség optimális mértéke, de, kell, hogy legyen érezhető mennyiségű szabad munkaerő egy gazdaságban.

Muzsikok közt 2013.03.10. 21:18:34

@Jani haverja: Politikai pályafutása

1951 – 1956 [MDP]? tagja
1956 – 1989 [MSZMP]? tagja
1978 – moszkvai nagykövet
1978 – [Központi Bizottság]? tagja, majd 1983 – 1989 KB titkára
1985 – 1989 a Külügyi Bizottság elnöke
1989 – az Országgyűlés elnökévé választották
1989. november 3. – 1990. május 1. ideiglenes Köztársasági Elnök
1989-ben belépett az MSZMP utódpártjába, az MSZP-be
1990 – 2002 országgyűlési képviselő (MSZP)
2002 – kilép az MSZP-ből, és az [Új Baloldal]? színeiben indul, de nem érnek el eredményt.
2003-ban kilép az Új Baloldaltól, és 2005-ig az [SZDP]?-ben politizál
2006-ban Kistarcsa [polgármester]?i székéért indul, de veszít

Itt van Szürös karrierje, kihúzhatod a listádról..:) politikapedia.hu/szuros-matyas

Jani haverja · http://alfa-kontakt.info/ 2013.03.10. 21:18:49

@Zuckerbrot: Ezt gondoltam. Egyébként meg fizetett tanácsadója volt a Fidesznek. Ha nem fideszes, akkor mi?

Jani haverja · http://alfa-kontakt.info/ 2013.03.10. 21:20:57

@Zuckerbrot: Pozsgayval együtt fizetett tanácsadója volt a Fidesznek, lehet, hogy még most is az.

Muzsikok közt 2013.03.10. 21:21:30

@9mmPara: Nem teljes foglalkoztatottság van hanem az a cél. Ez nagy különbség. Hogy ennek mi köze van az egyéni vállalkozáshoz én nem értem. Te igen?

Muzsikok közt 2013.03.10. 21:22:27

@Jani haverja: 'Pozsgayval együtt fizetett tanácsadója volt a Fidesznek, lehet, hogy még most is az.'

Ja gondolom az is úgy terjed mint a 'lista'.....:)

Jani haverja · http://alfa-kontakt.info/ 2013.03.10. 21:33:06

@Zuckerbrot: A lista is tényekeeket tartalmaz, meg ez is tény.

"Hogyan jutott el az MSZMP-ből a mai Fideszbe?

Régen nekem a Fidesz ádáz politikai ellenfelem volt. Most sem én mentem át a Fideszbe, hanem a Fidesz jött át hozzám. Én ugyanaz a nemzeti érdekeket képviselő, balközép beállítottságú ember vagyok, aki nem talált ehhez pártot. "

Ez egy interjú Pozsgayval, az eredetit itt találod:
fn.hir24.hu/itthon/2009/02/20/pozsgay_fidesz_jott_at

Szűrös Mátyás:
webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:UQL6AH755Z8J:www.origo.hu/itthon/20111018-nem-lesz-egyszeru-az-elozo-rendszer-vezetoinek-felelossegre-vonasa.html+sz%C5%B1r%C3%B6s+m%C3%A1ty%C3%A1s+fidesz&cd=14&hl=hu&ct=clnk&gl=hu

Egyébként itt elég a képet nézni, az is beszédes :)

9mmPara 2013.03.10. 21:34:10

@Zuckerbrot: Ha teljes foglalkoztatottság van, akkor nincs szabad munkaerő, amivel új vállalkozást lehet indítani, meglévőt bővíteni. Csak úgy, hogy elszipkázol máshonnan munkaerőt. Ami viszont -- ha nem kamu munkahely volt -- onnan fog hiányozni. Tehát meg kell várnod, amíg az új generáció frissen munkaerőpiacra kerül. Azaz, csak kezdőt tudsz foglalkoztatni. Kiváló induló pozíció egy friss vállalkozásnak.
Aztán, mi a helyzet akkor, ha valamely évben többen érik el a nyugdíjkorhatárt, mint ahányan munkába állnak? Kényszermunka a nyugdíjasnak, amíg nem lesz helyette valaki? Vagy egy nő csak előre megtervezett időben, állami/vállalati engedéllyel eshet teherbe? És kötelező lesz a megfelelő nemű és érdeklődésű gyermeket világra hozni, hogy nehogy bekavarjon a megtervezett munkaerő-létszámba?

Jani haverja · http://alfa-kontakt.info/ 2013.03.10. 21:37:56

@9mmPara: Meg azon felül egy teljes foglalkoztatottságban a dolgozónak semmi motivációja nincs a tisztességes munkára. Ez volt a Kádár rendszerben is, és ez van most is Magyarországon a közmunkásoknál, pedig nincs is teljes foglalkoztatottság.

Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye) 2013.03.10. 21:46:00

@Zuckerbrot:
A Google a barátod... Ahelyett, hogy egymást tapossátok, miért nem írjátok be a keresőbe, hogy "Szűrös Mátyás Fidesz" és máris dől a mennyei manna:
www.youtube.com/watch?v=x5Bm5mCDaQc

9mmPara 2013.03.10. 21:46:27

@Jani haverja: Áhh, nevetséges az egész ötlet. Olyan abszurd szitukat eredményezett, hogy borzasztó. Én pl. a katonásdi előtti utolsó nyaramon be voltam fenyítve, hogy bevisznek KMK miatt. Szerencsére, egy IBUSZ-os nagyfejű ismerős gyártott nekem egy kamu állást arra az egy hónapra. Reggelente vettem neki a boltban egy kefírt, meg két kiflit, aztán hazamentem. Ha kellett a határra a pénzváltóba pénzt vinni, akkor segítettem cipekedni és akkor nem délelőtt 9-kor, hanem 11-kor voltam otthon. És mindezért a semmi munkáért még pénzt is kaptam: 2850 Ft-ot, amikor az ő fizetése sem érte el a 9000-et. A nagy szent teljes foglalkoztatottság jegyében.

Komolyan mondom, hiányzik Tirana.

Muzsikok közt 2013.03.10. 21:48:59

@Jani haverja: Tehát akkor azt írtad hogy fideszes komcsi szürös pozsgay.

Pozsgay MSZMP-MSZP-MDF-Fidesz(semmi tisztség) + Ő volt az első állampárti politikus, aki az 1956-os forradalmat „népfelkelésnek” nevezte (1989. január 28-án, Grósz Károly távolléte alatt). Nagy Imre újratemetésén ő volt az egyik politikus, aki őrt állt Nagy Imre koporsójánál.

Szürös MSZMP-MSZP-Új Baloldal-Szdp

És ez volt a két nagyágyú mert KB tagok voltak.

Akkor ez összevetve azzal amit idehazuidtál 10% igazságtartalmat is képvisel.

Jani haverja · http://alfa-kontakt.info/ 2013.03.10. 21:54:34

@Zuckerbrot: Nézd meg ezt @Rufus78: által belinkelt videót, aztán meglátod, hogy mennyire fideszes a Szűrös.

Jani haverja · http://alfa-kontakt.info/ 2013.03.10. 21:59:37

@Zuckerbrot: Egyébként meg az én szememben, mint már írtam neked, semmivel sem kisebb bűnözők azok, akik MSZMP tagok voltak, vagy KISZ titkárok. KISZ tagot azért nem írok, mert sok helyen oda belépni kötelező volt.

Muzsikok közt 2013.03.10. 21:59:51

@Jani haverja: Annyira hogy egy fidesz zászló előtt áll. A politikai karrierje szerint azonban minden párt tagja volt csak a fideszé nem.

Értem hogy a komcsi fasiszták soha senkit nem vontak be a döntésekbe aki nem pártfunkci de hogy fel sem fogják hogy ilyen van máshol, meglepő....:)

Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye) 2013.03.10. 22:06:12

@Zuckerbrot:
Nahát, ez igazán dicséretes, hogy Pozsgay "volt az első állampárti politikus, aki az 1956-os forradalmat „népfelkelésnek” nevezte (1989. január 28-án, Grósz Károly távolléte alatt)". Igaz, előtte 32 évvel egy kicsit máshogy nevezte, de csak nem hányhatunk a szemére fél évszázados marhaságokat...

hvg.hu/itthon/20090204_pozsgay_1956-rol_es_nagy_imrerol
www.lakatospal.hu/index.php?page=kategorizalt&kat_id=11&id=797&regi-idok-nagy-tanui--a-petofi-nepeben-jelent-meg-kecskemeten-1957-december-15-en

"Hiába, sokat fejlődött a világ!"

Jani haverja · http://alfa-kontakt.info/ 2013.03.10. 22:21:18

@Zuckerbrot: Gratulálok, akkor szerinted aki:
- egy Fidesz rendezvényen
- a Fidesz meghívására
- a Fidesz mellett kampányol, az nem fideszes :)

Egyébként meg nem csak a zászló mellett állt és nyilatkozott, hanem a Fidesz rendezvényen a pódiumon is szónokolt!!!

Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye) 2013.03.10. 22:24:44

@Zuckerbrot:
Elnézést, de elhangzott itt bárkitől, hogy Pozsgay és Szűrös Fidesz-párttag? Nem. Viszont azóta kiderült, hogy Pozsgayt úgy választották be az ellenzék nevében az Alaptörvény előkészítői közé, hogy semmifajta ellenzéki kötődése nem volt és nincs (tehát akkor csak felmerül a kérdés, hogy akkor mégis mi a rákot keresett ott?), az meg hogy Szűrös "csak áll" egy Fidesz plakát előtt, ami Fidesz lakossági fórumnak tűnik, a Fidesz választási szövegét nyomja felszólalóként és a Fidesz győzelmét vizionálja, az csak úgy "véletlenül" megtörtént.
" A demokrácia működése szempontjából ugyan nem feltétlenül jó az, ha egy párt [a Fidesz] dominálja a politikai színteret, de most Magyarországon egy olyan sajátos helyzet alakult ki, hogy igenis jó lenne a kétharmados többséget elérni."

Kuviklacz · szemelyesadatok.blogspot.com 2013.03.10. 22:53:16

@Lencsés István: És a kettőspontot is direkt írod két szóba? Ha már helyesírásozol...
Amúgy persze nem kell mindig nagy kezdőbetű a kettőspont után, csak ha egész mondat következik utána. Pédául: "A kommentelő két mondata körül kettő nem volt igaz: az első és a második".

Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye) 2013.03.10. 22:56:01

@Zuckerbrot:
Ja, igen, arra a mondatra, hogy "Nagy Imre újratemetésén ő volt az egyik politikus, aki őrt állt Nagy Imre koporsójánál.", csak annyit mondhatok, részben Pozsgay cikkét idézve: biztosan meg akarta adni a végtisztességet a "nevezetesen renegát"-nak, "akinek szellemi képességeit ugyan csak egy adóvégrehajtói karrierhez szabták, de jellemtelensége biztosította, hogy miniszterelnök legyen a legdühöngőbb fehér-terror napjaiban", és aki "csak úgy táncolt, ahogy Mindszenty és a hozzá hasonló „forradalmárok” fújták.".

Szóval igazán csak hálásak lehetünk azért a Fidesznek, hogy a közreműködésével ilyen nagyszerű, egyenes jellemek részei lehettek a kommunista múlttal végérvényesen szakító Alaptörvény megalkotásának.

Jani haverja · http://alfa-kontakt.info/ 2013.03.10. 23:12:00

@Zuckerbrot: Tudod ha a Fidesz nem kommunistákból állna ezt a Szűröst nemhogy meghívta volna a saját rendezvényére, hanem ha véletlenül megjelent volna a Szűrös ott, akkor úgy hajította volna ki, mint macskát szarni. De mivel a Fidesz ugyanolyan utódja a régi MSZMP-nek, mint az MSZP, ezért aztán meghívták ezt a régi vérkomcsit, hogy ajnározza őket.

Zsák a foltját megtalálja mindig, és össze is nő, ami összetartozik.

Jani haverja · http://alfa-kontakt.info/ 2013.03.10. 23:41:34

Ezt a régi kommunistákról szóló viccet meg most kaptam, nagyon illik az Orbán rezsimre is:

- Lesz-e pénz kommunizmusban?
- A jugoszláv revizionisták szerint lesz.
A kínai dogmatikusok szerint nem lesz.
Mi, igazi leninista szovjet kommunisták természetesen dialektikusan viszonyulunk ehhez a kérdéshez: van akinek lesz, van akinek nem lesz.

DDD

kúrórudi 2013.03.11. 00:34:29

@Zuckerbrot:

"Igen, így már talán érted hogy hülyeséget hasonlítasz hülyeséghez. Az állami tulajdon aránya nálunk kevesebb most mint nyugat európában, legalábbis német és franciaországban."

te miről beszélsz??

én állami ÚJRAELOSZTÁS arányáról beszéltem.. neked alapfogalmakról sincs fingod se.

és ebben 3. legmagasabbak vagyunk az egész euban (csak skandináv országok előznek meg, az se mind)... 54% a szlovákoknál 35...

erre mondom h kádári gazdaság épül/épült...

Muzsikok közt 2013.03.11. 00:34:56

@Rufus78: Ja, helyesen MSZMP KB tag a rendszerváltás előtt MSZP tag(elnök) a rendszerváltás után.

Igen, sokat változott 30 év alatt a világ aki ezt észrevette az a fidesz felé mozdult el, aki nem az még a maszopban ül.

Muzsikok közt 2013.03.11. 00:36:50

@Jani haverja: A fidesz nem fasiszta mint a bolsik. @kúrórudi: Akkor a skandinávok is kádárizmusban élnek?

kúrórudi 2013.03.11. 00:38:02

@Zuckerbrot:

erre meg nem is tudtál mit reagálni... jellemző.. a jobber kommentelők az érdemi részre sose reagálnak...

""@kúrórudi: Milyen az a kádárista politika?"

a jellemzők:

- populizmus, folyamatos hazugság, kettős beszéd, kommunikáció (majd mi megállítjuk a gázárakat akármicsodát)
- ideológiáktól átfűtött, ellenségképpel operáló, "haldoklik a nyugat, de majd mi"
- nyugat, piac, bank, tőke ellenesség
- nyugat EU helyett kelet orientáció
- jövő felélő (lásd mnyp)
- korlátozott demokrácia, jogbiztonság (AB jogkorlátozások, jogbiztonsági problémák, azonnal hatályba lépő, visszamenőleges törvény stb.)
- pártállamiság (párthűség párton belül, állami hivatalok, intézmények totális pártosítása, médiauralom, erőből politizálás)
- korrupció (közbeszerzések)
- mindeközben valódi átalakítást, reformot kerülő (állami vízfej csökkentése helyett növelése, EÜ, nyugdíjrendszer reformálatlansága)
- centralizáció, államosítás (iskolák, kórházak államosítása, piaci szektorok tollvonással megszüntetése, megyei kormányhivatali rendszer, bürokrácia növelése csökkentés helyett)
- a társadom önállóságra, felelősségteljes döntésre nevelése helyett a segítő állam mítoszának továbbéltetése
- állam erősítése a gazdaság rovására. az EU 27 tagállamából 54%al nálunk van a 3. legmagasabb állami újraelosztás (csak a dánok, norvégok magasabbak 1-2%ponttal, még a svédeket is verjük). az eddigi 45-50% is magas volt orbánék tovább növelték. a szlovákoknál ez 35%....

soroljam még?"

kúrórudi 2013.03.11. 00:43:55

@Zuckerbrot:

nem. csak a skandinávoknál van egy saját úgynevezett szociális piacgazdasági modelljük... csak ehhez mások a történelmi, kulturális hátterek...a fejlettség...na meg a geopolitikai és gazdasági adottságok... (de a svédek állami újraelosztása még így is alacsonyabb a miénknél)

a szlovák csoda a 2000es évtizedben nem más volt mint az h az államot leépítették... a poszt komcsi 45-50%os állami újraelosztás helyett náluk 35 van... mi meg 54re növeltük...

az állami újraelosztás azt jelenti h a teljes gdp hány %a kerül az államhoz amit aztán az állam oszt szét... na ez nálunk 54% a szlovákoknál 35.... azaz a szlovák állam a gazdaság által termelt érték harmadára tesz rá a kezét mi több mint a felére....

kúrórudi 2013.03.11. 00:45:10

és csodálkozunk h recesszió van meg munkanélküliség meg a kutya nem akar itt beruházni befektetni meg h versenyhátrányban vagyunk....

kúrórudi 2013.03.11. 00:46:15

@Zuckerbrot:

az a baj h úgy nem lehet valakivel gazdaságpolitikáról vitázni h az alapokkal sincs tisztában....

kúrórudi 2013.03.11. 00:48:39

egy ilyen nyersanyagszegény kis nyitott gazdaság mint mi ilyen magas állami újraelosztással soha az életbe nem lesz versenyképes....

Ironfist 2013.03.11. 01:35:40

@peterd127:
"ez egy elég gyermegded baller érv
kitalálhatnátok már egy jobbat is ;)"

Mitől gyermekded érv ez? A Fidesz megegyezik azzal, amit ti két pofára szidtok. Mellesleg mitől baller érv az, ha a fideszt utálom, mert komcsik? U MAD bro?

Lencsés István 2013.03.11. 07:34:25

@Kuviklacz: Igen mint írtam én direkt írok így . Mindig nagy kezdőbetű kell utána , meg is indokoltam miért .

Vidéki 2013.03.11. 08:33:33

A „Szabad Sajtó” akcióra buzdított:

A Fidesz székházba betörni nem kell félnetek, jó lesz!

„ s ki néma volt netán
s csak lelkesedni rest,
már azt is gyűlölték,
akár a pestisest.”

Akik a Fidesz székházba betörés ötletéért lelkesedni restek voltak, azok kiváltották a „Szabad Sajtó” gyűlölet fröcsögését: A „Szabad Sajtó” a Sátán Kutyáiként festi le őket.

Ha a Fidesz székházba betörés ötletéért lelkesedni restek az önvédelmük érdekében a kis ujjukat is mozdítani merik, a „Szabad Sajtó” azzal vádolja meg őket, hogy újra létre akarják hozni a rossz emlékű fegyveres szervezetet a Munkásőrséget.

Mivel a „Szabad Sajtó” hazudozási, rágalmazási szabadsága korlátlan, arcpirulás nélkül állíthatja azt is, hogy őt cenzúrázzák és itten kérem mostan diktatúra van!

kúrórudi 2013.03.11. 08:59:31

@Lencsés István:

viszont még mindig nem válaszoltál!

kúrórudi 2013.03.11. 09:00:39

@Lencsés István:

"...Magyarország olyan ország, ahol az Alkotmánybíróság döntései mindenkire kötelezőek. Nincs kibúvó, kiskapu, ez a magyar demokrácia egyik vastörvénye..."

Forrás:
www.orbanviktor.hu

AFulgens 2013.03.11. 09:06:50

Nagyjabol a feleig birtam elolvasni a kommenteket.

@Vidéki: Jogos onvedelem hol a tokben van Magyarhonban?! Agyhalott hulye vagy, Cavington kellene, es akkor talan emlekeznel a nyugdijas ferfira, aki megunta, hogy egyes sotetebb boru falubelijei elloptak a termeset, aramot vezetett egy belso keritesbe (ami nem utcafrontos volt), valaki meghalt es a tulajdonos buntettek meg. Hol jogos onvedelem ez? USA-ban vagy UK-ban nem is lett volna hir, mert maganteruleten tortent a dolog es JOGOS VOLT A ROHADT ELETBE IS. Odahivni az ultra-kat, hogy csinaljanak valamit a tuntetokkel NEM JOGOS!

Az, hogy nehany tunteto bemegy a partszekhaz udvarara tuntetni lehet, hogy nem jogos, de akkor intezkedjen a rendorseg vagy dobjak ki oket a szekhazban benn dolgozok. Ennyi.

Eszem-faszom megall.

Viszont az latszik, hogy nagyon be vannak szarva. Ennyi berkommentelot meg nem lattam Vastagboron egy postnal sem hozzaszolni.

Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye) 2013.03.11. 09:17:27

@Vidéki:
Talán problémát jelent számodra hozzabb szöveget olvasni, ezért inkább maradjunk csak három kérdésnél:
- A riadólánc helyett miért nem a rendőrséget kell értesíteni ilyen esetben, miért nem a rendőri jelenlét jelenti a legnagyobb biztonságérzetet Kubatov Gábor számára?
- Ha bármelyik székháznál a későbbiekben "törvénytelen megmozdulás" történik, akkor az odariadóláncozott, semmilyen jogkörrel nem rendelkező civileknek mégis mi lesz a szerepe?
- Ha Kubatov ennyire aggódik a pártszimpatizánsai, bürokratái épségéért, akkor miért trombitálja oda őket az esetleges "tűzvonalba"?

Tessék, ebben nincs rágalmazás, nincs diktatúrázás, nincs vádolás, nincs cenzúrázás. Három választ váró kérdés.

Egyébként a "székházba betörés" ötletéért én sem lelkesedtem. Teljesen feleslegesnek tartom effajta ingatag törvényességű, könnyen tematizálható (ld. "Bajnai-gárda" és annak minden paranoid folyománya) és a lényegről a figyelmet elterelő, azt erkölcsileg aláásó akciókkal terhelni egy egyébként fontos tiltakozást.

Jani haverja · http://alfa-kontakt.info/ 2013.03.11. 09:47:46

@Zuckerbrot: A bolsik miért is fasiszták??? Rákosi, Gerő és a többiek mind-mind zsidók voltak!

Jani haverja · http://alfa-kontakt.info/ 2013.03.11. 09:52:37

@Vidéki: Ha ennek csak a tizede igaz, az is nagy baj:
nepszava.com/2013/03/velemeny/bartus-laszlo-szoke-feri.html/comment-page-1#comments

Márpedig a tizede igaz, mert az nagyon életszerűtlen, hogy a köztörvényes gyilkos futballhuligán éppen arra sétált, amikor meglátta a Fidesz székház foglalókat, és lelkiismereti okokból ebrudalta ki őket onnan.

Gondolkozzz Vidéki gondolkozz, bár tudom, hogy nehezen megy ez neked.

Jani haverja · http://alfa-kontakt.info/ 2013.03.11. 09:54:26

@AFulgens: Pontosan, én is csodálkoztam a nagy igyekezetükön, amikor meg akarják magyarázni a megmagyarázhatatlant :)

kúrórudi 2013.03.11. 10:09:20

@Rufus78:

ne várj választ értelmes kérdésekre fidesz trolloktól... én is hiába várom..

kiszámíthatóan viselkedik mindegyik: lózungokat nyomat...te kérdezel erre jön a komcsizás fröcsögés hazugkampány visszafele mutogatás összemosás... kérdezel tovább... válaszkikerülés személyeskedés... kérdezel tovább... lelépnek... visszajönnek más nickkel vagy ugyanazzal és nyomatják tovább a kampányolást (és máris a kör elejére ugrottunk és kezdődik előről)...

2013.03.11. 10:10:27

@Rufus78: "Teljesen feleslegesnek tartom effajta ingatag törvényességű, könnyen tematizálható (ld. "Bajnai-gárda" és annak minden paranoid folyománya) és a lényegről a figyelmet elterelő, azt erkölcsileg aláásó akciókkal terhelni egy egyébként fontos tiltakozást." - nem értek veled egyet, már ha belekotyoghatok az itt folyó vitába.
Az egyszeri érdeklődő állampolgár megnézte a Lendvai utcában történtekről készített videót és mit látott? Kb. 30 jóarcú fiatalt, a földön ülve és jelszavakat skandálva (Alkotmányt, demokráciát, jogállamot! Mecsoda fertő! Brrr!!) és az erre rászervezett Békemenet agresszív demenseit, savazással fenyegetőző, ávósattitűddel megáldott vénséggel meg rikoltozó Vazul nénivel. A hab a tortán Kubatov kedvenc gyilkosának megjelenése volt.
Ha azt nézzük, a jelenlegi kormányzat mennyire ragaszkodik a "látvány" politikához, marha nagy égés lett ebből a dologból, hiába vizionál Kósa agresszív demonstráló csürhét, a videó pont az ellenkezőjét bizonyítja.
Az persze hátrány, hogy ezt a videót TV-ben nem lehetett látni.

Jani haverja · http://alfa-kontakt.info/ 2013.03.11. 10:16:56

@kúrórudi: Tulajdonképpen nem baj ám ez :)
Ugyanis aki csak felületesen tájékozott Magyarországon, az ha végigolvas egyetlenegy ilyen kommentfolyamot, akkor egyből kiderül a számára, hogy ezeknek minden érvét széjjel lehet cincálni, magyarul saját maguk bizonyítják be, hogy nincs igazuk.

Egy példa: Előkerült itt feljebb a Pozsgay, meg a Szűrös, mint fideszesek. Itt elkezdték bizonygatni, hogy azok nem fideszesek. A sok vita közben aztán a sok belinkelt cikk nyomán kiderült olyan, amit még én sem tudtam Pozsgayról, mégpedig az, hogy mit nyilatkozott '56-ról közvetlen '56 után (lehet, hogy éppen Te linkelted be). És így már nagyon nem lehet ezeknek arra sem hivatkozni, hogy Pozsgay a legrendesebb kommunista volt, mert elsőként mondta azt '56-ról, hogy népfelkelés volt :)

Szóval egy egyszeri olvasónak is sokkal jobban megvilágosodik pont a bérkommentelők miatt, hogy milyen is az igazi Fidesz, és ezzel gyakorlatilag maguk alatt vágják a fát :)

2013.03.11. 10:17:38

@kúrórudi: sokat gondolkodtam, mi ennek a célja. Majd jól elhiszem, amit mondanak és a FIDESZ-re fogok szavazni? Tudom én, hogy kognitív disszonancia meg ilyesmi, de nagylány vagyok már, inkább annak hiszek, amit tapasztalok. Másrészről meg ha túlnyomják (és mindig túlnyomják) éppen az ellenkező hatást érik el.

2013.03.11. 10:24:54

@Jani haverja: egyetlen megjegyzés Pozsgayval kapcsolatban: öreg vagyok, mint az országút, emlékszem az ő nagy, bátor bejelentésére, megmondom mi volt: egységesen kezdtünk kurvaanyázni, mikor láttuk a TV-ben.
Nem voltam a demokratikus ellenzék tagja huszonévesen, de mikorra meglépte ezt ez az ökör, már életvitelszerűen jártam tüntetésekre. Fáziskésésben volt a drága, persze megértem. Meg kellett várnia, míg főnöke jó messzire utazik, mert annyira azért nem volt bátor, hogy Grósz jelenlétében tegye meg. Az a baj, hogy ma ezt a "népfelkelés volt nem ellenforradalom" mondatot valami baromi nagy kiállásként értékelik, pedig csak pozícióba akart lavírozni, ahogy azt tette egész élete során.

Jani haverja · http://alfa-kontakt.info/ 2013.03.11. 10:35:12

@beebeer: Hát azért hozzám képest nem vagy annyira "öreg" :)

Én 20 éves voltam '89-ben :)

2013.03.11. 10:39:20

@Jani haverja: akkor te is emlékszel. Istenem, a legtöbb barátomnak akkor születtek a gyerekei, 91-ben, mennyire hittünk, hogy valami nagy dolgot csináltunk, hogy jobb lesz. Aztán mi lett belőle.
Én már elnézést kértem a fiamtól, hogy ilyen szarul sikerült. :(

kifordított nagyanyó 2013.03.11. 10:46:11

Megint jók vagytok!
2 napig nem nézek rátok és jó a termés.
Bár inkább ezért szomorúnak kéne lennem.

Jani haverja · http://alfa-kontakt.info/ 2013.03.11. 10:54:10

@beebeer: Én éppen főiskolás voltam, mi is tele voltunk reményekkel :) Aztán mi lett belőle :(

Nekem a fiam még kicsi, 8 éves csak, így nem kértem tőle elnézést, meg amúgy is, családilag orvosoltuk a probléma nagy részét, tavalyelőtt elköltöztünk Magyarországról, mert már nem bírtuk nagyon a légkört. De ezt 1989-90-ben soha nem gondoltam volna magamról, hogy én elmegyek egy másik országba.

Jani haverja · http://alfa-kontakt.info/ 2013.03.11. 10:55:48

@kifordított nagyanyó: Hogy vidámítsalak egy kicsit, olvasd el a kommentekben, hogy a fideszes bérkommentelők hadának "érvelései" hogy szét lettek cincálva :)

2013.03.11. 11:06:38

@Jani haverja: tudod mi a vicces? Hogy én is gondolkodom rajta. Pedig már így közel az ötvenhez már élvezni kellene a felépített egzisztenciát.
Az én fiam most egyetemista. Tiszta szívű és bátor mint mi voltunk 89-ben. Mondhatni, hogy fiatal demokrata. :)

Jani haverja · http://alfa-kontakt.info/ 2013.03.11. 11:27:25

@beebeer: Nekem a főiskolai évfolyamtársaim közel 1/3-a már nem Magyarországon él. A gimnáziumi osztálytársaimnál is kb. ez az arány. És az a legszomorúbb, hogy a külföldön élők többsége (én is) az utóbbi években hagyta el az országot. Ez azt jelenti, hogy egyre rosszabb lett Magyarország.

Sok sikert kívánok a fiadnak, de ne habozzon, ha véletlenül el tud menni külföldre tanulni-dolgozni. A hazaszeretet nem éri meg a saját és a családi nyugalom, egzisztencia, stb. szétrombolását, márpedig Magyarországon vagy marad az "egyre rosszabb lesz" folyamat, vagy pedig nagyon komoly véres események lesznek, és egyik sem jó, ha az ember a saját és a családja életét tartja szem előtt. Ez a meglátásom természetesen vonatkozik Rád is. Sajnos én így látom a magyarországi fejleményeket, bár én tévednék...

Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye) 2013.03.11. 12:04:36

@beebeer:
Nem belekotyogás ez:). Azért vannak itt olyanok (köztük talán én is), akik szívesen olvasnak a sajátjuktól eltérő és kultúráltan megfogalmazott véleményeket... elvégre a kezdeti időkben talán ez volt a kommentelés életre hívásának lényege.

De hogy egy kicsit "magyarázzam a bizonyítványom": azért írtam, amit, ami az utolsó mondatodban van: "Az persze hátrány, hogy ezt a videót TV-ben nem lehetett látni.", azzal a kiegészítéssel, hogy ha lehetne, akkor sem biztos, hogy bármit elérne... hívhatod pesszimizmusnak, tapasztalatnak, logikának vagy bárminek:
- A Fidesz-szimpatizánsokat hagyjuk; akik szerint a Békemenet civil kezdeményezés, és még bármi köze van a békéltetéshez, akik szerint minden ellenzéki szó hazug mocskolódás, minden tett provokáció, és esetleg Vona Gábor nem áll közülük egyedül idegen érdekkörök befolyása alatt, akiknek egyetlen céljuk a magyar nemzet elveszejtése, nos, azok menthetetlenek. Szerintem egyébként sokuknak meggyőződésük, hogy a savas bácsi egy Bajnai által fizetett provokatőr volt;
- Az ellenzéki szimpatizánsokat megint nem kell győzködni, túl sokat eddig sem feltételeztek a "birkamenetről", és náluk (nálam) inkább csak a kérdések gyarapodnak a Fidesz által előadott hisztéria és paranoia kapcsán... még ha az okáról vannak is elképzeléseim.
- A bizonytalanok/nemszavazók pedig annyit látnak, hogy bárhova szavaznak, vagy a savas bácsival vagy a kapun/kerítésen bemászó tinikkel kéne elvi közösséget vállalniuk, de az ő válaszuk inkább az lesz, hogy még intentívebben szarnak bele a politikába.

Akkor ki marad? Érdekelnek itt még bárkit a tények, kérdések, aggályok pár kommentelőt kivéve?

Ironfist 2013.03.11. 12:16:11

@Jani haverja:
" És így már nagyon nem lehet ezeknek arra sem hivatkozni, hogy Pozsgay a legrendesebb kommunista volt, mert elsőként mondta azt '56-ról, hogy népfelkelés volt :)"

Egy olyan ellen"érv"et hallottam erre, meg a listára, amit szoktam linkelgetni, hogy - kapaszkodj - ők azért jó emberek, mert '89-ben volt annyi gerincük, hogy időben elhagyják a süllyedő hajót.

Ironfist 2013.03.11. 12:17:28

@Rufus78:
"- A riadólánc helyett miért nem a rendőrséget kell értesíteni ilyen esetben, miért nem a rendőri jelenlét jelenti a legnagyobb biztonságérzetet Kubatov Gábor számára?
- Ha bármelyik székháznál a későbbiekben "törvénytelen megmozdulás" történik, akkor az odariadóláncozott, semmilyen jogkörrel nem rendelkező civileknek mégis mi lesz a szerepe?
- Ha Kubatov ennyire aggódik a pártszimpatizánsai, bürokratái épségéért, akkor miért trombitálja oda őket az esetleges "tűzvonalba"?"

Van egy negyedik kérdésem is:
- Ha egy tüntetésre a válasz kizárólag egy ellentüntetés lehet, akkor hogy egyeztethető ez össze azzal, hogy a fidesz elítél mindenkit, aki az utcára viszi a politikát?

Vidéki 2013.03.11. 12:29:29

@beebeer:

Írja: "de nagylány vagyok már, inkább annak hiszek, amit tapasztalok."

Egy régi viccben az anatómia professzor vizsgáztatott egy medikát és megkérdezte:

„Van-e csont a péniszben?”

A medika határozott válasza: Igen, van.

Mire a professzor:

„Ugyan kollegina, maga azt csak úgy érezte.”

Ironfist 2013.03.11. 12:37:49

@beebeer:
"Tiszta szívű és bátor mint mi voltunk 89-ben. Mondhatni, hogy fiatal demokrata. :)"

Sajnos a demokrata, pláne a fiatal demokrata kb. olyan rossz ízű kifejezés már, hála a fidesznek, hogy nem szívesen használom. Ugyanez van a nemzet szóval, a kokárdával, és a nemzeti ünnepekkel is.

Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye) 2013.03.11. 12:41:37

@Ironfist:
Hát úgy, hogy egyeseknél axióma (inkább dogma): "Ami Fidesz, az jó". Nekik tulajdonképpen már az értelmező szótárukban is egy pártlogó van a "Jó" szócikkénél.
Így aztán amikor a Fidesz viszi az utcára az övéit (ahogy tette mondjuk 2006-ban nem egyszer, ld. a vekkeres kampányt), az jó. A Fidesz soha nem tüntet, csak egészségügyi sétát és városnézést szervez a szimpatizánsainak, esetleg vegyészeti továbbképzést...

Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye) 2013.03.11. 12:52:45

@Ironfist:
Pedig használd csak nyugodtan a "nemzet" szót meg az összes többit is! Tüntetőleg, lehetőleg egy ellenzéki párt jelvénye mellett, hogy érezzék, mi az, amit kisajátíthatnak...

w.blog.hu/2007/06/11/foglalod_a_kurvanyadat

Jani haverja · http://alfa-kontakt.info/ 2013.03.11. 13:29:05

@Ironfist: DDD

Ez jó volt, tipikus fideszpatkány érv, hogy már egy kis hasonlattal is éljek :)

Jani haverja · http://alfa-kontakt.info/ 2013.03.11. 13:31:30

@Vidéki: Kb. olyan hülye a vicc, mint amilyen hülye vagy te.

Még ha legalább falusi parasztlánnyal adtad volna elő, akkor valamennyire hihetőbb lenne.

kúrórudi 2013.03.11. 13:42:49

@Vidéki:

igaz-e ez az állítás?

"...Magyarország olyan ország, ahol az Alkotmánybíróság döntései mindenkire kötelezőek. Nincs kibúvó, kiskapu, ez a magyar demokrácia egyik vastörvénye..."

Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye) 2013.03.11. 13:44:38

@Ironfist: @Jani haverja:
Nem kell az ilyenért messzre menni, alig fél napja hangzott el itt:):

Zuckerbrot 2013.03.11. 00:34:56
"Igen, sokat változott 30 év alatt a világ aki ezt észrevette az a fidesz felé mozdult el, aki nem az még a maszopban ül."

Jani haverja · http://alfa-kontakt.info/ 2013.03.11. 14:07:37

@Rufus78: Látod a sok egyéb elolvasott hülyeség között elsiklottam felette :)

2013.03.11. 14:57:39

@Vidéki: kedves, de már régi, ismert történet ez. De ha megfordítjuk, szeretném már én magam érezni, hogy olyan jó itt nekem, nem elég ha a kormány mantrázza.

2013.03.11. 15:02:19

@Ironfist: szerintem azzal, hogy rossz szájízzel mondasz ki olyan szavakat, mint nemzet, meg kokárda, ezzel engeded át nekik. Én nem vagyok hajlandó átengedni, nem engedem kisajátítani.

2013.03.11. 15:33:42

@Rufus78: "bizonytalanok/nemszavazók pedig annyit látnak, hogy bárhova szavaznak, vagy a savas bácsival vagy a kapun/kerítésen bemászó tinikkel kéne elvi közösséget vállalniuk, de az ő válaszuk inkább az lesz, hogy még intentívebben szarnak bele a politikába."

Ha továbbra is ennyire hiszterizált lesz a közélet, aktivizálhatja a bizonytalanok/nem szavazók hatalmas táborát. Mert szép-szép a közvéleménykutatók statisztikája, de azzal valahogy nem foglalkoznak, hogy a biztos pártválasztók száma folyamatosan csökken.
Ez viszont egyáltalán nem azt jelenti, hogy nem fognak szavazni.

Szóval, az, hogy ez a videó kire, hogyan hatott majd 2014-ben dől el.
Ja és még egy, soha nem a véleménykülönbséggel van baj, a stílussal. :)

ork1234 2013.03.12. 23:24:38

Vidéki, Lencsés István, Ballibgeczyk, szépen összejött a díszes társaság. Csak röhögök rajtatok, mert látom magam előtt, hogy az agyvérzés kerülget benneteket, amikor írjátok a kommenteket. Ti nem is bértollnokok vagytok, hanem meggyőződésből hülyék. Csak azt nem értem, minek etetnek benneteket, észérvekkel úgysem lehet hatni rátok. Tényleg, a 10%-os rezsicsökkentéssel már be tudjátok a csekkeket fizetni hónap végén, vagy még jó lenne mondjuk másik 10%-os csökkentés? Csak az a baj, hogy ennél jobban már nem tudtok mélyebbre a seggbe belebújni, mit tudtok még tenni az ügy érdekében?

Ironfist 2013.03.18. 08:56:01

@Mate Toth:
A Fidesz egy kommunistákból álló, kommunista programmal bíró, kommunista retorikát használó, minden ízében kommunista párt.

BPO654 2013.03.18. 23:49:15

@Ironfist: Mert a többi nem az mi?
Bádogbarom.............. .:D

Ironfist 2013.03.19. 00:08:14

Éljeeen, visszatért ez a hülye gyökér BPOvalahány! :D És - dobpergés - még MINDIG képtelen felfogni azzal az egybites agykezdeményével, hogy nem látom mit írogat nekem XD. Feltételezem bocsánatot akar kérni tőlem, amiért ilyen gyökérként viselkedik, de akkor innen a távolról üzenem neki: akaszd fel magad! ;)

BPO654 2013.03.19. 00:25:12

@Ironfist:
Leszarom h nem látod te barom!
Én akkor is írok te szerencsétlen, mert a kutyát nem érdekli h nem látod te hülye Bádogbarom.
Nem bírod felfogni az 1bites agyaddal????

BPO654 2013.03.19. 00:32:41

Ezt kapják a dolgozó prolik a politikusoktól:
index.hu/belfold/budapest/2013/03/18/potlobuszok_a_2-es_metro_vonalan/
A menekítő ajtót az alstom nem is akarta beépíteni eredetileg........... .
Áramellátási zavar volt állítólag. Pár éve újították fel az egész vonalat 42 Mrd-ért.................. .
Hiába írkáltok itt v máshol nemigen érdekel ez senkit. Ez a posztnyitókra is vonatkozik.
Mert érdekli bmelyik politikust h neked a hóban kell leugranod a vágányok közé???
Nem.
Lefekszenek a nagy multiknak egyik is másik is,odáig érdekli őket azt kész.
Most égett ki egy csuklós busz is. Na és? Tán ha vki megdöglik a tűzben akkor érdekli őket...Ennyi.
Alstom Mercedes Volvo-Rába. Ezeknek elfeküdtek és a prolinak ebből mia a jó? Semmi. Ezen kéne már elgondolkodni........:D
Az pedig h az ilyen segg trollok mint Bádogbarom naponta termelnek 1234 hsz.-t azt le kell xarni.

Ironfist 2013.03.19. 00:52:30

Ilyenkor mindig könnybe lábad a szemem, mert bizonysággá válik, hogy igenis felsőbbrendű vagyok az ilyeneknél. IQ-m legalábbis vagy százzal van több ^^

süti beállítások módosítása