Skip to content


       Szűrés lista

Magyarország nem hagyja magát!

Azt már tudjuk, hogy március 14-én, mikor már óriási gondokat okozott az országban a hó, a katasztrófavédelmi vezérkar a belügyminisztériumban és külön is ünnepelte magát. Szombatra már javult a helyzet, Orbán Viktor személyesen is tájékozódott az M1-esen, mely eseményről természetesen csodálatos propagandavideó is készült.

A Fidesz pedig elérkezettnek látta az időt, hogy ígéretüknek megfelelően elkezdjék gyűjteni a rezsicsökkentést támogató aláírásokat.

"A Fidesz kezdeményezte aláírásgyűjtés a rezsicsökkentés megvédése érdekében, március 16-án egyidejűleg négy helyszínen kezdődött el a XVI. kerületben és Zuglóban. Nagy volt az érdeklődés, hiszen alig két óra alatt 700-nál is több aláírás gyűlt össze a helyszíneken. A Sashalmi Piacon Szatmáry Kristóf államtitkár és Kovács Péter, a XVI. kerület polgármestere tájékoztatta a helyi sajtó képviselőit az akció részleteiről. A sashalmi helyszín mellett a Fidesz aktivistái Mátyásföldön a Jókai és Veres Péter utca sarkán, Zuglóban az Örs vezér terén, valamint a Vezér és Szugló utca sarkán felállított standoknál várták a támogatók aláírásait."

alairasgy1.jpg

alairasgy2.jpg

(képek és szöveg forrása: fidesz.hu)

Címkék: fidesz rezsicsökkentés

A bejegyzés trackback címe:

https://vastagbor.blog.hu/api/trackback/id/tr935147994

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nnnnnnnn 2013.03.20. 09:27:48

szegény csicska ballibek nem tudnak mit kezdeni a fidesz népszerűségnövekedésével.
mifelénk múltkor a szocik gyűjtöttek aláírást valamiért. senki nem ment oda. vicces volt. végül összepakoltak és leléptek.

2llkedő 2013.03.20. 09:34:12

@$$$=$$$: "nem tudnak mit kezdeni a fidesz népszerűségnövekedésével."

fedor.blog.hu/2010/12/06/peter_atlantiszrol

kifordított nagyanyó 2013.03.20. 09:44:43

Amúgy tényleg sok az idén és tavaly beregelt fideszbirka.

2llkedő 2013.03.20. 09:45:49

@Schindler Pistája:

""""""13. A mozgalomnak eleve úgy kell nevelnie híveit, hogy a küzdelmet ne vegyék félvállról, hanem azt mozgalmuk vívmányának tekintsék. Ellenfeleiktõl nem szabad félniük, tudniuk kell azt, hogy feltétlen szükségük van ezekre az ellenfelekre.
Nem tisztességes német és nem igaz nemzetiszocialista az, akit a zsidó újságok nem szidnak és nem átkoznak.
A mozgalom híveinek és tágabb értelemben az egész népnek figyelmét fel kell hívnunk arra, hogy a zsidó újságok mindig hazudnak, és hogyha véletlenül igazat is mondanak, azt csak azért teszik, hogy azzal valami nagyobbfajta hazugságot leplezzenek.
Az a legjobb barátunk, akit leginkább ócsárolnak, és az áll hozzánk legközelebb, akit halálos gyûlöletükkel sújtanak.
Ha ezek az elvek híveink húsává és vérévé válnak, mozgalmunk megrendíthetetlenné és legyõzhetetlenné válik."""""""""

Julius Riviera 2013.03.20. 09:53:23

A Kubatov-database frissítése szükséges, bár ahhoz elég nagy baromnak kell lenni pártszinten, hogy a rezsicsökkentést aláírókból közvetlenül következtni lehessen a szavazótábor nagyságára. A dolog előnye, hogy maga az aláírásgyűjtés "célja" odaviszi a sok magyar húgyagyút, sokkal jobban, mintha a alapszar 4. számú kiegészítéséről, vagy például a buzik házasodásáról írnának ki aláírásgyűjtést ezek a narancskommunista férgek. Tehát e szempontból jó ötlet olyan témát választani, amire a sok ostoba a pénztárcáján keresztül ugrik.

A dolog ott bukik meg, hogy nem kis arányaban, főleg az inaktívak részéről lesz olyan, aki magasról beleszarik az egész magyar politikának nevezett bábszínházba, de ezzel épp egyetért, de ettől függetlenül nem kíván szavazni, nem érdekli, csak annyi, hogy tök mindegy kicsoda, milyen kormány de neki többet "aggggyon" ! Tehát ahhoz, hogy a névjegyzék megfelelően releváns legyen valamilyen szűrést, illetve kifinomult stat módszereket, a klaszteranalízistől kezdve, a neurális hálózatok felrajzolásáig kell alkalmazni az adatokra más adattörzsekből: egyszerűen tehát az adatbázisban lévő személyeket más paraméterek mentén meg kell szűrnie Kubatov elvtársnak. (Néhány eszköz: R, Clementine.) Eleve kell egy választási aktivitásra történő vizsgálat (én például klasztereznék elsőre), és ezzel együtt egy pártpreferenciára is: ezek adatbányászati módszerekkel vihetők végig, más adatbázisok felhasználásval lehet végül becslést adni választókerületekre bontva a lehetséges szavazók pillanatnyi arányáról és aktivitási / lojalitási fokukról.

Ez fogja meghatározni, hogy mennyit kell majd csalni az erdélyi szavazatokkal, illetve hol kell majd kézi vezérléssel bevatkozni a szavazatok számlálásának menetébe. A lényeg most egy olyan térkép elkészítése, amely szavazókörönként a lehető legtöbb paraméterre becsli a választói elkötelezettséget és mozgósíthatóság mértékét. A választási csalást úgy kell majd a fidesznek elvégeznie, hogy ott púpoz rá, ahol eleve becsülhetően nagyobb az ilyen tényezők aránya választókerületenként. Egyenlőre ennyit drága ostoba magyar szavazók, végül senki sem fizet nekem itt honoráriumot, holott én egy igazi homo oeconomicus vagyok.

Lencsés István 2013.03.20. 09:53:58

" .... A Fidesz elérkezettnek látta az időt, hogy ígéretüknek megfelelően elkezdjék gyűjteni a rezsicsökkentést támogató aláírásokat. .... "

Nagyon helyes .

nnnnnnnn 2013.03.20. 09:54:42

Én pont fordítva csinálnám. Attól gyűjtenék aláírást, aki nem ért egyet a rezsicsökkentéssel. Az ő nevüket kéne felírni, és nekik nem csökkenteni a rezsit.

Namely 2013.03.20. 09:57:10

@ErtelmetlenSzajkarate:
a baj az, hogy ezzel a vizsgával lehet csalni, és jelenleg sem csak az a baj, hogy a műveletlenek szavaznak, hanem az, hogy zömmel olyanok, akik:
1. egy forintot nem adnak bele a közös kasszába
2. abban érdekeltek, hogy minél többet kapjanak onnan.
A cenzust kicsit lerövidítettem: én a választójogot annak adnám, aki a versenyszférában dolgozik vagy olyan egyéni vállalkozó/olyan vállalkozás alkalmazottja, akinek pl 10% alatt van az állami megrendeléseinek aránya (a 10% az most sacc/kb volt)
mindenki mást kizárnék, mivel nem ő tartja el az országot, így az adóforintok sorsáról se döntsön. Szóval ne szavazzon a nyugdíjas, állami csöcsön csüngő (képviselők, önkormányzati/minisztériumi/máv/bkv/egyéb állami siserehad), diák, munkanélküli, egyéb naplopó.
De az nagyon vicces már, hogy fizetem az adót, minden lófaszt, azonban magánorvoshoz kell elmenni, ha ellátást akarok, a hivatalban nem lehet semmit elintézni, leszarnak, az utak szarok, oktatás nincsen normális, nem kapunk semmit a pénzünkért, mivel abból, amit beadunk, a sok léhűtőt tartják el, ellopják, fizetik a devizahitelesek megmentését, stb.
És még csodálkoznak, amikor elviszi innen a pénzét az, aki teheti, vagy megy ki innen, amilyen gyorsan csak tud.

nnnnnnnn 2013.03.20. 09:57:28

tényleg, amúgy ti balliberók miért nem tüntettek hogy nem akartok rezsicsökkentést és rendes árat szeretnétek fizetni? szerintem belemenne a fidesz hogy nektek ne csökkenjen a rezsitek. én tuti megengedném, elvégre demokrácia van.

Netuddki. 2013.03.20. 10:00:34

@$$$=$$$: Agyatlan fideszdroidok! Örüljetek csak annak, hogy "bölcs" vezéretek és bandája jó pár 10ezer forinttal csökkenti a SAJÁT rezsijét. Miközben nektek ennek maximum 10-ed részével csökken. De mint tudjuk matekból fel voltatok mentve.
A probléma az, hogy a többet fogyasztók többletrezsi csökkentését majd a szegények fogják megfizetni. Mint minden más hasonló akciót ebben az országban. Valóban hülyék vagytok ha erre magatoktól nem jöttök rá...

Netuddki. 2013.03.20. 10:01:21

@$$$=$$$: Agyatlan fideszdroidok! Örüljetek csak annak, hogy "bölcs" vezéretek és bandája jó pár 10ezer forinttal csökkenti a SAJÁT rezsijét. Miközben nektek ennek maximum 10-ed részével csökken. De mint tudjuk matekból fel voltatok mentve.
A probléma az, hogy a többet fogyasztók többletrezsi csökkentését majd a szegények fogják megfizetni. Mint minden más hasonló akciót ebben az országban. Valóban hülyék vagytok ha erre magatoktól nem jöttök rá...

Búza blogmotorírók!

Netuddki. 2013.03.20. 10:02:43

@$$$=$$$: 1. Anyád ballib!
2. Akarsz ingyen sört baromarcú?

Julius Riviera 2013.03.20. 10:07:14

@Namely: helyes a cenzussal kapcsolatos felvetésed nertársam. Én is ezt támogatom:

- általánosan az adófizetők szavazata a befizetett adójukkal arányosan ér többet, sokszintű
- műveltség és nyelvtudás,
- megtakarítások nagysága, vagyon mérete,
- állami közalkalmazotti, köztisztviselői állás vs. versenyszféra: előbbi tényező negatív, utóbbi tényező pozitív az egyéni szavazati súly szempontjából
- vállalkozók mint piaci kockázatot vállaló személyek szavazata érjen nöbbet,

Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló ! · http://www.youtube.com/watch?v=Fe_6EavXIwA 2013.03.20. 10:09:13

@$$$=$$$:
Hagyd már szerencsétlent..

Még nem jutott el a kisagyáig, hogy a kedvenc MSZP-je is egyetért a rezsicsökkentéssel, mitöbb megfejelné azt jelentős ÁFA csökkentéssel.
(Persze csak szöveg szintjén, hisz eddig a szocik mindkettőt csak emelték)

Ez a majom kovi1970, ha csökken a hús, a kenyér, a rezsi, az autó, a lakás ára abból is csak azt látja, hogy mivel a gazdag többet vesz, így ez csak nekik kedvez.
Mert ezt tanulta mind a 4 osztályba amit kijárt.

waze 2013.03.20. 10:09:36

@Enrico72:
értelmes cikk erről az energiaár dologról, itt a bevezető, a többit a linken megtalálod...
"A hazai energiaárak európai összehasonlításban korántsem nevezhetők kiugrónak, de vásárlóerőparitáson nézve már valóban nehezebb helyzetben vannak a hazai energiafogyasztók, mint sok más régiós, európai társaik. Habár a januári rezsicsökkentés szociálpolitikai megközelítésből indokolt is lehetne, nem szabad megfeledkezni arról, hogy az energiahordozók nemzetközi viszonyrendszerben árazódnak, és a közgazdaságilag nem megalapozott lépések nem teremtenek fenntartható megoldást a lakosság teherviselési problémáinak kezelésére. Ebből kifolyólag megfontolandó lenne egy, a bérszínvonal növelését elősegítő befektetőbarát gazdasági környezetet kialakító politikát választani, szemben az energiaárak manipulálásával. Ez persze kevésbé gyors megoldást jelent, de cserébe fenntarthatót. "
hát ezzel pont szembe megyünk és el akarják hitetni az emberekkel h az energia valójában olcsó, a mumus kilopja a pénzt. A benzin az az is lehetne, adók nélkül de akkor honnan lenne bevétele az államnak. persze ha lenne egy jó hatásfokkal működő kicsi államaparátusunk akkor akár csökkenteni is lehetne az adókat de egyik kormány sem erről szól, csak a duma megy.
www.portfolio.hu/vallalatok/a_magyar_energiaarak_korantsem_magasak_europaban.177740.html

Julius Riviera 2013.03.20. 10:10:43

Amíg ebben az országban sok barom azt gondolja, hogy ilyen unorthodoxiának nevezett gazdasági vajákossággal tündérmesét lehet előállítani, az meg is érdemli a sorsát. A játék arra megy ki, hogy a sok ostoba barom szavazót permanensen beszopatva a korábbi piaci működés minél nagyobb része bekerüljön az oligarcháink kezébe. Amíg ég a ház, senki sem veszi észre, hogy egy pár kolbász eltűnt a kamrából.

Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló ! · http://www.youtube.com/watch?v=Fe_6EavXIwA 2013.03.20. 10:15:28

@Talicska Zsolti, államtitkár, 24Mrd Ft magánvagyon:
Te nyilván arra célzol piac kapcsán, hogy az MSZP példátlan módon a közüzemi cégeket elprivatizálta bagóért.
Ami mellesleg példátlan Európában főleg nyugaton, a piaci példaképeidnél.
Ezt mi sem bizonyítja jobban, minthogy a közműveink jelentős részét Francia Német állami érdekeltségek vették meg.

AZ MSZP minél kiszolgáltatottabbá akarta és akarja tenni az országot.
Ezért vitték 54%-ról 81% fölé a GDP arányos hiányt, és ezért privatizálták a közműveket.
És te ennek tapsolsz baromarcú.

s 2013.03.20. 10:16:49

@Nyekenyóka.: Nem a mértékre vonatkozott a példám, hanem az elvre. Magyarországon az energia, amit a háztartások felhasználnak nem drágább, mint általában Európában. A fizetésünk alacsonyabb, de erről nem a szolgáltató tehet. Ráadásul a lakossági szolgáltatás eleve már veszteséges az energetikai cégeknek. Emiatt kénytelenek magasabb árat kérni az ipari felhasználóktól, gyáraktól, pékektől, stb . . . Ezt a magasabb árat ők beépítik a termékeikbe, amiket te vásárolsz. Összességében nem jársz jobban, és örülhetsz, ha a végén nem jársz rosszabbul. Az intézkedés tehát a reál piaci folyamatok teljes nem megértésén - vagy megértésén és cinikus figyelmen kívül hagyásán - alapuló, a fidesz népszerűségét növelni akaró demagóg törekvés. Sajnos sokan bedőlnek ennek, ezért van a fidesznek még mindig ekkora népszerűsége. Te miért nem a saját eszedre hallgatsz? Miért kell neked egy nálad sokkal gazdagabb ember hülyeségeire hagyatkozni, aki szétbassza a teljes életed, majd elegánsan kivonul, mert vele úgysem történhet baj? Miért nem magad intézed az ügyeidet? Miért ülsz fel egy olcsó pártpropagandának?

Netuddki. 2013.03.20. 10:17:42

Ez a rezsicsökkentés egy akkora demagógia mint ide újdelhi.
A fidesz látványos kudarca, hogy nem tud mit kezdeni a gazdasági recesszióval. Ha szarul megy a gazdaság akkor szarul keresnek a népek. Ha szar a fizetés vagy nincs munka akkor a rezsi jelentős költséget jelent a rosszul keresőnek. Ha szar a gazdaság akkor nagyon sokan keresnek keveset. Na, ennek a kompenzálására találták ki látványos pótcselekvésként a rezsicsökkentést. Csak, hogy tisztában legyünk az okokkal és okozatokkal.
Ezek fényében lehet ellenezni a "rezsicsökkentést"? NEM. A zembereknek valamivel több pénzük lesz egyéb dolgokra, és ez így van jól. Ettől a gazdaság rendbejön? Lófaszt! Gondolom aki kicsit is gondolkodni tud annak ez nem kérdés...

s 2013.03.20. 10:24:58

@$$$=$$$: Persze. A devizahiteled után, amit nem bírsz fizetni majd még a rezsidet is én fizetem. Magadnál vagy te?

nnnnnnnn 2013.03.20. 10:31:14

@kovi1970: akkor te benne lennél hogy neked ne csökkenjen?

Julius Riviera 2013.03.20. 10:31:28

@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !: Nem igazán erről beszéltem drága választópolgárka. Csupán azt a tényt igyekeztem alátámasztani, amit most a te megkeresésed miatt kénytelen vagyok óvodás szinten elmagyarázni:

1. nem tudom feltűnt -e hogy a magyarisztáni energia jelentős része importból származik, és ennek az ára unorthodox tündérmegoldásokkal nem befolyásolható
2. ár - minőség - távlat. Ezen mi nem érthető?

Na mindegy, felbaszok eladásra némi államkötvényt.

Netuddki. 2013.03.20. 10:39:57

@$$$=$$$: "akkor te benne lennél hogy neked ne csökkenjen?"

NEM. Együtt sírunk, együtt nevetünk Arankám!

regress 2013.03.20. 10:40:39

@$$$=$$$: mi van,nem jött meg a segélyed,hogy itt hisztizel?

semmiextra 2013.03.20. 10:44:21

@Enrico72:
Te hülyébb vagy mint hat másik. Nem a cégek, az állam keresnek sokat a lakossági áramot és gázon. 2 forint a 30 szemben. Ez a kormeny akadajozta meg a versenyt. Tényleg szabályozni kell őket, de nem így. És tényleg eltaláltad a problémát ez nem takarékoskodásra ösztönöz, és a beruházásra hanem a pazarlásra.
Plusz bónusz megint nem a szegényeknek jelent magasabb megtakarítást hanem a gazdagabbaknak. Persze a NER-ben így szokás.

Julius Riviera 2013.03.20. 10:48:09

Na pörög is már kifelé a sok szar diszkontkincstárjegy. Ma még jó, nuku kockázat, állami garannycia, meg gennyesre keresheted magad vele, holnap hajthatsz belőle röpcsit a gyereknek, ha Ciprus jobban odabasz, meg ha ezzel összefüggésben összeszarják magukat a spanyol meg olasz kisbetétesek. Képletesen véve persze mindkettőt. Hopp, ez mintha üzleti titok lenne...

Így még annyit, az előzőhöz, hogy nekem kurvára nincs kedvem a kipengetni Józsi bácsi és Gizi néni devizahitelét, amit adó formájában rám is baszva oszlat szét a Kretén, és főleg fölkúrja az agyamat, hogy ez az egész, teljes mértékben copypaste megoldása Kádár 56 utáni úgynevezett konszolidációjának, amikor a szart sem érő tervgazdasági működésből származó károkat importforrások hitelre történő vásárlásával kompenzálták, ahelyett hogy eszközöket vettek volna, hogy nehogy ideges legyen a sok kisember, mivel Csermanek megígérte: forradalmat szétbasztuk, de mindenki kurvára jómódban fog élni, csak ne basztassa az MSZMP-t. Hát megint szopni fogtok, csak épp narancs meg nemzetiszín ködben, és most az államsajtpapírokra támaszkodva.

nnnnnnnn 2013.03.20. 10:49:02

@kovi1970: akkor meg ne ugassál, örülj hogy neked is csökkentik, annak ellenére hogy gyurcsányimádó vagy. én lennék orbán az ilyeneket mint te vagy, plusz adókkal terhelném.

csárli hárper 2013.03.20. 11:14:56

basszus! ezek megint megvédenek valamit, sokba lesz ez nekünk, nagyon sokba...

blah 2013.03.20. 11:29:03

@$$$=$$$: egy kicsit illene már messzebb látni az orrod hegyénél ha már megtanultál írni. A részvényes szarik a körülményekre amikor osztalék fizetésre kerül a sor. A cég meg majd valahogy megoldja amit meg te fogsz kifizetni. Lehet, hogy nem a rezsi árában de azt remélem tudod, hogy a nagyfogyasztók árait nem szabályozza a kormány.

Meridian74 2013.03.20. 11:43:58

@Ironfist: juj, te nagyon hülye vagy. Ilyenkor forogsz ia a padlón, vagy csak fekve habzik a szád?

Egyébként nettó hüléyeségeket soroltál fel. A béremelés nem volt kötelező (és az is csak az új adórendszer miatt hátrányosan érintettekről szólt - de bruttó 230ezer felett már, és br230 ezer még mindig nem EU-s bér, ugye? Segítek, ez ~750-760EUR/hó - szlovén minimálbér), csak ajánlás, és ha valaki nem tartotta be, akkor nem vehetett részt közbeszerzéseken. Nem minden cég vesz részt közbeszerzéseken, tehát azok erre rászarhattak.

A többibe bele sem megyek, de odáig se jutsz el, ha csökkentik a gáz árat, és szerinted kurav sok adó van benne, akkor ergo a megfizetett adót is csökkenti az állam... ha az olyan sok lenne, akkor ezt nem tennék (adót csökkentsünk jelentős mértékben, mikor szorít a költségvetés?), ráadául ha minden úgy lenne igaz, ahogy az MVM írta a levelében - és amit te nagykanállal bevettél -, akkor az MVM-nek NEM LENNE OFFHSORE cége cipruson, ami miatt most egyébként izzadhatnak, mi lesz ott az elkövetkezendőkben...

Meridian74 2013.03.20. 11:54:25

@Ironfist: valami még eszembe jutott, én pl olyan cégnél dolgozom, ami részt vesz a közbeszerzésekben. Szó nélkül megadták a bruttó 10ezer fizetést. Csak annyit mondtak, hogy a kollégáimnak ezt nem mondhatom el, mert nem mindenki kapott emelést, nyilván azok, akiket nem érintett hátrányosan az adózás új rendszere. De a cég ezt adta különösebb kérés nélkül, mivel nem esett annyira nehezére, mivel, 4 éve nem volt változás a béremben...
A bérek emelése nem a korményon műlik, hanem a cégeken. Ha akarnak adnak, ha nem akarnak akkor ahogyan nevezted, a felcsúti törpe fejen állva is ugrálhat, akkor sem fognak adni. Ott van a vadiúj mercigyár, kecskeméten. Szted német véreket fizet a melósainak? Holott új beruházás, a legújabb technológiával, ami minden más versenytásához képest előnyt biztosít, itt bizony futná arra a bérszínvonalra amit a német gyáraiban ad, vagy akkor legalább a 2/3-ára és akkor azon is nyerne valmit... nem, itt kínai béreket akarnak.

Meridian74 2013.03.20. 11:59:29

@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !: "Ez a majom kovi1970, ha csökken a hús, a kenyér, a rezsi, az autó, a lakás ára abból is csak azt látja, hogy mivel a gazdag többet vesz, így ez csak nekik kedvez.
Mert ezt tanulta mind a 4 osztályba amit kijárt. "

Ja, a 4 osztályig jutott, ezért csak úgy tudja, hogy ezt kell tudnia - és mint versikét mondogatnia -, de kiszámolni már nem tudná :P

Rendíthetetlen Álamkatona 2013.03.20. 12:29:33

@Kelly Pinkham: Nem az ellenzéket szorítja ezzel sarokba, hanem az egész országot.

Szűtté mamá? Szűjjé! 2013.03.20. 12:40:40

Istenem, hogy hányszor megy már végig szóról szóra ugyanaz a szájkarate a blogbejegyzések alatt.

Tisztelt jobbant és baller megszállottak! Soha nem fogjátok megunni? Úgysem változik a véleményetek, hiszen megszállottak vagytok. Nincs esély meggyőzésre, csak ugyanannak az ismételgetésére orrvérzésig. Ehhhh...

guma 2013.03.20. 12:51:05

nem hiszem el! :(((
újra "300 Ft-s" aláírásgyűjtés!

@Meridian74: a kormányon múlik milyen megbízható gazdasági és törvényi hátteret garantál, amiben a cégek, kkv-k működni tudnak...
szerinted ma ilyen az ország működése?

kifordított nagyanyó 2013.03.20. 13:18:35

@guma: Legyen 300 alatt az euro.
Ezért is lehetne aláírásgyűjtést rendezni.:))

Julius Riviera 2013.03.20. 13:34:40

@pocakos focista: Kádár kísért. A sok hülye még mindig a vén Csermanek faszát szopja. Mintha a 60-as években lennénk. Így van! Itt az ideje megkérdezni a prolikat, bevonni őket a politikai döntéshozatalba, hiszen ők legitimálják a rendszert, tehát hogy legyen -e:

- a kilós fehérkenyér 3 Ft 60 fillér újra,
- a fagyi 50 fillér / gombóc,
- a kőbányai világos 2 Ft 50 fillér, és dönthessenek arról hogy milyen üvegben kapják a prolik: barna / zöld,
- legyen újra csattos bambi meg utas üdítő,
- hozzák vissza a SZOT üdülést az állami SZOT üdülőkben,
- legyen minden bankhitel 0-ra írva,
- legyen 14. 15. 16. 17. és 18. havi nyugdíj,
- egyáltalán a nyugdíjakat emeljék meg 50%-al.

Ezeket mind meg kéne kérdezni.

Rendíthetetlen Álamkatona 2013.03.20. 13:55:32

@Nyekenyóka.: "Vagy ettől a rezsicsökkentéstől drágulni fog a kenyér, tej? De miért is? Tényleg nem értem, valaki írja már meg legyen szíves, hogy mi ebben a rossz az egyszeri embernek! "

Mivel csak a lakossági rezsi csökken, a vállalkozásoké növekedni fog (tekintve, hogy a szolgáltatónak valahol be kell hoznia), tehát a pék drágábban kapja majd az áramot, a gázt, de a lisztet is, mert a szárítóüzem is drágábban kapja az áramot, ahol a búzát szárítják, stb.

A gáz árát pedig eleve az is felnyomja, hogy egyre drágább az euro.

Segítettem?

Ironfist 2013.03.20. 13:56:10

@Meridian74:

Te itt ezzel büszkén lobogtato a szegénységi bizonyítványodat, és még csak fingod sincs arról, hogy mennyire nem értesz a közgazdaságtanhoz. Én bevallottan nem értek hozzá, de azért ez a sok hülyeség, amit felsoroltál, már nekem is fáj. Elmondtam, miről van szó, többen is elmondták, komoly közgazdászok is elmondták, de tudod mit? Biztosan neked van igazad. Nem egy autós megy szembe, hanem rajtad kívül mindenki más! Örülj magadnak, csá. Nem fárasztom magam azzal, hogy az ökörségeidet olvasom, és megpróbálok elméletben felnőtt embereknek teljesen nyilvánvaló dolgokat elmagyarázni.

gy.k.: ez egy lezáró komment volt, innentől le vagy tiltva, és várom az emailben az értesítőket, hogy pontosan ugyanannyira nyomi vagy, hogy nem tudod felfogni, hogy nem látom mit írsz, mint Vidékiék, és azért is ontod felém a nyilvánvalóan marhaság válaszaidat.

Miért nem gátak épültek stadionok helyett? 2013.03.20. 13:57:12

A sunyi ,aljas, álszent Fidesz banda közpénzen végzi a kampányát.
A rezsicsökkentés meg nagy kamu, amit sajnos a gyagya magyar be is vesz.

Elvesz 100 egységet a megélhetés minden területéről, majd nagy kegyesen és közpénzreklámmal visszaad egyeseknek 10 egységet.
A lelki terrorról, a kirúgásokról, a listázásokról, a nagy lenyúlásokról nem is beszélve.

ORBÁN BANDA TAKARODJ, MÉG VAN EGÉRÚT!

guma 2013.03.20. 14:26:16

@kifordított nagyanyó: :)
250 - 270-nél talán aláírnék (bár vén vagyok mint az országút és még senki sem tudott tőlem egy árva szignót vagy cédulát sem begyűjteni! :DDDD csak szavazáskor!!!)

BSz 2013.03.20. 14:55:33

Azzal remélem a Fideszbérencek tudatában vannak, hogy alapvetően baloldali eszméket (rezsicsökkentés, nyugdíjvédelem) védenek. Ezek után számomra elég komikus, mikor a Fidesz pl az európai baloldalt támadja.

Egy valódi polgári értékrendű ember sosem várna rezsicsökkentést, 13. havi nyugdíjat, az csak a Kádárt visszasíró kispolgárok a proletárok át a nincstelenek kívánják.

Akinek nem inge...

igazi hős 2013.03.20. 15:15:09

@Meridian74: Ez nagyon mellé ment, ember! Azt a levelet ez ELMŰ írta, ami egy nagy német multi magyar leánycége. Az MVM pedig színmagyar, állami cég és mellékállásban kormányzati kifizetőhely.

anonymand 2013.03.20. 15:36:48

@Lencsés István:

Tisztelt Lencsés István!

Kérlek, hogy tanulmányozzad az AKK adatttáblázatát.
www.akk.hu/object.c693e119-153c-49bc-bc3d-71f805d83db1.ivy

Állítólag tudsz olvasni (még senki meg nem erősítette), ezért ajánlom becses figyelmedbe a következő cikket:
fn.hir24.hu/gazdasag/2013/03/20/rekordon-az-allamadossag/

Sok szeretettel és tisztelettel:
anonymand

Meridian74 2013.03.20. 16:05:39

@Ironfist: a te komoly közgazdászaid olyanok, mint a meteorológusok... jósolgatnak mindenfélét, és egyszer sem jön be nekik.
Mindegyiket kiröhögöm.

Meridian74 2013.03.20. 16:10:38

@anonymand: és itt feltenném akérdést, vajon ha a nagytudású szakértői bajnaiék kormányoztak volna tovább, akkor most hol tartanánk? Államcsődnél? GDP arányosan120-140%-nál?

Meridian74 2013.03.20. 16:12:17

@A romániai erdélyi, székely vagy magyar? Ügyesek..: "A lelki terrorról, a kirúgásokról, a listázásokról, a nagy lenyúlásokról nem is beszélve."

Gondolom veled mindez 2010 óta mindez többször is megtörtént... hol -nem- dolgoztál? Mszp székházban? SZDSZ székházban? MDF székházban?

Ironfist 2013.03.20. 16:28:53

Igen! Tudtam, hogy megint beletrafáltam az gahylottba! :D Meridian, büszkén nyújtom át neked így utólag a Vidéki-díjat, amiért képtelen vagy te is felfogni azt, ami feketén fehéren előtted van: kénkrétan, hogy elmondtam, hogy csak egy értesítést látok, mikor nekem írsz, hogy mit írsz, azt nem! :D

Komolyan, szerintem az ilyen segghülye embereket csak az én szórakoztatásomra találták ki XD

Meridian74 2013.03.20. 17:05:30

@Ironfist: sztem meg teljesen felesleges, ha nem emlékszel arra amit írtál - kb 2-3 órán belül... megérteném, ha pár napja írtad volna, de nem.

Lencsés István 2013.03.20. 17:20:39

@anonymand: A link nem tény . A rólam kialakított véleményed meg nem érdekel .

anonymand 2013.03.20. 18:10:02

@Meridian74:

Tisztelt Meridian74!

A kérdés, hogy a nagy tudású Bajnaiékkal hol is tartanánk?
Lehet, hogy a kérdést Te magad is el tudod dönteni, kis segítséggel.
A KSH honlapján (www.ksh.hu/) van néhány diagram a Fontosabb adatok keretben.
Az első fül a GDP.
Nézd meg figyelmesen.
Még nézd.
Na, még egy kicsit.
Van még kérdés?

Tisztelettel:
anonymand

anonymand 2013.03.20. 18:15:35

@Lencsés István:

Tisztelt Lencsés István!

Ha neked az AKK nem tény, akkor mi az?
Véleményt meg nem írtam rólad, lehet tévedésben leledzik az, aki azt állította, hogy megtanultál olvasni.

Tisztelettel:
anonymand

Ps.: könyörgöm írd már le, hogy szerinted csökkent az államadósság!..

Thasaidon · http://zothique.blog.hu 2013.03.20. 19:07:04

@ErtelmetlenSzajkarate: Ez egy teljesen jó elképzelés, én a "jog-társadalomismeret-közgazdaságtan" triásznál meg is maradnék. Az állampolgárság megadásához többet várnak el, mint amit egyes szavazópolgárok tudnak az országról. Bár azt hiszem, elég nagyot koppanna az állunk, ha a kormány kapna az ötleten, és kiadna egy Matolcsy-Drábik-Bogár-alapú vázlatot.

Lencsés István 2013.03.20. 19:51:37

@anonymand: 1 . A rövidítés szint alatti . 2 . Írtál rólam véleményt lehet elfelejtetted , mert szenilis vagy ezért elnézem . 3 . Magyarul nem megy már az írás ? ( Lásd . : Utóiratnak kell írni . ) 4 . Mondatkezdés nagybetű . 5 . Nem csak szerintem csökkent az államadósság , hanem azok szerint akik dolgoznak rajta , szóval hazudozz csak tovább , a szememben csak egy szánalmas vén fasz maradsz . :D :) ;)

Lencsés István 2013.03.20. 20:36:39

@Amadeus62: Nem érdekel a rólam kialakított véleményed .

Secnir 2013.03.21. 06:04:38

szerintem meg menjen, és írja alá mindenki. hadd örüljön herr kubatov annak, hogy a választások előtt 100%-os támogatottsága van a pártnak!

nem mellesleg feltenném a parlamentben a kérdést rogán majdmegmondom tóninak, hogy a búbánatos kisfaszomba van az, hogy előbb törvényt hozok valamiről, meg felállítok egy hivatalt, és csak utána egy héttel kérdezem meg a népet, hogy szeretnék-e a törvényt, meg hogy felállítsunk egy hivatalt?

anonymand 2013.03.21. 06:44:15

@Lencsés István:

Tisztelt Lencsés István!

Isten megtévedt báránya, Te!
1. Rövidítés ügyében fordulj máshoz, az AKK Zrt. a teljesen hivatalos rövidítés.
Idézek a 2011. évi CXCIV. törvényből.
"III. Fejezet

Az Államadósság Kezelő Központ

4. Az Államadósság Kezelő Központ jogállása

11. § (1) Az államháztartás központi alrendszere finanszírozási igényének teljesítése és a 3. § (1) bekezdés a), b), e) és g) pontja szerinti adósságának kezelése érdekében végzett pénzügyi műveletekről az államháztartásért felelős miniszter az ÁKK Zrt. útján gondoskodik."
Linket ben adok, mert az nem tény.
2. Nem véleményeztelek, más véleményét írtam, megerősítést azóta sem kaptam.
3. Aki értelmes, az tudja, hogy mit is jelent a "Ps." rövidítés. Sőt! Rajtuk kívül Te is (persze lehet, hogy segítettek a megfejtésben. Egyébként aki szándékosan ír úgy, mint Te, s ezzel még büszkélkedik is, az ne lamentáljon a helyesírásról, meg a magyar nyelvről. Inkább tanulja meg, a központozás szabályait.
4. Igaz.
5. Azon kívül, hogy tévedsz, még ráadásul tiszteletlenül viselkedsz. Ha vennéd a fáradságot és utánanéznél, nem írnál ekkora baromságokat. Ha pedig arra is gondot fordítanál, hogy jó keresztény létedre ne kövess el olyasmit, amiért hétvégén majd gyónnod kell.

Tisztelettel:
anonymand

Ui.: Minimum egy bocsánatkéréssel tartozol, azt tudod, ugye?

anonymand 2013.03.21. 06:47:05

@Lencsés István:

Tisztelt Lencsés István!

Te teljesen félreérted a dolgokat.
Amit Amadeus62 írt, az nem vélemény volt.
Az tény.
Olyasmi, ami neked szokott lenni.
Axióma, ha ismered a fogalmat.

Tisztelettel:
anonymand

Lencsés István 2013.03.21. 08:08:43

@anonymand: 1 . Egy EMBER hogy lehet bárány ? :O 2 . A rövidítés akkor is szint alatti . 3 . Véleményeztél és letagadod , de mondom nem érdekel , meg szenilis is vagy , így elnézem . :) 4 . Az értelemről a helyedben nem beszélnék , hisz neved sincs , meg alapdolgaid .... 5 . A viselkedésről sem beszélnék a helyedben , mert név nélkül írsz rólam hazugságot , szóval erről IS ennyit ... Bocsánatkéréssel meg te tartozol , de nem kell megtenned , mert mint írtam nem érdekel hogy egy véb anonim geci mit gondol rólam . Egy anonimnak nem lehet ténye , hisz olyanja nincs aminek alapvetőnek kellene lenni MAGYARORSZÁG - on , és nemsokára alapvető is lesz , és akkor te sem fogsz itt hazudozni névtelenül .

dr yetee 69 2013.03.21. 12:03:56

@$$$=$$$: Legfeljebb a hozzád hasonló agyhalottak körében nő a népszerűségük,egyébként miért kéne csalással készülni a választásokra?Nem sorolom,remélem,tudod miről beszélek?

dr yetee 69 2013.03.21. 12:05:50

@$$$=$$$: A hozzád hasonló,szerény szellemi képességű szavazóknak készült a "rezsicsökkentés" cimű igénytelen porhintés!

vontod75 2013.03.21. 12:06:28

És igen! Meg is van miért nem eredményes a kormányzat... Rettegjetek ti 500 NER ellenfülkeforradalmárok:
hvg.hu/itthon/20130321_Lazar_Janos_interju_kormany_teljesitmenye

anonymand 2013.03.21. 13:42:59

@Lencsés István:

Tisztelt Lencsés István!

" 1 . Egy EMBER hogy lehet bárány ?" - segítek, mert tudatlanságod határt nem ismer: "Jó Pásztor: a Lk 15,3; Jn 10,1-11 alapján Jézus Krisztus. - Az ókori Keleten a ~ az istenek és a kir-ok uralmának, a hellén műveltségben a filantrópia (emberszeretet) szimbóluma volt. Fontos szerepet játszott a bizánci császárkultuszban is. - A ~ ósz-i előképei: Mózes, Dávid és az igaz próféták. Jahve maga is pásztorként gondoskodik népéről (vö. Zsolt 23; Jer 23,1-4; Ez 34; Zak 11,4-17). Jézus szavai szerint a ~ „azért jött, hogy juhainak élete legyen” és életét adja értük (Jn 10. f.). Krisztus a végső idők ~a (vö. Jel 2,27; 7,17; 12,5; 19,15). - A ~ hivatalát átvette Péter ap. és a →tizenkettő, s tőlük a →püspökök. Ezért hivatali jelvényük a →pásztorbot. - Ikgr. Az óker. műv. egyik legfontosabb Krisztus-jelképe a ~ megmentett bárányával a vállán. A pásztoréletből vett motívum a →Paradicsomnak is szimbóluma volt: a nagy kertben pásztoruk körül legelésző bárányok a halál után Krisztusnál békére talált lelkek képe." Az idézet a Magyar Katolikus Lexikonból való. Ennek ellenére belátom, hogy egy felnőtt embert bárányként aposztrofálni nem biztos, hogy helyes, maradjunk tehát a birkánál.

"2 . A rövidítés akkor is szint alatti ." - a rövidítés miatt reklamálj a törvény megszövegezőinél és megszavazóinál.

"3 . Véleményeztél és letagadod , de mondom nem érdekel , meg szenilis is vagy , így elnézem . :)" - örülök, hogy rólad minden lepereg.

"4 . Az értelemről a helyedben nem beszélnék , hisz neved sincs , meg alapdolgaid ...." - már írtam volt, hogy nem ártana a központozás szabályait legalább alapszinten magadévá tenni. A nevem: anonymand

"5 . A viselkedésről sem beszélnék a helyedben , mert név nélkül írsz rólam hazugságot , szóval erről IS ennyit ... Bocsánatkéréssel meg te tartozol , de nem kell megtenned , mert mint írtam nem érdekel hogy egy véb anonim geci mit gondol rólam ." - kifinomult stílusod megható. Anyád már írt bocsánatkérő levelet, tőled már nem hiányzik.

"Egy anonimnak nem lehet ténye , hisz olyanja nincs aminek alapvetőnek kellene lenni MAGYARORSZÁG - on , és nemsokára alapvető is lesz , és akkor te sem fogsz itt hazudozni névtelenül ." - tombol a sötétség. Az univerzumban a sötét lyukak szupenovák hozzád képest.
Ez vélemény volt.
Ha képes vagy, akkor fogalmazd meg ezt a mondatodat magyarul.
Lehet, hogy rohadt nehéz feladat, de legalább próbáld meg!

Tisztelettel:
anonymand

Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye) 2013.03.21. 14:40:19

@anonymand:
Tisztelt anonymand!

Talán még nem sikerült belefutnod Lencsés Istvánba, ezért tekinted küldetésednek a meggyőzését, de a nevezett ember tevékenységéből jómagam az alábbiakat szűrtem le, ami szükségtelenné tesz vele minden kommunikációt:
1. Lencsés Istvánnak mindig ténye van, ha nem, akkor odaírja, hogy "szerintem", de ezt a szót még soha nem láttam tőle (igaz, egy ideje szűrőn van nálam, tehát nehéz is lenne);
2. A rövidítés szint alatti, kivéve ha "tünti"-nek írja a "tüntetés" szót;
3. Lencsés Istvánon és ismerősein kívül mindenki anonim, és az anonimok kb. az E.Coli alatt vannak a komolyan veendőségi listán;
4. Lencsés Istvánon kívül senki sem tudja a pontos idézés szabályait, pedig engem már rohadtul érdekelne, hogyan kell pontosan idézni;

Ez az összes válaszreakció csokorba szedve, amit Lencsés Istvántól valaha is kapni fogsz. Nem akarom beosztani az időd, de Lencsés Istvánnál még Vidéki is fényévekkel jobb beszélgetőtárs; ő legalább nem fog vén anonim gecinek hívni.

Tisztelettel:
Rufus78

Ironfist 2013.03.21. 16:21:53

@Rufus78:

Igazán nagyon érdekelne, hogy ha ennyire nem anonimnak mondja magát, akkor meg merné-e tenni, hogy a facebook profilját belinkeli :D

Lencsés István 2013.03.21. 16:23:40

@anonymand: Ha idézel , pontosan tedd , köszönöm szépen . :) ;) Okosabb vagyok mint te szóval erről ennyit . :) ;) Egy EMBER nem lehet birka . Tehát megint hazudsz . " .... a rövidítés miatt reklamálj a törvény megszövegezőinél és megszavazóinál. .... " Te rövidítettél , ezért szóltam neked . A hülyeség amiket írogatsz nekem az lepereg . " .... A nevem: anonymand .... " Nem ez van a személyidben tehát megint ( mindig ) hazudsz . Alapszintről sem beszélnék a helyedben hisz például idézni sem tudsz . Édesanyám nem írt neked semmit . Azaz újabb hazugság . Arról meg már beszéltem , de nem jutott el mert úgy néz ki nincs hova . , hogy nem érdekel a rólam kialakított véleményed .

anonymand 2013.03.21. 17:44:57

@Rufus78:

Tisztelt Rufus78!

Volt már korábban is szerencsém vitatkozni felebarátommal.
Akár hiszed, akár nem, de igen sokat javult (önmagához képest) a stílusa.
Róla minden tanítás lepereg, minősíthetetlen hangnemének színvonalára nem vagyok hajlandó leereszkedni, de örök optimistaként megkísérlem a lehetetlent, fényt vinni a sötétbe.
Türelmem is van, néha időm is, az elmaradt atyai, anyai pofonokat tudom, nem pótolhatom.

Tisztelettel:
anonymand

anonymand 2013.03.21. 17:56:49

@Lencsés István:

Tisztelt Lencsés István!

"Ha idézel , pontosan tedd , köszönöm szépen . :) ;)" - eddig is ezt tettem, az idézett rész kezdetét és végét azok a kis bisz-baszok jelzik.

"Okosabb vagyok mint te szóval erről ennyit . :) ;)" - örvendezzél.

"Egy EMBER nem lehet birka ." - elég a soraidat olvasni, s lehet tudni, hogy megint tévedtél.
"Tehát megint hazudsz ." - újabb tévedés.

" .... a rövidítés miatt reklamálj a törvény megszövegezőinél és megszavazóinál. .... " Te rövidítettél , ezért szóltam neked ." - Az AKK nem az én rövidítésem, ez tény (tudod, ami neked szokott lenni minden zsebedben).
" .... A nevem: anonymand .... " - a neten 2011 óta ez a nevem, ezen anyakönyveztem magam, ha úgy tetszik.

"Nem ez van a személyidben tehát megint ( mindig ) hazudsz ." - újabb tévedés, mert nem szoktam hazudni, ellentétben imádott főpásztoroddal szemben.

"Alapszintről sem beszélnék a helyedben hisz például idézni sem tudsz ." - nem számolom hanyadik tévedésed, hiszen a másolást (Ctrl+C - Ctrl+V) Schnitt Plagi módján használom.

"Édesanyám nem írt neked semmit . Azaz újabb hazugság ." - akkor a másik anyád.
"Arról meg már beszéltem , de nem jutott el mert úgy néz ki nincs hova . , hogy nem érdekel a rólam kialakított véleményed ." - lassú víz partot mos (tehát ne rázd gyorsan a fejed).

Tisztelettel:
anonymand

Ironfist 2013.03.21. 18:01:59

@anonymand:

Nem érdekli a véleményed? Ahhoz képest sokat foglalkozik veled, ahelyett, hogy azt tenné veled, amit én vele: letiltana XD

Lencsés István 2013.03.21. 18:38:52

@anonymand: Sajnos most sem tudtál pontosan idézni , így ha ez itt ezen a blogon ma nem változik , akkor itt és ma utoljára reagálok . Pontosan idézni így kell , segítek , öregkorban is jó ám tanulni . :) ;) :D Íme . : " .... idézett szöveg .... " A pontok akkor kellenek mind a szöveg elé és utána is ha van még más is ott . Nem tévedtem , ugyanis egy birka hogy tud internetezni , áruld már el te vén fasz ? :D Te rövdítettél és még le is tagadod ? :D Szánalmas vagy .... Nekem nem a zsebemben van a tény , hanem amit írok az a tény . Az iróniád pedig kurva gyenge . Azért ez a neved itt a neten , mert fosol , értem én , nem kell megmagyarázni . Ugyanolyan anonim geci vagy mint a legnagyobb többség . Nem szoktál hazudni ? :O :D Folyamatosan azt teszed , és még tagadod is , erre már a szánalmas is kevés szó . Figyelj ! Megint idézni fogok ( második segítség ugyanabban témakörben ) " .... imádott főpásztoroddal szemben .... " Nekem ilyen nincs , tehát megint sokadszorra ( folyamatosan ) hazudsz . Én ha tévedek , bevallom , erre volt példa például ma is csak láss , ne csak nézz . Ilyen sincs . : ( Harmadik segítség egy témában , hihetetlen milyen rendes vagyok ma . :D ) " .... Schnitt Plagi .... " Egy IGAZI MAGYAR EMBER ( mint én ) - nek csak egy anja van , szóval ezt IS beszoptad te vén geci . :) ;) :D És a negyedik segítség ( Három a MAGYAR igazság és egy a ráadás elven ) . Ez nem való ide . : " .... lassú víz partot mos (tehát ne rázd gyorsan a fejed). ....

Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye) 2013.03.21. 19:23:13

@Ironfist:
Nem kellett. Én ugyan nem vagyok fent meg nem is érdekel annyira, de a fórumokon több helyen olvastam, hogy tényleg van ilyen névvel profil, fényképpel, hasonló stílussal... tehát vagy komoly, vagy egy nagyon jól felépített hoax :).

anonymand 2013.03.21. 22:16:08

@Lencsés István:

Tisztelt Lencsés István!

Kezdek meghatódni attól, hogy állandó jelzőket aggatsz rám, mint az a klasszikus eposzokban szokásos.

..."Nem tévedtem , ugyanis egy birka hogy tud internetezni , áruld már el te vén fasz ?"... - úgy, ahogy Te is teszed például (csak más képes az anyanyelvének tisztességes használatára. Mondjuk nem 4, azaz négy pont oda, ahova csak három kell. A többit most hagyjuk.

Mivel rossz az emlékezőkéd, most csak egy rövidebb idézet a törvényből: ..."3. § (1) bekezdés a), b), e) és g) pontja szerinti adósságának kezelése érdekében végzett pénzügyi műveletekről az államháztartásért felelős miniszter az ÁKK Zrt. útján gondoskodik."... - nem én rövidítettem, a neten rámutató link is akk.hu.

..."csak egy anja van"... - neked van másik is az édesen kívül, szövegértelmezés=0, magyarul zéró.
Anyja! ki az az anja?

..." Ez nem való ide . : " .... lassú víz partot mos (tehát ne rázd gyorsan a fejed). ...."... - már a négy pont is kevés, legyen inkább 5, azaz öt. Ismét tévedsz, mert ez helyénvaló megállapítás volt, éppen idevaló.
Mint ahogy Te nem vagy idevaló, sokkalta inkább a Vajdahunyad várába egy diorámába, kóccal kitömve.

Örvendtem a szerencsémnek, itt és most vége, majd máshol még biztos összefutunk.
(Tudom, a neten nem lehet futni, hát még össze.)

Tisztelettel:
anonymand

Ui.: Az állandó jelzőiddel illesd azt aki ilyen szarul rakott össze!

anonymand 2013.03.21. 22:42:19

@Ironfist:

Tisztelt Ironfist!

Ebben a rohadtul unalmas világban kell egy kis szórakozás, vidámság.
A földet még nem tudom túrni, az asszonyhoz már nem van erőm, legalább ennyi örömöm legyen ezekben a borús, hideg időkben, hogy az idiotizmus élő szobrával polemizálok. Úgy tűnik, hogy ő magán hordozza a birkanyáj minden jegyét, olyan ő mint cseppben a tenger.

Tisztelettel:
anonymand

Amadeus62 2013.03.21. 23:06:09

@anonymand:

Szűrd a faszba ezt a nyomorultat! Én is ezt tettem! :D

Lencsés István 2013.03.22. 08:23:15

@anonymand: Nem jelzők , hanem tények . Továbbra sem tudsz pontosan idézni , pedig négyszer is segítettem neked . :( Szomorú ez , na de ennyi idősen már nehezen veszi magát rá az emberszerű lény hogy tanuljon . Én nem vagyok birka , ugyanis az állatok nem tudnak internetezeni , de úgy látom ez nem jut el , ugyanis nincs hova . Te sem használod tisztességesen az anyanyelvet . Lásd . : Rossz idézés . A link nem tény , és rövidítettél , akárhogy is próbálod tagadni . Nekem nincs másik anyám , eljut már végre te vén fasz ? Anyja , rosszul írtam , elnézést . ( Látod én bevallom azt amit hibázok , veled ellentétben .... ) Persze hogy zavar téged és sok más anonimot hogy itt vagyok , mert van aki megmondja nektek a tényeket , és ez zavar titeket . Abbahagyod ? :D Ennyi vagy . :D Rólad azért írom azt amit , mert ez az igazság , bizonyítod is . :) ;) :D

Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye) 2013.03.22. 08:40:36

@Lencsés István:
Most már tényleg megkérdezem: leírnád, hogyan kell pontosan idézni?

Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye) 2013.03.22. 08:44:53

@Lencsés István:
Ja, igen, és szerintem a geci, vagyis az ondó -már csak folyékony halmazállapotából eredően is- legalább annyira nem tud internetezni, mint az olyan állatok, mint a birka.

Ironfist 2013.03.22. 09:52:31

@Rufus78:
Diplománál elég, ha szó szerint beteszed az idézetet, és az elejére, me ga végére idézőjelet teszel. Biztos Lencsés " Tényemvan" Pista jobbat tud, ennél, de sokezer, sokmillió professzornak szerte a világon elég. :D

Ironfist 2013.03.22. 09:53:56

@Rufus78:
"Nem kellett. Én ugyan nem vagyok fent meg nem is érdekel annyira, de a fórumokon több helyen olvastam, hogy tényleg van ilyen névvel profil, fényképpel, hasonló stílussal... tehát vagy komoly, vagy egy nagyon jól felépített hoax :)."

Az, hogy lebukik, ugye nem egyenlő azzal, hogy vállalja magát. ;) És amíg nem vállalja magát, addig semmivel sem nemanonimabb, mint bárki más, hiába mondott egy random nevet, hogy őt márpedig így hívják. :D

anonymand 2013.03.22. 09:58:24

Tisztelt Olvtársak!

Bedobtam a kavicsot a tóba?

Tisztelettel:
anonymand

Lencsés István 2013.03.22. 10:13:01

@Rufus78: Már leírtam . Az meg hogy kit hogyan nevezek az az én dolgom , pláne hogy okom van rá ....

Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye) 2013.03.22. 11:13:06

@Lencsés István:
Kérhetek egy ismétlést az idézés szabályaiból? Csak hogy ma is tanuljak valamit, hogy tudjak alapdolgot, hogy látszon a fejlődés.

Okod lehet rá, de tényed nem, hiszen tényszerűen cáfolja, hogy anonymand geci lenne, hogy internetezik, amit geciként nem tudna megtenni. Mivel ez nem tény, hanem vélemény (okkal vagy ok nélkül is), és mert magad mondtad, hogy ha véleményt mondasz, akkor odaírod, hogy "szerintem", ezt pótolni kéne. Hiába van ugyanis neved, semmit sem ér, ha szószegő vagy.

@anonymand: Részben:). Most azért látom egyáltalán, hogy miket ír, mert máshonnan netezek, a törzshelyemen már rég szűrőn van. Így egy kicsit beszálltam a játékba, meg amúgy is szívesen forgatom vissza rá a következetesen ismételt, másoktól elvárt, csak éppen maga által be nem tartott szabályait :).

anonymand 2013.03.22. 11:47:39

@Rufus78:

Tisztelt Rufus78!

Tudod, ha jól meggondolom, teljesen hiábavaló olyan vitapartnert választani, aki érvelni nem képes, aki nem csak azt nem érti amit neki írnak, de még azt sem amit ő maga ír, de mindig is érdekeltek a kihívások, figyelemmel kísértem, hogy a vita során van-é olyan kérdés, amiben legalább részben meg tudjuk egymást győzni, hajlandó-é valaki belátni, hogy a tények nem őt igazolják.
Másutt (nivo.blog.hu) legalább a nyomát fel lehet fedezni az értelemnek, az érvelésnek, mondjuk úgy: a szellemi küzdelemnek.
Na itt ilyenről szó nincs.
De talán ettől szórakoztató.
Érv helyett alpári (és egyáltalán nem szellemes) személyeskedés amit képes nyújtani a "vitapartner".

Az pedig szintén megér egy misét, hogy mindenkit (nem csak engem) kioktat a magyar nyelv helyes használatáról, miközben ő "szándékosan" fogalmaz, ír helytelenül.
Aki ennyire "MAGYAR", az hogyan képes a jó édes anyanyelvét ennyire gyalázni?

Igen, a saját maga által kreált szabályoknak sem felel meg, de ezen nincs mit csodálkozni.
Ez eléggé tipikus Fidesz-hívő viselkedés, hisz képviselőik ugyanezt teszik a parlamenti padsorokban.

Állítása szerint hívő.
Ám nem fogja fel a bárány szó jelentését, ami ugye más bibliai értelemben, és más a köznyelvben. Az irónia keveri a kettőt, de ez nem jut el a (sötét)szürke állományáig (ahol a közhiedelem szerint a gondolkodás képessége rejtezik).
Mert ennyire setét.
De tudod Te is, háborús időket élünk (Bonsai Duce megmondta), az elsötétítés nála a tökélyre jutott.

Tisztelettel:
anonymand

Ironfist 2013.03.22. 12:11:34

@anonymand:

Hát igen, mint minden megfizetett fideszvédőnek, neki is kvázi minden érvelési hibát fel lehet fedezni minden mozdulatában.

Lencsés István 2013.03.22. 12:12:59

@Rufus78: Olvass vissza , talán menni fog . :) Az iróniád nagyon gyenge , mondhatnám úgy is hogy kurva gyenge . Én csak akkor írok , ha tényem van , ha véleményem oda írom hogy szerintem , volt már ilyen . A geci szó ezen jelentését te nem érted , mert anonim vagy ....

ketroot 2013.03.22. 14:48:01

@anonymand:

A legszomorúbb egyébként az egészben az, hogy Lencsés tényleg ennyire debil.

Régebben reménykedtem benne, hogy egy ügyeskedő trollt üdvözölhetünk a személyében.

Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye) 2013.03.22. 14:57:07

Mivel azóta itt is szűrőre tettem, és így válaszolni nem tudok neki -ó, jaj!- ezért ezúton küldöm minden kedves érdeklődőnek (akár Lencsés Istvánnak is) A Magyar Helyesírás Szabályai idézésre vonatkozó -kivonatos-részét:

Az idézés:
256. A szövegbe ékelt szó szerinti idézetet általában idézőjelpár fogja közre.
Idézés alkalmával az idéző mondat megelőzheti, követheti vagy megszakíthatja az idézetet.
a) Az idézetet bevezető mondat után kettőspontot teszünk. Az első idézőjel után az idézet első szavát általában nagybetűvel kezdjük. Az idézet végére, a berekesztő idézőjel elé olyan írásjel kerül, amilyent az idézett mondat tartalma kíván. Kisbetűvel kezdjük az idézetet, ha úgy emeltük ki, hogy az eredeti szövegben is kisbetű van.
b) Ha az idéző mondat követi az idézetet, gondolatjellel kapcsoljuk, és kisbetűvel kezdjük. Ilyenkor az idézet végén a kérdőjelet és a felkiáltójelet kitesszük, a pontot azonban nem
c) Az idézetbe iktatott idéző mondat közbevetésnek számít, tehát gondolatjelek közé tesszük, és kisbetűvel kezdjük.
257. Ha a szó szerinti idézetet szervesen beleszőjük saját szövegünkbe, az idézett részt idézőjelek közé foglaljuk, és az idézetet kezdő közszót (az eredeti szöveg ellenére is) kisbetűvel kezdjük. Ha a mondat az idézett résszel végződik, a mondatot befejező írásjelet az idézőjel után tesszük ki.
Mások szavainak némiképp megváltoztatott, vagyis úgynevezett tartalmi idézésekor nem használunk idézőjeleket.

258. Szépirodalmi művekben az író mintegy idézi a szereplők szavait, de ennek jelzésére nem idézőjeleket, hanem gondolatjeleket szokás használni. Az írásjelek és a kezdőbetűk tekintetében egyébként az idézéskor szokásos írásmódot alkalmazzuk.

Forrás: A magyar helyesírás szabályai, 11. kiadás, Akadémiai Kiadó, 1985.

Vagyis semmi négy(!) pont, semmi szóközerdő, stb.. Igen, sikerült elolvasnom. Na és neked, Lencsés István? Költői kérdés, mert ha válaszolsz is, a szűrő miatt úgysem fogom látni. Köszi, helló!

anonymand 2013.03.22. 18:19:04

@ketroot:

Tisztelt ketroot!

Én meg azt olvastam róla, hogy komplett hülye.
De ez nem igaz!
Nem komplett.

Tisztelettel:
anonymand

ccactus · http://nivo.blog.hu/ 2013.03.24. 11:26:51

@Algopirin:

"Bazzmeg, mikor kezdenek el azon melózni, hogy legyen annyi fizum, hogy ne kelljen ilyen rezsicsökkentős faszságokkal szórakozni?"

Úúú! Ez de tetszett!! :))

Csak halkan kérdem, nem neked kellene ezügyben melóznod/tanulnod/tenned valamit? Avagy te mindent megtettél már, ami emberileg lehetséges?

ccactus · http://nivo.blog.hu/ 2013.03.24. 11:30:46

@Transylvanianmixedgrill:

"Zseniális húzás az adófizetők pénzéből finanszírozni a a nyugger szavazók körüludvarlását."

Szüleid, nagyszüleid nem nyuggerek? Majd odaadják neked, amit megnyertek...

ccactus · http://nivo.blog.hu/ 2013.03.24. 11:33:06

@Transylvanianmixedgrill:

"Mondhatnám, és mondom is: a magyar nyugger választási osztogatásért praktikusan mondva: pénzért szop-nyal-gombotvarr."

Szüleid, nagyszüleid nem magyar nyuggerek? Tudják, hogy itt neveletlenkedsz a neten? Vigyázz, mert a fenekedre fognak csapni, teljes joggal. Remélem nem te reprezentálod az Mszp-E14-PMP tábort...

ccactus · http://nivo.blog.hu/ 2013.03.24. 11:35:57

@Transylvanianmixedgrill:

No mindegy! Valahol a teljes Vastagbőr blog olvasótábort és szerkesztőit jellemzi, hogy beszólásaidat csak úgy szó nélkül hagyják.

Majd én biztos kapok tőlük hideget-meleget mindjárt...

ccactus · http://nivo.blog.hu/ 2013.03.24. 11:38:01

@cyan:

"Tuggya fene, amióta ez a fene nagy rezsicsökkentés van, valahogy sz*rabb minőségű gázt kapunk. Megy a cirkó ezerrel és fázunk. Valamit valamiért?"

Kinti hőmérőd van?

ccactus · http://nivo.blog.hu/ 2013.03.24. 11:40:25

@Enrico72:

"Nagyon egyszerű. Aki ezzel nem ért egyet fizessen annyit, amennyit a csökkentés előtt kellett. Aki egyetért, az pedig annyit, mint amennyit a 10%os csökkentés után.
Ezzel mindenki csak nyerhet."

Ez marha jó ötlet!! Nem rezsicsökkentés kellene, hanem rezsigát! Csak az lépjen be, aki be akar. :LOL :))))

süti beállítások módosítása