Skip to content


       Szűrés lista

Lécci lécci add vissza

Balog Zoltán egy Táncsics-díj miatt buktatja a NER tökéletes és tévedhetetlen rendszerét ...

Először is Táncsics-díjban részesítette Szaniszló Ferencet, az ECHO TV műsorvezetőjét, bár a műsorát a Médiatanács megbüntette "mert az megsértette az emberi méltóság tiszteletben tartására, valamint a gyűlöletkeltés tilalmára vonatkozó törvényi rendelkezéseket", majd még aznap, március 14-én közleményt adott ki:
balog_levél.jpg

Március 16-án már 12 korábbi díjazott jelentette be, hogy visszaadja a díjat.

A Táncsics-díjra a jelölteket egyébként idén először egy 5 tagú kuratórium "rostálta meg", melyet a Heti Válasz főmunkatársa, Osztovits Ágnes vezetett. Az újságírók szakmai szövetségei 9 jelöltet ajánlottak (Szaniszlót a  Magyar Újságírók Közössége), közülük Kálmán Olgát egyből lehúzták, de még a jobboldali kuratórium is csak abban tudott megegyezni, hogy a 3 ajánlott személy helyett csak Novotny Zoltán nevét tudják elküldeni a minisztériumnak. Végül Halász János kulturális államtitkár javasolta Balognak, hogy a felterjesztett, de elutasított jelöltek közül Szaniszló és Vertse is kapja meg a három embernek kiosztható díjat.

Balog szerint "szégyellje az magát, aki ha hibázik, nem hajlandó beismerni. Rossz döntésének mégis lesznek jó következményei, hiszen azáltal, hogy néhányan visszaadják a díjat, tisztul a Táncsics-díjasok névsora”.

Tegnap este Balog levelet írt Szaniszlónak, melyet a kormany.hu-n hozott nyilvánosságra:

balog_levél2.jpg
Kárfelmérés: Melyik opció a szimpatkusabb?
#1: Balognak fogalma sem volt kiket tüntet ki, a saját államtitkára szopatta meg, de Balog nyeli tövig, mint a torkosborz.
#2: Pontosan tudta kit tüntet ki, de NER=kétharmad, "kommunikációban mi vagyunk a bajnokok", "majd elsimul a felháborodás", csakhogy ez most nem, jött be ... 

A kormány, aki négyszer írta át a gránitba öntött alaptörvényt, aki pár nap alatt lezavart törvényekkel elvette a manyup-pénzeket, nyugdíjba küldte a bírákat, a tanárokat, orvosokat, most tehetetlen Szaniszló Ferenc Táncsics-díjával.

Balog nem az első és nem is az utolsó "áldozata" annak, hogy a minisztériumokat retardált emberekkel töltötték fel, akik használhatalanok bármilyen szakami munkára, közben meg kell felelni Feket Görgynek, az MMA-nak, a  kultúrkampfnak, a fentről leküldött névsornak, hogy kiknek jut most a díjakból, és közben becsúszik egy Szaniszló is. Így most a miniszter kénytelen levelet írni, hogy ugyan adja már vissza a díjat, mert hibáztam. Balog levelet írt ahelyett, hogy nekiállt volna visszatámadni, hogy ők bizony nem tévedtek, ők a NER, az van és úgy ahogy csinálták, meg Andrassew Iván is kapott ilyen az elmúltnyolcévben, GyurcsányBajnai ...

Úgyhogy nevetek és fogom a fejem Balog miniszteren, pedig örökérvényű:
aki korpa közé keveredik, azt megeszik a disznók.

Pedig még a Szoci Nyugdíjas is megmondta tegnapelőtt:

575971_430499237034524_248065382_n.jpg

Címkék: abszurd balog szaniszló emmi táncsics-díj

A bejegyzés trackback címe:

https://vastagbor.blog.hu/api/trackback/id/tr615149215

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Mandiner blogajánló 2013.03.20. 12:00:05

Ezt a posztot ajánlottuk a Mandiner blogajánlójában.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dexstarr 2013.03.20. 13:31:58

@Szelid sunmalac-Elmeny designer: igazad van,végül is blogolni és véleményt nyilvánítani járunk ide, nem egymásra fröcsögni. A kocertfelvételekbe is belenézek, ígérem:D

Akkor beszélgessünk az aktuális témákról:
-hókáosz
-rezsicsökkentés
-hány pedagógust fognak kitenni Balogék
-melyik a legkártékonyabb kormány a világon és miért a FIDESZ az:)

kifordított nagyanyó 2013.03.20. 13:33:39

@Szelid sunmalac-Elmeny designer: Mintha nagyon nem szeretné sem a fideszt sem a jobbikot.
Én ebbe az irányba mentem ő a másik irányba tolódott el.

Szelid sunmalac 2013.03.20. 13:34:23

@Atro: Sajnalatos, ha igy gondolod. Csak remelni tudom, hogy szemelyes tapasztalatok alapjan vontal le teves kovetkeztetest a roma emberekrol, nem peidg masok altal hangoztatott fals luzongok alapjan! Ugyan a vegeredmeny mindenkepp rossz, de az egyik oka akar meg ertheto is lenne!
Ugyanis a valosagban sem statisztikak sem mas nem tamasztja ala, hogy a ciganyok tobbet bunoznek, mitobb, aranyaiban kevesebbet bunoznek, raadasul a nagyobb fajsulyu bunoket szinte kizarolag "magyarok" kovetik el. Nem beszelve arrol, hogy ha tegyuk fel, mind hirtelen eltunnenek innen, akkor szerinted tenyleg valtozna erdemben a szegenyseg, a bunozes, a munkaerohelyzet? Mert szinertem nem. Talan nehez elfogadni a kulturajukat, talan ok is nehezen fogadnak el masokat, talan ugyanugy vannak koztuk bunozok, talanegyszerubb rajuk fogni a tobbiek rossz helyzetet. De az igazsag az, hogy kicsik ok ahhoz, hogy erdemben befolyasoljak egy orszag napi eletet. Viszont tudod ki tudja befolyasolni? A valaszott parlament es kormany! Nekik ugyanis van eszkozuk es hatalmuk a valtoztatasra! Hiaba a ciganyon kered szamon. A kormany az elszamoltatando!

Ironfist 2013.03.20. 13:36:39

@Atro:
"Az, hogy egy zene monoton, egy dolog, és hogy tetszik-e vagy sem, az pedig szubjektív megítélés (ízlés) kérdése. A dévidgetta és a dííídzsééé tiesztóó is kurvára monoton és mégis százezreknek tetszik. Ez nem érv, hogy monoton."

Na ez az. Tiestó, és társai is montonok. Nem is jó egyik sem. És igen, az, hogy egy zene monoton, és unalmas, az pont a legfőbb érv, hogy jó-e, vagy sem, ugyanis a zene egyetlen célja az, hogy szórakoztasson. Ha valami unalmas, és monoton, az meg nem szórakoztató. Innentől kezdve pedig nem látja el a feladatát, tehát nem jó.
Persze lehet szeretni, ahogy a tiestoékat is, de ettől még ne magyarázzuk meg másnak, hogy miért jó a gagyi. :)

Szelid sunmalac 2013.03.20. 13:36:48

@Dexstarr: Nem, nem! Nem mondtam sosem, hogy ok lennenk a legkartekonyabbak! Es nem is erdekel melyik mennyire kartekony. Engem az erdekel, melyik nem lenne az! Az elozoek cselekveseibol levonni a megfelelo tanulsagot, az aktualisat pedig figyelni es javitani, ahol lehet. Engem nem erdekel, hogy milyen szinu, vagy hova helyezi magat. Egy eletem van, amit en elek. Az alapjan fogom megitelni a kormanyokat, akarmi is a nevuk.

Ironfist 2013.03.20. 13:37:40

@Dexstarr:
"-melyik a legkártékonyabb kormány a világon és miért a FIDESZ az:)"

+1
:D :D

kifordított nagyanyó 2013.03.20. 13:39:19

@Szelid sunmalac-Elmeny designer: Na bazz!És én még sárkányfőt látom ilyennek,mint amilyen most te vagy!:))
Erről beszéltem az ő esetében.

@Schindler Pistája: Vártam hogy mikor jön az első droid.
Mégha igazad is van.

Szelid sunmalac 2013.03.20. 13:44:48

@kifordított nagyanyó: En sosem velekedtem mashogy a ciganyokrol, es alapvetoen mindig a klasszikus (nem az itthoni elkorcsosult valtoztat!) liberalis nezeteket vallottam. Elni es elni hagyni. Nalam nem volt fordulat, mint sarkanyfonel, es a fideszre sem szavaztam egeszen prozai okok miatt. Anno az elso kormanylasuk is tobb millioba fajt nekem, amikor korabbi igereteik ellenere valtoztattak par torvenyen, es mar akkor azt lattam, hogy populistak es csak a sajat hasznukat nezik. Ezt tovabbra sem cafoltak meg, en pedig tovabbra sem valtoztattam meg a velemenyem. Ami valtozott, hogy azota az egesz magyar politikai palettabol sikerult kiabrandulnom.

GatyaPityu 2013.03.20. 13:47:26

@Szelid sunmalac-Elmeny designer:
"Ugyanis a valosagban sem statisztikak sem mas nem tamasztja ala, hogy a ciganyok tobbet bunoznek, mitobb, aranyaiban kevesebbet bunoznek, raadasul a nagyobb fajsulyu bunoket szinte kizarolag "magyarok" kovetik el. "

Uhh, ezt olvasva hirtelen levegőért kellett kapkodnom. Nézz már meg egy börtönben készült TV-s felvételt! Főleg mondjuk a tököli fiatalkorúak börtönét. (Volt egy műsor róla az M1 Kék Fény c. műsorában szóval nem a levegőbe beszélek). Vagy kérdezz meg egy rendőrt, bírót, ügyészt, vagy BV. intézményben dolgozó embert.
Az meg külön érdekelne, hogy mi számít nálad nagy fajsúlyú ügynek. Mondjuk egy erőszakos rablás, lincselés, halállal vagy súlyos, életveszélyes és maradandó fogyatékkal járó testi sértés eléggé fajsúlyosnak tekinthető, nem? Csak néhány név: Bándi Kata és Marian Cozma esete, az ez év elejei diáksportolók késelése, az Olaszliszkai lincselés, - és még az a sok ezer "kisebb" ügy, ami már nem is hír az országos fősodrú médiában, mert csak a rasszista, szélsőséges netes hírportálok számolnak be róluk...
Szerintem jó lenne, ha kilépnél egy kicsit a burokba zárt világodból a valóságba, elmennél egy-két borsod és szabolcs megyei településre, vagy akár csak itt a főváros 8, 9, 20 kerületeibe!

kifordított nagyanyó 2013.03.20. 13:50:01

@Szelid sunmalac-Elmeny designer: Nekem változott a pártállásom mszp-ből jobbik felé de ugyanaz az ember maradtam.
Max egy két dolgot látok máshogy.
Szokta mondani Fabius a Varánuszon,hogy nem érti hogy lehetek jobbikos ,meg hogy inkább liberális lehetek.
Én is úgy vagyok hogy amíg másnak nem ártasz azt csinálsz amit akarsz.

Na további jó mulatást mindenkinek.

Szelid sunmalac 2013.03.20. 14:00:37

@Atro: Bizony melle lottel. A rendszervaltas elott ugyanis egesz Veszprem megyebol ket helyre telepitettek a ciganyokat, nehogy a Balatonra latogato kulfoldi turistak talalkozzanak veluk. Ez a ket kisvaros Papa es Devecser. Nos, en ezek kozul egyik varosban nottem fel, ahol a lakossag 45%-a cigany. Mitobb, mint pont egy ciganysoron vettunk telket, tehat egeszen kozeli elmenyeim vannak veluk kapcsolatban. Jok is, rosszak is. En inkabb azt mondanam, hogy aki csak futolag, vagy csak hirekeben/forumokon talalkozik veluk, annak vannak kizarolag rossz tapasztalatai. Aki ismeri is oket, az annyit lat, hogy ok is emberek, mint mindenki mas.
Raadasul en az ugymond polgari lakossag koreiben sokkal tobb kretennel talalkozom nap mint nap, csak ok meg leplezni is probaljak.

Szelid sunmalac 2013.03.20. 14:09:25

Egyebkent pedig fura a vilag es nem szeretek altalanositani, sem pedig beskatulyazni. Egyik jobaratom peldaul zsido, es raadasul meleg. Csaladi jobaratunk egy volt szocialista allamtitkar, a felesegem erdelyi magyar, az aposom az egyik legnagyobb fideszes, aki az osszes bekameneten reszt vesz, es mentettem mar meg az Orban lanyanak a tarsasagat -akik a mellettunk levo telken szoktak nyaralni -, amikor a hulyek a batorsagukat bizonyitando kimentek a viharban a Balatonra csonakazni. A kozeli rokonsagban van zeneszcigany, mikozben gyakran nyaral nalunk egy csaladi barat, aki verjobbikos es minden heten kuldozgeti a Barkiadot.
Mot mit mondjak? Utaljak embereket, akiket szeretek, a szarmazasa vagy a politikai nezetei miatt? Epp ezert nem tudok azonosulni egyetlen olyan elmelettel sem, ami kirekeszto, vagy megkulonbozteto. Mert mind emberek. Aciganyok is, meg a jobbikosok is. Legfeljebb szomoruan mosolyogni tudok rajtuk.

naiszen · https://www.rebelmouse.com/holczermarton/ 2013.03.20. 14:10:24

@Ironfist: Névhez: Dehogy, ne komplikáld túl! Csak a név tükörfordítására gondoltam. :)

titan 2013.03.20. 14:21:06

@Szelid sunmalac-Elmeny designer: uh, ez kemény, az elején azt hittem, hogy beakadt a youtube lejátszója :D emlékeztet egyébként erre (vigyázat, csak felnőtteknek :D) www.youtube.com/watch?v=9VZxDos4MGo

GatyaPityu 2013.03.20. 14:35:46

@Szelid sunmalac-Elmeny designer:
Nahát, ez aztán a liberális multikulti européer álomcsalád! Gratulálok :)
Nem akarlak meggyőzni (nyilván nem is hagynád), de nekem eddig csak rossz tapasztalataim vannak a cigányokkal kapcsolatban: kötekedések, beszólások, és már futnom is kellett előlük (igen, szégyen a futás, de hasznos, főleg ha ezekről a bicskás barbár csőcselékről van szó). A párom is tudna mesélni róluk, egy kis borsodi faluban nőtt fel, ahol hasonló az arány, mint Devecseren. Ja, jut eszembe: a múlt heti hóviharban amíg az elakadt autók tulajdonosai melegedőben várták az idő jobbra fordulását, addig a magukra hagyott kocsikat és bennük hagyott értékeket felfedezni indultak ezek a derék, jóravaló emberkék... (Ilyenkor persze nem számít, hogy hull a hó és süvít a szél, bezzeg ha dolgozni kellene... az még napsütésben, szélcsendben sem megy nekik).
Na de mindegy, mert érzem, hogy meddő vita lenne köztünk ez a beszélgetés, és nem is ez volt az eredeti téma.

DexterMorgan78/Séfbácsi 2013.03.20. 14:37:46

Nem értem mi a gond, bele kell írni az alkotmányba hogy milyen feltételekkel lehet valaki kitüntetett :) Ily egyszerű...vagy nem ?

Szelid sunmalac 2013.03.20. 14:48:59

@Atro: Mindig beleutkozom ezekbe a falakba. Egyaltalan nem vitatom, hogy sokan vannak bunozok, es hogy a ciganyok kozott is sokan bunoznek. Azt sem vitatom, hogy meg kell oket buntetni. Tehat a bunozokkel van bajom, nem nepcsoportokkal. Egyebkent akar hiszed, akar nem, a "nem bunozo" ciganyok ugyanugy elitelik a bunozoket, es bizony sokszor kemenyebb buntetest kapnak a sajatjaiktol, mint a torvenytol.
Sokkal nehezebb kerdes eldonteni, hogy erkolcsileg mit kezdek egy olyan helyzettel, ahol mondjuk valaki azert lop egy vetemenyesbol, mert se kozel, se tavol nincs munka, a csaladja pedig ehezik, lopas kozben meg mondjuk megrazza az aram, mert a tulaj vedeni akarja zoldsegeit.
Ez azert nagyon nehez, mert teljesen egyetertek azzal, ha valaki vedi a tulajdonat, amiert kemenyen megdolgozott. Az szent, tehat vedendo. Viszont a legkevesbe azt tudom elitelni, aki kajat lop. Ha valakinek odaig kell sullyednie, hogy a maga szamara etelt lopjon, az a legvegso stadium. Mondm, nem azert, hogy eladja a piacon es nyereszkedjen, es nem a kabeltolvajokrol beszelek.
De en tovabbra is azon a velemenyen vagyok, hogy azok az igazi hibasak, akik hagyjak, hogy idaig jussanak emberek, mikozben milliardokat szannak ehhez kepest haszontalan dolgokra.

Ironfist 2013.03.20. 14:56:26

@naiszen:
Nem komplikálom túl. :P Csak volt itt már nem egy, aki az Ironfist név és a komminsta felfogás közé egyenlőségjelete tett, többek közt Béla bácsi, Vidéki, és még pár ilyen nagyon okos félember. Béla bácsi ráadásul olyan nagyon okos volt, hogy bizonygatta nekem, hogy a nevem melletti kép az bizony a KISS egyik tagját ábrázolja, ami márpedig new yorki zsidó banda, tehát mindenképp kommunista vagyok. :D

titan 2013.03.20. 14:59:56

@Szelid sunmalac-Elmeny designer: tudod, alapvetően azzal amit a komment elején írtál, teljesen egyetértek, a bűnözőket elítélem, ha cigány, ha nem, valaki pedig nem azért lesz bűnöző, mert cigány. Azonban az ún. megélhetési lopást nem vagyok képes elfogadni, egyrészt mert - bár gyatra - de van szociális hálónk, másrészt egy rászoruló szomszédon a legtöbb falusi segít (de gyakran a városiak is). És nem utolsósorban arra is kell gondolni, akinek ellopják a megtermelt zöldségét, igen gyakran tönkre is téve azt, ami megmarad.
Áramütötte tolvajból meg ugye nem sok volt, az az egy, amelyik túlélte azóta ismét börtönben van valamilyen erőszakosabb bűncselekmény miatt (most nem jut eszembe pontosan mi is volt), ráadásul ott is ki volt téve a figyelmeztetés az áramra.

Szelid sunmalac 2013.03.20. 15:04:06

@titan: Nem feltetlen erre az egy esetre gondolok. Termeszetesen alkalmankent segit az ember, de hosszu tavon munkanelkulinek nem lehet folyamatosan segiteni, foleg, ha feltetelezheto, hogy a szomszedok sem elnek sokkal jobban.
Az egyebkent egy vicc, ha az olyan embernek kitesznek egy tablat, aki nem tud olvasni :)

titan 2013.03.20. 15:18:06

@Szelid sunmalac-Elmeny designer: más áramütötte tolvajról nem hallottam. És ha - érvelésed szerint - a szomszéd se él jobban, akkor főképp magyarázhatatlan, hogy meglopják, mert így csak az cserélődik, hogy ki éhezik, és ki nem, ráadásul az fog éhezni, aki dolgozott.
Mondom, megértem, hogy van, aki rászoruló, magam is segítettem cigány szomszédo(ka)t, többen vissza is éltek sajnos vele, ettől függetlenül még mindig segítek, ha
- láthatóan rászorul
- TUDOK segíteni
- nem játszotta el a bizalmam
A tábla olvashatósága meg... ja, valóban vicc, hogy van még ember, aki nem tud olvasni

naiszen · https://www.rebelmouse.com/holczermarton/ 2013.03.20. 15:19:29

@Ironfist: Erről sajnos lemaradtam, pedig Béla bácsi eszmefuttatása komoly szórakoztatási értékkel bírt volna számomra. :) Ha a trollkodás olimpiai sportág lenne, édes istenem! ;)

titan 2013.03.20. 15:22:40

@Szelid sunmalac-Elmeny designer: a "láthatóan rászorul"-hoz egy adalék: nemrég a villamoson utazva odajött hozzám egy kölyök kéregetni. Bőrdzsekiben volt, és a füléből fehér fülhallgató lógott. Nem adtam, ahogy sokan mások se, azt viszont láttam, hogy később fenyegetőzni kezdett valakivel, akitől nem kapott aprót... Szóval neki sikerült a harmadik pontot is negatívra változtatnia.

Szelid sunmalac 2013.03.20. 15:39:56

@titan: Az ilyeneknek kell lekenni egy hatalmas pofont. Ilyne tekinteben konzervativ vagyok.

titan 2013.03.20. 15:52:10

@Szelid sunmalac-Elmeny designer: a kölyök alatt úgy 17-18 év körülit értettem, bocs ha félreérthető volt.

Sir Bates dö Hól 2013.03.20. 16:00:55

Az a baj, hogy a kérés csak azútán fogalmazodott meg benne, miútán az izraeli és amerikai jelzések befutottak.
Így ez az idióta alapot ad a Jobbiknak, és Vona levelének tartalmát is megalapozottá teszi! Reálpolitikai érzéke az a nullához közelít. Lehet, hogy most vesztettek el egy jó csomó szavazót, aki a Jobbikhoz fog húzni! Hogy lehet miniszter egy ilyen sültparaszt?

sárkányfő 2013.03.20. 16:01:13

@Szelid sunmalac-Elmeny designer:
" emlekeim szerint korabban inkabb fidesz parti voltal"
cimbora, mivel károsítod az agyad emlékező.központját? heroinos ütvefúrógéppel? :) ééén fideszes vazze??? ez becsületsértés! én ezeket már 10 éve is a pokolba kívántam....

sárkányfő 2013.03.20. 16:05:07

@kifordított nagyanyó:
téged is elkapott a memória-faló féreg... én bizony nem változtam semmit. illetve ha azt lehet változásnak mondani, akkor tekintve a Magyarország elleni sorozatos csapásait, még jobban utálom és megvetem a fideszt mint valaha.

InTheGajd 2013.03.20. 16:10:24

"Március 16-án már 12 korábbi díjazott jelentette be, hogy visszaadja a díjat." - Így legalább kiderül ki kapta a származása miatt a díjat. Öngólt rúgtak most minden téren. Muhahaha...

53mc 2013.03.20. 16:18:21

Toleranciabajnokok ! akkor mi is a probléma Szaniszlóval? Mást mond és gondol mint Ti?

Ironfist 2013.03.20. 16:24:20

@Shelopfon:
"
"Március 16-án már 12 korábbi díjazott jelentette be, hogy visszaadja a díjat." - Így legalább kiderül ki kapta a származása miatt a díjat. Öngólt rúgtak most minden téren. Muhahaha..."

És miért is?

@53mc:
"Toleranciabajnokok ! akkor mi is a probléma Szaniszlóval? Mást mond és gondol mint Ti?"

Így is van! Sőt, Egely Györgynek meg fizikai nobel díjat, amiért feltalálta az önmagát árammal ellátó örökmozgót!

53mc 2013.03.20. 16:57:48

@Ironfist: Németh Péternek meg még két Táncsicsot.

53mc 2013.03.20. 16:58:53

+ a Bolgárnak is.

Lencsés István 2013.03.20. 17:21:41

" .... Lécci lécci add vissza .... "

Ti aztán " tudtok " írni ....

Bloodscalp 2013.03.20. 18:33:59

...Nem ismerem Önt, de díjazom. ...
1 nappal később.
...Már hallottam Önről, ezért nem díjaznám. Ezért elnézését kérem. ...
Kicsivel később.
...A korábbi díjazottak nem számítanak, mivel nem mi adtuk nekik.

NER, 2013

jágör68 2013.03.20. 18:50:07

A majomemberekkel speciel teljesen telibe talált...
Van ugye a találóskérdés is:
-Mi a bizonyíték, hogy a négerek .....ák a majmokat?
-A cigányok.

Vidéki 2013.03.20. 20:40:00

Ballib kormányok tévedtek korábban sokkal nagyobbakat is, mégse kísérte ekkora nemzetközi felháborodás.

Esterházy Péter író úr tollából megjelentek olyan írások, amelyekben a magyarokat állatokként ábrázolja.

Érdekes módon a Horn kormány ezen írói munkásságáért Esterházy Péter író urat Kossuth díjjal tüntette ki.

Ráadásul az olyanfajta „civil szervezetek, mint a Háttér Társaság a Melegekért, a Labrisz Leszbikus Egyesület, a Magyar Női Érdekérvényesítő Szövetség és a többi, akkor elfelejtettek tiltakozni (Ha voltak egykor egyáltalán ilyenek).

Esterházy fejéből kipattantak gondolatok és rádió hangjáték formájában is széles körben terjesztésre kerültek.

Hogyan elemezzük ezt a mondatot: „Kezdő magyarbarát inkább kanmagyart tartson, ne szukát!”.
Múzsáink: „Was für ein magyar, mit akar ezekkel, a magyarokkal?”

„Az összement magyart a savó leöntése és Trianon után túrónak használjuk”

„Kezdő magyarbarát, inkább kan magyart tartson, ne szukát”

„…nehogy megrohadjon a magyar”

„ A csokorba kötött magyart szétbontjuk és éles késsel ferdén visszavágjuk. Kivétel a fás szárúak, mert azokat törjük, vagy kalapáccsal szétzúzzuk.”

„ a magyar emlős, a magyar sötét, ahova Európa ugrik”

„ magyar az új, nincs. Az új semmi, az árnyék”

„Ki tartson magyart? Tanácsosabb fajtatiszta magyart beszerezni, mint valami bizonytalan származású magyart”

„olcsó magyarnak, híg a leve”

„A magyartartás csak akkor gazdaságos, ha törzsállományunktól szaporulatot nyerünk, és azt fölneveljük”

(Részletek Esterházy Péter: Így gondozd a magyarodat, című "művéből")

Kertész Ákost, aki röfögő, moslékot zabáló lényeknek, nem embereknek, hanem állatoknak, disznóknak tartja a magyarokat, 2004-ben Magyar Köztársasági Érdemrenddel, 2008-ban Kossuth-díjjal tüntette ki a balliberális kormány, 2002-ben pedig elnyerte a Budapest Díszpolgára címet.

Akik egy ilyen velünk szemben ellenséges, gyűlöletfröcsögő alakokat ilyen magas kitüntetésekkel jutalmazták a „Címeres Ökör” címre kellene felterjeszteni.

kyncza 2013.03.20. 21:27:00

Sok nyomorék, tapsikoljatok, visszaadta a díjat!
Csak egy szavá tudná bárki megcáfolni. Egyetlen szavát!
Még hogy neki habzik a szája...kismiska az itt irogató birkák 99%-hoz képest.

Ennyi birkát egy rakáson, meg is érdemlitek a sorsotokat! Válasszátok meg a libajnait, sokkal jobb lesz nektek!

Bee-zony 2013.03.20. 21:37:49

Örülhetnek a judeonácik, megnyertek egy csatát... aztán lesz egy fordulópont, és elveszítik a háborút. Ilyen már volt, de hát akik semmit sem felejtenek és semmit sem tanulnak a történelemből, azok ismételnek. A lépések száma nőtt eggyel, és ahogy kinéz, a világháborúk sorszáma is nőni fog. Nagy ár, és sok tanulópénz... Talán még az ex-USA külügyér Madeleine Albright is felülvizsgálja a nézeteit, hogy megéri-e az ár.

Szaniszló Ferenc: Ilyen áron nem kell a Táncsics-díj
www.echotv.hu/hirek.html?r_id=29&hir_id=317277

Szaniszló visszaadja a Táncsics-díját
index.hu/belfold/2013/03/20/mindjart_kiderul_szaniszlo_visszaadja-e_a_tancsics-dijat/

Valahol Máshol (lemondott Dr. Prof.) 2013.03.20. 22:30:22

@ketroot: Elolvastam, ez tényleg elhiszi amit leír. Mondjuk a fityiszes önkormányzatok milliárdos adósságait is egy vállrándítással elintézték az ifjúkommunista hívők, miért is lett volna ez másképp?

Meridian74 2013.03.20. 23:54:36

Én őszintén örülök annak, hogy Szaniszló miatt jó pár _ténylegesen_ érdemtelenül díjazott visszaadja a Táncsis-díjat, amit korábban a szociktól kaptak. Még több ilyen kitüntetést, megfelelően kiválasztott személyeknek, és akkor végre mindegyik élősködő semmirekelő szarházi visszaadja ezt a díjat.

Azt egyébként nézte már valaki, mi miatt vergődnek ezek a partra vetett pikkelyesek?
Mert én megnéztem. Szó nincs olyan zsidózásról vagy cigányozásról, ami ne lenne felvállalható. A Jobbikban ennél sokkal élesebben bírálják egyes országunk területén vagy azon kívül él(ősköd)ő vadembereket... és akárhogy fújjoltok, akármit írogattok ide, a többség egyébként egyet is ért ezekkel a felvetett problémákkal - még a probléma kezelésének módjaival is -, csak éppen kevesebb sajtóvisszhangot kap, mint a TASZ szarrágó álláspontjai.

Meridian74 2013.03.20. 23:59:10

@Atro: "Mondjuk a romákkal kapcsolatban tett kijelentése (ami miatt megorrolt az ortt is) sajnos nagyon is helytállóak voltak. Csak az igazat mondta."

Igen, és az igazságot egyesek nem szeretik. Hallani sem. Látni meg pláne nem. Csak azt kívánom nekik, napi rendszerseséggel törjék fel ezek a -nemlétező elemek- a kocsijukat, lakásukat, és késeljék meg gyerekeiket, verjék össze az idős szüleiket...
Ha nem léteznek, akkor ez sem fog problémát okozni nekik...

Meridian74 2013.03.21. 00:02:52

@Virág et.: "ele inkább az a baj, hogy teljesen elmentek neki otthonról. Drónokkal kilőtt osztrák politikus, IMF által robbantott vörösiszap gát, mágneses fegyverekkel keltett természeti katasztrófák, meg mérgező kondenzcsíkok stb-stb."

A helyzet az, hogy emiatt nem hörögtek volna a zsidrákok. Hanem - más - kényes igazságok miatt, amiben ők érintettek...

Meridian74 2013.03.21. 00:13:26

@Szelid sunmalac-Elmeny designer: "Ugyanis a valosagban sem statisztikak sem mas nem tamasztja ala, hogy a ciganyok tobbet bunoznek, mitobb, aranyaiban kevesebbet bunoznek, raadasul a nagyobb fajsulyu bunoket szinte kizarolag "magyarok" kovetik el. "

ne röhögtess már... ha eltünne inne az összes mocsok bünőző cigány, akkor nem történne olyan, hogy a cigány rádrugja a wc-ajtót a diszkóban, majd azonnal mellbeszúr, többször is... csak azért mert nem hajlandó kivárni a sorát. Maj dutána fapofával nyilatkozza, hogy véletlenül szúrt, és egyáltalán nem is akart komoly sérülést okozni, pláne nem megölni, ez csak véletlenül sikerült így... aha. 5 olyan késszúrás a mellkasodba meg a combodba - amelyikben egyenként is elvérezhettél volna, az még véletlenül sem a véletlen műve.
Kezdjük ott, miért visz magával kést egyáltalán? Diszkóba nem a hajmát' meg a bürkés szallonnát fogja egy kis kenyérhéjjal bebicskázni...

Meridian74 2013.03.21. 00:24:25

@Atro: "...Nahát, ez aztán a liberális multikulti européer álomcsalád! Gratulálok :)
Nem akarlak meggyőzni (nyilván nem is hagynád), de nekem eddig csak rossz tapasztalataim vannak a cigányokkal kapcsolatban: kötekedések, beszólások, és már futnom is kellett előlük (igen, szégyen a futás, de hasznos, főleg ha ezekről a bicskás barbár csőcselékről van szó). A párom is tudna mesélni róluk, egy kis borsodi faluban nőtt fel..."

Csak megerősíteni fogom. Tesóm és felesége rendőr, és évek óta a pályán vannak. Na, ők igazán tudják mennyi nehézsúlyú cigány bűnözőt visznek be egy-egy nap az őrsre, és mennyi idióta, de egyébként ártalmatlan, nyugdíjas/panelproli/stb. téved be hozzájuk kekeckedni (pl a szomszédját mindenáron feljelenteni, mert hangosan veszi a levegőt). Melyik a rosszabb?

És kinek higgyek? Tesómnak, aki rendőr, vagy olyannak, aki igazán közelről csak "Győziké"-ből vagy "Bódi Gusztiból" látott cigányt...?

Meridian74 2013.03.21. 00:28:43

@Szelid sunmalac-Elmeny designer: "Az egyebkent egy vicc, ha az olyan embernek kitesznek egy tablat, aki nem tud olvasni :)"

Igen? Nem tud olvasni? De mi a faszt keres a kertem közepén? Ez nem olvasás kérdése, hanem tiszteleté. Ezek nem tisztelnek semmit sem, és csak "aratni" akarnak, de szántani, vetni nem.

Meridian74 2013.03.21. 00:36:22

www.echotv.hu/hirek.html?r_id=29&hir_id=317277

"...2010 elején a Magyar Újságírók Közössége, Kósa Csaba, ki ott volt a lakitelki sátorban egykoron, fölterjesztett Táncsics Mihály-díjra. Tudta, hogy reménytelen, igazából énnekem sem hiányzott, hogy egy szoci minisztertől vegyek át valamit, de rendben! Ez a díj szakmai elismerés – fogjuk rá! El is feledkeztem róla Persze, hogy nem kaptam meg, Csabától nemrég hallottam, miért: a szocik nem tudták volna megfúrni, ugyanis az akkor szabályok szerint minden elismert újságíró szervezet jelölhetett valakiket, s abból a szoclib többségű kuratórium választott. De valakit a nem tetszők közül is el kellett fogadniuk. A Magyar Újságírók Közössége – tudván, hogy én nehéz eset leszek a szoclib számára – eleve csak engem jelölt, hogy ellenségeim, ellenségeink kész tények elé legyenek állítva. S fogcsikorgatva, de elfogadják az én Táncsics-díjamat. És mi történt? Hat díjat osztottak ki a hagyomány szerint. De a szocik úgy döntöttek, hogy abban az évben csak ötöt adnak ki – s a hatodik véletlenül én voltam. Nagyon nem bántam meg, mert nem hiányzott a díj, főleg nem azoktól.

2013-ban a Magyar Újságírók Közössége, Kósa Csaba vezetésével ismét fölterjesztett a Táncsics-díjra. Ő is úgy gondolta, most már egyszerűbb lesz, hiszen mégsem a szocik s a liberók vannak hatalmon. Illúzióink azért nem voltak. Főleg a szűrő bizottság után, ahol – mint utólag a legilletékesebbtől megtudtam – nem támogattak. Még az ATV állítólag Fidesz-ellenes csillaga is több szavazatot kapott. Engem magukat nemzetinek, kereszténynek hívők sem támogattak. No mindegy, nem is számítottam másra. Igen ám, de aztán egy este fölhívnak, s közlik a hírt: megkaptam a díjat. Én voltam leginkább meglepve. Főleg a bizottsági balhé után. És mert én azért – néhány nézőm nemtetszését is vállalva – a kormányt is bírálni szoktam. Érted haragszom, nem ellened. Érted? Hát, akik mégis mellém álltak e díjnál, értették.

A miniszter fölvállalta, aláírta, átadta, kedves mosollyal, kedves mondattal. És aztán az egész lefújva. Nem a Népszava főszerkesztőjének és a többieknek a reagálása lepett meg, tőlük mit várhattam volna? Megszoktam, megedződtem 1991, Kórógy védelme óta. De szemen szedett hazugságokkal, az én szavaimnak kifordításával, önkényes, eltorzított kiragadásokkal műsoromból, szövegeimből, sikerült megtéveszteni, félrevezetni minisztert, nagykövetet, hazai és világmédiát, kormányokat. Amiket a számba adtak, amiket nekem tulajdonítottak, azok egyszerűen nem igazak. Az aljas támadások, ócsárlások, a rám szabadított pokol pedig alantas hazugságokra alapozódik. Nézzék nyugodtan vissza a műsoraimat, kedves engem gyalázók!

Az viszont tényleg igaz, hogy valóban kiállok Palesztina mellett – ahogy Obama elnök is. Az is igaz, hogy bírálom a mostani izraeli kormányt, ahogy sok izraeli is. Igaz, hogy lelepleztem szeptember tizenegyedike hazugságait, a Kennedy-gyilkosság, a Haider-gyilkosság, a Diana-gyilkosság hátterét. És azt, mit művel a globális pénzügyi háttérhatalom a világban. Nekik ez fáj, ezért támadtak le, ezért gyaláznak a saját médiumaik nevében. Az egész aljas rágalomkampány célja: megfélemlíteni azokat, akik lerántják a leplet e borzalmas világrendről. Elrettenteni azokat, akik leleplezik e rettenetes uzsorahatalmat. El akarják hallgattatni az igazságot..."

Melchi Zadok 2013.03.21. 07:01:01

@Dexstarr: Lehet itt egymast sotrtezni, meg be lehet sertodni. de sajnos tenyleg ez a helyzet: a karpatia zeneileg egy igazi mediocre, se ize, se buze ph7- es leragott csont, egy ezerszet megragott kozhelygyujtemeny.
Egyszerubben: egy kalap szar.
En megertem, hogy ez neked nem esik jol, be is sertodsz, mert ugye olyan eleve nem letezhet, hogy amit szeretsz, az szar legyen.
Pedig sajnos de.
Ettol fuggetlenul termedzetesen azt hallgatsz, ami csak jol esik.

lyken 2013.03.21. 09:56:52

Egy év múlva választás. Most már nem lehet nyíltan és számolatlanul osztogatni az izomból letolt pofonokat, most 12 hónapig ügyelni kell a látszatra.

kifordított nagyanyó 2013.03.21. 10:03:22

@sárkányfő: Csak mintha régről ismernélek ezen a blogon amikor még a szocikat szidtuk.
De lehet rosszul emlékszem.

@titan: Ha jól tudom emberölésért.
Egy idős embert ölt meg.

sárkányfő 2013.03.21. 11:02:18

@kifordított nagyanyó: erre jól emlékszel. a szocik szidása miért is mondana ellent a fidesz szidásának?

Kampfer 2013.03.21. 11:14:35

Üdv mindenkinek!

Sajnos szomorúbb ez az egész, mintsem elsőre látszik! A 'romastratéga' balogzoltán csak a formáját hozta, semmi meglepő. A 'euroatlanti' külügy is a szokásos formáját hozta, seggnyalásból jeles, a gerinc pedig szépen föloldódott a 'pénztabletták' ismert mellékhatásaként. Azt ugyan mondja már meg nekem valaki, hogy hogy nem küldték még el a náthás qrvaanyjába azt a nagykövetet (tökmindegy, hogy zsidó, jenki, 'német' vagy akár francia), aki bármire is 'felszólítja' a magyar kormányt??? Függetlenül bármilyen díj odaítélésétől, ez kurvára egy ország belügye! Tiltakozni vagy egyet nem érteni lehet, de egy nagykövet felszólítja a fogadó ország kormányát bármire? Megjegyzendő: ez is csak az említett 'hatalmakra' jellemző!
Ezek a díjátadósdi balfaszkodások pedig nagyjából annyit érnek, mint a díjazottak! Sok igazságot elmondott a Szaniszló a néhány ostobaság mellett, ettől még nem rosszabb, mint néhány más díjazott, de a bolgárral és a kálmánolgával biztosan nem említeném együtt! Már csak a '90-es évekbeli tevékenysége miatt sem! A védelmében azért azt is el lehet mondani, hogy legalább nem hungarofób (ami az atv-klubrádió-népszara háromszögről elmondható)! Legalább itt, Magyarországon legyen már ez egy pici előny!
A Kárpátiának szerintem is sok hallgatható és kellemes, jól megírt szövegű zenéje van. És sok másik, amely nem az. Ettől még nem rosszabb szerintem, mint a zenecsatornatöltelékek... De mindenki valóban azt hallgat, amit kellemesnek talál!
Üdv:
Kamp.

Ironfist 2013.03.21. 12:59:17

@Kampfer:
"Ettől még nem rosszabb szerintem, mint a zenecsatornatöltelékek... "

De nem is jobb, csak más témájú.

kenájkikit 2013.03.21. 13:08:39

@Marcellusca: már az első két perc mekkora:D azok akik régen gyalázták a szovjet megszállás alatt, mikor ő egy magyar falucskát akart megmenteni, azok gyalázzák most is, pedig akkor még le sem leplezte a háttérhatalmakat:D

Ironfist 2013.03.21. 13:13:46

@kyncza:
"Sok nyomorék, tapsikoljatok, visszaadta a díjat!"

Tehetett mást? Ennyire pofátlan ha lett volna, azonnal kitör a polgárháború most már. Szerintem Viktor szólt neki személyesen, hogy de, visszaadod.

"Csak egy szavá tudná bárki megcáfolni. Egyetlen szavát!"

Egy szava? Majomember=cigány. Miért lennének majomemberek? Emberek azok, csak teljesen másképp szocializálódott nagy részük, mint a más nemzetiségűek. Ez meg, hogy majomember, ez színtiszta fröcsögés, nem több. Tessék, meg van cáfolva a legnagyobb biztosítékot kiváltó szava. Az ufós, meg IMF-vörösiszaprobbantásos faszságait meg már meg sem említem.

"Még hogy neki habzik a szája...kismiska az itt irogató birkák 99%-hoz képest."

Na igen, vannak itt Vidékik, Enricok, LencsésIstvánok, BPOvalahányak, meg kynczak is, úgyhogy valóban semmi ez a barom hozzájuk képest.

"Ennyi birkát egy rakáson, "

Rájuk gondoltál?
www.gepnarancs.hu/wp-content/uploads/2012/01/bekemenet-index1.jpg?3711ae
Mert akkor igazad van.

"meg is érdemlitek a sorsotokat!"

IGAZZY magyar/keresztény hozzáállás! :D "Nem ugyanúgy gondolkodsz, ahogy én? akkor dögölj meg!" Gratulálok, bizonyítottad fideszhűségedet. Leülhetsz! :)

"Válasszátok meg a libajnait,"

Ez most a karaktergyilkosság része akar lenni? Hogy álandóan "libás gyerek" meg "libajnai" néven hívjátok? Mert amúgy elég gyerekes. Igen, volt egy cége, aminek az egyik tulaja volt, és ami libát ermelt, és ahol valaki megöngyilkolta magát olyan dologért, amibe amúgy semmi beleszólása nem volt. Most ennyi erővel hívjuk Viktort is NyugdíjasVikinek? Miatta egy nyugdíjas ember szúrta szíven magát. Akkor? Különbség? Ja, tudom. "Libajnai" egy év alatt többet tett az országért, mint az összes többi politikus kb Kossuth óta összesen, Viktor meg három év alatt többet rombolt az országon, mint Magyarország összes vezetője összesen. Szálasival, és Rákosival együtt.
Ennyit a teáltalad oly nagyon lenézett "libajnai"ról, és a teáltalad oly nagyon istenített "Őszentsége I. Szent Viktor"-ról. (Mielőtt belekötsz: ezt egy fideszestől hallottam, nem poénból, hanem habzó szájjal, vérben forgó szemekkel, hótt' komolyan mondta...)

"sokkal jobb lesz nektek!"

Lehet gúnyolódni, de ha meg is választják a Bajnait, attól még nem lesz jobb, mert ugye itt marad a nyakunkon a fidesz összes közméltóságú időzített bombája 9 évre, akik mindent szabotálnak majd, ami egy kicsit is jobbá tehetné ezt a kurva országot (figyeled? kurva ország, mint ahogy Gyurcsány is hívta az őszödi beszédben! Na? Habzik már a pofád?), ahogyan már ellenzékben is mindent megtorpedózott, ami jobbá tehette volna az életünket.

Bizony, az a sokat emlegetett "eeemúútnyócééév" nagyrészt Orbáannak köszönhető, aki még ellenzékből is volt olyan demagóg, hogy mindenkit a reformok ellen hangolt, és népszavazással állíttatott meg olyanokat, aamiket most ő maga hoz be, és amikhez ti, fideszes agyhalottak majd' elélvezve tapsikoltok. GRATULÁLOK, örülj magadnak!

kyncza 2013.03.21. 13:22:10

@Ironfist: mindjár gondoltam hogy fospermettel szórod meg a blogod, de ugyanúgy van jogod saját véleményhez, mint másnak.

És akár tetszik, akár nem a cigányok 99%-a majomember, és úg yis viselkedik, ha közöttük élnél, tudnád, de majd megtudod 10éven belül te is.

És ki fideszes te baromarcú? Normális vezető párt Magyarországon már rohadt régen volt és ahogy elnézem a birkákat, nem is lesz egyhamar, majd megint jön a mszp-klón LIBAJNAI, vagy szarházy attila, vagy lmp drogosok, vagy a narancsliget állatai újból.

Ironfist 2013.03.21. 13:27:52

@kyncza:
"És akár tetszik, akár nem a cigányok 99%-a majomember, és úg yis viselkedik, ha közöttük élnél, tudnád, de majd megtudod 10éven belül te is."

Én nem, én lelépek innen az ilyen agyhalottak miatt, mint te. És igenis, a cigányok biológiailag a Homo Sapiens Sapiens fajhoz tartoznak, amihez te is. Innentől a majomember megnevezés rájuk színtiszta FRÖCSÖGÉS. És viselkedésed alapján TE vagy a fideszes, baromarcú. Lobogtatod nagy büszkén a szegénységi bizonyítványodat, és még csak észre sem veszed, mekkora nyomorék vagy. Fröcsögsz, anyázol, nyomodnyomodnyomod a saját elbaszott véleményedet, és elismered ugyan, hogy másnak lehet saját véleménye, de az akkor dögöljön is meg.... Szerinted mi ez, ha nem fideszes hozzáállás?

lyken 2013.03.21. 13:35:18

@sárkányfő: "erre jól emlékszel. a szocik szidása miért is mondana ellent a fidesz szidásának? "

A pártfetisiszták(akr fidesz, akár jobbik, akár szocik) számára feldolgozhatatlan trauma, hogy ha egykori szidjuk_együtt_az_X_pártot partnere megkritizálja az Y pártot is, aminek nevezetesen ő a szavazója. A pártfetisiszták számára értelmezhetetlen, hogy valaki mindenhol meglátja a HÜLYESÉGET. És megkritizálja.
A pártfetisiszták szemében a saját pártjuk JÓ, a többi párt meg kissebb-nagyobb mértékben, de ROSSZ. Ha a másik párt növeli az államadóságot az rossz, ha a sajátjuk, akkor az nagyszerű.

Az emberek nem akarnak gondolkozni és a gondolat végén kimondani, hogy bakker, ezek lopnal-csalnak-hazudnak, kilopják a szemünket, aztán lelépnek a zsetonnal 4-8-12-16 év után
Gondolkodás helyett inkább kipécécnek egy kedvenc pártot és mindent pártszemüvegen át néznek. Ettől aztán a magukfajta gyp jól érzi magát, de hogy az ország egy centit nem megy előre az ziher. Ők maguk sem, hiszen a litalicskázott zsetont aztán nekik kell kifizetni.
Drága hobbi ez a pártfetisizmus. Akarom mondani drága lesz. Mert a számla is fog hozzá járni egy napon.

Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye) 2013.03.21. 15:11:03

@Ironfist:
a) Baloldalon is megvannak az ilyen egyedek, nem fideszes sajátosság ez. Egy Népszavától legalább annyira fel tud fordulni a gyomrom, mint egy Magyar Nemzettől, sőt...
b) Nézd meg az avatárja képét, sok kérdésre választ fogsz kapni :).
c) Lehet, hogy nem értek vele egyet még alapvető dolgokban sem, de Matolcsy utálata és megvetése majdnem bárki esetében biginingje lehet nálam egy bjútiful frencsipnek :).

kyncza 2013.03.21. 15:35:54

@Ironfist: Aha, értem! Tehát viseljük el a cigányok szokásait, te meg lelépsz innen! Gratulálok, idióta! Más faszával verni a csalánt, ugyanazt csinálod, h mint az egész EU, fröcsögnek, hogy itt milyen rasszizmus van, de vonattal küldik haza a beilleszkedni képtelen cigányokat!

És még1x mondom BAROMARCÚ, hogy nem vagyok fityeszes! Baromarcú!

Ironfist 2013.03.21. 16:09:03

@kyncza:

Csúsztatásól ötöst érdemelsz. Azért, mert nem majomemberek, ettől még igenis egyenlő bánásmódot érdemelnek. Például gyilkosságért életfogytiglan - bár én szívem szerint visszahoznám a halálbüntetést is például. Ettől még ha így fröcsögsz a cigányokra, akkor pont ugyanolyan vagy, mint a cigányok, akik így fröcsögnek a magyarokra.
Csúsztatás, személyeskedés, érvek helyett a másik támadása.... azért, mert nem mondod magadra, hogy fideszes vagy, ettől még egy az egyben a fideszes viselkedést tudhatod magadénak.

Ironfist 2013.03.21. 16:12:02

@Rufus78:
"c) Lehet, hogy nem értek vele egyet még alapvető dolgokban sem, de Matolcsy utálata és megvetése majdnem bárki esetében biginingje lehet nálam egy bjútiful frencsipnek :)."

Há' miféle Kádárista duma ez, he'? :D Aki nincs ellenünk, az velünk van, mi? :D

kyncza 2013.03.21. 16:25:30

@Ironfist: képzeld, vagy cigány barátom! Talán 2x annyit is dolgozik, mint bárki más a cégben. Az előbb sem azt mondtam, hogy MIND majomember, hanem a 99%-a. És homokba dughatod a fejed azzal, hogy ők is emberek, meg nem veszel tudomást a rablásokról, idősek bántalmazásáról, késelésekről, színesfém tolvajlásokról, kődobálózásról, verbális sértegetésről stb stb, de ettől még ezek a dolgok vannak! Kiváncsi lennék, h egy este a sötét utcában, ha pár ilyen "ő is ember" jönne szembe veled, átmennél-e a másik oldalra, vagy maradnál ott.

Másik dolog. Korábbi hozzászólásodban említetted, hogy bajnai többet tett az országért...Elárulnád, hogy mit is tett pontosan? És mibe került az a segítség nekünk adófizetőknek? Az, hogy feltétel nélkül lefekszik usa, izrael, eu nyomásnak és szarik a magyar emberek akaratára, igényére, attól nem lesz jó vezető. Esetleg megsimogattok a buksiját, h milyen ügyes helytartó és békén hagyták a Ft-t egy időre. Mert ugye azt senki nem gondolja komolyan, hogy a Ft árfolyam bármikor is az ország gazdaságát minősítené.

Ironfist 2013.03.21. 17:34:26

@kyncza:
" És homokba dughatod a fejed azzal, hogy ők is emberek, meg nem veszel tudomást a rablásokról, idősek bántalmazásáról, késelésekről, színesfém tolvajlásokról,"

És azt idézd már be légy szíves, hogy mikor nem vettem én tudomást erről? Pontosan tudom, hogy miket művelnek. És mintha pont azt mondtam volna, hogy igenis ugyanúgy kéne büntetni, mintha fehér ember csinálná ezt. Vagy ennyire vak vagy, hogy fel se tűnik neked, hogy mit mondok, csak azért, mert merészeltem nem lemajomemberezni őket?

De most utoljára megpróbálom neked elmagyarázni. majd lassan gépelek, hogy te is megértsd:
A CIGÁNYOK A HOMO SAPIENS FAJHOZ TARTOZNAK! EMBEREK! MINT TE! AZ EMBERI ÉLŐLÉNYEK KÖZÉ TARTOZNAK, MIVEL MÁS EMBEREKKEL KÉPESEK TERMÉKENY UTÓDOKAT LÉTREHOZNI. Innentől fogva: EMBEREK, MINT TE!! FÖLD HÍVJA KYNCZA-T! VESZED AZ ADÁST? Azért, mert rohadt sokat látni, hogy ők a bűnözők, attól még nem majomemberek. AHA valaki azt mondja rájuk, hogy majomember, azzal gyakorlatilag pont arra a szintre süllyed le, mint a csicskamagyarozó cigányok. Úgyhogy folytasd csak, saját magadat égeted ezzel!

"Korábbi hozzászólásodban említetted, hogy bajnai többet tett az országért..."

Igen? Folytasd csak! Azt mondtam ugyanis, hogy MINT A TÖBBI, AKI CSAK ROMBOLT! Te tényleg ennyire hülye vagy, vagy direkt torzítod el amit mondtam, csak, hogy beleköthess?

lyken 2013.03.21. 19:09:28

@Jani haverja: A legjobb pont akkor lesz, mikor 10-20 év múlva megkapják a pártfetisiszták a számlát. Az mekkora sírás-rívás lesz. Mostanság ugye mindenkinek a másikpárt a patásördög. Fideszeseknek a balosok, balosoknak a fidesz (bár az elmúlt 11 év alapján tényszerű, hogy mindkettőnek sokkal hazafiasabb lenne szemétdombra kivonulni a parlamentből), akik meg gondolkoznak és elég, azok jobbára már külföldre jöttek.
Kiváncsi vagyok hogy 10-20 év múlva ki lesz a hibás. Mert az egyszeri politikus aki addigra a bahamákon lebzsel majd a lenyúlt zsetonokból, na ők egészen biztosan nem. Akkor ki lesz a hibás? Lesz majd új fétis, mi?

Bee-zony 2013.03.21. 19:33:20

Balog nem akar több Táncsics-díjat adni
kuruc.info/r/2/109628/

Ő ne is adjon, hanem kapjon: fehér zászló, és I. osztályú prostituált díjat, mert az összes erősebb kutyának lefekszik.

immortalis · http://immortalis.blog.hu/ 2013.03.21. 20:33:54

@Ironfist: azért azt ne feledjük, hogy a monotónia létező zenei fogalom, és -szerencsére- nem csak dévidgetta és didzsévoksánvirág élt vele a zenetörténetben.

Ha már rock és népzene, én a klasszikus Barbaro-t favorizálom. Egyrészt szerintem zeneileg is klasszisokkal jobb mint a kárpátia-féle "butarock", másrészt az én ízlésemhez közelebb álló módon közvetít nemzeti érzést, hagyományt, ilyesmiket.

Ironfist 2013.03.21. 22:38:48

@immortalis:

Ja, hanem a törzsi sámándobosok is ezzel juttatták transzba magukat - amiről ugye a trance műfaj is a nevét kapta...

És ha már rock, és népzene, nekem inkább a Korpiklaani, Finntroll és társaik. :)

más vélemény 2013.03.22. 02:43:44

Az egészben az a szomorú, hogy tulajdonképpen Szaniszló nagyon is megérdemelte a kitüntetést, bár nem a jelenlegi munkájáért kapta, de azért is kijárna. Visszaadta a díjat, és talán ez volt a leghelyesebb, de amit az ügy körül leművelt a fidesz, meg a ballib média, az röhej.
Szomorú ügy, és egyben nevetséges. Főleg hogy ez a tehetetlen idióta Balog így is jól ki tud jönni a dologból, pedig negyed annyit nem ér mint az akinek a díjat kiosztotta....

más vélemény 2013.03.22. 03:41:10

@Szelid sunmalac-Elmeny designer: "Ugyanis a valosagban sem statisztikak sem mas nem tamasztja ala, hogy a ciganyok tobbet bunoznek, mitobb, aranyaiban kevesebbet bunoznek, raadasul a nagyobb fajsulyu bunoket szinte kizarolag "magyarok" kovetik el"

Szóval akkor azt nem támasztja alá statisztika hogy többet bűnöznének, de azt biztosra állítod hogy kevesebbet. Ugye tudod hogy ez ellentmondás?
Mindenesetre nálunk nincs is ilyen statisztika, mert tiltott hogy megnevezzék az elkövető származását a médiában, a rendőrség pedig nem ad ki semmi ilyet. Érdekes módon az annyira istenített usa -ban simán bemondják hogy "magas fekete férfi", és nem állítják be ördögnek azokat akik megnevezik az elkövető származását. Nálunk viszont egyből náci vagy, ha kimondod.
Ami azt illeti a hétköznapi tapasztalata a magyar embernek az, hogy márpedig sokkal több bűnelkövető kerül ki arányaiban a cigányságból, mint a magyarokból. Ennek megvan az alapja. Tudod ha tűzbe nyúlsz, az éget. Ezt akkor is tudod, ha nincs róla statisztika, mert ez a tapasztalat. (és nem, nem állítom hogy az összes bűnöző lenne)

A múltkor az mnhh nyilatkozott hogy arányaiban túl sok negatív dolog hangzik el a cigányokról a médiában. Jót nevettem rajta, hiszen annak ellenére jött ez ki, hogy tűzzel vassal rejtik az elkövetőket, és "fiatalnak" nevezik, nehogy véletlenül meg kelljen mondani az igazat. Aztán ha meg ügy lesz belőle mégis, akkor jönnek a tasz -os seggfejek bevédeni még akkor is, ha megölt valakit. Nevetséges.

Gondolom azért nem mutatnak annyi pozitívat még a ballibek sem, mert egyszerűen nincs mit. És erre nem asz a megoldás hogy nem beszélünk róla aztán majd lesz valami, hanem meg kell oldani a gondot.

más vélemény 2013.03.22. 04:00:27

@Szelid sunmalac-Elmeny designer: "Ez azert nagyon nehez, mert teljesen egyetertek azzal, ha valaki vedi a tulajdonat, amiert kemenyen megdolgozott. Az szent, tehat vedendo. Viszont a legkevesbe azt tudom elitelni, aki kajat lop."

Hát akkor lopjon tőled. Tőlem ne lopjon, mert nekem is meg kell érte dolgoznom, és egyszerűen nincs joga kivenni egy másik család szájából az ételt pusztán azon az alapon, hogy neki pont nincs... Ez nem működhet így.
Az jut erről eszembe, amikor mostanában volt az a nagy áram lopás ügy, amikor 30 fokot nyomtak a lakásokba a romák, és lebuktak. Erre jön az áramszolgáltatós pasas és elmagyarázza, hogy a lopott áram értékét ráterhelik a fizetőkre... hát kösz. Ők bezzeg alig bírják kifizetni. Aztán jött valami ballib agyhalott, aki azt mondta, hogy ez nem is bűnszövetkezet, mert csak a rászorulók segítettek egymásnak... beszarás. A maffia is csak egymást segítő bűnözők, ők sem bűnszövetkezet ilyen alapon. A végére simán kihozták hogy az JÁR nekik, és nehogy már bűnözőnek tartsuk őket....
Ne mond nekem hogy ez így normális. És azt sem, hogy a szociális problémák megoldása az lenne, hogy hagyjuk lopni azokat, akikről azt gondoljuk hogy rászorulók.

más vélemény 2013.03.22. 04:03:32

@sírbateszezazegész: "Így ez az idióta alapot ad a Jobbiknak, és Vona levelének tartalmát is megalapozottá teszi!"

Az nem jutott még eszedbe hogy eleve megalapozott dolgokról van szó? Mert ha elfogadjuk hogy a külföldi parancsnak - főként ha izraeli - befekszik a kormány, akkor azt nem csak mostantól kell számolni, hanem jóval korábbról. Kicsit meg vagy kavarodva az ok-okozati összefüggésekkel.

más vélemény 2013.03.22. 04:40:47

@Sonka Neri: Az hogy kinek mi tetszik, erősen szubjektív. Van pl ismerősöm aki ezt a dubstep nevű csodát hallgatja, aminek se ritmusa, se dallama, se semmije. Olyan, mint ha letenném a konyhai eszközöket a földre, és össze vissza rugdosnám őket... valami borzalom. Zenének is nehezen nevezhető, mert ugye:

"A zene a hangok és a csend érzelmeket kiváltó elrendezése, létezésének lényege az idő. A pontos meghatározás nem könnyű, de abban általában egyetértés mutatkozik, hogy a zene a hangok tudatosan elrendezett folyamata."

ebben meg a hangok nem nagyon vannak elrendezve... :)
Nem vagyok én kárpátia rajongó, de egy két dal van ami nagyon is kellemes, és jó. Nyilván nem az összes, de vannak jók. A divatosabb együttesek sokkal több selejt aránnyal zenélnek...

Tehát mindenki azt hallgat amit akar, ha az szórakoztatja. Ezzel szerintem ne piszkáljuk egymást.

immortalis · http://immortalis.blog.hu/ 2013.03.22. 06:59:32

@kyncza: ez a "van cigány/zsidó/piréz barátom" mondat mindig valami félnáci duma felvezetéséhez szolgál.

És nem csalódtam, a következő bekezdésben ott van a szokásos radikáljobb összes majomsága: izrael, eu, usa, elnyomás, faszomtuggya...

Mikor jöttök le végre erről a világösszeesküvés-spinről?

kifordított nagyanyó 2013.03.22. 09:53:22

@lyken:
@Jani haverja:
Csak arról van szó,hogy mintha ő is ilyen jajj szegínromákok,csúnya fidesz csúnya jobbik szerű kommentelő lenne.Meg ha jól emlékszem a varánuszon is a p.c. dumát nyomja.
Régen mintha nem ilyen lett volna.Mint aki radikálisabb volt és megtért,de lehet rosszul emlékszem.
Ennyi.

Melchi Zadok 2013.03.22. 11:11:54

@más vélemény: a hozzászólásomban, amire válaszoltál, azt írtam, mindenki azt hallgat amit akar.
a dubstep (én sem szeretem, mitöbb ki nem állhatom) műfaj és nem zenekar.
a kárpátia egy zenekar ami ugye (hál istennek) nem műfaj, tehát a dubsteppel való még akár érintőleges összevetése értelmezhetetlen, viszont a kárpátia olyan alacsony szinten műveli a rock műfajt, ami csak kezdő zenekarokra jellemző.
ahogy írtam, minden zenei megoldásuk közhelyektől tocsog, semmi eredetiség, semmi izgalom, csak sablonos unalom.
és a félreértések elkerülése végett, ez nem szubjektív értékítélet, ezek tények. természetesen ettől függetlenül mindenki azt hallgat, amit csak jónak lát, senki sem tilthatja meg a kárpátiának hogy ilyen dalokat szerezzen.
sok embernek tetszik? na bumm. a 80-as évek végén az egész ország a bugyi testvérek "fantasztikus" muzsikájától volt hangos, tömegek imádták, de ettől még mint zene értékes lett volna?
a kárpátia zeneileg egy rakás szar, de ettől még lehet szeretni (végül is többmillárd légy nem tévedhet ugye?)

Ironfist 2013.03.22. 12:15:03

@Sonka Neri:
Komolyan? Emberek ezt hozzák fel érvnek arra, hogy valami jó, hogy sokaknak tetszik? Kemény. Akkor hallgass lédigagát, meg juszt-in-bíbert ( m.cdn.blog.hu/su/subba/image/0001110/just.jpg ) azt is sokan szeretik. :)

Vagyis ezt nem neked, csak pont a te kommentedben láttam meg, hogy valaki ezzel érvelt, hogy "dehásokanszeressék'!" :D

más vélemény 2013.03.22. 12:35:44

@Sonka Neri: A dubstep -et azért írtam, mert ott eleve a "műfaj" ha lehet egyáltalán annak nevezni, nem engedi meg hogy zene legyen, ergo teljesen felesleges kiemelni belőle egyet is. Azonban sokan szeretik, vagy legalábbis nekem úgy tűnik vannak ilyen emberek.

Az hogy zeneileg mi a jó, az megint szubjektív. Szerinted a kárpátia rossz zeneileg, szerintem pedig a rock műfaj ezen ágazata nem annyira elvetendő.

www.youtube.com/watch?v=NvXzdKDPElM

Itt van pl ez. Szerintem jó szám. Eléri a célját, kellemes a dallama, és valóban a népi oldalt próbálja erősíteni. Egy nemzeti zenekarnak ilyen szövegeket kell írni. Ha azt mondod magyar embereket akarsz megszólítani, hazaszeretetre buzdítani.
Ezzel nincsen semmi baj. Minden országban elfogadott dolog ez, csak nálunk birka Magyarországon nem. A kommunizmus belénk nevelte hogy minden mai nemzeti, az "magyarkodó". Ez a legundorítóbb kifejezés amit a témával kapcsolatban meg lehet említeni.
Nekünk miért kell állandóan holokultuszról hallani, siránkozni a zsidók miatt, siránkozni a környező országok miatt, elfogadni mindenki utasításait, meghunyászkodni azok akarata előtt. És miért kell mindemellett még azt a kevés nemzeti zenekart is "magyarkodónak" nevezni? Egy kultúra akkor él, ha ápolod. Egy nemzet akkor nemzet, ha van ami közös az emberekben. Én nem értem miért "ciki" dolog manapság nemzetinek lenni. Kellenek az ilyen művészeti ágazatok is, szükség van rájuk.
Egyébként a monoton gitáros zene nem itt kezdődik, hanem mondjuk itt:

www.youtube.com/watch?v=dVwX0T5uCE0

:D

ColT · http://kilatas.great-site.net 2013.03.22. 12:38:36

@kyncza: Melyiket? Hogy a kolontári tározót bombáztákl? :D

Én nem azért nem adtam volna neki díjat, mert zsidózik, cigányozik, hanem mert egy utolsó idióta, aki másokat vezet meg. Egy bulvárféreg, aki összemasaztolja a dolgokat, és manipulál...
Színvonaltalanabb, mint a Blikk. Ezért nem díj jár, hanem nyilvános kiröhögés, jobb helyeken :D

lyken 2013.03.22. 14:49:11

@kifordított nagyanyó: Igen, erről beszéltem, hogy az elmúttnyócév után meglepődik valaki, hogy nem pártvonalak mentén szidnak egyesek, hanem a hülyeségvonalak mentén. Van kb egytucat ilyen itt a blogon, akit konzekvensen a hülyeség zavar. Sajnos csak kb. egytucat.

Bee-zony 2013.03.22. 16:06:14

VilágPanoráma: Kamu szabadságharcok
www.youtube.com/watch?v=v7-3tL_9s9w

Ilyen embert nem tüntethet ki a Likud testvérpártja, és pont. Magyarországon a judeonáci uralom a vörösök és narancsvörösök által van fenntartva, és ha ez a két párt kikerül a parlamentből, akkor Magyarországon a judeonáci rendszer összeomlik – ez a tét –, mert az olyanok mint az LMP, nem elegendőek a fenntartásához. Nem Szaniszló személye miatt lett pánik a judeonácik körében, hanem attól, hogy átállt-e a Fidesz, és ezt kellett gyorsan tisztázniuk. Másodsorban persze ezért kell ezerrel gyalázniuk és lejáratniuk Szaniszlót is. A judeonáci uralom fenntartásáért van a bebetonozás, a hatalomhoz való görcsös ragaszkodás, és ezért akarnak nyerni a fidesznyikek 2014-ben is, és teljesen lerabolni az országot, és kiszolgáltatni a zsidóknak. Ez a Fidesz-KDNP tényleges programja, és amit persze nem fognak bevallani. Ha már nagyon „csehül” állnak, akkor majd meglesz a judeonácik és -bérenceik nagykoalíciója – MSZP-Fidesz-KDNP-DK-Együtt 2014-LMP, „a demokráciáról, szabadságról”, stb.-ről való hazudozás kíséretében, a lényeget illetően pedig a judeonáci rendszer védelmében. Azon lepődnék meg, ha nem így lenne.
Irányadó, ha már nem lesz sárga „seriff”csillag a Szabadság téren, akkor valószínűleg véget ért a judeonáci rendszer Magyarországon. Akinek valóban nem tetszik a jelenlegi rendszer, az vigyázó szemeit a Szabadság térre vesse. Persze az is, akinek tetszik, hogy fennáll-e még. A sárga csillag nem annyira a szovjet katonai halottak emlékére van ott, hanem zsidó uralmi jelvényként. Putyinékat zavarná oly annyira, ha az emlékmű átkerülne egy temetőbe? Dehogyis, pl. az észtek már 2007-ben lebontották a szovjet emlékművet, és kiásták az alatta levő sírt is, ami a Szabadság téren nincs...
Magyarországon akkor lesz valódi rendszerváltás, ha az MSZP _és_ a Fidesz, a bábjátékos kezén lévő két váltópárt megbukik. Ezt a judeonácik nem akarják, nagyon nem; már csak azért sem, mert akkor az ő oldalukon tartott politikai inga kilendül a másik irányba, és közel ugyanilyen arányban, és a (narancs)vörös terror után a fehérterror következik, törvényszerűen. Ha nincs az ő szélsőséges eszméjük, akkor nem lendülne ki az inga a másik irányba, úgyhogy ennek az inga-felhúzásnak ők az okai, és azt kapják, amit megérdemelnek.
Most a háttérhatalom kénytelen volt felfedni magát.
Szaniszló az összeesküvés-elméleti ember, ők pedig az összeesküvés-gyakorlatiak.
Tehát a holokausztnak nincs oka, és Magyarországon nincs semmilyen háttérhatalom; pofát befogni és tovább szolgálni, ehhez tartsák magukat, genetikailag alattvalók, és halkan röfögve zabálják tovább a moslékot; és olvassanak Imre Kerteszt, Petőfit viszont ne, és főleg azt ne, hogy „Mit nem beszél az a német”. Aki a zsidókra gondol, az gondolatbűntettet követ el, és három évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő. Most mehetnek vissza a választott munkatáborukba, tovább szolgálni a zsidókat és a cigányokat, birka gójok és náci gójok egyaránt, fellázadni pedig eszükbe ne jusson, mert ez minden világok legjobbika – judeonáciknak legalábbis, még ha hanyatlik és rothad is, és az egész az öngyilkosságnak egy igen bonyolult módja, ahol végül csak egy maradhat – de az is minek? Majd az uralom alá nem vonható többi gój benépesíti a területet... Tovább a judeonáci úton, hej gyurbán, hajrá katasztrófa!
Vagy...
Ne tovább a judeonáci úton, nem kell gyurbán, hajrá magyarok!

Bee-zony 2013.03.22. 21:30:23

Balog Zoltán számon kéri az amerikaiakat
index.hu/belfold/2013/03/22/balog_zoltan_szamon_keri_az_amerikaiat/
Persze nem azt kérte számon a judeonáci-bérenc, mi az hogy USrael beleszól a magyar belügyekbe, hanem azt, hogy ők hogyhogy kitüntetnek egy antiszemitát, mi ez a kettős mérce? Ez csak a judeonácik belső vitája arról, hogy ki a hithűbb judeonáci: és ha Balogon számon kérik a hűséget, ő is megteszi ugyanezt viszonzásul. Judeonáci-bérenc gójok azon vitatkoznak, hogy ki a nagyobb judeonáci... Kiegyezhetnek döntetlenben. Milyen nagy Isten állatkertje... Ez már a legalja.
Az indiai, kínai, brazil többség nem süllyed le ide, úgyhogy a többségi Nyugatnak megérdemelten kampec.

„Összeesküvés-elmélet” a XIX. századból:
„Raszkolnyikov a nagyböjt végét és az egész nagyhetet a kórházban, ágyban töltötte. Mikor már lábadozott, visszagondolt a lázálmaira. Egyszer azt álmodta, hogy valami szörnyű, sose látott, sose hallott, gyilkos ragály fertőzte meg az egész világot, Ázsia mélyéről terjedt át Európába. El kellett pusztulnia mindenkinek, kivéve néhány kiválasztottat. Valamilyen új trichinák, mikroszkopikus lények támadtak, és megfészkelődtek az emberek testében. De ezek szellemek voltak, eszük és akaratuk volt. Akinek a testébe behatoltak, tüstént olyan lett, mint az ördögtől megszállott, őrjöngeni kezdett. De ember még soha olyan okosnak nem hitte magát, olyan rendíthetetlenül nem bízott a maga igazában, mint ezek a megfertőzöttek. Soha senki olyan rendíthetetlenül nem bízott az ítéletében, tudományos eredményeiben, erkölcsi törvényeiben és elképzeléseiben. Egész községek, egész városok, népek fertőződtek meg, és estek őrületbe. Mindenki izgalomban élt, egyik nem értette a másikat, és mind azt hitte, hogy egyedül ő hordozza magában az igazságot, gyötrődve nézte a többit, mellét verte, zokogott, kezét tördelte. Nem tudták, kit ítéljenek el, és hogy ítélkezzenek felette. Képtelenek voltak megegyezni, mit tekintsenek jónak, mit rossznak. Nem tudták, kit hibáztassanak, és kinek adjanak igazat. Egymást öldösték dühükben, minden ok nélkül. Egész hadseregekkel rontottak egymásra, de a seregek már menetelés közben hirtelen önmaguk ellen támadtak, felbomlottak, a harcosok egymásnak estek, ütötték, vágták, harapták, felfalták egymást. A városokban naphosszat fújták a riadót: mindenkinek mennie kellett, de hogy ki hívja és miért, azt senki se tudta, mindenki reszketett. A legegyszerűbb mesterségeket abbahagyták, mert mindenki a maga gondolatait fejtegette, a maga leleményét adta elő, és nem tudtak megegyezni. Abbamaradt a földművelés. Volt, ahol csoportba verődtek az emberek, megállapodtak valamiben, esküvel fogadták, hogy összetartanak - de már abban a pillanatban valami egészen másba kezdtek, mint amit terveztek, vádolta egyik a másikat, összeverekedtek, kaszabolták egymást. Tüzek támadtak, éhínség tört ki. Pusztult, veszett mindenki és minden. És a vész egyre nőtt, terjedt tovább, tovább. Az egész világon mindössze csak néhányan menekülhettek meg, a tiszták, a választottak, akiknek hivatása egy új emberfajtát és egy új életet elindítani, megújítani, megtisztítani a földet. De ezeket még senki sehol nem látta, szavukat, hangjukat se hallotta.”

DOSZTOJEVSZKIJ: Bűn és bűnhődés
mek.oszk.hu/00300/00370/html

Bee-zony 2013.03.22. 22:07:16

Bolond péntek, bolond népek..
Mennyire normális az az ország, ahol halálbüntetést kérnek az időjós mormotára? (Nem április elsején, hanem februárban.)
index.hu/kulfold/2013/03/22/halalbuntetest_kertek_az_idojos_mormotara/

Őrültek, hülyék, aljasok uralma alatt van Magyarország (is), és ezt támogatja a többség.

A nagy kérdés, hogy minden politikailag aktív normális elment már? És hova? Mert nélkülük nem lesz normális párt Magyarországon (sem). Az egy dolog, hogy nem szavaz rájuk a többség, ennél is nagyobb baj az, ha nincs is kikre.
Van ennél is lejjebb? Ha nincs, akkor már csak két eset van, vagy a stagnálás, vagy a felemelkedés.
Majd csak lesz valahogy.
Az esélytelenek nyugalmával: van remény és van kiút a gödörből, a labirintusból... Van megoldás, keres, kutat, felismer és végigjár. Bár a többség, (f)idióta, kretén, és a többiek, de nem mindenki... és nem is mindegyik elmebeteg reménytelen. (Dosztojevszkij pl. epilepsziás volt, mégsem reménytelen.) A rossz helyzet előbb-utóbb megfeneklik, eléri a tengerfeneket, és onnantól már a felemelkedés következik, mert a stagnálás sem tarthat örökké, ha van legalább egy kis szándék a felemelkedésre.

Bee-zony 2013.03.23. 14:13:55

Egy Fideszes már megírta...

"Tisztelt Balogh Zoltán képviselő úr!

2010 -ben, az Országgyűlési Választások alkalmából szavazatomat adományoztam Önnek a Fidesz kampánya alapján. Döntésemmel elsősorban azt a munkát szándékoztam elismerni, melyet a Fidesz és Ön tett az országért.

A döntés meghozatalát követően értesültem azokról, az elmúlt években tett kijelentéseiről, melyekkel nem tudok azonosulni, mert szemben állnak az általam és ...feltételezem ...a Kormány által képviselt értékekkel.

Rossz döntésemet a nyilvánosság előtt is rögtön beláttam. Más eszközöm nem lévén, ezúton kérem arra, szíveskedjen visszaadni az Önnek általam, tévedésből megítélt képviselői mandátumát az összes anyagi juttatással együtt.

Bízom bölcs döntésében.

Budapest, 2013. március 19.

egy szavazó"

Egy református is véleményt nyilvánított...
Egy református levele Balog Zoltán emberi erejének forrásához
kuruc.info/r/7/109707/

zollerbá 2013.03.23. 17:51:56

Szaniszló legnagyobb bűnei:
Elmondta, amit az acélszerkezeti statikus kollégám már szeptember 12-én mondott, hogy a tornyokat felrobbantották, Kennedy likvidálása azért történt,mert a FED kezéből, állami kézbe akarta adni a dollár kibocsájtást. A zagy tározó falai a statikusok szerint is "furcsa" módon csúsztak szét és a legfontosabb,hogy a mokka probléma hazánk legnagyobb megoldandó kérdése.

zollerbá 2013.03.23. 18:08:17

Úgy hallom, most jön az hogy Petrás miért énekel revizionista dalokat és főleg miért homofób, amikor a mai trendi a melegség.
Bakay miért írta, hogy Jézus nem volt zsidó, ez főleg az ATV-seknek és a Klubrádiósoknak, nem tetszik, persze ők teljes mellszélességgel szurkoltak Erdő Péter pápának, kinek nagypapája ugyan Grünwald volt és Péterünk, hála a HVG.hu nak tudjuk ,hogy marranó és kedvenc étterme a zsidó konyhát vivő Fülemüle étterem.
Erről jut eszembe, ha esztergomi olvassa ezt, írja már meg lécci ezen étterem pontos címét!

Meridian74 2013.03.24. 11:12:27

@Ironfist: "Ja, tudom. "Libajnai" egy év alatt többet tett az országért, mint az összes többi politikus kb Kossuth óta "

MuHaHaHaHaHAAAA!
Ezt te komolyan így gondolod?

Az ugye megvan még, hogy ő vette fel az IMF hitelt, amit előtte hónapokon keresztül szajkóztak hoyg nincs is rá szükség hozzá sem kell nyúlni... aztán hozzányúltak mégis, az első felét senki nem tudja mire költötték el, a másik felét meg a fidesz - ezt utóbbit legalább sejtjük mire. Az első felét meg valószínűleg az összeomló nyugdíjrendszer befoltozására, mert már erősen hiányzott a 10évnyi MANYUp pénz a költségvetés azon részéből (évi 1% deficit okozott a manyup pénzek külön "eltárolása"... 10év alatt ~10%...)

Szóval csak dicsért a libást, de ne csodálkozz ha rövidlátónak titulálnak.

Ironfist 2013.03.24. 15:07:28

Meridinka csak írogat nekem. Gz, gyagya :P

Ironfist 2013.03.24. 15:11:18

@zollerbá:
"Úgy hallom, most jön az hogy Petrás miért énekel revizionista dalokat és főleg miért homofób, amikor a mai trendi a melegség."

Nem, továbbra is az van, hogy a Kárpátia dalszövegtől függetlenül egy zenei nulla. De rajongj érte csak azért, mert épp a mai trendi nagymagyarkodó szövegeket nyomja ezerrel, nem baj. :)

BPO654 2013.03.24. 21:02:32

@Meridian74: Bádogbarom aljas ironfist komolyan gondolja. S nyomja 1000-rel minden topikba h az ő nagy Bajnaija a világ legjobb miniszterelnöke volt, mert 1 évig mi mindent tett ezért a (kurva) országért ahogy azt anno a Nagy Megmondó bizonyos El Qúró Fletó meg is mondotta vala a (b)öszödi beszédében.
Azt persze soha nem írta még le a gyökkettője, h mi volt az a sok minden, dehát ez jellemző...... .
Mindig van lejjebb. Szokta írni ez a síkokos, ebben az egyben igaza van.:P

zollerbá 2013.03.25. 08:53:47

@Ironfist:
Zenei 0, hallgasdd meg a kinti slágerlistás számokat, ezekhez képet a Kárpátia egy szuper csapat.
Tény és való, hogy a rock zene is általános válságban van itthon és külföldön is, sajna alig van új értékelhető szám. A Kárpátiának és a nemzeti rock zenekaroknak a 70 éve fentről lenyomott nemzettudat építésében van komoly szerepe.

Ironfist 2013.03.25. 19:40:53

@zollerbá:
Azért, mert a slágerlistás számok pontosan ugyanolyan nullák, attól még a Kárpátia is nulla zeneileg. És jössz ezzel, hogy dehátadalaszövege - holott megmondtam, hogy attól függetlenül: ergo azt nem figyelembe véve, hogy MIRŐL énekelnek benne. Zeneileg semmit nem tesznek hozzá a zenetörténelemhez. Nulla, semmi. Unalmas, elcsépelt, monoton vacak, semmi egyéb. A rockzene meg nem tudom, miért lenne általános válságban azért, mert a Kárpátia pont egy kalap szar.

Ha meg nemzettudatot akarsz építeni azzal, hogy zenét hallgatsz, már megmondtam, hogy hallgass Dalriadát, vagy Vágtázó Halottkémeket (avagy újjáalakulva: Vágtázó Csodaszarvast).

zollerbá 2013.03.26. 18:16:50

@Ironfist: Az ítéletnapig hallgassd a halottkémet végtelenített verzióban és néha egy kis Alexet!!!
ByeAlex

Ironfist 2013.03.26. 22:10:48

@zollerbá:
Hallgasd egy s. Ezen kívül más - a kivétel kedvéért ÉRTELMES - hozzászólás részedről?

süti beállítások módosítása