Skip to content


       Szűrés lista

Végre egy tökéletesen lebonyolított kormányzati projekt: a Nemzeti Dohányboltok

"Zuschlag János civilszervezetek révén 75 millió forint állami támogatás jogosulatlanul megszerzésében működött közben és 8,5 év letöltendő fogházbüntetést kapott."

A Fidesz-KDNP kormányzás szerencsére megszüntette az állami korrupciót, nincsenek már többé béna pénzmozgások, fiktív pályázatok, magányos balekok. Senki sem viszi a pénzt dobozban a pártpénztárnoknak, nincs rá szükség. A rendszer a harmadik évre szinte tökéletesre csiszolódott, minden korábbi módszert nélkülözve működik. Több százan-ezren-tízezren, mint apró fogaskerekek a gépezetben teszik a maguk dolgát, mely után a jutalom nem marad el. Mint egy szép nagy család ... 

dohánybolt.jpg


Bár a magyar állam számtalan tanújelét adta az elmúlt években, hogy a legegyszerűbb dolgokat is képtelen megvalósítani (Ócsai lakóparktól az e-útdíjig), hogy nem tud projektben gondolkozni. Viszont ha egy bizonyos csoport állami megjutalmazásáról van szó, szinte tökéletesen megvalósul minden amit akarnak. Megtervezik, lebontják a feladatokat személyekre, hozzárendelik a határidőket, felelősöket, ellenőrző személyeket, felállítják a mérföldköveket, keresnek egy projektmenedzsert, egy nagyhatalmú támogatót, és beindítják a projektet. 

A dohánykoncesszió a Fidesz "legprofibb projektje", és a legszomorúbb, hogy pontosan tudták, hogy ha megcsinálják, semmiféle következménye nem lesz. Pont, mint a földbérleti pályázatoknak.

Össze is lehet hasonlítani a dohánykoncessziós rendszert a földbérleti pályázatokkal:

összehasonlítás.jpg

Az évi 500 milliárd forgalmat generáló dohánykereskedelmet kiszúrta magának egy bizonyos csoport. 40.000 helyet azonban még nekik is nehéz lett volna bekebelezni, így először el kellett érni az árusítóhelyek számának drasztikus csökkentését, ami segít megszerezni piacot, és csökkenteni a konkurenciát. Ehhez megnyertek maguknak egy pártot (Fidesz), annak kulcsszemélyeit (Rogán, Lázár), és kidolgozták hozzá az ideológiát, amire a számtalan apró fogaskerék hivatkozhat ("fiatalok védelme", "biztos jövedelem biztosítása a helyben lakó családoknak").
Az ötlet megszületett ("Nemzeti Dohánybolt"), a törvényjavaslatok segítséggel megíródtak (Sánta János), a Parlament megszavazta, az új cég megalakult, a koncessziós pályázatot kiírták. Egy kis szokásos kavarás még bele is fért, mivel annyi eszük sem volt, hogy kiszámolják, hogy pusztán a dohányárusításból egy bolt nem tud megélni, mivel hiába 800 forint egy doboz cigeretta, abból csak 3-4%, vagyis kb. 25-30 forint a kiskereskedőé. Szerencsére Lázár képviselő kéznél volt, és máris zöld utat kapott az alkohol, a kávé, az üdítő, az újság és a szerencsejáték is. Elkezdett alakulni egy új ABC, amit csak másként hívnak...

A koncessziós pályázatok eredményeit hétfőn kihirdették, azóta megy az össznépi nyomozás, hogy a listán ki kinek a kicsodája, rokona/haverja = strómanja. Az eredmény lesújtó és döbbenetes. A települések felén senki sem pályázott, nyilván tudták, hogy a szegény kistelepüléseken, ahol maguknak sodorják vagy a kocsmában szálanként veszik a cigit, esetleg feketekereskedelem van, esély sincs forgalmat generálni. 

Külön blogokon, oldalakon ömlenek az adatok a nyertesekről a CBA vezérkartól a helyi fideszes polgármesterekig, és pereputtyukig, akik úgy nyerték a pályázatokat meg, hogy életükben még egy doboz cigarettát nem adtak el. Kiderült az is, hogy a pályázati anyagba azt írhattak be, amit csak akartak. (Itt vannak  például Csongrád megye érdekesebb nyertesei).

A felháborodás miatt az NFM közleményben védte meg az ügyet: "A bíráló bizottság a beérkezett koncessziós pályázatok elbírálását a dohánytermék-kiskereskedelmi jogosultság átengedéséről szóló koncessziós pályázati kiírás szempontrendszerének megfelelően végezte.

Maga a pályázat is okosan lett kitalálva, a Nemzeti Dohánybolt már a kiírásban meg is jegyezte, hogy "a sorba rendezés alapján azonos helyezést elért pályázatok esetén Kiíró fenntartja a jogát, hogy az üzleti tervre magasabb pontszámot elért pályázato(ka)t rangsorolja előrébb."

A pályázati kiírás 4.sz. melléklete rögzíti az értékelési szempontokat. A lényeg, hogy a maximális 120 pontból 60-at érhet(ett) az üzleti terv, amibe mindenki kedveszerinti tündérmesét írhat(ott), és amelyet szubjektív módon lehet értékelni. A kapuvári nyertes Nyerges Kornél például elmondta a HVG-nek, hogy ő beírta a pályázatába a jelenlegi ismeretei szerint egy üzletre jutó évi 10-15 milliós forgalom másfél-kétszeresét, és azt, hogy minden trafikjában korlátozott munkaképességűeket és kismamákat fog foglalkoztatni, ezért plusz pont járt.

01.jpg

A HVG egy, a döntéshozatali folyamatban részt vevő forrása szerint "a bírálóbizottságnak jóformán semmilyen mozgástere nem volt. Pénteken megkapták a pályázók névsorát a kódokkal, és a listán a nevek mellett egy, kettő és három kereszttel jelölték, hogy mennyire támogatható a jogosultság odaítélése."

Ebben a helyzetben nyilván mindenki a pályamunkákra kíváncsi, és biztosan meg is nézhetnénk őket, ha minden rendben lenne velük. A nyilvánosságra hozatalukkal a kormány tisztázhatná magát a vádak alól, bizonyíthatná, hogy nem pofára ment a kiválasztás, tényleg a legjobbak nyertek. Láthatóan azonban nem áll szándékukban elhessegetni a gyanú árnyékát sem. A Nemzeti Dohánykereskedelmi Zrt a HVG-nek az nyilatkozta, hogy "a nyertes és nem nyertes pályázati anyagokra vonatkozóan elmondható, hogy mivel nem minősülnek közérdekű adatnak, a betekintés nem lehetséges."

Ezt az egész, megfoghatatlan, undorító valamit tökéletesen foglalta össze KA_Steve a tumblr-en:


"Ha van olyan pont, amikor még Magyarországról is el tudnám képzelni, hogy emberek kimennek a Kossuth térre és betolják a Dunába, az az elkúrtuk után a mostani dohányügy lenne (persze nagyon nem lepődök meg, ha nem).

Ennél keményebb korrupciós sztorit még nem pipáltam, mondom miért.

- Egyrészt az összeg miatt. Simicska is megérdemelni a maga életfogytigját a napi kétmilliárdos tételei miatt (pláne mert az közpénzből megy), de most egy évi 500 milliárdos piacot osztottak ki, 20 évre. Az akárhogy is számolom, 10.000 milliárd forintos forgalom, egy döntéssel.

- Ami döntéssel a jelenlegi kb 40.000 boltot üzemeltető vállalkozásokat gyakorlatilag egy csapással megszüntették. Még nem is csak az a fő gond, hogy szerintem pont nem dübörög annyira a gazdaság, hogy működő vállalkozásokat kelljen állami erővel megszüntetni, de ezzel tízezres nagyságrendben tettek tönkre kisvállalkozásokat, és százezres nagyságrendben válnak munkanélkülivé emberek. Az előbbit sehogy nem fogja kárpótolni, hogy a rokonok jól jártak, az utóbbit pedig az 5000 új bolt csak minimális mértékben fogja csökkenteni.

- De ami a legfontosabb: még nem volt olyan korrupciós botrány, amiben egy egész párt és holdudvara érintett volt. Voltak nagyszabású balhék, ahol egy-egy párt erősemberei kerültek bajba (vagy akár többé, többen, lásd Tocsik), és voltak a helyi mutyik (Rogán által haveroknak eladott önkormányzati lakásoktól a közmunkásokat saját telken dolgoztató döbrögikig). Ezeknél mindig azt tudták és azt tudtuk mondani, hogy ugyan egyre több konkrét eset van, de ezek azért önálló ügyek, kevés résztvevővel.

Most viszont nem ez történt. Mint azt a gyűlő esetekből (pl blog, hvghu) látjuk, itt az egész országra kiterjedően polgármesterek, képviselők, fideszközeli cégek vezetői, valamint az ő gyermekeik, testvéreik, házastársaik és alkalmazottaik nyertek. Most nem csak az 5. kerület és a CBA van benne a bizniszben, de a nagyvárosokon (pl. Pécs, ahol 10-15, egy társaságba tartozó ember nyerte meg az összes üzletet) a legkisebb településekig (Vásárosnamény, Kisvárda, Szabadszállás, Felsődobsza, Pétervására, Torony, végtelen a sor) minden szinten ugyanez a modell köszön vissza.
Megvalósult a megvesztegető nélküli korrupció: a Fidesz a döntéshozó - és a Fidesz a kedvezményezett is. Nem egy-egy (akár sok) rohadt alma van a kosárban, hanem az egész kosár szisztematikusan rohadt (és csak bízhatunk benne, hogy pár kivétel még van). A dohánybizniszben szépen látszik (és még hány eset lehet, amikor csak nem ennyire látható), hogy a Fidesz megvalósította a hagyományos bűnözői csoportok nélküli maffiát: saját hatáskörben képes volt egy olyan struktúrát kiépíteni, amiben a központi döntéshozatal (itt: a trafikok kiosztásában) sikeresen működik együtt egy országos szinten mindenhol jelenlévő, mindenhova beépülő, családi, üzleti és baráti alapon szerveződő hálózattal a tagok és a szervezet gazdasági előnyhöz juttatása érdekében - ami egyébként a szervezett bűnözés definíciója.

És annál keményebbet, minthogy ez az egész országot behálózó polip teljesen részletességével, nyálkás csápjainak tengerével név szerint kirajzolódik, még nem láttam.
(Azt már csak mellékvágányként mondom, hogy balosként az egyik érvem egyes dolgok privatizálása ellen az szokott lenni, hogy az az állam állítólag “rossz gazda” az üzemeltetésben, akkor mennyire lesz ugyanaz a privatizációs folyamatban még lobbiérdekek és korrupció által is betámadva. Olyat viszont még nem pipáltam, hogy egy kormány egyszerre államosít, majd abban a pillanatban reprivatizál [és az értékesítési joggal most pontosan ez történt], egyszerre kimaxolva a privatizálási folyamat lehetséges veszélyeit és a tervgazdálkodás működőképtelenségét, minthogy a boltok véletlenszerű szórásának hála a fél országban nem lehet majd cigit kapni a környéken.)"


Hogy mennyi magabiztosak, mennyire éreztetik hogy mindent megtehetnek, mert úgysem lesz semmiféle következménye:

3 nappal a koncessziók kihirdetése után Lázár János már be is nyújtotta a legfrissebb törvényjavaslatot, amely 250%-kal, 3-4%-ról 10%-ra (!) növelné a dohánytermékek kiskereskedelmi árrését.
És azt ugye sejthetjük, hogy nem most írta meg ezt a 11 oldalt, hanem már elő volt készítve. Bár várhattak volna ezzel nyárig is, vagy emelhették volna az árrést apránként, de nem így tettek .... miért is kellene finomkodni?

lázár1.jpglázár2.jpg

Az indoklás szerint "A javaslat egyik célja, hogy egy megfelelő – tíz százalékos mértékű – kereskedelmi árrés biztosításával azok a dohánytermék-kiskereskedők is biztosíthassák a dohánybolt szerény jövedelmezőségét, akik elsősorban (vagy kizárólag) a dohánytermékek forgalmazásából kívánják bevételeiket biztosítani ."

Szerény jövedelmezőség, muhahaha.......

Bónusz:

Dezső András, az Index újságírója próbál vesztes trafikosként bizniszt ajánlani nyerteseknek. Akikről hamar kiderül, hogy csak strómanok, saját állításuk szerint döntési joguk nincs.

Friss:
A hvg.hu információi szerint "a kormánypárt helyi potentátjai osztották el a dohányboltok üzemeltetésének jogát. A listát a választókerületi elnökök véleményezték, de volt olyan város is, ahol a kormánypárti frakcióval szavaztatták meg, ki nyithat trafikot."

Címkék: fidesz korrupció dohány pofátlan

A bejegyzés trackback címe:

https://vastagbor.blog.hu/api/trackback/id/tr755247372

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Dohányüzlet a korzón 2013.04.27. 03:24:16

Dohányüzlet a korzón    "Besétált hozzám egy férfi azzal, hogy tudja, nem nyertem a trafikos pályázaton, ő viszont igen, és szívesen átvenné az üzlethelyiséget" - mesélte az Indexnek egy felháborodott trafikos a Kosztolányi térről. (http://...

Trackback: Ki fizeti ki a dohányboltosok plusz dohányát? 2013.04.26. 20:32:02

Tegnap megjósoltuk, mára már meg is történt - pedig nincs varázsgömbünk, nem voltunk tenyérjósnál és kártyát sem vettünk. De azt azért mi sem gondoltuk volna, hogy ilyen kevés idő kell a lehetséges jövő megvalósulásához. Emlékeztetőül: "a kormányna...

Trackback: Mandiner blogajánló 2013.04.26. 13:13:02

Ezt a posztot ajánlottuk a Mandiner blogajánlójában.

Trackback: Ki nyer ma? Játék és mutyika tíz percben 2013.04.26. 08:33:25

Ki mondja, hogy hazánkban nem lehet boldogulni? Lottó ötös, keno, vasútpálya felújítás, stadionépítés, vagy éppen trafiknyitás. A lehetőségek tárháza egyszerűen kiapadhatatlan. Csak nyerni kell hozzá tudni! A négyszögletű kerek erdőben, még a komm...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

anyadmajma 2013.04.27. 18:55:21

@félázsiai 2llkedő: má mér ne hazuggyon? fideszesbirka, nem? igazat azt nem tudnak mondani, csak hazudni meg mellébeszélni.

xxyati 2013.04.27. 19:14:51

@Balibgeczyk: "annyi fáratdságot nem vesznek" - Milyen primitív ember vagy te! A szót sem tudod helyesen leírni, arról nem is szólva, hogy rosszul használod. A fáradtság és fáradság mást jelent. Amit te akartál kinyögni, ott a fáradságot kell használni.
Ostoba, buta, műveletlen tahó vagy, de erre van már megfelelő új összefoglaló kifejezés - fideszes.

2llkedő 2013.04.27. 19:17:29

@anyadmajma:" má mér ne hazuggyon? "

Me még végül összetévesztik Ferkével.

Vidéki 2013.04.27. 19:17:42

@anyadmajma:

Írja: "Csak hát ugye a Csányitól elkezdve a legalján lévő ügyintézőig mindenki nagyon jól élt a mértéktelen hitelezésből, azon kevés ember, aki előre látta a dolog végét, azok meg hiába magyaráztak, senki sem figyelt rájuk."

A devizaválságot nem kis mértékben a bankok okozták.

Tőlük racionálisabb viselkedés lett volna elvárható, mint a háztartásoktól, mert annak a szakmai tudásnak is erre kellett volna ösztönözni őket, amivel a háztartások nem rendelkeztek.

Orrvérzésig nyomták ki a svájci frank alapú hosszú távú hiteleket is, pedig józan ésszel nem lehetett azt gondolni,

hogy a svájci frank árfolyama örökkön-örökké kedvező lesz.

A Raiffeisen egyik vezető beosztású munkatársa szerint

"az állásával játszott az a bankvezető,

aki óvatoskodott, nem teljesítette az eladási célterveket, és emiatt visszaesett a pénzintézet piaci részesedése.

A bankok nem makrogazdasági kutatóintézetek, nem szociális intézmények,

hanem úgy működnek, mint egy bolt,

amelyik el akarja adni az áruit, és ha van rá kereslet, el is adja

mondta az osztrák tulajdonú bank szakembere, hozzátéve, hogy

a fiókvezetők fizetésének 30-40 százaléka is a teljesítménytől függött,"

az értékesítés alapján kapták a jutalékaikat.

2llkedő 2013.04.27. 19:24:43

@Vidéki:" Orrvérzésig nyomták ki a svájci frank alapú hosszú távú hiteleket is, pedig józan ésszel nem lehetett azt gondolni,

hogy a svájci frank árfolyama örökkön-örökké kedvező lesz."

Nem kellett volna részegen svájci hitelt felvenni. Senki nem kötelezett senkit rá. Egy lehetőség volt.

anyadmajma 2013.04.27. 19:50:32

@Vidéki: jaja, csak egy lehetőség. Akkor a kedves orbánka miért nem nyavajgott, hogy há ez a ferkó tönkreteszi az országot, zemberek, ne vegyétek fel meggondolatlanul a hitelt? Hát csak mert ők sem kerestek rajta egy fillérrel sem kevesebbet, mint a fletó.

xxyati 2013.04.27. 19:50:34

@félázsiai 2llkedő: No azért ez nem egészen így volt, a Járai által magasan, 12 százalékon tartott alapkamat mellett gyakorlatilag lehetetlen volt forinthitelt felvenni. Simor első dolga volt levinni az alapkamatot.

Vidéki 2013.04.27. 20:03:22

@anyadmajma:

Devizahitelezés: Korlátok között (fn24)

• Megjelent: 2011.11.04. 11:20
• Korlátozó szabályok
• A devizahitelezést korlátok közé szorították: első lépésben – tavaly augusztustól – megtiltották ezen esetben új jelzálogjog bejegyzését az ingatlanra.

Tehát nem sokkal az új kormány hivatalba lépése után 2010-től már korlátok közé szorították a devizahitelezést.

A ballib kormányoknak miért nem esett le a tantusz?

Ezt a lépést ők is megtehették volna!

Miért nem tették meg?

Mert ugyanúgy gondolkodtak, mint Simor, az MNB elnöke.

. Hogyan kezelte Simor a devizahitelezés súlyos problémáját?

Simor András is úgy akarta megedzeni a magyar népet, mint egykor Pável Korcsagint a sorscsapások.

Hajdanában-danában, még a létező szocializmus fénykorában a hatalmas Szovjetúnióban született egy irodalmi mű: „Az acélt megedzik” címmel, amely Pável Korcsagin forradalmár sanyarú, de dicsőséges sorsáról szólt.

Milyen volt Simor például a magyarországi devizahitelesekhez.?

Lenézte a hülye magyarokat akik nem voltak elég acélosak ahhoz, hogy megvédjék magukat a szélhámosoktól.

Az acélt meg kell edzeni! Gondolta Simor és azok akik vele egy húron pendültek

„A devizaadósok megsegítése ellen foglalt állást Simor András MNB-elnök az April Foley akkori amerikai nagykövettel folytatott 2008 végi beszélgetése során, ez derül ki abból a WikiLeaks által nyilvánosságra hozott táviratból, amit az Egyesült Államok magyarországi nagykövetségéről küldött Foley 2008. október 30-án.

Simor a távirat szerint azt mondta, a devizahiteleseket nem lenne helyes megmenteni

(az eredetiben: foreign currency debtors should not be saved), mert végre meg kell tanulnunk, hogy nincs ingyen ebéd.

Simor a nagykövettel folytatott magánbeszélgetésben azt is kijelentette, hogy

nincs hatékony eszköz a devizahitelek visszafogására

és a magyaroknak meg kell tanulniuk helyesen cselekedni, csak azért, mert az a helyes,

nem pedig azért, mert rá vannak kényszerítve. „(origo)

Nevelni akarta a magyarokat, mint jó apa a hülye fiát.

Vombatus Ursinus 2013.04.27. 20:11:58

Az milyen pályáztatás lehet, ahol az eredményhirdetés után azonnal törvényjavaslatot nyújt be Lázár arról, hogy az árrés legyen 10 százalék, a pályázati feltételként szabott 3-4 százalékkal szemben. Hogyafaszomba lehet így üzleti tervet készíteni, és ha nem, akkor most újra kiírják? Hát milyen jogállam az ilyen?
Komolyan mondom, hogy ez már egyszerűen vérlázító. Ha ezért nem fog ülni valaki a tömlöcben kurtavasban, akkor semmiért.

Bee-zony 2013.04.27. 20:17:29

@Fullánkos Algol: „Akkor majd szépen idézőjel nélkül írod, nem írsz elé hamis nevet, és főleg nem okoskodsz is még. Ember a lopással és hamisítással minden erkölcsi alapot elvesztettél bármiféle ítéletalkotásra, és még ha van is igazságod, azt is csak elárulod.”

„Hamis név”, „lopás”, „hamisítás” „áruló” …
Mit loptam el?
Kit hívnak Márai Sándor 2-nek?
Mit árultam el? A zsidók titkát a világ legsunyibb háborújáról? Azt már régóta... és az már nem titok, és persze nem is akartam titokban tartani, amint rájöttem, már írtam is.
Önkéntes főítész, nem vagy tisztában azzal, hogy milyen fogalmakkal és vádakkal dobálózol..
Elvesztettem az erkölcsi alapomat az ítéletalkotásra... legfeljebb nálad, de szerintem nálad soha nem is volt „erkölcsi alapom”. A bűnözők azt mindig tagadják, hogy őket bárkinek is lenne erkölcsi alapja elítélni.
Ha direkt nem akarod megérteni, és ha neked, mint nehéz felfogásúnak a külön magyarázat „okoskodás”, akkor vagy annyira reménytelen, hogy nem kell hogy felfogd, hogy mit, miért, és mire írok, és kár beléd minden magyarázat, mert alapállapotként rosszindulatú vagy és kártékony.
Ha zavar, hogy rámutattam a zsidók aljasságára, és próbálsz minden módon lejáratni, akkor további jó erőlködést, és esetleg eljuthatsz odáig is, hogy magadban keresd a hibát, és annak az okát.

Bee-zony 2013.04.27. 20:20:08

@félázsiai 2llkedő: "Neked, mint rászorulónak írom, hogy nem írt ilyet Márai,"

Okostolyás!

Vagy nézz utána, vagy ne hazudj!

(Márai Sándor: A teljes napló 1943–­1944, 366–367. oldal)”

Észrevetted, hogy azt a választ nem neked írtam? Ha nem vetted észre, az baj.
Tehát még egyszer, és utoljára, a keresztényről zsidóra átírt változat az, amit nem Márai írt, bár írhatta volna, ugyanazzal az erővel, de mert nem tette meg, megírtam Márai helyett én, és ezzel vagy valóban hihetetlen zavart okoztam némelyek fejben, vagy csak úgy tesznek, mintha. Egyik rosszabb eset, mint a másik...

Tiborfalvi Tibor 2013.04.27. 20:21:11

@félázsiai 2llkedő: Úgy bírom az ilyen 'megérdemlitek, szarháziak'-típusú embereket... Ez az egész ki lett már előre találva, forinthitelt kb lehetetlen volt felvenni, több bank szinte nem is kínált, az előnyöket kihangsúlyozták, a gigantikus törlesztőrészletre meg csak annyit mondogattak, hogy max 20-30%-kal nőhet, nőtt 100+%-kal. Önkormányzatok is vettek fel devizahitelt, ők is részegek voltak?

Én nem állítom hogy minden devizás csak megvezetett ártatlan bárány, de undorító és bicskanyitogató ez a stílus, amit te és még marha sokan képviseltek.

Vombatus Ursinus 2013.04.27. 20:21:21

@Bee-zony: Hát, szépöcsém, te olyan hülye vagy, mint hat jobbikos-vármegyés-nemzeti-gójmotoros együttvéve. Szűrés on.

lagarderlovag 2013.04.27. 20:25:23

@sárkányfő: Érdekes okfejtés...ezek szerint az összes kiosztott koncesszió haszna a fideszhez vándorol....amiből majd finanszirozzák a választást..satöbbi satöbbi...az nem lehet esetleg hogy nyilván sok pályázó csókos de messze nem mindenki????
Persze az itt kommentelők mind olyan becsületes emberek hogy ha ők dönthetnének akkor sem koma sem ismerős...csak szigorúan a rátermettség döntene..persze objektiv döntéseket hoznának...ugyan már...amióta világ a világ vannak nyertesek és győztesek...

Bee-zony 2013.04.27. 20:35:39

@félázsiai 2llkedő: Horn Gyula, és az összes további utána következő hatalomra került kétlábú laposkörmű izé közötti összefüggés:

Áldja meg az Isten Horn Gyulát!
hirszerzo.hu/velemeny/2007/6/28/38777_aldja_meg_az_isten_horn_gyulat
(...)
"Horn Gyula 1994-ben megengedhette magának, hogy egy „na és?”-sel intézze el 1956-os karhatalmista múltjának felidézését, ráadásul 1988-89 előtti szerepének közismertsége mit sem változtatott azon, hogy erős választói felhatalmazással lett a Magyar Köztársaság legitim, és mint arról már volt szó, nem is sikertelen kormányfője."
(...)

Horn Gyula pufajkás múltja
www.youtube.com/watch?v=C3rqS_wFioI

Pufajkások
hu.wikipedia.org/wiki/Pufajk%C3%A1sok

Van-e olyan aljasság, amit Magyarországon a hatalmon lévők ne tudnának elintézni egy "na és"-sel? Nem igazán. Az erősebb kutya jogán intézik a dolgokat, és kész.

Fullánkos Algol 2013.04.27. 20:40:09

@Bee-zony: A szanhedrin - akiket nem lehet összemosni az átlagzsidóval - igazságtalanságai elleni jogos fellépés pont a fajtád lehetetleníti el, pl. az ehhez hasonló jellemtelenségekkel, ez minimum hogy árulás. Gyártod az igazolási alapot, aztán még neked áll feljebb. Máraihoz semmi közöd, úgyhogy vagy nem veszed a szádra a nevét és bujkálsz mögé, még egy kettessel kipingálva sem, vagy nem használsz idézőjelek között olyat ami nem szó szerinti idézet.

Bee-zony 2013.04.27. 20:50:53

Ha elfogytak az érvek, még midig ott vannak az érvelési hibák... és milyen szépen kiderül az is, hogy ki a zsidó. Például a Vombatus ursinus nickű csupaszorrú erszényes állat. :)

Vombat
hu.wikipedia.org/wiki/Vombat

Bee-zony 2013.04.27. 21:31:38

@Fullánkos Algol: "A szanhedrin - akiket nem lehet összemosni az átlagzsidóval - igazságtalanságai elleni jogos fellépés pont a fajtád lehetetleníti el, pl. az ehhez hasonló jellemtelenségekkel, ez minimum hogy árulás."

A főnököt nem lehet összemosni a beosztottakkal; nem hát, csak az a kár, hogy összetartoznak, ugyanaz a „cég”.
Hogy én, és a „fajtám” ellehetetlenítem az igazságtalanságaik elleni jogos fellépést? Ne fárassz ilyen hülyeségekkel.
nemecsek ernő áruló? Ugyanmár.
Tessék, külön megkérlek rá, hogy lépj fel a vezető zsidók igazságtalanságai ellen, sőt személyválogatás nélkül az igazságtalanságok ellen. Már csak az a kérdés, hogy van-e hozzá megfelelő ösztönöd, erkölcsi érzéked, igazságérzeted? Mert anélkül nehéz lesz...
Fajtád az csak neked van; nem én különítettem el az emberi fajt zsidókra és gójokra, és nem ez a vallásom. De mivel a judaista zsidók megtették, és is kénytelen vagyok használni az ő felosztásukat, főleg amikor rámutatok, hogy mennyire helytelen az. A ragadozó és a zsákmányállat. Nem sokáig fog az már működni... Az állatvilágban még működik, a technikai civilizációban egyre kevésbé, és át kell térni kevésbé konfliktusos, sőt, konfliktusmentes életformára, máskülönben kipusztul mindenki, mert a technikai pusztító hatásfok egyre inkább megvan hozzá, és ami van, az előbb-utóbb használatba is kerül, ha van rá ok; és konfliktusos körülmények között van rá ok (hogy a nem szándékos technikai baleseteket most ne is említsük).

„...vagy nem használsz idézőjelek között olyat ami nem szó szerinti idézet”.
Lehet, hogy ebben igazad van, és lehet hogy nem volt jogos az idézőjel-használat, lehet hogy le van írva valahol szabályként, hogy csak a szó szerinti idézetnél használható az idézőjel.
Ha tényleg le van írva valahol nyelvtani szabályként, hogy csakis szó szerinti esetben, akkor a továbbiakban eszerint járok el, a kevésbé félreérthetőség, avagy az egyértelműség kedvéért. Bár ez csak szőrszálhasogatás, nem a lényeg.

Fullánkos Algol 2013.04.27. 22:08:12

@Bee-zony: A zsidók származási alapon vannak belekényszerítve a kamatszedésbe már 2500 éve, sokkal erősebb hatalom kényszeríti őket mint bárki mást ezen a bolygón.
Ha ekkora problémát okoz számodra a szétválasztás, akkor jó ha tudod hogy a keresztény uralkodó osztály szintén a szűk ószövetségi valláscsináló kör "beosztottja", miután mind a kereszténységet mind az iszlámot a kamatszedés tiltására hozták létre (ugyanaz a szűk kör mint akik a zsidó vallást), a monopólium fenntartása végett, és a pogányok irtására (náluk nincs tiltás), a mártír-szerep reklámozásával az ideális rabszolgákat kinevelendő. Tehát mind a keresztény, mind az iszlám uralkodó réteg "beosztott", ezek összes cinkosával együtt. Nyilván az ezeréves állam is. De te nyilván nem vetted észre hogy a korábban a húsosfazék mellé kerülőként a világ szerencsésebb felén élsz.
Az én fajtámnak jelleme van, és szerencsére semmi zsidó nincs bennem, ellentétben Hitlerrel meg a mittoménhogyhívják kis jobbokos díszpéldánnyal,
Nem fogom neked felvázolni, meg kell válogatni hogy kik tudhatják a megoldást, te ebből a körből már kijátszottad magad. Egyébként sem nyilvánosságra tartozik.

Bee-zony 2013.04.27. 23:42:03

@Fullánkos Algol: Megnéztem. Van egyszer ez: „257. (...) Mások szavainak némiképp megváltoztatott, vagyis úgynevezett tartalmi idézésekor nem használunk idézőjeleket: (...)”.

Valamint van utalás az óvatos használatra, miszerint az átvitt értelem könnyen összetéveszthető a valódi idézetekkel.

„Kiemelés és átvitt értelem
Arra is használhatóak az idézőjelek, hogy jelezzék: az általuk kiemelt kifejezést nem szó szerint kell érteni. A leggyakoribb ilyen esetek, ha a beszélő ironikusan fogalmaz, és erre fel szeretné hívni a figyelmet; vagy ha az idézőjelben álló kifejezés nem szokványos nyelvi forma, vagy megszokott jelentésétől eltérően értendő.
Biztosan nagyon „elfoglalt”, ezért nem lehet itt.
Ne akarj te engem mindenképp „jobb belátásra bírni”!
„Disznóságok” – riport a magyar sertéstenyésztés mai állapotáról.
Az idézőjelek ezen fajtáját óvatosan használjuk, ugyanis könnyen összetéveszthetők a valódi idézetekkel.”

„256. A szövegbe ékelt szó szerinti idézetet általában idézőjelpár fogja közre.”

„Az idézőjel olyan írásjel, mely idézetek, kifejezések vagy egyéb különlegességek kiemelésére szolgál.”

Bár az átírás esetét konkrétan nem említik sehol sem, csak a tartalmi idézést, de legyen igazad.
Ha legközelebb átírok valamit, nem használok idézőjelet, és hozzáteszem, hogy átírás tőlem, ezen ne múljon az egyértelműség és a megértés.

Módosítva:
Márai idézet átírva általam, mert így is írhatta volna:
Ahhoz, hogy Magyarország megint nemzet legyen, megbecsült család a világban, ki kell pusztítani egyfajta ember lelkéből a 'baloldaliság' címkéjével ismert különös valamit; a tudatot, hogy ő mint 'zsidó magyar ember', előjogokkal élhet e világban; egyszerűen azért, mert 'zsidó magyar úriember', joga van tehetség és tudás nélkül is jól élni, fennhordani az orrát, lenézni mindenkit, aki nem 'zsidó magyar' vagy 'úriember', tartani a markát, s a zsidó magyar markába baksist kérni államtól, társadalomtól: állást, kitüntetést, maradék kereszténybirtokot, potya nyaralást a Galyatetőn, kivételezést az élet minden vonatkozásában. Mert ez volt a baloldaliság igazi értelme. S ez a fajta nem tanul. Aki elmúlt harmincéves, és ebben a szellemben, légkörben nevelkedett, reménytelen; talán megalkuszik, fogcsikorgatva, s mert önző és gyáva: bizonnyal hajlong majd az új rend előtt; de szíve mélyén örökké visszasírja a 'baloldali, zsidó, internacionalista világot, amelyen belül olyan szépen lehetett keresztény vagyont rabolni, versenytársakat legyilkolni és aladárkodni a nagyvállalatokban, képzettség és hozzáértés nélkül. (...) Ez a fajta soha nem változik meg. De amíg ezeknek szavuk van vagy befolyásuk, Magyarország nem lesz nemzet.

Az idézőjel-témáról a részemről ennyi.

A továbbiakat illetően:
Nem vagyok tökéletes, én is hibázok, nem csak a többi hétmilliárd ember.
Nem ragaszkodom a hibáimhoz, ha kell és lehet, korrigálok.
Azt sem hagyom, hogy mások a hibáikat „jó”-ként rám kényszerítsék. A kényszerítéshez az éppen hatalmon lévők, az „uborkafán” fölül levők vannak a legjobb helyzetben, erőnyerők, ezért is utálom őket nagyon amikor visszaélnek a hatalommal, ahogy teszi ezt most a Fidesz-KDNP állam szériában, és nem látszik arra sem garancia, hogy az utánuk következők nem ilyenek lesznek.

mavo · http://polmavo.blog.hu 2013.04.28. 00:02:19

@vakapad:

" Mikor Bokros jól elinflálta a forintot, és ezzel olcsóvá tette a magyar munkaerőt, megindult a tőkebeáramlás az országba."

bokros zseniálisan elinflálta a forintot, 25 százalékról 20% alá.

elképesztő, ahogy a kortársak ostoba vádaskodása a jelenben jósággá alakul át.

Bee-zony 2013.04.28. 00:26:14

@Fullánkos Algol: Írtam már máshol, hogy a három ábrahámita (avagy sivatagi) vallás kerülendő, és hogy a monopóliumra törésük miatt ők nem fognak békében élni a többiekkel. Az Újszövetségi Biblia története pl. egy minden eddiginél nagyobb háborúval ér véget, és ami utána van, az már valami egészen más, egy új történet. Mit tegyen a keresztény hívő, ha nem azt, hogy beteljesítse a Szentírását?

„...a korábban a húsosfazék mellé kerülőként a világ szerencsésebb felén élsz.”
Van szerencsém személyesen is megtapasztalni a Nyugatot és a (Távol)Keletet, és hogy a kettő közül a zsidó irányítású Nyugat a szerencsétlen. A Távol-Kelet már megnyerte a népesedési versenyt, és a gazdaságit is meg fogja nyerni. Bár megvannak a saját problémáik, de a Nyugatnak a zsidó irányítás olyan hátrány, mint a futónak a leláncolt láb, és így persze hogy a Távol-Kelet nyer, és terjeszkedik, betölti a hanyatló és rothadó Nyugat általi űrt – főleg a kínaiak és az indiaiak teszik ezt, ahol van némi túlnépesedési nyomás is, hogy a kevésbé sűrűn lakott, és jó életlehetőségű helyekre vándoroljanak.
A Nyugat pedig belefullad a saját hülyeségébe, főleg a zsidók által terjesztett liberális szellemi mocsárba, az öngyilkosság egy komplikált módjaként.

Melyik titkos társaság tagja vagy? Bildenberg, Illuminátus, szabadkőművesek?
Cseszheted, a távol-keletiek titok nélkül is jobbak.
A titkolózással még mindig csak ott tartasz, hogy kettéosztod az emberiséget tudókra és nem tudókra, amiből aztán a kihasználók és a kihasználtak lesznek, mert minek van a titkolózás, ha nem a fölény megszerzéséért?

Megoldáskeresőként szerencsére nem vagyok rászorulva mások megoldásaira.
Egyébként is... „Mikor egy ajtó bezárul - Isten kinyit egy sokkal szebbet.” /Pálos Rozita/

Fullánkos Algol 2013.04.28. 00:55:10

@Bee-zony: A beteljesítés pontosan egyenlő a szolgalelkű „beosztotti” viselkedéssel (hogy a te kifejezésedet használjam), persze aki 1000 év alatt meg lett vásárolva, az lehet hogy nem tehet könnyen mást.
Fogja egy lófaszt. A kelet egyetlen gazdasági előnyei a lemaradottságából fakadó olcsó tömeges munkaereje. Fel fog állni egy világállam, előtte armageddon, add össze hány ember fölött áll a földön ábrahámita beágyazottságú hatalom, a nyáj majd tapsol a kupi végén a „második eljövetelként” beállított békének.
Nem vagyok titkos társaság tagja, a forrásaim nyilvánosak, de a tudás felelősség is, úgyhogy megválogatom hogy kivel tárgyalom ki.

Fullánkos Algol 2013.04.28. 00:59:18

@Bee-zony: Mindenesetre én a magam részéről gerincesebb dolognak tartom elsősorban a saját fajtámat - vagy házam táját ha így jobban tetszik - tisztogatni, és speciel magyarnak születem egy keresztény hagyományú országba.

Vaandor 2013.04.28. 01:02:14

És már érkezik is a következő, kissé övön alul: mert nehogy már leszokj, meg mást vegyél, ha nekünk is fizethetsz!
www.origo.hu/itthon/20130419-teljesen-kiszorulhatnak-az-elektromos-cigaretta-forgalmazok-a-magyar-piacrol.html

Bee-zony 2013.04.28. 02:39:27

@Fullánkos Algol: A beígért nagy háborút illetően meglátjuk mi lesz. Én inkább távolabbról akarom nézni, az ábrahámi vallások háromszögén kívülről.
Még 20-25 év, és az USA-Európa tengely elveszíti a gazdasági vezető szerepét a többiekkel szemben, és a gazdaságival együtt a katonait is, és ez jól van így, mert a zsidók által uralt nyugati katonai monopólus megszűntével jelentősen kisebb lesz a háborús kártékonyság.
Nem mintha a gazdaság lenne a legfontosabb tényező az életben a fajfennmaradáshoz, mert legfontosabb békeidőben a népszaporulat, és annak a pozitív ága megvan még a legnyomorúságosabb Afrikában is, és ez lassan de biztosan átrajzolja az etnikai térképet. Pl. a palesztinok is a babafegyverrel nyerik meg a zsidók ellen a háborút, nem a vacak rakétáikkal, és ennek a palesztinok többsége tudatában is van.
A zsidók Európában és Észak-Amerikában sikeresek a kártékony dolgaikkal, és ennek a romboló eredménye látható nap mint nap Magyarországon is. Másrészt ennek az éremnek is két oldala van, az egyik a rothasztók, a másik a rothadásra hajlamosak. Az európai fehér ember nem áll jól ellent a rothadásnak, beveszi a rothasztó dolgokat, és aszerint cselekszik, pl. átlépi a szabadság és a szabadosság határát, és erkölcsileg, szellemileg, fizikailag leromlik és lezüllik, ez a legnagyobb baj.
A zsidók által uralt Nyugat bajban van, ha hagyja a lerothasztó zsidó uralmat, akkor azért, ha pedig hatásosan, fegyveresen fellázad a zsidó uralom ellen, akkor azért. Két választás van, és mind a kettő így vagy úgy pusztulást eredményez. „Ügyes”... sátáni. Ekkora csapdát még nem látott a világ, benne van a fele. A rosszabbik; és amelyik sereghez és háborús félhez csatlakozik Magyarország, végül abból lesz a vesztő.

Bee-zony 2013.04.28. 02:41:22

@Fullánkos Algol: Ahogy tetszik, különböző utak vannak.

Bee-zony 2013.04.28. 02:52:35

@Vaandor: „Az elektromos cigarettába való, nikotint is tartalmazó folyadékpatron az egészségügyi államtitkárság szerint gyógyszernek minősül, ezért engedély nélkül nem lehet forgalmazni.”
És mit gyógyít a gyógyszernek minősülő?
És ha gyógyít bármit is, azért kell megakadályozni a forgalmazását?
Ezt a büdös maffiát...
A dolgaik a pénzéhségen és a kártékonyságon kívül mást, pl. jóakaratot még nyomokban sem tartalmaznak. Csak nekik és a bábjátékosaiknak legyen jó, a többiek a céljaikhoz felhasznált emberanyag. Pénzszívók, nulla összegű játszmások, amennyivel jobb nekik, annyival rosszabb a többieknek. Nélkülük jobb az élet...

Bee-zony 2013.04.28. 03:05:02

Minőségi élmény - új cigarettamárka a Fidesztől
kuruc.info/r/22/111333/

Fullánkos Algol 2013.04.28. 03:34:46

@Bee-zony: Nem nagyon fogod tudni kívülről nézni.
A zsidózásoddal viszont pont azt éred el, hogy azok is összezárnak a mérgezett mag körül, akiknek amúgy eszükbe se jutna, csak áldozatai a származásuknak, miközben pont őket lehetne használni a leginkább legitim, belülről történő megjavításhoz. A mérgezett mag meg nem faji hanem vallási alapú, a zsidó nép is csak eszköz számukra, ugyanez a kör találta ki a vh.-kat is – így a II.-at is, ahol aztán nem sajnálták a zsidókat –, ld. Albert Pike. És ezzel az összezárásra kényszerítéssel pontosan a mérgezett mag céljait szolgálod.
A gazdaság kontra népszaporulat kérdésben tévedsz.
A világ megfelelőbb irányba fordítása nem vagdalkozással, hanem Silvio Gessell gazdasági rendszerének a megvalósításával történhetne a világvallások leváltásával, és a téves túlvilági elképzelések helyett a valósághoz való visszatéréssel.
Ehhez ezek kellhetnek:
docs.google.com/file/d/0BzNQcBwy9ZvDMTIxYTU1NDItYjE5MC00YThhLTgwOGEtMDhjYzYzOWQwOGY5/edit?hl=en&pli=1
docs.google.com/file/d/0BzNQcBwy9ZvDNTlhZTExMmUtOWViMS00ODcyLWIyNTgtYzdkODY3NDIxMDRk/edit?hl=en&pli=1
docs.google.com/file/d/0BzNQcBwy9ZvDOGU3YTI5YTctM2ViMi00OTU3LWE1MTItOTZmYmU2OGVhOTA5/edit?hl=en&pli=1
docs.google.com/file/d/0BzNQcBwy9ZvDNjdmZDEzMGMtZDQ3Ni00NzgyLTg4ZTctNWVmYmU0ZjI1MmM0/edit?hl=en&pli=1
És hogy ne sírjál:
www.klausmatefi.lima-city.de/
klausmatefi.forumprofi.de/index.php
vallas-ezoteria.forumprofi.de/index.php

2llkedő 2013.04.28. 06:16:19

@Bee-zony: Okostolyás!

Attól, hogy kicserélsz szavakat, még nem lesz igaz.

Amit Márai 43-45-között írt, az pontosan igaz a mostani jobboldalra is.

2llkedő 2013.04.28. 06:19:03

@Tiborfalvi Tibor: "Önkormányzatok is vettek fel devizahitelt, ők is részegek voltak?"

Lézer Jani nem volt részeg. Tudatosan vett fel annyi hitelt, mert már előre lezsírozták Piktorral, hogy ha hatalomra kerülnek, akkor majd a közösből kifizetik. Akkor már biztosak voltak a győzelemben.

2llkedő 2013.04.28. 06:20:10

@Bee-zony: És? Ki nem sz@rja le a Gyulát? Mit változtat a jelenlegi helyzeten az, amiket itt beidézel?

2llkedő 2013.04.28. 06:23:23

@Bee-zony: "Tehát még egyszer, és utoljára, a keresztényről zsidóra átírt változat az, amit nem Márai írt, bár írhatta volna, ugyanazzal az erővel, de mert nem tette meg, megírtam Márai helyett én,"

Márai helyett és nevében te csak ne írj semmit. Egyszerűbb lett volna Hitlertöl idézned.

2llkedő 2013.04.28. 06:26:17

@Bee-zony: "Tessék, külön megkérlek rá, hogy lépj fel a vezető zsidók igazságtalanságai ellen,"

Éppen azt teszem, felszólalok Piktor ellen.

2llkedő 2013.04.28. 06:27:46

@Bee-zony: "Lehet, hogy ebben igazad van, és lehet hogy nem volt jogos az idézőjel-használat, lehet hogy le van írva valahol szabályként, hogy csak a szó szerinti idézetnél használható az idézőjel."

Kérdezd meg róla Lencsés Pistikét. Ő biztosan tudja.

Lencsés lstván 2013.04.28. 07:07:29

@Balibgeczyk: "fáratdságot" Hogy te mekkora ökör vagy !

Lencsés lstván 2013.04.28. 07:09:03

@félázsiai 2llkedő: Én bizony tudom , mert sosem tudtok pontosan idézni engem . Mert nem foglyátok fel észel , amit mondok . Ne irj anonim , mert nem reagálok .

2llkedő 2013.04.28. 07:41:19

@Lencsés lstván:" foglyátok" fogjátok pontos "j".

"Ne irj anonim , mert nem reagálok ."

Ez olyan külföldiesen hangzik.

vazzup 2013.04.28. 08:50:30

www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=JinX24Y6A8M#at=113

Az tuti, hogy én úgy köptem volna szemközt, hogy attól koldul. Nagyjából a második perctől. Érdemes még megfigyelni az arcát, amikor kilép a trafikból...

Bee-zony 2013.04.28. 09:04:24

@félázsiai 2llkedő: Szelektív vakságod van, csak az ún. jobboldalt látod, és azt sem pontosan. Keresztény kurzus már csak a KDNP részéről van, az pedig jelentéktelen törpepárt a Fidesz maffia mellett. Van némi keresztény kurzus is, de nem domináns, ami domináns, az a zsidó kurzus.

Tojás még mindig csak pontos j...

Bee-zony 2013.04.28. 09:10:16

@félázsiai 2llkedő: Változtatni nem változtat a helyzeten amit idéztem, hanem rámutat arra, hogy mennyire nincs ebben változás. Egyébként többet számít az, hogy a Gyula leszart téged annó, mint az hogy te leszarod őt, mert a Gyula hatalmon volt miniszterelnökként, te pedig nem, és ez különbséget jelent a történésekben, ahogy az is, hogy GyurBán is leszar téged, és mindenki mást is akik a köreiken kívül vannak. Abban viszont nem lenne különbség, hogy te is ugyanolyan „leszarom” miniszterelnök lennél, mint azok, úgyhogy csak a nevek változnának. A kritikád lehet igaz, de ez még nem jelenti azt, hogy te különb lennél az ő helyükben, és ez Magyarország nagy baja, hogy kritizálni mindenki oly annyira tud, de ha hatalomra kerül, olyan lesz, mint az általa is kritizált elődei, vagy még olyan sem. Focit és politikát kritizálni könnyű, jól focizni és jó politikát folytatni viszont nem az.

Bee-zony 2013.04.28. 09:16:36

@félázsiai 2llkedő: Ne akard megmondani, hogy mit írjak. Ne is erőlködj ezzel, úgysem hallgatok rád.
Azt nem hiszem, hogy egyszerűbb lett volna Hitlertől idéznem, mert Hitler hosszan írta le a tiltott könyvben (Harcom), hogy miért utálta meg a zsidókat, és nem fér bele 5000 karakterbe. :) Egyébként sem szeretem a diktátorokat, legyen akár fekete, vörös, kék-fehér...
Itt van helyette egy még hosszabb gyűjtemény a zsidókról (amit szintén érdemes elolvasni, hogy tudd, mi van a háttérben):

Mit mondtak híres emberek a zsidókról
www.freepress-freespeech.com/holhome/konyvek/quotma.htm

Bee-zony 2013.04.28. 09:20:06

@félázsiai 2llkedő: Ezzel az a probléma, hogy zsidó ügyekben Piktor csak egy helytartó, egy kötött láncszem a sorban, nem pedig a dolgok eredete, és csak annyit tudna tenni, hogy kilép, és akkor lesz helyette másik láncszem, kb. ugyanolyan, és ugyanazt tevő. Ha szembeszáll, akkor ugyanúgy megpuccsolja a környezete mint Medgyessyt Gyurcsány és a tolvaj párttöbbség. Egy embert kivonni a maffiából nem sokat jelent, mert a helyébe lép egy másik tag, és a nyereség legfeljebb az, ha gyengébb képességű, aki a helyére lép, viszont lehet hogy a gyengébb képességeit a nagyobb agresszivitással pótolja...

Bee-zony 2013.04.28. 09:24:09

@félázsiai 2llkedő: Első számú szabály: ne etesd a trollt. Ehhez képest az idézőjel „lenni vagy nem lenni”-je sokadrangú, és különben is megnéztem már. Ne csak írj, olvasd is a hozzászólásokat.

Bee-zony 2013.04.28. 09:51:57

@Fullánkos Algol: „Nem nagyon fogod tudni kívülről nézni.”
Nehéz kívülről nézni, de a probléma-görgetés miatt már nincsenek könnyű megoldások. Először csak hógolyó, aztán lavina... Már a lavina-méret van, és tovább növekszik. Ne legyél benne a lavinában, sem az útjában. Ez elérni nem könnyű, de nem is lehetetlen.

„A zsidózásoddal viszont pont azt éred el, hogy azok is összezárnak a mérgezett mag körül, akiknek amúgy eszükbe se jutna, csak áldozatai a származásuknak, miközben pont őket lehetne használni a leginkább legitim, belülről történő megjavításhoz. A mérgezett mag meg nem faji hanem vallási alapú, a zsidó nép is csak eszköz számukra, ugyanez a kör találta ki a vh.-kat is – így a II.-at is, ahol aztán nem sajnálták a zsidókat –, ld. Albert Pike. És ezzel az összezárásra kényszerítéssel pontosan a mérgezett mag céljait szolgálod.”
Ha pedig nem teszel semmit, akkor azt éred el, hogy zöld utat és szabad kezet adsz a mérgezett magnak.
Bűnösök között cinkos aki néma, és a gonosz diadalához csak annyi kell, hogy a jók tétlenek maradjanak...
Tehát a többi már a cselekvés módjáról kell hogy szóljon, hogy mi a legjobb megoldás a problémára, és hogy miért az.

„A gazdaság kontra népszaporulat kérdésben tévedsz.”
Az ilyen ex-catedra kijelentések érv-értéke 0, és ez már óvodás-szinten is durva...

„A világ megfelelőbb irányba fordítása nem vagdalkozással, hanem Silvio Gessell gazdasági rendszerének a megvalósításával történhetne a világvallások leváltásával, és a téves túlvilági elképzelések helyett a valósághoz való visszatéréssel.”
Megint tanulhatok valami újat...

„És hogy ne sírjál:”
A reagálást egy sírva röhögős országban nem könnyű megítélni, pláne látatlanban...

Bee-zony 2013.04.28. 12:23:44

@Marcellusca: Ez jól meg van írva...
És akkor itt álljunk meg egy szóra: a jelenlegi történetben ki a zsidó? Ki kitől veszi el ugyanazzal a módszerrel a boltját – einstand törvénnyel – és ki a haszonélvező?
Valamint, burzsuj-e, gazdag harácsoló-e a trafikos, vagy csak valakik szemet vetettek a megélhetésére?
Valamint, a haszonélvezők MSZMP-sekből, ismeretlen számú zsidóból, és szarmagyarból állnak?
Ha igen, akkor ugyanott tartunk, ahol eddig is, hogy a rohadt zsidókkal, szemét cigányokkal, és a szarmagyarokkal van bajom, és talán nem csak nekem, és hogy ez a háromszög egy konglomerátum, egy nagy kupac gazember, bűnöző.
Vannak „arra utaló jelek”, hogy a Fidesz-KDNP bűnözők halmaza, viszont ez nem jelenti azt, hogy nincsenek a képben konkurens bűnözők, akik most ártatlan báránynak álcázzák magukat, mert éppen nincsenek zsákmányszerző helyzetben. De ettől még a bűnöző bűnöző marad – csak legyen meg hozzá az alkalom, és bebizonyosodik, illetve már bőven elégszer bebizonyosodott.
Az elkövetett aljasságok miatt már gyilkos indulatok forrnak a sértettekben, csak még mindig nem eléggé., és a család még fontosabb, mint a kártevőirtás. A tűréspont után a töréspont jön, és minden héttel ebbe az irányba tolnak a gazemberek a gazemberségeikkel egyre több embert, és eljön az, amit úgy is nevezhetünk, hogy PRt., Polgárháború Részvétttársaság.
Ha ön nem akar a PRt. tagja lenni, még idejében hagyja el a harcmezőt, mert különben úgy belekeveredik a problémába, hogy tag lesz, önként, meggyőződésből.
Ha valaminek van létjogosultsága és szükségessége Magyarországon, és szerte a világon, akkor a bűnözők elleni küzdelemnek, háborúnak; és nem olyan nehéz meghatározni, hogy ki követ el igazságtalanságot, károsítást, bűnt.

2llkedő 2013.04.28. 13:41:36

@Bee-zony: "Keresztény kurzus már csak a KDNP részéről van, az pedig jelentéktelen törpepárt a Fidesz maffia mellett. Van némi keresztény kurzus is, de nem domináns, ami domináns, az a zsidó kurzus."

Okostolyás! (csak megtisztellek az y-nal)

Akkor a Fidesz is zsidó? Itt mindenki zsidó?

2llkedő 2013.04.28. 13:42:46

@Bee-zony: "A kritikád lehet igaz, de ez még nem jelenti azt, hogy te különb lennél az ő helyükben, és ez Magyarország nagy baja, hogy kritizálni mindenki oly annyira tud, de ha hatalomra kerül, olyan lesz, mint az általa is kritizált elődei, vagy még olyan sem. Focit és politikát kritizálni könnyű, jól focizni és jó politikát folytatni viszont nem az."

Te sem teszel mást, csak kritizálsz. Valami ötlet?

2llkedő 2013.04.28. 13:44:04

@Bee-zony: "Itt van helyette egy még hosszabb gyűjtemény a zsidókról (amit szintén érdemes elolvasni, hogy tudd, mi van a háttérben):"

És akkor mit csináljunk a zsidókkal:

2llkedő 2013.04.28. 13:45:04

@Bee-zony: "Első számú szabály: ne etesd a trollt."

Ok! Megfogadom a tanácsodat. Nem válaszolok többet neked.

Ironfist 2013.04.28. 15:57:17

@félázsiai 2llkedő:
" "Első számú szabály: ne etesd a trollt."

Ok! Megfogadom a tanácsodat. Nem válaszolok többet neked."

Nem tudom, ezt miért nem lehet betartani itt mindenkinek Vidékivel kapcsolatban.

Fullánkos Algol 2013.04.28. 18:58:19

@Bee-zony: A bűnösök közti cinkosságról való filózásrsa annak van erkölcsi alapja, aki a saját környezetének a megtisztításával kezdi a példamutatást. Amíg a magyarság nem tisztult a kereszténységtől, addig minden más kontraproduktív. Másrészt pedig bármiféle vagdalkozást meg kell hogy előzzön a probléma gyökerérének megértése, az arra való rámutatás, és a másik megértésének a szándéka. Meg van a lehetőséged, élj vele.
Érvnek elég a történelem, tényt állapítottam meg.

Fullánkos Algol 2013.04.28. 19:43:09

@Bee-zony: Egy cigánynak meg semmivel nincs kevesebb alapja a kurucos szabadságharcra az ellen aki törvényt ül felette, mint egy magyarnak. Mindenki a saját törvényeihez viszonyítja a bűn fogalmát.

Bee-zony 2013.04.28. 20:04:26

@Fullánkos Algol: Ez teljesen jogos. Annyit teszek hozzá, hogy a genetikusan és memetikusan „behuzalozottakat” az esetek igen nagy százalékában nem lehet megváltoztatni szavakkal, és csak a kényszereknek engedelmeskednek. Lásd pl. alkoholisták, kb. 99%-uk nem szokik le semmilyen szövegelés hatására, 1% pl. AA tag anonim alkoholistaként leszokik úgy, hogy egyáltalán nem iszik alkoholt, mert tudja, hogy ha elkezdi, akkor a számára nincs megállás a lerészegedésig. A szavak kevesek, kényszerítő egyenesben tartó környezetet kell kialakítani, ahhoz viszont kell a politikai hatalom. „Liberális” vagyis szabados (tipikusan zsidó) politikai környezetben a 99% alkoholistát nem menti meg senki, hanem lezüllenek, és tönkreteszik saját magukat, és a szűkebb és tágabb környezetüket, drámává teszik az életét, és a normális biológiai életkor előtt meghalnak, ami persze a szabad kártevésű helyeken nem téma a médiában, csak néha előkerül, amikor egy szenvedélybeteg celeb a normális biológiai ideje előtt meghal. Ugyanígy a rögzült világnézeti mániákhoz is kevesek a szavak, annyit érnek, mint a falra hányt borsó. A kereszténységet sem lehet eltűntetni az emberek fejéből, hanem azt ki kell nekik nőni, aztán lassan megszűnik ez is, mint a lapos Föld világnézet hívei.
Innentől pedig már az a következő probléma, hogy egy még kisebbségben lévő világnézeti csoport hogyan szerezze meg a politikai hatalmat egy olyan társadalmi közegben, ahol a kártékony, elnyomó, kizsákmányoló hatalmi oldal már kiépült, és rutinosak a hatalom megszerzésében és megtartásában, mint pl. Észak-Korea, Magyarország... Magyarországon legalább az elvi lehetőség adott, mert többpártrendszer van, de így is a kisebbség találja magát szemben a korrupt, a haveroknak osztogató és a többieket fosztogató elvű többséggel. Még ha az ellenfelek és ellenségek körberöhögnek is, mint a rendszer ellen lázadó magyarokat 1956-ban, akkor is lépni kell. Lelépett kétszázezer - félmillió - ki tudja mennyi ember mostanában, egyénileg és kiscsoportosan megoldva a problémáját, már amennyire a lelépéssel meg lehetett. Akik viszont maradnak, azok vannak nehéz helyzetben. Akinek van ideája arról hogy mi a helyes, tegye közzé a politikai programját, és a többiek, akik egyetértenek vele, majd csatlakoznak. Virágozzék száz virág, én ez idő szerint nem tudok ennél jobbat. A kevésbé jók úgyis kiszelektálódnak, kihalnak. Az a baj, hogy némely rossz viszont tartósan megmarad... Azok azért, mert a mesterségben rutinosak és kitartók. Aki változtatni akar, annak fel kell nőni a feladathoz, ez a megoldás.

Bee-zony 2013.04.28. 20:32:37

@Fullánkos Algol: A cigányok legfeljebb a szabad bűnözésért szabadságharcolnak, azt pedig műveljék csak egymás között. Az én célom a bűnözőmentes és bűnmentes világ, úgyhogy 180 fokban eltérő két világnézetről van szó, és abból keveredés esetén az lesz, hogy vagy ők, vagy mi; tehát harc és háború. Én ragaszkodom ehhez, ők ahhoz, és vagy a teljes szétválasztás van, vagy valaki előbb-utóbb megnyeri az ő világát, nem feltétlenül békés módon, hanem úgy, ahogy éppen lehet.
Az én környezetemből nem hiányzik semmilyen bűnöző, se élősködő, se semmilyen kártevő, se cigány, se fehér, se semmilyen, és most már tudatosan eszerint válogatok. Aki nem éri el a szükséges szintet, az minél előbb lapátra kerül, annál jobban csinálom a válogatást. Ha ehhez 100-ból 99-et kell kiszelektálni, akkor annyit. Csak a valóban jók maradjanak. A kritérium a mindenki számára nyer-nyer helyzet, és ez Magyarországon csak igen kevesek esetében teljesül. Lehet mondani, hogy ez egy idealista cél, viszont állandó odafigyeléssel, kereséssel és válogatással el lehet érni, és persze az egyértelmű és következetes cél- és feltételrendszerrel.
Ami hozzám közel áll, az az iráni, kínai, japán, szaúdi, szingapúri szigor; még ha netán én lennék az elszenvedő oldalon, akkor is ezzel a mércével értek egyet, mert ezek nem kedveznek a bűnözőknek. Ha a büntetés nagyobb, mint az elkövetett bűn, és ezzel elrettentő, és a bűnözőnek nincs semmilyen nyeresége az elkövetett bűnt illetően az áldozatához képest, ez így van jól. Egy túlnépesedett bolygón pedig pláne hasznos végleg kiszelektálni a bűnözőket a társadalomból és az életből, mert a mennyiség már bőven megvan, és így javul a minőség, amely utóbbi terén még bőven van kívánnivaló. Aki pedig nem bűnellenes, hanem bűnpártoló, és toleráns a bűnözővel, persze az áldozat rovására, az valahol maga is bűnöző; és ilyen toleránsok vannak többségben a jelenlegi Magyarországon, és persze hogy korrupt és kriminális az ország.

Fullánkos Algol 2013.04.28. 21:04:26

@Bee-zony: Genetikus „behuzalozottságra” hivatkozni is kontraproduktív, mivel senki nem tehet róla. A kényszer meg mindig jogos ellenállást szül, nincs ugyan jó véleményem az alkoholról – én a kevésbé züllesztő oldószereket tartom törvényesnek, pl. fű –, de az sem arányos – sőt kifejezetten önérdekűen elfogult –, mikor a kereszténységgel való – hatalomhoz juttató – kábítást kinövendő dolognak veszed, az alkohollal valót meg kényszerítenivalónak.
Valóban vannak bonyolult dolgok az életben, az ember igyekezhet megérteni, azért is raktam oda a linkeket.
A bűnnel kapcsolatos dolgokban teljesen elfogult vagy, ilyen erővel a magyarság helyzetének is örülnöd kell, megkapta a világtól a szigorú büntetést a kalandozásokért. A bűn meg a szigor fogalmát a Földön jellemzően a régebben pályán lévők definiálják, a saját érdeküket kikiáltva igazságosnak, részemről ezzel semmilyen cinkosságra ne számíts, főleg akkor ne ha azt magyar követi el kisebbség ellen, mivel magyarnak születtem. A fajtámnál gyengébbet viszont segítem.

csizsikpizsik _jobbulást Tito, Pique takarodj! 2013.04.28. 21:05:02

@kifordított nagyanyó:
Dehogynem, a csokanak igaza van (bar a 2013as regje arra utal hogy ezen a neven 2010ben o ugyan semmit nem mondott elore), , hurraoptimizmus volt, hogy majd a ketharmaddal itt lehet rendet rakni es tisztulni meg mennybe menni. Meg most is, a mindenen oly nagyon "haborgo" zero 2012 oktoberben is nyomta, hogy inkabb a korkapcsolas otthon meg Orban mint barki mas...hat most tessek Lazar trafikos haverjahoz menni ugye...

Bee-zony 2013.04.28. 22:42:37

@Fullánkos Algol: „Genetikus „behuzalozottságra” hivatkozni is kontraproduktív, mivel senki nem tehet róla.”
A tény a lényeg, nem az hogy kontraproduktív vagy sem, tehet-e róla vagy sem.

„A kényszer meg mindig jogos ellenállást szül,”
Úgymint a bűnöző „jogos” ellenállása a vele szemben fellépővel... Furcsa gondolataid vannak a jogról és a jogosságról. Úgy is mondhatom, hogy kontraproduktívak. Ezek szerint szerinted jogos ragaszkodni a bűnhöz, a bűnöző ellenállása jogos. Esetleg mentse is fel a bíróság ennek alapján... Bűnpártoló vagy, tehát bűnöző, és egyértelmű, hogy nem leszel velem „cinkos” az iráni, kínai, japán, szaúdi, szingapúri szigorban. Mivel nekem ez a szint felel meg, nyilvánvalóan én vagyok rossz helyen Szodomagyarországon.
Te bűnpártolásra vagy kódolva, és nagy valószínűséggel így is fogsz meghalni.
Tulajdonképpen mi a problémád a jelenlegi korrupt és kriminális helyzettel? Ennyi már neked is sok a bűnből?

„...de az sem arányos – sőt kifejezetten önérdekűen elfogult –, mikor a kereszténységgel való – hatalomhoz juttató – kábítást kinövendő dolognak veszed, az alkohollal valót meg kényszerítenivalónak.”
Az én világnézetem és értelmezésem szerint kereszténynek lenni nem bűn, hanem hiba, egy tudatlansági állapot, amit ki lehet és kell nőni. Nekem is sikerült.
A szenvedélybetegség pedig egy fél-alvilági, vagy egészen alvilági állapot, ahol a bűnelkövetés és a bűnözőkkel való kapcsolat általános.
Majd ha lesz egy szenvedélybeteg és egy keresztény a családodban, pontosan tudni fogod a különbséget a kettő között, és hogy miért a kényszer(elvonó) a megoldás az egyiknél, és hogy miért nem az a másiknál.

„A bűnnel kapcsolatos dolgokban teljesen elfogult vagy, ilyen erővel a magyarság helyzetének is örülnöd kell, megkapta a világtól a szigorú büntetést a kalandozásokért.”
Tényleg megkapták a szigorú büntetésüket a kalandozók (rablóhadjáratban részt vevők)? Mondjuk a csatavesztésen kívül, ami nem igazán tekinthető büntetésnek, mert erőviszonyok kérdése. Persze ha magát az ítéletet és a büntetést is erőviszonyok kérdésének tekintjük, és nem egyetemes elvek érvényesülésének jóról és rosszról, igazságról és igazságtalanságról, az más.
Egyébként nem a múlt érdekel, hanem a jelen, ahol a bűn nem nyeri el a (kellő) büntetését a „következmények nélküli” országban.

„A bűn meg a szigor fogalmát a Földön jellemzően a régebben pályán lévők definiálják, a saját érdeküket kikiáltva igazságosnak, részemről ezzel semmilyen cinkosságra ne számíts...”
A saját érdekemet kiáltom ki igazságosnak, mint ahogy te is a tiédet. Tőled nem is számítok semmilyen „cinkosságra”; te az én mércém szerint bűnpártoló vagy, tehát bűnöző. Éljél csak a pártolt kisebbségeid – zsidók, cigányok – között, a hajlamaid és világnézeted alapján közéjük való vagy, és ragadozzatok, bűnözzetek, de csakis egymás között.
Ezzel a veled való értekezést befejeztem. Nem vagyunk egymáshoz valók, az időm és energiám pedig nekem is véges. Végtelen idő és energia esetén persze más lesz a helyzet, akkor majd jut mindenkinek, de ebben a nem tökéletes földi életben válogatni kell, hasonló a hasonlóhoz alapon, bizony. Hogy mindenki mindenkivel leálljon, az ilyen körülmények között nem működik, mert nincsenek meg a fizikai feltételei. Nem is ragozom tovább, mert az élet nevű játék időben korlátozott. Örökélet esetén folytathatjuk. Persze legális örökéletre gondoltam, nem hekkeltre. :)

Bee-zony 2013.04.28. 22:51:50

@félázsiai 2llkedő: „Akkor a Fidesz is zsidó? Itt mindenki zsidó?”

A Fidesz-KDNP-ben van jelenleg ismeretlen számú zsidó, a többiek zsidóbérencek.
A zsidó kígyó feje, a gójok zsidó vezetői a politikában titkolják a származásukat, a szándékaikat és a tetteiket.
A magyarországi bandavezér származása is titok:
„Olstein nevet viselték 1946 előtt. Orbán Viki nagybátyja az Alt. Bőrgyár boltját vezette. Ez a személy ma is Mohácson lakik a Kálvin u.2-ben. Ismerünk olyan ma elő személyt, aki gyerekkorában az Olstein családnak kóser élelmet szállított. Orbán Viki apukája jó káderként ment téeszesíteni, megtettek Szederkényben tsz-elnöknek (félúton Mohács és Pécs között). Egy plébános előkotorta 1970-es emlékeiből egy fejérmegyei plébánostársa telefonhívását: "Gyere ide, ha csudát akarsz látni. Van itt egy nagyon jó fejű fiúgyerek, Orbán Viktor. Olyan jóeszű, hogy pénzért -2FT-ért- felmondja neked az egész Toldit, ha kéred" - mármost magyar gyerek csinál-e ilyet, hogy pánzért produkálja a Toldi-versmondást? Orbán Viki 2 kislányát Ráhel és Sára névre "keresztelte". Vonásai ugye "nagyon magyarok".”
A zsidó-cigány mixet kiválasztották a kiválasztottak díszgójnak...

A többiek:
hu.metapedia.org/wiki/Zsid%C3%B3k_a_Fideszben

Ez a zsidók irányította álnemzeti párt egy nagy átverés, és a tényleges célja és tevékenysége a magyarok legalizált fosztogatása, ugyanúgy, ahol a váltópártjáé, az MSZP-é is. Hogy lezüllik az ország, az nekik mindegy, nekik így is jó. Ha lezüllik és lepusztul, akkor majd jönnek a külföldi zsidók, és olcsón felvásárolják..

Bee-zony 2013.04.28. 23:13:54

@félázsiai 2llkedő: „Te sem teszel mást, csak kritizálsz. Valami ötlet?”
Van, de még nem publikus. Dolgozok rajta, és közben tudom azt is, hogy Magyarországon kisebbségben vagyok a nézeteimmel... de azért csak legyen meg, mert később egyre többeknek jól fog jönni – amikor egyre többen jönnek rá, hogy a bűnözői perspektíva a hanyatlás és a halál, és inkább nem azt akarják.

Addig is, az indexes tudomány:
Választás megnyeréséhez ezekre van szükség:
1.) Pénzre;
2.) Párt)szervezetre (mozgósítható aktivistákra, helyi beágyazottságra);
3.) Arcokra (a párt arcai, a vezető és a munkatársai);
4.) Mondanivalóra (programra);
5.) Momentumra (lendület: a társadalmi folyamat, a haladás, a változás iránya és lendülete);
6.) A New York – Tel-Aviv tengely támogatásán kívül...

Szerintem az 1-es és 6-os pont hiánya megoldható...

Bee-zony 2013.04.28. 23:31:33

@félázsiai 2llkedő: „És akkor mit csináljunk a zsidókkal:”
A jó kérdésre még nincs meg a jó válasz.
Az első lépésnek annak kell lennie, hogy egyértelműen le legyen írva, hogy mi a probléma a zsidókkal. Aztán ha a szó nem elegendő, és továbbra is ragaszkodnak a problémához, akkor tovább kell tenni a lépéseket, amíg a probléma így vagy úgy meg nem oldódik, akár úgy is, hogy vagy ők, vagy mi, csak az egyik maradhat. Ha nincs más megoldás, csak az itt-ott, mindenütt megjósolt III. vh., akkor úgy.
De ez nem csak zsidó probléma, hanem egyetemes alakban bűnözői probléma, ezt kell megoldani, benne a bűnözésben élen járó népcsoportokkal, és ehhez nem kell kiemelni egyiket sem, mert nem ez a lényeg, hanem a bűnözés, és a mindenféle formája. Tehát a bűnözés ellen kell fellépni, nem egyes népcsoportok ellen, és persze nem Pintér módra, hanem valóban.

Bee-zony 2013.04.28. 23:35:31

@félázsiai 2llkedő: „Ok! Megfogadom a tanácsodat. Nem válaszolok többet neked.”
Most én írom, hogy nekem így is jó. :)

Fullánkos Algol 2013.04.28. 23:49:56

@Bee-zony: Számomra meg nyilván az a bűn amit te csinálsz. Egyelőre nem Kínában vagy Iránban élsz, úgyhogy amíg Európában maradsz, addig te számíthatsz arra hogy még egymás között sem bűnözhettek tovább. A környezethez való alkalmazkodási képtelenség elég öngyilkos stratégia. Persze neked minden jogod megvan fejjel menni a falnak:)
Hát a helyedben én se pocsékolnám az energiámat a védhetetlen védelmére, ahelyett hogy tanulni és megérteni próbálnád a valóságot.

röhögő 2013.04.29. 00:02:53

@Bee-zony: Neked orvosra van szükséged. Meg gyógyszerre. Sok-sok haloperidolra.

Bee-zony 2013.04.29. 02:19:25

@röhögő: Egy komcsi katonaorvost juttatsz az eszembe a másik átkosból: „tűrőképesség szerinti szedálás”.
Ha nem bírod a sok szarházit, akkor szedjél nyugtatót. Mert ugye ők nem változnak meg, tehát változz meg te, legyél zombi, és tűrjél.
És akkor még az elektrosokk-terápiáról nem is volt szó... mert nincs itt politikai ellenzék, csak kezelendő elmebetegek vannak...
Ne fáradj, a környezetváltozás, egy másik ország megoldja ezt a gondot.
Azt is tudom, hogy melyek nem oldják meg: az összes, judeonácik által uralt ország és hely, mint pl. Franciaország, Anglia, Észak-Amerika... azt hiszi az ember, hogy jó, aztán megismeri, és rájön, hogy nem az, és hogy így csak csöbörből vödörbe került.

Arról, hogy ki a hülye – a judeonácik által uralt helyeken a többség.
Egyébként mindenki hajlamos, avagy irányult valamilyen elmebetegségre, és valamennyire közel is áll ahhoz, amire hajlamos. Az ember ilyen. A zsidókkal az a baj, hogy az őrült zsenik dominálnak közöttük, és folyamatosan harcban állnak a világ többi részével, akikre rá akarják erőltetni az uralmukat, a talmudi programozottság által hajtva, és van akikre sikerül is, a többiek pedig nem akarják, hogy a zsidók szolgát csináljanak belőlük, és ezáltal állandó a társadalmi láz, a nyugtalanság, zavargás, amiből előbb-utóbb háború lesz.
Ezek a zsidók az agybeteg és kártékony dolgaikat kismillió változatban tudják előadni, ahol mindig megvan ugyanaz a közös vonás, az hogy nem normális, és akit az uralmuk alá vonnak, az sem fog normális életet élni.
A Távol-Keleten ehhez képest normálisabbak az emberek és a vallások – mármint ahol nem vették be a zsidó dolgokat, mint pl. a kommunizmust –., és ők jártak jól azzal, hogy semmihez nincs szükségük a zsidókra, és a zsidók nem is nagyon tudnak beépülni a társadalmaikba.
Minden zsidó ideológiát el kell utasítani, mert azokból egy sem normális, és mindegyikből abnormális, hibbant, degenerált világ lesz, jó és élhető egy sincs közöttük, és olyanok, mint a Mézga Aladár különös kalandjaiban a bolygók, mint pl.:
Varia
www.youtube.com/watch?v=-durbvYZumk

Akinek nem tetszik, és nem bírja, az ne szedjen nyugtatót, hanem menjen el onnan.

Bee-zony 2013.04.29. 02:39:40

Valamelyik Ivan már felhívást is tett közzé, hogy magyarok, álljatok át a NATO-tól a BRIC oldalra (Brazília, Oroszország, India, Kína). Ezen országok és népeik nem zsidóseggnyalók...
Eszerint Magyarország minimum két részre fog szakadni. Ehhez képest Magyarország számára a legjobb a Svájc-Ausztria-Magyarország semleges tengely...

2llkedő 2013.04.29. 05:41:40

@Bee-zony: No még egyszer válaszolok.

Weöres Sándor: ANTICINGÁR

""""Végre kiderül: mindennek okai a cingárok. Ők állnak lesbe az utcán, s ha öregasszony jön, nem köszönnek. Nagyobb gondjuk, hogy szalmakalapjukat kicseréljék sorsjegyre, s Európa vizeibe krokodilt honosítsanak, ott se legyen biztonság. Mindig hajnalban az ágyban kezdik üzelmüket, aztán mennek az utcára. Olyik hivatalba jár, más színleg pincér, vagy lakatos: mert mind álcázza magát. De igazi mesterségük a cingárság. Mert végre kiderül: mindennek stb.

Ezzel a satöbbivel zárul a szöveg, amelyről nyilván meg tudtátok állapítani, hogy nem a vékony, sovány embereket parodizálja, hanem egy gondolkodásmódot. Egy olyan gondolkodásmódot, amelyből csak a gondolkodás hiányzik; egy ész nélküli észjárást. Amiről az ilyen észjárás beszél, arról igazán alig tudunk meg valamit - a cingárokról is csak annyit, hogy ők a hibásak, de például azt a csekélységet, hogy mi a hiba, azt nem - az érvek, a gondolatok, az események, pontosabban az eseménytöredékek zavarosak, légbőlkapottak, nincs igazi tartalmuk, ezért minden valóságra ráhúzhatók, mindenről ők jutnak az eszünkbe, s ha kifogyunk az érvekből, kezdjük újra ugyanazt mondani, mert se gondolni, se mondani nem tudunk mást; akármi történik is velünk vagy másokkal, itt a szemünk előtt vagy Új Zélandon, mindig ugyanaz jut az eszünkbe. Érdemes azonban megfigyelni, hogy az ilyen észjárás beszéde képes úgy csinálni, mintha mély összefüggéseket fedezne fel, mintha ravasz szándékokat leplezne le. Amikor aztán ez a gondolkodásmód virágba borul, vagy szárba szökken (hogy képzavarral fejezzem ki magamat), akkor az elmebajjal válik határossá. De ehhez az elmebajhoz több lépcsőfokon át jut el, és sohasem az elmekórtani állapottal kezdődik, hanem a gondolkodásra való - először nem is igazán feltűnő - lustasággal. Hogyan? Öt lépcsőfokot mutatok be, és hozzáfűzöm, miben látom ezeknél a gondolkodásra való restséget.

1. Az első fok az a teljesen józan tapasztalat, hogy minden dolognak, esetnek, eseménynek oka van, és az ok gyakran egy vagy több személyhez köthető; (de elfelejtjük, mert restek vagyunk, hogy az eseményeknek rendszerint több oka van, és nem is biztos, hogy minden ok személyhez köthető; és egyébként is csak a szemünk előtt lévő, közvetlen kiváltó okot látjuk; a mélyebb indítóokot, a segítő vagy fékező körülményeket, az okok összefüggő láncolatát nem, és nem is keressük, mert az fárasztó).

2. A második lépcsőfok: a számomra kellemetlen dolognak, a rosszul sikerült esetnek is oka van, tehát a hozzá köthető személy/valaki hibás, vétkes. De mivel én magam vagyok a velem történő dolgokhoz a legközelebb lévő személy, és ilyenkor nagyon kellemetlen arra a közmondásra gondolni, hogy mindenki a maga szerencséjének (vagy balszerencséjének) kovácsa, és ennek a felelősségét vállalni terhes, - ezért az önkritika kikapcsolásával (ebben áll a gondolkodási restség) az okot csakis másban, a másikban keresem és találom meg, lehetőleg olyan személyben vagy csoportban, akit vagy amelyet amúgy sem kedvelek - és így már el is jutunk a 3. lépcsőfokhoz:

3. mindig másvalaki a hibás (megtörténik az egyik eset alapján a többire való gyors és felületes általánosítás anélkül, hogy a többi esetet - lustaságomat legyőzve - egyenként végiggondolnám) - és innen már ismét egyenes út vezet tovább a negyedik fokozathoz:

4. mindig ugyanazok a mások a hibásak, belép tehát a bűnbakképzés, amikor a téves általánosítás ugyanarra a személyre vagy csoportra fixálódik; ötödszörre pedig

5. mindig mindenért ők a hibásak; itt befejezi munkáját az egész folyamaton végighúzódó primitív leegyszerűsítés, nehogy egy új helyzetben újra gondolkodni kelljen, hiszen az oly fárasztó, és meg is érkeztünk az elmebajhoz. Mostmár csak meg kell indokolni, alá kell támasztani "érvekkel", igazolni kell : a másik a hibás, a barátom, a szomszédom, a tanár, a diák, a gyerek, a felnőtt, az öregek, a fiatalok, a kommunisták, az imperialisták, az anarchisták, a fasiszták, a jobboldaliak, a baloldaliak, a középen langyoskodók, a Habsburgok, a németek, az oroszok, a románok, a magyarok, a zsidók, az arabok, a törökök, a tatárok, a cigányok, a bankárok, a cingárok, csak én nem - mert végre kiderül: mindennek okai a cingárok. Ők állnak lesbe az utcán, s ha öregasszony jön, nem köszönnek. Nagyobb gondjuk, hogy szalmakalapjukat kicseréljék sorsjegyre, s Európa vizeibe krokodilt honosítsanak, ott se legyen biztonság. Mindig hajnalban az ágyban kezdik üzelmüket, aztán mennek az utcára. Olyik hivatalba jár, más színleg pincér, vagy lakatos: mert mind álcázza magát. De igazi mesterségük a cingárság. Mert végre kiderül: mindennek stb."""

2llkedő 2013.04.29. 05:47:48

@félázsiai 2llkedő: Bocsánat, csak az első bekezdés Weöres sándortól való. A többit Bibó István mondta. No nem az a Bibó, hanem a Protestáns Gimnázium Alapítvány kuratóriumának elnöke, ny. igazgatója 2003-as évzáró beszédében.

És még így folytatta:

""""Nehogy azt higgyétek: azért, mert ezt az észjárást, azaz ennek beszédmódját oly remekül lehet parodizálni, attól ez veszélytelen és ártalmatlan. A történelem arra tanít, hogy "a meg nem gondolt gondolat" a legkártékonyabb, leggyilkosabb dolgok közé tartozik. Minden baj okai a keresztyének – mondta Róma zsarnoka, Néró, felgyújtatta Rómát és megkezdte a keresztyének üldözését. De a keresztyén Európa történetének is van egy szégyenvonala, amelynek mentén - ahogy a februári Holokauszt-megemlékezésen hallottátok - időnként minden bajnak, járványnak, tűzvésznek, gyilkosságnak okait és tetteseit a zsidókban találták meg, akiket ezért megbélyegeztek, elűztek, legyilkoltak - utoljára hatvan évvel ezelőtt, Európa közepén. Ma viszont sok zsidó - elsősorban a mai Izraelben élők közül - gondolja azt, hogy minden bajnak okai az arabok; az arabok szerint az amerikaiak, az amerikaiak szerint a terroristák, és így tovább... s mi az eredmény? Az, hogy naponta hallhatunk, olvashatunk a halottakról. Minden baj oka az egyház - vallották a francia forradalom egyes elvakult ideológusai, s az általuk felizgatott tömeg olyan szerzetesházakat is lerombolt s azok összes lakóját legyilkolta, ahol a szerzetesek elmebetegeket és fogyatékosokat gondoztak. Minden baj okai az imperialisták, akiknek emberei mindenhová beférkőznek - állították az orosz kommunizmus vezetői, akik mindenütt ellenséget kerestek, s ezért többször tízmillió embernek kellett meghalnia. Ennek a gondolkodásmódnak - pontosabban gondolkodáshiánynak - a megjelenéseit a történelemben - visszatérően - halottak milliói kísérik. A paródia tehát arra is jó, hogy Weöres Sándor olvasói időben vegyék észre - akár önmagukban is - az ilyesmire való hajlandóságot, s a nevetségesség mögött az életveszélyes kártékonyságot."""

röhögő 2013.04.29. 06:39:10

@Bee-zony: Te tényleg elmebeteg vagy! :-)) Brazilia, Oroszország, Kína, India. Tényleg, ezek mind olyan országok, amelyek sokkal jobban élnek a zsidók megszállta világnál. :-))
Nagyon nyomorúságos életed lehet, hogy ennyire masszívan ellenségképre van szükséged. De ezzel társadalmilag semmi gond, szükség van a te fajtádra, a szerencsétlen lelki sérültekre, hogy fejlődhessen a pszichiátria.

Bee-zony 2013.04.29. 08:58:46

@röhögő: Ezek szerint neked a GDP az isten, és a boldogság. Nekem meg nem. Van az egyéni életérzés, és van az egyéni vagyon (abból is csak a szükséges és elégséges legyen meg, amennyi kell a céljaimhoz). A GDP egy szám, van ugyan, de egyénileg nem igazán fontos, és nem határozza meg a közérzetemet.
A zsidók megszállta világban szétrobotolhatod magad, horribilis adók fizetése mellett, hogy legyen mindenféle szirszarod, és lesz is, csak normális életed nem lesz, folyamatos szemétkedések, bűnözés, és háborús fenyegetések között éled le az életed.

Csak hogy tudd, fél évet éltem Indiában, és 7 hónapot Kanadában. Indiában is vannak szép helyek, és milliárdosok, nem csak rúpiában. Indiában a klíma határolja be a közérzetet, Mumbaitól (Bombaytól) délre kezdődik a gőzfürdő, és abba inkább bele kell születni, mert szervezetileg eléggé megterhelő. Nem véletlen, hogy Mumbaitól délre már nem nagyon vannak szervezett turistautak, mert szívbetegek nem biztos, hogy túlélik. Az a rész nem a száraz klímához szokottaknak való.
India a sztereotípiákban és a média által közölt kép alapján le van értékelve a tényleges élhetőségéhez képest, Kanada pedig fel. Az utóbbi persze hogy fel van értékelve, mert kismillió embernek az az érdeke, hogy jöjjenek a bevándorlók, mert belőlük élnek, orvosok, ügyvédek, az építőiparban mindenféle emberek... Még többen vannak ott, akiknek már elege van a bevándorlókból, mert egyre rosszabb emberi minőség jön tömegesen a harmadik világ országaiból, viszont ők nem nyomulnak a médiában.
Mind a két országról tudnék rosszat mondani, és lepődj meg, Kanadáról többet. Bizony számít, hogy van-e zsidó uralom, a szükséges szabadság helyett a káros szabadosság, és a bűnözés foka...
Persze kinek-kinek legyen a saját választása szerint.

A pszichiátriázásod pedig szánalmas.

Ironfist 2013.04.29. 09:49:27

@Bee-zony:
"Bizony számít, hogy van-e zsidó uralom, a szükséges szabadság helyett a káros szabadosság, és a bűnözés foka..."

Jaja, szerintem is. Kanada, ahol a graffitisek is azt írják fel a falra, hogy bocs, hogy összerondítottam a falat, vagy azt, hogy ne bűnözz... vagy India, ahol nemzeti sport a nyilvános, és tömeges nemi erőszak, nem? :) Nyilvánvalóan India a nyerő.

IdomitottFoka 2013.04.29. 10:07:57

Részemről felkophat az álluk. Aki nem szereti a fideszt, az most egy óriási szívességet tehet saját magának és még nekik is betart:
- leszokik a cigiről
- sétál egyet vmelyik multiig, feketézőig

Bee-zony 2013.04.29. 10:41:45

@félázsiai 2llkedő: A következetesség sem az erősséged... :) Nem válaszolok, de igen.

A válaszom az idézetekre az, hogy egyrészt, az ember szükségszerűen egyszerűsít, mert a világ bonyolultságát nem csak hogy felfogni nehéz, és hogy a tudásunk korlátozott, de elmondani sem lehet néhány tőmondatban. Az egyszerűsített világkép pedig nem a világ teljessége. Nahát, ki hitte volna. :)
Tény, hogy minden embernek korlátozott, nem teljes világképe van, és ennek megfelelő világnézeti-fogalmi keretei; és akkor még irányultságról, igazságérzetről nem is volt szó...
A kérdés végül is az, hogy az egyszerűsített világkép igaz-e vagy hamis. Ha egy színes képet fekete-fehérre redukál valaki, az az egyszerűsített kép logikailag igaz, valós, értelemszerűen figyelembe véve a korlátait, a nem-teljességét. Viszont ha valaki a feketét fehérre változtatja, vagy a színeket az ellentétükre, negatív képet állít elő, és azt állítja hogy az ábrázolja helyesen a valóságot, az logikailag hamis; rövidebben hazug. A módosított színek, avagy a csúsztatás logikailag szintén hamis.
Tehát ami elérhető, és el is kell hogy legyen érve, az az egyszerűsített, de logikailag helyes világkép. Ha ez megvan, akkor következhet, hogy ilyen a világ, de milyet akarunk elérni... milyen irányba haladjunk, és miért pont arra.

Másrészt, a bűnöző az nem bűnbak, hanem bűnös. Aki pedig a bűnözőt védi, az bűnpártoló, akkor is, ha Weöresnek, vagy X. Y. ügyvédnek hívják, és akkor is, ha degenerált helyeken ez törvényes.
Milyen jó, hogy az ördögnek is van ügyvédje, ugye?
Kimosdatják azok O.J. Simpsont és a többi nagy gazembert is...
GyurBán ártatlan, zsidó- és cigánybűnözés nincs, és nem is hazudnak reggel, délben, meg este...

A bűnözőt bűnbakra át(ke)verő kártya megvolt, mi van még a szellemi tarsolyodban?

Az enyémben az, hogy a fogalmak tisztázása fontos; a bűn, a bűnös, a bűnöző fogalmának lényege, hogy az illető más(ok)nak első aktorként bármilyen módon kárt (sérelmet, hátrányt) okoz. Ha aztán a kárt elszenvedők úgy reagálnak, hogy a károkozás megszűnjön, pl. a károkozó semlegesítésével, az már az önvédelem esete. Hogy ezen belül mi számít jogos önvédelemnek, és mi nem, hanem pl. önbíráskodásnak, az még bonyolultabb kérdés, amibe itt most nem megyek bele.

Ami az életveszélyes kártékonyságot illeti, a szöveg és a hozzá tartozó gondolkodásmód legalábbis szűklátókörű, mivel az életveszélyes kártékonyság forrása az, hogy mindhárom ábrahámita vallás egyeduralomra tör a hitelvei szerint, és ebből eredően nem tudnak békében élni, se a három vallás híve egymással, se a többiekkel - és ehhez elegendő, ha akár csak egy vallás hívei törnek egyeduralomra, mert máris konfliktusban lesznek a többiekkel. Ha három ilyen vallás is van, az meg aztán „csodálatos” háromszöget alkot, ahol az a csoda, hogy még mindig nem irtották ki egymást, bár ez az opció folyamatosan ott van a „levegőben”, szent háború, keresztes háború, judeonáci világi és vallási uralom formájában.
Az viszont nem csoda, hogy ezt nem akarják észrevenni azok, akik azokból a tanokból élnek, mert akkor gond van, elvész a megszokott, és kényelmes megélhetés, és újat kell keresni helyette, az viszont nem kis erőfeszítés, mert először is összedől az egzisztencia... és akkor inkább a szellemi vakság, illetve a rövidlátás az egyszerűbb és kényelmesebb. Aztán majd lesz ahogy lesz, ha háború, akkor az; és az lesz, mert arrafelé vannak téve a lépések a judeonáci első aktorok által elkövetett kártékonysággal (aljasságok, igazságtalanságok, sérelmek, kettős mérce, stb.).

Ha judeonáci uralom kell a te lelkednek, kapd meg. A judeonácik szíves-örömest megadják, mert ez a céljuk. De akkor ne panaszkodj a Fidesz-KDNP-re, se a többi judeonáci irányítású bűnszövetkezetre, mert ellentmondásba kerülsz önmagaddal.

Az ember vagy valamelyik oldalon áll, vagy megpróbálja teljesen kivonni magát a döntés szükségessége alól - és akkor is valamelyik (ti. az egyik lehetséges) oldalon áll. :)

Szerintem még nincs eléggé kiforrott világképed. Majd a hajlamaid és vágyaid, céljaid szerint lesz.

De aztán ne csodálkozz, ha nem tudod átfogni a világ teljességét, mert te sem vagy Isten.

Bee-zony 2013.04.29. 10:54:22

@Ironfist: Szerintem nem voltál egyik országban sem. Amit a médiából tudsz, az pedig még véletlenül sem az a kép, és nem is az az életérzés, mint amit helyben tapasztalsz.
Pl. amikor a lakhelyemtől kb. 100 méterre lelőttek egy kínait, az nem Indiában volt.
Lepődj meg te is, ami az erőszakos bűncselekményeket illeti, per fő, Kanada sokkal kriminálisabb hely, mint India. Indiában meg van kismillió koldus, és trükkös pénzkunyeráló- kicsaló, és viszonylag sok a közlekedési baleset.

2llkedő 2013.04.29. 11:42:53

@Bee-zony: Éppen rólad szól a cingárság.

Ne feledd el, hogy ha kiírtod a zsidót, a keresztényt, a szakállast, a kékszeműt, akkor végül egyedül maradsz. Mert amíg nem vagy egyedül, addig mindig tudod a másikat hibáztatni, mindig lesz valami, ami miatt a másik lesz a hibás, sohase te magad.

Célszerű lenne egy kicsit magadba tekinteni.

"Szerintem még nincs eléggé kiforrott világképed."

Szerintem pedig van. Én a szeretet oldalán állok.

Bee-zony 2013.04.29. 14:01:57

@félázsiai 2llkedő: „Ne feledd el, hogy ha kiírtod a zsidót, a keresztényt, a szakállast, a kékszeműt, akkor végül egyedül maradsz. Mert amíg nem vagy egyedül, addig mindig tudod a másikat hibáztatni, mindig lesz valami, ami miatt a másik lesz a hibás, sohase te magad.”

A mellébeszélés helyett: teljesen bűnözőmentes – élőlényi kártékonyságtól mentes – környezetet akarok elérni, legyen ez bármennyire is ideális cél. A többiek maradhatnak. A szakállas, a kékszemű nem zavar, a bűnöző, a kártékony viszont igen. Normális élet, önvédelem...
Annyi legyen szükséges minimumként a létszám, amennyi a szaporodáshoz kell, és vérfertőzés se legyen, és akkor ez a cél már el is van érve. Van még valahol egy életre alkalmas lakatlan sziget?
Kösz' hogy rávilágítottál, kicsiben milyen egyszerűen megoldható ez a nagy probléma – persze csakis a megfelelő válogatás esetén, mert ha rossz a választás, akkor már mindegy, hogy sziget vagy Szodomagyarország.

„Célszerű lenne egy kicsit magadba tekinteni.”
Kukuccs... Semmi kedvem lenyelni egy endoszkópot.
Önvizsgálatot tartani helyesebb lenne. Tehát foglalkozzak többet magammal, és kevesebbet a többi gyarlóval. Vagyis legyek önzőbb – bizonyos értelemben legalábbis. Rendben.

„Én a szeretet oldalán állok.”
A jól hangzó szlogen... viszont nem gondolod, hogy perverz dolog szeretni a szadistát, vagy a bűnözőt, aki pl. beléd vágja a kést?
Indiában is volt valaki ölelgető nő, aki meg is élt belőle, és ő is biztos elmondhatta, hogy a szeretet oldalán áll, aztán jött valaki a sorban, és belevágta a kést. Na most állj a szeretet oldalán b+.
Magyar eset is volt olyan, hogy egy pap pénzt adott egy szenvedélybetegnek, aztán eljött a nap, amikor vagy nem adott a pap az illetőnek, vagy az kevesellte, és megölte a papot.
A mindenkit szeretek kifejezetten életellenes, avagy komplikált módú öngyilkos, ami a mindenkit szerető illető életét illeti. A mindenkit szerető a rövid élettartam problémájával találja szembe magát, és azzal, hogy saját magának kárára van, és aki saját magát nem szereti annyira mint a többieket, az legalábbis letért a bölcsesség útjáról.
Valamint, bármelyik buzi, pedofil pap is mondhatja, hogy ő a szeretet oldalán áll, sőt, jobban mint az átlagember.
A szúnyog, a pióca , és a bélféreg is szeret téged (megenni, rajtad élősködni, de hát ki mondta, hogy az nem szeretet?), és az utóbbiak teszik ezt (elrettentő) példa értékű ragaszkodással.
Aki szerint mindig mindenki szerethető, és ez a helyes, az tévúton jár, és egy pofáraeséssel lesz gazdagabb, és még jó ha nem hal bele.
A természet kitalálta a szeretetet és a gyűlöletet, a szimpátiát és az ellenszenvet, a vonzást és a taszítást, az élet érdekében, de „nyilván” a természet a hülye, és te ezt jobban tudod.
Szerintem háromféle ember van, a vonzó (szeretetre méltó), a semleges, és a taszító (gyűlöletre méltó), a gondolatai, szavai, cselekedetei szerint.
Aki ezt a rendszert megerőszakolja, az magára vessen, mert lehet ugyan, de nem érdemes.
Az pedig, hogy valaki úgy válogatja meg a környezetét, hogy csak szeretetre méltóak legyenek benne, az megint csak egy másik eset, a helyes válogatásé.
Ezek bizony nem zsidó tanok... úgyhogy beválnak.

2llkedő 2013.04.29. 16:19:42

@Bee-zony: "A szakállas, a kékszemű nem zavar," most még, mert vannak bűnözők. De ha nem lennének, akkor kitalálnál valamit, hogy miért kell kiírtani a kékszeműeket, szakállasokat. Például, mert a kékszeműek germánok, a szakállasok meg arabok. Stb.

"A jól hangzó szlogen... viszont nem gondolod, hogy perverz dolog szeretni a szadistát, vagy a bűnözőt, aki pl. beléd vágja a kést?"

Látom, halovány fingod sincs arról, hogy mi A SZERETET.
Ha megkérdezik, szeretem-e Orbán Viktort, akkor az rengeteg újabb kérdést vet fel. Hogyan szeretem Orbán Viktort? Min férfi a férfit, mint nő a férfit, mint apa a hülye gyerekét, mint anya a kicsi fiát, mint apát, mint barátot, és egyáltalán, melyik Orbán Viktort? Szeretem-e úgy, mint a mákos tésztát, vagy a felkelő napot, esetleg a jégesőt?

Ezek mind e szeretet egy-egy részei. Nem erről szól A SZERETET, hanem arról, hogy van-e benned egyáltalán szeretet?

"""Szeretet Himnusz
Szólhatok az emberek vagy az angyalok nyelvén
ha szeretet nincs bennem,
csak zengő érc vagyok vagy pengő cimbalom.
Lehet prófétáló tehetségem,
ismerhetem az összes titkokat és mind a tudományokat,
Hitemmel elmozdíthatom a hegyeket,
ha szeretet nincs bennem, mit sem érek.
Szétoszthatom mindenemet a nélkülözők közt,
odaadhatom a testemet is égőáldozatul,
ha szeretet nincs bennem,
mit sem használ nekem.
A szeretet türelmes, a szeretet jóságos,
a szeretet nem féltékeny,
nem kérkedik, nem is kevély.
Nem tapintatlan, nem keresi a maga javát,
nem gerjed haragra, a rosszat nem rója fel.
Nem örül a gonoszságnak,
örömét az igazság győzelmében leli.
Mindent eltűr, mindent elhisz,
mindent remél, mindent elvisel.
A szeretet nem szűnik meg soha.
A prófétálás végetér,
a nyelvek elhallgatnak,
a tudomány elenyészik.
Most megismerésünk csak töredékes,
és töredékes a prófétálásunk is.
Ha azonban elérkezik a tökéletes,
ami töredékes, az véget ér.
Gyermekkoromban úgy beszéltem, mint a gyerek,
úgy gondolkoztam, mint a gyerek,
úgy ítéltem, mint a gyerek,
De amikor elértem a férfikort,
Elhagytam a gyerek szokásait.
Ma még csak tükörben, homályosan látunk,
Akkor majd színről színre.
Most még csak töredékes a tudásom,
Akkor majd úgy ismerek mindent,
Ahogy most engem ismernek.
Addig megmarad a hit, a remény és a szeretet, ez a három,
De közülük a legnagyobb a szeretet. """"
(Szent Pál, 1 Kor. 13)

Mielőtt belekötnél, ott szerepel benne, hogy nem örül a gonoszságnak.

De elolvashatod, és meg is értheted A szeretet tíz parancsolatát is. Talán megértesz belőle valamit .

2llkedő 2013.04.29. 16:24:24

@Bee-zony: Te ugye örülnél annak, ha lennének olyanok, akik azt mondják, írtsuk ki a magyarokat, mert azok ilyenek, meg olyanok. Vagy esetleg fel lennél háborodva? Miért? Nekik ugyan olyan joguk van téged gyűlölni, mint ahogyan te gyűlölsz másokat.

Bee-zony 2013.04.29. 20:00:15

@félázsiai 2llkedő: „"A szakállas, a kékszemű nem zavar," most még, mert vannak bűnözők. De ha nem lennének, akkor kitalálnál valamit, hogy miért kell kiírtani a kékszeműeket, szakállasokat. Például, mert a kékszeműek germánok, a szakállasok meg arabok. Stb.”

Ez a rosszindulatú előfeltételezés (prekoncepció) nálad a szeretet? Nekem nem kell, tartsd meg magadnak.
Az pedig valóban úgy van, hogy én döntöm el, kinek mondom azt, hogy gyere, és kinek azt, hogy menj (a fenébe), de afelől nyugodt lehetsz, hogy a kékszeműség, a germánság, a szakállasság, az arabság nem ok rá, se együtt se külön-külön. Ellentétben pl. a kötözködéssel-kekeckedéssel, zaklatással, negatív dolgokkal, mert az viszont már ok rá.

„Látom, halovány fingod sincs arról, hogy mi A SZERETET.
Ha megkérdezik, szeretem-e Orbán Viktort, akkor az rengeteg újabb kérdést vet fel. Hogyan szeretem Orbán Viktort? Min férfi a férfit, mint nő a férfit, mint apa a hülye gyerekét, mint anya a kicsi fiát, mint apát, mint barátot, és egyáltalán, melyik Orbán Viktort? Szeretem-e úgy, mint a mákos tésztát, vagy a felkelő napot, esetleg a jégesőt?

Ezek mind e szeretet egy-egy részei. Nem erről szól A SZERETET, hanem arról, hogy van-e benned egyáltalán szeretet?”

Képmutató keresztény, nincs meggyőzőereje az ellentmondásos és homályba vesző ideológiádnak. Racionalitás 0%, néphülyítés 100%; ez aztán az irány...
Jim Jones vajon mivel hülyítette a híveit? El tudom képzelni, hogy volt benne szó szeretetről... Ha megisszátok ezt a ciános üdítőitalt, az a legmagasabb fokú szeretet, mert Isten a szeretet, és bla-bla...

Nem vagyok vevő a néphülyítésre, se politikusoktól, se senkitől.

Jut eszembe, Gy. Ferenc (legyen fegyenc) először pap akart lenni – illetve összevissza hazudozik, tehát sanszos, hogy valóban pap akart lenni.
Gyurcsány hitvallás
www.youtube.com/watch?v=crRJuzRaweA
Ha zsidó vallásokról van szó, akkor rokon foglalkozások, mert a néphülyítés a lényege mindegyiknek, csak a kereszténység a nyálas maszlag, a zsidó(k által irányított) politika pedig a délibábos ámítás, csalás.

Bee-zony 2013.04.29. 20:03:34

@félázsiai 2llkedő: „Te ugye örülnél annak, ha lennének olyanok, akik azt mondják, írtsuk ki a magyarokat, mert azok ilyenek, meg olyanok. Vagy esetleg fel lennél háborodva? Miért? Nekik ugyan olyan joguk van téged gyűlölni, mint ahogyan te gyűlölsz másokat.”

Bűnről és büntetésről, és bűnözőkről volt szó a részemről, nem másról. Ha a bűnöző gyűlöli a megbüntetőjét, az lehet az eseménysor része, a lényeg az, hogy a bűnöző mindig kapja meg a bűnéért a büntetést, ha nem tetszik neki, akkor is. Te pedig terelsz és csűrcsavarsz; ez már Vidéki szint.

2llkedő 2013.04.29. 20:26:49

@Bee-zony:" Bűnről és büntetésről, és bűnözőkről volt szó a részemről, nem másról."

Nem! Te nem bűn9sről, hanem kollektív bűnösökről beszélsz. Úgy, mint zsidók, cigányok, stb.

2llkedő 2013.04.29. 20:27:49

@Bee-zony: És itt most be is fejeztem veled a társalgást.

Bee-zony 2013.04.29. 22:08:31

@félázsiai 2llkedő: „Nem! Te nem bűn9sről, hanem kollektív bűnösökről beszélsz. Úgy, mint zsidók, cigányok, stb.”

1.) Ha odateszed a bűnösök elé azt a jelzőt, hogy kollektív, attól a téma tárgya még mindig a bűnösök.

2.) Ami a kollektív bűnösöket illeti, bűnszervezetben elkövetett bűnökről (bűncselekményekről) hallottál már? Van ám ilyen, a Btk.-ban is.

3.) A bűnözők egyéni, név szerinti felsorolását tedd meg te, mert ha nem teszed meg, akkor a te logikád szerint kollektív bűnösözöl.

4.) Máraitól a keresztény magyarozás persze nem tűnt fel, ugye? Pedig az is kollektív bűnösözés a te logikád szerint.

5.) Mutass egy olyan helyet, ahol azt írtam, hogy MINDEN zsidó, cigány, vagy bármelyik másik nemzetiség bűnös.
Az álláspontom: bármilyen nemzetiségűnek születni nem bűn. Bármilyen nemzetiségűként bűnt elkövetni bűn, akár egyénileg, akár csoportban.
Valamint: „Nekem a rohadt zsidókkal, szemét cigányokkal, és a szarmagyarokkal van bajom, és azzal, hogy ők a többség a Kárpát-medencében – és ilyenkor is látszik, hogy ha rohadt zsidók és szemét cigányok nem lennének, akkor is szar lenne itt a szarmagyarok miatt.”

Végül, de nem utolsó sorban, dugd fel magadnak a „szeretetedet”.

Mit gondolsz, miért érzem azt, hogy jobb nélküled, mint veled?
Ha nem tudod, tarts önvizsgálatot.

Bee-zony 2013.04.29. 22:13:03

@félázsiai 2llkedő: „És itt most be is fejeztem veled a társalgást.”

Sikeresen lejárattad magad, a szememben legalábbis, és ne is akard fokozni, úgyhogy egyetértek a velem való társalgásod befejezésével.

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2013.04.29. 22:50:16

jól látom, hogy zsidóztok a trafikos post alatt (amit kurvasok munkával raktunk össze Zeroval) ?
amint ráérek, kigyomlálok

Bee-zony 2013.04.29. 23:09:11

@laspalmas: Gyomlálj csak a kiskertedben. Irtsd a zsidót ahol éred, ezzel is a békét véded. Vagy nem a gazt akarod kiirtani? Ha nem figyelsz, és összetéveszted, akkor aztán csodálkozhatsz egy idő után, hogy minden mennyivel rosszabb lett.

Bee-zony 2013.04.29. 23:10:10

A kutya ugat, a maffia halad...
2 nap alatt akarnak átverni egy olyan törvényt, ami megakaszthatja a trafikmutyi utáni állampolgári nyomozást
kuruc.info/r/53/111437/

Bee-zony 2013.04.29. 23:37:30

A haveroknak osztogatnak, a többieket fosztogatják. Bevallottan.

"Ha az ember kormányon van, akkor nyilvánvaló, hogy a sajátjainak oszt" - fideszes középvezetők a trafikmutyiról
kuruc.info/r/53/111436/

Bee-zony 2013.04.29. 23:56:18

A nagy trafikrablás - kiszivárgott felvétel a pályázatok elbírálásáról :)
kuruc.info/r/34/111434/

Ironfist 2013.04.30. 05:23:49

@Bee-zony:
"2.) Ami a kollektív bűnösöket illeti, bűnszervezetben elkövetett bűnökről (bűncselekményekről) hallottál már? Van ám ilyen, a Btk.-ban is."

Ezek szerint a Benes-dekrétumokat sem tartod elítélendőnek?

"2 nap alatt akarnak átverni egy olyan törvényt, ami megakaszthatja a trafikmutyi utáni állampolgári nyomozást"

Minek sietni? Hiszen ha akarják, akár visszamenőlegesen is megcsinálhatják - ahogy azt nem egyszer bebizonyították, más törvényekkel. -.-'

"A haveroknak osztogatnak, a többieket fosztogatják. Bevallottan."

Az "eemútnyócév" ehhez képest kutya fasza. Igen. Megmondtam előre, hogy ez lesz, és, hogy nem szabad, nem hogy kétharmaddal, de szimpla többséggel sem hatalmat adni ennek a mocskos kommunista bandának.

Bee-zony 2013.04.30. 12:58:47

@Ironfist: „Ezek szerint a Benes-dekrétumokat sem tartod elítélendőnek?”

Abból hogy megállapítom hogy vannak bűnszervezetben elkövetett bűnök, nem vezethető le a véleményem a Benes-dekrétumokról, mert elítélendőnek tartom, és ott voltam 2008 áprilisában a szlovák követség előtt a Stefánián, 2-300 ember között a Benes-dekrétumok ellen tüntetni. Ennyi embert érdekelt ez annyira, hogy vegye a fáradságot, és kijöjjön az utcára. Kevesen vagyunk, és nem elegen.
De ha arról van szó, hogy pénz-harácsoló, einstandoló, rabló bűnszövetkezetté kell összeállni (pl. párt formájában) arra bezzeg... Ilyen a többség Magyarországon, és ez a legnagyobb baj, a társadalmi katasztrófa forrása. Vannak társadalmi áramlatok, és jelenleg ez a főáramlat. A főáramlat pedig olyan, mint a gyűjtőfolyó, és lehet szélesebb, mélyebb, erősebb is.

„Minek sietni? Hiszen ha akarják, akár visszamenőlegesen is megcsinálhatják - ahogy azt nem egyszer bebizonyították, más törvényekkel. -.-'”
Na igen, de ami már kiszivárgott, azt nem tudják visszagyömöszölni a palackba, úgyhogy sietnek belenyomni a dugót.

„Az "eemútnyócév" ehhez képest kutya fasza. Igen. Megmondtam előre, hogy ez lesz, és, hogy nem szabad, nem hogy kétharmaddal, de szimpla többséggel sem hatalmat adni ennek a mocskos kommunista bandának.”
És mire mentél azzal, hogy megmondtad? Én is megírtam máshol, még a 2010-es ogy. választás előtt, hogy a Fidesz fog nyerni, és hogy kezdődik a kész átverés show második része.
Ugye hogy a második rész mennyivel ütősebb lett, mint az első...
A két rész a(z) (h)idegháború, a harmadik rész pedig már a melegháború lesz. Magyarország tragédiája három részben előadva.

Mondhatom, hogy senki semmire nem megy ezzel a megérzéssel, tudással, ha nem váltja át az életében ennek megfelelő tettekre.

Szúrófény 2013.04.30. 15:34:12

@Vidéki: „Mindinkább meggyőződöm, hogy az ország helyzete reménytelen, ez az ország nem képes magát megvédeni, mert nincsenek az állam kormányzatában becsületes emberek! (A pápai követ írja Rómának, 1526-ban!)

Vidéki 2013.04.30. 20:16:59

@Szúrófény:

Azóta változhatott a helyzet, nem gondolod?

Vagy úgy gondolod, hogy a gonosz varázsló elvarázsolt bennünket, mint a mesében Csipkerózsika háza népét?

Buru2 2013.05.02. 08:13:43

@anyadmajma: Ki is volt akkor az MNB elnöke aki 8% fölött tartotta a kamatot? Ugy hivták Járai Zsigmond!

Minorkavidor 2013.05.02. 12:53:33

@Buru2:

Csak jelzem, hogy a devízahitelezés engedélyezése Járai nevéhez fűződik. 2001 júliusában wengedélyezte, nem sokkal kinevezése után,. 2007-ig volt elnök, a válság 2008 őszén "köszöntött be". Az alapkamat J. idején volt 12 % is. Most is benn ül a Monetáris Tanácsban. Mikor az MT sorozatos kamatcsökkentései után megkérdezték, hogy miért csinál szöges ellentétét annak amit 2002-2007 (a szoclib kormányzás ideje ) között képviselt: annyit mondott ma már másként látja a dolgokat.

Más:
Cusi esetében nem 75 millió volt a píz hanem csak br. 70 milla. Azért bruttó mert az ítéletig 50 milliót visszafizetett. Ennek ellenére kapott 6,5 évet jogerősen (nem 8,5 évet). A bíró azért nem vette enyhítő körülménynek a kár 2/3-dának megtérítését, mert mint fogalmazott "nem lehet tudni milyen forrásból" származott a kártérítés összege.

Minorkavidor 2013.05.02. 15:39:58

A ma megjelent papíralapú HVG szerint trafikbotrány nem mai találmány, már a két vhb. között is volt. Az I.vhb után úgy volt, hogy a megmaradt ország területén található 66 ezer dohány áruda működtetésénél előnyt élveznek a hadirokkantak (volt is annyi). Azonban pl. Bartha Miklós özvegye azzal dicsekedett a Magyarország c. napilap 1934. márciusi számában, hogy mikor nyelviskolája tönkrement maga Bethlen segített neki (Bethlen 1921-31 között volt me.) A hölgyemény egyébként a nyilatkozat időpontjában a Dohánykisárusok Országos Szövetségének egyik alelnöke volt.
Nincs új a Nap alatt. Érdemes elolvasni cikket.

süti beállítások módosítása