Skip to content


       Szűrés lista

A Fidesz kongresszus 120 másodpercben

Hétvégén a pihenésé a főszerep, így valószínűleg mindenki kerülte a nyugalom megzavarására alkalmas hírek befogadását, nagyon helyesen! A magyar politika viszont 7/24-ben pörög, és minden egyes apró, lábjegyzetes híre is roppant mód alkalmas a nyugalom megzavarására, főleg az olyan kiemelt események, mint a kormányzó párt tisztújító kongresszusa. Sok remek beszéd, nagyszerű államférfiak, győzelem, mámor, rezsi ...

A kampány viszont embert próbáló egy időszak, elég ugye a tegnap esti, szellemi dögkút legaljáról előráncigált Szolidaritás-Együtt performanszra gondolni (Gordon, ezt aztán csapatostól hozhatta a bizonytalan szavazókat!), nő a nyomás, sokkal többet kell kibírnunk, így bedobtunk 1-2 Valeriánát és Deadalont és végignéztük a Fidesz-kongresszuson készült videókat, a siker és a lüktető kuruc vér majd szétrobbantotta a mellkasunkat (Magyarország nem hagyja magát!), de sikerült összehegesztenünk nektek egy összefoglaló videót.

Egészen pontosan 120 másodpercbe sűrítettük a kongresszus esszenciáját, a saját tengelye körül forgó Magyarországot.


rezsi.gif

Tegnap este pedig az "Itthon vagy!Magyarország szeretlek!" körkapcsolásos izé .. műsor(?) végén meggyújtották a Nagy Tüzeket, ami szintén Rákay "van egy ötletem" Philip fejéből pattant ki, és mint a félkarú rablónál a három egyforma figura, egyből csilingelt is Neki a 972 millió adóforint.
Egerben is meggyújtottak a Nagy Tüzet, és az ősi magyar rezsitánccal járták körbe a Rezsidémon füstté váló testét!
Eger nem hagyta magát, Magyarország nem hagyja magát!

rezsitánc.gif

Címkék: fidesz rezsi

A bejegyzés trackback címe:

https://vastagbor.blog.hu/api/trackback/id/tr435539996

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Ingyenenergiával a rezsidémon ellen 2013.09.30. 12:25:34

Széles Gábor tavasz óta lebegtett világmegváltásáról eleinte folyamatosan érkeztek infók, de aztán már-már feledésbe merült. Most viszont úgy néz ki, hogy mégis lesz belőle valami hivatalos bejelentés, legalábbis az energiaoldal.hu cikke szerint: ...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

chronometere 2013.09.30. 09:30:36

És wastaps..Goebbelset megölné az irigység:
A kongresszus csúcsa volt a Best of Orbán klip
Videoklip Kaminski Fanny sajtós és videós zseni munkáinak legjavából Roxette-re vágva!
...és wégig wastappps...wastapps...wastappsi....

www.youtube.com/watch...

Van itt minden,hó,árvíz ,vörösiszap,gumicsizma ,Mercik,Gripenek,EU ,brékamenet és egy szerényen mosolygó "álamfőt "kinevező focista ..
Nem volt a 40 féle új adó,a csúcs államadósság,a nemmegszorítások,a Fidesz Alaptörvény a hatalomért,a választási törvény önmagukra szabása.
Undorító!
www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=rlXyyN48kO4

Ásó[Mosó]Maci (Dr. nélkül) 2013.09.30. 09:32:49

A végén, mikor felállva tapsolták...
Bajnai meg ledöntötte a szobrot...

Marcellusca 2013.09.30. 09:34:34

Azé', még a végire oda köllött vo'n illesztni azt a köbö 80 másodperces besztofornán vidijót is. :D

Tarackos Sül 2013.09.30. 10:13:02

OMG én ezt most álmodom, vagy mi?
A Fidesz-performansznak tényleg vannak khmmm..... "kilengései", de bakfitty, ha mellé rakjuk a Bajnai féle szolidaritásos szobordöntéses akciót, az MINDENT VISZ.
Valaki szólhatna nekik, hogy ez nem az X-faktor, itt nem teljesítményre megy . . .

1. Szolidaritás felirat alatt "akasszuk, akasszuk" felkiáltásokkal Orbánt-szobrot fejeznek le.
2. Libás Múltú Bajnai, aki mellett egy "gengszter-repper" Dopeman b*zmegolva lép fel . . .
3. Orbánnak mennie kell a KÖZÉLETBŐL . . . nos, kedves mélyen demokrata értelmiségiek, Orbánt - tetszik vagy nem - megválasztották, mégis, hogy a fészkes fenébe gondolják, hogy "mennie kéne"? Majd a választók elküldik, ha úgy alakul, de ez az agresszoros-diktátoros "vesszen" duma mire jó? Mindezt a demokratikus értelmiségi nyugodt erő baloldal égisze + szolidaritás felirat alatt . . . .

Ha nem itthon laknék, biztosra venném, hogy ez a Gordon valójában Fidesz-jobbkéz.

Tarackos Sül 2013.09.30. 10:16:56

@Tarackos Sül:

És nem értem! Annyira odáig vannak az Obamától jött szuper kampányemberekkel, senkinek sem jut eszébe, hogy egy gengszter-reppert nem kellene Bajnai mellé tenni? Tudjuk, hogy volt a Hajdú-Bétes ügy, és akár "hisz" benne valaki, akár nem, akkor is el kellene kerülni, hogy bármilyen kontextusba kerüljön az ilyesmivel. . . legközelebb mi lesz? Elmegy koszorúzni az Elveszett Elvtárs sírját? Meg börtönbe látogatni?

Anyám, borogass . . . valaki itt a blogon írta azt pár hónapja, hogy amíg ilyen az ellenzék Orbánék ellenfele, addig be vannak betonozva. Igazat adok nekik . . .

dr. Aullah 2013.09.30. 10:27:42

Szerintem mindkettő nagyon vicces, de egyikről sem akarok, merek videót nézni. Elég az, amit olvasok.

Baszki, nincs már mit ellopni... 2013.09.30. 10:33:45

Gordon bazmeg, ez bazmeg...nem kapok szikrát... Szerintem bazmeg Te a Viktor baloldali-beépített embere vagy, egykomám. Ezt az "önkinyíró" performanszot már csak úgy tudnád überelni, ha teszem azt kamerák elött odaszarnál a Hösök-terére.

Ezek a kormányváltók...édes Istenem. É d e s j ó I s t e n e m...

NoNight · http://anothernonight.blog.hu/ 2013.09.30. 10:35:15

@chronometere: Goebbels?! Nekem a Jehova tanúi jutottak eszembe, hogy még azok is nyeretlen kétévesek ezekhez képest...

szegény jeltolmácsokat sajnálom - hogy lehet jelnyelven a "rezsicsökkentés"?!... :-PPP - habár az nagyon súlyos volt, hogy a tapsot mutogatta...

CSENDES 2013.09.30. 10:41:22

@no-night: Nekem meg a hitgyülisek a Vidám Vasárnap c. műsorban.

7esbusz 2013.09.30. 10:42:03

@Tarackos Sül:
A többi pontot hagyjuk, de a 3-as, ezt komolyan gondolod? Szóval tudod, jobb helyeken van ez a demokrácia izé, amiben olyanok is vannak, hogy ha egy vezető vállalhatatlan dolgokat tesz vagy akárcsak mond, akkor bizony mennie kell. Nem a választók küldik el, hanem a józan ész. (Pártja, közvélemény nyomása stb)
Vagy ez a Hajdú ügy, már millió helyen lett cáfolva, többek közt kedvenc Magyar Nemzetedben, de azért csak pörög a lemez. Tipikus kabátlopási ügy. (Ha nem tudod mi az keress rá)

TaTa86. · http://archiregnum.blog.hu 2013.09.30. 10:48:00

@7esbusz: Engem érdekelne a cáfolat... Tucc(sic!) valami linket róla?

CSENDES 2013.09.30. 10:56:25

@TaTa86.: A bíróságon lett megcáfolva, ami után a Magyar Nemzetnek helyreigazítást kellett tennie.

CSENDES 2013.09.30. 11:00:37

@TaTa86.: Ez meg egy harmadik a HÍR TV ellen:
" Helyben hagyta az elsőfokú ítéletét a Fővárosi Ítélőtábla és kimondta, hogy a Hír TV idén január 20-án valótlanságot közölt, amikor azt híresztelte, hogy Bajnai Gordon a Hajdú-Bét Rt. csődje kapcsán emberek haláláért lenne felelős. A Hír TV Pesty Lászlótól idézett, aki saját bevallása szerint is politikai célzattal, az áprilisi országgyűlési választásokra időzítve készített egy filmet."

Secnir 2013.09.30. 11:01:52

németh szilárd 00:29-től:
" ...majd július elsejétől a víz, a csatorna, a szemétszállítás, a PB-gáz, a kéményseprés, és a szippantott szennyvíz árából is 10%-ot engedtünk legalább"
LEGALÁBB?
(amúgy én a kéményseprésért eddig sem fizettem, ezután sem fogok, tehát a rezsicsökkentés ott nem valósult meg)
PB-gáz ára NEM csökkent (felénk, legalábbis), de a többi...
...mi az , hogy LEGALÁBB? mi az, hogy ENGEDTÜNK?

Secnir 2013.09.30. 11:07:42

@CSENDES:
de mondok jobbat: 2010 tavaszán, ha gugliban beírtad a "helyreigazítás bajnai site: hirtv.hu" -t, akkor lejött valami 20 találat. aztán választás után a hörrtévé weboldala "beleintegrálódott" az mno-ba (összenő, ami összetartozik), hirtelen MINDEN hírtévés helyreigazítás eltűnt :D
guglicache egy darabig tárolta ugyan, de aztán abból is kikopott....
...vajon miért?

TaTa86. · http://archiregnum.blog.hu 2013.09.30. 11:13:27

@CSENDES: Lol! :D
Azt hittem már van valami.

Rohadtul nem vagyok dörzsölt üzletember, de annyit már én is láttam, hogy bírósági ítéletek semmilyen szempontból ne befolyásoljanak.

Egy bizonyos szint fölött, azért van annyi eszük, rutinjuk és kapcsolatuk, hogy úgy lopjanak, tegyenek tönkre ezreket, hogy Szent Péter sem tudna belekötni.

Nekem nagyon úgy tűnik, hogy többek között Bajnai bizony kipakolta a pénzt a Hajdú-Bétből, aztán csődbe vitték. Ők jól jártak, a tenyésztők rosszul. Welcome to Hungary!

Egyetlen kérdés maradt, az ilyen miért akar politizálni?

7esbusz 2013.09.30. 11:15:10

A tények makacs dolgok...

CSENDES 2013.09.30. 11:30:14

@TaTa86.: Ja, bocs. Azt hittem érdekel. De téged persze nem.

Először is: a banknak, - ami jogellenesen érvényesítette követelését a Hajdú-Bét-tel szemben, a felszámolás kezdő időpontja után a jelzálogjogával érvényesített összeget vissza kellett fizetnie a felszámolás alatt álló társaságnak. Ott ilyenkor már a felszámoló jogosult rendelkezni, a hitelezők érdekeit érvényesíteni. A mai napig senki nem kérdezte meg azt, hogy vajon miért is nem lettek kifizetve a hitelezők, miért váltak károsulttá?

De mindegy, neked van egy prekoncepciód. Azt hajtogatod. gondolom nem értesz sem a joghoz, sem a pénzügyekhez, így könnyű.

Secnir 2013.09.30. 11:35:57

@7esbusz:
"...és ha a tények bebizonyosodnak"
copyright selmeczi

Satyala 2013.09.30. 11:39:06

Hmmm... Jól láttam hogy a végén, megtapsolta önmagát, vagy a mondanivalóját? Nem az oroszoknál volt ez nagy szokás, hogy a népszónokok így fejezik be a "fellépéseiket"?

Secnir 2013.09.30. 11:55:18

@Satyala:
jól láttad, de azért tapsolt. hogy a félig alvó közönség tudja, most van vége, és most kell tapsolni. ugyanis az idősebb fiatal demokraták hetven fölött már beleszundítottak a mondanivalóba. csak arra kellett vigyázniuk, nehogy félkómás állapotjukban elkezdjék kiabálni: "Ceau-sescu Niko-laj" vagy "Rá-kosi Má-tyás"
az "Él-jena-párt" az mehetett volna, az mindig aktuális.

Kis ember 2013.09.30. 11:59:44

Hát, még elég rutintalanok. Nem egyszerre pattannak fel.

:: M/OR :: 2013.09.30. 12:47:16

A videó végén elhangzik, hogy nem tűrjük tovább a magán (kézben lévő?) monopóliumot. Hmmm. Ezt már mondta más is, illetve mások is. Őket kommunistáknak szokás nevezni. Persze, én kérek elnézést, hogy egy kiragadott mondat alapján itélkezem, amikor az egész beszédet nem is hallottam.

pici /OFF

Valamint ki az, vagy melyik cég az aki az egész párt és kormány kommunikációját felügyeli, irányítja? Szakmailag zseniális az egész. Szigorúan szakmailag. Emberi mértékkel mérve pedig ördögien zseniális.

Nem tudom van e köze/beleszólása az MTVA hírszerkesztésébe, mert azok is gyilkosul profik. Olyan felkonfok vannak és olyan dolgokat hoznak néha összefüggésbe a hírekben, hogy csak csettinteni tudok, hogy híjnye de kifundálták ezt. Ezek nem amatőrök, ezek tudják, hogy mi az az agenda-setting theory! (www.mediakutato.hu/cikk/2006_02_nyar/04_manipulal-e_a_media/ 2.5. A napirendelmélet, ha valakit esetleg érdekel)

/ON

Achmed, a hitetlen 2013.09.30. 13:09:50

"Egyszerűen nem tűrünk el tovább magánmonopóliumokat!
Hanem minden állami rezsicsökkentés monopólium lesz! Holnap rezsicsökkentés a Tompika benyújtja az "Első éjszaka jogáról" szóló rezsicsökkentés törvényjavaslatot, az is állami rezsicsökkentés monopólium lesz. Mert ÉN kedves rezsicsökkentés barátaim igazi, vérbeli rezsicsökkentés demokrata vagyok! Rezsicsökkentés!"

Hát kérem összeszámoltam az idei rezsicsökkentés eredményét: a gyereknek tudunk venni belőle pár doboz tápszert. Ennyi. Vagy be tudom fizetni belőle az egyhavi tranzakciós adót.

Viki! Szórakozz a jó édes anyáddal, ő talán még élvezné is! A bankszámlámon miért nincs különszedve, mennyivel fizetek többet a kibaszott tranzakciós adótok miatt egy év alatt??? A telefonszámlámon miért nincs sárgával kiemelve, mennyivel fizetek többet a kurva telefonadótok miatt??? A benzinkútnál miért nincs kiírva, mennyivel nőtt a benzin literjén az állami teher három év alatt???

És a legnagyobb baj, hogy teljes joggal néz hülyének, mivel a magyar szavazóképes lakosság túlnyomó többsége szűk látókörű idióta barom, aki csont nélkül bezabálja ezt a szart.

Achmed, a hitetlen 2013.09.30. 13:19:03

@:: M/OR ::: köszi a cikket, el fogom olvasni.
Ugye, milyen zseniálisan ördögi az egész? És a kollégákkal meg sem tudom értetni, hogy merre tart ez az egész, mert zabálják Orbánt meg a fideszt.

@chronometere: Jogos a hasonlat Göebbels működésével, sőt ahogy elnézem a fidesz a náciktól is sok mindent átvett (meg persze Mussolinitől, Sztálintól, Rákositól, Ceausescu-tól...).

eMM2 2013.09.30. 13:39:49

Szerintem meg jópofa dolog volt a szobordöntés.De a libás már nem volt ott direkt hogy ne őt bírálják érte.Pedig de mert ezt nem jegyezte meg a jónép.

eMM2 2013.09.30. 13:57:35

@Achmed, a hitetlen:
Csaucseszkutól a népbíróságot meg a golyókat is átvehetné.Bőven rászolgált már.Vagy Rákositól a szibériai számüzetést a lyukas vödörrel a kút melett amin húzta a vizet mert már nem volt kit ugráltatnia.És akkor jóindulatú voltam nagyon.
Esetleg elvihetné magával a Selmeczi Gabikát súlyosbításnak és halgathatná egész nap hogy rezsicsökkentés.

lyken 2013.09.30. 14:08:42

Olyat nem lehetne, hogy bezárják a parlamentet 2-3 ciklusra amíg ezek kihalnak?

kifordított nagyanyó 2013.09.30. 14:10:18

Kúúúúrvanagy lett ez a poszt !!! XD

zsoltix 2013.09.30. 14:22:50

Mostanában úgyis alig lehetett hallani a rezsicsökkentésről, hiánypótló volt a XXV. pártkongresszus.

2013.09.30. 14:28:06

Éljen Viktor, éljen Viktor, éljen Viktor,................................
Tessék mondani lőni mikor is fognak ?

campobaszo 2013.09.30. 14:45:08

"Mégiscsak egy polgári párt volnánk..." - volnátok,ha polgári párt lennétek,de azok az idők már elmúltak.

Kivlov 2013.09.30. 14:46:29

Az volt a legjobb duma, hogy

"reggel, éjjel meg este."
Azóta is egy ország találgatja, hogy mit csinálhattak délután???
:D :D :D

nu pagagyí 2013.09.30. 15:05:57

Nem sikerült megfejtenem, mi rezsicsökkentés fogalmának jelnyelvi megfelelője.

Vombatus Ursinus 2013.09.30. 15:08:55

Ezek már teljesen beleőrültek a rezsicsökkentésbe. De komolyan...

csak egy néző 2013.09.30. 15:29:16

Mi lesz ezekkel a rezsicsökkentőkkel, ha Széles elvtárs, ahogy ígérte piacra dobja a semmiből áramot előállító csodamasináját és ezzel egy csapásra senkinek sem lesz rezsije???

nu pagagyí 2013.09.30. 15:33:16

@csak egy néző: Különadót fognak bevezetni az ingyenáramra.

Walter Hartwell White 2013.09.30. 15:47:16

@:: M/OR ::: Ha nem tűri a magánmonopóliumokat, akkor a Lajosék is vissza lesznek nyirbálva innentől? Ha nem, mi végre a kettős mérce? Ők nem akarnak non-profitra dolgozni, mint az energiacégektől mostanában kívánatos?

csak egy néző 2013.09.30. 15:47:18

@nu pagagyí:
Azt nem lehet, mert a megszorítás a komcsik kiváltsága.

salv 2013.09.30. 16:07:00

Brezsnyevnek volt az a szokasa, hogy megtapsolat a sajat beszedet.

arvizparty 2013.09.30. 16:09:19

Szerintem nem "Viva la rezsisztance!", hanem: "Vive la rezsisztance!" tehát nem: vivA, hanem: vivE.
Mert "resistance" Franciaországban volt (valami, alig-alig), tehát az éljen-t franciául kell írni, az meg vive.

Frady Endre · http://fradyendre.blogspot.com/ 2013.09.30. 16:29:00

REZSIHARC

Rezsi csökken s el is illan.
Ingyen lesz a gáz, a villan-
-yszámla pedig nullát mutat,
Így jelölték ki az utat.

Míg retteg a szabadpiac,
Te a boltban sokat kiadsz,
Pedig bevételed kevés.
Végül se rezsi, se evés.

csak egy néző 2013.09.30. 16:42:47

Az új szlogen.
"Szeretem a rezsimet,
Mert csökkenti a rezsimet"

Online Távmunkás · http://onlinetavmunka.blog.hu 2013.09.30. 16:45:34

A hétvégi pártkongresszus-szobordöntés páros holtversenyben lett első a szeptemberi tahósági versenyen.

Vombatus Ursinus 2013.09.30. 17:21:53

@Online Távmunkás: Én Illésre szavaztam. A maga műfajában verhetetlen volt.

Karl Friedrich Drais der Freiherr von Sauerbronn · http://darazskarcsi.blog.hu 2013.09.30. 17:43:44

Tűrhetetlen, hogy a Vbőr nem méltatja megfelelően azt a kiemelkedő államférfiúi teljesítményt, hogy a pártkonfresszuson megválasztott elnök már többedik alkalommal került ki a megmérettetésből több mint 99%-os támogatottsággal győztesen.

Egyedüli indulóként.

.

Remélem ballagnak tavasszal.
bunkobrendelmatyi.blog.hu/2013/09/30/35_szalagavato_el_ballago_politikusainknak

Vombatus Ursinus 2013.09.30. 17:54:56

@Karl Friedrich Drais der Freiherr von Sauerbronn: Ez valóban felháborító! :)

Mindamellett, ha én eu-s országban, Európa szívében egy parlamentáris demokráciában működő, demokratikus kormányzópárt vezetője lennék, akkor a pofámról lesülne a bőr, hogy egy olyan tisztséget nyerek el, ahol még indulni sem mernek ellenem, ahol egyetlen ellenszavazat van és ahol felállva tapsol Pozsgay Imre a megválasztásom után.

Sipi [CH] · http://www.youtube.com/user/HungaryFreedom 2013.09.30. 18:05:08

@Online Távmunkás: kivancsi vagyok mikor emelik fel az igazi fejet a hungarocel helyett ugyanigy, mert ahogy elnezem a hangulatot, erik..:-)

nadetényleg 2013.09.30. 18:07:42

A videó történelmi dokumentum lesz! Kb 15-20 év és sok-sok országban oktatófilm lesz!

Karl Friedrich Drais der Freiherr von Sauerbronn · http://darazskarcsi.blog.hu 2013.09.30. 18:13:51

@Vombatus Ursinus: Ha jól emlékszem, akkor Pozsgay elvtárs utoljára Grósz elvtársnak tapsolt felállva. 88-ban.

Kandabula 2013.09.30. 19:20:22

Hej, haj, mulatunk. A Kárpát-medence géniusza. Rezsicsökkentés, közben a bankba érkező nyugdíjammal állom a dupláját saját magamnak... Ki van ez találva. MI EZ A SZÉLHÁMIA? A legutolsó hamiskártyás is tisztességesebb!

Myrath 2013.09.30. 19:42:33

Nagyon jó a videjó! :DDD

Meridian74 2013.09.30. 22:34:20

Bajnaira mondogattátok, hogy tutyi-.mutyi. Na most megerőltette magát.
index.hu/belfold/2013/09/30/bajnai_tudott_a_szoborledontesrol/
maria.blog.hu/2013/09/30/nem_vagy_vicces_gordon?fullcommentlist=1#comments

Megmutatta milyen szakértő is. Rendesen visszanyalt a fagyi neki. Ezek akarnak kormányozni? MUhahahahahaaaaa!

Meridian74 2013.09.30. 22:38:13

@7esbusz: " Hajdú ügy, már millió helyen lett cáfolva" ezt kérdezted már maguktól a kárvallottaktól is? szted téged zabálnának... nyársra húzva, tűz felett forgatás után.

Online Távmunkás · http://onlinetavmunka.blog.hu 2013.09.30. 23:48:44

@Meridian74: Például arról a kárvallottról van szó, amelyik éhségsztrájkolt, majd fideszes képviselő lett, most a megyei földalap kezelője és véletlenül ő nyerte a legtöbb földet a Hortobágyi Nemzeti Parkban, ami pont a munkahelye tulajdonában van?

Meridian74 2013.10.01. 00:36:32

@Online Távmunkás: attól az még kárvallott... miért, talán örök szegénységet kellett volna fogadnia amíg el nem ítélik Bajnait?

Meridian74 2013.10.01. 00:37:06

@Online Távmunkás: ha a Jobbikra gondolsz, nem használnak nyilaskeresztet.

Meridian74 2013.10.01. 03:22:07

@Karl Friedrich Drais der Freiherr von Sauerbronn: gondolom hallottál már a provokációról és lejárattatásról is, ugye. Amit linkeltél semmit nem bizonyít, pláne azt nem hogy aJobbik nyilaskeresztet használna jelképül. Tájékozódj mondjuk a jobbik.hu oldalról ez ügyben.

Online Távmunkás · http://onlinetavmunka.blog.hu 2013.10.01. 09:45:52

@Meridian74: Nem gondoltam sem Jobbikra, se nyilaskeresztre.

Karl Friedrich Drais der Freiherr von Sauerbronn · http://darazskarcsi.blog.hu 2013.10.01. 12:46:50

@Meridian74:

Szánalmas a magyarázkodásod.

Valaki jobbik néven regelt fb-re, és ott nyilaskeresztet használ.
Te azt állítod, ez nem bizonyítja, hogy a jobbik nyilaskeresztet használ, tehát a joibbik néven regelt nem jobbikos? Nosza! Igaz jobbikosok, lépjetek fel ellene, hogy hitelt lehessen adni a szavaitoknak.

Én nem fogom eltüntettetni, mert nekem mindig jól jön illusztrációnak, mikor a jobbikról kell véleményt alkotni.

Minorkavidor 2013.10.01. 14:25:17

@Vombatus Ursinus:

Nem volt ellenszavazat: annyi volt benne, hogy nem szavazott magára.:))

Meridian74 2013.10.01. 16:28:09

@Karl Friedrich Drais der Freiherr von Sauerbronn: a te magyarázatod a szánalmas. Akár még te is lehettél a fake regisztrátor, aztán itt vered magad rá. Gratulálok.

Karl Friedrich Drais der Freiherr von Sauerbronn · http://darazskarcsi.blog.hu 2013.10.01. 22:53:05

@Meridian74:

Egy tény: A lyobikosokat nem zavarja a nyilaskereszt.

Kommented a bizonyíték rá.

No jónapot.

kifordított nagyanyó 2013.10.02. 06:54:16

@Karl Friedrich Drais der Freiherr von Sauerbronn: Nem érdekel se a nyilaskereszt,se a zárpáccsávos zászló!

Horizont 2013.10.02. 19:44:45

" Mégis csak egy polgári párt vónánk" Az a baj b + Orbán, hogy a polgári párttól olyan messze vagytok mint Makó Jeruzsálemtől! Valami kommunizmust nyomató mutáns degenerált 8. utas a halálra emlékeztetnek! A végén az önmagát megtapsoló Orbán és az állva vastapsoló senkik elszomorítottak, finoman fogalmazva.És ők a kormányerők!
Bajnai és a szobordöntés esete! Amiket a Fidesz 8 év alatt ellenzékiként csinált ahhoz képest ha bitófát ácsolnak és ráakasztják Orbánt azaz a szobrát, csak enyhe válaszreakció lett volna! Ezért egyrészt nekem tetszett, ötletes volt. DE! Ismerve a Fidesz mocskos részét (lassan már csak az van) nem dobunk fel egy ilyen magas labdát nekik! Hiába érdemlik meg! Bajnainak nem szabadott volna ehhez a nevét adni mert épp azok várták nagy elánnal a visszatérését akik a csendes, intelligens nyugodt erőt szeretnék! Ez nem illett Bajnaihoz. Se Karácsonyhoz. Juhásznak ezt külön gyűlésen kellett volna. Nem kell mindenben összefogni! Nem ezt várjuk.
Apropó elvárás! Hol van a Jobbik??? Még megvannak? Ők azért szerepeltek le mert nem is szerepelnek! :DDDD Ez nem ellenzékiség. Többet vártam tőlük! Náluk még Gyurcsány is erőteljesebb és ez azért már szégyen!
Tehát összegezve! Ez egy nem normális ország! Nem normális politikusaival, szégyenteljes teljesítményükkel, pártállástól függetlenül. Kiemelve vagyis lesüllyesztve Kormányzóurunkat! Amit csinál ahhoz hasonlítható mintha szarba panírozná a legszebb karajszeletet és a pórnéppel lezabáltatná a (szaros)panírt és amikor a húshoz érnénk akkor azt bekebelezi ő és a sleppje, miközben jól pofán röhögnek minket. És mi ezt tűrjük!!! Tűrjük??

süti beállítások módosítása