Skip to content


       Szűrés lista

Megszavazták a vizsgálóbizottságot!

Na jó, nem az áfásat, mert apró-cseprő dolgokkal nem kell foglalkozni, tegyenekfeljelentéstazügyészségen, most a legújabb gumicsont az lesz, hogy akkor külföldről kik kiket támogatnak?
Olyan izgalmas, vajon mit fognak kideríteni???

Az NSA-szál csak azért szerepel a célok között, hogy a lóláb ne lógjon ki annyira, mert ugye azt senki nem gondolja komolyan, hogy elmesélik az igazat, bár lehet, a Fidesznél azt gondolják, hogy ha vizsgálóbizottság van, akkor nincs mese, ki kell pakolni a doksikat az asztalra.

bizottsag.jpg 

A sok pont közül a lényeg persze a k) pont, már most mondom a megfejtést:
Bajnai!
Soros György!
Norvég alap!

A vizsgálóbizottság indoklás szerint "indokolt, hogy kiderüljön, mi az igazságtartalma az ügynek, hallgattak-e e embereket Magyarországon, és ha igen, mire használták fel az adatokat? Vannak-e, és ha igen, milyen befolyásszerzési-kísérletek а magyar közéletben, gazdasági életben külföldi érdekcsoportok részéről?"

 

dok1.jpgdok2.jpg

Címkék: fidesz

A bejegyzés trackback címe:

https://vastagbor.blog.hu/api/trackback/id/tr595684299

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Mandiner blogajánló 2013.12.10. 12:52:03

Ezt a posztot ajánlottuk a Mandiner blogajánlójában.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tücsök1 2013.12.10. 11:20:02

Nem lennék most az NSA és az összes globális titkos kémkedő helyében! És ezt nyugodtan vehetik fenyegetésnek!

ungverjaland 2013.12.10. 11:28:05

Akkor ez ennyi volt, eddig titkolóztak, most kénytelenek lesznek kipakolni, nincs menekvés. Nem lennék most NSA meg Bilderberg-csoport.

Transylvanianmixedgrill 2013.12.10. 11:52:44

Drága zero, hát lehetnél már kicsit rutinosabb.
Mire is ez a vizsgálóbizottság.
Nyilvánvalóan a vizsgálóbizottsági üléseken elhangzók 99%-a 35 évre titkosított államtitok lesz. Magyarán egy ilyen eszköz ideális arra, hogy végeredményképp kihozzák, hogy a lehallgatások során felmerült egy H. András fedőnevű, idegen hatalmak által fizetett ügynök neve, aki beépült a NAV-hoz és onnan titkos adatokat szolgáltatott ki az USA-nak, ezért aztán az lesz az egyetlen megállapítása a vizsgálóbizottságnak, hogy a H. András ügynök a kulcsfigura, és hazaárulás miatt azonnal börtönbe kell csukni.

Szorgos kezek már írják is H. András vallomását, egészen érthető vagyok? ;)

ColT · http://kilatas.great-site.net 2013.12.10. 12:07:25

Tökéletes a megfogalmazás, kb. ha semmi nem történik, akkor is felhasználható, ha igen, akkor is... És az ellen, aki ellen gondolják.
Amúgy tényleg jó lenne, ha ez is kiderülne (a NAV-os cucc is), de naivitás azt hinni, hogy még ha konkrétan azt is akarnák, bármi érdemleges történne... :S

rdos · http://h2o.ingyenweb.hu/tema/6.html 2013.12.10. 12:32:26

Ezt az ügyet nem akarnék vizsgálni a mindenoldali eftársak a bizottságban? Ja, hogy ezt ők indították?

"... alakult Magyarországon egy olyan hatósági jogosítványokkal nem rendelkező szervezet, amely állampolgárokat kíván megfigyelni jogtalanul, mindenféle hatósági jogosítvány és törvényes felügyelet nélkül."

narancshirado.blog.hu/2013/12/04/a_magyar_nsa_figyelnek_es_kemkednek_utanad

Nem mellékesen a jobbklikk és a kuruc "szerepe", vagy igazi célja is kezd egyre nyilvánvalóbbá válni. :-(

Algopirin 2013.12.10. 13:56:50

@rdos: mi az igazi szerepük?

Secnir 2013.12.10. 14:11:23

reakciók a vizsgálóbizottsággal kapcsolatban:

" a fideszes Kocsis Máté előterjesztéséről dönthetnek, amely az amerikai lehallgatási botránnyal kapcsolatos vizsgálóbizottság létrehozását kezdeményezheti. "

" Törvényt sértene az Országgyűlés, ha ma vizsgálóbizottságot hozna létre Horváth András volt adóhatósági munkatárs ezermilliárd forintos adócsalásról szóló állításaival kapcsolatban – mondta Gulyás Gergely, a Fidesz parlamenti képviselője szerdán. Indoklásul felidézte: [...] Emellett nem terjedhet ki a vizsgálat olyan kérdésre sem, amelyben például büntető- vagy szabálysértési eljárás van folyamatban. "

Secnir 2013.12.10. 14:17:42

@Buta belpesti balliberális biboldó barmok!:
"Értesüléseik szerint a Nemzeti Adó- és Vámhivatalt (NAV), illetve több multicéget súlyos vádakkal illető férfi a meghallgatás során semmilyen dokumentumot, adatot, információt nem tudott a hatóság rendelkezésére bocsátani,"
-de a hatóság az adatokat minden további nélkül az MNO rendelkezésére bocsájtotta. igaz?

"Az ügyben megszólalt Vámosi-Nagy Szabolcs adószakértő, aki a múlt héten a Hír Televíziónak nyilatkozva kizártnak nevezte, hogy az adóhivatal közreműködésével milliárdos áfacsalást követtek volna el."
- www.origo.hu/itthon/20131208-a-negymilliardos-abdai-afacsalas-tortenete.html?sec-top
- index.hu/belfold/simicskapeh0

erre a három dologra reagálj, bohóc, utána beszélgethetsz a többiekkel...

Virág et. 2013.12.10. 17:32:17

@Buta belpesti balliberális biboldó barmok!: A feljelentőnek kell bizonyítania? Mióta? Én és a büntetőeljárásról szóló törvény úgy tudjuk, hogy fizetünk egy ún. rendőrséget és egy ún. ügyészséget, hogy ilyen ügyekben nyomozóhatóságként bizonyítékokat gyűjtsenek be.
Ezt hívják. ún. nyomozásnak.

Vagy NERisztánban már a feljelentő nyomoz? A vádat ne képviselje valaki a munkában k...ra megfáradt ügyész urak helyett? Biztos van Horváthéknál a családban jogvégzett ember.

camell · http://indafoto.hu/camell 2013.12.10. 21:07:45

@Transylvanianmixedgrill: Akkor itt Tudjukki szar ember, mert nem akarja megölni senki.

Anarchista Nyárspolgár 2013.12.10. 21:10:43

Szűrjétek már ezt az istenbarmát, agyasok! Csak a válaszokat látom, de kikövetkeztethető, hogy mekkora állatsággal jött ide megint...

igazsszo 2013.12.10. 21:52:42

Én ugyanezt megkaptam még durvábban, holott nem kitaláció, és nem is vaklárma amiről tudomásom van, az sajnos minden igaz, és valóság. Hogy mit tettek egy súlyos bűnügy nyomozásában? Semmit sem! (Nemzetközi számítógépes bűnszervezet) kábítószer hálózat ami által önhibájukon kívül ártatlan kiskorú gyermekek élete van veszélyben. Rá szoktatják a kábítószerre őket . Hitelekbe kölcsönökbe hajszolják majd miután már teljesen tönkre tették a családdal együtt, az öngyilkosságba kényszerítik úgy álcázva mintha önmagával végezne. Menekülni sem tudnak közölük zsarolják fenyegetik őket mindent tagadniuk kell mert ha szólni mer börtönbe juttatják. Ami nekik igen csak könnyen megy mivel a háttérben ezt a mocskos bűnszervezetet a hatósági szerv emberei fedezik! Akik közöttük vannak ezért nem számolják fel a bandát már hosszú évek óta mindent elkövetnek annak érdekében, hogy ne derüljön ki, az igazság! Fajtalankodásra is kényszerítik a gyerekeket kiket a pénzkereset reményében csalnak csapdájukba. Be szervezik maguk közzé ahonnan számukra már nincs menekvés
Bejelentést tettem 10 hónappal ezelőtt mivel a legközelebbi hozzám tartozó is csapdájukba esett áldozat lett. Kézről-kézre dobáltak ezt a súlyos bűnügyet semmi érdemleges nyomozást nem végeztek (nem is akartak) egyáltalán. Tömérdek adatot adtam át a nyomozás érdekében. Ejtették eltusolták, az ügyet eltüntettek többek között egy vádemelési javaslatot is. Meg kell hagyni "Vastag bőr van a pofájukon" Megtiltották sem panaszt sem feljelentést nem tehetek, ez ügyben, hogy miért? Mert minden igaz, és valóság. Feltörték, az email címemet amiről csak a Rendőrség, és én tudtam! senki más. Ezután megtiltották, hogy sem panaszt sem feljelentést nem tehetek! Ha egy egyszerű ember bűnt követ el arra azonnal le csapnak de ezek a hatósági szervek a saját embereik piszkos munkáját takargatják gondolom ők is részesülnek a haszonból. Az ártatlan gyermekek meg had pusztuljanak nem számít a legaljasabb munka a földön ez. Ami szomorú, és érthetetlen hogy a Legfelsőbb hatósági szervek sem tesznek semmit sem ellenük mindenhol van egy beépített emberük akik által megsemmisítenek mindent. Mit Tehetek? Hová fordulhatnék még? Ez már nem panasz mint ahogy a hatósági szervek álcázzák itt emberek élete forog kockán, akiknek minden nap számít, és nincs aki le leplezné ezt a mocskos bűnszervezet.

műproli 2013.12.10. 21:55:33

Hátmárasztán itt is volt az ideje hogy tisztázák eszt a csalást a tüzelő Á fával! Mert mind el lopták az áfát a Zorbán meg a töbi cigány az erdőbűl!!Ezért felelniük kell az erdészeti bizotság előttt!!!
Mer Mi nem hatyjuk aszt anyiban!!!!

JT_Biopower 2013.12.10. 22:22:58

Már lassan itt az ideje hadat üzenni az usának!
A pénz már meg van rá a megfelelő zsebekbe átirányítva. ;)

alien 2013.12.10. 22:23:29

@Fing adót !!! orbánmentesítő (szarási adót is !): hu a szívemből szóltál sajnos kiszűrtem a fideszdroidot

alien 2013.12.10. 22:27:19

Egyébként most remeghet az USA mert a magyar kémek in action es most mindent kiszednek belőlük es mindent megtudnak, hogy milyen mutyit ki hallgatott le.

Szelid sunmalac 2013.12.10. 22:33:01

@Transylvanianmixedgrill: Csak nehogy elfelejtsek Bastya elvtarsat is meggyilkolni!
Egyebkent tuti biztos, hogy H. Andras urgeborbe varrva csempeszte ki az infokat a NAV-tol!

Szelid sunmalac 2013.12.10. 22:38:14

@alien: Ugy latom te cinikusan alabecsulod a NER valodi hatalmat es erejet! Nevess csak mocskos libsibolsi hazaarulo! Az USA-nak is felelnie kell a tetteiert, es a magyarok nemzetkozi osszefogasaval igenis jobban fogunk teljesiteni a kemkedesben is!

alien 2013.12.10. 22:40:06

@Szelid sunmalac: nekem is bástya elvtárs ugrott be

Szelid sunmalac 2013.12.10. 22:43:43

@alien: No igen. Akar vicces is lehetne, ha nem lenne elkepesztoen szomoru, hogy sem a celok, sem a szellem, sem a modszerek nem valtoztak.

nincs1itt 2013.12.11. 00:17:49

@Buta belpesti balliberális biboldó barmok!: Jajj, szépségem! Annyira röhejes, hogy a MNO-val jössz. Semmivel sem hitelesebb, mint az ATV. Csak a másik "oldalra" billen.
Csillagom, gondolod, hogy fogja magát egy Horváth nevű ember, akinek "Jól" fizető, nyugdíjas állása van/volt és vadul, nyilvánosan tökön szúrja magát, egy csorba műanyag kanállal???
Figyelj, az ottan Háccsó Hátasztán, tutti, hogy a teljes "gazdasági" elit, valamit folyamatosan lop. Mert a politikai és a gazdasági elit kézenfogva szok sétálni. Er go a politikusok is lopnak valamit.

rdos · http://h2o.ingyenweb.hu/tema/6.html 2013.12.11. 10:22:28

@Algopirin: Mi lenne? Provokálás. Aki zsidózik, az provokál. Ha a cionizmus iránti nemtetszését fejtené ki a jobbklikk - kuruc, akkor lenne korrekt.

Algopirin 2013.12.11. 10:24:17

@rdos: érdekes. én épp az ilyen hozzászólások miatt kezdtem el rühellni a zsidókat. míg nem folyt a csapból is az hogy mindenhol bántják őket, nem zavartak. mosmár azt mondom mennyenek a kurva annyukba.

rdos · http://h2o.ingyenweb.hu/tema/6.html 2013.12.11. 10:33:12

@Algopirin: Akkor ne csodálkozz, ha lemagyaroznak. Nem a népekkel, vallásokkal vana baj. A monarchiában pl. városunkban a magyar a németnek németül köszönt, a német a magyarnak magyarul válaszolt. A cél, hogy egymásnak ugrasszanak minket. A szomorú tapasztalatom, úgy tűnik, sikerült.

A cionisták között szerintem több a nem zsidó, és a zsidók többsége szerintem nem cionista.

Algopirin 2013.12.11. 10:37:27

@rdos: szerintem meg gyakorlatilag szarok az egészre úgy ahogy van, minekutána a napi megélhetési gondjaim remekül kitölti a napjaimat, ilyesmire nincs már energiám. rohaggyon meg mindenki ahol van.

szmoker (Homo Trollicus) 2013.12.11. 15:22:06

@Tücsök1: nem lennék most a helyükben. Kiadtuk a jelszót: legyen magyar narancs! Mi nem beszélünk a levegőbe.

(vagy valahogy így, rég volt...)

süti beállítások módosítása