Skip to content


       Szűrés lista

"Ha lehet, javítsák ki"

Csodálatos levélváltásba keveredtünk a zuglói önkormányzattal, íme:

feladó: Varga Szabolcs vargasz@zuglo.hu
címzett: vastagborblog@gmail.com

Tisztelt Vastagbőr blog!

A Zuglói Konzultációt érintő blogbejegyzésével kapcsolatban szeretném, ha kijavítanák a bejegyzés azon részét ami azt sugallja, hogy a konzultáció célja esetlegesen az, hogy adatbázist frissítsünk! A kérdőív kitöltése (amint az a bejegyzéshez illusztrációként szolgáló képen is látható) anonim, semmiféle adatot nem kérünk a kitöltőről! Ez mind a Zuglói Lapokban megjelenő nyomtatott, mind pedig a www.zuglo.hu oldalon lévő online változatra igaz. A konzultácio@zuglo.hu-ra érkező válaszok esetében, a dolog természeténél fogva nem tudjuk elkerülni, hogy ne lássuk az e-mail feladóját, de ebből nyilván nem tudunk adatbázist építeni (más kérdés, hogy nem is ez a szándékunk).

Egyszóval ha a korrekt tájékoztatás a céljuk, akkor ezt a javítást tegyék meg, kérem!

Tisztelettel:

Varga Szabolcs
média munkatárs

---------------------------------------------------------------------------------
feladó: vastagborblog@gmail.com
címzett:Varga Szabolcs vargasz@zuglo.hu

Tisztelt Varga Szabolcs!

Bármilyen adatból lehet adatbázist építeni, akár emailcímekből is. 
Reméljük erre nem fog sor kerülni. 
Nem azt írtam hogy Önök adatbázist építenek, hanem hogy ez lehetséges.
Így a javításnak sajnos nem tudok eleget tenni, mivel ez a véleménynek minősül.

Sőt, mivel a "konzultáció" postai úton is feladható, így akár a név+lakcím adatok is birtokukba jutnak.
Gondolom nem újdonság Önöknek, hogy a Polgármester Úr pártjában professzionálisan módon űzik az adatbázis építést.

Üdvüzlettel
zero
Vastagbőr blog

---------------------------------------------------------------------------------
felado: 
Varga Szabolcs vargasz@zuglo.hu
címzett: vastagborblog@gmail.com

Kedves "Zero"!

Pont Önnek ugye nem kell magyaráznom, hogy ha valaki anonim akar maradni, akkor egy e-mail cím is lehet olyan, hogy a büdös életben nem deríti ki az ember fia, hogy ki van mögötte? A levéllel kapcsolatban pedig ha valaki nem akarja, akkor nem írja oda  a nevét a feladóhoz - ez esetben maximum a levél feladásának helyszínét lehetne kideríteni, ha akarnánk! De nem akarjuk, ez egyértelmű! (Mellesleg pont ez a két formula jellemzően olyan, ahonnan eddig elenyésző számú visszajelzés érkezett).

Számítottam rá, hogy nem fogja javítani (talán mert túlságosan megalázó lenn Önre nézve), de igazából talán azért nem zavar, mert a hozzászólásokat olvasgatva az jutott eszembe, hogy olyan a blog, mint egy homokozó, ahol az agresszív gyerekek jól "elvannak egymással", de az ordibálásuk már nem hallatszik el arra a játszótérre, ahol a normális gyerekek játszanak. Szóval megértem, de attól még a véleményem (mert nekem is van) az, hogy ez egy direkt  rosszindulatú megjegyzés az Ön részéről.

Utolsó mondatára reagálva pedig csak annyit, hogy minden párt (még az is, ahova Önnek van kötődése) épít adatbázist, ugyanis ez alap! E nélkül egy párt halott! Talán ezzel én sem árultam el titkot! Egy blog meg főleg alkalmas erre - most Önnek magyarázzam?! Ugye-hogy-ugye?

Egyet megígérek ünnepélyesen: ha március 27-én összesítünk majd a beérkezett kérdőívek alapján, a végeredményt Önnek küldöm el legelőször! Remélem akkor is ilyen érdeklődést fog mutatni az ügy iránt, és megér majd egy újabb fikázó bejegyzést Zugló! Mert tudja, nekünk minden reklám reklám!

Varga Szabolcs

---------------------------------------------------------------------------------
feladó: vastagborblog@gmail.com
címzett:Varga Szabolcs vargasz@zuglo.hu

Ön, aki az én adómból fizetett önkormányzati munkatárs védi a Fidesz adatbázisépítést?
Szabolcs, Szabolcs ...xDDDDDD

Önnek fogalma sincs miért kérhet helyreigazítást, javaslom előbb tanulmányozza a jogszabályokat.

De nagyon örülök, hogy a zugló Polgármesteri Hivatal sajtóosztálya rajta tartja a szemét az internet minden szegletén, csak így tovább!


---------------------------------------------------------------------------------
felado: Varga Szabolcs vargasz@zuglo.hu
címzett: vastagborblog@gmail.com

Nem volt nehéz, az Index "egész véletlenül" az első helyre tette...

Az Ön adófizetői forintjaiból? És Ön mit csinál az én adófizetői forintjaimból? Hagyjuk már ezeket a frázisokat! Arra már nem is reagálok, hogy megint adatbázisozik, kedves Zero!

Apropó: van rendes neve is?

Szabolcs
---------------------------------------------------------------------------------
feladó: Varga Szabolcs vargasz@zuglo.hu

címzett: vastagborblog@gmail.com


Még annyit: nem helyreigazítást kértem (annak, ha jól tudom megvannak a keretei - pl. fel kell hívni rá a figyelmet, hogy "itt most helyreigazítunk"), hanem azt, hogy javítsa ki! De mint írtam volt, erről már akkor letettem, mielőtt elolvastam volna a "cikket". :)))))))))))))))))))))

Minden jót, 0!

---------------------------------------------------------------------------------
feladó: vastagborblog@gmail.com
címzett:Varga Szabolcs vargasz@zuglo.hu


Ez a legjobb levelezés, amit valaha is állami / önkormányzati hivatallal folytattam, köszönöm Szabolcs!!!

Címkék: zuglo

A bejegyzés trackback címe:

https://vastagbor.blog.hu/api/trackback/id/tr75822422

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2014.02.19. 14:31:41

Abban igaza van, hogy ebből nemigen lehet adatbázist építeni, amiről nem beszél, azok a borzalmas kérdések, aminek egyetlen célja van, a véleménykutatásnak álcázott propaganda. Az eredmény kiszámításának az égvilágon semmi értelme, mert csak az agyhalottak fognak erre válaszolni. Megjósolom, 99%-ban egyet fognak érteni a kiváló médiamunkással, úgyhogy előre is megveregetheti a vállát.

Ez pont olyan, mint a Fidesz vezetése a közvéleménykutatásokban, amiben csak az nincs benne, akiknek annyire tele van a töke az egésszel, hogy nem is válaszol a kutatók kérdéseire egyáltalán.

Módfelett Kényelmetlen 2014.02.19. 14:34:41

bírom ezeket az állami csinovnyikokat, amikor még van pofájuk kijelenteni, hogy ők is fizetnek adót
a versenyszféra által befizetett adóból a kapják a fizetésüket bruttó is, nettó is
hogy ők utána abból még visszaadnak az nem adófizetés, hanem a versenyféra dolgozói által megfizetett pénzek egyik zsebből a másikba való átlögybölése

titan 2014.02.19. 14:41:04

Zero, tényleg, te az őáltala befizetett adóforintokkal mit csinálsz? :) Eleddig azt hittem, a versenyszférában dolgozol. Vagy kapott a cég állami támogatást?

ColT · http://kilatas.great-site.net 2014.02.19. 14:41:09

" És Ön mit csinál az én adófizetői forintjaimból?"
Na! A Bőr közpénzből működik? :D

"média munkatárs"
Bazmeg ha rendezvényszervező ismerőseim így kommunikálnának, felkopna az álluk :D

Ez a faszi kész :D

tryclops 2014.02.19. 14:41:17

@zero: Na mesélj, melyik is az a párt amihez Neked van kötődésed? Azt hittem már mindegyiket elküldted a vérbe. Mesélj csak. XD

@Varga Szabolcs: Ha ilyenek a normális gyerekek, akkor köszönjük, jól elvagyunk mi itt a kis homokozónkban. A budi után nem kellene átépíteni a bejáratot is arrafelé? Nahogy aztán egy reggel ne férjen be rajta a Tekintetes Úr, mert túl nagyra nőtt éjjel az arca.

ColT · http://kilatas.great-site.net 2014.02.19. 14:42:59

@Módfelett Kényelmetlen: Meg hogy mondjuk egy magánblog szerzője hogyan jutna adóforintokhoz, az megint egy érdekes kérdés :D

Seduxen (már NEM dr.) 2014.02.19. 14:43:51

Kedves Szabolcs!

Ha jól gondolom Ön Budapest-Főváros XIV. kerület Zugló Önkormányzatának közszolgálati dolgozója (aka közszolgálati tisztviselő). Ha megengedi, a 2011. évi CXCIX. törvény preambulumát idemásolom:

"Az erős, de az indokoltnál nem nagyobb, a változásokhoz gyorsan és rugalmasan alkalmazkodni képes - a nemzeti érdekeket előtérbe helyező - állam olyan közszolgálatra alapozható, amely élvezi a társadalom közmegbecsülését, hatékony és költségtakarékos, demokratikus, pártsemleges, törvényesen működik, tagjai korszerű szakmai ismeretekkel rendelkeznek, Magyarország érdekeit és a közjót pártatlanul és hazaszeretettel szolgálják. Célunk ezért, hogy előmozdítsuk az erős nemzettudatra épülő és értékelvű közszolgálati tisztviselői hivatás megteremtését, s kiszámítható életpályát nyújtsunk, amelynek szabályai segítik a tisztviselőket a hivatalukhoz méltó, kötelességtudatos magatartás tanúsításában. Ennek érdekében Magyarország Alaptörvénye 17. cikk (5) bekezdésében foglaltak alapján az Országgyűlés a következő törvényt alkotja:"

... javasolnám olvasgatni (és értelmezni)....

Algopirin 2014.02.19. 14:43:59

A felénél tartok. Ezt a stílust egy blog megengedheti magának. Magánban még szabolcska is. De nem magánemberként kezdett beszélgetni.
És mindenhol ilyenek vannak.
Aszongya: építünk adatbázist, bibibíííí
mondjuk leszarom az adatbázist, de hogy ezek vannak vezető beosztásban az azért szörnyű.

Andráska8 2014.02.19. 14:44:03

Te tetű, te pl tutira a mi adónkból lopod a napot. :(

ColT · http://kilatas.great-site.net 2014.02.19. 14:44:19

"Utolsó mondatára reagálva pedig csak annyit, hogy minden párt (még az is, ahova Önnek van kötődése) épít adatbázist, ugyanis ez alap! E nélkül egy párt halott! "
Köszönjük a beismerést...

titanmanus 2014.02.19. 14:44:32

Az hogy írtak ide neked, csak egyet jelent: félnek. Ha ez egy olyan blog lenne amit össz 100 ember olvas nem írtak volna.

ColT · http://kilatas.great-site.net 2014.02.19. 14:45:43

@Seduxen (már NEM dr.): " a tisztviselőket a hivatalukhoz méltó, kötelességtudatos magatartás tanúsításában"
Azt nem írja, mit ért ezalatt! Lehet, hogy azt, amit ez a hisztis izé képvisel... :D

Algopirin 2014.02.19. 14:47:48

Mondjuk az engem is érdekelne, hogy a nyíltan ballib kötődésű anonim blogger -a zero- mit is csinál a média munkatárs úr adóforintjaiból.

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2014.02.19. 14:48:09

@iii:

Ugyan, miért ne lehet összeszedni az emailcímeket meg a postai levélben érkezett címeit? Sose történt még ilyen a Fidesznél, teljesen példa nélküli és elképzelhetelen lenne?
Papcsákról beszélünk, aki karácsonykor Erzsébet-utalványt osztogatott minden kerületi nyugdíjasnak :-)))

Seduxen (már NEM dr.) 2014.02.19. 14:48:45

@ColT: "olyan közszolgálatra alapozható, amely élvezi a társadalom közmegbecsülését, hatékony és költségtakarékos, demokratikus, pártsemleges, törvényesen működik, tagjai korszerű szakmai ismeretekkel rendelkeznek" - lehetne mára egy olyan játékot hirdetni, hogy a kommentelők húzzanak alá tetszőlegesen 2 olyan tulajdonságot, amit Szabolcs levelezése alapján a zuglói polgármesteri hivatal működésére igaznak gondolnak :DDD

stoppos76 2014.02.19. 14:48:56

Annyira cuki, hogy egy kormányoldali büfészakos akarja megmondani, hogy ki a normális és ki nem az.

ColT · http://kilatas.great-site.net 2014.02.19. 14:50:23

@Seduxen (már NEM dr.): Hmm!

Esetleg lehetett volna zsarolni... Kijavítják, ha nyilvánosak lesznek a budi adatai :D

Holger Hartland · http://hartland.blog.hu 2014.02.19. 14:50:34

Nem képes rájönni, hogy ő most nem kommentelő, hanem a polgárok adójából fenntartott és a polgárokat szolgáló önkormányzatot képviseli éppen. Alkalmatlan. Kirúgni!

Seduxen (már NEM dr.) 2014.02.19. 14:52:22

Ja, és még annyit: tudod Szabolcs, ha a kis versenyszférás munkahelyemen az ÜGYFELEINKKEL szemben (akiknek a pénzéből élünk offkórsz, tudod: Nektek ott az önkormányzatnál a zuglói POLGÁROK azok...) ilyen hangnemet engednék meg magamnak (a temérdek helyesírási, és stilisztikai hibát nem hánytorgatnám fel, a levelezésben az a legkevésbé "ciki"...), akkor rövid úton úgy vágnának ki a főnökeim, mint a macskát szarni.

Algopirin 2014.02.19. 14:54:31

@zero: hát elég érdekes lehet az ilyen emberek bevételi forrása. gyakorlatilag már ott tartunk, hogy az állami vezető beosztásban, döntési helyzetben lévők majdnemhogy teljes köre kizárólag ilyen munkából élt. tehát fogalmuk sincs arról, mi is az az igazi munka, meg az amikor be kell osztani a lét, meg kussolni a munkahelyen mert kivágják a fenébe, és nincs más ahol lóvét keres. és ezek pofáznak adózásról.
lehet ezt kultúráltan minősíteni?

titan 2014.02.19. 14:54:32

@Seduxen (már NEM dr.): szerintem a polgárok nemcsak hogy ügyfelek, hanem inkább tulajdonosok. Ha a cégtulajjal így beszélnél, akkor mi történne? :)

Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye) 2014.02.19. 14:55:15

Tehát ha jól értem, a zuglói önkormányzat nem épít adatbázist, de ha mégis ("ugyanis ez alap!"), akkor sem ezzel a kérdőívvel :)!

Mondjuk azt elhiszem Varga úrnak, hogy ez a kérdőív ilyen formában alkalmatlan a hatékony adatbázis-frissítésre, ezért ezt pont nem fogják erre használni. Az anonim-vonalkódos nemzeti konzultációk sokkal praktikusabbak voltak.

Cserébe Varga úr elárulhatná, hogy ki írta össze TóCsáról azokat a vérforralóan demagóg kérdéseket, amik többségében még csak nem is arról szólnak, hogy TóCsa mennyire szar vagy korrupt, hanem arról, hogy volt pofája más kerületek, városok projektjeit (is) támogatni képviselőként?? Skandallum! Kevesebb cinikus önzéssel és irigységgel nem lehetett volna megírni, hogy TóCsa "nem érdemel több esélyt!" ?

Seduxen (már NEM dr.) 2014.02.19. 14:56:50

@titan: itt alapvetőn arra igyekeztem utalni, hogy akiktől a fákkingmáni jön, azokkal milyen stílust lehet megengedni, én a főnökeimmel sem beszélek így (még ha el is mondom a véleményemet, ami sok esetben nem tetszik) :))) Gondolom Szabolcsunknak ilyen gondja nincs: a főnöke, és az ő véleménye biztos minden esetben megegyezik :D

freehckr 2014.02.19. 14:57:30

@iii: „ebből nemigen lehet adatbázist építeni”

Mi a jelentősége ezeknek az adatbázisoknak?
- Egy adott politikai szervezettel szimpatizáló választópolgárok értesítése, demonstrációkon, fórumokon, gyűléseken, szavazásokon való részvételre buzdítás, támogató aláírások gyűjtésének megkönnyítése, egyéb akciókról való értesítés, szinte névre szóló osztogatás lehetősége, és ami most hirtelen nem jut eszembe... ja, politikai szervezettől való elfordulás esetén büntetés végrehajtás... :)

Milyen adatokból lehet ilyen adatbázist építeni?
- Név + Lakcím
- Email cím
- Telefonszám
- Illetve előbbiekhez hozzárendelni egyebeket: életkor, vagyoni/egzisztenciális/egészségügyi állapot, szimpatizáns megszállottságának osztályozása 1-10-ig...

Hogyan juttatják vissza a kérdőívet a kedves választópolgárok az önkormányzatnak?
- Postai úton (lásd fent Név + Lakcím)
- Emailben (lásd fent Email cím)
- Személyesen leadja a választópolgár a kitöltött ívet (a fenti adatok bármelyikének megadását kérhetik tőle a személyes találkozó alkalmával)

Egyértelműen lehet adatbázist építeni ilyesféle kezdeményezésekkel. Ha van már valamiféle adatbázis, akkor azokat akár frissíteni is lehet, meglévő email címhez postacímet, mindehhez személyes megjelenés alkalmával becsült életkort, becsült vagyoni helyzetet (mondjuk öltözködés alapján) hozzárendelni, satöbbi. Így megy ez... :)

Egyébként, miért nem tettek ki egy szavazást a zuglói önkori honlapjára? Na akkor lehetne teljesen anonym formában begyűjteni az adatokat, persze ha a szavazást nem kötik regisztrációhoz...

Hamajd 2014.02.19. 14:59:57

A vastagbőr komoly közvéleményformáló blog lett.:))))
Minden párt készít adatbázist, mert ha nem halott, vagyis mielőtt pártot alapítasz, csinálj adatbázist, mert ha nem, pártod még születése előtt halott lészen.........

tryclops 2014.02.19. 15:03:01

@Módfelett Kényelmetlen: A január 8-i cover fotót segítesz értelmezni? (Blogmotor miért nem engedsz linkelni? Anyád!)
Ez valami fimre akar utalni, vagy Varga úr tényleg kirakott egy Klu Klux Klán fotót csak úgy?

Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye) 2014.02.19. 15:05:18

@freehckr:
De, kitették, Varga úr írja is az első e-mailben a linket. Igaz, ez nem a konzultációs TóCsa-fikázó, hanem az új, a Papcsák-fényező:
www.zuglo.hu/index.php?01012231_zugloi_konzultacio

Módfelett Kényelmetlen 2014.02.19. 15:05:34

@tryclops: az egy jelenet a Django Unchained-ből ha jól sejtem

global001 2014.02.19. 15:13:34

papcsák közpénzből tart egy suttyót aki, napi 8 órában az internetet böngészi ???

Hirtelen milyen kényesek lettek ... :)

Bezzeg mikor papcsák 20 milliós Merdzsójának buszöböl méretű parkolót rittyentettek a városháza elé, akkor ez a kis pöcs is mélyen kussolt ...

Gondolom az ilyen harcosok megkapják majd a jutalmat a gazditól ... ők is használhatják majd papcsák 1,5 millás wc-jét ... :))

maxval bircaman fȍszerkesztȍhelyettes · http://bircahang.org 2014.02.19. 15:15:20

"És Ön mit csinál az én adófizetői forintjaimból?"

Figyuzz, Szabikám! Ez a blog nem a Rezsi(m)-Szekta-gyülekezete. Ezt a "közpénzböl adó"-dat csúsztatást nyomjad a gyogyós-NER-jobbágyaidnak. Tudod, a Habony előírásai szerint :)))

freehckr 2014.02.19. 15:38:20

@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye): Oké, oké, de itt most az volt az őrület, hogy lehet-e adatbázist építeni újságban közzétett kérdőív adatainak visszajuttatásával. A válasz: simán. :)

BTW, a netes szavazással is lehetne: kitöltöd, kiértékeli egy program, az algoritmus megállapítja hogy te „hozzájuk tartozol”, leb*sz egy kukit a böngésződbe, és ha a jövőben bármilyen adatot megadsz magadról a webhelyen, és a kuki még ott van a böngésződben, akkor ennyi volt... :)

Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye) 2014.02.19. 15:46:55

@freehckr:
Ja, lehetni persze hogy lehet :) ! Lehetni bármilyen kapcsolattal lehet.
Sokaknak szerintem mind a mai napig döbbenetet okozna, ha megtudnák, hogy a pontgyűjtő kártyácskájuk profi adathalász eszköz a vásárlási szokásaikról, és amely adatért nekik az üzlet 1-1 Ft-tal fizet :).

Bee-zony 2014.02.19. 16:41:27

„És Ön mit csinál az én adófizetői forintjaimból?”
Ezt a rejtélyt valóban meg kellene fejteni. Ön mit csinál ennek az államot képviselő elmeroggyantnak az adófizetői forintjaiból?
Kezdjük ott, hogyan, mi módon jutnak el tőle az ő adófizetői forintjai pl. hozzám, mert szerintem sehogy, úgyhogy máris meg van válaszolva ez a kérdés. A fordítottja szintén: az államot képviselő elmeroggyant hülyeségek írásáért veszi fel az adófizetői forintokat.
Gondoljátok meg polgárok, hogy kit választotok… Zero for president.
Most már tényleg elindulhatna néhány normális ember is a választásokon, akár az esélytelenek nyugalmával is, de legalább látszódjon, hogy vannak, és lehessen rájuk is szavazni.

varnai 2014.02.19. 16:45:59

Én is szoktam őket kérdezni:

varnailaszlo.blog.hu/2014/02/12/kozerdeku_kerdesek_620

Hát a kabinet még az életben nem tájékoztatta a lakókat, de még a képviselő-testületet sem az eddigi "konzultációk" számszerű eredményéről. Pedig kíváncsi lettem volna, hány lakos lelkesedett a kommunális adóért, vagy a szakrendelő bezárásának ötletéért, milyen váaszokat mellékeltek.
A kivetett adó ügyében a szegény adóosztály dolgozói kaptak a válaszboritékba, konkrétan még kutyaszart is.

Bee-zony 2014.02.19. 16:46:33

Az én mércém szerint normális emberek pártként még mindig nincsenek, viszont van itt két újabb párt az „Új Világmegváltó Párt” szériából (ahhoz nem eléggé intelligensek, hogy ne akadjanak el és ne pereceljenek el az idők során, de legalább van új kezdeményezés, újabb evolúciós próbálkozás a kárpát-medencei társadalmi mocsárvilágban):

„Tisztesség és Emberség Szövetsége”
www.tesz.info/

„A leghatalmasabb izraelita a külföldi támogatónk”
index.hu/belfold/2014/02/19/a_leghatalmasabb_izraelita_a_kulfoldi_tamogatonk/

„AQUILA Párt (AQP)”
www.aquilapart.hu/

AQP állítás 1:
„Mi soha nem hazudtunk, ezentúl sem fogunk, mert Istennek 15 éve fogadalmat tett katolikusok, világi harmad rendi szerzetesek vagyunk! Mi Isten akaratát cselekedjük!”

2.
„Az AQP-t senki nem pénzeli, senki földi személy nem támogat sehonnan sem minket.”

Sem a tagok nem pénzelik, sem semmilyen állami támogatás nincs; ezek szerint a pénz náluk az égből hullik, Krisztus és az angyalok szórják nekik, „érdekes”... A 2-es számú állítás logikailag megbukott, hamis. Megint egy „soha nem hazudó” társaság, ilyen már van...

3.
„Az AQP programja bárkinek megtekinthető, nyugodtan fel lehet használni, ötleteket lehet meríteni belőle, akár a többi pártnak is. Ezért is igyekeztünk minél korábban nyilvánosság elé tárásával.”

4.
„Az AQP programja (70 oldal) 2012 novembere óta – közel másfél éve – olvasható a honlapon! Akiknek 2 hónapja van programja, abból is kb. 13 tételből 8 megegyezik a miénkkel, nem gondolnánk, hogy a véletlen műve, mert világos, hogy ki volt előbb, kinek vannak önálló, kivitelezhető, megújító javaslatai: nekünk!”

Egyrészt vegyétek, vigyétek, másrészt viszont, hogy mertétek?! :)

NYJetsTD 2014.02.19. 17:13:53

Van valami diszkrét bája, amikor egy kis pöcs nagy faszt játszik...

"És Ön mit csinál az én adófizetői forintjaimból?"

Ez most kérdés, vagy holnapra törvény javaslat?

lyken 2014.02.19. 18:03:17

Bennem először is az merült fel, hogy mivel a sajtfecni anonim, ezért mi garantálja, hogy a számukra nem szimpatikus véleményt tartalmazó nem a kukába megy?
Erre nem tértek ki.

"olyan a blog, mint egy homokozó, ahol az agresszív gyerekek jól "elvannak egymással""
Bezzeg 2010 előtt a Vastagbőr jó blog volt. Amíg a szoci mutyit szellőztette. Aztán mikor kiderült, hogy a túloldal se jobb, akkor rosszblog, ballib blog, meg szoci blog lett.

"minden párt (még az is, ahova Önnek van kötődése)"
Bezzeg 2010 előtt ugye.

"Az Ön adófizetői forintjaiból? És Ön mit csinál az én adófizetői forintjaimból?"
Javítson ki valaki ha tévednék, de a közalkalmazottat az állam fizeti, a szabadidejében blogolót meg... ohwait...

"És Ön mit csinál az én adófizetői forintjaimból?"
Ez a mondat csak akkor logikus, ha feltételezem, hogy Varga úr pártja lop és feketén fizeti zérót. Másképp ugyanis logikailag nincs értelme a mondatnak.

"Apropó: van rendes neve is?"
Nincs, a szülei spórolni akartak. :D

Az az elkeserítő, hogy ilyen rátarti kevély "tehetségek" az adónkból élnek. És ezzel a kommunikációs stílussal valószínűleg ő a zuglói polgármesteri hivatal média-pillére. Csodálatos. Reméljük lesz alkalma a versenyszférában is kipróbálni pallérozott stílusát.

Egyébként általános iskolában volt ilyen a gazdag szülők hülyegyerekeinek stílusa.

dr. Aullah 2014.02.19. 18:06:28

Szerintem meg azért ki kéne egészíteni azt az előző cikket.

"hogy minden párt épít adatbázist, ugyanis ez alap! E nélkül egy párt halott!"
-Varga Szabolcs
-Fidesz

stoppos76 2014.02.19. 18:10:00

@lyken: "Egyébként általános iskolában volt ilyen a gazdag szülők hülyegyerekeinek stílusa."

Felénk is volt anno ilyen, a pártembör gyermeke, na az volt hasonló stílusú, úgyhogy valószínűleg fejin tanátad a szöget. :) Abból sem lett semmi, csak egy kinyalt sudribunkó amúgy. Csak hogy kerek legyen a történet. :)

lyken 2014.02.19. 18:16:30

@Seduxen (már NEM dr.): Ne izélj már, az alaptörvény rendelkezései az ellenzéki közszolgákra vonatkoznak. Ő nem közszolga, hanem VALAKI. A párt VALAKI-je, akinek ilyen bagatel dolgokkal mint az alaptörvény, vagy a PMH etikai szabályai nem szabnak korlátot.
Vagy vegyük azt ahogyan az alaptörvény adósság-szabályos rendelkezések is csak az esetleges jövőbeli ellenzéki kormányok miatt vannak betéve, a fidesz kurmány fel lett alóla mentve

@zero: . Emlékszel a Meggyes esetére. Nem vizsgálhatnak meg minden fűszálat. Annyi elszámoltatnivaló filozófus van még.

@global001: "Bezzeg mikor papcsák 20 milliós Merdzsójának buszöböl méretű parkolót rittyentettek a városháza elé, akkor ez a kis pöcs is mélyen kussolt ...

Gondolom az ilyen harcosok megkapják majd a jutalmat a gazditól ... ők is"
LOL :D
Bár lehet nálad az igazság.

lyken 2014.02.19. 18:18:18

@dr. Aullah: Remélhetőleg az index átveszi és idézi. Remélhetőleg valami fidesz prominens is elolvassa. Remélhetőleg megdícsérik odafentről.

tryclops 2014.02.19. 18:19:46

@dr. Aullah: "Szerintem meg azért ki kéne egészíteni azt az előző cikket."
+1

@Módfelett Kényelmetlen: Köszi, nem voltam biztos benne.

Boli – Ch.T. is, meg hát! 2014.02.19. 18:40:26

Ne'ba! Ez a Szabi gyerek tényleg ilyen ecceri kretén, vagy csak annak tűnik? Ekkora balfék, remélem megfizetik érte! :))

Boli – Ch.T. is, meg hát! 2014.02.19. 19:44:33

@beebeer:
Ugyan... Majd a NER keretében kreatívan megoldják... a végeredményt...
Vidékivel és Gézukával nem akarod megvitatni? :D
Oké, 2 ecceri balfasz, de legalább szórakoztató értékkel bírnak...

Zedder 2014.02.19. 23:03:52

"És Ön mit csinál az én adófizetői forintjaimból?"

Ez a faszszopó szerintem olyan régen csünghet az állam csöcsén (vagy épp alamizsnáért nagykanállal kanalazza a szart valakinek a valagából), hogy fel sem merül benne: vannak, akik a versenyszférában dolgoznak, és nem adóforintokat kapnak, hanem ŐK ADJÁK össze, többek közt az ilyen szerencsétlenek fizetését is.

"olyan a blog, mint egy homokozó, ahol az agresszív gyerekek jól "elvannak egymással", de az ordibálásuk már nem hallatszik el arra a játszótérre, ahol a normális gyerekek játszanak. "

Faszszopókám! Igen, te, Szabolcska! Inkább meg kellene csókolnod zeroék lába nyomát, amiért behúzták a kenyéradó pártodnak a győzelmet 4 évvel ezelőtt... Tudod, itt van archívum, esetleg olvasgathatsz régebbi írásokat, hogy képbe kerülj a Vastagbőr blog politikai hovatartozását illetően.

Megdobbent 2014.02.20. 02:19:36

"És Ön mit csinál az én adófizetői forintjaimból? Hagyjuk már ezeket a frázisokat!"

Hehe, a ruhes parasztja az en adombol egy picit visszaad az en adom elherdalojanak es a pofamba nyomja?! Hogy a kurva eletbe ilyen balfaszok ezek mind? :)

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2014.02.20. 08:33:30

Szabolcs is házhoz jön a pofonért? ezeknek ez a hobbijuk, vagy simán mazochisták?

sz4sz4 2014.02.20. 08:37:56

"És Ön mit csinál az én adófizetői forintjaimból?"

WTF?

gnme 2014.02.20. 08:38:52

ilyen izék (elvarázsolt fogatlan mókárok közmunkás ruhában) jönnek majd ide is?

(akkor megyek, kölcsönkérek Bélllától (béllla három elll) két amstaffot, aztán kinyitom a kaput szívesen)

dr kíváncsivagyok 2014.02.20. 08:44:21

Ebben gyakorlatilag beismeri egy állami alkalmazott , hogy adatbázist épít a Fidesz számára ?!
Tessék mondani,...ezt lehet ?!

Gera 2014.02.20. 08:52:30

"És Ön mit csinál az én adófizetői forintjaimból?"

Minden ellenkező véleménnyel szemben szerintem ennek a kérdésnek egy közszférában dolgozó szájából is lehet értelme, csak az a gond, hogy ahhoz valami értékteremtő munkát kellene végezni. Ha rajtam múlna, az ő állása és még nagyon sok hasonló nem is léteznének, innentől viszont valóban arcpirító pofátlanság.

gnme 2014.02.20. 08:53:28

@dr kíváncsivagyok: lehet hát

pont ugyanaz, mint közmunkásokkal kivágatni a legjobb akácokat a neszűrben (aztán elsíbolni a zsét magánzsebbe)

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2014.02.20. 09:02:18

@Gera: csak abban az esetben lenne jogos a kérdés, ha a blogot és a szerzőjét az ÁLLAM fizetné adóból, nem?

Gera 2014.02.20. 09:08:12

@doggfather: Én inkább az "én adómból" részre gondoltam, amit itt a legtöbben élből elutasítanak és ezzel nem teljesen értek egyet. Ami a másik felét illeti, azért a legtöbb ember, ha máshogy nem, hát kicsit tágabb körben, család szinten nézve azért elég sok állami szolgáltatást/juttatást vesz igénybe.

De amúgy mondom, az ilyen polgármesteri hivatali "média munkatárs" és hasonló fontos emberek szájából ez tényleg visszataszító.

Tűzfal · http://szatmarfigyelo.blog.hu/ 2014.02.20. 09:11:13

Tetszik a végső érvként elsütött kérdése is:

"van rendes neve is?"

Míg azt hitte lenyomja Zerot, addig nem számított...

Honnan is ismerős ez a stílus?

szgyula 2014.02.20. 09:11:23

Az a "vicc", ami nem vicc, hogy ha valakit olyan pozícióba raksz, mint pártkatonát, amit agyi, se hozzáállása alapján nem alkalmas betölteni, az gyakran pont ilyen kioktató lesz. Elvégre ezek a vazallusok úgyis repülnek, ha a hűbérurat leváltják, függetlenül attól, mit csinálnak. Nem azért fognak repülni, mert bunkók voltak a munkaadójukkal (az állampolgárral), hanem azért, mert pártkatonák és e miatt megbízhatatlanok. Addig viszont kiélhetik beteges vágyaikat és baszogathatják a munkaadójukat (választók). Portás szindróma.

Természetesen ez egy általános megjegyzés volt, semmi köze senkihez. Csak úgy eszembe jutott...

sóhajó 2014.02.20. 09:12:53

@dr kíváncsivagyok: Magyarországon lehet. Mindent. Ezt is. Nem is értem, hogy miért tartanak itt fent bármiféle látszatot, hiszen gyakorlatilag alig vminek van következménye. Hiszen még vicceskedni is lehet ezzel, meg cinikuskodni, de ha egyszer ezt szereti ez az ország...hát hajrá! :D

gnme 2014.02.20. 09:13:09

@Gera: a szándék a lényeg

a csávó már tudta az elején, hogy fog viselkedni, de azért udvariasnak tűnt, mielőtt elkezdte a kurvaanyázásokat

igazi magyar jóindulat (lásd, mikor egy nyugdíjas azt írta nekem ma reggelre: audis minimálbéres vállalkozó vagyok) ..kár, hogy a csávó nem ismer, de azért jól fantáziál .. lehet még fel is áll neki, akkor pedig örülhet a felesége, mert van fantázia dögivel

most média munkatársnak hívták Jóskát, máskor meg másnak hívják

Alick 2014.02.20. 09:22:05

zuglói trollkormányzat... :)

nihajuk 2014.02.20. 09:23:31

Huhh de kemeny ez a blogiro! Teso rendesen odab@sztal nekik am! Vicc

Stock 2014.02.20. 09:26:17

Szabolcs, Szabolcs.....
Nem elég, hogy erodáljátok a közbeszédet, közgondolkodást, lerántjátok az ország általános mentális színvonalát...!
De ti olyan ostobák vagytok, hogy még egy hivatalos levelet se tudtok megírni, tisztességes hangnemben, még média munkatársként sem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
NEM SZÉGYELLED MAGAD, HOGY ÚGY BESZÉLSZ EGY ÚJSÁGÍRÓVAL, MINTHA SPANOD LENNE?!
Mert persze mindki szeret kiengedni mentálisan, és haverokkal "bazmeg -höhö- bazneg" stílusban kommunikálni.., de te ezért fizetést kapsz! ÁLLAMI FIZETÉST! HOGY KERÜLTÉL TE ERRE A HELYRE?
normális dolog ez szted, hogy ilyen országot építetek, ahol nem számít a képzettség, rátermettség, tehetség, csak a rokoni kapcsolat, nyalás, ismerettség? hova vezet az ha mindehol ilyen kis sértődékeny, mindere alkalmatlan senkiházik dolgoznak majd????????????

Netuddki. 2014.02.20. 09:29:16

Engem csak a 120milkás városligeti felújítás érdekel. Ha nem küldik elegen vissza a választ, vagy nemmel voksolnak akkor nem lesz felújítva a Városliget?

Netuddki. 2014.02.20. 09:29:54

Szabolcs, Szabolcs, te szopni jársz ide...

nihajuk 2014.02.20. 09:31:53

Sok szerencsetlen blogger, akik meg egy keresztrejtveny vagy tv musor ujsagba sem kellenek firkasz ak, itt az index purgatoriumanak a kakasdombjan rikiacsolnak teli nyallal. Raadaskent meg kozze tesz egy levelezest a gerincese, na ezert tartasz itt.

TomT 2014.02.20. 09:34:21

Tényleg ennyire kellemetlen, amikor a napnál is világosabb tényekre hívják fel egy szorgalmasan adózó blogíró figyelmét? Bizonyos körökben biztosan; az utóbbi időben nagy divat lett hülyének/süketnek tettetni magunkat mások érveivel szemben, meg "relativizálni" a tényeket saját aktuális igényeink szerint. Biztos ez (is) segít rajtunk és előbbre visz.

szempontcsuzli 2014.02.20. 09:34:50

Jaja es mindezt (egyebkent roppant talaloan) "zero" muvesznevvel:) javaslom a "subzero"-t :))

Stock 2014.02.20. 09:35:34

@nihajuk: Szabolcs, Szabolcs! Valami konkrétum? mi lesz veled, ha megy a narancs csürhe? ennyi ésszel hova fogsz kelleni? hol fogsz tartósan megmaradni? mellesleg te hívod magad méfia munkatársnak, akkor miért fáj ha egy újságíró közzéteszi a vele folytatott levelezésed? oké, oké tényleg ciki, amit írtál de erről tényleg nem Zero tehet! :)

Homeoffice 2014.02.20. 09:36:35

Szabolcsot szeretném megvédeni.
Ő csak úgy viselkedik, ahogy a gazdái..

Szelid sunmalac 2014.02.20. 09:39:37

Milyen adot fizet egy allami alkalmazott? Egyik zsebbol ki a masikba be? Na ne viccelodjunk kerem!
"minden párt (még az is, ahova Önnek van kötődése) épít adatbázist, ugyanis ez alap! E nélkül egy párt halott! "
Ez meg mindennek a teteje. Lehet, hogy ok ezt is, mint oly sok mindent most mar alapnak vesznek, de a jo budos kurva anyjukrol epitsenek adatbazist. En meg emlekszem, amikor a vallasi, szexualis es politikai kotodes szigoruan maganugy volt, olyannyira, hogy meg egy reg elfeledett Alkotmany nevu izeben is megemlitettek!

Homeoffice 2014.02.20. 09:42:08

@Szelid sunmalac:

Nem kellett volna 2/3ot adni ezeknek....
Mi páran pofáztuk hogy NE, de a sok majom ott tapsolt és örült mint a majom a farkának.
Tessék...

Jimbo75 2014.02.20. 09:42:56

Hogy ajvékol a sok vállalkozó, aki persze tisztességesen befizet minden adót, ugye? Szánalom....

Szelid sunmalac 2014.02.20. 09:49:26

@Baron Darth Von Vaderham Béla: Konkretan engem neztek hulyenek, amikor 2009-ben mindenkinek azt mondtam, hogy barmennyire is ruhellem az mszp, es egyetertek azzal, hogy menniuk kell, a fideszt nem szabad megvalasztani. Tobb okot is felhoztam. Az egyik, hogy az mszp anno nem deritette fel a fidesz akkori buneit (Kaya Ibrahim, Ezusthajo stb.) es a fidesz verszemet kapott. A masik, hogy ha megint hatalomra kerulnek, ahhoz barmi aron ragaszkodni fognak. A harmadik, hogy mar az elso kormanyzasuk alatt is osszevissza hazudtak es semmibe vettek szerzodeseket (diakhitel kamatos-kamat stb.). A negyedik, hogy bianko csekket nem allitunk ki senkinek, foleg nem ketharmaddal (mert ugye programjuk nem volt a valasztaskor). Az otodik, biztos, hogy nem kepviselni fognak, mert amikor ellenzekben voltak, be sem jartak a parlamentbe.

OranzsDzsúz_EvIL! But so tasty! 2014.02.20. 09:53:02

Szabi-szabi... akarommondani, vadász-vadász, te szopni jársz ide?
Ha lehet te meg takarodj vissza a kétballábas törpecsúti valagát nyaló főnököd valagába. Thx. X-DDD

gnme 2014.02.20. 09:54:41

@Jimbo75: szerintem neked el kéne menni vállalkozni
vagy nem érzel magadban annyit?

Zedder 2014.02.20. 09:57:18

@Jimbo75: még az adócsaló vállalkozó is több hasznára válik a társadalomnak, mint az ilyen nyalonc-nyomoronc állami alkalmazottak.

Ugyanis egy az, hogy GDP-t növel a vállalkozásával, de ami még fontosabb: munkát és fizetést ad embereknek, akik abból szépen eltartják a családjukat, költenek, fogyasztanak áfát fizetnek, a nap végén adóznak.

Adó, tudod? Amiből lesz az ilyen szabolcska félék fizetése.

Egyébként mi van ma reggel, sok az új nick, kiadták utasításba az önkorinál, hogy jönni kell védeni a mundér becsületét?

J.G. 2014.02.20. 09:57:24

Miért akad le mindenki a közszolga adóján? Ok, igazából tudom, de azt azért vegyük figyelembe, hogy a csávó minimum jövőbelátó:
"De mint írtam volt, erről már akkor letettem, mielőtt elolvastam volna a "cikket". "
Már akkor tudta, hogy javítani való van benne, amit majd nem javítanak, mielőtt elolvasta volna.
Nagy kérdés, hogy mi lesz a vége az egésznek, hiszen ő, mint jövőbelátó, valószínűleg tudja, és mégis leír ilyeneket. Lehet, hogy prémiumot kap a párttól, az önkormányzattól pedig majd jófajta végkielégítést, ami természetesen nem pofátlan, vagy ha mégis, akkor sem 98% már az adója.

Jimbo75 2014.02.20. 09:57:41

@gnme: Most is az vagyok, úgyhogy ezt buktad.

gnme 2014.02.20. 09:59:36

@Jimbo75: háát, elég nagy szégyen ..

Jimbo75 2014.02.20. 10:00:08

@Zedder:Új nick? ROTFL.
2 évvel korábban regisztráltam, mint te, de nem baj. Égesd még magad, szeretek hülyéken röhögni.

Jimbo75 2014.02.20. 10:01:22

@gnme: Ha te is az vagy, akkor ég is a pofám....

gnme 2014.02.20. 10:02:06

@Jimbo75: égjen is én azt mondom

2014.02.20. 10:03:43

az a jó a fideszes adatbázisban, hogy egy szép napon majd el lehet menni ezekért az emberekért a megadott címekre, és felhúzni a nemzetellenes bűnöket elkövető fideszt támogató apukát és anyukát a legközelebbi lámpaoszlopra, a bokájukra kötve a menthetetlen agymosott gyerekeikkel.

Jimbo75 2014.02.20. 10:04:25

@gnme: Ég is miattad, ég is.

Jimbo75 2014.02.20. 10:05:47

@dumdidum42: Ezzel az erővel bármelyik párthoz mehetsz, egyik szarabb mint a másik. Itt nincs valódi választási lehetőség, a sok szar közül kell a kevésbé rosszra szavazni.

2014.02.20. 10:09:36

micsoda kibaszott gyökér :D Meg ne add a rendes neved, mert beír ellenállónak a nemlétező adatbázisba, oszt jön a narancsszínű volga :DD

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2014.02.20. 10:12:06

@Baron Darth Von Vaderham Béla: Nevet vátoztattáá?
Én most megint ezen vagyok,mert a nagyanyó már leelőzte kommentekben.

gnme 2014.02.20. 10:13:00

@somewhat damaged: az a baj a nemlétező adatbázissal, hogy valamilyen mégiscsak létezik

ha már ebéd közben sem hagynak békén .. hol ez, hol az telefonál, hogy szavazzak rá

a kutyák élvezik (odadobom nekik mindig a mocskolódó szórólapokat)

Homeoffice 2014.02.20. 10:13:16

@Magna cum laudeTigeri másztesz digrii:

jaja. valahogy megtetszett. :D
A stílus a régi:D

Zka · http://www.youtube.com/watch?v=_wpDbI1gca0 2014.02.20. 10:16:08

@ColT: a közalkalmazott által befizetett adók! LOL! A kedvencem! :D

Kurt S. Earp 2014.02.20. 10:16:25

Elolvastam az összes kommentet így pusztán egy apró kiegészítés maradt számomra.

ite.hu/legnezettebb-hazai-weboldalak-rangsora/

Tisztelt Varga Úr!

Felhívom a figyelmét arra a, -szerény véleményem szerint - fontosnak tekinthető tényre, hogy az Index hírportál és a Blog.hu Magyarország leglátogatottabb -és ha a linken található rangsorból lehámozzuk a felesleget- akkor hír és média kategóriában az egyik legkomolyabb és legpusztítóbb erejű véleményformáló erő. Erről a szocialista-liberális elvtársak mindent tudnak, forduljon hozzájuk bizalommal.

Az ilyen jellegű pökhendi, kioktató, lekezelő, arrogáns stílus, amellyel ön Magyarország választópolgárait (bloggert + kommentelőket) kezeli, könnyen kontraproduktív lehet helyi szinten, de átvitt értelemben a Fidesz arcvesztésében is.

Bár számomra nem vitás, hogy önök Országos szinten meg fogják nyerni a 2014 áprilisi választásokat, és utólag minden tettük igazolást és felmentést nyer, így nyilván ennek a levelezésnek a tónusa is, arra azonban nagyon kell figyelni, hogy egyes szakértők szerint, a magyar egy rendkívül különös

félázsiai szerzet

és mint ilyen, a keleti népek jellegéhez igazodva, kissé nehezen felejt.
Nem szabad lebecsülni és alábecsülni a megalázott emberek dühét, mert a magyar történelem is számos példával igazolja, hogy egyszer minden pohár túlcsordulhat, és olyankor fenékig kell üríteni a keserű valóság italát. Még a döglött dakota lovon ülő médiamunkatársaknak is.

Ha Zugló narancsfáján nem érik be a gyümölcs, abban önnek, e levelezés által: szerepe lesz.
A dühös Orbán Viktor, az meg olyan mint a dühös Cheyenne: nem szép látvány.

Online Távmunkás · http://onlinetavmunka.blog.hu 2014.02.20. 10:18:38

@iii: A közvéleménykutatásoknál figyelemreméltó, hogy sokan a Fideszre szavaznának azok közül is, akik kormányváltást akarnak...

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2014.02.20. 10:19:17

@Baron Darth Von Vaderham Béla: Nekem is,csak most a fideszgeciket mocskolom ezerrel.
De most már mennem kell aludni,úgyhogy mára ennyi volt.
Viszlát.

Jimbo75 2014.02.20. 10:19:42

@gnme: Jaja, megesik. Veled ráadásul biztos elég gyakran:))

gnme 2014.02.20. 10:23:09

@Jimbo75: ejnye dzsimbó, sokat fantáziálsz

Online Távmunkás · http://onlinetavmunka.blog.hu 2014.02.20. 10:25:00

@ColT: Mondjuk van pár hely, ahol a bloggerek simán kaphatnak a pártoktól fizetést az instrukciók mellé, a pártok pedig közpénzből élnek.

miva? 2014.02.20. 10:36:06

Ez parádés levélváltás volt. Szabolcs a libsibolsik beépített embere, aki alig álcázva rombolja urunk és vezérünk kikezdhetetlen tekintélyét. Az nem lehet, hogy annyira egyszerű, hogy a válaszaiban foglalt Fideszre vonatkozó vádakat észre sem vette.

Segítek: Elsősorban és legfőképpen egyetlen dolgot kell egy hasonló munkakörben tevékenykedő szakembernek figyelembe venni. Ennek a neve:VALÓSÁG.

Ezt lehet úgy interpretálni, hogy ne, vagy csak nehezen észrevehetően sérüljön a TÉNYEK és a közölnivaló szoros kapcsolata.

Ez kb. a kettest még nem érő, de helytelen használat esetén egyből bukást eredményező szint.

Milyen kedves rokon révén sikerült megfogni ezzel az állással az Isten lábát?

Jimbo75 2014.02.20. 10:38:17

@gnme: Csak szeretnéd dzsíneme

gnme 2014.02.20. 10:40:32

@Jimbo75: pedig elég jó a képzelőerőd, hát írtad saját magadról, hogy nem fizetitek be a zadót rendesen és szánalmasak vagytok
anélkül nehéz lehet csalni, hogy a zember ne tudja előre elképzelni amit akar

Jimbo75 2014.02.20. 10:47:04

@gnme: Keresd már vissza, hol írtam, hogy Én nem fizetem be? Sok sikert hozzá:PPPPP

Takács Sándor hentes és mészáros (Hatvan) 2014.02.20. 10:48:02

@iii:
"Abban igaza van, hogy ebből nemigen lehet adatbázist építeni"

Miért ne lehetne? Persze, ha valaki kreál egy új emilcímet, hogy elküldje a válaszokat, és soha többé nem használja, akkor persze nem ér semmit - de megnyugodhatunk, hogy a többség, bizony a szokott emilcíméről válaszol.
És az már lista. És ugye ott már IP-címet is lehet kinyerni stb.

Nyilván ha nem ilyen lenne a légkör, mint ebben a kurvaországban, akkor nem volna ilyenekből baj... de hát bizony éppen ilyen a légkör ebben a kurvaországban :(

lyken 2014.02.20. 11:04:07

@Gera: Az nem túl értékteremtő, hogy a kerület újságjában meg a kerület honlapján adófizetői pénzből a pártprominens repedezett renoméját polírozza. E-mailben meg az illegális adatbázis építést mosdatja.

"Ami a másik felét illeti, azért a legtöbb ember, ha máshogy nem, hát kicsit tágabb körben, család szinten nézve azért elég sok állami szolgáltatást/juttatást vesz igénybe."
Először is a Vastagbőr szabadidejében ír az állami pénz visszás felhasználásáról.
A médiafelelőtlen úr meg közpénzből ekézi a sajtószabadságot.
Másodszor: az amit az un." tágabb családja igénybe vesz", azután adót fizetnek. Adót, amit értékteremtő piaci munkából végeznek a versenyszférában. Nem újságot szerkesztenek adóforintokból, amiben propagálják, hogy 600 milliós pluszban zártak, miután zero meg a családja, meg te, meg én, belapátoltuk az adót, amiből konszolidálták a sokmilliárdos felhalmozott adósságukat. Ja, arról, hogy mennyiféle plusz adót vertek ránk 2010 óta: fizetünk a telefon után, a fizetésünk után, az átutalásaink után, a közmű után, stb. Valaki a múltkor felsorolt itt több mint 20 tételt ami úgy volt adó, hogy nem adónak hívják.
Egyébként gratulálok, ha engem megdotálnak egy valag állami pénzzel, majd 600 milliós pluszban zárok, akkor én is a seggemet verem a padlóhoz a nagy örömtől. Viszont ha mi adófizetők adunk neki egy halom pénzt, aztán homokozóbeli ordibálóknak vagyunk titulálva az kicsit visszás. De szívesen kipróbálom, hogy médiafelelőtlen úr megdotál, én röhögök hogy pluszban zártam aztán írok neki amiben kvázi lehülyézem.
Harmadszor: az amit az un." tágabb családja igénybe vesz" az állami szolgáltatások körében történik meg. Nekik nem jár a politikusoknak járó luxuskórház. Ha jól emlékszem még azt is elkaszálták 2007-ben(?), hogy aki jobban keres az előfizethessen az átlaghoz képest kiemelt szolgáltatásokat nyújtó eü. biztosításra.

Aram Hacsakúgynem 2014.02.20. 11:05:53

jellemző:

1. a Hivatal kér.

2. amikor kérése nem talál meghallgatásra, akkor átmegy taplóba.

és ezeket mi választjuk, b+... :-(((

Fatal Error! System Halted! 2014.02.20. 11:09:47

Mindig öröm nézni, amikor a hűséges pártmunkások - bocs média munkatársak - házhoz mennek a pofonért.

gnme 2014.02.20. 11:18:40

@Jimbo75: köszi, a siker mindig ráfér az emberre
az ócsárolás kevésbé

Jimbo75 2014.02.20. 11:23:24

@gnme: Sok értelmetlen mondatod volt, köztük ez is.

lyken 2014.02.20. 11:26:58

@Baron Darth Von Vaderham Béla: Hát nem. A Salgótarjáni munkának tűnő mutyimunkálatok kapcsán is jöttek rázni a pofonfát, de ott legalább nem volt síkinkompetens a médiailletékes: vastagbor.blog.hu/2014/02/04/helyreigazitast_kuldott_salgotarjan

Hivatalból védte a gazdáját az elegancia keretein belül. Lehet ezt így is. Persze buszöblös polgármester mellé pont ilyen alkalmazottat képzel az ember.

@Szelid sunmalac: Ha az MSZP lophatott, mi is lophatunk logika. 2010 előtt nem ezt ígérték? Kit érdekel?

gnme 2014.02.20. 11:27:43

@Jimbo75: aha
tudod.. nem adok a véleményedre

lyken 2014.02.20. 11:37:08

@gnme: Nem biztos, lehet itt sikeresen vállalkozni, Simicska is vállalkozó és nézd meg milyen sikeres. A Felcsúti polgármesternek is megy. Nem mindenki olyan béna.

ertelmetlensegi 2014.02.20. 12:05:18

Közpénzen, titkos adatgyűjtés bűncselekmény elkövetése.
Magán adattal visszaélés bűncselekmény elkövetése.
Fidesz-KDNP-s képviselő mehet a futkosóba!
Oszt jó napot!

gnme 2014.02.20. 12:34:26

@lyken: lehet hát, főleg ha csak óriás megrendeléseket kap a vállalkozás hosszú időn keresztül, állandó terheléssel, sok pénzért, nagy haszonnal

Hamajd 2014.02.20. 13:11:24

@Aram Hacsakúgynem:" és ezeket mi választjuk, b+... :-((("

Megválasztásuk előtt, akár rendes emberek is lehettek, aztán rájuk szakadt a felelősség és ijedtükben olyanokat mondanak, hogy a plafon is rájukszakad. :)

gnme 2014.02.20. 13:15:15

@Hamajd: lehet sose volt rajtuk felelősség .. most ismerkednek vele
így aztán, gyakorlat híján elbaxnak mindent, amihez hozzáérnek
nehéz a popszakma

Leone_510 2014.02.20. 13:24:15

tegnap már írtam valahova, hogy zuglói vagyok és inkább fidesz vagy jobbik (pedig ezek sem a szívem csücske) mint a szocik de a kerületben tuti nem a jelenlegi főnökre szavazok papcsák a neve, ez a levélváltás is megerősített, hogy jól döntöttem, köszi Szabika

Hamajd 2014.02.20. 13:27:47

@gnme: A baj ott leledzzzik, hogy a felelősség nem feltétlenül találkozik (amikor kell) a felelősségrevonással.

wirth6 2014.02.20. 13:34:12

@Stock: "NEM SZÉGYELLED MAGAD, HOGY ÚGY BESZÉLSZ EGY ÚJSÁGÍRÓVAL..."

Mármint bloggerrel, ami nem azonos az újságíróval.

lyken 2014.02.20. 13:35:07

Valami fideszes jöjjön már és magyarzza meg a plebsnek ezt: index.hu/gazdasag/2014/02/20/ket_hete_maradt_ukrajnanak/

Ugye a gáztartalékokból ment a rezsicsökkentés. Tessék mondani... Következő télen, mikor nem lesz gáz Ukrajnából, mit fogunk csinálni?

lyken 2014.02.20. 13:36:31

Értsd: a kétharmad seggére vert a vészhelyzeti gáztartaléknak, közben meg úgy néz ki, hogy most először szükség lenne rá. Csakhát ugye nincs... Patópálurak, tessék nyilatkozni.

gnme 2014.02.20. 13:46:11

@lyken: majd a no frost rendszer megoldja, bár a klasszikus hűtőkörökhöz nincs köze

egy öregasszonyt kell keresni ezügyben, tegnap oktatást tartott műszaki hőtanból és elektró egyből

Stock 2014.02.20. 13:53:00

@wirth6: mi is a különbség?

wolves84lb 2014.02.20. 13:57:30

@Jimbo75: jólvan, a mai zsidózásod is megvolt, jimbo75...hazamehetsz, leülhetsz, kiverheted...

Ugye te az aranynyakláncos-kopasz-merdzsós vállalkozó-fajta vagy?

béla a görög (törölt) 2014.02.20. 14:03:19

Ezeknek már teljesen elmentek otthonról.
A legszörnyűbb, hogy (a) már nem is érti nem is érzékeli a különbséget egy állami/önkormányzati cég valamint egy magáncég/magánvállalkozás finansziális háttere között. - ami elvileg 25 év kapitalizmus után egy borzalmas dolog. (b) ha történetesen külsős szerződéssel dolgozna akkor sem érzi (c) médiamunkatárs milyen gyorsan váltani tudott a félhülye udvarias hűvös fideszesből (1. levél) a sarokba szorított állat formációba (2. levél)

---
Kedves zuglói fideszes.

"Barátom"! 1) Lebuktál 2) TE vagy hatalmon, most TE leszel kicsinálva 3) attól hogy más mit csinál attól még most TE buktál le és TE leszel kicsinálva 4) menj haza tanulj stílust. -- ne tekeregjél itt mint egy vergődő pondró - barétom, mosolyogj akkor is ha ölnek. ez ilyen egyszerű - itt te nem irányítasz, nem akarsz semmit, itt te csak kiSZOLGÁLSZ!

Jimbo75 2014.02.20. 14:18:15

@wolves84lb: Nah, meg egy olvasni képtelen barom. Linkeld már, hol is zsidóztam? Már a haverodnak sem sikerült, de te is próbálkozhatsz....

wolves84lb 2014.02.20. 14:29:07

@Jimbo75: Istenem, annyira szánalmas vagy. Ha már több ember is észrevette (és nem a barátom, csak hogy tudd), akkor biztosan van valóságalapja.

És íme, bizonyítéka is:
"Jimbo75 2014.02.20. 09:42:56
Hogy ajvékol a sok vállalkozó, aki persze tisztességesen befizet minden adót, ugye? Szánalom.... "

Bár biztosan véletlenül használtad ezt a szót...holott a "sír" alapvetően magyar szó, nehéz belehallani olyat, amit nem akarsz vele mondani...pont jó lett volna. De nem, neked, igaz magyar vállalkozónak az ajvék hamarabb jutott eszedbe. Szerintem ülj be egy sarokba, és gondolkozz...mint Micimackó.

(és mielőtt a származásom téma lenne: a westendben megtalálod a családi címerünket a héten induló kiállításon)

Jimbo75 2014.02.20. 14:45:59

@wolves84lb: Abba kötsz bele, hogy ismerek esetlegesen nem magyar szavakat? Ha most azt írtam volna, hogy mondjuk protestál akkor "latinoznék" zsidózás helyett?
Ez igen, ez már tényleg a legalja, b+.
És még ideveti a mélymagyar, hogy hol találom meg a családi címerét, na ez a magyarkodás, ne engem baszogass vele.
Hihetetlen mennyi farok van, és ez még szavazni is fog....
Ja, és felesleges válaszolnod, mentél a haverod mellé a szűrésbe, hülyékre nem vagyok kíváncsi.

wirth6 2014.02.20. 15:04:17

@Stock: Az, hogy az újságíró egy szakma, blogger viszont bárki lehet, ha például rákattint az index főoldalon az "Indíts blogot te is!" opcióra.

wolves84lb 2014.02.20. 15:13:53

@Jimbo75: látom, nem érted. De hát van ez így...

Figyelmedbe ajánlom: ne csodálkozzon a kurva, ha megbasszák.

lyken 2014.02.20. 15:17:14

@Stock: "mi is a különbség? "

A bloggerek 90%-a független, ingyen tartalmat előállító személy, -lásd például Vastagbőr blog-, míg az újságok és újságíróik jellemzően pártvonalak mentén helyezkedő fizetett véleményt író dolgozók, akik nemritkán rendelésre írnak cikket.

"Bárki lehet blogger": Ez igaz, csak ha nem üti meg a mércét, akkor senki nem fogja olvasni. A Vastagbőr olvasottságáról bőven sokat elmond, hogy ha itt megjelenik valami, akkor azonnal keresik a fogást, hogy helyreigazításokkal elsimizgessék a dolgot. Tehát a blogereket ennyire veszik komolyan ha olvasottak.

A zuglói PMH prominens médiaoszlopa is ezzel próbálkozott, csak hát nem volt tisztában a jogszabályokkal, meg a közszolgaság fogalmával, meg az alaptörvény rávonatkozó passzusával, meg a PMH etikai szabályzatával sem. Aztán mikor rájött, hogy egy bilit rántott a nyakába (amit előtte ő dolgozott tele), akkor ahelyett, hogy csendben elsomfordált volna, inkább elkezdett nyafogni.

Jani haverja · http://alfa-kontakt.info/ 2014.02.21. 00:30:38

Ez a faszi egy Kádár-i vérkomcsi. Fingja nincs a piacgazdaságról, annál több fogalma van a szolgalelkűségről. Azt hiszi, hogy az összes blog (pl. ez is) az adófizetők pénzéből van eltartva!
DDD
Ekkora szürkemarhát már rég láttam, ez olyan sötétes árnyalat...

Kuviklacz · szemelyesadatok.blogspot.com 2014.02.21. 16:46:00

@Jimbo75: Nálad még 2009 van? Arra sem emlékszel, mikor regisztráltál. Nehéz a kormányközeli vállalkozók élete... Különösen, ha minden adót befizetnek.

Kuviklacz · szemelyesadatok.blogspot.com 2014.02.21. 16:52:58

@Jimbo75: Elnézést az előzőért, elnéztem a mondatot, azt hittem, most két éve.
Viszont ezt is Te írtad: "Ha Te nettó 300k-ból csak annyit tudsz kihozni, hogy nem nyomorogsz akkor ott nagy baj van. Sokan (köztük Én is) már a felének is nagyon örülnénk.."?

Jimbo75 2014.02.21. 17:07:59

@Kuviklacz: Nem minden vállalkozó keres százezereket, főleg, ha rendesen leadózik mindent.

süti beállítások módosítása