Skip to content


       Szűrés lista

Spontán családlátogatás a Bocskai-családnál

A kampány és az elmúlt évek egyik legjobb rövidfilmjével jelentkezett be az Oscar-díjátadás előtt pár órával, vasárnap este a Habony Propaganda Filmvállalat. A forgatókönyv szerint a Bocskai-gyerek, a Döni levelet ír Orbán Viktornak, Orbán elolvassa, megválaszolja, és eleget tesz a kérésnek, és meglátogatja a családot. Spontán. Bár a filmet megnézve annyira tűnik spontánnak, mint Berényi Miki legújabb ördögi terve ...

Nem tudom, hogy a fiatalkorú Döninek mennyi beleszólása volt ebbe az "eseménybe", mindenesetre ha a család, Döni és Orbán Viktor is úgy gondolták, hogy semmi gond sincs a szereplésében, akkor hadd ne menjek el szó nélkül a 01:31-nél felbukkanó hibátlan vágóképen, ami talán "Döni ágya" címet kapta a forgatókönyvíró fejében:

döni.jpg

 

Annyira spontán ez a családlátogatás, hogy az apuka, Bocskai Péter az önkormányzati tulajdonú NYÍRVV Nyíregyházi Városüzemeltető és Vagyonkezelő Nonprofit Kft. ügyvezetője. A NYÍRVV tevékenységi körébe tartozik a virágos parkok, a biztonságos játszóterek, a város tisztasága, a sétányok, utak és járdák, a városi stadion és a nyüzsgő piacok működtetése. (Vagyis Bocskai a helyi Városfejlesztési Osztály Ron Swanson-ja.)

Bocskait 2011 nevezték ki ügyvezetőnek. A nyiltter.hu szerint "a NYÍRVV 2012 júliusától 27 hirdetmény nélküli tárgyalásos eljárást folytatott le. A közbeszerzések nyertesei közt megtaláljuk az AUTOMÉRY Kft-t, mely Bocskai Péter előző munkahelye volt. Az autókereskedő cégtől összesen 61.887.100 forinttért rendelt a társaság." De arról is írnak, hogy jellemzően ugyanazok a cégek nyerik ezeket hirdetmény nélküli tárgyalásos közbeszerzések, amiknek az összértéke már meghaladta az 1 milliárd forintot.

Orosz Zoltán, a NYÍRVV FB-tagja pedig  feljelentést tett Bocskai Péter és Dicső Péter ellen 2013-ban, mivel állítólag fiktív számlák alapján fizettek ki csaknem százmillió forintot. Szerinte olyan felújítási munkálatokat számláztak le és fizettek ki, amelyeket a valóságban nem vagy nem úgy végeztek el, ahogyan azokat a dokumentumokban szerepeltették. Az ügyészség hírzárlatot rendelt el.

Na, de elég legyen a balliberális ármányból, amelyik megpróbálják besározni a sikeres cégvezetőt.

Várjuk a következő videót, még hátra van 5 hét, de akkor indul az EP választási kampány.

Címkék: választás orbán

A bejegyzés trackback címe:

https://vastagbor.blog.hu/api/trackback/id/tr185840399

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Mandiner blogajánló 2014.03.03. 10:52:02

Ezt a posztot ajánlottuk a Mandiner blogajánlójában.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Csekkliszt#10 2014.03.03. 10:40:47

@lyken:
Tökéletes helyzetleiras. Sajnos.

maxval bircaman fȍszerkesztȍhelyettes · http://bircahang.org 2014.03.03. 10:50:52

@Csekkliszt#10:

"Gyáva nyúl, Brüsszelben is a magyarok mögé bújt , mikor eloszedték"

A szargyerek velem, velünk takarózott. Ha spontán bekopogtatna hozzám, kapna érte... :)))))

Csekkliszt#10 2014.03.03. 10:56:37

@Svájc kiadta a szökésben lévő elítélt expolitikust:
A matchboxaidra vigyázz, el ne vigye, mert ami ezeknek eccer megteccik !!!

Sárga Pecsenyekacsa 2014.03.03. 11:02:30

Orbán az új Tibi bácsi.
Pöttyös labdája is van, biztos.

Bee-zony 2014.03.03. 11:11:18

Szociobiológiailag és állatviselkedéstanilag (etológia) a magyar(országi) nép többsége genetikailag és memetikailag falka-ösztönre kódolt ragadozó, és ebbe a rendszerbe jól beleillenek a zsidók és a cigányok, akik alapvetően ugyanilyenek, csak még markánsabban. Ez nem kultúrnép, ez kétlábon járó állatvilág (úm. uraság, szolgaság, és a hűbérúri láncolat, avagy a falka-hierarchia, ahol a módszerek finomodnak, de a lényeg marad) és ez az evolúció-retardált állomány vagy gyorsan és egyértelműen megváltozik, ami nem valószínű, vagy kihal (új-neandervölgy), ami valószínű.
Ovi választást nyerni tud ebben a közegben, de normális életet nyerni nem, mert abnormális, (retardált, korrupt és kriminális) az egész társaság. Úgyhogy jól gondolja meg mindenki, hogy a tényleges karaktere alapján hova tartozik, és hogy ki hova tartozik, melyik falkába, vagy közösségbe való, országos, nemzetközi, globális és univerzális szinten, és tartozzon oda, a hozzá hasonlók közé, ahová való (vö. sejtvándorlás).

hu.wikipedia.org/wiki/Szociobiol%C3%B3gia

hu.wikipedia.org/wiki/Etol%C3%B3gia

TrollSlayer 2014.03.03. 11:15:51

KisAlattvaló, amint szervilista kölyök-kutya szemmel néz az-emberre-aki-még-nem-hazudott-sohasem-re. Egy átlagos fidesznyik család, 2014 Magyarország. Nincs itt semmi látnivaló, tessék oszolni!

Csekkliszt#10 2014.03.03. 11:19:14

"...ebbe a rendszerbe jól beleillenek a zsidók és a cigányok, akik alapvetően ugyanilyenek, csak még markánsabban."
Miért is?

lyken 2014.03.03. 11:36:19

@Bee-zony: Lehet nem kéne nyomni a fajelméletet. Egyébként pedig Viktor nagykeresztény, úgyhogy a leírtak kapcsán a "jól beleillenek a zsidók és a cigányok" részt értelmezni sem bírom.

A Fidesznél nem szobafestők ülnek akik be akarják vagonírozni a többieket. Szerintem nagyon is értelmes stratégák vezetik a boltot (akik nem is feltétlen a VIktor, csak kell nekik egy kirakati bábu). Van egy remek üzleti modelljük ami hasznot termel és pont. Az se biztos, hogy ebben hisznek. Elég az nekik, hogy működik. Szerintem felesleges ideológiát tenni mögé, hogy minek csinálják. Az, hogy ideológiát keres mögötte az ember, azt feltételezi, hogy az országért dolgoznak.
Tudjuk, hogy nem. Látjuk, hogy nem.

maxval bircaman fȍszerkesztȍhelyettes · http://bircahang.org 2014.03.03. 11:44:48

@lyken:

"Az, hogy ideológiát keres mögötte az ember, azt feltételezi, hogy az országért dolgoznak."

Egészen potnosan. Ez a brigád nem több egy baromi sikeres menedzsmentnél. De a "képzelt" ideológia sajnos létezik, csak nem a hierarchia tetjén, hanem a jobbágyok között.

Secnir 2014.03.03. 11:46:23

@Buta belpesti balliberális biboldó barmok!:
"Én pedig ugy tudtam "

mit tudsz te? te semmit sem tudsz.

Csekkliszt#10 2014.03.03. 11:50:19

@lyken:
Ez nagyon érdekes, h OV mennyire termék. En azt a verziót h törtenelmi személyiség, mely a cselekmények folyását történelmi léptékben nézve meghatározta (általánosságban) is vetném, mert ezek az önjelölt váteszek semmi egyebek mint az adott kor szellemének megtestesítői. Azaz legletisztultabb formájában ő a jelenlegi magyar lelkek közösnevezője, vágyainkat megtestesítője. Ami elég szomorú ránk, magyarokra nézve. Én ennek a termékének látom őt, de simán lehet, hogy már brandasítették is, és nem mozog annyira saját pályán, mint látszani vélik, mert az ő farkára is ràlépnek, ha nem a kívánt teljesítményt nyújtja lenyúlás es nephijítés terén es nem hozza az elvárt extraprofitot, amit az elfoglalt hatalmi helyzet kihasználása megkövetel.

Secnir 2014.03.03. 11:50:42

@lyken:
" Egyébként pedig Viktor nagykeresztény"

viktor úgy keresztény, ahogyan én szűzlány meglett férfiember létemre. olyannira keresztény, hogy először elküldte a kdnp-t meg úgy általában a keresztényeket a picsába (csuhások térdre), aztán '94 után hirtelen református lett, mert felfedezte magában a vallásosságot...

Csekkliszt#10 2014.03.03. 11:55:28

@Secnir:
... amiben annyi igazság van csak, hogy a KDNP nem keresztény párt, mint ahogy se nem demokrata és se nem néppárt

lyken 2014.03.03. 12:05:07

@Csekkliszt#10: "Én ennek a termékének látom őt, de simán lehet, hogy már brandasítették is, és nem mozog annyira saját pályán, mint látszani vélik,"
Szerintem pont az garantálja a profitot, hogy önmagát játszhatja. Lásd zavarosban halászás címszó alatt.

@Secnir: Helyesen úgy kellett volna fogalmaznom, hogy kirakatban nagykeresztény. Mindent megtestesít ami javítja az üzlet teljesítményét.

SirTocy 2014.03.03. 12:06:12

@Csekkliszt#10: Ahogy azt Carlin mondta a politikusokról: a "politikus" önmagában nem szar. Mert mit gondoltok, a politikusok honnan érkeznek? Azt hiszitek, átszivárognak közénk egy párhuzamos univerzum membránján? [...] A politikust a társadalom termeli ki, és ez a legjobb, amit adni tud fiúk-lányok. Szemét megy be, szemét jön ki. Szóval lehet, hogy végső soron nem is a politikusok szarok, hanem... az emberek?

Secnir 2014.03.03. 12:06:35

@lyken:
az más, úgy érthető :D

Algopirin 2014.03.03. 12:24:17

Az ilyen Péterek a Viktorok következő generációja.

A szülőségnek is egy szintje, mikor valaki engedi a gyerekét kampányra használni.

Bee-zony 2014.03.03. 12:34:13

@lyken: „Lehet nem kéne nyomni a fajelméletet.”
Nem kéne csúsztatni, és jó lenne, ha nem lenne annyi fogalmi zavar a fejedben.
hu.wikipedia.org/wiki/%C3%81rja_fajelm%C3%A9let
A lopás elemzése az megy neked, de azon túl véget ér a tudományod, és nem véletlenül.
Az igazsággal való szembesülésed miatti kognitív disszonanciát neked kell megoldanod.
Hogy nekem mit kéne tenni vagy mit nem, azt rám bízhatod. Már csak azért is, mert nem bízom rád.

„Egyébként pedig Viktor nagykeresztény, úgyhogy a leírtak kapcsán a "jól beleillenek a zsidók és a cigányok" részt értelmezni sem bírom.”
Az elég baj, ha nem tudod értelmezni, talán fuss neki még egyszer.
Ami Viktort illeti, újabban „nagykeresztény”, mert rájött, vagy mondták neki, hogy erre van kereslet, ezzel lehet választást nyerni, előtte „térdre, csuhások” liberális volt. Szegedi Csanád pedig „nagymagyar” volt ezelőtt, most pedig eminens zsidó, nahát. Megélhetési köpönyegforgató politikus mind a kettő (és a többi hasonszőrű társa).
Azt pedig már n+1 írom itt, hogy a kereszténység miért optimális a judaistáknak: ugyanazért amiért a ragadozónak a zsákmányállat, farkasnak a birka, a szadistának a mazochista. Nincs még egy olyan vallás, aminek a hívein a judaisták olyan jól tudnának élősködni, és egyébként is zsidó termék; mi ragadozók vagyunk, tehát te legyél zsákmányállat; logikus állatvilági rendszer, az embervilágra adaptálva.

„A Fidesznél nem szobafestők ülnek akik be akarják vagonírozni a többieket.”
Nahát, ki hitte volna… :)

„Van egy remek üzleti modelljük ami hasznot termel és pont.”
Ha az „üzleti modell” kifejezés egyenlő az önlegalizált lopással...
Hasznot termel? Korrekt módban is csak (újra)eloszt az állam, nem korrekt módban amit „termel”, az a kár, korrupció, bűnözés, és a többi ilyen „haszon”.

fvipera 2014.03.03. 13:09:13

nem kedvelem a kövér kormányfőket, de most kellemesen csalódtam. orbán nagyon kulturáltan beszélgetett a seggnyalókkal, pedig közéjük is lövethetett volna.

Csekkliszt#10 2014.03.03. 13:34:29

@SirTocy:
A mostani felhozatalt eltekintve, lehet, hogy Carlin (? beismerem, nem ismerem) egy kicsit szépíti a dolgot, kevés világjobbító szándékú van közülük, igaz több, jól induló forradalmár (Castro) is sima szarfaszu, a saját népét elnyomó diktátorrá nemesedett - persze ez is lehet, h az elméletet erősíti, miszerint ők is csak emberek.
De biztos, hogy nem egy féreglyukon át jönnek? Régen láttam egy statisztikát arról, hogy a megkérdezett amerikaiak (fejből, kb stimmel) 38%-a komolyan azt gondolja, hogy George W. Bush földönkívüli idegen lény. (Én is :-) persze ez is sokkal inkább az ami társadalom kritikája, mint George-é

Csekkliszt#10 2014.03.03. 14:05:04

@Bee-zony:
"...kereszténység miért optimális a judaistáknak: ugyanazért amiért a ragadozónak a zsákmányállat, farkasnak a birka, a szadistának a mazochista. Nincs még egy olyan vallás, aminek a hívein a judaisták olyan jól tudnának élősködni, és egyébként is zsidó termék; mi ragadozók vagyunk, tehát te legyél zsákmányállat; logikus állatvilági rendszer, az embervilágra adaptálva."
Csakhogy jól értem-e amit mondasz: a judaisták (zsidók?) a ragadozók kitalálják a kereszténységet, hogy rajtuk élősködőjenek. Aztán évezredes üldöztetés után tömegével deportáltatják magukat a keresztényekkel, azaz farkasokat tömegével irtják ki a bárányok (akik erről még elméletet is gyártanak, árja elmélet), hogy ők a felsőbbrendűek, a farkasok a betolakodók.

Gerusz · http://gerusz.blogspot.com 2014.03.03. 14:20:09

@Csekkliszt#10: politikus = Goa'uld. Sokmindent megmagyarázna...

SirTocy 2014.03.03. 14:31:24

@Csekkliszt#10: George Carlin, ha jól megy az angol, hallgass meg tőle ezt-azt. Biztosan nem szépít semmit az öreg. ;)

Faus to 2014.03.03. 14:53:06

A hülyegyerek inkább a gyíkot polírozná, habár lehet, hogy OV könyvére veri! Bocskai b+!

Bee-zony 2014.03.03. 15:18:44

@Csekkliszt#10: Bár jól megkeverted, de nem jól érted.
Elsőnek voltak a judaisták, a ragadozó vallási ideológiájú szélsőség az embervilágban.
Erre ellenpólusként megszületett a kereszténység, a másik oldali szélsőség, ahogy a szadistának a mazochista a „párja”, de egyébként beteg, abnormális mind a kettő.
A judaizmust és a kereszténységet egyaránt a zsidók találták ki, és a kereszténység a judaisták számára a legkedvezőbb vallás az élősködésükhöz. Hogy volt-e ilyen cél – a judaisták kezére játszás – a kereszténység létrehozói között, az már kideríthetetlen (bár a Saulusból lett Paulus gyanús), a lényeg a végeredmény.
A keresztények között voltak és vannak a judaistáknak ellenállók is, kb. 1:99-hez arányban. (Nézd meg, hogy ki mit nyilatkozik manapság a keresztények közül: van az 1 Hegedűs Lóránt, a többi 99 pedig a judaisták kiszolgálója és seggnyalója.)
Harmadiknak megszületett a judaizmus tükörképe, a másik ragadozó társaság és az ideológiája, ahol nem „kiválasztottak” voltak, hanem „felsőbbrendűek” (és ők nem voltak keresztények, a nemzetiszocialista külön kategória), és megpróbálták elintézi a konkurens ragadozót, de túl buták voltak ehhez, ők maradtak alul, és a judaista rókák kvázi monopóliumot szereztek a ragadozás terén, de az ő történetük sem az örökkévalóságról szól, és nem is a normális életről. Rohad a Nyugat, de nem csak úgy magától, hanem az ott hatalomra jutott judaisták rohasztják erkölcsileg-szellemileg (hogy kerülhetnek hatalomra bárhol is, az meg a másik jó kérdés: aki nem ellenálló, az természettörvényszerűen a rothasztók uralma alá kerül, és megrohad, lezüllik, tönkremegy, kihal, és pont ez történik most a judeo-keresztények világában). A Távol-Kelet már megnyerte a népesedési versenyt, és hamarosan a gazdaságit is meg fogja nyerni – és jönnek a túlnépesedett kínaiak, „a Távol-kelet zsidói”, és az indiaiak, és a feketék is, és a népesedési arányok által „letörlik” a fehéreket a bolygóról. Ez is „szép” nemzethalál azok számára, akik nem védekeznek ellene, és nem találnak erre a problémára megfelelő megoldást.
Egyrészt vannak a rothasztó judaisták, másrészt vannak a túlnépesedettek, és mind a kettő abban az irányban hat, hogy a fehérek kihaljanak. Úgyhogy elérendő cél kell legyen a népesedési egyensúly, equlibrium, mert máskülönben a neandervölgyi után fehérember-kihalás is lesz – és az ehhez tartozó civilizációs visszaesés, de az csak egy mellékhatás,és nem a lényeg; a lényeg az, hogy kik a túlélők.
Szerintem nem konkurens ragadozónak kell lenni, mert az csak ugyanaz „pepitában”, hanem a legnagyobb testű intelligens növényevőnek, elefántnak az embervilágban, és a probléma ezzel meg van oldva. Vagy a III. vh. a másik alternatíva, de ez csak ideiglenes hatású, tehát a legjobbként marad az előbbi.

legeslegujabbkor 2014.03.03. 15:38:25

@Bee-zony:
"Egyrészt vannak a rothasztó judaisták, másrészt vannak a túlnépesedettek, és mind a kettő abban az irányban hat, hogy a fehérek kihaljanak."

Pontosan bemutattad, hogy Orbán miért lehet még mindig pártelnök annak ellenére, hogy kormánya működése csak annyiból áll, hogyan lehet minél könnyebben megszerezni az Eu-s támogatásokat magunknak. A mi frusztrált népünk számára minden beszéde arról szól, hogy meg fog védeni minket az idegen hordáktól. Szemünkbe nézve ismételgeti, hogy milyen szuperek vagyunk, közben a keze a zsebünkben kotorászik.

lyken 2014.03.03. 15:45:12

"A lopás elemzése az megy neked, de azon túl véget ér a tudományod, és nem véletlenül."
Tudod hogy van ez, velünk szellemileg szerényebben bútorozott egyedekkel.

"Az igazsággal való szembesülésed miatti kognitív disszonanciát neked kell megoldanod."
Ki mondta, hogy meg kéne? Miért kéne?

"fuss neki még egyszer"
Inkább nem...

"miért optimális a judaistáknak... ...ragadozónak a zsákmányállat... ...a judaisták olyan jól tudnának élősködni... ...és egyébként is zsidó termék..."
OMG

Valamiért ez ugrott be: www.youtube.com/watch?v=Btkx7xiCrXU

Csekkliszt#10 2014.03.03. 16:06:26

@Bee-zony:
Phu egy ilyen valasztol tartottam, józan ésszel nem tudok vele mit kezdeni. Hogy a világot a zsidók (-fanok: judaiszták?) rothasztják, hogy a zsido veszedelem mellett itt van a sárga veszedelem az nyilván köztudott (sic),de hogy tulajdonképpen -beállitottsagban, v lekotelezettsegben?- ők is zsidók, ez ... nem tudok erre mit mondani. Ha a Hegedűs fele bomlott lelkű es agyú egyéneknek kell valami fantazmagoria ami ellen kuzdhetnek, akkor az csak azért van, mert eltávolodtak a hituktől es a vallás sokszor vallási őrületbe csap át. Aztán vannak azok akiknek annyira üres a fejük, hogyha bármi badarságot beletöltenek, akkor egyből megvilagosodnak es "minden" a helyére kerül. Ezeknek a szektaikus tanoknak közös eleme valami ellenség keresés, csak szólok: szcientologusoknál a pszcihiáterek.
Csak egy jo tanácsom lenne: aki gyűlöletet prédikál, az hamis próféta. Persze az általad említett kognitiv disszonancia is jó támpont, hogy ezeket az esztelen emberektől es tanoktólev tudd tisztítani magad: az ember mindig tudja ha valami nem klappol. Good luck

mojszipupi 2014.03.03. 16:46:47

Nem rossz de a prímet még a rezsi démon főkapitányának Német Szilárdnak a "Ha ezt a feleségem megélhette volna..." című propaganda filmje viszi

Hidvégi Mihály 2014.03.03. 16:50:11

Szegény gyermek, hogy fogja majd szégyellni magát, ha megtudja, megérti mibe keveredett...

S ha véletlenül pedig ezt nem fogja megérteni, akkor pedig szegény Magyarország...

wirth6 2014.03.03. 16:56:46

@SirTocy: Nekem inkább az a mondás jutott eszembe, hogy "A politikusi nagyság olyan, mint a piramis: csak a hüllők vagy a sasok remélhetik, hogy feljutnak a csúcsra." Azaz nem csak a legjobb amit a társadalom adni tud, hanem a legrosszabb is. Aztán ha ez utóbbiak felkerültek és jó erősen összezártak, sas legyen a talpán aki közéjük tud férkőzni.

becike4 2014.03.03. 16:59:49

@lyken: Nagykeresztény.Azért hívják Ráhelnek, meg Sárának a lányait?

meggyes alfonz 2014.03.03. 17:09:49

Viktor meglátogatta Bocskai Pétert.
Mint azt már sok esetben láttuk így Bocskai Péter bukni fog. Mi lesz így szegény kissráccal?

program készítő 2014.03.03. 17:14:16

vacsora csata a fidesznél?,miért nem a való világba mész be,akkor kiszavaznánk.

Hefe 2014.03.03. 17:16:57

"szoktam en ilyen kozvelemenykutatasokat kesziteni az osztalyban hogy ki mit gondol"

ezt regen ugy hivtak hogy spicli. orban pincsi viktor diktaturajaban ezt nem lehet eleg koran elkezdeni.

Ádám // emTV.hu · http://emtv.hu/ 2014.03.03. 17:21:15

Döni tuti sokra viszi, jól nyomja a seggnyalást

Algopirin 2014.03.03. 17:26:09

Na végigtekertem mégegyszer.
A macska az egyetlen szimpatikus élőlény a videóban.

redriot77 2014.03.03. 17:29:47

@Zurrupatu: Milyen lelki világa van ennek a gyereknek? Hogy alakulhatott egy ilyen furcsa kis stazi-ügynök kezdeménnyé? Miért nem viselkedik úgy mint egy normális kamasz? Focizna a haverokkal, játszana valami konzollal, tanulna, pornót szedne torrentről gigaszámra, netalán tanulna - értelmesebb tevékenység volna bármelyik mint leveleket írogatni Orbánnak utána meg hajbókolni neki az apjáék konyhájában bazz.

golyóstroll 2014.03.03. 17:30:38

@Magna cum laudeTigeri másztesz digrii: mit jelent a nickneved? Mert a varánuszon (ami egy rohadt jó blog lenne) hemzsegnek a hozzád hasonló értelmetlen nickek és már az ember idegbajt kap az olvasásuktól.
Komolyan érdekelne, hogy mit akarsz kifejezni vele!

vitéž munkášőr 2014.03.03. 17:46:12

@Algopirin: de a szeme színe gyanús - repimacska lehet a Szentkirályiból. a nyanyának viszont megvolt a szexuális élmény egy kis mellkassimi formájában, szerintem azóta is locsolják

Algopirin 2014.03.03. 17:47:35

@vitéž munkášőr: félelmetes egyébként. hogy hol tart az átlagember.
pláne ugye ez nem is egy átlagcsalád, hanem abból élnek amit az orbánközeliség miatt kapnak.
nem is értem.

vitéž munkášőr 2014.03.03. 17:50:02

@Zurrupatu: tejbegrízsztán vagy a csontosshandra majd a szárnyai alá veszi, amennyiben nem android:

cink.hu/bocskai-doni-valodi-ember-vagy-android-lehet-1535055539

ha mégis az, akkor majd a kubatov karbantartja

vitéž munkášőr 2014.03.03. 17:52:07

@Algopirin: jaja, az a kégli egy osztrák átlagembernek is becsületére válna, pedig ott nem szarral gurigáznak a bérpapíron

felucca 2014.03.03. 17:58:20

Ez borzasztó! Ha bárki más, miniszterelnök lenne ott, az is bozasztó lenne. Éljen Rákosi!

Milyen elképesztően ronda, aljas, hájas ez a hajdan faszacsávó Viktor! Hogy tud egy ember ennyire kivetkőzni egykori önmagából????

Algopirin 2014.03.03. 17:59:31

@vitéž munkášőr: igen, laza kis ebéd, de mindenki csiniben.
és ugye nem számítottak a miniszterelnökúrra, hiszen a háziasszony épp mosogat....

szörnyű egyébként. én pl fészbúk ismik közül basztam ki pár embert, olyat is aki nem csak netes ismi, hanem tényleg összefutunk néha. merthogy hiába szarakodtam nem tudtam leiratkozni a posztjaikról. na szóval egész nap orbángyurcsánybajnai van osztva, okoskodással. attól függően hova szóltam hozzá voltam ballib hazaáruló, gyurcsányista szemkilövető, jobbikos náci geci, fideszes seggnyaló.
egyszerűen az emberek többségének nincs saját gondolata.
megnézi ezt a videót, és megerősödik benne amit addig is tudott: az orbán jófej, még akár egy gyerekhez is elmegy bokros teendői közepette, mindent megtez a nép -az igazi magyar nép- elégedettségéért.

ja, konkrétan beszéltem olyan emberrel, akinek a nettó fizuja a 16% bevezetésével, meg erzsébetezéssel kevesebb lett. na most ő mivel fideszes, határozottan állította, hogy nőtt a fizuja. miközben a bérpapíron kisebb összeg szerepelt mint előtte. egyszerűen nincs mit tenni, ez az ország ilyen. lehet itt miniszterelnök meg kormánypárt bárki, az emberek ugyanazok maradnak.

Bee-zony 2014.03.03. 18:05:19

@legeslegujabbkor: Szerencsétlen, könnyen hipnotizálható emberek azok, akik a megvédést elhiszik neki.
Ott volt pl. 2006. október 23., amikor a „vezénylő tábornok úr” elmondta a jól megírt politikai színházi szöveget, utána balra(jobbra) el, a páncélozott BMW-vel, a Fidesz-nyájat meg összeverte a „rend”őrség. Orbán szövegei és tettei egyáltalán nincsenek szinkronban egymással, annyira nem, mint egy színésznek a színpadon nyújtott szerepe, és a való életben történő szereplése között.
A mestersége: politikai színész. Ezt jól csinálja, ezért lehet ott, ahol, a párttársai részéről. A színházlátogató nép viszont leválthatná az egész társulatot, ahelyett hogy még mindig befizetne rájuk.
Meddig megy még Magyarországon az Orbán-darab? Ha véget ért, lehet gondolkodni a visszatérésen, de addig csak az elmenésen, és hogy ez így helyes.

Az Orbán-beszéd:
www.szent-korona.hu/orbast.htm

„4 millióért bérelnek páncélautókat Orbánnak”
www.blikk.hu/blikk_statikus/20061012/4_millioert_berelnek_pancelautokat_orbannak

vitéž munkášőr 2014.03.03. 18:10:35

@Algopirin: a faszbukhoz nem tudok mit hozzászólni, mert nekem nincsen, többek közt pont az általad írtak miatt. viszont a nyilvános profilok (mint pl. a csútié) alatti kommentfolyamok tényleg kritikán aluliak - még viccnek is durvák lennének

a nép agymosott volta szintén határtalan - a te ismerősöd megmásítja a valóságot, gyönyörű, de én meg olyat is ismerek, aki le se szarja a valóságot (pedig nem kedvezményezett 62k nyugdíjjal): "eddig is a fideszre szavaztam, ezután is rájuk fogok - mert sosem voltam kommunista"

ez se semmi, ugye? :-(

Algopirin 2014.03.03. 18:12:11

@vitéž munkášőr: ehhez sincs mit hozzátenni.
írtam már itt, de írom megint, sajnálom, hogy béna vagyok lelépni innen. mert lehet hogy máshol is ugyanez a fos megy, de legalább nem kell kifilléreznem a fizetést. ehhh.

legeslegujabbkor 2014.03.03. 18:17:15

@Bee-zony: Sejtettem, hogy az előző hozzászólásodat egy gép alkotta megadott politikusi beszédekből.

Bee-zony 2014.03.03. 18:20:48

@lyken: "Az igazsággal való szembesülésed miatti kognitív disszonanciát neked kell megoldanod."
„Ki mondta, hogy meg kéne? Miért kéne?”
Amikor az eddigi világképével ellentétes információ jut valaki tudomására, az feszült lelkiállapotot eredményez, és feszültségben élni nem jó. De te tudod, lehet, hogy te fordítva működsz.
hu.wikipedia.org/wiki/Kognit%C3%ADv_disszonancia

A „zsidó termék” egy reflexió az „Orbán mint termék”-re.

Neked a „Bosszúálló”, másoknak meg a „Csillagkapu” c. film és filmsorozat jutott az eszébe.
Akkor ott van még az a nagy kérdés, hogy a „Z világháború” c. filmben miért nincsenek zsidók?

Ilyen többség mellett én vagyok az „alien”, nyilván, és demokratikus népszavazással is ez jönne ki, ahogy április 6-án megint ez fog kijönni. Akkor viszont minek problémázni a judeo-keresztény körhöz tartozó GyurBán vezérrel, amikor azon az oldalon kipróbáltan nincs jobb? Ők ott a csúcs, meg is lettek választva, kész. Nem hiszem, hogy ott bármiféle erkölcsi-szellemi javulás történne, amikor ezzel ellentétes a követett irány.
Demokrácia: választást nyernek a rosszak, mert sokan vannak, nem nyernek választást a jók, mert kevesen vannak. Ha már így van, akkor az elérhető legjobb az, hogy a kettő ne keveredjen, és mindenki jut a hozzá való társaival, amire jut.

Kovács Ferenc 14 2014.03.03. 18:22:21

Hadd ragadjam meg az alkalmat, hogy szeretettel meghívjam Orbán Viktor miniszterelnök urat egy kávéra! Igazán szívesen megismerkednék vele személyesen is. Vagy ha hozzám, lakásra nem is, legalább a helyi pártszervezetbe eljöhetne egyszer egy kötetlen, családias beszélgetésre.

csak egy néző 2014.03.03. 18:22:53

Azt hittem, Matyi bácsinál már nincs lejjebb. Sajnos még mindig van. Gondolom a Döni gyerek a nyálas kávéspoharat is ereklyék közé fogja tenni. Hányinger.

vitéž munkášőr 2014.03.03. 18:29:14

@Algopirin: lopnak mindenhol, csak nem ilyen pofátlan módon, a jónép leszarja, mert hagyják élni. itt ez a szint is vágyálom. én is készülök tiplizni, az ingó-ingatlan dobraverése van soron. az öcsém a múlt héten költözött Türingiába

itt: no future, valahogy gyúrj rá, hogy kikerülj innen, mert tendenciózus a lejtmenet...

Algopirin 2014.03.03. 18:31:32

@vitéž munkášőr: menj, sok sikert hozzá. hátha nekem is összejön valahogy, ja.

Bee-zony 2014.03.03. 18:35:51

@Csekkliszt#10: Akkor jótól tartottál. Ha ezek neked nem veszedelmek, akkor te ne vedd észre; hátha kapsz érte egy Darwin-díjat.

Régi megállapítás már a kínaiakról, pl. itt:
„Peak Oil --- Egy Korszak Vége ---
forum.index.hu/Article/showArticle?go=109891890&t=9105736
„A kínaiak a Távol-Kelet zsidói. a szétszóratásban is összetartanak, sokan kereskedéssel foglalkoznak.
Utálják is őket, meg pogromok is vannak.”

Ha gyűlöletre vonatkozó tantételeket akarsz, nézd át a Talmudot, Tórát (Ószövetséget), Koránt. Találsz ott olyanokat, hogy ezt és ezt "gyűlöli az úr". Tehát akkor a judaizmus, kereszténység, iszlám istene és prófétái kilőve... a részemről rendben, én is azt mondom, hogy ettől a háromtól kell megszabadulni, ismerd, de ne kövesd, meg a scientológia és a sátánizmus az irányuk miatt, a többi maradhat, bár régiek, és sok mindenben, ismeretben, világképben túlhaladottak már.

2014.03.03. 18:41:06

Kár, hogy nem tudtam, hogy jön felénk, mert kimentem volna megdobálni, mint ahogy szokás az ilyeneket. Az utolsó három látogatását a városban nem mondták be előre, lehet, hogy féltek valamitől.
Itt keleten jól vagyunk, bár ma árat emeltek a cigicsempészek, az ukrán válságra hivatkozva. Ez is Putyin miatt van.
De közben sehogy se találnak igazgatót a könyvtár és a színház élére. A jelentkezők valamiért sose felelnek meg. Van amelyik évek óta csinálta, de most hirtelen nem felel meg. Persze közben kiderült, hogy a választások miatt fönntartják a helyeket az ejtőernyősöknek. Nem az oroszoknak, hanem a politikai kiesőknek. Nehogy már dolgozniuk kelljen a parlament után. És nehogy már ne főnökök legyenek. Igaz ehhez se fognak érteni, mint a politikához, de sebaj, majd a nép eltartja őket.

Bee-zony 2014.03.03. 18:43:26

@legeslegujabbkor: "Sejtettem, hogy az előző hozzászólásodat egy gép alkotta megadott politikusi beszédekből."
Robot vagyok, fejlett bio. :)
Mára már stand by, de az időzítő működik. :)

legeslegujabbkor 2014.03.03. 19:06:58

@Bee-zony:
"Tehát akkor a judaizmus, kereszténység, iszlám istene és prófétái kilőve... a részemről rendben, én is azt mondom, hogy ettől a háromtól kell megszabadulni, ismerd, de ne kövesd, meg a scientológia és a sátánizmus az irányuk miatt,"

Ezek a vallások semmi mást nem csinálnak, csak a túlélésük és terjeszkedésük érdekében a többit valami szörnyű veszedelmes hitnek állítják be. Így működik minden közösség, amit a félelem tart össze.

"Szerencsétlen, könnyen hipnotizálható emberek azok, akik a megvédést elhiszik neki."

Milyen szépek is ezek a történetek, amikben az engedelmes jóság mindig jutalmat kap, vagy legalábbis kedvence lesz az Istennek.

"Szerintem nem konkurens ragadozónak kell lenni, mert az csak ugyanaz „pepitában”, hanem a legnagyobb testű intelligens növényevőnek, elefántnak az embervilágban, és a probléma ezzel meg van oldva. Vagy a III. vh. a másik alternatíva, de ez csak ideiglenes hatású, tehát a legjobbként marad az előbbi. "

Te is riogatsz itt a pénzek fölött rendelkezők, meg a világot teleszülők ellen. A világ viszont elindult a mindenki által elérhető ismeretekkel a félelmek ellen.

vitéž munkášőr 2014.03.03. 19:11:45

A sárga szélviharból lassan szögesdróttal körülvett, nett lakópark bontakozik ki, kapuja mellett „Kamerázunk, kutyánk van és lövünk!” feliratú tábla.

ME: Vendégszerető helynek látom. Mintha csak hazaértem volna. (Megnyomja az aranyozott műanyag kopogtatót. Odabent magnókazettáról rottweilerek üvöltenek fel, elbődül a csengő: „Nem veszünk semmit!!!”; rövid, vészjósló csönd, majd az ajtó lassan, nyikorogva kitárul. A szűk, poros előszoba üres. Feljebb a lépcsőn áll Döni gróf. Szikár, aszott figura, rettenetes esztéká-szemüveg, aggasztó vigyor.)

herostratosphere.blog.hu/2014/03/03/a_pelyhesallu_doni_grof_vara_tragikus_horrornepszinmu_-

Karl Friedrich Drais der Freiherr von Sauerbronn · http://darazskarcsi.blog.hu 2014.03.03. 19:14:23

@ZERO! @LASPALMAS!

Ezt a tudatlan faragatlan műveletlen idióta B5 bohóctrollt egyenként kell kiszűrnöm minden egyes posztnál?

Netuddki. 2014.03.03. 19:33:29

Döncike elindult a karrier útján. Csak nehogy majd ott lengedezzen a példakép mellett ha rosszul alakulnak a dolgok. Persze addig még sok Duna lefolyik a vízen...

Buta belpesti balliberális biboldó barmok! 2014.03.03. 19:35:07

@Secnir:

KUSS!

Fóton a Fidesz fölényesen gyözött :) 50% fölötti eredménnyel. Országos tendencia. 2/3 tuti meglesz :))

Algopirin 2014.03.03. 19:38:36

@Buta belpesti balliberális biboldó barmok!: hála az égnek, újra a haza fog nyerni, fölényesen!!!

Vombatus Ursinus 2014.03.03. 20:16:42

@Buta belpesti balliberális biboldó barmok!: Mikor ilyeneket irkálsz, akkor csak erekciód van, vagy ejakulálsz is?

vitéž munkášőr 2014.03.03. 20:18:21

@Karl Friedrich Drais der Freiherr von Sauerbronn: szar a szűrés a Varánuszon is. ez valami blog.hu-s gebasz

unionista (törölt) 2014.03.03. 20:18:36

szijjártó péternek megvan az utódja.

Buta belpesti balliberális biboldó barmok! 2014.03.03. 20:20:17

@Vombatus Ursinus:

Egyik sem. Egyszerüen jó nézni és röhögni a sok nyomin akik azt hiszik hogy a Böszmefogás elér legalább 20-25%-t. Nem fog :)) Fóton, Baján, Dunakeszin az időköziken is ordas nagy cumit kaptak.

vitéž munkášőr 2014.03.03. 20:21:37

@Vombatus Ursinus: faszpumpát tutira használ, a vákuum amúgy is barátságos közeg számára

Selmeczi Gabriella megdöbbent 2014.03.03. 20:39:24

@Buta belpesti balliberális biboldó barmok!:

Le vagyok döbbenve... Nem áll fel? Rám se? Elkeserítesz, pedig olyan tökös Fidesz-legénynek tűntél...:(

De ígérd meg hogy árilis 6-án, amikor Orbán Viktor malachangon belevisítja az univerzumba, hogy "A haza nem lehet ellenzékben!", akkor pattognak majd a sliccgombjaid!

Selmeczi Gabriella megdöbbent 2014.03.03. 20:43:56

@halaloszto:

Azért ez lenyűgöző, ahogy majd szétreped a pofája, olyan erőlködve ordítja le a saját (7 évvel későbbi) bunkóparaszt fejét :-))) Legszívesebben szét is verné, olyan indulatokkal utálja saját (7 évvel későbbi) magát :))

Nem normális, aki erre a skizofrén fszra rábízza egy ország vezetését.

Buta belpesti balliberális biboldó barmok! 2014.03.03. 20:48:24

@Selmeczi Gabriella megdöbbent:

Nem normális, aki erre a skizofrén fszra rábízza egy ország vezetését.

Mármint Lopcsányra? Nyugi ö már nem tényező :)

www.youtube.com/watch?v=nyL1Vf9C3IM

Gyurcsányi idegbeteg

Selmeczi Gabriella megdöbbent 2014.03.03. 20:52:54

@Buta belpesti balliberális biboldó barmok!:

Nem-nem, megint el vagy tévedve, erről a skizofrén fszról volt szó:

http://www.youtube.com/watch?v=Ug6RCIkJgOs

De megértem lányos zavarod, biztos zavar hogy nem áll fel, elhiszem, szar is lehet, de Fideszesként majdcsak kiéled magad valahogy. Szavazol például, vagy Békementelsz a szegény oroszokért, ahogy hallom tervezitek a választások előtt, mert a rohadék ukránok bántsák Orbán Viktor (Janukovics) Barátait.

2014.03.03. 20:53:04

Nyíregyháza egy putri :D nyáron láttam utoljára - vagy azóta megtáltosodott? Hurkás-tirpák vidék.

Vombatus Ursinus 2014.03.03. 22:17:20

A filmből látszik, hogy hogy él egy huszadrangú fidesz-csicska, a kiccsaláddal együtt. Mondjuk 100 milliós fiktív számlából nem nehéz. Döni büszke lehet az apjára, meg magára is hogy hülyét csináltak belőle. Mindegy...

Vombatus Ursinus 2014.03.03. 22:20:12

@Buta belpesti balliberális biboldó barmok!: "Egyik sem."
Az szar lehet. Én ennyi idős korban a csajokat hajkurásztam, te meg Gyurcsányt, meg Bajnait. Na mindegy mentél szűrőre. Tényleg! Már kérdezték tőled: A szüleid tudják, hogy mit csinálsz? :)

Pagnar 2014.03.04. 01:32:47

@közrabszolga: lol bukni fogsz megint te retek par heten belul, a tobbi rohadt libsivel egyutt.

Pagnar 2014.03.04. 01:39:13

Ahogy azt a "Polgarda" is megirta:

"Kedves Értelmiség, a kérdésem az lenne: milyen érzés, hogy két autószerelő megbasz titeket a saját anyátok hátán?"

Lol

polgarda.blog.hu/2014/02/25/igen_tisztelt_ballib_ertelmiseg_kedves_europai_szurkeallomany

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2014.03.04. 09:48:26

@Buta belpesti balliberális biboldó barmok!:
@Pagnar:
Remélem az akasztásotoknál is ilyen büszkék lesztek arra,hogy a vezéretek seggét nyaltátok!
tetvek!

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2014.03.04. 10:00:25

@golyóstroll: Pont a múltkor nézte az asszony a komentjeimet,meg hogy miféle nevek vannak (talán a Varánuszon (is) )
Nekem a tigeri a tiger és a geri összerakásából lett.:))
a többi része meg a smittpali miatt.
Akkoriban a fél blogszféra prof. meg doktor lett.:))Hát ezért.

A másik nevem meg a kifordított nagyanyó az asszony nickje.
De én használom.
Ő találta ki ha már van egy fiatal csávója.

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2014.03.04. 10:05:02

ez a gyerek egy sikeres vállalkozó lesz! már most látom: tehetséges!
(bemásolom a utubról a kommentemet ha már :) )

egy gyönyörű szép levelet kapott hexameterben megírva az elnök úrtól, nemcsak történelmi: IRODALMI jelentőségű is! míg magyar kultúra lesz, addig leszen orbán-levél is. vagy fordítva.

a végén ez a meghitt üzleti megbeszélés kettesben annyira meghat, orbán emberszámba veszi a fiatalabb generációt, üzleti, életvezetési tanácsokat ad, istápolja a jövő nemzedékét, rajta van a keze a nemzet ütőerén, én biztos hogy rá szavazok ezekután! engem meggyőzött ez a férfias beszélgetés, még tán velem is leülne egy kvaterkára! megkérdezném, hogy lehet vki olyan bátor, hogy nem tudták betörni, mikor 82-ben be akarták szervezni! nem tört meg! bizisten rászavazok, biztos hogy nem lövetne élessel a tömegbe, ahogy janukovics!

de basszus! most jövök rá, miközben itt süteményezik orbán, simán lehetett volna két újabb rezsicsökkentést is csinálni! nem, mégse szavazok rájuk!

golyóstroll 2014.03.04. 12:27:15

@Magna cum laudeTigeri másztesz digrii: aha. köszi. tudom, akkor én is doktor voltam. :)

Hamajd 2014.03.04. 12:35:25

@Hidvégi Mihály: "Szegény gyermek, hogy fogja majd szégyellni magát, ha megtudja, megérti mibe keveredett..."

Mire megértené már Ő lészen a miniszterelnök, utána meg már minek bármit is megérteni, csak sodródni kell a gyarlósággal.:)

Bee-zony 2014.03.04. 12:38:35

@legeslegujabbkor: „Ezek a vallások semmi mást nem csinálnak, csak a túlélésük és terjeszkedésük érdekében a többit valami szörnyű veszedelmes hitnek állítják be. Így működik minden közösség, amit a félelem tart össze.”

Ha az általam említettekről van szó, csinálnak azok mást is, úm. vallási monopóliumra törnek, hitetnek nem bizonyítható dolgokkal, gyilkos szekták alakulnak… és társadalmilag több káruk van, mint hasznuk.

„Te is riogatsz itt a pénzek fölött rendelkezők, meg a világot teleszülők ellen. A világ viszont elindult a mindenki által elérhető ismeretekkel a félelmek ellen.”

Én is riogatok, meg mindenki, aki látja, hogy mi a valóság.
Mint pl.:
„Mindenki szüljön 35 éves kora előtt”
index.hu/belfold/2014/03/03/szules_40_folott/

Aki nem látja, ami van, esetleg nézze meg ezt:
www.youtube.com/watch?v=3uB3cOb5i3w

Az utóbbi indoklásod egyébként tökéletes bölcsességgenerátor-szöveg. :)

Hamajd 2014.03.04. 12:38:42

@Algopirin:" A macska az egyetlen szimpatikus élőlény a videóban."

Én útálom a macskákat, így hát a videó sem lehet túl jó.:))

Algopirin 2014.03.04. 12:44:40

@Hamajd: pedig a macskák jófejek egyébként.

Bee-zony 2014.03.04. 13:39:59

Amit a seggnyalók nem mondanak el: Narancsföldén "rend" van, vagyis a bűnözés zavartalanul folyik, sőt, terjed.

Éveket nyertek gyilkosok
Szigort ígértek, de a bíróságok kénytelenek sorban hozni enyhébb ítéleteket. Gyerekgyilkos, gyújtogató és a Cozma-ügy garázdái is jól jártak.
Hosszú, börtönben töltött hónapoktól, akár évektől szabadított meg az új büntető törvénykönyv (Btk.) jó néhány olyan bűnözőt, akik elég szerencsések voltak, és a jogerős ítéletük kihirdetésekor már az új törvény volt hatályban. Egy sor, egyébként hibátlannak talált elsőfokú ítéletet kizárólag az új Btk. miatt kellett enyhíteni másodfokon. A bírák, ha nem is helyeselnék az enyhítést, nem tehetnek semmit: a jogalkotó megkötötte a kezüket.
index.hu/belfold/2014/03/04/eveket_nyertek_gyilkosok_az_uj_btk.-n/

Prostituált volt a hajnalban Kőbányán halálra szurkált 18 éves lány
velvet.hu/blogok/helyszinelo/2014/03/04/gyilkossag/

Hamis jogosítványokat árult a tolmács
index.hu/belfold/2014/03/04/hamis_jogositvanyokat_arult_a_tolmacs/

Bee-zony 2014.03.04. 13:50:07

Akiknek feltűnt, hogy mi ez a seggnyalás a videón, van egy rossz hírem a számukra az, hogy a seggnyalók tudják jól, ez a beugró szint Ovi seggébe. Az állami szektorban a hűbérúri lánc már kiépült, és maffidesz-tagság nélkül csak legutolsó közrabszolga lehet valaki, és még legyen is a maffidesz-tagoknak hálás, hogy ő lett a kiválasztott.

A vállalkozói szektorban, ha valaki nem Fidesz-KDNP-közeli, akkor lehet agyonadóztatott maszek-rabszolga, ha bírja fizetni az adókat.
Kuncze itt sztorizik (nem hülye, „csak” szemét) pl. a NAVos pénztárgépek miatt megszűnt kisvállalkozásokról:
www.youtube.com/watch?v=vxGkmfgo_Io

Egyértelmű a következtetés: aki nem Fidesz-KDNP hűbérúri seggnyaló, és nem Fidesz-KDNP-közeli (és egyébként sem pártközeli) vállalkozó, annak a legjobb opció a kivándorlás.

Egyébként a mai napon megkaptam a behívómat kényszermunkára, amit Narancsfölde-Eufémiában „Közvetítés közfoglalkoztatásra” néven neveznek, és amelyben közlik, hogy jelenjek meg a megadott egészségügyi szolgáltatónál, aztán a kapott szakvéleménnyel jelenjek meg a megadott foglalkoztatónál minél hamarabb a közterület takarítói munkavégzés megkezdése céljából, aztán vigyem vissza az összes papírt a kirendeltségre.
Ha a megfelelő (LOL) munkahelyre szóló állásajánlatot nem fogadom el, akkor törölnek a nyilvántartásból, megszüntetik az ellátást (tényleg, milyen ellátást?), és értesíti az illetékes önkormányzat jegyzőjét is – és lehet, hogy beírnak az ellenőrzőmbe is, bizony.

Ezúton is közlöm Ovival és a bandájával, hogy a felkínált kényszermunkát visszautasítom, az alábbi három okból:
1. A múlt hónapban lejárt a TB-m. Ha elmennék a munkaegyészségügyi fölöslegességre, akkor közölné az orvos, hogy há’ magának nincs TB-je, és így nem tud ellátni.
2. Érvényes repülőjegyem van márc. 18-ra, és nem azt fogom lemondani.
3. Ha én elkezdenék itt söprögetni, találkoznék azokkal a bűnöző cigányokkal, akik majdnem megöltek 2011-ben, és amely ügy bírósági szakaszban van, és akkor valaki meghalna, és úgy igyekeznék, hogy ne én legyek az, de mindent csak a maga idejében.

Egy apró módosítással elvállalom a munkát: eltakarítom az emberszemetet, a bűnözőket a közterületről, de ennek felkészülési ideje van.

Addig is, a kivándorlók nevében küldöm Ovinak ezt a dalt:
„Sír Orbán telefonja”
www.youtube.com/watch?v=8HQXqIAAxvI

(Aki szintén Észak felé távozik – Skandinávia, a legdélibb hely kb. Észtország –, az írjon privátban.)

Innentől már nem érek rá blog-kommentet írni, sorry, sok lett a teendőm.

stoic79 · http://liberatorium.blog.hu 2014.03.04. 14:26:43

@Csekkliszt#10: Ez amúgy George Carlin és erről a jelenetéről van szó: www.youtube.com/watch?v=07w9K2XR3f0
És míg elsőre jó kis demagógia szöveg, a valóság az, hogy - amint azt a Staneford-i börtönkísérlet is mutatta - az emberek nagy többségének csak egyszerűen nincs módja, hogy hatalmat gyakoroljon mások felett. Így az egy politikailag talán jó szöveg, hogy történelmi személyiség, de a valóság az, hogy nincs ezekben semmi különleges.

Pagnar 2014.03.04. 23:27:23

@Bee-zony: mi a fasznak irsz regeny hosszusagu kommenteket, szerinted van aki elolvassa a beteges szofosasodat?
Serult vagy?

Zedder 2014.03.05. 08:37:08

@Pagnar: anélkül, hogy elolvastam volna: egy screenre kifér, ráadásul keskeny hasábban van tördelve, tehát nem lehet túl hosszú. Más kérdés, hogy ha neked egy 4-5 mondatnál hosszabb írás kiakasztja az agyadat, akkor talán nézz inkább valóvilágot, és vedeld a kőbányait.

Bee-zony 2014.03.05. 14:38:26

@Pagnar: Sértett vagyok és sérült, 2011 óta már ezt is elmondhatom magamról – elmúltnégyév! – és hogy fogalmad legyen róla, és hogy hányan lehetnek ilyenek Magyarországon:
kuruc.info/r/26/124597/
Remélem, jó alaposan „vissza fog nyalni a fagyi”.

Látom, hogy a maffidesz tagság gyors szellemi visszafejlődéssel is jár, a felfogóképesség csökkenésével, és az agysejtek elhalása, maradandó agykárosodás, pl. agyzsugorodás is lehet.

Shitnyik vezérednek mondtad v. írtad már, hogy nem érdekel a félórányi-órányi beteges szófosása, és a sok A/4 oldalnyi bullshit szövege?
Ha nem mondtad v. írtad, akkor húzd le magad a klotyón, lehetőleg a vezénylő tábornokoddal együtt.

süti beállítások módosítása