Skip to content


       Szűrés lista

Tüntetés másképp

Tudom,tudom, hogy az alábbi kis filmecske kandi kamera, megrendezett, direkt vicces,de egyrészről valóban vicces,másrészről pedig ha jobban belegondolunk így szokott ez menni. Amikor megjelenik a rendőrsorfal már mindenki csak véletlenül volt ott,véletlenül pont egy zászlóval a kezében és nagyon határozottan kikéri azt az orrbaverést.(pedig előtte kilós köveket hajigált). Persze neki lehet, ő a tüntető,neki van véleménye,meg ő dühös és elkeseredett és különben is rendőrállamban élünk.
Anyukám szokta mindig mondani macskajajos napjaimon,hogy "aki este legény,az legyen nappal is az". na hát valahogy így...ha kimész tüntetni,utána ne sírdogálj hogy elszakadt a kabátot.
Zárójelben jegyzem meg,még mielőtt félreértés történik,a földön fekszel én meg az agyadat maszírozom a bakancsommal dolgokkal én sem értek egyet.

Címkék: tüntetés rendőr poén

A bejegyzés trackback címe:

https://vastagbor.blog.hu/api/trackback/id/tr100214003

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása