Skip to content


       Szűrés lista

A kiváló médiamunkások

Van egy kedves, baloldali társaság, akik bizony már 2 választást finoman szólva is befolyásoltak, és igenis közük van ahhoz, hogy ott tartunk ahol tartunk.Hogy olyanok a hazai viszonyok, mint amilyenek. Lehet, hogy a rendszerváltáskor sikerült megszabadulni a diktatúrától, de bizony a jó elvtárs újságíró felkelt az ágyból 1989 egy borongós napján, és úgy döntött hogy Ő attól naptól demokrata! Kidobta az előző nap megírt kellemes cikket az szocializmus remek vívmányairól, nekiült az írógépnek és elkezdett írni és írni ... Kicsit zavarta, hogy a cikket nem olvassa el a cenzor osztály (Aczél elvtárs és Lendvai elvtársnő), de hamar beleszokott az új helyzetbe. Persze szívében ugyanaz a szocialista maradt mint aki korábban volt. És 18 évvel később is ugyanolyan pofátlanul és részhajlóan tolják a baloldal szekerét. Ma nincs Magyarországon újságírás. Csak ferdítés, támadás, mocskolódás. Néha lebuknak lásd Teller levél / Népszabadság, de semmi baj, holnap új szám jelenik meg! Lehet folytatni ...

Amúgy az Öszödi beszédnek volt egy érdekes mondata, ami olyan mintha elsikkadt volna: "És egyszerre kell megpróbálni előrevinni ezeket az ügyeket, fenntartani közöttünk az együttműködést, a jóhiszeműséget, biztosítani a koalíciós partner támogatását, fölkészíteni a legbefolyásosabb lapok vezetőit és vezető publicistáit, hogy mire számíthatnak, bevonni őket ebbe a folyamatba."

Megkérdezte valaki is, hogy hány ilyen megbeszélést tartottak ?
Ki volt jelen?
Mi hangzott el? Aki ott volt, és részt vett a hazugságok terjesztésében, a szocik választási győzelmében, hogy képes még újságírónak tartania magát?!
Ja, amíg a újságírók szakszervezetének elnöke Eötvös Pál a Népszabadság volt főszerkesztője, mit várhat az ember?

Rákattintva bejön nagyban, lehet a tablóban gyönyörködni!








Címkék: média közélet

A bejegyzés trackback címe:

https://vastagbor.blog.hu/api/trackback/id/tr54221759

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

countrystudy 2008.07.08. 06:42:56

hajós képét nyugodtan visszaragaszthatjátok,
hahn=hann (egyébként)
a többi stimmel

maior exercitus · http://defense.blog.hu 2008.07.08. 14:17:40

NAON JÓ, letöltöttem,

bár FIKUSZ ÚR tán lemaradott...

De a belterjes, homoerotikusan összehajló, egymásbalihegő és rothadó posztkomcsi médiaprostitúció ITT VAN !!!

kafferbivalybalamber 2010.04.16. 20:51:02

Nem jön be nagyban.
Pedig úgy sokkal jobban tudnék gyönyörködni az elvtársak arcélében. :)

ravaluf 2010.04.17. 20:36:39

Miklósi Gábor elvtárs nem férne oda?

Zero, egy kicsit tévedtetek, ez a dolog ott középen, a Szocialista Hazáért Érdemrend, az 1945 előtt párttagsággal bírók kapták a hatvanas évek végén, egyszeri alkalommal került adományozásra.

Sokkal inkább illene oda a Munka Vörös Zászló Érdemrendje, vagy talán még inkább a Szocialista Magyarországért Érdemrend. Kérésre tudok fotót küldeni :)

Conv · http://www.i-honlapkeszites.hu 2010.04.17. 22:10:15

@ravaluf: a magyartanárnőktől a numizmatikusoktól, és a bélyeggyűjtőktől ments meg uram minket :)

igazad van egyébként :)

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2010.04.18. 18:41:08

mi ez a kevés kommet?

már megint elveszett ez a poszt
néha nem sorrnedbe élesíttitek azért?

süti beállítások módosítása