Skip to content


       Szűrés lista

Rosszcsontok

Egy paródia sikerülhet még borzalmasabbra,mint az eredeti produkció, ami elé görbe tükröt próbál állítani. Már az Irigy Hónaljmirigy show is csak izzadtságszagú erőlködés, pedig  annak idején ök hozták be ezt a műfajt kis hazánkba (na meg a Hupikéktörpikékes kazik: bűvös csákó jájá je). Nekik legalább volt honnan lecsúszni.

A videón Németh Viktória és Czető Ádám próbálja "rosszcsontkodva" előadni a Groovehouse, Nox és stb kategóriás zenekarok számait. A világból ki lehet kergetni a mutálás előtti, felső tartományokban mozgó fiúcska hanggokkal vagy az erősen sminkkelt kislányokkal. Hát ebben a videóban ez mind benne van, csakúgy mint a pénz is. Ez nem egy webcammal rögzített, a konyhaszekrény előtt eltátogott produkció,hanem profi munka! Ebben vajon ki látott fantáziát? Már csak az "együttes" névválasztásából is egy egész marketing csapatra következtethetünk: Rosszcsontok! Hogy az ilyen állásokat sose hirdetik meg az expresszben!?

Címkék: zene

A bejegyzés trackback címe:

https://vastagbor.blog.hu/api/trackback/id/tr10300188

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2008.01.16. 23:00:23

1 percet bírtam ... ez kész..

Hamis nagyon .....A gáz szöveg meg abszolút nem illik egy ilyen korú gyerek szájába....

Szerencsétlen gyerekek, csak ki vannak használva.Apu meg anyu most biztos nagyon büszke magukra :(

nagyM · http://nagym.blog.hu 2008.01.17. 00:32:38

egy rakás szar, de hidd el hihetetlen érdeklődés van az ilyenek iránt. sajnos. ez van.

ahogy Speak mondaná: biznisz!

nmi 2008.01.17. 03:11:51

kell a pénz a gyereknek a fogszabályzóra...
k*rvadrága ám az

Berrick 2008.01.17. 07:03:40

Na megnéztem , brutál szar volt , úgyhogy megyek is és feltöltöm magam egy kis székely parodiával mert az legalább jó .

eric · http://vastagbor.blog.hu 2008.01.17. 09:04:51

fél percet sem bírtam, gyenge vagyok

janapinter 2008.01.24. 16:11:39

Nem tudom miért kell őket cikiznetek amikor a Viki és az Ádi is nagyon tehetséges jól énekel és jó színészek

Vikiii 2008.01.25. 18:25:47

háát k.. jjjjjjjóóóóóóó

kakkuk 2008.01.26. 17:59:19

nem kell öket cikizni!!

Máté 2008.01.30. 18:07:33

Elnézést...MIÉRT KELL SZEKÁLNI ŐKET MAJD HA EGYIKŐTÖK MEGPRÓBÁLJ EZT ÉS SZAR LESZ ÉN IS KICSÚFOLLAK AZÉ ÁJJON MÁ MEG A MENET HÜLYÉK!
KI BÍRNÁ MÉG ÍGY MEGCSINÁLNI NA GONDOLJÁTOK EZT ÁT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2008.01.30. 19:38:14

Máté

Igazad van, elnézést kérünk !

Németh Nándor 2008.01.30. 22:29:39

Zéró! Igazad van, valóban büszkék vagyunk! De nem magunkra, hanem rájuk. Örülünk hogy ezt az alpári stílust, amit ti itt képviseltek, a gyerekeink még szerencsére nem ismerik. Félreértés ne essék, a véleményeteket tiszteletben tartjuk!

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2008.01.30. 22:57:07

Németh Nándor

Milyen alpári stílus ? Hol ?

Németh Nándor 2008.01.31. 00:16:42

A hozzászólásnak ezt a részét valóban nem Neked kellett volna címeznem inkább az utánad következőknek.
Még egy szó a kihasználásról. Nálam jobban senki nem lehetett volna ellene a lemezfelvételnek, pontosan azért, mert féltettem, hiszen az iskola, a zongora tanulás és a színházi elfoglaltságai miatt így is elég leterhelt. (Én Viki apukája vagyok.)
Viszont ez a gyerek négy éves kora óta meg van őrülve a színházért és általában a színpadért.
Szerinted mikor teszek vele jobbat? Ha eltiltom, vagy ha engedem, hogy kipróbálja magát?
Én az utóbbinál döntöttem, és ha arra gondolok, milyen örömet szerez neki az éneklés, a fellépés, hogy milyen emberekkel találkozhatott a lemez kapcsán, akkor azt mondom, hogy jól döntöttem.
Azt is jobb, ha tudod, ebből nem fogunk meggazdagodni.
Nagyon sok gyereknek tetszik, és azt hiszem, ez a lényeg. Talán az ízlésüket nem rombolja le totálisan.
Aki nem szeretné hallgatni, annak szerencsére nem kötelező.

Nándesz 2008.01.31. 01:37:03

Húúú vazze én végignéztem, de frankón le vagyok halva... Amúgy engem is Németh Nándornak hívnak, néztem ám hogy ki a rák írkál a nevemben XDDD Emlékezetem szerint volt már ilyen gyerekkornyika a múltban, de hogy mi volt a nevük azt nem tom. Esküszöm jöhetne Kozsó és a szárnya alá vehetné ezeket a rosszcsontokat :D Kedves névrokonom, hogy működik ez az együttesbe bekerülősdi? Mer én is szívesen énekelnék az egyetemi élet nehézségeiről egy üveg whiskyvel a kezemben, zsírozzon má' le nekem egy ilyet :DD

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2008.01.31. 10:58:14

Németh Nándor

Nem szeretnék beleszólni a hogy neveled a gyerekedet , de amíg kiskorú a gyereked , ő nem tud objektívan dönteni, így neked kell helyette. És ha mást vett volna a fejébe, valami durvábbat, azt is engedted volna neki?

Szetinted az jó dolog hogy a kislányod erősen kisminkelve ahelyett hogy tanuln/játszana mint egy átlaggyerek, már a zeneipraban "dolgozik" ?

Németh Nándor 2008.01.31. 23:30:58

Kedves zero!
Mint már írtam,ha nem engedtem volna neki,lehet hogy rosszabbat tettem volna.Az első reakcióm az volt hogy szó se lehet róla.Aztán láttam hogy milyen szomorú lett.Ha Te is láttad volna,lehet hogy úgy döntöttél volna,ahogy én is döntöttem végül.Ez a kislány jelenleg a főváros egyik legjobb gimnáziumának a tanulója. Félévkor jeles bizonyítványt hozott haza. Van,hogy este 11órakor is még tanul. Teszi ezt azért,mert tudja hogy ez a feltétele annak hogy szinházba járhasson,sziniiskolás lehessen,lemezt készíthessen.Neki ez nem munka,hanem szórakozás játék és- bármilyen furcsán hangzik-kikapcsolódás.Ha nem engedném hogy csinálja,nem lenne ami ösztönözze a tanulásra és még boldogtalanná is tenném.Ezért döntöttem úgy,hogy amig jól tanul és boldoggá teszi amit csinál,hát csinálja.Sem minket szülőket,Őt meg pláne nem érdekli hogy mennyi pénzt keres vele! egyet higgyél el,Soha nem fogunk ebből a pénzből sarokházat venni,de még szerényebb vagyonra sem fogunk szert tenni az ő lemeze utáni pénzből.Ha nem hiszed,tájékozódjál,mannyit is lehet ma egy lemezzel keresni.Meg fogsz lepődni és talán rájössz,miért nem a pénz miatt csinálja aki ezt csinálja.Tudod,Én is úgy gondoltam hogy egy gyerek nem tud objektíven dönteni.Most is sokszor így gondolom,de azt is be kell ismernem,hogy létezik a gyermeki megérzés fogalma. Ők még nincsenek "agyonmanipulálva." Sokszor okosabban tudnak dönteni mint mi,felnőttek.Ezt a lemezt Ő akarta,de nagyon.Senki sem kényszerítette és ha nem akar többet csinálni nincs az a producer,nincs az a szerződés és nagyon nincs az a pénz,ami erre kényszeríthetné.

Németh Nándor 2008.02.01. 16:06:37

Moks-nak.
Tévedsz egy-két dologban.Ezt a videót egy 5x5 -ös szobából átalakított stúdióban vették fel 10 órától délután 4-ig.Nagyon kevés pénz volt rá,a gyerekek ingyen csinálták teljes erőbedobással, fáradságot nem ismerve. Eszünkbe sem jutott hogy pénzt kérjünk érte. Az igaz, hogy a rendező,az operetőr(az az egy) a sminkes és a fodrász valóban profi munkát végzett. (Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint a te téves feltételezésed a "nem egy konyhaszekrény elött leforgatott produkcióról.Hát pedig majdnem ez történt.Méghogy marketingcsapat! "Ez ám a mellétrafálás" !!)Fantáziát a producerük látott benne, a klipp reklám céljából készült,s hogy jó volt a meglátása azt leginkább az a tény bizonyítja,hogy a megjelenés(2007 november 28) óta 5800 lemezt vettek meg.Igaz a vásárlók nagy része a 10-14 éves korosztály,de nekik is szánta a kiadó. Az erős sminkelésről meg csak annyit: ha kicsit jártas vagy a film és videóklipp készítésben,tudhatod hogy a műfaj megköveteli az erős sminkelést.Ha megnyugtat,közlöm veled, hogy az ilyen tipusú videóklippeket,TV-felvételeket leszámitva, soha semmilyen sminket nem használ a lányom. Ezt az írásodat azért remélem soha nem olvassa el,és marad egy optimista kisgyerek.Hadd kérdezzek valamit,úgysem válaszolsz rá:Téged boldoggá tesz ez az irígy destruktív stílusod? Nem lehet hogy félresikerült az életed? ?????
Rosszcsont Viki apukája

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2008.02.01. 17:50:16

Németh Nándor

Hát, most nem tudom mit vártál, ha ezt a videót valaki megnézi ...
Még szerintem moks elég finoman fogalmazott...

Neked kellett volna eldönteni mint a gyerek apja, hogy mi a kisebb rossz : ha nem csinálhatja meg a klippet, vagy ha megcsinálja és később "beszólnak" neki ...

Ha valaki a kamera/nyilvánosság elé áll vállania kell a kritikát, a beszólásokat .... nézd meg én/mi miket kaptunk idáig a kommentelőktől (atkától sötétségig minden voltam már)

Ez van, ez ezzel jár ! El kell fogadni ...
Ha nem bírjátok a kritikákat (legyen az szerintetek igaz vagy igaztalan) , akkor jobb lett volna ha csak a tanulással foglalkozik a kislány , és a klippkészítéssel megvára amíg "felnő" ...

Persze nagyon örülök, hogy korrektül megírtad Ti hogy láttátok, amit köszönök is!

Moks · http://vastagbor.blog.hu 2008.02.05. 13:38:36

Rosszcsont Viki apukája: elhiszem, hogy bánt a kritika, ami nem is a kislányodnak szól,már a postban sem,hanem neked...értem az érzelmeket amik benned dúlnak (pszichó szeminárium 2kreditért:D )
az életem rendben van.legjobb védekezés a támadás, de sosem fogom megérteni, hogy egy kritikára miért az a legjobb visszavágás, h nem érdekelsz mert szar ember vagy...vagy ez a legegyszerűbb?

Rosszcsont apuka 2008.02.06. 22:56:47

Moks
Valóban azt állítottam volna hogy szar ember vagy? Vagy ezt a sorok közül vélted kiolvasni? Mert Én nem állítottam ilyet! Csupán arra szerettem volna rávilágítani, hogy akinek hiányosak az ismeretei és az információi egy bizonyos témában, az ne játssza a hozzáértőt. Nem vagyok megsértődve. A klipp egyébként sem a Te korosztályod számára készült. A 8-14 éves gyerekek lettek vele "megcélozva", és amint azt a visszajelzések igazolják,elég sikeresen. Két hónap alatt 5600 lemez fogyott el,68 ezren nézték meg az egyik legnézettebb videócsatornán. Azért ez mond valamit. Nem baj ha Neked nem tetszik,nem fogunk ez miatt a Dunának menni. További jó munkát!

Gatyamadzag 2008.02.29. 17:33:25

"ez miatt" ? Pedig eddig milyen szépen fogalmaztál (gondolom volt vagy 20 perc átolvasni, hogy hibátlan-e) A klipp egyébként öhm, nem tetszik, inkább hallgatok egy kis Nightwish-t vagy hasonlót XD Meg amúgy is cető ádám a sírba visz nézzetek filmeket amikben gyerekek is vannak, magyar hangok: cető ádám, cető ádám, cető ádám, cető ádám, cető ádám, cető ádám...ÁÁÁÁÁ

Macilaci 2008.02.29. 23:27:55

Nem majd talán gatyamdzag! Mi a f...sz az a Nightwish? Valami reppelő aggastyán banda? A filmeket meg ne nézd,úgysem érted.Ez miatt ha ha ha. Én szeretem a rosszcsontokat! Kedvenc együttesem! különösen a Viki!! Meg az Ádám a Czető Ádám Czető ádám Czető ádám!

Betty12 2008.05.07. 17:56:49

Szerintem Király ez a felvétel és az az álmom hogy egyszer találkozzak velük és beszélgessek velük. Németh Nándor megtudnád szervezni hogy egyszer , majd valamikor találkozzak Vikivel és Ádámmal? Nagyon szeretnék velük találkozni.Légyszives had találkozzak velük!
Bármit megtennék azért hogy találkozzak velük.

Betty12 2008.05.07. 17:57:32

Előre is köszönöm!!!

pindurandi 2008.09.07. 14:16:04

Én is imádom őket már megvan a CD-jük is !!!!!!!! Nekem is az az egyik álmom hogy találkozzak velük!!!!!!!!!!!!!!!

pindurandi 2008.09.07. 14:23:19

És akik olyanokat írtak hogy :" Én egy percig sem bírtam"
Meg ilyeneket azok csak az én véleményem szerint irigykednek a Rosszcsontokra!!!!!

Jancsibohóc /Bohócügyi Államtitkár/ · http://www.vanditdigital.com/ 2008.09.07. 16:38:13

pindurandi, olyan jó hogy írtál, felkeltetted a figyelmemet erre a bejegyzésre. A videót megnézve úgy döntöttem, hogy a CD-s, és bakelites táskáimat a tartalmukkal együtt ki fogom baszni az ablakon, és Viki-Ádi fan leszek. ÓJEEEEE

Lilike9 2009.02.14. 18:42:02

Lehelehet szálni róluk! Tehetségesek és ügyesek és nincsenek elszállva maguktól! szóval nemkell féltékenységből írogatni!!!!!!!!!!

Roxvox 2009.02.14. 19:34:19

Kedves Rosszcsont apuka.
A producer ebből a "reklámanyagból" szép pénzt fog csinálni, ingyéééé. Az Ön gyermekének ez most csak játék, de majd egyszer felnő és meg fogja kérdezni, hogy mennyit is kaptunk ezért apuci?
Ön erre azt feleli, hogy semennyit, kíváncsi lennék akkor a lánya gondolataira :(

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2009.02.14. 19:44:41

Hát ez kész. xD
Amúgy meg tényleg nem értem, mit irigykedtek? Gyerünk, csináljátok ti is!! Utána beszólni. xD

Roxvox 2009.02.14. 19:57:06

Meg vagyok irígyesedve :)))))))

süti beállítások módosítása