Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Skip to content


       Szűrés lista

A jó feleség ismérvei 1955-ben és most

Housekeeping Monthly, 1955. május 13.-i szám:

   




















    "Készítse el a vacsorát időben. Már reggel tervezze meg, vagy akár előző este, hogy a férjét finom vacsora fogadja amikor hazaér a munkából. Így adja tudtára, hogy gondolt rá, amíg ő dolgozott és gondját viseli a szükségleteinek. A férfiak többsége éhes amikor megérkezik a munkahelyéről és a kedvenc ételének elkészítésével kielégíti a meleg fogadtatás iránti vágyát.
    Készüljön fel a fogadására. Pihenjen 15 percel az érkezése előtt, így Ön friss és üde lesz amikor megérkezik. Igazítsa meg a sminkjét, tegyen szalagot a hajába és nézzen ki frissen. Az ön férje sok időt töltött a munkahelyén fáradt emberek között. Legyen érdekes és vidám.
    A munkanapja unalmas volt és szüksége van egy kis szórakozásra, és az ön egyik kötelessége, hogy ezt biztosítsa. Csökkentse a zajt. Amikor a férje hazajön a munkából kapcsolja ki a háztartási berendezéseket és mondja meg a gyerekeknek, hogy ők is csendesedjenek el. Legyen boldog, hogy láthatja őt. Melegen mosolyogjon rá és mutassa ki őszinte vágyát, hogy teljesítse a kívánságait. Hallgassa meg amit mondani akar, és még ha Önnek is sok mondanivalója van számára, ne tegye azt közvetlenül a hazaérkezését követően.
    Először ő beszéljen, biztosan fontosabb dolgok kavarognak a fejében Önnél. Ne zavarja. Ne panaszkodjon, ha a férje későn érkezik haza, vagy ha este el akar menni vacsorázni Ön nélkül. Vita helyett, próbálja meg megérteni mekkora nyomás alatt van a munkája miatt. Amikor otthon van, biztos pihenni és ellazulni szeretne. És végezetül ne tegyen fel szükségtelen kérdéseket, és ne gyanakodjon az itélőképességében vagy fedhetetlenségében.
    Ne felejtse el, hogy Ő a ház ura, és mint olyan, mindig keresztülviszi a saját akaratát becsületesen és igazságosan.
És jegyezze meg, a jó asszony tudja hol a helye."

Jól elszaladt a világ 50 év alatt ... a mai diákoknak milyen ismereteket adnak át vajon? Kapnak egy nagy halom tudást, amit még kb. aznap el is felejtenek, de az életről semmit sem tanítanak.

Íme, a modernizált, 2008-as verzió ... by Eric

    "Érjen haza a tornáról, kozmetikából és a szoliból időben. Ügyeljen az egyenletes barnulásra, és hogy a bikini vonala ne pattogjon ki. Már előző nap jelentkezzen be a szalonba, hogy ne kelljen várnia. Sminkje legyen este is tökéletes, körme tiszta, ápolt. Mikor  barátja/élettársa megjön, és fáradtan leül a kanapéra, részesítse orális szexben. Így adja tudtára, hogy gondolt rá, amíg ő dolgozott és gondját viseli a szükségleteinek. Ne törődjön azzal, hogy párja egész nap nem fürdött, hogy koszos és izzadt a munka után. Csinálja lelkesen, szeretően. A férfiak többsége felizgul, míg végigjön a városon, így egy heves orális szex kielégíti a meleg fogadtatás iránti vágyát, és csillapítja féktelen libidóját.

    Párja munkanapja unalmas volt és szüksége van egy kis szórakozásra, és az Ön egyik kötelessége, hogy ezt biztosítsa. Rakja be ura kedvenc zenéjét. Amikor végre hazaér a munkából csapja rá a barátnőjére a telefont, ebből tudni fogja, hogy Ő mindenkinél fontosabb Önnek. Mondja meg a gyerekeknek, hogy menjenek el három sarokra egy pizzáért. Nagyot kérjen, vastag tésztával, sok feltéttel. Ezek lassabban sülnek és önnek több ideje van kényeztetnie  férjét. A gyerekeket meg úgysem akarja látni, tudja, hogy nem az övék. Legyen boldog, hogy szájával érintheti legszentebb testrészét. Melegen mosolyogjon rá, és mutassa ki őszinte vágyát, hogy teljesítheti a kívánságait. Nyeljen le mindent ami párjából kijön, ezzel érezteti Vele, hogy önök egyek, és hogy mindenét elfogadja, úgy ahogy van.

    Miután végzett üljön mellé a kanapéra és simogassa a hasát. Hallgassa meg amit mondani akar, hallgassa meg, hogy milyen volt a napja. Először Ő beszéljen, biztosan fontosabb dolgok kavarognak a fejében Önnél. Ne zavarja.

    Mikor a gyerekei hazaérnek a pizzával, vigye be neki egy tányéron a kedvenc sörével és kapcsolja a tv-t a meccsre. Most hagyja magára, valószínűleg pihenni szeretne a fárasztó nap után. Menjen és fürdesse meg a gyerekeket, olvasson nekik, fektesse le őket.  Menjen vissza a párjához és ha nem aludt el a kanapén, vigyen neki még egy sört és részesítse újra orális szexben. Ha látja rajta a késztetést akkor már kellően megnyugodott és talán szó lehet rendes szexről is. Hagyja, hogy Ő diktálja a tempót. És ne vesse a szemére, ha korán sül el. Ő így szereti. Gondolja azt, hogy Ön ennyire felizgatta.

    Ne panaszkodjon, ha a férje későn érkezik haza, vagy ha este el akar menni kocsmázni Ön nélkül. Vita helyett, próbálja meg megérteni mekkora nyomás alatt van a munkája miatt. Amikor otthon van, biztos pihenni és ellazulni szeretne. Amikor csak tudja és a gyerekek nem zavarnak, részesítse orális szexben. Reggel mindenképp egyszer. És végezetül ne tegyen fel szükségtelen kérdéseket, és ne gyanakodjon az ítélőképességében vagy fedhetetlenségében.
   
  Ne felejtse el, hogy Ő a ház ura a teremtés koronája, és mint olyan, mindig keresztülviszi a saját akaratát becsületesen és igazságosan."

Útmutató férfiaknak, akik 3 orális sexre vágynak naponta...
by Moks

Mindenkinek van egy álma,ha öné a napi többszöri orális sex,akkor most itt az alkalom, hogy tegyen érte.Most biztos nem hisz nekünk, csóválja a fejét a monitor előtt, hogy ez már megint egy újabb átverés a "hogyan csajozzunk be, hogyan legyünk sikeresek és hogyan főzzünk vacsorát 5perc alatt" útmutatók után, pedig nem! Olvassa végig ízelítőnket és ha felkeltettük érdeklődését, rendelje meg teljes csomagunkat.

Szombat reggel van, a felesége egy fárasztó hét után először tudta magát kipihenni, hiszen ő is keményen dolgozik. Próbáljon a kedvében járni! Egy gőzölgő meleg kávé az ízlése szerint az asztalra készítve az első lépés ebben. Az imádott nőt ennek az illata fogja elvezetni a konyhába, ahol ön a "csókot a szakácsnak" kötényében fütyürészve készíti a reggelit. Egy csók után engedje útjára a fürdőszobába, ahova a tükörre kedves kis üzenetet írt: Jóreggelt szerelmem. Természetesen a szövegnek csak a fantáziája szabhat határt. Mikor visszaér már a megterített asztal fogadja.

Reggeli után mindenkinek nagyon jól esik egy kicsit még lustálkodni, de mivel a felesége nem csak a legszebb de a legokosabb asszony is, ő szellemi táplálékra vágyik. Készítse az olvasófotele közelébe az aznapi újságot. Esetleg felhívhatja a figyelmét olyan cikkekre amiket semmiképp se hagyjon ki, hiszen a Kínában 8 pandabébi született című írás rengeteg képpel van illusztrálva.

Majd miután a felesége kellő energiát gyűjtött, hogy kezdetét vehesse a nap, húzza elő farzsebéből a kiállításra szóló jegyeket,amit felesége már olyan régen kinézett, csak a kígyózó sorok miatt sose tudott belépőt szerezni. Igen, jól érti, Ön állja végig a sort! A  helyszínt biciklivel közelítik meg, majd a múzeumban nem elégszik meg azzal, hogy bután rázza a fejét és aha-aha hangokat böffent ki magából. Visszakérdez, új információkkal látja el feleségét a témában. Ha a francia impresszionisták nem éppen a szakterülete, akkor múzeum előtt utánanéz a témának, akár felesége könyveit, albumait is segítségül hívhatja.

 Miután itt végeztek elkiséri a imádottját a bolhapiacra, ahol lakberendezési cuccok és régi könyvek után vadásznak...Akár órákig is. Majd ebédidő lévén egy kellemes kis étterembe invitálja, ahol még a rendelés előtt elejti ezt a megjegyzést: "csak le akarlak tesztelni, hogy mit csinálasz az elédrakott étellel, hiszen én pocakosodom, de te szebb vagy mint valaha! Nagyon foglak figyelni, nehogy csalj".

Ezután haza felé veszik az útjukat. Vacsoráig mindenki kicsit elvonul, hogy egyedül lehessen. Ilyenkor számítógépes játékozhat, Nemzeti sportot olvashat vagy bármit amihez kedve van. A felesége sem várja el magától, hogy mindig vele foglalkozzon.

A vacsorát együtt készítik , de a desszert ez ön reszortja. Az ágyban fogyasztják el, miközben egy romantikus film megy. Ön is elérzékenyül, egy pár könnycsepp is kicsordul, de csak boldogságában, hogy Önöknek harmónikusabb és szebb a kapcsolatuk mint bármelyik film. Ezt az észrevételét közli is a feleségével, aki szorosan Önhöz bújik. És most jön a várva várt orális sex! Ne feledje, hogy minden érzékiségét adja bele, a felesége így szereti...



Címkék: szex

A bejegyzés trackback címe:

https://vastagbor.blog.hu/api/trackback/id/tr60514906

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

escaper · http://elinnen.blog.hu 2008.06.13. 15:15:24

Pedig majdnem bevettem, hogy igazi jó tanács. De hirtelen rájöttem, hogy esélytelen: "semmiképp se hagyjon ki, hiszen a Kínában 8 pandabébi született című írás". Na, itt csúcsik el a dolog. A pandáknak még a páros ikrek is ritkák.

Akkor most, semmi reményem a napi 3 orálra? Mostmár életem végéig naponta 5-ször fog elém térdelni?

SueSue · http://twitter.com/Sue__sue 2008.06.13. 22:37:39

héééé fiúk ez azért elég durvára sikerült :S

18-as karika minimum

Réka ‎ · http://blog.rekafoto.com/ 2008.06.13. 22:37:44

Szerintem is elég szomorú látni, hogy sok nőismerősöm mennyire semmibeveszi a férjét-élettársát. Órákig képesek szapulni őket, niylvánosan is, a férj jelenlétében is (de akkor miért vannak együtt? felfoghatatlan), leszarják a háztartást, gyerekeket. Fontosabb a féktelen bulizás. És nem egy ilyen ismerősöm van.
Persze a pasasok is megérik a pénzüket olykor, azt látom hogy egyre kevesebbet törődünk egymással. Amikor együtt laktam a párommal, alap volt, hogy amikor volt időm, elkészitettem a kedvenc kajáját, mindig volt a hűtőben olyan étel-ital, amit szeretet, a lakás nagyjából rendben volt, amikor túlórázott kibuszoztam a melóhelyére és vittem epret vagy más gyümit... cserébe ő is hasonló volt, meglepett kis apróságokkal, 30km-t vezetett éjjel hogy utánam hozza az otthonfelejtett kulcsot, stb stb. Azt hiszem sokan nem értik, hogy ha adnak, akkor kapnak is és nem a sültgalambot kell várni ahhoz, hogy működjön a kapcsolat.

Ezzel együtt az 50es évekbeli irásban sok ijesztő és abszurd dolog van, de a figyelem, odafigyelés és kölcsönös tisztelet értékeket nagyon visszasirom.

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2008.06.13. 23:11:11

Rékuc

De kedvesen romantikus vagy :-))
Ne adj belőle, mázlis a párod ....

Réka ‎ · http://blog.rekafoto.com/ 2008.06.13. 23:21:49

köszi hát már nem vagyunk együtt :) amúgy nem gondolom hogy ez különösen romantikus lenne, hanem része annak, hogy ha valakivel együtt van az ember, annak általában jót akar és nem szarik a fejére, ezek alapvető dolgok egy kapcsolatban, de lehet hogy megint nagyon naiv vagyok :D

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2008.06.13. 23:33:01

Rékuc

Nem mondanám hogy "naiv", inkább kisebbségben lévő régimódi elveket valló hölgy :-)

Sajnos, ezek a dolgok ma már nem "menők", sőt lehet hogy nem is vevő rá a illető :-(

Szép kis világ ez már :-(

Réka ‎ · http://blog.rekafoto.com/ 2008.06.13. 23:36:42

haha igen az feltűnt hogy sokan nem vevők rá :D de ahogy mondod nem adom alább akármi is legyen. Hiszek benne, hogy a kisebbség egyre gyarapodik, mert egyre több embernek lesz elege ebből a sekélyes életmódból.

bakfitty · http://ismerosvalahonnan.blog.hu 2008.06.15. 10:14:54

ez a "jó feleség ismérvei" ez honnan terjedt el? már kaptam köremailben is, blogokon is láttam, mindenhol a forrás egy magyar vagy csehszlovák 1955 "háztartás-tan" könyv.

bakfitty · http://ismerosvalahonnan.blog.hu 2008.06.15. 10:15:29

á basszus, csak a linket nem láttam. sry.

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2008.06.15. 10:22:20

bakfitty

Fél napon ráment mire kinyomoztam mi az eredeti forrás .... de Google-be nagyon jó vagyok :)

A beszkennelt oldalnál nincs autentikusabb forrás xD

Horizont 2008.06.18. 16:46:32

Én sem hordom a bölcsek kövét a zsebemben csak mivel nem vagyok mai csirke van egy kis élettapasztalatom.
A mai lányokban (tisztelet a kivételnek) alapból az a probléma, hogy rosszul értelmezett egyenjogúságot AKARNAK!Ha tetszik,ha nem egyenjogúság pedig nincs!Nem is lesz.
Első lépés,hogy szeretni kell önmagunkat (egészségesen)!
A társunkat önzetlenül kell szeretnünk.Ami nem teljesen önzetlen,mert ugye az az alap hogy ő is "önzetlenül" szeressen.Ha szeretünk valakit (és amíg szeretjük) akkor hibáival együtt szeretjük (na ezt is csak egészségesen) és ha ez oda vissza működik akkor könnyen megy minden mert NEKI csináljuk.A főzést,a mosást,a beszélgetést,a lemondást dolgokról,anyóst,apóst,sógort,a kedveskedést,a meglepetéseket,az évfordulókat,a szexet, a gyerekszülést (magunknak is persze).Ha tetszik,ha nem, igen is nekünk nőknek kell többet vállalni, rajtunk múlik sok minden.Ez akkor is így van ha a sors ajándéka képpen egy nagyon rendes,segitős,romantikus pasit kaptunk magunk mellé!
Abban az 1955-ös írásban nagyon sok igazság rejlik mégha röhejesnek is tűnik.
Van igazság abban hogy a családi tűzhely melegét a nő,feleség,családanya szolgáltatja.Persze a tüzet nem szabad hagyni kialudni!
Ezt kéne tudomásul venni a mai lányoknak!Ennek ellenére is nagyon jó dolog nőnek,feleségnek,édesanyának lenni.Kívánom hogy ez mindenkinek bejöjjön!

Don Calo' · http://gangstersinc.tripod.com/Vizzini.html 2010.01.03. 20:26:44

Beolvasta a mikrofonba egy Femina Domina az imént? ;-) ;-P

cirmicica (törölt) 2010.10.19. 17:54:26

@Horizont
teljesen egyet ertek veled....

2010.10.19. 18:43:01

@Horizont: Nincs véletlenül egy facér leányod? ;-) (Nézd meg az anyját... alapon. )

Horizont 2010.10.19. 19:28:43

@csernaja obca:
Hahaha kettő is, de már foglaltak:) Te mint a vejem?? Na ne......DDDDD

2010.10.19. 20:08:17

@Horizont: Hm... főzzél a vejeknek nadragulyát, az anyósok úgyis mind profik a méregkeverésben, aztán majd elveszem az egyiket. Emlékszel arra a filme, hogy Jöjjön el hozzánk egy kávéra? ;-)

Horizont 2010.10.19. 21:07:41

@csernaja obca: Ó Ugo Tognazzi!!! És azok az olasz filmek anno....
Szeretem a vejecskéimet:DDDD Nadragulya helyett isteni családi ebédeket főzök:)

2010.10.19. 22:12:33

@Horizont: hajaj, nehéz eset vagyol. Nincs más hátra, fel kell vennem a ballonom, és elmenni a kiserdőbe, hátha arra jön valaki, akinek megmutathatom... ;-)

2010.10.19. 22:14:56

ui: netán a Csak rá kell nézni címűt is tudod? Sokért nem adnám, ha csak egyszer újra levetítenék az Örökmozgóban... annyi jó film volt, nem értem, miért kell mindig ugyanazokon az elcsépelt darabokon rágódni.

Horizont 2010.10.20. 08:45:19

@csernaja obca: Ez sajnos nem ugrik be. Pedig annak idején minden filmet megnéztem amit adtak. Hetente kettőt a 2 mozinkban:) A '70-es években mennyi jó film volt. És micsoda színészek!!Francia, olasz filmek, még a szovjet filmek között is voltak jók:D Igazad van, most meg nyomatják a sok idétlen agybutító filmeket ezerszer ismételve.

manta77 2013.10.05. 09:44:55

:-) nagyon mókás az orál szexes írás! Bár csak egy hónap alatt kapnék ennyi figyelmességet mint itt egy napban leírva...

vegabluuz 2017.01.23. 03:00:49

Hát, ez is kamu:
https://en.wikipedia.org/wiki/Good_Wife's_Guide

Zsuzsi25 2017.02.17. 10:20:21

@manta77: Minden tovabbi nelkul megkapná barnelyik ferfi, ha el tartaná a feleseget. De erre nem sokan kepesek...

süti beállítások módosítása