Skip to content


       Szűrés lista

Csajozz kreatívan!

Társra vágysz? Szexpartnerre? Komolyzenei koncerteket látogatnál, de nincs kivel?
A Vastagbőr most megosztja veled a legújabb csajozási módszert. Szórólapozz!
A lényeg: Ne legyél kommersz!

De beavatlak a részletekbe is...

Eric múlt heti ingyen szexes mackós donhuánja után ismét egy magyarországi férfi, aki nagyon akar valakit, de nem ám akárkit…  expressz Lóránt után itt van nekünk cetlis Pál, aki nem csak ingyen szexet kínál. 

Pállal a Móricz Zsigmond körtéren találkoztam este nyolc körül. A jelzőlámpa pirosra váltott, a 18-as villamos már elindult a megállóból a bertalanlajos felé, de szokás szerint még átsiettem előtte a tömeggel, hiszen az út túloldalán Pál mosolyogva, tárt karokkal várt rám. Persze ez nem igaz. Fáradt voltam és a saját édesanyámat sem ismertem volna meg az emberek között. Szokásos esti érjek-már-haza, nem látok, nem hallok, kóma és agyhalál. Pál nem tárt karokkal várt, hanem sunyin, a tudtom nélkül, csak úgy kinézett magának(?). Épphogy áthúztam a seggem a villamos előtt, mikor a megszokott szórólapozó technikától - amire már immunis vagyok - eltérő módon nyújtott elém valaki egy cetlit. A papíron hosszú szöveg volt, annyit láttam belőle, hogy úgy kezdődik: „Szia!”.  A fecnit tartó kéz tulajdonosa rögtön felvette a tempómat és jött mellettem, valamit motyogott, amivel nem tudtam mit kezdeni, semmit sem értettem.

- Micsoda?!? – kérdeztem
- Öh öh ah előadás, ah öh asztrológia, ah öh pszichológia ah - valami motyogás ismét.
- Nem értem... – mentem és néztem furcsán, hogy mégis mi a f…
- Eh eh eh elolvasnád?
- Persze... – add ide te szerencsétlen azt a sz.rt! - gondoltam és elvettem menet közben.

Szemetes nem volt, zsebre gyűrtem. Mikor felfogtam, hogy elvettem valakitől egy hosszú szöveget, amiről fogalmam sincs mi lehet, előkotortam a zsebemből...
Kíváncsi lettem mégis milyen szektába invitálhatott az úriember. Teljesen ledöbbentem azon, amit olvastam.

 

 

 

 

 

 

 

Nem akartam rosszindulatúan azt feltételezni, hogy Pál így csajozik, hiszen a levélkében nem az volt a megszólítás, hogy „Szia kedves hölgy!” Gondoltam, lehet pasik is kapnak tőle ilyet. Ki tudja manapság... Aztán elhatároztam, hogy visszamegyek és megnézem mi ez az egész, kiderítem, mi alapján szelektál ez a kedves  ismeretlen Pál...

Ott volt még, nem volt nehéz kiszúrni a tömegben. Fel alá mászkált, mint egy mérgezett egér. Messziről kicsit feszültnek tűnt, furcsa volt a testtartása, karjait mereven törzse mellett tartotta, kis fekete táska volt a kezében (feltételezem tele sziás cetlivel), bézs kötött pulcsi nagypapi mintával, kihajtott inggallér…

Pali akcióba lendül. Figyel. Keres valakit. Lecsap.
Nem járt sikerrel. Idegesen elsiet az ellenkező irányba. Szem elől vesztem.
A túloldalon van, újabb akció.
Odaoson egy hölgy mellé, az rá se néz, csak int egyet.
Palim csalódottan, még mindig ugyanazt a cetlit tartja a kezében, és feszülten figyel, ismét keres valakit. Lecsap újra és újra. Vajon mi játszódhat le a fejében?

Nem volt könnyű megfelelő távolságot tartani Palitól, mert nagyon gyorsan mozgott. Néha  teljesen beindult, mintha céltudatosan sietne valahova (talán meglátta a következőt), ezért a villamossín és az úttest közötti kis járdaszigetről figyeltem. A körtér összes csaját befogta a radarja, tehát elég nagy területet lefedett a szórólapjaival, de csak páran vették el tőle (pár hozzám hasonló lúzerina XD).

A gyanúm beigazolódott, csak csajokhoz megy oda, ah ah öh öh pszichológia, asztrológiah ah öh öh, vááááá...

Kicsit szarul kezdtem magam érezni, hogy egy bolondot figyelek, aki cetlikkel próbál csajozni és egy fél órája éppen engem nézett ki magának(?). Úgy érzetem beszélnem kell valakivel, akihez szintén odament. Messziről figyeltem az újabb áldozatot, láttam, hogy beszélt vele is pár szót asztrológus növendékünk. Átnyújtotta a cetlit, majd elsietett onnan. Ekkor én csaptam le a lányra. Megkérdeztem, mit beszéltek, majd elmesélem neki, hogy nekem is volt hozzá fél pillanatig szerencsém. Kiderült ő  is ledöbbent, hogy valaki ilyen szöveggel próbálkozik az utcán. Neki azt mondta, zenetanár és örülne, ha eljönne valamilyen előadásokra. Ez a lány 15 éves, most kezdte el a gimnáziumot, egy kötelező olvasmányt tartott a kezében…

Kisebb nyomozás után a drága google kiadja Pál vezetéknevét, egy videót, és megtudhatjuk, hogy már 2 éve is ezzel a módszerrel próbálta megtalálni a nagy Ő-t.

Vajon hány 15éves lányt nézhetett eddig ki jövendőbelijének?

A következő videóból kiderül, hogy emberünket 100 lányból 1 hívja fel, és a fülét is tudja mozgatni – ez a szorólapon nem olvasható (még).

Pali 640 iwiwes ismerőséből 552 nőnemű (a legjobb pasiknál sem ilyen jók az arányok), ebből 200 db 20év alatti, 92db 30év feletti.
Ezzel nem is lenne semmi gond, de Pali karácsonykor tölti 39. életévét.

Még keresi az igazit. Az utcán, cetlikkel. De mi a faszt keresett a tévében? Az oké, hogy Árpa Attila lightosan szétoltotta, de nem gondoltam volna, hogy láthatom, ahogy a cetlizgetésről beszél.
A koffeinmentesben bemutatott plusz egy két évvel ezelőtti és a nekem adott szöveg összehasonlításából kiderül, hogy Pál folyamatosan csiszol a szövegén. Most már a pszichológia is érdekli. Talán nem véletlenül.


A cetlik szövegét elemezhetné egy szakember, hogy az elmúlt években milyen fejlődésen ment át Pál személyisége, illetve mennyit fejlődött párkereső taktikája. Milyen lehetett Pál gyerekkora? Milyen társ lehet Pál? Milyen lesz férjként? Milyen szülő válik majd belőle? 

Ezzel a cikkel szeretnék segíteni Pálnak, hogy társra találjon végre és ne fiatal lányoknak osztogassa a fecnijeit, hanem korban hozzáillő társat találjon. 

Örülnék, ha írna olyan hölgy, akinek volt kapcsolata Pállal. Írhatna a hölgy, akit a mokkában megemlített. Miért szakadt vége a románcnak? Milyen vele egy komolyzenei koncert? Milyen filmeket szeret? Hogy csókol Pál? Milyen az ágyban? Ah öh eh pszichológia ah öh. Mert kis cetlijéből csak annyit tudhatunk meg, hogy Pál nagyon készen van, nagyon akar valakit. Időt szentelne az utcán minden második nőnek, ha nem mindegyiknek. 

A nő dönt, szüksége van-e ilyen férfire, aki ennyire szerencsétlen, hogy közel 40 évesen cetliket oszt boldog boldogtalannak, 15éves kislányoknak, talán özvegy nagymamáknak is, mert bárkivel szívesen kialakítana értékes emberi kapcsolatot, aki megkeresi őt?

Ti milyen cetlivel csajoznátok az utcán?

Szerintetek hol rontja el Pál?

Van ötletetek? "(bárcsak lenne!)"

A módszer nem mindennapi, de valami mégsem jó…

Segítsünk Pálnak új szöveget fogalmazni a cetlikre!
"különösen remélem", hogy írtok...

 ui: mire ezt megírtam egészen megsajnáltam Palit, jó lenne ha a cikk hatására találná meg élete párját, jó érzéssel töltene el, hogy tudtam segíteni... ők lehetnének az első Vastagbőr pár

 

Címkék: bizarr sztár lúzer nemisértem

A bejegyzés trackback címe:

https://vastagbor.blog.hu/api/trackback/id/tr60722377

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Asperger (Live with it) 2008.10.22. 03:31:52

Körkérdés: vajon aspi-e Pál? http://vastagbor.blog.hu/2008/10/21/csajozz_kreativanPál nyilvánvaló kapcsolatteremtési nehézségei és hiányos szociális ismeretei mellett felhívnám a figyelmet az alábbi bekezdésre:"Ott volt még, nem volt nehéz kiszú…

Trackback: Asztrológia 2008.10.21. 15:48:03

Asztrológus csajozikMondom én mindig, hogy a modern asztrológia iránt csupa defektes alak érdeklődik. Meg azt is, hogy olvassatok Vastagbőrt:http://vastagbor.blog.hu/2008/10/21/csajozz_kreativanErről a csókáról már hallottam vagy három éve, egy ismerősöm…

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2008.10.21. 08:43:19

Lajos, sehol sem "ér" elsőzni ...

moRtiZ 2008.10.21. 08:46:02

:D Mekkora :D

Bármennyire is őrültnek tűnik, még a Te érdeklődésedet is felkeltette... ezen elgondolkodtál már? :D

"640 iwiwes ismerőséből 552 nőnemű".

Vajon mennyi volt meg neki közűlük?

Amúgy Haynau, ha ennyire érdekel a dolog, miért nem ülsz le vele beszélgetni egyszer? Végülis egy dumálgatásról van szó, veszteni nem vesztenél vele semmit. Lehet meglepődnél rajta, lehet igazolódna a gondolatmeneted. Csinálj tényfeltáróriportot.

haynau · http://vastagbor.blog.hu/ 2008.10.21. 08:56:58

Kedves moR10 ;) nem mernék vele beszélgetni, örülök, hogy nem volt azóta rémálmom... kiráz a hideg...
Igazad van, valóban felkeltette az érdeklődésemet, mert érdekel a pszichológia :D az asztrológia kevésbé ... meg hozzám amúgy sem illene, mert nyilas xDDDD

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2008.10.21. 09:01:38

Támogatom moR10 ötletét, Haynau, "áldozd fel" magad, és menj el vele egy-két találkára, így első kézből lenne infónk Pálról. Szerintem nem rossz ember, inkább az a típus, akit a széltől és a való élettől is óvtak a szülei (vagy csak az anyukája egyedül), így nem találja a helyét, párját. Valószínűleg klasszikusokat olvas és hallgat, igazi "Igen, drágám" férj lesz majd belőle.

moRtiZ 2008.10.21. 09:03:17

Ő is tanul pszichológiát, látodlátod, ott a közöstéma. Lehet csak tanulmányt ír, és emberi reakciókat vizsgálja egy nem éppen általános közeledési formára :P Bár igy belegondolva ez nem annyira valószínű, valahol megértelek azt hiszem :P

vero · http://anal0g.blog.hu/ 2008.10.21. 09:03:35

Asztakurva!

Szerintem csak megjátsza. Ilyen nincs!

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2008.10.21. 09:03:37

Ó, már látom, nem mersz találkozni vele. Esetleg egy bátor barátnő?

haynau · http://vastagbor.blog.hu/ 2008.10.21. 09:06:14

ja nem is, Pál bak, nekem pedig az az aszcendensem :}

lehet, hogy elbasztam és egy randisorozat dokumentációt kellett volna írnom... ?!

Valaki vállalkozzon rá!
Moks? Rékuc? xD Eric? Zero?

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2008.10.21. 09:08:25

"randisorozat dokumentációt kellett volna írnom... ?! "

Bizony! Lett volna látogatottság, az tuti! A kommentekről nem is beszélve. ;)

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2008.10.21. 09:17:26

Én sajnos nem tehetem, a kopaszodó zenetanár ájtatos hanggal a Bárányok hallgatnakból nem az esetem ....

Hannibal Lecter tuti örülne egy ilyen kellemes játszópajtásnak ...

LvB 2008.10.21. 09:18:34

Szia!

Ha van kedved a picinyke rigók szerelmes dallamát hallgatni Párizsban, vagy fagyizni Velencében vagy csak teázni az angol királynővel akkor én vagyok az ideális jelölted. Érdeklődöm a komolyzene, klasszika-filológia, asztrológia, részecskefizika, belgyógyászat,
az űrrepülés, az állatok, az irodalom és költészet iránt mellesleg ezeket gyakorlom (mindet) mind a mai napig. Nagyon jóképű vagyok, lehet, hogy nem látsz annak de az vagyok (tényleg, komolyan...) és kitűnő szerető is vagyok (eddig még csak magammal volt szexuális viszonyom szóval biztos forrásból tudom). Ha ezen témák bármelyikéről el akarsz beszélgetni vagy csak dugni egy jót akkor hívj fel légyszi na de komolyan hívja fel... Pál

Szintia 2008.10.21. 09:21:24

még mindig jobb annál, minthogy valaki ilyen levelekkel tömje meg az e-mail fiókomat.

Combi a ballibes Ferkófan 2008.10.21. 09:25:09

Ti milyen cetlivel csajoznátok az utcán?

Szia!

'ggyá má cigit meg egy kis aprót!

xanax · http://bennyhillifier.com/?id=CVTFxYMhwiA 2008.10.21. 09:27:07

Nekem egy haverom csinálta kábé ugyanezt 10 évvel ezelőtt. Nem volt szöveg a papírján, csak a telefonszáma, állandóan ezeket nyomtatta a munkahelyen. Egy átlagos békávés ámokfutása alatt kiosztott 8-10 ilyet s viszonylag jó aránnyal dolgozott.

haynau · http://vastagbor.blog.hu/ 2008.10.21. 09:29:17

uh zero "a kopaszodó zenetanár ájtatos hanggal a bárányok hallgatnakból" ez elég találó :|

Félkupica_Fehér_Főnök 2008.10.21. 09:32:34

laspalmas 2008.10.21. 09:01:38

A csajokra mindig lehet számítani, ha az egymás iránti szolidaritás a téma :o)

-
Pál leveléből az anatómiai érdeklődés kimaradt, szóval nem az a hannibál a kannibál típus, szerintem.

Vállalkoznék rá szívesen,de lánynak speciel pont ronda lennék, így a kíváncsi kisgyerek énemet legnagyobb sajnálatomra félre kell tennem.
Várom a beszámolókat, valaki csapjon a lecsóba :o)

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2008.10.21. 09:35:30

Combi/SzalonFasiszta/SzemétNáci 2008.10.21. 09:25:56
Amúgy kijjaz a haynau? :)

Moks barátnője :-)

Félkupica_Fehér_Főnök 2008.10.21. 09:36:47

"Ti milyen cetlivel csajoznátok az utcán?"

Szemlédi András (lottónyertes)

Tel.: 0620/22...

:o)

nmi 2008.10.21. 09:37:27

Vajon mit taníthat a zenesuliban? Oboát?

más:
Én múltkor a Nyugatinál egy fiatal srácot láttam egy kartonpapírral, melyre ez volt írva: "MP3 lejátszóra gyűjtök!"

Félkupica_Fehér_Főnök 2008.10.21. 09:37:38

"Moks barátnője :-) "

Micsoda fertő...

haynau · http://vastagbor.blog.hu/ 2008.10.21. 09:43:32

Szemlédit felhívnám :) az vicces ...
presze előny lenne ha érdekli az asztrológia, szereti a gyerekeket, szappanoperákat gyűjt, szeret shoppingolni és kifestené a lábkörmeimet :$

haynau · http://vastagbor.blog.hu/ 2008.10.21. 09:59:57

Ha Palit egyszerre hívná fel két nagyon okos, nagyon jó nő, akkor a döntéshez az asztrológiát hívná segítségül? ?D ... milyen szar lenne azért lemaradni életem párjáról, mert egy másiknak előbb ad cetlit és az előbb hívja fel, mint én ...

Írjon valaki, aki ismeri Palit vagy volt hozzá szerencséje :) vagy írjon maga Pali, hogy a héten merre fog csajozni ;)

Marcellusca 2008.10.21. 10:23:33

Én csak ilyen, kultúrált hírdetést adnék fel a NET-es társkeresőn! :D

uk.youtube.com/watch?v=ZCx242OVjP0

Nyerő-e lennék???

Csuhaj Erzsike 2008.10.21. 10:46:32

Sziasztok!
Kicsit félve írok, sose szoktam kommentelni, mindig csak olvasgatom a bejegyzéseket, de ezen most nagyon felkaptam a fejem h ilyen csúnyán bántjátok szegény Pált!
Én fél évig jártam vele, engem is a cetlijein keresztül ismert meg, és azalatt a fél év alatt nagyon jól éreztem magam! Akár hiszitek, akár nem, ő dobott ki, és nagyon hiányzik!!! :'(

TaTa86. · http://archiregnum.blog.hu 2008.10.21. 11:04:24

Haynau az én eszemen nem jársz túl! Fogadjunk, hogy te vagy Pál!
Ügyes, ügyes... XDDD

Marcellusca 2008.10.21. 11:06:24

Félkupica_Fehér_Főnök 2008.10.21. 09:37:38

Főnök, ne legyél kirekesztő, mert még megmondanak a jogvédőknek. :D Meg különbenis itt csak náczulni lehet! :D

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2008.10.21. 11:11:12

"2008.10.21.
Nem tudtam ellenállni a Páltól kapott cetlinek, és felhívtam. Azt mondta, az ünnep előtt nem szeretne ilyen frivol dolgokkal foglalkozni, mint a randevúzás, de 24-én térjünk rá vissza. Alig várom!!! ( a háttérből villamoscsilingelést, autódudálást, és elszórt anyázást hallottam, ebből arra következtettem, hogy még nem találta meg a párját, van még remény számomra)
2008.10.24.
Reggel első dolgom volt telefonálni. Sikerült, este találkozom Pállal! Nagyon nehezen telt a nap, de végre eljött az idő. A Töprengő nevű kis művészmoziba mentünk, Pál szerint itt adják a legjobb filmeket. Mi a Dosztojevszkij lelke című filmet néztük oroszul, hát nekem ez a nyelv kimaradt, és a francia felirattal se mentem sokra. Bezzeg Pál! Végig a vásznon csüggött, hiába reménykedtem, hogy legalább a kezemet megfogja. Szemmel láthatóan a film kioltotta benne azt a rosszkedvet, amit a piros télikabátom látványa idézett elő. Mint mondta, a piros a buja erotika színe, és finomlelkű ember nem viseli. Szerencsére a moziban takarékossági okokból nem működött a fűtés, így a V-nyakú rózsaszín kötött pulóverem rejtve maradt... Pál úriember módjára elkísért a buszmegállóba, bár némileg rontotta a képet, hogy közben végig cetliket osztogatott. Ezek szerint nem tettem rá elég jó benyomást! Holnap bele kell adnom mindent! A "Bika az Ikrekben" című előadásra megyünk, nem mertem rákérdezni, de gondolom, szigorúan asztrológia......"

DArchAngel 2008.10.21. 11:14:32

laspalmas 2008.10.21. 11:11:12

XD
Ez nagy!

Jancsibohóc /Bohócügyi Államtitkár/ · http://www.vanditdigital.com/ 2008.10.21. 11:41:19

Ah öh eh, mekkora cikk :) Szerintem Pál igenis kreatív, az megint más kérdés, hogy ezzel együtt sajnálatra méltó. Amíg nem jött az a rész, hogy 39 éves, elég szórakoztató írás volt. Ha nem jön be a dolog, jövőre már majd techno-bulikba fogja invitálni a lányzókat. :D

"A következő videóból kiderül, hogy emberünket 100 lányból 1 hívja fel,"

A pesti emberek közönyét ismerve, ez nem is olan rossz szám.

Ja, és zero itt köszi, hogy már ma kommentelhetek :)

Bit Rot 2008.10.21. 12:08:37

Sok sikert Pálnak, de azért jó lenne, hogy ő is elismerné, hogy rettenetesen szánalmas dolog amit csinál.

Azért, mert kitalált egy ötletet és azt meg is valósította, elismerésem, de jó lenne ha kicsit magába nézne, biztos vannak MÁS módszerek, amelyek "normálisabbak".

reKorrekt 2008.10.21. 12:41:09

* laspalmas 2008.10.21. 11:11:12

Ez győnyörű volt!

* Csuhaj Erzsike 2008.10.21. 10:46:32

Neked (Önnek) pedig azért nem válaszol senki mert azt hiszik FAKE vagy. Szóval bizonyítsd ;)

zala 2008.10.21. 13:41:27

Pál, a fél vastagbőrpár.
Pál fél, bár bőr vastag már.
ÁrpaPál vastagbőrpír.

öh ah ah eh ... én kérek elnézést.

Marcellusca 2008.10.21. 13:51:30

De hol van more???
Ingyenszex már nem is érdekli?
Csak a grupi a Palotában?

haynau · http://vastagbor.blog.hu/ 2008.10.21. 14:02:34

"Pál úriember módjára elkísért a buszmegállóba, bár némileg rontotta a képet, hogy közben végig cetliket osztogatott. " xDDDD kurvajo hangosan felröhögtem

Megyek a kedvesemmel (Pál) az utcán és közben meglát egy jobb nőt és odanyújt egy cetlit neki: "asztrológiah öh ah szenvedek a barátnőm mellett! hívj fel!"
"ez a nő tönkretesz, ments meg!"

Horizont 2008.10.21. 15:23:41

Sajnos én nem tudom megfejteni Pál rejtélyét.Két okból is.Ezért direkt nem utazok fel fővárosunkba. Pál nekem nem is nyújtana oda egy cetlit se a korom miatt.Nem korom hanem életkorom.
Amúgy én nagyon sajnálom Pált mert lehet hogy az ötlete kreatív,de nagyon komoly problémája lehet így 39 évesen.Szomorú az is, hogy nagyon sok ember él köztünk zavarokkal küszködve és nem igazán lehet segíteni rajtuk.Annyiból jó neki, hogy őt a világválság nem foglalkoztatja mert a saját válságával van elfoglalva.
Nagyon magányos lehet és ezért tényleg sajnálom, de borítékolva van hogy nem is fog társat találni és társ mellett élni.
Mindenki örüljön akinek párja van....

Perillustris 2008.10.21. 15:32:26

"Ti milyen cetlivel csajoznátok az utcán?"

22/6 ;)

kergezerge · http://kergezerge.blog.hu 2008.10.21. 15:58:10

hehe, tudok trackbacket csinálni, tök jó, és most fölállítok egy kérdőképletet, hogy megtudjam, mire jó :D

kergezerge · http://kergezerge.blog.hu 2008.10.21. 16:04:36

haynau · vastagbor.blog.hu/ 2008.10.21. 09:59:57
Három éve a Várban tevékenykedett, megnéztem volna egyszer magamnak, amint szórja a lapot, de csak hallomásból ismerhettem, úgyhogy köszi, hogy végre teljesült az álmom, és láthattam is :D

semota · http://livewithit.blog.hu 2008.10.21. 16:09:04

igen nagy összeget tennék rá, hogy Pali Asperger-szindrómás.

Legalábbis úgy tűnik, hogy komoly szociális nehézségei vannak a pasinak, és ez a rész:

"Ott volt még, nem volt nehéz kiszúrni a tömegben. Fel alá mászkált, mint egy mérgezett egér. Messziről kicsit feszültnek tűnt, furcsa volt a testtartása, karjait mereven törzse mellett tartotta"

igen karakterisztikus... mondhatni akár tankönyvből is idézhettem volna.

reKorrekt 2008.10.21. 16:15:02

Akinek nincs barátnője vagy lusta megkérdezni tőle:
hu.wikipedia.org/wiki/Asperger-szindr%C3%B3ma

Perverzsrac 2008.10.21. 16:29:49

Már megint nem a lényegre figyeltek. A lényeg:
1. Haynau vagy fél órán át vadidegen pasit kémlelt. (Ezlrt már kijárna a pasijától neki egy méretes nyakleves.)
2. Még meg is sajnálta. (Ergo, bukó van kedves haynaupasija). Legközelebb ha valaki nem szórolappal megy hanem valami ötletesebbel, akkor már beadja a derekát...

Perverzsrac 2008.10.21. 16:34:59

3. még vette a fáradtságot és utánakeresett Palinak... Szerintem itt nem Pali szánalmas, hanem Haynau, akinek ennyi ideje van vaddegen pasikra.

Szavazzunk meg egy jó DP-t Haynaunak bosszúból! :)))))

Plutonic 2008.10.21. 16:56:39

Tajgetosz pozitív......

Félkupica_Fehér_Főnök 2008.10.21. 17:16:33

laspalmas 2008.10.21. 11:11:12:

Le a kalappal!
Folytatást kérünk a második (szakítós?) randiról, ahol feltűnik Csuhaj Erzsike is! :o)

Perverzsrac 2008.10.21. 16:29:49

Én simán tudok bámulni fél órán keresztül vadidegen csajokat,'sőt miazhogynagyonis' !!!

DP - Double Penetration? xD

Plutonic 2008.10.21. 17:59:58

ikszD 2008.10.21. 17:21:59

:DDDDDD

laspalmas 2008.10.21. 11:11:12

Ha ez valós, akkor kééééész...!!! :))))
Ha nem, akkor meg megcsináltad a napomat! :D

reKorrekt 2008.10.21. 18:57:42

privi.hu/kissy

lol-e xD

"...Amiket cejetek naon::alcsizni..."

reKorrekt 2008.10.21. 18:59:09

Hú bakker, olvassátok el az egész lapot!

"NaOn ImÁdOk KISSelni, az nagyon szupi tud lenni ha a cejelmeddel KISSelsz"

xDDDD

Jancsibohóc /Bohócügyi Államtitkár/ · http://www.vanditdigital.com/ 2008.10.21. 19:03:05

" Amiket cejetek naon:

alcsizni...

dance forevah!!! van kép is feltölve, pörizek rajta fúúú de yooo :DDD

a kajakra pörgös zenéket imádom!!!!!!!!!!

Kedvenc mjuzikok: Holly Dolly - Dolly song !!!

Crazyfrog is yooo!!! a kis béka oan cuky :))))"

WEHÉHÁÉHÁHÉÁHÉHÁ

Amúgy elég sok fiatal nyelvezete ilyen, főleg amióta elérhető az internet.
Ha így haladunk nemsokára Fekete Pákó is érettségi tétel lesz.

ikszD 2008.10.21. 19:43:49

"Na ezeket ám nem szejessem:

Iskola fúúúúúj

Szőkecica barbibabák, emosok meg miden ien klubbhoz tartozókat…"

Áhh ő biztos nem "szőkecica barbibaba"

reKorrekt 2008.10.21. 20:16:54

Most jut eszembe hogy erről az oldal már több postot is ihletett:
vastagbor.blog.hu/2008/02/05/emos_eleterzes_egy_tini_tollabol
vastagbor.blog.hu/2008/09/15/az_uj_nemzedek

Ha jól emlékszem az utóbbiban az érintett is nyilatkozik a hsz-ek közt. Tanulságos olvasmányok :)

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2008.10.21. 20:17:25

Pedig ez egy csinos kislány ..anyja apja miért nem ad neki egy büdös nagy pofont, nem magyarul beszél?

Mit jelent az hogy "alcsizni" ?

ezen töröm 10 perce a fejem ...

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2008.10.21. 20:18:11

Kissy is megérne egy újabb posztot .... de nem! Erőt veszek magamon!!!!

reKorrekt 2008.10.21. 20:31:00

"Mit jelent az hogy "alcsizni" ?
ezen töröm 10 perce a fejem ..."

Akkor az szar hogy nekem egyből beugrott? :D

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2008.10.21. 20:59:06

Félkupica_Fehér_Főnök 2008.10.21. 17:16:33
Nem hiszek a folytatásokban. :)

egy kantányi korrekt leguán 2008.10.21. 20:31:00
Én is egyből vágtam. Akkor most mi van? Mi vagyunk itt a legfiatalabbak? :D

reKorrekt 2008.10.21. 21:11:13

Épp nézegettem Pál iwiw lapját. Azon felül hogy Csernus Imre az ismerőse, az egyik kiscsaj ismerősének adatlapján ezt olvastam:

"ennyi volt. ellenvetés? nincs.ok akkor smaccantás"

xxDDDD hát baz+ beszarok xDD

Félkupica_Fehér_Főnök 2008.10.21. 21:11:38

laspalmas 2008.10.21. 20:59:06

Ha nem, hát nem, többet nem fogom kérni, hiába akarod majd elmesélni :P


"Mit jelent az hogy "alcsizni" ?
ezen töröm 10 perce a fejem ... "

Azt jelenti, hogy számodra van még remény :o)

Félkupica_Fehér_Főnök 2008.10.21. 21:14:30

leguán: húzós volt a mai nap, valahogy átsiklottam kedves Pál vezetéknevén, az adatlapját viszont megnézném... el tudod dobni a linket?

Perillustris 2008.10.21. 21:44:24

"24/7, 0-24-ig"

Hogy megy össze 0-ra? :P

lombroso · http://www.szajtepo.blogspot.com 2008.10.21. 23:49:48

"meg hozzám amúgy sem illene, mert nyilas"

Ez mekkora volt.:) Bezu legyen veled!:))))

Corry 2008.10.22. 07:31:07

Szerintem az egyedi ötletet értékelni kell :-)
Az egyébként egy általános gond, hogy "normális" emberekkel diszkókban megismerkedni eléggé nehéz. Mondjuk az utóbbi időben szerzett tapasztalatom e téren nulla, családi állapotomból kifolyólag.

Egyébként nekem tetszik a Pál módszere, mert az a tény, hogy el kell olvasni egy oldalt miatta, már leszelektálja az diszkóbeli "én ma már négyszer dugtam" jellegű plázacicákat. Mondjuk a csajozást ha tehetném én szóban oldanám meg, de elismerem az ürgét hallgatva, hogy a verbális kommunikáció írásos formája neki jobban áll :-)

Mondjuk a kora előrehaladott ahhoz, hogy tizenévesekkel ismerkedjen, de remélem lesz valaki aki ezt az "ebben a barbár lelkületű világban ahol az Antikrisztus uralkodik" stílusát értékelni fogja.
Drukkolok neki.

Eszembe jutott egy másik zenész is, aki más vonalakon prdukál sztréndzs dolgokat:
velvet.hu/celeb/kex0413/

SoulReaver 2008.10.22. 10:04:02

Peri: ólnájtlóng... end evridéj... vagy máshogy 4evah... :D

GutBesserWasser · http://blog.gutbesserwasser.com 2008.10.22. 12:17:32

Én sokáig azon gondolkodtam, hogy valahogy az elektronikai alkatrészekhez kellene csatolni valamiféle RólamInfót, mert úgy talán eljutna egy-két potenciális célszemélyhez. Merthogy ugye hol ismerkedjen a (magamfajta) ember, ha hozzá illő leányzót akar? Diszkóban, buliban stb. tuti nem, mert aki ott van, nyilván azért van ott, mert jól érzi magát ilyen helyen. Tehát az ilyen lánnyal a szórakozás jó része az lenne, hogy buliba járok - ami viszont engem egy csöppet sem szórakoztat. Lehet még iskolában, munkahelyen. Itt csak az ivaros aránnyal van gond: ha az ember mérnöknek tanul / mérnökként dolgozik, általában meglehetősen alulreprezentált a női nem a környezetében. (A női igen méginkább.) (Amikor gimnáziumba ill. egyetemre jártam, internetes társkeresők nemigen voltak még (gimis koromban net sem), de a későbbi tapasztalataim is elég negatívak a netes cuccokkal.) Tehát marad a metró. Miért? Mert ott a legkülönfélébb lányok megfordulnak, tehát valószínűségi alapon a potenciális párjaim közül egynehány is. Én viszont - Pállal ellentétben - megtanultam azt a leckét, hogy UtcánNemIsmerkedünk. Ennek ellenére ismertem meg lányt (budapesti kék)buszon, szemeztem lánnyal metrón, és fordult meg a fejemben nem egyszer a Páléhoz hasonló cédulázós technológia.
Úgyhogy mindazok, akik szerint ez szánalmas, meg idióta, meg pofátlan stb., legyenek kedvesek megosztani velünk az ő nem szánalmas, nem idióta, és nem pofátlan stb. tuti technológiájukat.

SoulReaver 2008.10.22. 12:20:16

Én konkrét úgy szedtem fel az asszonyt, hogy terhes lett... :DD

derelyegrádi szellem 2008.10.22. 13:33:06

"Én konkrét úgy szedtem fel az asszonyt, hogy terhes lett... :DD"

De ugye tőled? :))

SoulReaver 2008.10.22. 15:06:27

/sze! :D Azé ANNYIRA sikeres vagyok... :DDD

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2008.10.22. 20:13:19

Mi van Főnök, nem jött be a lottónyerteses cetli? :)

Félkupica_Fehér_Főnök 2008.10.22. 21:46:27

na, elmész Te tudodhová!


szemét :o)

Félkupica_Fehér_Főnök 2008.10.22. 23:59:21

Figyelitek a 'kiscsaj' memóriája, vagy csak jól kezeli a ctrl+f gombot?!? :o)

deep_fried 2008.10.23. 00:03:08

Sziasztok!
Én tudom, mit ront el például: hogy átadja a cetlit, aztán rögtön elmegy, törtszám darab mondat után. (Na, ezt Árpa is kiderítette) Ez azért kapitális baromság -nak tűnik, de lehet, hogy esetében esélycsökkentő, ha ott marad bámulni, esetleg társalogni próbálni.
É azt hittem először, hogy itt valami rettentően jó módszert fogok olvasni, a szórólap miatt, mivel azzal mindenféle oltást lehet művelni.
Pál legalább tud magáról írni, ez nekem állandó probléma, de ilyet nem is szeretnék (legalább nem vagyok asztrológus :P) De asszem én csak szidnám magam a papíron :)
Lehet akár aspergeres is, úgyis olyan emberek aspergeresek, akikből ki nem nézném. De azért valamennyire lehet látni általában a szemükben (vagy nem).
Egyébként itt a tvben normálisabban beszél, mint amire számítottam.

GBW: Szia! Ez az alkatrészes ötleted annyira jó! Igaz, hogy vicces is (vígjátékba lehetne rakni), de teljesen komolyan lehet gondolni.
A mérnöksuliról: igaz, hogy nincsenek lányok, vagy ritkák, de én úgy vagyok vele, hogy legalább nyugtom van.

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2008.10.23. 09:22:33

Főnök, az én koromban még nincs szükség a Ctrl+f-re. :P

Félkupica_Fehér_Főnök 2008.10.23. 15:17:54

Majd amikor már legálisan ihatod a sört, akkor minden megváltozik :P

haynau · http://vastagbor.blog.hu/ 2008.10.23. 15:31:49

Csuhaj Erzsike: miért lett vége? miért dobott ki?

Pál a Perverzsrac ?!

impulziv szemejiseg 2008.10.23. 16:09:06

ujra elolvastam pal szorolapjat, es arra jutottam hogy ez nem tobb mint egy hirdetes. akar a narancsban is megjelenhetett volna, akar 16, v 60 eves ferfi v akar no is irhatta volna. a faszika nekem ojas valakinek tunik aki a csak termeszetesseget preferalja mert oldschool, nem hisz a technikaban tipus (az biztos h 2008al nem kompatibilis), es az aspberger szindromaval ellentetben en a naivitasra tippelek. irigylem az onbizalmat amiert van mersze szorolapot osztogatni es teljessegel felvallalni onmagat. mar a nevet es arcat is adta hozza a tvn keresztul. a tini lanyos teman kicsit tovabb kell gondolkoznom, de legyen az elso feltetelezesem optimista es pozitiv ugyh megprobalok arra gondolni, h az este szurkuleteben esetleg konnyu felrenezni az eletkort es o mint regimodi uriember nehezen bir kulonbseget tenni a koraven tinik es a fiatalos "nok" kozott.

azert legyetek szives a fenti bejegyzes figyelembe vetele nelkul tarcsazzatok ha tarcsazzatok pali szamat!

at the end of the day i am a skeptik!

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2008.10.23. 17:10:24

Azért azt a kort már betöltöttem......basszus....nem most volt...:(

haynau · http://vastagbor.blog.hu/ 2008.10.23. 18:06:38

"ah eh öh több, mint 20 éve legálisan ihatom a söh öh öhrt"

Félkupica_Fehér_Főnök 2008.10.23. 20:48:10

Pál szemében a sör az olyan proli dolog szerintem, inkább egy kis fű és egy üveg bor társaságában tudnám elképzelni.

A fenti páros néha jobb társaság a művészmoziban, mint egy lány, állítólag :o)

"ah eh öh egy üveg bort szeretnék venni, itt a személyim is mellé..."

haynau · http://vastagbor.blog.hu/ 2008.10.24. 23:59:51

"kábítószert csak fényképen és a tévében láttam"

misikeh[jogsértő módon félelmet keltve fotózott] ( · http://video.google.com/videoplay?docid=-8266131592631747056&hl=en 2008.10.25. 09:18:55

Félkupica_Fehér_Főnök 2008.10.23. 20:48:10
Állítólag :) Hát hogyne persze minden bizonnyal :D

Félkupica_Fehér_Főnök 2008.10.25. 20:59:32

Sohse voltam még művészmoziban :o)

Lehet, hogy én vagyok túl érzékeny, de Te most beszóltál nekem? :o)

more 2008.10.26. 14:11:17

csodalatos volt ez az interju: a ket szellemi fogyatekos agytroszt pofazott 3es fel percet,a gyengeember interjualany meg kb 15 masodpercet....mehetnenek tanitani a bbc-hez..
azert megkerdeztem volna arpattikatol csendesen, h hogy jobb csajozni? a szerkesztoi irodaban leszopatni minden masnap egy uj modellanyt egy szerkesztoi-musorvezetoi pozicioert (ami tart nekik kb 1 honapig), vagy cetliket osztogatni a kosztolanyin? no komment

SoulReaver 2008.10.27. 14:12:46

more: azért annyira rossz dolga nem lehet a kis árpának... :DDD Rendszeres polír 4evah! :DDD

atleta.hu · http://www.atleta.hu 2008.11.26. 01:13:42

Nezhetjuk am ugy is, hogy Pal nem szanalmas, csak maradi :). Ugyanis ha bekukkant valaki egy tarskereso portalra, akkor a tobbseg ezt melyen alulmulo reglapos szovegekkel probalkozik. Aztan kattintgat a neki tetszo csajokra/pasikra, esetleg ir nekik meg harom hasonlo szintu mondatot (hello, ismizunk).

Kiakadni ra nem tudom, hogy hogy lehet, mert kellemetlen helyzetbe max magat hozza. Eszre sem vetted elsore, hogy mit akart, milyen pappert nyomott a kezedbe. Raadsul azon leakadni, hogy valaki olyan szolit le, aki neked nem tetszik, az nem tul intelligencs dolog :). Ha a Brad Pitet is elkuldened a f(r)aszba, az mas kerdes ;).

GutBesserWasser: az tevedes, hogy szorakozohelyekre csak bulizos lanyok jarnak. Az en es a kornyezetem statisztikai megfigyelesei azt mutatjak, hogy a csajok nagy resze csak akkor jar szorakozni, amikor part keres. Vagyis szerencsetlen rendes bulizos ferfiak meg a szorakozohelyen valo ismerkedesben sem bizhatnak, igen nagy valoszinuseggel fognak ki olyan lanyokat, akik a harmadik hetvegetol kezdve a kovetkezo 50 evben mar inkabb otthon maradnanak :).

De komolyan, ez igy van - a tobbseg leginkabb ismerkedni jar el. Persze ez eletkorfuggo is, 25 folott mar biztosan igy van. A metro meg a kutyuzes az csak potcselekves, a problema megkerulese. Egyszeruen meg kell tanulni a kodrendszert, am mukodik. Egyebkent ezt a kutyuzest mar sokszor kitalaltak, altalaban mobilra (nemreg nyilatkozta arcatlanul a TV2-n egy fejleszto, hogy o meg ilyenrol sose hallott, ez az a spanyolviasz, amit konkretan o szart). Nem veletlen, hogy nem terjedt el.

Ha mar technikazunk, akkor miert kene ehhez setalgatni? Arra ott vannak a - rosszul kitalalt es ezert frusztraloan viselkedo kozonseggel biro - randi site-ok.

Vegulis a metron vegzett mobilos 'letapogatassal' annyit tudnal meg, hogy a csaj, aki tetszik neked, az epp foglalt-e (nem mindig akadaly...) es bejossz-e neki. Csak hat erre (marmint az utobbira) van egy sokkal gyorsabb es evezredek ota mukodo kommunikacios csatorna: a tekintet. De hat azt is meg kell ismerni, meg persze az nem 100%, mert nem binaris, de attol meg szorakoztato :)

süti beállítások módosítása