Skip to content


       Szűrés lista

Új Rend: Már kommentelni sem szabad, különben ...

Minden nap egy újabb időutazás a múltba, kedves barátaim...

"Rendőrségi eljárást kezdeményezett egy internetes fórumozó ellen Fetser János MSZP-s képviselő, Orosháza volt polgármestere, amiért kritizálta az egykori városvezető tevékenységét - írja a Magyar Nemzet. A rendőrség gyorsan megtalálta a számítógépet, amelyet a fórumozó használt, de végül nem vontak senkit felelősségre."

Gondolom csak azárt nem történt ilyesmi a 80-as években, az "átkosban", mert akkor még nem volt internet. Fetser János is a köztünk élő szocializmus, semmi kétség!

Nos, nézzük a "Sajtosszenya" néven kommentelő milyen förmedvényt mert bepötyögni a fórumba, amire megindult a szoci-rendőr tandem:

"egy megalomániás diktátor vetélt agyszüleményei, amely nélkülöz minden ésszerűséget, és csupán a látványosságra koncentrál". "Haszontalan dolgok. A város tele van holt tőkével és adóssággal. Milliárdos nagyságrendű pályázati pénzeket (amelyekből jutott rendesen a Fetser-nómenklatúrának is) költöttek el olyan dolgokra, amelyek feleslegesek."

Innentől már Abszurdisztán fogaskerekei lendültek működésbe:
 

Fetser János először feljelentést tett, melyre az ügyészség rágalmazás gyanúja miatt nyomozást rendelt el, amelyet a Csongrád megyei rendőrség bűnügyi osztálya folytatott le. A nyomozók az internetes szolgáltatótól kikérték a hozzászóló számítógépének IP-címét, így megtalálták az előfizetőt, akit - családtagjaival együtt - kihallgattak. Mivel azonban a lakás egyik szobájában található számítógépet bármelyikük használhatta, a rendőrök nem tudták megállapítani, kit takar a Sajtosszenya név, és lezárták az eljárást.

Fetser még nagy büszkén még sajtótájékoztatót is tartott:
"A magam példája is motivált, de sokan vannak, akik máig nem tudják, kik és miért bántják őket. El szeretném érni, hogy a személyi felelősség alól ne lehessen kibújnia annak, akinek a számítógépéről rágalmazó üzenetek kerülnek a világhálóra. Azt gondoltam, politikai ellenfeleim egyike ócsárol. Minden megnyilatkozásával a lejáratásomat akarta elérni. A rendőrség alapos munkát végzett, kiderítette, kinek a számítógépén születtek meg a rágalmazó hozzászólások. Mivel többtagú családról van szó, mindannyian használhatták a gépet. Valamennyien tagadták, hogy a bejegyzéshez közük lenne."

Fetser egyenesen Draskovics igazságügyi miniszterhez fordult, hogy tegyenek a "joghézag" ellen. Szerinte egy joghézagról van szó, és kíváncsi volt, "mi hozható ki az esetből: lehet szankcionálni, vagy sem". "Előfordulhat az is, hogy túlságosan konzervatív módon viszonyulok az internet újításaihoz" ...

Hülyeség már egy joghézag, itt tartunk ... próbáljunk meg a szocializmus sercegő agyával gondolkodni: szerinte az egy joghézag, hogy mivel nem történt bűncselekmény, nem ítélték el Sajtosszenyát! Ez az ember a modern baloldal, a hazai szociáldemokrata párt, a Köztársaság barátjának képviselője a Parlamentben .... eszem megáll! Vajon miről beszélgethetnek Szabó "gyilkosságra felbújtó verssor" Zoltán képviselő haverjával? Összülnek néha egy szivar meg whisky mellett nosztalgiázni a régi szép időkről ...?

Nos, 2008. november 13 ... nincs már sajtó meg véleményszabadság Magyarországon. Lehet hogy sosem volt. Szép 18 évet élt meg ... ennyi volt!

Először ön, Fetser egy idióta szoci, a begyepesedett agyával. Ha lehetne, legszívesebben körmöket tépetne, talán lövetne is nem? Vagy aktivizálná Lendvai Ildikót és a cenzori osztályt? Sajtosszenyát, meg többi másképp gondolkót Recskre? Nyugodtan lehet perelni, már egy ideje senki senki sem akart beperelni, biztos felpuhult a blog. Ön most megmutathatja, hogy jó úton járunk! Pereljen be minket is!

Aztán rendőrség & ügyészség: Ilyenkor azonnal lecsapunk, nem? Mert a volt polgármester  és képviselő ügye, nem? A Janié ... sokat segített nekünk, itt az ideje a viszonzásnak? Segget nyalunk munkaidőben? Ha a "Kis Józsi" tesz feljelentést, akkor meg elhajtjuk, hogy ne romoljon a statisztika? A warez ftp szerver meg az sms warez üzemeltetőket sem tudják az interneten elkapni, de Sajtosszenya, az meglett!

Rabosítjuk az oknyomozó újságírót? Feljelentjük a kommentelőt, aki a véleményét merte beírni egy fórumba? A rendőrség kinyomozza? A szolgáltató kiadja az adatokat? Az egész családot kihallgatják? Hát hol a faszomban élünk, Kínában?

TASZ? Freedom House? Gusztos Peti? Helsinki Bizottség? Emberek? Valaki?

Címkék: közélet mszp abszurd

A bejegyzés trackback címe:

https://vastagbor.blog.hu/api/trackback/id/tr15766630

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: UMK - Orosháza 2008.11.13. 15:38:09

Jelentsen fel, Elvtárs!A mai napon kérvényezem, hogy Fetser János, MSZP-s országgyűlési képviselő jelentsen fel többrendbeli rágalmazásért! Illetve kérvényezem, hogy körülbelül fél Orosházát jelentse fel a Megyei Bíróságon, mert rágalmazni merték Önt több…

Trackback: Patai László - Provokatív 2008.11.13. 15:05:12

PERELJ BE: Már kommentelni sem szabad?Minden nap egy újabb időutazás a múltba, kedves barátaim… “Rendőrségi eljárást kezdeményezett egy internetes fórumozó ellen Fetser János MSZP-s képviselő, Orosháza volt polgármestere, amiért kritizálta az…

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2008.11.13. 17:14:36

Óvatosan srácok, nem szeretném a rendőrséget leterheltetni :-))

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2008.11.13. 17:43:02

Szerintem már mindenkit bevittek....:)

Johnson Doe 2008.11.13. 17:46:51

Drága kommentelők és posztírók! Én kedvellek Titeket, értelmes, és rendes embereknek tartalak. Komolyan. Szóval:
Dögöljön meg az összes ágrólszakadt vörös-csecsszopó, parlamentben seggét meresztő abszolút nulla.
Nemsokára együtt ülhetünk a barakkban.:) Ki tud kártyázni?:D

mind2 (törölt) 2008.11.13. 17:52:19

Sajtosszenya Te a miénk leszel !!!!!!
Martin Luther King nem tudott annyi embert megmozgatni mint Te :) Zászlónkra tűzünk, fogalommá válsz, szabadságharcunk zászlaján a sajtosszenya hívó szóvá válik ::)))) Te leszel Orosháza Nelson Mandelája :::))))

aranyszegélyes pogácsa 2008.11.13. 17:53:46

feltűnően nagy itt a csend. nekem ez gyanús

Jancsibohóc /Bohócügyi Államtitkár/ · http://www.vanditdigital.com/ 2008.11.13. 17:54:05

Johnson van egy zsebpóker készletem, zsebzsetonokkal, és még dealer korong is van hozzá. Szerintem elleszünk :D

mind2 (törölt) 2008.11.13. 17:54:19

Johnson drága, én csak a magyar kártyát ismerem :::::)))))

Johnson Doe 2008.11.13. 17:54:53

Jancsibohóc
Azt hiszem van a szekrényem alján még egy doboz dominó is.:-D Találkozunk a "vonaton". ;-)

more 2008.11.13. 17:55:31

mind2, te is kiemelt kommenetelo vagy az oroshazas blogon hehehehhee
tetszett nekik a kis koltemenyed:)))))

Jancsibohóc /Bohócügyi Államtitkár/ · http://www.vanditdigital.com/ 2008.11.13. 17:55:54

főnök már süti a fémipari szerszámos tortát, reszelőhabbal a tetején. Juhúúúúú

Johnson Doe 2008.11.13. 17:55:58

mind2
belefér az is, majd éneklünk a gulág-leves mellett, minden csodaszép és csoda-retro lesz, de nem játszunk piros pecsenyét, körömverőset, mert körmünk akkor még nem lesz.:-D

mind2 (törölt) 2008.11.13. 17:56:52

Ilyen helyeken külön veszik a nőket meg a férfiakat.... Külön birkaakol mindenkinek.... Hogy tudnánk így kártyázni. Max more - ral, ha addig nem vágnak egy jégcsákányt beléje is, mint Trockijba Mexikóban.....:((

Johnson Doe 2008.11.13. 17:58:39

mind2
Majd átdobáljuk a lapokat az elektromos kerítésen.:-D Aki véletlenül hozzáérne puszta kézzel: PIROS PECSENYE.:DD

Jancsibohóc /Bohócügyi Államtitkár/ · http://www.vanditdigital.com/ 2008.11.13. 18:00:14

Ki kéne találni nótákat is. Pölö:

"fetser a nyakadra csapódhatna a fenster"
"sálálálálálálálálá"

[imi] · http://twitter.com/forgoimi 2008.11.13. 18:00:20

beolog.blog.beol.hu/2008/11/13/fetser-vs-sajtosszenya-orszagos-botrannya-valt-egy-regi-ugy/

eredetileg innen indult a Fetser "blogger" János dolog. a beol-on volt az eredeti komment de itt leírják a mai bejegyzésben.

mind2 (törölt) 2008.11.13. 18:00:35

more, na ne mondd, miről beszélsz te ?
atya gatya, én csak olyan stílusban írtam, mint a rákosi pajtásnak annak idején született szösszenetekben...... Hoztok majd tampont meg csontritkulás elleni szert az akolba ?

more 2008.11.13. 18:00:48

najovan, menekulhettek ide hozzam, be tudok fogadni max 10 embert. szoval csak a nagyon bunosok tudnak jonni:))))

mind2 (törölt) 2008.11.13. 18:07:13

Tudod more, ha mi innen lelépünk, akkor eleve négyen megyünk. 2 dolgos hazaszerető felnőtt, és két szép, okos, és ígéretes kölyök. Közel a határ, a szart meg tapossák maguk alatt szorgosan bölcs vezetői országunknak. Nem véletlenül mondják, hogy ha abban vagy ne csapkodj, mert egyre mélyebbre merülsz.... Szomorú lettem, vígasztaljatok meg lécci :(

Jancsibohóc /Bohócügyi Államtitkár/ · http://www.vanditdigital.com/ 2008.11.13. 18:09:40

"Szomorú lettem, vígasztaljatok meg lécci :( "

Nemsokára itt a mikulás ;)

aranyszegélyes pogácsa 2008.11.13. 18:10:51

mind2, megvigasztallak. a határon kívüli nagy világ szintén tele van agyhalott politikusokkal. :)

reKorrekt 2008.11.13. 18:25:37

Csodálkozom hogy még egyik sztárügyvéd sem ajánlotta fel srácnak az ellen-pert (majd szellem megmondja mi a hivatalos neve, ha van egyáltalán ilyen). Mondjuk az Ügyészség ellen.
Rendőrségi feljelentés (majd eljárás) egy "politikust-rágalmazó" komment miatt. Volt már ilyenre példa egyáltalán Európában? Vagy ebben is mi vagyunk az elsők??

Jancsibohóc /Bohócügyi Államtitkár/ · http://www.vanditdigital.com/ 2008.11.13. 18:37:53

korrekt, láthatod hogy ez az önjelölt zsebrambó meg fogja változtatni azt, ami már évek óta működik a világban. Nevezetesen, ő majd bevezeti a személyi számmal való regisztrálást a fórumokba, hogy egyből tudja melyik veszedelmes netnáczi írt rá csúnyát. :)
majd megoldja ezt a "joghézagot" ami ugye a demokráciát jelenti az ő olvasatában....
Komolyan ilyenekkel foglalkozik nálunk egy képviselő :D
..és az a vicc, ha neked bármi bajod van és feljelentést teszel, akkor majd egyszer sorra kerülsz.
Ennek a majomnak az első szavára ugrottak, és pikk-pakk kiadta a szolgáltató az IP-címét. Komolyan mondom egy vicc.

derelyegrádi szellem 2008.11.13. 18:39:50

szerinted a történtek után meg merem? :)

Tassadar 2008.11.13. 18:40:02

more kikérem magamnak, én is a BCE-re járok mégse vagyok "ifjúkommunista", és az ottani ismerőseim sem...

derelyegrádi szellem 2008.11.13. 18:45:26

Egyébként sajtosszenya örüljön, hogy nem foglalták le ezek a jó fetser huszárok a gépét, mert azt simán visszakapta volna egy olyan 2-3 év múlva.

mind2 (törölt) 2008.11.13. 19:09:57

Többször leírtam, de most már aztán igazán úgy is érzem, hogy képtelen lennék annyit enni, mint amennyit hányni szeretnék.
Megyek és befordulok a család felé. Ha valaminek van értelme, akkor ők azok itt pár méternyire tőlem. Hozzatok fel vmi humoros témát, mert én megfogadtam, hogy többé nem nyomom fel az agyam idióta politikusokon.
Szóval : more, sedux, főnök , szellem és sokan mások :) MINDEN JÓT !!!!!!!

[imi] · http://twitter.com/forgoimi 2008.11.13. 19:17:02

" derelyegrádi szellem 2008.11.13. 18:45:26
Egyébként sajtosszenya örüljön, hogy nem foglalták le ezek a jó fetser huszárok a gépét, mert azt simán visszakapta volna egy olyan 2-3 év múlva. "

az már nem egész gép lett volna mert a nyomozó urak szépen hazavittek volna belőle mindent a csemetéknek :)

Higany 2008.11.13. 19:48:24

Ízlelgessük egy kicsit ezt a mondatot:
"Mivel azonban a lakás egyik szobájában található számítógépet bármelyikük használhatta, a rendőrök nem tudták megállapítani, kit takar a Sajtosszenya név, és lezárták az eljárást."
Itt bizony komoly bűnüldöző munka zajlott! Az összes uborkatolvajt, kocsifeltörőt, graffitist, bicskázóst elfogták már és nem volt mit csinálni?

Most Svájcban vagyok és a szemközti hotel ingyenes WiFi hálózatát használom. Vajon így kell-e tartanom attól, hogy lefülelnek a kommancsok?

Lithium78 2008.11.13. 19:51:05

feltűnt, h a google nem ad találatot a Fetser és a szamárszex szavakra. ez után a bejegyzés után már fog ;D

Félkupica_Fehér_Főnök 2008.11.13. 19:52:16

more 2008.11.13. 18:00:48

Megdumáltuk, Te veszed a sört, én viszem a csajokat, jó buli lesz :o)

Félkupica_Fehér_Főnök 2008.11.13. 19:54:10

Lithium78 2008.11.13. 19:51:05

ez is lol,

BOTRÁNY!
Fetser János és a nekrofil kutyapornó!!!

(csak,hogy emeljük a tétet)

Félkupica_Fehér_Főnök 2008.11.13. 19:57:35

Jancsibohóc 2008.11.13. 19:56:11

A szamárszex nekem sem jön be, de a kutyapornóra egyedüli találat a vastagbőr

Jancsibohóc /Bohócügyi Államtitkár/ · http://www.vanditdigital.com/ 2008.11.13. 19:58:05

Jaja most ellenőriztem :D Szerintem lehetne még cifrázni muha

Higany 2008.11.13. 19:59:08

Ja és persze rögtön olyan kishalnak kell pityeregni, mint Drazsé... A Hazugságügyi, oppábocsánat igazságügyi és rendészeti csőrmester meg vasmarokkal odacsap a gaz imperialistáknak. De ez is milyen, az egyik legfőbb olajos fehérgalléros ilyen pozícióban van ma...

*észkép nélkül jobb*(L42) · http://kulloszaggato.blog.hu/ 2008.11.13. 20:10:30

én,mint néha kommentelő,felvállalom,hogy látogatlak benneteket,és viszem a bablevest..meg az upgrade kenyeret!!!amúgy félelmetes,hogy első szóra kiadták az IP-t.amugy meg ez a Window-Fenster egy gerinctelen alak,ezért rendőröket küldeni egy családra ...fujjjjjjjjjj undorító...és ő van értünk,mint politikus..szemétláda!!!!!!!!
lehet pert indítani..

reKorrekt 2008.11.13. 20:28:00

A szolgáltató nem hibáztatható, hisz a rendőröknek volt végzésük. Az a félelmetes hogy első szóra kaptak ilyen végzést.

reKorrekt 2008.11.13. 20:29:36

...hisz mint tudjuk, nekünk csak kötelezettségeink vannak. Nekik meg jogaik.

misikeh[jogsértő módon félelmet keltve fotózott] ( · http://video.google.com/videoplay?docid=-8266131592631747056&hl=en 2008.11.13. 20:34:28

Mennyire kár, hogy 1989-ben nem kerepelt a maschinengewehr és nem rángatták lámpavasra az összes vén (és kevésbé vén - igen, a gyerekeiket is) komenista gecit és a related lieblinget.

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2008.11.13. 20:37:52

És az milyen, hogy egy sima képviselőnek, egy volt polgármesternek ekkora hatalma van, hogy egyből futhat Drazséhoz, ha nem tetszik neki valami. Konkrétan a szólásszabadság, a demokrácia. Gondolom, ezeket nem tartja sokra, jobban érezte magát a régi rendszerben, amikor mindenki csak bólogatott neki, ha meg nem, azt küldhette követ törni. A marha!

misikeh[jogsértő módon félelmet keltve fotózott] ( · http://video.google.com/videoplay?docid=-8266131592631747056&hl=en 2008.11.13. 20:38:58

...esetleg azt vizionálják, hogy (folytatva az örökké tartónak tűnő 1990 előtti éveket) mindig ők lesznek kormányzati pozícióban. Hát f@szom.

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2008.11.13. 20:53:41

Vajon a kisebbségi kormány nem akarja a "hóna alá" alá kapni ezt a joghézagot ...?

Felállíthatná a Kommtelőket ÁtVizsgáló Hivatalt, (röviden KÁVéHá-t) Fetser János kormánybiztos vezetésével ....

Én jobban örülnék ha egy kézbe futnánk össze a szálak, és nem kellene homni IP címek után kuncsorogni a szolgáltatókhoz ... az olyan megalázó, nem?

Konegafi (törölt) 2008.11.13. 22:04:51

Gyurcsány azt mondja, hogy mindannyian hibáztunk. Gondolkodjunk el ezen és szálljunk magunkba.

Nos, igaza van. Egyetértek vele. Elmaradt a rendszerváltáskor az, hogy legalább néhány 10000 felelőst szép szabályos bírósági ítélettel elkdjünk pár ezer évre a Purgatóriumba. Bár többen a Pokolban landoltak volna, ugye.

Természetesen, szerintem, véleményem szerint sosincs késő ... A felelősségrevonás pótolható, már csak azért is, mert épp elégséges bűn halmozódott fel pusztán már csak az elmúlt 4-6 évben is. (Szabó b+ et. most sikítozhat megint.)

Konegafi (törölt) 2008.11.13. 22:06:45

És most spamelek, nem érdekel. Addig csinálom mindenütt, amíg végre megtudom.
Valaki árulja már el, mi a bánatos macisajt a trackback meg a visszaping, hogy kell ezeket csinálni és egyáltalán mire valók? Sehol se találok ezekről semmit az egész nagy blog.hu oldalon. Valaki szánjon már meg, kérem szépen.

*észkép nélkül jobb*(L42) · http://kulloszaggato.blog.hu/ 2008.11.13. 22:26:51

Igaz,bocsi nem is a szolgáltatót hibáztatnám,hanem az bánt,hogy, mondjuk fordított esetben nekem mit kellene tennem hogy megkapjam azt az IP-t..DD..mármint a Fetser "úr"címét.vagy elvtárs?
Szemét ott mindenki,amint bekerülnek,úrnak érzik magukat,mindenhatónak,pedig az összes polgárnak,és főleg a kerületüknek a szolgái!!!ezt felejtik csak el,és a jó magyar meg még nyalja is a seggüket! gusztustalan,,azért lehet ott mert rá szavaztunk.rábíztuk magunkat, és ez a hála...még a neten, a legdemokratikusabb közösségben sem mondhatod el a véleményedet..mert letartóztathatnak érte...szép kilátások...

*észkép nélkül jobb*(L42) · http://kulloszaggato.blog.hu/ 2008.11.13. 22:30:35

ja amúgy meg olyan Slota feje van,nem is csodálkozom a dolgon....lelki társak lehetnek...

Seduxen (már NEM dr.) 2008.11.13. 22:34:56

"Gyurcsány azt mondja, hogy mindannyian hibáztunk."

Bizonyos nők pl azzal, hogy teherbe estek...

És most el6árolódok :)

more 2008.11.13. 23:38:31

uristen mind2, nem adhatod fel!!!! nem akarsz tobbet jonni a duhongobe??? mi lesz igy a nemi egyensullyal? tudom, a vernyomasod egyensulya fontosabb:))))
a csavonak telleg nagyon kemeny betokozodott komcsi feje van....uristen, miket irok??? dehogy van, igazi demokrata kulseje van, es kulonben is en nem szamitok , mar regota nem veszelyeztetem a rendszer stabilitasat:))))

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2008.11.13. 23:58:14

Konegafi

A trackback:

Találsz egy másik posztot amibe be szeretnéd tenni kommentbe a te ha blogod első bekezdését, mint itt feljebb látod.
Vagyis a trackback egy link, csak elegánsan az első bekezdést teszi be ...

sóskatáska 2008.11.14. 02:06:40

ez egy dehidratált dagadt pig

Béla az állat 2008.11.14. 02:15:03

Fetser, halt am Fenster! Hátha egy keresztény lelkületű (boldogok a lelki szegények, mert övék a mennyek országa...) mesterlövész megszabadít evilági kínjaidtól...bár attól félek, a vastagbőr szegényebb lenne egy brilliáns elmével, ak(m?)i még sokáig szolgáltathat témát...

Lithium78 2008.11.14. 08:26:49

ti nem vettétek észre ma reggel, h egy csapat "álcázott" rendőr liheg a nyomtokban? ;D

Seduxen (már NEM dr.) 2008.11.14. 08:34:06

Lithium: ha Te reggel 7.40-kor az Örsön a metrónál ki tudod szúrni, hogy ki az "álcázott" rendőr, akkor gratula :))))

Kivéve persze, ha MINDENKI az... Ti is?? :)))

Lithium78 2008.11.14. 08:40:34

Seduxen: könnyű felismerni őket. a civil ruha még rendben is lenne, de hozzá a sisak meg a pajzs elég feltűnő ;D

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2008.11.14. 08:53:03

Off
Konfliktus Kolumbiával Butus Bea miatt. Remek!
index.hu/kultur/media/szoszi1996/
Zorbán meg már Brüsszelben is nyomatja a dakota közmondásokat. Szuper!
"A bizalom azonban - idézett egy "régi dakota bölcsességet" - olyan, hogy "gyalogosan érkezik, és lóháton vágtat el"."
Feri meg a neten akar barátokat szerezni Obama nyomdokain. De csak az lehet a barátja, aki megadja az adatait. Hogyhogy?
www.hirszerzo.hu/cikk.valtozo_idok_tony_blair_helyett_most_obamatol_tanulna_az_mszp.86945.html
Vicc, ami itt megy.

Seduxen (már NEM dr.) 2008.11.14. 09:05:49

Lithium: ja, hogy azok voltak!??!?! akkor minden világos... én azt hittem, hogy valami hagyományőrző egyesület szokásos felvonulása, mit ne mondjak, gondolkodtam, hogy írok az ombuckalakómanónak, mert bennem biza félelmet keltett, de jó hogy nem tettem... ezek szerint ők a minket - a fasiszta mételytől - megmentő birodalmiak voltak :))))

Jancsibohóc /Bohócügyi Államtitkár/ · http://www.vanditdigital.com/ 2008.11.14. 09:24:20

Jó reggelt netbűnözők. Reggel kinéztem az ablakon, és minden üres. Se autók, se emberek a környéken. Az baj?

Seduxen (már NEM dr.) 2008.11.14. 09:28:13

leguán: ez könnyű :)))

a megfejtés: BARACKPÁLINKA!!!

Barack-Pál-Inka....

Seduxen (már NEM dr.) 2008.11.14. 09:29:08

Jancsibohóc: az attól függ...
1: mekkora a kéród alapterülete? Ha 10 nm-nél kisebb, akkor az gyanús.
2: van rács az ablakodon?

Jancsibohóc /Bohócügyi Államtitkár/ · http://www.vanditdigital.com/ 2008.11.14. 09:31:02

Nem-nem :D Az ürességet leszámítva minden a régi. Nagy a csend...Lehet fetser pécérendőrsége nemrég ürítette ki a területet, hogy engem mint veszélyes netnácziterroristát elfoghasson. Előfordulhat, hogy minden erőt bevet :(

Seduxen (már NEM dr.) 2008.11.14. 09:36:23

Jancsibohóc: húúúh bazz, ahogy leírtad, ez valami egészen más... Te bekerültél a MÁTRIX-ba !!! Menekülj :)))))

derelyegrádi szellem 2008.11.14. 09:42:40

off

Ez tényleg az örültekháza:

"Budai Bernadett kormányszóvivő az 1,2 milliárd forintot "felemésztő" kommunikációs szerződésekről a Nemzetnek azt mondta: azok keretszerződések, nem konkrét feladatokra vonatkoznak. Így csak később töltik fel őket tartalommal, s bizonyosan nem is használják a pénzeket teljes egészében, ahogy erre a miniszterelnök is ígéretet tett - hangsúlyozta a lapnak a szóvivő."

1./ Köszi Berni de én tudom mi az a keretszerződés, igaz azonban, hogy nem az amit te mondtál (hazudtál) most (is).

2./ Már a IMF hitelnek is kamatait fizetjük (tudjátok amit nem is akarunk felvenni a Veres meg feri szerint), ezek meg 1.2 millárdot reklámra költenek. Hitelből reklámoznak. Ez hihetetlen.

3./ "Később töltik fel tartolommal". Pénzzel viszont előre. Innen látszik még a hülyéknek is, hogy itt bizony a "kölltés" lényeg. Te tényleg idióta vagy, Berni.

4./ Ha feri megígérte, hogy nem fogják elkölteni, akkor:

a./ ezt én ferinek kapásból elhiszem, hisz amit eddig ő monodtt az kivétel nélkül igaznak bizonyult
b./ ha nem fogják elkölteni, akkor minek kis f... nak kötöttek ilyen összegre keretszerződést?

5./ Én ilyen béna ellenzéket életemben nem láttam még, de azért várom Szjjártó hozzászólását a történtekhez.

Seduxen (már NEM dr.) 2008.11.14. 09:45:05

szellem: 5./

Szijjártó Péter: "Az ország mély válságán csak az előrehozott választás segíthet!"

Gondolom ezt fogja mondani, mint mindig...

derelyegrádi szellem 2008.11.14. 09:58:15

seduxen

Ez mondat igaz is, csak, néhe kéna mást is mondani a mondat elhangzása előtt, igaz ahhoz göndoltak ötlet stb kellene. Illetve az sem, Előveszi az arhívumból a 2000-2002 közötti ellenzéki nyilatkozatokat, sajtóperformanszokat, kétóránkánt sajtótájékozatót tart, ha van téma (az pedig van).

Vagy felhív, és én segítenék neki. Pl most kiszámolnám ebből hány lélegeztető gép, vagy munkahely megteremtése jönne ki. Hány éhes
ovdásnak/iskolásnak jutna egy pohár tej, meg egy alma belőle. Az almára felkapná a fejéát a szabolcsi almatermelő is, hisz most éppen csak 10 forintot kap érte, és annyiért is el kell adja. Tejtermelő detto.Gondolom érthető a dolog.

Seduxen (már NEM dr.) 2008.11.14. 10:03:59

szellem: tökéletesen egyetértünk, nekem is unalmas már ("nem kicsit, nagyon"), hogy Szíjjártó "démonizáló-mester" Péter kizárólag egy lemezt ismer. Lassan már olyan lesz, mint TorgyánJózsibá' a "halhatatlan": "Horn Gyula monnyonleeeee" frázisaival...

Bár jobban belegondolva: annyira mindegy, hogy mit mond, az agymosott bégetők táborához úgysem jut el...

Hogy egy kis humort is vigyek a dologba: azt is előadhatná Petink, hogy "Tudják, hogy ebből a pénzből mennyi TÉGLÁT lehetne venni?"

Na erre felkapná a fejét az - amúgy feketén dolgozó, a közteherviselést hírből sem ismerő - építőipari vállalkozó :))))

derelyegrádi szellem 2008.11.14. 10:07:09

A vállalkozó arra kapná fel fejét, ha kimenne hozzá hatóság, és jól megbüntetné. Csak ilyenre nem érnek rá, mert tudod kommentelőket üldöz a rendőrség, ügyészség, stb.

reKorrekt 2008.11.14. 10:09:47

Akkor néhány tény, csak úgy, mert unatkozom.

2007-es felszólalásai a parlamantben:
Fetser János - 5 felszólalás - 18 perc 53 másodperc

2002-2005 költségtérítései:
Fetser János: 17 966 200 forint (!!!)

Amúgy még orosházi volt dr Vastagh Pál is, volt Igazságügy Miniszter.

források:
beol.hu/cikk/62772
beol.hu/cikk/64499
beol.hu/cikk/44029

derelyegrádi szellem 2008.11.14. 10:18:16

Meg aztán az Ideiglenes Nemzetgyűlésben Orosháza képviselője Farkas Mihály volt ám. Ez azért kötelez valamire egy ilyen szép nagyra nőtt (hízott) bolsit.

Seduxen (már NEM dr.) 2008.11.14. 10:18:36

szellem: ami amúgy nagyon helyes... hát kéremalássan mekkora károkat okozunk mi a nemzetgazdaságnak bazze!!!

Miattunk tart itt az ország, ha nem tudnád... Látom megint nem tartottad megszívlelendőnek a "nagyfőnök" szavait :)))

Combi a ballibes Ferkófan 2008.11.14. 10:48:22

egy kantányi korrekt leguán 2008.11.14. 10:09:47
Ez mind propaganda, így próbálják lejáratni ezt a talpig becsületes embert :)

derelyegrádi szellem 2008.11.14. 11:25:12

Seduxen

Mivel foglakoztatott a kérdés Szijjártó tekintetében felmentem a fidesz.hu-ra. A helyzet egy kicsivel szarabb, mint vizionáltuk. Szijjártó az alábbi témával tudta észrevétetni magát:

"A sokak által keresett és sokszor vásárolt gyógyszerek nem lettek olcsóbbak, a vidéki kisgyógyszertárak pedig sorra csődöt jelentenek" - szögezte le. Hozzátette: ez újabb komoly nehézségeket okoz a vidéken és a kistelepüléseken élő embereknek."

Igen ez is fontos lehet, de én ha szóvivője lennék egy ellenzéki pártnak a mai napon (meg úgy általában mostanában) azt hiszem nem ezzel vétettem volna észre magamat. Persze ő a szakember én meg csak egy laikus.

De ezen is gondolkoztam: Minek kellett elmenni részükről bárkinek is erre a gyurcsányparádéra (gazd. csúcs)? Én azt mondtam volna elmegyünk, de csak akkor, ha előtte nyilvánosságra hozzák az IMF szerződést, mert azt egyrészt joguk van megismeri azoknak, akik azt visszafizetik(polgárok), másrész annak pontos ismerete nélkül nincs is miről beszélgetni.

Azt meg úgysem hozzák nyilvánosságra, amire jó okuk is van.

Seduxen (már NEM dr.) 2008.11.14. 11:33:18

pedig egy ideje megy a csúsztatást, mondván, hogy az "IMF szerződés minden részlete nyilvános"... mondogatja folyamatosan bernike, meg dávidka...
Nekem csak egy kérdésem lenne ezzel kapcsolatban:

MIKOOOORRRRR????

derelyegrádi szellem 2008.11.14. 11:46:29

most az az új duma, hogy nincs is szerződés, eddig csak nem volt "aktuális" megismerése. Egy ajánlatkérő a "szerződés". Aha, nyilván.

Ezt szerintem még bezu sem hiszi el. :)

Seduxen (már NEM dr.) 2008.11.14. 11:49:10

szellem: minnyá kihívod magad ellen a sorsot, mindjárt megkapod, hogy "droidszemétnácifasisztoid" vagy, és különben is a "közösrejszolás" élménye miatt jársz ide...

derelyegrádi szellem 2008.11.14. 11:55:45

jaaa, akkor visszaszívom... :)

reKorrekt 2008.11.14. 14:20:10

"most az az új duma, hogy nincs is szerződés"

Tegnap bő nyállal ment is a parasztvakítás ezzel kapcsolatban a híradóban:
- hát őőő, félreértelmezték amit mondtunk
- őőő, lehet félreérthetően fogalmaztunk

Szerintem meg hazudtak.

Rwindx 2008.11.14. 14:33:08

Ez a komment két okból születik:

1. Hogy a lista teljesebb legyen velem, azaz: én úgy gondolom fetser egy rohadt kommunista kotonszökevény, akit még egy pöcegödör is kiokádna magából.

2. Másrészről látom hogy a fetser szamárszex-re a googleben jó helyen áll a blog :) , szóval szeretnék fetser elefántszex találatot is. :)

szmoker (Homo Trollicus) 2008.11.14. 15:18:37

Emelem a tétet: Fetser a lóbaszó :)

Megkockáztatom, hogy az ilyen Fetser-féle gondolatnáczikok a legundorítóbb fajta. X-ről és Y-ról tudjuk, hogy geci, de ez e Fetser-féle pestis csendben megül a sarokban, és fertőz a környezetében, puszta létével. Aztán amikor felfakad a kelés, mindent elönt a genny.

Amúgy ja, tetszettünk volna forradalmat csinálni. Sajnos akkor még csak tíz éves voltam, de most már érik, és ha fellázadnak a népek, akkor biza fegyverrel fogom ritkítani az állományt, amiképp a vadász is kilövi a dúvadat.

Szerintem :)

Plutonic 2008.11.14. 17:43:38

Na, tisztelt Fetser úr!
Perpilla egy elég nagy internetes közösség "rágalmazta" meg önt (nyilvánított véleményt) és így most egy szép csokornyi IP-címmel rendelkezhet és indulhat a hadjárat.
A magam nevében csak annyit, hogy ön megbaszhatja!
Először azt, akire ön gondol, utána azt, akire én gondolok.
És ha a kettő egyezik, akkor én még mindig csak dühös vagyok és szókimondó, ezzel szemben ön finoman szólva is perverz! :))))

laciiiiiii 2008.11.14. 23:19:34

remélem hogy 2010 után ujra bejön a halál büntetés és a kivégző osztag elött fogtok álnni

mind2 (törölt) 2008.11.15. 18:07:23

Az előttem szólóhoz - indulatok nélkül, mert az itteni kommentjeimben eddig sem indulatoskodtam :)
Szóval Kedves laciiiii :

remélem hogy = remélem, hogy
ujra = újra
halál büntetés = halálbüntetés
kivégző osztag = kivégzőosztag
álnni = állni

Gyűlölet = butaság
Butaság = megvezethetőség
Megvezethetőség = diktatúra
Diktatúra = a gyávák uralma.

És azt ismered, hogy " Isten velem, ki ellenem ? "

Perillustris 2008.11.15. 23:51:45

Az alábbi képviselők pedofil gyermekgyilkosok... is lehetnének, de bizonyítottnak látszó bűnük "mindössze" annyi, hogy mutyiországot tákoltak az évek alatt, megfosztva a magyar lakosságot a folyamatos fejlődés lehetőségétől.

Dr. Áder János (Fidesz)
Ágota Gábor
Alföldi Albert (MSZP)
Arató Gergely (MSZP)
Arnóth Sándor (Fidesz)
Dr. Avarkeszi Dezső (MSZP)
Babák Mihály (Fidesz)
Dr. Bagó Zoltán
Dr. Baja Ferenc (MSZP)
Dr. Bakonyi Tibor (MSZP)
Balla György (Fidesz)
Balla Mihály (Fidesz)
Balogh Gyula
Balogh József (Fidesz)
Balogh József (MSZP)
Balogh László
Dr. Balogh László (MSZP)
Dr. Balogh Miklós
Dr. Balsai István (Fidesz)
Balsay István
Bán Imre
Bánki Erik (Fidesz)
Dr. Baráth Etele (MSZP)
Dr. Bartha László
Básthy Tamás (KDNP)
Bebes István (Fidesz)
Becsó Zsolt (Fidesz)
Béki Gabriella (SZDSZ)
Bernáth Ildikó (Fidesz)
Birkás Tivadar
Dr. Bóka István (Fidesz)
Boldvai László (MSZP)
Borkó Károly
Dr. Boros Imre
Dr. Bóth János (MSZP)
Botka Lajosné (MSZP)
Dr. Botka László (MSZP)
Dr. Bőhm András (SZDSZ)
Dr. Braun Márton (Fidesz)
Burány Sándor (MSZP)
Búsi Lajos
Csabai Lászlóné
Dr. Csákabonyi Balázs (MSZP)
Dr. Csáky András (MDF)
Csampa Zsolt (Fidesz)
Dr. Csapody Miklós (MDF)
Dr. Csehák Judit
Cseresnyés Péter (Fidesz)
Cserna Gábor
Dr. Csicsay Claudius Iván
Csige Tamás
Dr. Csiha Judit (MSZP)
Csizmár Gábor (MSZP)
Csontos János (MSZP)
Czerván György (Fidesz)
Dr. Czinege Imre (MSZP)
Dr. Czira Szabolcs (Fidesz)
Dr. Dancsó József (Fidesz)
Dr. Dávid Gyula
Dr. Dávid Ibolya (MDF)
Deák András (KDNP)
Demeter Ervin (Fidesz)
Dr. Demszky Gábor (SZDSZ)
Demus Iván
Dr. Deutsch Tamás (Fidesz)
Devánszkiné Dr.Molnár Katalin
Dr. Dobó László
Domokos László (Fidesz)
Donáth László (MSZP)
Dr. Dorkota Lajos (Fidesz)
Doszpot Péter
Ecsődi László (MSZP)
Ékes József (Fidesz)
Élő Norbert
Endre Sándor
Dr. Eörsi Mátyás (SZDSZ)
Erdész Zoltán
Erdős Norbert (Fidesz)
Érsek Zsolt (MSZP)
Dr. Faragó Péter (MSZP)
Farkas Flórián (Fidesz)
Farkas Imre (MSZP)
Farkas Sándor (Fidesz)
Fazakas Szabolcs
Fedor Vilmos (MSZP)
Fehérvári Tamás (Fidesz)
Dr. Fenyvesi Máté
Fetser János (MSZP)
Filló Pál (MSZP)
Firtl Mátyás (KDNP)
Dr. Fodor Gábor (SZDSZ)
Fogarasiné Deák Valéria (MSZP)
Dr. Fónagy János (Fidesz)
Font Sándor (Fidesz)
Földesi Zoltán (MSZP)
Dr. Frajna Imre
Dr. Füle István
Fülöp István (Fidesz)
Gál J. Zoltán (MSZP)
Dr. Gál Zoltán (MSZP)
Dr. Garai István Levente (MSZP)
Garamvölgyi György
Gazdag János
Gazda László (MSZP)
Dr. Géczi József Alajos (MSZP)
Dr. Gedei József (MSZP)
Dr. Gémesi György
Glattfelder Béla
Godó Lajos (MSZP)
Dr. Gógl Árpád (Fidesz)
Gőgös Zoltán (MSZP)
Göndör István (MSZP)
Gráf József
Dr. Gruber Attila (Fidesz)
Gulyás József (SZDSZ)
Gulyás László
Dr. Gurmai Zita
Gúr Nándor (MSZP)
Gusztos Péter (SZDSZ)
Gy. Németh Erzsébet (MSZP)
Gyapay Zoltán
Gyárfás Ildikó (MSZP)
Dr. Gyimesi Endre (Fidesz)
Dr. Gyimesi József
Gyürk András
Hadházy Sándor (Fidesz)
Hagyó Miklós (MSZP)
Hajdu László (MSZP)
Halász János (Fidesz)
Halmai Gáborné (MSZP)
Dr. Hankó Faragó Miklós (SZDSZ)
Dr. Hargitai János (KDNP)
Harrach Péter (KDNP)
Hárs Gábor (MSZP)
Dr. Havas Szófia (MSZP)
Hegyi Gyula
Dr. Hende Csaba (Fidesz)
Herbály Imre (MSZP)
Herczog Edit
Herényi Károly (MDF)
Dr. Hiller István (MSZP)
Homa János
Horn Gábor (SZDSZ)
Horn Gyula (MSZP)
Dr. Horváth Balázs (Fidesz)
Horváth Csaba (MSZP)
Dr. Horváth János (Fidesz)
Dr. Horváth Klára (MSZP)
Horváth László
Horváthné Stukics Erzsébet
Dr. Horváth Zsolt (Fidesz)
Dr. Hörcsik Richard (Fidesz)
Dr. Illés Zoltán
Imre Zsolt
Dr. Ipkovich György (MSZP)
Dr. Isépy Tamás
Iváncsik Imre (MSZP)
Ivanics Ferenc (Fidesz)
Ivanics István
Dr. Jánosi György (MSZP)
Járvás István (Fidesz)
Jauernik István (MSZP)
Dr. Józsa István (MSZP)
Juhász Ferenc (MSZP)
Juhász Gábor (MSZP)
Dr. Juhászné Lévai Katalin (MSZP)
Dr. Juhos Katalin
Jüttner Csaba
Káli Sándor (MSZP)
Dr. Kálmán András (MSZP)
Kapás Zsolt
Dr. Kapolyi László (MSZP)
Karakas János
Dr. Karakó László
Kárpáti Zsuzsa
Dr. Karsai József (MSZP)
Karsai Péter (MDF)
Dr. Katona Béla (MSZP)
Dr. Kékes Ferenc
Dr. Kékesi Tibor (MSZP)
Kékkői Zoltán József (Fidesz)
Dr. Kelemen András (Fidesz)
Keleti György (MSZP)
Keller László (MSZP)
Dr. Kerényi János (Fidesz)
Kis Péter László (MSZP)
Kiss Attila (Fidesz)
Kiss Péter (MSZP)
Dr. Kis Zoltán (SZDSZ)
Kocsi László (MSZP)
Kocsis Róbert
Dr. Kolber István (MSZP)
Koltai Tamás
Koncz Ferenc
Dr. Kontrát Károly (Fidesz)
Dr. Kóródi Mária
Korózs Lajos (MSZP)
Kósa Ferenc
Kósa Lajos (Fidesz)
Kósáné Dr. Kovács Magda
Kosztolányi Dénes
Kovács Ferenc (Fidesz)
Kovács Kálmán (SZDSZ)
Dr. Kovács László
Kovács László
Kovács Tibor (MSZP)
Dr. Kovács Zoltán (Fidesz)
Dr. Kozma József (MSZP)
Kozma Péter
Dr. Kökény Mihály (MSZP)
Körömi Attila
Dr. Kövér László (Fidesz)
Kránitz László (MSZP)
Kuncze Gábor (SZDSZ)
Kuzma László (KDNP)
Laboda Gábor (MSZP)
Dr. Lamperth Mónika (MSZP)
Lasztovicza Jenő (Fidesz)
Dr. Latorcai János (KDNP)
Láyer József
Dr. Lázár János (Fidesz)
Lázár Mózes
Lenártek András
Lénárt László (MSZP)
Lendvai Ildikó (MSZP)
Lengyel János
Lengyel Zoltán (Fidesz, független, MDF)
Lezsák Sándor (Fidesz)
Lukács Mihály
Mádi László (Fidesz)
Dr. Magda Sándor (MSZP)
Dr. Magyar Bálint (SZDSZ)
Mandur László (MSZP)
Manninger Jenő (Fidesz)
Márfai Péter (MSZP)
Márton Attila (Fidesz)
Dr. Martonosi György
Dr. Mátrai Márta (Fidesz)
Mécs Imre (MSZP)
Dr. Medgyasszay László (KDNP)
Dr. Medgyessy Péter
Mesterházy Attila (MSZP)
Dr. Mester László (MSZP)
Dr. Mézes Éva
Dr. Mikes Éva
Molnár Albert (MSZP)
Molnár Gyula (MSZP)
Molnár József
Molnár László (MSZP)
Molnár Oszkár (Fidesz)
Móring József Attila (KDNP)
Dr. Nagy Andor (KDNP)
Dr. Nagy Gábor Tamás (Fidesz)
Dr. Nagy Imre (MSZP)
Nagy Jenő (MSZP)
Nagy Kálmán
Nagy Nóra
Dr. Nagy Sándor
Németh Erika
Dr. Németh Imre
Németh Szilárd
Németh Zsolt (Fidesz)
Nógrádi László (KDNP)
Nógrádi Zoltán (Fidesz)
Nyakó István (MSZP)
Dr. Nyitrai Zsolt (Fidesz)
Nyitray András (Fidesz)
Dr. Nyul István (MSZP)
Dr. Ódor Ferenc (Fidesz)
Dr. Orbán Viktor (Fidesz)
Dr. Orosz Sándor (MSZP)
Dr. Őry Csaba
Pál Béla (MSZP)
Pálfi István
Pál Tibor (MSZP)
Pánczél Károly (Fidesz)
Dr. Papcsák Ferenc
Dr. Pap János
Papp József (MSZP)
Parragh Dénes
Pásztohy András
Páva Zoltán (MSZP)
Dr. Pető Iván (SZDSZ)
Pettkó András (MDF)
Pichler Imre László
Podolák György (MSZP)
Pogácsás Tibor
Pokorni Zoltán (Fidesz)
Dr. Pósán László (Fidesz)
Potápi Árpád János (Fidesz)
Puch László (MSZP)
Puszta Béla
Dr. Pusztai Gyula
Püski András (Fidesz)
Rácz Róbert (Fidesz)
Dr. Rákos Tibor
Dr. Répássy Róbert (Fidesz)
Révész Máriusz (Fidesz)
Rockenbauer Zoltán
Rogán Antal (Fidesz)
Rózsa Endre (MSZP)
Dr. Rubovszky György (KDNP)
Sági József
Dr. Salamon László (KDNP)
Schmidt Ferenc (Fidesz)
Dr. Schvarcz Tibor (MSZP)
Dr. Selmeczi Gabriella (Fidesz)
Dr. Semjén Zsolt (KDNP)
Dr. Serfőző András
Dr. Simicskó István (KDNP)
Simon Gábor (MSZP)
Dr. Simon Gábor (MSZP)
Dr. Simon Miklós (Fidesz)
Sisák Imre János
Soltész Miklós (KDNP)
Dr. Soós Győző
Sós Tamás (MSZP)
Steinerné Vasvári Éva
Dr. Steiner Pál (MSZP)
Stipkovits Pál
Stolár Mihály
Dr. Suchman Tamás (MSZP)
Dr. Surján László
Dr. Sümeghy Csaba
Szabados Ákos (MSZP)
Szabados Tamás
Dr. Szabó Erika (Fidesz)
Szabó Ferenc
Szabó Gábor
Szabó György (MSZP)
Szabó Gyula (MSZP)
Szabó Imre (MSZP)
Szabó István
Szabó József
Dr. Szabó József Andor
Szabó Lajos (MSZP)
Szabó Vilmos (MSZP)
Dr. Szabó Zoltán (MSZP)
Dr. Szájer József
Dr. Szakács Imre (Fidesz)
Szalai Annamária
Szalay Ferenc (Fidesz)
Szalay Gábor
Dr. Szanyi Tibor (MSZP)
Szászfalvi László (KDNP)
Dr. Szekeres Imre (MSZP)
Dr. Szentgyörgyvölgyi Péter
Dr. Szent-Iványi István
Szijjártó Péter (Fidesz)
Dr. Szili Katalin (MSZP)
Szita Károly
Szitka Péter
Szűcs Erika (MSZP)
Dr. Szűcs Lajos (Fidesz)
Dr. Tabajdi Csaba
Tállai András (Fidesz)
Tasó László (Fidesz)
Tatai-Tóth András (MSZP)
Teleki László (MSZP)
Dr. Tiba István (Fidesz)
Tirts Tamás
Dr. Tittmann János (MSZP)
Tóbiás József (MSZP)
Dr. Toller László (MSZP)
Dr. Tompa Sándor (MSZP)
Tóth András (Fidesz, független)
Tóth András (MSZP)
Tóth Ferenc (Fidesz)
Tóth Gábor (Fidesz)
Tóth Gyula (MSZP)
Tóth Imre
Tóth István
Dr. Tóth István (MSZP)
Dr. Tóth József (MSZP)
Tóth Károly (MSZP)
Tóth Sándor
Dr. Tölgyessy Péter
Török Zsolt (MSZP)
Dr. Turi-Kovács Béla (Fidesz)
Dr. Ujhelyi István (MSZP)
Urbán Árpád
V. Németh Zsolt (Fidesz)
Dr. Vadai Ágnes (MSZP)
Vadász István
Varga József (Fidesz)
Varga László
Dr. Varga László
Varga Mihály (Fidesz)
Vargáné Kerékgyártó Ildikó
Várhegyi Attila
Vári Gyula
Varju László (MSZP)
Dr. Vastagh Pál (MSZP)
Végh László
Dr. Veres János (MSZP)
Dr. Vidorné dr. Szabó Györgyi (MSZP)
Dr. Vidoven Árpád
Vígh Ilona (Fidesz)
Dr. Világosi Gábor (SZDSZ)
Vincze László (Fidesz)
Dr. Vitányi István (Fidesz)
Vitányi Iván (MSZP)
Dr. Vojnik Mária (MSZP)
Warvasovszky Tihamér (MSZP)
Dr. Wekler Ferenc
Dr. Weszelovszky Zoltán
Dr. Wiener György (MSZP)
Wintermantel Zsolt
Zatykó János (MSZP)
Zsigó Róbert (Fidesz)
Zuschlag János László
Zwack Péter


Várom a fentebb felsorolt "képviselők" feljelentését!

Dzsungellakó (törölt) · http://dzsungelvilag.blog.hu 2008.11.17. 08:36:32

Lenyin szkazal: Tanulni, tanulni, tanulni...

A bloggerkedőknek meg kell tanulni azt a néhány alapvető jogi fogalmat, amivel kapcsolatba kerülnek. Tényállítás, vélemény, jó hírnévhez fűződő jog, rágalmazás, stb. Nem nagy kunszt, jóval egyszerűbb mint a Laplace-transzformáció.

Aki annyira buta, hogy még ezt se képes megtanulni, az maradjon meg az otthoni, tévéképernyő előtti anyázásnál!

Bezuhov. 2008.11.18. 16:12:56

na ez az ami ide és a hírtv-be soha fog bekerülni xD
holdrablo.blog.hu/2008/11/16/ket_het_mulva_torollek

A Nép - Te vagy! (törölt) · http://www.kibulizottorszag.net 2008.11.21. 10:29:49

Eszméletlenül jó poszt, kár, hogy csak megkésve látom, hála holdrabló rovatának. Illetve nem is kár, mindegy. Jó, hogy látom.

Nagyon hasznos, hogy vannak emberek akik törődnek azzal, hogy ne válhasson normálissá AKÁRMI. Sajnos nagyon is úton van afelé.

Ha már itt jártam, továbbra is ajánlom a hazai viszonyokról:

www.kibulizottorszag.net

(Annak aki még nem látta.)

borovi 2008.11.21. 11:17:59

Nép: nem akkora durranás az, amit nyakra-főre ajánlgatsz. Olvastam. Többet, jobbat vártam.

ermi50xn6j2 (törölt) 2008.12.10. 20:47:22

Ha én azt mondom,hogy szemét, mocskos politikusok, az nem rágalmazás,hanem vélemény!

MP33PORTAL · http://downlinkz.com 2008.12.19. 11:23:06

Kurva anyád Festetics vagy mi a picsa. Tetü féreg vafgy. Te korrupt csatornatöltelék. Jelents fel vazze.

Thulsa Doom (törölt) 2008.12.19. 13:30:19

Mindig is sejtettem hogy ez az orosházi sajtosszenya az Ország első számú közellensége. Kész szerencse, hogy éber rendőrségünk lecsapott erre a terroristára...

Csak azt tudnám, hogy honnan a kurva anyjukból bújnak elő folyamatosan ezek a gyűrűsféregnyi aggyal rendelkező politikusok, ügyészek, rendőrök. Mindenesetre már igen a vesztüket érezhetik, ha ilyen dolgoktól is be vannak szarva.

arszlan 2009.01.19. 14:54:50

Kicsit "leült" a Fetser-ügy. Pedig: Fetser a felszín, basz'gat a mély...Senkinek nem jutott eszébe, hogy miért nem védte meg Sajtosszenyát valamelyik nagyeszű fideszes képviselő? Nem az lett volna a kötelessége mondjuk a helyi (rendszeresen) listán surranónak? Vagy annak a helyi képviselőnek, akit Fetser a város szégyeneként mert emlegetni? Vagy közben tényleg annyira összeborultak, hogy valóban Fetser utasítására(!) rúgták ki a Média KFT vezetőjét is Orosházán? Hogy akarnak ezek nyerni Orosházán, ha ezt a ziccert így elsumákolták? Erre nem lehet rendőrt hívni?

mecseki tigris (törölt) 2010.02.16. 18:27:34

@reKorrekt

Akkor kb 3 milliót kapott ez a kötsög fetser egy felszólalásért.A költségtétités felmarkolása meg egyenlő a nyílt lopással. Tipikus mocskos pofátlan gátlástalan mszpés politikus ez a Fetser vagy ki. Még pár hónap és végleg befellegzik a fajtájuknak.

DarkFuture 2010.07.21. 15:15:47

Nem beszélve a tecsós mutyiról pár száz milláér lett tesó OHn.

Alf (törölt) 2011.03.11. 10:58:49

a csávó újra támad :)

fokabacsi 2011.03.11. 12:31:51

Milyen szép nagy kövér kocsonyába illő ( de disznóhoz gusztustalan ) fejet tudott ez is növeszteni magának?!

süti beállítások módosítása