Skip to content


       Szűrés lista

Új Rend: Már kommentelni sem szabad, különben ...

Minden nap egy újabb időutazás a múltba, kedves barátaim...

"Rendőrségi eljárást kezdeményezett egy internetes fórumozó ellen Fetser János MSZP-s képviselő, Orosháza volt polgármestere, amiért kritizálta az egykori városvezető tevékenységét - írja a Magyar Nemzet. A rendőrség gyorsan megtalálta a számítógépet, amelyet a fórumozó használt, de végül nem vontak senkit felelősségre."

Gondolom csak azárt nem történt ilyesmi a 80-as években, az "átkosban", mert akkor még nem volt internet. Fetser János is a köztünk élő szocializmus, semmi kétség!

Nos, nézzük a "Sajtosszenya" néven kommentelő milyen förmedvényt mert bepötyögni a fórumba, amire megindult a szoci-rendőr tandem:

"egy megalomániás diktátor vetélt agyszüleményei, amely nélkülöz minden ésszerűséget, és csupán a látványosságra koncentrál". "Haszontalan dolgok. A város tele van holt tőkével és adóssággal. Milliárdos nagyságrendű pályázati pénzeket (amelyekből jutott rendesen a Fetser-nómenklatúrának is) költöttek el olyan dolgokra, amelyek feleslegesek."

Innentől már Abszurdisztán fogaskerekei lendültek működésbe:
 

Fetser János először feljelentést tett, melyre az ügyészség rágalmazás gyanúja miatt nyomozást rendelt el, amelyet a Csongrád megyei rendőrség bűnügyi osztálya folytatott le. A nyomozók az internetes szolgáltatótól kikérték a hozzászóló számítógépének IP-címét, így megtalálták az előfizetőt, akit - családtagjaival együtt - kihallgattak. Mivel azonban a lakás egyik szobájában található számítógépet bármelyikük használhatta, a rendőrök nem tudták megállapítani, kit takar a Sajtosszenya név, és lezárták az eljárást.

Fetser még nagy büszkén még sajtótájékoztatót is tartott:
"A magam példája is motivált, de sokan vannak, akik máig nem tudják, kik és miért bántják őket. El szeretném érni, hogy a személyi felelősség alól ne lehessen kibújnia annak, akinek a számítógépéről rágalmazó üzenetek kerülnek a világhálóra. Azt gondoltam, politikai ellenfeleim egyike ócsárol. Minden megnyilatkozásával a lejáratásomat akarta elérni. A rendőrség alapos munkát végzett, kiderítette, kinek a számítógépén születtek meg a rágalmazó hozzászólások. Mivel többtagú családról van szó, mindannyian használhatták a gépet. Valamennyien tagadták, hogy a bejegyzéshez közük lenne."

Fetser egyenesen Draskovics igazságügyi miniszterhez fordult, hogy tegyenek a "joghézag" ellen. Szerinte egy joghézagról van szó, és kíváncsi volt, "mi hozható ki az esetből: lehet szankcionálni, vagy sem". "Előfordulhat az is, hogy túlságosan konzervatív módon viszonyulok az internet újításaihoz" ...

Hülyeség már egy joghézag, itt tartunk ... próbáljunk meg a szocializmus sercegő agyával gondolkodni: szerinte az egy joghézag, hogy mivel nem történt bűncselekmény, nem ítélték el Sajtosszenyát! Ez az ember a modern baloldal, a hazai szociáldemokrata párt, a Köztársaság barátjának képviselője a Parlamentben .... eszem megáll! Vajon miről beszélgethetnek Szabó "gyilkosságra felbújtó verssor" Zoltán képviselő haverjával? Összülnek néha egy szivar meg whisky mellett nosztalgiázni a régi szép időkről ...?

Nos, 2008. november 13 ... nincs már sajtó meg véleményszabadság Magyarországon. Lehet hogy sosem volt. Szép 18 évet élt meg ... ennyi volt!

Először ön, Fetser egy idióta szoci, a begyepesedett agyával. Ha lehetne, legszívesebben körmöket tépetne, talán lövetne is nem? Vagy aktivizálná Lendvai Ildikót és a cenzori osztályt? Sajtosszenyát, meg többi másképp gondolkót Recskre? Nyugodtan lehet perelni, már egy ideje senki senki sem akart beperelni, biztos felpuhult a blog. Ön most megmutathatja, hogy jó úton járunk! Pereljen be minket is!

Aztán rendőrség & ügyészség: Ilyenkor azonnal lecsapunk, nem? Mert a volt polgármester  és képviselő ügye, nem? A Janié ... sokat segített nekünk, itt az ideje a viszonzásnak? Segget nyalunk munkaidőben? Ha a "Kis Józsi" tesz feljelentést, akkor meg elhajtjuk, hogy ne romoljon a statisztika? A warez ftp szerver meg az sms warez üzemeltetőket sem tudják az interneten elkapni, de Sajtosszenya, az meglett!

Rabosítjuk az oknyomozó újságírót? Feljelentjük a kommentelőt, aki a véleményét merte beírni egy fórumba? A rendőrség kinyomozza? A szolgáltató kiadja az adatokat? Az egész családot kihallgatják? Hát hol a faszomban élünk, Kínában?

TASZ? Freedom House? Gusztos Peti? Helsinki Bizottség? Emberek? Valaki?

Címkék: közélet mszp abszurd

A bejegyzés trackback címe:

https://vastagbor.blog.hu/api/trackback/id/tr92766630

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: UMK - Orosháza 2008.11.13. 15:38:09

Jelentsen fel, Elvtárs!A mai napon kérvényezem, hogy Fetser János, MSZP-s országgyűlési képviselő jelentsen fel többrendbeli rágalmazásért! Illetve kérvényezem, hogy körülbelül fél Orosházát jelentse fel a Megyei Bíróságon, mert rágalmazni merték Önt több…

Trackback: Patai László - Provokatív 2008.11.13. 15:05:12

PERELJ BE: Már kommentelni sem szabad?Minden nap egy újabb időutazás a múltba, kedves barátaim… “Rendőrségi eljárást kezdeményezett egy internetes fórumozó ellen Fetser János MSZP-s képviselő, Orosháza volt polgármestere, amiért kritizálta az…

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

misikeh[jogsértő módon félelmet keltve fotózott] ( · http://video.google.com/videoplay?docid=-8266131592631747056&hl=en 2008.11.13. 11:00:51

Ezt így tényleg komolyan? Egy (évek száma szerint) nagykorú demokráciában megtörténhet?

...még kibírom pár évig itthon...

Fatal Error 2008.11.13. 11:01:13

Üzenem Fetsernek, hogy szopjon lovat halomra!
Aztán persze lehet utánam nyomozni...

vero · http://anal0g.blog.hu/ 2008.11.13. 11:02:14

Magyar Állam kontra Sajtosszenya. Strassbourg, Emberi Jogi Bíróság 60543-2/2010.

Kafkai.
Pénz, hatalom nem elég.

-Pofádat befogod! Értve?!

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2008.11.13. 11:04:11

"Ilyen ország nincs még egy ..." nem hiába ez a mottónk!

Nem is győzünk posztolni ... agyam eldobom!

Grafithuszar 2008.11.13. 11:12:15

Hát ez durva. Most kezdek félni, mert már volt egy-két durva kommentem...Lehet ezentúl virágnyelven kéne hozzászolnom, mert azt az ilyen -10-es IQ-val rendelkező idióták mint Fetser fel sem fogják...uhh a francba már megint elszóltam magamat...

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2008.11.13. 11:15:15

TuRuL_2k2 ·

Igen, de ő egy parlamenti képviselő. Nem is értem, mit szeretnénk ha 386 ilyen sötét és egyszerűen buta ember ül a Parlamentben?
Ugyanis ő egy Törvényhozó. Ezért súlyos az ügy ..
Mentelmi joga is van.

Noname Cowboy · http://www.rosevalley.hu 2008.11.13. 11:15:54

Beszarok. A vén geci! Nincs más dolga???
Van szar az ország házatáján. Lehet menni eldobálni.

more 2008.11.13. 11:19:00

zero, arra nem gondolsz, h most beszarattad a te kommenteloidet? kivancsi leszek, lecsokken-e a hsz-ek szama innentol kezdve....
mondjuk ezt nem is gondoltam volna, h ilyen van. nem ertem, h hogyan mukodik ez a dolog?? tartanak arra embereket minden hivatalban, onkiben, minden allami intezmenyben, akik ejjel-nappal a netet bujjak, h ki hol mit ir roluk??? aztan megfigyeles, feljelentes, bunti, stb.....????
mindenki fogja be az arcat es huzzon vissza melozni, mert az elvtarsaknak kell a love, amit a pofad befogasara fognak kolteni, no meg a csaladi biznicre....

Combi a ballibes Ferkófan 2008.11.13. 11:23:18

"Rendőrségi eljárást kezdeményezett egy internetes fórumozó ellen Fetser János MSZP-s képviselő.."

Valaki világosítsa már fel a kedves elvtársat, hogy a pártállami diktatúrának vége.

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2008.11.13. 11:23:47

more 2008.11.13. 11:19:00

Szerintem tökösebb emberek járnak ide, mintsem egy vén fasz szocitól befossanak ...:-)

De aki fél, jelezze és törlöm a kommentjeit :)

Combi a ballibes Ferkófan 2008.11.13. 11:25:27

Fatal Error 2008.11.13. 11:01:13
Üzenem Fetsernek, hogy szopjon lovat halomra!
Aztán persze lehet utánam nyomozni...

Nem határolódom el, sőt. Fetser basszon seggbe egy néger falu.

Seduxen (már NEM dr.) 2008.11.13. 11:25:54

Elnézést kívánok kedves ÚjRendOjjektívFerenc elvtárs, és azonnal elhatárolódok "ezektől" (akik ide kommentelnek), valaki visszaélt az IP-címemmel, és az elmúlt fél évben helyettem kommentelt ide mindenféle csúnya dolgot...

Asszem hazafelé mégse a "bótba" megyek, hanem a gyorskocsiba, és "önfeljelentést" teszek...

Ezért tart itt ez az ország, mert ilyen kommentelők vannak... (Mennyivel kevesebb konfrontáció lenne, ha mindenki beállna végre bégetni...)

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2008.11.13. 11:26:51

Combi/SzalonFasiszta/SzemétNáci

Képzeld ahogy ultiznak Gyeneseivel:
-Te , Pista, képzeld felnyomtam egy kommentelőt.
-Az semmi Jánosom, én a haverom darabját nyomatom, meg adtam enki melót is a minisztériumban

És erre megjön Szabó Zoltán:
-Bocs hogy elkéstem, elhúzódott az Ikariam kör, meg átnyálaztam egy köteg felszólalást, hátha van benne felbújtás gyilkosságra ...

derelyegrádi szellem 2008.11.13. 11:30:41

Ezzel a jó Fetserrel ki kell fizettetni a rendőrségi eljárás költségét (hogy azt is lássa ősbolsink, hogy mennyiBŐL lehet egy ilyet kihozni), kötelezni kell egy tanfolyamon való részvételre, ahol a Magyar Köztársaság Alkotmányát tanítják, különös figyelemmel a szólás és véleményilvánítás szabadságra. Ide el kell majd kísérjék a nyomozásat elrendelő ügyész, meg a családtadokat vegzáló/kihallgató rendőrök is.

A falu/város meg megjegyzi, hogy egy ilyen sérthetetlen kiscézárt nem választ többet polgármesternek.

Nagyjából ennyit lehet ebből kihozni.

zero

A mai M.N.-ben van egy szép kis idézetgyűjtemény, ahonnan végigkövetkető, hogy feriék (akik most egy gazdasági csúccsal bohóckodnak) mikét viszonyultak még októberben is válsághoz. Név szerint a Feri, Bajnai Gordon, Veres "zidane" Jani.

Ezek a figurák irányítják ezt az országot. Ilyen tényleg nincs. Egy postot megérne szerintem.

Kedvcsinálónak a kedvenceim:

"Az a fajta pénzügyi válság amely megroggyantotta az amerikai és a brit pénzügyi rendszer alapjait, Magyarországot nem fenyegeti.Nem fenyegette sem hétfőn, sem kedden, sem szerdán."

Gyrcsány ferenc Az Ogy.-ben 2008. október 13.-án.

"Minden elemző egybehangzó vélekedése szerint Magyarországra csak áttételesen és viszonylag csekély mértékben hathat a kibontakozó és egyre inkább Európára is átterjedő nemzetközi hitelválság. A magyar pénzügyi rendszer stabil."

Gyurcsány Ferenc 2008. október 24.-én !!!!!

Seduxen (már NEM dr.) 2008.11.13. 11:37:16

szellem: vizionálom a folytatást:

2008. november 19. (szerda) Országgyűlés épülete, II. emelet, Miniszterelnök-dolgozószobája. (Jelen vannak: a nemzet színésze, az devidkopperfild minisztérium (minden eltűntetünk) vezetője (gordonka), a színesfém-kereskedelem koronázatlan királya, bokros "nemzethaláltvizionálok" lajos ex-pénzügyi guru):

"Nincs tovább elvtársak. Azért nincsen mert deja vu érzésem van. Ezt is... Mint MINDENT. Nem kicsit, nagyon..."

mind2 (törölt) 2008.11.13. 11:37:47

Na csajok, mi megyünk Kistarcsára, a fiúk meg Recskre...vagy inkább megírom neked more smsben, hogy mit szeretnék írni, te meg begépeled, téged úgysem tudnak előállítani a ködös albionból :::))) Vagy inkább menjünk a Hortobágyra ? De az is lehet, hogy összegyűjtenek bennünket, helikopterre ültetnek és kidobálnak egyenként, mint a délamerikai diktatúrákban....

Jancsibohóc /Bohócügyi Államtitkár/ · http://www.vanditdigital.com/ 2008.11.13. 11:43:29

Kedves értelmi fogyatékos fetser jani: (szándékosan kicsivel, ahogy egy kisstílű faszmajomnak jár)

Azt a kurváknak az igenkurva, megrökönyödött, bolhamarta, kutyarágta, tripperes, véreres, esperes, halvány ámde gyönyörű, csutoraszerű, lelógó, rohadó, görcsberándult csöffedményét, olyat rúgok abba a csődörtejbe mártott majompicsa képébe, hogy a Kakasos Templom tetején szánkázó bőgőmajomnak nézi az öreganyja rézzel kivert csatakos valagát!

Az IP-címem után nem kell nyomoztatnia, mert:
1. lehet épp Kínából írok a proxy tanulsága szerint
2. bármikor kiadom, nehogy már a drága nyomozóurak fáradjanak (akik ugye a pedofil pornós köcsögöket nem találják meg, egy véleménynyilvánítót igen...)

Ja, ha esetleg finom lettem volna a kedves édesanyjának dobok egy kis aprópénzt a Blahán..puszika

Félkupica_Fehér_Főnök 2008.11.13. 11:43:53

Igazi tökös gyerek ez a Fetser!

Sajtosszenya örülhet, hogy nem az előző rendszerben kapták el, ott nem tudná eltitkolni a tényt, hogy valójában egy nyilas dezertőr náczifasiszta kollaboráns, most még megúszta, de már közeleg az idő, amikor megkapja méltó lakosztályát a néhai Népköztársaság út 60. -ban.

Seduxen (már NEM dr.) 2008.11.13. 11:44:27

mind2: utóbbit nem hiszem... tudod milyen kurva drága a kerozin??? annyit mi nem érünk :)))

more sincs biztonságban: egyrészt van kiadatás (elhitetik a citromokkal, hogy ő veszélyes tenorista, öö, izé, terrorista), és már jöhet is haza...
vagy: ferink beizzítja "keleti kapcsolatait", és küld more-nak egy kis polónium 210-es radioaktív izotópot. Litvinyenkonál is "mukoggy" volt...)

Combi a ballibes Ferkófan 2008.11.13. 11:44:33

mind2, a nbh most kéri le a cellainformációd, illetve kéri ki a szolgáltatódtól az összes küldött sms-ed 6 évre visszamenőleg :)

Jancsibohóc /Bohócügyi Államtitkár/ · http://www.vanditdigital.com/ 2008.11.13. 11:45:12

Jut eszembe, a háztartásunkban per pillanat van 4 személy, 2 tengerimalac, egy kutya, rengeteg porpuma, kis vízkő is, és a perem alá is be tudunk szarni. Jó nyomozást janikám ;)

more 2008.11.13. 11:45:47

mind2: szted a telefonokkal nem babralnak? egyszerubb mint a neten elkapni valakit. javasolnam a gondolatatvitelt, bar a gondolatrendorseg is kemenyen dolgozik:))))

Seduxen (már NEM dr.) 2008.11.13. 11:46:48

Jancsibohóc: porPANNONpuma bazdmeg!!
tudod: magyar seggbe magyar lófaszt, vagy mi... :)

Félkupica_Fehér_Főnök 2008.11.13. 11:46:51

Jancsibohóc 2008.11.13. 11:43:29

Ezt a kommentet valamiért nem fogja szeretni a melóhelyi szűrőprogramom, addig is had mondjam el: jó volt veletek :o)

derelyegrádi szellem 2008.11.13. 11:47:09

seduxen

De akkor megszólal a tökös nyírségi Jani.

De mindig van tovább Feri. Én annyit tudok segíteni gogy szólók a fiaimnak, hogy zsarolják meg a válságot, ide csak akkor teheti be lábát ha fizet, vagy ha az sem segít a én kimegyek és most a pénzükért érkező hitelezőket fejelem le.

Zseniális, Veres elvtárs, lelkendeznek a többiek. Ilyen komoly szakmai alapokon álló tervet 6 éve nem hallottunk. Csináljuk ezt.

Most abba kell hagynom, mert kopognak...

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2008.11.13. 11:47:42

Jancsibohóc 2008.11.13. 11:43:29

Thaiföldön kell bújkálni ...nincs kiadatási egyezmény :-)

Lithium78 2008.11.13. 11:51:11

ej-ej, drága Fetser úr (vagy h írják a nevét) ha ennyire nem bír magával, kereshetne valami elfoglaltságot, ami leköti felesleges energiáit. mondjuk a tudományos életbe vetett munkájával. kísérletezhetne, h ha a puskacsövet a szájába veszi, eléri-e a ravaszt a lábujjával. no rajta, csak ügyesen ám!

more 2008.11.13. 11:52:35

a nagyteso keze mindenhova eler....:)))) elkepzelem az angol kollegak fejet, amikor kapjak a telefont, h szorrrri....bat....a more....ooooo ip adressz from hiiir....polisz
hehehee

Geza 2008.11.13. 11:53:36

Ennek az emberszabásúnak a felbukkanása engem egy jól sikerült wc-dugulásra emlékeztet, csak ez esetben az ülőkétől felfelé van a becsomósodott szarkupac. Ennek megfelelően a pumpát sem fentről lefelé, gumiharanggal előre, hanem szintén fordítva, azaz lentről felfelé és nyéllel előre kéne alkalmazni a probléma megszűntetésére :).

Ha netán mégis komolyan kéne venni, akkor max. beüzemelném a tor-t (tor.eff.org), aztán a világ minden tájáról kapná az ívet a büdösbogár.

zala 2008.11.13. 11:56:19

"De aki fél, jelezze és törlöm a kommentjeit :)"

aki fél használjon proxy-t

pofon egyszerű az egész, csak annyi kell, hogy nem a szokásos böngésződdel kommentelsz, hanem mondjuk operator-al (www.softpedia.com/get/PORTABLE-SOFTWARE/Internet/Browsers/Windows-Portable-Applications-OperaTor.shtml) vagy torpark-al (www.download.com/Torpark/3000-2356_4-10586817.html)

aztán rendőrségünk és hatékony a NEMzeti nyomozóiroda tudós munkatársai erőt megfeszítve próbálhatják meg bebizonyítani, hogy a pl. hong-kong-ból érkezett hozzászólást egy orosházi panelmásfélben pötyögték be

Seduxen (már NEM dr.) 2008.11.13. 11:57:23

szellem: és kik jöttek? a birodalmiak? bár ha igen, akkor val'szeg úgysem válaszolsz már...
asszem kimegyek elszívok még egy cigit... amíg lehet :)

az ominózus beszélgetés gondolom úgy folytatódna, hogy:

feri: jobban belegondolva végső soron szarunk bele a gazdasági válságba, nem?! (mindenki bólogat). A költségtérítésünk, a tiszteletdíjunk nincs veszélyben (mindenki helyesel), autópályapénzekből, közbeszerzésekből még mindig "ki tudunk venni milliárdokat" (megkönnyebül sóhajok), a többi meg? abba szarunk bele. lóvé van, felelősség nincs... (mindenki röhög).
apropó: azt a nyomorult faszt (=cusslág) végre elítéltettük? vagy küldjünk oda megbízhatóbb bírót?
gordon: felesleges feri! ma beszéltem drazséval, és ugyan még csak a vád bizonyítékainak bemutatása, és a tanúk kihallgatása ma kezdődik, de már leküldtük kecskemétre az ítéletet.
feri: remek-remek. de gyerekek: nem sok az az öt év?
gordon: feri, tanulj meg olvasni! nem öt év, KÖTÉL...

AsgardV 2008.11.13. 11:57:46

Toltessenek mar ki egy IQ-tesztet a kepviselokkel, mondjuk 4evente. Ha valakinek 65 alatt van, be se engedjek, mindjart lemenne a letszam a felere.

AsgardV 2008.11.13. 11:58:36

Ja, es torold a kommentem, Zero, legyszi :)

Lithium78 2008.11.13. 11:59:54

torpark. kellemes megoldás. egy felturbózott ffox, minden jósággal. automata proxykereső és váltó. aztán a rendőrség kapkodhat mindenfelé ;D

zala 2008.11.13. 12:00:07

hja nem fejtettem ki miért NEMzeti nyomozóiroda, hát ezért:

index.hu/velemeny/jegyzet/vev081113/

Seduxen (már NEM dr.) 2008.11.13. 12:00:29

AsgardV: elég alacsonyra raktad a mércét a 65-el. A napokban jött ki egy PM rendelet, és az apekhoz is minimum 90-es IQ kell... Pedig azok se' sokkal különbbek :)))

more 2008.11.13. 12:01:28

elkapott beszelgetesek kolteseben az elen jarunk:)))))
egyebirant vitaba szallnek a cimadassal: uj rend??? miota uj?? kb 52 eve a regi, es egyre csak konzervalodik.
namindegy

derelyegrádi szellem 2008.11.13. 12:02:51

Most némi ezstétikai erőfeszítés arán megtekintette Fetser úr fényképét.

Igaza volt annak, aki azt mondta, nagy igazságosság sorstól, hogy idővel a jellem arcá válik.

mind2 (törölt) 2008.11.13. 12:03:53

Én jártam a Terror háza pincéjében a kamaszgyerekemmel, hogy megmutassam neki, egykor hogy is volt.... Hát a mai napig nem felejtettem el... Az embernél kegyetlenebb állatfaj nem élt még a Földön. Mégis hogy is lenne ? Megállna az autó, a gyerekek üvöltenének, aztán a Hortobágyon találnám magam ahova zárt platós teherautóval vinnének és egy 2 kg - os, saját magam összeállította motyóval ? Aztán belöknének egy birkaakolba ? Én nem hittem volna, hogy ez megtörténhet ma Mo - on. Szörnyű.
És ki lenne a végrehajtó szerv ? : rendőrök ? katonák ? Ki gyűjtögetne be bennünket ?

Combi ! Mikor a déli határ mentén abban a csőszkunyhóban találkoztunk és megbeszéltük a szigorúan titkos operatív feladatainkat, Te utána még találkoztál Bástya elvtárssal nem ? Neked mit mondott :::))) ????

Jancsibohóc /Bohócügyi Államtitkár/ · http://www.vanditdigital.com/ 2008.11.13. 12:04:21

De most komolyan proxy-zni kell, amikor te bárhova leírod a véleményed? Most ez komoly? Féltek? Komoly?
Ha a kommentem után felkeresne a pécérendőrség, könnyesre röhögném a szemeimet.

janikám még egy cifra, és utána megyek megformálom magát az árnyékszéken dúdolászva:

Az öregördög huncut karibütykös, kócos faszát húzza bele, hogy kapna lakást a tizediken, de se lift, se lépcső, hanem a görcs rángassa az emeletre!

puszika

derelyegrádi szellem 2008.11.13. 12:09:54

"napokban jött ki egy PM rendelet, és az apekhoz is minimum 90-es IQ kell"

Nagyon ravasz módja a csoportos létszámleépítésnek! :)

more 2008.11.13. 12:10:30

tovabba: lehetseges h az en felfogasom vagy jogi ismereteim homalyosak, de az idezett komment mi a jobudosk.........ba meriti ki a ragalmazas fogalmat?? max johirnev vagy becsulet (hehehe jovicc egy ilyen gor.....pardon csirketolvaj negylabu eseteben) megsertese, de ragalmazas??? nem hangzottak el konkret adatok, szamok, semmi, csak egy velemeny...
nade akkor meg minek hoznak letre forumokat, blogokat, ha nem szabad bufogni, h mi a velemenyed???
nemertemnemertemnemertem.............................

Jancsibohóc /Bohócügyi Államtitkár/ · http://www.vanditdigital.com/ 2008.11.13. 12:11:21

Amúgy elképzelem fetsert ahogy összeszedegeti a rágalmazók címlistáját, és mint a Jay és Némabobban elmegy felkeresni, és elverni őket :D:D persze az adófizetők pénzéből...

NBH (törölt) 2008.11.13. 12:13:43

A neveket és IP címeket feljegyeztük.
Most nem történik semmi, de majd egyszer, valamikor, kérni fogunk valamit......

Lithium78 2008.11.13. 12:13:55

csak nekem tűnt fel, h Fetser neve kísértetiesen hasonlít a Fester-re az Addams Familyből? ;D

Combi a ballibes Ferkófan 2008.11.13. 12:22:15

"Combi ! Mikor a déli határ mentén abban a csőszkunyhóban találkoztunk és megbeszéltük a szigorúan titkos operatív feladatainkat, Te utána még találkoztál Bástya elvtárssal nem ? Neked mit mondott :::))) ????"

Persze, hogy találkoztam vele. Azt mondta, hogy csak így tovább, és ne hagyjuk ki az ügyből Kaya Ibrahimot se :)

Cigiző · http://cigi.blog.hu/ 2008.11.13. 12:26:59

Ez baró! teccik, nagyon. Szép új világ!
Drazsé meg csinál új törvényt neki?

Watchman 2008.11.13. 12:28:45

Eljön majd az idő, hogy hozzászólásokat is csak Tor-on keresztül merünk írni... Magyarországon annak a politikusnak, aki azt meri állítani, hogy őt igazságtalanul vádolják korrupcióval, alapból járna a 10 év szigorított... pofátlanságért :)

Tapmancs 2008.11.13. 12:29:29

"Először ön, Fetser egy idióta szoci, a begyepesedett agyával."

Zero, már mennek érted, menekülj! :)

reKorrekt 2008.11.13. 12:29:54

Fetserről egyik kedves kommentelőtársunk jutott eszembe: Jancsibohóc. Bocs az összehasonlításért.
Amúgy én orosházi vagyok úgyhogy most gyors elhatárolódom önmagamtól mielőtt jön a kdg... kbgd... na szóval az itteni ávó.

zala 2008.11.13. 12:30:52

Jancsibohóc 2008.11.13. 12:04:21
"De most komolyan proxy-zni kell, amikor te bárhova leírod a véleményed? Most ez komoly? Féltek? Komoly? ..."

komolyan nem félek :) de el tudom képzelni, hogy vannak tájékozatlan emberek akiknek a fentiek után becsúszik a barnamaci, na őket lenne jó tájékoztatni, hogy az ilyen fecser kaliberű barmok internetrendőrségét elég könnyű nehéz helyzetbe hozni

Geza 2008.11.13. 12:31:20

Jut is eszembe, a Hivatal dolgát megkönnyítendő: az én ip-címem 127.58.11.213, lehet kezdeni a turkálást :).

Félkupica_Fehér_Főnök 2008.11.13. 12:34:12

zala:
Nincs is miért félned, majd sütünk reszelőt a kenyeredbe :o)

Johnny336 2008.11.13. 12:40:49

Mondjuk az, hogy ez a képviselő faszi egy pöcs, az ügyész meg tövig benyal neki, attól még a rendőröket nem bántanám. Ki kellett menniük kihallgatni a "terroristákat". Persze, gondolom ők is csak röhögtek az egészen, nem is álltak elő vádemelési javaslattal az ügyészségnek.

Mondjuk nesze neked szólásszabadság. Ha én egyedül lakom most egy albérletben, a Tomori utca 8. szám alatt Újpesten, és beírnám, hogy ez a Fetser biztos buzi, akkor jönne a jard, és bebasznának a böribe, mert kétséget kizáróan én vagyok a társadalomra kifejezetten káros személy? Vagy mifasz?

Combi a ballibes Ferkófan 2008.11.13. 12:43:41

Félkupica_Fehér_Főnök 2008.11.13. 12:34:12
zala:
Nincs is miért félned, majd sütünk reszelőt a kenyeredbe :o)

Minek reszelőre pénzt költeni, mikor egyszerűen kisétálhatsz a bíróságról ítélethirdetés előtt? :)

Lithium78 2008.11.13. 12:44:17

Johhny: bizonyítsák be, h te voltál, és nem valaki idegen, aki kívülről a Te gépeden keresztül üzengetett ;)

Johnny336 2008.11.13. 12:48:29

Ja, mivel csóró vagyok, ezért nincs pénzem megvásárolni a vírusirtót. Illegális letöltésről még nem is hallottam az életben, a 30-day trial pedig gyorsan lejár a Nod-nál. Aztán megtámadott egy "heker", és ő kommentelt a nevemben.

Teljesen hihető! :D

rhynn · http://comicbooks.blog.hu 2008.11.13. 12:51:40

Aztakurva. hát erre nem tudok mit mondani. 10 perce ülök itt és nézek magamelé. Ilyet lehet magyarországon? Warezkirályokat, lopott/papíron totalkáros BMW-kkel seftelőket, minimálbéren bejelentett milliárdosokat nem fogjuk el, de szegény sajtos szendvicseket be kell börtönözni. felháborító.
Lassan már a Mekibe is bemennek a nyomozók, hátha valami ismerőse az illető a sajtburgereknek, aztán rabosítják az összeset...
Abszurd. Lassan olyan érzésem van, ezt így én is tudnám csinálni. Talán még jobban is. Csak nem tudok akkorát hazudni, hogy meg is válasszanak.

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2008.11.13. 12:56:39

Wendriener_Aladár/Artista és ragadozó

Kérlek, csak tessék, csak tessék, csak bátran ...

mind2 (törölt) 2008.11.13. 12:57:09

" Persze, hogy találkoztam vele. Azt mondta, hogy csak így tovább, és ne hagyjuk ki az ügyből Kaya Ibrahimot se :) "

Mikor szegény Faludyt a sokadik kihallgatása / kínzása során megkérdezte az ÁVO, hogy milyen angol / amerikai kémekkel találkozott konspiráció céljából itt ott amott, Ő tök komoly képpel azt mondta, hogy Edgar Allen Poe - val, meg Walt Whitmannal .....( ha jól emlékszem a Pokolbéli víg napjaim c. könyvére ) és az ávós kihallgató szorgosan le is gépelte a neveket, és tök büszke volt, hogy navégre elkapott két rohadt nyugati kémet...... Azóta mindig eszembe jut, és mindig röhögök rajta.::)))))) Még azt is elmesélte a Faludy, hogy milyen ruha volt rajtuk...stb. xd.

Seduxen (már NEM dr.) 2008.11.13. 13:00:25

szellem: nem, nem, ez csak a leendő munkatársakra vonatkozik. a jelenlegi 50-90 közötti IQ-fighter-ekre NEM....

Wendriener_Aladár/Orángutánfutó kölcsönző 2008.11.13. 13:00:39

zero · vastagbor.blog.hu/ 2008.11.13. 12:56:39
Hát szerintem akkor bizony a kurvannyát.....
Ha már kigondoltam, akkor kimondom. :)

more 2008.11.13. 13:04:23

hat mind2, azt mindigis tudtuk, h az elozo rendszer nem agyalapu volt.....kanaszokbol, juhaszokbol lett tanacselnokok, meg tutimegmondok, akik hobbibol kormoket tepdestek...
ezek az urak bizony kemenyen visszasirjak azokat a szep idoket, mert sokkal egyszerubb volt az igazsagszolgaltatas, nem kellett a latszatra adni, most meg matekozni kell folyamatosan, h kit milyen jogcimen kapjunk el. nehez dolog ez a demokracia mindenki szamara:)))))

Seduxen (már NEM dr.) 2008.11.13. 13:04:45

"NBH 2008.11.13. 12:13:43
A neveket és IP címeket feljegyeztük.
Most nem történik semmi, de majd egyszer, valamikor, kérni fogunk valamit...... "

NBH: jó, de tessék már kérni!!!

reKorrekt 2008.11.13. 13:04:59

Mármint a ennek a topiknak a linkjét oda berakni. Szóval értitek. Én nem ajánlom.

Seduxen (már NEM dr.) 2008.11.13. 13:06:39

more: "mert sokkal egyszerubb volt az igazsagszolgaltatas"

miért, most nem az ?? simán rádvernek BÁRMIT. Valamivel meggyanúsítanak, bevisznek, és a kihallgatás alatt meg tudnak úgy törni, hogy még a JFK gyilkosságot, meg a Roswelli-ufók 'támadását' is magadra vállalod :)))

mind2 (törölt) 2008.11.13. 13:07:50

leguán tekis provokatőőőőőr :))

phaidros 2008.11.13. 13:09:35

Fatal Error,

"Üzenem Fetsernek, hogy szopjon lovat halomra!
Aztán persze lehet utánam nyomozni... "

Már szopott lovat halomra, biztos forrásból tudom. :)

mind2 (törölt) 2008.11.13. 13:13:04

Jah a tojásdobálásért is 5 évet lehet kapni.... azér az szép lenne...engem kommentelésért varrnának be, a kölyköket meg azért mert tojással dobálják márciusban bpest géniuszát :::))) A 3/4 család ülne ilyen komoly ügyekért....

more 2008.11.13. 13:13:36

phaidros: hehehehe te leszel a kovetkezo, akit ragalmazasert elkapnak....elkepzelem a jegyzokonyvet: egy phaidros nevu kommentelo azt allitja, h tudni veli, h mar szoptam lovat. hat keremszepen rendorelvtarsak, semmi bizonyiteka nincs ra, a lovak mar reg le lettek love, h nem tudjanak beszelni....

mind2 (törölt) 2008.11.13. 13:15:22

more : llllllloooooooooollllllll

reKorrekt 2008.11.13. 13:16:33

* mind2 2008.11.13. 13:07:50
leguán tekis provokatőőőőőr :))

Komolyan mondtam, csak én kapitalista-lusta vagyok proxyvarászolni... ráadásul localhost-ban lakom :D

mind2 (törölt) 2008.11.13. 13:17:05

nem orosházáról való a búzaégető karsai is ?????

Szanaszét Szolizott Szilikonos Szőke 2008.11.13. 13:24:55

Sziasztok,


Bérkommentelést vállalok 50 fillér / leütés áron. Garantáltan visszakereshetetlen dinamikus IP cím, teljes diszkréció. Jelige: John Fat Sör :) Ugyanitt recski és kistarcsai telkek eladók, munkaerő biztosított.

Félkupica_Fehér_Főnök 2008.11.13. 13:25:13

Seduxen · hungarisztan.blog.hu/ 2008.11.13. 13:06:39

Azért,ha eddig megúsztam JFK-t, akkor durva lenne egy fórumos hozzászólás kapcsán lebukni vele.

Az ufós dolog neccesebb kicsit, mert kedves öltönyös barátaink mindig gyanúsan méregetnek a fejre tekert alufólia miatt...

more 2008.11.13. 13:13:36
Követeljük, hogy Fetsert kössék egy csónak után,néhány döglött ló társaságában, hogy megtisztuljon bűneitől

Félkupica_Fehér_Főnök 2008.11.13. 13:27:01

Szanaszét szolizott szilikonos szőke/Hadronfan 2008.11.13. 13:24:55

OKés,kérlek írd le helyettem, hogy Fetser sz*rjon sünt! :o)

Combi a ballibes Ferkófan 2008.11.13. 13:27:49

mind2 2008.11.13. 13:17:05
Karsai most írja a feljelentést rágalmazásért :)

Félkupica_Fehér_Főnök 2008.11.13. 13:34:12

Fetser nevére rákeresve a vastagbőr.blog.hu -t még csak a negyedik oldalon dobja a google, bele kéne erősíteni picit :o)

Combi a ballibes Ferkófan 2008.11.13. 13:39:33

Félkupica_Fehér_Főnök 2008.11.13. 13:34:12
Fetser nevére rákeresve a vastagbőr.blog.hu -t még csak a negyedik oldalon dobja a google, bele kéne erősíteni picit :o)

Fetser buzi-e vagy? Fetser buzi-e vagy? Fetser buzi-e vagy? Fetser buzi-e vagy? Fetser buzi-e vagy? Fetser buzi-e vagy? Fetser buzi-e vagy? Fetser buzi-e vagy? Fetser buzi-e vagy? Fetser buzi-e vagy? Fetser buzi-e vagy? Fetser buzi-e vagy? Fetser buzi-e vagy? Fetser buzi-e vagy? Fetser buzi-e vagy? Fetser buzi-e vagy? Fetser buzi-e vagy? Fetser buzi-e vagy? Fetser buzi-e vagy? Fetser buzi-e vagy? Fetser buzi-e vagy? Fetser buzi-e vagy? Fetser buzi-e vagy? Fetser buzi-e vagy? Fetser buzi-e vagy? Fetser buzi-e vagy? Fetser buzi-e vagy? Fetser buzi-e vagy? Fetser buzi-e vagy? Fetser buzi-e vagy? Fetser buzi-e vagy?

:)

mind2 (törölt) 2008.11.13. 13:39:33

Vers fecser pajtáshoz :
Fecser pajtás népünk hős vezére
szálljon áldás ősz fejedre
zengje kárpátok bércén neved a szél
lengjenek búzamezők pirosan mint a vér
Okos vagy és bátor, kemény mint az érc,
hozzád proszto nép egy gyermeke sem ér
mutasd utunk óh vezérünk, géniusza népnek
milliók ajkán visszhangzik az ének . hogy élj sokáig tanítója eszmének, míg mindenki egy nem lesz, s mint szelíd birka : béget.

kelt : 1951.
szerző : Jane Austen

derelyegrádi szellem 2008.11.13. 13:40:05

....mivel battonyai, és fetser akciója óta rágalmazásnak számít, hogy valaki "orosházi". :)

rolika 2008.11.13. 13:43:53

vaze, a v'bőr akármelyik kommentelőjét beperelhetné :-))) és nem csak ő, hanem mind a 385 ingyenélő, semmittevő sutyerák haverja

a normális most az lenne, ha minden elképzelhető fórumon nyomatni kezdenénk fetser ócsárolását, minél többen, pl. így:

"a kurva any.dat fetser, a helyedben én kib.szottul meghúznám magamat, mert minden normális ország normális rendszerváltásánál a falnál végeztétek volna, miután szétkúrtátok az országot, te és a moslék bandád!"

derelyegrádi szellem 2008.11.13. 13:48:54

off:

Ez a feri tényleg elmebeteg, vagy csak provokál:

"Gyurcsány azt javasolta, mindenki gondolkozzon el, mit rontott el."

ÉÉÉÉN? Hát kik irányítják ezt az országot?

Ez pont olyan, mintha a Titanic kapitánya felszólította volna a fizető utasokat, hogy mindenki gondolkozzon el, mit rotott el.

A k..a anyádat!

ON

more 2008.11.13. 13:50:56

combi megint nemnormaliskodik:))))) mindenkepp ki akarja huzni a gyufat:))))

Combi a ballibes Ferkófan 2008.11.13. 13:51:04

"Gyurcsány azt javasolta, mindenki gondolkozzon el, mit rontott el."

Még sosem szavaztam az MSZP-re.

movhu 2008.11.13. 13:51:16

Nem mondhatom el, hogy honnét tudom, inkább csak feltételezem a következőket, talán csak álmodtam...(már csak azért, hogy ne végezzem a rendőrségen)

Egy békés-megyei polgármester feljelentést tett egy másik forumozó ellen, aki alaptalanul azt állítottam, hogy a felesége csak a pénzt vette fel az iskolában, de ott órát már elfejetett adni...és ugyanígy kikérték az adatait az illetőnek.
Vagy egy másik eset, amikor valaki azt írta az egyik parkolási társaság vezetőjéről, hogy "tolvaj". Így szó szerint!
:)

Ennyit arról, hogy a rendőrség milyen fontos ügyeken dolgozik éppen. Naponta sok-sok ilyen komlyságú ügyben küldenek ki adatkérőt, mert a törvény erre kötelezi őket.

Combi a ballibes Ferkófan 2008.11.13. 13:52:11

more 2008.11.13. 13:50:56
Kb. 60an vagyunk jelenleg itt melóban. Sok sikert a rendőröknek, hogy bebizonyítsák, hogy ki kommentelt a gépről :)

Félkupica_Fehér_Főnök 2008.11.13. 13:54:47

Combi/SzalonFasiszta/SzemétNáci 2008.11.13. 13:52:11

Nem is a rendőrség fog kimenni, hane, az APEH ;-)

mutant · http://universal.blog.hu 2008.11.13. 14:00:06

egyszerűen fájt az igazság neki...

vero · http://anal0g.blog.hu/ 2008.11.13. 14:00:11

Combi/SzalonFasiszta/SzemétNáci // Akkor kérjük az elmúlt 5 év banki kivonatait és adóbevallását. :o))

Gondolkozik ez a Feri gyerek? Vazz.
Ez megér egy külön posztot!

Combi a ballibes Ferkófan 2008.11.13. 14:00:59

Apeh? Jöhetnek. Adó befizetve, úgyhogy max. kifejezhetik hálájukat, hogy minden évben rendesen befizettem. Ezt pl. megtehetik egy nyelvescsókkal a végbelemre :)

more 2008.11.13. 14:02:33

combi draga, egyszer mar kibiggyesztetted a facebookos linkedet is ide, szal ne legyel te ebben olyan biztos, h nem egyenesen a te asztalodhoz menetelnek:))))))

Jancsibohóc /Bohócügyi Államtitkár/ · http://www.vanditdigital.com/ 2008.11.13. 14:03:32

Geza 2008.11.13. 12:31:20
Jut is eszembe, a Hivatal dolgát megkönnyítendő: az én ip-címem 127.58.11.213, lehet kezdeni a turkálást :).

ejj te kis hazudós....

Félkupica_Fehér_Főnök 2008.11.13. 13:34:12
Fetser nevére rákeresve a vastagbőr.blog.hu -t még csak a negyedik oldalon dobja a google, bele kéne erősíteni picit :o)

szerintem is :D:D:D

Először ön, Fetser egy idióta szoci, a begyepesedett agyával.
Először ön, Fetser egy idióta szoci, a begyepesedett agyával.
Először ön, Fetser egy idióta szoci, a begyepesedett agyával.
Először ön, Fetser egy idióta szoci, a begyepesedett agyával.
Először ön, Fetser egy idióta szoci, a begyepesedett agyával.
Először ön, Fetser egy idióta szoci, a begyepesedett agyával.
Először ön, Fetser egy idióta szoci, a begyepesedett agyával.
Először ön, Fetser egy idióta szoci, a begyepesedett agyával.
Először ön, Fetser egy idióta szoci, a begyepesedett agyával.

Combi a ballibes Ferkófan 2008.11.13. 14:05:57

more 2008.11.13. 14:02:33

A facebookos profilomat csak az látja akit elfogadtam barátnak. Szóval hacsak nem vagy rendőr szabadidődben more, így ezt a verziót is kétlem :)

rolika 2008.11.13. 14:11:32

szerintem a volt kommereknek az egész demokrácia egy nagy joghézag

Félkupica_Fehér_Főnök 2008.11.13. 14:12:09

Combi/SzalonFasiszta/SzemétNáci 2008.11.13. 14:05:57

more egy fedett ügynök, akinek az a feladata, hogy ellopja az angol koronaékszereket, úgyhogy Fetser már tölti is a biankófeljelentését :o)

rolika 2008.11.13. 14:14:10

nem tudom mi ütött belém, a volt nem kell oda :)

szóval

szerintem a kommereknek az egész demokrácia egy nagy joghézag

maylo · http://www.flickr.com/photos/mayloka/ 2008.11.13. 14:15:03

Fetser egy idióta Fetser egy idióta Fetser egy idióta Fetser egy idióta Fetser egy idióta Fetser egy idióta Fetser egy idióta Fetser egy idióta Fetser egy idióta Fetser egy idióta Fetser egy idióta Fetser egy idióta Fetser egy idióta Fetser egy idióta Fetser egy idióta Fetser egy idióta Fetser egy idióta Fetser egy idióta Fetser egy idióta Fetser egy idióta Fetser egy idióta Fetser egy idióta Fetser egy idióta Fetser egy idióta Fetser egy idióta Fetser egy idióta Fetser egy idióta Fetser egy idióta Fetser egy idióta Fetser egy idióta Fetser egy idióta Fetser egy idióta Fetser egy idióta Fetser egy idióta Fetser egy idióta Fetser egy idióta Fetser egy idióta Fetser egy idióta Fetser egy idióta Fetser egy idióta Fetser egy idióta Fetser egy idióta Fetser egy idióta Fetser egy idióta Fetser egy idióta Fetser egy idióta Fetser egy idióta Fetser egy idióta Fetser egy idióta Fetser egy idióta Fetser egy idióta Fetser egy idióta Fetser egy idióta Fetser egy idióta Fetser egy idióta Fetser egy idióta Fetser egy idióta Fetser egy idióta Fetser egy idióta Fetser egy idióta Fetser egy idióta Fetser egy idióta Fetser egy idióta Fetser egy idióta Fetser egy idióta Fetser egy idióta

derelyegrádi szellem 2008.11.13. 14:16:37

rolika jól látja. Az ilyen komcsi kádereknek az egész szólásszabadság egy nagy joghézag, persze csak akkor, ha nem ők beszélnek.

more 2008.11.13. 14:19:45

picsaba mar megint lebuktam.....fonok, a szarmazasomat kifelejtetted a nickembol kovetkezoen:)))))
szarok vagyunk sracok, a google.co.uk-n meg csak a 3!!!! oldalon jon a vastagbor....minden kula megeloz....

Jancsibohóc /Bohócügyi Államtitkár/ · http://www.vanditdigital.com/ 2008.11.13. 14:21:39

more, akkor a szétoffolás helyett anyázd kicsit a képviselő urat...szerintem.....

lombroso · http://www.szajtepo.blogspot.com 2008.11.13. 14:25:29

Tisztelt Fetser elvtárs, drága barátom!

Szeretnélek biztosítani arról, hogy én ezektől a fizetett rágalmazóktól, fideszes megélhetési bértollnokoktól, a demokrácia leple mögé bújt egyenruhás gárdistaszimpatizánsoktól messzemenően elhatárolódom.
Amennyiben bármi olyat írtam, ami sértő lehet a Pártra vagy bármelyik elvtársunkra, akkor azt sajnálom, visszavonom, és természetesen csak azért csináltam, hogy beépüljek ezek közé a rágalmazó reakciósok közé. Sajnos szükség van rá, hogy mi lépjünk a fasizmus és a szólásszabadság térhódítása ellen, amely megmételyezi társadalmunkat. A régi szép időkben erre még ott volt nekünk a teljes ÁVH, de sajnos változnak az idők.
Remélem küzdelmünk újfent eredményes lesz, és meg fogják tanulni a rohadt birkák, hogy az ő nevük kuss.
További jó munkát kívánva, elvtársi üdvözlettel:
D-210

maylo · http://www.flickr.com/photos/mayloka/ 2008.11.13. 14:27:55

Olyan szívesen elküldeném ezt a posztot ennek a köcsögnek...:D

Rendszer 2008.11.13. 14:27:55

Megint csak: ABSZURDISZTÁN...

derelyegrádi szellem 2008.11.13. 14:28:22

vagy felhívnám szíves figyelmet arra, hogy már a kamatokat fizetjük az IMF-nek a hitel után, amit Veres Jani szerint eszünk ágában sincs felvenni (2008. október 13. napján, mszp.hu-n)

A rendőrség meg kommentelőket üldöz.

Jancsibohóc /Bohócügyi Államtitkár/ · http://www.vanditdigital.com/ 2008.11.13. 14:30:29

maylo a kedves felesége azt hiszem fent van az iwiw-en, ő tolmácsolja szerintem szívesen elvtársi jókívánságaidat :D

Amúgy meg a baromarcról:

www.korrupedia.hu/index.php/Fetser_J%C3%A1nos

rolika 2008.11.13. 14:31:08

index.hu/velemeny/jegyzet/vev081113/

a nagy halakat futni hagyják, az oknyomozókat, kommentelőket vegzálják

saku 2008.11.13. 14:42:17

erre meccsen csak ennyit mondunk:
FECSER!!!!! A KURVA ANYAD!!!!!!!!!!! :D

Seduxen (már NEM dr.) 2008.11.13. 14:47:39

Jancsibohóc: meg lesz ennek még a böjtje, meglásd!!

Személyes adatokkal élsz vissza, uszítasz...

Ahogyan egy Bikini szám is mondja:
"Nem lesz ennek jó vége... Közeleg a hóvége..."

Sálálálálááááá

derelyegrádi szellem 2008.11.13. 14:48:04

hát ti úgy látom nem tanultok semmiből, így sajtosszenya esetéből sem. Tovább rágalmazzátok ezt a talpig becsületes embert. Így az orosházi városi ügyésznek nagyon melós napjai lesznek.

Jancsibohóc /Bohócügyi Államtitkár/ · http://www.vanditdigital.com/ 2008.11.13. 14:50:07

Seduxen, a fenti csimpánz adatai nyilvánosak Sáláláláláláálálálá

Seduxen (már NEM dr.) 2008.11.13. 14:54:27

Jancsibohóc: de kizárólag építő jellegű kritikák megfogalmazása és/vagy dicshimnuszok zengése esetén... de amit Te művelsz kedves "Netbohóc", az vérlázító :))))

Szerintem emberünk sajtosszenya esete óta otthon puffog, és mondogatja az asszonynak, hogy "látod, mivé lett a világ? anno az ilyeneket még simán internáltuk volna..."

Jancsibohóc /Bohócügyi Államtitkár/ · http://www.vanditdigital.com/ 2008.11.13. 14:55:16

"Előfordulhat az is, hogy túlságosan konzervatív módon viszonyulok az internet újításaihoz" ...

Ha kivesszük a "konzervatív" szót, ti mely szót/szavakat helyettesítenétek be? :D

Jancsibohóc /Bohócügyi Államtitkár/ · http://www.vanditdigital.com/ 2008.11.13. 14:56:25

"Netbohóc"

muahaha ezt az egyik 2 bites rajongóm nyomta valamelyik post-ban :D Már akkor is gecinagy poén volt.... :D

Combi a ballibes Ferkófan 2008.11.13. 14:56:49

Seduxen · hungarisztan.blog.hu/ 2008.11.13. 14:56:16

Elhatárolódom a nácitól :)

reKorrekt 2008.11.13. 14:59:41

* Jancsibohóc 2008.11.13. 14:38:56
www.korrupedia.hu/index.php/Orosh%C3%A1za:_gyan%C3%BAs_ingatlanbiznisz

Tanulságos kis olvasmány.
Nála is jártak a rendősbácsik-e a feljelentés után-e? Valamint, havi br. 400k-ból hogy van ennyi ingatlanja-e amit fel is kell tartania-e?

Eltiron72 · http://haragszom.blog.hu/ 2008.11.13. 14:59:54

Kedves "újbaloldali" barátaink, ezt hogy magyarázzátok meg? "Van néhány elhajló?" Vagy nettó belénklőttök? A Horn Gyula baráti körről még nem is beszéltünk, pedig Ormos Mária gründolta össze, akit eddig tisztességes történésznek gondoltam. Hát bazmeg, nem gondoltam volna, hogy valaha ezt fogom írni: de Antall Józsinak igaza volt: Tetszettünk volna forradalmat csinálni. Uff, Eltiron spoke.

derelyegrádi szellem 2008.11.13. 15:00:40

Mondjuk az is megér egy misét, hogy valaki a VÉLEMÉNYT az "internet újításai" között tartja nyilván. Idióta.

Seduxen (már NEM dr.) 2008.11.13. 15:03:14

Jancsibohóc: "Á"-val??? Akkor passzolok... én azt akartam írni, hogy

"Előfordulhat az is, hogy túlságosan KOMMUNISTA módon viszonyulok az internet újításaihoz"

Combi a ballibes Ferkófan 2008.11.13. 15:04:22

Combi/SzalonFasiszta/SzemétNáci 2008.11.13. 14:56:49
Seduxen · hungarisztan.blog.hu/ 2008.11.13. 14:56:16

Elhatárolódom a nácitól :)

derelyegrádi szellem 2008.11.13. 15:05:16

Elitron72

Amikor ezt az Antalltól származó idézetet meghallom, mindig ideges leszek, mert az egész rendszerváltás legcinikusabb mondata.

Tetszettük volna forradalmat csinálni..

Igen, de ki tetszett lebeszélni minket erről???

Jancsibohóc /Bohócügyi Államtitkár/ · http://www.vanditdigital.com/ 2008.11.13. 15:06:07

Nem náczi pajtásom, te ezt akartad írni:

"Előfordulhat az is, hogy túlságosan ÁVÓS módon viszonyulok az internet újításaihoz"

mind2 (törölt) 2008.11.13. 15:06:45

Én mindig azt hittem, hogy nagyon gazdag a magyar nyelv jelzős szerkezeteket tekintve... de erre, komolyan , ...nem találni szavakat. Itt nemhogy rendszerváltás, de gengszterváltás sem volt. Mintha ez az ürge elaludt volna 1983 - ban és most ébredt volna fel...
Szétlopják és tönkrevágják az országot, az erőszakszervek a saját honfitársaikat verik, rabosítják az oknyomozó újságírót, kinyomozzák a markáns vélemény mondóját.... most komolyan , gondoljatok bele annak a családnak abba a napjába. Megjelenik 2 (?) rendőr, a gyerekek ( gondolom vannak ) csak pislognak.....
Apámat mikor kicsi voltam ( 70 - es évek eleje ) egyszer éjjel vitték be katonának, kijött érte egy dzsip 2 katonával, vinni kellett a cuccát , mi meg álltunk a húgommal mezítláb és pizsamában anyánk mellett és bőgtünk, mert megijedtünk tőlük.... amíg élek azt a rohadt helyzetet nem felejtem el. Aztán igaz 3 nap múlva hazaengedték, mert a tiszt szíve megesett rajtunk gyerekeken - legalábbis apámnak ezt mondta ( ő egészségügyis volt a néphadseregben :( )

Seduxen (már NEM dr.) 2008.11.13. 15:10:13

Jancsibohóc: tőlem az is lehet... Életkorát tekintve, akár még lehetett is volna a "cég" alkalmazottja... bár gyanítom, HA ÍGY IS VOLT (a "hallgatózó barmoknak" üzenem: NEM ÁLLÍTOM TÉNYKÉNT, NEM RÁGALMAZOK), erre utalásokat nem találnánk az önéletrajzában...

Jancsibohóc /Bohócügyi Államtitkár/ · http://www.vanditdigital.com/ 2008.11.13. 15:11:27

"Mintha ez az ürge elaludt volna 1983 - ban és most ébredt volna fel..."

Bizony-bizony. Azon agyalok, hogy holnapra hány feljelentést fog tenni, az őt ért szidalmak miatt. :D

more 2008.11.13. 15:12:09

az a baj a mai ifjusaggal, h tulzottan reakcios:))) bezzeg pl a kozgaz hallgatoi milyen derek ifjukommunistak!! tessek roluk peldat venni!!
a multkoraban mondta egy 56-os ittelo magyar, h figyeld meg, 10 ev mulva otthon meg kemenyebbvonals neokomcsik lesznek a mostani tanoncokbol, mint a gulyaskomcsiban, az un. liberalkommunistak....meg kimondani is hatborzongato:((( kemenyen termelik ujra ezt a reteget, akibol kimaradt a gerinc, meg meg nehany fontos alkatresz....

mind2 (törölt) 2008.11.13. 15:13:00

Egyébként meg nyugodtan lehetne mondani nekik ott az ország házában, hogy örüljetek neki, hogy demokrácia van, hisz többet és könnyebben loptok mint Kádár alatt - aki azért a kezetekre csapott ! _ viszont CSERÉBE el kell viselni azt, hogy a képetekbe mondjuk, amit gondolunk rólatok !!!!

Jancsibohóc /Bohócügyi Államtitkár/ · http://www.vanditdigital.com/ 2008.11.13. 15:15:28

mind2 mit is gondolsz róla pontosan? :)

Seduxen

"(a "hallgatózó barmoknak" üzenem: NEM ÁLLÍTOM TÉNYKÉNT, NEM RÁGALMAZOK),"

muhahaha

Seduxen (már NEM dr.) 2008.11.13. 15:16:25

mind2: csak ezt ne tegyük túl hangosan, meg túl gyakran, mert szétbaszatják a fejünket a birodalmi kevláros alakulatokkal :))))

irrelevant 2008.11.13. 15:21:09

Sajtosszenya anyja egy malomtulajdonos kulák szeretője volt. Bevallotta.

aranyszegélyes pogácsa 2008.11.13. 15:21:31

szívesen írnék kommentet, de sajnos nincs itthon semmim, amivel megkínálhatnám, a viharos gyorsasággal kiérkező ungarisce efbijájt, cijájét, khbfj c-t, a hölgycség, kegyedséges, stb. újságíróit, meg a kukac tévé riportereit. de sütök egy kis kamuba sűltet, aztán majd jól megírom!!!

mind2 (törölt) 2008.11.13. 15:23:28

Azt gondolom, hogy nem szeretik ezt az országot, és hiányzik a l e l k i i s m e r e t. Hogy megélhetési és saját érdekeiket érvényesítő politikusnak hízelgett tanulatlan és beszari lények, akik nem a közösség érdekeit nézik, hanem csak a magukét. Akikből a politika nélkül szar sem lenne, egyedüli fegyverük a hatalom és annak eszközeivel revolvereznek másokat. Akiket nap mint nap leköt a párton belüli kamarillapolitika, a korrupció, és a helyezkedés. Csak azt lesik, miből mennyit lehet szakítani, lehetőleg annyit, hogy még a dédunokák se szenvedjenek hiányt.....
Féljen tőlük a halál, én többet nem vagyok hajlandó egy szemétládától sem félni. Félt szegény apám eleget annak idején......

irrelevant 2008.11.13. 15:25:31

És ha már említette valaki a Bikini együttest, nekem inkább ez a daluk jut eszembe a közállapotokról:

"Gyere adjuk ki a jelszót,
Hogy elegünk van az egészből!
Gyere bontsuk ki a zászlót,
És kezdjünk mindent elölről!"

Lithium78 2008.11.13. 15:28:01

"Mintha ez az ürge elaludt volna 1983 - ban és most ébredt volna fel..."

rájöttem. elrabolták szerencsétlent az ufok és most dobták vissza a földre. abban a hiszemben van, h még mindig a régi idők járnak ;D

Jancsibohóc /Bohócügyi Államtitkár/ · http://www.vanditdigital.com/ 2008.11.13. 15:29:11

Az internet mindenesetre újdonság számára, lehet a hetekben mondták meg neki azt is, hogy jártak már emberek a Holdon.

aranyszegélyes pogácsa 2008.11.13. 15:31:14

jancsi, szerinted elhiszi a tépőzárat?

Horizont 2008.11.13. 15:32:21

Természetesen nem helyeslem ami történt.Nem ismerem ezt a pofát.De azért megkérdezlek benneteket, örülnétek-e ha ilyen véleményt írna valaki rólatok? Mégha igaz akkor sem.
Rágalmazásért szerintem bárkit fel lehet jelenteni ha tudom bizonyítani.
Ennek a történetnek nem sok köze van a szocializmus köztünk maradt csökevényéhez.Nemcsak azért mert akkor még nem volt számítógép, hanem azért mert a nép nagy része még gondolatilag se jutott el addig hogy bárhol negatív véleményt fogalmazzon meg.Csak a 60'-70'-es éveket idéztem.
Nyugodtan túlléphetett volna ez a pasas ezen a cikken, hogy nem azt tette inkább arra utal hogy nehezen tűri az ellenvéleményt és többet hisz magáról.Politikus:))

Mellesleg mindig csodálkozom ha azt hiszik a fiatalok hogy minden rossz ami ma van az a szocializmusból ered! Tévedtek.(Lehet akad 1-2.)
Na most biztos megint kapok:))

more 2008.11.13. 15:33:26

azert ez hihetetlen, h errol beszelgetunk 2008 vegen, h FELNI a politikai szereplok/vezetok megtorlasaitol.....ha most a blog lelkiismerete itt lenne, vszinuleg kioktatna bennunket, h sajtosszenya telleg egy gatlastalan bunozo, aki ragalmaz es csunyakat mond embertarsaira, mi pedig mik vagyunk?? na mik?? paranoid nacik, akik annyira unatkozunk, h ilyeneket vizionalunk. itten egy dolgotol van felnivalo: megpedig az ujjaeledo naciktol. ennyi

Seduxen (már NEM dr.) 2008.11.13. 15:34:02

Lithium: bazze, szerinted én miért említettem a Roswell-i esetet? ugyanazok a zöldesszürke kis csókák vitték el ezt a szerencsétlen faszt :)))

Jancsibohóc /Bohócügyi Államtitkár/ · http://www.vanditdigital.com/ 2008.11.13. 15:35:08

"De azért megkérdezlek benneteket, örülnétek-e ha ilyen véleményt írna valaki rólatok? Mégha igaz akkor sem."

Amikor rólam kritikákat fogalmaznak meg, egy része biztosan dühít, egy része lepereg, de egyszer sem szaladtam/szaladnék a hatóságokhoz feljelenteni azt, aki esetleg "leanyáz".

Másrészről ez a madárijesztő egy közszereplő, harmadrészről pedig demokrácia van. Ragozzam még?

Seduxen (már NEM dr.) 2008.11.13. 15:39:58

Optimista: ha valaki zokon veszi (és jogi lépéseket is tesz emiatt), hogy valaki névtelenül, arctalanul AKÁRMILYEN hülyeségeket hord össze róla, az szerintem őt magát minősíti...
azt már csak halkan teszem hozzá, hogy nem zörög a haraszt...

"Rágalmazásért szerintem bárkit fel lehet jelenteni ha tudom bizonyítani"

Ez viszont igaz, ez esetben én sajtosszenya családja helyében a gatyát is leperelném erről a féldroidról :)

Jancsibohóc /Bohócügyi Államtitkár/ · http://www.vanditdigital.com/ 2008.11.13. 15:40:28

Seduxen · hungarisztan.blog.hu/ 2008.11.13. 15:34:02
Lithium: bazze, szerinted én miért említettem a Roswell-i esetet? ugyanazok a zöldesszürke kis csókák vitték el ezt a szerencsétlen faszt :)))

természetes -> "HA ÍGY IS VOLT (a "hallgatózó barmoknak" üzenem: NEM ÁLLÍTOM TÉNYKÉNT, NEM RÁGALMAZOK)"

aranyszegélyes pogácsa 2008.11.13. 15:40:55

kedves optimista. a múltkor megrágalmaztál, hogy férfi vagyok. már rohanok is jelenteni. a 60 as 70 es évek negatív véleményeiről mesélhetnének azok, akik ültek érte. politikai kabaré előadóit pl.

Seduxen (már NEM dr.) 2008.11.13. 15:41:44

Netbohóc Te csak ne add itt az ártatlant, gondolom azonnal cc-zted a kommentet az nni-nek, meg az összes hárombetűs fantomszervezetnek, amikor "átkereszteltek" Jancsibohócról, ugye? :)))

irrelevant 2008.11.13. 15:42:47

Eldönthetné már végre a politikai elit, hogy akkor most a szólásszabadságért kiállnak tűzön-vízen át, hiszen az egy hajdedemokratikus, hűdeliberális, údemodern találmány, vagy úgy döntenek, hogy betiltják a francba, mert mindig csak baj van a suttyó, elégedetlenkedő prolikkal, akik kiabálva döglenek éhen.

Ez a köztes állapot olyan bizonytalan és dühítő.

Jancsibohóc /Bohócügyi Államtitkár/ · http://www.vanditdigital.com/ 2008.11.13. 15:43:15

Seduxen az idézésedet holnap postázzák, és remélem lógni fogsz a kutya hétszázát! :D

Seduxen (már NEM dr.) 2008.11.13. 15:44:28

"Ez a köztes állapot olyan bizonytalan és dühítő"

arra gondolsz, amíg végre TÉNYLEG éhendöglönk, ezzel megoldva a problémát? :))))

Horizont 2008.11.13. 15:44:34

Jancsibohóc
Igazad van közszereplő, oké. Én sem szaladnék hivatalos helyre sehová, de nem is hagynám szó nélkül az illetőnél az is biztos. Valószínű sok per van rágalmazásért. Nem a pasast védtem.
Csak a szocializmust egy kicsit:)) Hűha...

Lithium78 2008.11.13. 15:44:54

Seduxen: a Roswell dolgot ne nagyon emlegesd. Tudod, az igazság az, h a kis zöldek nagyfaterék kondérjában végezték, mint gulyás...

Seduxen (már NEM dr.) 2008.11.13. 15:45:18

Jancsibohóc: "remélem lógni fogsz a kutya hétszázát!"

Szerinted ma egész nap mit csinálok!? :)))))

mind2 (törölt) 2008.11.13. 15:45:26

" nép nagy része még gondolatilag se jutott el addig hogy bárhol negatív véleményt fogalmazzon meg.Csak a 60'-70'-es éveket idéztem. "

Meg az ötvenes, nyolcvanas éveket. Egyébként gondolatilag eljutott, sőt ki is mondta családi vagy baráti körben. Persze ha nem volt a jól fizetett pártapparátus tagja, munka helyett gyakorlatozgató munkásőr , személyzetis meg hasonlók. Kapott is volna rendesen, ha a gondolatiságnál többre törekedett volna.
A szocializmus meg itt él velünk. Meg a kapitalizmus is. Ahogy a köztársaság is és a diktatúra is bizonyos szintig. Szép kis elegy alakult itt ki. A szociális biztonságban reménykedő , azt követelő milliók, és a vadkapitalista módon adóztatott eltartó réteg. A majd szétpukkadó - lassú- korrupt állam és közigazgatás , még sorolni is unalmas. Nyúzzák azok bőrét akik dolgoznak, és még az is elvárás lenne, hogy ezt úgy tegyék, hogy fogják be közben a pofájukat.
Orwell.1983.

Félkupica_Fehér_Főnök 2008.11.13. 15:45:35

Optimista 2008.11.13. 15:32:21

"Mellesleg mindig csodálkozom ha azt hiszik a fiatalok hogy minden rossz ami ma van az a szocializmusból ered! Tévedtek."

Ne haragudj meg, de ezek a csöcsök ott felettünk igenis mind az előző rendszerből maradt itt. Párttitkárok, tagok, kiszesek, ügynökök, besúgók, tsz-elnökök... Biztos nincs köze ezeknek az erkölcsi férgeknek ahhoz, hogy a cocializmusban szocializálódtak, semmi.

A csöcsöket ezennel megkövetem, velük nincs is semmi bajom, sőt! :o)

Amíg pedig szabadon nácizhatják, bűnözőzhetik, tolvajozhatják a politikai ellenfeleiket, addig kussoljanak.

irrelevant 2008.11.13. 15:45:48

Seduxen: ez is egy megoldás :))

derelyegrádi szellem 2008.11.13. 15:47:21

"De azért megkérdezlek benneteket, örülnétek-e ha ilyen véleményt írna valaki rólatok?"

1. / Ez a pali nem "nem örült" a kritikának hanem ment rendőrségre ügyészségre FELJELENTENI.

2./ A feljelentésére vevő volt a nyomozó hatóság. Próbálj Te elmenni egy ügyészhez, hogy csúnyáket írtak rólad, Kikröhögnek.Ennek meg beindult a nyomozó gépzet, adatot kértek le, kimentek házkutatni, meg ilyesmik. Ezt is érdemes számba venni.

3./A pasi közszereplő így egy AB határozat alapján többet kell elviselnie mint egy áltlagpolgárnak, ergo ő az utolsó aki ilyen miatt a rendőrségre mehet. Ezzel szemben ő az első volt.

4./ Nem minden mai szar a kommunizmusból maradt itt, de speciel ez a csávó igen. Nézd meg: a fehér ing alá viselt atlétája, az arcberendezése, viszonyulása az őt ért kritikához maga a velünk élő bolsevizmus.

Félkupica_Fehér_Főnök 2008.11.13. 15:47:23

railadam.blog.hu/2008/11/13/jelentsen_fel_fetser_elvtars

HAHAHAHAAA, én megúszom, míg Ti a rács mögül fogtok bánatos pillantásokat eregetni :o)

Jancsibohóc /Bohócügyi Államtitkár/ · http://www.vanditdigital.com/ 2008.11.13. 15:49:36

Ezt akartam még írni, de szellem megelőzött:

"2./ A feljelentésére vevő volt a nyomozó hatóság. Próbálj Te elmenni egy ügyészhez, hogy csúnyáket írtak rólad, Kikröhögnek.Ennek meg beindult a nyomozó gépzet, adatot kértek le, kimentek házkutatni, meg ilyesmik..."

Mutass majd meg valakit, aki kiadja az IP-címem, mert mondjuk leanyáztalak :D

Horizont 2008.11.13. 15:50:18

aranyszegélyes pogácsa
az nem rágalmazás volt, csak csodálkozás:)))

Az eltelt idő ugyan megszépít mindent, de én másra emlékszem.Hofiról hányszor terjesztették hogy lecsukták a véleménye miatt.
Na azért a 70'- éveket nem kell olyan sötétre festeni!

Jancsibohóc /Bohócügyi Államtitkár/ · http://www.vanditdigital.com/ 2008.11.13. 15:50:33

"HAHAHAHAAA, én megúszom, míg Ti a rács mögül fogtok bánatos pillantásokat eregetni :o) "

Muhahahahaha miért is úsznád meg? Ja mert nem vagy benne a kiemelt kommentezők sorában? El kell keserítselek, a vastagbőr be van linkelve :D:D

more 2008.11.13. 15:52:41

fonok, te alszent:))))) te dobtad fel arra a blogra a tobbi nacit??:))))

Horizont 2008.11.13. 15:54:21

Jancsibohóc 15:46
NE!!

mind2 (törölt) 2008.11.13. 15:54:37

Na én megyek vissza délre, a határ mellé , a csőszkunyhóba.... Bástya elvtársat üdvözlöm, építsétek csak tovább a rendszert....
És amíg ebben az országban élek, megígérem, csak azon fogok gondolkodni, hogy az életemet hol rontottam én el.:(
hy náczikokkkk....

derelyegrádi szellem 2008.11.13. 15:58:00

"Hofiról hányszor terjesztették hogy lecsukták a véleménye miatt. "

Ilyet egyedül ő maga terjesztett saját magáról. Dehogy akaták őt lecsukni, a műsort először a BM.ben megnézték, utána mehetett. Ő volt a Párt fizetett, megbecsült, és kijelölt gőzszelepe. Ettől függetlenül tehetséges ember volt.

"Na azért a 70'- éveket nem kell olyan sötétre festeni!"

A 70-es években még politikai foglyok voltak börtönben, optimista. És ha okoskodtál nagyon csúnyán elintéztek. Figyeletek mindenkit, mindent, betiltottak, cenzúráztak, tombolt a pártállam diktatúrája. És ahol zsarnokság van, ott zsarnokság van....

Marcellusca 2008.11.13. 15:58:12

Bocsi, nem olvastam az összes kommentet, de nem is nagyon merek kommentelni. :D
Orosházi származású vagyok és félek, hogy szüleimet is "atrocitások" érik. :D
Fetser 16 évig volt polgármester, és mint a városi "hírmondó" szerint, azóta sem tudja megemészteni vereségét és mindent megtesz a jelenlegi polgármester ellehetetlenítésére és lejáratására. Az sem érdekli, hogy ezzel alapvetően városának (,mely megválasztotta OGY-i képviselőnek) árt a legjobban.

Még mielőtt "levadásznak" kijelentem, hogy ez urban legend.

Tájékoztatásul: Karsai "buzaégető, dinnyepestre szállító, szegényeknek alamizsnát osztó" József egy másik békési város, BATTONYA képviselője.

Na megyek bepakolom a "tisztasági csomagom" és némi konzervet! :D

Félkupica_Fehér_Főnök 2008.11.13. 15:59:06

Jancsibohóc 2008.11.13. 15:50:33
Akkor kérem a kommentjeim törlését, valakinek mégiscsak meg kell sütnie a reszelővel upgradelt kenyereket :o)

more 2008.11.13. 15:52:41
Persze, hogy én voltam, minden vágyam, hogy egyedül én kommenteljek ide, kicsit uncsi lesz, de Ti sokkal rosszabul jártok és nekem ennyi épp elég :o)

Seduxen (már NEM dr.) 2008.11.13. 16:00:03

Jeeee, "hírösök" lettünk :))) Gyorsan vissza is olvasom, hogy milyen sértő megjegyzéseket is tettem eme mintapolitikusra...
(bár a JollyJoker-t alkalmaztam /megkönnyebült sóhaj/: "(a "hallgatózó barmoknak" üzenem: NEM ÁLLÍTOM TÉNYKÉNT, NEM RÁGALMAZOK)"

Asszem védettséget élvezek. Természetesen az esetleges bünti megúszása érdekében BÁRKIT felnyomok/eláztatok, ha az érdekem úgy kívánja :)))

Éljen a demokcializmus :)))

Jancsibohóc /Bohócügyi Államtitkár/ · http://www.vanditdigital.com/ 2008.11.13. 16:01:30

Szerintem tegyünk össze egy kis pénzt. Az fogja megkapni, aki a bíróságon röhögés nélkül kibírja a rágalmazások felolvasását. :D

Eltiron72 · http://haragszom.blog.hu/ 2008.11.13. 16:04:16

szellem: baromira igazad van, talán én fogalmaztam félreéthetően. Józsi meghalt, és basza meg hálistennek meghalt (pedig keresztényként nekem nem lenne szabad ilyet mondanom), de Ő nagyon tudta, hogy miért nem lett itt forradalom. Szvsz. a magyar nemzet kipufogta az utolsó lehelletét '56 novemberében.

aranyszegélyes pogácsa 2008.11.13. 16:05:19

jancsi, a süket teremőr fogja megnyerni

Seduxen (már NEM dr.) 2008.11.13. 16:06:45

Na jó, a 14.54-es kommentem kicsit erős, de Fetser "úrnak" üzenem, az nem ér, bódító hatású szerek befolyásoltsága alatt álltam... papírom is van róla :)

derelyegrádi szellem 2008.11.13. 16:10:29

Elintron

Én nem örülön hogy meghalt, senki halálának nem örülök. Meg aztán talán ha él, és látja mi folyik itt, akkor esetleg kipakol, hogy mi is volt 1988-1989 táján. Meg 1990-ben a paktum hogy is született meg egészen pontosan. Tanulságos lenne.

derelyegrádi szellem 2008.11.13. 16:13:13

seduxen

engem meg leitattak, de csúnyán. Legalább annyira mint a Szalontai művésznőt, aki egy berúgás alkamával leforgatott vagy 10 filmet. :)

Seduxen (már NEM dr.) 2008.11.13. 16:14:26

szellem: de nem jártál ugyanúgy, mint a "művésznő"? :)))

derelyegrádi szellem 2008.11.13. 16:20:20

seduxen: Nem, csak kommenteltem, és én pénzt sem kaptam...

Seduxen (már NEM dr.) 2008.11.13. 16:22:47

szellem: na akkor EZ AZ IGAZI szopás, és nem az, amiben a művésznőnek volt része :))))

Félkupica_Fehér_Főnök 2008.11.13. 16:24:06

Seduxen · hungarisztan.blog.hu/ 2008.11.13. 16:22:47

Nekem az is igazinak tűnt :o)

Romanes eunt domus 2008.11.13. 16:24:35

El tudom képzelni, hogy mi történt volna, ha Sajtosszenyát lecsukják, és beszélget a cellatársával:

- Helló! Te miért ülsz itt?
- Megöltem a volt nőmet. És te?
- Szidtam a Fetserjanit az orosházi internetes fórumon...
- SEGÍÍÍTSÉG!! EZ EGY ŐRÜÜLT! ENGEDJENEK KI!!

Még szerencse, hogy csak sportoldalakon, és ott is a külföldi foci-részlegekben szoktam fórumozni. Azért remélem Capello vagy Mourinho nem jelent fel :)))

more 2008.11.13. 16:25:02

sztem zero a hunyo, o a vamzer..:)))) beepitett ember, aki dobalja a koncot, aztan lelep, aztan meg a tobbit szedik elo....hmmm

Seduxen (már NEM dr.) 2008.11.13. 16:29:25

na jól van nácziakok, én megyek, elkezdem szervezni a "transzportokat" Nektek a kellemes klímájú Szerbiába :)))

Áhoj :))))

Seduxen (már NEM dr.) 2008.11.13. 16:30:19

áááá, állllllaaaaaaat :)))

Szerbia=SZIBÉRIA. Természetesen !!!

ESKÜSZÖM, EZ VÉLETLEN ELGÉPELÉS VOOOOOOLTTTT!!!!

derelyegrádi szellem 2008.11.13. 16:39:57

FFF

Nekem az is igazinak tűnt :o)

:))))

Lithium78 2008.11.13. 16:42:16

látom beindult a gépezet. szerencsére én egész nap - bölcs előrelátásból - a kollegám gépéről kommenteltem. holnapra már üres lesz a helye ;D

more 2008.11.13. 16:43:57

hat sracok-lanyok, summa summarum, ebben a sztoriban engem egy dolog keserit el, basz fel agyilag, ijeszt meg, ahogy tetszik: draga rendorsegunk a megallas nelkul rabolo, fosztogato, terrorizalo cigany es egyeb bunozohordakal keptelen elkapni, a gazdasagi bunozokrol ne is szoljunk, bezzeg egy kommentelot, aki velemenyt ir, kb 3 perc alatt lekapcsol....
mongyuk valo igaz: a ciganyhordak sokkal kevesbe veszelyesek a hatalomra nezve, hiszen kello ennyisegu lejart szavatossagu csigateszta elleneben szivesen fenntartjak az elvtarsaknak a rendszert....mig a tobbi....nem nagyon
szoval budos terroristak, bortonbe minden szajkarates papirkutyaval!!!!:)))))

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2008.11.13. 16:44:38

"-Rendőrség, kinyitni!
-Internetrendőrség Józsi, direkt mondta a főnök!
-Mindegy, kuss! Kinyitni!!
/Jövök már, jövök! Tessék bejönni!
/Ki az, szívem?
/Nem tudom édes, valami bukósisakosok...
-Pofa be! Álljanak a falhoz! Kezeket tarkóra!
-Hol a sajt? Izé, a sajtosszendvics?
/A gyerek..istenem, a gyerek...
-Hol van? Gyerünk, ne hazudjon!
/Megette...Baj?
-De ki használta vele a számítógépet? Arról beszéljen!
/Hát a kicsi...Tönkre is ment a billentyűzet...Azért jöttek?Tudtam, hogy baj lesz, nem a mienk..."

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2008.11.13. 17:14:36

Óvatosan srácok, nem szeretném a rendőrséget leterheltetni :-))

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2008.11.13. 17:43:02

Szerintem már mindenkit bevittek....:)

Johnson Doe 2008.11.13. 17:46:51

Drága kommentelők és posztírók! Én kedvellek Titeket, értelmes, és rendes embereknek tartalak. Komolyan. Szóval:
Dögöljön meg az összes ágrólszakadt vörös-csecsszopó, parlamentben seggét meresztő abszolút nulla.
Nemsokára együtt ülhetünk a barakkban.:) Ki tud kártyázni?:D

mind2 (törölt) 2008.11.13. 17:52:19

Sajtosszenya Te a miénk leszel !!!!!!
Martin Luther King nem tudott annyi embert megmozgatni mint Te :) Zászlónkra tűzünk, fogalommá válsz, szabadságharcunk zászlaján a sajtosszenya hívó szóvá válik ::)))) Te leszel Orosháza Nelson Mandelája :::))))

aranyszegélyes pogácsa 2008.11.13. 17:53:46

feltűnően nagy itt a csend. nekem ez gyanús

Jancsibohóc /Bohócügyi Államtitkár/ · http://www.vanditdigital.com/ 2008.11.13. 17:54:05

Johnson van egy zsebpóker készletem, zsebzsetonokkal, és még dealer korong is van hozzá. Szerintem elleszünk :D

mind2 (törölt) 2008.11.13. 17:54:19

Johnson drága, én csak a magyar kártyát ismerem :::::)))))

Johnson Doe 2008.11.13. 17:54:53

Jancsibohóc
Azt hiszem van a szekrényem alján még egy doboz dominó is.:-D Találkozunk a "vonaton". ;-)

more 2008.11.13. 17:55:31

mind2, te is kiemelt kommenetelo vagy az oroshazas blogon hehehehhee
tetszett nekik a kis koltemenyed:)))))

Jancsibohóc /Bohócügyi Államtitkár/ · http://www.vanditdigital.com/ 2008.11.13. 17:55:54

főnök már süti a fémipari szerszámos tortát, reszelőhabbal a tetején. Juhúúúúú

Johnson Doe 2008.11.13. 17:55:58

mind2
belefér az is, majd éneklünk a gulág-leves mellett, minden csodaszép és csoda-retro lesz, de nem játszunk piros pecsenyét, körömverőset, mert körmünk akkor még nem lesz.:-D

mind2 (törölt) 2008.11.13. 17:56:52

Ilyen helyeken külön veszik a nőket meg a férfiakat.... Külön birkaakol mindenkinek.... Hogy tudnánk így kártyázni. Max more - ral, ha addig nem vágnak egy jégcsákányt beléje is, mint Trockijba Mexikóban.....:((

Johnson Doe 2008.11.13. 17:58:39

mind2
Majd átdobáljuk a lapokat az elektromos kerítésen.:-D Aki véletlenül hozzáérne puszta kézzel: PIROS PECSENYE.:DD

Jancsibohóc /Bohócügyi Államtitkár/ · http://www.vanditdigital.com/ 2008.11.13. 18:00:14

Ki kéne találni nótákat is. Pölö:

"fetser a nyakadra csapódhatna a fenster"
"sálálálálálálálálá"

[imi] · http://twitter.com/forgoimi 2008.11.13. 18:00:20

beolog.blog.beol.hu/2008/11/13/fetser-vs-sajtosszenya-orszagos-botrannya-valt-egy-regi-ugy/

eredetileg innen indult a Fetser "blogger" János dolog. a beol-on volt az eredeti komment de itt leírják a mai bejegyzésben.

mind2 (törölt) 2008.11.13. 18:00:35

more, na ne mondd, miről beszélsz te ?
atya gatya, én csak olyan stílusban írtam, mint a rákosi pajtásnak annak idején született szösszenetekben...... Hoztok majd tampont meg csontritkulás elleni szert az akolba ?

more 2008.11.13. 18:00:48

najovan, menekulhettek ide hozzam, be tudok fogadni max 10 embert. szoval csak a nagyon bunosok tudnak jonni:))))

mind2 (törölt) 2008.11.13. 18:07:13

Tudod more, ha mi innen lelépünk, akkor eleve négyen megyünk. 2 dolgos hazaszerető felnőtt, és két szép, okos, és ígéretes kölyök. Közel a határ, a szart meg tapossák maguk alatt szorgosan bölcs vezetői országunknak. Nem véletlenül mondják, hogy ha abban vagy ne csapkodj, mert egyre mélyebbre merülsz.... Szomorú lettem, vígasztaljatok meg lécci :(

Jancsibohóc /Bohócügyi Államtitkár/ · http://www.vanditdigital.com/ 2008.11.13. 18:09:40

"Szomorú lettem, vígasztaljatok meg lécci :( "

Nemsokára itt a mikulás ;)

aranyszegélyes pogácsa 2008.11.13. 18:10:51

mind2, megvigasztallak. a határon kívüli nagy világ szintén tele van agyhalott politikusokkal. :)

reKorrekt 2008.11.13. 18:25:37

Csodálkozom hogy még egyik sztárügyvéd sem ajánlotta fel srácnak az ellen-pert (majd szellem megmondja mi a hivatalos neve, ha van egyáltalán ilyen). Mondjuk az Ügyészség ellen.
Rendőrségi feljelentés (majd eljárás) egy "politikust-rágalmazó" komment miatt. Volt már ilyenre példa egyáltalán Európában? Vagy ebben is mi vagyunk az elsők??

Jancsibohóc /Bohócügyi Államtitkár/ · http://www.vanditdigital.com/ 2008.11.13. 18:37:53

korrekt, láthatod hogy ez az önjelölt zsebrambó meg fogja változtatni azt, ami már évek óta működik a világban. Nevezetesen, ő majd bevezeti a személyi számmal való regisztrálást a fórumokba, hogy egyből tudja melyik veszedelmes netnáczi írt rá csúnyát. :)
majd megoldja ezt a "joghézagot" ami ugye a demokráciát jelenti az ő olvasatában....
Komolyan ilyenekkel foglalkozik nálunk egy képviselő :D
..és az a vicc, ha neked bármi bajod van és feljelentést teszel, akkor majd egyszer sorra kerülsz.
Ennek a majomnak az első szavára ugrottak, és pikk-pakk kiadta a szolgáltató az IP-címét. Komolyan mondom egy vicc.

derelyegrádi szellem 2008.11.13. 18:39:50

szerinted a történtek után meg merem? :)

Tassadar 2008.11.13. 18:40:02

more kikérem magamnak, én is a BCE-re járok mégse vagyok "ifjúkommunista", és az ottani ismerőseim sem...

derelyegrádi szellem 2008.11.13. 18:45:26

Egyébként sajtosszenya örüljön, hogy nem foglalták le ezek a jó fetser huszárok a gépét, mert azt simán visszakapta volna egy olyan 2-3 év múlva.

mind2 (törölt) 2008.11.13. 19:09:57

Többször leírtam, de most már aztán igazán úgy is érzem, hogy képtelen lennék annyit enni, mint amennyit hányni szeretnék.
Megyek és befordulok a család felé. Ha valaminek van értelme, akkor ők azok itt pár méternyire tőlem. Hozzatok fel vmi humoros témát, mert én megfogadtam, hogy többé nem nyomom fel az agyam idióta politikusokon.
Szóval : more, sedux, főnök , szellem és sokan mások :) MINDEN JÓT !!!!!!!

[imi] · http://twitter.com/forgoimi 2008.11.13. 19:17:02

" derelyegrádi szellem 2008.11.13. 18:45:26
Egyébként sajtosszenya örüljön, hogy nem foglalták le ezek a jó fetser huszárok a gépét, mert azt simán visszakapta volna egy olyan 2-3 év múlva. "

az már nem egész gép lett volna mert a nyomozó urak szépen hazavittek volna belőle mindent a csemetéknek :)

Higany 2008.11.13. 19:48:24

Ízlelgessük egy kicsit ezt a mondatot:
"Mivel azonban a lakás egyik szobájában található számítógépet bármelyikük használhatta, a rendőrök nem tudták megállapítani, kit takar a Sajtosszenya név, és lezárták az eljárást."
Itt bizony komoly bűnüldöző munka zajlott! Az összes uborkatolvajt, kocsifeltörőt, graffitist, bicskázóst elfogták már és nem volt mit csinálni?

Most Svájcban vagyok és a szemközti hotel ingyenes WiFi hálózatát használom. Vajon így kell-e tartanom attól, hogy lefülelnek a kommancsok?

Lithium78 2008.11.13. 19:51:05

feltűnt, h a google nem ad találatot a Fetser és a szamárszex szavakra. ez után a bejegyzés után már fog ;D

Félkupica_Fehér_Főnök 2008.11.13. 19:52:16

more 2008.11.13. 18:00:48

Megdumáltuk, Te veszed a sört, én viszem a csajokat, jó buli lesz :o)

Félkupica_Fehér_Főnök 2008.11.13. 19:54:10

Lithium78 2008.11.13. 19:51:05

ez is lol,

BOTRÁNY!
Fetser János és a nekrofil kutyapornó!!!

(csak,hogy emeljük a tétet)

Félkupica_Fehér_Főnök 2008.11.13. 19:57:35

Jancsibohóc 2008.11.13. 19:56:11

A szamárszex nekem sem jön be, de a kutyapornóra egyedüli találat a vastagbőr

Jancsibohóc /Bohócügyi Államtitkár/ · http://www.vanditdigital.com/ 2008.11.13. 19:58:05

Jaja most ellenőriztem :D Szerintem lehetne még cifrázni muha

Higany 2008.11.13. 19:59:08

Ja és persze rögtön olyan kishalnak kell pityeregni, mint Drazsé... A Hazugságügyi, oppábocsánat igazságügyi és rendészeti csőrmester meg vasmarokkal odacsap a gaz imperialistáknak. De ez is milyen, az egyik legfőbb olajos fehérgalléros ilyen pozícióban van ma...

*észkép nélkül jobb*(L42) · http://kulloszaggato.blog.hu/ 2008.11.13. 20:10:30

én,mint néha kommentelő,felvállalom,hogy látogatlak benneteket,és viszem a bablevest..meg az upgrade kenyeret!!!amúgy félelmetes,hogy első szóra kiadták az IP-t.amugy meg ez a Window-Fenster egy gerinctelen alak,ezért rendőröket küldeni egy családra ...fujjjjjjjjjj undorító...és ő van értünk,mint politikus..szemétláda!!!!!!!!
lehet pert indítani..

reKorrekt 2008.11.13. 20:28:00

A szolgáltató nem hibáztatható, hisz a rendőröknek volt végzésük. Az a félelmetes hogy első szóra kaptak ilyen végzést.

reKorrekt 2008.11.13. 20:29:36

...hisz mint tudjuk, nekünk csak kötelezettségeink vannak. Nekik meg jogaik.

misikeh[jogsértő módon félelmet keltve fotózott] ( · http://video.google.com/videoplay?docid=-8266131592631747056&hl=en 2008.11.13. 20:34:28

Mennyire kár, hogy 1989-ben nem kerepelt a maschinengewehr és nem rángatták lámpavasra az összes vén (és kevésbé vén - igen, a gyerekeiket is) komenista gecit és a related lieblinget.

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2008.11.13. 20:37:52

És az milyen, hogy egy sima képviselőnek, egy volt polgármesternek ekkora hatalma van, hogy egyből futhat Drazséhoz, ha nem tetszik neki valami. Konkrétan a szólásszabadság, a demokrácia. Gondolom, ezeket nem tartja sokra, jobban érezte magát a régi rendszerben, amikor mindenki csak bólogatott neki, ha meg nem, azt küldhette követ törni. A marha!

misikeh[jogsértő módon félelmet keltve fotózott] ( · http://video.google.com/videoplay?docid=-8266131592631747056&hl=en 2008.11.13. 20:38:58

...esetleg azt vizionálják, hogy (folytatva az örökké tartónak tűnő 1990 előtti éveket) mindig ők lesznek kormányzati pozícióban. Hát f@szom.

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2008.11.13. 20:53:41

Vajon a kisebbségi kormány nem akarja a "hóna alá" alá kapni ezt a joghézagot ...?

Felállíthatná a Kommtelőket ÁtVizsgáló Hivatalt, (röviden KÁVéHá-t) Fetser János kormánybiztos vezetésével ....

Én jobban örülnék ha egy kézbe futnánk össze a szálak, és nem kellene homni IP címek után kuncsorogni a szolgáltatókhoz ... az olyan megalázó, nem?

Konegafi (törölt) 2008.11.13. 22:04:51

Gyurcsány azt mondja, hogy mindannyian hibáztunk. Gondolkodjunk el ezen és szálljunk magunkba.

Nos, igaza van. Egyetértek vele. Elmaradt a rendszerváltáskor az, hogy legalább néhány 10000 felelőst szép szabályos bírósági ítélettel elkdjünk pár ezer évre a Purgatóriumba. Bár többen a Pokolban landoltak volna, ugye.

Természetesen, szerintem, véleményem szerint sosincs késő ... A felelősségrevonás pótolható, már csak azért is, mert épp elégséges bűn halmozódott fel pusztán már csak az elmúlt 4-6 évben is. (Szabó b+ et. most sikítozhat megint.)

Konegafi (törölt) 2008.11.13. 22:06:45

És most spamelek, nem érdekel. Addig csinálom mindenütt, amíg végre megtudom.
Valaki árulja már el, mi a bánatos macisajt a trackback meg a visszaping, hogy kell ezeket csinálni és egyáltalán mire valók? Sehol se találok ezekről semmit az egész nagy blog.hu oldalon. Valaki szánjon már meg, kérem szépen.

*észkép nélkül jobb*(L42) · http://kulloszaggato.blog.hu/ 2008.11.13. 22:26:51

Igaz,bocsi nem is a szolgáltatót hibáztatnám,hanem az bánt,hogy, mondjuk fordított esetben nekem mit kellene tennem hogy megkapjam azt az IP-t..DD..mármint a Fetser "úr"címét.vagy elvtárs?
Szemét ott mindenki,amint bekerülnek,úrnak érzik magukat,mindenhatónak,pedig az összes polgárnak,és főleg a kerületüknek a szolgái!!!ezt felejtik csak el,és a jó magyar meg még nyalja is a seggüket! gusztustalan,,azért lehet ott mert rá szavaztunk.rábíztuk magunkat, és ez a hála...még a neten, a legdemokratikusabb közösségben sem mondhatod el a véleményedet..mert letartóztathatnak érte...szép kilátások...

*észkép nélkül jobb*(L42) · http://kulloszaggato.blog.hu/ 2008.11.13. 22:30:35

ja amúgy meg olyan Slota feje van,nem is csodálkozom a dolgon....lelki társak lehetnek...

Seduxen (már NEM dr.) 2008.11.13. 22:34:56

"Gyurcsány azt mondja, hogy mindannyian hibáztunk."

Bizonyos nők pl azzal, hogy teherbe estek...

És most el6árolódok :)

more 2008.11.13. 23:38:31

uristen mind2, nem adhatod fel!!!! nem akarsz tobbet jonni a duhongobe??? mi lesz igy a nemi egyensullyal? tudom, a vernyomasod egyensulya fontosabb:))))
a csavonak telleg nagyon kemeny betokozodott komcsi feje van....uristen, miket irok??? dehogy van, igazi demokrata kulseje van, es kulonben is en nem szamitok , mar regota nem veszelyeztetem a rendszer stabilitasat:))))

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2008.11.13. 23:58:14

Konegafi

A trackback:

Találsz egy másik posztot amibe be szeretnéd tenni kommentbe a te ha blogod első bekezdését, mint itt feljebb látod.
Vagyis a trackback egy link, csak elegánsan az első bekezdést teszi be ...

sóskatáska 2008.11.14. 02:06:40

ez egy dehidratált dagadt pig

Béla az állat 2008.11.14. 02:15:03

Fetser, halt am Fenster! Hátha egy keresztény lelkületű (boldogok a lelki szegények, mert övék a mennyek országa...) mesterlövész megszabadít evilági kínjaidtól...bár attól félek, a vastagbőr szegényebb lenne egy brilliáns elmével, ak(m?)i még sokáig szolgáltathat témát...

Lithium78 2008.11.14. 08:26:49

ti nem vettétek észre ma reggel, h egy csapat "álcázott" rendőr liheg a nyomtokban? ;D

Seduxen (már NEM dr.) 2008.11.14. 08:34:06

Lithium: ha Te reggel 7.40-kor az Örsön a metrónál ki tudod szúrni, hogy ki az "álcázott" rendőr, akkor gratula :))))

Kivéve persze, ha MINDENKI az... Ti is?? :)))

Lithium78 2008.11.14. 08:40:34

Seduxen: könnyű felismerni őket. a civil ruha még rendben is lenne, de hozzá a sisak meg a pajzs elég feltűnő ;D

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2008.11.14. 08:53:03

Off
Konfliktus Kolumbiával Butus Bea miatt. Remek!
index.hu/kultur/media/szoszi1996/
Zorbán meg már Brüsszelben is nyomatja a dakota közmondásokat. Szuper!
"A bizalom azonban - idézett egy "régi dakota bölcsességet" - olyan, hogy "gyalogosan érkezik, és lóháton vágtat el"."
Feri meg a neten akar barátokat szerezni Obama nyomdokain. De csak az lehet a barátja, aki megadja az adatait. Hogyhogy?
www.hirszerzo.hu/cikk.valtozo_idok_tony_blair_helyett_most_obamatol_tanulna_az_mszp.86945.html
Vicc, ami itt megy.

Seduxen (már NEM dr.) 2008.11.14. 09:05:49

Lithium: ja, hogy azok voltak!??!?! akkor minden világos... én azt hittem, hogy valami hagyományőrző egyesület szokásos felvonulása, mit ne mondjak, gondolkodtam, hogy írok az ombuckalakómanónak, mert bennem biza félelmet keltett, de jó hogy nem tettem... ezek szerint ők a minket - a fasiszta mételytől - megmentő birodalmiak voltak :))))

Jancsibohóc /Bohócügyi Államtitkár/ · http://www.vanditdigital.com/ 2008.11.14. 09:24:20

Jó reggelt netbűnözők. Reggel kinéztem az ablakon, és minden üres. Se autók, se emberek a környéken. Az baj?

Seduxen (már NEM dr.) 2008.11.14. 09:28:13

leguán: ez könnyű :)))

a megfejtés: BARACKPÁLINKA!!!

Barack-Pál-Inka....

Seduxen (már NEM dr.) 2008.11.14. 09:29:08

Jancsibohóc: az attól függ...
1: mekkora a kéród alapterülete? Ha 10 nm-nél kisebb, akkor az gyanús.
2: van rács az ablakodon?

Jancsibohóc /Bohócügyi Államtitkár/ · http://www.vanditdigital.com/ 2008.11.14. 09:31:02

Nem-nem :D Az ürességet leszámítva minden a régi. Nagy a csend...Lehet fetser pécérendőrsége nemrég ürítette ki a területet, hogy engem mint veszélyes netnácziterroristát elfoghasson. Előfordulhat, hogy minden erőt bevet :(

Seduxen (már NEM dr.) 2008.11.14. 09:36:23

Jancsibohóc: húúúh bazz, ahogy leírtad, ez valami egészen más... Te bekerültél a MÁTRIX-ba !!! Menekülj :)))))

derelyegrádi szellem 2008.11.14. 09:42:40

off

Ez tényleg az örültekháza:

"Budai Bernadett kormányszóvivő az 1,2 milliárd forintot "felemésztő" kommunikációs szerződésekről a Nemzetnek azt mondta: azok keretszerződések, nem konkrét feladatokra vonatkoznak. Így csak később töltik fel őket tartalommal, s bizonyosan nem is használják a pénzeket teljes egészében, ahogy erre a miniszterelnök is ígéretet tett - hangsúlyozta a lapnak a szóvivő."

1./ Köszi Berni de én tudom mi az a keretszerződés, igaz azonban, hogy nem az amit te mondtál (hazudtál) most (is).

2./ Már a IMF hitelnek is kamatait fizetjük (tudjátok amit nem is akarunk felvenni a Veres meg feri szerint), ezek meg 1.2 millárdot reklámra költenek. Hitelből reklámoznak. Ez hihetetlen.

3./ "Később töltik fel tartolommal". Pénzzel viszont előre. Innen látszik még a hülyéknek is, hogy itt bizony a "kölltés" lényeg. Te tényleg idióta vagy, Berni.

4./ Ha feri megígérte, hogy nem fogják elkölteni, akkor:

a./ ezt én ferinek kapásból elhiszem, hisz amit eddig ő monodtt az kivétel nélkül igaznak bizonyult
b./ ha nem fogják elkölteni, akkor minek kis f... nak kötöttek ilyen összegre keretszerződést?

5./ Én ilyen béna ellenzéket életemben nem láttam még, de azért várom Szjjártó hozzászólását a történtekhez.

Seduxen (már NEM dr.) 2008.11.14. 09:45:05

szellem: 5./

Szijjártó Péter: "Az ország mély válságán csak az előrehozott választás segíthet!"

Gondolom ezt fogja mondani, mint mindig...

derelyegrádi szellem 2008.11.14. 09:58:15

seduxen

Ez mondat igaz is, csak, néhe kéna mást is mondani a mondat elhangzása előtt, igaz ahhoz göndoltak ötlet stb kellene. Illetve az sem, Előveszi az arhívumból a 2000-2002 közötti ellenzéki nyilatkozatokat, sajtóperformanszokat, kétóránkánt sajtótájékozatót tart, ha van téma (az pedig van).

Vagy felhív, és én segítenék neki. Pl most kiszámolnám ebből hány lélegeztető gép, vagy munkahely megteremtése jönne ki. Hány éhes
ovdásnak/iskolásnak jutna egy pohár tej, meg egy alma belőle. Az almára felkapná a fejéát a szabolcsi almatermelő is, hisz most éppen csak 10 forintot kap érte, és annyiért is el kell adja. Tejtermelő detto.Gondolom érthető a dolog.

Seduxen (már NEM dr.) 2008.11.14. 10:03:59

szellem: tökéletesen egyetértünk, nekem is unalmas már ("nem kicsit, nagyon"), hogy Szíjjártó "démonizáló-mester" Péter kizárólag egy lemezt ismer. Lassan már olyan lesz, mint TorgyánJózsibá' a "halhatatlan": "Horn Gyula monnyonleeeee" frázisaival...

Bár jobban belegondolva: annyira mindegy, hogy mit mond, az agymosott bégetők táborához úgysem jut el...

Hogy egy kis humort is vigyek a dologba: azt is előadhatná Petink, hogy "Tudják, hogy ebből a pénzből mennyi TÉGLÁT lehetne venni?"

Na erre felkapná a fejét az - amúgy feketén dolgozó, a közteherviselést hírből sem ismerő - építőipari vállalkozó :))))

derelyegrádi szellem 2008.11.14. 10:07:09

A vállalkozó arra kapná fel fejét, ha kimenne hozzá hatóság, és jól megbüntetné. Csak ilyenre nem érnek rá, mert tudod kommentelőket üldöz a rendőrség, ügyészség, stb.

reKorrekt 2008.11.14. 10:09:47

Akkor néhány tény, csak úgy, mert unatkozom.

2007-es felszólalásai a parlamantben:
Fetser János - 5 felszólalás - 18 perc 53 másodperc

2002-2005 költségtérítései:
Fetser János: 17 966 200 forint (!!!)

Amúgy még orosházi volt dr Vastagh Pál is, volt Igazságügy Miniszter.

források:
beol.hu/cikk/62772
beol.hu/cikk/64499
beol.hu/cikk/44029

derelyegrádi szellem 2008.11.14. 10:18:16

Meg aztán az Ideiglenes Nemzetgyűlésben Orosháza képviselője Farkas Mihály volt ám. Ez azért kötelez valamire egy ilyen szép nagyra nőtt (hízott) bolsit.

Seduxen (már NEM dr.) 2008.11.14. 10:18:36

szellem: ami amúgy nagyon helyes... hát kéremalássan mekkora károkat okozunk mi a nemzetgazdaságnak bazze!!!

Miattunk tart itt az ország, ha nem tudnád... Látom megint nem tartottad megszívlelendőnek a "nagyfőnök" szavait :)))

Combi a ballibes Ferkófan 2008.11.14. 10:48:22

egy kantányi korrekt leguán 2008.11.14. 10:09:47
Ez mind propaganda, így próbálják lejáratni ezt a talpig becsületes embert :)

derelyegrádi szellem 2008.11.14. 11:25:12

Seduxen

Mivel foglakoztatott a kérdés Szijjártó tekintetében felmentem a fidesz.hu-ra. A helyzet egy kicsivel szarabb, mint vizionáltuk. Szijjártó az alábbi témával tudta észrevétetni magát:

"A sokak által keresett és sokszor vásárolt gyógyszerek nem lettek olcsóbbak, a vidéki kisgyógyszertárak pedig sorra csődöt jelentenek" - szögezte le. Hozzátette: ez újabb komoly nehézségeket okoz a vidéken és a kistelepüléseken élő embereknek."

Igen ez is fontos lehet, de én ha szóvivője lennék egy ellenzéki pártnak a mai napon (meg úgy általában mostanában) azt hiszem nem ezzel vétettem volna észre magamat. Persze ő a szakember én meg csak egy laikus.

De ezen is gondolkoztam: Minek kellett elmenni részükről bárkinek is erre a gyurcsányparádéra (gazd. csúcs)? Én azt mondtam volna elmegyünk, de csak akkor, ha előtte nyilvánosságra hozzák az IMF szerződést, mert azt egyrészt joguk van megismeri azoknak, akik azt visszafizetik(polgárok), másrész annak pontos ismerete nélkül nincs is miről beszélgetni.

Azt meg úgysem hozzák nyilvánosságra, amire jó okuk is van.

Seduxen (már NEM dr.) 2008.11.14. 11:33:18

pedig egy ideje megy a csúsztatást, mondván, hogy az "IMF szerződés minden részlete nyilvános"... mondogatja folyamatosan bernike, meg dávidka...
Nekem csak egy kérdésem lenne ezzel kapcsolatban:

MIKOOOORRRRR????

derelyegrádi szellem 2008.11.14. 11:46:29

most az az új duma, hogy nincs is szerződés, eddig csak nem volt "aktuális" megismerése. Egy ajánlatkérő a "szerződés". Aha, nyilván.

Ezt szerintem még bezu sem hiszi el. :)

Seduxen (már NEM dr.) 2008.11.14. 11:49:10

szellem: minnyá kihívod magad ellen a sorsot, mindjárt megkapod, hogy "droidszemétnácifasisztoid" vagy, és különben is a "közösrejszolás" élménye miatt jársz ide...

derelyegrádi szellem 2008.11.14. 11:55:45

jaaa, akkor visszaszívom... :)

reKorrekt 2008.11.14. 14:20:10

"most az az új duma, hogy nincs is szerződés"

Tegnap bő nyállal ment is a parasztvakítás ezzel kapcsolatban a híradóban:
- hát őőő, félreértelmezték amit mondtunk
- őőő, lehet félreérthetően fogalmaztunk

Szerintem meg hazudtak.

Rwindx 2008.11.14. 14:33:08

Ez a komment két okból születik:

1. Hogy a lista teljesebb legyen velem, azaz: én úgy gondolom fetser egy rohadt kommunista kotonszökevény, akit még egy pöcegödör is kiokádna magából.

2. Másrészről látom hogy a fetser szamárszex-re a googleben jó helyen áll a blog :) , szóval szeretnék fetser elefántszex találatot is. :)

szmoker (Homo Trollicus) 2008.11.14. 15:18:37

Emelem a tétet: Fetser a lóbaszó :)

Megkockáztatom, hogy az ilyen Fetser-féle gondolatnáczikok a legundorítóbb fajta. X-ről és Y-ról tudjuk, hogy geci, de ez e Fetser-féle pestis csendben megül a sarokban, és fertőz a környezetében, puszta létével. Aztán amikor felfakad a kelés, mindent elönt a genny.

Amúgy ja, tetszettünk volna forradalmat csinálni. Sajnos akkor még csak tíz éves voltam, de most már érik, és ha fellázadnak a népek, akkor biza fegyverrel fogom ritkítani az állományt, amiképp a vadász is kilövi a dúvadat.

Szerintem :)

Plutonic 2008.11.14. 17:43:38

Na, tisztelt Fetser úr!
Perpilla egy elég nagy internetes közösség "rágalmazta" meg önt (nyilvánított véleményt) és így most egy szép csokornyi IP-címmel rendelkezhet és indulhat a hadjárat.
A magam nevében csak annyit, hogy ön megbaszhatja!
Először azt, akire ön gondol, utána azt, akire én gondolok.
És ha a kettő egyezik, akkor én még mindig csak dühös vagyok és szókimondó, ezzel szemben ön finoman szólva is perverz! :))))

laciiiiiii 2008.11.14. 23:19:34

remélem hogy 2010 után ujra bejön a halál büntetés és a kivégző osztag elött fogtok álnni

mind2 (törölt) 2008.11.15. 18:07:23

Az előttem szólóhoz - indulatok nélkül, mert az itteni kommentjeimben eddig sem indulatoskodtam :)
Szóval Kedves laciiiii :

remélem hogy = remélem, hogy
ujra = újra
halál büntetés = halálbüntetés
kivégző osztag = kivégzőosztag
álnni = állni

Gyűlölet = butaság
Butaság = megvezethetőség
Megvezethetőség = diktatúra
Diktatúra = a gyávák uralma.

És azt ismered, hogy " Isten velem, ki ellenem ? "

Perillustris 2008.11.15. 23:51:45

Az alábbi képviselők pedofil gyermekgyilkosok... is lehetnének, de bizonyítottnak látszó bűnük "mindössze" annyi, hogy mutyiországot tákoltak az évek alatt, megfosztva a magyar lakosságot a folyamatos fejlődés lehetőségétől.

Dr. Áder János (Fidesz)
Ágota Gábor
Alföldi Albert (MSZP)
Arató Gergely (MSZP)
Arnóth Sándor (Fidesz)
Dr. Avarkeszi Dezső (MSZP)
Babák Mihály (Fidesz)
Dr. Bagó Zoltán
Dr. Baja Ferenc (MSZP)
Dr. Bakonyi Tibor (MSZP)
Balla György (Fidesz)
Balla Mihály (Fidesz)
Balogh Gyula
Balogh József (Fidesz)
Balogh József (MSZP)
Balogh László
Dr. Balogh László (MSZP)
Dr. Balogh Miklós
Dr. Balsai István (Fidesz)
Balsay István
Bán Imre
Bánki Erik (Fidesz)
Dr. Baráth Etele (MSZP)
Dr. Bartha László
Básthy Tamás (KDNP)
Bebes István (Fidesz)
Becsó Zsolt (Fidesz)
Béki Gabriella (SZDSZ)
Bernáth Ildikó (Fidesz)
Birkás Tivadar
Dr. Bóka István (Fidesz)
Boldvai László (MSZP)
Borkó Károly
Dr. Boros Imre
Dr. Bóth János (MSZP)
Botka Lajosné (MSZP)
Dr. Botka László (MSZP)
Dr. Bőhm András (SZDSZ)
Dr. Braun Márton (Fidesz)
Burány Sándor (MSZP)
Búsi Lajos
Csabai Lászlóné
Dr. Csákabonyi Balázs (MSZP)
Dr. Csáky András (MDF)
Csampa Zsolt (Fidesz)
Dr. Csapody Miklós (MDF)
Dr. Csehák Judit
Cseresnyés Péter (Fidesz)
Cserna Gábor
Dr. Csicsay Claudius Iván
Csige Tamás
Dr. Csiha Judit (MSZP)
Csizmár Gábor (MSZP)
Csontos János (MSZP)
Czerván György (Fidesz)
Dr. Czinege Imre (MSZP)
Dr. Czira Szabolcs (Fidesz)
Dr. Dancsó József (Fidesz)
Dr. Dávid Gyula
Dr. Dávid Ibolya (MDF)
Deák András (KDNP)
Demeter Ervin (Fidesz)
Dr. Demszky Gábor (SZDSZ)
Demus Iván
Dr. Deutsch Tamás (Fidesz)
Devánszkiné Dr.Molnár Katalin
Dr. Dobó László
Domokos László (Fidesz)
Donáth László (MSZP)
Dr. Dorkota Lajos (Fidesz)
Doszpot Péter
Ecsődi László (MSZP)
Ékes József (Fidesz)
Élő Norbert
Endre Sándor
Dr. Eörsi Mátyás (SZDSZ)
Erdész Zoltán
Erdős Norbert (Fidesz)
Érsek Zsolt (MSZP)
Dr. Faragó Péter (MSZP)
Farkas Flórián (Fidesz)
Farkas Imre (MSZP)
Farkas Sándor (Fidesz)
Fazakas Szabolcs
Fedor Vilmos (MSZP)
Fehérvári Tamás (Fidesz)
Dr. Fenyvesi Máté
Fetser János (MSZP)
Filló Pál (MSZP)
Firtl Mátyás (KDNP)
Dr. Fodor Gábor (SZDSZ)
Fogarasiné Deák Valéria (MSZP)
Dr. Fónagy János (Fidesz)
Font Sándor (Fidesz)
Földesi Zoltán (MSZP)
Dr. Frajna Imre
Dr. Füle István
Fülöp István (Fidesz)
Gál J. Zoltán (MSZP)
Dr. Gál Zoltán (MSZP)
Dr. Garai István Levente (MSZP)
Garamvölgyi György
Gazdag János
Gazda László (MSZP)
Dr. Géczi József Alajos (MSZP)
Dr. Gedei József (MSZP)
Dr. Gémesi György
Glattfelder Béla
Godó Lajos (MSZP)
Dr. Gógl Árpád (Fidesz)
Gőgös Zoltán (MSZP)
Göndör István (MSZP)
Gráf József
Dr. Gruber Attila (Fidesz)
Gulyás József (SZDSZ)
Gulyás László
Dr. Gurmai Zita
Gúr Nándor (MSZP)
Gusztos Péter (SZDSZ)
Gy. Németh Erzsébet (MSZP)
Gyapay Zoltán
Gyárfás Ildikó (MSZP)
Dr. Gyimesi Endre (Fidesz)
Dr. Gyimesi József
Gyürk András
Hadházy Sándor (Fidesz)
Hagyó Miklós (MSZP)
Hajdu László (MSZP)
Halász János (Fidesz)
Halmai Gáborné (MSZP)
Dr. Hankó Faragó Miklós (SZDSZ)
Dr. Hargitai János (KDNP)
Harrach Péter (KDNP)
Hárs Gábor (MSZP)
Dr. Havas Szófia (MSZP)
Hegyi Gyula
Dr. Hende Csaba (Fidesz)
Herbály Imre (MSZP)
Herczog Edit
Herényi Károly (MDF)
Dr. Hiller István (MSZP)
Homa János
Horn Gábor (SZDSZ)
Horn Gyula (MSZP)
Dr. Horváth Balázs (Fidesz)
Horváth Csaba (MSZP)
Dr. Horváth János (Fidesz)
Dr. Horváth Klára (MSZP)
Horváth László
Horváthné Stukics Erzsébet
Dr. Horváth Zsolt (Fidesz)
Dr. Hörcsik Richard (Fidesz)
Dr. Illés Zoltán
Imre Zsolt
Dr. Ipkovich György (MSZP)
Dr. Isépy Tamás
Iváncsik Imre (MSZP)
Ivanics Ferenc (Fidesz)
Ivanics István
Dr. Jánosi György (MSZP)
Járvás István (Fidesz)
Jauernik István (MSZP)
Dr. Józsa István (MSZP)
Juhász Ferenc (MSZP)
Juhász Gábor (MSZP)
Dr. Juhászné Lévai Katalin (MSZP)
Dr. Juhos Katalin
Jüttner Csaba
Káli Sándor (MSZP)
Dr. Kálmán András (MSZP)
Kapás Zsolt
Dr. Kapolyi László (MSZP)
Karakas János
Dr. Karakó László
Kárpáti Zsuzsa
Dr. Karsai József (MSZP)
Karsai Péter (MDF)
Dr. Katona Béla (MSZP)
Dr. Kékes Ferenc
Dr. Kékesi Tibor (MSZP)
Kékkői Zoltán József (Fidesz)
Dr. Kelemen András (Fidesz)
Keleti György (MSZP)
Keller László (MSZP)
Dr. Kerényi János (Fidesz)
Kis Péter László (MSZP)
Kiss Attila (Fidesz)
Kiss Péter (MSZP)
Dr. Kis Zoltán (SZDSZ)
Kocsi László (MSZP)
Kocsis Róbert
Dr. Kolber István (MSZP)
Koltai Tamás
Koncz Ferenc
Dr. Kontrát Károly (Fidesz)
Dr. Kóródi Mária
Korózs Lajos (MSZP)
Kósa Ferenc
Kósa Lajos (Fidesz)
Kósáné Dr. Kovács Magda
Kosztolányi Dénes
Kovács Ferenc (Fidesz)
Kovács Kálmán (SZDSZ)
Dr. Kovács László
Kovács László
Kovács Tibor (MSZP)
Dr. Kovács Zoltán (Fidesz)
Dr. Kozma József (MSZP)
Kozma Péter
Dr. Kökény Mihály (MSZP)
Körömi Attila
Dr. Kövér László (Fidesz)
Kránitz László (MSZP)
Kuncze Gábor (SZDSZ)
Kuzma László (KDNP)
Laboda Gábor (MSZP)
Dr. Lamperth Mónika (MSZP)
Lasztovicza Jenő (Fidesz)
Dr. Latorcai János (KDNP)
Láyer József
Dr. Lázár János (Fidesz)
Lázár Mózes
Lenártek András
Lénárt László (MSZP)
Lendvai Ildikó (MSZP)
Lengyel János
Lengyel Zoltán (Fidesz, független, MDF)
Lezsák Sándor (Fidesz)
Lukács Mihály
Mádi László (Fidesz)
Dr. Magda Sándor (MSZP)
Dr. Magyar Bálint (SZDSZ)
Mandur László (MSZP)
Manninger Jenő (Fidesz)
Márfai Péter (MSZP)
Márton Attila (Fidesz)
Dr. Martonosi György
Dr. Mátrai Márta (Fidesz)
Mécs Imre (MSZP)
Dr. Medgyasszay László (KDNP)
Dr. Medgyessy Péter
Mesterházy Attila (MSZP)
Dr. Mester László (MSZP)
Dr. Mézes Éva
Dr. Mikes Éva
Molnár Albert (MSZP)
Molnár Gyula (MSZP)
Molnár József
Molnár László (MSZP)
Molnár Oszkár (Fidesz)
Móring József Attila (KDNP)
Dr. Nagy Andor (KDNP)
Dr. Nagy Gábor Tamás (Fidesz)
Dr. Nagy Imre (MSZP)
Nagy Jenő (MSZP)
Nagy Kálmán
Nagy Nóra
Dr. Nagy Sándor
Németh Erika
Dr. Németh Imre
Németh Szilárd
Németh Zsolt (Fidesz)
Nógrádi László (KDNP)
Nógrádi Zoltán (Fidesz)
Nyakó István (MSZP)
Dr. Nyitrai Zsolt (Fidesz)
Nyitray András (Fidesz)
Dr. Nyul István (MSZP)
Dr. Ódor Ferenc (Fidesz)
Dr. Orbán Viktor (Fidesz)
Dr. Orosz Sándor (MSZP)
Dr. Őry Csaba
Pál Béla (MSZP)
Pálfi István
Pál Tibor (MSZP)
Pánczél Károly (Fidesz)
Dr. Papcsák Ferenc
Dr. Pap János
Papp József (MSZP)
Parragh Dénes
Pásztohy András
Páva Zoltán (MSZP)
Dr. Pető Iván (SZDSZ)
Pettkó András (MDF)
Pichler Imre László
Podolák György (MSZP)
Pogácsás Tibor
Pokorni Zoltán (Fidesz)
Dr. Pósán László (Fidesz)
Potápi Árpád János (Fidesz)
Puch László (MSZP)
Puszta Béla
Dr. Pusztai Gyula
Püski András (Fidesz)
Rácz Róbert (Fidesz)
Dr. Rákos Tibor
Dr. Répássy Róbert (Fidesz)
Révész Máriusz (Fidesz)
Rockenbauer Zoltán
Rogán Antal (Fidesz)
Rózsa Endre (MSZP)
Dr. Rubovszky György (KDNP)
Sági József
Dr. Salamon László (KDNP)
Schmidt Ferenc (Fidesz)
Dr. Schvarcz Tibor (MSZP)
Dr. Selmeczi Gabriella (Fidesz)
Dr. Semjén Zsolt (KDNP)
Dr. Serfőző András
Dr. Simicskó István (KDNP)
Simon Gábor (MSZP)
Dr. Simon Gábor (MSZP)
Dr. Simon Miklós (Fidesz)
Sisák Imre János
Soltész Miklós (KDNP)
Dr. Soós Győző
Sós Tamás (MSZP)
Steinerné Vasvári Éva
Dr. Steiner Pál (MSZP)
Stipkovits Pál
Stolár Mihály
Dr. Suchman Tamás (MSZP)
Dr. Surján László
Dr. Sümeghy Csaba
Szabados Ákos (MSZP)
Szabados Tamás
Dr. Szabó Erika (Fidesz)
Szabó Ferenc
Szabó Gábor
Szabó György (MSZP)
Szabó Gyula (MSZP)
Szabó Imre (MSZP)
Szabó István
Szabó József
Dr. Szabó József Andor
Szabó Lajos (MSZP)
Szabó Vilmos (MSZP)
Dr. Szabó Zoltán (MSZP)
Dr. Szájer József
Dr. Szakács Imre (Fidesz)
Szalai Annamária
Szalay Ferenc (Fidesz)
Szalay Gábor
Dr. Szanyi Tibor (MSZP)
Szászfalvi László (KDNP)
Dr. Szekeres Imre (MSZP)
Dr. Szentgyörgyvölgyi Péter
Dr. Szent-Iványi István
Szijjártó Péter (Fidesz)
Dr. Szili Katalin (MSZP)
Szita Károly
Szitka Péter
Szűcs Erika (MSZP)
Dr. Szűcs Lajos (Fidesz)
Dr. Tabajdi Csaba
Tállai András (Fidesz)
Tasó László (Fidesz)
Tatai-Tóth András (MSZP)
Teleki László (MSZP)
Dr. Tiba István (Fidesz)
Tirts Tamás
Dr. Tittmann János (MSZP)
Tóbiás József (MSZP)
Dr. Toller László (MSZP)
Dr. Tompa Sándor (MSZP)
Tóth András (Fidesz, független)
Tóth András (MSZP)
Tóth Ferenc (Fidesz)
Tóth Gábor (Fidesz)
Tóth Gyula (MSZP)
Tóth Imre
Tóth István
Dr. Tóth István (MSZP)
Dr. Tóth József (MSZP)
Tóth Károly (MSZP)
Tóth Sándor
Dr. Tölgyessy Péter
Török Zsolt (MSZP)
Dr. Turi-Kovács Béla (Fidesz)
Dr. Ujhelyi István (MSZP)
Urbán Árpád
V. Németh Zsolt (Fidesz)
Dr. Vadai Ágnes (MSZP)
Vadász István
Varga József (Fidesz)
Varga László
Dr. Varga László
Varga Mihály (Fidesz)
Vargáné Kerékgyártó Ildikó
Várhegyi Attila
Vári Gyula
Varju László (MSZP)
Dr. Vastagh Pál (MSZP)
Végh László
Dr. Veres János (MSZP)
Dr. Vidorné dr. Szabó Györgyi (MSZP)
Dr. Vidoven Árpád
Vígh Ilona (Fidesz)
Dr. Világosi Gábor (SZDSZ)
Vincze László (Fidesz)
Dr. Vitányi István (Fidesz)
Vitányi Iván (MSZP)
Dr. Vojnik Mária (MSZP)
Warvasovszky Tihamér (MSZP)
Dr. Wekler Ferenc
Dr. Weszelovszky Zoltán
Dr. Wiener György (MSZP)
Wintermantel Zsolt
Zatykó János (MSZP)
Zsigó Róbert (Fidesz)
Zuschlag János László
Zwack Péter


Várom a fentebb felsorolt "képviselők" feljelentését!

Dzsungellakó (törölt) · http://dzsungelvilag.blog.hu 2008.11.17. 08:36:32

Lenyin szkazal: Tanulni, tanulni, tanulni...

A bloggerkedőknek meg kell tanulni azt a néhány alapvető jogi fogalmat, amivel kapcsolatba kerülnek. Tényállítás, vélemény, jó hírnévhez fűződő jog, rágalmazás, stb. Nem nagy kunszt, jóval egyszerűbb mint a Laplace-transzformáció.

Aki annyira buta, hogy még ezt se képes megtanulni, az maradjon meg az otthoni, tévéképernyő előtti anyázásnál!

Bezuhov. 2008.11.18. 16:12:56

na ez az ami ide és a hírtv-be soha fog bekerülni xD
holdrablo.blog.hu/2008/11/16/ket_het_mulva_torollek

A Nép - Te vagy! (törölt) · http://www.kibulizottorszag.net 2008.11.21. 10:29:49

Eszméletlenül jó poszt, kár, hogy csak megkésve látom, hála holdrabló rovatának. Illetve nem is kár, mindegy. Jó, hogy látom.

Nagyon hasznos, hogy vannak emberek akik törődnek azzal, hogy ne válhasson normálissá AKÁRMI. Sajnos nagyon is úton van afelé.

Ha már itt jártam, továbbra is ajánlom a hazai viszonyokról:

www.kibulizottorszag.net

(Annak aki még nem látta.)

borovi 2008.11.21. 11:17:59

Nép: nem akkora durranás az, amit nyakra-főre ajánlgatsz. Olvastam. Többet, jobbat vártam.

ermi50xn6j2 (törölt) 2008.12.10. 20:47:22

Ha én azt mondom,hogy szemét, mocskos politikusok, az nem rágalmazás,hanem vélemény!

MP33PORTAL · http://downlinkz.com 2008.12.19. 11:23:06

Kurva anyád Festetics vagy mi a picsa. Tetü féreg vafgy. Te korrupt csatornatöltelék. Jelents fel vazze.

Thulsa Doom (törölt) 2008.12.19. 13:30:19

Mindig is sejtettem hogy ez az orosházi sajtosszenya az Ország első számú közellensége. Kész szerencse, hogy éber rendőrségünk lecsapott erre a terroristára...

Csak azt tudnám, hogy honnan a kurva anyjukból bújnak elő folyamatosan ezek a gyűrűsféregnyi aggyal rendelkező politikusok, ügyészek, rendőrök. Mindenesetre már igen a vesztüket érezhetik, ha ilyen dolgoktól is be vannak szarva.

arszlan 2009.01.19. 14:54:50

Kicsit "leült" a Fetser-ügy. Pedig: Fetser a felszín, basz'gat a mély...Senkinek nem jutott eszébe, hogy miért nem védte meg Sajtosszenyát valamelyik nagyeszű fideszes képviselő? Nem az lett volna a kötelessége mondjuk a helyi (rendszeresen) listán surranónak? Vagy annak a helyi képviselőnek, akit Fetser a város szégyeneként mert emlegetni? Vagy közben tényleg annyira összeborultak, hogy valóban Fetser utasítására(!) rúgták ki a Média KFT vezetőjét is Orosházán? Hogy akarnak ezek nyerni Orosházán, ha ezt a ziccert így elsumákolták? Erre nem lehet rendőrt hívni?

mecseki tigris (törölt) 2010.02.16. 18:27:34

@reKorrekt

Akkor kb 3 milliót kapott ez a kötsög fetser egy felszólalásért.A költségtétités felmarkolása meg egyenlő a nyílt lopással. Tipikus mocskos pofátlan gátlástalan mszpés politikus ez a Fetser vagy ki. Még pár hónap és végleg befellegzik a fajtájuknak.

DarkFuture 2010.07.21. 15:15:47

Nem beszélve a tecsós mutyiról pár száz milláér lett tesó OHn.

Alf (törölt) 2011.03.11. 10:58:49

a csávó újra támad :)

fokabacsi 2011.03.11. 12:31:51

Milyen szép nagy kövér kocsonyába illő ( de disznóhoz gusztustalan ) fejet tudott ez is növeszteni magának?!

süti beállítások módosítása