Skip to content


       Szűrés lista

Napi degenerált - Janelle Williams

Nesztek, elégedetlenkedő banda: Főnök, Jancsi, Perez, Szellem és a többiek. Itt egy post a kedvetekért. Nincs benne se cigány, se Feri, sőt még Pécs sem. Csupán a hollywoodi filmek három alapkelléke: kisgyerek, kiskutya, pucér női mell. Remélem, örülni fogtok, és csak úgy repkednek majd a kommentek, hihihi.

A főszereplő, Janelle Williams élete a megtestesült amerikai álom. Las Vegas közelében, Nevada államban él egy szép házban, anyagi gondjai nincsenek, van egy csodálatos kisbabája és egy szerető férje. Úgy gondolta, ezt a sok jót meg kell hálálnia a sorsnak (vagy Istennek, kinek melyik tetszik), amint alkalom adódik rá. És, ahogy az lenni szokott, a lehetőség nem is váratott sokat magára. Hathetes kiskutyája, Jack megbetegedett.

Hurcolta orvostól orvosig, de egyik sem tudott a kutyuson segíteni. Janelle már majdnem feladta a reményt, amikor kipattant fejéből az isteni szikra. Hoppá! Mit is írnak az összes baba-mama újságban? Mi a legjobb gyógyszer? Mi tartalmazza az összes vitamint, nyomelemet, ellenanyagot? Mi az, ami táplál és gyógyít egyszerre? Hát az anyatej! Ezért aztán kisfia, Jonny mellett szoptatni kezdte Jacket is. És bevált! A kutya azóta jól van.

Címkék: bizarr abszurd napidegeneralt

A bejegyzés trackback címe:

https://vastagbor.blog.hu/api/trackback/id/tr83874197

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

broafka 2009.01.13. 11:41:56

Bennem kezd felmenni a pumpa:

"A kormány valóban teszi a dolgát és ez a nagy szerencséje az országnak!! Ha nem lenne jobbról ilyen nagy az ellenszél még nagyobb lenne a hatásfoka a munkájuknak."

birkák, birkák, birkák...

derelyegrádi szellem 2009.01.13. 11:49:49

@broafka:

ezt én is olvastam, ahogy benneteket kerestelek. Jót nevettem rajta.

Én igazából egy olyat várok, ahol valamelyik levezeti, hogy a zorbán az a cigány, de daróczi viszont nem az, vagy nem úgy az.

broafka 2009.01.13. 11:52:38

@derelyegrádi szellem: Szerintem ez ez elem nevu elvakult gyik mindent letudna vezetni, meg azt is, hogy a fold nem gombolyu hanem lapos, foleg azert mert a GYF azt mondja :)

Combi a ballibes Ferkófan 2009.01.13. 11:54:05

@derelyegrádi szellem:
edves FélkupicaFFönök!
Mindíg felháborít, mikor a jelenlegi kormányon kérik számon a versenyképességet, meg hogy miért nem tett többet. Pláne mikor a bürokrácia nagyságát, vagy az önkormányzatok magas számát vetik a szemére.
Ebben az országban hat éve mindent a fidesz akadályoz. Hiába vannak ellenzékben, mégis mindent meg tudnak akadályozni.
Amivel a versenyképességet növelni lehetne, pl a közigazgatás és az önkormányzatok átalakítása, ami több száz milliárdot, egyesek szerint 1000 milliárdot is hozna, a fidesz nem engedi megcsinálni. És miért nem engedi? Mert azt gondolja ezzel szolgálja az ország érdekét? Hát nem. Azért árt az országnak, mert ez szolgálja a hatalmi érdekeit.
Miért lenne az neki jó, ha 1000 milliárddal több pénzünk lenne? Jobban meg lehetne fizetni a tanárokat rendőröket orvosokat., és még jelentős adócsökkentést is lehetne végrehajtani?
Mit gondolsz hol állna akkor a népszerüségük?
A hatalomra jutásukhoz az kell, hogy minden rosszul menjen. És van módjuk ellenzékből akadályozni. A 2/3-os törvényekről hallani sem akarnak. A feles törvényeket megakadályozzák népszavazással, az emberek lázításával sztrájkok szervezésével. Ugyanis beépültek a szakszervezetekbe is. Három olyan szakszervezeti vezetőt is fel lehetne sorolni kulcsfontosságú helyeken pl vasút BKV pedagógusok, aki fideszes pártkatona. Ha kérik tőle mozdul.Ha nem megy így a törvények megtorpedózása, akkor jön a köztársasági elnök, aki nem írja alá, elküldi az alkotmánybíróságnak ott pedig sima útja van a a törvény megsemmisítésének. Beruházások? Nem tudsz olyat mondani, ami simán ment volna és ne akadályozta volna egy baráti önkormányzat lakóközösség vagy környezetvédő csoport. Évekig húzódott a metró az M0 az összes sztáda beruházás. A folyamatban és akadályozásban a baráti bíróságok és ügyészség szerepe sem elhanyagolható.
Aztán a Járai féle monetáris politika sem használt a versenyképességnek, az irreálisan magas alapkamattal meg az irreálisan erős forinttal.
A kormány nem volt képes ekkora és ilyen sokrétű támadást kezelni. A legnagyobb csatáját nem az ország boldogulásáét kell vívnia, hanem a tönkretételén dolgozó erőkkel szemben.
Mit gondolsz mi lesz, ha hatalomra kerülnek. Akkor majd egycsapásra az ország érdekét nézik, amikor addig ott tettek keresztbe ahol tudtak, nem számított milyen áron? Hát nagyot fogsz csalódni, de akkor már késő lesz mert itt maradnak a nyakonkon és nem lehet majd leváltani őket.
Mit gondolsz mi lesz az első, ha 2/3- uk lesz?
Legyen csak 6 év múlva választás vagy 8 év mulva, mert olyan rossz a helyzet, hogy ennyi kell. Nehogy azt hidd hogy a négyéves ciklus kőbe van vésve.
Ha pedig azt gondolod, hogy ők majd megcsinálják a szükséges reformokat, mert ha 8 évig dolgozhatnak, és nem kell a népszerűségi mutatót nézni, hát nagyon tévedsz. Amikor jó körülmények között vették át a hatalmat, akkor sem csináltak egyetlen reformot sem.
Mit is mondtak? Azonnali nagyarányú adó és járulékcsökkentés. Mi lett belőle? mikor hatalomra kerültek, azt mondták, hogy a stabilitás és kiszámíthatóság fontosabb mint az évenkénti adóváltoztatás, ezért nem is változott semmi négy évig.
Volt vagy 40% infláció 4 év alatt, de a sávhatárok a személyi jövedelemadónál változatlanok maradtak. Tehát 4év alatt 40% -al növekedtek az adóterhek.
De csak higgyetek benne, hogy most ugyanazok mást fognak csinálni. Persze lehet, hogy csinálnak majd mást is. Olyat, amit az első ciklusukban még nem volt lehetőségük vagy nem mertek. De abban nem lesz köszönet, még az igaz magyaroknak sem.

Ombuccmann 2009.01.13. 11:55:26

Most csak annyit válaszoltam az egyik hülyének: Így igaz. Kiváncsi vagyok megfelel-e nekik. Utána kipróbálom ezt: Mélységesen egyetértek! Szebb jövőt!

Ombuccmann 2009.01.13. 11:56:15

Ott vagyok!!!! Jeeeeeeeeeeeeee

Combi a ballibes Ferkófan 2009.01.13. 12:11:42

Na most betoltam egy kurva hosszú hozzászólást benne egy két ironikus megjegyzéssel, kíváncsi vagyok, hogy engedélyezi-e a komcsi cenzúra :D

derelyegrádi szellem 2009.01.13. 12:15:42

@Combi/SzalonFasiszta/SzemétNáci:

Köszi. Végigfutottam. Engem meggyőzött. :-)

Csak azt a rész hiányoltam, hogy majd elvisznek mindenkit rabszolgálnak az orbánbányákba, meg hogy a zorbán király akar lenni, és éjjelente a koronát próbálgatja a fejére, sőt azzal fején megy kurvázni a Kósával a debreceni főpályaudvarra délben.

De ezek nélkül is jó. :-)

more 2009.01.13. 12:17:08

combi, miert nem irtad ki a teljes nevedet a kapcsin?? sokkal jobban mutatna, ha egy szalonfasiszta szemetnaci szolna hozza csookomcsi stilusban, a moderator meghasonlana bazeg:))))
ps. nem vagytok normalisak, az egesz gyurcsokblogot elarasztottatok???:)))

Combi a ballibes Ferkófan 2009.01.13. 12:19:40

@derelyegrádi szellem: Hmm, Orbán még nem király? Az, hogy lehet?
Amúgy a koronás Kósás dolog sztem igaz történet :D

Félkupica_Fehér_Főnök 2009.01.13. 12:22:39

@Combi/SzalonFasiszta/SzemétNáci: deszemétvagy! Ezt most miért kellett, ebéd előtt nem akartam kapcsolatozni :o)

Combi a ballibes Ferkófan 2009.01.13. 12:24:33

Felhasználói szinted: Érdeklődő
Aktivitásod: 1,5

Hmm...kár hogy nincs Komcsiméter :D

more 2009.01.13. 12:24:54

de mindenki milyen polkorrekt uriember hozzaszolasokat tesz a kapcsolaton....nem ismerek ratok :))

Combi a ballibes Ferkófan 2009.01.13. 12:26:03

Mi lehet a maximális Felhasználó szint vajon? Párttitkár? Sztahanovista? Főcenzor? III/3? :)

Combi a ballibes Ferkófan 2009.01.13. 12:27:17

@more: Az egyetlen módja elkerülni a moderációt sajnos.
Nem kezdhetem úgy a levelem, hogy üdv komcsi birkák :D

Félkupica_Fehér_Főnök 2009.01.13. 12:30:40

Irány a kapcsolat, "apu fortyogó epéje vagyok!"

Combi a ballibes Ferkófan 2009.01.13. 12:31:06

A sátáni zorbán szellem már a tv2-t is elérte :)

#390523 | evamama | 2009-01-13 11:50 | Válasz
Kedves Miniszterelnök Úr!

Csupán azt szeretném tudatni Önnel, /és azokkal,akik erre járnak.../, hogy végtelenül örülök, hogy annak idején nem Demcsák Zsuzsa lett a szóvivője.
Ma, a Mokka c. reggeli műsorban csupán csak egy mosolygó mikrofonállvány volt, amikor Ágh "úrral" beszélgetett...Természetesen érezni lehetett, hogy csupán a megfelelni akarás irányította /vajon kinek?/, az én /néző/ nevemben nem mondott semmit az Ön 8 perces"korcsolyázásával" kapcsolatban - pedig kíváncsi lettem volna, hogy mi köze van Ághnak az Ön magánéletéhez akkor, amikor hivatali életében ezerfelé "korcsolyázik" - reméljük még sok-sok téli és nyári időszakban... A TV2 vezetősége pedig elgondolkodhatna azon, kiket hív meg, kikből csinál " valakiket" - akikből a végén egy nagy senki marad!!!
-Elnézést kérek azoktól, akiknek más a véleménye - de, tudom azt is, hogy a sajátoméval nem vagyok egyedül...
Üdvözlettel: éva36

more 2009.01.13. 12:38:41

laspalmas, probalkozasod a nepharag kielegitesere tokeletes kudarcot vallott, vszinu ok se gondoltak komolyan.... :)))meg a csecsszopo kiskutyabol is tud gurcsanytakarogggy topic valni:))) mar csak a cigok es pecs zullese hianyzik:)))

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2009.01.13. 12:42:24

more

"ezeknek" nem lehet a kedvében járni........:)

Hetfield 2009.01.13. 12:42:54

Átnéztem a kapcsolatra. Megláttam ennek a képét:

#390500 | csikida | 2009-01-13 11:34

Azután elolvastam a szófosását. Az életkedvem is elment.

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2009.01.13. 12:43:54

Amúgy pedig le a kalappal a modern netforradalmárok előtt! Tüntetni? Rendőrökkel fogócskázni? Az igazi küzdelem a kapcsolódókat megtéríteni. :))

Perverzsrac 2009.01.13. 12:48:47

Nah én nem épp ilyen csöcsökre gondoltam mikor tegnap K. Gy. közéleti személyiséget emlegettem...

broafka 2009.01.13. 12:49:20

Bakker rendesen betámadtak a kapcsolatosok, pedig csak ebédelni voltam...
Kalandra fel...

more 2009.01.13. 12:52:13

azert nem mondom, jok az idegeitek....ennyi erovel allatidomarnak is mehetnetek hehehehe

reKorrekt 2009.01.13. 12:52:26

@broafka: két kommentem is volt azóta, sejtésem szerint most mindekettő pihenőn van. Gondolom zabál a mod...

Hetfield 2009.01.13. 12:54:41

@Korrekt Standartenführer:

"A megtekinteni kívánt tartalom eléréséhez be kell jelentkezned!"

NINCS AZ AZ ISTEN!!!!!!!! :D

Combi a ballibes Ferkófan 2009.01.13. 13:00:08

Amúgy Orwell is megemlíti a Zorbánt álnéven az 1984 c. regényében.
"A Két Perc Gyűlölet műsora napról napra változott, de mindegyikben Goldstein volt a főszereplő. Ő volt a főáruló, a Párt első számú mocskolója. Minden későbbi bűn, amelyet a Párt ellen elkövettek, minden árulás, szabotázs, eretnekség, elhajlás közvetlenül az ő tanításaiból fakadt."

:)

Jancsibohóc /Bohócügyi Államtitkár/ · http://www.vanditdigital.com/ 2009.01.13. 13:02:03

SZUPER! VÉGRE KUTYACUMIZTATÓ CSÖCSÖK JUHÚÚÚÚÚ. EZ AZ!

..és sikertörténet, hiszen a kutya jól van. JUHÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚ

Nagyon fel is dobta a napomat. Kérünk még ilyet! JUHÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚ

Fetser Janisat is ahogy ánuszon át táplálja pár kanroma. JUHÚÚÚÚÚÚÚÚÚ

Képeket is! JUHÚÚÚÚÚÚÚÚÚ

Na a nagy öröm véget ért, mehetünk a kapcsolat.hu-ra :)

DexterMorgan78/Séfbácsi 2009.01.13. 13:04:36

@Hetfield: Na igen én is erre jutottam, felső jobb sarokban ott virít egy két mauzoleumszökevény...kicsit félek.

DexterMorgan78/Séfbácsi 2009.01.13. 13:06:21

@Korrekt Standartenführer: Ne bassz már fel ez Fletó képe megfotósoppolva:) Mondjuk valószínűleg így nézne ki most ha nem nősül be a dobrev familiába:)

broafka 2009.01.13. 13:08:29

@Korrekt Standartenführer: milyen néven nyomod a droidblogon?

Hetfield 2009.01.13. 13:08:59

@Korrekt Standartenführer:

Neeeeeeeee!!!! Ilyet nem akarok látni!!!!

mind2 (törölt) 2009.01.13. 13:13:23

Megőrült itt mindenki ? 3 napig nem vok, erre az egész banda beépült az asszonykórusba ? Egyébként elgondolkodtató, hogy milyen természetű vonzása van ferinek, miért ennyire kapós a nőneműek körében. Ez valami kisfiú pátyolgatós, mindjárt megszoptatlak úgy szeretlek ferikém te hibátlan, ártatlan, szelíd fiúcskája anyucinak pszichofolyamat, vagy mi a szar ? :))
De több kell, hogy legyen annál, hisz egy igazi anya kritikus a gyerekeivel, de ez még csak nyomokban sem található ezeknél a rajongóknál.
A párhuzam a kutya és feri között nem véletlen.... csak úgy belémsajdult a felismerés ::))

Seduxen (már NEM dr.) 2009.01.13. 13:13:34

húhh, tombol a sötétség a "vidám oldalon". Érdekes, bármit írok - amúgy szerintem tényleg higgadtan, senkit meg nem sértve - mindig a patásördögig jutnak el... ki érti ezt?

mind2 (törölt) 2009.01.13. 13:15:33

@more: Jól vagy ? Rég " hallottalak :)

more 2009.01.13. 13:16:15

ehehehehehehe, combi valasza a hemus anyakonyvvezeto abrazatu 50esnek kurva joooo:))))) btw ki van zarva, h nincs olyan orszag, combi, ahonnan az ellenzek kivonulna a parlamentbol, amikor a MN beszel. max az olaszok:)))

broafka 2009.01.13. 13:16:34

ott a vidám oldalon az egyetlen érv a Zorbán. Nem tudom mit találnának ki ha ő nem lenne, sötétek, mint a belső zseb tényleg.

reKorrekt 2009.01.13. 13:17:52

"#390605 | broafka | 2009-01-13 13:04 | Válasz
Válasz gyuszi felhasználó #390571 számú bejegyzésére:

Kedves gyuszi!

köszönöm az invitáló kedvességed.
"

XDDD

Seduxen (már NEM dr.) 2009.01.13. 13:18:34

broafka: he-he, "herzso" nevű őskommancsnak elgurult a gyógyszere, de "nem kicsit, nagyon" :)))

more 2009.01.13. 13:18:53

hello mind2:)) kosz jol, te? az ev elso hete a meloban nem engedett komoly dolgokkal foglalkozni....:))))

Seduxen (már NEM dr.) 2009.01.13. 13:19:40

@more: lássuk be, ebben igaza van. Jó példa erre Dél-Korea. Ott pl face to face intézik, nem bajlódnak holmi kivonulgatással :)))

broafka 2009.01.13. 13:21:07

@Korrekt Standartenführer: adtam a pofájának a vén komcsijának :)
@Seduxen: ja figyelnem kell hazafele, nehogy valaki nekem ugorjon és rámfessen egy vörös csillagot :)

Combi a ballibes Ferkófan 2009.01.13. 13:22:25

Hehehe az adatlapomat eddig meglátogatók átlagéletkora 60 :)

Combi a ballibes Ferkófan 2009.01.13. 13:23:12

@more: Japánra gondoltam, de nem voltam benne biztos, és lusta voltam utánanézni.

more 2009.01.13. 13:23:13

hehehehehhehhehehehehhhe

more 2009.01.13. 13:24:08

digok heccencseg biztosan. ha verekednek, meg dobaloznak, akkor egy mezei kivonulas az napi szintu lehet:)))

mind2 (törölt) 2009.01.13. 13:26:10

@Seduxen: pedig de bírnám, ahogy a lamperth eltorlaszolja az ajtót, a lengyel ráugrik a lendvaira, gondolván, hogy a nagy kavarodásban nem veszik észre ha titkon meg......, a veres a herényi haját tépné, a kövér meg poroltóval locsolná őket.... face to face ::::xd és a világ összes tévéadója adná...::)))@more: én is jól, és most mind2-en itt vunk, és komoly dolgokkal foglalkozunk. Újra :)

Combi a ballibes Ferkófan 2009.01.13. 13:30:05

@broafka: Kitöltöttem az adatlapom fullra és megkaptam a kapcsolat szintet. csodálatos :D

Combi a ballibes Ferkófan 2009.01.13. 13:30:52

@mind2: Épp enni szeretnék, és ez a lengyel-lendvai párosítás igencsak elveszi az étvágyam te perverz állat :D

Seduxen (már NEM dr.) 2009.01.13. 13:33:19

@mind2: érdekes gondolataid vannak Tenéked :)))

(mondjuk ha már válogatni lehet, akkor inkább Pelcznét kellene "megmotíválni" :))) ).

Seduxen (már NEM dr.) 2009.01.13. 13:34:15

van új post!! van új post!!!

mind2 (törölt) 2009.01.13. 13:36:25

@Combi/SzalonFasiszta/SzemétNáci: miért ? a lengyel egy erőteljes faxi , még a legyet is röptében :) Mit gondolsz, a lendvai miért botoxoltatott ? azér, hogy ne tudjon még véletlenül se mosolyogni ? csak a szemei repdesnek jobbra - balra, ha a lengyellel lenne, akkor meg ki is ugranának. jó étvágyat.

Combi a ballibes Ferkófan 2009.01.13. 13:42:49

Vávávává megszállták a vendégkönyvem a nyugger komcsik :)

broafka 2009.01.13. 13:45:07

nyomj má egy screenshotot :) vagy ilyesmit

Combi a ballibes Ferkófan 2009.01.13. 13:49:58

Töltsd ki az adatlapod kamuadatokkal és akkor rendben vagy :)

broafka 2009.01.13. 13:52:52

Vezetéknév: Fideszes
Keresztnév: Pártmegbízott Provokátor

ez lennék én :)

REPARATUR 2009.01.13. 14:02:15

vááá bazz, nagyobb képet tegyél ki

Félkupica_Fehér_Főnök 2009.01.13. 14:09:22

hezso kommancs lesz az első agyvérzéses áldozatunk, most kell fokozni a nyomást!!!

broafka 2009.01.13. 14:11:24

bakker az lehet hogy bannoltak?

broafka 2009.01.13. 14:12:45

bakker fullra kibannolták az accountomat
komcsik

Plutonic 2009.01.13. 14:12:47

Az új post-hoz meg csak Milton Friedman, Nobel-díjas közgazdász szavait idézném: "Épeszű ember nem hihet a demokráciában."

franco provolone 2009.01.13. 14:29:45

Csak így tovább.
Nagyon rég szórakoztam ilyen jól.
Na megyek tanulmányozom a netikettet, és tanulok a köztiszteletben álló, régi blogosoktól.

Seduxen (már NEM dr.) 2009.01.13. 14:30:28

@Félkupica_Fehér_Főnök: rég hallatott magáról herzso... biztos most hívja a pártközpontot, hogy mit válaszoljak?!

Seduxen (már NEM dr.) 2009.01.13. 14:34:14

áááá, áááá, egy újabb agyhalott :)))
"
#390715 | zalaianna | 2009-01-13 14:07 | Válasz
Bár nem tartozik szorosan ide, de többször alkalmaztam már a NYÁJ szót, részben Orbán, részben egyházi közösségek kapcsán.

Mi olvasok ma a Népszavában????????????

Boros azért mond le Parlamenti mandátumáról, mert ELNÁJASODOTT a Parlament!

Na, akkor most ki súgott kinek?

Én nem mondhatom ki, egy parlamenti képviselő nyílvánosabb fórumon, mint a Kapcsolat kimondhatja?????

nem értem!!!!"

reKorrekt 2009.01.13. 14:34:22

Oltom ahogy tudom és amennyire a moderáció engedik, de nehéz így hogy 5-10 perc szünetek vannak...

mind2 (törölt) 2009.01.13. 14:35:30

@Seduxen: hát én is megnéztem, nem állhattam tovább :::))) xd.
Az jutott eszembe a parlamenti könyvtárosról, hogy annak idején megkérdeztük az egyik ismerősünket, : hol dolgozik apukád ? Ő meg : az egyetemen! Mi : tényleg, ez komoly ? Ő : Aha. Mi : és mit tanít ? Ő : semmit, kazánfűtő.
:)

Seduxen (már NEM dr.) 2009.01.13. 14:38:14

@mind2: gonosz vagy, ő "jogi szaktájékoztatóként" dolgozott 25 évig. Punktum.

(Aki megfejti, hogy ezen munkakör mit takarhat, az a vendégem egy bambira :)) ).

Plutonic 2009.01.13. 14:38:55

Baszki!
Lassan többen olvassák a kapcsolatot, mint a Bőrt! XDDD

mind2 (törölt) 2009.01.13. 14:39:37

@Seduxen: azorbán megsúgta a borosnak, hogy nyájak legelésznek a parlamentben, erre ő lemondott:) mert aki disznók közé keveredik, annak korpás lesz a haja.
Istenem, hogy bírjátok ti EZEKET ?

Seduxen (már NEM dr.) 2009.01.13. 14:41:01

Jancsibohóc: Hát Te is fijjam, blútúsz?

broafka 2009.01.13. 14:41:37

baszki töröltek es azt irja nekem a moderator, hogy nem töröltek...
nem baj ujra regisztraltam :)

reKorrekt 2009.01.13. 14:41:47

Arra azért büszkék lehetünk hogy a f@sszopó ömlengésből és öntömjénezésből azért sikerült kicsit kizökkentenünk az ottani társaságot...

Bartek 2009.01.13. 14:43:31

Üdv mindenkinek! Edera87 is innen írogat át? Mert ha komolyan gondolja a Harry Potter párhuzamot, az aggályos: "Ön egyébként hasonlít kedvenc mesém főszereplőjére, Harry Potterre, voltak a történetben részek, ahol őt sem értették, félreismerték, mert pl. értett a kígyók nyelvén. És az rosszat jelez, és ugye mégis ő mentette meg a varázslók társadalmát a gonosztól. Tudom, ez egy mese, idealizált történet, de burkoltan vannak benne igazság, pl. az az idézet, amit az előbb írtam. mosoly
Még egy gondolat: ami még jelzi az Ön nagyon érett gondolkodását, hogy Ön szerint sem gonoszak, akik támadják, egyszerűen nem értik. És emiatt nem is kell haragudni annyira. Majd egyszer megértik, vagy a gyerekeik a történelem könyvekből."

Jancsibohóc /Bohócügyi Államtitkár/ · http://www.vanditdigital.com/ 2009.01.13. 14:48:25

Seduxen · hungarisztan.blog.hu/ 2009.01.13. 14:41:01
Jancsibohóc: Hát Te is fijjam, blútúsz?


Bizony, beálltam én is a glatiátolképzőbe!

Seduxen (már NEM dr.) 2009.01.13. 14:52:08

@Jancsibohóc: húúh ember, pedig asszem kár volt... a többség ott annyira sötét, hogy a néger fasza világítana a szájukban...
azért herzso-cimbinket kiosztottad elég rendesen :))

broafka 2009.01.13. 14:54:16

szerintem egész jól megszálltuk a blogot :)

szép munka :)
kíváncsi vagyok mikor pörögnek be végre :)

Seduxen (már NEM dr.) 2009.01.13. 14:57:13

@Korrekt Standartenführer: szép a "képed" :)))
Asszem ez ott osztatlan sikert fog aratnu :)))

reKorrekt 2009.01.13. 14:59:20

@Seduxen: Merje csak valamelyik megszólni ;-)

derelyegrádi szellem 2009.01.13. 14:59:43

@B-42:

nem ismerjük a figurát. Kérjük érdeklődjön az NBH ügyletes operátoránál. :-)

Seduxen (már NEM dr.) 2009.01.13. 15:02:04

@derelyegrádi szellem: Te nem akarsz csatlakozni? herzso-mama fikázza a "jogalkotási szintekkel" kapcsolatos tudásomat :))) Elkélne egy kis "jogi" segítségség :)))
Mennyi az óradíjad?

Bartek 2009.01.13. 15:05:14

@derelyegrádi szellem:
Köszönöm. Akkor mégis gáz. Pedig szivatásnak elment volna: GyF a villámhomlokú

derelyegrádi szellem 2009.01.13. 15:05:18

@Seduxen:

olvastam. És csak emiatt majdnem beregisztráltam, de nem tettem. De segítek ha akarod, idemásolod mit írt herzsó mutter azt megválaszoljuk. A herzzo szintű jogi okfejtések ingyenesek, bár a jogi szaktájékoztatós résznél egy kicsit berezzentettem. :-)

Seduxen (már NEM dr.) 2009.01.13. 15:09:14

@derelyegrádi szellem: köszi, de azért ekkora "szaktekintéllyel", mint herzso azért boldogulok.

mondjuk kérdésemre még nem válaszolt, hogy szerinte mit is keverek össze, de sebaj... biztos most dolgozik ezen a párt jogi osztálya :)

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2009.01.13. 15:11:16

Ti milyen hülyék vagytok. :))
Feri sokat köszönhet nekünk, de főleg Nektek, tökre felpörgött a blogja. :))

Seduxen (már NEM dr.) 2009.01.13. 15:12:53

Atyaég, most van végem. A magyar gazdasági programról - mint autentikus forrás - az az IMF vezér nyilatkozik elismerően, akik kikényszerítették az egészet belőlünk...
persze a többség - a nol.hu-ra hivatkozva muahahahaha - tapsikol, hogy minden rendben...

Ezt már tényleg nem hiszem el...

derelyegrádi szellem 2009.01.13. 15:13:11

@Seduxen:

nekik is segítek: az 1987. évi XI. tvr. a jogalkotásról lesz az iránytű.

Seduxen (már NEM dr.) 2009.01.13. 15:15:09

@derelyegrádi szellem: törvény. nem tvr. :))
már bocs :))) nem szívózni akartam...
(különben is, ha tvr. akkor arab szám, nem római... :))) ).

derelyegrádi szellem 2009.01.13. 15:20:20

@Seduxen:

igaz.

herzsot lenyomod simán. :-)

Seduxen (már NEM dr.) 2009.01.13. 16:02:17

SKANDALLUM!!!

töröltek a kommancsok... biztos a Zorbán Patásördög névválasztás csapta le a biztosítékot. De nem adom fel :))

*észkép nélkül jobb*(L42) · http://kulloszaggato.blog.hu/ 2009.01.13. 20:38:18

ti elvetemült mazochisták...aztán ha már nem bírjátok, mehettek egy anyatejkúrára a nénihez....bizti jut hely a kutya mellett!!!DDDDDDDDDDDD

imádom Vagin prof. legkisebb lányát 2009.01.14. 12:17:46

Műveletlen távmásolók! Frusztrált, letális avulvitiszben szenvedő recskajancsik!

Az a kedves hölgy mindössze igazi állatbaráthoz méltó módon megmenti az ember legjobb barátjának életét és mindeközben HAGYOMÁNYÁPOL!
Értve, miskakancsók?
No őpersze, nektek fogalmatok sincs róla (amilyen műveletlen retardált reterátbetétek vagytok), hogy az ősi és magasan fejlett ámdeugyanakkor természetközeli és környezettudatos észak- és délamerikai indián, inuit (NEM eszkimó, pupákok, az gúnynév!), mela-, poli-, mikro- és piranéziai, valamint a tasmán, maori és ausztrál abo kultúrákban abszulút természetes dolog, mondhatni KÖTELESSÉG volt az elárvult vagy számfeletti kutyakölykök szoptatása!

imádom Vagin prof. legkisebb lányát 2009.01.14. 17:56:14

@derelyegrádi szellem:
Sok csúfabbnál csúfabb emberi tulajdonság létezik, de a legcsúfabb az irígység!

(juszt se adok!)

süti beállítások módosítása