Skip to content


       Szűrés lista

A legmegfelelőbb jelölt

Közkívánatra Mohácsi Viktória SZDSZ-es EP-képviselőkisasszony:

2009. március 02. 08:14

MTV, A szólás szabadsága
A romaügy magyar ügy

 

Kulcsmondatok:

"nekem bizonyítékaim vannak, hogy szervezett csoport követte el a cigányok elleni támadásokat"

"a rendőrség is előítéletes a cigányokkal szemben"

"a támadásokkal kapcsolatban eddig letartóztatottak roma gyerekek, akik ellen ijesztő típusú bizonyítékai vannak a rendőrségnek"

"beindult a cigányüldözés"

"Marian Cozma meggyilkolása diszkóverekedés volt, mert cigányozott Cozma feltehetőleg, vagy nem tudom, ott mi volt a motiváció, de ott egy diszkóverekedés történt, nézeteltérés történt"

"az egyik diszkóverekedés, a másik egy ártatlan gyerek"

"Szögi Lajost is a cigányüldözés miatt gyilkolták meg Olaszliszkán"

"az egyik csoportot (cigányok) üldözik, míg a másik csoport (Gárda, Jobbik) gerjeszti a hangulatot"

A meggyilkolt Cozma aljas megrágalmazása sokaknál kicsapta a biztosítékot. Dr. Magyarády Péter, az MKB Veszprém elnöke is azonnal reagált, és levelet írt Mohácsinak. Az írás méltóságteljes, ugyanakkor nagyon komolyan rendreutasítja a fals kijelentéseket hangoztató képviselőnőt. Arra, hogy Viktória egymással szembeállította a veszprémi és tatárszentgyörgyi esetet, ezt írta a klubelnök: "Nem. Az egyik gyilkosság – és a másik is az. Az egyik ártatlant ért vétlenül – a másik is. Mindkettő ember volt. És embert ölni bűncselekmény. Csak így, egyszerűen."

Mohácsi hamar észbekapott, és kiadott egy bocsánatkérő nyilatkozatot:

"Tartozom a magyar közvéleménynek, a tragikus és elfogadhatatlan körülmények között elhunyt Marian Cozma emlékének és gyászolóinak azzal, hogy elnézést kérek, amiért egy televízióműsorban félreérthetően fogalmaztam. Nem állt szándékomban Marian Cozma emlékét megsérteni"

Szerintem magasról tesz Marian Cozmára és az emlékére is, különben nem beszélt volna róla úgy, ahogy. Egy halott (pláne ártatlanul meggyilkolt) ember rágalmazása pedig nem 'félreérthető fogalmazás', hanem gyomorforgató, undorító dolog. Most megy a magyarázkodás, de amit mondott, azt már nem szívhatja vissza.

Hogy jobban megismerhessük Mohácsi Viktóriát, és külföldön is nagy sikerrel képviselt gondolatait a rasszista magyarokról,  nézzünk meg még egy vele készült interjút: 

2009. február 28. 18:33

MTV, Napkelte
Életveszélyes fenyegetés...

 

A Vastagbőr stábja úgy véli, hogy eddigi, de főleg a legutóbbi rövid időszakban nyújtott kiemelkedő teljesítménye alapján Mohácsi Viktória a legmegfelelőbb jelölt a romaügyi miniszter posztjára. Ilyen elkötelezett vak harcos nincs mégegy... 

Címkék: közélet morbid pofátlan

A bejegyzés trackback címe:

https://vastagbor.blog.hu/api/trackback/id/tr97981691

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Seduxen (már NEM dr.) 2009.03.05. 17:14:53

Kezdenek "beérni" a reformok, már 314 az ojró... Asszem azt viszont nem kívánom megvárni, amikor elindul a "szüret" :)))

tudi 2009.03.05. 17:16:56

Jézus ereje ezt a blogott kezdik ellepni a kapcsolatos nyuggerek?

Megélhetési rasszista 2009.03.05. 17:18:13

Ez a blog kérem Mohácsi Viktória siratófal, ne tessék beszennyezni nagyorrú lódítóval és jegyesével a tisztelt-hölgyeim-és-uraimmal.

M.V. Mit is jelent ez a fogyasztónak?

Minőségi Vélemény:
* Munk Vera
* Mohácsi Viktória
* Makkantshabírsz Valuska

Szeret titeket a nép. Gyertek a nép keblére és párnakönyvbe foglaljuk neveiteket. Ámen.

Seduxen (már NEM dr.) 2009.03.05. 17:21:00

@tudi: "Ennek a ribancnak úgy látszik semmi sem szent még 2 halott sem, ez mutatja meg igazán milyen ember is valójában'

ezt írtad. Ebben M.V.-t EMBERNEK nevezted... Erre az anomáliára kívántam felhívni becses figyelmedet :))

Na jól van nácziakok, gyerünk haza "jogvédett_vért" inni, holnapig minden jót!

Ja, stílszerűen: Szebb jövőt!

(a náczibbaknak: Kitartást! )

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2009.03.05. 17:21:49

Erősen indul a hónap, még csak ötödike van....:(

*észkép nélkül jobb*(L42) · http://kulloszaggato.blog.hu/ 2009.03.05. 17:21:50

@Seduxen: megelőztél, :)))
én se akarok itthon szüretelni.főleg nem a reformokból, amik szart se érnek.nagyon sok országban, ahol fele ennyire nem rossz a helyzet, csökkentik az adókat, valóban lefaragnak a kiadásokból, érdemben próbálnak tenni az ország fennmaradásáért, és ha kell, összefogva az ellenzékkel. Na, nálunk ebből semmi nincs. Kvázi, hamarosan csőd. Azt meg elgondolni sem szeretném, ha végül ez polgárháborúhoz vezetne.ezt az élvezetet meghagyom a gyurcsányhű pártkatonáknak, akiket persze szeretett vezérük a csőd első jeleire úgy szarban hagy, hogy öröm lesz nézni.Melyik City megy Bécsbe?:))

cooper (törölt) 2009.03.05. 17:22:39

véletlen élőben néztem az ominózus műsort, azt hittem rosszul hallok...
a baj az, hogy ez a nő szimplán idióta(tök mindegy, hogy roma, nem roma), egyszerűen egy sötét, húgyagyú véglény...FELTEHETŐEN

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2009.03.05. 17:24:58

@Seduxen:

elkezedtem ...a délutáni szundi után most olvastam végig ... páran megint nem bírtak magukkal

Megélhetési rasszista 2009.03.05. 17:25:52

Adócsökkentéssel nem mész te semmire. Célzott támogatás kell (patriotizmus), persze nem a széchenyi-terves bukott haveri vállalkozásoknak. Az Unió ehhez nem tapsol.

Mindamellett energiában és élelmiszerben önellátóvá kéne tenni magunkat. Nekem ez a véleményem.

Jancsibohóc /Bohócügyi Államtitkár/ · http://www.vanditdigital.com/ 2009.03.05. 17:30:41

"Melyik City megy Bécsbe?:)) "

A jurosziti :) Meg a réldzset ;) Kétóránként a Keleti pu-ról :D

Adjak menetrendet? :D

Kampfer 2009.03.05. 17:32:43

Az agyhalottakkal kár bármiről is vitázni! Ezt a homokost meg ezt az idős nőt nyugodtan telibeqrhatja egy kátrányos kancigány! Majd akkor érdekelne a véleményük! És a shittoria majd rájuk is azt fogja mondani, hogy provokálták szegíny romákokat...! Megalol...
Ez a mohácsi szar egy napon említendő a munkverával...! Előbbi egy szarból feltolt büdös cigány (érdekes volt olvasni tanulmányairól...), míg a másik egy ostoba II. kerületi sznob zsidó liba, aki próbált valami pc szart írni a liboldó főnök megrendelésére. Utóbbi emberileg talán nem annyira elítélendő, mint ez a mohácsi véglény szar shittoria, de mindenképp undorító! Előbbi politikai síkon alakítja életünket (sajnos), míg ez utóbbi csak egy kis opportunista kollaboráns bértolnok, aki kiszolgálja ennek a gennyes médiának az igényeit! Szerény véleményem szerint mindkettő halála csak szolgálná az emberiség ügyét! Esetleg egy kellemes kis össznépi cigóvédő partit valahol a nyolcban nem kéne szervezni nekik? Testközelből tapasztalják meg a cigány "kultúra" valódi arcát! Kis férgek...
Kampfer
(munkvera és ez a mohácsivész szar dögöljön meg!)

VonPerez "kapus vagyok, nem csatár" 2009.03.05. 17:35:00

Baaazmeg, meg van a Kovácsnéni kölcsönad Rockefellernek videó pajkos Ferenccel?

Carnivora (törölt) 2009.03.05. 17:37:36

"Mohácsi Viktória a legmegfelelőbb jelölt a romaügyi miniszter posztjára. Ilyen elkötelezett vak harcos nincs mégegy... "

Áh van néki konkurenciája arturbalog.blog.hirszerzo.hu/ Mohácsi Viki semmi itt a jövő cigó "értelmisége"

*észkép nélkül jobb*(L42) · http://kulloszaggato.blog.hu/ 2009.03.05. 17:41:01

@Megélhetési rasszista: én nem is mennék, az igaz, de a gazdaság igen. arra ösztönzően hatna, és ha nem vok egészen idióta, akkor az államot az tartja el.
és nem utolsósorban, mint munkahely, engem is.
de te biztosan jobban tudod,, mint a világ sok okos pénzügyi szakembere. nálam mindenesetre biztosan, én ezt csak úgy olvastam más országokról, akik meglépték ezt , és jobban állnak.

Perverzsrac 2009.03.05. 17:42:14

@Noname Cowboy: 21-es busz. Mortimer. Ennyi a véleményem. TGM azóta se nagyon rasszistázik...

Spielberg 2009.03.05. 17:43:14

jón haza júniusban... majd fogadjuk illedelmesen...

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2009.03.05. 17:43:38

@TaTa86.:

Nem vagy te ilyen...nézd meg mindkettőt, érdemes látni, mi munkál ebben a nőben, aki Brüsszelben képvisel minket. A két videóban lényének "minden szegletét" kibontja. Nem rózsás a kép, ez tény....

Perverzsrac 2009.03.05. 17:43:39

@Jancsibohóc: A patásördögöt nem lehet megkoronázni a duna jegén, hiszen ha ördög, akkor ugye a jég elolvad tőle azon nyomban. Tehát a szoci félelmek már emiatt is alaptalanok. Vagy lehet király és nem ördög, vagy ördög de akkor nem lehet király a duna jegén:)))

tudi 2009.03.05. 17:45:11

@Seduxen: Köszönöm mester, hogy erre a hibára felhívtad figyelmem. Ilyet leírtam most akkor elhatárolódom magamtól és megyek a sarokba térdepelni:)

Kampfer 2009.03.05. 17:48:42

Szerinte nem orbánt kéne a Duna jegére barátaim! Hanem a mohácsit meg a szadeszt a dunapartra! Előbbi változást hozna, utóbbi SZABADSÁGOT!
Kampfer
(munkvera dögöljön meg!)

Megélhetési rasszista 2009.03.05. 17:48:44

@*kerengő partvis*partizánlány*: a mi drága gazdaságunk nagyobbrészt a multinacionális vállalatok leányvállalataiból. Adócsökkentéssel ezeket a szeretnivaló vállalatokat segíted.

*észkép nélkül jobb*(L42) · http://kulloszaggato.blog.hu/ 2009.03.05. 17:57:54

@Megélhetési rasszista: ezek a nem szeretett vállaltok családok tízezreinek biztosítanak megélhetést. amúgy igazad van, de akkora a szar, most a legkisebb rosszat kellene választani. vagy szerinted a dolgozó réteg még erősebb adóztatása , ill feri bármely eszement ötlete segít?
nem kellene, csak most az egyszer ebben a büdös életben, azt átvenni a nyugattól abból az utált, szar kapitalizmusból, ami jó?mér mindig a saját fejünk után akarunk menni? nálunk vannak a világ legokosabb politikusai? nálunk van a legjobb válságkezelő stáb? egyszer az életben legyünk már okosak, és túlélhetjük ezt a szart.

Kampfer 2009.03.05. 18:02:32

Szerintem alap! Mindenkinek javaslom megnézni! Csak 5perc! Ütős!
Ti liberális mocskos férgek! Szadeszes lágerlakók! Erről beszélünk ti köcsögök...

kuruc.info/r/35/36477/
Kampfer
(munkvera dögöljön meg!)

mind2 (törölt) 2009.03.05. 18:11:27

Ide is beillesztem :::)))
azt írja a Paul Lendvai a Der Standard-ban, hogy a feri egy korlátozottan cselekvőképes helytartó :
Vagyis :

B) Korlátozottan cselekvőképes minden olyan kiskorú, aki a tizennegyedik életévét már betöltötte, de a tizennyolcadikat még nem, és nem cselekvőképtelen, továbbá az a nagykorú is, akit a bíróság cselekvőképességet korlátozó gondnokság alá helyezett . Cselekvőképességet érintő gondnokság alá helyezésre kizárólag a bíróság jogosult és az is csak a törvényben megszabott feltételekkel. Cselekvőképességet korlátozó gondnokság alá azt a nagykorú személyt helyezheti a bíróság, akinek az ügyei viteléhez szükséges belátási képessége - pszichés állapota, szellemi fogyatkozása vagy szenvedélybetegsége miatt - tartósan vagy időszakonként visszatérően nagymértékben csökkent . A belátási képességet csökkentő "pszichés állapot" ezekben az esetekben többnyire szerzett elmebetegségeket jelent, melyek orvosilag kezelhetők és gyógyszeresen befolyásolhatók. A szellemi fogyatékosság viszont rendszerint veleszületett, stabil állapotot jelent. A szenvedélybetegség leginkább alkoholizmusban és kábítószer-élvezetben nyilvánul meg.

Nem tudtok nekem is valami új nevet, látom, itt már mindenki nicket váltott :)
Új nickemre javaslatokat : " Reform " jeligére küldjetek. Előre is köszi.

Perverzsrac 2009.03.05. 18:26:33

@Sunlounger: naaaa. Ne csúsztassunk.
97-ben még a régi rendszer szerint ment a dolog. Az egyetem 5 éves képzés!!!!
A mostani ALAPKÉPZÉS 6 félév amire jön 2 év mesterképzés. Alapképzés után csak főiskolai oklevele lenne. Ők viszont ha jól értem egyetemiről beszélnek.
Más kérdés, hogy vicc az az intézmény, ezt magam is tudom hiszem a 2. diplomámat ott raktam le:)))

*észkép nélkül jobb*(L42) · http://kulloszaggato.blog.hu/ 2009.03.05. 18:28:13

@mind2: Értelek, de aa agybetegeket betegeket kórházba viszik és ha nem beszámíthatóak, nem is vonhatóak felelősségre. Márpedig az itt nagy számban jelenlévő nácziak ezt szeretnék. Maradjon csak ferkó normális, és juttatunk neki egy lámpaoszlopot, Kampfer barátunk óhajának megfelelően.Egyébként igazad lehet, van valami agybaja, de hogy nem a földön jár, az egészen biztos.

veszélyes háziasszony (törölt) 2009.03.05. 18:31:41

@*kerengő partvis*partizánlány*:
aa agybetegeket betegeket
na ezen konkrétan lefordultam a székről : XD XD

VonPerez "kapus vagyok, nem csatár" 2009.03.05. 18:33:36

@mind2: Kedves mind2, felmész a kaccsolatra (imádkozunk a lelkedért addig), nem a Feri blogra kattintasz, hanem csak simán a blog részre. Beleolvasol 1-2-be, és nickek tárháza fog megnyílni előtted!

*észkép nélkül jobb*(L42) · http://kulloszaggato.blog.hu/ 2009.03.05. 18:37:41

@veszélyes háziasszony: nem kiröhögni na, kapkodtam, mert összevissza rohangálsz, féltem lemaradok.:)))
Deörülök, hogy tetszett:DD

veszélyes háziasszony (törölt) 2009.03.05. 18:41:25

@VonPerez /az ellenzék "dákó kardja"/: már megoldottam, ha nem figyeltél rájössz magadtól.....
Arra gondoltam, tudatot hasítok magamnál, és előbb egész KK Európa nevében hitelt kérek, ha nem adnak megreformálom az EU- t meg a bankjait, aztán visszavágok a nagypofájú Baracknak, hogy nem dumáljon, ha Rockefeller segítségével elszívják előlünk a pénzt, aztán legyőzöm patásördögöt, és a legvégén leváltom a népet.
És ha mindez összejött, lelövetem ezt a szemét Paul Lendvait.
Na. ;)

turner · http://kiforditott.blog.hu/ 2009.03.05. 18:46:25

Friss hír: Egy magyar család házára molotov koktélt dobtak.
Akkor, most a cigókból kiindulva, mi lenne, ha mi is elkezdenénk rasszista indíttatásról beszélni??? Ennyi erővel mondhatnánk: biztos romák voltak. Ez rasszizmus, üldözik a magyarokat! De, mi nem vagyunk ők. Ez a különbség. Bár meg sem lepődnék, ha kiderülne mégis romák voltak :-/

*észkép nélkül jobb*(L42) · http://kulloszaggato.blog.hu/ 2009.03.05. 18:52:35

@veszélyes háziasszony:ez is azt álmodta, komp lesz, de nem komp lett.)))
*5* az összefoglalóra!
Érzem, megint robbanni fogsz:))tennap csúnyákat , ..írtál, ajajjj...vigyázz, mert ciántablettát kapsz Kunczétól.légy vidám:))

Zep 2009.03.05. 19:00:21

Szerintem ez a nő egyáltalán nem intelligens. A szókincse kb. 50 szóval több mint a fajtája átlagának, de ez kévés. Minden verbális megnyilvánulása olaj a tűzre, vegyék már észre a fasz szadeszesek.

Kisangyal 2009.03.05. 19:15:40

Van egy nagy problémám, nem tudom megnézni a videókat :(((

veszélyes háziasszony (törölt) 2009.03.05. 19:24:03

@*kerengő partvis*partizánlány*: na itt is lelépek ::)))
Hogy tegnap mit műveltem , az a már említett epe miatt lehetett :) De még mindig hányingerem van.

@Kisangyal: lehet, jobban jársz vele ha nem nézed meg. még mielőtt te is kidobnád a taccsot ::)))

turner · http://kiforditott.blog.hu/ 2009.03.05. 19:24:17

@Kisangyal: Nekem is volt ilyen problémám. Én úgy oldottam meg, hogy megnyitottam egy másik lapot a böngészőbe (itt beállítottam úgy, hogy a képernyőn maradjon a videó) majd átmentem a a másik lapra és vissza. Remélem nem voltam túl bonyolult :D

turner · http://kiforditott.blog.hu/ 2009.03.05. 19:25:29

@veszélyes háziasszony: "@Kisangyal: lehet, jobban jársz vele ha nem nézed meg. még mielőtt te is kidobnád a taccsot ::)))" >>> van benne valami :DDD

Adamow (törölt) 2009.03.05. 19:33:54

Tetszik tudni ha a szüleink tényleg belénk nevelték volna a náci erkölcsöket akkor maga első között tapasztalná ezt meg drága Mohácsi Viktória, tehát ha lehet kérni akkor ekkora ordas f@szságokkal ne dobálózzon.
Valamint, ilyen uszító, magyar ellenes beszédért más országban börit, jobb helyeken mást kapna.
Egyben viszont egyetértek vele: el kéne felejteni azt a szót hogy cigánybűnözés, csak az odavezető utat máshogy képzeljük el :-)

Megélhetési rasszista 2009.03.05. 19:55:26


Romakirálynőm, Vikhtória, ezt magyarázzád már meg légyszíves:

Amikor a telepfelszámolást koordináló iroda munkatársai megkezdték a tulajdoni lapok feldolgozását, azzal szembesültek, hogy egy-egy komfort nélküli nyomortanyára milliós szocpolt vett fel a papíron szereplő tulajdonos – aki soha nem járt Sajókazán.

hvg.hu/itthon/20090304_sajokaza_illegalis_aramfogyasztas.aspx

Kisangyal 2009.03.05. 20:04:46

Köszi, de még csak nem is látok ott semmit, csak fehér a helye... :(

Hannibal22 2009.03.05. 20:10:19

azt írja a zusa:"a szélsőségeseknek egyre inkább célpontjai a romák és más sötét bőrű személyek"
Mármint itt putrisztánban(egyesek szerint abszurdisztán) Ez mekkora poén már! Milyen más sötét bőrű személyek vannak itt említésre méltó számban?

Kisangyal 2009.03.05. 20:14:44

Segíts magadon...

Ha másnak is hasonló problémája lenne, itt a megoldás:

www.mtv.hu/videotar/?id=39161

turner · http://kiforditott.blog.hu/ 2009.03.05. 20:16:44

vagy csak másold be a linket a böngészőbe ;)

Kisangyal 2009.03.05. 20:26:41

@John W.: Köszi a segítséget :)

A második videót viszont nem találtam, az MTV keresője szerint nincs ilyen műsoruk. :S

Hannibal22 2009.03.05. 20:32:34

Beszarás a Miniszterelnök úr blogja:)))
Egy kedves kommentelő megoldást is nyújt a c.problémára:"A cigányság is több ágból származik,eltérő szokásokkal,hagyományokkal.M i többiek nem ismerjük Öket,mert talán soha nem voltunk kiváncsiak rájuk! Pedig lehet,hogy nagyon sokat tanulhattunk volna tőlük,és most gazdagabbak lennénk egy nagyon szép kúlturával.Tehát mi a teendő? Nyissuk ki szemünket és szivünket feléjük,igyekezzük meggyőzni öket,hogy a kinyujtott kéz segitséget ad és nem lenézést,meghagyjuk régi,ősi kultúrájukat,de megismertetjük velük a mi kultúránkkal,nem akarjuk a gyermekeiket átnevelni,csak nevelni,szocializálni...."

turner · http://kiforditott.blog.hu/ 2009.03.05. 20:35:28

@hannibal22: A kedves kommentelő sem lakott még cigányok közelében :D

Hannibal22 2009.03.05. 20:38:40

@John W.: Látott már cét közelről mert ezt is ő írta:"Emlékszem rá,sok évtizeddel ezelőtt történt,rokonlátogatóban volta a Somogy megyei Nagykorpádon.Éppen cigány esküvői menet vonult végig az utcán.Én csodálattal és ámulattal követtem őket,amikor egy öreg cigány behivott a házba és meghivott az asztalukhoz.A bennem lévő ismeretlen érzés,félelem leküzdése után,elfogadtam a meghivást, és maradandó,életem végéig kiható csodálatos tapasztalatot szereztem a belső életükről.Lenne mit tanulnunk tőlük! Az öregek és a gyerekek tiszteletét,az öröm átélését,a szeretetet! Most ennyi év után is köszönöm Nekik,hogy gazdagabb lettem egy ismeretséggel,egy új érzéssel. ":))))

turner · http://kiforditott.blog.hu/ 2009.03.05. 20:46:12

@Kisangyal: Nincs mit ;)
@hannibal22: Leírjam én is mit kaptam tőlük? Tinédzser koromban terrort, pofonokat ok nélkül, leköpködött bejárati ajtót, telehugyozott lépcsőházat, egyszer ki is raboltak (hála a rend őreinek elfogtuk őket), anyám autóját megrongálva és még sorolhatnám...

picur3ka 2009.03.05. 20:47:33

@Carnivora:

Arthur ostobabb es ferfi, kozel sem olyan veszelyes, inkabb mosolyogni valo a fogonoszhoz kepest, egyebkent szerintem, Mohacsi egy akkora verrasszista, narcisztikus, hatalom ehes, diktatorikus hajlamu, kegyetlen, agressziv szemelyiseg, hogy mertekegyseget kene elnevezni rola. Hitler az legalabb -10mohacsi egyseg.

picur3ka 2009.03.05. 21:09:50

@hannibal22:

Koszi.

Sajnos, a me -- ur blogozoja kis tortenelmi tevedesben van, nincs cigany kultura igazan, tortenelmileg, kulonbozo cigany etnikumok vannak, van amelyik csodalatos kulturaval rendelkezik, van amelyik - ki merem-e mondani - minding is a buncselekmenyekre volt berendezkedve.

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.03.05. 21:16:52

Basszus, mik történtek itt, amíg 1,5 hétig nem jöttem föl Vastagbőrre... Meg sem próbálom behozni a lemaradást, inkább próbálok nyugodt maradni.:-S

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.03.05. 21:24:27

@*kerengő partvis*partizánlány*:

Csak szemezgetek a kommentek között, de nehogy már komolyan vegye bárki is Idős Asszonyt!:D Már több hete azzal szórakozik, hogy különböző fake-eket gyárt.:P

gidabiga 2009.03.05. 21:34:38

@Mj:

tán vastagbőrelvonó-kúrán voltál? :)))

*észkép nélkül jobb*(L42) · http://kulloszaggato.blog.hu/ 2009.03.05. 22:12:36

@Mj: a partizánlány= laca42
de jó, hogy itt vagy,már hiányoltalak:))

Kisangyal 2009.03.05. 22:12:45

Röhögni fogtok, de nekem már komoly gondot okoz a hírek olvasása is. Annyira besokalltam, hogy már szívproblémáim vannak.
Hát de bakker erre már nem lehet mit mondani!!!

index.hu/kulfold/2009/03/05/a_magyarorszagi_ciganyok_vedelmeert_demonstraltak_becsben/

index.hu/belfold/2009/03/05/forduloponton_a_roma_politika/

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2009.03.05. 22:16:22

@gidabiga:

Szerintem táskában kihordta a pénzét Svájcba ...

*észkép nélkül jobb*(L42) · http://kulloszaggato.blog.hu/ 2009.03.05. 22:17:41

@Kisangyal: én azt is csodálom, hogy te még tudsz kisangyal lenni:))

*észkép nélkül jobb*(L42) · http://kulloszaggato.blog.hu/ 2009.03.05. 22:19:37

mi a fene befolyásolja a forintot éjjel? most 316.50.
percenként változik.
ja, MJ a milliomos:)))

gidabiga 2009.03.05. 22:20:02

@zero:

ha lenne mit kihordanom, már én is megtettem volna :D

DexterMorgan78/Séfbácsi 2009.03.05. 22:20:52

Hát nekem az a véleményem hogy jól bassza szájba az édes anyukáját, de úgy keményen, megélhetési cigány....
Hehe vicces lesz látni ha cigányok önállóan fognak választáson indulni:)jósolok kb 0,7%-ot nekik:)

gidabiga 2009.03.05. 22:21:47

@*kerengő partvis*partizánlány*:

tegnap írtam, hogy "szeretett" miniszterelnökünk ahányszor kinyitja a száját, annyiszor romlik a forint.
ma hozzáteszem, hogy akkor is, ha valahol megjelenik, akár egy kiállítás megnyitóján is :)

DexterMorgan78/Séfbácsi 2009.03.05. 22:22:06

Mindjárt kezd a family guy:) inkább nézem azt, ja vettétek hogy comedy centralon egy rajzolt gyurcsány hevesen gesztikulálva reklámozza a south park 12. évadját:)

*észkép nélkül jobb*(L42) · http://kulloszaggato.blog.hu/ 2009.03.05. 22:27:21

@gidabiga: a mai árfolyamromlást figyelve, már akkor is romlik, ha csak eszébe jut valakinek.:)))

*észkép nélkül jobb*(L42) · http://kulloszaggato.blog.hu/ 2009.03.05. 22:28:40

na, a forintnak, és nekünk is nyugodt éjszakát, szerusztok.

gidabiga 2009.03.05. 22:54:15

ó, a drága Vadai Ágnes!
megint okosat szólt :)

www.stop.hu/articles/article.php?id=461984

gidabiga 2009.03.05. 23:06:10

@gidabiga:
ha a cinizmusok pénzt fialna és az az államkasszába kerülne, jól állna az ország.
sőt, megkockáztatom, hogy a legjobban a világon :)))

Mouth Hero 2009.03.06. 00:01:21

Viktória a Jobbik embere. Nap mint nap bizonyítja. Sokat köszönhet a párt neki.

Kültelki Vagány 2009.03.06. 00:35:56

Hát elmegy a kurva anyjába, illetve menjen már el, légyszi, az összes jogvédővel egyetemben, akárhogyan is jön össze a cigányság integrációja a jövőben, ők pont az ellentétes irányba mennek. Nehogy már egy ilyen idióta mondja meg, mit hogyan, egy értelmes magyar mondatot nem képes benyögni, pedig igazi díszcigány, erre tanították, bemagolja a szöveget, aztán kihányja a nagyorrú médiában.

Tehát a véleményem tömören, lehet moderálni, de muszáj leírnom:

Mohácsi Viktória a kurva anyád!

(Hol lehetne ezt személyesen közölni őnagyságával?)

denever · http://graveyard.blog.hu/ 2009.03.06. 01:10:50

te alternativ nobeldijas agytroszt, te.
hogy miert nem mesz el inkabb fat faragni?
Vihetned magaddal ezt a b.sz.tl.n picsat is.

ket ekkora verfaszkalapot meg nem latott a vilag.

viki, te jobban tudod meg a rendorsegnel is. menj mar inkabb vissza brusszelbe. faszfej.

öööö...izé 2009.03.06. 07:36:47

áááááááááá


ezt az öngólt:))))

Az SZDSZ meghamisította a szavazást:))))

állás:
www.szdsz.hu/


nem csinált valaki screenshotot lezárás előtt?:-)

Jim Raynor 2009.03.06. 08:23:38

lehetne ápdételni a postot mohácsiribanc ma reggeli mokkás szereplésével........a Cozma gyilkosságot szerencsétlen BALESETNEK nevezte.......

a kurva anyját......

szöszibaba 2009.03.06. 08:31:52

jótanács mohácsiribinek:

Viktória szép nem vagy, hülye ne legyél, mert így sose kelsz el :P

Nzoltan 2009.03.06. 08:34:56

@Séfbácsi:

Én azt gondolom, hogy ez jó kezdeményezés nekik. Erről szól a demokrácia. Az más kérdés, hogy a nagy pártok tőlük is elszipkázzák a szavazókat. Ennél sokkal rosszabb lenne, ha kötelezően, listáról kéne cigány képviselő hányadot biztosítani a parlamentbe.

A lista a legszarabb dolog a rendszerben. A sebbirekellők így jutnak mandátumhoz.

redriot77 2009.03.06. 09:07:41

Csak elolvastam, nem merem megnézni a videót.
Csak az olvasástól is 100fokos gőz fúj ki a füleimből, a szemem vérben forog, a pulzusom kb. 250, az artériák a nyakamon majdnem kidurrannak, és legszívesebben széttépnék mindent ami elém kerül.

Nem írom le, mit szeretnék tenni Mohácsi kisasszonnyal. Mindenkinek a fantáziájára bízom.

Agyalap 2009.03.06. 09:53:19

Csak röhögök. Ez szánalmas.
A fordulóponton a roma politika című Index cikk megmutatta, hogy a cigányoknak pontosan fogalmuk sincs arról mit akarnak - egyszerűen csak mindent.
-"A cigányok önkéntes etnikai regisztrációja". Nem ez ellen pofáztak, hogy ne különböztessék meg őket?
-"esélykiegyenlítő (pozitív diszkriminációs) kvótarendszer bevezetését." Most akkor mi van? Pozitív diszkrimináció? Miben? Ne kelljen dolgozni? Vagy nekik elég 6 óra? Vagy a felvételinél? Legyen egy sorozat oda nem való cigány a mérnökök között? Ha az általa tervezett híd leszakad, majd mondhatjuk, hogy szerencsétlen baleset volt?
-"Számonkérhető és felelős vezető". Mi van a vajdákkal? Miért pofázik minden roma szervezet másról és egymás ellen? A miniszter számonkérhető és felelős?
-Ők mondják majd meg, hogy hol a határ a gyűlöletbeszédben? Pont ők? Hallottatok már cigányokat egymás közt beszélni. Azért már megkapnák a letöltendőt most is.
-H ameg a Parlamentbe is bekerülnek, akkor verekedés is lesz, mint a jobb lagzikban? Meg beordibálás, átkozódás?
Ne csináljunk már viccet az ilyen komoly dolgokból kérem...

Mr. Acid 2009.03.06. 10:37:00

@Jim Raynor: Ezt képtelen vagyok elhinni. Ennyire csököttagyú nem lehet senki... Ezt a kijelentést hol lehetne megnézni?

Mr. Acid 2009.03.06. 10:48:48

Köszönöm, bár a tegnap esti baráti pálinkázás közben/miatt remélem erősen csuklott a nő...

mind2 (törölt) 2009.03.06. 10:58:15

Using an exchange rate of 1 EUR = 316.1677 HUF

Agyalap 2009.03.06. 10:58:17

@Mr. Acid: "remélem erősen csuklott a nő...
"
Remélem össze.

picur3ka 2009.03.06. 11:07:10

@Mouth Hero:

Szerintem ezert nem perelik be, a legjobb reklam nekik.

Most mar akkor vajon 'W' kategoria leszunk?

nol.hu/belfold/a_wiesenthal_kozpont_szolidaris_a_magyarorszagi_romakkal

Mr. Acid 2009.03.06. 11:30:24

Megnéztem, felrobbanok bazmeg!!!

redriot77 2009.03.06. 12:57:31

@Agyalap: "-H ameg a Parlamentbe is bekerülnek, akkor verekedés is lesz, mint a jobb lagzikban? Meg beordibálás, átkozódás?"

Múlt héten Farkas Flórián ott üvöltött fröcsögő nyállal a Parlamentben:
"-16 romák elleni merénylet az utóbbi egy évben
-meddig várjunk? Amíg cigány csecsemőket gyilkolnak?"

Ilyen mondatokkal próbálta csinálni a hangulatot. Flóritól kérdezném akkor:
-Hány romák által magyarok ellen elkövetett erőszakos bűncselekmény történt az elmúlt egy évben?
-80 éves öregassszony szemének kinyomása, végtagjainak eltörése, megerőszakolása, tanár meglincselése a gyermekei szeme láttára, külföldi sportoló megkéselése -> A mi türelmünk meddig tart szerinted, bazkikám??????

misikeh[jogsértő módon félelmet keltve fotózott] ( · http://video.google.com/videoplay?docid=-8266131592631747056&hl=en 2009.03.06. 13:37:39

Sziasztok náczikok :)

Gondoltam, írok majd valami szépet, érvelek az értetlenkedőknek, de elfogyott a türelem, pattogzik a civilizációs kultúrmáz...
maschinengewehr?

picur3ka 2009.03.06. 13:51:16

Szia!

Egy szabad orszagban meg meg lehet irni, hogy mi miert is van:

www.hetivalasz.hu/cikk/0903/feszultseget_okoznak_garazdalkodo_romak

redriot77 2009.03.06. 17:14:04

Csak megnéztem a videót, nem kellett volna. Ilyen tömény, és teljesen alaptalan hazugságfolyamot már nagyon rég nem hallottam. Egyetlen egy szó nem igaz abból amit elmondott. Remélem egyszer még felelősségre fogják vonni a rengeteg gyalázatért amit "jogvédelem" címszó alatt elkövetett.

Syr Wullam 2009.03.08. 00:58:30

Ebből nem lesz poszt?

www.mno.hu/portal/621007

A cikkben említett Bernáth Gábor -- surprise, surprise -- Mohácsi Viktória férje ...

picur3ka 2009.03.08. 08:39:24

@Syr Wullam:

Ah, errol kell, hogy legyen poszt, ez egy gyonyoru kezdet. Mindet leleplezni, az osszes tolvaj bandat!

picur3ka 2009.03.09. 00:36:55

Nahat, en kovetelem, hogy nemzeti gyasz legyen megint, a 200 labu roma zenekarral es kormanyszintu gyaszolokkal, valamint bocsanatkeressel a magyar nephez, etc.

'Ismeretlen tettes egy 31 éves nőt és kétéves gyermekét lőtt agyon'

atv.hu/hircentrum/2009_mar_bartfa__a_szaunaban_lottek_agyon_az_anyat_es_2_eves_gyermeket.html

Sajnos, en normalis vagyok, s tudom, hogy ez megtortenik minden napszinte, s kriminologiai ismereteim szerint legvaloszinubb tettes az apa, vagy hasonlo kozelallo, szoval en nem kialtok rasszistat, de kovetelem, hogy mindenki ugyanugy megkovesse az aldozatokat, es napmint nap tegye azt, mert ilyen gyakran vannak. Koszonom.

süti beállítások módosítása