Skip to content


       Szűrés lista

Ki a nap pofátlanja?

Srácok, ez jobban fog fájni, mint Raffaelnek a Borsodis üveg. Három nagy kedvencünk megnyilatkozott, méghozzá szinte egyszerre. Lehetett valami a levegőben, vagy csak az a mocskos Vénusz kacsintott rossz szögben megint a földre, nem tudni, de ekkora arcátlanságokat összehordani tényleg tudomány.

Mostanában Hajdú Petya kicsit el van tűnve. Mondhatnánk szerénytelenül, hogy biztos a posztjainktól húzta be fülét-farkát, és zárta ki a sajtót az életéből, de valószínűbb, hogy az anyósa vágta szájba keményebben. Mert mégse járja, hogy a feleségem kismama, nekem meg még mindig az a legfontosabb dolgom, hogy a vakukba pislogok, karcsúsító félprofilból.

De van, ami mellett már Peti sem tudott elmenni szó nélkül, ez pedig nem más mint Molnár Anikó készülő könyve. "Gyomorforgató, amit Anikó művel, hogy így kiteregeti a magánéletét a sajtónak, ezzel nagyon messzire ment." -nyilatkozta a műsorvezető a Borsnak. Annak ellenére, hogy ezúttal nem mondott faszságot, mi erre csak azt reagálunk, hogy a bagolynak is nagy a feje, Peti!

"Többször felhívtam Anikó figyelmét arra, hogy Bochkor Gábor családos ember, akinek komolyan megbolygathatja magánéleti nyugalmát egy ilyen könyv és nyilatkozat." Igen, tényleg félteni kell az olyan pasit aki alig bírja tisztán tartani a farkát a celebnőstények rúzsfoltjaitól.

Bocsi személyiségjogi pert fontolgat Anikó ellen, de Anikó nem ijedt meg, a pomázi lány nagyon agyafúrt ám: 
"Nem tudok arról, hogy Gábor perelne. Halkan megjegyezném egyébként, hogy ugyanaz az ügyvédünk. Nem számítok perekre, hiszen a könyvben nem lesznek felismerhetőek a személyek."
Anikó, de drága teremtés! Van még több ezer ügyvéd ebben az országban, aki örömmel leperelné rólad a szaros tangádat is.

Anikó visszavág:
"Üzenem a férfinépnek, hogy mindenki éljen úgy, hogy ne kelljen bocsánatot kérnie. Rólam bárki bármilyen könyvet kiadhat, nem nekem kell majd szégyenkeznem." Hát, az a drabális munkanélküli, akit Stallone és Albert herceg is majdnem megcuccolt, az tényleg kihúzhatja magát. Bár szerintem, ha az ember élete annyira fasza, nem próbál meg háromszor is öngyilkos lenni.

Sőt, Anikó -fordítva bekötött- apukája is visszavág:
"A lányom jó szándékú ember. Az írás a saját életéről szól, ízléses és őszinte vallomás lesz. Volt szerelmei ne hőbörögjenek, gondolkodtak volna akkor, mikor összefeküdtek Anikóval!"

Jön Bódy Sylvi, aki kezd rájönni arra, hogy minél jobban öregszik és csúful, annál nehezebben tudja kamatoztatni azon képességét pénzszerzésre, hogy a  gyenge tavaszi szellő is lefúja kutyába. Így hát világgá eresztett egy könnyes segélykiáltást a Blikknek:

"A tehetősebb férfiak általában felületesek az emberi kapcsolatokban. Lesüllyednek az anyagiasság világába, azt hiszik, hogy a pénzzel mindent meg lehet venni, ebbe beleértve a nőket is. Sokan kisebbségi komplexussal küszködnek, és ezt a magánéletükben kompenzálják: bábuként kezelik a párjukat, de beletörik a bicskájuk, ha találkoznak egy határozott, okos, anyagilag független helyzetben lévő nővel. Éppen ezért kevés az esélye annak, hogy ebből a körből találom meg az igazit. Egészen kisgyermekkorom óta úgy nevelt az édesanyám, hogy legyek független, így mindig is törekedtem arra, hogy anyagilag is megálljak a lábamon. Sokan nem mernek közeledni, hiszen tartanak attól, hogy én is a többi cicababa kategóriába tartozom, és csak a pénzre hajtok. Pedig számomra teljesen más értékek a fontosak. Lehet akár egy tehetséges író vagy orvos, a lényeg, hogy hozzám hasonlóan humoros, vagány és intelligens legyen. Mit számít a pénz, ha boldogságban élünk?"

Mondja ezt Magyarország 29. leggazdagabb emberének volt barátnője (Kedves Ferenc, aki Debreceni Zitára cserélte a párizsibimbójú Sylvit), akinek jelenleg a dubai milliárdos arab farkak alapozták meg az "anyagi biztonságát". Persze utóbbi csak szóbeszéd, de Sylvi biztosan könnyen le tudná már fordítani ezt: אציל את הזין לנקות גאון. אלף יהיו ביורו

Címkék: bulvár

A bejegyzés trackback címe:

https://vastagbor.blog.hu/api/trackback/id/tr981007195

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

szmoker (Homo Trollicus) 2009.03.17. 13:04:37

Első.

Bódit megizélnám én is.

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2009.03.17. 13:07:55

Eric, nem lehet eredményt hirdetni, ezek egymást verik hülyeségben. :)

Carnivora (törölt) 2009.03.17. 13:10:38

Ezt a Bódi Szilvi jelenséget sosem értettem batár nagydarab nő, aki beszélni sem tud normálisan ...

bence84 2009.03.17. 13:11:22

"Nemes zseni, hogy tisztítsa meg a péniszét. Ezer euró lesz". Google Translate szerint ez a megfejtés :)

Hetfield 2009.03.17. 13:11:53

"Nemes zseni, hogy tisztítsa meg a péniszét. Ezer euró lesz"

Mivan?!?!?!?!? :DDDD

eric · http://vastagbor.blog.hu 2009.03.17. 13:15:06

a gugle fordító nem teljesen pontos nah:P

Hetfield 2009.03.17. 13:16:42

De akkor te honnan tudod hogy mit írtál oda? :D

Geza 2009.03.17. 13:17:21

Az utolsó kettőspont utáni hablaty mi a szösz akar lenni? (Teva-gyártmányú szifilisz-kenőcs használati útmutatója tájszólásos ivritül talán?)

Amúgy megintcsak: aki pénzért kefél, az kurva, aki kurvának áll, az ne sírjon, ha dugják, ill. azon se, ha már nem.
Aki meg kurvákhoz jár, az szintén számítson rá, hogy ez ki fog derülni róla, úgyhogy bár puccos bérnősténytől származik, de a 'mindenki éljen úgy, hogy ne kelljen bocsánatot kérnie' ajánlással teljes mértékben egyetértek.

*észkép nélkül jobb*(L42) · http://kulloszaggato.blog.hu/ 2009.03.17. 13:20:36

DDDD Lökött banda! hamarosan ti is írhattok könyvet!
A lányokról nincs mit mondanom, okosak, szépek, kívánatosak, nem is értem, miért bántjátok őket.

*észkép nélkül jobb*(L42) · http://kulloszaggato.blog.hu/ 2009.03.17. 13:21:20

Bazze, bocs, ezt a balettintézet növendékeinek oldalára akartam írniDDDDD.

*észkép nélkül jobb*(L42) · http://kulloszaggato.blog.hu/ 2009.03.17. 13:24:29

Legközelebb akkor fogok "celebekről", (amúgy nincs nekünk erre szép magyar szavunk?), írni, véleményt mondani, ha a tehetségtelenséget megint felváltja a tehetség.Ezek a valamik számomra nem léteznek.Kérem kaccsojjaki:(((

Grafithuszar 2009.03.17. 13:26:33

Drabális anikó egy pancser, de Bódi Sylvit nem féltem, mert elég pénzt összeszo**tt hogy élete végéig ne kelljen semmit se csinálnia...

pipboy2000 2009.03.17. 13:28:57

"hozzám hasonlóan humoros, vagány és intelligens"
Önismeretből jeles.

rolika 2009.03.17. 13:29:11

"Lehet akár egy tehetséges író vagy orvos, a lényeg, hogy hozzám hasonlóan humoros, vagány és intelligens legyen. Mit számít a pénz, ha boldogságban élünk?"

mit számít a pénz, ha az eltartód orvos vagy tehetséges író?!

b.s-t eddig eléggé normálisnak tartottam (mármint a többi celebluvnyához képest...), de ilyen böszmeséget mondani...

miért nem tud egyszer valaki olyat nyilatkozni, hogy ács vagy lakatos vagy kőműves legyen a párja? :-)

mind2 (törölt) 2009.03.17. 13:35:46

Hát már nem azért, de hogy néznek ki ennek ( B.Sz. ) a mellei ? Iszonyat. Bakker és még nem is szült !!! Sok családos nő kívánatosabb mint ez a....

bogi@mailbox.hu 2009.03.17. 13:37:28

jó gusztustalan téma. legalább a fotóktól megkímélhettetek volna, ha már egyéb cikkek miatt annyiszor meglátogatom ezt az oldalt .

*észkép nélkül jobb*(L42) · http://kulloszaggato.blog.hu/ 2009.03.17. 13:39:41

@mind2: Jó meglátás, merre is laksz?:)))))))
Az, hogy milyen, nem csak rajta múlik, de hogy mutogatja is, na az már cic(k)i

Hetfield 2009.03.17. 13:40:09

@eric: Aha :) Nem dobnál össze holnapra egy Talmud fordítást? :D

mind2 (törölt) 2009.03.17. 13:47:51

@*megzeberedett botromász*[L42]: jól van.
Holnap majd kirakok 1 képet Kis Éva hatszázhuszonegyedik háziasszonyról, aki kórházban dogozik az intenzíven, gyerekeket szült, főz, mos, takarít és még a lepedőn is kistigrisként próbál viselkedni.
Aztán aláírom : Kis Éva, a szürke hétköznapok hőse.
Tök kivan már azzal, hogy ilyen ribancokkal van tele minden, ki kit hol és mennyiért dugott meg, aztán mikor már úgy néznek ki mint a szita, akkor meg elvárják, hogy még csak ne is sértegessék őket...

Prinzessin Erbsen (törölt) 2009.03.17. 13:48:48

Én nem bántanám egyik csajt sem, mert mindeki azt rakja a pultra amilye van. (úgy is mondhatnám: amilyen a faszuk, olyannal baszunk).

Minden újság azzal volt tele hogy a bocskor dugja az anikót, együtt is éltek, tehát nem egy átmeneti múló rosszullét miatt jöttek össze, mégis mire számított ettől a nőtől?

A cigó csaj is azzal keresi meg a betevőt amilye van, hát nem az eszével az biztos.

Nagyanyám szokta mondani: mit bánomén ha basznak csak ne lopjanak, ha lopnak is meg csak a másét.

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2009.03.17. 13:52:01

@bogi@mailbox.hu:

Mi ebben a gusztustalan? Ez a bulvár, ezt tolja az arcodba a Blikk címlap ma, a Bors címlap ma, az Aktív, a Story .

Na meg mi is :)

Marcellusca 2009.03.17. 13:53:02

@eric: És Te is Táborfalván laksz? :D

@mind2: Hát, illen kritikát is csak egy NŐ tud megfogalmazni egy másik nőről. :D
Egyébként teljesen igazad van. Sokkal több, náluk csinosabb, szexibb és OKOSABB nő járkál az utcán. Én is ismerek többet is.

Ezek a (hát bajban vagyok, hogy hogyan is fogalmazzam meg) ribik, meg megint megkapták. Mármint az ingyen reklámot Itt is.

Egyébként MA-val (jó, csak nagyon picit) egyet kell, hogy értsek: Nem köllött vóna megdugnyi, oszt most nem köllene félnyi, hogy kiderül valami! :D

Marcellusca 2009.03.17. 13:57:25

@Prinzessin Erbsen:

Húha! Téged nagyon "megzavart" ez a post. :D

derelyegrádi szellem 2009.03.17. 13:57:52

@mind2:

Hát tényleg van némi különbség a két mell között, kicsit lóg is, de szerintem még mindig jobb mint anikóé, akié pont úgy néz ki mintha kettévágtak volna egy kézilabdát, és a bevarrták volna a bőre alá.

De a legjobb anikó faterja, ezzel a mondattal:

"Volt szerelmei ne hőbörögjenek, gondolkodtak volna akkor, mikor összefeküdtek Anikóval"

Ebből az jön le: gondoltátok volna meg, mielőtt megcsináltátok ezt a ribacot, aki egyébként a lányom.

Hogy az eszét honnan örökölte anikó, azt nem kell tovább nyomozni.

Marcellusca 2009.03.17. 14:00:33

@derelyegrádi szellem: Most mi a baj?
Nagyon is igazat mondott.
Nem vagyol jártas a bulvármédiákokban, ha nem tudod, hogy apuci évekig nem állt szóba kislányával. Csak mikor már "híres" lett. Vajon miért?

molaris 2009.03.17. 14:02:16

@mind2:
Rosszul fogalmazol: azt várják el, hogy ne nevezzük nevén a dolgokat. Pedig a karalábé akkor is karalábé marad.::))

Marcellusca 2009.03.17. 14:03:45

@derelyegrádi szellem:
Ja, és azt is tudhatnád, hogy a "gyári" mellek között mindig van eltérés. Csak a "bóti" sikerül egyformára.

*észkép nélkül jobb*(L42) · http://kulloszaggato.blog.hu/ 2009.03.17. 14:05:06

@mind2: kedves, egyetértünk, nálam jobban senki nem gyűlöli ezeket a tehetségtelen senkiket, akik az igénytelenségükkel akarnak megélni.
ha rajtam múlna, se győzike, se pákó, se semelyik semmitérő, igénytelen, ostoba, korlátolt idióta soha többé nem tűnne fel egy képernyőn sem.
És totál igazad van, bármelyik háziasszony sokkal jobban néz ki,mert igazi nő, nem megcsinált műtyúk, plázacica, műanyag csöccsel, fúúúúúúújjjjjjjjjjjjjj, gusztustalan ribancok.

derelyegrádi szellem 2009.03.17. 14:06:49

A kép (anikó+kannéger) címe egyébként lehetne ez is:

Anikó,a büdösszájú.

*észkép nélkül jobb*(L42) · http://kulloszaggato.blog.hu/ 2009.03.17. 14:06:57

@molaris: Ja,eztmá Jani bá is megmondta, ez azóta se változott,A krumplileves az legyen krumplileves, elvtársak.:)))

mind2 (törölt) 2009.03.17. 14:08:48

Igen a szemünk sem egyforma meg a mellünk sem, meg a férfiak ízlése sem.. akkor is két dohányzacskó aztán kész..ilyen fiatalon...
Ronda mellek, megviselt alsótest, hát igen ideális menyasszony egy orvoscsalád legifjabb és még feltörekvő tagjának. Minden após/anyós ilyen menyről álmodik. igen.

molaris 2009.03.17. 14:09:24

@derelyegrádi szellem:
Tudod "Szellem", az XX kromoszómások azt képzelik, ha hozzáférést biztosítanak kis időre az általuk birtokolt rima pudendi- hez, bizony azzal hatalmat nyernek a férfi fölött. Ha ez nem jön össze, akkor élénken kikérik maguknak, hogy szinte naponta más "volt szerelmes" nevezze qrvának.:)

derelyegrádi szellem 2009.03.17. 14:11:32

@Marcellusca:

Akár hiszed akár nem, láttam egy-két mellet életemben, előfordul hogy nem teljesen egyformák, de ez különbség nem átlagos.

Biztos megfigyleted már, hogy melltartót sem árulnak úgy, hogy az egyik fele C, másik meg B kosaras.

molaris 2009.03.17. 14:12:46

@derelyegrádi szellem:
Az csak a lencse szférikus torzítása.:)

molaris 2009.03.17. 14:13:29

@molaris:
Ja!!!- az kromatikus. Bocs!:):)

Seduxen (már NEM dr.) 2009.03.17. 14:23:19

@eric: ezek szerint Te a pesszimista vagy?

(junó: az optimista angolul tanul, a pesszimista héberül, a realista LŐNI...)

Engem már az is meglep, hogy ezek még élnek??? Hiába, nem vagyok otthon celeb-témában (hála annak a magasságos Istennek!!)

@derelyegrádi szellem: biztos valami pancser ukrán sebész készítette...

mind2 (törölt) 2009.03.17. 14:24:49

@derelyegrádi szellem: helyes EZ a különbség nem átlagos... de Dubaiban biztosan egzotikus., milyen fölényt érezhetnek, hogy keresztény kultúrkörből származó lányokat parancsolhatnak le kutyába. Azért Dubai mögött ez is ott van ám.... egy dolog hogy muszlimok, de ebben van perverzió is. egy kis vallási alapon :(

Marcellusca 2009.03.17. 14:26:14

@derelyegrádi szellem: Bocs, ha félreérthető voltam. Egy szóval sem mondtam, hogy ez szép. Sőt!

@molaris: LOL!

@*megzeberedett botromász*[L42]: Bá', bocs, de vót egy módszerváltás. Azóta hamisgulyásnak híjják. :D

Marcellusca 2009.03.17. 14:29:15

@Seduxen: LOLmán!

@mind2: Dehát barna bőrű, fekete hajú lányokat ott is találnak éppen eleget. Mé' pont ez a luvnya kell nekik? Még a szöszibabákat megértem, mert abból jóval kevesebb szaladgál ott.

derelyegrádi szellem 2009.03.17. 14:30:20

De hogy sylvy se maradjon ki, megfejtjük mondanivalóját.

"A tehetősebb férfiak általában felületesek az emberi kapcsolatokban."

Szerencsémre. Különben észrevennék, hogy én is buta, felületes, műveletlen vagyok.

"Lesüllyednek az anyagiasság világába, azt hiszik, hogy a pénzzel mindent meg lehet venni, ebbe beleértve a nőket is."

Ezen belül engem is, és ez utóbbit jól is gondolják.

"Sokan kisebbségi komplexussal küszködnek, és ezt a magánéletükben kompenzálják: bábuként kezelik a párjukat, de beletörik a bicskájuk, ha találkoznak egy határozott, okos, anyagilag független helyzetben lévő nővel. Éppen ezért kevés az esélye annak, hogy ebből a körből találom meg az igazit."

Hisz én magam nem vagyok sem határozott, sem okos, anyagilag függetlennek lenni meg még csak szándékomban sem áll, így aztán ezt nem is tudom minek mondtam, de jól hangozott amikor elpróbáltam.

*észkép nélkül jobb*(L42) · http://kulloszaggato.blog.hu/ 2009.03.17. 14:30:27

@Marcellusca: húbazz, télleg, köszi a figyelmeztetést..majdnem felültem a propagandának.))Ja, 300 az euro/forint aránya

Marcellusca 2009.03.17. 14:41:27

@*megzeberedett botromász*[L42]: És még rám modta tegnap Véraláfutás, hogy provokátor. :D

@derelyegrádi szellem: Jól összefoglaltad. :D
Az nem fordult meg a fejében (pedig hely az lenne bőven), hogy még véletlenül sem abban a körben mozog?

Jozicsenko, aki inkább lenne pék... 2009.03.17. 14:49:01

@Prinzessin Erbsen: még szép
"mit bánom én ha basznak is csak ne lopjanak, ha lopnak is meg csak a másét."

a sajátjukat nem lophatják el :-)

ezek meg bérribancok, oszt kész

vgy lesz gyerekük, eltünnek a szemünk elől és majd a méhszájvizsgálatot adják ki Dvd-n, vgy nem lesz és azt nézzük 2050ben az operbálon, hogy a 80 éves Sylvit a 75 éves legifjabb Bárándy kiséri majd...

Perverzsrac 2009.03.17. 15:10:14

@derelyegrádi szellem: :))))) Egyik is randa meg a másik is. Nincs különbség. Ja és még hülyék is. Kifelejtettem: ribancok. Ennyit róluk:)

Lecso (F*ck the Shit) · http://www.youtube.com/watch?v=OyxNgnQ9m30 2009.03.17. 15:14:20

el sem hiszem, hogy ma egy olyan világban élünk, ahol ilyen emberek felkapott közszereplők lehetnek, és ilyen marhaságoknak (ki dugott, vagy nem dugott kivel) hírértéke van...

bár ez lenne a legnagyobb problémánk.....

Zorro2007 2009.03.17. 15:19:13


Csak egy megjegyzes Eric utolos bekezdesehez. Az arabok nagyon felnek, hogy osszeszednek igy nehany idegen gyereket, igy az odakerulo lanyoknal biztos ami biztos "csak a seggbe" jellegu monologot adjak elo. Bar gondolom errol a mi kis bodi szilvikenk nem tud semmit sem...

Horizont 2009.03.17. 15:19:23

Milyen csodamelltartó birtokában élhet Sylvikénk?

Anikó Havassal Havast is beleíratta az önéletrajzába? (Önéletrajz??? Már ezen kinyúltam)

Annyira sajnálom őket, itt zokogok a monitor előtt és nem tudom abbahagyni. Most mit csináljak??? :)

Dr. No 2009.03.17. 15:24:44

Nekem ezek a részletek tetszenek:

Anikó - apuka -visszavág - őszinte és ízléses - összefeküdtek.
(megj. "Ezzel a ribanccal! Most megnézhetitek magatokat, köcsögök!" - mondja a szerető apa implicite.)

Ellenben Sylvy - határozott (!) - okos (!!) - anyagilag független (WTF!!!?).

Giga-megaLOL

molaris 2009.03.17. 15:33:22

@Zorro2007:
Neki mindegy, lyuk- lyuk, ő odatartja.:)

VonPerez "kapus vagyok, nem csatár" 2009.03.17. 15:35:17

Az utolsó mondat egy mocskos náci uszítás!!! SÜN!!!!!

Spielberg 2009.03.17. 15:37:05

ne bántsátok szilvike melleit, olyan szépen lógnak! :):)
egyébként a cikkekről: ki milyen virágot szakít, olyat szagol. aki Blikket/Borsot olvas, az olyan szintű emberekről/történetekről tájékozódhat...

denever · http://graveyard.blog.hu/ 2009.03.17. 15:40:09

valami nácireakciós elemek széthekkelték az szdsz kampányát...

blog.hu/goldmine/hedgehog.php/1007278

tavirdasz 2009.03.17. 16:00:38

body silvy,zambo arpy,judy,.......hajdu pety

Todojnen 2009.03.17. 16:26:32

Szerintem Hajdú Peti a legrondább és legszánalmasabb.

derelyegrádi szellem 2009.03.17. 16:31:38

@Morta Dellla:

ezekről mindig Gálvölgyi ősrégi Kapcsoltam II paródiája jut eszembe.

- Ramaty úrhoz van szerencsém?
- Jaaa, hogy Ramati, elnézést.

@denever:

Ja, jól meghekkelték, egy üres lap lett. Igazából azonban az szdsz mondanivalóját ez is kifejezi. :-)

picur3ka 2009.03.17. 18:51:10

@Unatkozik?Vegyen mosómedvét!:

Muhaha, eppen arra gondoltam, hogy valahol arrafele kellene elkuldeni kulkepviseletre...

Es a helyzet fokozodik, a tortenet bonyolodik:

www.hirszerzo.hu/cikk.mohacsi_manipulacioval_vadolja_a_hir_tv-t.101529.html

stotz 2009.03.17. 19:17:16

Kedves barátomat idézem: Olyan a muffjuk, mint a kitaposott kozáksapka...

*észkép nélkül jobb*(L42) · http://kulloszaggato.blog.hu/ 2009.03.17. 21:34:29

A legpofátlanabb a magyar kormány:
halljátok ezt? a kormány megköszönte a románoknak, hogy felvezető konvojt adtak Sólyom Lászlónak, és hogy a rendezvény sikerrel lezajlott, és a látogatás erősítette a két fél összefogását,bazmeg, a románok megaláznak minket, az államfő ezt le se szarja, akkor is megy,a határon magánemberként bánnak vele, várakoztatják, szívatják, és ezek után csontig benyalunk a románoknak.Én nem akarok egy darabig magyar lenni, nagyon szégyellem magam! Pedig nem nekem kellene.

*észkép nélkül jobb*(L42) · http://kulloszaggato.blog.hu/ 2009.03.18. 08:45:41

Ha már nem kellek műsorvezetőnek, nem kellek énekesnek, és a kormány se tisztel meg, akkor beállok a senkinek s ekellő, elfelejtett "művészek" sorába, és eladom a tisztelt nagyérdeműnek a szexuális titkaimat! Ennél lejjebb már nem tudok süllyedni!
velvet.hu/blogok/gumicukor/2009/03/18/korda_gyorgy_tizennegy_evesen_bena_volt_az_agyban

Undorító!Szerepelni mindenáron, nem baj, ha a szar, , pina, baszás a téma, csak róla beszéljenek!!! KI a fenének kellenek az ilyen sztorik? Skandallum!

Mourinho már nem a király 2009.03.18. 09:30:34

@*megzeberedett botromász*[L42]:

Ebben az a vicces, hogy a román sajtó is elismeri, hogy Bukarest hibázott:

itthon.transindex.ro/?cikk=9169#kommentek

Ajánlom elolvasni, akit érdekel a téma.

*észkép nélkül jobb*(L42) · http://kulloszaggato.blog.hu/ 2009.03.18. 10:09:18

@Awkward: Sasszemnél az igazság, csak a politikusok fejében is rendet kéne már rakni!!!
De az jó, mennyire elítélik román lapok Bukarest hozzáállását a dologhoz!
Jó volt elolvasni, köszi.

derelyegrádi szellem 2009.03.18. 10:53:29

a nap pofátlanja igazából Basescu:

"Basescu: Sólyom László gyakran megsérti Románia alkotmányát"

Drága Basescu úr, Sólyom László nem román állampogár, következésképpen nem vonatkozik rá a román alkotmány, ebből az következik, hogy megsérteni sem tudja.

Ha a magyar hatóságok (kormány, dipolmácia) nem olyanok lennének mint amilynek (nyámnyila, töketlen, lábtörlők), akkor basescut ha legközelebb jön, a határon meztelenre veztkőztetik, megmélymotozzák oroszlánfejes pecsétgyűrűben, amikor meg ágál, azt mondják összetévesztették valakivel. Azt ennyi.

Geza 2009.03.18. 11:29:32

@derelyegrádi szellem:
Szerintem erre a legszebb válaszlépés az lenne, ha behívnák a román nagykövetet, és közölnék vele, hogy az amerikaiaktól még elnézhető, hogy keverik Budapestet és Bukarestet, de azért Basescutól ezen különbség ismerete elvárható lenne, másrészt pedig a tisztelt nagykövet úr innentől nem a külügy-, hanem a belügyminiszterrel lesz szíves a kapcsolatot tartani :).

__ 2009.03.18. 12:49:56

Bódi csöcse mér csak tizenkettes karika?

Geza 2009.03.18. 13:43:53

@__:
Egyáltalán: egy csöcsre miért kell korhatár, mikor csecsemőkorában már mindenki látott olyat bőven :) ?

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.03.18. 14:36:32

Jézusom, ez a kép már káros az egészségre... És pont egy ilyen totál asszimetrikusan lógó mellű nő dicsekszik a szépségével? A továbbiakban csak mind2-vel tudok egyetérteni...

süti beállítások módosítása