Skip to content


       Szűrés lista

A Kormányzati Jósda visszatért

Ez a válság minden szart a felszínre hoz ... Hétfőn a Kormányzati Jósda bukkant fel, mégpedig a Mokkában. Aki már elfelejette, hogy miről is van szó, egy kis ismétlés:

A Kormányzati Tanácsadó Jósda  egy civil szervezet, amelynek tevékenységének egy része nem publikus, bizalmas információkkal szolgál kormányzati szerveknek, minisztériumoknak. A szervezetet 2006-ban hozta létre a Szilvásy Péter, Szilvásy György titokminiszter öccse, hogy a „parapszichológia és egyéb egzaktabb tudományok igénybevételével segítsék a kormány működését”, hiszen bátyja benne van a kormányban. A jósda jelzéseinek egy része bizalmasan a kabinetnek szól, „egy kicsit titkos is”, azokat megkapja Szilvásy Györgyön kívül Gyurcsány Ferenc is, illetve az esetleg illetékes minisztériumok. 

A köztudatba a Jósda a halálos augusztus 20-i vihar kapcsán készült elemzéssel robbant be. A vegyész végzettségű, magát kommunistának valló Szilvásy Péter több mint egy évtizede vezet egy okkult tudományokkal is foglalkozó vállalkozást, amely a Lélekkutató Intézetet, a természetgyógyászat és misztika határterületeivel foglalkozó Yrisz Klubot és a parapszichológiai képességek fejlesztésére szakosodott X-partyt foglalja magába. 


A Kormányzati Tanácsadó Jósda 
jelentése az Augusztus 20-i vihar hátteréről.
 

Lényeg: a 2006. augusztus 20-án este 21.10-kor Budapesten hirtelen kitört orkánszerű vihar nem spontán, véletlenszerűen létrejött természeti jelenség volt, hanem szándékosan, előre megfontoltan és felkészülve létrehozott kollektív tudat manipulálásán keresztül kiváltott paranormál jelenség. 
Kifejtés: 
A pusztító vihar-probléma megoldásához a lehetőségek minél tágabb értelmezési tartományban történő elemzése során azzal a munkahipotézissel éltünk, hogy a vihar létrejötte sem feltétlenül spontán vis major jelenség volt. 
A hipotézisünk alátámasztására ezirányú ismereteket összegeztük, melyek visszaigazolták, hogy létezhetnek olyan, emberi – technikai módszerek, amelyekkel lehet befolyásolni bizonyos természeti folyamatokat. Mind a magyar, mind a külföldi szakma tud ilyesmiről. 
Behivior technikával elemeztük a politikai reakciókat, és arra következtetésre kellett jutnunk, hogy a szándékolt vihar generálásnak politikai, hatalmi céljai voltak. (...) - írta 2007 tavaszán Szilvásy Péter



2008-ban pedig, összegyűjtve a kellő információkat, már a következőket írta:

2006. augusztus 16-án hajnalban kezdődtek a felkészülések, a kétszeres magzatgyilkos N13 által vezetett néhány fős csoport ekkor indította a tömegmanipulációhoz szükséges programozást. Ennek lényege, hogy a társadalom által elfogadott jelképeken keresztül tudat-energia módosító technikákkal beprogramozták az emberek tudatalattiját. Az emberek nagy része szenvedő alanya lett ennek a kísérletnek. A pszichtronikai modulok, kvázi hipnoszuggesztiók, bizonyos jelekre aktiválhatók. Lézer effekt, fénykép, jelkép, hangzás stb. Négy napon keresztül folyamatosan ment a trenírozás, főleg akkor, amikor a normális átlag alszik. Az egyre erősödő manipulációnak paranormál természeti jelenség volt a tünete, jelzője, kísérője. (...)

Szakértők megállapították, hogy egy hét fős banda, melynek vezetőjét nevezzük Fütymusznak (V. Marin) félkörívben elhelyezkedve a vihart keringették. (...)

A Kormány horoszkópjában sajnos nem láttam a jelenséget előre. Sok jel utal arra, hogy nem is kormány ellenes volt az akció, hanem inkább nemzet ellenes, sőt a társadalmi rendszer megváltoztatására törekedtek az elkövetők. Alapos a gyanúnk arra, hogy egy parlamenti párt felső vezetői is be voltak avatva az orkánkavarás titkába. (...)

Vizsgáljuk a tömegmanipuláció politikai összefüggéseit. Erős a gyanunk, hogy Fideszes politikusok is be lettek avatva a katasztrófa előkészületeibe. A részleteket nyilvánosságra hozzuk. (2008. szeptember 15.)

Jó lenne, ha már meglennének azok az újabb részletek... már teljesen ideg vagyok, hogy vajon tényleg a Zorbán mozgatta-e a vihart, vagy csak tudott róla...

A TV2 Mokka hétfő reggel tolta az arcunkba Szilvásy György öccsét, finom reggeli ébresztés gyanánt. Nem is értettem, miért kell minden bolondot a képernyőre engedni, de ha már meghívták, akkor minimum mossák már fel vele tisztességesen a stúdiót, de ez a szerencsétlen műsorvezető még kérdezni sem tudott.

Kezdjük ott, a Kormányzati Jósda honlapja - nem túlzás - minden idők legcsúnyább honlapja. 2009-ben ilyet senki sem engedhet meg magának.

Szilvásy Péter szerint két fő oka van a nagy válságnak: a fekete média szerepe és az élet-halál egyensúlyának eltolódása a halál felé ...

Szilvásy Peti nem viccelt, nyomatta a Powerpoint ábrákat az arcunkba:



 


















































TV2, Mokka, hétfő reggel:



Akkor egy kis ízelítő a Kormányzati Jósda honlapjáról:
Itt van például ez az ábra:

Mi az "A Szürkék"?! Beszarás ...még szerencsére, hogy a bizottság X-party1 szisztémában dolgozik. A második tréning meg ma este lesz, remélem mostmár kisütnek valamit...











 - Kivizsgálást kezdeményezünk, melynek célja, hogy az 1989. október 23-i népárullást jelenető társadalmi rendszerváltás mögötti erők szándékaikat jelenleg milyen taktivál próbálják egy császársági restauráció felé allokálni, illetve ezen erők mögött milyen szerepet játszik a szcientológia néhány képviselője. 

És akkor jöjjön, mit is jósolt 2009-re a Kormányzati Jósda:

A Kormányzati Tanácsadó Jósda 2009. január 8-i tanácskozásának tematikája:

-  Az új évre, az országra vonatkozó jóslás:

Úgy tűnik, hogy Magyarország elég jól vette az akadályokat, melyeket 2006. nyarán mesterségesen generáltak fekete mágiával foglalkozó erők. Ezek aktivitása, hatóköre visszaszorult, 2008. végére. A viszályok degradálódnak, és február-márciusra tehető, amikor is a jobb oldal és a szélső jobb erősen konfliktálni, majd szakítani fog, de ez már nem lesz nemzeti méreteket öltő.

Az ország külkapcsolata az energetikai és egy februári természeti (Amerikát érintő) katasztrófa miatt, valamint az EU pozíciók (2010-es EU elnökség) miatt intenzívebbé válik. Ennek következtében fellendülés várható, az EU-ban lévő összetartás fokozódása miatt.

A Kormány pozitív intézkedései nyárra gyümölcsöznek, a turizmus soha nem tapasztalt lendületet vesz.

Az oktatás nehézségei, felemás színvonala az érettségi idején kissé felzaklatja a társadalmat.

Ugyancsak problémát, konfliktust okoz az, hogy felnőtt egy olyan generáció (1990. után születettek), akiknek nincsen megfelelő közösségi élménye, tapasztalata. Várhatóan ennek a hiátusnak a leküzdésére összefog a társadalom, a politika, még ez év első felében.

2009. júniusában, a Kormány 3. évfordulóján már meggyőző lesz a Kormány kompetenciája, viszonylag kiegyenlítettek a belső feszültségek, habár egy kisebb csoport hangja nagyobb lesz, a többség mégis inkább a békés együttműködést fogja választani.

A kormánypárt, az MSZP ideológiai megújulása (május) után lényeges tömegbázis növekedés várható az MSZP oldalán. 

 

Címkék: közélet morbid

A bejegyzés trackback címe:

https://vastagbor.blog.hu/api/trackback/id/tr811005659

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

picur3ka 2009.03.19. 09:10:56

Uram, hogy mindig van meg melyebb! A szurkek, a feketek, meg a patas ordog, manipulalt vihar, szegenyek, tenyleg orvos kell mindhez...

Az utolso hosszu mondatot meg kellene javitgatni egy kicsit, Zero.

szmoker (Homo Trollicus) 2009.03.19. 09:15:41

"minimum mossák már fel vele tisztességesen a stúdiót, de ez a szerencsétlen műsorvezető még kérdezni sem tudott"

A Kálász Lóbelt?

Nehéz eldönteni, hogy melyik rosszabb: Azurák, vagy ez a csökkentett habzású álriporter...

Ehh, basszameg, ha csak rágondolok hogy a Havas mit alázott volna, már vigyorgok.
De hát ez a mostani eresztés - Kárász, Azurák, Liptai meg a Demcsák - baszki egy iskolaújságnál is tehetségesebbek dolgoznak!

Safiye 2009.03.19. 09:18:48

"Mi az "A Szürkék"?!"

Ha jól tudom a Szürkék a földönkívüliek:))

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2009.03.19. 09:19:25

Zero, ezt a baromságot tényleg közpénzből finanszírozzák???

Hetfield 2009.03.19. 09:19:39

Szeretek itt élni, komolyan. Szeretem, hogy itt olyan normális minden.

gidabiga 2009.03.19. 09:26:23

most már értem, miért zárták be a Lipótot.
túl sok lakója lenne a közeljövőben és ezt nem engedhették meg maguknak :D

VonPerez "kapus vagyok, nem csatár" 2009.03.19. 09:26:54

Valamennyire kapcsolódik, ha már közpénzek...

Nincs pénz, de 468 millió azért mégiscsak jut MSZP-s luxushotelre
Több száz millió forintos támogatást nyert el a Molnár Albert MSZP-s országgyűlési képviselő résztulajdonában lévő cég szállodafejlesztésre – értesült a Magyar Nemzet. A székesfehérvári politikus uniós és hazai közpénzből szerzett 468 millió forintos vissza nem térítendő támogatást a Magyar Király Szálloda luxushotellé történő átalakítására.
A kormány irányítása alatt álló Nemzeti Fejlesztési Ügynökség, illetőleg a kormánypárti többségű Közép-dunántúli Regionális Fejlesztési Tanács – amelynek korábban Molnár is tagja volt – által megítélt 468 millió forintot az MSZP-s képviselő résztulajdonában lévő Balance–99 Ingatlanhasznosító és Vendéglátó Zrt. nyerte el, amely 100 százalékban birtokolja a szállodát üzemeltető Magyar Király Vendéglátó Kft.-t.
Eközben a Foglalkoztatási és Szociális Hivatal (FSZH) félmilliárd forint értékben bízott meg két reklámügynökséget rendezvényszervezéssel. A vonatkozó közbeszerzési eljárást tavaly decemberben, a válság kellős közepén hirdette meg az állami hivatal.

gidabiga 2009.03.19. 09:27:28

@fulmerz:

nem tudom megnyitni.
hiba az oldalon :(
pedig érdekelt volna, mégha Blikk is :)

fulmerz 2009.03.19. 09:30:03

@gidabiga:
Nem vállalta Raffael Sándor védelmét dr. Magyar György sztárügyvéd. A Blikk információi szerint Magyar tegnap délután közölte a hírt a Marian Cozma meggyilkolásával gyanúsított férfival és annak családtagjaival. Igaz, az ügyvéd nem közölte, miért döntött így, de úgy hírlik, ügyvédi irodája olyan mértékig túlterhelt az utóbbi időben, hogy még egy ilyen nagy horderejű ügyet nem tud elvállalni.

– Én nem javasoltam magam helyett senkit, de tudomásom szerint ez a probléma rövid időn belül meg fog oldódni, és lesz védője Raffael Sándornak – nyilatkozta Magyar György.

Mint arról a Blikk többször beszámolt, Raffaellel szemben az a nyomozóhatóság gyanúja, hogy társaival megverte és leszúrta a Veszprémi MKB kézilabdacsapat román játékosát.

Az eset február 8-án,Veszprém központjában a Patrióta lokálban történt, ahol a sportolok együtt ünnepeltek, amikor a 25 fős társaság beléjük kötött. Miután Cozma megsebesült, segítségére siető két csapattársa, Ivan Pesic és Zarko Sesum életveszélyes, illetve súlyos sérüléseket szenvedett.

Horizont 2009.03.19. 09:34:41

zero biztos, hogy nem nézted el a naptárt? Mert olyan április elsejei érzetem van!
Egy újabb adalék, hogy milyen szerencsétlen ez a kis hazánk!
Annyira hihetetlen, hogy körülnéztem a honlapjukon. Na ettől a kuruc is jobb:)
Ezt olvastam:
"./ Nemzeti kerekasztal létrehozása és egyeztetés a népköztársasági államforma visszaállítása érdekében." (!!!!!????)
Meg egy csomó akkora baromságot.
Azért én nagyon de nagyon szégyellném ha ilyen testvérem lenne, pláne ha vezető tisztséget töltök be a kormányba!
Én már annyit hitetlenkedem itt a Vastagbőrön, mert egyszerűen józan paraszti ésszel felfoghatatlan dolgok történnek.
Szeretnék egy normális Magyarországot!
Olyan nagy kérés ez?? (olyan)

VonPerez "kapus vagyok, nem csatár" 2009.03.19. 09:35:10

ROTFL!!!

Basszus, nézzétek meg ezt a honlapot. Webdesign kategória egyértelműen a szanalmas.hu-n!

A legjobb pedig Szilvássy Úr életrajzának befejezése:

Az Yrisz Klub Nívódíj Gálán minden évben kitüntetjük az arra leginkább érdemes partnereinket.
Apukám, Szilvásy György, az Ifjúkommunista főszerkesztője, majd pedig a Móra Ferenc Ifjúsági Könyvkiadó igazgatója volt, anyukám Szilvásy Györgyné Klicsó Klára nyugdíjas tanárnő. A bátyám, Dr. Szilvásy György, az ország legjobb közgazdásza, a titokminiszter. Öcsém, Dr. Szilvásy István, az ország egyik legjobb belgyógyásza, íriszdiagnosztája, az Állami Egészségügyi Kórház első főigazgatója.
Az utóbbi három előző életemben még nem nősültem meg.


HÁT EZ MI? És egy ilyen mocskos kommunista család sarja a titokminiszterünk!???

Na gyújtsuk fel a gecibe ezt az országot, azt menjen mindenki amerre lát...

gidabiga 2009.03.19. 09:36:50

@fulmerz:

köszönöm.
biztos lesz, aki elvállalja.
gyanítom, ha jól dolgozik, nem jár rosszul.
de ha nem.....
abba bele sem merek gondolni.

Jozicsenko, aki inkább lenne pék... 2009.03.19. 09:38:50

@VonPerez /"Óriási ütemben fejlődik az ország. "/:

az a baj, hogy erre épeszű ember már nem tud mit mondani

nyilvánvaló hogy ez a figura sültbolond, más családi háttérrel tényleg sajnálnám

de amit Sz elvtársról és az egységsugarú kommunistákról tudok, simán kihoznak ebből is egy pénzmosodát -ami megint az elvtársak gerinctelenségét bizonyítaná (úgy emlékszem, volt valami cikk a Kormányzati Jósdáról, bár pénzre nem emlékszem)

mindegy: az egyik tesó legalább orvos, ő gyógyít/gyógyított ennyi jó van legalább ebben a családban...

gidabiga 2009.03.19. 09:39:53

@Horizont:

a normális Magyarország szlogent már elsütötték.
semmi jó nem lett belőle.
de igazad van, jó lenne már élni is egy kicsit, nem pedig mindig azon agyalni, hogy jut-e pénz arra, ami szükséges.

Horizont 2009.03.19. 09:44:32

@gidabiga: tudom, hogy a pénz a legfontosabb, de én már úgy vagyok ha szegénynek is de NORMÁLISNAK szeretném már a hazámat tudni!!!!
És szeretném szeretni! De ezt (is) elvették tőlem!

Noname Cowboy · http://www.rosevalley.hu 2009.03.19. 09:45:36

Erre csak annyit tudok mondani. LÁMPAVAS!!!!!!

kill004 2009.03.19. 09:49:35

Egyébként nincs ezzel baj. Nancy Reagan is jósnőhöz járt, utána meg elmondta a jövendölést a férjének, aki a hírek szerint hitt is benne.

Karma17 2009.03.19. 09:50:16

Kérlek, mondjétok, hogy fake, pls.

Noname Cowboy · http://www.rosevalley.hu 2009.03.19. 09:51:34

@kill004: De valszeg nem állami pénzből fizette a jósnőt!

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2009.03.19. 09:53:25

@laspalmas:

Nem, nem közpénzből ... de ugye a Jósda jelentéseit a "magas körök" is megkapják :)

szabogyula 2009.03.19. 09:54:36

Szerintem meg baromira kezdjünk el csendben maradni , mert ha ezt az Európai Uniónál megtudják, akkor kapunk egy faxot , h az eumilliókat nem tudják küldeni , küldenek inkább tizmillió kényszerzubbonyt , mert a Mars pont keresztezte a Jupiter pályáját , és az Ikrek a Vizöntővel........

kill004 2009.03.19. 09:56:30

@Noname Cowboy: Úgy tudom nem állami pénzből fizetik....

kill004 2009.03.19. 09:57:16

@zero: Feri is ebből dolgozik? Mer' úgy mindent értek.

kenájkikit 2009.03.19. 09:57:50

Egyértelmű, hogy pénzmosoda, a Szilvásy család az ő "pozíciójában" ezt egyszerűen nem engedthetné meg magának komolyan csinálni, leröhögnék őket a komcsi spanok, de aki a komunizmust építette az most is hisz az elveiben és most is rabolja a közpénzt. ez olyan, hogy egy banális példával éljek, hogy ha én utálom a cigányokat, valószínű holnap is utálni fogom és 10 év múlva is.

kenájkikit 2009.03.19. 09:59:47

mér' lyukadok ki a cigányoknál mindig?:D:D

gidabiga 2009.03.19. 10:06:03

@Horizont:

ez igaz.
de én még attól szeretem.
csak azokat nem, akik tönkretették.
és azokat sem, akik nem akarják, hogy szeressem.
de a két halmaz ugyanaz.
én viszont még ellenállok :D

eszkep 2009.03.19. 10:06:34

Azt hiszem, ezzel a "zorbán a felelős a viharért" elemzéssel el is értünk a legaljához...
Megyek, bekötök magamnak egy infúziót!

Héttörpe (törölt) 2009.03.19. 10:09:08

Mikor emelgettük tökeinket a kétszeres magzatgyilkos haverunkkal a gyorskocsi utcában és keringtettük a vihart, mintha megérintett volna a fehér Szilvásy mentalista befolyása.

Seduxen (már NEM dr.) 2009.03.19. 10:16:42

Valamikor a '30-as években volt már egy "nagy formátumú" politikus, aki rajongott a paranormális tevékenységért, és élt-halt az okkult tudományokért... Az Istennek se' jut eszembe a neve, na... hogy is hívták???

(Lehet, hogy Böszman az ő reinkarnációja? Ha már OV. Kossuth Lajosé :))) ).

reKorrekt 2009.03.19. 10:18:45

Szilvási is elmehet az annya picsájába! Mindakettő! Bazmeg ezek NOORMÁLISAAK?!?!?!?? És ez titokminiszter? Atyaég. Bizalmatlansági indítvány után úgy rúgnám onnan ki mint a kutyát szarni! Persze pa közpénzt mert feccölni ebbe az egészbe akkor vagyonelkobzást követően mindent visszatéríttetnék vele. Hogy rohadna már meg ez a sok szarházi idióta komolyan...

Prinzessin Erbsen (törölt) 2009.03.19. 10:19:38

Zero: ezt a rossz hírt majd visszakapod, remélem most beszartál?

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2009.03.19. 10:23:43

@Prinzessin Erbsen:

Amennyi rossz hírt én már itt közöltem, életem végéig sínylődni fogok ... :-)

beleszolok 2009.03.19. 10:25:57

Szilvásy, mint az ország legjobb közgazdásza? Jól titkolja. Talán ezért kiváló titokminiszter is?

Micsoda gének vannak ebben a családban.

Plutonic 2009.03.19. 10:37:40

És ez az állat már évek óta nyomul....
Hülye emailekkel bombáz mindenkit.
Tajgetosz pozitív!

Carnivora (törölt) 2009.03.19. 10:45:34

Adolfnak is volt ilyene Ferinek ne lenne :D

Petrow 2009.03.19. 10:48:48

EZ MÁR MEKKORA EGY SZAR!

És gondolom, itt is megy havernak, tesónak, barátnak a milliós támogatás, meg megbízási szerződés, meg a jó ég tudja még, mi.

Zero, ha ez most nem áprilisi tréfa, akkor többet nem olvasom a blogotokat! :)

picur3ka 2009.03.19. 10:51:30

Mondjatok legyszi, hogy semmi koze a kormanyhoz, nemis kormanyi csak kormanyzati, csak igy hivja magat egy csokor utodott, mondjatok azt!

En nekem a rohoges megvan csak a 'titokminiszter' szotol is, egyedul vagyok?

Carnivora (törölt) 2009.03.19. 11:00:15

@picur3ka:

Minden pénzünket, valamint legalább három végtagunkat odaadnánk, ha egyszer az életben jelen lehetnénk Szilvásyék szélesebb családi összejövetelén.

kepviselofunky.blog.hu/2009/03/02/n13_es_bandaja

"RustySpoon 2009.03.02. 18:02:01
Sajnos a Szilvásy család félévente tud csak családi összejöveteleket szervezni.. minden idejüket lefoglalják a családi vállalkozásaik. Gyurcsány Ferit mindig meghívják, mert Szilvásy Peti úgy érzi, transzcendentális kapcsolat van közöttük. Rokonlélekre talált öccse főnökében.

Feri viszont csak kihasználja őt és csodálatos képességeit.. rendszerint másnap szokta bejelenteni az új kormányprogramot. "

:D

toxikus 2009.03.19. 11:11:05

új posztot leszedették?:D


"Furcsa „próbavásárlásról” tájékoztatta a Baranya megyei internetes oldalt az egyik pécsi boltos. A Citrom utcai rövidáru-kereskedésben egyik nap megjelent egy hölgy. Az eladó szerint a nő egy gyerekkabátot tartott a kezében, s előadta, hogy elromlott a zipzárja. Kérte a férfit, hogy javítsa meg. Az eladó közölte vele, hogy csak rövidáruk eladásával foglalkoznak, semmiféle javító szolgáltatásuk nincs. A hölgy azonban erősködött, hogy megfázik a gyereke, mert kint nagyon hideg van. Végül az eladó megsajnálta és szívességből megjavította a zipzárt.

Ekkor a hölgy kérdezte, mivel tartozik, az eladó mondta, hogy semmivel, de a nő unszolására fizetségként végül egy üveg, 150 forintos sörben állapodtak meg. A hölgy odaadott egy kétszázast, az eladó pedig visszaadott egy ötvenest. A hölgy távozott, majd egy perc múlva visszajött társával, és bejelentették: APEH-ellenőrök. Végül az eladót 50 ezer forintra, a tulajdonost, vagyis az eladó feleségét pedig egymillió forintra bírságolták meg.

Marton Ferenc, az APEH sajtóreferense az ügyről az adótitok miatt nem mondhatott az internetes lapnak részleteket. Arról azonban beszámolt, hogy revizoraik ennek a próbavásárlásnak a során is az általánosan elfogadott szabályok szerint jártak el.
"

broafka 2009.03.19. 11:15:29

Ezt komolyan nem hiszem el, hogy van ilyen. Kormanyzati horoszkop.
Eltudom kepzelni:
"Ferikem most eleg rosszak a fenyszogek, szerintem jovo honapban kene csak beterjeszteni az adoemelest"
Es mondjuk felmerul bennem a kerdes, vajon a valsagot miert nem jelezte valaki elore ebbol a kedves kis paranormalis kompaniabol.
Vicc ez az orszag, de a szarabbik fajtabol.
Pffffff.

Plutonic 2009.03.19. 11:18:14

@toxikus: Szóval csak igaz volt...

broafka 2009.03.19. 11:20:28

jajj bocs, nem akartam 3szor elkuldeni, nem tom mi tortent..., biztos a csillagok allasa...

gidabiga 2009.03.19. 11:21:04

miért nincs megjeleníthető bejegyzés az új poszt folytatásánál?

Plutonic 2009.03.19. 11:22:03

Zero!!!! Hol a post???????
Mármint a legújabb.

fokabacsi 2009.03.19. 11:23:28

Csak nem bolondultak meg teljesen, hogy ez igaz legyen.

picur3ka 2009.03.19. 11:24:58

@Carnivora:

Ebben az ugyben ettol tobb bizonyitek kell...van egy gyagyas csaladtag, jo, kesz, ez megvan, amit o mond, azt ugye nem kell keszpenznek venni...

gidabiga 2009.03.19. 11:28:35

én megnéztem a népszabadság linket.
videót végignézni nem volt türelmem.
ha valakinek van, meséljen róla :D

Combi a ballibes Ferkófan 2009.03.19. 11:36:12

laspalmas szar az új post.
"Sajnos nincs megjeleníthető bejegyzés... "

Denimm 2009.03.19. 11:37:37

az ilyen post -nál mindig zavarba jövök.
Hirtelen nem tudom eldönteni, hogy ez egy vicc vagy teljesen komoly. Úgy látszik, hogy a szürkék agymanipulációs kísérlete kezd beérni. :-)

Combi a ballibes Ferkófan 2009.03.19. 11:39:38

@Denimm: Sajnos az a pár barom aki ebben részt vesz tuti komolyan gondolja. A boldog békeidőkben az ilyenekre húzták a kényszerzubbonyt és vitték kényszergyógykezelésre :)

jpmjpm 2009.03.19. 11:40:56

"Vizsgáljuk a tömegmanipuláció politikai összefüggéseit. Erős a gyanunk, hogy Fideszes politikusok is be lettek avatva a katasztrófa előkészületeibe. A részleteket nyilvánosságra hozzuk. (2008. szeptember 15.)"

Ilyen lököttségeket max. a Shitbreaker blog szokott írni, persze ők ironizálnak, szóval ott belefér.

Én csak arra lennék kíváncsi, hogy ezt a bullshit-et azért írja Szilvásy, mert tényleg el is hiszi vagy csak hülyit vele és így keres pénzt. Az utóbbit már megszoktuk, viszont az elöbbi egészen új távlatokat nyit kormányunkkal kapcsolatban. :(((((

Egyébként örüljünk, hogy ilyen szarul néz ki a honlapjuk, mert ha szép design-t kapna, akkor az belefájna párszáz millába a költségvetésnek. :))

Tündér_Lala 2009.03.19. 12:41:19

A vér buták,ostobák is szavazók és őket is meg kell szerezni.El tudom képzelni milyen jókat röhögnek a szavazat szerző kommunikáció ezen szegmensének szerkesztésekor.

bogi@mailbox.hu 2009.03.19. 12:49:12


nem akarom ezt az országot. másikat kérek. nem akarok okkult vezetőket!

DexterMorgan78/Séfbácsi 2009.03.19. 12:49:31

Szerintem Kádár kopnyáját, az új MSZP székház alapjában kellene keresni:) Szilvási tesó egy nagyon erős mágikus kötés segítségével az MSZP-hez kötötte a vén fasz szellemét, a bizonyíték hogy idén március 15-én a szellem kiszabadult.

MentalPista /Egyenesen menjetek! Ne jobbra-balra!/ 2009.03.19. 12:54:53

Már a "Komment küldése" feliratban is kezd idegesíteni az első pár betű...
Nem lehetne egyszerre elküldeni mindet???

Írjátok át "Hozzászólás küldése"-re PLZ!

bogi@mailbox.hu 2009.03.19. 13:16:40

@MentalPista /Egyenesen menjetek! Ne jobbra-balra!/: ráadásul Te voltál a 66. hozzászóló.. pont ennél a cikknél. :D

Plutonic 2009.03.19. 13:29:52

@bogi@mailbox.hu: :))) Apage Satanas! :DDDD

@MentalPista /Egyenesen menjetek! Ne jobbra-balra!/: A mai világban, ezen a blogon még meg is történhet! :DDDDDD

MentalPista /Egyenesen menjetek! Ne jobbra-balra!/ 2009.03.19. 13:33:37

@Plutonic:

Akkor én ezennel megtenném:

Mindenkinek szól, aki balra kacsintgat: MENJETEK A PICSÁBA!

Plutonic 2009.03.19. 13:48:39

@MentalPista /Egyenesen menjetek! Ne jobbra-balra!/: :DDDDDDDDDDDDDD
"Egyenesen menjetek! Ne jobbra-balra!" :)))))))
Értékelem az egyenes beszédet, de komolyan! :)))

Rejtett a Szám 2009.03.19. 14:11:45

Nem. Ezt nem akarom elhinni. Ez kamu. Ez nem van!

Tarackos Sül (törölt) 2009.03.19. 14:12:27

Nekem ez tetszik! Itt legalább van némi tehetség, ha máshoz nem, a fantasy történetek kitalálásához, meg a hülyeségek megfelelő köntösben történő eladásához. A "kezemben van a cigi de letagadom", puhapöcsű, pénzlopásban megszomorodott,szekrényből kiesett hobbicsontváz politikusok mellett ezek igazi vérfrissítésnek számítanak, és ELŐRE HALADÁSNAK. Már csak igazítani kell a tehetségük kihasználását, és jobb lesz.

Rorschach · http://lowfast.blog.hu 2009.03.19. 14:29:03

Én ezt nem hiszem, ezeket már zero találja ki :D Ilyen nincs. Ez kamu kell hogy legyen, mert ilyen nem lehet, ugye?

Gerusz · http://gerusz.blogspot.com 2009.03.19. 14:39:23

Ez komoly?
Mert viccnek kicsit durva...

derelyegrádi szellem 2009.03.19. 15:09:51

@Rorschach: @Gerusz:

Rossz hírem van. Ez komoly.

Oly annyira, hogy az egymásért alapítvány ügyének kibukásakor előkerült ez a felnótás szivási gyerek is, aki jelentős összegeket kapott az alapítványtól. Akkor azt azzal magyarázták, hogy a szilvási tesó az ország legkiválóbb írásszakértője, a gyerekek írásából kiszúrja ki a zseni, erre alkalmazták.

Aztán kiderült ez jósdás cucc, meg hogy a tűzijáték alatti vihart a fekete mágiások okozták interperszonális létük eszkatológiai manifesztációjaként és direkte, akkor azt modták (köztük a világ legjobb közgazdásza, a gyuri tesó), hogy bizony szegény ütődött, nem kell vele foglalkozni.

Értem én, meg az is, csak előtte két héttel még úgy volt eladva, mint országos hírű írásszakértő, aki emiatt volt rajta az egymásért alapítvány fizetési listáján.

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2009.03.19. 15:13:01

@derelyegrádi szellem:

Szellem, mond neked valamit az a szó, hogy polihisztor? :))

Rorschach · http://lowfast.blog.hu 2009.03.19. 15:49:46

Most már legalább tudjuk, hogy valószínuleg a patás keltette a vihart, de kúrcsány ellenkonjúrerjei megakadályozták, hogy nagyobb baj történjen. Érzitek ugye ti is, hogy a mindennapok felszíne alatt mekkora mágia-ellenmágia csaták mehetnek? Hátborzongató.

bauer 2009.03.19. 16:26:29

Pofám leszakad, mágia, boszorkányok, jósda. Esküszöm, hogy tényleg a középkorban élünk. (Akkor is volt orksereg, meg most is. Elhatárolódom!)
Jöhetne már egy kis inkvizítor. De ne az IMF-től:) Máglyára velük!

S ha belegondolok hogy a sok orknál a kedvenc fegyver az Excalibur...

Köszönjük modern korunk kerekasztal lovagjainak, hogy idáig juttatták az országot.
Aki a király ellen szól, kivégzik, de legalábbis levetkőztetik, a haza zászlaját elkoboztatik, szemét kinyomatik (értsd kilövetik) majdan pedig megbotoztatik (viperáztatik), majd a legvégén az egészet letagadtatik.

Tényleg nem tudom, van pár technikás kütyünk de ennyi, gondolkodásban semmivel sem vagyunk a középkornál előrébb.
Leszünk valaha is normálisak, összefogóak? Roddenbery nem tudta kivárni és valószínűleg én sem élem meg. :(

MentalPista /Egyenesen menjetek! Ne jobbra-balra!/ 2009.03.19. 17:12:04

@Plutonic:

De nagyon jobbra se! Csak kövessük a KRESZ jobbra tartási szabályait! Például, ha belegondolsz a jobboldali fényszóró is távolabbra világít...
Még egy példa: szlalomverseny kontra gyorsulás!
A sok jobbra-balra kanyar megterheli a kormányművet /CSERE/, azt gondolod, hogy a következő majd jópár versenyt kibír, de ugye erre nincs garancia, lehet, hogy az első megmérettetésen tönkremegy..., továbbá nagy kanyar előtt vissza kell váltani... Gyorsulásnál csak egyenesen, mindig csak felfelé váltani... CÉL

-10 csillagos vérkommer
-5 kommer
0 olyan, amilyen ill. ahonnan kap (remél) pénzt...
+5 jobbos tibi
+10 szélsőjobbos neonáci

Valahol +1,5 környékén kellene ellavírozni 0,5-ös kilengésekkel...

Plutonic 2009.03.19. 17:43:09

@MentalPista /Egyenesen menjetek! Ne jobbra-balra!/: Ez tetszik! ! :))
Ilyen levezetést még nem hallottam, de kifejezetten életszerű.
Az a közép nekem is bejön, mert mindig a penge élét favorizáltam.
Szóval riszpekt! :))

MentalPista /Egyenesen menjetek! Ne jobbra-balra!/ 2009.03.19. 17:53:10

@Plutonic:

Zsírsav! Szóval a +10-esek is elmehetnek a picsába, csak egy kicsit később... Nekik még azért akadna dolguk itt-ott...

Amúgy azon gondolkodtam, van-e a pengének az élén kívül más egyebe...? :P

Plutonic 2009.03.19. 18:30:55

@MentalPista /Egyenesen menjetek! Ne jobbra-balra!/: Annak nem, de Neked kiváló egyensúlyérzéked lesz tőle és ha ott meg tudsz állni, akkor mindenhol! :)))

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.03.19. 19:47:36

@bauer:

Voltaire utálta a középkort, ezért is bélyegezte sötétnek, de nekünk nem kell elhinni mindenféle felvilágosodás-kori dumát.:P Valószínűleg sokkal aljasabb korban élünk ugyanis, mint amilyen a középkor volt. Akkor ugyanis még sokkal több ember félt attól, hogy ha bűnt követ el, örökre bűnhődik érte. Ma már mindenki gátlástalan lehet, aki anyagilag megteheti, ugyanis egyre kevesebb vallásos vagy erkölcsös ember él az országban.:-/

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.03.19. 19:51:30

@MentalPista /Egyenesen menjetek! Ne jobbra-balra!/:

Lapja is van pl.:P Amúgy úgy tűnik, nagyjából azonos irányba tartunk.:)

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.03.19. 19:52:03

Jellemző, hogy ez volt a 88-ik komment...:)

elfelejtette 2009.03.19. 20:25:57

"2009. júniusában, a Kormány 3. évfordulóján már meggyőző lesz a Kormány kompetenciája,..."

Wishful thinking. :D Csodatévő sem támasztja már fel szerintem, sőt, mintha az összeomlás jelei mutatkoznának, de minden megtörténhet.

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.03.19. 20:36:18

@elfelejtette:

Szerintem a kompetencia szót összekeverte az impotenciával.:P

MentalPista /Egyenesen menjetek! Ne jobbra-balra!/ 2009.03.19. 22:10:55

@Mj:

Úgy érted HH? Ajaj az +8,5!
Na ja, "nagyjából"! :D

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.03.19. 22:18:22

@MentalPista /Egyenesen menjetek! Ne jobbra-balra!/:

Nálam már családi vonatkozások miatt sem játszik a figura.:P Dolfi egyébként gyakorlatilag a marxizmus egyik leágazódása, nála már csak az eredetileg szocialista Benito volt balosabb.:P Úgy is hívták anno, hogy szociálfasiszta.;-)

Marcellusca 2010.09.22. 15:50:59

És én ehhez a poszthoz hozzá sem szóltam. :)

Akko', hogy gyött ki, hogy én vagyok Drakula? :D

Dr. Akula? :DDDD

süti beállítások módosítása