Skip to content


       Szűrés lista

Elindult a kampány ...

Hivatalosan is beindult a választási kampány. Ennek csalhatatlan jele, ha a politikus kicammog a pártházból/Parlamentből, és átad/megígér valamit, esetleg még bejátszhat egy alapkőletétel vagy egy alapító okmány átadása/átvétele is.

Az MSZP a húzós Bajnai-Gyurcsány csomag miatt eleve kurva nagy hátránnyal indul, persze a szocik vérében van az ígérgetés/szalagátvágás, június 7-e pedig oly' messze van még. A memória meg oly' rövid ....

Demszky Gábor viszont nem sokat szarozott. Újra felöltötte a "32 világító fogammal mosolygom telibe a kamerát" imázst és kivonult terepre.

Nagyon kell az a 200 000 + 1 szavazat június 7-én, és mivel minden jó memóriájú/jó érzésű ember sercintve köp egyet az SZDSZ logója és/vagy Demszky Gábor láttán, sajnos eléggé homogén csoportokból kell összekaparni azt a 200 000 szavazatot.

A roma integráció évtizedéhez kapcsolódó 2007-es decemberi (1105/2007. számú) kormányhatározatban szerepelt, hogy fel kell állítani az országos roma kulturális központot. De ekkor még az elkúrás & válság nem pörgött az ötödik sebességi fokozatban, a kormányhatározat meg olyan "nesze semmi fogd meg jól, de jól mutat" típusú ígérethalmaz. Az időpont 2008. decembere lett volna, de természetesen semmi sem történt.

Azután, gondolom teljesen véletlenül, az EP-választási kampány kezdete után 10 nappal és Bajnai Gordon hivatalos kormányfő jelölése után 1 nappal Kiss Péter és Demszky Gábor a szolgálati Audikkal odagurultak a 8. kerületi Szentkirályi utcába, volt Dekoratőr Iskolához.

Kiss Péter szerint most a válság miatt nincs rá lehetőség, hogy 10 milliárd (!) forintot fordítsanak az Országos Roma Kulturális Központra, de "azt gondoljuk, addig is, amíg megépülhet a tervezett országos központ, valószínűleg európai uniós forrásból, ne vegyük ezt le a napirendről, hanem valósuljon meg, amire lehetőség van, egy fővárosi roma kulturális központ. A nagy álom, egy nagy reprezentatív országos központ megvalósítása nyilvánvalóan a 2010-es évek zenéje, nem pedig a válságkezelés időszakáé."

Legalább be tudjuk lőni, hogy mekkora a Vastagbőr-mérce a politikusoknál: 10 milliárdot még ők sem mernek most erre költeni. Csak a tizedét ...

Ezért, olyan ideiglenes jelleggel létrehozzák a Budapesti Roma Kulturális Központot, melyhez a Főváros adja az épületet, a magyar állam pedig 900 millió forintot a felújításra.
A működési költségekre 100 millió forintot ad a Főváros, 100 millió forintot a Miniszterelnöki Hivatal és 100 millió forintot az Oktatási Minisztérium. "Budapesti Roma Kulturális Központot..." teljesen véletlenül az SZDSZ egyetlen megmaradt városában lesz ez az "ideiglenes" intézmény...

És ha lesz pénz, akkor jöhet a valódi 10 milliárdos központ. Ugyanis a romák szerint ez a Szentkirályi utcai helyszín nem megfelelő. A Roma Integrációs Tanács ugyanis a múlt év végén elutasította a kormányzati szervek és a főváros javaslatát. A tanács szerint az országos központ kialakításához nem alkalmas a Szentkirályi utcai épület, mert az alapterülete nem elegendő a feladatok teljes körű ellátásához.

Mi kérünk elnézést!

300 milliós támogatásból elég sok ejtőernyős jogvédőnek lehet "munkát" biztosítani. Mohácsi Viktória is jön haza a nyáron Brüsszelből, 3 gyerekkel  és jó SZDSZ-es létére csak nem lehet munkanélküli ...

És akkor pár nyilatkozat.

A tenyérbemászóan vigyorgó Horváth Csaba MSZP-s főpolgármester-helyettes hozta a szokásos pofátlan stílusát:
"Hölgyeim és Uraim! Olyan eseményre invitáltuk Önöket, ami egy világgazdasági válsággal sújtott környezetben meglehetősen nagy kuriózumnak számít"

Kiss Péter:
"Nem okozunk meglepetést, hiszen szándékainkat ismerik. Különösen olyan időszakban, válság idején, amikor bizony vannak emberek, akik részéről megfogalmazódik az igény a társadalmi kirekesztésre. Kulcsfontosságú, hogy tegyük világossá, hogy a csendes többség akarata az éppen ezzel szemben áll"

























És a végén megszólalt a BOSS, Demszky mester is. Minden szava aranyat ér:
"Sokszor elmondtam, de nem elégszer, hogy Budapest multikulturális, nyitott, toleráns, befogadó világváros. Budapestet aranykorában a német, a zsidó, a roma, a szlovák kisebbség építette fel, és békeidőben mindig is együtt tudott működni egymással ez a sokféle nemzetiségű multikulturális főváros. Ma, amikor az intolerancia, a gyűlöletbeszéd és a rasszizmus hullámai elöntötték az országot, és társadalmi válsághoz vezettek, Budapestnek be kell mutatnia, hogy a főváros más. Azért hozzuk létre a kormánnyal ezt a kulturális központot, hogy a roma művészek, a tehetséges roma ifjúság bemutathassa itt egy központban azokat az alkotásokat, amelyeket létrehoz... mintegy folytatva és kiteljesítve azt, amit a főváros a roma kisebbség érdekében számtalan területen tesz."

Címkék: politika közélet demszky

A bejegyzés trackback címe:

https://vastagbor.blog.hu/api/trackback/id/tr301051371

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

(F)ordító · http://aztirjaa.blogspot.hu/ 2009.04.08. 09:13:59

demszky dumájában egyszer sem szerepel a "magyar" szó.

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2009.04.08. 09:16:07

"Nem okozunk meglepetést, hiszen szándékainkat ismerik."

Igen. A baj az, hogy nem tudunk ellene semmit tenni.

wynarsky1 2009.04.08. 09:16:57

sajnos érdemi kommentre itt sem időm, sem lehetőségem nincs, de ha kimoderáltok, akkor is leírom,

hogy a rasszistázó bűnőző kettébaszott kurva anyját az összes liberálkommunistának...meg a roma kulturális központnak is !

legközelebb ne írjatok ilyet így reggel korán:D
bocs a nem túl érdemi kommentért...

kenájkikit 2009.04.08. 09:17:48

Örülök, hogy a romákra azért gondolnak, így válság idején is úgyis annyimindent tettek már az országért és jó hirnévéért egyaránt. Ők fognak egyedül jól kijönni mindenbő mert már csak ők olyan tompák, hogy elhiszik a hazugságokat, bár lehet mindegy is nekik csak a segély maradjon. De azért az kurvára idegesítő, hogy előbb utóbb télleg többen lesznek mint a magyarok hisz nekik mindig lesz pénzük mindig szülni fognak érte. Ebben az országban semmi nem szól a magyarokról.

VonPerez "kapus vagyok, nem csatár" 2009.04.08. 09:20:14

Budapestet aranykorában a német, a zsidó, a roma, a szlovák kisebbség építette fel


Na menjen mindenki a kurva anyjába...

Nyomdász · http://www.ritternyomda.hu 2009.04.08. 09:21:04

De mit fognak az épületben csinálni?
Lovárit tanítanak? Kíváncsi leszek mikor szedik fel a parkettát, hogy otthon legyen mivel befűteni.

rolika 2009.04.08. 09:23:12

mi a f.szt lehet majd csinálni egy tízmilliárdos művházban??!!
mondjon már valaki nekem autentikus cigány kultúrális elemet a késelésen, a vasazáson, a lomizáson, a bandázáson és a kurválkodáson túl!
nem fog menni

és csak halkan kérdem: mi lesz az egymilliárdos kis lukkal, ha elkészül a nagy?

b.zmeg itt milliárdokról beszélünk!!! ezer és ezer millió forintokról, amiket kidobnak a nagy büdös semmibe. akkor már inkább adjanak minden cigánynak fejenként tízezer forintot

kill004 2009.04.08. 09:25:03

"Budapest multikulturális, nyitott, toleráns, befogadó világváros."

Az bazdmeg! Faszom kivan! Még jó, hogy ebből a városból ugatják a másik 8 milliónak az ukázt. Mi lenne velünk Budapest és az ő liberális- hülye - baloldaliai nélkül!

Cassandra Gemini 2009.04.08. 09:26:19

Komolyan mondom hányok ettől a roma seggnyalástól. Komolyan mondom nem vagyok rqasszista (mondjuk hogy előítéleteim vannak az biztos, de megágyazott nekik a valóság) Ez egyszerűen pofátlan, és hihetetlen.....Hogy mindent, mindent csak a szavazatokért, nulla előrelátással.
Hja és egy apró korrekció demszky papának:

Budapest NEM világváros. Soha nem is volt az. A világváros azt jelenti, hogy kulturálisan hegemón szerepe van az adott településnek legalább 1 kontinensen.
Bécs, csepp szomszédunk is csak második vonalbeli, mert regionálisan van döntő szerepe..
Budapest semmi.

rolika 2009.04.08. 09:26:34

@kill004: hát ja... a 2006-os választási eredmények is egészen jól néztek ki, amíg be nem futottak a budapesti eredmények

f.m.j. 2009.04.08. 09:27:51

@triumphator:

Pont ezt hiányoltam én is... de sebaj, Demszky elvtárs nekünk is osztott szerepet: az arctalan rasszista massza mi vagyunk... hát nem csodálatos?

Tapmancs 2009.04.08. 09:28:40

a roma kultúra bemutatása:

- a tolvajlás mesterségének 500 éve...
- hogyan fejlesztettük ki az ingyenélés tudományát
- aktuális trendek a mobiltelefon/mp3/mp4 lejátszókban
- hogyan ismerjük fel a védekezésre képtelen (idős, magányos) embereket
- cigányok által használt kések/tőrök/kardok az elmúlt időszakban (történeti áttekintés)
- emberevés

Karma17 2009.04.08. 09:28:46

Anyázni nem akarok, érdemben hozzászólni nem lehet.

Mikor a BKV nem tud új buszokat venni, nincs rendes bicikliút hálózat, közlekedésileg élhetetlen a város. Erre el kell cseszni 100 milliót a költségvetésből. Amit a sajátomnak érzek, mert én is fizetem az iparűzési adót és én is fogom fizetni az ingatlanadót.

Erre, meg bérbicikli programra: kerekagy.blog.hu/2009/04/07/ket_evet_kell_varni_a_berbiciklikre

Nem lenne rossz kezdeményezés, de MÁR megbukott külföldön. Plusz, nincs is hol biciklizni, mert ha lenne is bicikliút, az vagy fel van túrva, vagy eleve úgy alakították ki, hogy gyalogúttal együtt, vagy a gyalogosok tesznek rá, hogy nem kéne ott kolbászolni. Tehát eleve halálra van ítélve az egész, vagy csak át kell venni a postásbicikliket?

rolika 2009.04.08. 09:38:04

@Tapmancs:

"- hogyan ismerjük fel a védekezésre képtelen (idős, magányos) embereket"

ez itt nem jött be :-)))

www.delmagyar.hu/szeged_hirek/szabadnapos_rendort_akartak_kirabolni_-_rafaztak/2094246/

Corry 2009.04.08. 09:40:56

Asszem senkinek sem fogok tetszeni a beírásommal, de mindenkinek másképp:-)

1. Azt hiszem az ország sokkal előbbre tartanak, ha a cigányokat bármilyen mégegyszer bármilyen értelmesnek tűnő gazdasági cselekményre lehetne bírni és abból a saját igényeik szerint megélnének...
2. Ez is fontos pont: az eddigi zógenannte romapolitikusokat mindebből ki kéne hagyni, akármit is csinálunk, mert ők már bizonyítottak...

3. Az SZDSZ esetében meg oda kell figyelni: ők már arra készülnek, hogy csak 199 999 +1 szavazatuk lesz, vagy kevesebb. Ezért hoznak létre olyan központokat és ültetik oda a megélhetési kádereiket. Ha lesz egyszer új kormány és valamit lépne ez ellen, akkor olyan sipítozás fog támadni, hogy az unióig elhallatszik, ha nem tovább. Ez lesz most a taktikájuk, jobb készülni előre...

Jim Raynor 2009.04.08. 09:47:15

"és a rasszizmus hullámai elöntötték az országot"

tudom, náczi vagyok, de mostanában egyre többszőr kívánom, hogy bárcsak tényleg így lenne......

Zigi 2009.04.08. 09:47:40

@rolika: Pl.egy ilyen tízmilliárdos épületben a 21.századi igényeket kielégítő,tágas gázkamrákat és európai mércével mérve is modern,környezetbarát krematóriumokat lehet kialakítani.(Természetesen elhatárolódom saját magamtól.)

Jim Raynor 2009.04.08. 09:48:13

többször, baszódjak meg, nem többszőr...:D

beleszolok 2009.04.08. 09:52:39

Gidabiga, ha erre jársz, ebből szövegből emlékeztem a Budapest más-ra.

"Ma, amikor az intolerancia, a gyűlöletbeszéd és a rasszizmus hullámai elöntötték az országot, és társadalmi válsághoz vezettek, Budapestnek be kell mutatnia, hogy a főváros más."

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2009.04.08. 09:52:57

Nagyon klassz a 100 tagú cigányzenekar, olyan iagazi hungarikum, de ezen kívül mi van még?

Kell ezért egy 10 milliárdos ház?

Ha meglesz ez a roma kulturális központ, integrálódni, asszimilálódni fognak a romák?

Hogy segít ez az 1 millió román, és a 9 millió magyaron?

Majd Avason meg máshol együtt fogják csinosítgatni a lakóhelyüket magyarok és romák?

120 milliárdot költöttünk a romákra, Most +1 (vagy 10 milliárd). Eredmény? Megérte?

broafka 2009.04.08. 09:57:36

Wilkommen in Cigányország!
Köszi Demszky, igazi magyar vagy.
De majd ha már csak a cigók maradnak, és a te liberális pofádat verik be a telefonodért, vagy ilyesmi, akkor magyarázzál a roma kultúráról te hulye kocsog.

Hetfield 2009.04.08. 09:58:23

"A működési költségekre 100 millió forintot ad a Főváros, 100 millió forintot a Miniszterelnöki Hivatal és 100 millió forintot az Oktatási Minisztérium."

Persze a szentesi légimentő bázisért 4 évig kellett könyörögni, az önkormányzatok dobták össze azt a pár tízmillát, a minisztérium meg nagy nehezen a többit.

Potyoló 2009.04.08. 09:58:48

"Budapestet aranykorában a német, a zsidó, a roma, a szlovák kisebbség építette fel"
Meg a bantu, nem? S az eszikmókat se felejtsük ki... Ez a Demszky "rászorult a fejem a protézisra" Gábor erősen meghülyült. A zsidó és német tőkeének valóban volt szerepe. Nade a falakat hol építették pl a cigányok? Elképesztő...

öööö...izé 2009.04.08. 10:01:07

@Corry: amit írtál, az ok, csak az a baj, hogy nem kulturális központtal kellene kezdeni, hanem a felzárkóztatás jegyében a szociális támogatás fokozatos (nem egyik pillanatról a másikra) történő lefaragásával, támogatott szakmunkás-képzéssel, és a pozitív diszkrimináció megszüntetésével.

Pl. ebből az egy milliárdból feltehetőleg néhány száz cigány ápolói képzését lehetne támogatni, amivel mérséklődne az ápolóhiány, ahelyett, hogy teret adunk 20 tehetséges zenészgyereknek, meg az ót kiszolgáló 50 fős apparátusnak...

Mi a prioritás??? Fontos támogatni a zenészeket, de ez kb a 876123. helyen szerepel a Mo-n megoldandó problémák listájának...

broafka 2009.04.08. 10:01:12

@Potyoló: Mondjuk én a Lehel Csarnokról eltudnám képzelni, hogy a romákok tervezték és kivitelezték :)))

öööö...izé 2009.04.08. 10:03:22

@Potyoló: vazzeg akkor még nem is éltek romák itt, csak cigányok...

wikipedia: A Londonban, 1971. április 8-12. között megtartott Első Roma Világkongresszuson az ott jelenlévő, különböző cigány népcsoportokhoz tartozó küldöttek konszenzussal elfogadták, hogy a világ összes cigány származású emberének közös és hivatalos elnevezése attól kezdve a rom többesszámú alakja, azaz a roma legyen.

broafka 2009.04.08. 10:04:54

Hopp a szlovákok odabasztak a romáknak...
Valaki lefordíthatná mit beszélnek.

ujszo.com/online/regio/2009/04/07/roma-fiatalokat-alaztak-meg-rendorok-video

Maximio 2009.04.08. 10:14:20

A kulturális központ megépülése után a dolgos, környezetüket rendben tartó, gyermekeiket példásan nevelő, törvénytisztelő romák, akik eddig nem kaptak munkát származásuk miatt, végre tízezrével állhatnak munkába kvalitásaiknak megfelelő területeken, mint például az agysebészet vagy a részecskefizika.

f.m.j. 2009.04.08. 10:15:13

@broafka:

Ennek viszont nem lehet örülni.
Én nem szeretem nézni senki megalázását, főleg ha gyerekekről van szó, de senkiét, én is láttam tegnap ezt az indexen, dea videót inkább meg se néztem...

Őrnagy Őrnagy · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2009.04.08. 10:16:14

Majd lesz benne mindennap Palya Bejja koncert. aki rájött az évek alatt, hogy ő cigány. Meg is lett a jutalma :)

Az SZDSZ különben szociális elemeket vinne bele a Bajnai-csomagba. Magyarul: tőlem elveszik a családi pótlékot és azt megkapják a cigók. Köszi szépen.

kill004 2009.04.08. 10:18:20

@broafka: index szerint, kb.:"Egy másik jelenetben a rendőrök ugató kutyákat tartanak pórázon. A hat fiú egyike az íróasztal mögé bújik. Sírást hallani. „Hallgass el, ne sírj már", ordítja valaki, és hozzáteszi: „kib...tt cigány banda!" A következő jelenetben a fiúknak arcon kell egymást csókolgatniuk, majd pofozkodniuk kell. „Rendesen adj neki! Te meg add vissza! Üss, ne dumálj! Én mondom meg, mennyit! Ha elhajol, megrugdosom. Most pedig pusziljátok meg egymást", ad rendezői utasításokat az operatőr."

Amit a rendőrök csináltak az geciség. Szerintem....

f.m.j. 2009.04.08. 10:19:36

@Őrnagy Őrnagy:

Efelől biztos voltam eddig is, hogy a rászorultak kategóriáját ők ki fogják meríteni,a mi körünk biztos nem fog ebbe beleesni...

broafka 2009.04.08. 10:20:29

@kill004: Hát ez tényleg elég beteg állatság.
Tudtam, hogy ezek a szlovákok sem teljesen épek.

kill004 2009.04.08. 10:21:31

@Őrnagy Őrnagy: Miért, azt hitted nem? És akkor az embernek ne legyenek összeesküvés-elméletei...:(

emzperx 2009.04.08. 10:26:47

A milliárdis kultúrközpont kell mert szegény romákok a gyömrői uti Országos Cigány Információs és Művelődési Központot már sikeresen leamortizálták.

rolika 2009.04.08. 10:29:19

www.hetivalasz.hu/cikk/0904/arpadsavos_tatarszentgyorgy

ja, igen, minden bizonnyal árpádsávos dzsippel mennek házat gyújtogatni a gárdistások...

ezek teljesen hülyének nézik az embert

eric · http://vastagbor.blog.hu 2009.04.08. 10:30:09

off: miért bukott meg a bérbiringa program? oO

kill004 2009.04.08. 10:33:19

@rolika: Valaki nagyon kiokosította őket, hogy mit mondjanak/találjanak ki.

reKorrekt 2009.04.08. 10:34:58

Köszönjük néked Sárvár...

"Egy átlagamerikai véleménye a UPI-hír nyomán: a magyarokat mind le kell lőni, és házaikat a terrorizált romáknak adni
Tegnap (ill. ma – lásd EZT) már foglalkoztunk az országunkat súlyosan lejárató, a magyarokat mind gyilkosoknak beállító UPI-hírrel. Az azóta számos olvasói hozzászólást kapott. Ezekből idézzük egy, tökéletes angolsága, valamint romángyűlölete alapján jól láthatóan nem "széljobbos magyarországi provokátor" vagy "magyargyűlölő tót / egyéb szláv" amerikai véleményét (eredeti ITT; "DisgustedUSA" és "OBAMA-USA" hozzászólásait keressük). Szép példája ez annak, hogy a UPI-hír mennyire meg tudta vezetni, ellenünk tudta hangolni a világ közvéleményét. Gratulálunk, "magyar" informátorok. Megcsináltátok!

"A magyarok kegyetlenek és gonosztevők! Szörnyű, ahogy egymással bánnak. Mit gondolnak, kik ők, hogy így, ilyen módon terrorizálhatják a saját állampolgáraikat? A magyarokat mind sorba kell állítani és le kell lőni. Mindet börtönbe kell zárni, és házaikat az általuk terrorizált romáknak adni. Az a terület olyan, mint egy eldugult WC, ahonnan kiömlik a sz@r. Bárcsak isten lehúzná ezt a magyar szemetet a pokolba!"

"A cigányok az 1860-as évek közepéig rabszolgák voltak, akárcsak a négerek Amerikában. Azon országok, ahol divat az entnikai üldöztetés és gyilkosságok, mindig is ki fognak szemelni maguknak mindenkit, aki csak egy icipicit különböző. És utána megölik. Amikor kinyírtátok az összes cigányt, egymás torkát fogjátok átharapni. Ki a franc adott nektek jogot arra, hogy elbíráljatok és meghurcoljatok bármilyen embert?! Hát még a saját állampolgáraitokat! Éppen ugyanannyi joguk van az élethez és a jóléthez, mint nektek! A pokolra fogtok kerülni. Undorító népség, az egész magyarság! Szégyellem magam miattatok!"

"Már értem, hogy az EU miért nem akarja anyagilag kisegíteni Kelet-Európát. A népirtó szörnyek, mint a magyarok és a románok, nem érdemlik meg! Kegyetlen állatok, senkinek sem lenne szabad soha semmit sem adni nekik, kivéve egy jó kis atombombát mindkét nép fejére. Az olyan emberek, mint a tatárszentgyörgyi parasztok, a Föld forrásainak pazarlása. Remélem, hogy az oroszok megint jönnek, és felfalják egész Kelet-Európát. Magyarország és Románia túl idióta és barbár ahhoz, hogy saját kormányuk legyen. Kelet-Európát a cigányoknak kéne adni." (Kuruc.info: az utolsó mondat eredetije nehezen lefordítható, kétértelmű szöveg volt: "Zionist? They should give Eastern Europe to the Gypsies!". Ezt fordíthattuk volna úgy is, hogy "Cionisták? Kelet-Európát a cigányoknak kéne adniuk." Vagy: "Cionistának tûnök?" "Cionista szöveg ez?" Mivel nem voltunk abban biztosak, hogy a szerző ezt valóban így értette, és nem akartuk mondanivalóját eltorzítani, ezért döntöttünk az első változat mellett.)"

gábbor 2009.04.08. 10:35:43

@VonPerez "kapus vagyok, nem csatár": Meg a szerb,román ,örmény, görög....... stb.
Ezeknek véletlenül sincs egy pozitív megnyilvánulása a magyarok felé ?
A Qva anyját a Demszkynek !!!

Lecso (F*ck the Shit) · http://www.youtube.com/watch?v=OyxNgnQ9m30 2009.04.08. 10:36:08

enni pénzből mennyi P+R parkolót lehetne építeni?
mert -szerintem- az a fejlődés egyik jele lenne...

Hetfield 2009.04.08. 10:37:36

@rolika: "árpádsávos zászlóval dekorált fekete dzsipet észlelt a közelben."

LOOOOOOOOOOOLLLLLLLL :DDDDDDDDDDD

Corry 2009.04.08. 10:37:38

@öööö...izé:
A kultúrális központot nem a cigányok miatt csinálják, ez a napnál is világosabb, hanem azért, hogy legyen hova tenni a bukott politikusaikat. És azért kell ilyen hangzatos nevű helyre tenni őket (mármint a bukott politikusokat), hogy jó hangosan lehessen sipákolni, ha onnan valaki ki akarja tenni őket.

Corry 2009.04.08. 10:38:59

Ja és azt persze leírtam, hogy kikkel NEM kéne a cigányprogramot csinálni. Azokkal, akik ott fognak ülni a romaközpontban...

Potyoló 2009.04.08. 10:39:54

@A lámpavas öregbíti a bőrt [Korrekt]:

Annak a magyar (?) informátornak, aki ezeket összehazudta az UIP-nek, igencsak kijár a golyó általi kötél.

reKorrekt 2009.04.08. 10:41:12

@Potyoló: de az ostoba amcsinak is amelyik beleugat belügyeinkbe és atommal fenyegetőzik. nyilván mocskos zsidaja az is mind...

martonx 2009.04.08. 10:44:14

"Budapestet aranykorában a német, a zsidó, a roma, a szlovák kisebbség építette fel"

Mi van már itthon is kiradíroznak minket a történelem könyvekből, mint a szomszédainknál?

Lassan tényleg beballagok az okmány irodába, és kérem, hogy a nemzetiségemet módosítsák romára.

f.m.j. 2009.04.08. 10:45:16

@A lámpavas öregbíti a bőrt [Korrekt]: ez most komoly, vagy megint valami heccelés?

Plutonic 2009.04.08. 10:46:38

Menjen Demszky a picsába a multikulti marhasággal!
Budapest NEM az a város.
Van ilyen a világon, de nem kell minden városból ezt csinálni.
És persze marhára fontos most ez a létesítmény!
Csak ez a fontos most!
Menjenek a búsba!
Érdekes, a magyarokról egyetlen szó sem esik!
Mert ugye egyedül ŐK nem építették ezt a várost, mindenki más igen...
Óóó, az Isten......
Tényleg nem ittam ma kávét, de jobb is, mert agyvérzés bejátszana most!

Hetfield 2009.04.08. 10:47:22

@fmj: ez most egy komoly heccelés :(

System failure. :) 2009.04.08. 10:48:03

"Amit a rendőrök csináltak az geciség. Szerintem...."
Igen. Itt ilyen nincs ugye, mert rögtön jön a ráááászista ordibálás. Itt csak magyargyilkolászás van, meg a cigányok hátrányos helyzete miatti felmentések, harmadolások. Nyugodtan gyilkolászhatnak. Gondolkozz el, melyik a jobb.
Magyaroszágon nincs rasszizmus, ezerszer kiveséztük. Ha itt az lenne, akkor a radikálisok, a neonácik halomra ezrével ölnék a cigányokat. Amit fordított esetben meg is tesznek a férgek.

Seduxen (már NEM dr.) 2009.04.08. 10:54:20

@Plutonic: ha már a nagy multikulti, meg észnélküli liberalitzáció, akkor má' inkább Amszterdam. Kurvák és könnyűdrogok mindent mennyiségben... Ez kell a megfáradt magyarnak :))))

@A lámpavas öregbíti a bőrt [Korrekt]: az amcsiknak úgy ámblokk lófax a seggükbe, mintha nem pont ŐK képzelnék magukat a "világ csendőrének", és ennek alapján bele is pofáznak mindenbe...

Seduxen (már NEM dr.) 2009.04.08. 10:56:32

@kill004: kb hasonló kis hazánkban is volt (asszem Csurgón??), csak ott a magasan kvalifikált rendőrök 2 szellemileg fogyatékost (bocsánat, nem jut eszembe jobb szó, nem sértésnek szánom), aláztak meg...

Azoknak is mondjuk a jóédeskurvaanyját...

kill004 2009.04.08. 10:57:47

@Cody78: A cigányokkal keményen kell bánni, csak abból értenek. Ez viszont szimpla megalázás. Ettől mi lesz jobb?

Eleg_Volt_a_hazaarulasbol! · http://ciganybunozes.blog.hu 2009.04.08. 10:58:12

Skacok, en nap mint nap talalkozok a hirekben a roma kulturaval. Durvan. Meg a mocskos eltusolo sajto is lehozott tobb mint 20, ciganyok altal elkovetett tamadast az elmult honapban.

erre dobjunk ki meg tobb penzt??? Erre?? Ez kell ennek az orszagnak?

Az index meg egyik nap megint lehozta a ciganyok ellen elkovetett tamadasok listajat. Arra nem voltak kepesek ezek a kocsog indexes jogvedok, hogy kivegyek a listabol a pecsi kezigranatos tamadast, ahol ciganyok - biztosan ra'sszista inditekbol - ciganyokat irtottak.

szanalom.

Roma kultura, csak ennyit mondok: ciganybunozes.blog.hu

Erdemes megnezni, hogy a cikkekben milyen visszafogottan, finoman, roviden irnak a ciganyok altal elkovetett bunokrol. bezzeg a ra'ssszitsa inditatasu gyilkos magyarokra jut boven leutes...

Véraláfutás 2009.04.08. 11:05:05

Ennyit a kulfoldre exportalt magyar "valosag" hatasairol>

kuruc.info/r/35/38433/

Plutonic 2009.04.08. 11:06:03

@A lámpavas öregbíti a bőrt [Korrekt]: Ha ez komoly, akkor ezt az embert nagyon meg kellene kínozni.
Egészen pontosan beköltöztetni az Avasra!
Van hozzá link???

Plutonic 2009.04.08. 11:09:53

@Seduxen: Pontosan! Amszterdamban legalább nem csinálnak ebből politikát és működik is.
De ez Magyarország és nem Hollandia!
:)))
Most nekem is kellenne valami könnyű spangli, mert kicsit felidegeltem magamat.... :)))

sistergős gomba 2009.04.08. 11:58:09

@Plutonic:
A kuruc oldalán a cikkben van. Érdemes egyénként elolvasni a többi kommentet is. Mindenki reálisan látja a helyzetet, van, aki ezt a médiumot is megkérdőjelezi, mert még sosem hallott felőlük. Szóval ezt a két szarjankót kivéve (már ha valóban 2 külön személy, és nem olyanok, mint itt IdősAsszony megatöbbiek) mindenki alaposan lehazugozza a cikkírót.

Plutonic 2009.04.08. 12:10:32

@sistergős gomba: Már megtaláltam, köszönöm. És le is higgadtam. :)))
Olvastam a többi kommentet is, csak piszokul rosszul esett, hogy ekkora állatságok kerülnek ki az internetre, amit bárki elolvashat.
És a UPI azért egy elég ismert hírügynökség....

sistergős gomba 2009.04.08. 12:19:24

@Plutonic:
Köszönjük meg vikinek... Na mindegy, szerintem ha visszajön, néhányszor megtalálják majd a büdösmocskosfasisztanáci rááááászístááááá magyarok. Vagy legalábbis nagyon remélem, hogy így lesz.

Karma17 2009.04.08. 12:25:50

OV legalább akkora hóhányó, mint a jelenleg "kormányzó" "elit", de ebben szvsz pont nem ő a hibás, hanem az olyanok, mint mohácsi vész, és a vérliberálisok. Akik mindaddig támogatnak és liberálisak veled szemben, amíg a véleményetek megegyezik, de amint egy kicsit is eltér, átmennek vérbe :)

Dr. Otto Von Schnitzelpusskrankengescheitmeyer 2009.04.08. 12:38:13

@öööö...izé: Nem érted. Kultúrális központban nem kell csinálni semmit. Egy felzárkóztató izémizét ellenőrizni lehet, hogy pl. egy év alatt mennyien szereztek érettségit/szakmát a patinás falak között.
Ez SZDSZ-biznisz: polkorrektségbe ágyazott pofátlan lopás. Mint rendesen.
De persze ha szóvá teszed, mocskosrasszistafidesznácifasiszta vagy.

Rwindx 2009.04.08. 12:39:18

"Budapestet aranykorában a német, a zsidó, a roma, a szlovák kisebbség építette fel"

Ja a magyarok meg betelepültek a jóba. Ez a demszki tényleg egy istentelenül hülye és ostoba fasz.

Plutonic 2009.04.08. 12:41:29

@sistergős gomba: Hát én nem fogok odaállni, hogy megvédjem!
Ettől felfordult a gyomrom rendesen!

Tündér_Lala 2009.04.08. 13:13:33

Mit lehet hozzá tenni?
Demszky és bandája az SZDSZ rohadt hazaáruló, akik a mi Md-jainkból ártanak az országnak,ott ahol tudnak.Magukról állítják ki a hazaáruló bizonyítványát az alábbiakkal,ők azok:
Akik a hibáinkat ezerszeresére nagyítják,erényeinket letagadják és minimalizálják,hagyományainkat két lábbal tapossák és gúny tárgyává teszik.Ők kívánják megmondani,hogy mi értékes és mi értéktelen,és szerintük értékes csak "idegen" , nem magyar lehet.
Istenem add,hogy végre megszabadulhassunk tőlük!

krtek 2009.04.08. 13:14:56

Néven kéne nevezni azokat a baromállatokat, akik Demszkájra, vagy a szaros szdszre szavaznak. Márcsak a miheztertás végett...

Pár év kényszer-galgagyörk jó nevelő hatással lenne erre nyomorultra. Ott is vigyorogna mint egy hülye mindenkire? Kiváncsi lennék, ott hogyan mutyizna? Százalékért jogokat adna a tolvajoknak, vagy céget alapítana a vajdával?

Potyoló 2009.04.08. 13:34:22

Mai gyöngyszem a Strabag Demokraták Szövetsége elnökétől: "Abszurd az is, hogy Morvai Krisztina következmények nélkül hirdetheti: a Hamasz nézeteivel ért egyet." Liberalizmus, meg szólásszabadság, hurrá! De ha csúnyát mersz mondani Izraelre, akkor beverjük a képed...

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2009.04.08. 13:38:56

@Hetfield:

A dzsipészlelőt Sztojkának hívják. Ennyi elég, ugye?

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2009.04.08. 13:45:32

Jé, tudtátok, hogy ma van a romák világnapja?

"A diszkrimináció, a szegénység és a munkanélküliség, a kilátástalan jövő miatt ma nem öröm cigánynak lenni - ez az üzenete a kisebbségi ombudsmannak a nemzetközi romanap alkalmából."
www.stop.hu/articles/article.php?id=476761

Plutonic 2009.04.08. 14:01:45

@laspalmas: Recycling matadorok....
Az én üzenetem meg az, hogy pofákat súlyba és lehet beilleszkedni, nem a szegregáció csúnyaságáról papolni!
Egyébként a meghatározás 100%-an illik a magyarságra is.
Mindenféle magyarkodás nélkül.
Meg akár az egész világra is.

turner · http://kiforditott.blog.hu/ 2009.04.08. 14:26:50

@DexterMorgan78/Séfbácsi: Most akkor az MDF jobb vagy baloldali párt? Lassan többet szidják a Fideszt, mint az egész baloldalt együttvéve :D

DexterMorgan78/Séfbácsi 2009.04.08. 14:28:54

@turner:
Érted?? Erről is a Zorbán tehet, nem mintha nem lettek volna leosztva a lapok előre:) Vagy az fáj hogy az mdf-nek nem osztottak?:)

derelyegrádi szellem 2009.04.08. 15:24:02

Demszky ezen képen ahhoz a hát hogy is mondjam kissé szánalmas évfolyamtársamra emlékeztet, aki a diplomaosztó után az egyetem kapjában pont így, kettényitott diplomával fotografáltatta magát. A family minden tagja lőtt rá egy ilyen képet.

Corry 2009.04.08. 22:25:22

Érdemes visszamenni a UPI oldalára. Amikor arra jártam ez az USA -t a nevében hordozó faszi írt fertelmes baromságokat Magyarországról és a régióról. Akkor 11 komment volt, én voltam a 12.
Mostanra kimoderálták, de jöttek honfitársaink és irkáltak ők oda mindenfélét, győzzék a jenkik azt mind elolvasni. Alaposan alátámasztották a cikket a sznob amerikai szemében, az egyszer biztos. Csak azt nem értem, mért kell az SZDSZ-éknek szívességet tenni???????

süti beállítások módosítása