Skip to content


       Szűrés lista

"Az MDF plakátok különösen szembeötlőek" - interjú a Kétfarkú Kutyával

Nos, úgy néz ki megvannak a kreatív elkövetők, akik Bokrost Ferenc Józseffé alakították át, legalábbis az  MDF-plakáton: a Kétfarkú Kutyáék csinálják ezeknek a  plakátoknak a finom "módosításait" ...

Az egyik Kétfarkú Kutyát sikerült elcsípnem egy villáminterjúra:

-Miért csináljátok a plakáthackelést?
-Lusta voltam most kampányolni az MKKP-nek az EP választáson, ezt úgyis minden párt csak erőpróbának tartja a 2010-esre, nekünk meg felesleges erősködnünk, nyilván amúgy is elsöprő győzelmet aratunk jövőre. Úgy hogy maradt az, hogy más pártok plakátjait változtatjuk meg. Nos, a valóság átalakítását pedig annak nem kielégítő volta teszi szükségessé. Persze rengeteg szörnyű dolog van a világon, de az MDF plakátok különösen szembeötlőek, és módosításra szorulnak.

-Miért ezeket a plakátokat (főleg Bokrost) szemeltétek ki?
Mikor először megláttam a Habsburg György-ös, új kiegyezéses mdf plakátot, alapból hatalmasat röhögtem, uramatyám, mit akarnak ezzel a fickóval? Úgy néz ki, mint Beavis, a "Beavis és Buttheadből", közbe meg egy Habsburg, most ezt küldjük az EP-be? Tiszta röhej. Aztán gondoltam, hogy ha már kiegyezésről is van szó, jobban passzolna őfelsége Ferenc József császár. Később persze a Bokrost is láttam, meg a "Többet ésszel szöveget!", ehhez mondjuk nem kellett egy nagy fantázia, hogy kicseréljük a fejét egy bohócra.
Elég óvatosan kell bánni azzal, hogy az ember melyik pártba köt bele itthon. Ha cseszteted a szocikat, akkor fideszes vagy, ha a fideszt baszogatod, akkor meg szoci ügynök. Bár néha még ez sem kell hozzá, hogy ügynök legyél. Én meg ugye egyik se vagyok, de megkaptam már mindkettőt. Gondoltam, az MDF-nek már úgyis mindegy, azt aztán nem sajnálja senki, szóval úgymond ideális célpont. 

-Menyire nehéz kivitelezni az "akciót"? Akadnak nehézségek?
-Ez az, amit aztán szerintem bárki meg tud csinálni. Le kell mérni, hogy mekkora a hely, milyen széles Habsburg György nyaka, nézel netről egy Ferenc Jóskát, beméretezed, kicsit maibbá színezed az ingyenesen letöltött photoshopoddal, kinyomtatod, találkozol az indexes lánnyal, aki felveszi videóra, kinyitod egy boltban kapható csavarkulccsal a citylightot, felragasztod, bezárod, és unottan bámulva elsétálsz. Kellemes délutáni időtöltés, ajánlom mindenkinek! Szerepelhettek például a Vastagbőrön!:)

-Éjjel csináljátok?
-Nem, nappal. Éjjel gyanús lenne, hogy mit matat ott az ember, egyszerűbb nappal csinálni. Igazából minél nagyobb a forgalom, szerintem annál kisebb az esély, hogy feltűnsz valakinek. Egy részt egy halott csövest se nagyon vesznek észre két napnál hamarabb a Rákóczi téren, más részt pedig senki nem hinné, hogy olyankor csinálod, mikor százan látják. Hmm... kivéve persze azokat, akik most ezt olvassák.
Ha meg ráadásul oridzsi módon, kulccsal nyitod ki a citylightot, akkor tök hivatalosnak tűnsz. Jó persze, épp egy bohócfej kiragasztása történik, na de most őszintén, ki szólna be olyat, hogy "Hé, ne csinálj hülyét abból az MDF plakátból!"? Szerintem senki. Még talán Dávid Ibolyának se lenne hozzá képe.

-Nem tartasz a retorziótól?
-Á, nem én csináltam.:) Egyébként meg nyilván nem tartok tőle, a parlamentet kéne lecsukni, nem engem. Még a 2006-os választáson gabalyodtunk a helyi fideszes csákóval hmm minimális konfliktusba, én nem hiszem, hogy megéri nekik ezen vesződni, nagyon jól nem jöhetnek ki belőle. A legszórakoztatóbb fenyítés meg ez volt életemben.

-Mennyibe kerül az egész?
-Minimál teljesen, kell nyomtatni pár színes A3-ast, szerezni tapétaragasztót, nem egy nagy pénz, párszáz forintból kijön egy.

-Vannak még tervben más akciók is?
-Persze, jövő héten lebontjuk Bíró Jani haverommal a Parlamentet.




Aztán megtörtént a lehetetlen, a Kétfarkúak "hackelését" tovább hackelték. Még több piros orr, és egy fotózkodó városlakó:






Minden párt azt mondja: elég!

Zseniális és költséghatékony ötlet, közös EP-plakátot a pártoknak :-)

Pár remek munka a
Kétfarkú Kutya Pártjától (a képek a honlapjukról vannak, csak csemegéztem közülük):









 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kétfarkú Kutya menő!

Címkék: választás vicces

A bejegyzés trackback címe:

https://vastagbor.blog.hu/api/trackback/id/tr391128287

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Földosztást a Szíriuszon! – Beszélgetés Kovács Gergővel, az MKKP alapítójával 2009.11.23. 17:59:58

Ha most vasárnap lennének a választások, bekerülne-e a Magyar Kétfarkú Kutya Párt (MKKP) a parlamentbe? A kampányt valószínűleg megnyernénk, a választást valószínűleg megint elcsalnánk, mint 3 éve, és megint nem vennék figyelembe a Szíriuszról késve ér...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

teddypicker 2009.05.19. 11:12:07

iszonyaat jóóók!! főleg a génkezelt banánon borultam egy nagyot.

Gerik001 2009.05.19. 11:17:11

nagyon profi. :)

meg a knorr reklám is üt.

f.m.j. 2009.05.19. 11:20:30

Nem rég csináltak egy kiállítást, ami csupa ilyen "pirosra festett kétforintos" című műtárgyak szerepeltek. Látnotok kellett volna azt a sok sznobot, aki kiba...tt zsniálisnak tartotta, pedig a fickó aki szervezte megmondta, hogy direkt egy nagy semmi az egész, meg egy fricska akar lenni a kortárs képzőművészetnek

f.m.j. 2009.05.19. 11:22:35

@360°-os fordulat/fmj/: megpróbálom előkeresni a linket (ha szükséges)

DexterMorgan78/Séfbácsi 2009.05.19. 11:26:24

azt hiszem ha lenne egy kis esze valamelyik pártnak simán meghívná őket a menedzsmentbe:) két legyett ütnének egy csapásra, őket nem cikiznék ki az ellenfél meg ronggyá lenne égetve :)

Seduxen (már NEM dr.) 2009.05.19. 11:27:07

Én leszarom Baranyát...

Hol lehet szavazni? :)))

Viktus 2009.05.19. 11:30:51

Az elmúlt öt évben nem volt egyetlen olyan projektje sem, ahol ne kellett volna megkenni valakit - adott rövid összegzést a munkájáról egy ingatlanfejlesztéssel foglalkozó cég munkatársa. Egy pénzügyi tanácsadó pedig arról beszélt, megdöbbent, amikor rájött, hogy az üzleti szférában "mindenki triviálisnak tartja: 10-20 százalék az átlagos komisszió", vagyis ekkora arányú kenőpénzt kell fizetni az állami megbízások esetén.

http://www.hirszerzo.hu/cikk.figyelem_ma_is_elloptak_ontol_nehany_milliardot.108824.html

nu itt a pénz amit Bajnai elvtársék lenyúlnak ...

Seduxen (már NEM dr.) 2009.05.19. 11:37:33

@Jancsibohóc /aljasabbul csúsztatok mint Vadai/: na, jó igazából csodás fővárosunkon kívül az ÖSSZES települést is leszarom! Budapest-városállamot! MOST!

a többi úgyis csak viszi a pénzt, nem? :)))

kenájkikit 2009.05.19. 11:39:52

@Seduxen: kb. 400k embert kakáltál le:D

Jancsibohóc /Bohócügyi Államtitkár/ · http://www.vanditdigital.com/ 2009.05.19. 11:41:36

@kenájkikit: jó most mit vársz egy patriktól, aki egy nagy szikla alatt lakik amin van egy antenna? :D

Seduxen (már NEM dr.) 2009.05.19. 11:43:19

@kenájkikit: szerinted én ezt mennyire gondoltam komolyan? :))))

@Jancsibohóc /aljasabbul csúsztatok mint Vadai/: és a legjobb barátom az agysebész SpongyaBob! Azt se felejtsd el :)))

mind2 (törölt) 2009.05.19. 11:43:45

@Viktus: jajj már, hát a minisztérumokban is meg kell élni valamiből, most meg, hogy nem lesz a 13. havi sem... cserébe kapunk tőlük pár használhatatlan jogszabályt, meg rendeletet, amik között nem ismerjük ki magunkat, ergo hozzájuk kell fordulnunk, ami viszont nincs ingyen, és itt a saját farkunkba is haraptunk.....

@Seduxen: ahha, mi is Nagyfaluból élünk itt lenn.... nem is dolgozunk meg adót se fizetünk.... le is lőlek az Osztyapenkónál, ha ki mered tenni a lábadat, ide a Balaton felé :)))))

naxx · http://alhirek.blogter.hu/ 2009.05.19. 11:44:53

Hát ez nagyon jó:) Régóta figyelem az mkkp plakátjait, de nem tudtam, hogy már Pesten is ennyire elterjedtek a műveik. Zseniális:)

Seduxen (már NEM dr.) 2009.05.19. 11:45:37

@mind2: aha, valahogy így...

ki kénye mennyi, és a gyisznyóknyak ennyi annyi...

@Jancsibohóc /aljasabbul csúsztatok mint Vadai/: viszont "jó zsíros" állása van... herkentyű-burgert süt szakadásig...

mind2 (törölt) 2009.05.19. 11:46:05

@mind2: bezzeg, ha a kutyáról van szó, nem vagy ilyen finnyás, hogy vidéki meg ilyenek, fene a pofádat ::))))))

Seduxen (már NEM dr.) 2009.05.19. 11:49:54

@Jancsibohóc /aljasabbul csúsztatok mint Vadai/: aztakurva... ez is egy szociológiai tanulmány lehetne, hogy sikerült belekeverni a SpongyaBob c. agyas mesébe a zsidózást... riszpekt :)))

Ez esetben gondolom Tunyacsáp lenne a "magunkfajta" kizsákmányolt bérből és fizetésből élő???

Seduxen (már NEM dr.) 2009.05.19. 11:51:17

@mind2: na azért a pedigréjét megvizsgálom, mielőtt felzabálom :)))

vagy Purina tápot kap? :)))

(úúú, énkérekelnézést, ez fájt...)

Jancsibohóc /Bohócügyi Államtitkár/ · http://www.vanditdigital.com/ 2009.05.19. 11:51:55

@Seduxen: tunyacsáp helyét a társadalmunkban még átgondolom. De igen, szerintem ő formálja meg a magyar embert. Semmi sem jó, folyton zsörtölődik, azt gondolja hogy ő szarta a spanyol viaszt, és a szomszéd fűje mindig zöldebb. :D

Seduxen (már NEM dr.) 2009.05.19. 11:55:23

@Jancsibohóc /aljasabbul csúsztatok mint Vadai/: és Plankton? Ő a magyar "politikai elit"?

És a mókuslyány?? Szandi?

mind2 (törölt) 2009.05.19. 11:56:09

@Seduxen: annnyi elég lesz, hogy ha mokkát lát az utcán , szét akarja tépni a kerítést ?:))))

mind2 (törölt) 2009.05.19. 11:59:22

Hát azért azt tudjátok ugye, hogy történelmi idők tanúi vagyunk ? Érdekes lesz ez a június, hogy az utána következőkről már ne is beszéljünk.... Tényleg : tippek, hogy az EP-n ki mennyit ? %-ban ?

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2009.05.19. 12:01:00

@mind2:

Fidesz 60
Mszp 20
Jobbik10
maradék 10-en osztozik a resztli

xD

Seduxen (már NEM dr.) 2009.05.19. 12:04:30

@mind2: szemét rasszista dög... :))

Szerintem megjósolhatatlan az EP. Ha a fidesz elenged még pár okosságot, akkor az is lehet, hogy csak egy bolhafinggal nyer.

talán olyan 60-30 fityesz-maszop, a többi 10-en osztozik többi. (ezen belül szerintem Jobbik többség).

de most komolyan: NEM MINDEGY???

f.m.j. 2009.05.19. 12:06:21

@eric:

http://kepgyar.blog.hu/2009/04/22/gagyi_muveszettel_sokkol_a_ketfarku_kutya_part

Megvaaaan!!!!

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.05.19. 12:09:56

@mind2:

Egyesek biztos hülyének néznek, de én mindenfajta politikai szórólapot elteszek és a lehető legtöbb plakátot/kampányhoz kötődő tárgyat vagy eseményt lefényképezem - már amikor időm van rá -, mert később talán el sem fogják hinni, hogy ilyenek voltak. Még egy 2006. október 23-ikai ki nem lőtt gumilövedék is el van téve.:)

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2009.05.19. 12:10:36

Zero, valld be, hogy te voltál, kamu az interjú. xD

mind2 (törölt) 2009.05.19. 12:18:10

@Mj: Aha, ismerem. A gyereknek még az az óra is megvan ( Millenáris kht. ) amit a Berkecz Máriáék adtak a látogatóknak a kiállítás látogatásakor ( 1998-2002 között , a világhírű magyarokról szólt )és amiért a Berkeczet állapotosan meztelenre akarták vetkőztetni a kopók, + rátörték éjjel az ajtót a családjára. Lásd Keller féle leszámolás a Fidesz kormány tistségviselőivel szemben 98' után.... Mondom én nagy idők tanúi....nekem is van újságom, belépőm, stb.

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.05.19. 12:19:38

@mind2:

Az "Álmok álmodói" órája nekem is megvan.:D

Viktus 2009.05.19. 12:19:48

Egyetlenegy kérdésünkre sem válaszolt a kormány a lakáscélú támogatásokról szóló Állami Számvevőszéki jelentéssel kapcsolatban, amely nagyon súlyos megállapításokat tesz az ezen a címen elköltött majd' 1500 milliárd forintról. Az ÁSZ szerint minden előzetes terv és utólagos ellenőrzés nélkül költöttek minden évben - folyamatosan változó feltételek mellett - százmilliárdokat lakástámogatásra, miközben még az igény is hiányzott a kormány részéről, hogy utánanézzen: hova is folyik az adófizetők pénze.

http://www.hirszerzo.hu/cikk.hova_tunt_1500_milliard_-_a_kormany_nem_mondja_meg.108567.html

Van itt pénz ...

mind2 (törölt) 2009.05.19. 12:21:27

@zero: saját megfigyelés, de szerintem a Jobbik meglepetést okoz majd. Ha csak azt nézem, hogy az eddig apolitikus emberekből Jobbik szavazók lettek - lesznek, az már sokat elárul. Szerintem még a 10-nél is több... A fidesz meg csak gyengülhet, ha nem fogja be ....

pógárjenő 2009.05.19. 12:21:54

@mind2: mit nem adnák djurcsányi öszödi zsepiéért!

mind2 (törölt) 2009.05.19. 12:24:46

@Viktus: Itt gyökeresen kell felforgatni mindent, hogy alapvető változások legyenek. És ez 2/3 nélkül nem fog menni. Olyan összetákolt a berendezkedésünk meg a jogrendszerünk ( élén az Alkotmánnyal ) hogy gyakorlatilag kerékkötője és konzerválója a jelenlegi állapotoknak. Nagyon drasztikus és kegyetlennek tűnő lépéseket kéne tenni, mert az állam felzabál bennünket mindenestül :(

mind2 (törölt) 2009.05.19. 12:27:18

@pógárjenő: hogy utána az öklöddel együtt letold a torkán ? ::))))

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.05.19. 12:38:56

@mind2:

Egyesek meg pont azért szavaznak majd a Jobbikra, mert a Fidesz befogja, úgyhogy igazából a Fidesz így is, úgy is szavazatokat veszít.

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2009.05.19. 14:02:04

Kinek volt elvonási tünete ebben a 1,5 órában? :-)))

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2009.05.19. 14:04:19

@laspalmas:

egyáltalán nem.
emailben kérdeztem, emailben válaszolt a Kutya :)

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.05.19. 14:09:41

@zero:

Hálistennek pont ekkor akartam ebédelni, meg amúgysem szoktam ilyen korán vastagbőrözni.:P

szabogyula 2009.05.19. 14:12:17

@mind2:
Szerintem 2/3-ad FIDESZ, Jobbik, A maradék meg az MSZP-gyorskocsi utcai kihelyezett részlegénél.
Talán néha beugrik 1-1 órára Kivágóné.

pipboy2000 2009.05.19. 15:23:42

Amugy az elobbi posztba tobben is beirtak hogy mkkp, koztuk en is, csak a kicsiket mindig leszarjak.

picur3ka 2009.05.19. 16:12:15

@mind2:

Mer a keritest, ostoba eb.

En ismerek olyat, aki a kutyakra szavazott...

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2009.05.19. 16:18:03

@pipboy2000:

Szerintem lehetséges, hogy Zero onnan vette az ötletet, hogy megkérdezzen egy MKKP-s illetékest.....
De majd ő válaszol, ha erre jár.

picur3ka 2009.05.20. 00:18:53

Na, sikerult elokeresnem az egyik kedvencemet - sok van, a valasztas nehez - de ez mindig nagyon megnevettet, hogy finoman mondjam, indzsoj:

mkkp.hu/diparcsor1.jpg

picur3ka 2009.05.20. 00:19:50

en probalom megint'konnyebbe tenni az eletet:

mkkp.hu/diparcsor1.jpg

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2009.05.25. 16:31:05

a trianoni sértő, (de röhögtem)
mondjuk olyan trianonit, konzervatív, nemzeti érzelmű ember soha nem csinál

süti beállítások módosítása