Skip to content


       Szűrés lista

Rátámadtak a rendőrökre, majd feljelentést tettek

Egyre pofátlanabbak ezek a mi rettegő cigányaink.

Szombaton történt, hogy egy ballagást követő családi eszem-iszom során nézeteltérés támadt a rokonok között, kézzel-lábbal, kövekkel és botokkal egymásnak estek:

"Az indulatokat csak nagy rendőri erővel sikerült megfékezni. Először Tiszaújvárosból érkeztek ki rendőrök, majd Miskolcról kértek erősítést. Összesen 28 embert állítottak elő, de senkit sem vettek őrizetbe - közölte a rendőrség. Azóta folyamatos a rendőri jelenlét a településen."

Igen, muszáj volt erősítést hívni, mert ez nem Amerika ám, hogy a rendőr láttán mindenki vigyázzba áll, aki meg nem, azt keresztüllövik. Nem, itt mifelénk úgy megy, hogy rátámadnak a rendőrökre is. Sajnos egyre gyakrabban. Múltkor Olaszliszkán, most meg itt Körömben. Szerencsére nem történt komolyabb baj, "csak" betörték a járőrkocsi szélvédőjét.

De az igazi abszurd az a történet folytatása. Öveket bekötni!

Rögtön az elején előkerült Balogh János, a szomszédos Sajóhidvég jogvédő civil szervezetének vezetője, aki azt mondta az MTI-nek, hogy szerinte rendőrségi túlkapás történt, mert a rendőrök nem tudták elfogni a verekedés kirobbantóit, és betörtek a nyugovóra térő emberekhez is. Volt, ahol az ajtót is berúgták, és több embert gázspray-vel fújtak le. Balogh szerint körülbelül 40 házba mentek be. Horváth Aladár már egyenes Borsod megye újnáci rendőreiről beszélt a Tényekben.

Következett az elmaradhatatlan Mokka-szereplés hétfő reggel, Azurák megszólaltatta a körömi Cigány Kisebbségi Önkormányzat elnökét, Rontó Tibort, plusz hallhattunk néhány autentikus élménybeszámolót is.

 

Délután megtudhattuk, hogy

"Dr. Mecser Tamás r. ezredes, főkapitány-helyettes, bűnügyi igazgató hivatalában fogadta Bordás Gézát a B-A-Z Megyei Cigány Kisebbségi Önkormányzat elnökét, valamint Rontó Tibort a Körömi Cigány Kisebbségi Önkormányzat elnökét.

....

A találkozón résztvevők - elítélve az önbíráskodás minden formáját - egyetértettek abban, hogy az elkövetők felderítése, felelősségre vonása érdekében, bíznak az ügyészség objektív, tárgyilagos, tényszerű adatokon alapuló eljárásában, elfogadják e hatóságnak az érintettekre kiterjedő megállapításait. "

Igen, ez egy hivatalos rendőrségi közlemény a police.hu-ról! A sváb, szlovák, kínai kisebbség vezetőivel is szoktak tárgyalni a főrendőrök, ha a közösségük egy tagja bűncselekméyt követ el? Nem hallottam még róla...

Az ügyre a koronát az esti Tényekben leadott riport tette fel, ebből megtudhattuk, hogy a körömi romák feljelentést tesznek az ügyészségen a rendőrök szombati fellépése miatt. Az erősítésként érkezett csuklyás kommandósok állítólag azt kiabálták, hogy "Kutyák, befelé az utcáról!", több embert lefújtak gáz-spray-vel, házak ajtaját berúgva támadtak családokra, és gyerekeket is bántalmaztak. Rontó azt állítja, hogy a kommandósok tonfával végigvertek mindenkit, akit értek, válogatás nélkül férfit, asszonyt, gyereket. Azt mondja, hogy az ő 15 éves gyerekének is zsineggel összekötötték kezét, majd a hasát és a kezét ütöttek tonfával, egy asztmás gyerek pedig rohamot kapott, és kórházba kellett vinni miután lefújták gáz-spray-vel.

A helyi cigány vezető szerint alvó embereket is kirángattak az ágyból a kommandósok, akik szerinte nemcsak a romákat, hanem a helyszínre érkező polgárőröket is bántalmazták. Rontó elmondása szerint, aki tudott, az a közeli közeli kukoricásba menekült a kommandósok elől, és több gyerek sokkot kapott az átélt élménytől. Rontó szerint három embert kezelnek most a megyei kórházban: egy polgárőrt, akinek a keze tört el, egy helyi lakost, akinek a karja tört el, és egy roma embert, akinek műteni kell a könyökét. Rontó elmondása szerint hétfőn még tíz romát vitt orvoshoz különböző fej, kéz, láb, szemsérülésekkel vagy zúzódásos sérülésekkel.

Kiváncsian várjuk az ügy végét. Vajon hány rendőrt fognak bűnösnek találni?

A TV2 természetesen nem hagyta ki, hogy a kedd reggeli Mokkában fűzze tovább a történetet, megszólaltatták Kaszai Ferencet, a körömi polgárőrség parancsnokát. Azt hittem, eldobom az agyam a videó végén: Kaszai a Mokkán keresztül (!) üzeni (!) a rendőrségnek (!), hogy ha megkeresik, szívesen elmondja, ki kezdte a verekedést. Igazi mintaállampolgár ez a Kaszai Ferenc. Meg a többiek is...



zero:
Kit érdekel már, hogy min veszett össze a két család? Számít ez most már? Ugyan, de hogy! Amúgy a tömegverekedés amiatt tört ki, hogy a két általános iskolás ballagó gyereket elkezdték összehasonlítgani ... 

-Az én Ramszeszem tud olvasni!
-A mi Mózesünk fejben összead két számot (egyjegyűt)!
-A mi kicsi Ramszeszünk, a drága úgy kilopja a tojást a tyúk alól, hogy az fel sem ébred!
-Hagyjad mér, a mi kicsi Mózesünk 17. szülinapjára szerezett egy motort és lekörözte a rendőrautót a sztrádán ...
-Ramszesznek már van 3 tetóválása!!!
-Anyátok...!!! Mózes olyan erős, hogy lebírkózik egy grizzlymedvét!!!
-Ramszesznek már 3 kölke van!
-Mózesnek 4 kölke van 3 asszonytól, ő a nagyobb király ...

Amúgy a családban már 10 ballagás volt idáig, és szeretném jelezni, hogy ezt 0 db tömegverekedéssel abszolváltuk.

Varázslatos ez a keleti roma folklór ...

Címkék: társadalom abszurd pofátlan

A bejegyzés trackback címe:

https://vastagbor.blog.hu/api/trackback/id/tr721187588

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Kifordított ország 2009.06.17. 13:24:44

Farkast kiáltó romák III. - Az "újnáci" rendőrök...Egy hét sem telt el a legutóbbi eset óta, ismét rendőrökre támadtak, megint Borsodban, ezúttal Köröm községben...  Összeverekedett ugyanis két család -megint- ezúttal a ballagás alkalmából (megjeg…

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

TaTa86. · http://archiregnum.blog.hu 2009.06.17. 16:24:55

@_alesi_: "Voltak páran a történelemben, akik hasonló nagy okosságokat írtak a népművelés témakörében..."

Jaja, pl Szent István, Szent László máig hálásak is vagyunk nekik.

"Há, bíró úr! Én azt hittem ő is cigány, hát tessík elhinni!"
Nem annyira hülyék ám a cigányok, mint amennyire mutatják, megvan a magukhoz való eszük. Tudja, jól hogy ezt semelyik bíró nem veszi be.
És a vajda is el tudná nekik magyarázni, úgy hogy megértsék, hogy ha magyart bántanak akkor rossz világ lesz.

Lenny [Cabdriver] (törölt) 2009.06.17. 16:27:14

Oda van itt már a demokrácia, ha még az Azurák Csaba is "cigány"-ozik. Már a legeslegelső mondatban!
Anélkül, hogy bizonyítékkal támasztaná alá, hogy minden egyes előállított magyar állampógár roma származású volna.
A motyóját mikor adják ki?

@Mr. Acid: A neki címzett válaszokat mindenki sárgán kiemelve látja. Gondolom, ez így praktikus.

tudi 2009.06.17. 16:27:58

@TaTa86.: Eggyet értek veled, had verjék egymást minek abba beleavatkozni max kimenni és boztosítani a terepet, hogy nehogy más ártatlan járókelő, nézelődő, vagy a szomszéd Józsi bácsi meg ne sérüljön és kész ő náluk ez a vita elrendezésének a "természetes" módja.
Bár azon hülyére röhögtem magam mikor megtudtam, hogy ez csak egy ált iskolai ballagás volt végülis az nekik felér egy egyetemmel, ja nem azzal a szakmunkásképző ér fel.

Geza 2009.06.17. 16:29:55

@martonx:
A szigetvári srácok esetében sem tudott a (z elmondása szerint) sértett cigányasszony látleletet se produkálni, azaz gyakorlatilag az ő vallomása az egyetlen, ami miatt elítélték a fiúkat, hacsak nem nézzük az ő beismerésüket, ami nem nagy dolog, hiszen csak rájuk ijeszt egy zsaru, hogy pl.
- Így is, úgy is el lesztek meszelve, de ha beismeritek, legalább kevesebbet kaptok.
- De hát mi nem csináltunk ilyet!
- Az senkit nem fog érdekelni. Higgyétek el, ebben az ügyben mindenképp ítéletet kell hozni, mert senki nem vállalja be, hogy őt rasszistázza mindenki, úgyhogy előre borítékolom, hogy ártatlannak senki sem fog titeket ítélni. Mondom, ha beismeritek, legalább lesz mire hivatkozva csökkenteni.
És a fiúk meg bedőltek...

Aztán az állítólagos felpofozásért kaptak letöltendő éveket, amikor a cigányok meg gyilkosságért is kapnak felfüggesztettre ennél kevesebbet...

VonPerez "kapus vagyok, nem csatár" 2009.06.17. 16:30:46

OFF:

Index cikk: index.hu/velemeny/jegyzet/2009/06/17/a_disznolab_nem_gyalazat_hanem_hulyeseg/

Cikkírónak írt levelem:

"nem a hungarizmussal és a nyilasterrorral, aminek jelképe a turul."

Tisztelt Cikkszerző!

Az ilyen ferdítések miatt van az egész. A Turul szobor a 2VH. polgári és katonai áldozatainak lett emelve. Pont a fent idézett baromság miatt lett az egész ügy, mert pár Önhöz hasonló, jól tájékozott kitalálta, jajj, majd a "nácik ide jönnek, meg itt gyülekeznek majd!

Gratulálok!

Kérném, hogy a közeljövőben kerüljék a szocialista szót, mert amennyiben a Turul nyilas jelkép, akkor nekem pedig a szocialista szótól rándul görcsbe a gyomrom, mivel a náci, azaz un. nemzetSZOCIALISTA! Értjük ugye? Benne van a szocialista!

Én már úgy félek, ha meghallom a szocialista szót, hogy rögtön barnának látom az eget az esőtől!

További, eredményes és "objektív" újságírást kívánok...

XY

(P.S.: Amúgy tök véletlen volt az indextől az is, hogy pont a Turulos képet kellett elővenni, a "művésznő" akciójánál, nem? Csak semmi irányított hangulatkeltés kéremszépen...)

ON

Geza 2009.06.17. 16:33:35

@TaTa86.:
Vajdát azért én nem szeretnék itt annyira, mert ha ne adj'Isten esetleg meggondolja magát és mégiscsak ellenünk akar fordulni (vagy csak ezzel zsarolni), akkor ott van a keze alatt pár százezer cigány, mi meg ott állunk letolt gatyával, a védekezés eszköze és szervezete nélkül, mert eddig pont őrá bíztuk a cigányok kordában tartását.
Most azt képzeld el, akkor mi lenne itt, ha az egyetlen általuk törvényesnek tekintett (és annak általunk is elismert!) hatalom nyíltan kimondja nekik, hogy pl. 'menjetek magyart ölni'!

Biztos, hogy ezt figyelembe véve is jó ötlet lenne a vajdarendszer?

TaTa86. · http://archiregnum.blog.hu 2009.06.17. 16:43:32

@Geza: Igen ezt figyelembe véve is jó lenne. Nem abból kell kiindulni, milyen lenne a vajdarendszer 2/3os szadeszparlamnet mellett.
Én erős társadalmat akarok, és erős, de nem mindenható, és főleg nem kötözködő és bizalmatlan államot.

A vajda annak köszönheti a hatalmát, hogy erre a Magyar Állam áldását adta, így pl nyilván van beleszólásunk nekünk is, hogy mit csinál. A vajdának az lesz az érdeke, hogy minél jobban kijöjjön az állammal, hiszen ő felel a cigányai jólétéért. Márpedig a magyarok még csakcsak elvannak cigányok nélkül, ellenben a cigányok nagyon is rá lennének szorulva a magyar piacra. (Valahogy úgy ahogy a Pápa is rajta tartotta a kezét a Magyar Királyságon. Szabadok voltunk, és szuverének, de voltak bizonyos szabályok amiket be kellett tartani. )

_alesi_ (törölt) 2009.06.17. 16:47:36

@TaTa86.: Azóta eltelt pár év. Manapság már nem szokás gyerekeket hülyére verni a szülők bűneiért.

A vajdasággal csak konzerváljuk a helyzetet, nem megoldjuk. Mellesleg az általad emlegetett vajdaság addig jó, amíg minden vajda jóra törekvő, békés, igazságot és a harmónikus együttélést kereső cigányember. Ha konkréten nem ilyen vajda vezeti az adott csoportot, hanem egy egybenyakú állat, akkor mi lesz?

TaTa86. · http://archiregnum.blog.hu 2009.06.17. 16:56:09

@_alesi_: Valóban, manapság inkább hagyjuk a gyereket putriban felnőni, embertelen körülmények között, éhezve, terrornak kitéve, minimális esélyt sem hagyva arra, hogy normális élete legyen, és a társadalom hasznos tagja váljon belőle. Esetlen bedugjuk egy intézetbe, ahol elvégezhet egy gyorstalpaló betörő-strici, vagy zsebes-kurva tanfolyamot nemétől függően.
Ez a haladó európai út, a XXI, század. Így kell a nyomort újratermelni a humanizmus zászlaja alatt.

Kösz szépen, én nem vagyok progresszív!

A másik felvetésedre már válaszoltam.

Mr. Acid 2009.06.17. 17:01:06

@TaTa86.: Mondjuk a vajda-rendszer cigányságon belüli elfogadtatása is problémás. Ha jól tudom, akkor csak az oláh cigányok fogadják el, a romungrók (akik a telepi cigányság döntő többségét adják) egyáltalán nem tartják "legitimnek" a vajdákat. Vagy pont fordítva? Mindegy, a lényeg az, hogy a cigányságra nem mint egy homogén társadalomra kell tekinteni.

Feuer Frei ! 2009.06.17. 17:01:34

@laspalmas:

kérlek ne írj ilyen első mondatokat, különben behajtom rajtad a kávét, amit most is kiköptem :D

Amúgy meg..ezredjére is le lehet írni, hogy ilyen valós problémák kapcsán mutatkozik meg szeretett elitünk szánalmas volta. Amíg Szíjjártó meg Nyakó szépen elvitatkozgatnak marhaságokon, addig az ország lassan, de biztosan tönkremegy. Mára elértük, hogy többdiplomás embereknek is teljes kilátástalanság az élete, nemhogy a társadalom alsó rétegeiben élőknek. S távolról sem igaz, hogy csak a cigányság él mélyszegénységben.

A Tiszántúlt meg lehet lesajnálni, de ott is magyarok laknak, akik szeretnének becsületesen, vagy legalább emberhez méltóan élni.
Azt meg felesleges ecsetelni, hogy ami késik, nem múlik, azaz Pestre, Vasra, Zalára ugyanezek az állapotok várnak.

Vérlázító és elszomorító ez az egész.

_alesi_ (törölt) 2009.06.17. 17:06:34

@TaTa86.:
1. " A vajdának az lesz az érdeke, hogy minél jobban kijöjjön az állammal, hiszen ő felel a cigányai jólétéért" - A politikusainknak meg az az érdeke, hogy jóléti államot építsenek, amiben öröm élni, hisz így a saját jövőjüket is biztosítják. Namost a Kárpát medence területén látható mellékelt ábra nem egészen ezt mutatja. Leírva szép a gondolat, csak a valósággal nincs köszönö viszonyban.
2. Nem, a gettósítás nem megoldás. Mellesleg az általad emlegetett vajdaság pont ebbe az irányba vinné el őket. De megoldás lenne az, hogy gyermekeket kell büntetni a szüleik tetteiért? Valóban nem vagy progresszív, de inkább nem mondom a jelzőt, ami igen.

Én tanítottam cigánygyereket, olyat is, amelyik kifejezetten balhés helyről jött az iskolába. Az embert láttam benne, nem a balhés, agyontetkózott apját. Fogalmad sincs arról, hogy milyen sokat jelent ez nekik.

picur3ka 2009.06.17. 17:07:56

@hannibal22(A másságért a diszkrimináció ellen):

Nem is szemely szerint rola szol a hsz-om egesze, de az ilyen peticiok nalam jol kiverik a biztositekot, el szeretnek sullyedni szegyenemben, mikor olvasok ezekrol a kulfoldi mediaban.

_alesi_ (törölt) 2009.06.17. 17:15:00

Mellesleg nem akarom a cigányságot védeni, pláne nem a jogosan kialakult előítéletektől. De a mindent megengedő, toleráns politika, ugyanúgy nem megoldás, ahogyan a kőkemény, brutális büntetések. Arany középút, meg lehet azt találni, csak próbálni kell(ene).

Amúgy a vajdaság jelen körülmények közt működésképtelen, régen elég jól üzemelt. Sajnos a cigányság jelenlegi elitje teljesen alkalmatlan ezen szerepkör betöltésére és ami ennél is nagyobb baj, hogy a cigányság se nagyon akarja leváltani őket.

TaTa86. · http://archiregnum.blog.hu 2009.06.17. 17:19:01

@Mr. Acid: Nem vagyok szociológus, nem tudom. Ha én döntenék erről akkor jobban utánanéznék. :)

@_alesi_: A szülők hibájáért mindenképpen a gyerek bűnhődik ezt nem én találtam ki. Egyébként nem értem, miért hiszed, azt, hogy én ártatlan embereket akarok büntetni mert csak...?

Az a cigánygyerek, aki be akar illeszkedni, az kisebbség. Azok a remek szakemberek (ha te ezek között vagy akkor bizony minden tiszteletem a tiéd, akkor is ha nem értek egyet), akik ebbe segíteni tudnak azok még kevesebben vannak.
Hozott anyagból dolgozunk, és nem szeretem azt a megközelítést, amikor kiszemelünk egy törpe kisebbséget és mindent arra építünk, a többséget meg leszarjuk.
Fontos a tehetséggondozás, és fontos, hogy megteremtsük a lehetőségét a kitörésnek. De szerintem a cigányok kb 1%-át érinti. Mi lesz a többi 99%al, és mi lesz a magyarokkal?

A vajdaság arra lenne elsősorban jó, hogy tisztázzák magukba: nem miattunk szar nekik. Nem mi vagyunk az ellenségeik, és ha akarnak valamit azt maguknak kell kikaparniuk.
Akármit is akarjunk most rájuk oktrojálni, ellenségesen fog viselkedni a többségük.

"Én tanítottam cigánygyereket": És most mi a helyzet vele? Sikerült kitörnie? (Tényleg érdekel.)

picur3ka 2009.06.17. 17:23:09

@Mr. Acid:

Igy van, ezert peldaul az olah ciganyok nem ismerik el az orszagos vajdat, mert az nem olah cigany, tanult, dolgozo ciganyok nem akarnak semmilyen vajdat, bunozo ciganyok magukat tekintik annak, mer csak, etc.

A vajdasag es a Romani Kris problemaja, hogy csak ciganyok kozotti ugyeket intezett mindig is, a masok serelmere esett buncselekmenyek nem erdeklik, pont.

Es sok egyeb, persze. De van mar nekunk vajdank:

Lakatos Attila. Fent van a jaror-brigadja valahol a borsodi teven. Meg a 10 millas adocsalasa valahol az apeh oldalon.

Annyi velemenyem van nekem errol, mint egy hszolonak az egyik roma forumon, ahol a Havas interju kepe felvolt teve: "Ezt a 3 hulyet mikor veszik mar le a sarokbol?"

f.m.j. 2009.06.17. 17:26:39

Rontó úr... beszédes név

Mi az, hogy megállapodás van közte, meg a rendőrkapitányság között, hogy ővele egyztetni kelljen, hogy mit tehet a rendőr, és mit nem? Ép ésszel föl nem fogható (hiszti)

Amúgy meg: ilyenkor minek mennek ki a rendőrök? Hadd éljék ki szegények a kultúrájuk mélységeit (9 cm) minek ebbe háborgatni őket?

Azurák verekedés nélküli hétköznapokat kívánt ennek a Rontó úrnak... én meg valami teljesen mást kívánok nagy tisztelettel.

R_John · http://sardobalo.blog.hu 2009.06.17. 17:53:27

@zero: "Varázslatos ez a keleti roma folklór ..."

Yorick White 2009.06.17. 17:53:28

Egy picit OFF (bocs érte)

Akad egy másik cigányos téma is mostanság:

yorickblog.blog.hu/2009/06/17/ujabb_video_magyart_vero_ciganyokrol

Akinek van kedve, jöjjön kommentezni. :)

ON

_alesi_ (törölt) 2009.06.17. 18:01:28

@TaTa86.: tudtommal szakmunkást most végzi, rendesen dolgozik mellette. Sajnos nagyon ritka az ilyen, mert tényleg sokat visszahúznak a szülők. Amúgy nem rajtam múlt, nem vagyok tanár, kisegítőként alkalmaztak két évig, így nem én játszottam a fő szerepet életében.

Ha egy népcsoportot meg akarunk fogni, akkor a a gyermekekkel kell kezdeni. Őket neveljük, az egész népcsoport jövőjét neveljük. De ha ők most azt kapják, hogy rajtuk csattan az ostor az ősök miatt, akkor nem lesz itt változás. Mellesleg mi lesz akkor, ha ők meg a mi gyermekeinken kezdenek bosszút állni? Mondjuk ez már most is megvan, bár ez még nem bosszú, hanem szimplán a szabályok nélküli világ, ahol nem kell félni a következményektől.

Más tészta, de ha már büntetés: szerintem lehetnének kiegészítő büntetések is személyre szabottan. Egybenyakú, közismert alvilági figura egy pl. három éves letöltendő mellé kaphatna pár hetes nyilvános megszégyenítést, esetleg kalodát a nyakba. Egy kemény arcnak nincs nagyobb büntetés, ha a kis sörösüveg nyakú átlagpolgárok röhögik pofán, dobáják meg paradicsommal. Ötletek, lehetőségek száma végtelen.

Tündér_Lala 2009.06.17. 18:06:15

Nem vagyok szakértője a témának, csupán a józan ész alapján szólok hozzá.
Azonnal meg kell szüntetni az uszításukat, a pozitív diszkriminációt. Ugyanolyan állampolgárok mint mi és ezt meg kell értetni velük.

Minden eszközzel rá kell szorítani őket gyerekeik iskoláztatására, igenis szegregáltan, mert egyedül így van esélyük felzárkózni társaikhoz. Külön az ő számukra speciális pedagógusokat kell képezni, akik képesek őket felzárkoztatni.

Munkára kell szorítani őket, mert nekik és nekünk is az egyetlen lehetőségünk. Átmenetileg közmunkát kell számukra szervezni (lehet csatornázni az alfödet stb) és ezzel emberhez méltó élethez juthatnának. (A segélynél többe kerülne, de aki akar vissza szokhatna a munkára.)

Meg kell erősíteni a rendvédelmi erőket, hogy a végképp deviáns semmiképpen beilleszkedni nem akaró (meggyőződésem) kissebb részüket megrendszabályozzák. Akár a vajdák is segíthetnének, nem hülyék azok, tudják mi a népük érdeke.

Vannak szakértők, tessék kidolgozni egy intézkedés tervezetet, hatástanulmányokat készíteni és végre hajtani. Aki pedig - mint eddig - politikai érdekei miatt akadályoz azellen minden eszközzel harcolni, lehetetlenné tenni, minyájunk érdekében.

Tündér_Lala 2009.06.17. 18:11:50

Lehet, hogy pénzbe kerülne, de búsásabban megtérülő befektetést nem tudok elképzelni.

derelyegrádi szellem 2009.06.17. 18:11:59

Off de elég meleg:

"Miniszteri feljegyzések is készültek arról, hogy hol és mikor kerül sor a kábítószer átadására, kinek az autójában helyezik azt el, illetve ezt követően a hírTV riportere milyen útvonalon hagyhatja el a helyszínt. A tanúvallomásokból az is kiderül, hogy a rendészeti minisztériumban kiemelt ügyként kezelték az akciót - a nyomozóhatóság első emberét például szabadnapján hívták fel az Igazságügyi és Rendészeti Minisztériumból, hogy „időben” informálják a készülő drogbotrány részleteiről."

Hűűűhaa!

TaTa86. · http://archiregnum.blog.hu 2009.06.17. 18:14:32

@_alesi_: Ezzel egyet értek. :)

Egyébként én csak példát írtam a 14éves kamasszal, ezt nem úgy értettem, hogy rajtuk kell kezdeni a fenyítést.

Tündér_Lala 2009.06.17. 18:16:33

@derelyegrádi szellem: Merjek még írni vagy a suzukiban találnak 10 Kg heroin nálam is.

picur3ka 2009.06.17. 18:25:00

@derelyegrádi szellem:

Ez honnan van? Gondolom, van meg nehany szo hozza, vagy semmi lenyeges?

picur3ka 2009.06.17. 18:40:40

@derelyegrádi szellem:

Ah, gondolhattam volna, hogy csak odamegyek.

Izgalmas, nyilvan senkinek nem kell lemondania ezert sem, akis terrorista, balos kurmany.

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2009.06.17. 18:43:52

@TaTa86.: ne csináld már
azért mert van magyarországon (M) egy 20 fős szekta, aki a rendőrséget tartja a sátánnak, akkor most ne avatkozzon be a rendőrség, mert a kisebbség szerint ők illegitim? ne marhulj már

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2009.06.17. 18:54:35

@mind2: igen, sokak szerint a magyaroknak már vége. a cigányok lesznek többen 20 év múlva már számottevően. Magyarország game over, Cigányország win.
ezért érdemes pl a forradalommal, rendszerváltással már most foglalkozni, nincs több idő. mit gondoltok a cigányok humánusok lesznek velünk, mert aki most humánus cigány, azt a többi el fogja nyomni, vagy már rég öreg lesz, amikor jönnek a többiek, akik mind saját "kultúrát"akarnak, és gyűlölni fogják a magyarokat. Azt hiszitek számítani fog, h ők terjesztik a plakátokat, és ők ölik a magyarokat, nem a Gárda? azt hiszitek meg lehet őket győzni (akár már most), h a magyar gárda nem hitler gárdája? nem fog számítani, nem lesz érdekes a rakamazi öngól. nincs történelmük, ezért sokkal erősebb lesz a nacionalizmusuk. barbárok ezek, akiknél már 20 évesen 3 gyerek van minimum. a gyáva parlamenti pártok se ezt (ami a legnagyobb probléma), se a korrekt fellépésű rendőrséget nem fogja támogatni. elszakadtak már ők a valós élettől, és valós problémáktól, és havi egymilliós fizetésért a haza gondjai se olyan fontosak egyeseknek.
és végül: nem tudom mennyibe valósak a számítások, de hatásos, és nagyon is reális:
www.youtube.com/watch?v=_aSqrIDtG5c&feature=PlayList&p=D53AF9CA20B7BFC2&playnext=1&playnext_from=PL&index=81

Csillagszemű Juhász 2009.06.17. 19:00:07

Csináljátok csak a hülyeségeiteket! Hazudozzatok a híradóban! Lesz itt még 0,5 százalékos SZDSZ és 30 százalékos Jobbik. De szerintem ha megalapítaná valaki a c.P.P.-t a cigány Pusztító Pártot, simán nyerné a választást :)

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2009.06.17. 19:00:07

@tesz-vesz:gondoltam már rá mit szólna arra h a cigányok lesznek hamarosan többen itt már többen pl Szent István, Nagy Lajos, Mátyás, Balassi, Zrínyi, Hunyadi J, a liberális Kossuth, Széchenyi, Arany, Petőfi, József Attila.

reKorrekt 2009.06.17. 19:04:13

Bájos: kuruc.info/r/2/42261/

már tényleg nem adnak a látszatra se

molaris 2009.06.17. 19:09:27

Na, ha már így sikerült elbaltázni a dolgokat, jó lenne, ha gyorsan és keményen cselekednének a hatóságok, mert tényleg baj lesz. Ugyanis elkezdett növekedni azon esetek száma, ahol mát a rendőrre is rátámadnak. Erre csakis nagyon kemény választ adva lehet reagálni. Először is földig leverni őket, majd utána válogatni, ki és mennyire volt benne a hatóság elleni fellépésben. Azon látásviszonyok mellett, meg különösen idegen pályán amúgy is a rendőrök voltak hátrányban. Feltűnően megugrott a betegek aránya is a bemondások szerint. Hazudnak mint a vízfolyás, de mióta Mohácsi (vész) Viki nem igazítja el őket, villámgyorsan buknak le. Nem hisznek a saját szemüknek sem, hisz a videókat is megakarták magyarázni Érden is. Az sem jött be.

"calam" meg olyan amilyen, nem kell bántani, csak nevelgetni.

Csillagszemű Juhász 2009.06.17. 19:09:28

@tesz-vesz: én sem. pedig nem találkoztam még olyan emberrel (segédmunkástól diplomásig) aki ne utálná ezt a semmilyen értéket, kultúrát, tulajdont nem tisztelő söpredéket. Tisztelet a 0,001 % kivételnek. És ez nem magyar jelenség. A világ összes országában utálják őket.
Az Indexen meg ilyen van:Az angol nő egyébként köztéri szobrok átértelmezésével foglalkozik, nem a hungarizmussal és a nyilasterrorral, aminek jelképe a turul.
Én nem vagyok Nagymagyar, de azért ez már nekem is sok!!!

wladyslawsky (törölt) 2009.06.17. 19:15:53

@Korrekt (Cum Deo pro Patria et Libertate): bajnai bizonyára aggodalmának fog hangot adni a szélsőségesek térnyerése miatt (na persze nem az "arabokat fojtsuk a Holt tengerbe" -félékre fog gondolni...) Tényleg, ha Vonáék szélsőségesek, akkor Liebermanék mik ???

Lenny [Cabdriver] (törölt) 2009.06.17. 19:16:29

@tesz-vesz:

Cigányország sohasem lesz, amiatt ne aggódj.

Fognak ők még békésen, puska nélkül lépegető gárdistásosok, meg "segélyért munkát" pógik után nosztalgiázni.

Majd akkor nosztalgiázunk a mostani idők után mi is velük együtt.

chrstphr 2009.06.17. 19:22:17

@Lenny [Cabdriver]: Remélem így lesz...

Azért tartunk itt, mert a rendszerváltás óta a mindenkori kormány mindig szőnyeg alá söpörte a cigányság problémáját, és csak nézték ahogyan egyre növekszik a pukli.
Szerencsére a Jobbik lekapta a szőnyeget, és felszínre hozta a problémát, a szoci-liberális kormány válaszul pedig rasszista ellentüntetést szervezett, és addig-addig titulálta szélsőségesnek a Jobbikot amíg az emberek elolvasték a Jobbik programját. :)

Ja! Erre varrjatok gombot:

www.kuruc.info/r/7/42248/

Lenny [Cabdriver] (törölt) 2009.06.17. 19:26:43

@chrstphr:

Ha az vagy, akinek látszol, akkor ne nagyon reménykedj.

Amerre most a dolgok haladnak, és amiről beszéltem... nos, se te, se én nem leszünk a puska kellemesebbik oldalán.
De a cigányok se, ha ez vigasztal.

TaTa86. · http://archiregnum.blog.hu 2009.06.17. 19:48:29

@wladyslawsky: Szerintem Bajnai megmondja Izrael Állam vezetőinek, hogy ő nem politikus, hanem szakértő, és a szakértői kormány feje, így ő ebbe nem szól bele. :)

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2009.06.17. 19:50:36

@TaTa86.: nem nem kell vajda, nézd meg usát!
ott a hadseregbe ugyanúgy lehet fekete, én nicns saját sámánuk, nincs is külön tudatuk, nem is akarnak elszakadni, nem akarnak saját országrészt.

TaTa86. · http://archiregnum.blog.hu 2009.06.17. 20:03:51

@tesz-vesz: De az az USA, ez meg Magyarország. Azok a niggerek, ezek meg cigányok.
Azok 300 éve elszakadtak a sámánoktól, a cigányok meg 500 évet éltek a vajdák alatt. A niggereknek a megbecsülésük most van a toppon, a cigányoknak meg most a legszarabb. Szerintem nem nagyon lehet összehasonlítani.

K.Jani 2009.06.17. 20:09:07

a cigányság a liberalizmus achilles sarka. ugyanis velük csak tudni kell bánni. régen ez sikerült. viszont a mai liberalista, kissebbségi, egyenlőségi keretek között ez nem működik. velük szemben csak a radikális megoldások működnek. úgy kell velük bánni, mint a rosszcsontokkal akik szép szóból nem értenek. ez az egyetlen járható út.

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2009.06.17. 20:11:34

@Lenny [Cabdriver]: irigyelhetném az optimizmusod, vagy inkább antirealizmusod, de nem teszem.
te ugye külföldön laksz...
ahhoz mit szólsz h a 10 éveseknél 50% a cigányok aránya? szerinted ez a szám csökkenni vagy növekedni fog? (belépőkérdés)

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2009.06.17. 20:16:00

@TaTa86.: tehát azért nem felel a csülkök miatt, mert ő nem politikus, hanem szakértő:)
de azért mindent elkövet, h meglegyenek és példásan megbüntessék a Nagy Csülök-hadművelet elkövetőit, résztvevőit és felbujtóit.

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2009.06.17. 20:17:58

@TaTa86.: de nem lesz attól még rendőrállam, hogy a rendőr láttán a cigányok nem megtámadják és elveszik a fegyverét a rendőrnek, hanem vigyázzba állnak, kihúzzák magukat, és hangosan köszönnek

Lenny [Cabdriver] (törölt) 2009.06.17. 20:26:06

@tesz-vesz:

"ahhoz mit szólsz h a 10 éveseknél 50% a cigányok aránya? szerinted ez a szám csökkenni vagy növekedni fog?"

Egy ideig még növekedni, aztán hirtelen, radikálisan csökkenni.
Többet látsz a cigányokba, mint amik valójában.
Valahol sajnálom őket. Halálra vannak ítélve.

Ha valamiért az a jó nekem, hogy madarak nyüzsögjenek a kertemben, akkor kirakok 3madáretetőt, és mindig teletömve tartom, és nem bántom őket, ha megdézsmálják a termést, vagy a fejemre szarnak.

Aztán, ha felhasználtam őket arra, amit akartam, akkor elég csak behozni a madáretetőt, elzárni előlük a magtárat, és kipusztulnak egy héten belül.

Persze én itt nem "én" vagyok.

chrstphr 2009.06.17. 20:31:44

@Lenny [Cabdriver]: Vigasztal, de azért még reménykedem.

Ezt a megélhetési szaporodást csírájában kellett volna elfojtani, még az elején. Lehet már késő...

Lenny [Cabdriver] (törölt) 2009.06.17. 20:34:07

Ők nem olyanok, mint az albánok, horvátok, vagy a palesztinok, akikkel bármit meg lehet csinálni, megszervezik egymás közt, és valahogy színen maradnak.

Nem-nem. A cigányokat már annyira rászoktatták a segílykére, meg arra, hogy a gádzsótól el lehet venni, ami kell, hogy ha segílyke nem lesz, és a gádzsóknak se marad semmije, akkor nekik annyi.

Már elfelejtették, hogy éltek meg annakidején a jég hátán is a nagy vándorlások alatt, minden kényeztetés nélkül.

belzebubó 2009.06.17. 20:37:40

@Korrekt (Cum Deo pro Patria et Libertate): ne aggódj,csak hazamegy :) bár pont ő tényleg vesztett családtagot,de muszáj volt leütnöm.

Az EREDETI 2009.06.17. 20:48:34

Tudhatjuk, hogy hazudnak, mert ha igaz lenne amit elmeséltek akkor befognák a pofájukat

Devilscab 2009.06.17. 20:50:09

a legnagyobb baj "ezekkel" az, hogy velejéig primitívek, falkákban meg egyenesen állatok.
Ez s fő gond szerintem.

TaTa86. · http://archiregnum.blog.hu 2009.06.17. 20:59:35

@tesz-vesz: Én ezt defaultnak vettem. Minden javaslatom, "gondolatkísérletem" ez után jön. :)

"tehát azért nem felel a csülkök miatt, mert ő nem politikus, hanem szakértő:)"
Úgy van. De amíg Bajnai szakért, úgy hiszem ki kell mondanunk Csülök ügyben, hogy ez egy újabb Holokauszt(tm), ebben az évben már az 5.
Legutóbb akkor volt ennyi Holokauszt(tm) Magyarországon, amikor Ober(GF)Viktor megúsztatta a nyilasdiktatúrát jelképező micisapkát, azon a Dunán, amelyik zsidók 10.000einek kivégzéséért felelős!
Szerencsére Suchman Tamás rögtön az antifasiszta harc élére állt, és elhatárolódott a Dunától. Ober(GF)Viktor természetesen hallgat. Meglepődtünk?

mind2 (törölt) 2009.06.17. 21:21:48

@Lenny [Cabdriver]: Ezt kifejtenéd nekem, mert érdekelne, hogy szerinted mi az a helyzet ahol mi nézünk a puskacsőbe, együtt....
Amitől félek egyébként az az, - lehet nagy marhaság - hogy annyira tönkremegyünk minden téren, hogy szabad prédája leszünk a külbiztonságunkat tekintve is egy -két környező őrültnek.. NATO ide vagy oda, a böszmeség szép példáját láthattuk már a délszláv háború kapcsán is a XX. század végén, Európa közepében...
Gazdaságilag-pénzügyileg IMF és EU Bank gyarmat lettünk, haderőnk semmi, és gyakorlatilag egy lázongó tartománnyá verhetjük szét magunkat, ahova a pénzügyesek után ténylegesen is rendfenntartókat kell küldeni. Nos, kik is lennének azok ? NATO baráti országok katonái a helyismeret és közelség miatt..
De lehet már tényleg totál fáradt vagyok, innen a bolond képzelet :(

д · http://www.hovane.blogspot.com/ 2009.06.17. 21:36:53

ezt nézzétek, mit találtam:

bunozocigany.blogspot.com/

a legelső videó nagyon sokkoló. aki már élt át ilyet tudhatja...

basszsus! :@

Lenny [Cabdriver] (törölt) 2009.06.17. 21:54:51

@mind2:
"Ezt kifejtenéd nekem, mert érdekelne, hogy szerinted mi az a helyzet ahol mi nézünk a puskacsőbe, együtt...."

Az élet forgatókönyve folyamatában íródik. Sok kiindulópontot tudnék elképzelni.
Egy lelkesebb trianon beszéd, ami után árpádsávos maszkos ismeretlenek felrobbantanak egy önkormányzatot Selmecen(avagy tetszés szerint Aradon),
és/vagy egy jelentősebb tüntetésen árpádsávos maszkos ismeretlenek agyonvernek egy-két rendőrt,
és/vagy árpádsávos maszkos ismeretlenek fejbe lőnek egy ismertebb politikust.

Avagy épp fordítva. Aranyláncos sötétbőrű ismeretlenek kiírtanak (még egy?) tiszteletreméltó magyar családot,
Vagy a tüntetésen a rendőrök egy arrajáró magyar tinilányt lőnek le,
és akkor ezen az oldalon robban a hordó először.

De az irányt látom(beleképzelem-kikövetkeztetem).

Emberek, akik a híradóban egy tenyérnyi rizsért állnak sorba, ölik egymást egyfolytában,
itthon pedig felheccelt cigányok, felheccelt magyarok, felheccelődő szerbek, szlovákok,
politikusok, akik gyanúsan biztosak a dolgukban,
vastagbőrös bírósági ítéletek,
provokatív hírek,
kilakoltatások, bedőlő hitelek
nyamindegyis, tényleg késő van.
Ez is egy lehetőség. Azt is hitték régen, hogy 2000-re már csak egy bazinagy atomtemető lesz a világ, aztán mégse lett.

Mindenesetre azt fenntartom, hogy a cigányok életképtelenek(vagy azzá tették őket), ha nem fogja a kezüket senki, nem lehet, vagy nincs mit elvenni a "paraszt"tól, akkor kész.
Előbb írtják ki egymást purgyéstúl kardostúl, minthogy összefogjanak, és el tudják tartani magukat a maguk erejéből, tudásából.

mind2 (törölt) 2009.06.17. 21:57:43

@Lenny [Cabdriver]: kicsit hasonlóra gondoltunk... majdnem hasonlóra... jó pihenést neked is :)

Acid Amadeus 2009.06.17. 22:22:20

Most ki ment fújkálni gázspray-vel, a rendőrök, a romák, vagy mindenki/senki...???Eszem megáll, komolyan mondom.

PublicEnemy 2009.06.17. 22:53:14

Most komolyan mit lehetne tenni ezekkel az antiszociális"állatokkal"????Évszázadok óta nem tudnak beilleszkedni egyetlen kultúrába sem.Olyan,mintha az őskort nézném élőben.Esélytelenek......én mondom nektek esélytelenek!Adjunk nekik egy kis hidegélelmet,aztán küldjük őket a p.csába.....úgyis szeretnek vándorolni.

Mouth Hero 2009.06.17. 23:15:13

Kellene minden poszt fölé-mellé egy "szavazatszámoló", ami jelképesen mutatná, mennyivel emeli az adott bejegyzés a június 7-i 427773-at.

A kerepesi szerintem alsó hangon is plusz 5 ezret jelentett, ez mondjuk ezret.

PublicEnemy 2009.06.17. 23:39:33

@Mouth Hero:
Én is pont erre gondoltam.
Az ember azt gondolná,hogy v.mit csak tanultak az EP-plakátos"bumerángeffektusból".....de neeeeem......csak védik orrba-szájba ezeket a"selejteket".
Lesz itt még jövőre 15 helyett 35%!

vadasmarha balra 2009.06.17. 23:56:22

Mint minden esetben, most sem lehet tudni, hogy mi is volt tulajdonképpen.Szerintem álláskereső, arra megfelelő tisztességes (mert van ilyen!!) roma fiatalembereket kéne rendőri állományba csábítani, kiképezni, és az efféle helyzetekben az intézkedést rájuk bízni. Akkor talán jeles politikusainknak is ki lehetne verni a kezéből a roma kártyát, meg a náculás szajkózásának alapját az egész világon!!

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.06.18. 00:16:18

@vadasmarha balra:

Nem is olyan rég "kampányolt" ezzel a rendőrség.

warriorseby 2009.06.18. 00:33:06

@Mouth Hero: Úgy van ahogy mondod. Ellenben én nagyon is sajnálom, hogy valaki csak azért szavaz a 14,7 %-os pártra, mert gondja van (értsd: gyűlöli) a cigányokkal. Én pl.: elolvastam a programfüzetet és egészében véve egyetértek az abban foglaltakkal. Engem személy szerint a magyar vállalkozások segítése érint a leginkább, de majd meglátjuk mit alkotnak :D Tény, hogy a kormány minden hivatalban töltött napja és a cigányok ilyen cselekedetei a 14,7 %-os pártnak a majmára hajtják a vizet. Lehet még a végén a 427ezret duplázzuk?! :)

2009.06.18. 01:21:20

háááááááááááát, a pofám leszakad...:(( Nesze neked jogrend...:PPP

Beer Ninja 2009.06.18. 07:09:50

Végre egyszer negatív diszkrimináció kellene. Nem kell kimenni a tömegverekedésekhez, főleg hogy azt 99%-ban egy bizonyos etnikum generálja. Ennyi. Csak maguknak keresik a bajt a rendőreink. Nem engedjük őket verekedni, aztán meg csodálkozunk, hogy milyen tempóban szaporodnak? :)
Az ő kultúrájukban még létezne természetes szelekció, de mi beleszólunk az ökológia folyamatokba, minek folytán túlszaporodnak és belőlünk élnek.

Mourinho már nem a király 2009.06.18. 07:50:53

2009. június 18
Kigyulladt egy ház Tatárszentgyörgyön
...
Ez mennyire szánalmas már?

chrstphr 2009.06.18. 07:59:09

Újabb adalék Olaszliszkával kapcsolatban:

www.hirszerzo.hu/cikk.olaszliszka_2009_nemasag_szorongas_es_a_kormany_lazas_semmittevese.112504.html

Idézet a cikkből:
"...Három éve temette a református pap a Juliska nénit, aki ennek a családnak a méhkirálynője volt, elnézést a hasonlatért. A pap 80 unokától és 70 dédunokától búcsúztatta."

f.m.j. 2009.06.18. 08:00:17

@Lenny [Cabdriver]:
@mind2:

Ilyenekre már én is régóta gondolok... egyáltalán nem vagyok nyugodt, simán feltételezek egy magyarok elleni pogromot, akár a kisantant összeállásával... itt senki nem felejt el semmit, Románia, Szerbia, Szlovákia simán összefognának, mindig is annyira szerettek minket... de elfelejtek rettegni, mert folyton a zsidókért, és a cigányokért kell a nyakamba kapni, hogy kirekesztő vagyok (Iványi lelkész úr..., Mohácsi, Kolor-ez külön poén)

molaris 2009.06.18. 08:22:02

@fmj:
Kolor majd a rács mögött fogja fölmérni a valós népszerűségét. Gondolom körbe dicsérik, hogy elsíbolta a rájuk költendő pénzt. Iványi is csak egy üzletember, bár nem a legszimpatikusabb. Mohácsi?- na annak befellegzett, meg a családnak is van elég baja mostanság.

Eleg_Volt_a_hazaarulasbol! · http://ciganybunozes.blog.hu 2009.06.18. 09:11:38

Szanalmas az egeszben, hogy ha cigany is megserul a dolgoban, - foleg, ha ok kezdik - akkor mar egybol indul a ciganyvedes. Kerdem en: MI a fasznak kell ezeket vedeni? A lakossag 91%-a utalja oket. a maradek 9% meg ok maguk es a jogvedok. Uristen! Hova jutunk?

Tegnap voltam korhazban nagymuternel. Lementunk a parkba setalni, ahol mas betegek is voltak latogatostol. Lejott egy kancigany a felesegevel meg ket kolkevel. Leultek egy beteg melle egy padra - eloszor csak a kancigany. elkezdtek baszogatni, beszologatni, majd elzavartak a gecibe. Sajnos a harom cigany ellen keves voltam. Mikor szoltam a biztonsagiaknak, azt mondtak ,hogy nem az o dolguk. Es ez egy korhazban, a rettego, megfelemlitett etnikum...

Ideje lenne rendet tenni a fejekben, meg az embereknek kiallni egymas mellet!

backward 2009.06.18. 09:46:59

Többet nem kell kimenni a cigány telepre a rendőröknek és minden meg van oldva. Ezek legyilkolják egymást, a rendőrök pedig tudnak foglalkozni értelmesebb problémákkal.

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2009.06.18. 10:45:24

@Lenny [Cabdriver]: "Egy ideig még növekedni, aztán hirtelen, radikálisan csökkenni.
Többet látsz a cigányokba, mint amik valójában.
Valahol sajnálom őket. Halálra vannak ítélve. "

és miért is fog csökkkeni? mert valójában ez a szám RADIKÁLISAN FOG NÖVEKEDNI. valahogy azt hittem ebben mindenki egyetért olyan egyszerű kérdés, tán mit gondolsz, hogy a mostani20 éves négy gyerekének nem lesz gyereke? hogy ők majd gumit vesznek majd, mikor kenyérre sincs pénz, ugye? éhenhalni senki se fog már, mert bekerül előtte az árvaházba, ahol eltartáj őket a mi pénzünköt, és saját magunk fogjuk felnevelni azokat, akik tönkreteszik a magyar kultúrát. a magyarok nem versenyezhetnek szaporodásban a cigányokkal. és ez az szdsz hibája. az egész népünknek lassan vége lesz, már most 8 millióan vagyunk (szinte a cigányokkal együtt, ami 1-2 millió is lehet), és a 9 millió a bevándorlókkal együtt van meg (+-cigányok)

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2009.06.18. 10:46:52

@Lenny [Cabdriver]: "akkor nekik annyi. "
na ne. valahoyg egészen rosszul látod a helyzetet, egészen rosszul.

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2009.06.18. 10:53:09

@Lenny [Cabdriver]: "Előbb írtják ki egymást purgyéstúl kardostúl, minthogy összefogjanak, és el tudják tartani magukat a maguk erejéből, tudásából."
ismét nagyot tévedsz, szokásoddá válik lassan: ezt az oldalt nem olvastad? két család, míg jönnek a rendőrök. aztán már csak a rendőrökkel van a baj...

picur3ka 2009.06.18. 10:58:14

@chrstphr:

'A falu cigány önkormányzata a közelmúltban feladta a harcot. Ez már kétszer is előfordult, teszi hozzá a polgármester. 2006-ban 550 emberből 42 vallotta magát romának, 17-en mentek el szavazni, és megválasztottak egy kis baráti társaságot.'

Ez arulkodo a rendszerrol.

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2009.06.18. 11:01:28

@Lenny [Cabdriver]: @chrstphr: 80 unoka!
az én nagymamámnak van 5 unokája, és mi nagy család vaygunk a magyarok között, összetudod te ezt hasonlítani
1 cigány 80
1 magyar 5
www.youtube.com/watch?v=_aSqrIDtG5c&feature=PlayList&p=D53AF9CA20B7BFC2&playnext=1&playnext_from=PL&index=81

Ivanhoe 2009.06.18. 11:15:42

Ja, csakhogy ők a kölykeikből élnek, a bénábbja csak 100k-t kap, amelyik kicsit fifikásabb az simán kap az elcseszett államtól 700k-t a nagy semmire.
Egyébként ha legközelebb ilyen van nem kell közbeavatkozni, végig kell nézni a verekedést, amelyik talpon marad azt lehet rabosítani testi sértésért.
Az meg a másik, hogy a rendőrök nagy része hozzájuk se mer érni, mert mire beviszik a cigánybűnözőt a kapitányságra addigra ott van a komplett 100 fős család az ombudsmannal, jó esetben kap a rendőr fél éves jutalom megvonást, rosszabb estben le is fokozzák.

picur3ka 2009.06.18. 11:15:47

@warriorseby:

Ne mar, ezt en mar el se hiszem. Hogy, csak ugy lefenykepezte valaki?

ZmanUK 2009.06.18. 11:21:17

Videokamerat a rendorok autoiba, videokamerat a specialis egysegek ruhazatara, stb stb stb.

Lehetne mindent rogziteni, igy a felelossegre vonas is konnyebb lenne, es nem kellene utanna a "hamis vadaknak" felulni, mert ott lenne a bizonyito ereju felvetel.

Ennyire nehez ez????

warriorseby 2009.06.18. 11:24:19

@picur3ka (Beindultunk: 10%: Tényleg érdekes...Én biztos nem mernék közvetlen közelről lefényképezni egy cigányt, főleg nem egy szaros seggűt :D
A fotót beküldő azt írja, hogy: " Jómagam a köz érdekében dolgozom egyenruhában" Tehát gondolom mentős vagy rendőr lehetett. Mindenesetre bátor ember az tuti.

Liberté____73 2009.06.18. 11:25:15


"a magyarok nem versenyezhetnek szaporodásban a cigányokkal. és ez az szdsz hibája"

OMG LOL

mi lenne a konkrét összefüggés?

Geza 2009.06.18. 11:37:12

@chrstphr:
80 unoka, az azt jelenti, hogy az átlag 9 (kilenc) gyerek per fő (feltételezve, hogy a gyerekei nem házasodtak egymás között).
A társadalom létszámának stabilan tartásához jelen viszonyok között egy párra átlag 2.1..2.3 gyereknek kéne jutnia, az egész országra az átlagunk most kb. 2.0 körül mozog, a (még) többségi magyarok esetén sacc/kb. 1.6..1.7 körül lehet, a cigányoknál pedig kb. 6.
(Jelenleg a lakosság kb. 10%-a cigány, ez alapján a súlyozott átlag: 1.65*0.9 + 6*0.1 = 2.085 kb. stimmel.)

Ezek alapján ha a jelen trend folytatódik, akkor a mi népességünk kb. három generáción (kb. 75 év) belül a mostani felére csökken (1.6 gyerek/pár = 0.8 gyerek/fő, 0.8³= 0.512), ez a cigányoknál kb. 5 generáció, ami alatt a népességük 6⁵ = 7776-szorosára nőne (7.7 milliárd, a Föld lakossága lenne kb. ennyi).
Természetesen ennyi cigányt a Föld nem tud eltartani, tehát ez a trend nem tud még 75 évig változatlanul menni.

Nézzük, mikorra érjük el az 50%-50% arányt!
n = az évek száma
9millió * 0.8^(n/25) = 1millió * 6^(n/15)
(a levezetést kihagyom, gimnáziumi anyag :)...)
n = 36.5év

Sajnos a trend már csak azért sem marad ilyen, mert a cigányság szaporodásával egyre nő a magyarságra nehezedő teher, ami a gyerekvállalási trendet csökkentve méginkább hozzájárul az egyensúly felborulásához, ezt viszont nagyon nehéz becsülni, ezért aztán a fenti 36 év helyett inkább a felét saccolnám reálisnak, szórással ezt írjuk 15-20 évnek.

Na, kb. ennyi időnk van, ha nem változnak a dolgok.

pógárjenő 2009.06.18. 12:31:30

Nagyfater mesélte volt, igaz náczik volt a lelkem mint én (ezredes a Magyar Királyii Honvédségben!) amikor a kakastollas csendőr végigment az utcán, nem volt pofázás rend volt és béke, a cigányok kalappal a kézbe kezicsókolomoztak........

Lenny [Cabdriver] (törölt) 2009.06.18. 12:58:58

@tesz-vesz:
Tesz vesz:)
Nem csak úgy lehet kiírtani egy családot, hogy fész2fész rájuk robbantom a házat, vagy lelövöm(bár ebből se csinálnak lelkiismereti kérdést.)
Elég, ha kölcsönadok 20ezret, aztán szépen rájuk ülök, hogy mostantól kéremszépen havonta 50-et tessék visszaadni, még 3év múlva is, mert bajotok lesz.

"80 unoka!
az én nagymamámnak van 5 unokája, és mi nagy család vaygunk a magyarok között, összetudod te ezt hasonlítani
1 cigány 80
1 magyar 5"

Igen? És? Ha továbbhaladunk ezzel a megszorítósdival, segílyke annyi, a 80ból mit gondolsz mennyi fogja megérni a 10éves kort?
Már a jókis erdőket is megritkították, ahol tudnának gombát, szedret gyűjtögetni.
Még a szomszéd Mari néni nyugdíjából és veteményeséből se tudnak 3nál többet kigazdálkodni.
Azt is csak ideig óráig, mert ha a Mari nénik jobb létre szenderülnek(már pedig ezek a faluban rekedt Mari nénik igencsak idősek),
akkor csak néznek, mint rozi a moziban, mert hogy uborkákkal-paradicsommal-krumpli csíráztatással nem foglalkoznak, abba fogadok veled egy túrórudiba.

Ez az egész már kakaskodás köztünk. Én azt mondom, ami nekem világos, mint a vakablak, te meg azt, ami neked. Részemről itt befejeztem.

havi 2009.06.18. 13:18:41

Javaslat:

Zéró segély, munka van, ásó kapa és földekre terelni őket, mint egy „21 századi rabszolga” csak még is más, mert pénz kapna a munkájáért cserébe, és adót is fizetnének, nem a segélyből élne! Hogy a magyar javakat megtermeljék. Aki nem dolgozik, az ne is egyék!
A cigánykérdés az egész EU-ban súlyos kérdés!
Nem az a megoldás hogy adunk € - ot mindenki utazzon haza, lásd Berlin, Kanada, Olaszország, Belgium és még sok más országot lehet felsorolni!

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2009.06.18. 14:26:46

@Lenny [Cabdriver]: Tesz vesz:)

"Elég, ha kölcsönadok 20ezret.. 3év múlva is, mert bajotok lesz."
mennyi gyilkosság volt romák ellen az utóbbi 4 évben? 6? ez még mindig nem elég a genocídiumhoz.

ezek előbb ölnek embert, minthogy éhen haljanak, ne féltsd őket. előbb fog éhen halni a magyar paraszt, mint a cigány, ebben biztos vagyok, a népesedés pedig radikálisan nőni fog nálunk. ez nem lehet kérdéses

Lenny [Cabdriver] (törölt) 2009.06.18. 15:36:49

@tesz-vesz:
-"Elég, ha kölcsönadok 20ezret.. 3év múlva is, mert bajotok lesz."
mennyi gyilkosság volt romák ellen az utóbbi 4 évben?-

Szándékosan magyarázol félre?
Értsd szájbarágósabban: Ha a segélyt aranyláncos bikáknak kell adnom, és még az egyébúton szerzett szajrét is, a többit elkocsmázom, elszívom, akkor a 6-8, vagy akár 18purgyém nem lesz valami hosszúéletű.

Hacsak nem jár neki automatice tízórai a suliban(vagy veheti el a padtársáét).

Ha pedig ezek a bevételi források is odalesznek az előbb vázolt okokból, de a mercis ember folytatja a körözést az utcában, akkor aztán tényleg elég elkeserítő a jövőm.

Arról nem is beszélve, hogy ahol sok az elkeseredett, éhes ember egy helyen(ha majd a segíly&Mari néni forrás kiapadt), ott a vér is gyakrabban folyik. Pláne, hogy nem tudnak magukkal mit kezdeni a lébecon meg kakaskodáson kívül.

A másik: a cigányok hamarosan teljesítik a "feladatukat". Felheccelni a magyart, hogy költözzön is ki a p.csába, vagy ki se mozduljon a lyukából, vagy csak szimplán akassza fel magát.

Akkor pedig jöhetnek az újak. És ők nem mohácsivikiznek, meg fodorgabiznak. Nem épp a humanitáris tevékenységeiről híresek. Klasszikust idézve: "Loptá, cigány?" PUFF

Ehh, hagyjuk

GatyaPityu 2009.06.18. 20:23:11

Ez valami hihetetlen! Ezek szerint ezentúl a rendőrségnek kötelező lesz beszámolót tartania minden intézkedés előtt a cigók kisebbségi vezetőjének? És ezt csak azért, mert így állapodtak meg? Eszem f*szom megáll. Jó hogy nem nevezi ki magát rendőrkapitánynak ez a fószer. Szerintem lehet, hogy ez is kaphatott arra az IQ70-es agyára egy ütést, és attól lett még hülyébb. Arra is kíváncsi lennék, hogy mégis hogyan gondolja azt, hogy amennyiben szólnak neki a zsaruk verekedés vagy lopás esetén, hogy "majd ő segít elintézni??"
Lassan már kezdem azt hinni, hogy nem is Magyarország, hanem cigányország vagyunk...

Mouth Hero 2009.06.20. 14:30:49

@Liberté____73: Ne tettesd a hülyét! Évek óta rásütik az önjelölt "jogvédők" a fasiszta-náci bélyeget azokra, akik ki merik mondani, hogy a cigányság ilyen mértékű szaporodása roppant káros folyamat, s legfőképpen a cigányságot fogja vissza bármiféle előremutató fejlődés lehetőségétől. Az elb@szott szociális rendszer, ami a gyerekgyártásra ösztönöz évek óta kritizálhatatlan, hiszen milyen mocskos gondolat meggátolni a 18 éves cigánylányt, hogy megszülje negyedik gyerekét.

TaTa86. · http://archiregnum.blog.hu 2009.06.20. 15:48:55

@Geza: "többségi magyarok esetén sacc/kb. 1.6..1.7 körül lehet, a cigányoknál pedig kb. 6."

Hát én kicsit másképp láttam: Az összmagyar lakosságban egy nőre 1.2 gyerek jut. A cigányokra (, hogy ki a cigány az érdekes, mert hivatalosan csak 200.000en vannak) elvileg 3 gyerek.

@Lenny [Cabdriver]: A cigányok kevesebb ideig élnek, meg nagyobb is a gyerekhalandóság. De ez az aktív korú népességet szinte egyáltalán nem érinti. Ha mondjuk 10.000 magyar gyerekből meghal 10, akkor mondjuk 10.000 cigány gyerekből meghal 30-50. (Éhen nem halt itt senki Rákosi óta, járványok nincsenek, és népirtás is ritka mint a fehér terror. Szar dolog ha éhezik a gyerek, de nem hal bele.) Akkor lesz 9.950. (Utána lehet ennek nézni, de nagyságrendileg ez a helyzet.) Ugyanott vagyunk.

picur3ka 2009.06.20. 16:38:39

@TaTa86.:

'hogy ki a cigány az érdekes, mert hivatalosan csak 200.000en vannak'

Az olaszliszkai cikkben irja, hogy 550 ciganybol 42 vallotta magat romanak. Igy. Tudod, Tata, en azon is gondolkodtam mar, hogy azt kerdezik, hogy roma, vagy semmit, vagy van-e lehetoseg ciganynak, beasnak, lovarinak, etc vallani magukat.

Roxvox 2009.06.20. 18:47:24

Ez szuper, ha egy cigány pl. zsidónak vagy svábnak vallja magát akkor az is - egy nagy lófaszt.
Attól, ha egy cigányt lemeszelsz, csak kívűlről lesz fehér, belül ugyanolyan fekete marad, mint előtte.

tokmányos 2009.06.22. 05:49:37

@Atro: Jól látod barátom.Fogalmam sincs, hogy milyen törvény teszi lehetővé ,ezt a rendőrség-cigányvezető egyeztetést .De javasolnám a cigányvédő buziknak:Ne a rend őreivel egyeztessen egy fasszopó cigányvezető,hanem SZEMÉLYES FELELŐSSÉGET vállaljon a körzete,területe bűnmentességéért! De hát ez sem célravezető, KI KELL IRTANI mind egy szálig őket -nincs humánus megoldás!!!!!!!!!! Ugyan úgy járunk mind a rendszerváltás vezetőivel-eladták az országot.Nyomorba döntötték a dolgos,szorgos embereket.A párhuzam lényege,hogy nem lehet elódázni a problémákat.Takarítani kell ,minél későbbi a lépés annál több vér fog folyni.NÉZZÉTEK meg a szemét törvényi szabályozásokat.......Olajszőkítés,...... Áfacsalások lehetővé tétele,...Piramisjátékok legitimitása,...ingatlanok átjátszása stb ....időrendben vizsgáljátok meg az eseményeket az országban ,függetlenül melyik politikai párt volt éppen hatalmon.És 20 évi csipkerózsika álmodból felébredve,rádöbbensz,hogy a reggeli fogmosásodhoz elhasznált víz sem a tiéd már.

süti beállítások módosítása