Skip to content


       Szűrés lista

Mi folyik Fóton?

Fótnak, de legalábbis a Fidesz-KDNP-s városi vezetésnek nem megy túl jól mostanában. Januárban időközi polgármester választás volt a településen, mivel az előző Fideszes polgármestert különböző törvénysértések miatt(72 db) jogerősen elítélték és eltiltották hivatalától. A fóti polgárok Mádly Zsolt Fidesz-KDNP jelölttel segítették hivatalba egy többségben lévő MSZP-s ellenzék ellenében a képviselőtesületben - lehet azóta már megbánták.

A napokban újra érdekes hírek láttak napvilágot, egy útépítési-sikkasztási üggyel kapcsolatban.  Ismeretlenek egy hangfelvételt terjesztenek, amin egy fóti önkormányzati cég vezetői egy útépítéshez kapcsolódó sikkasztásról beszélgetnek. A beruházást leállították, a város vezetője az ügyészséghez fordult. Egy önkormányzati tulajdonban lévő kft. igazgatója beszélget a felvételen a cég felügyelő bizottságának Fideszes tagjával, valamint egy jogásszal. Arról társalognak, hogyan lehetne plusz bevételhez jutni egy 300 milliós útfelújítási pályázat kapcsán.

Pár kiragadott részlet a felvételből:

„…pénz nem számít innen, mert azért ez elég drága mutatvány”.

„…Honorálunk már mindenkit, a Hír Tv-től kezdve a Lánchíd Rádión át, mindenkit… Itt mindenkit kell szponzorálni!”

„…Műszakilag jól ki van találva, a lehetőségek helyre vannak téve … Baj azért volt egy polgármesterrel… a végén kellett hozzá Kövér Laci, de azért elintéztük.”

Ez a Kövér Lacis megjegyzés hasonlatos arra, hogy azt is tudja mindenki, hogy a Zuschlag körüli alapítványi balhéban benne volt fartőig a fél MSZP vezérkar, de mint az összes nyílt titok, következmény nélkül marad...

Nem ez az egyetlen botrány mostanság Fóton. Fábry Béla MSZP-s alpolgármester – aki köztudottan nagyon rossz viszonyban van Mádlyval – bíróságra akarja vinni a város első emberének ügyeit, mert szerinte a fideszes városvezető év eleji hivatalba lépése óta több jogszabályt megszegett már. „Egyes alkalmazottaknak nem utaltatja ki a jussukat. A testületről pedig a működésképtelenség látszatát kelti, mert ez az ő malmára hajtja a szavazókat.

Mit is csinál ez a Mádly fiú a helyi MSZP-s ellenzék szerint:

Elmondták, egyetlen ülés sem zajlott még rendben, a polgármester vagy idő előtt berekeszti, vagy lemondja az ülést, illetve szabotálja a napirendeket. 22 utasítása közül 18 törvénysértő volt. Megemlítették, hogy rendszeresen elvonja a testület, illetve a jegyző hatáskörét, sőt utasítással megvonta a jegyző munkabérét is. Tervek és testületi döntés nélkül közterület-felújítási beruházást indíttatott. Mádly egy saját maga kezdeményezte bírósági eljárás jogerős határozatának végrehajtását is akadályozza.

Mádly Zsolt, Fót hiteles polgármestere röviden elmondta, hogy ezen mendemondáknak valóságalapjuk nincs, és a helyi ellenzék egyéni politikai ambíciói állnak a háttérben.

Az ellenzék a városvezető ellen fegyelmit indított és valószínűleg feljelentés fognak tenni.

Az eddig oly szótlan Mádly viszont úgy látszik nonverbális kommunikációban verhetetlen. Az a hír járja, hogy úgy orron vágta az alpolgármestert, hogy annak elkezdett vérezni az orra egy esti testületi ülésen.

Fábry Béla szocialista alpolgármester felolvasta a napirendi pontokat, amelyeket megszavazott a testület többsége. Eszerint kezdeményezik a bíróságnál a polgármester megbízatásának megszüntetését, és az elindítandó eljárásig kérik Mádly Zsolt felfüggesztését.

A polgármester erre Aczél Sándor szerint kezdte kihúzogatni Fábry mikrofonját, hogy így vonja meg tőle a szót. Miután többszöri kérésre sem hagyta abba, Fábry alpolgármester a kezére csapott, Mádly Zsolt erre kitépte a mikrofont, és szándékosan az arcába vágta
. Az alpolgármester orra vérezni kezdett.

- Az ezt követő hangoskodásban is jól hallottam, ahogyan Mádly nyomdafestéket nem tűrő szavakkal illette az alpolgármestert - nyilatkozta lapunknak Aczél, hozzátéve, hogy az esetről videofelvétel is készült.
Aczél kérdésünkre elmondta, hogy az önkormányzat folyosóján ekkor már dulakodás kezdődött a polgármester támogatói és néhány civil között. A rendbontásnak a kiérkező rendőrök vetettek véget. Aczél Sándor tegnap késő délutánra összehívta az ügyrendi bizottságot, hogy a testületi döntés értelmében elkészítsék a bírósági beadványt Mádly Zsolt ellen.

Mádly az esetet szokás szerint nem kívánta kommentálni, ellenben Cselőtei Erzsébet, fóti Fidesz elnök ezt megtette helyette:

-"Valóban volt némi dulakodás, de az eset véleményem szerint véletlen volt, az alpolgármester sérülése is csak felületi" - fogalmazott, majd kérdésünkre hozzátette: szomorú, hogy idáig fajultak a fóti események; jó lenne, ha a testület feloszlatná magát, ahogyan Mádly Zsolt ezt már többször is kezdeményezte.
Arra a kérdésünkre, hogy a fizikai támadás miként egyeztethető össze a közszereplés erkölcsi kívánalmaival, Cselőtei azt válaszolta: "Nyilván nem helyénvaló ez a viselkedés. Mindannyian különböző vérmérsékletűek vagyunk, a polgármester úr ingerküszöbe alacsonyabban van. De a másik oldalnak is megvan a maga felelőssége" - fogalmazott a helyi Fidesz elnöke.

Szóval alacsony ingerküszöb és a másik oldal is felelős. Komolyan haját tépi az ember, hogy még ezek után sem képesek azt mondani, hogy bocs, igen, ez egy barom, kirúgjuk a fenébe. Megy majd a mosdatás és a végén még szentté avatják.

Megtaláltam a YouTubeon az esetet egy több mint 6 perces videó formájában. A tényleges tettlegesség 3:55-kor kezdődik viszont mindenkinek ajánlom a 2:00-kor megjelenő és köszönő úriembert, aki mint egy békés sziget kelt egy abszurd hatást a képviselők ülésén. Ugyancsak érdekes az a többször feltűnő, szemlátomást roma család a hátsó ajtónál, az ő funkciójuk nem derül ki a felvételen.

Ezek után ott tartunk, hogy Mádly nemhogy nem mondott még le, de nem is kommentál, valamint a pártja elhatárolódásáról és az úriember azonnali kizárásáról sincs még hír. A jobboldali hírcsatornák és szájtok még két sorban sem emlékeznek meg az esetről.

Pár pont a programjából:

"-Jó hírét vinni Fótnak
Nem vonzhatunk befektetõket, nem szerepelhetünk sikeresen pályázatokon, ha nem keltjük jó hírét szép városunknak.

-Visszaállítani a törvényes mûködést
Csak úgy várhatjuk el a város polgáraitól, hogy törvénytisztelõ lakók legyenek, ha választott vezetõik járnak ebben az élen.

-Vigyázni a közös pénzre
A város kasszájában mindannyiunk pénze van, ezért annak megfelelõ elköltése a legfontosabb feladatunk. A közösbõl magáncélra többé nem juthat."

Ezek a pontok lebeghetnek a Polgármester Úr szeme előtt, miközben megdolgozik a 770 ezer forintos havi fizetéséért ...

Címkék: fidesz botrány pofátlan

A bejegyzés trackback címe:

https://vastagbor.blog.hu/api/trackback/id/tr681235549

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Meggyes a hibás 2009.07.13. 23:04:03

Így kell ezt csinálni!Így kell ezt csinálni? Az esztergomi Meggyes-féle ülésvezetés néhány gyöngyszeme, a legutóbbi (2009.07.09.) testületi ülésről.  Csak erős idegzetűeknek! 

Trackback: Fideszfigyelő 2009.07.10. 12:02:54

Politika orrvérzésig (videóval)A városvezetés korrupció-gyanús ügyéről akartak tárgyalni a képviselőtestület civiljei és szocialistái. A fideszes polgármester először ki akarta zárni a városházától a képviselőket, de nem sikerült neki. Amikor a vita kemén…

Trackback: Mindenes 2009.07.09. 21:36:30

Keresztény és DemokrataMádly jó példa arra , hogy a té Nép nem nézi meg , kire szavaz, csak a színe érdekli. A választáskor is lehetett látni rajta, hogy kb. annyira laza mint Michael Douglas az Összeomlásban, közvetlenül mikor kiszállt a kocsijából a dug…

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

pokemon 2009.07.09. 14:33:48

Rambo te nem lettél volna idegbeteg a helyében?
Én simán fogtam volna magam és elmentem volna.

Jancsibohóc /Bohócügyi Államtitkár/ · http://www.vanditdigital.com/ 2009.07.09. 14:36:04

@pokemon: azért mondjuk ha az én mikrofonomat babrálja, és annak az adapterét a pofámba dobta volna, lehet belevertem volna a fejét a seggébe. Csak úgy kedvesen.

RAMBO · http://szolo.blog.hu 2009.07.09. 14:43:00

@pokemon: Nem hiszem, hogy így viselkedtem volna, nem ilyen ember vagyok. Vehemensen védem a véleményemet, elmondom, amit gondolok, de nem úgy, hogy amig a másik beszél, folyamatosan kurvaanyázom.

Ilyen testületi ülést nem engednék meg. Eleve nem engedném meg, hogy pofázzon az, akinél nincs a szó és bezárnám az ajtót. A saját pártom kéviselőit kurvára csendre utasítanám. A minimum, hogy mindenki elmondhatja a véleményét.

Ha mindez nem megy, akkor igen, én is elmennék onnan. Persze nem akkor, ha a személyem elleni támadásról van szó. Szót kérnék, felállnék, és elmondanám a véleményemet. Mennyire más egy ilyen viselkedésnek a kinézete, mint annak, hogy fejbe dobon a mellettem ülőt?

Én nem ilyen csirkefejű, négyszemű gyökér vagyok, mint a polgi, de a 100 kilómmal is szégyelleném, ha ilyesmit tennék. Ráadásul egy nálam idősebb fószerrel.

MACISAJT 2009.07.09. 14:44:50

Nos, a vérző orrú fábry/MSZP, akit éppen Mádly vert meg megalázó kétharmaddal januárban, "elfelejti" megemlíteni hogy gyakorlatilag a polgármester hivatalba lépése
feljelentésekkel és fegyelmikkel obstruálják az un. "tízek":
www.fot-city.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=102:a-hatalom-edes-ize&catid=36:helyi-hirek-2009&Itemid=27http://www.fot-city.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=102:a-hatalom-edes-ize&catid=36:helyi-hirek-2009&Itemid=27


Egy kis összefoglaló- hogyan hajtották el őket a halál bozontosára már többször és hónapokkal ezelött a feljelentéseikkel együtt..
Az is kimaradt valahogy, hogy azon bizonyos hangfelvétel ügyében éppen Mádly tett feljelentést...

Ja és ha valaki jogtalanul hív össze közgyűlést, ahol ő akar beszélni mert szerinte a polgármester arra való hogy ezt eltűrje, majd rácsap a polgármester
kezére(!) - annak számolnia kell hogy nekivágnak valamilyen tárgyat.
Oszt utána mehet mártírkodni.

pokemon 2009.07.09. 14:44:50

"az én mikrofonomat" :)
Az kurvára nem az ő mikrofonja.

Amúgy valóban fel kellene oszlatni az egész bandát, aztán majd a fótiak döntenek ki a nagyobb g@eci.

magyariorszag · http://www.magyari.blog.hu 2009.07.09. 14:47:38

Nem kell mesélni, mert ez Argentína, oppá, akarom mondani Magyarisztán. Itt a közösségi tudatban élnek a dolgok, nem a törvényhozás előtt. Nem tűnt még fel senkinek, hogy iszonyatos panamáinkhoz képest semmilyen iszonytató bírósági ítélet nem született???

Ellenben azok akik borítottak, ellehetetlenültek, hülyének lettek beállítva, etc.

Nem hiszek a kézlevágós igazságszolgáltatásban, sőt nem hiszem, hogy az bíróságokon kell megoldani mindent.
A fejekben, ott kellene kezdeni, mert amit otthon tanulsz, abból leszel ember később.
Ha apám azt mondta volna, lop, csalj, a tanárod meg egy seggarc, mert fejbevágott, nos akkor az a példa.
Ha pedig a sikeresség fokmérője a medencéd és az autód, akkor nem is lehet példaképként mutogatni egy tudóst, sportolót, ne adj' isten pedagógust...

Kellene egy valóságshow, ahol győzikének, zimánylindának vagy akárkinek, egy olyan lakásban kellene laknia, amelyet elborítanak a könyvek(esetleg egy könyvtárban), és nem mehet ki egy hónapig.
Lehet, hogy elkezdene olvasni és divat lenne a angyalkás puttók között is a könyvespolc...

:)

Visszatérve:

Mindenki tud mesélni, de én nem vagyok bátor, mert vannak gyerekeim...
Már nem vagyok bátor...

maxwell murder 2009.07.09. 14:49:48

Istenem. micsoda csürhe. az a cigány meg mit rikácsol már megint?:)

Jancsibohóc /Bohócügyi Államtitkár/ · http://www.vanditdigital.com/ 2009.07.09. 14:49:51

@magyariorszag: én Benkő Dani faszverését akarom nézni szeptembertől, nem érdekelnek holmi művelődő celebkurvák :D

harcigolya 2009.07.09. 14:50:16

Fót city... It is no democracy.
Central Europe serve the company.

Tom Bobb · http://tombobb.blog.hu 2009.07.09. 14:51:26

@XoniX: Inkább maszatolok, mert jobbnak érzem a maszatolást (de jó szó), mint azt, hogy egy ilyen témájú cikket végigOFFoljak a fóüti hülyeségekkel. Nekem meg ezekről a dolgokról a blogomon még nincs kedvem írni. De talán egyszer... bár nem szeretek politizálni...

Úgyhogy bocs.

Na, jó, azért már ide írom, ami a bögyömben van: miért nem lehet rendes körforgalmat készíteni, mikor felújítják az aszfaltot Verestől egészen Újpestig, keresztül Fóton, és három olyan hely is van (Kultúrház, CBA, OMV-kút), ahol igenis kellett volna a körforgalom, ahol ráadásul hely is lett volna ezeknek (de még mekkora!), mégsem készültek el, és lámpa is csak az egyik helyen (CBA) van, ott is ratyin megoldva...
Újabb 15 évig ilyen bolond közlekedése lesz Fótnak, ahelyett, hogy már rég elkészítették volna az elkerülőt, amiről 25-30 éve vitáznak...

Passzivista 2009.07.09. 14:52:52

Ilyenek dontenek egesz varosok sorsarol??? Siralmas, szanalmas, verlazito! Egy rancos tarkoju kene oda, aki lebasz egy nagyot annak, aki nem tud normalisan viselkedni! Es ki az az idiota, aki beszavaz valakit a kepviselo-testuletbe 8 altalanossal??? HHHHRRRGHHH!!!!

Tom Bobb · http://tombobb.blog.hu 2009.07.09. 14:53:10

@MACISAJT: TÖKÉLETES!!! Köszönöm a linket.

Radio Silicon 2009.07.09. 14:59:33

Az a cigánylány a háttérben nagyon csinos!

Jancsibohóc /Bohócügyi Államtitkár/ · http://www.vanditdigital.com/ 2009.07.09. 15:06:13

@picur3ka (fekete:garazdasag tenyallast valosit meg: én nem egyesével emelném ki a képviselőket, hanem az egészet úgy ahogy van beraknám a majomházba. Ráérős időmben meg vinném a banáncsokrokat.

picur3ka 2009.07.09. 15:08:35

@Jancsibohóc /Cee'd KIA Fa Somat/:

Igy is van, a fele onkormanyzatot meg kene szuntetni, kalap szart se er, oszkesz.

Kentetsu 2009.07.09. 15:19:25

Mit csodálkoztok?Ki kellene írni az országhatárra,hogy Mutyifalva!!

szmoker (Homo Trollicus) 2009.07.09. 15:23:19

Hűha, Index-címlapos a poszt.

Thulsa Doom (törölt) 2009.07.09. 15:35:07

Kibaszott csürhe. Ezeket kéne tömegoszlatni a Rebisznek, nem a Gárdát.

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2009.07.09. 15:49:16

ebből nem lesz poszt?
szerintem jó téma,

"A korábbiakban a futárszolgálati szolgáltatásokat vonták meg szakszervezetünktől, ellenben más szakszervezetekkel részünkre fizetés ellenében sem biztosítanak gépjárművet, különféle intézkedésekkel akadályozzák, nehezítik a munkahelyi, a dolgozók munkakörülményeit feltáró ellenőrzéseinket."
tmrsz.hu/hirek-aktualis/557-kifogas-tmrsz-honlap.html

BálnaUhr · http://balnavicc.blog.hu 2009.07.09. 15:54:31

@Bohóc János: Csak a múlthétről: költségtérítés, vízgazdálkodás.

Karcolt lendület 2009.07.09. 15:55:05

Ha jobban megnézitek a videót, az ülésteremben van egy halom olyan ember, akinek semmi dolga nincs - nemcsak az ajtóban tipródók, hanem egészen bent, vszeg a 4:58-nál látható erős csontozatú cigányasszony pofázik folyamatosan. Basszus, az hogy nyilvános egy ülés, nem jelenti azt, hogy bárki belepofázhat, az ilyet ki kellene vezetni (csak akkor az kerülne be a sajtóba, hogy önkényeskedik a polgármester.) Nem igazán csodálom, hogy nem lehetett egy ülést sem rendben megtartani ebben a félévben.

Ez az egész ügy tipikus szoci aljasság: addig provokálták a polgármestert (és ez már a sokadik ilyen ülés lehetett), amíg az csinált valami nem túl szimpatikusat és azzal telekürtölték az országos sajtót. Miközben a polgármester által az előző félévben indított vizsgálatok és visszásságoknak a híre településen belül maradt. Egész egyszerűen nem tudnak tovább a szokásos módon lopni és ettől kurva idegesek és bármilyen szemétségre képesek. De persze marketingileg csak az jön át, hogy ezek is csak olyanok...

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2009.07.09. 15:55:09

"„…Honorálunk már mindenkit, a Hír Tv-től kezdve a Lánchíd Rádión át, mindenkit… Itt mindenkit kell szponzorálni!”"
sajtószabadság mi? van még aki hisz a sajtóban?
látom vastagbőr még nem kapott (lehetséges, h nonprofitba kéne nyomatni az egész sajtódolgot?

és ha ezek bizonyos kérdésben együttműködnek? mármint az mszp-fidesz, szerintem tutira van, volt különbéke bizonyos kérdésekben, pl Budapest uralma, az mszpszdsz nem adja át soha, semmi értelmes embert nem akart a fidesz ide állítani...

MACISAJT 2009.07.09. 15:55:16

Re:Tom Bobb.
Szívesen..:)

És még valami.
Az tény hogy Mádly pocsékul kommunikál és használja-illetve nem használja- a médiát.
Ráférne egy kis segítség.

Mert különben a "tízek bandája" -akikból éppen az év elején volt elegük a fótiaknak, ezért bukták akkorát éppen Mádlyval szemben- tényleg kinyírja őt. Is.
Mondjuk, elmehetne pár napos tapasztalatcserére
Pécsre, Páva Zsolthoz, eltanulni azt ,hogy hogyan kell egy közgyűlési többségü örökölt maffiát megroppantani.


Jellemző eset, hogy ezzel a mazsolázott hangfelvétellel az MSZP-s fábry házal napok óta
a baráti médiumokban...
miközben Mádly már egy hónapja hivatalos feljelentést tett...minden feltünés nélkül.

Parkőr (törölt) 2009.07.09. 15:55:47

@picur3ka (fekete:garazdasag tenyallast valosit meg:

Ilyenkor azért elgondolkodik az ember, hogy kik vállalnak ilyen közfeladatokat, és amikor szavazunk kik is a valóságban a mosolygós bácsik meg a nénik a plakáton.

Hihettetnen hogy az emberek sorsáról ilyen hangos műveletlen erőszakos retkek döntenek.

fullánkhegyező 2009.07.09. 16:00:47

Hűtlen kezelés miatt nyomoznak a kormányzati negyed ügyében.
Nyolcmillióra büntették a volt államtitkárt.
Hét évre itélték a miskolci nyomozót,aki riposztozott azonnal ,az ügyészt jelentette fel, mert a kábítószeres zavarosban halászott.
Kamu-kommunikációs tanfolyamok súlyos pénzekért,még diplomát sem ad.
Ahol adnának,csak helyesírási hibákkal megy.
Ezeket lehetett csak ma olvasni.
Szinte az élet minden területén a dilettantizmus,a lopás,sikkasztás,a hatalmi harc tapasztalható.
Segítsen már valaki! Kikben lehet megbízni?
Kire szavazzak majd?

Karcolt lendület 2009.07.09. 16:06:15

@MACISAJT:
A Fidesz központnak csak tisztán önös érdekből be kellene segítenie itt, mert a szocik mindig azzal operálnak, hogy valami manipulált - személyesen kevesek által ismert - ügyből országos ügyet csinálnak és általánosítanak az ellenfélre. Aljas, de működő módszer - ha ezek megoldását az ilyen szétzilált helyi emberekre hagyják, az vissza fog rájuk ütni.

tavirdasz 2009.07.09. 16:10:07

@Radio Silicon: nem csak csinos hanem biztosan nagyon okos is ,gondol a holnapra hiszen terhes

is 2009.07.09. 16:15:51

@martonx: "De leges-legelőször valaki módosítsa gyorsan az alkotmányt, hogy egy kormány se legyen 4 évig bebetonozva a hatalomba. "

A FIDESZ MSZP-vel való együttes elküldését 1000000000%-ban támogatom. A 4 évet viszont ki kellene várni. Egyszerűen nem lesz kormány, aki rendesen kúrálja az országot, ha nem kap rá 4 évet legalább, hogy megmutassa, hogy a kúrája hat. akkor lenne csak ígérgetés, meg osztogatás, meg folyamatos kampány. per speciel ebben a 4 évben nem kis szerep van a 18 hónapos kampány utáni népszavazásnak. nagyon sikeres zavarkeltés volt, azóta nincs még annyira se működő kormányunk, miközben a következő kormány már 26. havi nyugdíjnak megfelelőket is beígérte, és inkább saját magát hazudtolja meg (vagyonadó), csakhogy nehogy népszerűtlennek látsszon.

már az amcsiknál is pedzegették, hogy inkább csak egyszer lehessen valaki elnök (no újraválasztás), de akkor 6 évig.

is 2009.07.09. 16:19:11

@Karcolt lendület: aha, a FIDESZ ügyei helyi kis stiklik, az MSZP-ben viszont minden pártközponti utasításből, szervezetten, maffiajelleggel történik. én meg még nem múltam el 4 éves, és ezt beszopom.

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2009.07.09. 16:27:40

MI EZ A KUPLERÁJ A VIDEÓN??
MI AZ HOGY A CIGÁNYOK KI-BE JÁRHATNAK?
meg kihúzza a mikrofont!
SZÉT KELL VERNI MINDET B+
a magyar gárda kell ide, aztán beküldeni őket mint cromwell tette nagyon helyesen, lenne rend ne félj, egy állag gárdista ezekhez képest akademista!
ezek magyarok?! mint a cigányok! szégyen

ugyan_pityu! 2009.07.09. 16:28:49

én nemrég költöztem fótra.

én kérek elnézést a fenti videón látottak miatt

elp 2009.07.09. 16:36:18

madzsarország ... jaj...

Tom Bobb · http://tombobb.blog.hu 2009.07.09. 16:44:30

@MACISAJT: Nem sokat értek a politikához, de ha te mondod, legyen úgy! Menjen Mádly Pécsre, tanuljon, mert talán jobb lesz Fótnak, ha a "fábrymaffia" kicsit vissavesz magából.

kispista2 2009.07.09. 16:49:29

A videón az látható, hogy az alpolgármester hívta össze az ülést, amire nincs joga. Egyébként az ún. tízek között volt fideszesek is vannak, akik most az mszp-t támogatják.

Az egész önkormányzati rendszer elbaszott, mert a polgármestert külön választják, így előfordul hogy ellentét van közte és a képviselőtestület között. Ha a testület nem oszlatja fel magát, akkor akár több évig is meghiusulhat bármilyen munka.

MACISAJT 2009.07.09. 16:51:57

Re: karcolt lendület.

Egyetértünk.

hablabla 2009.07.09. 17:07:11

Iskolában a gyerekek fegyelmezettebbek, a látottak minősíti az egész társaságot polgármesterestől, a képviselőkön át a romákig.

Nagyon közel vagyunk ahhoz, hogy ilyen üléseken előkerüljenek a fegyverek és a baseball ütők.

Az ok egyszerű, nincs kontroll felettük, ha valaki tudomást is szerez a mutyiról nem jelenti, vagy lefizetik, akit demokratikusan megválasztanak az gyakorlatilag mindenhatónak, sérthetetlennek érzi magát. Pénz, és hatalom amiért ilyenné válnak az emberek, ha ezt elveszik tőlük egész elviselhető emberekké tudnak válni. :) Sajnos ezen senki semmilyen törvénnyel sem fog tudni változtatni.

kispista2 2009.07.09. 17:14:56

@hablabla:
"Az ok egyszerű, nincs kontroll felettük, "

Január 1-től egyáltalán nincs, mivel a közigazgatási hivatalok ezirányú jogköre megszűnt. Vagyis az önkormányzatok olyan rendeleteket hoznak, amit csak akarnak.

MACISAJT 2009.07.09. 17:19:43

Re: karcolt lendület.

Egyetértünk.

Mécsvilág 2009.07.09. 17:22:58

Nem szeretnék okostóni lenni és nem is vagyok fóti, de a dolog úgy alakult, hogy kedvenc unokatesómék ott laknak és most pár napig náluk és egy távolabbi fóti haverunknál vendégeskedtünk. A dolog egyik pikantériája, hogy voltunk olyan idétlenek, hogy a Balaton egyik frekventált üdülőhelyéről (ahol lakunk) mentünk el Fótra üdülni. Fiaimnak régóta ígértem pesti progikat: Gyerekvasút, János hegyi kilátó, libegő, Vidámpark.

Barátunknál olvasgattam a helyi újság most megjelent számát, ami szerintem egy rakás sz@r, semmi nincsen benne, mert ahogyan én láttam az utcákon semmi nem történik! Unokatesóm kislánya megmutatta azt a sulit ahova jár (református egyházi iskola) ez a Főti Gyerekváros területén van. A bejáratban a helyi kultúrház, szinte összedől :-( A Móricz Zsigmond utca mellett méteres parlagfű, járda semmi. :-( Üdülőtelepen (Akácos utca) bokáig érő homok. Utak kátyúsak, a város rendezetlen.

A helyi újságot lapozgatva néztem az e-mail címet: viziostudio@vnet.hu. Gondoltam megírom az ottani újságba is, hogy egy kellő összefogással egy Budapesthez ilyen közeli várost, ilyen különleges adottságokkal ékszerdobozzá lehetne formálni! A dolog pikantériája, hogy alig láttam olyan magánházat, ami ne hivalkodott volna, de az utcákon a kosz, a mocsok, a gaz. MIndenki magával törődik, semmi összefogás!

Az MSZP-s többséggel persze a polgármester tehetetlen, a jegyző is sajnos, bár törvény tiltja - politikailag elkötelezett!!! - a helyi szóbeszéd szerint! Mindenesetre a fóti üdülésről és látogatásról minden jóérzésű polgárt lebeszélnék jelenleg - és ez a roppant szomorú! :-(

2009.07.09. 17:25:25

Nem különb itt egyik párt sem a másiknál! De mindig a "másik" lop többet, "ök" csak kevesebbet! Azaz-minden párt lop és a másikra akarja kenni a sz.rt, amibe ö is nyakig benne van. Amugy meg ugy látom, a polgármester ur(?)nál a kultura kiverte a biztositékot. Az ilyenekre mondják, hogy tahó, meg bunkó! Mert valóban az!

Állásrafal 2009.07.09. 17:40:06

Az igazság az, hogy az igazság pártatlan és szinte tökéletes működése miatt szóba sem jöhet semmiféle felelősségre vonás, mert itt csak mendemondák keringenek.

Karcolt lendület 2009.07.09. 18:58:49

@is:
Nem egészen ezt mondtam, hanem hogy az MSZP szeret is helyi ügyekből országosokat kreálni és az sem zavarja őket, ha ki kell színezniük.

Az adott ügy két részből áll: a hangfelvétel korrupciógyanura utal, meglátjuk mit hoz ki a nyomozás (amit ugye a polgármester kezdeményezett). A képviselőtestületi ülés és a rajta történtek pedig leginkább szánalmasak.

Az pedig a jelenlegi felállásból következik - ti. a szocialisták vannak kormányon -, hogy az MSZP-nek vannak országos, volt ill. jelenlegi kormánytagokat is érintő ügyei, a Fidesznek pedig inkább csak helyiek. :-) Azt természetesen nem gondolom, hogy bármelyik felett szemet kellene hunyni, de érdemes mérlegelni, hogy egy-egy ügyben kinek mi az érdeke, mit állít esetleg valótlanul is, meggyőződésből vagy a piszkos anyagiak miatt küzd, mint malac a jégen.

phaidros 2009.07.09. 19:21:09

Egy fontos kiegészítés: az előző, 10 évig regnáló polgármester nem volt Fideszes. Csak a Fidesz támogatta az utolsó ciklusában, a választáson. Amennyire én tudom, független volt.

Ami a 10-eket, és a fóti helyzetet idézi, a helyi, különböző oldalak kezében lévő újságokat érdemes olvasni. Úgy picsognak, mint a picsák, egymásra.

Capuletek és Montaguek, Fót meg az ő homokozójuk. Fóton csak akkor lesz változás, ha az összes eddigiek (Cselőtei-klán, a 10-ek tagjai, mindenki - kisöprődnek onnan). Jöjjön akár a Jobbik, vagy az LMP, csak ne ezek.

wagabound 2009.07.09. 19:29:03

Mégis csak elő kéne már venni azokat a lezsírozott géppisztolyokat...

ermi50xn6j2 (törölt) 2009.07.09. 19:43:18

belzebobó!

Nem hallottad még hogy vidéken, legyen az város, falu , alakosság hozzájárulása nélkül nem épül út, szennyvízvezeték, még vízvezeték sem.Kemény tízezreseket kell fizetni. Sőt!! Most kezdték meg nálunk a szenyvízcsatorna 2. részének kiépítését. Minden lakóháztulajnak, telektulajnak-ha nincs is rajta ház-, 130000 ft.ot kell befizetni. Ezért beléptettek, mindenki a fundamentába, a rókásba.Ami a legszebb, az öt éve elkészült vezeték bekötőinek -ami szintén kötelező volt-,visszamenőlegesen még harminezer ft-ot bekell fizetni, akkori 90000-re, állítólag a meglévő szenyvíztisztító nem EU komfortos. Annak idején a cstornamű vállalat a bemenő víz 50% át igérte kiróni díjként. Amikor kész lett már80%-át kelett fizetni, ma már ott tartunk, hoga a bejövő víz 150%-át fizetjük. Most amikor a Tiszántúli Víközmű körül nagy mutyizás zajlik. És csdálkoznak ha az emberek száján kiszalad a megazisten! Ez a képviselőtestületi űlés, meg egy nagy sz@r, hogy ajó kurva nagynénikéjűket. Szegény Hazám mivé tettek!!!!

ermi50xn6j2 (törölt) 2009.07.09. 19:49:10

belzebubó!

Bocs, hogy elütöttem az u betűt, de már alig látok a pipától, no meg az ekeseredettségtől!

kriglis 2009.07.09. 20:12:48

lemondani,új választást tartani,példát mutatni,közéletből elhúzni,: mutyizásokat felszámólni ,a befizetett adómat nem ellopni,nem havi 5 millát keresni,nyugdíjast megfizetni,gyereket tanítani,kórházat nem bezárni,és persze nem eladni,embereknek munkát adni,szoc.segélyt csökkenteni, és mindezt valakinek számonkérni.

K.Jani 2009.07.09. 20:19:54

napról napra érik bennem a gondolat, hogy akár durva eszközökkel is de el kell takarítani az EGÉSZ politikai förmedvényt. a fidesz is feltünően kussol ÁLLANDÓAN.
ennek a népnek hamarosan észhez kell térnie különben nézhetjük magunka!
GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA!!

K.Jani 2009.07.09. 20:21:59

ha valaki beteg, akkor nem ül otthon tétlen és várja, hogy majd jobbbra fordul sorsa. cselekszik, magát gyógyítja vagy elmegy gyógyítóhoz.
most az ország nagyon-nagyon beteg. ha nem gyógyítjuk meg akkor el is veszíthetjük.
nem lesz mit átörökölni a következő generácónak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
a hejzet súlyos és eszerint is kell hozzáállni!!!

kriglis 2009.07.09. 20:23:43

emlékeztető angol parlament,elszámolási visszaélések majdnem minden miniszter lemondott.itt mégcsak számlát sem kell adniuk /holott ezt tőrvény írja elő/. totál káosz totál fertő az egész.kikellene húzni már a dugót follyon le a szemét végre.és ne csodákozzon senki a jobbik eljövetelén.minél tovább húzódik annál megrázóbb és drasztikusabb lesz a változás.változás pedig kell ezért lesz is.nem tőrvényszerű,hogy magyarország eltünjön.az utóbbi évek erre vitték a dolgokat.lassan elég lesz.közel 1 milió ember már nyilatkozott és jó ha tudjuk nő ez a szám.

kriglis 2009.07.09. 20:28:54

mindenhol zúgolódó sőrtölődő emberek és mégis csend van sajnos bírkák vagyunk már eléggé. egy pofont kell kapnunk,hogy eszméljünk?

Horizont 2009.07.09. 20:59:34

Azt a rohadt életbe! A Vastagbőr már nagyon sokszor ledöbbentett, de ez mindennek a legalja.Ezt én nem vetíteném ki arra ki melyik párthoz tartoznak! Ez pártfüggetlen. Magyarország kicsiben. Szavakat se találok. Ezért kell nekünk ennyi önkormányzat? Milyen polgármester az, aki "megengedi" hogy egy ülésen mindenki ki-be mászkáljon? Mindenki egyszerre pofázzon? Mondjuk azon röhögtem, hogy valamelyik azt kiabálta neked még a 8 általánosod sincs meg. Miért a többinek meg van? Mindegyik kivétel nélkül egyformán egy bunkó paraszt volt ott. Az is aki csendben volt. Emberileg mindegyik levizsgázott, mint egy utolsó csürhe.
Hol van ilyenkor az Önkormányzati miniszter? Szava sincs ehhez?
Elképesztő, hogy az elmúlt 20 évben mennyire elbunkósodtak a kisemberek is. Mindegyik pártban és párton kívül is.
Demokrácia? Európa? Szabadság? Szólásszabadság? Kinek? Minek?
Ezeknek diktatúra kellene, vagy Gárda, meg egy csokorra való a Vastagbőrről:
"Mégis csak elő kéne már venni azokat a lezsírozott géppisztolyokat"
"SZÉT KELL VERNI MINDET B+"
"egészet úgy ahogy van beraknám a majomházba" " Golyóérett már rengeteg ember ebben az országban..."
"mind dögöljön meg egytől- egyig.." (ezt az eddig kedves fmj írta)
Ezt meg én (az eddig nem radikális) írom :
Minden megoldásnak híve vagyok......

elp 2009.07.09. 21:11:58

sok testületi ülés van a youtube-on

hugyos, a román, fábry elvtárs meg a többi...
egyszerűen ez az egész sokkoló, hogy ilyen politikai kultúra van ebben az országban, ezért járunk itt...

káosz és anarchia az egész, vissza a 16.századba

a sok magyar birka meg belenyugszik..

tényleg történnie kell már valaminek ebben az országban

Mr Falafel · http://menekulttabor.blog.hu/ 2009.07.09. 21:20:56

@Karcolt lendület:
Választásokig elég sok ilyen ügy lesz még. Az külön pikantériája az ügynek, hogy a fóti polgármester egy ökör.

Styg 2009.07.09. 21:37:52

Itt a másik oldal véleménye:

fot-city.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=197:fabry-bela-verz-orra&catid=36:helyi-hirek-2009&Itemid=27

Aki Fóton lakik, tudja jól (a saját bőrén érzi), kik azok a "tízek".

picur3ka 2009.07.09. 21:51:56

Na, ez a tizek is micsoda vicc mar, egy, mondjuk 13000 lelket szamlalo helyen, kulonosen, hogy senkit nem kepviselnek. Democracy, pleeeeeeeeeease.

'A város mind a 21 szavazókörében a Fidesz-KDNP pártszövetség végzett az első helyen, a szavazatok 52,53%-át elnyerve. Az MSZP a voksok 17,74%-át gyűjtötte be, a harmadik a Jobbik (16,60%), a negyedik az MDF lett (6,56%).'

wagabound 2009.07.09. 22:05:11

Megismétlem: elő a géppisztolyokkal! Mindenki hozzon magával egy teli tárat...

bunko_jobbos 2009.07.09. 22:13:45

Ezek után ne csodálkozzanak, ha a polgármester berekeszti az összes ülést. Gondolom van egy ember, akinek megadja a szót, aztán mindenki elkezd pofázni. Mivel nincs más fegyvere, berekeszti az ülést. Ha felelősségteljes képviselők lennének, akkor értenének belőle, és a település érdekében betartanák a minimális szabályokat. Valószínűleg az MSZP-nek inkább a balhé az érdeke. Ebből a videóból ez látszik. Megszokták, hogy mindig azt csináltak, amit akartak.

Nincs kétségem afelől, hogy most is el fogják érni, kicsinálják ezt a szerencsétlent.

kispista2 2009.07.09. 22:16:48

@Styg:
"hogy besántikált botjával a Pest megyei cigány vajda és családja, akik néhány napja még a polgármesternek köszönték hálásan, hogy segélyt utalt ki a számukra,"

Szegíny elnyomott vajda, drága a benzin a mercibe?

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2009.07.09. 22:30:49

"A polgármester pedig, kihúzva a mikrofont, a zsinórt Fábry felé hajította. Állítólag ez találta el az alpolgármester orrát. Erről vetetett látleletet, ezt mutogatta a televíziókban. És közlése szerint erről tett feljelentést a dunakeszi kapitányságon. Mádly Zsolt is megtette a feljelentését hivatalos személy elleni erőszak tárgyában.

Végül, miként már nem először, a polgármester hívására megjelent a helyi rendőrparancsnok és csapata, aki lecsillapította az üvöltöző Fekete-sereget, a polgármestert pedig, saját védelmében, a kocsijához kísérte. "

ne jelengessél komcsi
eleget jelentgettél te már.

f.m.j. 2009.07.09. 22:56:48

@Horizont: :D:D:D

Lám, lám, rólunk is lehull a kultúra lassan, de biztosan :):)

És mennyi ilyen lehet, amiről nem is tudunk, ez csak egy szaros kisváros, mi lehet fontosabb, vadtagabb ügyeknél? Bele se merek gondolni...

f.m.j. 2009.07.09. 22:59:33

vadtagabb=vastagabb

kispista2 2009.07.09. 23:08:43

@tesz-vesz: "megjelent a helyi rendőrparancsnok és csapata"
Erre van pénze a rendőrségnek! Zárják be őket a terembe, majd takarítsák fel a végén a hullákat. Kevesebb élősködő lenne.

Horizont 2009.07.09. 23:20:31

@bunko_jobbos: Na ne csináld már! Te másik filmet néztél? Szerinted ki a főnök egy ilyen ülésen, meg amúgy is? A polgármester!!! Ki a polgármester???? Mádly Zsolt! Nem igaz, hogy ilyeneket is ilyen szemellenzősen kell nézni. Ha benne van az MSZP szó akkor csak azok lehetnek a szarok. Akkor közlöm veled, hogy itt MINDENKI szar volt! Sajnos!

kispista2 2009.07.10. 00:03:25

@Horizont: És mit csináljon a polgármester, ha olyan képviselő beszél, akinek nem adott szót, miközben ő a főnök? Vagy te mit csinálnál a helyében?

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2009.07.10. 07:42:23

Megszólalt az érintett, természetesen ártatlan, és ez az egész egy mocskos lejáratókampány.

"Nem érzem, hogy mosakodnom kellene, a felvétel is vágott anyag" - mondta, hozzátéve: azért nem nyilatkozott korábban, mert ő is feljelentést tett az ügyészségen hivatalos személy elleni erőszak miatt. Állítása szerint ugyanis az idézett mikrofondobás előtt Fábry Béla "ököllel" a kezére ütött. Mádly hangsúlyozta, hogy nem akarta megdobni politikustársát, szerinte az eldobott kábel nem is érte el az alpolgármester arcát, a sérülést Fábry magának okozta. Fót első embere kérdésünkre úgy fogalmazott: "nem tudom, hogy sikerült neki vért produkálnia (...) tény, hogy az, ami történt, nem okozhatott volna neki orrvérzést, különösen nem ilyen hamar. Szerintem itt valami nem stimmel". Mádly szerint a lejárató akció célja az, hogy egy fontos, közigazgatási perben - amely a testület működésének jogszerűségéről hozhat ítéletet - hétfőn ne tudjon jelen lenni."

Horizont 2009.07.10. 08:54:15

@kispista2:
Mivel nem vagyok polgármester, se főnök ezért csak sokak számára csak olyan banális "baromságokat" tudok mondani, hogy úgy kell(ene) élnie, hogy tekintélye legyen, a szavainak, tetteinek súlya, higgadt, városáért élő, stb. Azt nem tudja leállítani, hogy ki be mászkálnak oda nem tartozó emberek? Már ilyenné se lenne alkalmas vezetőnek. Én már csak ilyen maradian látom. Azért én találkoztam ilyen emberekkel, főnökökkel, nagy szerencsémre! Nem sokkal, ez tény!

Bohóc János 2009.07.10. 09:24:10

@ermi50xn6j2:

"meglévő szenyvíztisztító nem EU komfortos"

háháhá, ez nagyon tetszik, beleillik a

"bevásárlókomplexus", az "exhumálom magamat", a "letardált" és társaik sorába :D

ikunégyzetaköbön

Tündér_Lala 2009.07.10. 09:27:32

Egy dolog egészen bizonyos, ilyen körülmények között semmiféle munka nem végezhető. Nem tudom, hogy ki teremtett ilyen állapotokat, de ez egy kupleráj és szét kellene zavarni az egész bandát. Gyomorforgató az egész.

Shyad-Khourongai · http://hulyeseg-lexikon.blog.hu/ 2009.07.10. 09:31:19

@laspalmas:
Két napja csak MDF-es képviselő nyilatkozik az Egyenes Beszéd című műsorban az ATV-n. Természetesen igazi konzervatívként nyálfröcsögtetve szidja a Fideszt. Kövér László monnyonle!

jozicsenko 2009.07.10. 11:51:13

@Bohóc János: mondok szebbet, három napja fogom a fejem: karitativ szervezet helyett mama benyögi, hogy hát kvantitativ szervezet

kellett 5 perc, mire összeraktam, dejó hogy hétvége van!

eroica · http://fideszfigyelo.blog.hu 2009.07.10. 12:03:02

A trackback-elt bejegyzésben lehet még olvasni a a Fóti közélet más érdekességeiről, költségtérítésről, bevásárlóközponttól kapott "kampánytámogatásról" stb. (A videó az ugyanaz, amiatt nem érdemes kattintani).

Bohóc János 2009.07.10. 12:03:41

@jozicsenko:
Olyat is hallottam, hogy a kórház folyosóján vitatták meg, hogy Feribácsinak tegnap söntést (!) ültettek be.

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2009.07.10. 16:19:48

@laspalmas: és a fideszes mellett vagyok teljesen, nézzétek meg a fideszes reakcióját, ártatlannak tűnik, és korrekt embernek! komolyan mondom.
aztán nézzétek a kamerás tuti mszp-s ember, hogy rá megy a fideszes fejére! előtte meg persze semmit nem látunk a ráütésből.

aztán nézzétek meg a vért! hogyan lehetséges h az orra külsején van a vér? a kábel tényleg alig érhetett hozzá, illetve ha egy kábel megcsapja az ember orrát attól még normális ember nem kezd el vérezni, és nem az orra külsején, megnztem a felvételt és a kábelen szerintem nincs semmi műanagy, fémrész csatlakozó ilyesmi.
én elképzelhetőnek tartom h mű vér az egész!

Horizont 2009.07.10. 16:59:12

@tesz-vesz:
Atyaég ekkora elfogultság még a komcsik között sincs:)

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2009.07.10. 18:16:11

@tesz-vesz: a jegyző is! hát hogyan lehet így várost vezetni? ha mindenki tolvaj, féreg?!!?!?
miért nem csukták le őket??
nálunk is, ahol én élek, amikor új polgármester jött a régi mszp-s komcsi helyett nagy botrányok, kiabálások voltak! lopott hazudott a komcsija

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2009.07.10. 18:24:42

ez meg a poszthoz kapcsolódik,
na nehogy már a fideszes polg benne legyen az ügyben, hiszen ő tette a feljelentést!!!

"Nézd az út valószínűleg az lesz, hogy a Fidesz fog nyerni az országgyűlésin is meg az önkormányzatin is és mi meg ugye azért MSZP vagyunk."
www.youtube.com/watch?v=hd4dznyqJDs

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2009.07.10. 18:32:53

cute,
"Mádly Zsolt, Fót hiteles polgármestere"
nem kell kihúzni a hiteles szót, helló

"Komolyan haját tépi az ember, hogy még ezek után sem képesek azt mondani, hogy bocs, igen, ez egy barom, kirúgjuk a fenébe. Megy majd a mosdatás és a végén még szentté avatják."

ezek azért nagyon kemény szavak, mondd foglalkoztál te az üggyel rendesen? vagy a csak a népszabit olvasod?
na mi van, jobbikos a vastagbőr???
a 770 ezer ft-os fizetés meg sok, kevesebb kéne

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2009.07.10. 18:41:26

cute, (ha tényleg olyan éleseszű vayg) nézd már meg ezt a videót is!
www.youtube.com/watch?v=8nBvbZklyjw&feature=quicklist

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2009.07.10. 19:12:51

Mádly Kolozsvári magyar, nézzük hogy reagálják ezt a komcsik:
www.youtube.com/watch?v=rH50DtwwZW8

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2009.07.10. 19:28:26

ennek az embernek nem az orrát kell verni kábellel hanem egész egyszerűen fel kell kötni!
www.youtube.com/watch?v=povgWR_08MQ&feature=quicklist
az i f!

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2009.07.10. 19:33:28

itt vannak a tízek, ezekből én mindent kinézek.
érdemes megnézni
www.youtube.com/watch?v=g80FW_fzQmM&feature=quicklist

ermi50xn6j2 (törölt) 2009.07.10. 20:32:15

Bohóc János!

Bezony, bezony ilyesmivel etetik az embereket. Vakulj paraszt!. Kiküldtek vagy 200 meghívót, amin rajta volt többek között: a jelenlévők határoznak. Na mit gondolsz hányan jelentek meg , a saját érdekükben? 23 fő! Ezek aztán megszavasztak mindent , amit felolvastak nekik. Ennyire leszoktattták az embereket a közösségi ügyek megbeszéléséről. Demokrácia, s gyakorlása ÓH! Szomorú, nem?

kispista2 2009.07.10. 22:42:46

@tesz-vesz: Hülye picsa folyamatosan közbekiabál, mintha a kocsmában lenne.

grupi 2009.07.11. 07:41:49

Komolyan mondom, nem ismerem az apró részleteket. Tudom, hogy vannak csibészek mindkét oldalon. Ami most Fóton folyik az nem más, mint hatalmi harc, átrendeződés, és egyfajta demonstráció.
Az MSZP-nek nagyon jól jönne, hogy bebizonyítsa, a jobb oldalon is vannak hibák, visszaélések.
A gond és a hiba ezzel, (ha még így is lenne,) hogy a maszop-szadesz alakulat nyakig szarban, zavarban és kényszerű büntetőeljárások sodrában, a haz kiárusítása és eladósítása után nem sok hitellel mutogathat másra. Hiteltelen, szaros csapat. Fóton a képviselő testületi többségében farokként igyekszik csóválni a kutyát.
Teljesen felesleges vészharangot zúgatni, mert ettől nem fog megtisztulni a szoc-liberális maszopos garnitúra. Akkora cirkusz, hangulatkeltés mint itt és ezzel az írással is generálva van, soha nem volt sem a vecsési számlagyárat érintően, sem a többi maszopos visszaéléssel kapcsolatosan. Lássuk be az UD Zrt a Malév, a Bábolna, Sukoró, és a többi mind- mind kaliberrel túllő ennél a porba fingó fóti atrocitáson.
Nem nagy jelentőségű, és nem jelentős vagyont érintő, sokkal inkább lejárató és jobboldal ellenes hangulatkeltés, figyelem elterelés az egész. Ne feledjük, hogy nem egy makulátlan, és erkölcsös MSZP-s képviselő-testületi többségről van szó, aki most minden látszat ellenére nem az igazságért és a törvényességért, Fótért küzd. Demonstráció, és pankráció az egész. ehhez asszisztál a baloldali média, és ehhez sorakozik a balfék kormányzati érdekcsoport. A fideszes fóti polgármester közelébe sem kerül a letartoztatott baloldaliakhoz, vagy a Szabó Zoltán, Demszky Gábor és a többi félékhez.
Szóval, - ugyan már.

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2009.07.11. 21:17:19

@kispista2: móczárné, csak tipp, volt fideszes, állítólag besúgó volt, iylenekből lettek e fideszesek, most mdf-es. tehát komcsi
felvettem a kapcsolatot a helyi góréval, úgyhogy ismerek sokmindent.
@grupi:

bizony, azt se felejtsük al h a mszp-s a rendőrség szerint saját autóját öntötte le kromofággal, ill cigány verőlegényei vannak, akik azt kiabálják be mádlynak, hogy"letépem a fejed köcsög""
erre a rendőrség nem intézkedik, később meg azt mondja az mszp-s, h jól tette, h nem intézkedett.

Bohóc János 2009.07.11. 21:21:28

@tesz-vesz:

"most mdf-es. tehát komcsi"

LOL OMFG!

wáháhá

grupi 2009.07.11. 22:00:13

Lehet ezzel is foglalkozni:

"Felfüggesztették Vác szocialista polgármesterét
A döntést három MSZP-s képviselő is megszavazta."

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2009.07.11. 23:00:42

@Bohóc János: nevess kutya amíg nevetni tudsz, de most ennyit jó volt beírni a kommentbe liberté?
ha tudnám egyértelműen, h te vayg az liberté, nem állnék szóba veled

Bohóc János 2009.07.11. 23:37:24

@tesz-vesz:

Aki az MDFet kommunistának tartja, azzal nehéz is miről vitatkozni

Biomechanoid · http://www.menekulttabor.extra.hu/forum/viewforum.php?f=1 2009.07.12. 12:18:44

@Bohóc János:
Gyakorlatilag a párttagok fele liberális baloldali pártnak, népi nevék kommancs pártnak tartja az MDF-et. Dávid és Herényi még a Hóbagolynál is kiverte a biztosítékot.
Magam részéről az MDF-et az elvtelenség pártjának nevezném.

grupi 2009.07.12. 12:48:25

Az MDF mindenesetre a szocikra apellál, és őket támogatja cselekedeteiben. Hogy aztán miről beszél, hogyan kommunikál, az más kérdés.
Nemsokára amúgy is vádeljárás alatt lesznek.
Pécset a polgármester választáson is az MDF a szocik, vagyis Szili elvtársnő javára lépett vissza.
Az, hogy nem konzervatív, nem keresztény, és nem jobboldali párt D(ávid) fórum, az biztos.
A többi már kevésbé.

(Dombóvár szoci polgármestere ellen vádemelés lesz/van.)

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2009.07.13. 10:51:52

@Bohóc János: liberté, mostmár biztosan tudom , te vagy az. ez az utolsó mondatom neked: az mdf-ből ma már csak a selejtek lépnek ki/rúgják ki őket. kezdetektől fogva kommunistákkal volt tele az mdf, ahogy a fidesz is. nekik sikerült megkaparintaniuk a pártvezetést már antal halála után egyértelműen boros péter vezényletével. antall alatt is jókora befolyással bírtak, olyannyira, h én hazaárulónak tartom antallt.
a pártvezetésnek sikerült kirugdosnia a normális embereket. maradtak a kommunisták, ma már csak egy analfabéta jobboldali szavaz az mdf-re, és hiszi h ők tényleg konzervatívok.
te beszélsz a vitaképességről? szánalmas vayg? miért is ez a második vayg több neved?
te nem vayg vitaképes, nem éred fel az asztalt lábujjhegyen se.

süti beállítások módosítása