Skip to content


       Szűrés lista

Draskovics bemutatja: "Bármit megtehetünk következmények nélkül"

Nincs egy nyugodt hétvégéje az embernek ...

Itt van megint nekünk Draskovics ... azt hittem, a HírTV-Veres Jani ügy kapcsán meghúzódik, lapít egy ideig, amíg elül a vihar. Apropó, volt vihar? Nem is volt ...

Drazsé nem hülye, azt az "ügyet" és sok minden mást is megúszott, ezt miért ne úszná meg?

Draskovics pénteken sajtótájékoztatón bizonyította, hogy a Magyarok Nyilai kőkemény politikai terroristák.

A terrorizmus elleni harc fokozásához többlettámogatásról döntött a kormány – jelentette be Draskovics Tibor igazságügyi és rendészeti miniszter pénteken, miután dicséretben és jutalomban részesített Petőfi Attilával, az Nemzeti Nyomozó Iroda (NNI) vezetőjével együtt tíz rendőrt, akik kiemelkedő munkát végeztek a Magyarok Nyilai terrorszervezet felderítésében. Azt a Petőfi Attilát, aki rá vallott a HírTV-Veres ügyben ... pikáns!

Draskovics levetítette bizonyítékul a Nemzeti Nyomozó Iroda összeállítását, melyet úgy adott elő az igazságügyi miniszter, hogy a a  képsoron a magát Magyarok Nyilai Nemzeti Felszabadító Hadseregnek nevező csoport által elkövetett robbantás látható.

Tessék:


Igen ám, csakhogy a robbantást 2007 nyarán a kémiabuzi gyerekek csinálták Bonyhádon, kísérleteztek egy kicsit...

"A fiatalok korábban a lakóhelyük közelében robbantottak, de a homokbucák között nem keletkezett akkora lyuk, mint a búzaföldön. Az utóbbi helyszínt egy bonyhádi ismerősük ajánlotta nekik, ahol végül is az ötven kiló műtrágyából és gázolajból álló elegyet elektromos vezeték és egy detonátor segítségével felrobbantották. A vizsgálat azt is megállapította, hogy nem rombolási szándék, hanem a kíváncsiság vezette őket, ezért is választották az elhagyatottnak tűnő részt.

A fiatalok a robbantás után - az országos visszhang és a rendőrségi nyomozás elrendelése miatt - megsemmisítették azt a fényképsorozatot és videofelvételt, amit a helyszínen készítettek. Ennek ellenére sikerült rájuk bizonyítani a nem mindennapi cselekedetet."

TV2 Aktív, 2007 nyarán:


Biztos letörölték, én hiszek a srácoknak, de a felvétel mégis rákerült a Nemzeti Nyomozó Iroda "Magyarok Nyilai best of" DVD-re ... vajon hogyan?

Amúgy ezek tényleg olyan hülyék, hogy azt gondolták, senki sem ismeri fel, hogy ugyanaz a helyszín? Mikor napokig a "titokozatos bonyhádi kráter" volt a sláger 2007 nyarán? Miért nem ment ki két nyomozó az Alföld közepére robbantani, azt felvették volna videóra és azt vetítették volna le a sajtónak? Senki rá nem jött volna ... idióták.


(kép: kuruc.info)
Persze felmerül rögtön a kérdés, ha hamis ez a jelenet a DVD-n, akkor vajon a többi jelenet is hamis? A focilabdába vart bomba? A megpörkölődött lábtörlők a politikusok ajtajai előtt? A kalasnyikovsorozat a Rendőrpalotára?

Tiszta Mátrix, mi az valós és mi a fake?

Képzeljük el, hogy 2001-ben Pintér belügyminiszter (aki szintén nem egy szent) bizonyítékot hamisított volna ... omg, mi lett volna itt. Kuncze Gabi biztos már pakolta volna be a bőröndjét, hogy ilyen diktatúrában ő nem tud élni...

Van olyan dolog, amiről még azt hiszitek, hogy áh, ezt úgysem merik megcsinálni?  Mert nálam ez a lista napról-napra rövidül ...

A Nemzeti Nyomozó Iroda közleménye:


2009.07.25. szombat 13:19

A Nemzeti Nyomozó Iroda felháborítónak tartja és visszautasítja a Hír Tv sugalmazását, amely szerint a Magyarok Nyilai terrorszervezettel összefüggésben kiadott felvételeken egy más bűnügyben lefoglalt képanyag látható. Ezzel szemben tény, hogy a felvételt a terrorszervezet egyik tagjának számítógépén találta a szakértő. Nyilvánvaló a terrorszervezet és a robbantás végrehajtói közötti kapcsolat.

A Hír Tv által hivatkozott 2007-ben, Bonyhádon történt bűncselekmény ügyében a Tolnai Megyei Rendőr-főkapitányság nyomozott, amelynek során a robbantásról készített felvételeket nem találták meg, azok soha nem kerültek a rendőrség, így a Nemzeti Nyomozó Iroda birtokába sem.

A gyerekkorú kémiabuzik gimisek a terroristák ... kérlek, NNI, most már ne álljatok le, lehet még ezt fokozni!!!

Vagy az áspis, fondorlatos Magyarok Nyilai, az Európa szerte hírhedt stratéga, Budaházy vezetésével kitervelték, hogy pontosan ugyanott robbantanak Bonyhád mellett, ahol a gimisek, pontosan ugyanolyat, sőt, fel is veszik kamerával (minek?!).
Mindezt olyan szándékból tették, hogy ha majd évek múlva lebuknak, akkor a HírTV-nek legyen mivel megtámadnia az áldott jó nyomozókat, hogy ők biza' bizonyítékot hamisítottak...

Hát nem roppant agyarfúrtak a hungarian terroristák?!
 
A Fidesz példásan gyorsan reagált:


"Felmerül tehát a gyanú, hogy Draskovics Tibor bizonyítékot hamisított annak érdekében, hogy továbbra is látványosan és zavartalanul riogathasson szélsőjobboldali veszéllyel. A Fidesz felszólítja Draskovics Tibort: haladéktalanul tisztázza az ügyet, adjon magyarázatot a történtekre! Ha ezt nem teszi meg, abból egyetlen dolog következik: Draskovics Tibor lebuktatta saját magát, és ezzel együtt lebuktatta, végleg nevetségessé tette a szocialisták terrorveszéllyel riogató folyamatos hisztériakeltését is. Ha nem tisztázza magát, az példátlan botrány, és azonnal távoznia kell a közéletből, a bizonyítékhamisítás összes többi résztvevőjével együtt."

Az NNI hamar válaszolt:

"A 2009. július 24-i nyilvános sajtórendezvény alkalmával a média megjelent képviselői részére kiosztott, robbantást ábrázoló felvételről valótlan tartalmú információk jelentek meg egyes médiumokban. A valótlan állítások keltette kétség eloszlatása érdekében a Nemzeti Nyomozó Iroda vállalja, hogy tájékoztatásunk hitelességét alátámasztó körülményekről és adatokról az országgyűlési képviselő úr, illetve a médiumok képviselői – az ügyészség engedélyezését követően – személyesen is meggyőződhetnek, a büntetőeljárási szabályok betartása mellett."

Az egyik bonyhádi "srác" a saját oldalán írja:

"Most se fórum se oldal nem lesz egy darabig. Hála a Draskovicsnak megint szaglászódnak utánunk. Az a hígagyú a mi robbantásunkat hozta fel bizonyítéknak hogy Magyarországon terrorszervezetek működnek.
Alig várom az újabb házkutatást!!!!
Szóval most terroristák lettünk, így 2 év után jól esik, tényleg... Ennek sose lesz vége bazdmeg.

(...)

Hogy mi az igazság az utóbbi két kérdéssel kapcsolatban az hamarosan kiderül. De az hogy a felvétel miként szivárgott ki és hogy az egy nagyon jó kérdés. Gondolom nem kell mondjam, hogy egyik robbantó tag sem olyan hülye hogy kiszivárogtassa, senki nem akarja maga alatt vágni a fát...

Tehát az a valószínűbb, hogy mielőtt kitört volna a botrány 2007 ben, mi elküldtük valamilyen internetes fájlmegosztón egymásnak a képeket videókat, és innen juthatott hozzá valaki.

Erre a legnagyobb az esély, mert bár emlékeim szerint tényleg volt egy kísérlet a fájlok ilyen módu megosztására az eseményt követő napon, a link nem működött, ezért úgy véltük a feltöltés nem járt sikerrel. Nem foglalkoztunk vele.
De lehet hogy valaki igen."

 

 
Várjuk az újabb fejleményeket ... 

Címkék: terror abszurd pofátlan

A bejegyzés trackback címe:

https://vastagbor.blog.hu/api/trackback/id/tr991267605

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: lehúzta a rezsóról a lábast #2 2010.05.26. 14:25:29

  magyarország,   @2006:   #1 Magyarország - Rendőrállam:     #2 pestylaszlo.com: megsebzett ünnep:   www.pestylaszlo.com/megsebzett_hun.php [ szabadon letölthető formában ]     @2009:   +1: a nemajándék...

Trackback: Horthy, a kormányzó; dokumentumfilm 2009.07.25. 17:09:59

Horthy, a kormányzó. Csaknem tökéletes ez a doku. Az észrevételeimet majd a végén. A összes rész belinkelve a tovább gomb után.                        &...

Trackback: Empíriokriticizmusok az EU-tagság körül 2009.07.25. 17:07:31

Öt éve vagyunk tagja az Európai Uniónak. Amolyan kisjubileum ez, amely alkalmat ad arra, hogy megvonjunk egy mérleget, gondolatokat fogalmazzunk meg első benyomásunkról. Egyszersmind feltegyük a kérdést önmagunknak: van-e értelme tovább, s ha igen, mil...

Trackback: Költséghatékonyság IRM módra... 2009.07.25. 14:39:03

Meglepő adatokra bukkantam Draskovics "Drazsé" Tibor minisztériumának honlapján. Hogyan lehet kevesebb minisztériumi autóval, kevesebb futott kilométerrel, több, mint kétszer annyit költeni gépkocsi fenntartásra? Hát így:'09 január: 24 g...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Roxvox 2009.07.26. 22:31:09

@cotti:
Tudom, azért is próbáltam élcelődni a noteszon.

Marcellusca 2009.07.26. 22:34:45

@Roxvox: Nem! Majd a főmaffiózó (Pintér) megoldja!

Roxvox 2009.07.26. 22:42:01

@Marcellusca:
Visszajön a Pintér? De jó kezdjük előről......

Horizont 2009.07.26. 22:43:17

@cotti: Nahát, nahát! Draskovics Tibor nagyon tehetséges ember!:)) Aki ilyen helyzetben szemrebbenés nélkül így tudjon beszélni az nagy ember! Nagyon, nagy!:)) Riogatástól eljutott az influenza vírusig. Nem köszönte meg a jobb oldal, hogy megmentették az országot, azt a mindenit!
Nem hiszem el,hogy ilyen öntelten,
gőgösen,magabiztosan,meggyőződést
sugározva, minden kérdésre kapásból blöffölve ki lehet állni ország világ elé egy miniszternek.Biztos, hogy ezt érdemeljük? Tuti?
Ezt a felvételt mindenkinek meg kellene néznie.
Ő az év negatív (nagy) embere!

f.m.j. 2009.07.26. 22:44:17

@cotti:

Ez valami hihetetlenül szánalmas ez a figura (igen, mostmár nevesincs, arctalan prototipus, talán a hiteltelen, elvtelen szemétláda, és kisstílű embert lehetne innentől fogva draskovicsnak hívni, ők a draskovicsok...)

és az az érvelés, az megér mindent: "háthonnantudjam, éntudjam, nekem ezt honnankéne tudnom, nemtudokrólamertnemiskelltudnomróla,... nekem ez ismerős egy másik draskovics-típusú embertől: kocsisistván... mi is köti össze őket?

kispista2 2009.07.26. 22:46:38

@fmj: "mi is köti össze őket? "

Mindkettejüket támadják a fidesznácik, miközben az országot szolgálják?

Marcellusca 2009.07.26. 22:50:26

@Roxvox: Hát, már bejelentkezett belügyminiszternek.

cotti 2009.07.26. 22:54:07

Azért ehhez kellett egy alákérdező riporter is. K. Olga menjen a p*csába!

Ebben az országban csak mikrofonállványok vannak, újságírók nincsenek! Mindkét oldalnak megvannak ezek a megbízható mikrofonállványai oszt' jónapot. Egy Kálmán itt, egy Bayer ott, egy Dési itt, egy Németh Miklós Attila ott. Stb.

Itt egyedól Vonát vagy Morvait merik megszorongatni az újságírocskák, de őket is csak pártérdekből, nem szakmai elhivatottságból.

Roxvox 2009.07.26. 23:14:15

A hosszúság alapegysége a méter
a hazudozás alapegysége a drazsé
Na jóóó van ölég vóóót, jóccakát.

wladyslawsky (törölt) 2009.07.26. 23:18:24

@cotti: szerény véleményem szerint drazsé a 2009-es Vastagbőr-díj toronymagas esélyese lett... (pedig erős a mezőny)

D.T.,2009. júl. 24.: "ezt a bombát valódi magyar terroristák helyezték ott el, ők robbantották fel, ők készítették erről a felvételt"

D.T.,2009. júl. 26.: "hát honnan tudhatnám [hogy ki robbantott]... de nem is kell ezt nekem tudni... majd ki fog derülni... az ügy szempontjából teljesen mindegy..."

na meg persze hozzátette, hogy a fidesz meg mé' nem a lényeggel foglalkozik, azzal, hogy itt van a terrorveszély, meg ne gyengítse a rendőrséget, stb...

HI-HE-TET-LEN

kispista2 2009.07.26. 23:38:56

@kispista2:
A kurucok is olvassák a vastagbőrt:
kuruc.info/r/2/44279/
22:34-es hír

eszkep 2,5 órával korábbi hozzászólására válaszoltam:
" kispista2 2009.07.26. 22:18:44
@eszkep: "A Hír Televíziónak tűnt fel először, hogy a próbarobbantás helyszíne egybevág a 2007-es bonyhádi robbantás helyszínével. "

Szerintem meg a kurucnak, de rájuk ugye nem hivatkoznak a hírtv-nél "

kispista2 2009.07.26. 23:40:14

@wladyslawsky: Ahogy a viccben van: Drágám, a szemednek vagy nekem hiszel?

dark future · http://www.andocsek.hu 2009.07.27. 00:03:54

@wladyslawsky:

Beszarás ez az ürge. Úgy hazudik, mint egy utolsó sarki kvarcóraárus az őrszobán.

Kálmán Olga is jól megszorongatta a tökeit, mindent kérdezett, csak azt nem, hogy ha ennyire nem tud semmi konkrétat, akkor miért azt mondta pénteken a sajttájon (határozottan, hangsúlyosan, tagoltan, kijelentő módban), amit mondott?

K.Jani 2009.07.27. 00:58:00

Gróf Széchenyi István:

"Minden nemzetnek olyan kormánya van, minőt érdemel. Ha valami oknál fogva ostoba, vagy komisz emberek ülnek egy bölcs és becsületes nép nyakára, akkor a nép azokat a silány fickókat minél hamarabb a pokol fenekére küldi. De, ha egy hitvány kormány huzamosan megmarad a helyén, akkor bizonyos, hogy a nemzetben van a hiba. Akkor a nemzet aljas, vagy műveletlen."

Aszi 2009.07.27. 01:36:42

Nem is tudjuk, hogy pontosan mit mondott a sajtótájékoztatón. Nem találtam róla felvételt, csak újságcikkekben idézett egyes mondatokat.

Lenny [Cabdriver] (törölt) 2009.07.27. 01:47:20

@Aszi:

video.google.com/videosearch?q=seg%E9ly&emb=0&aq=f#q=draskovics&emb=0

0:56-nál lehet figyelni azt a részt, amit wladyslawsky idézett.

Ha neked ez is kiragadott, félreértelmezett, blablabla manipuláció, akkor már tényleg nem tudom, pontosan mire gondolsz.

(Meg lehet köszönni amúgy, mert átkozottnagy meló volt felkutatni. Beírtam googlevideoba, hogy "Draskovics".)

Aszi 2009.07.27. 02:51:57

@Lenny [Cabdriver]: Hát a linkelésed nem sikerült igazán, de mindegy, azért megtaláltam. Itt is csak egy mondat van bevágva.

suski 2009.07.27. 03:28:43

Drazsé, te Minden Magyarok Kapafogú Fônyula!
Ugye milyen jól jönnek ilyenkor a házinyaloncok az ATV-ben? Azért készítsd a fogkefédet, a bíróságon nem Kálmán Olga fog kérdezni!

gyugyó 2009.07.27. 08:42:48

@wladyslawsky: Ezt a két mondatot valaki összevághatná egy videóba aki ért hozzá. Hátha a szemellenzősök is megértenék miről is van szó...

Noname Cowboy · http://www.rosevalley.hu 2009.07.27. 08:53:11

Háát kíváncsi leszek milyen következményei lesznek. Bár sajnos sejtem, hogy semilyenek.

Dr. Otto Von Schnitzelpusskrankengescheitmeyer 2009.07.27. 09:09:43

Valaki szólhatnak Drazsééknak, hogy az istenadta nép már nem a Szabad Nép / Kossuth rádió kombóból tájékozódik. Ekkora hülyeségeket már nem lehet lenyomni a torkunkon.
Amúgy szerintem az antitenoristák csak hülye amatőr seggfejek: megtalálták a robbantást a Nyulak gépén, és kritikátlanul, ellenőrzés nélkül betették a "bizonyítékok" közé.
Mert ők viszont a Szabad Népből tájékozódnak. Az internet gyanús valami, ott csak pedofilok, meg gyilokpornó van, mutatták a tévébe' is, ők ilyentet nem használnak.
Istenem, ilyen balf*sz, béna, még közlekedési-rendőrnek is alkalmatlan terrorelhárítóink vannak?
Még jó, hogy niincs egy terráristánk se, durva lenne a helyzet.

Viktus 2009.07.27. 09:33:15

@cotti:

Az sem semmi, hogy a nagyon szakértő Bajnai nem küldte még el a picsába ezt a ripacs bohócot ...

DexterMorgan78/Séfbácsi 2009.07.27. 10:06:06

Nem is értem miért vagyunk úgy kiakadva, hiszen drazsé elvtárs az csinálja mihez ért, torzít dezinformál, hazudik, de szar is az internet hogy kb pár óráig állt meg az egész sztori...egyébként meg a kurucusok honnan tudták?? leadták a tévében a robbantást, szerintetek a két kémiabuzi srác kit fog hívni röhögve, majd a népszabit?? egyértelmű hogy ilyen esetekben én is a kurucoknak írnék..

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2009.07.27. 10:13:30

atv.hu/videotar/090726_dras.html

ezután gondoljátok h a fidesz kezd vele valamit? hát nem tudom

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2009.07.27. 10:27:13

@Horizont: mi az h a fajtáján? az rasszizmus, itt, ebben az országban nem lehet olyan, h segítünk a cigányokon, nem, itt szegény emberek vannak, ha vki cigányokon segít az rasszizmus
....jutott most eszembe a cigányvajda lakatos attila, aki kérdezi a magyar gárdát h miért csak a magyarokon segít (miközben ő csak cigányokon segít, csak cigányokhoz jr ki és van pofája megkérdezni, h a gárda miért csak a magyarokon?! vastag a bőr, de szerintem inkább csak analfabéta.
ja! meg csak cigány alkalmazottakat foglalkoztat! micsoda kirekesztés! rasszizmus, diszkrimináció! és még büszke is rá!)

ezek fontos dolgok, h megőrizük a józan eszünket, és az igazságot

pógárjenő 2009.07.27. 11:02:06

Drazsé efftás születésnapi videó:

videa.hu/videok/vicces/csimpanz-hulye-majom-R77aQjBDf06iE7Ue

Nincs mít mondjak, kaccsojja ki!

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2009.07.27. 11:19:21

@Horizont: nézd meg a régi riportot róla!
már akkor is nagy pofája volt! 14 évesen. az apja tele pénzzel, komcsi főnök, egy szavába került és ment bárki a pincebörtönbe.
a kis drasko mindent megkapott, szegény buta volt mint a föld, mégis ötöst akpott mindenből gimnáziumban is, a fazekasban "ahova nem csak matematikusok járnak", meg lefogadom egyetemen is.
pesty lászló dokujában volt, h gyurcsány mikor ment vizsgázni az egyetemen, mindig leszólt egy fejes telefonon aznap reggel a tanárnak, h "elvtárs, gyurcsánynak nem kéne megbuknia".

pógárjenő 2009.07.27. 11:37:01

REMÉLEM DRAZSÉ A "RENDŐREID"ITT IS HASZNÁLJÁK A KÖNNYGÁZT VAZZE!, HOGY ROHADNÁL MEG TE BEKÉPZELT GÖRÉNY!


"A MEASZ – Összefogás a Demokráciáért (MEASZ) és a Demokratikus Hálózat (DH) Ságvári Endre antifasiszta mártírunk meggyilkolásának 65. évfordulóján, július 27-én (hétfőn) 17 órakor megemlékezést tart az újnyilasok által két éve kétszer levert emléktábla helyén, a gyilkosság helyszínén, a Remiz Étterem bejárata előtt (Budapest, II. kerület, Budakeszi út 5.).
Bevezető:
Hanti Vilmos, a MEASZ elnöke.
Emlékbeszéd:
dr. Székely Gábor egyetemi tanár, történész
Galba-Deák Ádám, a DH elnöke.
Zárszó:
Dolmány Balázs, a MEASZ alelnöke.
Megemlékezésünknek különös aktualitást ad, hogy Ságvári Endre 65 évvel ezelőtt a háborús pusztítást okozó, az egyre erősödő szélsőjobb áldozatává vált. Sajnos a mai társadalmi körülmények ismét hozzájárulnak a nyilasok szellemi örököseinek, a „SZÉLSŐJOBBIK” erősödéséhez. Megemlékezésünk egyben tiltakozás is ellenük.
Humanista Honfitársunk!
Ha nem vagy cigány, zsidó, vagy meleg, ne felejtsd! Először a cigányok, utána a zsidók, a melegek, majd TE következel!
2009. július 12."

DexterMorgan78/Séfbácsi 2009.07.27. 11:41:37

@pógárjenő:
Ott a helyem:) Én egy félig cigány félig zsidó félig malac vagyok (copyright by southpark):))

Combi a ballibes Ferkófan 2009.07.27. 11:42:37

Nohát Drazsé még mindig nem mondott le. Miért nem lepődök meg? :)

Combi a ballibes Ferkófan 2009.07.27. 11:43:36

@pógárjenő: "Ságvári Endre 65 évvel ezelőtt a háborús pusztítást okozó, az egyre erősödő szélsőjobb áldozatává vált."

Hahahahahahahaha hahahahahahahaha hahahaha ha

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2009.07.27. 11:53:19

@K.Jani: akkor Széchenyi a jobbikra szavazna?

(a komolyan gondolta volna amit mondott akkor igen)

DexterMorgan78/Séfbácsi 2009.07.27. 12:06:09

@Combi/SzalonFasiszta/SzemétNáci:
Na ez nálam a no comment kategória:) Annak ellenére hogy Miskocon a Ságvári Endre üttörő csapat tagja voltam a 40. sz.-ú általános iskolában:)

technikus 2009.07.27. 12:15:58

@Combi/SzalonFasiszta/SzemétNáci: Ó az a szegény bolsevista terrorista,még nem avatták szentté?? Ezeknek nincs bőr a pofájukon,még terroristáznak!!

technikus 2009.07.27. 12:20:09

@pógárjenő: Azért rpant érdekes: A mi hős ságváriendre fegyveres terroristánk az egy hős?A rohadt szemétnácifasiszta Magyarok Nyilai azok meg terroristák? Nohátnohát! Lepetézek!

pógárjenő 2009.07.27. 12:22:10

@tesz-vesz: nagyon szípen beszíl magyar......oszt mindenhez ért, volt már Pakson erőmű-vezér, a Tungsgramnál eladáskor, a Vízmű privatizálásakor vezér stb. mint az ájemmónika mindenhez ért....

Dr. Otto Von Schnitzelpusskrankengescheitmeyer 2009.07.27. 12:36:31

@technikus: Így megy ez. A lábtörlőgyújtogatók veszélyes terroristák, a rendőrgyilkosok meg hősök.

pógárjenő 2009.07.27. 12:42:00

@technikus: Ja, sztálin meg egy béjbiszitter!

technikus 2009.07.27. 12:43:39

@Dr. Otto Von Schnitzelpusskrankengescheitmeyer: És még az orcájuk sem pironkodik?!! :-))Pedig a rinocérosznak igen!

desertstorm 2009.07.27. 12:43:56

És mi van, ha éppen a lábtörlő alatt van a Hiller vagy a Kókadt, mert éppen retteg...???? Ez már az igazi terrorizmus nem látjátok Ti tökkelütöttek!!!! :-)

desertstorm 2009.07.27. 12:51:26

"Honnan tudhatnám? – kérdezett vissza arra a kérdésre Draskovics Tibor, hogy a napokban nyilvánosságra került felvétel a Magyarok nyilai terrorszervezet tevékenységét, vagy a korábban Bonyhádon fiatalok által elkövetett robbantást rögzíti-e. Állítása szerint ezt neki nem is kell igazából tudnia, az anyag eredetét majd a szakértők vizsgálata fogja kideríteni. Elmondta azonban azt is, hogy mivel a felvétel egyértelművé teszi, hogy tesztelték a robbanószert, ez mindenképpen kapcsolatba hozható a Magyarok Nyilaival. Az ellenzéknek pedig nem a rendőrséget kellene gyengíteni, hanem megköszönni a rendőrségnek azt a munkát, amelynek során hatalmas erőfeszítéssel felderítette a felvételt. Arra a felvetésre, hogy bonyhádi fiatalok felvállalták a robbantást, azt válaszolta: továbbra is úgy gondolja, hogy a Magyarok Nyilai követte el a robbantást. Továbbá nem tudja kizárni annak lehetőségét, hogy a csoport újratermelődik és a jövőben mások is folytatnak hasonló tevékenységét.

atv.hu
"
Ezt az ürget (Draskovics) ki kellene találni, ha nem volna! :-))))

pógárjenő 2009.07.27. 12:53:19

Vasárnap vótam kint az ócskán....vettem egy originát fehér-kék fecskét, kicsit megrágta a molylepke, hátúra a vonalkódra már himeztettem az asszonyal egy csillagot, asszem előre a sáfrányos részre kerül a humanista-párt felírat, azon gondúkodok.......

pógárjenő 2009.07.27. 12:57:57

MELLESLEG DRAZSÉ JÓ LENNE FIGYELNI, A HADNAGY EFFTÁS SZÓLHAT NEKI:

Különböző, alá nem támasztott hírek láttak napvilágot, amelyek szerint Kolompár Orbán el szeretné kerülni a felelősségre vonást. Az egyik verzió szerint az OCÖ elnöke külföldre akar utazni. Ennek elkerülése érdekében arra szeretné kérni a Lungo Drom az illetékes szerveket - a rendőrséget, ügyészséget, bíróságot -, hogy tegyék meg a szükséges intézkedést, hogy ne tudjon kibújni a felelősség alól.
(MTI nyomán)

Dr. Otto Von Schnitzelpusskrankengescheitmeyer 2009.07.27. 12:59:47

@desertstorm: "Továbbá nem tudja kizárni annak lehetőségét, hogy a csoport újratermelődik..."
Ééértem. Szóval ha már mindenkit letartóztattak, és mégis kellene egy kis robbantgatás, akkor semmi gond: nahát, úgy látszik, ezek újratermelődtek.
Mint valami kib*szott gombák.
Bazmeg, én érzem magam kínosan ezt az ürgét hallgatva.

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2009.07.27. 13:31:11

@Dr. Otto Von Schnitzelpusskrankengescheitmeyer: mi az h jó h nincs terrorista?
már rég egy jó világban élnénk, csak éppen, oylan lekvárok vaygunk, h nekünk még ez sincs.
bezzeg az írek!

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2009.07.27. 13:36:00

@pógárjenő: "Először a cigányok, utána a zsidók"

ez komoly ? ezt így kiírták? mindig tudtam h a zsidók a cigányokra előőrsként tekintenek, de azt hittem én vagyok csak olyan bunkó h ki is írom :)

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2009.07.27. 13:44:26

@pógárjenő: @DexterMorgan78/Séfbácsi: @Combi/SzalonFasiszta/SzemétNáci: @technikus:

1944. július 27-én Budapesten, a Budakeszi úti Nagy cukrászdában (ma Remiz étterem) találkozott egy másik kommunistával; ide érkezett négy csendőr az őrizetbe vételükre. Társa ellenállás nélkül megadta magát, Ságvári viszont hamis igazolványt mutatott fel, majd pisztolyt rántott a csendőrökre és hármójukat megsebesítette. A kibontakozó tűzpárbajban Ságvári megpróbált elmenekülni, kiürült pisztolyát eldobva kifutott az utcára, ám ott az egyik csendőr rálőtt és halálosan megsebesítette. A legenda szerint a csendőrök a haldokló Ságvárihoz lépve személyazonosságáról kérdezték, mire a válasz annyi volt: „Harminckét nevem volt, találjátok ki, melyik az igazi.” Ságvári és az egyik csendőr – akit a többiekkel együtt kitüntettek – a kórházban belehalt sérüléseibe.

Kristóf Lászlót, az egyik intézkedő csendőrt a Legfelsőbb Bíróság (LB) 2006. március 6-án rehabilitálta, hatályon kívül helyezve az ellene 1959-ben többek között Ságvári meggyilkolásáért hozott halálos ítéletet. A Legfelsőbb Bíróság kimondta azt is, hogy Ságvárival szemben a csendőrök a korabeli jognak megfelelően jártak el. Ez heves vitát váltott ki. (Ságvári megítéléséről korábban 2004-ben, halála 60. évfordulóján, majd 2005-ben folyt sajtóvita.) 2008 júliusában, Debrecenben, a helyi MDF vezetője letakarta Ságvári emléktábláját, és az önkormányzathoz fordult a végleges eltávolítás ügyében. Az önkormányzat eltávolította az emléktáblát.

hu.wikipedia.org/wiki/S%C3%A1gv%C3%A1ri_Endre
ő is piréz származású

itt egy jó cikk a virtuson!!!!
www.virtus.hu/?id=detailed_article&aid=49431

szégyen h van nekünk egy Ságvári Endre Gimnáziumunk kazincbarcikán!
meg egy szegedi tudományegyetemes Ságvári Endre általános iskolánk.
ebből csinálok posztot.

Kartal (rezervált) 2009.07.27. 16:28:11

@zero: ahogy a cigány mondja a vak lóra: nem vák ázs, hánem bátor!

Beszéltem bonyhádi (nagy lokálpatrióta) barátommal, de ő sem tudja, hol volt a robbantás két éve, úgyhogy nem lesznek fényképek. Pedig meg akartam fűzni, hogy ugorjon ki, és csináljon pár képet.

suski 2009.07.27. 16:33:47

kuruc.info/r/1/44268/

"Pályázatot ír ki a Kuruc.info: atombombát robbantott a Magyarok Nyilai? Készítsen Ön is bizonyítékot, Drazsé után szabadon!"

hajrá gyerekek, drazsés lábtörlôt lehet nyerni....

Kartal (rezervált) 2009.07.27. 16:36:47

@pógárjenő: a következő Sztálin és Lenin születésnapjának nemzeti ünneppé nyilvánítása lesz...

nem érdekel mit csinálnak, hová mennek, DE EZEK TŰNJENEK A FRANCBA VÉGRE!!!!!!!!!

Viktus 2009.07.27. 19:39:18

"Az ellentmondásos helyzet ellenére Bajnai Gordon továbbra is bízik Draskovics Tiborban. Szollár Domokos kormányszóvivő szerint az a lényeg, hogy az elmúlt évek egyik legnagyobb sikere volt, hogy a nyomozók lebuktattak egy terrorszervezetet."

Tibor tudhat v.mit együtt kakipornóztak Gyurcsival, Bajnaival ? vagy milyen sötét titok lappanghat a háttérben ami miatt ez a bohóc kirobbanthatatlan a bandából ...

suski 2009.07.27. 20:33:20

@Viktus: ha kiderülne, hogy együtt kakipornóztak, az sem lenne nagyobb blamázs, mint ez. Sôt...

pógárjenő 2009.07.28. 10:29:55

@Kartal (a morc): látod, látod drazsékám, jó lenne ha letépnéd a kottont a fejedről és belenéznél kedvenc lapodba a népSZARATságba, a te kis kedvenc felvételedet egy czuslág pártkádér cimborája készítette.........na, ennyi a nemzetbiztonságról, mellesleg egy kósza fingot nem tudtok megtalálni, vazzeg, lásd. francia diáklány ügye.....SZÁNALMAS GŐGÖS GÚNÁR GEDEON!

DexterMorgan78/Séfbácsi 2009.07.28. 14:38:43

Nekem Drazsé logikája tetszik. Tulajdonképpen hogy ha az állítólagos nyulak közé tartozó állítólagos elkövető számítógépén mondjuk találtak volna mondjuk a WTC elleni támadásról videót azt is berakták volna promociós jelleggel??:) Gondoljatok csak el ahogy drazsi bejelenti pöszögve elsápadva hogy a nemzetközi terrorizmus kézzel tapintható jeleit találták meg, a magyarok nyulai részt vettek a gépeltérítésben....budaházy meg nemrég jelentkezett repülőgépvezetői tanfolyamra:)

gidabiga 2009.07.28. 15:34:23

Drazsé megválik attól a kollégától, aki rossz infot adott neki a robbantásos ügyben

www.stop.hu/articles/article.php?id=523661

nem, nem Drazsé mond le, csak a szokásos.

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2009.07.28. 15:34:53

na bemondta a kossuth rádió is.
megvárták az szdsz véleménynét.
én mondtam: nayg hatalmuk van az szdsznek még mindig.
90-ben az összes sajtót ők mozgatták, a kultúrát jelenleg is ők, maradt még a hatalmukból bőven

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2009.07.28. 15:36:18

az szdsz lemondásra szólítoota fel draskot. egyénként.
retkes nem sokáig lesz élen - ahogy oli bá fogalmazott seres marcsival kapcsolatban - belülről bomlaszt.

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2009.07.28. 15:45:47

www.stop.hu/articles/article.php?id=523664
Az MSZP bízik Draskovics Tiborban

Draskovicsban töretlen a bizalom
www.stop.hu/articles/article.php?id=523256

én felkötném

OWOD 2009.07.28. 16:10:51

Ha nem megy Drazsé magától, akkor borítva lesz egy újabb bili. Élete során csinált annyi stiklit, hogy bőven van miből mazsolázni. ;-)

OWOD 2009.07.28. 16:13:37

Ebben a játékban a végén nevetés a lényeg. Kérdés, hogy mit szeretne elérni azzal, hogy állandóan vigyorog.
1: szeretné megtéveszteni az ellenséget?
2: már azt hiszi, hogy vége van?

Csak most kezdődik....

OWOD 2009.07.28. 16:47:35

A Discovery Channel is a terrorizmust támogatja, hiszen most éppen a robbanások mechanizmusát vizsgálják. Nekem az a gyanúm, hogy valamire készülnek. ... ;-)

zsákzoli 2009.07.28. 17:50:49

Nem értem...Nem volt bírósági itélet,máris el vannak ítélve a letartóztatott titokzatos valakik...Bizonyíték nuku,jutalom már a zsebben...mórnál is így volt?Gyorsan kreálunk valamit,jutalom,aztán a szánalmas magyarázkodás...De probléma nincs jutalom átutalva,réméljük a nép elfelejti egy-két joshi bharat után..

derelyegrádi szellem 2009.07.28. 17:59:37

@zsákzoli:

"Nem értem...Nem volt bírósági itélet,máris el vannak ítélve a letartóztatott titokzatos valakik..."

Az úgy van tudod, hogy az ártatlanság véDelme (c.r. by Budai Bernadett) csak Szilvásy elvtársat (és a hasonlókat, mint pl. Kodela, Verók, stb) illeti meg, magas állami beosztásokban.

Meg majd - nagyon remélem - Draskovics elvtársat is meg fogja majd illetni, ahogy majd a lánc végén állva bizonygatja, "Draskovics ügy" az bizony nincsen ám. :-)

kulalak 2009.07.29. 04:57:22

Korabban ugy gondoltam, ez tudhat valamit ezert nem bukik meg. Ma mar NEM TUDNA MEGLEPNI SEMMIVEL. Bukjon meg, aztan mondjon egy-ket szaftos botranyt es mi majd legyintunk, hogy az semmi ... Ide jutottunk. Inkabb bukjon meg, nincs felelem. Hanyinger van.

derelyegrádi szellem 2009.07.29. 10:08:32

@zero:

erre most döbbentél rá? :-)

pógárjenő 2009.07.29. 10:20:46

@kulalak: bukni efftásiassan csak felfele, minimúm minsziszterelnőknek való a mi kis drazsink, az állatkertbe, a gibonok közzé!

papika 2009.07.29. 11:53:45

Az nem lehet, hogy vmi extra EU lóvéra lehet pályázni, ha bizonyítottan van terrorizmus egy országban? Egyszerűen nem fér a fejembe másként, hogy mi oka lehet ennek a faszkodásnak.

derelyegrádi szellem 2009.07.29. 12:07:53

@papika:

parancsolj a magyarázat: draskovics elvtárs intellektusa.

Kodomo 2009.07.29. 18:06:08

"...tény, hogy a felvételt a terrorszervezet egyik tagjának számítógépén találta a szakértő. Nyilvánvaló a terrorszervezet és a robbantás végrehajtói közötti kapcsolat."
A szakértői közreműködés alapján ugyancsak a hatóság látókérébe került egy bizonyos Szalacsi Sándor valamint Polgár Jenő. A nyomozás ezeken a szálakon is tovább folyik...

szanalmas 2009.07.29. 21:49:20

Most eltekintve mindentől, egy tényleg független bíróság az NNI + társai esetében simán felmentené a nyulakat.
Nyilván teljesen hiteltelen az a szervezet a vízfejeivel egyetemben, akik megbuknak újságírók kábszeres lebuktatásán és ezekaterroristákrobbantottak a videjón című nevetséges és törvénytelen hülyeségeikkel.
Innentől teljesen egyértelmű, hogy a robbanó labda a "bizonyítákgyár" (hoppá, copyright!) egyik hamis, kamu lépése, és minden amit mondanak az a hazugság vélelme, az előzmények alapján.
Ezek a szerencsétlenek 8. éve próbálnak "sikeresek" lenni, de kurvára hasraesnek minden küszöbön. Ezt a terrorista marhaságot most tűzzel-vassal átviszik, ha kell még robbanó pandát is gyártanak, mert csak.
Csend van az összes többi ügyben, meg mindenki ezen röhög, nem a lúzerválságmélyítő szakértői lolmányukon.

szanalmas 2009.07.29. 21:54:07

Olyanok ezek, mint a kivérzett SZDSZ banda, bocsánatot kér az aktuális bohóc az elmúlt évek eseményeiért, de tovább nyalja a pénzosztó teljesenidióta kormánypártkoalíciós segget.
No komment.

szanalmas 2009.07.29. 21:56:28

@szanalmas:

A szakértői lolmány és bizonyítékgyár copiryght lett bazmeg!

pógárjenő 2009.07.30. 11:52:55

Nesze drazsé itt vagyunk, bazmeg!

www.youtube.com/watch?v=_0bfeSbqBBM&feature=related

Balról vagyok a 123-dik......

derelyegrádi szellem 2009.07.30. 13:06:38

@szanalmas:

szerintem a "copiryght" is az lesz bazmeg.

szanalmas 2009.07.30. 14:21:40

@derelyegrádi szellem:

Jóvanna, túl gyors az kezem, szal vigyázzál. Először jól írtam gecc. Olyan gyorsan meg csak nem felejtek?
Gyurcsány mondjon le! Bazmeg.

Dörmögő_Dömötör · http://montewehro.blog.hu/ 2009.07.31. 12:56:32

Immár mindenki előtt nyilvánvaló, hogy a kapafogú ex-KISZ führer és még mindig miniszter - gyalázat - szemérmetlenül hazudott. Úgy tűnik, minden állami vezetői szinten idióták ülnek és további idótákkal veszik magukat körül. Imádott miniszterünk nyilván kitölti a hivatali idejét, s reméljük, egyszer majd a jól megérdemelt börtönbüntetését is. Ami ebben az országban megy az egyszere szánalmas, méltatlan és gyalázat!

szanalmas 2009.07.31. 15:21:01

Most min csodálkozol, az átkosban az volt az alapállás, hogy vezetőként vedd magad tőled hülyébbekkel körül, mert akkor nincs aki megfúrjon. Ezt Ferencünk példás alapossággal megcsinálta és ebben az országban azért valljuk be, nem volt túl nehéz dolga ezzel, persze azért könnyű sem, mert felül múlni önmagát az már-már művészet, de a nyersanyag az sajnos adott. Az a baj, hogy nagy remény nincs a jövőre nézve sem, mert a FIDESZ meg 8 éve nem jön rá, hogy OK hogy Orbi nem annyira hülye, de kurvára nem szeretik sokan a képét. És ez gátolja a sikert. Az a legszörnyűbb az egészben, hogy egyszerűen nem lehet már találni olyan embert, aki ebben az országban hiteles lenne, mert ha ilyet találna a FIDESZ az bezony egypártrendszer lenne 2010-ben.

szanalmas 2009.07.31. 15:23:50

@szanalmas:

Az tényleg igaz, hogy a köv. mini elnök jelölt a Bajnai után a sorban a Győzike volt?

technikus 2009.07.31. 17:08:06

@szanalmas: Nagyon meglepődnél, ha igen? Mert én egyáltalán nem.

Jack da' Clown 2009.07.31. 17:28:11

@szanalmas:

"egypártrendszer lenne 2010-ben"

Te elolvasod amiket írsz?
Egypárti parlamentre gondolsz? Mert az egészen más.

szanalmas 2009.07.31. 17:39:37

@Jack da' Clown:

Belőled még egyszer remek kormányszóvivő lehet majd szerintem.

Jack da' Clown 2009.07.31. 17:44:11

@szanalmas:

Ez egy korrekt válasz a kérdésemre.
(Egyébként nem gondolom.)

szanalmas 2009.07.31. 18:11:54

@Jack da' Clown:

Igazából kibaszott lusta vagyok, és nem szeretem magyarázni az ilyesmit, nyilván 2010-ben lesz egy érdekfeszítő esemény, ebből meg következik valami más, de az évszám sokat segít az értelmezésben.
Amúgy meg a finom keretszerkezet a lényege az egésznek, az átkos és az egypártrendszer egy bizonyos írói formáció ebben az esetben.

Üdvözlettel: Énfőőméltósága

szanalmas 2009.07.31. 18:13:13

@technikus:

Aszittem kitaláltam egy jó viccet, de ezexerint meg nem. :)

Jack da' Clown 2009.07.31. 18:33:09

@szanalmas:

Nem értem miért kapod fel a vizet. Azt hittem tudsz valami bennfentest a haveroktól, hogy 2010ben ha a fidesz nyer, akkor bevezeti az egypártrendszert.
Ezt kérdeztem csak, hogy azt írtad amit gondolsz vagy másra gondoltál és mást írtál.
Ideges vagy?

szanalmas 2009.07.31. 18:46:48

Na ettől féltem, hogy az egészet nem érted, de fasz se fordít magyaróól magyarra.
Ideges? :D
Ebben az országban én már évek óta nem tudok semmin ideges lenni, tőled meg végképp.
Azt hallottad, hogy bocsikát mondott a beosztott a főnök helyett, az meg viszonzásul nem engedte lemondani?
Komolyan, ezekhez képest a Comedy Central egy Csehov dráma vazze. :D

szanalmas 2009.07.31. 19:06:54

@Jack da' Clown:

Baszki ez már nem igaz, tévedtem, te miniszterelnök is lehetsz bazz. :D

Jack da' Clown 2009.07.31. 19:11:14

@szanalmas:
Ezt vajon miből szűrted le?

min0rity r3port · http://m0r3.blog.hu 2009.08.01. 01:15:02

Meglehetős késéssel, de megjegyezném: azért csinált nemzetközi színtéren is bohócot magából az istenadta miniszter, mert ilyen kaliberű figurák, mint a "betámadott politkusok" kinyírása nemzetközi piacon 5-6000 USD. Ha természetesnek látszó halálok kell, az tíszer annyi. Ezt nem én mondom, hanem egy nemzetközi műveletekben jártas ex-CIA ügynök. Egyébként zsidó származású, és igen jó stílusa van.

Ha bárki ért a témához, az messziről leveszi, hogy egy szánalmas ripők a mi drága joker-miniszterünk. Apropó, Joker... no ezt majd máskor. Batmant még szerencsére nem hívták, de idővel tán lesz az is. :-D

szanalmas 2009.08.01. 12:40:19

"270/A. § (1) Aki más előtt olyan, a köznyugalom megzavarására alkalmas valótlan tényt állít, hogy közveszéllyel járó esemény bekövetkezése fenyeget, vétséget követ el, és két évig terjedő szabadságvesztéssel, közérdekű munkával vagy pénzbüntetéssel büntetendő.
(2) A büntetés bűntett miatt három évig terjedő szabadságvesztés, ha az (1) bekezdésben írt bűncselekményt radioaktív anyaggal fenyegetve követik el.
(3) A büntetés az (1) bekezdés esetén három évig, a (2) bekezdés esetén öt évig terjedő szabadságvesztés, ha a közveszéllyel fenyegetés a köznyugalmat súlyosan megzavarta."

szanalmas 2009.08.01. 12:42:31

Btk. 270. § Aki közveszély színhelyén nagy nyilvánosság előtt olyan valótlan tényt – vagy való tényt oly módon elferdítve – állít vagy híresztel, amely alkalmas az emberek nagyobb csoportjában zavar vagy nyugtalanság keltésére, bűntettet követ el, és három évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.

süti beállítások módosítása