Skip to content


       Szűrés lista

Jön a Miss Plastic Hungary

Mármint nem a műanyag, hanem a plasztikázott nők szépségversenye. (Bár lehet a kettő ugyanaz!) Október 9-én, a szervezők szerint a világon első alkalommal. Ugyan nem néztem utána, de egy cseppnyi kétségem sincs, hogy ilyesmit már lőttek az USA-ban párszor, képviselve és kielégítve a szétműtöttek nem kis táborát - és itt most nem a  fiatalodni kívánó sztárokra gondolok. Sőt, idehaza Bódi Szilvi is tervezett már hasonló produkciót Plastic Bomb néven, idén májusban.

A lényeg, hogy lesz nálunk is na! Jelentkezhet minden nőstény, akiknek Magyarországon állandó bejelentett lakhelye van, 18. életévüket már betöltötte s élete során "helyi érzéstelenítésben, illetve altatásban végzett plasztikai sebészeti beavatkozáson esett át." Vagyis egy botoxos pl. rohadtul nem indulhat, mert egy noob és a lézeres, savas, illetve mechanikus bőrfelület-kezelések egyéni elbírálás alá esnek. Micsoda diszkrimináció: just for big boobs or freaks.

A jelentkezők közül 5 fős szakmai zsűri válogatja ki az 50 középdöntős résztvevőt, majd a 25 döntős versenyzőt, akik október második vasárnapján a Hajógyári-szigeten, abban a Stúdió Klubban mérik össze szépségüket, mely csak úgy hirdeti magát, hogy "the ultimate club", hogy becsábítsa a sok státuszt kergetőt, meg újgazdag majmot.  Mondjuk a helyszínválasztás tök jó, mert így sok versenyzőnek haza sem kell vitetnie magát a szombati buli után.

Oké, én tudom, hogy így elsőre a Studiós, Dokkos, szilikon csöcsű, luxusprostik háziasszonyok versenye elsőre nem tűnik túl komoly dolognak, de ha megnézzük, hogy a szervezők kiket nyertek meg maguk mellé, láthatjuk, hogy igenis ez egy profi dolog lesz.
A két műsorvezető Harsányi Levi és a rádiós műsorvezető Cooky lesz. Róluk túl sok rosszat nem lehet mondani. Legfeljebb, hogy Levi, Kedves Feri luksógora.
A zenét Shane 54, azaz Császár Előd fogja tolni. Róla már lehetne, hányni dehát ki vagyok én, hogy mindenféle drogos ezer éves sebeit tépkedjem?

A zsűribe elsőnek elhívták Medveczky Ilonát, nehogy éhen haljon a Szentem. Mellette fog ülni Benes Anita -számomra eddig ismeretlen- divattervezőt és az a Szily Nóra aki pár éve még a természetes nőket támogató kampány élharcosa volt! Akkor elmondta: "Elég az öngyötrésből és önmarcangolásból, elég az óriásplakátok által közvetített hamis sziluettek és retusált álnők hatalmából, mi úgy akarjuk elfogadni magunkat, amilyenek vagyunk.  Kíváncsi leszek Nóri ezek után milyen véleményen lesz a külsejükbe kevésbé  beletörődős lányokról.

Férfi oldalról értékel majd a hazatelepült, 85 éves Szipál Márton fotóművész, ki csak annyiban különb a félkegyelmű Benkőtől, hogy még van egy csöppnyi tartása és nem mondja bele a kamerába, hogy ő bizony reszelgetné a modeljeit.  Utolsóként, de kötelező kellékként pedig Hajas Laci fog domborítani a kikent kifent gyártelepen. Neki kifejezetten örülök mert egy modern, jóarc 50-esnek fazonnak tartom. És az is mérhetetlen boldogsággal tölt el, hogy kimaradt  a zsűriből Katus Attila. Jaj, már a Miss World alatt is majdnem nyakon szúrtam magam egy golyóstollal a bárgyú vigyorától.

Szerencsére azért, látszik azért, hogy a szervezők igyekeztek olyan embereket ültetni a zsűri székbe, akik ha kinyitják a szájukat, nem mondhatnak túl nagy baromságot. Nyilván ezért nem kerülhetett be a magyar, feltöltött modellek ügyeletes zászlóshajója Voksán Virág sem. Pedig hazánk legjobb seggét mindig, mindenhol szívesen látjuk. Na mindegy!
A szakmai igazgató Dr. Grigalek Gábor, az ország talán legjobban megbecsült legkeresettebb plasztikai sebésze, aki viszont elég pikáns módon nem tagja a plasztikai sebészek társaságának:

Míg a verseny igazgatója Venyige István.

„A legnagyobb hülyeségnek tartom, hogy 20-30 éves emberek kés alá fekszenek, hogy néznek majd ki hetvenévesen? " -Medveczky Ilona -Velvet, 2009. Május 2.

 

A Miss Plastic Hungary szépségkirálynője egy lakást nyer, a második és harmadik helyezettek autóval és luxusutazással térhetnek haza. Az elsõ három helyezett hölgy plasztikai sebésze is díjazásban részesül.

A szervezők elmondták, hogy A Miss Plastic Hungary azért is fontos esemény, hogy segítségével a társadalom megtapasztalja: a plasztikai sebész beavatkozásával elérhetőek a szép és ízléses női külsők olyan esetekben is, amikor azt a természet már nem teszi lehetővé. Meg persze kurva jó reklám a Miss Plastic kft.-nek is.

Aláírom, hogy alapvetően maga a kezdeményezés valóban nem hülyeség még ha rögtön halálra is van ítélve nálunk. Tudjátok, odakint egy középosztálybeli négy gyermekes családanya is simán megteheti, hogy megcsináltatja a melleit, hisz ne legyen már olyan mint a sár, addig itthon erre bizony kurvára nem futja. Így az embereke szinte csak sztárocskákon és kitartott discokurvákon látnak szike szabta változást. Ha meg bárki más tűnik fel mézzel töltött csöcsökkel vagy botoxtól lebénított arccal azt igyekszünk a felső két kategóriába beskatulyázni. Heti kérdésünk ide: Láttál e már szilikonos rockert és Lendvai Ildikó micsoda? És három diplomás szilikonost?

Szóval előítéletesek vagyunk, de nagyon. De ez a szépségverseny segíthetne ezen, azzal ha nem csak magamutogató,  kis ribikkel lenne tele hanem minél többen jelentkeznének a 30 fölötti korosztálynak meghirdetett, dáma kategóriában is , és megmutatnák, hogy lehet végeztetni magunkon szépészeti beavatkozásokat ha önértékelésünk megkívánja és pénztárcánk megengedi, de -ahogy faterom is mondta 5 éves koromban mikor megkért, hogy tapossam meg a beállt hátát- Ésszel bazdmeg!

 

Címkék: bulvár bizarr morbid

A bejegyzés trackback címe:

https://vastagbor.blog.hu/api/trackback/id/tr491277260

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Prinzessin Erbsen (törölt) 2009.07.31. 12:17:43

Mint mindenből ebből is a túlzás a durva, no meg az hogy egyelőre pont azoknak nem elérhető akiknek a legnagyobb szüksége lenne rá.

Nagyon remélem, hogy el fog jönni egy olyan boldogabb idő, amikor majd ugy járunk plasztikáztatni mint most fodrászhoz, hiszen sokan járnak nagy orral, vagy borsónyi mellel, de nem tudnak millókat erre áldozni.

Mert ha jól nézel ki, az tartást ad, önbizalmat, ha önbizalmad van, könnyebben találsz állást, partnert, boldogulsz az életben, és te is le tudsz valamit tenni az asztalra.

Csak egy példa: az első kontaktlencsémért 30.000-Ft ot fizettem, ami akkor kb 6 havi fizetésem volt (na jó kemény lencse - tovább tartott).Ma az interneten rendelem, szitne bagóért, de minuszos lencsét bármely nagyobb drogériában meg lehet venni.Szines lencsét 10€-ert hogy ha kék vagy zöld szemet szeretnék.

A századelőn még megszólták azokat a műfogakat tetettek be, és ma?

A hajfestés? Nagyanyám nem merte volna befestetni a haját, az legfeljebb egy dizőznek volt megengedve, nem egy munkás asszonynak. És ma?
Az a ciki ha valaki nem festi a haját 9-99 évesig.

Tehát kéretik nem fikázni a plasztikázást!

Conv · http://www.i-honlapkeszites.hu 2009.07.31. 12:35:22

@Prinzessin Erbsen:

Én már alig várom.

Kár hogy még az intelligencia növelés nem megy plasztikbeültetéssel, csak az önbizalom növelés.

De majd eljön ennek is az ideje, addig azonban ki kell bekkelnünk magabiztos, síkhülye dekorációval :)

Gab007 2009.07.31. 12:37:07

@Prinzessin Erbsen: +1
Természetesen csak ésszel.
Ahogy a villogó aranyfogú, vagy a lilától zöldig tartó összes színben pompázó hajú emberektől hányok, ugyanígy tubusszájra és hőlégballonra fújt mellűeket sem tartom rendeltetésszerű használatának a plasztikai beavatkozásoknak.

belzebubó 2009.07.31. 12:38:39

"A szakmai igazgató Dr. Grigalek Gábor, az ország talán legjobban megbecsült plasztikai sebésze."

Miről beszélsz Eric? Grigaleket senki nem becsüli meg az orvosi szakmában,max. a celebek.A Magyar Plasztikai Helyreállitó és Esztétikai Sebész Társaság-nak 2 plasztikai sebész nem tagja jelenleg: Grigalek Gábor és Csorba Erika.Erre egyébként a társaság fel is hivja a figyelmet honlapján.
Grigalek Gábor,a többszörösen büntetett előéletű Tasnádi Péter unokaöccse és egy fél évig miniszteri székben ülő egügy. miniszter külön engedélyével praktizálhat,mivel NINCS sebész szakvizsgája.

www.plasztika.org.hu/info.aspx?web_id=&sp=8


"A Társaságunkhoz beérkezett számos megkeresés miatt, ezúton is tájékoztatásul közöljük, hogy Dr Csorba Erika, valamint Dr Grigalek Gábor nem tagja az MPHEST-nek. "

irrelevant 2009.07.31. 12:41:22

Eléggé kusza poszt lett ez, és számomra nem igazán derül ki belőle, hogy szarságnak tartod-e ezt az egészet vagy jó ötletnek. Mintha magad sem tudnád.

Azon pedig megdöbbentem, hogy szerinted Hajas és Harsányi vállalható arcok. Hááát... nagyon nem.

rolika 2009.07.31. 12:41:58

Hát a picsaszájú Génorzó Mária nem is zsűritag? Hova lesz ez a világ? :-)))

Shaddam ' 2009.07.31. 12:42:51

Nézzetek rá a 13-14 éves lányokra.Van aki kinéz 18-nak is és nála kétszer idősebb bodzaszedők tömik pénzzel(nem vicc menő a cigány pasi).Ott vannak a közösségi oldalak.Ha pornó kell elég ha felmész egyre pl a parasztiwiw a privi.hu(nem akarom reklámozni magam,de a blogomon pont ezeket a lényeket fikázom)

Van egy érzésem hogy gazdagodunk pár szilikon celebbel akiket aztán beraknak mindenféle műsorba.

De az elkurvulás jelensége félelemmel tölt el.

Geza 2009.07.31. 12:44:27

@Prinzessin Erbsen:
"...hiszen sokan járnak nagy orral,"
Mos mé kell má megin zsidózniii :) ?

Amúgy nem egészen értek egyet, mert szerintem meg pont attól egyéni valaki, hogy olyan, amilyen - a szép és a nem szép vonásaival együtt, mint ahogy a személyisége is az erényeivel és a gyengeségeivel együtt adja ki azt az embert, aki "ő".

Pl. nekem olyan viharvert lángosképem van, hogy simán elvegyülhetnék egy örmény aratási buliban :), de eszembe nem jutna átszabatni a csálé orrom vagy kisimíttatni a bőröm - azok pont így az enyémek, mint ahogy én is azon idők emlékeivel együtt vagyok önmagam, amikor a képem is olyan lett, amilyen most.
Lehet, hogy van nálam jóképűbb, de én így vagyok önmagam, és nem is ismerek olyan embert sem, akit jobban kedvelnék vagy szimpatikusabbnak találnék átszabva mint a jelen kinézetével.

A kontaktlencsét viszont egyértelműen az orvosi dolgokhoz sorolom és nem a szépészetiekhez, kb. ahogy egy vesekő eltávolíttatását sem sorolnám oda.

A hajfestést, sminket, rúzst, hennát, stb. amúgy addig a pontig tartom normálisnak, amíg az nem okoz egészségi károsodást, azaz csak módjával. Mondjuk én amúgy is a nőt nézném a vakolat alatt, úgyhogy én ezt nem tartom annyira fontosnak, de ez már ízlés kérdése. Viszont már láttam nőt irigyelni a nővérének a szép esésű haját, miközben eszébe nem jutott, hogy az övé is pont olyan lehetne, ha nem vágta volna tönkre a melírozással, ami 'akkor jó ötletnek tűnt'...

Szóval szerintem az igazán komoly eseteket (pl. baleseti sérülés, betegség következménye) kivéve inkább meg kéne tanulni elfogadni magunkat olyannak, amilyenek vagyunk.

belzebubó 2009.07.31. 12:50:31

Az egy főre eső plasztikai sebészek száma Iránban a legnagyobb. És a műtéteké is és már státuszszimbólumnak számit.Aki nem csináltat,lenézik.

video.google.com/videosearch?q=Iran+plastic+surgery&oe=utf-8&rls=org.mozilla:en-US:official&client=firefox-a&um=1&ie=UTF-8&ei=jstySrPuIMOUkAWDqtCDDA&sa=X&oi=video_result_group&ct=title&resnum=4#

DArchAngel 2009.07.31. 12:57:40

"...Voksán Virág sem. Pedig hazánk legjobb seggét..." - ez a mondat ugye csak vicc volt?! Voksán meg a jó segg az két teljesen különböző dolog. Szerintem az a nő egyenesen bizarul néz ki.

Azért nem semmi pénz lehet ebben a plasztik szakmában. Annó a tévés valóságshow "szuper-produkciók" nyertesei alig kaptak többet pár hónap szaftos magamutogatásért, mint az itteni dobogósok...

Az a műsor meg, amibe megjelenik Kuki, az el van b*szva.

Asidotus 2009.07.31. 12:59:55

@Geza:
"szerintem meg pont attól egyéni valaki, hogy olyan, amilyen - a szép és a nem szép vonásaival együtt"
Ezt magyarázd annak a csajnak, akire nagy az A kosaras melltartó, hogy ő pont úgy tetszik mindenkinek. (Igen, van olyan csaj, aki kis mellel is vonzó, de nem a borsónyi melle miatt, hanem más dolgok miatt.)

A zsírleszívás minek számít?

Gerusz · http://gerusz.blogspot.com 2009.07.31. 13:01:42

"Az első három helyezett hölgy plasztikai sebésze is díjazásban részesül."

Hehe, szobrászverseny :-)

Mondjuk tény, hogy lehet ízlésesen is csinálni, de sajnos nem ez a jellemző. Nem hiszem, hogy én vagyok az egyetlen, akire rájön a frász a szilikonos szopószájaktól, vagy egy kisebb személyautó lökettérfogatának megfelelő gumilabdáktól. Azért kíváncsi vagyok, hogy a nyertes melyik "kategóriából" kerül majd ki, a "Feltűnő szépséghibát kijavíttató, de egyébként jó nő" csoportból, vagy a "Hamvasztani a környezetvédelmi törvények értelmében nem lehetne" típusból.

Johnny336 2009.07.31. 13:02:07

@laspalmas: én is mernék fogadni, hogy különdíjat minimum hazavisz.
Ő a mintapéldája a 30 fölötti nőkön elvégzett, ízléses korrekciós műtéteknek :D

Roltii 2009.07.31. 13:04:11

@Nűnű:
megelőztél, pont ezt akartam írni.

Mellesleg sok nőnek erős problémákat okoz, hogy nem tud felöltözni rendesen, mert szarul áll rajta qrva sok divatos ruha stb -> önbizalom hiány -> komolyabb hátrányok emiatt. Ez sajnos tény. Az is tény, hogy ha tetszel magadnak, akkor több önbizalmad lesz, és nagyobb sikereket tudsz elérni.

Azt meg én is aláírom, hogy mértékkel, ésszel kell csinálni. Akkor jó, ha fel se tűnik, hogy nem eredeti, kb mint a kocsiba is akkor jó a hangzás, ha észre se veszed mondjuk, hogy mélynyomó van... (de hülye példa, egy zörgő kocsiba sose lesz jó a hang, bármennyit költesz rá...de mindegy:D)

maldin 2009.07.31. 13:06:31

"Vagyis egy botoxos pl. rohadtul nem indulhat"
csak nem azt állítod,hogy a mi ildink nem lehet ott? felháborító

dzsenerésön 2009.07.31. 13:06:46

@Geza: nálad a pont! Teljesen egyetértek veled!

Nagyon nagy önértékelési zavara kell, hogy legyen egy nőnek és a környezetének, ha csak ezzel tud tiszteletet és megbecsülést kivívni egy adott társaságban. Én magam nem tartom sem szebbnek sem jobbnak azt, aki ilyen szépészeti műtétet végeztet magán, csak sajnálom, hogy olyan környezetben-kultúrában él, ahol elvárt a "tökéletes" szépség. Hadd ne mondjam, hogy milyen társadalmi rétegekről van szó: nem éppen a hagyományos arisztokrata familiárisokról (nem kizárt), hanem z újgazdag ill. internet generációhoz tartozó, rendesen fel nem nevelt kislányokról, akiknek nem magyarázta el senki, hogy playboymodellnek lenni nem dicsőség és érték, hanem a kurvulás egyik színtere, csak szebben mondják. A másik réteg, meg akikre akkora nyomást tesznek (lásd középkorú nők, vagy szülés után levők), hogy inkább beadják a derakukat, minthogy a férjük félremenjen ( már amelyik országban egy nő ezt megengedheti).

A rendes önismeret és az intimitás egy kapcsolatban, ill. a valós tolerancia és természetes szépérzék ( értsd: nem minden az erotikával átitatott) egy adott civilizációban az igazán egészséges dolog, és nem a hibáknak a mindnagyobb elpalástolása. Ha valki kötöszködne: igen a baleseti sérülésből vagy születési rendellenességgel élőknek nem a jó közérzetéhez járul hozzá egy ilyen jellegű műtét, hanem a mindennapi életükhöz, de ez már pszihoszomatikus terület, és az már rég nem a szépészetről szól, hanem az ember egzisztenciájáról és identitásáról. Ebben az esetben nem is szépészeti műtétnek hívom, hanem életmentő beavatkozásnak, hogy teljes életet élhessenek

Necoure Yamaki 2009.07.31. 13:08:49

Van az ismerőseim között plasztikai sebész, bizonyos Dr. W.. Ő két vonalra osztja a pácienseket: a "lányok" és a "háziasszonyok". Szerinte nagyszerűen körülírható a két csoport, a lányok többnyire táncoslányok :) főleg Olaszországban, 3-at tresz egy szobába. A háziasszonyok pedig multik középevezetői szintje felettiek szülés után.
Ez van.

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2009.07.31. 13:11:04

@belzebubó:

Köszi! Ezt a nemtagságot betettem, a többit honnan vetted? Egy ismerősöd unokatesójának a sógorától hallottad? :)

TristanSXT 2009.07.31. 13:16:38

"Elég az öngyötrésből és önmarcangolásból, elég az óriásplakátok által közvetített hamis sziluettek és retusált álnők hatalmából, mi..."

...plasztikázunk inkább.

:D

Geza 2009.07.31. 13:19:08

@Nűnű:
"(Igen, van olyan csaj, aki kis mellel is vonzó, de nem a borsónyi melle miatt, hanem más dolgok miatt.)"
Ez az. Meg is válaszoltad. Azon bizonyos más dolgok miatt lesz vonzó.

Olyan ez szerintem, mint a testmagasság. Ha egyszer valaki 1.70 magas, akkor nem lesz belőle 1.90-es micimacho akkor se, ha beleszakad. Ellenben ha nem azt próbálja erőltetni, hanem az 1.70-ével lesz eredeti fickó, akkor jobban fog tetszeni a nőknek is, mint egy megjátszott műmájer.

"A zsírleszívás minek számít?"
Ha nem orvosi okból lehetetlen a 'hagyományos' úton lefogyasztani, akkor lustaságnak.

Ismertem molett hölgyeket, akik pont úgy voltak örökké vidám, jókedélyű természetűek, ahogy voltak, és rajtuk egy fogyasztás csak rontott volna - mert ők úgy voltak önmaguk, úgy passzolt a megjelenésük a stílusukhoz.

Nem tudom, lehet, hogy én vagyok ennyire csodabogár, de ahogy egy eredeti fénykép is jobban tetszik még nem tökéletes megvilágítással is, mint a legszebbre fotosoppolt csoda, ugyanúgy egy ember is jobban tetszik, ha rendesen, magától lesz olyan, amilyen a lehetőségein belül lenni szeretne.

Igen, itt a 'lehetőségein belül'-be bele lehet kötni természetesen (mondván a sebészet is benne van), de mivel szőrszálat hasogatni nem látnám értelmét, így kéretik jól érteni

Szóval a zsírleszívást az idő és energia ráfordításával való fogyástól annyival tartom rosszabb megoldásnak, mint a kedvesed kezébe virágot fotosoppolni (és az arcára mosolyt hozzá) ahelyett, hogy ténylegesen meglepnéd egy csokorral :).
Sikerült megfogalmaznom :) ?

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2009.07.31. 13:25:22

@belzebubó:

Hazudós lehet az informátorod ;)
Van a Grigaleknek plasztikai sebész diplomája, ráadásul brazil! És '96-ban honosíttatta:
www.whoiswho-verlag.ch/ungarn/strony/h/300.php?day=di&lng_PersID=HU41002226&pg=2

Jim Raynor 2009.07.31. 13:27:05

@laspalmas:

bazzeg...

"nem történhet úgy, hogy egy csecsemőt közvetlenül születése után szakítsanak el édesapjától"

a távolban már akkor is felsírt egy kisgyerek..... :D :D

backward 2009.07.31. 13:31:16

A Cooky nevű fickó nevét most Cokinak vagy Kukinak kell ejteni?

belzebubó 2009.07.31. 13:52:19

@laspalmas: "1996. nagy nehézségek árán honosíttatta diplomáját," ezt irja,hogy miért?Ez azért van,mert Mo-on a plasztikai sebésznek kell,hogy legyen sebész szakvizsgája még a plasztikai sebész szakvizsga előtt,csak igy kezdheti meg a plasztikai sebészi képzést.Na ez nincs Grigaleknek,ezért is nem lehet tagja a Plasztikai Sebész Társaságnak sem.Hogy mégis miért praktizálhat,ahhoz köze van a nagybátyjának,Tasnádinak a többit meg leirtam neked mélben. Nem hazudik senki,az,hogy van plasztikai sebész brazil szakvizsgája,de nincs sebész szakvizsgája sem brazil,sem magyar,még nem jogositaná fel,hogy plasztikai sebészként dolgozhasson.De ez persze csak földi halandó plasztikai sebészeknél fontos Tasnádi rokonának nem.

Prinzessin Erbsen (törölt) 2009.07.31. 14:10:14

@Geza: orosi szempontból egy SZTK keret is megfelő

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2009.07.31. 14:10:56

@belzebubó:

"Nem hazudik senki"

Tudom, ismerlek már annyira, ezért is raktam kacsintósjelet a végére. :)

Prinzessin Erbsen (törölt) 2009.07.31. 14:19:19

Azt a plasztikai sebészt, aki olyan szájat képes csinálni, mint annak a Máriának van, nem engedném praktizálni.

Ez nem más, mint csupán a pénz miatt visszaélni a páciens hülyeségével.(magyarul: meglopni egy értelmi fogyatékost)

Prinzessin Erbsen (törölt) 2009.07.31. 14:21:41

@Gabtsee: pedig mekkora divat volt az aranyfog egy bizonyos korban (a vipláról már nem is beszélve)Komoly egzsztenciáknál szinte státusz szimbólum számba ment.

eric · http://vastagbor.blog.hu 2009.07.31. 14:34:28

@belzebubó:

erről beszélek:)

forum.index.hu/Article/jumpTree?a=75315368&t=9102815

10ből 10 nő dicséri a fazont és a munkáját, kb minden fórumon...

eric · http://vastagbor.blog.hu 2009.07.31. 14:35:44

@otvospeter:
Szerintem meg vállalhatóak, sőt...szórakoztatóak is...
Az utolsó két bekezdésből meg elég világosan lejön a véleményem...

belzebubó 2009.07.31. 14:39:46

@Prinzessin Erbsen: sajnos az ügyfelek ilyenek. Általában a kopasz kigyúrt pasi bejön és az asztalra dob egy Playboyt,fellapozza,rámutat,hogy ilyen kéne a csajomnak. Ezekkel mit kezdesz? Mo-on meg ezek vannak az ügyfelek jó része ilyen.Ők azt hiszik ez a szép.A plasztikai sebészek is ki vannak ezektől,ha elküldi megy másikhoz és biztos lesz olyan aki bevállalja,mert nem moralizál ilyeneken.
@Necoure Yamaki: nem mint páciens,máshonnan ismerem,de mivel régi motoros,igy a W-ből vaslogikával kikövetkeztettem :) elkezdte a hivatásos kurvák műtését azóta egyik hozza a másikat és nem bir szabadulni.Ez van.

Geza 2009.07.31. 14:45:45

@eric:
"Wie Platina", egy olyan ötvözet, ami a pár tulajdonságában a platinára hasonlít.

Jack da' Clown 2009.07.31. 14:47:51

eric:

"Ésszel bazdmeg!"

Apád így beszélt egy ötévessel?

f.m.j. 2009.07.31. 14:51:24

@Prinzessin Erbsen:

azért tudnék neked olyan képeket mutatni (youtube-on rengeteg ilyen van) hogy egy teljesen egyszerűen helyes nő, hogyan csúfíttatta el magát, aztán amikor kérdezték, hogy elégedett-e az eredménnyel, akkor közölte, hogy pont ilyenre gondolt... aha, hisziapiszi...
Az megint más, ha valakinek baleset miatt kell sok műtétet végrehajtatnia...

Itt megint a túlzással van a baj

Geza 2009.07.31. 14:52:46

@Prinzessin Erbsen:
Nem jó az analógia, mert valami korrekcióra mindenképpen szükség van, és mivel ezek orvosilag egyenértékűek, ezek közül miért ne válassza az esztétikusabbat valaki.
Inkább ahhoz hasonlítanám, hogy ha már elől lévő fogat kell betömni, akkor ne amalgámmal tömje a doki, hanem a fehér (?)műgyantával.
Inkább helytállóbbnak tartanám azt a hasonlatot, miszerint normális, ha valaki betömeti a lyukas fogát, de nem normális, aki egy ép fogat kifúrat és vasbogyót rakat bele, csak mert szerinte az a szép.

Agyalap 2009.07.31. 15:06:30

Jó volt olvasni Paudits-ot:"nem kapok érte sok pénzt, de ha véletlenül mégis, akkor adózni kell". Ez az őszinte döbbenet, amit én átérzek minden hónap elején, de neki úgy látszik ismeretlen...

zolee75 2009.07.31. 15:16:19

@Roltii: Már hogy ne lehetne jó a hangzás, rezgéscsillapító anyaggal vonják be a lemezfelületeket. Ja, hogy kicsit off?

Egyébként, miért is lenne a baj, ha nem feltűnő, egyszerűen csak jól néz ki, illik a testalkathoz. Mondjuk, férfi szemmel persze a nagyobbacska méret is egészen odaillőnek tűnhet...

belzebubó 2009.07.31. 15:21:07

@zolee75: "Mondjuk, férfi szemmel persze a nagyobbacska méret is egészen odaillőnek tűnhet... "-mondjuk női szemmel is :)

Horizont 2009.07.31. 15:39:45

Na ez lesz aztán a műsor! Mi jöhet még?
Az én véleményem szerint plasztikai sebész beavatkozására akkor van szükség, ha valakinek korrekcióra van szüksége. Gondolok elsősorban balesetre, vagy pl. egy kórosan elálló nagy fülre. Az összes többi baromság. Minden fejben dől el. Ha valakinek kicsi a melle azt hiszi azért nincs pasija, aztán megcsináltatja és rájön, hogy azzal se lett pasija. Ha elégedetlenek vagyunk magunkkal, keressük az okokat, persze nem belül, hanem kívül. A kisugárzás és a jó emberi tulajdonságok többet jelentenek minden műmellnél, műszájnál! Biztos, hogy mindenkinek van az ismerősei között olyan érthetetlen eset amikor egy átlagos külsejű csaj körül röpködtek a pasik, egy barbi baba kinézetű meg nem kellett senkinek:) Az is a baj, hogy ezeket a celeb ribancokat mutogatják és a kamasz lányok azt hiszik ezek a trendik. Tökéletes test? Olyan nincs! Akkor az évek múlásával minden ötéves tervben helyreállító műtétre kéne menni - a pasiknak is.
Pont ez a Generazzó a félelmetes példa, hogyan lehet egy nagyon csinos nőnek förmedvénnyé válnia, mert fejben nagy baj történt!

Roltii 2009.07.31. 15:52:58

plasztikázott nő alatt mindenki nagymellű szösziket képzel el? hát nem tudom, szerintem igenis meglehet csinálni arányosan, szépen, pl Barátok Közt Zsófia, szerintem qrva jól néz ki:D

Horizont 2009.07.31. 16:05:01

@Roltii: Na de ha Kiss Ramóna nem a tv-ben színésznő (?) hanem egy átlagnő, egy átlag kisvárosban, egy átlag főiskolán, vagy egy átlag melóhelyen, egy átlag pasival és egészséges önbizalommal, és (NEM átlagosan) boldogan akkor ő sem csináltatja meg!

anarcho78 2009.07.31. 16:37:01

@Gabtsee: mi bajod pl. a punkokkal? zöld haj, lila haj? nekem is volt lila, vörös, sárga... én ettől kevesebb lennék másnál? vagy csak Te nem merted azt megtenni, amit másik kipróbált?

Tündér_Lala 2009.07.31. 16:42:52

Többé kevésbé - extrém esetektől eltekintve -Gézával értek egyet. Egy másik embert számomra a személyisége egyéni bája tesz vonzóvá a külső másodlagos.
Ebben a tekintetben viszont lehet, hogy én fura vagyok. (Magyarázzátok meg lányok) nem tudom elképzelni, hogy egy magára valamit adó nő, hogyan képes egy szépségversenyen résztvenni. Egy csomó vén fasz csorgó nyállal bámulja és "bíráljgata" miközben ő mégiscsak egy ember belső tulajdonságokkal, intellektussal stb (ezek az időt álló dolgok). Azt gondolom, hogy ez lealacsonyító embertelen valami és én soha nem nézem.

Jack da' Clown 2009.07.31. 17:03:56

@Tündér_Lala:

Tényleg olyan lealacsonyító, hogy a komplex személyiségükből a szépségversenyen csak a szépséget vizsgálják.
Ugyanilyen szar egy matekverseny, mert ott meg csak a matektudást nézik és tökmindegy mennyire vagy szép.
Vagy -hogy nehogy beleköss abba, hogy a szépség az szubjektív a matek meg objektív dolog- például egy toronyugrőnál is csak az ugrás minőségére/szépségére figyelnek, lehet bármilyen ótvar feje a delikvensnek.

Jack da' Clown 2009.07.31. 17:05:01

@anarcho78:

PUNKS NOT DEAD !!

:D

Az a baja a punkokkal, hogy mások mint ő.
A zsidókkal is az a baja.
A melegekkel is.
Ez egy ilyen ország.

Horizont 2009.07.31. 18:48:33

@Tündér_Lala: Teljesen igazat adok.
De erről a mondatodról más is eszembe jutott:
"egy magára valamit adó nő, hogyan képes egy..."
Én ugyanezt feltehetném: egy magára valamit adó férfi hogyan tud megállni az útszéli prostinak? Tudom más téma, csak csodálkozni én is tudok.:))) Szépségversenyen azért tud részt venni mert szépnek tartja magát, vagy szépnek tartja a környezete, vagy a családja ezt szuggerálja neki kislány kora óta. Típusfüggő. Az én lányom (mások által szépnek mondott) soha nem menne el ilyenre,mert ő ilyen....:)))

mind2 (törölt) 2009.07.31. 18:49:47

Olyan ódivatú mondással jövök, amit nagyanyám után Charlie zenésített meg.
Nagyanyám azt mondta : az a szép nő, aki reggel, kócosan, kuszán, gyűrötten is szép. Akivel ha szemben állsz negyed hétkor, csak az jut eszedbe : szép.
Vannak szépészeti műtétek, mert mellrák miatt pl. nincs az meg, ami nővé tesz - látszólag sajnos :( Vannak más műtétek, amik sok szülés után helyrehoznak alul.( felül :) )
Totálisan szét kéne választani az egészségügyi és a trendműtéteket. De nem lehet.
Ki mondja meg, hogy Molnár Anikó Nagyő, mellnagyobbíttatási műtéteinek mi az oka ? Pszichiátriai ok ? Énkép torzulás ? Vagy csak egy sima / buta, ámbár cinikus és eszes ribanc, akinek ez a lét az e l e m e ?

Nincs új a Nap alatt. Mint ahogy a hiúság is örök.
Ha valaki beéri a látszattal, legyen attól boldog.
És fényképezzen szilikonlabdákat, lakjon jól az illúzióval....

Horizont 2009.07.31. 19:02:41

@mind2: Te érted a pasikat? Nekem, ha pasi lennék nem kéne egy olyan mellű nő, akinél félnem kéne, hogyha megfogom egy "kissé", szétdurran-e a melle? Vagy amit fogok, ott belül egy képlékeny massza van, tasakban?
Igazad van, a hiúság örök, nem is lenne baj, ha egészséges szinten maradna!

Jack da' Clown 2009.07.31. 19:05:43

@Horizont:

Jézusom!
Nem kell félned :D
Nem is érzed hogy van benne (persze ha jól van megcsinálva).

Prinzessin Erbsen (törölt) 2009.07.31. 19:11:48

@mind2 Van egy sorozat - nálunk is megy hasonló - teljesen átlagos háziasszonyoknak adják vissza az életkedvét a szépészeti beavatkozással.

Volt egy nő, baromi ronda fogsorral, egy mercédesz ára van a szájában, mondta neki az orvos, na jó a produkció fizette a számlát, de akkor is jó volt látni, hogyan lesz a hattyú.

Egyébként a legtöbb szinésznőnek plasztikázott az orra, és a fogsora mindenképp (nem a lyukas fogak miatt), ez egyébként a pasiknál is sokat dob a kinézeten.

Sokan idős korban a ráncokat vállalják, csak a lógó arcbőrt varrattják fel, a hasat, a mellett, én nem látok ebben semmi kivetni valót, bár csak én is megengedhetném magamnak!

Sokáig élnek az emberek mostanában, és az szeretnék kellemesen eltölteni. Mikszáth már egy 30-as nőről mint öregasszonyról beszél, és ma? Itt lassan 70 lesz a nyugdíjkorhatár.

A Lendvaiban sem azt utálom, hogy botoxos, (egyébként a Békesi neje is nagyon nyomta anno.), ő simán hülye lenne botox nélkül is.

Orvos rokonom már kicsi gyerekenel is megcsinálja a számárfület, mert minek kitenni a gyereket a többi gyerek hülyeségének, szerencsére ez már nem is drága, mert nagyon egyszerű műtét, de kérdezz meg egy havert akit Fülesnek hivnak, hogy boldog volt e a lapát füleivel?

mind2 (törölt) 2009.07.31. 19:15:09

@Horizont: én sem értem, bár belegondoltam, nőként milyen érzés lehet egy illúzióval " hódítani ".
Az egészben az a legszörnyűbb, hogy a legtöbb nőnek az első gyerekig általában " kicsi ", meg "nem tetszik " melle van pl. Aztán jön a terhesség, és kivirul az is, amiből senki nem nézett volna ki semmit :)
Az idő múlásával változunk...és csak ügyesség kérdése, ki mit hoz ki a változásból, nem gondolod ? Minden téren, nem csak kosárméretet tekintve ;)
Szépségverseny. A nagyobbikat ( autóval volt ) éjjel állította meg 2 fiatal rendőr gyerek, az arcába zseblámpáztak, és attól kezdve nem érdekelte őket se elakadásjelző, se izzókészlet. Viszont felhívták a figyelmét, hol lesz a környéken szépségverseny :)))) És rászóltak, hogy ne remegjen , nincs semmi baj, csak közúti ellenőrzés :))) Mindezt úgy, hogy se a melltartó méret, se a bűvös 90/60/90 nem látszott....
Vagy megfog valaki, vagy nem. Mindenki másra kell. És másra való, nem ??? ;)

mind2 (törölt) 2009.07.31. 19:22:38

@Prinzessin Erbsen: ok, értelek. nem is az ilyenről beszélek. Egyszer anno, még a régmúltban, olyan helyen dolgoztam, ahol az orvosi útmutatások arról szóltak, hogy kell egy bulldog kinézetű férfit normálissá varázsolni. Megtettem minden tőlem telhetőt, amit szakmailag meg lehetett. A gondok akkor kezdődtek, amikor a kérések egy 70 éves esetében azzal kezdődtek, szeretne a Charlie angyalai közül a szőkére hasonlítani ( Isten nyugosztalja ) Na itt van a realitásérzék teljes hiánya. Fogszabályozó, szamárfül,... teljesen normális dolgok. Műmellek és zsírleszívás szintén, mert életet menthet.
De ha a szilikon arra kell, hogy élj belőle és ne általa... nos, akkor azért elgondolkozom :(

Horizont 2009.07.31. 19:52:44

@Jack da' Clown:
Nem kell érezni, elég ha arra gondolsz mi van ott bent. Persze hülye vagyok a pasik nem szoktak gondolkozni olyankor:))))
(vagy máskor se??) (ez csak vicc akart lenni)

Horizont 2009.07.31. 20:00:07

@mind2: Így van ahogy mondod! Azért az is eszembe jutott, hogy valaki nagy melleket csináltat, meg husos szájat, mert az tetszik a pasijának, aztán a következő pasinak a picike tetszik meg a kis csücsöri, akkor újabb műtétek? A következő kedvéért újabb? Gazdagok a plasztikai sebészek!
Ahogy te is írod, ki kell hozni minden jót abból ami van! És meg kell találni hozzá azt akinek mi vagyunk a leggyönyörűbbek plasztikázás nélkül is:)
Kivűl, belül:)

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2009.07.31. 20:06:34

ide beillesztem a könnyed témához.

elvtársak! akartok látni egy fideszes aljas, lejárató cikket seresmarcsiról?
hát tessék:
reakcio.blog.hu/2009/07/20/mi_a_baj_seres_mariaval

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2009.07.31. 20:07:09

@tesz-vesz: azért mondom h fideszes, mert még optimista vagyok

Horizont 2009.07.31. 20:17:28

@tesz-vesz:
Ki ez az Oli bácsi??? Majdnem leköcsögöztem! Ilyenekkel van tele ez az ország? Szomorú is lettem!

mind2 (törölt) 2009.07.31. 20:27:43

@Horizont: okos nő vagy ( velem együtt ;) xDxD
Tudod mi a politika ? Hogy a másiknak engedd azt csinálni a saját feje után, amit tulajdonképpen te diktálsz neki :))))) A jelszó az észrevétlenség, a mosoly és a szeretet.... na meg a manipuláció ugyebár xDxD

Kit érdekel itt a szilikon... ennél hatásosabb eszközök is vannak :)))))))

Prophet 2009.07.31. 20:50:28

Ha Lendvai nem indulhat, már nem is fogom nézni. De Geronazzo Márija azért még igen, ugye?

Marcellusca 2009.07.31. 21:09:14

@mind2: Mé'? Nem így csináljátok? :)
Okos nő mindig úgy irányít, hogy a buta párja sosem jön rá, hogy irányítva van. Sőt! Azt hiszi, hogy ő találta ki a dolgokat. :)

Erről a plasztikáról meg azt gondolom, hogy miért ne?
Mármint ésszel és szükség szerint.
Tényleg az van, hogy ebben is végletekben gondolkodunk. Vagy a Genyórázó Mária vagy a balesetes, összetört létezik.
Pedig van középút. Vagy legalábbis jó lenne, ha elérhető lenne egy átlag nő számára.
Itt arra gondolok, hogy szépészeti műtét, de a mellnagyobbítás, felvarrás is lehet szükséges. Mert (,ha engem kérdeztek, mint férfit) az "üres dohányzacskó" mell nem egy felemelő látvány. De, ha ezt kitölteti (nem lufivá nagyobbíttatja), akkor nem igazán érdekelne, hogy ott egy "vizeszacskó" van.
És ne legyünk álszemérmesek!
Igenis a látvány az, ami elsőre megfog. Lehet akármilyen okos, művelt, szórakoztató, humoros és verhetetlen az ágyban az a nő/férfi, amelyik szemre (legalább) nem tetszetős. Egy bányarém nem sokakat izgat fel.
A nőknek is számít. "Az ördög csak egy fokkal legyen szebb!" No, de ki látott már ördögöt? :)

Szóval amondó vagyok, hogy mértékletesség és ízlésesség!
(Tudom, tudom, ízlések és pofonok ...)

Marcellusca 2009.07.31. 21:10:55

@Marcellusca: Bocs! Az ördögNÉL! Így helyes. :)

mind2 (törölt) 2009.07.31. 21:24:25

@Marcellusca: hát, nem tudok véleményt nyilvánítani...lehet szerencsés vagyok ;) lutri az egész, hogy kit fogsz ki, hogy néz ki 10 év múlva... és most megint nagyanyám jön : nézd meg az anyját, vedd el a lányát... hát hallod ebben lehet valami, mert az igény öröklődik, a rend, a tisztaságra törekvés, meg a férfiakhoz való hozzáállás is, de fordítva is igaz,hogy nézd meg az apósod, olyan lesz a férjed is 40 év múlva ( ha addig agyon nem ütöd persze xD ) Szóval jobb az elején tisztázni, hogy bébi, rühellem egyik másik ősöd... légyszi, ne lépj az útra xD

Horizont 2009.07.31. 21:34:42

@Marcellusca: Az a szilikon tasakocska egy idegen test, én nem vállalnám be, mert félnék, az egészség mindennél fontosabb! Ha-ha-ha: gondolod, hogy persze az én koromban már könnyen beszélek..... Van két felnőtt lányom:))
"Egy bányarém nem sokakat izgat fel" Ez igaz. De a bányarémnek is meg van valahol a világban a másik fele. Bányarémből egy plasztikai sebész se tud szépséget faragni!
Én is voltam 54 kg-os, fekete hajú, csinoska. Az idő elszállt, szültem 3-at, megkopott már ez is az is.(nem könnyű tudomásul venni). Akkor most váltsak bérletet a sebésznél, hogy minden évben változtassa át a rút kiskacsát, mert hattyú akar lenni? Jól érzem magam a bőrömben, ki tudom magam nevetni, figurázni ha kell, a versenyt úgyse vehetem fel még (már) egy negyvenessel se, akkor minek tódoztatnék, fódoztatnék?? :))

pecs2010 2009.07.31. 21:40:54

NAGY GÁZ SZAR FOS AZ EGÉSZ, ÚGY AHOGY VAN, ZSŰRISTŐL!

mind2 (törölt) 2009.07.31. 21:48:56

@Horizont: tetszik nekem amit írsz... elöttem jársz, és bölcs vagy.Meg fiatal, amit az is bizonyít, hogy rendíthetetlenül itt maradsz:) ....megkereslek , jó ;) ?????

Horizont 2009.07.31. 21:58:56

@mind2: Jó. A Vastagbőr által világosodtam meg:))) Néha azért telítődöm a fiatalság véleményével! Akkor kicsit megpihenek, aztán visszatérek és nem tudom megállni, hogy ne szóljak hozzá. Pl. nem bírom a céltalan moslék beszédet. egy káromkodásnak is meg van a helye, szerintem.
Hogy visszadicsérjelek, mindig figyelemmel kísérem amiket írsz és temperamentumos csaj lehetsz:)) Ez jó!!

Marcellusca 2009.07.31. 22:12:18

@mind2: Én ezt (saját tapasztalat) cáfolhatom.
Nem minden népi bölcsesség igaz. :)


@Horizont: Persze, igazad van, de mint már írtátok, alapvetően minden a fejben dől el. Te elfogadod és jól érzed magad a bőrödben, de nem minden nő (és férfi) van így ezzel. Van akinek csak egy kis segítség kell, és ez lehet, hogy egy szikében jelenik meg.
Az, hogy egyszer megcsináltat valaki valamit, még nem biztos, hogy egyúttal bérletet is vált (ismét véglet)! Nem kell mindjárt G. M-re és a hasonszőrű agyhalottra gondolni.!
Úgy gondolom, hogy a legtöbb plasztikára gondoló nő egy, max két dolgot változtatna meg magán.

Marcellusca 2009.07.31. 22:24:47

@mind2:
@Horizont:

Na, ha nem lennék úriember (:D), most mondanék valami "szépet". :)))

Legyen elég annyi, hogy látom lassan átmegyünk ÖTYE-s pizsipartiba. :)

mind2 (törölt) 2009.07.31. 22:26:16

@Horizont:egyet jegyezz meg, hogy az öregség 80 éves kornál kezdődik :))) Világos ???? A temperamentum meg belőlünk jön. :) Nem akarok céltalanná válni:) DE szembesülök olyan dolgokkal, amiket nehéz feldolgozni... azt is látom,hogy a mérleg nyelvén beszélsz..Óh, Istenem szolidarnoszty, Lengyelország, Szerinted, ha nem lázadunk folyamatosan a fennálló világ ellen, van egyébnek értelme ? Egyáltalán : minek van itt értelme : a kitömött melltartóknak ? A semmi sem az, ami látsziknak ? Nem akarok a Bibliánál kilyukadni... de minden ott kezdődik és ér véget-
Ki nem szarja le a szilikont, a lihegést a pornófilmekben, egyiknek is emlékszel a nevére ? Mert én nem. De arra határozottan emlékeztetek minden utánam jövőt, hogy vannak mérföldkövek...

mind2 (törölt) 2009.07.31. 22:34:52

@Marcellusca: nincs itt Ötyés pizsiparti, ne szarj be.... csak beszélgetünk :) Sose gondoltam volna 20 vagy 30 évesen hogy ilyen q gyorsan száguld az élet... SŐT ... kiröhögtem mindenkit, aki ajvékolt....
először 16 évesen, aztán 20 évesen, aztán azokat röhögtem, akik azt mondták, a gyerek elsős, aztán hipp-hopp nyolcadikos, aztán gimis, és így tovább.... éld túl a saját idiotizmusodat.... nekem ez a jelszavam... pedig ugye amcsi viszonylatban pl. még ritka fijatal vagyok :)))) szilikon nélkül :)))

Marcellusca 2009.07.31. 22:41:25

@mind2: Megértelek, mert mindig zömmel fiatalok/fiatalabbak között dolgoztam. Sokáig el sem tudtam képzelni, hogy majd én is apuka leszek és "nyűgöm" az ezzel járó édes terheket. De bekövetkezett, mégha kicsit később (harminc felett), mint az átlag. Most volt nemrég és már kereshetjük a sulit.
Pedig még az sem volt rég, hogy én jártam isibe. :)

Horizont 2009.07.31. 22:51:30

@Marcellusca: @mind2:
Né má rinyálnak a fiatalok:)) Majd ha 54 elmúltatok:) Na a rohanó idő, az nem semmi. Nevessetek ki, még most is úgy vagyok néha ha egy hírben olvasom, hogy 54 éves nő, nem szokott elsőre beugrani, hogy basszus én is annyi vagyok:)) Ti még örüljetek. Én most egy kis üresjáratban leledzek. Kirepültek a csemeték, nagy a csend és nincs könnyű súlya a házasság 33 évének. Változás, pezsgés majd az unoka érkezésével jön. Bizakodok:)

mind2 (törölt) 2009.07.31. 22:52:06

@Marcellusca: akkor tudod, miről beszélek :) Egyszerre tragédia és gyönyörűség...
az élet rendje... ekkora frázisokat 7végére cseszed ::: nem bír el egyetlen vastagbőr se :((((

Marcellusca 2009.07.31. 23:02:35

@Horizont: Az az igazság, hogy azt meg el sem tudom képzelni, hogy mi lesz 15-20 év múlva. :)

@mind2: Lehet, hogy belefáradtunk a hétköznapokba? :)

mind2 (törölt) 2009.07.31. 23:12:52

@Horizont: nincs könnyű súlya ? kezdelek érteni, bár ez nem idevaló téma.... Jókai Anna írt erről egy eléggé depresszisós könyvet.... azt hiszem " Ne féljetek " volt a címe.. oly mértékben depresszós, hogy..... elajándékoztam... tanulságos, fájdalmas.. és mindenki szembe találja magát vele, ha tetszik,ha nem :((((

mind2 (törölt) 2009.07.31. 23:21:31

@Marcellusca: a dilemma örök : egyedül, vagy másokért, úgy hogy 25 év múlva a pofádba szarnak...
Ha tetszik, ha nem... ez van. Jobb megtanulni az egyedüllétet. És nem érhet csalódás,. Legfeljebb kellemes, ha túl ügyes voltál, és volt egy rakat szerencséd :))))

Horizont 2009.07.31. 23:34:03

@mind2:
Na ez a regény (is) az amit mindenkivel elolvastatnék!
Egyszer! Mert miután többször elolvastam (ahol kinyílt), rájöttem, hogy állj, ne tovább! Én is elajándékoztam:)
Igen, a (jó) házasságnak is súlya van, nem is kicsi. De jobbat még nem találtak ki! Tudod mi a még nehezebb? Saját magunkkal együtt lenni a nap 24 órájában, és magunkat elviselni! Ez (is) nehezedik az évek számával!
Hűha mindjárt holnap lesz:) Nagyot kanyarodtunk a plasztikás versenytől:)))

papika 2009.08.01. 10:10:26

Hohó!
Teljesen off topic, de végre kiderült, mihez értett Eleonóra, a BKV személyzeti igazgatója!
Hát munkaszerződések írásához!
És a munkaviszony megszüntetéséhez!

Ezért a szaktudásért nem csak ő kapott 100 millert, hanem...
Részletek itt:
www.hirszerzo.hu/cikk.100_000_000_forintos_birsag_a_bkv-nak.118029.html

Hogy egy ilyen eset után a személyzetist nem veszik elő?

Tündér_Lala 2009.08.01. 11:59:22

@tesz-vesz: Ezért nem szimpi nekem a reakció. A kommentelők többsége szerintem (Spiró Patkányai) sznob, zavaros fejű liberális, akikkel érdemi eszmecserét nem lehet folytatni. Az engem nem érdekel, amikor egy szóról 40 hsz-en keresztül vitatkoznak.

gidabiga 2009.08.01. 13:00:53

@Horizont:
@mind2:

én is olvastam.
egyszer.
szinte fájt.
én nem ajándékoztam el, de jó mélyre került a könyvespolcon :D

Horizont 2009.08.01. 13:28:25

@gidabiga:
Az a baj, hogy pont azok nem olvassák el, akikre ráférne, hogy esetleg átírják az élethez és másokhoz való hozzáállásukat!
Szépen írtad: szinte fájt. Mint maga az élet, minden szépségével együtt:)

Jobboldaltámogató 2009.08.01. 14:43:30

Az egyre hülyébb világgal van a baj, ezt is az unatkozó sok barom ididóta milliomos találta ki,mert minden faszságot azok találnak ki!
A sok szegény ember megkárosítása árán szerzett óriási vagyonuk miatt már nem tudnak unalmukban mit kezdeni magukkal a hülye barmok! Az összes ilyen léhűtőnek elvenném a vagyonát az utolsó fillérig,aztán karikás ostorral hajtanám őket minimálbérért,akkor majd megtanulnák mi a magyarok istene azt hiszem!

Horizont 2009.08.01. 15:19:01

@Jobboldaltámogató:
Speciel ezt a még hülyébb kereskedelmi tévék műsorkészítői találták ki, jelentkező meg mindig akad...
(bár lehet, hogy a tévések is milliomosok)

Arowana 2009.08.05. 15:18:47

Felháborító amit egypár ember arc és név nélkül leír ide! Ez a Magyar ember mentalitása. Szilikon kurva vagy ! Hát én meg azt mondom ha valaki nincs megelégedve valamivel és lehet rajta segíteni akkor segíteni kell ! Ennyi! Ettől se több se kevesebb nem lesz senki, csak mondjuk emelt fejjel magabiztosan megy végig az utcán ami számít az emocionális és racionális gondolkodásban mert mondjuk optimistább lesz. Vannak nagyon ízlésesen megcsinált mellek amiről a kutya nem mondja meg hogy mű, csak pont az ilyen elbírálások miatt 7 pecsétes ügy ként van kezelve mondjuk ez nem is tartozik senkire ez mindenkinek a saját dolga. Mindenki foglalkozzon saját magával aztán ha neki ez a verseny vicces / ciki akkor nem kötelező erről tudomást venni, DE a buta még be is regisztrál hogy igen megmutassa kemény csávó vagy csaj és neki áll fikázni másokat miközben tehetné a dolgát rendezgetné a saját életét! Ennyi!!!!!! Éljenek a szilikonosok :D ;)

Real Man 2009.10.07. 14:29:36

Hát te (cík(i)kíró) meg egy elég nagy marha vagy, hogy a Szipált is sározod. Értem én, hogy ívet akartál adni az írásodnak., meg hogy a blog minden elbír. De azért mégis, hogy jössz te hozzá?

belzebubó 2009.10.07. 15:14:20

@Real Man: Olyan jó lenne Szipálhoz hasonló tehetségű embereknek méltósággal és tartással megöregedniük. Nem eladni magát a Velvetre, ami másra sem volt jó, csak arra, hogy belebukjon, meg most az RTL-re. Nem tudom, de lehet, hogy rászorul öregségére?

belzebubó 2009.10.07. 15:17:11

@Jobboldaltámogató: a vicces az, hogy a legtöbb szilikonos hitelre csináltat és kuporgat rá hónapokig, aztán azt választja aki olcsóbb :( Nem elsősorban a milliomosok, egyébként, jobb körökben meg egyenesen ciki ez.

süti beállítások módosítása