Skip to content


       Szűrés lista

Kik gyilkolták a romákat?

Hosszú hónapok óta folyik a nyomozás, hiába volt a 100 fős nyomozócsoport, az FBI segítsége, a 100 milliós nyomravezetői díj, eredmény nulla. Egészen ma hajnalig.Épp ideje volt valami eredményt felmutatni, félő volt, hogy a cigányok  a maguk kezébe veszik az irányítást, és már nem csak "igazoltatni" (= útonállni) fognak csoportosan, felfegyverkezve, hanem meg is ölnek valakit "félelmükben". Ment a találgatás, hogy  Gávavencsellő, Nyírlugos, Nyírmihálydi után vajon hol állítják meg a következő autót? Hol fog kirobbanni a vérengzés? Nem volt életszerű, hogy a tájékoztató cucc majd megnyugtatja a cigányokat.

Szóval ideje volt, hogy a rendőrség és az NNI összekapja magát, és ne a Youtube-ot túrja látványvideóért, hanem a romatámadások elkövetőinek nyomát, mert egyértelmű volt, hogy amíg nem találják meg őket, addig nem lesz nyugalom az országban. Nem lehet tudni, hogy az enyhén szólva is érdekes, rasszistának tűnő nyilvántartásuk, amiben a korábbi, cigányok által elkövetett erőszakos bűncselekmények 1300 darab aktáját találták, segítségükre volt-e, hamár ilyen gondosan vezetik, de igazából mindegy is, az eredmény számít: Ma hajnalban az NNI a terrorelhárító szolgálat segítségével, üldözés után elfogott 6 embert Debrecenben, akik az MTI információi szerint Nyírpilisen sörétes puskával rálőttek a járőröző romák autójára. A hírügynökség rendőrségi forrásból származó értesülése szerint az elkövetők nem roma származásúak. A házkutatás során a gyanúsítottaknál fegyvereket foglaltak le.

Később jött a pontosítás:

Bartha László az NNI szóvivője elmondta: Debrecenben egy szórakozóhelyen fogtak el hat férfit csütörtök éjjel, akik közül öt gyanúsítható a romák elleni támadássorozatban való részvétellel. A szóvivő közlése szerint az éjjel a Nyírpilisen történt feltehető támadásnak nincs köze a gyanúsítottak elfogásához, és abban az ügybern a megyei kapitányság folytat eljárást.

A romák elleni támadássorozattal kapcsolatban sajtótájékoztatót tart péntek délután 4-kor az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) - mondta az [origo]-nak az ORFK sajtóügyeletese.  A sajtótájékoztatón nagyon fontos információkat hoznak nyilvánosságra az ügyről - mondta Bartha Lászó, a Nemzeti Nyomozó Iroda (NNI) szóvivője.

A sajtótájékoztatóra várva fussuk át az utóbbi 10 napban napvilágot látott híreket a támadókról.

2009.08.10.: Petőfi Attila-interjú, FN

"Onnan indulnék ki, hogy tavaly július 21-én indult ez a sorozat, amely kilenc helyszínt jelent. Kezdetben egy csoportról beszélhettünk, három-négy emberről, akik garázdálkodni mentek, megfélemlítési célzattal támadtak romák házaira. Aztán eljött 2008 novembere, a nagycsécsi emberölés, amikor a faredőnyökön keresztül sebeztek halálra két embert. Ez egyfajta választóvíz lehet a csapat életében. Valószínűleg a gyilkolás megosztotta az elkövetőket. Innentől a többi cselekményt már nem szükségszerűen többen, hanem lehet, hogy csak egyvalaki követte el. Az ő szándéka viszont kizárólag az emberölés."

2009.08.15.: Petőfi Attila az ATV-n

A rendőrség vizsgálja, hogy az Olaszlikán meggyilkolt Szögi Lajos halála és a roma sorozatgyilkosságok között van –e összefüggés.

Petőfi Attila, a Nemzeti Nyomozóiroda igazgatója ugyanis azt mondta, a rendőrök és a nyomozók minden szálat vizsgálnak, így ezt is, a romák elleni támadások ugyanis a tiszavasvári tanár megölése után kezdődtek. A rendőrök szerint elképzelhető, hogy a romák elleni támadások elkövetői miskolciak vagy egriek, egy másik elképzelés szerint pedig a támadók dél-dunántúliak, akik több órás autózás után gyilkolnak.

2009.08.16.: Fülöp Gyula szociológus, profilakotó véleménye

Szerinte egy család követheti el a roma gyilkosságokat. Véleménye szerint a bosszúvágy és az elkeseredettség hajtja őket, legalábbis a csoport szellemi vezérét. Ez feltehetően az apa, aki 40-50 év közötti, jó anyagi körülmények között él, de az is lehet, hogy mostanában rosszabbul megy a vállalkozása. Valószínűleg katonaviselt ember, aki valamilyen speciális kiképzést kapott. Feleségéről a szakember azt is el tudja képzelni, hogy valamiféle környezettanulmányt végez a bűncselekmények előtt, szociális munkásnak vagy kérdezőbiztosnak adja ki magát.

Megfogalmazása szerint majdnem biztos abban, hogy a rendőrség ezt az ügyet csak óriási szerencsével tudja megoldani."

2009.08.18.: NNI-közlemény

"A bűncselekmény-sorozat nyomozása során keletkezett adatok arra utalnak, hogy a kilenc helyszínen elkövetett, hat halálos áldozatot követelő támadásokat négy személy követte el.

Feltehető, hogy a csoport megbomlott a tavalyi év végén, mert a csapat egyes tagjai felmérhették tetteik súlyát. Ennek következményeként megváltozhatott viselkedésük, amit környezetük észlelhetett. Ilyen magatartási változás lehet, hogy alkoholizálni, kábítószerezni kezdhettek, munkahelyükről kimaradoztak, vagy megváltozott a baráti körük. Mindezek mellett feltűnően érdeklődhetnek a bűncselekmények és a nyomozás állása után.

Fontos körülmény, hogy kimaradhattak éjszakára több esetben vasárnapról hétfőre virradó éjjel. Ez adódhat életvitelükből, munkájukból."

TV2-interjú Petőfi Attilával: Az sem kizárható, hogy az elkövetők rokonok.

2009.08.18.: Kiss Károly, a tiszaújvárosi CKÖ vezetője a Tisza TV-nek

"Én tudom, kik vannak a közel másfél éve tartó roma gyilkosságok mögött. Tisztában vagyok vele, hogy ezek súlyos szavak, de vállalom értük a felelősséget - kezdte beszélgetésünket Kiss Károly, a Tiszaújvárosi Cigány Kisebbségi Önkormányzat vezetője.

- Itt sohasem lesz rend, azok, akik ebben érdekeltek, nem tűzték ki célul a megoldást. A pénzek egymás kezében landolnak. Az eddigi hat halálos áldozat közül ötnek semmi köze nem volt a korrupcióhoz, mindössze egyetlen ember temetésén derült ki, hogy kábítószer van a dolog mögött.

- Nem fél ezeket nyilvánosságra hozni?
- De igen! Engem is megfenyegettek már. Valamelyik este egy fekete Mercedes állt meg a házam előtt. Nem mentem ki a kapuba, magas kerítésem van. Kintről üvöltöztek, ha nem hagyom abba saját nyomozásaimat, akkor megnézhetem magam. Márpedig én felveszem a harcot mindenkivel.

- Miért nem a rendőröknek mondja ezeket? Százmilliót kaszálhatna, ha tényleg bizonyítani tud mindent.
- Már elmondtam. Kihallgattak a városi kapitányságon, remélem, elraktározzák és továbbadják az információimat. Azt is közöltem velük, csak akkor mondok neveket, ha személyi védelmet kapok, én és a családom is. Kizárólag az országos rendőrfőkapitánynak vagyok hajlandó elmondani mindent.

- Mégis, mi a háttér?
- Én is olvastam a nyomozók találgatásait. Nem kell messzire menni. Itt Borsodban kell keresni a romák között a vétkeseket. Amikor a nagycsécsi temetés volt, akkor én beszélgettem néhányukkal. Három, egyenként ötvenfős társaság tartja kezében a roma ügyeket. Vannak közöttük magyarok is, olyanok, akik az idegenlégióban szolgáltak. Az irányítás viszont Pestről jön, magas rangú egyenruhásoktól. Ez biztos.

- Nem tart attól, hogy ezt senki nem hiszi el? Holnap pedig a sörétes önt találja meg?
- De igen, viszont a lelkiismeretem tiszta.

- Azt mondta az imént, hogy egyetlen esetben korrupció is szerepet játszott.
- A tiszalöki megölt férfi Tiszavasváriban dolgozott. A gyógyszergyárban. Ott hozzá lehet jutni bizonyos drogok alapanyagaihoz is. Ebből már következtethet mindenki.

- Mi a helyzet Tiszaújvárosban?

- Itt szerencsére még béke van és remélem így is marad. Az önkormányzattól minden segítséget megkapunk, a helyi romák nyolcvan százaléka becsületesen dolgozik. A többiek nem, de nem is akarnak. Velük hamarosan elbeszélgetek majd."

Persze Kiss Károly ezzel a megnyilvánulásával darázsfészekbe nyúlt, az első hírek arról szóltak a Boon.hu-n, hogy le sem hozza az interjút a tévé:

"Nem fog lemenni a Tisza TV augusztus 26-i műsorában a Kiss Károllyal készült beszélgetés" - nyilatkozta érdeklődésünkre Weisz György, a Tiszaújvárosi Krónika és a Tisza TV főszerkesztője. "Hogy miért? Mondhatnám, hogy a műsorváltoztatás jogát fenntartjuk. De! Tiszaújváros kis város, ahol béke, nyugalom van a romák között. Nem szeretném, ha a Kiss Károllyal készített interjú gyanánt ez megváltozna. Hozzáteszem: újságíró vagyok, lehet véleményem, de nem nekem kell pro, vagy kontra bármit is megítélnem. A Kiss Károly-interjú ugyanakkor beszédtéma a városban és igen, van olyan vélemény, hogy nem igaz, amit nyilatkozik. Még egyszer mondom, ezt nem nekem kell megítélnem."

Weisz György megerősítette: nem ők, hanem Kiss Károly kereste meg a televíziót az interjúval. Megtudtuk azt is, hogy a helyi CKÖ vezetővel készített anyag kazettáit elzárták egy páncélszekrénybe."

Aztán valami miatt meggondolták magukat, a Tiszaújvárosi Krónika lehozta már az interjú egy részét (amit bemásoltam), a teljes beszélgetés pedig Tisza TV augusztus 26-i műsorában 19 órától, a Hatvan perc + című magazinban lesz látható. Az NNI redetileg hétfőre ígért választ a Boon-nak az interjúval kapcsolatban, várhatóan ez ugrik a 6 ember elfogása miatt. A szenzációnak szánt beszélgetés hipp-hopp nevetségessé vált.

Kíváncsi vagyok, mit mondanak délután 4-kor. Kik gyilkolták a romákat?

Jelenleg csak csöppennek az infók:

Az Index rendőrségközeli forrásokból úgy tudja, a gyanúsítottakat hosszabb ideje megfigyelték, és több terhelő bizonyítékot is találtak náluk, például terepjárót és sörétes fegyvert is. Jelenleg kommandósok biztosítják kihallgatásukat.

A Népszabadság információi szerint az elfogott társaság egy debreceni vendéglátóhelyhez köthető - az egyikük az üzemeltető, egy másik pedig kidobóemberként dolgozott ott.

Frissítés: Nem sokáig maradt titokban, hogy a szóban forgó debreceni szórakozóhely az egyáltalán nem sasfészeknek tűnő Perényi 1, bár a rendőrség hivatalosan ezt nem közölte. A Perényi 1. söröző Debrecen múzeumi negyedében, a cégbíróság épületének pincéjében működik. Üzemeltetője Barabás Zoltán közismert debreceni vállalkozó, aki elmondta: ő maga semmit nem tudott az akcióról, és az őrizetbe vett személyek között nincs sörözői munkatárs. A helyszínelés még délután is tartott:

A Népszabadság munkatársa úgy értesült, hogy a programszervező hölgyet, Ny. Évát is inkább tanúként hallgatják ki, mivel a rendezvények házigazdájaként ő hozta például az egyik kidobó embert, a 36 éves K. Istvánt, aki - állítólag - a gyanúsítottak között van. A fiatalember, ismerősei szerint meglehetősen nehéz családi környezetben nőtt föl, s az utóbbi években erősen radikális nézeteket vallott.

Közben ketyeg az óra... Már csak 45 perc a sajtótájékoztatóig.

Frissítés 2: Megvolt a sajtótájékoztató

DNS-minta és több más bizonyíték is rendelkezésre áll a romák ellen elkövetett gyilkosságok elkövetésével gyanúsított négy férfi előzetes letartóztatására – jelentette be Bencze József országos rendőrfőkapitány péntek délután rendkívüli sajtótájékoztatón Budapesten, ahol bejelentették a romák ellen elkövetett támadássorozat elkövetésével gyanúsítottak elfogását. Az altábornagy hangsúlyozta: a rasszista indíték látszik a fő prioritásnak a romák elleni támadásokban.

Az ügyben péntek hajnalban, 2 óra 15 perckor hat embert állították elő a Nemzeti Nyomozó Iroda (NNI) munkatársai egy debreceni szórakozóhelyről, közülük négyet péntek délután 16 órára már őrizetbe vettek. Elszámoltatásuk, a bűncselekmény-sorozatban való szerepük tisztázása, valamint a további őrizetbe vételre tett intézkedések, illetve a szakértői vélemények beszerzése folyamatban van – fűzte hozzá.

Bencze József a Rendőrség Igazgatási Központjában tartott sajtótájékoztatón, ahol megjelent Petőfi Attila, az NNI vezetője is, úgy fogalmazott: a házkutatások során lefoglalt bizonyítékok, és a korábbi támadások során begyűjtött adatok alapján megalapozottan gyanúsíthatóak a bűncselekménnyel. Az altábornagy az MTI kérdésére válaszolva a bizonyítékok között említette a DNS-mintát is.

Bencze József bejelentette, mivel a romák elleni támadások gyanúsítottjait a Nemzeti Nyomozó Iroda (NNI) nyomozása alapján fogták el, az ügyben kitűzött 100 millió forintos nyomravezetői díjat visszavonja. Az országos rendőrfőkapitány úgy fogalmazott: az ügy akkor oldódik meg véglegesen, ha az igazságszolgáltatás is elvégezte a munkáját, ezért a nyomozás részleteiről, a bizonyítási eljárásra való hivatkozással nem kívánt válaszolni. Mint fogalmazott, minden olyan találgatás, „felkent, vagy kevésbé felkent” szakértői vélemények csak hátráltatják a nyomozást, nem viszik előre az ügyet, de amint a nyomozás érdekei már nem sérülnek, minden információt a nyilvánosság elé fognak tárni.

Az altábornagy megköszönte az emberek bizalmát, segítségét és megértését, amit a nyomozás során tanúsítottak. Közölte azt is, hogy Sólyom László köztársasági elnök, Bajnai Gordon miniszterelnök és Draskovics Tibor igazságügyi és rendészeti miniszter pénteken telefonon személyesen mondott köszönetet a gyanúsítottak elfogásáért. 
 

 



Címkék: rendőrség társadalom cigány

A bejegyzés trackback címe:

https://vastagbor.blog.hu/api/trackback/id/tr661327620

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Schlomo Morel - amit tudnia kell mindenkinek 2009.08.21. 18:26:10

Jacob Berman a Swietochlowice nevű felső-sziléziai kisváros (német neve Schwientochlowitz) mellett létrehozott kommunista koncentrációs tábor parancsnokának egy 26 éves, zsidó származású volt partizánt, Shlomo Morelt nevezte ki. A swietochlowice-i tábo...

Trackback: Rendkívüli hír! Elfogták a romák gyilkosait! 2009.08.21. 13:44:44

Ez folyik most a csapból is:A rendőrség elfogta a hat halálos áldozatot követelt, romák ellen elkövetett támadások gyanúsítottjait csütörtökön éjjel - értesült az MTI több, magát megnevezni nem kívánó forrásból.Csendben kérdezem, akkor eme megnyugtató ...

Trackback: No lám. 2009.08.21. 13:02:13

Tehát - ha azt vesszük, hogy valakik tényleg hobbiból gyilkolják a cigányokat, ahogyan azt a rendőrség állítja -, van egy társaság, amelyik hosszú-hosszú hónapok óta hajt végre igen komoly bűncselekményeket. Nyomot nemigen hagynak maguk után, szemtanút...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tosca 2009.08.23. 13:45:38

fmj: Helló!
Nem vagyok egy nyaktekerős típus.De nem szeretem, a szélsőséges nézeteket.A világ nem fekete vagy fehér színekből áll.A vitapartnerem-ha elolvastad láttad- nem tűr más véleményt csak a magáét.Engem többször megsértett ,amit én sem hagyok szó nélkül.Már sajnálom, hiszen nem szabad mindenkivel vitába bocsátkozni.Az utolsó megjegyzésem neki szól, bár ez is teljesen értelmetlen volt. Én nem akarom megváltoztatni az ő sztereotípiáját.A rossz embereket én sem szeretem, legyen az cigány, magyar, német vagy orosz stb. Sok barátom van, akivel nem egyezik a cigányokról való álláspontunk, de tiszteletben tartjuk a másik véleményét ,és itt hangsúlyoznám ki a legfőbb hibát a mai ember gondolkodásában: a másik ember tiszteletének teljes hiányát.

Viktus 2009.08.23. 13:50:37

Balogh Mihály, a tiszalöki cigány önkormányzat elnöke az MTI-nek azt mondta: alapjában örülnek, hogy elfogták a gyilkosokat, de attól tartanak, a most őrizetbe vett férfiaknak bűntársai is lehetnek, esetleg két banda követhete el a támadásokat, ezért mint mondta, még egy ideig éjjelente tovább folytatják a járőrözéseket, mert attól is félnek, "lehetnek követők".

www.hirszerzo.hu/cikk.romagyilkossagok_meg_nem_kaptak_el_mindenkit.120453.html

.

mesmithy 2009.08.23. 13:56:11

www.hirszerzo.hu/cikk.elozetesben_a_romagyilkosok_fotoval.120467.html
"A rendőrség olyan térképeket talált a gyanúsítottak autóiban és lakásán, amelyeken a támadás célpontjául kiszemelt ház is be volt jelölve."
Ez annyira hiheto!!!!

Jurganov 2009.08.23. 14:12:22

@mesmithy: az egész történet nagyon hihető.

Periwinkle (aka A 40-es fantomja) · http://cido.blog.hu/ 2009.08.23. 14:23:38

@mesmithy: Ne aggódj, pár nap, és előkerül az ürgebőrbe rejtett fényképalbum, a bűntettek helyszínén készült fotókkal. Aztán kiderül, hogy szűz romalányok vérét itták a reggeli pirítós mellé, és szóról szóra megtanulták a Mein Kampfot.

Bármit és bármi áron, csak hogy a Telejósda-bámuló papucsállatkáknak is a szájába sikerüljön rágni, hogy ők voltak az elkövetők, és hogy juj-de-csúnya dolgot csináltak.

Jurganov 2009.08.23. 14:38:42

@Periwinkle (aka A 40-es fantomja):

majd a józsi barátban kitárgyalják :) elhiszi mindenki. ami a tv-ből jön az igaz. ez a lényeg.

Horizont 2009.08.23. 14:42:07

@Periwinkle (aka A 40-es fantomja):
"juj-de-csúnya dolgot csináltak."
Miért te minek nevezed?

mesmithy 2009.08.23. 14:50:36

@Periwinkle (aka A 40-es fantomja):
Igen valahogy igy kepzelem en is. Kozben a megrendelo es a valodi gyilkosok boldogan elnek amig meg nem halnak.

zsoltix 2009.08.23. 15:58:42

"szűz romalányok vérét itták a reggeli pirítós mellé" Este pedig fehèr hollòt vacsoràztak.

Periwinkle (aka A 40-es fantomja) · http://cido.blog.hu/ 2009.08.23. 16:14:21

@Horizont: Tudom, hogy így kiragadva sokkal hatásosabb, de legközelebb légy oly' kedves nem kettévágni a mondatomat.

AKIK csinálták, azok valóban szörnyű dolgot műveltek. De egyre kevésbé érzem életszerűnek, hogy tényleg EZEK a srácok voltak. Ha elsőre nem volt világos, elnézést - remélem, így már érthető, hogy mit mondtam.

Térkép volt náluk, rajta nagy, veres kereszttel, hogy aszongya itten köll majd gyilkolni??! Egek, ennyire idiótának azért ne nézzenek már! Esküszöm, sérti az intelligenciámat ez a kamuzás...

Horizont 2009.08.23. 16:52:15

@Periwinkle (aka A 40-es fantomja):
Nem a hatásosság kedvéért vágtam ketté a mondatodat, hidd el.Bocs. De te sem fogalmaztál jól. Csak megakadt a szemem rajta!
Sajnos a sok mellényúlás és a politika miatt nagyon nehéz hinni a rendőrségnek. De azért várjuk ki a végét. Nekem mindig a móri vérengzés ugrik be. Micsoda bűnözőket kreált a nép, mert felfoghatatlan volt, hogy 8 szerencsétlent kivégeztek. Aztán (nagy varga betű után) meglettek a tettesek és ki a fene gondolta, hogy 2 "ilyen" hajtotta végre. És Magda Marinkó? Nem tudunk még semmit..Szerinted akik céllövöldében érezve magukat, emberi célpontokat használva, azok miért ne lehetnének annyira barmok, hogy bejelölnek a térképen? Fegyvereket meg mégis csak találtak eldugva a szórakozóhelyen?
Én csak azt kívánom, hogy meglegyenek az IGAZI tettesek bizonyítékokkal együtt, és aztán ott rohadjanak a börtönben életük végéig, mert megérdemlik.

Periwinkle (aka A 40-es fantomja) · http://cido.blog.hu/ 2009.08.23. 18:55:57

@Horizont: "Szerinted akik céllövöldében érezve magukat, emberi célpontokat használva, azok miért ne lehetnének annyira barmok, hogy bejelölnek a térképen?"

Mert életszerűtlen. Amúgy nekem is rögtön beugrott Mór...

Gondold végig: ezek a srácok szereztek egy rakás fegyvert, egy olyan országban, ahol nem lehet csak úgy besétálni a fegyverboltba shoppingolni. A 100 millás nyomravezetői díj semmi eredményt nem hozott. Olyan jól el tudták titkolni, hogy eldugott falvakban embereket gyilkolnak, méghozzá többször egymás után? Nem tűnt fel a környezetüknek, hogy a gyilkosságok idején mindannyian eltűnnek valami ürüggyel? Nem volt olyan haver vagy rokon, aki elcsábult volna a 100 millától?

És ezek az emberek, akik fegyvereket szereznek, teljes titokban dolgoznak, és profin, hidegvérrel ölnek... papírtérképeken jelölgetik otthon a célpontokat? A fegyvervétel után nem maradt pénz GPS-re? Vagy oké, ne használják, nehogy vissza lehessen követni: de akkor nem egyszerűbb a Google Mapsen körülnézni? Ja, és honnan volt a térkép? Gondolom, ezeknek a kis falvaknak a térképe nem túl keresett, és nincs is mindenhol. A térképboltosnak nem tűnt fel, hogy valakik bevásárolnak olyan eldugott falvak térképeiből, ahol aztán emberek halnak meg? (100 milla...) Márpedig nem lehetett pl. autósatlasz: a híradás arról szól, hogy a célpontok HÁZAI voltak bejelölve.
Ja, és mindig az a fekete terepjáró. Mégis, ha már keressük őket: milyen terepjáró? Egy szakadt Lada Niva, vagy egy ML-Merci? Oké, ne monják meg a típust, nehogy autót cseréljenek. De annyit sem láttak fontosnak közölni, hogy "régebbi" vagy "újabb" típusú autóval közlekednek a gyilkosok? Nézz körül a police.hu-n: minden bankrablásnál, benzinkúti rablásnál, betörésnél, gázolásnál, bármilyen bűncselekménynél leírják, hogy "az elkövetők egy világoszöld színű Toyota Yarissal menekültek el a helyszínről". Mire ez a nagy titkolódzás?

Nem, akik ilyen profi munkát végeznek, azok nem kis hangoskodó zsebnácik, azoknak van hátterük. Azok mögött ott egy profi szervezet: egy maffia, egy terrorcsoport, vagy egy titkosszolgálat.

Horizont 2009.08.23. 19:50:45

@Periwinkle (aka A 40-es fantomja):
Tudom, hogy van sok igazság abban amit mondasz, de az ember annyira szeretne hinni!
"Zsebnácik" :))) Nálam ez a hét szava:)
De azért 4 vagy 5 emberre ráfogni egyszerre valamit amihez semmi közük nincs? Tudom Kaiser meg Hajdú, meg szegény Pusoma! Az a baj, hogy nem érzi a rendőrség, vagy érzi de leszarja, hogy megingott a bizalom irántuk, és ennek csak egy gyógymódja lehetne, a teljes őszinteség és mindent ( amit lehet) a nyilvánosság elé tárni: De ez eddig se volt az erősségük. És ez miatt és még sok minden más miatt inog az ember hite!
Előbb hallottam, még maguk a cigányok se bíznak benne, hogy elkapták az igazi gyilkosokat.
Én úgy szeretném ha igaz lenne!

Kartal (rezervált) 2009.08.23. 20:21:43

@Horizont: már ez is eltűnt... nekem legalábbis semmit nem hoz fel.

Marcellusca 2009.08.23. 20:25:46

@Kartal (a morc): LOL!
És el is tudom hinni, hogy így történt.

Conv · http://www.i-honlapkeszites.hu 2009.08.23. 20:26:24

namost, ha igaz, hogy már régóta megfigyelik őket, (nekem a régóta nem 2-3 hét) akkor nem értem, hogyan történt meg a legutóbbi eset.

Ha valóban ezek a tettesek, akkor még jobban nem értem a dolgot, mert ezeket már a kilencvenes évek eleje óta figyeli a rendőrség, nyilvántartott nácikként a terjengő hírek szerint.
Voltak már elítélve, nyilvántartott tagjai egy nyíltan náci csoportnak, akik már követtek el bűncselekményt a nyilvántartás szerint.

Az egész világsajtó a náci magyaroktól hangos már egy éve, hogy ölik a cigányokat, a rendőröknek olyan nehéz volt abban a nem túl nagy létszámú nyilvántartásban megtalálni ezeket az embereket?

OK. ŐK voltak, fogadjuk el.

De akkor mi a faszt csináltak rendőreink másfél évig? Eddig egyszer nem hallgatták ki őket. mivelhogy csak elkövették a bűncselekményeket, nagyon meg sem figyelték őket.

Jurganov 2009.08.23. 20:32:49

@Kartal (a morc): na igen :)

@Horizont: ha a titokszolgák elhelyezték a bizonyítékokat elég pár beavatott sün és simán rájuk lehet kenni. az esetleges tanukat nem hívják be/megfélemlítik. ennyi, megoldják. okos fiuk.

"Tudom, hogy van sok igazság abban amit mondasz, de az ember annyira szeretne hinni!"-emiatt eszik majd meg az emberek.

"Az a baj, hogy nem érzi a rendőrség, vagy érzi de leszarja, hogy megingott a bizalom irántuk"-ezzel viszont elég veszélyes (bár számukra hasznos) lépést tettet velünk az anarchia felé a hatalom. amennyiben az emberek teljesen elvesztik a bizalmat a sündőrségben sokkal nagyobb eséllyel ütnek vissza maguk az esetleges(vélt vagy valós) sérelmeikért. ez pedig nem jó, nagyon nem jó.

ez a dolog úgy teljes egészében kívül esik a logikán...

Conv · http://www.i-honlapkeszites.hu 2009.08.23. 20:37:58

ÉN bár már elkapták a gyilkosokat azért kíváncsi vagyok a Kiss Károly féle bejelentésre is, amit nagyon elhallgat a média :)

kronika.tempobit.hu/PDF/2009/34.het.pdf
2. oldal

mesmithy 2009.08.23. 20:40:53

@Periwinkle (aka A 40-es fantomja):
Bocsi hol kapni pl piripocsrol olyan terkepet amin az hazak es a cigany putrik is rajta vannak, jelen esetben ilyen helyekek a google map-en sem talalsz, ellenben a katonasag es a hirszerzes rendelkezik ezekkel, persze ez csak magasabb regiokban erhetok el, nem a bokorugroknal. Ezen elgondolgodva talan hihetobb a CKO-s Kiss altal emlitett magas beosztasu pesti iranyitas.

Conv · http://www.i-honlapkeszites.hu 2009.08.23. 20:43:21

@Horizont:

Én nem szeretném, ha az igazi tettesek életük végéig a börtönben rohadnának.

Én azt szeretném, ha Ők lennének a visszaállított halálbüntetés első áldozatai.

Aztán pedig a gyilkosságért minden esetben halálbüntetés járna mondjuk 5-10 év türelmi idővel. amíg esetleg előkerül más gyilkos:)

A csoportosan elkövetett gyilkosságok esetében mindenkinek aki jelen volt és nem próbálta megakadályozni, tehát "pszichikai segédként részt vett" benne szintén halál.
A nézelődő rémült ember nem "pszichikai segéd" de aki öld meg kiabálásokkal beszól, az bizony az.

Mouth Hero 2009.08.23. 20:50:15

@Hencida6710: "Csupa fröcsögő, lenéző, primitív, kirekesztő ember!!! Csak így kis "e"-vel."

Nagyon helyes. Így is kell írni.

Kartal (rezervált) 2009.08.23. 21:14:53

@mesmithy: google earth. persze az sem 100%, mert a képek egy-két évesek, azalatt változhatott a terep, de nagyon jó segítség lehet. mondjuk én túrák előtt szoktam tájékozódni, és mindig meglepődök, hogy egyáltalán nem azt találom a helyszínen amit várok, de valamit azért mégis segít. lehet, hogy azokat a műholdképeket nyomtatták ki, és arra mondta a rendőrség, hogy térkép...

ami érdekelne: hogyan tudtak ezek a kigyúrt, kopasz, nácitetkós alakok felderítést végezni a cigányputrik között úgy, hogy nem tűntek fel senkinek?
és a másik: vajon hány bűncselekményt lehet rájuk verni? mert nem ugyanazok követték el az összeset...

Tittyman 2009.08.23. 21:38:49

Én találkoztam néhányszor az egyik állítólagos elkövetővel. Hát arra lehet mondani bármit, csak azt nem hogy embert ölne. Egyébként ő volt a hely technikusa, magyarán a fellépő zenekaroknak ő állította be a hangosítást, stb.
Kamu az egész."Vicc a neve, nem rendőrség!"

Tittyman 2009.08.23. 22:08:46

Ja! Az aznap este ott tartózkodó ismerőseim közül egyik sem látott fegyvert elvinni senkit....

Ivanhoe 2009.08.23. 22:20:19

Ez az ügy úgy bűzlik ahogy van. Részemről biztosra veszem, hogy akik elkövették a gyilkosságokat azok komoly katonai kiképzéssel rendelkeznek, nem mezei bakák, főleg nem biztonsági őr és technikus.
Viszont ha az igazi elkövetők még szabadlábon vannak, akkor ők most jó nagy előnybe kerültek és röhögnek a markukba, 2 okból:
1. Innentől szabadabban mozoghatnak és gyilkolhatnak.
2. Ha ezek után még gyilkolnak olyan szinten aláássák a rendőrség tekintélyét, szavahihetőségét ami évekig nem fog helyreállni.

Conv · http://www.i-honlapkeszites.hu 2009.08.23. 22:54:59

@Marcellusca:

Ugye Te nem voltál katona? :)
Halovány gőzöd sincs mi a különbség a komolyan képzett katona és a KFOR-os szerződéses katona közt, ha jól érzem :)

Marcellusca 2009.08.23. 23:18:20

@Conv: Hát mosz beletrafáltál. 17 évig voltam ht., és voltam külszolgálaton is, úgyhogy tudom, hogy mi a különbség.

Egyébként, igazad van, mert lemaradt a szmájli a végéről. :)

Periwinkle (aka A 40-es fantomja) · http://cido.blog.hu/ 2009.08.24. 00:34:06

@Horizont: "Zsebnácik" :))) Nálam ez a hét szava:)

Nos, ez vasárnap éjjel igen megtisztelő. :DDD

"De azért 4 vagy 5 emberre ráfogni egyszerre valamit amihez semmi közük nincs?"

Attól tartok, hogy megoldják. És igen: inog az ember hite. Belőlem pár év alatt sikerült rendőrbarát polgárból rendőrökben-nem-hívőt kreálni. :(

@ mesmithy 2009.08.23. 20:40:53

Hát ez az! Erre döbbentem rá én is! Nem árulják minden sarki trafikban Rio de Bivalybasznád épületbontású térképét! Ehhez legalábbis a földhivatalba kell betörni.

mesmithy 2009.08.24. 00:43:02

@Periwinkle (aka A 40-es fantomja):
Oda nem erdemes, mert a nyilvantartasaik evekkel le vannak maradva. :-)

mesmithy 2009.08.24. 01:00:16

@Kartal (a morc):
Igen en is elkepzelem, hogy 2-3 kigyurt, kopasz ciganygyulolo setalgat, fenyes nappal a mar egyebkent is beindult ciganytelepeken, tokeletesen hihetonek tunik. :-)

mesmithy 2009.08.24. 01:09:26

@Kartal (a morc):
Igen olyan hiheto, hogy kigyurt kopasz, ciganygyulolok fenyes nappal vagy akarcsak este is bekesen setalgatnak a mar egyebkent is felbolydult ciganytelepek egyiken. :-)
Talan ezert is hihetobb amit a CKO-s Kiss mond.

K.Jani 2009.08.24. 04:24:13

www.galeria.index.hu/belfold/2009/08/23/elfogtak_a_romak_elleni_tamadasok_gyanusitottjait_vasarnap_dontottek_az_elozetes_letartoztatasrol/?current_image_num=1&image_size=l

mióta van ilyen egyenruhálya a kommandósoknak? ez nagyon úgy néz ki mint az amerikai katonai uniformis. és a feliratot sem láttam még soha. ez melyik egység?

vim vi repelle licet( én mindenhol repellere-ként találkoztam a szóval)= ez egy jogi procedens az ókori rómában. azt jelenti hogy az erőszakra lehet erőszakkal válaszolni.
a nagy omega jel meg a vég szimboluma. gondolom a bűnözés végére utalnak. de úgy tudom egyes titkos társaságok is szívesen használják(pl: usa dollár) a régi világ végének és egy új világ kezdetének a jelképe.

apuc 2009.08.24. 08:06:55

@mavo: bárcsak paranoia lenne..

rolika 2009.08.24. 08:56:52

Nahát, mik történnek, ha egyszer eltűnök pár napra (offline, se tévé, se rádió, se újság, se szomszéd néni :-).

Remélem, tényleg az igazi tetteseket kapták el.

Azért nem bírom ki, hogy egy kis összeesküvés-elméletet ne gyártsak: minapi hír ( index.hu/tudomany/biotech/2009/08/19/hamisithato_a_dns-minta/ ), hogy hamisítható a DNS, erre két nap múlva elkapják a tetteseket, és majd "A jelenleg folyó DNS-vizsgálat adhat végső választ, hogy az elfogott férfiak követték-e el valóban a gyilkosságokat"...

eyeofodin85 2009.08.24. 10:31:49

@K.Jani: Ez a Omega kommandó, az NNI bevetési egysége. Általában a személyvédelmet biztosítják gyanúsítottak kísérése vagy védett tanúk őrzése.

capor_ 2009.08.24. 12:00:02

Draskovics Bizonyítékgyár ZRT. elkészült a megrendelt anyaggal....

mesmithy 2009.08.24. 12:32:27

@capor_:
Es tovabbi letartoztatasok varhatok, szoval ha eleg ugyesek, akkor a felorszag a dutyiba kerulhet, mert rasszista ciganygyilkos vagy terrorista a magyarok nyilainak tagja vagy a megszuntetett garda tagja, mert fekete nadragot es feher inget visel. Ugyes bizonyitek gyartassal meg a valasztasok is megnyerhetoek lesznek, hiszen az elegedetlenkedok ulni fognak.

anarcho78 2009.08.24. 12:55:12

elhisztek ebből egy szót is? ugyanmár, kellett pár bűnbak, mert kezdett elharapózni az ügy, fogalmuk sincs, kik voltak...

R_John · http://sardobalo.blog.hu 2009.08.24. 13:32:07

nem akarok rossz indulatú lenni, tényleg csak érdeklődés: ennek a posztnak mi az állítása?

Pain2 2009.08.24. 14:12:03

Hazudnak b@zdmeg... tőlük már az lenne meglepő ha igazat mondanának.

A gyilkosságok megrendelésre történtek, politikai megrendelésre.. az önkéntes járőr kokerók már kezdtek elszemtelenedni úgyhogy kellett valamit produkálni még mielőtt az emberszabásúak megölnek valakit.

Ártatlanok én 100%-ig biztos vagyok benne. De rájuk fogják kenni. Megtehetik. Mert megtudják tenni. És már nem egyszer láthattuk, hogy itt Magyarországon semmi sem lehetetlen. Azt sem gondoltam volna, hogy az igazságügy miniszter képes bele hazudni az emberek szemébe aztán tessék-lássék. Ebből kiindulva már nem is olyan nagy dolog hazudni az elkövetőkről.

Conv · http://www.i-honlapkeszites.hu 2009.08.24. 14:13:15

@calam:

A post megjelenésének időpontjáig az utolsó pár napban megjelent nyilatkozatok felsorolása az állítása :) bazzeg :)

Float 2009.08.24. 14:29:29

Nem is csodálkozom, nemrég odaszóltak nekik h találni kéne már elkövetőket.

rasszistákat kerestek -- pipa
terepjáróval -- pipa
sörétes puskával -- pipa
akiknek nem igazolható egyszerűen az alibi -- pipa

Ilyen "erőteljes bizonyítékok" mellett már az sem baj ha a DNS-minta nem egyezik.

Olyan deja vu-m van, mintha tán a móri ügyben is lett volna hasonló korábban...

Félreértés ne essék: ugyanolyan féreg az, aki egy 5 éves gyereket képes agyonlőni (vagy bárakárkit), mint akik meglincselték azt a szerencsétlent a gyerekei szeme láttára Olaszliszkán. De nem ártana, ha a valódi elkövetőket szednék össze.

mesmithy 2009.08.24. 14:35:38

gondola.hu/hirek/109025
Szoval akkor mindenki fel kellett volna jelenteni, aki kigyurt testalkatu es utalja a ciganyokat. Vigyazat razzia veszely a konditermekben :-))

Kartal (rezervált) 2009.08.24. 15:07:18

@mesmithy: ez a cikk marhaság. ennyi erővel engem is fel kellett volna jelenteni... mondjuk kopasz nem vagyok :D

és a mai sajtó szerint az összes gyilkosságot a nyakukba akarják varrni, ami szerintem marhaság, de meg fogják tenni. olyan kíváncsi vagyok, mi megy ilyenkor a színfalak mögött...

f.m.j. 2009.08.24. 16:29:19

index.hu/bulvar/2009/08/24/kamaszkora_ota_gyuloli_a_romakat_cs._istvan/

HA tényleg ő volt, oké, de ha nem, akkor nem...

De miért van az, hogy én ennek a rendőrségnek, vezetésnek nem tudok hinni?

De mondom: ha tényleg a gyilkosokat kapták el, tőlem lóghatnak is, ahogy az olaszliszkaiak, meg a Cozma gyilkosai is, de ahogy hírlik, ők megússzák...

www.magyarhirlap.hu/cikk.php?cikk=176548

mesmithy 2009.08.24. 16:54:10

@Kartal (a morc):
Varj most irjak holnapra a mese folytatasat.

János2 2009.08.24. 17:44:32

Valami elkezdodott,aminek mar nem lehet gatat szabni.A magyar fiatalsag mar csak a sajat szemenek es a Jobbiknak hisz.Mar nincs mas kiut.Vagy a ciganyterrortol halnak meg vagy kuzdelemben.

Pierre. Bezuhov · http://james.nerdiphythesoul.com/bennyhillifier/?id=gDIZyh4fk7U 2009.08.24. 21:20:56

@calam: nos, hát mi lenne?
x hónapig szajkózni, hogy "A", aztán kiderül hogy, "B", az mindent téren leégés. így most elmaradtak az okos, ítéletet mondó hozzáfűzések :)

Van ilyen...

Viktus 2009.08.24. 21:55:13

Alig várom holnap Virág elvtárs meg a többi okoskodó komcsi megmagyarázza, hogy lehet most ilyen gyorsan DNS vizsgálat, mikor mondták a Nóri esetébn jogos volt, hogy hónapokig tartott, mert az élet nem a CSI:Helyszínelők ...

Viktus 2009.08.24. 21:56:22

@fmj:

Cozma gyilkosait már mosdatta a liberális média , hogy Cozma ment neki a cigánycsodának ..

Horizont 2009.08.24. 21:59:31

@János2: "A magyar fiatalsag mar csak a sajat szemenek es a Jobbiknak hisz."
A saját szeme igaz, de a vége kicsit túlzás......

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2009.08.24. 22:49:21

@calam:

Nincs neki. Csak vártuk a sajtótájékoztatót.

R_John · http://sardobalo.blog.hu 2009.08.25. 01:13:32

@laspalmas: köszönöm, nem bántás volt ,csak érdekelt.

@Pierre (Bezuhov): ne legyél már ilyen:)))

János2 2009.08.25. 07:55:22

Horizont,szerinted hazudik a jobbik valamiben?Csak egy dolgot mondj!Mondhatsz olyat dolgot is,amiben az MSZP igazat mondott!Olyan szinten suket fulekre talalnak a zsidomedia hirei,hogy teljesen folosleges artatlan,becsuletes romakrol hazudozniuk vagy a zsidoholocaustos meseket eroltetniuk.Kitartas,barataim!

Roxvox 2009.08.25. 09:22:20

@Float:
Azonnal kellett valami tettes félét probukálni, mert még a végén előkerül valami bizonyíték, oszt lehet kiperkálni a 100 milkát.

Roxvox 2009.08.25. 09:40:06

Kedves roma nemzetiségű honfitársaim, meg lehet nyugodni, megvannak a tettesek, lehet tovább folytatni a megélhetést.

Roxvox 2009.08.25. 09:52:38

Jaa és kedves roma honfitársaim a választáskor se tessenek majd elfeledkezni, erről az Önök érdekében tett igen gyors és hatékony rendőri intézkedésről. Üdv. Mszp-Szdsz nem létező koalíció.
Na valahogy így. :((((((

Roxvox 2009.08.25. 10:03:49

És természetesen a 100 milliós nyomravezetői díjat, betesszük a krízisalapba.

mesmithy 2009.08.25. 12:14:32

Vajon ha nem romak, akkor is ilyen gyorsan ment volna?

denever · http://graveyard.blog.hu/ 2009.08.25. 13:03:04

bazzzzmeg:

"Köztudott, hogy egy sikertörténet végéhez ért a rendőrség" - kezdte a romák elleni támadások feltételezett elkövetőinek elfogásáról tartott sajtótájékoztatóját Házi István vezérőrnagy, az Országos Rendőrfőkapitányság bűnügyi igazgatója.

mi ebben a sikertörténet?
látta valaki a zsernyákok (Kopps) című svéd filmet? mert ez kb oda illeszkedő szófordulat volt.

Horizont 2009.08.25. 17:16:35

@János2:
Te eltévedtél egy évszázadot!
Most írhatnék neked egy regényt nagyon sok mindenről, de nem teszem- ki magam semmi írásbeli tortúrának amit esetleg visszakapnék. Én nem írtam ki, miben hazudott, vagy nem hazudott. A Jobbik se félisten, és ilyen mértékben vakon bízni és isteníteni őket, nagyon nagy pofára esést von maga után. Ebben a században (2006.) volt amikor a nyuggerek agyon ajnározták az ő Gyurcsányukat és lám, lám mi lett belőle.Óvatosan azzal a tömjénezéssel! Csak jó tanács akart lenni.
És igenis utálom az általánosítást. Utálhatod őket, de a realitás talaján maradhatsz azért. Vannak rendes cigányok is, csak nagyon kevesen!!!! És már megírtam, a Tiszalökön megölt cigány férfi, 20 éve egy helyen dolgozó 3 műszakba járó rendes EMBER volt, akit kilőttek mint egy rühes kutyát.
Van másik féle is. Ma a buszmegállóban velem együtt várakozott egy cigány család. Anya, 5 gyerek, 3-13 évesig. Rendesen felöltözve, bevásárolva, a két nagyobb lány nagyon szép volt. Webkamerát is vettek láttam:))
De: az anya végig cigizett, a gyerekek üvöltöztek, nagy hanggal, csúnyán beszéltek, veszekedtek, az egyik fiú azt mondta az anyjának . hogy dögöljetek meg (???) mert vitatkoztak.Az anyjuk nem szólt rájuk!!! Egyszer sem! Nagyon hosszú volt az idő amíg jött a busz:))
Láttam rajtuk, hogy kész,vége,menthetetlenek, nem lehet velük már mit kezdeni!
Tehát van ilyen is, olyan is.
És a Jobbik se (lesz) a megváltó! Készítsd fel magad erre:)))

Pain2 2009.08.25. 20:25:21

@Horizont: lehet, hogy nem lesz megváltó..

De abban szerintem egyetérthetünk, hogy most ők az egyetlen párt akiknek lehet adni a szavára és akikben meglehet bízni..

Vonát meg ne hasonlítsd már Gyurcsányhoz bazz ég és föld a kettő.. A Jobbikot pláne ne említsd egy kommentben a Maszoppal.

Abban egyetértek veled, hogy vannak tisztességes romák én is ismerek ilyen embert. De abban is egyetérthetünk, hogy a 90%uk akasztófára való. Mert ilyenek , benne van a vérükben sajna. Ez nem rasszizmus, ez tény. :)

Kartal (rezervált) 2009.08.25. 20:25:24

most olvastam, hogy a tarnabodi támadást is ezeknek a nyakába akarják varrni (már ki is engedték a három indiánt). közben a főgyanúsított izraelben élt másfél évig egy kibucban... szép kis rasszista, mi?

visszatérve tarnabodra, két lehetőséget látok:
1. ha ők voltak, bebizonyosodott, hogy semmi rasszizmus nem vezérelte őket, sima elmebeteg lövöldözők voltak, ott ugyanis magyar nyugdíjasok házaira lőttek - ez egyébként tiszalök esetében is megáll, ott sem egy tipikus cigányt lőttek le;
2. a rendőrség fogott pár balekot, akikre rá lehet verni minden egyes fegyveres támadást. nem csodálkoznék, ha mór kapcsán is felmerülne a nevük (opsz, lehet, most ötletet adtam?)...

@Horizont: tudom, hogy a Jobbik sem megváltó, de talán ők magyar érdekeket képviselnek majd. legalábbis reménykedek, mást nem tehetek.

@mesmithy: jó a cikk. állítólag egyikük beismerő vallomást is tett...

@laspalmas: oda kellene figyelni kiss károly további sorsára. komolyan.

@Roxvox: affenét. megkapja a három szabadon engedett cigány kárpótlásként.

pukk 2009.08.25. 20:54:07

Valaki elárulhatná nekem, hogy milyen DNS mintát találhattak a rendőrök 9(!) helyszínen is?
Jött a foguk a csávóknak és csorgott a nyáluk tócsába, vagy hullik a hajuk csomókban?
Vagy megfésülködtek egy nyeles fésűvel mindnyájan és eldobták? Mert gondolom maszkban, stb. mentek, oda, úgy meg pláne necces. Drogot nem találtak esetleg náluk, mint az amcsi filmekben -szépen gondosan odacsempészve, mert azt is könnyű mondani-, esetleg porszívóba rejtve? Azémá.

K.Jani 2009.08.25. 22:06:39

először azt mondták, hogy egy kocsiból leadott lövés vezetett hozzájuk, aztán a telefon. először hatan voltak, most négyen. először csak vendégek voltak, most kiderült ott dolgoztak. azt is mondták, hogy fegyvereket találtak egy gipszkarton fal mögött. namármost, ha ott dolgozik ,mint kidobó, vagy hangosító, akkor minek, és hogy dug el a diszóban fegyvert!!!!!! nem értem! gyanús ez az egész, nagyon gyanús!
és ezek csak amik most hírtelen eszembe jutottak.

János2 2009.08.25. 23:00:49

Horizont,te zsido vagy! Probalod a tenyeket elferditeni! Ratok jellemzo,hogy illuziot keltetek egy olyan vilagrol,ami tokeletes es letrehoztok egy olyat,ami maga a pokol!

Liberté.....73 2009.08.25. 23:34:24

@János2:
Van pár dolog, ami előbb jut eszembe, ha azt kérdezed: mi az, ami egy tökéletes világ illúzióját élteti miközben a poklot hozza létre maga körül.
Sorolok párat, bár hosszú a lista
- Totalitárius rendszerek (kommunizmus, fasizmus)
- Mindenféle vallási szélsőség (Katkó, iszlám, scientológia, stb)
- ...stb stb ...
- Anyai majomszeretet

De azt, hogy a zsidókra ez lenne jellemző azt erősen kétlem, Zserintem te túl ZSok kurucot olvaZSol.

Másrészt meg: Horizont hivatkozott kommentjéban sem látom a tények elferdítésének szándékát, max olyan tényeket, ami a te prekoncepciódba nem illő elemeket tartalmaznak.

Sz'al: jó kövér marhaságot sikerült beírnod, na.

Horizont 2009.08.26. 06:11:55

@János2:
Röhögnöm kell, hogy mekkora barom vagy!
Tanulj még egy kicsit picinyem, hogy felnőjjél....
Bár ha eddig nem sikerült,már nem sok esélyed van!

Horizont 2009.08.26. 06:15:26

@Kartal (a morc): Jó van na, én csak arra akartam felhívni a kommentelő figyelmét, aki cserébe lezsidózott, hogy óvatosan egy kicsit a Jobbik idealizálásával, csak a saját érdekében, hogy ne csalódjon akkorát. Nem szabad elfelejteni, hogy ez Magyarország. A jobbiknak is.
Vonát meg gyerek kora óta ismerem:))))

János2 2009.08.26. 08:26:21

Nap,mint nap tapasztalom orszagszerte,hogy milyen oriasi karokat okoz 2 nepcsoport tulnyomo tobbsege a normalis emberek eleteben.A Jobbik,ezeket a tenyeket kozli.Homokba dughatjatok a fejeteket,ha ugy konnyebb elnetek,de az nem oldja meg a problemat!

tokmányos 2009.08.26. 09:59:43

@mesmithy: Szevasz!11 hónapi csüccs után kiderül, hogy vétlenek!Precíz a mi rendőrségünk.A lőpornyomok a zsarukról kerültek a a nem tudom mijükre.A rendőrök pont lőgyakorlatról szaladtak helyszínelni, hogy róluk került a lőpor a barnákra ????????????Elmebeteg ez az ország ,itt mindenki hülye, vagy annak néznek mindenkit.

Kartal (rezervált) 2009.08.26. 19:38:54

@Horizont: heheee! na mesélj csak! :)
majd priviben kereslek valamikor, de nem mostanában. pár hét esetleg...
semmi extra, csak kíváncsi alkat vagyok :)

Kartal (rezervált) 2009.08.27. 07:59:55

nah, megjött az aktuális nol cikk: ROMAPÁNIK
nem is ragozom, olvassátok el:
nol.hu/lap/allaspont/20090827-romapanik

János2 2009.08.27. 08:03:09

Horizont meg a tobbi begyepesedett:Nektek egyeb elkepzelesetek sincs a Jobbikrol,csak az,hogy naci Nemetorszagot akarnak?Ki lenne olyan buta,hogy egy vesztes eszmet probaljon megvalositani?Tiszta,erkolcsos orszagot akarunk,ami nem osszeegyeztetheto a zsidosag es ciganysag tulnyomo tobbsegevel!Sziklaszilard csendorseget es buntetes-vegrehajtast!A becsuletes embereknek pedig jo kozbiztonsagot,konnyu megelhetest.Ez nem lehetetlen!

Kartal (rezervált) 2009.08.27. 09:29:50

@János2: ha és amennyiben képesek megszüntetni a korrupciót, a bevált elvtársak helyett szakembereket ültetni a megfelelő helyekre, okos gazdaságpolitikát folytatni, és nem kábulnak el a hatalomtól és nem csábulnak el a közpénzek milliárdjaitól, stb stb stb...
én még reménykedek, hogy így lesz, vagy ha el is csábulnak, azért megmaradnak magyarpártinak.
a nácizás és fasisztázás egyértelműen balról jön, ahol rettegnek a jövőre hatalmukat vesztett elvtársak attól, hogy a Jobbikkal nem tudtak megállapodni olyan szépen és jól, mint a fidesszel, és most jön a tényleges elszámoltatás... és akkor bizony elvtársakból tényleg cellatársak lesznek.

Horizont 2009.08.27. 10:34:13

@János2: Állítsd már le magad a személyeskedéssel, mert olyat írok neked, hogy magam is megbánom!Nem igaz, hogy akkora Jobbik- fan vagy, hogy olvasni se tudsz.Menj vissza a kommentjeimhez, hol írtam én a Jobbikról bármit te szerencsétlen!Milyen náci Németország??? A begyepesedett te vagy!!!! Miután lezsidóztál (bunkó) felejts már el!!!

abandi 2009.08.27. 11:09:57

Ez a tarnabodi eset is megérne egy mise-mesét....
Vagy semmisét...?!

János2 2009.08.27. 14:49:52

Horizont:Az olyanok,mint te,csak annyit tudnak,hogy az egyseges nemzeti ellenallast belulrol bomlasztjak.Magyarnak vallod magad?

Horizont 2009.08.27. 15:00:55

@János2:
Kicsikém elég ha te magyar vagy, nem akarok én sorsközösséget vállalni veled! Isten ments.....
Nem bocsájtom meg a lezsidózásomat!
Nem akartalak még válaszra se méltatni, de nem tudom kihagyni: milyen egységes nemzeti ellenállást bomlasztok belülről????? Orvos látott már?
Alig tudok írni a röhögéstől:))

f.m.j. 2009.08.27. 15:03:30

@Horizont:

hagyd már, szerintem ez liberté bosszúja, csak most a "másik oldalról" próbálkozik a múltkoriért... tudod...

Jó volt a vers is, tetszett nekem is :)

Horizont 2009.08.27. 15:15:29

@fmj: Kösz.
Tudom, hogy hagyni kéne, de nem veszett ki még a hit belőlem, hogy az emberek tudnak értőn olvasni és normálisan gondolkozni, és embernek lenni!!!!!!!!!!!!!
Magyar embernek:))))

abandi 2009.08.27. 16:51:08

Állítólag a Posta Imre informátora megmondta a frankót...
Na, azóta ütik , vagy kergetik...
postaimre.tk/

János2 2009.08.27. 23:38:13

Horizont:A bortonori vegzettsegem reven van olyan ralatasom az orszagban elkovetett buncselekmenyek szamarol es faji aranyarol,hogy a tenyleges adatokat szinte megkozelitoleg tudom.Tenyekkel probald alatamasztani az allitasaidat,mert anelkul keptelenseg,hogy valos kep alakuljon ki benned.Nem tekintelek vitapartneremnek.

Periwinkle (aka A 40-es fantomja) · http://cido.blog.hu/ 2009.08.28. 00:41:45

@János2: Börtönőri végzettség, vagy börtönőri gyakorlat?

Nem kukacoskodni akarok, csak szvsz nem mindegy... :)

f.m.j. 2009.08.29. 18:11:16

@Conv:

Az. De az is érdekes, hogy a kuruc honnan veszi az infókat?

Conv · http://www.i-honlapkeszites.hu 2009.08.29. 18:16:02

@fmj:

tudja fene honnan :)

A lényeg, hogy többnyire 3-4 nap múlva már a libsi sajtó is főoldalon hozza ugyanazt amit ők megszellőztetnek. Addig próbálják eltusolni a dolgokat, de amikor már a vízcsapból is az folyik a segítségük nélkül is, akkor kénytelenek foglalkozni vele.

majd meglátjuk mi lesz a dologgal, mindenesetre enélkül is bűzlik ez erősen.

f.m.j. 2009.08.29. 18:26:12

@Conv:

Bűzleni bűzlik, nem kell ehhez semmit se olvasni :)

De ettől még egész Magyarország nácirasszistafasiszta lakossága megérdemli, hogy karanténba zárják, és napi 24 órában hallgassák, és nézzék felpeckelt szemekkel a holokauszt túlélőit, élményeit kívülről megtanulják, tanfolyamon képezzék magukat holokausztból..., (Gépnarancs újratöltve:)) soha ne aludjanak, és amikor másra mernek gondolni, mint a zsidóság, cigányság szenvedései, megpróbáltatásai-amit természetesen a magyarok okoztak azzal, hogy még mindig él nemzet e hazán- akkor kis áramütésekkel, -valakinek halálos adag is jár, mert javíthatatlan- figyelmeztessék, hogy hol a helye, és mi az igazság... :):):)

süti beállítások módosítása