Skip to content


       Szűrés lista

Mikor a rendőr ránéz

A cinizmus csúcsa, vagy egy újabb mélypont?


"A strasbourgi bíróság elfogadta azt a kérelmezői álláspontot, hogy a vörös csillag nyilvános használata politikai véleménynyilvánításnak tekintendő. A bíróság megállapította, hogy a vörös csillag sokrétű jelentéstartalommal bír. Egyes jelképek által megjelenített eszmék propagálásának tilalma elfogadható lehet demokratikus társadalmakban, azonban az adott szimbólum használatának általános tiltása a szólásszabadság aránytalan korlátozását jelenti."


A magyar törvények szerint önkényuralmi jelképnek minősülő vörös csillagot ki lehet tűzni, de fekete nadrágban, fehér ingben nem mehetünk ki az utcára? 

Hát mindenki megbolondult ebben az országban?

Minek kell mártírt csinálni a Jobbikból / Magyar Gárdából? Ha a kutya sem foglalkozna velük, egy belterjes kis társaság lenne, akik szeretnek sorban állni, meg riadóláncot szervezni ... de két éve őrjöng teljes ballib oldal, a kormány, média, nincs nap Jobbik/Gárda hír nélkül, meg is lehet nézni, hogy meddig sikerült feltornászni őket.

A magyar demokrácia huszadik évében betiltanak ruhadarabokat ... tényleg nem értem. És hogy kik? A demokrácia, a szólás és véleményszabadság, a tolerancia és liberalizmus fennkölt bajnokai!

Mi lesz, hogyha kitalálják, hogy az Új Magyar Gárda új egyenruhája a farmernadrág és kötött pulcsi lesz? Azt is betiltják?
Most akkor nem lehet az utcán Levi's sapkát viselni?

A legkegyetlenebb persze most is Draskovics igazságügyi miniszter volt:


"Arra a felvetésre, hogyan lehet eldönteni, mely öltözék hasonlít a Magyar Gárda egyenruhájához, Draskovics azt mondta: aki ha ránéznek, úgy néz ki, mint egy, a Magyar Gárdához tartozó személy, azzal szemben a rendőrnek el kell járnia. És majd ha adott esetben bíróság elé kerül az ügy, kiderül, a rendőr jól döntött-e.

Az igazságügyi miniszter egyébként úgy vélte, a most hozott rendelkezés kiállja majd az alkotmányosság próbáját."


A rendőr, aki gyorstalpalón kapta meg a kiképzést, ne döntsön már ránézésre, ha szabad kérnem ... Egyáltalán, honnan kellene tudnia, hogy amire ránéz, az milyen ruha, esetleg milyen szervezetnek az egyenruhája, az a szervezet be van-e tiltva vagy sem? Van egy lista minden rendőrnél a betiltott szervezetekről? Meg egy másik lista a betiltott ruhadarabokról? Honnan kellene ilyet tudnia egy mezei járőrnek?

Nem kellene a rendőröknek mással foglalkozniuk? Hogy mondjuk legyen minden mocskos aluljáróban napi 24 órában rendőrjárőr? Meg ne legyen minden sarkon a koldusmaffia által odahelyezett szerencsétlen koldus? Hogy ne verjenek agyon fényes nappal?

Az pedig, hogy ha esetleg tévedett, és megbírságolt mondjuk egy egész néptánccsoportot, majd a bíróság eldönti évekkel később, a cinizmus csúcsa.

Ez olyan, mintha elmész a boltba, veszel 1 kg porcukrot, hazafelé meg elkap a kommandó kábítószer-birtoklásáért ... ja, bocsi, majd a bíróság eldönti, hogy a rendőr jól döntött-e ...

Draskovics, takarodj már végre az egész bandával együtt!
 

laspalmas:

Az első akció már meg is volt, Verók István elvitette Gyenge Zsolt exfideszes, jelenleg jobbikos képviselőt az önkormányzati ülésről, mert gárdás ruhában ment be.

Címkék: politika gárda

A bejegyzés trackback címe:

https://vastagbor.blog.hu/api/trackback/id/tr91553558

Trackbackek, pingbackek:

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

fokabacsi 2009.11.26. 19:58:01

@szmoker: mert ha teljesítményt kellene felmutatni, akkor éhen pusztulnának . betiltanak egy olyan szervezetet amelyik azon kívül, hogy " Nézett" senkit nem bántott !! Egy ujjal sem Viszont tudathasadásos üldözési mániás fogyatékkal élők, akik a Tv-n magyarok nyilallását vizionálják, rendeletet hoznak , ki milyen ruhában mászkálhat.EZÉRT VOLT ROPPANT SÜRGŐS BECSUKNI AZ OPNI-t

abandi 2009.11.26. 20:09:28

@fokabacsi:
A huszonhárom éves elsős egyemista.... lövészklub tagsággal..., kissé zavart tudatállapottal...
És nem cigányt ölt...

2009.11.26. 20:33:11

Hát, ez szerintem is szánalmas... bezzeg a régi szép időkben bárkit minden különösebb ok nélkül előállíthatott a rendőr/csendőr, ha úgy látta jónak. Féltek is tőle. Aztán jött a nagy demokrácija, és megvonták tőle ezt a jogot, bekorlátozták hogy csak ekkor meg akkor... most meg nem merik belátni, hogy ez hülyeség volt, aztán kétségbeesetten próbálnak most valami gumiszabályt kiizzadni, hogy a kecske is jóllakjék meg a káposzta is megmaradjon.
Ami meg a vörös csillagot illeti, szerintem igazán túlzás amit csinálnak. Ha Moszkvában ott lehet a Kreml tetején, meg az összes rohadt heineken sörön rajta lehet, nem értem, miért pont magyarsztánban ne lehetne kitűzni. Azért, mert néhány vén horthystának nem tetszik? Ki nem szarja le őket? Az meg külön vicces, hogy a csillag az nem, de Rákosi meg Sztálin minden további nélkül ott mosolyoghat a régiségboltok kirakatában. Az nem önkényuralmi jelkép, csak a csillag? :)

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2009.11.26. 20:36:58

@Sörömpőőr: Szia szupermen,jövő heti lottószámokat megadnád?:))

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2009.11.26. 20:40:01

Ahogy elnézem Zero bevadult egy kicsit.:))

abandi 2009.11.26. 20:40:03

@Sörömpőőr:
Azért túlzásokba ne essünk.
Én az egyszerű önbíráskodást támogatom. Máma már ma van....

System failure. :) 2009.11.26. 20:45:16

@Meleardil Eressea Iluvadan:
Összeült pár rettegő alak és hozott egy rendeletet, ami ha jól tudom 3 törvénybe ütközik.
A politikai nézetemet NÉZETÜNKET mikor akarják majd BETILTANI???
Ha eljön az idő megkapja a Jobbik és CSAKIS A JOBBIK az ixemet...

szabogyula 2009.11.26. 20:45:56

OFF
Nyakam rá , újabb pár ezer milliárdos " üzlet "
nol.hu/gazdasag/nem_ereszti_makot_a_solyom
/nem azért mert kommenteltem / . Szemtanui lehetünk ahogy ismét elszalasztunk valamit ...
" Hogyan lehet jó kommunikációval bagatellizálni valamit "
Szép csendben majd jön ott a gáz ...Fogadjunk !

abandi 2009.11.26. 20:47:50

@System failure. :):
Bokroslajos magához is szól majd.
Ne habozzon!

Doña ¡Cara(mba)! 2009.11.26. 21:07:42

@Sörömpőőr: Tudod mit? Felőlem ragassz a feneked egyik féltekéjére egy vörös csillagot, a másikra meg egy horogkeresztet. Így kiegyensúlyozott.
Ha szted a vén horthystákat zavarja a vörös csillag, senki mást, akkor a horogkereszt szerinted meg csak vén holokausztosokat zavar? Minden rendben, ugye? Egy-egy.

reKorrekt 2009.11.26. 21:12:37

index.hu/belfold/hirek/2009/11/26/baloldali_mozgalmat_indit_szili_katalin/

Bazmeg, pofám leszakad, ilyen tényleg nincs!
"Szövetség a Jövőért Mozgalom"
"Szakítás a múlttal, hitelesség és újjászervezés"

picur3ka 2009.11.26. 21:17:49

@reKorrekt:

En ezt udvozlom, minel jobban daraboljak magukat, annal job masnak, csak mint a szadesszel, pezsgore! Hadd osztodjanak! Tiz partra, mind kap 2% szavazatot, s egy se jut be!

reKorrekt 2009.11.26. 21:20:12

@picur3ka: Nem elég, mert 1%-ig kapnak állami támogatást :)

picur3ka 2009.11.26. 21:24:34

@dr. Grünwald Ottó:

Mindenki torkanak ugrik Hop, tobb az izma es indulata, mint amennyit gondolkodna elotte, de azert tiszteljuk, mert elvetemeult harcosokra is szukseg van.

picur3ka 2009.11.26. 21:26:12

@reKorrekt:

Ha nem jutnanak be valami csoda folytan, az nekem tobb mint eleg lenne.

Bit Rot 2009.11.26. 21:34:22

Elképzelem a sztorit:

Tárcsázás, 107... (4-5 perc alatt fel is veszik általában).
- Halló, Rendőrség!
- Jó napot, X.Y. vagyok és itt áll egy ember előttem, aki fehér inget és fekete mellényt visel, rajta egy árpádsávos címerrel, gárdistának néz ki!
- Rendben, azonnal megyünk, és lecsukjuk. Mondja csak a címet?

abandi 2009.11.26. 21:40:44

@Viktus:
Nem.
Ez egyszerű helybeni érdekütköztetés.

{*} (törölt) 2009.11.26. 21:41:34

Jó vastag kártérítést kap majd az adófizetők pénzéből.

abandi 2009.11.26. 21:58:49

@Thequila Lingam:
Ami a következő kormány lopási alapját terheli.
De az ngyen megfélemlítés nagy üzlet...!
Főleg, ha maradunk...

hoplita 2009.11.26. 22:03:40

@picur3ka:
Miről beszélsz?
Lófaszt ugrok.....de amire reagálni kell, arra kell.:))

Doña ¡Cara(mba)! 2009.11.26. 22:46:37

@hoplita:
Én higgadtnak tartalak. A tetejében harcos vagy, hát ha kard ki, akkor kard ki, nem? Ne hagyd magad, különben másért se tudnál küzdeni! Én mindenesetre felnézek rád.

Ouaid (törölt) 2009.11.26. 23:16:15

Komolyan nem lehet értelmes törvényeket hozni? Vagy ezek itt mind megbuktak jogból? Vagy direkt írnak vicces szövegeket, hogy bekerüljenek a világ jogászainak figyelmébe? Vagy hogy a fenébe lehet ezt már megint kimagyarázni?

suski 2009.11.26. 23:17:49

jelentem, a rendőrségnek a gárdaruha-elemzésen kívül vannak egyéb, társadalmilag hasznos tevékenységei is: vidéken szőlőhegyről hazabicikliző bácsikat szondáztatnak és bírságolnak. Ez most komoly, nem lehet részegen biciklizni vagy ez vmi álrendőrség volt?

abandi 2009.11.26. 23:26:49

@suski:
"...nem lehet részegen biciklizni ..."
Nem lehet.
A pénzbehajtásra mennek. A sok tízen-húszon éves törpegeci másra nem jó.

kulalak 2009.11.27. 00:49:42

Zero, gratulalok. Kb. ot masodperccel a hir olvasasa utan pont a voros csillag ugrott be. Hogy a francba lehetseges ez??? A ruhadarab tiltasa agyrem! A legantidemokratikusabb lerohanas az elmult ket evben a maszop-szadesz reszerol. Ha az ok megszuntetesen faradoznanak ennyi erovel mar reg menok lennenek. Igy igazi valojuk mutatkozik meg. Felnek, mert a masiknak igaza van. Uramisten, hogy mi lesz itt.

Szent László Hadosztály 2009.11.27. 02:26:24

Annak idején Szovjetunióban, az észtek nem járhattak kék pulóverben, fekete nadrágban egyszerre, ugyanis az a nemzet zászlójuk színeivel egyezett meg.
Kérdés:
- Ha ezentúl bármilyen, pl. közl. szabálysértést követek el, előállítanak?!
S még valami, ha a Pókharapónak az Új MG = a régi MG-vel, akkor nekem a Rendőrség = ÁVH-val.
1945 után senki ne hivatkozzon a "parancsra tettem"-re!

Aptyuka 02 2009.11.27. 03:06:16

Drazsé eltakarodik az egész bandával együtt!

Arra a felvetésre, hogyan lehet eldönteni, mely egyén hasonlít a MSZMP – MSZP - Tolvaj Libsik fizimiskájához, azt mondjuk: aki ha ránéznek, úgy néz ki, mint egy komcsi, azzal szemben eljárunk. És majd ha adott esetben bíróság elé kerül az ügy, kiderül, jól döntöttünk-e.
Egyébként úgy véljük, ez a rendelkezés kiállja majd az – új – alkotmányosság próbáját. Oszt’ jó napot!

molaris 2009.11.27. 08:34:04

Mi lenne, ha a Gárda a fekete- fehér egyenruhát szivárványszínűre cserélné?
Szerintem két legyet ütnének egy csapásra.:):)

redriot77 2009.11.27. 09:16:39

Láttam tegnap reggel Drazsét az m1-en, mikor előadta ezt az egyenruhás témát. Az interjú végén a riporter megkérdezte arról, hogy egyesek szerint a hatóságoknak nyilván kellene tartani a bűnelkövetők etnikai hovatartozását.

Drazsé szemei erre kidülledtek, a szemöldöke a homloka közepére szaladt fel, és vmi ilyesmiket mondott:
"A hatóság nem tudja megítélni, és nem ítélheti meg hogy ki milyen etnikai csoporthoz tartozik! Ezt csak az adott személy nyilatkozata határozhatja meg, hogy ő minek tartja magát! Isten óvja meg attól Magyarországot hogy ilyen nyilvántartásokat végezzenek!"

No, sikerült megint egy fasza kis kettős mércét alkotni, gratulálok. A rendőr a ruházat egyéni és megítélése alapján eljárhat az állampolgár ellen, teljesen szubjektív módon azonnal bűnözőnek nyilváníthatja.

A cigány bűnözőkről meg nem lehet megállapítani hogy cigányok voltak, a mindenki számára teljesen egyértelmű és azonnal felismerhető rassz-jegyek ellenére sem. (Bőrszín, arcforma, mozgás, beszéd akcentusa és még estig sorolhatnám)

Seduxen (már NEM dr.) 2009.11.27. 09:29:40

@redriot77: én tegnap este kúrtam fel az agyamat drazsén. (tudom, minek nézem). ugye rohanvást lement - hillerhaverral együtt - Pécsre "tájékozódni", és ha már ott volt, nyilatkozott is egy okosat.

Olyan tipikusan drazsés "rácsodálkozó" fejjel ecsetelte, hogy a tegnapi eset rávilágított arra, hogy felül kell vizsgálni, hogy a fegyvertartási szabályok megfelelőek -e, vagy kell -e rajtuk változtatni. Két kérdést én feltettem volna neki:
1: Miért egy ilyen tragédia kell ahhoz, hogy ráébredjenek a döntéshozók arra, hogy - adott esetben - elavultak -e a fegyvertartási szabályok (az csak mellékes, hogy - bocsánat a kifejezésért - "várható" volt egy ilyen tragédia, kb minden második ojrópai országban történt már ilyen, miért gondoltuk, hogy mi kimaradhatunk ebből?
2: Ki a kurva anyátok kormányoz immár 8 kibaszott éve, te nyomorult? Úgy állt, meg nyilatkozott ott, mintha valami kibaszott kívülálló lenne...

esef 2009.11.27. 09:33:06

@Szent László Hadosztály:
Hát nem is tudom. Nekem Horn Gyula jelenlegi szociáldemokrata ránézésre azonos a Horn Gyula nevű egykori kommunista pufajkással, a Gyurcsány Ferenc jelenlegi szociáldemokrata ránézésre azonos a Gyurcsány Ferenc nevű egykori kommunista KISZ-vezetővel, a Lendvai Ildikó jelenlegi szociáldemokrata ránézésre azonos a Lendvai Ildikó egykori kommunista cenzorral... Soroljam még?

esef 2009.11.27. 09:34:19

@Seduxen:
Drazsé liberalizálja a fegyvertartást:
- Az kaphat fegyvert, akinek ÉN engedélyezem! Aki meg engedély nélkül tart fegyvert az terrorista, van rá bizonyítékunk!

Seduxen (már NEM dr.) 2009.11.27. 09:38:35

@esef: ja, ez teljesen egyértelmű, hogy ezt a megmagyarázhatatlan tragédiát a saját kis mocskos céljaikra fogják felhasználni...

esef 2009.11.27. 09:40:20

@redriot77:
Lehet-e egy gárdista olyan bátor (nagy arc), hogy ha előállítják, akkor őszintén bevallja, hogy ő ortodox zsidó? Mert neki akkorra érett be az identitása. (mint Tasnádinak a börtönben...) ... és elkezdené az antiszemitázást, hogy őt azért bántják, mert a tradícióknak megfelelően öltözködik. Mert ugyebár ha a származást nem szabad nézni, akkor lehet ortodox zsidó is gárdista. Kicsit necces, de miért is ne? Akkor mit tenne Drazsé? Gyártana olyan bizonyítékot, hogy az ortodox zsidók mind gárdisták? Vagy a gárdisták mind ortodox zsidók?

esef 2009.11.27. 09:42:14

@Seduxen:
Nem tudom , azt hiszem, ezen a blogon kommentelte valaki, hogy Drazsé biztos faji alapú terrorizmusról fog beszélni az esettel kapcsolatban.

Seduxen (már NEM dr.) 2009.11.27. 09:55:55

@esef: faji alapú terrorizmus? wtf????

S.O.A. 2009.11.27. 09:57:42

@esef: ez egy díjnyertes komment! Ezzel kéne a reggeli műsorok SMS falát szétoffolni, miközben a patkány drazsé meg társai fröcsögnek...

Karvaly 2009.11.27. 09:58:09

@ostoba 8o: Csak szólok, hogy időközben Hajdúnánás mellett feltártak egy gázmezőt, (a makóinak valami 10%-ára becsülik a készletet - 10 évnyi hazai gázfogyasztás ezekszerint), már folyik a kitermelés, mégis csak a makói sikertelenségről van szó.
Ha jól sejtem, Hajdúnánáson is _csak_ a bányajáradékot kapja az állam (5-10%)
Tényleg, esetleg egy cikk erről? :)

Karvaly 2009.11.27. 10:05:03

@Ouaid: tényleg nevetséges, amit itt előadnak törvénykezés címén. Először a _TASZ_ szerint tarthatatlan érvelés mentén betiltottak egy jogszerúen működő szervezetet, majd a "betiltott szervezet" volt tagjait megmozdulásokon azzal vádolják, hogy a "betiltott" szervezet nevében cselekszik (holott szerintem egyikőjük sem mondta, hogy "én itt most a Magyar Gérda egyesületet képviselem", vagy Új Magyar Gárdát mondtak, vagy gárdát, szóval ez sem áll), most meg már az a fehér ing/fekete mellény is elég szerintük ahhoz, hogy a "betiltott szervezetet képviselje"
Nagyon rázzák ezek a pofonfát, mert ilyen tényleg még a Kádár korszakban sem volt.

Marcellusca 2009.11.27. 10:12:49

@Seduxen: Nálam nem ez b@szta ki igazából a biztosítékot.
Szerintem most is szigorúak a szabályok, nem ezen kellene változtatni, hanem (mint a KRESZ-nél is) a meglévőket SZIGORÚAN betartatni.
Amitől felforr az agyvizem az a fityiszes megnyilvánulás.
Nemtom melyik p.csfej nyilatkozott, de mindjárt arra utalt, eme szerencsétlen helyzetet kihasználva (aminek köze nincs a mondandójához), hogy a kormány .....és a közbiztonság .... et cetera.
Rohadjon meg, hogy egy idióta lövöldözését, egy ártatlan halálát is képes ilyen célokra kiforgatni!

Marcellusca 2009.11.27. 10:14:17

@esef: Úgy, úgy!
De ő maga, egyszemélyben fogja eldönteni.
Mer' nagy ám a veszély!

Seduxen (már NEM dr.) 2009.11.27. 10:23:46

@Marcellusca: abszolút jogos, nem ugrik be melyik féreg nyilatkozott, de a belem kifordult nekem is...

Hogy még ebben a helyzetben is a "kormány nem védi meg a zembereket" mantrát tudja nyomatni... Hányás...

Marcellusca 2009.11.27. 10:45:11

@Seduxen: Az a'!
Már a fotója hányinger keltő.
Meg sem kell szólalnia.

redriot77 2009.11.27. 11:00:18

@Marcellusca: "Rohadjon meg, hogy egy idióta lövöldözését, egy ártatlan halálát is képes ilyen célokra kiforgatni!"

Így van! Az elmúlt évek kormányzása olyan volt amilyen, de lassan már azt is Gyurcsányra és Bajnaira fogják, hogy esik az eső. Ez az agynélküli acsarkodás, vicsorgás, morgás, mindenre azonnal az kontrázás számomra nagyon visszataszító. Mint a hülyegyerekek, komolyan mondom.

Én úgy érzem, hogy az első két év Fidesz-kormányzás másról sem fog szólni, csak hogy tragikus állapotban van az államháztartás, hogy üres a kassza, hogy a gonosz Gyurbajnai mindent ellopott, stb. Ez lesz az üzemanyag az első két évre. A harmadik év faszveréssel fog eltelni, a negyedikben meg pénzszórás hogy bebiztosítsák magukat még négy évre.

Ne nekem legyen igazam: kormányozzanak eredményesen, az ország érdekeit figyelembe véve, de egy tipikus Szíjjártó-rinya után vhogy mindig aggódni kezdek.

Marcellusca 2009.11.27. 11:04:56

@redriot77: Én is attól félek.
Válság meg üres a kassza meg a maszop meg .....

Áááááááááááááá, ne is beszéljünk róla, mert mingyá rá köll gyúttanom! :)))

S.O.A. 2009.11.27. 11:06:41

Megint jön a hiszti, hogy a fegyvertartási szabályokat felül kell vizsgálni... a felülvizsgálattal még nem lenne baj, de mindnféle átgondolatlan szigorításra semmi szükség...
UGYANIS! A lőfegyverrel elkövetett bűncselekmények közül elképesztően keveset követnek el engedéllyel tartott lőfegyverrel... gyakorlatilag az illegálisan szerzett fegyverekkel lődöznek. Ha szigorítják a fegyverhez jutás lehetőségét, attól semmi nem fog változni a bűnügyi statisztikákban. Drazsénak ez persze nem jut el az agyáig. Ha szigorítanak, akkor az a fegyvert önvédelemre haszálókra lesz hatással, és kicsi esélyt látok, hogy a mentálisan labilisek kiszűrését segítené...

Seduxen (már NEM dr.) 2009.11.27. 11:12:34

@Milánka84 {Demokraták, ÉBRESZTŐ!}: történetesen a tegnapi lövöldöző - tudomásom szerint - engedéllyel tartotta a Parabellumot. Valami pécsi lövészklubnak is tagja...

Marcellusca 2009.11.27. 11:14:17

@Milánka84 {Demokraták, ÉBRESZTŐ!}: Pontosan.
De ez őket nem érdekli. A lényeg, hogy megint "intézkedtek" valamit.

Marcellusca 2009.11.27. 11:15:50

@Seduxen: A Para 9mm-es és a híradásokban '22-es sportpisztolyról volt szó.
A kettő nem ugyanaz.
Nagyon nem!

S.O.A. 2009.11.27. 11:18:09

@Seduxen: Igen, igazad van. Lehet, hogy tök hülyén hangzzik, de most kb ő a "maradék 1 %". Ez persze senkit nem vigasztal azok közül, akik éppen érintettek... de a statisztikát is érdemes lenne előkeresnie valakinek!

Seduxen (már NEM dr.) 2009.11.27. 11:23:49

@Marcellusca: látod ezt én is furcsálltam. Mert az egyik híradásban 22.es kaliberű pisztolyról volt szó, megint másikban meg Paráról. Vagy lehet, hogy engedéllyel tartja a Parabellumot, de nem azzal lövöldözött? faszsetuggya

@Milánka84 {Demokraták, ÉBRESZTŐ!}: Gyanús, hogy igen, ő a "maradék", de ettől még ez jó alap lesz az efftásaknak a "szigorításra".

Arra azért kíváncsi lennék, hogy a fegyvertartási engedélyhez - gondolom - kell pszichológiai vizsgálat is, nem? Azt időről-időre meg kell "hosszabbítani", vagy egyszer kiadják, oszt jónapot? Abszolút laikusként kérdezem...

Marcellusca 2009.11.27. 11:28:29

@Seduxen: Jól látod.
Mármint, hogy mennyire pontosak és hihetőek (ebben is) a híradások.
Meg azt is, hogy van pszichikai alkalmassági is. Előtte biztosan.
A hosszabbításhoz szükséges orvosin már nem biztos.
És, akkor ne fogjunk bele a felelősség kérdésébe! :)

S.O.A. 2009.11.27. 11:33:04

@Marcellusca: intézkedhetnek a nagyokosok bármit, sajnos a világon sehol se tudják igazából elejét venni az ilyesminek... Aki nagyon akar, hozzájuthat fegyferhez, és az iskolában/egyetemen nekiállhat vele ámokfutni. Azt meg felejtük el, hogy minden portán fegyver detektoros biztonsági szekuricsik lesznek...

picur3ka 2009.11.27. 11:36:31

@Marcellusca:

Mer', tan nem igy van? Esetleg almodjuk, hogy mindent elkotyavetyeltek mar meg szetloptak?

picur3ka 2009.11.27. 11:38:35

@picur3ka:

En jobban tartok a maszop szadesz hirtelen tamadt onkritikajatol es hogy hanyan fogjak azt beszoppantani. Lesz meg itt aranyeso, meg jo tavaszi idojaras addigra. Januartol 4% folotti nyugdij emelessel inditunk, a krizis alapbol meg mar sokan kaptak.

Seduxen (már NEM dr.) 2009.11.27. 11:42:23

@picur3ka: halkan teszem hozzá, hogy az utolsó (?) bástyájukat (?) is igyekeznek védeni:

januártól NEM emelkednek a béjkávé viteldíjai.
1: na persze, majd emelkednek februártól, vagy
2: kúrjunk ki a leendő fityeszes közgyűléssel, kezdhessenek ők egy kis tarifaemeléssel...

Marcellusca 2009.11.27. 11:43:08

@picur3ka: Nem azt mondom, hogy nem így van.
Mert így van. Sajnos.
Arra céloztam, hogy majd mindig erre fognak hivatkozni.

És, igen!
A maszop osztogatást is sokan be fogják venni.
Sajnos!

Marcellusca 2009.11.27. 11:48:23

@Seduxen: Ja, ja!

Közben meg reggel hallom, hogy "spórol" a béjkávé és buszjáratokat akar megszüntetni, csomó embert kirúgni.
A szakszervezet ismét sztrájkkal fenyeget.

De a manageri fizetésekről nem volt szó.

picur3ka 2009.11.27. 11:52:34

@Seduxen:

Szerintem ez a vilagos taktikai iranyvonal, mindent lefognak hivni a valsztasokra es elott.

@Marcellusca:

A mutyiban mindenki szerint rengeteg penz van. Hogyan lehet ezt a rendszert a gyakorlatban felszamolni, az a nagy koltoi kerdes. Mikor mindenkinek van egy komaja valahol, ah, nagyon nehez lesz:

mandiner.hu/cikk/atlagon_feluli_korrupcio

hoplita 2009.11.27. 11:56:17

@Seduxen:
Én azon kúrtam fel az agyam, hogy úgymond szigorítani kell a fegyvertartást...
Ezen?????
Szigorítani???
A briteket nem tekintve nálunk kilógóan szigorú a fegyvertartás...ááááááá!!!!
Ezen nem is baszom tovább az agyam...
Kénytelen vagyok azt mondani neked, hogy ebbe ne nyilatkozz, mert azt hiszem nem vagy otthon a témában.
Hétköznapi halandó már igy sem nagyon jut legálisan lőfegyverhez, önvédelmihez meg pláne.
Miközben az illegális fegyverkereskedelem virágzik, az egyik legjövedelmezőbb "iparág" a narkó, a kurva éa a cigi biznisz után-mellett.

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2009.11.27. 11:57:02

@Marcellusca: A kirúgást lehetne kezdeni a felsővezetéssel,ohne végkielégítéssel.Max titkárnőtől.

Seduxen (már NEM dr.) 2009.11.27. 12:02:26

@picur3ka: "mindent lefognak hivni a valsztasokra es elott."

Lehívni?? MIIIITTTTTT???? Szerinted még van akár egy büdös buznyák is, ami "lehívható"?

@Marcellusca: ne legyél naiv... inkább kikúrnak 10 sofőrt, 6 szerelőt, és megszüntetnek 4-5 vonalat, mint, hogy 1 managernek a fizetését nyírják meg...

Kodomo 2009.11.27. 12:05:29

Minden nemzetit BETILTANI! Turult (pl. Nemzetbiztonsági Hiv. logó), árpádsávot (történelmi zászló-sor).
Legközelebb mi jön? A nyelv? És akkor majd beszélhetünk Európa legszebb nyelvén: szlovákul?

Doña ¡Cara(mba)! 2009.11.27. 12:18:51

@Aptyuka 02:
Ezt írtad:
Arra a felvetésre, hogyan lehet eldönteni, mely egyén hasonlít a MSZMP – MSZP - Tolvaj Libsik fizimiskájához, azt mondjuk: aki ha ránéznek, úgy néz ki, mint egy komcsi, azzal szemben eljárunk. És majd ha adott esetben bíróság elé kerül az ügy, kiderül, jól döntöttünk-e.
Egyébként úgy véljük, ez a rendelkezés kiállja majd az – új – alkotmányosság próbáját. Oszt’ jó napot!

Gratulissima! Az egész Draskoviccsal (is) fémjelzett demokráciának, jogalkotásnak, jogszolgáltatásnak lényegét ragadtad meg, igen képszerűen ábrázolva, hogy a munkásőrszerű, ávh-szerű, rendőr-sünszerű, és egyéb -20-as IQ-jú "verésre és oszlatásra felhasznált bio-robot" is megértse.

És a tetejében ezt úgy hajnali 3 óra tájt tetted! Nemsenemsemmi!!!!
Helyén az eszed:))), bármikor lazán előkapod:-DDDD
Még egyszer: gratulissima és bravissima!

Doña ¡Cara(mba)! 2009.11.27. 12:50:59

@hoplita: Nem tudom mennyire szigorú máshol a fegyvertartás, de attól tartok, sehol se nagyon lehet szigorúbb Európában a magyarnál.

Hogy mégis van egyeseknél fegyver illegálisan, azzal most nem foglalkozok.
Inkább a másik végénél kezdeném:
Miként lehetséges fegyvert hordaniuk LEGÁLISAN olyanoknak, akik átmennek pszichológiai teszteken? Én nem ismerem az idevonatkozó teszteket, de azt bizton állítom, hogy egy jó szakember kiszűri, hogy egy figura agresszója mekkora, milyen az agresszió irányultsága: az önmaga ellen vagy mások ellen irányul, könnyen kitör az illetőből az agresszió, aszociális személyiség az illető (például nem tud szeretni, nem képes megbánást érezni semmilyen elkövetett tettérét, nincs empátia benne, hadd ne én mondjam fel a leckét).

Amiről sztem a pécsi sorozat-gyilkosság hátterében lennie kell, az egy patologikusan aszociális személyiség, tele lefojtott óriási mennyiségű agresszióval, nem érez sajnálatot, megbánást, nem képes szeretni és szeretve lenni, kiszámíthatatlanok a dühkitörései és aránytalan agresszióval járnak, csak éppen a közösség elsiklik felette - mint kiderült, éppen előző nap is megfenyegette az egyik csoporttársnőjét, a lábára húzta egy alkalommal úgy az ajtót, hogy alig bírt járni a kiscsaj - mi ez? Empátia?

Felelősségre vonható sztem:
- az a pszichológus, aki okésnak minősítette a 23 éves fiatalurat, bátran fegyvert a kezibe, de izibe
- a Lőtársulat, ahol senki semmit se nem lát, se nem hall. Ott nincs felelősség, csak lődözünk a vakvilágba?
-az az engedélyező szerv mindenekfelett, ahol kiadták a fegyverviselési engedélyét.

Ha a fenti 3 esetből csak egy is hibázott, volt még másik 2 hely, ahol fel KELLETT és KELL figyelni arra az emberre, akiknek jóvoltából békeidőben lőfegyvert kap a kezéhez egy tömeggyilkos, 23 évesen.
Ki a papa, ki a kedves mama? Apaként viselkedett vajon az apa és anyaként az anya? Soha nem voltak tanúi kedvenc tömeggyilkos csemetéjük esetleges fenyegetőzéseinek, váratlan és erőteljes dührohamainak?
Alig hiszem.
Amire gyanakszok: hogy a fegyverviselési engedély kiadásában közreműködő szervek oda se bagóznak, ha valaki haver gyermekinek kell kiadni ilyen engedélyt. Ha utána kaparnánk, és sztem a sajtó most lehet utána kapar, nem lennék meglepve, hogy itt is Mutyilanddal lenne dolgunk.
Ne feledjük: a kaposvári 23 éves tömeggyilkost társadalmunk felhatalmazott szervei hozzásegítették, sőt megkönnyítették tettének végrehajtását, mert törvényesen a kezébe adtak lőfegyvert egy olyan személyiségnek, akihez talán inkább a gumidominó illett volna. És akkor lehet ma is élne egy 19, leírom betükkel is: TIZENKILENC ÉVES fiatalember.

Felfeslik a törvény szövedéke valahol, mint egy kötött pulóver, aztán gombolyodik le az egész míg visszajutunk a gombolyaghoz. Onnan kell újból indulnunk és előlről kezdeni mindent. Alkotmányt, igazságszolgáltatást, családi élet védelmét, a közösségi érdekek mindenek feletti voltát, az individuum felett is, az iskolában keményen számon kérhető magatartást, a rendőrök meg na az utak mellett kuksoljanak, hanem tudják magukról kik: a közösség őrei, nem fegyvert viselő pojácok.
Da capo, politikus maestrok! Mert ha nem, még meglehet, a nép kezdi előlről! Túlontúl sok volt a jóból!

picur3ka 2009.11.27. 13:22:55

@Seduxen:

En azt hiszem, nagyon sok penzt visszatartanak egyelore.

Seduxen (már NEM dr.) 2009.11.27. 13:27:56

@picur3ka: optimista vagy Te, szerintem :)

itt forrás már csak maximum az IMF-EU készenléti hitel lehet. monnyuk nem hiszem, hogy az efftásaknak különösebb erkölcsi aggályaik lennének ezen keret elbaszása miatt :)

esef 2009.11.27. 13:28:42

@Seduxen:
Van, aki a Főtáv elengedett decemberi alapdíjára is úgy tekint, hogy mennyire kedvesek az elvtársak, mert gondolnak a népre...

picur3ka 2009.11.27. 13:31:59

@Seduxen:

Ugy legyen! Termeszetesen semmilyen erkolcsi gatjuk nincsen, mennyi volt 300 milla a koltsegvetesben, meg nem csak hitel, hanem mar meglevo penzek visszatartasa, mint unios palyazatok, meg miegyeb, majd meglatjuk nem sokara.

Seduxen (már NEM dr.) 2009.11.27. 13:53:57

@esef: KICSODA??

"Neveket akarok Viki, NEVEKET!!!" :))))
/sponsored by: Haumann Péter, Szabadság, szerelem c. film)

hoplita 2009.11.27. 16:45:12

@Doña ¡Cara(mba)!:
Egyedül Nagy Britanniában szigorúbb, mint nálunk, mindenhol máshol sokkalta liberálisabb.
A britek átestek a ló másik oldalára, a statisztikákkal viszont nem dicsekszenek.:)))

A srácnak, sportlövészként, nem volt fegverVISELÉSI engedélye, csak fegyverTARTÁSI.
A laikusok számára ez egykutya, de óriási különbség.

A bekattant idiótákkal, vagy akár csak a pillanatnyi elmezavarral küszködőkkel semmilyen törvény nem számolhat.
Egyébként nála az első lehet, és nyilván készült erre a tettre, máskülönben nem vitte volna magával a vasat, súlyosan megsértve ezzel a tartási engedély szabályait.

2009.11.27. 17:12:50

@Meleardil Eressea Iluvadan: mert már Nemecsek Ernő is megmondta, hogy amig gitt van egylet is van

Doña ¡Cara(mba)! 2009.11.27. 17:33:09

@hoplita: Kösz, Hoplita, tényleg nem tudom mi a különbség a fegyvertartási és viselési engedély között. Elsőre ilyesmire gondolok:
- a fegyvertartási engedély azt jelenti, hogy otthon tarthatok fegyvert és adott esetben törvényi felelősségem tudatában, használhatom jogos önvédelemre - de betartva a fenyegetettséggel aráynyos használat (gumi)szabályait
- a fegyverviselési engedély pedig azt jelenti, hogy vihetem magammal nyilvános helyre (utcára pölö) és használhatom a magam és más békés, de veszélyeztett helyzetbekerült polgár megvédésére - ugyancsak a fenyegetettségi arány szigorú betartásával (gyakorlatilag fegyverviselési engedélye rendőrnek, katonának, egyes politikusoknak lehet.), vagy mondjuk a rendszert súlyosan, fegyverrel veszélyeztetők ellen.
Ha nem így van és van kedved ezt elmagyarázni, kösz.
De ha unalmas, akkor hagyjuk, tudom, nem valami üdítő dolog egy tök járatlan némbernek a "felvilágosítása".
De azért úgy tűnik, te a harcos férfi fajtából való vagy, ugye:-D ?

hoplita 2009.11.27. 18:09:05

@Doña ¡Cara(mba)!:
Szinte tökéletesen megfogalmaztad.....szinte semmi hozzáfűzni való nincs, ez a kettő közötti lényegi különbség..
Tartásija valóban vadászoknak, sportlövőknek és gyüjtőknek van.....rengeteg macera, bürokrácia és nem kevés pénz árán.
Így juthatott a srác is legálisan fegyverhez.
Viselési az nagyobb kiváltság, hétköznapi halandó nem jut hozzá, az ávó minden kérelmet kapásból lesöpör, mivel az ő hatásköre ez a kérdés.
Én csak amolyan hobbi-szinten fegyverészkedek, ki szoktam járni lövöldözgetni lőtérre, amúgy meg elsősorban a történelmi lövészet érdekel, ilyen jellegű lövészkedést folytatok, meg ha van fölösleges pénzem, akkor veszek is ilyen fegyvereket.
Sajnos mostanában ritkán jutok ki hódolni a kedvtelésemnek, fegyverre meg alig jut pénz:(
Tudod, dübörög a pannonpuma..:))))

Jurganov 2009.11.27. 18:51:11

azért egy vidéki lakodalomban lehet majd aratni. 3-400 ember....fejenként 50.000 HUF. megoldódik a rendőrség anyagi gondja

Doña ¡Cara(mba)! 2009.11.27. 19:53:13

@hoplita: Ja, a pannonpuma már tényleg fülsiketítően dübörög.
Férfias hobbid van. Meg persze költséges is, főleg ebben a gazdasági helyzetben.
Ha fiatalabb lettem volna, amikor már jobban hozzá lehetett férni ehhez a sportághoz, engem is érdekelt volna sportlövészet.
Az én fiatalságomban és ott, ahol akkor éltem, ilyen sportág halandóknak nem is volt.
De félkatonai szolgálat, az igen. Ceau alatt. Az egyetemisták (lányok, fiúk, mint Izraelben, szabályos háborús képzést kaptak, és az egyetem végeztével alhadnayokká váltak a gyengék, hadnagyokká a jól teljesítők). Unokahúgom "alhadnagyként" végzett a kolozsvári mezőgazdsági egyetmen, az ismerősöm, aki angolt tanított és angol szakon végzett a Bólyain, ő hadnagyként végzett.) Kommikusnak hat ma már mindez, de ha ne adj isten valami fegyveres konfliktus alakult ki volna Románia és valamelyik más állam között, ezeket a lány-alhadnagyokat, hadnagyokat is besorozták volna. Persze lehet, csak sérültek ápolása lett volna a feladatuk, de akkor is ma már hátborzongató is meg komikus is egyszerre.
Igaz, Izraelben is valahogy így működik tudtommal a rendszer, a lányok is katonák lesznek, muszáj nekik, nem közkívánság kérdése.
Nálunk meg még a "fiú-hadsereget" is megszüntették! Bravó, annyi itt körbe-körbe a baráti nép, hogy alig győzünk koccintani és inni az egészségükre:-) Pláne abból az alkalomból, amikor valamely országrészünket az akkori úgymond demográfiai viszonyokra tekintettel "odatolták a szomszéd, baráti államhoz", és ez persze kötelező politikai elitünknek is pezsgővel ünnepelni:-(((((((((((((( Mint impotenekkel és hülyékkel szokás...

Ne feledjük: Ha békét akarsz, készülj a háborúra. Nem én mondtam:-DDDDDDDDDDDD

Otegi 2009.11.28. 11:33:44

Akkor én már soha nem vehetem fel a 15 eFt-ért vásárolt, fekete színű és Tom Tailor márkájú mellényemet? Akkó' mi a szart csináljak? Vigyem be a Draskovicshoz, hogy fizesse ki az árát?
Hülyék ezek. Emlékezzetek a kapafogú Hillerre: szerzői jogdíjat a nyakkendőre!

gyöp 2009.11.29. 21:21:45

Azé van a rendelet, hogy büntetni tudják a hülyeséget. Egyszerű de, mint a ez a blog is mutatja teljesen hatástalan.

abandi 2009.11.29. 21:36:34

@gyöp:
A rendelet másra is jó.
Ugye drraskovics?

fokabacsi 2009.11.30. 07:19:17

@gyöp: Igazad van, illetve lenne, ha téged is megbüntettek volna. de mint látom nem vettek még észre. Ha egy kis eszed lenne, akkor nem beszélnél másik ember jogai ellen. Akkor sem ha neked tetszik a rabszolgalét. Mint az ábra mutatja te is szabadon mászkálsz !! Sőt még magas beosztást is betölthetsz. Pedig a helyed az OPNI-ban lenne, Ha nem rabszolgaként szocializálódtál volna , akkor tudnád : Abba öltözöm, és úgy köszönök ahogy jól esik . A Miniszter meg bekaphatja , mikor lucskos .

gyöp 2009.11.30. 10:19:16

@fokabacsi
opni?(hogy tanuljak is valamit)
Nem tudom mi a szabadság abban, ha egyenruhába bújok, úgy köszönök mint mások, és ugyanazokat utálom, akiket mások is utálnak és hirdetem, hogy a gonoszok uralkodnak felettem.

Doña ¡Cara(mba)! 2009.11.30. 11:26:11

@fokabacsi: Ne mérgelőd, Fokabácsi! A Gyöp nevezetű egyén gyöpagyú és valszeg sün:-DDDD
Szép szakma, nem mondom:-DDDD Móra sokszor ír alföldi tájszólásban, ott pedig a nép sűrűn mondja: hát, annak is csak köll lönni..., pölö, tudod, protsinak is csak köll lönni, mégha nem is oly nagy tisztség:-DDDDDD , nem is becsüljük sokra. De hát annak is csak köll valakinek lenni:-DD

hoplita 2009.11.30. 12:39:48

@gyöp:
Egy ilyen hozzávauvau felveti bennem azt a kérdést, hogy nem gyépé akart a te nicked lenni véletlenül....?
Csak közé csúszott az a fránya "ö".......

picur3ka 2009.11.30. 13:24:29

@gyöp:

Ja, a hulyeseg, mint buncselekmeny. Okos.

fokabacsi 2009.11.30. 14:29:39

@hoplita: Véletlenül! Az a fránya "Ö"

fokabacsi 2009.11.30. 14:36:34

@gyöp:
"opni?"(hogy tanuljak is valamit)Országos Pszichiátriai neurológiai Intézet.
"Nem tudom mi a szabadság abban, ha egyenruhába bújok, úgy köszönök mint mások, és ugyanazokat utálom, akiket mások is utálnak ", nem az a szabadság, de nekem senki se mondja meg demokráciáról abajogva, milyen ruhába öltözhetek, hogy köszönhetek, mikor kell tapsolni......" és hirdetem, hogy a gonoszok uralkodnak felettem." Melyik féleszű értette magára? Tudod az a bizonyos ing és aki veszi magára??!!

fokabacsi 2009.12.01. 20:08:11

Szabálysértési eljárás indult a Jobbik Pest megyei 4. számú országgyűlési képviselő-jelöltje, Bertha Szilvia ellen, a gödöllői adventi kereszt-állítási ünnepségen.

2009. november 29-én 15.00-kor, a Jobbik Gödöllői Szervezete adventi kereszt-állítási ünnepséget tartott a máriabesnyői bazilikánál, magánterületen.

A keresztállítási ünnepségen körülbelül 160-170 fő vett részt, köztük több tucat nemzeti érzelmű egyesület, többek között a Jobbik több Pest megyei szervezete, az Új Magyar Gárda Zrínyi századának egyik szakasza, a Történelmi Vitézi Rend, a HVIM, a Szkíta Motoros Egyesület, a Magyarok Világszövetsége Veresegyházi Szervezete, a Mogyoródi Nőegylet, a szadai Dobogó Baranta Csoport.

A rendezvény kezdete előtt három civil autó érkezett rendőrökkel, valamint az ünnepség helyszínével szemközt a rendőrség kamerát állított föl, majd felvételt is készített a rendezvényről, annak ellenére, hogy az magánterületen zajlott. Négy civil ruhás rendőr a kereszt mögötti területen helyezkedett el.

Fontos itt megemlíteni, hogy a rendezvény előtt több egyeztetés is volt a rendőrség és a helyi Jobbik között, amikor megállapodtak a rendezvény lebonyolításával kapcsolatban. A rendőrség kikötötte, hogy az Új Magyar Gárda nem viselheti egyenruháját és nem vonulhat alakzatban. Az Új Magyar Gárda itt megjelent szakasza ezeknek a kikötéseknek eleget is tett.

A történelmi egyházak részéről Simon Miklós nyugalmazott római katolikus plébános és Koncz Zoltán református lelkipásztor áldotta meg a keresztet. Koncz Zoltán lelkipásztor hangsúlyozta, hogy az ország jelenlegi vezetői, akik eladják országunkat, nem követik az „Isten, Haza, Család” hármasságát, mely minden nemzetben gondolkodó keresztény, keresztyén embernek követendő.

A Gödöllői Jobbik részéről Ö. Kovács Márton mondott ünnepi beszédet. Kiemelte, hogy ezekben az időkben, amikor emberi jogainkat és nemzeti öntudatunkat lábbal tiporják, fontos, hogy azok, akiknek számít a nemzet lelki megújulása, tegyék félre az ellenségeskedést és álljanak ki együtt egy szebb jövőért.

Bertha Szilvia, a Jobbik Pest megyei 4. számú országgyűlési képviselő-jelöltje hangsúlyozta, hogy az adventi időszakban különösen fontos az ünnep keresztény és emberi értékeire koncentrálni. Ellen kellene állnunk a globalizált világ ámításainak. Kiemelte a család összetartásának fontosságát, amely alapja lehet egy öntudatában erős nemzet létrejöttének.

A rendezvény végén Dr. vitéz Bucsy László szólította föl a jelen lévő civil szervezeteket a nemzeti egységet kifejező nemzeti színű szalag elhelyezésére. A Történelmi Vitézi Rend helyi vezetője örömét fejezte ki, hogy a 2004. december 5-i népszavazás után Gödöllőn ismét létrejött a nemzeti összefogás a Jobbik keresztállítási ünnepségén.

A keresztállítási ünnepségen közreműködött Bucsyné Prém Katalin, aki történelmi és egyházi dalainkkal színesítette a rendezvényt, valamint Huszka Judit versmondó.

A méltóságteljesen lezajlott ünnepség a kereszt tövében történő gyertyagyújtással zárult.

A politikai rendőrségként működtetett, kivezényelt hatóság azonban hibát talált, ugyanis a rendezvényen a szónokok szájából többször elhangzott az „Adjon az Isten szebb jövőt!” köszöntés, ami a sajátos, tehát nem jogállami rendőrségi értelmezés szerint szabálysértési eljárást von maga után. A helyszínen jelen volt Dr. Seres Krisztina, a Jobbik Jogsegély-szolgálatának jogvédőnője, aki a rendőrség képviselői előtt kifogásolta azt az eljárást, amit az Új Magyar Gárda egyik szalagot elhelyező tagja és a Jobbik országgyűlési képviselő-jelöltje ellen indítottak.

A rendőrök Bertha Szilvia adatait a férje és három gyermeke jelenlétében vették föl, nem törődve a jogvédő kifogásaival.

A rendőrség intézkedés több szempontból kifogásolható:

1. a rendezvény magánterületen zajlott
2. a magánterületen történő ünnepségről a rendőrség felvételt készített
3. a magánterületen elhangzott beszédek alapján indítottak eljárást két személy ellen
4, a rendőrséggel való egyeztetés során nem hívták fel a helyi Jobbik képviselőinek figyelmét arra, hogy az „Adjon az Isten- Szebb Jövőt” köszöntés tilos lenne.
5. Bertha Szilvia nem tagja az Új Magyar Gárdának
Ezúton szeretnénk támogatásunkról biztosítani Szilvit és a gárdistákat is. A Jobbikban egyre inkább elterjedő mondatot üzenjük nekik: „Minden támadás minket erősít!”

Ö. Kovács Márton
Jobbik Gödöllői Szervezete

___________________________ (törölt) 2009.12.03. 22:21:51

@vitrinpista: de azért az is bizarr, hogy itt ülsz egy szanaszét kúrt ország közepén és a H. elnevezése izgat és nem mondjuk a korrupció vagy a költségvetés vagy hogy egyáltalán miért basznak át minden sarkon, miért nem fizetik ki a fővállalkozók az alvállalkozókat stb. stb. Ez pótcselekvés.

Az egész zsidótéma értelmetlen és téves pótcselekvés. Rendes, gyakorilatias, a lényeges problémákkal foglalkozó emberek komcsizni szoktak, nem zsidózni :-)

süti beállítások módosítása