Skip to content


       Szűrés lista

La-di da-di, free Budaházy

A mai mottó:


"Magasztos alkotmányos elvek mentén született a mentelmi jog intézménye évszázadokkal korábban, mára azonban a parlamentarizmusnak nem pillére, hanem épp kiskapuja lett a képviselői felelőtlenség.
A törvény előtti egyenlőség kivételei nem erősítik a demokráciát." - jobbik.hu , Novák Előd


A "Jobbik közt" szappanopera lassan érdekesebb és fordulatosabb lesz, mint az RTL-es verzió, van itt minden: dráma, ármány, konspiráció, fondorlat, könnyek...

A Kuruc.info felvetette, hogy a Jobbik vegye fel Budaházyt az országos listájára, meg az összes többi politikai foglyot is, így kihozva őket pár hónapra a börtönből.

"Még az ősszel született meg egy (vagy több) hazafi fejében a gondolat, hogy a Bajnai-Draskovics-rezsim tömlöcében sínylődő Budaházy Györgyöt és tucatnyi más politikai foglyot a Jobbik országos listájára való jelöléssel (pártonkívüliként) szabadítsa ki a nemzeti tábor. Azért, mert egyrészt természetes erkölcsi kötelessége a fogságba esettek megsegítése a valóban magyar oldal legerősebb tömörülésének, aztán, mert maga Vona Gábor pártelnök is többször nyilvánosan elmondta, hogy Budaházyval kezdődött a cionista diktatúrával szembeni ellenállás, továbbá, mert hatalmas pofon volna Bajnaiéknak és a parlamenti tolvajpártoknak, s végül, mert a Jobbik nem egyszer közölte: az álellenzéki Fidesszel szemben megvédi a magyarokat."

Ezzel szépen bezavarták a Jobbikot a málnásban. Beszarás, a Kuruc szopatja a Jobbikot.

Szögezzük le: a mentelmi jog NEM jelenti automatikusan, hogy Budaházy kiszabadul a börtönből.


"A mentelmi jog nem visszamenőleges hatályú. A mentelmi jog nem vonja maga után az előzetes letartóztatás megszűnését, mert arról külön bírói döntés születik. Abban az esetben, ha a büntetőeljárás hatálya alatt álló személy hivatalosan is jelöltté válik, a büntetőeljárás vele szemben nem szűnik meg. És amennyiben előzetes letartóztatását tölti, úgy gyakorlatilag a fogdából kellene kampányolnia. Amíg valakit a bíróság jogerősen nem ítél szabadságvesztésre, addig lehet jelölt és képviselő is, de ez nem ok arra, hogy kiengedjék a fogdából."



És mivel Budaházy nem éppen kabátlopási ügybe keveredett, így nem hiszem, csak úgy szabadon engedik, mert letesz 750 kopogtatócédulát ....

Budaházyt ugyanis állami szerv kényszerítése céljából fegyverrel kapcsolatos, közveszélyt okozó bűncselekmény elkövetésével megvalósított terrorcselekmény bűntettével, robbanóanyag és robbantószer készítésével elkövetett robbanóanyaggal visszaélés bűntettével - melyet felbujtóként követett el - és kétrendbeli emberölés előkészületének bűntettével gyanúsítják.

A Jobbik azonban nem vette fel az országos listájára Budaházyt, mivel hogy még nincs is országos listájuk. Erre meg is volt a kurucos reakció: "... a rezsim és a cionista-globalista EU ellen minden eszköz bevetése megengedett. Éppen ezért, AMÍG létezik mentelmi jog, azt is igénybe kell venni bajtársaink védelmében, és gyomorforgató alapelvekről rizsázni tettek helyett."

Pesti Központi Kerületi Bíróság többször meghosszabbította az előzetes fogva tartás idejét, legutóljára április 19-ig.

Morvai azonban megkavarta a dolgokat, mikor azt nyilatkozta, hogy "én bármit pártolnék, amit ő szeretne, mert azt gondolom, hogy egy remek szabadságharcosról van szó. Egy elnyomott nemzet életében egy ilyen ember, mint Budaházy, egy kincs és bármilyen formában venne ő részt a továbbiakban a közügyek intézésében, a politizálásban és a magyar nemzet vezetésében, az a magyar nemzetnek jót tenne."

Ilyenkor azért megkérdőjelezem, hogy Morvainak megvan-e a józan esze. Végül is jogászprofesszor ...

Hányok az ilyen kiskaputól, hogy egyesek a mentelmi jogot használva mentesülnének pár hónapra a büntetőeljárás alól, legyen az Budaházy, Hatvani Csaba, Kolompár Orbán, Helmeczy László vagy a kesznyétei uborkás Barna bácsi. Szép csapat, nem?

Végül hosszas magyarázkodás és levelezés után azt sikerült összehozniuk, hogy Budaházy mint független képviselőjelölt indul Novák Előd (a Jobbik-alelnök) körzetében, a 11. kerületben.  Vagyis a Jobbik hivatalosan nem segíti, csak Novák Előd, a Jobbik alelnöke ... gondolom, mint magánember.

"A politikai foglyok szabadon bocsátásáért minden törvényes eszközzel fellép a Jobbik. Azért választottuk Morvai Krisztinát államfőjelöltnek és Gaudi-Nagy Tamást képviselőjelöltnek, mert a nemzeti jogvédelem terén ilyen tisztségben még többet tehetnek. Reménybeli köztársasági elnökünk pl. eljárási kegyelmet adhatna Budaházynak. (...) Miután Gyuri felfogásával nem ütközik a mentelmi jog betyár felhasználása, legpraktikusabb az egyéni indulás számára. Hiszen míg a Jobbik listáján keresztül csak március második felétől lenne mentelmi joga, addig egyéni jelöltként már február közepén megszerezheti azt." - írja Novák, aki itt a Mokkában nyilatkozik erről.

Budaházynak összedobtak egy weboldalt, és a HVIM, a Szent Korona Rádió és a Kuruc.info támogatásával indul.

Vajon mit szólna Novák Előd, a HVIM, a Szent Korona Rádió és a Kuruc.info ha mondjuk összegyűjtenénk 750 kopogtatócédulát Zuschlagnak, akit ugye ugyanúgy, mint Budaházyt, megillet az ártatlanság vélelme, hiszem még nem ítélte el őt a Magyar Bíróság! Lehet, hogy ő is "hazafi", a "rezsim áldozata" ... ki tudja?

Vajon ez a húzás is a mentelmi jog betyár felhasználása lenne?!



"Járuljon hozzá kopogtatójával ahhoz, hogy egy igaztalanul megvádolt, a rezsim által ellehetetlenített hazafi ismét a családjával lehessen!"

Most már csak 750 érvényes kopogtatócédulát kell összegyűjteni. A buzdítás már megvolt, a cédulagyűjtés elindult.

Hát igen, vannak, akiknek már a Jobbik sem elég radikális. Ezt is megértük. Soha nem jött volna össze a Jobbiknak a 13% az EP-választáson, ha ott maradnak az 1-2 százaléknyi jobbszélen akciózókkal, mint például Budaházy. 1-2 százalékkal pedig nincs nemzetmentés, de még Parlament sem.

Kíváncsi lennék, a 600 000 Jobbik szavazó közül mennyien támogatnák a mentelmi jog ilyen felhasználást ... valószínűleg többet veszítene a Jobbik, mint amennyit nyerne vele.

Budaházyt a tárgyaláson kell megvédeni, HA van mit védeni. Ha elítélik, akkor fellebbezni. Ha nekünk nem tetsző ítéletet hoz a bíróság, akkor ez manipuláció, pártállami döntés, ha meg elítélnek egy szocialista vagy szabad demokratát, akkor az meg a jogállam diadala? Hogy is van akkor ez? Kettős mérce?

Ugyhogy a következő számot küldeném minden rajongónak, szurkolónak ...

La-di da-di, free Budaházy, la-di-da-di, la-di
La-di da-di, free Budaházy

 

 

Címkék: jobbik

A bejegyzés trackback címe:

https://vastagbor.blog.hu/api/trackback/id/tr741745329

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Padányi Viktor: néhány szó a zsidó katasztrófáról 2010.02.12. 07:28:56

dr Padányi ViktorA háború mindkét félen igénybevett minden kétségbeesett és aljas eszközt a pusztítás és a győzelem érdekében, de az összesek között talán legaljasabb és legveszélyesebb az ellenfél becsületét megsemmisíteni akaró hazudozás és rágalmazá...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

arlequin 2010.02.11. 23:12:44

@Meleardil Eressea Iluvadan:
gyurit 12 éve ismerem, ahogy testvérét is. gyermekeiket. igaz, nem az összeset.
mit mondjak? hogy rendes ember? védjem? nem kell védjem, mert szeretem.
rettentően bosszantó ez az idióta diskurzus pártokról, törvényről, irányultságokról, gyűlöletről. mocsok, velő, genny, vér, geci.
minden politikai szereplői saját sekszpíri szerepét kell vigye, nekünk megy csak röhögni kell a gyönyörűségtől.
"Színház az egész világ. És színész benne minden férfi és nő: Fellép s lelép: s mindenkit sok szerep vár Életében..."
"Elég szomorú, ha már a bolondnak sem szabad bölcsen beszélnie arról, amit a bölcsek bolondul csinálnak. "
"A gondolat az élet rabja csak, Az élet pedig az idő bohóca, S az idő, amely a világ tanúja, Megáll majd."

hoplita 2010.02.11. 23:21:07

@zero:
Te tényleg ennyire egységsugarú vagy, esetleg csak tetteted magad?
Nem hosszabbították volna meg háromszor....áááá, bazdmeg!!!
Ezek? Akik alig 3 éve szarrá vert kölyköket bemondásra, öt perces tárgyalás után vágtak be 30 nap előzetesbe és utána a szüleik nem tudták napokig-hetekig, hogy egyáltalán hol tartják fogva???
Miről beszélünk itt?
Nyugdíjból hívtak vissza egy ügyészt, az viszi az ügyet, mert nem nagyon találtak olyan aktívot, aki vállalta volna....gondolod ez is véletlen?

A többi, nem nevesített agyatlan nethuszárnak meg csak annyit, hogy a jó része, amely Gyurit fikázza egy hetet nem bírna ki a helyében, de bezzeg a kényelmes szobájából veszélytelenül klampírozhatja a klavin a faszságait......el is dugulhatnának pedig, az korrektebb lenne a részükről.
Az itt kommentelők nagy részével ellentétben én nem a kurucról tudtam meg, hogy ki volt Bobby Sands, én még láttam őt a tévében élve, láttam képviselővé választani, láttam a temetését.
Ő valóban nem "terrorista" gyanús volt, jó pár pudingfejű seggfejet repítettek a bombái a másvilágra.
De ettől függetlenül kiálltak mellette nem csak a bajtársai, hanem politikai meggyőződéstől függetlenül a szavazók nagy része is és képviselővé választották, miközben a londoni kormány tombolt a dühtől.
Nem akarok én párhuzamot vonni, csak annyit, hogy egy pár, magát nagyon okosnak, valóságos politikai zseninek képzelő kis pöcs elgondolkodjon egy hangyafasznyit és némi empátiát erőltessen már magába.

smps 2010.02.11. 23:24:56

@Meleardil Eressea Iluvadan:
A fősodratú média rendszeresen hülyét csinált Vonából, például a Napkeltében vagy a Mokkában. A fenti Vona idézet egy interjúból való amit Miklósi Gábor készített vele. Simán le lehetett volna tiltani az interjút, mégsem tette meg. Szóval a pártelnök úr egy idióta.
Egy idiótával nem szabad vitatkozni, mert a környezet mindkét vitapartnert hülyének tekinti.

órarugógerincű felpattanó 2010.02.11. 23:26:51

@smps: Esetleg megpróbálhatnánk betörni a külpiacokra a magyar fejlesztésű szocialista szavazóval.

arlequin 2010.02.11. 23:28:54

@hoplita:
"Nem akarok én párhuzamot vonni, csak annyit, hogy egy pár, magát nagyon okosnak, valóságos politikai zseninek képzelő kis pöcs elgondolkodjon egy hangyafasznyit és némi empátiát erőltessen már magába."

natemost miért piszkálsz engemet?! még ha csak hangyafasznyit is... hangyapálinkát minden érdemesnek! az az igazi genocídium. kínai hangyapálesz. 1000-1500 dolgozó 2 liter rizspárlatban. tisztíccsa rendesen az ereket.

hoplita 2010.02.11. 23:31:46

@smps:
Te is mehetsz vissza, ahonnan jöttél, seggfej.

Meleardil Eressea Iluvadan 2010.02.11. 23:32:52

@smps: Elmulasztottad ervekel alatamasztani, miert is faszsag a fenti allitas. Esetleg szovegkornyezettel egyutt. A fene tudja, de nekem valahogy nem elegendo, ha 4-karakter egy kommentben azt irja, hogy "faszsag es kesz!" A semmivel piszok nehez am vitaba szallni. Majd ezek utan ujfent kijelented, hogy "A fősodratú média rendszeresen hülyét csinált Vonából". Csak igy. Mert ez magatol ertetodik. Ha vitazni akarsz, mond meg, milyen hulyeseget mondott, es miert volt az baromsag, en meg vagy vitaba szallok veled, ha van ellenervem, vagy elmorzsolok a szam sarkaban egy bammeget, es elkussolok, ha igazad van. Ha azonban csak egy bogre kell, akkor szoljal milyet kersz, es szivesen veszek neked egyet.

arlequin 2010.02.11. 23:38:26

@Meleardil Eressea Iluvadan:
nos... nekem... szóval 9 éves korom óta olyan szivárványszínűre vágyakozom. el tudod intézni?
tudom hogy pártunk és kormányunk nem örül, de muszály odafidzselni ha az ember bögrét akar kiszolgálni. nem pedig pénzt.
no. mondtam már sokszor, hogy a gyerekek törik a készletet (pfujpatás). köszi.

hoplita 2010.02.11. 23:40:43

@Meleardil Eressea Iluvadan:

Ugyanolyan jól, összefogottan érvelsz, mint a bombagyáron.
Teljesen egyet értek veled.

teknős 2010.02.11. 23:41:57

@Meleardil Eressea Iluvadan: Fika? Mi volt ebben a fika? És főképpen milyen megoldást akarsz? Mire? Ébredjetek föl és vegyétek észre, hogy a politika nem azonos azzal, hogy az IGAZSÁGOT elharsogjátok!

arlequin 2010.02.11. 23:43:58

no esmét bevetem az aknamezőt. ajtók zárulnak. szunnyáta következik.

hoplita 2010.02.11. 23:45:06

@teknős:
Csinálj úgy, mint a ló és húzd magadba a faszod.:(

smps 2010.02.11. 23:49:32

@Meleardil Eressea Iluvadan
Jó, akkor segítek:
"...én nem tudom elképzelni..." - ne képzelje, hanem tudja vagy kuss! Határozatlan kijelentés. A választók elvárják a tájékozottságot.
"...Oroszországba..." - ez bizonyos esetben realizálható, volt erre példa.
"...Kínába..." - biztosan a magyar mezőgazdaság annyival olcsóbban termel a kínainál, hogy az árrés bőven fedi a szállítást, vámot stb.
"...Japánba..." - közelebbről biztosan nem tudnák beszerezni.

És amikor Bethlent Izraelbe küldte az mi volt?

teknős 2010.02.11. 23:50:10

@hoplita: Azért azt elárulhatnád, hogy Bobby Sands miben vethető össze Budaházyval. Szépen karikásostorozik, de amit 2006 őszén művelt, a bujkálására gondolok, az gyávaság volt, semmilyen értelemmel. Bobby Sands meghalt azért, ÖNKÉNT és nem menekülve, amiben hitt, Budaházy, viszont elszállt önnön képzelt nagyságától.
Az meg egyenesen szánalmas, ahogy Szilvásy behúzta őt a csőbe a beépített provokátoraival. A Jobbik nem radikális. A radikális csoportosulások jellemzője, hogy a fiatalok bátorsága és az idősek tapasztalata mozgatja. A Jobbikban a fiatalok meggondolatlansága (butasága) ötvöződik az öregek gyávaságával. Szánalmasan féltek a cigányoktól, kedves volt maszoposok...

teknős 2010.02.11. 23:51:28

@hoplita: Igazi jobbikos érvelés. Bár a hülyeséget én sem lennék képes megvédeni.

Meleardil Eressea Iluvadan 2010.02.11. 23:57:45

@teknős: Es egy ujabb frocsoges az elobbihez kepest is elhanyagolhato erv-tartalommal. Erre most mit mondjak? Mondjuk: "ebredj fol es vedd magad eszre, hogy az erveles nem azonos azzal, ha a szemelyes IGAZSAGODAT elharsogod?" Fogadok, hogy siman kiszuri a fuledben a naczifilter (kaphato a MaFaSz-nal, Magyar Fasisztaellenes Szovetseg). Magyaraztam, erveltem, kerdeztem. Tizszer olvastam at a bekiabalasaidat, de ezek egyiket sem leltem bennuk, meg Sportcsoki szinten sem (vigyazat, nyomokban erveket tartalmazhat!) A semmivel nem tudok vitazni. Ha trollkodni szeretnel, szoljal, es uzemmodot valtok. Neprajzosokat is elismero csettintesre keszteto izes videki karomkodasokat es atkokat tanultam annak idejen nagyapamtol.

Taktikai Atompingvin 2010.02.12. 00:22:38

Budaházyt Köztársasági Elnöknek! Akkor felmenthetné saját magát ! És fel is számolhatná ezt a szar pártrendszert és felszabadíthatná a Magyarságot az Ezredéves turáni átok alól!
Na de a hülyeséget félretéve: ha jogtalanul tartják bent, akkor lépni kell. De ha valaki erkölcsbajnok, akkor minden helyzetben legyen az. Ennyit a mentelmi jogos trükközésről.
Van itt fontosabb kérdés.
Ahhoz, hogy jogtalanul tartják bent, többen hozzáteszik, hogy különben is.Nincs itt semmi féle különben is! Semmilyen cél nem szentesíti az eszközt! Demokráciában élünk, finoman szólva nem működik tökéletesen, de működhet idővel jobban is, kár letérni erről az útról. És a letérés biztos jele, hogy különböző politikai csoportok olyan elemeket vesznek a szárnyuk alá, akik elutasítják a közügyek demokratikus rendezését és egy pár tucat fős terrorbrigáddal kényszerítik rá az akaratukat 10000000 emberre. Ezt nem szabad megengedni.
Tisztában vagyok vele, hogy elég szar rendszer az, ahol a szocialisták megnyerhették a választásokat 2006-ban és rövid távon is súlyos veszteséget okozott a további 4 éves országlásuk. De akkor is demokratikus módon kell őket eltávolítani és felelősségre vonni. És megreformálni a rendszert, hogy ez még egyszer ne fordulhasson elő. Mert ha elhagyjuk a jogállami módszereket, hosszabb távon sokkal többet veszíthetünk.

smps 2010.02.12. 00:33:59

Nem kellet volna ennyit ugrálni, fizethette volna az adót szép csendben, mint a többi állampolgár és akkor nem ott lenne ahol most. Ha megértette volna a munkája következményeit, akkor nem nyavalyogna a jelölésért, hanem viselné amit kap.

smps 2010.02.12. 00:43:22

@Meleardil Eressea Iluvadan:
Köszönöm, de bögrét sikerült nyernem a rovásírásos posthoz írt kommentek által, most Lendvai óriásplakátra hajtok.

Meleardil Eressea Iluvadan 2010.02.12. 00:43:49

@smps: "Nem kellet volna ennyit ugrálni, fizethette volna az adót szép csendben, mint a többi állampolgár és akkor nem ott lenne ahol most."

Gondolom ez igaz mindazokra, akik valaha a tortenelemben "ugraltak", ahelyett nyugton maradtak volna. Sorolhatnam hosszan, de minek. Remelem azert annyi tisztesseg van benned, hogy ezzel a hozzallassal nincs pofad alszent modon '48-at, '56-ot vagy az aradi vertanuk napjat unnepelni, elvegre imenti kinyilatkoztatasod alapjan ok siman exhibicionista balfaszok voltak, akik megerdemeltek a sorsukat, mert "ugraltak".
Reszemrol tehat ennyi. Sem bogreert, sem sapkaert ennel melyebbre nem sullyedek, igy aztan attol tartok, minden tovabbi eszmecserenek kozottunk vege. Bejegyeztelek a bullshit-fiterem listajara.

==T== 2010.02.12. 06:34:08

@smps: Szerintem meg inkább veled.

Kína és India a népességnövekedés aés a lakosság jólétének növekedése miatt mára élelmiszer importőrré vált. Japán és Dél-Korea korábban is az volt.

fokabacsi 2010.02.12. 07:15:21

@Hülyegyerek: Neved a cégéred. Minősit téged.

fokabacsi 2010.02.12. 07:21:45

@Hülyegyerek: ""Demokráciában élünk,???? finoman szólva nem működik tökéletesen, de működhet idővel jobban is, kár letérni erről az útról. És a letérés biztos jele, hogy különböző politikai csoportok olyan elemeket vesznek a szárnyuk alá, akik elutasítják a közügyek demokratikus rendezését és egy pár tucat fős terrorbrigáddal kényszerítik rá az akaratukat 10000000 emberre. Ezt nem szabad megengedni."" Azt, hogy te mit engedsz és mit nem a sánta kutyát nem érdekli. Ez a demokrácia lényege. remélhetőleg még egyszer nem fog előfordulni, hogy idióta bolsevista kleptokrácia hatalom közelébe kerülhessen. mert ez a demokrácia lényege.Nem te fogod megszabni ki mit tehet, tehessen .te idióta.

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2010.02.12. 07:26:51

én ezt a novákelődöt annyira utálom. nem tudom miért
egyszerűen gerinctelennek látom, és nem szimpi az se h jóár cége van....

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2010.02.12. 07:38:34

a jobbikban nekem a balczó morvai vonal szimőatikus, nem a mutáns novák előd féle

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2010.02.12. 07:58:48

Lehet, hogy ő is "hazafi", a "rezsim áldozata" ... ki tudja?"

zero, szelektív a memód, draskovics bizham ügye megvan?

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2010.02.12. 08:19:52

vhogy el van felejtve, h cuslágnál VANNAK bizonyítékok.
míg budánál még semmit se tudtak felmutatni

@zero: ha Budaházy a gyanúsított akkor elfogult a bíróság, ha meg a kormánypárti politikusokat csuk be, ítél el, akkor meg übertökös "
@laspalmas: evarrnak valami közpénzsikkasztót, akkor meg húdekirály, "fideszes" az ügyészség, mi?
Most meg komcsi?
Vagy hogy van ez?
El vannak osztva a rendőrök, ügyészek, bírák a Fidesz-MSZP között? "

budapest kontra vidék
vannak bírák akik néhol komolyan veszik a demokráciát, kevesen vannak
, ne legyetek már egysejtűek, semmise homogén:

@==T==: zero szorgalmas, de nem képes vitázni, és véleményén változtatni, hiába hallja az értelmes, logikus mondatot

@Disznó Úr: hoppá

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2010.02.12. 08:20:47

@tesz-vesz: míg budánál még semmit se tudtak felmutatni"

de igen, drasko a hamísításait

Seduxen (már NEM dr.) 2010.02.12. 08:36:09

@Watchman: egyebassza, elárulom, Falk Miksa u. 9-11.

Operatív II. Osztály, századosi rangban :))))

Nekem 8.5 óra a munkaidő (8.00-tól, 16.30-ig), de ne aggódj, elég gyakran ráhúzunk mi erre (persze "puszira") :)))

Seduxen (már NEM dr.) 2010.02.12. 08:55:08

Szegény Gyuri, csak nem akar kiderülni az "igazság"?

www.inforadio.hu/hir/bunugyek/hir-333183

Lone Wolf 2010.02.12. 08:59:57

"Szegényke" XD

Há't nem csak nem ünnepelhet a zelvtársakkal, választások napján. Mindegy! Előkészítheti nekik az életet a rács túloldalán.

reKorrekt 2010.02.12. 09:01:49

@smps: És akkor most - többek közt - a Velencei tó mellett gyönyörű gigamegakaszinóval lennénk gazdagabbak. Ja, nem mi, bocs. Passzívaknak kuss a neve, én azt mondom.

reKorrekt 2010.02.12. 09:04:45

@reKorrekt: amit te írtál abból ráadásul süt a káröröm is, ami egészen undorító dolog jelen esetben.

Seduxen (már NEM dr.) 2010.02.12. 09:25:06

@Lone Wolf: ellenben az a durva, hogy - szerintem - szavazhat! Majd jól beviszik neki a mozgóúrnát :))) Muhahaha :))

==T== 2010.02.12. 09:25:45

index.hu/belfold/2010/valasztas/nyugdijasokat_veszitett_a_fidesz

Az MSZP támogatottsága stagnált, a Jobbik a biztos pártválasztók között eddigi legjobb eredményét érte el 14 százalékkal.

Lone Wolf 2010.02.12. 09:34:55

@Seduxen Amíg jogerősen nem itélik el, >VALÓBAN< szavazhat! Utána viszont, ideiglenesen eltiltják a közügyektől. Sajnos csak ideiglenesen. Ezt mondjuk nem értem! Sztm, létezik egy szint, ami fölött, a közügyektől végképp el kelle tiltani a görényeket. Sima bolti lopás esetében, nyilván nem. De ha végső soron, a rábízott hatalommal él vissza, az má'n biz'a ez a kategória kellene hogy legyen!

Seduxen (már NEM dr.) 2010.02.12. 09:47:18

@Lone Wolf: jelenleg - sajnos - a közügyektől történő VÉGLEGES eltiltás csak egy esetben történhet meg (de ezen "döntés" ellen már csak a Jó Istenhez fellebbezhetne:))) ).

Azért megnézném a jelenetet.
- Hunvald György gyanúsított!
- Igen (egy nagyon halk, és óvatos hang...)
- Megérkezett a mozgó urna, a D-blokk pihenőjében van, mehet szavazni!

:)))))

greybull 2010.02.12. 10:17:35

A Király meztelen : mi jobb érzésű magyarok, pontosan úgy, mint az anderseni mese kisgyereke tudjuk, azaz TUDJUK!, hogy ez az ügy nem a rákosi időkre HAJAZÓ, de azokat egy-az-egyben MEGISMÉTLŐ!!!! KONCEPCIÓS!!!!! POLITIKAI ügy!!!!!!!

hoplita 2010.02.12. 10:19:27

@teknős:
A "jobbikos" érvelésen, amit nehezményeztél nem kívánok módosítani.
Látom, ha 10 perccel később fekszem, még élőben reagálhattam volna arra, amit itt böfögsz.

Ne oktass engem az IRA meg Bobby Sands történetéből, az a valószínűség, hogy anyád csecsén csüngtél még, amikor én már tudtam kik ők....és miután hozzáférhetőbbé váltak az információk olvasgattam ezt-azt a terrorszervezetekről.
Bobby sem bújkált, miután elkapták, te barom.
Azt hiszed ő is kiállt a brit birodalom kopói elé, hogy ide lőjetek.
Az aszimetrikus "hadviselés" nem erről szól, te bazárimajom.

Tudod, én már nem vagyok fiatal, nem vádolhatsz meggondolatlansággal, de az öreg "gyávák" közé sem érzem magam tartozónak.
Félni a cigányoktól valószínűleg te félsz, én ismerem őket, 71-ben olyan osztályban kezdtem tanulni a betűvetést, ahol kisebbségben voltunk fehérek, 4 éven keresztül.
Négy évem azzal telt el, hogy heti rendszerességgel újra kellet állítani a rangsort....ha érted egyáltalán, mit pofázok neked.
Volt maszopos, ÉN.....???????
Anyád!
Én akkor nem kaptam útlevelet, amikor a nagy többség már utazhatott.
85-ben kaptam, nagy keggyel....török vízummal, bár szerintem azért, mert reménykedtek, hogy nem jövök vissza.
Szóval így ugass nekem, te takonyfejű anyaszomorító.:(

greybull 2010.02.12. 10:21:37

@tesz-vesz: kisbarátom bizony-bizony: az ügyészség olyan most, mint a fedélzeten elszabadult hajóágyú, dúl erre dúl arra, sz'al egyszer komcsi egyszer jobbos - tudod: egyszerűen csak vesztüket érzik (remélem jogosan).

arlequin 2010.02.12. 10:28:00

@eszkep: ;-) mekk elek: "meeeghszeeerkesztetheeeem reemekheen"

hoplita 2010.02.12. 10:28:53

@Hülyegyerek:
"....Demokráciában élünk, finoman szólva nem működik tökéletesen, de működhet idővel jobban is, kár letérni erről az útról. És a letérés biztos jele, hogy különböző politikai csoportok olyan elemeket vesznek a szárnyuk alá, akik elutasítják a közügyek demokratikus rendezését és egy pár tucat fős terrorbrigáddal kényszerítik rá az akaratukat 10000000 emberre. Ezt nem szabad megengedni...."

Látom öcsi, húsz éves korodra a néphülyítés intézményesített szervei által fröcsögött szarságokat sikeresen az agyadba plántálták.
Tudod, az a baj ezzel, hogy még az ellenkezője sem igaz.....vagyis ennyit az igazodási pontokról.

hoplita 2010.02.12. 10:31:32

@smps:
Menj és csinálj magadnak kistestvért...!
Legalább lesz kinek továbbadnod ezeket a "forradalmi" gondolatokat.

greybull 2010.02.12. 10:31:34

@hoplita: kedves magyar testvérem: Voltair-rel szólva: Uram én egyetlen szavával sem értek egyet, de mindent megtennék azért, hogy Ön a véleményét szabadon elmondhassa! Annyi a különbség, hogy én lényegében egyetértek Önnel, azzal nem mindenben, amit Budaházy Gyuri csinált, vagy ahogyan csinálta, de hogy semmi terrorszerű dolgot nem csinált és nem készített elő, az olyan biztos, mint ahogy most az ablakon kinézve látom, hogy havazik. Amit ezzel a honfitársammal ez az állat rendőrség és a még állatabb és velejéig aljas ügyészség művel: az gyalázat, a rendszerváltás (ha volt egyáltalán ilyen) teljes meggyalázása. Szabadságot Budaházy Györgynek!!! És egyetértek, hogy megpróbálják kihasználni a jelöltállítás lehetőségét vele kapcsolatban!

arlequin 2010.02.12. 10:42:44

@hoplita: "Látom öcsi, húsz éves korodra ... ...még az ellenkezője sem igaz.....vagyis ennyit az igazodási pontokról."
hja. szegény 'demokraták'... ilyenkor király uram is elmorzsol egy könnyet.

hoplita 2010.02.12. 10:53:21

@arlequin:
Valahol, valamikor írta, hogy ő még csak húsz éves....én meg olvasgatok, de ez-az meg is ragad a fejemben.
Speciel ő valamiért igen.:DD

A falra mászok, amikor ezzel a demokratikus blablával próbálnak elsikálni ordító anomáliákat.
Hogy még nem tökéletes, de majd.....blablabla.
Ugyenezt hallgattam 25 évig a cucilizmusban....még nem tökéletes, de majd, nemsoká....vannal még hibák, eftársak.
Ááááá!!!!

hoplita 2010.02.12. 10:59:06

@greybull:
Teljesen egyetértek veled.
Én nem vagyok egy Budaházy-fan, de nem is utasítom el a módszereit, a tevékenységét meg az eredményekben mérem.
Lehet velem vitatkozni, de nagy szerepe van a radikális nemzeti tábor megszületésében, majd egyszer a helyiértékén is kezelik.
Az ügy semmit nem vitt el a Jobbiktól, bár nem is hozott.....ugyanakkor én nem vagyok hajlandó zsidó méricskélésbe kezdeni egy ember, egy bajtárs sorsát illetően.
Mit hoz a rév, mit visz a vám....????
Ha többet hoz, mint amit visz majd fel is akasztjuk...?
A kurva annyukat, hallottak már ezek morálról, tartásról????

arlequin 2010.02.12. 11:04:53

@hoplita: ja mint az ordas hazugság, hogy a demokráciánál nem találtak még ki jobbat. förtelem. tudatosan hülyíteni a népet. legalább is ők azt hiszik tudatosak. haha ;-))

.Pierre Bezuhov. · http://www.youtube.com/watch?v=ddk-Q6hXvFk 2010.02.12. 11:08:42

@zero:

"A "Jobbik közt" szappanopera lassan érdekesebb és fordulatosabb lesz, mint az RTL-es verzió"

már simán az!! ...én nagyon-nagyon lájkolom :DDD

arlequin 2010.02.12. 11:15:36

@.Pierre Bezuhov.: printscreen. ;-) az élet minden kitalált történetnél hihetetlenebb. és ez így van jól.

Conv · http://www.i-honlapkeszites.hu 2010.02.12. 11:19:02

"büntetőeljárás alól, legyen az Budaházy, Hatvani Csaba, Kolompár Orbán, Helmeczy László vagy a kesznyétei uborkás Barna bácsi. "

A sorban van egy kakukktojás.

Amúgy a cikk mondanivalójával egyetértek, bár a logikai levezetés és a történetfűzés erősen sántít, de a lényege teljesen elfogadott a számomra.

Úgy gondolom én is, hogy a mentelmi jogot meg kell szüntetni a jelen formájában.

A mentelmi jog legyen adható olyan esetben amikor a nemzet/nemzetgazdaság javára válik egy bűncselekmény elkövetése.
Mindenre kiterjedő vizsgálat és tárgyalás után a mentelmi jog vonatkozzon arra, hogy nem büntetik meg a jóravalót.
Viszont míg a vizsgálat tart nem hagyhatja el az országot, nem gyakorolhatja a közügyekben való részvételt, mert ugye megkérdőjeleződött a tisztessége.

A fenti sorban sztem a kesznyétei barna bácsi a kakukktojás. Ő valójában nem követett el semmit, megérdemli, hogy ezt a jogi kiskaput felhasználják.

Ezzel a Budaházy üggyel nekem az a legnagyobb bajom, hogy a nagy számok törvénye alapján
valóban vannak jó ötletei és céljai az embernek, néhány nagyon pozitív és hasznos lépést tett, de emiatt azért ne legyen már valaki nemzeti hős, szabadságharcos, meg nemzetmentő, stb. Minden hülyének sikerül random 1000 hülye húzás közt 3-4 jót tennie.

Másrészt a mentelmi jog nem terjed ki már folyamatban lévő ügyekre, azaz a jog szerint ha valaki előzetesben van az bizony nem jöhet ki. Szal szart nem ér az egész budaházy féle mentelmijogmizéria csak arra jó, hogy estetleg lejárassa a Jobbikot.

Az egész dolog amúgy jellemzően Budaházys, szartnemérő ostoba viselkedés ami egy valós, érthető sérelemre alapozódik. Vagdalkozás a vakvilágba, infantilis, ostoba és felesleges, valójában többet árt mint használ.
Legalábbis annak a célnak, melyért állítólag Budaházy harcol éppen ellentmond ez a húzás. Hiteltelenné teszi mind Budaházyt mind azokat akik mellé állnak.
Amint a Jobbik valami ilyen kijelentést tesz, hogy egyetért, vagy támogatja Budaházyt, azt hiszem maradok az eddigi gyakorlatnál, nem megyek szavazni, mert nincs kire.

Szóval a mentelmi jog eltörlésével egyetértek, egyedi vizsgálat alapján legyen a mentelmi jog adható, de ne vonatkozzon a tények feltárásának elmaradására, csupán a kimondott ítélet letöltésének esetleges mentességére.

Budaházy és az egész "nemzeti ellenállás" meg akkor járna a legjobban szerintem, ha Budaházy már kibírná azt a kis időt odabenn, míg eltakarodnak a szocik, libsik.
Hitelesebb lenne a dolog amikor majd elmondja az unokáinak, mekkora hős ellenálló volt Ő aki a szabadságát is feláldozta az igazságért. Már csak azért is, hogy nehogy kiröhögje az anekdoták közben az unoka, esetleg elküldje a sunyiba, ha véletlenül Budaházy György féle lesz, csak több ésszel.

greybull 2010.02.12. 11:19:52

@hoplita: amire ez a büdös köcsög rendőrség és ügyészség alapozza a terrorcselekény előkészület vádját, azt saccperkábé még ötmillió magyar háztartással szemben megtehetik: só, cukor, liszt, dísznövényekhez vásárolt műtrágya, egy csomó vegyszer, tisztítószer, gyufa, faszom tudja mi még. Úristen: az egész ország egy puskaporos hordón dekkol 10millió terroristaként! Basszátok meg: a félig megivott konyakosüvegemem rajta van egy papírzsepi - kurva anyámat!: Molotoff - koktél!!! Gyurikám jövök én is! Ki tart velünk (csak tán nem 23 millió román még...)

szmoker (Homo Trollicus) 2010.02.12. 11:21:17

Kapálódzás az emésztőgödör alján:

index.hu/belfold/2010/valasztas/fellazadt_a_budapesti_mdf_a_david-vonal_ellen/

HÁHÁHÁ HEHEHE HÖHÖHÖ :)
Kalapos Hölgy mehet Bokort szopni :)

Conv · http://www.i-honlapkeszites.hu 2010.02.12. 11:27:59

@Seduxen:
"Függetlenül attól, hogy Budaházy elkövette -e azokat, amikkel gyanúsítják avagy sem, hazaffy -e vagy csak "szimpla elmebeteg", fenntartom, hogy ugyanazt kellett volna tennie a Jobbiknak, mint tette a Fidesz MádiLacival (ingatlanadó): a kampányban terhes Budaházy személye, ettől a "kolonctól" meg kellett volna "szabadulni".+

Bazz, Budaházynak semmi köze a Jobbikhoz és viszont. Sosem volt és mint a Jobbik részéről már régebben is kijelentették (akár pl. legutóbb Novák Előd) nem is lesz.
Novákot egyébként valahol tisztelem emiatt, hogy a magánjellegű kötődése miatt akár a Jobbik érdekeinek is ellent megy, és ez a magán jellegű kötődés nem a vagyoni érdek.

Seduxen (már NEM dr.) 2010.02.12. 11:34:04

@Conv: nem fogom megint leírni, kérlek olvass vissza, nem csak én, még tucatnyian leírtuk, hogy mi ezzel az egész üggyel a bajunk :)

Köszi! :)

UI: Ettől függetlenül nem hiszem, ez nálam bármit is befolyásol április vonatkozásában...

Conv · http://www.i-honlapkeszites.hu 2010.02.12. 11:45:27

@Seduxen:

ok, olvastam, csak ez a része amit idéztem volt számomra kérdéses, hogy hogyan kellene még jobban "megszabadulnia" a kolonctól ha sosem volt semmi köze hozzá? :)

GatyaPityu 2010.02.12. 11:45:46

Ez a Budaházy nagyon gyanús figura... Mi van, ha a titkosügynökség beépített embere? A Reistag-ot sem a kommunisták gyújtották fel.

hoplita 2010.02.12. 11:46:27

@Conv:
"....Novákot egyébként valahol tisztelem emiatt, hogy a magánjellegű kötődése miatt akár a Jobbik érdekeinek is ellent megy, és ez a magán jellegű kötődés nem a vagyoni érdek...."

Ezt próbálom én magyarázni.
Vannak politikai érdekek és vannak morális kötelességek.
Melyik bír elsődlegességgel?
Számomra nem kérdés a választás, de sajnos azt kell látnom, hogy az itt kommentelők egész sora - akik egy részével egyébként általában nagyrészt egyetértek - nem fogja fel a dolog erkölcsi oldalát.
Szomorú.:(

Lone Wolf 2010.02.12. 11:48:54

@Seduxen:

"Azért megnézném a jelenetet.
- Hunvald György gyanúsított!
- Igen (egy nagyon halk, és óvatos hang...)
- Megérkezett a mozgó urna, a D-blokk pihenőjében van, mehet szavazni! "

Én ezt inkább így nézném meg;

-Megérkeztek az urnák a krematóriumba! MSZP rabtagozata mehet hamvadni! XD

hoplita 2010.02.12. 11:57:46

@Atro:
Hát igen.
Megint fel van adva a Nagy Kérdés...mi van, ha ügynök?

Nem sok esélyét látom, mondhatni tendál a nullához, de tudod van felénk egy népi mondás..
Nincs olyan titok, amit az idő ki ne forogna.
Vagyis előbb-utóbb kiderül.
Egyébként meg évszázados bevett módszer a szolgálatoknál a dezinformáció, illetve mebrek ezen módszerrel történő hiteltelenítése.
Nagyon eredményes, tapasztalom.

Conv · http://www.i-honlapkeszites.hu 2010.02.12. 12:11:28

@hoplita:

igazából a morális kötelességek rész az a baj, hogy jelen helyzetben ellene megy a politikai érdeknek mely nem azt jelenti, hogy ebben a helyzetben politikai érdek ne lenne morálisan helyes, sőt kifejezetten az.
A gond abból adódik, hogy a politikai morál és a magánemberi lojalitás - ami kiemelten helyes morális szempontból, főként a Budaházy ügy nagy valószínűséggel koncepciós jellege és jogsértő kivitelezése miatt - céljaiban nem egyezik.
El kell dönteni, hogy kinek mely szempont az ami előrébb való, és ez bár racionálisan a politikai cél felé billenti a mérleget, az ember alapjaiban közelebb érzi magához a személyes problémákat, mint a társadalmi problémákat.
Ha azt vesszük, hogy egy ember ártatlanul ne legyen kitéve jogtalan meghurcolásnak, akkor mindenképpen Budaházy-t kell támogatni akár ebben a nem teljesen etikus húzásában is. Ha azonban azt veszem, hogy a Jobbik célja az ilyen visszásságok megszüntetése, akkor nem támogatható a dolog erkölcsileg.
Nehéz kérdés és bárhogyan is dönt valaki, semmiképpen nem elítélhető, igazából morális szempontból egyik döntés szem kérdőjelezhető meg jogosságában.
Azt kell eldöntenie az embernek, hogy hajlandó-e elnézni még egy darabig, hogy valaki jogtalanságot szenved el azért, hogy később ez ne forduljon elő, vagy támogat egy olyan kezdeményezést, amely megkérdőjelezi azt, hogy van-e hitele a társadalom érdekeinek képviseletére egy olyan erőnek, mely tehet azért, hogy később ne legyenek ilyenek.
Nehéz kérdés, a személyes és a társadalmi érdek örök ellentmondását rakta ez az emberek arcába.

Persze a kuruc álláspontja a dologgal kapcsolatban számomra teljesen ellenszenves, hiszen milyen alapon próbál elvárni egy párttól támogatást egy emberrel kapcsolatban, aki maga által deklaráltan nem ismeri el azt a pártot, mint az ő érdekeit képviselő szervezetet. Budaházy ugyanis nem ismeri el a pártrendszert és a parlamentiáris rendszereket. A Jobbik pedig ezen a vonalon van.
Vannak az mszpnek olyan alapelvei amelyekkel egyetértek, mégsem várom el tőlük, hogy álljanak ki értem bármilyen ügyben is, hiszen naponta minimum tucatszor szidom az anyját mindnek :)

hoplita 2010.02.12. 12:39:43

@Conv:
Értem én a rókafogta csuka szindrómát, nem is tartom könnyűnek a feloldását.
De én vagyok annyira idealista ilyen téren, hogy az erkölcsi megfontolások nálam felülírják a politikai kényszert is.
Valószínűleg ezért nem is lennék jó politikus.
De nyugodtan alszom és bár ritkán borotválkozok, nincs konfliktusom a tükörrel sem.

majomkutya 2010.02.12. 12:40:23

Ebben a kérdésben a Jobbiknak nem volt mindenki számára jó választása. Valószínűleg az volt a legjobb választás amellett döntöttek.
Budaházyt szerintem nem fogják kiengedni, ha meglesz a 750 kopogtató.
Ha mégis kiengedik, akkor "furcsa módon" pár nap múlva kigyullad megint valakinek a lábtörlője és jönnek majd a terroristázással.
Budaházy sok fontos dolgot csinált, bár egyes módszereivel nem értek egyet.
Én magam biztos vagyok benne, hogy Budaházy nem követte el azokat a cselekményeket, amikkel vádolják.
Én magam abban is biztos vagyok, hogy nincs Magyarok Nyilai terrorszervezet, bár a féleszű Drazsé bemutatta a "rettenetes, megdönthetetlen" bizonyítékát.
Érdekesnek tartom, hogy mikor a panamák és korrupciós ügyek elleni fellépése már kezdett qrvára kellemetlenné válni a hatalom számára elkezdtek kigyulladni szoci politikusok lakatlan villáinak lábtörlői, meg kóka jancsi épülő házára molotovot dobtak, ami talán meg sem gyulladt és nyomban Budaházy terrorista lett. (Ne feledkezzünk meg, hogy mind a Baumag ügyben, de különösen Sukorónál megkeverte a sz@art, ahol úgy tűnik (egy fenét:SZINTE BIZTOS), hogy a szálak egyészen a kormánykörökig, de lehet, hogy a Fidesz vezetésének egy részéig is elérnek)
Ez árnyalja a képet, ezért úgy fogalmaznék: szerintem a Jobbiknak nem azért kell mindent megtenni, hogy bármilyen módon kihozza Budaházyt, hanem azért, hogy kiderüljön a teljes igazság. A teljes igazság és hogy Budaházy felett egy tisztességes eljárásban ítélkezzenek és így ártatlanságát a bíróság megállapítsa.
Ez a véleményem a posthoz.

Seduxen (már NEM dr.) 2010.02.12. 12:49:04

@Conv: nézd, ezt a "magunfajta" (ha meg nem sértelek az általánosítással) egybites droid jobbikos vona-fan (kihagytam valamit?) tudja. Nem is nekünk kell(ene) magyarázni a bizonyítványt.

Hanem a "csendes többségnek" (bármit is jelentsen ez :))) ), feltéve, hogy "szavazat-maximalizálásra" törekszik a Jobbik.

Ez már nem Neked szól:

Mi van, ma senkiről sem derült ki, hogy lopott? Koncot a népnek!!! :)))))

reKorrekt 2010.02.12. 12:56:45

:OFF
www.hirszerzo.hu/cikk.hangfelvetel_ha_a_fidesz_lesz_minden_lesz_-_etkezesi_jegyet_adnak_az_ajanloszelvenyekert.140047.html
Bammeg ezek tényleg addig mocskolják egymást míg végül minden bizonytalan a jobbikra fog szavazni :) Phüphü, úgy legyen!
:ON

szmoker (Homo Trollicus) 2010.02.12. 12:57:03

A Kovácsistván effárs ma tesz újabb feljelentést.

Szerintetek megcsíp egy közlekedési miniszter állást?

Meleardil Eressea Iluvadan 2010.02.12. 13:43:35

Elnezest, nem vag temaba, de aranyos. Aki mar tudta, attol elnezest, nekem ez uj volt igy osszeszedve.

Családi kör:

Demszky Gábor bizalmasa Mesterházy Ernő.
Ernő felesége Mécs Mónika.
Mónika apja Mécs Imre.
Imre felesége Magyar Fruzsina.
Fruzsina testvére Magyar Bálint.
Bálint felesége Hodosán Róza.
Róza volt férje Demszky Gábor.

Erre mondják pestiesen, hogy: Nem semmi!!!

Beer Ninja 2010.02.12. 14:08:44

Szerintem a Jobbiknak inkább a mentelmi jog eltörléséért kellene harcolnia...

arlequin 2010.02.12. 14:12:22

@Meleardil Eressea Iluvadan:

demszky volt városa: budapest
budapest országa magyarország
magyarország tulaja: szűz mária

na így teljes a kép ;-)

Szpáhi 2010.02.12. 14:37:16

@arlequin: Szűz Mária Szentlélek mátkája
Szentlélek Isten lelke

csak hogy a Főnök se maradjon ki;)

Viktus 2010.02.12. 15:14:19

A jobbiknak itt lett volna az esély lepattintani a kurucot budaházystól már többet ártanak ezek, mint ami hasznot hoznak.

Lone Wolf 2010.02.12. 16:23:57

Ó b*zdmeg!!!

"Kiszivárgott dokumentum: Tomcat és Blogin nevű táskahordozója önként (!) ajánlkozott Draskovicsék besúgójának"
kuruc.info/r/6/55075/

Őszintén szólva soha nem volt a szívem csücske a szélsőjobb és Tomcat, sőt! De ez azért (vagy pont ezért) letaglózott egy pillanatra!

Lone Wolf 2010.02.12. 16:30:00

Asszem ez megérne egy külön topicot.

Meleardil Eressea Iluvadan 2010.02.12. 19:14:29

@Lone Wolf: Korulbelul annyira hiteles hirforras mint a Nepszabadsag. Speciel ezt az ugyet csaknem az elejetol ismerem. Nem Tomcat kezdte. Kritizalta a Jobbikot ugy masfel eve, eleg kemenyen. O mar csak ilye. Ha van egy velemenye, nem cenzuraza senki kedveert. Se Gyurcsany parancsara, se Elod vezer utasitasara. Par napra ra mar arulo, besugo es spicli volt a kurucon. Volt nehany kibekulesi kor, de mivel Tomcat allaspontja a jobbikot illetoen nem valtozott, ezert a Kuruc elkezdet mocskolodni...vastag csovon nyomtak. Tomcat szolt, hogy folrugja az egesz infantilis bandat, ha nem kopnak le rola. Nem koptak le. Na, ki a hulye? :)

Nem szoktam elvakultan vedeni senkit. Nem azt mondom, hogy Tomcatet nem lehet hibaztatni. Azonban aki elhiszi a Kurucnak, hogy mindenki spicli, meg arulo akire ok raboknek, az egy agyatlan barom, melto ellenparja az index torzsasztalos eszosztoknak.

hoplita 2010.02.12. 19:34:35

@Meleardil Eressea Iluvadan:
Azt azért ne felejtsd el, hogy a bombagyár szétesésének kezdete ahhoz a bizonyos Miért lufi a Jobbik című poszthoz köthető, ez nem csak az én véleményem.
Az nem volt egy szerencsés írás...és akkor finoman fogalmaztam.
Úgy kezdődött, hogy visszaütött.:))

Lone Wolf 2010.02.12. 20:04:55

HJA! Szélsőséges tuskók egymás közöt...

Meleardil Eressea Iluvadan 2010.02.12. 22:10:42

@Lone Wolf: Ezt kikerem magamnak minden szelsoseges tusko neveben!

Lone Wolf 2010.02.13. 09:03:25

IAMO ROLF Na most ERRE milyen reakciót vársz? XD

Lovastengerész 2010.02.13. 15:05:24

Valaki elgondolkodott már azon, hogy ez a cirkusz kinek áll érdekében?
sőt: ha kicsit tágabban értelmezzük az eseményeket:

kinek jó az, hogy sok reális probléma, sikkasztás, mutyizás, politikusbünözés, a lakosság hüjének nézése, stb témája egy teljesen komolytalan, nevetséges (szüzmáriaországa, trianon, stb) illetve teljesen elfogadhatatlan, bántó stilusú(koszosniggerezés, büdöscigányozás, folyamatos zsidózás) által meghatározott médiumban: a kuruc.info oldalon jelenjen meg ?

tessenek már elgondolkodni rajta, hogy a nagy felháborodás és mübalhék mellett, vajon kinek jó az ha bizonyos nagyon is reális témák a komolytalanság és az eszetlen vakgyülölet környezetében jelennek meg, mintegy minősitve azokat?

a kurucinfo egy "brand", aminek a stilusjegyeivel és kommunikációjával minden nem kivánatos "terméket" (ad absurdum tök racionális igazságot) a szánalmas fajmagyarkodás és az elfogadhatatlan, már-már köztörvényes gyülölködés rétegeibe lehet pozicionálni, megfosztván evvel értékétől, létjogosultságátol.

ez kérem professzionális marketing, lenyügöző hatékonysággal!

Taktikai Atompingvin 2010.02.13. 16:33:18

@fokabacsi: . A jogállam arról szól, hogy az egyik polgár szabadsága ott végződik, ahol a másiké elkezdődik. Az hogy mindenki azt tesz amit akar, az az anarchia. Nem is én akarom eldönteni mi legyen és mi nem. Együtt kellene eldöntenünk, hogy szabadságharcosdi ne legyen. Mert akkor mondjuk egy másik politikai csoport is dzsihádot hirdet. Ha Gyuribetyárnak lehet akkor másnak miért ne? Na erről van szó.
Az meg hogy online keménykedsz anonim módon, na az minősít téged.
@hoplita: Az igazodási pontom ma sajnos tényleg nem létezik. De nekem ez a célom, nem a törzsi államszervezet vagy mitomén mit akar Budaházy.

fokabacsi 2010.02.13. 19:58:34

@Hülyegyerek: "Azt, hogy te mit engedsz és mit nem a sánta kutyát nem érdekli. Ez a demokrácia lényege. remélhetőleg még egyszer nem fog előfordulni, hogy idióta bolsevista kleptokrácia hatalom közelébe kerülhessen. mert ez a demokrácia lényege.Nem te fogod megszabni ki mit tehet, tehessen .te idióta.""A jogállam arról szól, hogy az egyik polgár szabadsága ott végződik, ahol a másiké elkezdődik." Milyen kurva nagy igazad van, csak te szereted ezt az igazságot úgy hajlítani ahogy neked tetszik.no ez nem fog menni . Ha ez neked nem tetszik tegyél róla. Ne akard meghatározni ki mit tehet. Az önkorlátozást jobb lenne ha magadon kezdenéd ! Nagy a pofád. cseppet nem csodálkoznék ha politikus kullancs lennél.

fokabacsi 2010.02.13. 20:02:07

@Hülyegyerek: "Együtt kellene eldöntenünk, hogy szabadságharcosdi ne legyen."EZT AZ ÖTVENHATOS HARCOSOKNAK ELMONDANÁD???? 20 éve sem ártott volna egy kicsit akasztgatni. Pár ezermilliárdot hozott volna az országnak !!Legalább 16 évvel előbbre lennénk.

Taktikai Atompingvin 2010.02.13. 20:31:42

@fokabacsi: Hol is hajlítottam félre micsodát? Nekem " nagy a pofám" ?? Te beszélsz úgy, mintha a kocsis szerelemgyereke lennél! Én már elkezdtem magamon az önmegtartóztatást, nem szervezek "felszabadító hadsereget" ( a szovjet vörös hadseregtől vette a szöveget? ) a saját politikai céljaimra. Aki itt akar valamit a politikától nyerjen választást.Pont. A rendszerváltás el lett baszva, az tény. Azt kell is korrigálni.
És az ötvenhatos párhuzamról pár szót : ez az ország nincs megszállva. Nem egy világhatalom ellen harcoltok, hanem pár korrupt tehetségtelen balfasz ellen. Nem kéne a galaxis hőseiként verni magatokat. Ha Budaházy egy veszélyes ellenfelet talált volna magának, akkor nem előzetesben lenne, hanem hullazsákban.

Lone Wolf 2010.02.13. 20:54:02

@Hülyegyerek

Az a fene nagy helyzet, hogy amíg a Kommunizmus maradványerő, nincsenek eliminálva, vagy legalábbis, egyszer és mindenkorra eltiltva a közügyek gyakorlásától, addig nem lehet "korrigálni" a rendszerváltás elbaszását. És Bizony, ha ehhez az ország felnőtt lakosságának 10% át meg kellene fosztani a szavazati jogától, akor bizony 10% át meg kell fosztani a szavazati jogától! Máskülömben visszatérnek. EZT el lehet könyvelni jó előre. Vagy, ha visszatérni nem is tudnak, akkor irtózatos pusztítást végeznek az akanamunkájukkal. mert ez a banda, 50% hatalomvágyból, és ugyanennyi gyikos rosszindulatból van összerakva.

És bizony, a szélsőségektől eltekinve fókabácsinak igaza van amikor azt mondja hogy húsz éve akasztgatni kellett volna. És tudod mit? Most is ránk férne! Hogy drasztikus? Valóban az! Hogy Elviselhetetlenül amorális és szembe megy mindennel, ami emberi és demokratikus? EZ KÉTSÉGETELEN! De amíg ez nincsen meg, addig bizony, a múlt árnyai visszatérhetnek! Vagy újak születhenek, mert nincsen példa statuálva a gazemberekkel. Márpedig, ha egy ország erkölcsi romlása idáig fajult, akkor muszály példát statuálni, hogy észhez térjen a jó nép.

És nem, nincsen bennem irántuk harag, gyűlölet, vagy bosszúvágy. Tudod, az élet túl rövid, ahhoz hogy ilyesmire pazaroljam.

DE CSAK EGY NAÍV ESZELŐS ŐRÜLT, EGY IDIÓTA KAMIKAZE ENGED VALAKIT A HÁTA MÖGÉ AKI EGYSZER MÁR MEGPRÓBÁLTA LESZÚRNI!

Megbocsájtani, és felejteni két külön dolog. Megbocsájtani megbocsájthatod, amit veled, és a hazáddal tettek, sőt meg is kell bocsájtani hogy továbbléphess! DE! Soha de soha nem szabad felejteni, sé soha, de soha nem szabad mégegyszer a hatalom közelébe engedni azokat, akik egyszer már bizonyították, hogy mekkora gooság, mekkora önzés, mekkora hatalomvágy van a szívükbe!

Wazz, kecskére káposztát nem bízhatsz!

fokabacsi 2010.02.14. 08:52:46

@Hülyegyerek:"" Hol is hajlítottam félre micsodát? Nekem " nagy a pofám" ?? Te beszélsz úgy, mintha a kocsis szerelemgyereke lennél! Én már elkezdtem magamon az önmegtartóztatást, nem szervezek "felszabadító hadsereget" ( a szovjet vörös hadseregtől vette a szöveget? ) a saját politikai céljaimra"".Tudod mi volt a két világháború között az a dolog, hogy mindenhová csak az adott népcsoport arányos százalékát lehetett felvenni? Például :egyetem. érdekes hogy bizonyos népcsoport túl van reprezentálva például a bankárok között ! Oda más a lábát be nem teheti, mert már előre le van beszélve.""Nem fér bele a keretbe"" .kiket ültetnek megint olyan helyekre, lásdBKV, hogy !bejárni sem kell a munkahelyre,elég ha lefekszik az illető fő-fő hájfejnek ?? te meg itt kocsisozol? Felétek ez volt szokéásban ? Onnan kerültél a politikába? Mássz már ki egy kicsit .""Aki itt akar valamit a politikától nyerjen választást"".Pont.A jelenleg regnáló pártok telelopták magukat arcátlanul,és a másik oldalt mocskolják?!? Mint a csizmatalp olyan vastag a bőr a pofájukon ! Mert arcuk nincs ez biztos."" A rendszerváltás el lett baszva, az tény. Azt kell is korrigálni."" Hogy ? Szépen mosolyogva??? Finomkodva? A szart franciakrémesnek nevezve??
És az ötvenhatos párhuzamról pár szót : ez az ország nincs megszállva. Nem egy világhatalom ellen harcoltok, hanem pár korrupt tehetségtelen balfasz ellen. ""Nem kéne a galaxis hőseiként verni magatokat."" Erre melyik mondatomból vettél bizonyságot???""Ha Budaházy egy veszélyes ellenfelet talált volna magának, akkor nem előzetesben lenne, hanem hullazsákban."" Gondolod hogy meg mernék tenni? Ott tart a társadalom, hogy csak a józan ész tartja vissza attól, hogy ne menjen utcára másfél millió ember! Elzárták szinte hermetikusan, mert fosnak mint a kutya. bizonyíték nélkül?!!? Érzékeny dologra tapintott? Te meg olvass-tanulj.Túl fiatal vagy kevés a tudásod , hogy érdemben nyilatkozz, még akkor is ha azt hiszed , mert mondták, nektek ott a maszop ifjaknál, hogy tiétek a jövő ! Közben nem veszitek észre, hogy a gyerekedét is ellopták??Majd ha elég eszed , tudásod lesz akkor lehet fórumozni, mert most hályogkovács vagy.

Taktikai Atompingvin 2010.02.14. 17:30:09

@fokabacsi: Na akkor menjünk csak szépen sorjában:
1:"Tudod mi volt a két világháború között az a dolog, hogy mindenhová csak az adott népcsoport arányos százalékát lehetett felvenni? Például :egyetem. érdekes hogy bizonyos népcsoport túl van reprezentálva például a bankárok között ! Oda más a lábát be nem teheti, mert már előre le van beszélve."
Erről nem tudom eldönteni mi nagyobb benne: a gusztustalanság vagy az ostobaság: az egyetemre az érettségi pontszámaid alapján raknak be, nem a Mazsihisz dönt. Ez a része ostobaság és a dolog gusztustalan része is ebből következik: a származása miatt miért kellene valakit kizárni?
2:A kocsisozásról meg annyit, hogy te kezdtél el idiótázni. Bár a személyeskedésnek nincs értelme és ezen az sem változtat, hogy nem én kezdtem. Hagyom is.
3"A jelenleg regnáló pártok telelopták magukat arcátlanul,és a másik oldalt mocskolják?!? Mint a csizmatalp olyan vastag a bőr a pofájukon ! Mert arcuk nincs ez biztos"
Ja, ha nem a Jobbik nyeri a választást akkor nincs is demokrácia? Hogy tarolhattak az EP-választáson, ha elnyomják őket?
4:A rendszerváltoztatást pedig finomkodva, törvényes módon kell befejezni, nem erőszakkal. 10 millió ember sorsát nem lehet állat módjára átszabni.
5:És az ötvenhatos párhuzamról pár szót : ez az ország nincs megszállva. Nem egy világhatalom ellen harcoltok, hanem pár korrupt tehetségtelen balfasz ellen. ""Nem kéne a galaxis hőseiként verni magatokat."" Erre melyik mondatomból vettél bizonyságot???
Erre abból a hozzászólásodból vettem bizonyságot, amelyikben arra a felvetésemre, miszerint nem kellene szabadságharcosdit játszani, te az ötvenhatosokról kezdtél el beszélni.
Ha az ötvenhatosokhoz hasonlítod Budaházyt és társait, az nem csupán beképzeltség, de kegyeletsértés is. Ha azt hitted, hogy a szabadságharcososdi alatt a szabadságharcot értem, akkor pedig fejleszd a szövegértésed. Erről ennyit.
A másik bizonyíték a beképzeltségetekre pedig épp ebben a kommentben van:
"Ha Budaházy egy veszélyes ellenfelet talált volna magának, akkor nem előzetesben lenne, hanem hullazsákban."" Gondolod hogy meg mernék tenni? Ott tart a társadalom, hogy csak a józan ész tartja vissza attól, hogy ne menjen utcára másfél millió ember! Elzárták szinte hermetikusan, mert fosnak mint a kutya. bizonyíték nélkül?!!? Érzékeny dologra tapintott?"
Ezt az embert finoman szólva nem ismerik országosan, legfeljebb a bűnügyi hírekből és az ismerői jó része is egy felforgató idiótának tartja. Nem csak az számít hogy mi ellen lépsz fel, hanem az is, hogy milyen eszközzel, sőt az is, hogy mit állítanál a helyébe. Ez utóbbitól kapunk jó páran frászt Budaházy esetében. Csak azért nem bántják, mert így hülye, ha kinyírod, mártír lesz belőle. Tény, hogy azért tartják hermetikusan elzárva, mert veszélyes, de nem csak a hatalomra, hanem mindenkire.
Na és most jön e legjobb rész, amiből mindenki leszűrheti a szellemi szintedet :
"Te meg olvass-tanulj.Túl fiatal vagy kevés a tudásod , hogy érdemben nyilatkozz, még akkor is ha azt hiszed , mert mondták, nektek ott a maszop ifjaknál, hogy tiétek a jövő! Közben nem veszitek észre, hogy a gyerekedét is ellopták??Majd ha elég eszed , tudásod lesz akkor lehet fórumozni, mert most hályogkovács vagy."
Az benne volt az első hozzászólásomban, hogy a szocialistákat el kell távolítani, erre le MSZP-sezel. Ugyanebben a kommentedben reagálsz a rendszerváltoztatás korrekciójáról általam írtakra. Ez is tipikus Mszp-s téma, nem?
Azt hiszed vén bölcsként oktatod ki a fiatal szocialistát a világ dolgairól......
Hősnek hiszed magad, pedig csak egy szerencsétlen vagy. Mint Budaházy

Taktikai Atompingvin 2010.02.14. 17:43:22

@Lone Wolf: Egyetértünk abban, hogy a szocialista pártot meg kell semmisíteni és abban is hogy akasztgatni kellett volna a rendszerváltáskor, de a választójog megvonása nem járható út, már csak az EU miatt sem. Egyébként is, honnan tudjuk pontosan ki szavaz rájuk? A többi részben viszont teljesen igazad van. Nem vagyok hippi, a veszélyes, antidemokratikus elemekkel szemben nem zárom ki az erőszakot.

Lone Wolf 2010.02.14. 18:27:52

@Hülyegyerek:

A közügyektől való eltiltás nem csak a választójog elvesztését jelenti, ezzel, elveszítik a jogot, arra hogy a közigazgatásban / politikában / önkormányzaton / igazságszolgálatásban stb... Dolgozzanak. Márpedig, ezt 20 évvel ezelőtt meg kellett volna tenni! Ha a középszinttől felfelé mindenkit eltiltottak volna, akik tevékenyen részt vettek az elmúlt rendszer vezetésében, és a bűneiben, nem itt tartanánk azt elhiheted! És ez, szügségtelenné tette volna az akasztgatást is. Sajna, ez most már veszett fejsze nyele! 20 év távlatában már csak annyit tehetünk, hogy jó alaposan körmükre nézünk, és aki tényleg túl lépett egy bizonyos határt, azt nem engedjük még egyszer tűzközelbe. A teljes felelősségrevonást, most már nem teszi lehetővé,a kül és belpolitikai hangulat. Viszont!

Minden további nélkül ki lehetne mondani, hogy az MSZP kormány bűnös, azért ami az elmúlt 8 évben történt, és bűnös választási csalásban. Nem hinném, hogy az ország józanul gondolkodó nagy része, ezt kétségbe vonná, vagy ellenvetései lennének, ha végre-valahára felelősségre vonnnánk őket.

Lone Wolf 2010.02.14. 18:41:47

@Hülyegyerek:

Tudod, én sem vagyok a híve az erőszaknak, de az öszödi beszéd kirobbanása után,. azt mondtam, hogy ezeket csak egyí módon lehet eltakarítani, mégpedig erővel. És meg is kell tanni, mert máskülömben akkora pusztítást hajtanak végre az országban, amit évtizedek alatts em tudunk kiheverni. És visszanézve, az elmúlt 4 évre úgy gondolom hogy igazam volt, igazam van! VALÓBAN forradalmat kellet volna csinálni ha más lehetőséget nem hagynak nekünk. 4 éve mindenképpen, és még jó bő egy évvel ezelőtt is lett volna értelme. Budaházy, pedig valóban egy felforgató alak, egy rövidlátó ember, aki csak erőszakos cselekedetekben tud gondolkozni. a TV ostorm körüli események ezt bizonyítják.

De az a fene nagy helyzet, hogy efféle radikális lépések megjátszásához, az ő fajtájára van szügség. És Őrá lett volna szügség ahhoz is, hogy ne üljön le teljesen a civil ellenállás, a szocik életének megkeserítése. Ezért is csukták le. Veszélyes volt rájuk nézve, mert ő képes volt, feltüzelni az ország egy szűk rétegét, hogy folyamatosan balhézzon, tüntessen, lázongjon.

És ha nem kapcsolják le, bezony, már meglehet, hogy pár szocinak nem csak az üres házára ment volna gyujtóbomba. Hanem , jóval keményebb dolgok is megeshettek volna. Na nem azért mert köze van azokhoz akik csinálták, hanem azért mert, amit ő csinált, az pontosan ebbe az irányba vitte el a dolgokat. Amit, hogy teljesen őszinte legyek, egy cseppet sem bántam volna!
Túlságosan is haragszok ezekre az önző gazemberekre, ahhoz hogy szépen csendesen, civilizáltan rendezzük a dolgokat, havan rá lehetőség, hogy megkeserítsük az életüket...

Sajna, (hál'a istennek?) ez a busz már elment. Most már nem érdemes forradalomról beszélni nem sokkal a választások előtt.

Taktikai Atompingvin 2010.02.14. 18:59:18

@Lone Wolf: Értelek és megértem amit érzel, sőt 16 éves voltam amikor ezek a balhék kitörtek. Bővebben nem megyek bele....
De az elmúlt 3 évben rájöttem, hogy az erőszak nem visz előrébb. Ha most legitimáljuk a politikában az erőszakot, akkor az velünk marad a választások után is. Én ezt nem szeretném. Az elszámoltatást sem valami beteges bosszú miatt támogatom, hanem azért, hogy az utánuk jövő politikusok kétszer meggondolják, mit cselekszenek.

Lone Wolf 2010.02.14. 19:40:38

@Hülyegyerek: -"De az elmúlt 3 évben rájöttem, hogy az erőszak nem visz előrébb. "

Ezt jól látod! Társadalmi szinten,a szociális, és politikai problémákat erőszakkal nem lehet NEM SZABAD! rendezni, mert olyan folyamatokat indít el, amiből aztán nincsen kiszállás, és nagyon-nagyon magas árat kell érte fizetni a végén.

Privátban viszont... Időnként nincsen választásod! Ez van! mindig vannak, lehetnek olyan idióták, akik csak az ököl nyelvén értenek. c'est la' vie!

De, még itt is mint utolsó utáni lehetőségnek kell tartogatni. Viszont, ha szügséges, nem szabad tőle meghátrálni.

Ezt, azt hiszem hogya Ji Kíng mondta nagyon jól; Az oroszlán az lehet szelíd, de a nyúl csak gyáva! remélem érted hogy mire gondolok? ;)

greybull 2010.02.15. 14:36:09

@Meleardil Eressea Iluvadan: és ballib kígyó a farkába harap!!

StolzePolen 2010.02.17. 21:58:13

Véleményem szerint Budaházyt nem a „Sukorói kaszinó ügy miatt csukták le, és csücsüljön csak előzetesben addig is, amíg ki nem derül az igazság.
A radikális jobb nem egy tagja véli, úgy hogy Budaházy embereket akart megfélemlíteni netán megölni. Én ehhez hozzá tenném még, hogy Magyar embereket.
Bobby Sands-al összevetni Budaházyt , meg egy nagy baromság. Nem csak azért, mert Sands közvetve vagy követetten ( de nem bizonyítottan ), ártatlan emberek tucatjainak halált vagy sérülését okozta. Hanem azért is, mert az IRA az angol megszállóktól „védte” országát igazát, terrorista módszerekkel.
És most nálunk milyen megszállás van?
A világ közvéleménye nem azért ált Sands és a 9 társa mellé, mert csecsemőket, gyerekeket, nőket és ártatlan civileket öltek meg, vagy sebesítettek meg. Nem, nem .

Ami a világot megfogta és az ügyük mellé állította, azaz volt, hogy ők egy politikai státuszért nevezetesen a „politikai foglyok” státuszért képesek voltak éhségsztrájkot fojtatni és életüket is áldozni. Életüket egy politikai státuszért.

Sukoróra visszatérve.

Amik miatt nem hiszem, hogy Budaházy letartóztatásának köze lenne Sukoróhoz.
Tények röviden:
A Fejér Megyei Hírlapban megjelenik egy tényleg semminek tűnő cikk a beruházásról.
A cikkben röviden kifejtik, hogy a Velencei tó környékének fejlesztésére, milyen turisztikai vidékfejlesztési tervekre ad pénzt a kormány. Ebben benne a van éppen úgy a körsétány kiépítése, mint a kikötő felújítása.
fmh.hu/fooldal-legfrissebb/20080627__nyitva_az_ut___a_to_kapuja_elott?s=rel

Kucugon megjelenik egy hír, ami már a beruházások furcsaságáról ír 2008.12.03 és olyan információkkal és olyan részletességgel, ami Budaházyról nem feltételezhető, inkább a kucug informátori háttere kellett.
Ezt a radikális lapok átveszik, utána semmi…..

Aztán FMH megint 2009.01.12 és 2009.01.13, még mindig semmit mondó hírekkel, de valami megváltozott, benne van a szórakoztató centrum. ( oké,oké ez alapján Budaházy védője is lehetnék , de olvass tovább)

Folyamatos hírek érkeznek a projecttel kapcsolatos polgári zúgolódásokról az FMH mélyebb tényfeltáró cikket ír 2009.01.27.
Hozzátenném, hogy valaki felhívta a helyiek közül az újság figyelmét a projecttel kapcsolatos „furcsaságokra”.
Állítom, ha Budaházy lett volna az informátor, akkor nem egy újságírónő írta volna a cikket.
A cikkben többen élesen kikeltek a beruházással szemben ,mind a természetvédők mind helyi politikusok, de azt is mindnyájan hozzá teszik, még nincsenek teljesen tisztában a beruházás pontos terjedelmével hátterével.
fmh.hu/cimlapon/20090127_a_toke_harca__a_termeszetvedelemmel

majd megint FMH
fmh.hu/cimlapon/20090128_masutt_nem_utasitanak_vissza?s=rel

majd megint FMH
fmh.hu/cimlapon/20090128_mitol_mentsuk__a_tavat___vigalmi_negyed__?s=rel
Ezt már át veszi a kucug is. 2009.02.01, de aztán megint semmi.

Fa Nándor és más ismertebb személyek is kikelnek a tó védelmében. 2009.03.02
( Varga Gábor természetvédő , Kovács Tamás olimpikon és időszakos sukorói lakos, Ott Zsuzsanna VVSI és persze politikusok)
FMH fmh.hu/fokusz/20090302_to__nem_kaszino?s=rel

Ezt már kicsit lassan, de felkapja az országos média, köztük az Index is 2009.03.19.

Aztán emlékezetes Vastagbőr cikk 2009.03.25 .....ezt veszi át megint a kucug.

Majd 2009.04.23 robban a „bomba” ,a kucug leírja , hogy minden mögött Budaházy áll.
Leírják, hogy 2009..01.22 „meglátogatták” a sukorói polgármestert, meg szép részletesen mindent, ami még passzolna is a „hős” tettével. De.....

Kérdem én, hol van az a helyi lakos aki szólt Budaházynak? Ha ennyire szúrta a szemét a kormánynak Budaházy tette, akkor miért csak őt vitték el?
Tudtommal sem sukorói, sem velencei , sem gárdonyi ember nincsen előzetes letartóztatásban.

Ez első 2008.12.03 cikk után, miért csak 4 hónap múlva írt saját cikket a kucug, és nem másoktól átvettet? ( ja ja megvárták mi lesz )
Ha Budaházy mozgatta a szálakat, akkor miért nem egy radikálisabb jobboldali beállítottságú újságíró ez első tényfeltáró cikket ?
Mindezzel nem azt akarom véleményezni, hogy semmi köze a mocskos panama feltárásában Budaházynak, de az biztos, hogy nem csak az ő érdeme az ügy feltárása pláne országossá tétele.

Többeket le lehetett volna csukni ezért, de tudjuk (?) mindezt Budaházy hajtotta végre.

Kérdem én , hogy hol maradt el a sikerből a polgári gondolkodás és engedetlenség, a szólásszabadság amivel egy megyei újság le merte írni a tényeket, neves emberek , sportolók , lakosok és a természetvédők?
Vagy tényleg mindezt Budaházy mozgatta?
Ilyen fonom politikai műveletekre is képes?
Nem csak fejjel a falnak , vagy a rendőr sorfalnak.

Nem hiszem… és azt sem hiszem, hogy azok a polgári értékeink, amik lehetővé tették ennek a mocskos ügynek a feltárását egy embernek kellene tulajdonítani, és emiatt abban is biztos vagyok nem emiatt került börtönbe.

Bukkake Udon 2010.03.25. 15:39:39

Just for the record: Helmeczy tegnap kezdeményezte a mentelmi joga felfüggesztését az OVB-nél.

supesz007 2011.07.01. 13:49:13

A cikk írójának mégis mi a baja Gyurival? Amennyiben a cikk írója úgy gondolja, hogy magyarországon minden jól működik és semmi szükség arra, hogy a feltörekvő jobb oldal a hatalom eszközeivel játszon, akkor ő az az ember, akinek fogalma sincs a valós állapotokról. Egyébként is hogy gondolta, hogy Gyurit és zuschlagot egy lapon említse. Igen kedves cikkíró, jelenleg a saját ügyeinkkel foglalkozunk és zuschlag nem a mi ügyünk most. A kettős mércéről pedig addig ne beszéljünk amíg a hátrányos helyzetűek azért juthatnak előnyhöz, mert hátrányos a helyzetük. Egy törvény van, az a mérce, mindenkinek.

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2011.07.01. 18:17:22

@supesz007: Nos eleinte nem sokra tartottam,egy buta embernek tűnt akit ledobdam volna a csikóbőrös kulacsával együtt a hídról.Amúgy nem érdekelt.De ezt a terrorista gyanút röhejesnek tartom.
De pont ezért becsülöm amit itt @StolzePolen: a kolléga cáfol.

süti beállítások módosítása