Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Skip to content


       Szűrés lista

Nikolett, a gárdista

Úgy gondolom, a képen a bal oldali lányzót már nem nagyon kell senkinek bemutatni, hisz az arcát, nevét az is ismeri, aki amúgy nem akarta, meg az is, aki amúgy akarta volna, csak alapvetően egy hipokrita fasz. Karcsú, szőke, széparcú, vidám, mosolygós, fiatal kiscsaj, gárda egyenruhában; Quarich ezredest idézve: ütős egy kombó.

Sajnos, vagy szerencsére (ezt ki-ki már eldöntötte) Nikiről világgá kürtölték, hogy biza azzal keresi a kenyérre valót, hogy hagyja lefilmezni miközben dugják, vagyis pornózik. A dolog nem volt újdonság hisz tavaly szeptemberben már megírta a romalap.eu, nagy felháborodva erkölcsi összeférhetetlenséget emlegetve. Akkor ugyan még a Hírszerző átvette a témát, de különösebben senki mást nem érdekelt, hisz a Jobbik még egyáltalán nem veszélyeztette sem a szocik második helyét, sem a Fidesz kétharmadát.

Azóta Vonáék megerősödtek, és elérték azt, hogy ez a kampány a két nagypárt szardobálásából egy fasza kis mexikói felállássá fejlődjön (aki nem tudná az mi, itt megnézhet egy minőségit). Ebben a mexikóiban az első golyót még Király András kapta a hélótázásért, hozzáteszem, szerintem jogosan. De azért megkérdem védelmében, hát ki az, aki nem kiabált már baromságokat seggbebaszva, és ki az, aki nem szívott bele majdnem egy füves cigibe? Na, az mehet szóvivőnek a Jobbikhoz. A kérdés amúgy költői volt, nem szeretnék flame-et a kommentekben arról, hogy a "drog rossz érteeem?".

A második találat  - hogy is fogalmazzak finoman - az italozgatós Szávay Istvánt képviselőjelöltet érte, kinek az volt a "bűne", hogy egy szál baromfi virslit dugott a sliccébe, és azt megdolgozta egy farokpumpával. Mit mondjak? Máglyára vele!

Miután a két tűzközeli kilövése nem nagyon hozta meg a várt eredményt, sőt a Jobbik vészesen meg is közelítette az MSZP-t (tegnap már meg is előzte), ártani nem árt alapon, a szocik (vagy a Fidesz) előkapartatták a szeptemberi szexes storyt és pikk-pakk nagyobb nyilvánosságot kerítettek neki,  burkoltan, mint bulvárhírnek. Ha nem így volt, és a Velvet magától közölte le nagy dirrel-durral, címlapon a féléves történetet, akkor az még cinkebb.

Müller Nikolett azóta kap hideget-meleget (a kuruc.infón dúlnak az érzelmek), van aki azzal érvel, hogy "feláldozza magát a szerelem oltárán" - mekkora lol már Istenem - és van, aki fel van háborodva erkölcstelenségén: "Az hol erotikus, amikor egymás után dugják meg Müller Nikit a niggerek? Az egyik képen az látható, hogy Müller szájába köp egy másik lány egy jó nagy adag spermát. Ez lenne az erotika?"

Nyilván mindkét példa szélsőséges, de mindkettőt el is kell fogadni úgy, ahogy van, ugyanis mindenki ott húzza meg a saját szexualitásában a határait, ahol csak akarja! Ha misszionárius pózban dugom nyolc éven keresztül csak az asszonyt, akkor úgy dugom, max csodálkozom, ha elhagy. Ha bőrmaszkos leszbikkel nádpálcáztatom meg a talpam, akkor majd sántikálva megyek melózni. Ennyi! Aki meleg az kotta, aki leszbi az meg bubus. Magánügye!

De a melegfelvonulással sem az a baj, hogy vannak akik a saját nemükhöz vonzódnak, hanem az, hogy a többség nem akar tudni róluk, ők meg az orrunk alá dörgölik. Nem érdekel minket, hogy mit csinál a két srác egymással a hálóban, még ha nem is látom. Azt sem akarom, hogy utaljanak rá az Andrássyn kisgatyóban, mert vizuális típus vagyok, a gyerek meg még jobban az. Ugyanez igaz a leszbikusokra is. A leszbik nagy része férfias nő, külsőleg és viselkedésre is, nem vonzóak. Baromira nem összekeverendők a leszbipornóban összeengedett nőstényekkel.

Na, kicsit elkalandoztam, de arra akartam kilyukadni, hogy senkit nem lehet az alapján megítélni, hogy kivel bújik ágyba és azt, hogyan teszi, egyszerűen nincs hozzá jogunk. Emellett, ez a XXI. század emberek, ébresztő. Dübörög az internet, a szélessáv és a pornográfia. Utóbbi nem saját öröméből és erejéből a legkelendőbb árucikk a világhálón, hanem mert erre van igény. A pornó iparág! A pornós melós!

Azt mondják, hogy nem az a nő a kurva, aki szeret dugni, hanem az, aki pénzért teszi. Nyilván meg lehet húzni a párhuzamot prosti és pornós között, ha így nézzük. Nikire rá lehet húzni, hogy kurva, de hogy összeférhetetlen lenne a munkája a politikai, társadalmi nézeteivel, azt bizony nem. Meghát még az orrunk alá sem dörgöli, akarod net előtt nullázod le magad este, akarod a tus alatt. Niki nem volt sztár, csak egy volt a sok ezer lány közül, aki ily módon próbált megélni, nem ismertük. Egy átlagember max akkor találkozott volna azzal a százas mosollyal, ha összevigyorognak a Tiszán homokzsákpakolás közben. Számított volna ott, hogy este kivel gyűrte a lepedőt és miért?  Számított volna, hogy mivel keresi a betevőt, ha azzal kárt nem okoz?

Nos, ezután sem szabad, hogy számítson!

Örülök nagyon, hogy a Gárdánál is hasonlóan vélekedtek és kiadtak egy sajtónyilatkozatot, hogy lezárják végre ezt a hisztériát a lány körül - ki mellesleg jó nálam egy mélyinterjúra.

Adjon az Isten!

Tudtunk arról, hogy bajtársnőnk pornószínésznőként dolgozott, hiszen azt jelentkezéskor önként, fontos tényként közölte. Azt feltétlenül ki kell emelni, hogy eskütétele óta bajtársnőnk az Új Magyar Gárda közösségén belül példás munkát végez, elöljárói mind fizikai erőnlétével, mind az egészségügyi egységben végzett munkájával, mind pedig magatartásával tökéletesen elégedettek. Meghurcolt, bántalmazott bajtársaiért minden esetben példamutatóan kiállt!

Az ügyet a továbbiakban az Új Magyar Gárda belügyeként kezeljük, arról a nagy nyilvánosság felé nyilatkozni nem kívánunk.

Ugyanakkor fontosnak tartjuk megkérdezni: az az eset, mely tavaly szeptember elején egyszer már nyilvánosságot kapott, miért csak most, két héttel a választások előtt lett a fősodratú média címlapsztorija?

Szebb jövőt!

Új Magyar Gárda
Országos Sajtóiroda

Címkék: választás szex jobbik

A bejegyzés trackback címe:

https://vastagbor.blog.hu/api/trackback/id/tr941880094

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: A konzervatív prostituáltak baráti köre 2010.03.30. 22:15:32

  Gyermekvédelmi kommandót és pornó-stopot lépetne életbe a Jobbik Magyarországért Mozgalom. A parlamenten kívüli párt szerint erre azért van szükség, mert "a mai média és utca szabályosan ontja a gyermekek egészséges lelki fejlődésére ...

Trackback: Álszent ország 2010.03.30. 19:29:47

Sokan írtak már erről a témáról, sok helyen. A liberális fröcskölődéseket nem olvasom, nem érdekelnek. Nekik egyértelműen érdekükben áll minden fűszálat megragadni, ami a Jobbik lejáratásához hozzásegítheti őket. Viszont nagyon megdöbbentem azon, h...

Trackback: A Jobbik igenis küzd a pornó ellen! 2010.03.30. 16:40:39

A gaz média mindenféle "elferdített" képpel akarja elhitetni, hogy a Jobbikban csak átlagos erkölcsű emberek vannak. Itt a bizonyíték, hogy a Jobbik már 5 éve küzd a "szenny" ellen. A kabinetvezető nyilatkozata (az erkölcs erősítése...

Trackback: Best of Jobbik 2010.03.30. 14:33:48

Kész... Ez már nekem is sok. Eddig nem akartam különösképpen baszogatni a Jobbikot, de most már egyre több furcsaság derül ki az "igaz" magyarokról. Gyurcsány Ferenc folyamatos mellébeszélését és gátlástalan hazudozását sem voltam képes szó n...

Trackback: A Jobbik az igazi „elempé” 2010.03.30. 14:22:11

A Jobbik politikai sikerének záloga: saját politikusai. A Jobbik ugyanis azért kap bizalmat szavazóitól, mert jobbnak és különbnek látják őket a többi politikusnál. (Fotó: Index) Az elmúlt hónapban a Jobbik számos politikusa kellemetlen helyzetbe ker...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Marcellusca 2010.03.31. 08:44:14

Egyébként meg szebb reggelt, Náczikok!

arlequin 2010.03.31. 08:48:49

@Marcellusca - nem kell Cavinton!: én anti-faszista vagyok. viszont filomancika. küldjél már egy cavintotn, mert elfelejtettem, mit kell szívjak, izé, szedjek...

Homeoffice 2010.03.31. 09:05:04

@Marcellusca - nem kell Cavinton!:

Neked is jó reggelt:)
Bár esik az eső:(

Noname Watanabe 2010.03.31. 09:06:44

@Conv: A'sszed tudom, melyik melyik? Szőke, pornós. :D

Jurganov 2010.03.31. 09:07:58

a cikk jó, grat hozzá ( jó kis flame lett)

a kommenteket csak nagy vonalakban olvastam el, és nagyon tetszenek azok ahol az keményvonalas erkölcscsőszök elítélik a lányt és/vagy a gárdát. attól, hogy pornózott nyilván nem is változhat meg, nem is gondolhat arra, hogy tenne az országért, nem is juthat eszébe, hogy segítsen embertársain....aki pornós az fúdenagyonerkölcsilegromlottgonosz alak, sőt ez a dolog hovatovább nagyobb súllyal esik a latba mint anno kövér laca " akinek nem tetszik akassza fel magát" dumája.

@Taktikai Atompingvin: bár van igazság a dologban, azért gondolom te is belátod, hogy összefogja az embereket, célt ad nekik, segítséget nyújt-ami szvsz nem nevezhető rossznak. más kérdés, hogy szépen bele lehet magyarázni mindent( félkatonai, éleslövészetet tartanak, puccs) és bár abban egyetértünk, hogy a hatalom megszerzése inkább legyen szavazásos-hazudozós, mintsem lövöldözős-robbantgatós, de valamit fel kellett mutatni a hatalom (fityisz-mszp-szdsz) ellen, hiszen ők pedig korlátlanul használják a titkosszolgákat és a sünöket megfélemlítésre, stb.

Taktikai Atompingvin 2010.03.31. 09:47:59

@reKorrekt: Az Őrzők rendjét nem ismerem a Google pedig kilökött nekem egy hagyományőrző csapatféleséget, amiben én nem látok kivetnivalót, valamint egy szerepjátékos klikket amiben pedig végképp nem.
A Gárda hovatartozására és a puccsolás elfogadhatóságára való választ pedig megkerülted.
@Jurganov: Belátom, hogy kell valami összetartó erő és inkább ez. A parlagfűirtással és a véradással nincs is problémám, de a rendfenntartás akkor is az állam dolga. A sünterror pedig azért túlzás, mert az ellenzékkel jóval rondábban szoktak eljárni a világ legtöbb pontján, mint itt.
De értem amit az állam politikai fellépéséről írsz és ezzel kapcsolatban én is sok dolgot kifogásolok.

Conv · http://www.i-honlapkeszites.hu 2010.03.31. 09:52:42

@Wilbur Nárcisz-11 Swain:

Nem, én azt hittem elolvastad a postot és követted a linkeket benne, mert ugye ott van konkrétan, ezért nem értettem miért linkeltél be egy teljesen másik adatlapot.

Beer Ninja 2010.03.31. 10:07:51

@Marcellusca - nem kell Cavinton!: Dajcs-Izé Tompikának már rég kijárt volna 1 főbelövés. Legalább. Ő viszont nem tette fel netre az anyagait... Rermélem. :)

Conv · http://www.i-honlapkeszites.hu 2010.03.31. 10:11:17

@LACEK:

"Most hagyjuk azt a már önmagában is groteszk
helyzetet, hogy egy jobbikos magyaráz az egyéni
szabadságról (MUHAHAHA), nézzük a mondat második
felét."
Jaj koma, bizony nem jobbikos vagyok, ilyetén formán az összes többi érved/vádad bukott.

Buta vagy mint a tök, ám ez nem meglepő, hiszen fideszzombi vagy saját bevallásod szerint is.

Eddig tartott a szubjektív megítélésű témákra adott válaszom merthogy én elfogadom a véleményed, hogy Neked ez az, még ha nem is helyes, és több ponton vérzik is a sok baromság amit összehordtál.

Most pedig térjünk rá az objektívumként felhozott lejárató szándékú érvedre:

"Nincs olyan, hogy "médiák", a média már eleve
többesszám (egyesszám: médium)

(na ez gecidég vót, de megérdemelted! :D)"

A fóliák helyett is foliumokat kell mondani? Az operák helyett opusokat?

" Én nem támogatom, ha valaki a hagyományt valamiféle információ alapján mintegy fertőtleníteni szeretné.
A magyar nyelv a média szót egyes számnak kezeli (mi másnak kezelné, ha nincs a végén -k, mely a magyarban a többes szám kötelező jele?), nincs olyan, hogy A média lecsaptak a hírre. Összetételekben is így áll: médiakuratórium, médiaszakértő, média szak stb. – márpedig ilyen helyzetben a magyar csakis egyes számú főnevet tűr meg, nincs játékokbolt, nőkfaló (pedig több nőt fal!), se levéltárak szak. Ha pedig a média egyes szám, akkor a többes számát az ép magyar nyelvérzék (pl. az enyém) mi másnak alkotná meg, mint médiák-nak?

Nádasdy Ádám index.hu/kultur/klassz/mancsndy/ "

No és akkor tessék a Fideszes vélemény a témáról:

"Többes számú magyar alakhoz ugyanis többes számú, egyes számúhoz könyörtelenül egyes számú állítmány dukál: nincs megírták az újság és nincs megírta az újságok. Sokszor ha máshonnan nem is, ebből mindig megállapítható a nyelvtani szám.
Lázár A Péter dragon.unideb.hu/~tkis/mediumok.htm "

Köszönöm a próbálkozást, és a nyelvtannáci megnyilvánulást, mellyel bizonyítottad sznob ostobaságod.

Conv · http://www.i-honlapkeszites.hu 2010.03.31. 10:16:13

@jog-ász:

ugye neked csak a nicked jogász, a szakmád nem?

mert ha igen, akkor azt hiszem erkölcsről és viselkedésről kicsit furán hangzik a zsolozsma a szádból :)

picur3ka 2010.03.31. 10:16:27

@tesz-vesz:

Oh hat, egy alkoholista, zsido kommunista meg mi mas.

Donna (Cara)mba 2010.03.31. 10:53:06

@LACEK: Nem érdemi, tehát off:

A média szót illetőleg nekem nagyon nem tetszett, amikor elkezdték a médium szót használni. Vannak ugyanis olyan szavak, amelyek vagy csak egyes számban, vagy csak többesszámban szerepelnek. A latinból eredő szó, amit mi, magyarok inkább az angoloktól vettünk át, angolul így szól: mass media. A magyarban a médium szónak sokkal inkább olyan túlvilágot idéző médium íze van.
Ha átveszünk egy nyelvből egy szót, megtehetjük, hogy a többesszámú alakját vesszük át, és a magyar nyelv törvényei szerint látjuk el ragokkal, jelekkel. De vannak eleve olyan magyar szavaink is, melyeket nem igazán tudunk egyes számban használni: javak, például. És így mondjuk: elszedték a kommunisták a javaimat. De az lehetett akár csak egy ló is:), ami azért elég tetemes "jav", akár egy egész vagyonnyit is jelenthetett adott személynek. Kínunkban jószággal helyettesíthetjük be a javak szónak nagyjából megfelelő egyes számú alakját. De ez sem tökéletes, mert a jószág nagyon is konkrét értelmű szavunkká vált: marha, aprójószág, enni adok a jószágnak - vagyis nem a javaknak adok enni, hanem a jószágnak:-)

A franciák az angoloktól átvették a meccs, azaz match szót, amit francia fonetikával ejtenek "mács", és egyes száma, többes száma azonos alakú az egyes számú alakjával, csak a névelőt használja többes számban, a főnévhez csatolandó, francia szavaknál szinte kivétel nélkül kötelező "s"-t lehagyja a match szóról: le match, les match: azaz a meccs, a meccsek.

Azért, mert most már kiszorult a nyelvünkből egy-két éve leforgása alatt a média, a médiák, azért az még a magyar nyelv szabályai szerint lehet helyes. Bevezettük erőszakosan a médiumokat, ami sztem nagyon nem hangzik jól, de hát egye kutya: ez nem szerves nyelvfejlődés volt, hanem valamelyik nagy "latintudor" kitalálta, aztán egyszer csakelkezdtük üldözni a régi szavainkat.
Ez van, nem tiltakozok én ez ellen, de nem tartom helyénvalónak a kiigazítást. Ha konzekvensek akarunk maradni a latin nyelvhez, akkor a médium és a média(egyes szám - többes szám) - médiumok pediglen nincsenek, amiképpen boszorkányok se:-)
Off

ucsacsu 2010.03.31. 12:34:00

Az biztos,hogy szorgalmas a kislány,mert amennyi f@szt fogott az ő kezével,ha azt sorba rakják a vakember New-York-ig eltapogatózna rajta.

pakesz (törölt) 2010.03.31. 14:00:40

ne mereszeld meg egyszer zsidok szemet muveit belinkelni!!!
az tiltott film, ahol az egyik szereplo zsido!!!

en.wikipedia.org/wiki/Eli_Wallach

pakesz (törölt) 2010.03.31. 14:29:41

Conv · www.i-honlapkeszites.hu 2010.03.30. 21:00:31
itten tetted az agyadat...

Conv · www.i-honlapkeszites.hu 2010.03.31. 10:11:17
"Köszönöm a próbálkozást, és a nyelvtannáci megnyilvánulást, mellyel bizonyítottad sznob ostobaságod. "

segitek a felfogasban ok?
egy irtozatos nagy PARASZT vagy ember

greybull 2010.03.31. 14:45:19

mondanám, hogy aki szereti a pinát, húzzon egy vonást,... de mint látjátok: nem mondom.

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2010.03.31. 16:51:59

@arlequin: együtt vadászik? ez komoly?
hol van?

én pálffyra értettem

abandi 2010.03.31. 17:12:57

Az a " Inkább egy kurva legyen mellettem a barikádon, mint egy fotelben punnyadó szent !" duma nem rossz!

El Topo (Sgt. Elias) 2010.03.31. 17:14:08

@abandi:

Eleve a barrikádos duma elég szar.

abandi 2010.03.31. 17:16:33

@abandi:
Azaz:
Jobb egy kurva a barikádon, mint akárhány szent a fotelban!

abandi 2010.03.31. 17:18:04

@El Topo (Sgt. Elias):
Nem lehet mindenki libsi-bipsi!

picur3ka 2010.03.31. 17:18:56

@tesz-vesz:

Lesz meg buzi is, meg japan ugynok, majd meglasd!

El Topo (Sgt. Elias) 2010.03.31. 17:21:29

@abandi:

Nem bizony, mindenképpen szükség van barrikádról álmodozó recskakirályokra is, hogy megmutathassuk őket gyermekeinknek, elrettentő példa gyanánt.

picur3ka 2010.03.31. 17:21:58

@abandi:

Van errol valami felmeres, hogy a kurvak jobb katonak - nem mintha lenne barikad -, mint a masik 20%?

abandi 2010.03.31. 17:26:03

@El Topo (Sgt. Elias):
Ugyan már! A magadfajta még abban sem hisz, amit gondol!
@picur3ka/beleallos kampany:
Na igen....tudhat valamit az "egemista" túlképzésről....
Van jövő!

picur3ka 2010.03.31. 17:26:22

@Conv:

Sot, nem is eloszor latnek fegyvert.

El Topo (Sgt. Elias) 2010.03.31. 17:27:52

@abandi:

Tévedsz. Amit magam gondolok, abban azért többnyire hiszek. Legfeljebb nem feltétel nélkül, mint a magadfajta, kispajtás.:)

El Topo (Sgt. Elias) 2010.03.31. 17:32:01

@abandi:

Mi a baj, töpörtyű?:) Kiment a kólából a szénsav?:):):)

Conv · http://www.i-honlapkeszites.hu 2010.03.31. 17:33:56

@picur3ka/beleallos kampany:
akkor eddig azonos az eredmény, legalábbis szándék szintjén elméletileg.

Félkupica_Fehér_Főnök 2010.03.31. 18:11:13

@picur3ka/beleallos kampany:

Jajj, értem már :o)

Akkor most felfedezted, hogy mi a közös egy gárdistában és gyurcsány ferencben? xD

Conv · http://www.i-honlapkeszites.hu 2010.03.31. 20:35:07

@picur3ka/beleallos kampany:

ugye azért el tudod képzelni, hogy itt nem csupa Vonagábor kommentel, hiszen ez nem csak fityiszzombikkal tömött fórum, tehát a pártvezérnek lehet egy magándologról más véleménye mint a párt szimpatizánsainak? :)

Főként, hogy Vona is úgy gondolja semmi köze hozzá, hogy a Gárda hogyan reagál, mit cselekszik az ügyben? :)

Tudod, én ezért szeretlek téged, mert az a tipikus fityiszzombi vagy aki nem érti, hogy mitől lehet valakinek más a véleménye mint a pártvezetésnek, ha azzal a párttal szimpatizál.
Persze tudom, Te ezt nem igen veszed észre, de ugye ez nem meglepő, hiszen már engem is megvádoltál azzal, hogy maszopos vagyok, hiszen mi másért kritizálnám a fityiszt. :)

arlequin 2010.03.31. 21:20:35

www.hunhir.hu/index.php?pid=hirek&id=28405
a gárdista 'hölgy' kilép. olvassák el a hölgyek-urak.
lehet kövezni.

arlequin 2010.03.31. 21:28:28

@tesz-vesz: nem. semjén vadászott. legalább is eddig nem tagadta sehol és nem perelt.

@abandi: bezony, bezony. nem hogy nem rossz de rámutat a lényegre

@El Topo (Sgt. Elias): na és? van már gyerek?

Félkupica_Fehér_Főnök 2010.03.31. 21:30:46

@Conv: Ezek szerint te, vagy bármelyik másik egyszerű választópógár' jobban képviseli a jobbik álláspontját, értékeit, mint a vona gábor?

Ha így van, akkor már azt is megértem, ha a kommentelők a "minedenkinek két anyukát" "mindenkinek két apukát " programot dicsőítik.

Ezzel sincs baj egyébként, csak ezt a magyarok többsége tulajdonképpen nem szeretné, ergo morvai krisztinát sem szeretnék semmilyen döntéshozói pozícióba... ez ugye alaptétel kellene, hogy legyen... Aztán persze lehet ezt is erőltetni, de ezt már eljátszotta egyszer a szadesz, a második játékosnak meg mindig a túrós hátú ló jut xD

Tudom! geci vagyok, de akkor is kampány van...

Conv · http://www.i-honlapkeszites.hu 2010.03.31. 21:32:35

"Ezek szerint te, vagy bármelyik másik egyszerű választópógár' jobban képviseli a jobbik álláspontját, értékeit, mint a vona gábor?"

ezt a következtetést vajon milyen logika alapján vontad le, erre nagyon kíváncsi vagyok

Lone Wolf 2010.03.31. 21:33:20

@arlequin: Ezúttal nincsen rá ok. Első pillanatban így kellett volna tennie. Saját magáért, és a társaiért.

Lone Wolf 2010.03.31. 21:34:49

@Lone Wolf: Ami azt illeti, azért, mert ezt a döntést önmagától meghozta, még tisztelem, és becsülöm is.

Conv · http://www.i-honlapkeszites.hu 2010.03.31. 21:44:28

@Lone Wolf:

Én nem ezért a döntésért tisztelem, hanem azért mert a múltját vállalva új életet akart kezdeni és mert az új élet reményében egy olyan társasághoz csatlakozni, amely bizony elég kritikus szimpatizánsokból és tagokból áll ezen az erkölcsi sávon. Mint már tegnap is leírtam, Én ezért a döntésért, és a szándékért, hogy változni akart és próbálta ezen a módon kiegyensúlyozni (eu szolgálat, zsákolás, önzetlen segítség, stb) a múltja hibáit. Ez a lépése teljesen várható és logikus volt, egyenes következménye annak, hogy komolyan gondolta a változást.

Nekem éppen ilyen megfontolásból nagyon szimpatikus volt az is, hogy a gárda összezárt mellette és nem hajtotta el, most sem, amikor botrány lett belőle.
Egyszóval, nem ezért tisztelem mert, most kilép, hanem azért mert mert és próbált változtatni az életén pozitív irányban.
A kilépése inkább fájdalmas, mint tegnap is mondtam, a kampányoló bérmocskolódok, nem a Gárdán, vagy a Jobbikon ejtettek foltot ezzel, hanem egy ember éltét nehezítették meg. Bár ilyen vehemenciával állnának szembe ilyen médiafelhajtással esnének neki a valódi bűnözőknek is.

El Topo (Sgt. Elias) 2010.03.31. 21:46:19

@Lone Wolf:

Egy valódi Bűnbánó Magolna, phöjjj!

Lone Wolf 2010.03.31. 21:49:07

@El Topo (Sgt. Elias):

Na most ne haragudj, mindenen túl, amit mondtam, és még most is komolyan gondolok ebben a kérdésben, EZÉRT bele kel rúgni? EZÉRT???

Lone Wolf 2010.03.31. 21:51:10

@Conv:
"Ez a lépése teljesen várható és logikus volt, egyenes következménye annak, hogy komolyan gondolta a változást."

Én részemről ezért tudom elhinni, hogy komolyan gondolta.

El Topo (Sgt. Elias) 2010.03.31. 21:52:31

@Lone Wolf:

Isten mentsen meg attól, hogy belerúgjak. Egyszerűen csak utálom. Megengeded?

abandi 2010.03.31. 21:54:55

@Conv:
Azért igazán nem tudom. hogy mi a helyes ebben az esetben.
Mert:
- Ott volt a Gárda-szopatásnál.
- A kiscsaj elmondta a valót: a pénzért a kortársai (fiú/lány) elkurvul.
-Pont ez ellen küzdünk!
Vállalnia kéne a szopást politikai szinten is!
Vagy is kitartani! (Ara az 1 hónapra....)

arlequin 2010.03.31. 21:59:28

@El Topo (Sgt. Elias): na akkor még dolgozhatsz, hogy felérj gazsijózsival és a fámíliával... nekik nem csak kettő gyerek van. de ehhez a kettőhöz gratulálok és kívánok nekik erőt egészséget.

és egyszerűen csak ú-tálod ezt a szerencsétlen nikit? látszik a ráncaidon...úgy tűnik nem vagy tisztában a szavaiddal. amikor azt leírod, hogy 'egyszerűen csak utálom', akkor belerúgsz. verbaliter kicsiny vashegedűsöm, verbaliter. szavakkal rúgsz bele, ha nem értenéd, de legalább villanthatsz rajtam keresztül. tessék itt a pást, használd. mondjuk jókat röhögök.

El Topo (Sgt. Elias) 2010.03.31. 22:03:28

@arlequin:

Ki az a gazsijózsi? És miért kéne felérnem hozzá?

Igen, ilyen egyszerűen csak utálom. Nem fogok itt hosszadalmasan szájaskodni, egyszerűen csak köpök rá egyet és továbbhaladok. Taszít a csaj, a viselkedése, a teátrális levele, meg az egész úgy ahogy van.

arlequin 2010.03.31. 22:06:11

@El Topo (Sgt. Elias): semmi baj. köpjél csak (én nem tenném, megtanultam, hogy testnedveim sokkalta fontosabbak, mintsem vélemyényt nyilvánítsak velük...).
mellesleg hosszadalmasan szájaskodsz, most is. egy érzelmet nem indokolsz meg értelemmel. nagy hiba. szóltam. UFF

p.s: ki gazsijózsi? hát lakatosrómeó körösztapja, ki lenne?

El Topo (Sgt. Elias) 2010.03.31. 22:11:36

@arlequin:

Nem az Arrakison vagyunk, folyik a csapból a víz, tőlem nem egészen öt méternyire.

Nézd, ha akarod belemehetünk, végülis ráérek.
Ez a nő egy ostoba pina, aki ráadásul még ribanc is. Ez még hagyján lenne, de képmutató is. Délelőtt szóltak neki, hogy jó lenne, ha lemondana, erre délutánra meg is tette, magát természetesen valamiféle áldozatként tűntetve fel. Túl gyakran találkoztam már ezzel a magatartásformával ahhoz, hogy bevegyem. Ráadásul a levelet sem tudta egyedül megírni.
Mit kedveljek rajta?

arlequin 2010.03.31. 22:22:05

@El Topo (Sgt. Elias): nézd, te lepinázol egy érző embert, aki kint zsákolt a szabadidejében elesetteket segítve. kiállt a bajtársai mellett. széjjeldugták előtte? lehet. de attól te még egy érzéketlen barom maradsz aki nem akar semmit sem 'bevenni' hanem kiépíted a lőállásokat.
és természetesen mekkora rettenet az, hogy lemond borzalmatos. kénytelen volt herroberhaelindulavona führer megjegyzésére lemondani. ó, borzalom.
szavakat félretéve: rombolni jól tudsz. mit tudsz helyette? mellette? építeni? mosolyt csalni? derűt lopni? szivárványt járni?
egyébként pedig, ettől fogva, mellesleg pedig egy hímringyó vagy aki a saját gyerekével a karján 'csajozik' (ez mennyire gennyes vazze! grats!) és közben elítéli a gyermektelen 'ribancot'
na EZ az igazi képmutatás. vagy te csak viccelsz ártatlan bárányka?
én is ;-)))

El Topo (Sgt. Elias) 2010.03.31. 22:26:23

@arlequin: Simán. Semmi olyat nem tudok róla, ami mentené. A zsákolás túró, én is megtettem, nem is egy alkalommal. Tarlós még valami kitüntetésfélét is kínálgatott, de köszönettel elhárítottam, nem azért mentem oda, hogy kitüntetgessen egy politikus.
Amit én mondtam, abban semmféle képmutatás nincs, ha nem érted, sajnálom.

pakesz (törölt) 2010.03.31. 22:31:02

@El Topo (Sgt. Elias): "zsákolás": mi ez? valami perverzio?

El Topo (Sgt. Elias) 2010.03.31. 22:32:08

@pakesz:

Árvíz elleni védekezés, te nyomott.

pakesz (törölt) 2010.03.31. 22:33:53

@Conv: "A kilépése inkább fájdalmas, mint tegnap is mondtam, a kampányoló bérmocskolódok, nem a Gárdán, vagy a Jobbikon ejtettek foltot ezzel, hanem egy ember éltét nehezítették meg."

tudod van az a mondas hogy ehes diszno makkal almodik...
vagy a masik, az a korpa koze keveredik, megeszik a disznok...

tudod a szarbol amit a Garda general bo sugarban jut masokra...
es az nem csak a masik oldal lehet, mint az eset is mutatta

El Topo (Sgt. Elias) 2010.03.31. 22:37:15

@pakesz:

Nem. A parlagfüvet kaszálom, ha a hatáskörömbe kerül.

pakesz (törölt) 2010.03.31. 22:39:21

@El Topo (Sgt. Elias): pont ehhez kapcsolodva...
ez nem tudom kit hogyan erint, vannak a HÍVŐK akik szerint ez a Vona Gabor idezettel semmi gond nincsen:
"- Király András egy rendkívül tehetséges, tisztességes ember, aki áldozatául esett néhány szerencsétlen fotónak. "

most meg te is azt irod, hogy aldozat...

hat persze, meg kellene kerdezni Morvai Krisztiket hogy az aldozat szot magyarazza mar el nekik...
en is majd jol pofanbaszom a zasszonyt ha vegzal, aztan ha feljelent akkor en leszek az aldozat!!!

El Topo (Sgt. Elias) 2010.03.31. 22:41:38

@pakesz:

Tanulj meg olvasni! Én azt írtam, hogy áldozatként tünteti fel magát. Ezt érted, vagy magyarázzam még?

Conv · http://www.i-honlapkeszites.hu 2010.03.31. 22:46:10

@pakesz:

Szia Pityúúúúúúú! Te itt? :)

Toljad tesó, toljad, ne foglalkozz senkivel, nyomjad nekik, hülyék ezek, azért néznek hülyének! :)

pakesz (törölt) 2010.03.31. 22:46:53

@El Topo (Sgt. Elias): ertem en...
te nem allitottad hogy aldozat
irtam en? ja igen :)
bocsi ha felreertheto volt :)

pakesz (törölt) 2010.03.31. 22:48:20

@Conv: helota Reta!!!
nyomom kemenyen :)

arlequin 2010.03.31. 23:02:01

@El Topo (Sgt. Elias): ne sajnáld. én márcsak ennyire korlátolt vagyok. persze ez a nikolett tette tönkre az országot. értem én.

El Topo (Sgt. Elias) 2010.03.31. 23:06:44

@arlequin:

Ó, hát ilyesmiről természetesen szó sincs.:) Vagy valahol ilyesmit állítottam? Nikolett nem tette tönkre az országot, mert nem fért hozzá a kezelőszervekhez, amikhez meg hozzáfért, azokat nem tudta tönkretenni.

abandi 2010.03.31. 23:24:30

Minden szó helyett szebben beszél, a lemondó levél:

Adjon az Isten!
Tisztelt Főkapitány Úr!
Pár évvel ezelőtt hoztam egy rossz döntést. Nem keresek rá mentségeket, rossz döntés volt. Egy fiatal lány döntése volt, aki korban felnőtt volt, észben nem. Aztán rájöttem, hogy rossz utat választottam. Szerettem volna tiszta lappal újraindulni. A Magyar Gárda soraiba jelentkeztem, és elmondtam a múltamat. Úgy éreztem, ha elmondom szépítés nélkül a múltamat, vállalom érte a felelősséget, akkor elmondhatom, hogy felnőtt lettem. Úgy éreztem, hogy esélyt adok vele magamnak. És megkaptam ezt az esélyt a Gárdától is.
Köszönöm, hogy a Gárda összezárt, és megvédett. Épp ezért hoztam meg életem második legfájóbb döntését: szeretnék kilépni a Gárda soraiból. Sajnálom, hogy a sajtó az egész Gárdát bántotta az én hibás döntésem miatt. Még a saját oldalunk sajtója is. Ezúton tenném hozzá, hogy semmilyen portálon kommentárt nem fűztem a megjelent cikkhez, és a jövőben sem fogok, a nekem tulajdonított írással pedig én magam sem értek egyet.
Ettől függetlenül lélekben örökké Gárdista maradok, és örülök, hogy- ha rövid ideig is- de igaz bajtársak között állhattam.
Remélem, hogy azok a firkászok, akik napokig az én képeimmel bíbelődtek, egyszer majd megérzik, milyen súllyal bír egy rossz döntés. Mert szerintem ez, amit velem tettek, az volt.
Bízom abban, és civil emberként is küzdeni fogok azért hogy eljöjjön a szebb jövő!
Müller Nikolett

arlequin 2010.03.31. 23:27:13

@abandi: ezt csak jóindulatú emberek képesek megérteni. a többi fikázni fogja. ahogy eddig is tette.

abandi 2010.03.31. 23:40:30

@arlequin:
Na, igen.
De nincsenek illúzióim:
- biztos a marvaji írta
- szopott közben
- őt nyalták
-mindez együtt
satöbbi.

El Topo (Sgt. Elias) 2010.03.31. 23:46:07

@abandi:

Nagyon fontos volt huszonkilencedszerre is megörökítani ezeket az értékes mondatokat.
Adjon az Isten szerencsét,
Szerelmet, forró kemencét!

Legyen Majonézes Pingvin!
Éljenek a csecsemők!
Ájkentgetnó szetiszfeksön!

arlequin 2010.03.31. 23:48:30

@El Topo (Sgt. Elias):
"Adjon az Isten szerencsét,
Szerelmet, forró kemencét!"

egyetértés eftás! szabaccság!

abandi 2010.03.31. 23:52:49

@El Topo (Sgt. Elias):
"Adjon úgy is, ha nem kérem!"
Na, Szebb Jövőt!!!

Taktikai Atompingvin 2010.04.01. 01:20:43

@El Topo (Sgt. Elias): "Legyen Majonézes Pingvin!"
Elég volt a verbális agresszióból! :-)

Shulc 2010.04.01. 07:24:49

Sziasztok!

Kiderült az igazság a jobbikról!!!
Döbbenetes!

www.youtube.com/watch?v=MEp6u67HG3Y

Terjesszétek mindenhol!!!

Hajrá Fidesz!

picur3ka 2010.04.01. 08:32:14

@Lone Wolf:

Kirugtak. Ketseges, hogy barmifele ertelmes dontest tud magatol hozni. Liberator megirta mar: gyermekkori izgalmak. A komoly fizetseg persze ezen tul is sugall valamit.

Akinel pedig a tisztelet szo felmerul a muvesznovel kapcsolatban, az nem normalis.

@tesz-vesz:

Hat ezt a nagyon erkolcsosektol kell megkerdezni. Most mar ilyen szigoruak lesznek az MP jeloltseg feltetelei. Niki pedig egy peldakep.

arlequin 2010.04.01. 08:37:50

@Taktikai Atompingvin: azért a tormás orrpolip se rossz...

reKorrekt 2010.04.01. 08:51:47

@Shulc: Kiderült az igazság a fideszről!!!
Döbbenetes!

"A Parlament alelnöke másodszor is elhagyja feleségét, ám a szakítás ezúttal végleges: Deutsch Tamás ugyanis újra megnősül. Négy évvel ezelőtt már egyszer felkavarta a közvélemény állóvizét, amikor kitudódott, hogy megcsalta feleségét, elköltözött családjától, mi több: a "mellékági" kapcsolatból egy kisfiú is született. "

"Kui Rózsa, Meggyes volt felesége június elején azt állította, hogy a férje többször bántalmazta, terhesként fejét a székbe verte, feszítővassal tört rá, párnát nyomott a fejére, szapulta, megcsalta és egyéb más szörnyűségeket művelt vele."

Hajrá Valaki!

loláb 2010.04.01. 10:23:49

Nem lemondani kellett volna, hanem be se kellett volna venni a csajt, vagy kibaszni amikor kiderül a széles nyilvánosság előtt a pornózás. Már ha a becsületkódexben leírt elvek fikarcnyit is számítottak volna.

_drc_ · http://kurvannya.blog.hu 2010.04.01. 11:18:07

Idézek, hosszabb lesz, a téma a fentebb is emlegetett Jobbik-szóvivői lemondás, kampány közben (előadta: Király András), az idézett forrása pedig a Worluk-blog.

"Mivel a Jobbik többeknek is útban van, rácsaptak a nokedlire az éhes kacsák. Legjobban a Fideszt idegesíti a Jobbik, ezért a fideszes és a szimpatizáns figurák mutogatnak a leghangosabban, ni, hát ilyen romlottak ezek a taknyosok. Csakhogy Király esete nemcsak a Jobbiknak kínos, hanem az egész kereszténykonzervatív erkölcscsősz irányzatnak, és annak nemcsak a Jobbikban vannak proponensei, hanem a Fideszben is, ifjúkonzervatívoktól a pártsajtó legaljáig. Ez a skizofrénia a teljes jobboldalra érvényes: naponta áthágják az általuk erkölcsösnek, követendőnek hirdetett szabályokat, amiket mellesleg az ifjúság számára tiltással és erőszakkal kötelezővé szeretnének tenni. Ők sem szűzen házasodnak, csak a pofájukat jártatják, hogy az milyen nagyszerű. Úgyhogy pontosan tudják, hogy amit mondanak, az nem igaz. De mégis mondják. Illetve van egy valláskárosult kemény mag, amelyik nyomja az intelmeket, a többiek meg gyávák vitába szállni a táboron belül, csak magukban jegyzik meg, hogy ők is voltak fiatalok, oszt mégis EP-képviselő lett belőlük. Álszent köcsögök, mint már jeleztem.

Rendre kibuggyannak abból az iskolaköpenyből, amit amúgy az egész országra rá akarnak húzni, lebukásuk ezért állandó, kimeríthetetlen humorforrás. Nem volna semmi gond, ha nem mantráznának erkölcsös életről, de így maguknak keresik a bajt. Ketté kell röhögni az ilyet, kíméletlenül.

Ha a magyarok a saját értékrendjük szerint szavaznának, akkor párt nem kerülhetne helyzetbe ezzel a poshadt és hazug szenteskedéssel. Ha úgy szavaznának, ahogy az életüket élik, akkor elsöprő, kétharmados liberális többségre készülhetnénk. Érdemes ezt észben tartani akkor is, ha épp a jobboldalnak áll a zászló. A felhatalmazás nem a keresztény kurzusnak szól."

Tótának ebben alighanem igaza van.

pakesz (törölt) 2010.04.01. 11:26:42

@abandi: inkabb a pron oldalait linkelned be...
amugy mi a gond? eltiltottak hogy nem jarhat zsakolni?
vagy palagfuvet irtani?
lehet azt mashogyan is csinalni, sot ha igazan a Magyar Garda ki akar baszni az allamhatalommal, akkor meg telen havat is elmehetnek lapatolni egyutt!!!
elvegre ez a lenyege a Magyar Gardanak nem?
hogy egyutt vannak es SEGITENEK!!!

ohh millyen fennkolt dolog...

greybull 2010.04.01. 19:43:43

Há' gyerekök tudomásul kő venni, hogy a választási kampány olyan százméteres síkfutás, ahol minden versenyzőnél van kés, balta, láncfűrész, törött sörösüveg, csúzli, bézbólütő, kasza, kapa, ásó, oszt futás közben vígan használják is egymás ellen - aki a végén ezt túléli, no az alakít kormányt. Csá csumi.

szavazó20 2010.04.01. 19:50:20

@dr. dodó:
Senkit nem akarok bántani, de tégy egy kísérletet, hátha még időben lesz., lépj be a Gárdába. Pillanatokon belül
akadnak majd valakik akik a multatban turkásznak. Biztos nem derül ki semmi?
Hátborzongató valahol ez a prüdéria.
A bumeráng és a konkurrens adó műsorvezetői rendszeresen a szexualitáson csámcsognak.
Valószínű, vevők rá az emberek. A sztárpár a tv-ben mással sem foglalkozik, nyugodtan nézdd.
Feleannyira nem volt hír a közpénzen működtetett kupleráj.
A közpénzek eltüntetése persze bocsánatos bűn, ha a közember eltulajdonít valamit, az lopás.
Ugyanez felső szinten mutyizás. A kicsi sose mutyizik, az tolvaj.
Ez nem bántja az erkölcsi érzéked? Nem mentem Nikolettet a multját illetően, vajon a többi bűnt elkövető szintén nem erkölcsös politikai bűnözés bocsánatos?
Emeld fel ellene a szavad, és mindenki. Ez minimum lenne. Csak amikor szavazni mész, meg ne hasonulj tanácstalanságodba és elnézést ha a tegezésem sértene.
És akkor is elnézésed kérem, ha a tízparancsolat ellen sose vétettél.

harcsabajuszos 2010.04.01. 21:50:42

@_drc_: Hány ember érdekelt ezekben a kínkeservesen előkotort, magánéletre koncentráló, fingnyi fajsúlyú Jobbikos botrányokban a választási finish hónapjaira időzítve?
Hány közszereplője van a Jobbiknak?
Hány parlamentben élőködőrről és holdudvarukba tartozóról derültek ki nehézsúlyú sikkasztási, korrupciós, gazdasági és politikai ügyek?
Szinte az összesről, pártállástól fügetlenül.
Hogyan is néznek ki azok a fránya arányok?
Szebb jövőt!

El Topo (Sgt. Elias) 2010.04.02. 18:22:46

@Véraláfutás2:

Köszönöm, csillagom.:) Első nap az interneten? Anyád jól van?

fokabacsi 2010.04.03. 08:16:41

@pakesz: "tudod a szarbol amit a Garda general bo sugarban jut masokra...
es az nem csak a masik oldal lehet, mint az eset is mutatta"" A Gárda azoknak a kullancsoknak böki a szemét, akik benne vannak a szarba nyakig , és erősen kapálóznak pedig már a szájukig ér. Semmirekellő féleszű tolvaj horda ! Kétségbe vannak esve, mert távolodik a zsákmány. Soha senki a Gárdistáktól egy pofont nem kapott, (pedig esedékes lett volna) , mégis velük van bajod. A milliárdokat eltolvajló szaralakok nem bökik a szemedet?? Honnan fórumozol. hogy nincs magyar ékezetes billentyűzeted?? Izraelben is lehet letölteni a NET-ről ! Vagy ennyire nem telik? Te ne szarozz senkit , mert ezen "nemes" anyagból te vagy meggyúrva .

fokabacsi 2010.04.03. 08:19:04

@Oreg: Tudod azt a bizonyos szálkát mindjárt ajvékolva észreveszik, és még a Jerusalem Post is azonnal tud róla, csak a saját nyakigszaros gerendájukat nem hajlandók észrevenni.

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2010.04.03. 21:44:56

@arlequin:

"Mellettem pedig inkább álljon egy kurva a barikádon, mint egy szent szurkoljon a fotelból."

Kétségkívül jól hangzik, nade ki főzi a vacsorát?

arlequin 2010.04.03. 22:21:11

@laspalmas: én. bármikor, bárhol, azt amit tudok.

Kartal (rezervált) 2010.04.03. 22:37:42

@laspalmas: :DDD
És ki viszi óvodába a gyereket? És ami fontosabb, ESTE KI MEGY ÉRTE??? Nem egyszerű az élet, na!

david haye (törölt) 2010.04.05. 19:31:43

shalom

Nagy emberek, nagy pénzek, nagymenők közelébe került a kis Jobbik, ott már nem viccelnek!
Le lesz járatva nagyon, sírhat a sok kiábrándult, sikertelen (otthon vagy a munkahelyén) senkiházi, nem lesz megmentője!

arlequin 2010.04.05. 19:58:58

@david haye:

hohó! te még reménykedsz! óriási! éljen-éljen!
senkit soha sehol ne érjen semmi szégyen.

fokabacsi 2010.04.06. 13:07:07

@david haye:" Nagy emberek, nagy pénzek, nagymenők közelébe került a kis Jobbik" te honnan tudod Izraelből, mi történik Magyarországon? Ezek nem "nagy emberek", hanem ordenáré módon tolvaj, hazug velejéig romlott kullancsok.Normális ember viszolyog a közelségüktől ! Mondjuk annyit el kell ismerni, gyerekek megölésére még nem adtak parancsot, mint a Gázai "legerkölcsösebb hadsereg"
vezetői a 252 palesztin kisgyerek megölésére.

fokabacsi 2010.04.06. 13:15:12

Egyszerűbb a Gárdistalány előéletével foglalkozni, mint például azzal, hogy is lett a BKV-tól kitalicskázva 2,5 év alatt ,majd 12 milliárd forint !!!( 8,8+ 2,7.) Nagyon jól eltereli a figyelmet az előbbiről.
és ez csak egy a sok közül??

süti beállítások módosítása