Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Skip to content


       Szűrés lista

Nikolett, a gárdista

Úgy gondolom, a képen a bal oldali lányzót már nem nagyon kell senkinek bemutatni, hisz az arcát, nevét az is ismeri, aki amúgy nem akarta, meg az is, aki amúgy akarta volna, csak alapvetően egy hipokrita fasz. Karcsú, szőke, széparcú, vidám, mosolygós, fiatal kiscsaj, gárda egyenruhában; Quarich ezredest idézve: ütős egy kombó.

Sajnos, vagy szerencsére (ezt ki-ki már eldöntötte) Nikiről világgá kürtölték, hogy biza azzal keresi a kenyérre valót, hogy hagyja lefilmezni miközben dugják, vagyis pornózik. A dolog nem volt újdonság hisz tavaly szeptemberben már megírta a romalap.eu, nagy felháborodva erkölcsi összeférhetetlenséget emlegetve. Akkor ugyan még a Hírszerző átvette a témát, de különösebben senki mást nem érdekelt, hisz a Jobbik még egyáltalán nem veszélyeztette sem a szocik második helyét, sem a Fidesz kétharmadát.

Azóta Vonáék megerősödtek, és elérték azt, hogy ez a kampány a két nagypárt szardobálásából egy fasza kis mexikói felállássá fejlődjön (aki nem tudná az mi, itt megnézhet egy minőségit). Ebben a mexikóiban az első golyót még Király András kapta a hélótázásért, hozzáteszem, szerintem jogosan. De azért megkérdem védelmében, hát ki az, aki nem kiabált már baromságokat seggbebaszva, és ki az, aki nem szívott bele majdnem egy füves cigibe? Na, az mehet szóvivőnek a Jobbikhoz. A kérdés amúgy költői volt, nem szeretnék flame-et a kommentekben arról, hogy a "drog rossz érteeem?".

A második találat  - hogy is fogalmazzak finoman - az italozgatós Szávay Istvánt képviselőjelöltet érte, kinek az volt a "bűne", hogy egy szál baromfi virslit dugott a sliccébe, és azt megdolgozta egy farokpumpával. Mit mondjak? Máglyára vele!

Miután a két tűzközeli kilövése nem nagyon hozta meg a várt eredményt, sőt a Jobbik vészesen meg is közelítette az MSZP-t (tegnap már meg is előzte), ártani nem árt alapon, a szocik (vagy a Fidesz) előkapartatták a szeptemberi szexes storyt és pikk-pakk nagyobb nyilvánosságot kerítettek neki,  burkoltan, mint bulvárhírnek. Ha nem így volt, és a Velvet magától közölte le nagy dirrel-durral, címlapon a féléves történetet, akkor az még cinkebb.

Müller Nikolett azóta kap hideget-meleget (a kuruc.infón dúlnak az érzelmek), van aki azzal érvel, hogy "feláldozza magát a szerelem oltárán" - mekkora lol már Istenem - és van, aki fel van háborodva erkölcstelenségén: "Az hol erotikus, amikor egymás után dugják meg Müller Nikit a niggerek? Az egyik képen az látható, hogy Müller szájába köp egy másik lány egy jó nagy adag spermát. Ez lenne az erotika?"

Nyilván mindkét példa szélsőséges, de mindkettőt el is kell fogadni úgy, ahogy van, ugyanis mindenki ott húzza meg a saját szexualitásában a határait, ahol csak akarja! Ha misszionárius pózban dugom nyolc éven keresztül csak az asszonyt, akkor úgy dugom, max csodálkozom, ha elhagy. Ha bőrmaszkos leszbikkel nádpálcáztatom meg a talpam, akkor majd sántikálva megyek melózni. Ennyi! Aki meleg az kotta, aki leszbi az meg bubus. Magánügye!

De a melegfelvonulással sem az a baj, hogy vannak akik a saját nemükhöz vonzódnak, hanem az, hogy a többség nem akar tudni róluk, ők meg az orrunk alá dörgölik. Nem érdekel minket, hogy mit csinál a két srác egymással a hálóban, még ha nem is látom. Azt sem akarom, hogy utaljanak rá az Andrássyn kisgatyóban, mert vizuális típus vagyok, a gyerek meg még jobban az. Ugyanez igaz a leszbikusokra is. A leszbik nagy része férfias nő, külsőleg és viselkedésre is, nem vonzóak. Baromira nem összekeverendők a leszbipornóban összeengedett nőstényekkel.

Na, kicsit elkalandoztam, de arra akartam kilyukadni, hogy senkit nem lehet az alapján megítélni, hogy kivel bújik ágyba és azt, hogyan teszi, egyszerűen nincs hozzá jogunk. Emellett, ez a XXI. század emberek, ébresztő. Dübörög az internet, a szélessáv és a pornográfia. Utóbbi nem saját öröméből és erejéből a legkelendőbb árucikk a világhálón, hanem mert erre van igény. A pornó iparág! A pornós melós!

Azt mondják, hogy nem az a nő a kurva, aki szeret dugni, hanem az, aki pénzért teszi. Nyilván meg lehet húzni a párhuzamot prosti és pornós között, ha így nézzük. Nikire rá lehet húzni, hogy kurva, de hogy összeférhetetlen lenne a munkája a politikai, társadalmi nézeteivel, azt bizony nem. Meghát még az orrunk alá sem dörgöli, akarod net előtt nullázod le magad este, akarod a tus alatt. Niki nem volt sztár, csak egy volt a sok ezer lány közül, aki ily módon próbált megélni, nem ismertük. Egy átlagember max akkor találkozott volna azzal a százas mosollyal, ha összevigyorognak a Tiszán homokzsákpakolás közben. Számított volna ott, hogy este kivel gyűrte a lepedőt és miért?  Számított volna, hogy mivel keresi a betevőt, ha azzal kárt nem okoz?

Nos, ezután sem szabad, hogy számítson!

Örülök nagyon, hogy a Gárdánál is hasonlóan vélekedtek és kiadtak egy sajtónyilatkozatot, hogy lezárják végre ezt a hisztériát a lány körül - ki mellesleg jó nálam egy mélyinterjúra.

Adjon az Isten!

Tudtunk arról, hogy bajtársnőnk pornószínésznőként dolgozott, hiszen azt jelentkezéskor önként, fontos tényként közölte. Azt feltétlenül ki kell emelni, hogy eskütétele óta bajtársnőnk az Új Magyar Gárda közösségén belül példás munkát végez, elöljárói mind fizikai erőnlétével, mind az egészségügyi egységben végzett munkájával, mind pedig magatartásával tökéletesen elégedettek. Meghurcolt, bántalmazott bajtársaiért minden esetben példamutatóan kiállt!

Az ügyet a továbbiakban az Új Magyar Gárda belügyeként kezeljük, arról a nagy nyilvánosság felé nyilatkozni nem kívánunk.

Ugyanakkor fontosnak tartjuk megkérdezni: az az eset, mely tavaly szeptember elején egyszer már nyilvánosságot kapott, miért csak most, két héttel a választások előtt lett a fősodratú média címlapsztorija?

Szebb jövőt!

Új Magyar Gárda
Országos Sajtóiroda

Címkék: választás szex jobbik

A bejegyzés trackback címe:

https://vastagbor.blog.hu/api/trackback/id/tr841880094

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: A konzervatív prostituáltak baráti köre 2010.03.30. 22:15:32

  Gyermekvédelmi kommandót és pornó-stopot lépetne életbe a Jobbik Magyarországért Mozgalom. A parlamenten kívüli párt szerint erre azért van szükség, mert "a mai média és utca szabályosan ontja a gyermekek egészséges lelki fejlődésére ...

Trackback: Álszent ország 2010.03.30. 19:29:47

Sokan írtak már erről a témáról, sok helyen. A liberális fröcskölődéseket nem olvasom, nem érdekelnek. Nekik egyértelműen érdekükben áll minden fűszálat megragadni, ami a Jobbik lejáratásához hozzásegítheti őket. Viszont nagyon megdöbbentem azon, h...

Trackback: A Jobbik igenis küzd a pornó ellen! 2010.03.30. 16:40:39

A gaz média mindenféle "elferdített" képpel akarja elhitetni, hogy a Jobbikban csak átlagos erkölcsű emberek vannak. Itt a bizonyíték, hogy a Jobbik már 5 éve küzd a "szenny" ellen. A kabinetvezető nyilatkozata (az erkölcs erősítése...

Trackback: Best of Jobbik 2010.03.30. 14:33:48

Kész... Ez már nekem is sok. Eddig nem akartam különösképpen baszogatni a Jobbikot, de most már egyre több furcsaság derül ki az "igaz" magyarokról. Gyurcsány Ferenc folyamatos mellébeszélését és gátlástalan hazudozását sem voltam képes szó n...

Trackback: A Jobbik az igazi „elempé” 2010.03.30. 14:22:11

A Jobbik politikai sikerének záloga: saját politikusai. A Jobbik ugyanis azért kap bizalmat szavazóitól, mert jobbnak és különbnek látják őket a többi politikusnál. (Fotó: Index) Az elmúlt hónapban a Jobbik számos politikusa kellemetlen helyzetbe ker...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Talon Karrde · http://youtu.be/RNT_uICTe9M 2010.03.30. 12:39:47

Felvettem a Radarra ezt a bejegyzést!

Lecso (F*ck the Shit) · http://www.youtube.com/watch?v=OyxNgnQ9m30 2010.03.30. 12:41:14

ahogy a bölcs Ford Fairlane mondotta volt: "Eszem F*szom megáll!" 8D
egyébként meg: a kislány adót fizetett a bevételeiből? mert ha igen, akkor ugyanolyan melós mint bárki más aki igen. ha meg nem akkor ugyanolyan adócsaló mint bárki más aki nem. szvsz biztosan többen vannak akik a 4 műszakban gyárban rohadás helyett ilyen melót választanának ha lehetne....

Taktikai Atompingvin 2010.03.30. 12:41:50

juhéj, én szavaztam elsőnek :D
Nekem nincs vele bajom, hogy pornózik, de akkor ne oktasson már ki erkölcsből......

El Topo (Sgt. Elias) 2010.03.30. 12:42:52

Érdekes amit mondasz, Eric, bár látom, az ly használatával erősen hadilábon állsz még mindig.
Én is azt mondom, hogy az, hogy az ember kivel dug, a tiszteletre méltó magánügye. Mindazonáltal aki délelőtt melegfelvonulás ellen tiltakozik, délután meg leszbipornó felvételre megy, az szerintem olyan... hogy is mondjam... hiteltelen?

rolika 2010.03.30. 12:45:46

Nem mindegy hogy segg-bebaszva, vagy seggbe-baszva :-)

A média nagyon alaposan, hosszan, többször megismételve mutat be minden Jobbikos botrányt.

Április 11-én nem valamire fogok szavazni, hanem valami ellen. Tudom, nem a legjobb filozófia, de ez van. Annyira el lett baszva az egész, hogy mindegy mi van, csak ne az, ami eddig volt.

Nzoltan 2010.03.30. 12:45:54

"Azt feltétlenül ki kell emelni, hogy eskütétele óta bajtársnőnk az Új Magyar Gárda közösségén belül példás munkát végez, elöljárói mind fizikai erőnlétével, mind az egészségügyi egységben végzett munkájával,..."

:D

Meleardil Eressea Iluvadan 2010.03.30. 12:46:08

Mi is a velemenyem a fejhangon sapitozokrol, meg a nagy hangon erkolcsot predikalo kurucokrol? Alszent majmok. Biztos mind templomba jar (naponta haromszor), fenyesre van kopva a rozsafuzere, szuzesseget a naszejszakan veszitette el, es a feleseget is csak akkor huzza, amikor gyerekre vagynak (persze kizarolag misszionariusban, a tobbi fujj!). Ja, es persze ha erdeklodnenk az internet szolgaltatojanal, akkor azt a valaszt kapnank, hogy soha eleteben pornooldalon nem jart, sot, kerte a kozpontban az ilyen erkolcstelen tartalmak tiltasat.

Hanyan is alltak (ultek) oda a konygaz ele Junius 4.-en? Mert o igen. Ott volt meg sok mas helyen is. Amikor azt irtak, hogy peldamutato volt a szolgalattetele, azt ugy is ertettek. Valahogy nem latom a tomegeket, amikor csinalni kell valamit, vagy veszelybe kerulne a becses bore a nagyarcu nemzettestvereknek. A pofa bezzeg hatalmas. Fotelforradalmar csurhe.

Mellesleg, mi koze a gardanak a jobbikhoz? Az, hogy a jobbik segitett letrehozni a gardat, momentan kozosek a celjaink, es igyekszunk segiteni egymast. S vajon mi koze ehhez barmelyik masik partnak? Innentol a tema valoban a garda belugye. Lehet elmenni a p*csaba.

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2010.03.30. 12:46:23

@Taktikai Atompingvin:

Nem hinném, hogy Niki bárkit is "oktatna" :-)

El Topo (Sgt. Elias) 2010.03.30. 12:48:59

@zero:

Mondjuk ha nem is személyesen, de tagja egy szervezetnek, amelyik meg igen.

Ásó[Mosó]Maci (Dr. nélkül) 2010.03.30. 12:50:14

Mellesleg akkor nem volt baj, mikor a Vad Katalin a TV2 napi sz@rsorozatában szerepelt? Illetve megpróbáltak belőle, meg még jó néhány pornósból, + a Koviból sztárt, illetve celebet csinálni? Szánalmas ez a dolog. Az sem háborított fel senkit, mikor Ciccolina parlamenti képviselő lett (jó, mondjuk Olaszországban, ott lehet, hogy felháborított egyeseket.), itthon jót röhögött mindenki az egészen.
Csak ennyi a véleményem.

eric · http://vastagbor.blog.hu 2010.03.30. 12:52:30

@El Topo (Sgt. Elias): ): erős szó , de ha hibát találtál elfogadom a kritikát, csak mond melyik , hoyg tanuljak is belőle.

szerintem nem minden fekete fehér. melegek élhetnek élettársi kapcsolatban, de nem házasodhatnak és nem vonulhatnak fel. mondjuk utóbbira az is igaz, hogy sokkal kevesebb tiltakozó lenne ha egy csendes visszafogott demonstráció lenne az a helyett ami. hozzáteszem vannak ott is hivalkodóak és konzervativabban tüntetők is.

dr.justice 2010.03.30. 12:53:51

1. Máglya.

2. Nikolett nem miniszterelnök jelölt, azt csinál amit akar.

3. Kurvákra/pornóra pedig igény van ( úgy tűnik ).

Lone Wolf 2010.03.30. 12:55:49

@El Topo (Sgt. Elias):

Én is azt mondom, hogy az, hogy az ember kivel dug, a tiszteletre méltó magánügye. Mindazonáltal aki délelőtt melegfelvonulás ellen tiltakozik, délután meg leszbipornó felvételre megy, az szerintem olyan... hogy is mondjam... hiteltelen?

És azt hiszem, itt ki lett mondva a lényeg! MAGÁNÜGYE hogy mit csinál, mivel keresi a kenyerét, MAGÁNÜGYE kivel kefél, ha arra van gusztusa, akkor felőlem akár nekrofil is lehet nem érdekel! Ezért nem bántom.

AZT viszont igenis hogy megjegyzem magamnak, és a szemére vetem, NEKI és nem a gárdának vagy a jobbiknak, hogy leszbipornóban szerepel, aztán meg megy a melefelvonulásra tüntetni! Ez a kettő, nem fér össze, és ne próbáljátok meg védeni, vagy kimagyarázni, mert ez megvédhetetlen, és kimagyarázhatatlan!!! Ez kb, annyira hiteles, mint az MSZP-től a korrupció elleni harc...

@Meleardil Eressea Iluvadan:

"A pofa bezzeg hatalmas. Fotelforradalmar csurhe."
Én is szeretlek téged. :)

"Mellesleg, mi koze a gardanak a jobbikhoz? Az, hogy a jobbik segitett letrehozni a gardat, momentan kozosek a celjaink, es igyekszunk segiteni egymast. S vajon mi koze ehhez barmelyik masik partnak? Innentol a tema valoban a garda belugye. Lehet elmenni a p*csaba."

Édes drága szentem! Ha még nem esett volna le, a gárda a jobbik félkatonai szárnya.

LakatosWinnetou 2010.03.30. 12:56:22

Kampány van. Nem kell csodálkozni, ha a szar dobálódik.
Viszont ha ezek a legdurvább botrányok, amik a radikális jobbot érintik, akkor nyugodt vagyok. Eddig nem olvastam olyat, hogy ez vagy az a jobbikos ennyit-annyit lopott sikkasztott közpénzből.
Az MSZP és SZDSZ esetében nem kell a sajtónak áskálódnia, megteszi azt az ügyészség, hivatalból, van ott botrány bőven.
Ha egy volt pornós jobb útra tér, gárdistának áll, azt hiszem az inkább pozitív, minthogy egy megválasztott képviselőből lesz közpénzcsaló.
A Fideszről valahogyan nem derülnek ki dolgok. Pl. a BKV esetében, bizonyára fideszes politikusok vagy civilek is vannak a cégnél, van fideszes ember is a felügyelőbizottságban, a fővárosi önkormányzatban, stb. Elkészült egy bizottsági anyag, arról is kurvanagy kuss van.
Ennyire faszagyerek lenne minden fideszes? Nem hiszem.
Ha most, a kampányban nem kerülnek napfényre ezek a dolgok, utána nem is fognak. Valószínű, erre játszanak egyébként is, hiszen nagyon csendben kampányolnak, nincs szó semmiről, csak arról, hogy a ZORBÁNVIKTORAZISTEN.
A Fidesz fog nagy valószínűség szerint kormányozni, nem baj, nem bánom, az MSZP-nél BÁRKI jobban vezetné az országot. Hmm. Lehet, hogy alapítok egy BÁRKI nevű pártot. :)
Dikk, Uff!

Zetek 2010.03.30. 12:56:34

Nagyszerű bejegyzés. De akkor kéretik tudomásul venni, hogy a bűnözés a legtisztább piacgazdaság. Amire igény van azt megtermelik és leszállítják. Eme alapon várom a Hagyó Mikit védő irományokat, hiszen ő sem jókedvéből dolgozott ennyit. Mi van Zuschlaggal, őt mért ne sajnáljuk? Vagy potyogjanak a könnyeim K. Atanáz zsebtolvajért, aki naponta viszi vásárra a bőrét? Ezen az alapon, aki tisztességesen dolgozik az a hülye.

El Topo (Sgt. Elias) 2010.03.30. 12:57:01

@eric:

Mondjuk a máglya az mindenképpen ly, de valamelyik nap meg ly-nal írtad azt, hogy szemhéjj. Csak akkor nem szóltam.
Persze hogy nem minden fekete, meg fehér. Tőlem a melegek például össze is házasodhatnának, mert ugyan miért ne? Felvonulni meg pláne felvonulhatnak, mert ez alapvető szabadságjoguk, mint bárki másnak. Eleve nem jókedvükben vonulnak fel, hanem eredetileg polgárjogi harcként, az megint más kérdés, hogy vannak köztük kissé erőteljesen demonstrálók is.

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2010.03.30. 12:59:08

Nekem szimpi ez a Niki, miért ne lehetne egy pornósból Gárdista?

WT 2010.03.30. 12:59:11

Ez a dolog kezd egy kicsit unalmas lenni:D Ha pornózott ha nem, kit érdekel?
Másrészt, lehetne ezer hír minden politikusról hasonló témában max nem derült még ki.
És meg kell valljam, inkább ilyen bődületesen komoly botrányokat szeretnék hallani ezután az ellopott milliárdok helyett:D

loláb 2010.03.30. 13:00:12

"hát ki az, aki nem kiabált már baromságokat seggbebaszva"

Engem még soha senki nem baszott seggbe.

Lone Wolf 2010.03.30. 13:00:59

@LakatosWinnetou:
"Ha egy volt pornós jobb útra tér, gárdistának áll, azt hiszem az inkább pozitív, minthogy egy megválasztott képviselőből lesz közpénzcsaló."

A probléma ott van, hogy nem tért jobb útra! Még mindig csinálja.

Talon Karrde · http://youtu.be/RNT_uICTe9M 2010.03.30. 13:01:08

Én azt várom hogy N. mikor fog idejönni a VBŐRRE és és elmondani az álláspontját.
A többi lényegtelen.

Seduxen (már NEM dr.) 2010.03.30. 13:01:09

@Lecso (F*ck the Shit): "egyébként meg: a kislány adót fizetett a bevételeiből?" - a történetet alapul véve ez egy eléggé félreérthető kérdés. Mit tekintünk ebben az esetben "bevételnek"? :)))))

Grafithuszar 2010.03.30. 13:02:39

Nos, én sem látok semmi kivetni valót abban hogy egy jobbikos pornózik. Bárcsak az összes többi politikus (balról jobbról egyaránt) is pornóból vett volna maágnak Audit-t és épített volna palotát. Sokkal jobban örültem volna, ha a politikusok, nem az én ellopott adómból, hanem pornóból gazdagodnak meg.
Azt meg egyszerűen fel nem foghatom, amikor azzal jönnek hogy hogyan egyeztethető össze az hogy a jobbik meleg ellenes, és Niki meg leszbi pornót nyomot.
Mi köze egy pornófilmnek a valósághoz? Semmi. Vagy vannak akik azt hiszik, hogy ha leszbi pornót nyomott, akkor ő is leszbikus? Tényleg vannak ilyen hülyék? Akik azt hiszik, hogy ha jön a mosógépszerelő akkor az egy kisportolt 20 éves, akinek természetben fizetnek a háziasszonyok?

eszkep 2010.03.30. 13:06:15

Nos, a Gárda köleményéhez sok hozzáfűzni valót nem kell vagy lehet hozzáfűzni. Amúgy sem újkeletű bölcsesség, hogy "kurvából lesz a legjobb feleség", úgyhogy lehet benn eigazság.

A szavazás viszont nem teljesen korrekt, mert így lenne pontosabb: "Összeegyeztethető a pornós előélet és a Gárda tagság?"

El Topo (Sgt. Elias) 2010.03.30. 13:07:15

@Grafithuszar:

Világos, tehát mondjuk ha filmezik, akkor a pedofilia is rendben van? Ha filmre veszik és fizetést kapok érte, akkor tarkónlőhetek valakit? Csak akkor nem kóser, ha nem veszik filmre?

eric · http://vastagbor.blog.hu 2010.03.30. 13:07:27

@El Topo (Sgt. Elias): javítva és köszi.

@loláb: seggbebaszva az azt jelenti seggrészegen a seggbe baszva amikor tágítják a csokikarikád:D

@Talon Karrde: én is azt várom:D

mindenkinek: ki mondta, vagy hol olvastátok h ez a lány kint volt a melegfelvonuláson? mert ez nekem kimaradt...

DexterMorgan78/Séfbácsi 2010.03.30. 13:07:31

@zero: A Niki nekem is szimpatikus:) Tök kedves kis csajnak tűnik szerintem legyen ő sztárvendég:) Szabó Z.-ből nem kérek mert szerintem abból nagyon nagy verés lenne a végén:)

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2010.03.30. 13:09:08

@Forradalmi Falhozállítási Bizottság:

Oké, hogy szép meg férfiálom, de túlzásokba ne essünk már....

Seduxen (már NEM dr.) 2010.03.30. 13:09:49

@El Topo (Sgt. Elias): "Világos, tehát mondjuk ha filmezik, akkor a pedofilia is rendben van? Ha filmre veszik és fizetést kapok érte, akkor tarkónlőhetek valakit? "

Aprócska különbség a pornó, illetve a filmre vett pedofilia, és/vagy tarkónlövés között van. Előbbit nem bünteti semmi.

Lone Wolf 2010.03.30. 13:10:01

@Grafithuszar:

"Azt meg egyszerűen fel nem foghatom, amikor azzal jönnek hogy hogyan egyeztethető össze az hogy a jobbik meleg ellenes, és Niki meg leszbi pornót nyomot."

Gondolom ezt most viccnek szántad ugye? Elvekről hallottál már? Nem tüntetek a melegek ellen, ha leszbikusságot játszok meg, egy filmben. ugyanis akkor azt színlelem, azt "népszerűsítem" ami ellen harcolok. Az antialkoholista liga tagjától, is érdekes lenne, ha felbukkanna teszem azt egy bacardi reklám főszerepében vagy te másképp látod?

eszkep 2010.03.30. 13:10:26

@El Topo (Sgt. Elias): Hihetetlen, hogy a homoszexuális felvonulás kapcsán három, vagy négy éve megy a cirkusz, de még mindíg van ember, aki képtelen felfogni picike agyával, mi a Jobbik probllémája a parádéval: Nem az, hogy léteznek homoszexuálisok, hanem, hogy közterületen parádéznak. Már unalmas ez a kérdés...

El Topo (Sgt. Elias) 2010.03.30. 13:10:34

@eszkep:

Bizony! Meg a legjobb anya is belőle lesz, mi? Ha már fogy a magyar, ugyebár!:D
Mondjuk kiváncsi lennék, hogy egy ilyen pornós mit mond a gyereknek?

Seduxen (már NEM dr.) 2010.03.30. 13:10:55

@DexterMorgan78/Séfbácsi: "Szabó Z.-ből nem kérek mert szerintem abból nagyon nagy verés lenne a végén:) " - ha Niki lenne a "sztárvendég", szerintem akkor is "nagy verés" lenne a vége :)))

Taktikai Atompingvin 2010.03.30. 13:10:56

@Grafithuszar: Ha valaki kimegy tüntetni, hogy ez undorító meg istentelen, aztán meg kamerák előtt csinálja pénzért, abban igenis van kivetnivaló.
@zero: Nekem sincs vele bajom, bár kissé lealacsonyító ha valaki csak abból tud megélni ami gyári tartozék nála. De tőlem csinálja, legalább nem hal éhen/ nem lop. De akkor ne beszéljünk erkölcsi megújulásról, meg ne adjonazistenszebbjövőt-özzünk! Ha már abbahagyta, akkor természetesen semmi baj nincs ezzel.

DexterMorgan78/Séfbácsi 2010.03.30. 13:11:10

@El Topo (Sgt. Elias):
Már ne haragudj de az általad említett dolgokat a törvény bünteti. Szóval ennyire ne csúsztassunk.

El Topo (Sgt. Elias) 2010.03.30. 13:11:19

@Seduxen:

Csak erkölcsileg itélik el, világos.

El Topo (Sgt. Elias) 2010.03.30. 13:12:23

@eszkep:

A törvény biztosítja a jogot, hogy bárki parádézzon. Egyéb?

Taktikai Atompingvin 2010.03.30. 13:13:11

@El Topo (Sgt. Elias): "A törvény biztosítja a jogot, hogy bárki parádézzon. Egyéb? "
Ebben igazad van. De akkor a heteroszexuális menetet miért kellett betiltani?

eszkep 2010.03.30. 13:13:41

@rolika: "Április 11-én nem valamire fogok szavazni, hanem valami ellen. Tudom, nem a legjobb filozófia, de ez van."
De te legalább tisztában vagy vele, hogy nem ez az "ideális koncepció". Sokakról ez nem mondható el sajnos.

Smacika 2010.03.30. 13:14:54

@zero: Az "A" jelöltet választom.
A témához.
Az sem zavarna ha a lendvairól kiderülne, hogy 73-ban egy kisz gyűlésen az összes pajtást leszopta, ha jól végzi a munkáját. Plusz akkor a kollegák elégedetten távoznak, nagyobb munkakedvvel. Ugyanez áll az összes nagyasszonyra.
A kis muffnál, akiről szó van, csak akkor zavarna a múltja ha tagadná, mint a bigbráneres pandora.
Szerintem nem akar ez a csaj parlamentbe kerülni, ezért kár rá a karakter is.
Ha meg a gárdistákat meló után néha kielégíti, mindenki élvezi, hát istenem, az a "call of duty".
Azért valljuk be férfitársaim, ilyen kollegát kibírnánk mindannyian.
Még annyit, hogy inkább őt nézegetem a hírekben mint a lendvait, ibit, vagy krisztinát.

Lone Wolf 2010.03.30. 13:16:24

LakatosWinnetou
"Kampány van. Nem kell csodálkozni, ha a szar dobálódik."

Egen ez meg egy másik dolog amit a jobbikos ügyekkel kapcsolatban elmondtam.

Aki kurvának áll, az ne sírjon ha kefélik! Ennyi! A Jobbik egy politikai erő! Még szép, hogy kap hideget-meleget jobbról-balról. Pláne kampányidőszakban. Pláne, ha tagjai olyan hülyék, hogy kirakják az internetre, az érdekes fotóikat. Aki ilyet csinál, és támadási felületet ad ezzel az ellenérdekelt erőknek, az ne csodálkozzon! Hogy szép dolog-e ilyet csinálni?

-SEMMIKÉP!

De bazz! Aki hülye...

eric · http://vastagbor.blog.hu 2010.03.30. 13:17:04

@El Topo (Sgt. Elias): bp parádé is betiltva. mondjuk én nem parádénak hívnám a melegfelvonulást. az egy dolog, hogy közülük páran azt hiszik az!

eszkep 2010.03.30. 13:18:55

@zero: Muhaha... Ez döbbenetes látvány... "Valószínűleg", ez is Index főlapra kerül, mint a faszpumpás eset... Amúgy az A jelöltre szavazok! :-)

El Topo (Sgt. Elias) 2010.03.30. 13:18:58

@eric:

Ja, azt bevallom nem is tudtam, hogy betiltották.
Szerintem a melegfelvonulást nem is parádénak hívják, hanem valami Pride day-nek, vagy ilyesminek.

jágör68 2010.03.30. 13:19:31

Sztem a Jobbik így akar liberális szavazókat szerezni. "Hogy lám- lám, ezek mégse egy bigott erkölcscsősz népség, hanem hús- vér esendő emberek, sőt még ilyen liberálisok is vannak köztük. Mégse reménytelen szélsőjobbos, fasiszta csürhe."

loláb 2010.03.30. 13:19:36

A gárda egyenruhája, miatt értelmezhető az a MINDEN egyenruhás szervezetnél (rendőrség, katonaság, tűzoltók, mentősök) létező fogalom, hogy az egyenruhát végzőknek a civil életben is úgy kell viselkedniük, hogy azzal ne hozzanak szégyent az egyenruhára.

Kéthvonta derül ki, hogy egy mentőst, tűzoltót, vagy rendőrt leszerelnek, mert pornózik, seggrészegen fetreng az úton (Kiss Ernő), análfűrészest játszik, vagy csak segít egy szadó-mazó pornófilmforgatáson. Mert ahol az egyenruhának tartalma van, ott egy ilyen szereplés összeférhetetlen az egyenruha által képviselt szellemíséggel, pedig különben a legtöbb esetben az is "magánügy".

Ha az egyenruhának csak annyi tartalma van, hogy legyen mivel megfélemlíteni a cigányokat, akkor tényleg belefér a pornó, sőt, tulajdonképpen még a tömeggyilkosság is.

Seduxen (már NEM dr.) 2010.03.30. 13:19:47

@El Topo (Sgt. Elias): ez szigorúan csak a magánvéleményem, de szerintem erkölcsi elítélés kapcsán is lehetnek fokozatok. mindenkinek máshol van az ingerküszöb. ha megkérdeznél 100 embert, hogy - szigorúan elvi síkon, mert ugye a pedofíliát törvény bünteti - melyik ítéli erkölcsileg aggályosabbnak: a pornót, vagy a pedofíliát, nem lenne kérdés.

Ettől függetlenül én azt mondom, hogy a Jobbik szempontjából jobb lett volna, ha a lánykát távozásra bírják. Ezzel lehetett volna kifogni a szelet az ellenfél vitorlájából...

Seduxen (már NEM dr.) 2010.03.30. 13:22:07

@El Topo (Sgt. Elias): "A törvény biztosítja a jogot, hogy bárki parádézzon" -

1989. évi III. törvény a gülyekezési jogról. 1. § (3)
"A gyülekezési jog gyakorlása nem valósíthat meg bűncselekményt vagy bűncselekmény elkövetésére való felhívást, valamint nem járhat mások jogainak és szabadságának sérelmével."

ezt csak azért, hogy bizonyos keretek között biztosítja.

El Topo (Sgt. Elias) 2010.03.30. 13:23:22

@Seduxen:

Nyilván vannak fokozatok. Én magam azt mondom, hogy a pornózás nem egy nagy cucc, mármint erkölcsileg. Énfelőlem pornózhat akinek kedve van hozzá. Sokkal súlyosabbnak érzem a képmutatást.

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2010.03.30. 13:23:29

@loláb:

És egy tanár tölthet fel magáról amatőr pornót a Goldengate.hu-ra?

anti_troll (törölt) · http://senkinemmondja.blog.hu 2010.03.30. 13:23:33

Várkonyi Andrea a tények alkalmazottja,:

"......a Magyar Gárda, mely köztudottan melegellenes szervezet......"

El Topo (Sgt. Elias) 2010.03.30. 13:24:13

@Seduxen:

Ismerem a vonatkozó jogforrást, köszi.

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2010.03.30. 13:24:45

Kérem, minden férfiember őszintén válaszoljon:

Ha egy gárdistafiúról derült volna ki, hogy buzipornót csinált/csinál, akkor is ilyen elfogadóak lennétek?

Mert szerintem akkor menne a rötyögés, hogy "na bezzeg, megmondtuk már, hogy ezek mind buzik, azért vonulgatnak egyenruhában"

martonx 2010.03.30. 13:25:14

@laspalmas: A D képen az nem a mindig részeg Besenyő Pista bácsi? :-)

Amúgy én A-ra szavazok.

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2010.03.30. 13:25:52

@El Topo (Sgt. Elias):

Sok okos meg a pride-ból magyarított parádéra :)

Seduxen (már NEM dr.) 2010.03.30. 13:26:03

@El Topo (Sgt. Elias): "Sokkal súlyosabbnak érzem a képmutatást. " - így van. Mint amikor a - korrupcióelleni harc élharcosának számító - kormánypárt tagjairól derülnek ki, hogy is mondjam "furcsaságok". Akkor ők is ugyanolyan példásan járnak el... :))))

martonx 2010.03.30. 13:26:18

@laspalmas: két hetünk van. Még kiderülhet. Csak azt kevesebben néznek .-)

El Topo (Sgt. Elias) 2010.03.30. 13:26:51

@laspalmas:

Nagyon helyes meglátás! Az ilyen egyenruhában, egyás seggébe bújva, hobbiból vonulgatóknál mindig élek a gyanúperrel, hogy buzik. Pláne, ha még melegellenesek is.

eszkep 2010.03.30. 13:27:13

@El Topo (Sgt. Elias): Tényleg??? Te nagyon hülye???
Engedélyezték a heteroszexuálisok felvonulását? Engedélyezték a Jobbik / Magyar Gárda felvonulását (akkor még nem volt "betiltva"!)??? Engedélyezték a disco-s felvonulást (nem tudom, mi volt a neve)???.

Egyébként kérem a jogforrást "zsenikém", ha szerinted van ilyen "jogszabály"???
Viszont én nem vagyok olyan segghülye mint te, így tudom, mi van "leírva":
- A Fiatalkorúak védelméről renndelkezik az Alkotmány: "alapvető jogként deklarálja a testi szellemi és erkölcsi fejlődéséhez szükséges védelmet"
- 1991. évi LXIV. törvénnyel kihirdetett New Yorki Egyezmény, és az 1997. évi XXXI. törvényben.

Nem értem, miért kell minden retardált hülyének kommentelnie???

martonx 2010.03.30. 13:27:21

nCore-on máris hatalmas népszerűségnek örvendenek Niki filmjei. Úgy látszik a férfi ember már csak ilyen.

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2010.03.30. 13:27:35

@zero:

Persze, csak gusztusos-e?
Te kivennéd az osztályából a gyereked?

Gandalf Garaboncias 2010.03.30. 13:27:36

"Ma Magyarországon 100 ból 80 nő ebből él."
- nyilatkozta.

eric · http://vastagbor.blog.hu 2010.03.30. 13:27:56

@loláb: egyenruhák között is van különbség: tűzoltó, rendőr hivatalos szerv, míg egy biztonsági őr, buszsofőr csupán közfeladatot ellátó személy...

Lone Wolf 2010.03.30. 13:29:04

@loláb:
"Kéthvonta derül ki, hogy egy mentőst, tűzoltót, vagy rendőrt leszerelnek, mert pornózik, seggrészegen fetreng az úton (Kiss Ernő), análfűrészest játszik, vagy csak segít egy szadó-mazó pornófilmforgatáson. >>>Mert ahol az egyenruhának tartalma van, ott egy ilyen szereplés összeférhetetlen az egyenruha által képviselt szellemíséggel,<<< pedig különben a legtöbb esetben az is "magánügy"."

Maximális egyetértésem!

Seduxen (már NEM dr.) 2010.03.30. 13:29:12

@El Topo (Sgt. Elias): akkor a "bárki" szavacskát illetve volna elhagyni. Már csak azért is, mert háát, nem egészen igaz...

eszkep 2010.03.30. 13:29:39

@El Topo (Sgt. Elias): nem csak buta vagy, de tájékotzatlan is???
Minek kommentezel akkor??? Hülyeségekkel kár teleszemetelni a blogot!

El Topo (Sgt. Elias) 2010.03.30. 13:29:43

@Seduxen:

Akkor azt hiszem egyet is értünk, nem?

eric · http://vastagbor.blog.hu 2010.03.30. 13:29:57

@laspalmas: dehogy, minden fogadóórán ott lennék és kokettálnék az első sorból:DDD

Seduxen (már NEM dr.) 2010.03.30. 13:30:19

@martonx: húúbazz, fent van ncore-on? :))))

bug jr. 2010.03.30. 13:30:28

emiatt a pitiáner lejáratókampány miatt fogok a jobbikra szavazni

El Topo (Sgt. Elias) 2010.03.30. 13:30:33

@Seduxen: Bárki, aki megfelel a törvényben leírtaknak.

caralho voador 2010.03.30. 13:30:49

@El Topo (Sgt. Elias): ha már helyesírási félóra, akkor szemhéj.
Amúgy a magánéleti dugás és a pornó semmiképp sem hozható egy szintbe. Aki azt mondja, hogy a pornó normális dolog, az is hülye. Épp olyan torz ábrázolása a valóság egy szeletének, mint szinte bármi manapság a médiában. Nyilván van, aki arra gerjed, hogy átlag félméteres farkú csávók mélytorkoztatnak szarrá plasztikázott macákat, akiknek láthatóan más vágya sincs, mint hogy a cuccot egymás szájába köpdössék, és lenyalják a másik testrészeiről, de azzal sincs minden rendben. Elég messze áll ez a normális szexualitástól. Vsz ha a net csak szoftpornóval lenne tele, azt is néznék ennyien.
Nem gondolom főbenjáró bűnnek a pornózást, de azért lássuk be: erkölcsileg eléggé aggályos. És nem azért, mert paráználkodás vagy hasonló baromság, hanem hogy tisztességes pénzkereset helyett inkább a könnyebbik végét fogja meg (...) valaki a dolognak, és kefélésből él. Mert bocsánat, azért a dugást ne nevezzük már munkának. (Még akkor is, ha nyilvánvalóan nem egy maradéktalanul felhőtlen szakma.) Nyilván társadalomkritika is az, hogy manapság ez egy út a kitörésre, a boldogulásra, ráadásul még példaképet is csinálhat belőled a média.
Pontosan ez az, amiért nem fér össze a gárdistasággal. Ha már abbahagyta, akkor rendben van. Ha nem, akkor éppúgy hitelteleníti a Jobbik üzeneteit, mint az elmúlt napok többi híre. Persze röhejes ez a lejárató hadjárat, nyilván más pártok arcairól lehetne hasonló vagy durvább sztorikat hozni napestig, de ha valaki a tiszta lap ígéretével kampányol, akkor az ilyesmi nem fér bele. Legalábbis rossz szájízt okoz.

Lone Wolf 2010.03.30. 13:32:18

@eric: "egyenruhák között is van különbség: tűzoltó, rendőr hivatalos szerv, míg egy biztonsági őr, buszsofőr csupán közfeladatot ellátó személy..."

Tárgyi tévedésben vagy! Nem hivatalos szervek esetében az nem egyen, hanem, >formaruha!<

És egyetlen közfeladatokat ellátó egyenruhástól sem tűrik meg az efféle megnyilvánulásokat. Mint ahogy a gárdának sem lenne szabad megtűrnie, ők, ugyanis kimondva-kimondatlanul, inkább a hivatalos szerv kategóriájába szeretnének tartozni!

loláb 2010.03.30. 13:32:27

@zero: A lényeg az egyenruha, mint szellemiség. Ha engem kérdezel, nem fér bele, senki esetében sem, de tanárok között van konzervatív szellemiségű, meg liberális is, akik egy-egy problémára alapvetően másféle választ adnának.

De az egyenruhás szervezeteknél könnyedén azonosítható egy egyenruhással az egész szervezet, ezért követelik meg a "méltó" viselkedést a civil életben is. Nem azért, mert esetleg a vezérkari főnök nem néz pornót, mert lehet, hogy igen. Az egyenruhának az az egyik lényege, hogy ezáltal "megszünik" az egyén, a közösség van csak, ezért a közösség tagjaként senkinek nem lehet ilyen jellegű, a közösség képére károsan ható magánügye.

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2010.03.30. 13:32:58

@Seduxen:

Az '1'-et nem találtad meg az Ncore-on? Csak három karakterre lehet keresni minimum ...

caralho voador 2010.03.30. 13:33:30

Ja, és megint csak a kuruc kommentárja a "legmegaLOLabb": "(...) abbahagyta-e e család- és társadalomellenes zsidó műfaj mívelését hírhedtté vált tagjuk. "
Ezektől a megfogalmazásoktól mindig vinnyogó röhöghetnékem támad. (Oscar-gála: "a nagyszabású zsidó ünnepség")

eszkep 2010.03.30. 13:33:35

@El Topo (Sgt. Elias): Ennyit tudsz hozzászólni??? Ne feledd, várom a jogforrást, hogy alátámaszd az állításodat!

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2010.03.30. 13:34:19

@laspalmas:

Nem hinném .... ha emberileg korrekt, a tudása megfelelő, kit érdekel, hogy mit művel a szabadidejében?

DexterMorgan78/Séfbácsi 2010.03.30. 13:34:36

@laspalmas:
Hát engem őszintén nem érdekelne az sem különösebben, persze őt nem szeretném látni a blogtalin:) Ennyi a különbség.

eszkep 2010.03.30. 13:34:56

@derelye vágó: Ó, ez engem szórakoztat...
Nevetségesnek tartom az ilyen bohócokat.

loláb 2010.03.30. 13:35:09

@eric: A buszsofőrnél, biztonsági őrnél nem egyenruháról beszélünk, hanem munkaruháról.
Az egyenruha az ugynevezett 2fegyveres erők" egyenruhája, ide tartozik a honvédség, a rendőrség (és részei), a tűzoltóság (katasztrófavédelem), és tudomásom szerint a mentőszolgálat is. De a polgárőrség, parkolóőr nem, meg a közterület felügyelet például nem.

f.m.j. 2010.03.30. 13:35:52

@zero: talán a kérdés sokkal inkább arra vonatkozott, hogy szeretnéd-e, ha a gyereked belebotlana járva-kelve a neten? :)

Seduxen (már NEM dr.) 2010.03.30. 13:35:53

@El Topo (Sgt. Elias): "valamint nem járhat mások jogainak és szabadságának sérelmével."

ez a gumiszabály biztosítja, hogy valójában "bárki" felvonulhasson az egyenlők közül, ugye?

mert ezt ugyan ki dönti el? így van, aki engedélyezi, avagy nem engedélyezi a dzsemborit. és ez bizony a rendőrség. folytassam, vagy a végkövetkeztetés megy egyedül is?

de elkanyarodtunk a témától...

Smacika 2010.03.30. 13:36:33

@Seduxen: Tesó, most lehet azt mondani, hogy tátott szájjal szaladt neki a fasznak, csak ő a szó legszorosabb értelmében. :-)))

Seduxen (már NEM dr.) 2010.03.30. 13:36:41

@zero: megvallom az őszintét, az XXX kategóriában nem szoktam keresgélni :))) de ezt a Nikit meglessük :)))

eric · http://vastagbor.blog.hu 2010.03.30. 13:37:35

@caralho voador: hát a pornózás pedig nagyon kemény meló, hidd el. mindamellett, benne van a veszélye, hogy egy életre kiégnek ezek az arcok. ha megnézed bármelyik 30 fölötti pornós nőcskét, látszik a fejükön, hogy menynire lestrapáltak, kiéltek... én nem lennék a helyükben az tuti...

erkölcsileg lehet aggályos egy olyan társadalomban amely túlértékeli a szexet.
abban tökéletesen igazad van, hogy nincs sok köze a valósághoz, dehát ez szórakoztató ipar. de ha valóságközelit akarsz akkor nézhetsz pl amatőrt vagy liveot...

Smacika 2010.03.30. 13:38:21

@f.m.j.: Ha már itt tartunk, a gyerekem igenis inkább ebbe botoljon a neten, mint terri blekkbe, vagy bármely ratyiprájdos fasztalicskába.

eszkep 2010.03.30. 13:38:31

@laspalmas: Őszintén megmondom: engem nem érdekelne.
Ne legyünk álszentek, a pornóipar azért létezik, mert van rá igény. A kommentelők között valószinűleg nincs senki, aki még nem látott pornót. (Ki-ki beállítottságának megfelelőt...)
OTTHON egy homokos-pár azt néz, amit akar, ugyanúgy, mint egy hetero- pár.

csabapayne · http://kulturcseppek.blog.hu/ 2010.03.30. 13:38:55

@El Topo (Sgt. Elias):

Annyira nem az. Voltak olyan melegek is, akik szintén a magamutogatós felvonulás ellen voltak. De ez kb.: olyan, mint egy dohányos apuka, aki tizenévesen rákapott a cigire, de gyerekének azt papolja, hogy: "meg ne lássam azt a kezedben!"

greybull 2010.03.30. 13:39:02

Há, gyerekök, mán megincsak beigazolódott a nagyigazság: a nők biza szakmával születnek! Kurva...jó nekijek.... Hajrá magyarok, hajrá Niki!

avus · http://avus.blog.hu 2010.03.30. 13:40:07

@zero: Aham, ez hihető.

vastagbor.blog.hu/2008/07/31/vilagszenzacio_300_buzi

Érdekes, ebben a posztban valamiért senki sem veszi védelmébe a "szereplőket", hogy hát a pornó az csak színészkedés, ésatöbbi. Ellenben a buzizás, az megy benne.

caralho voador 2010.03.30. 13:41:09

@eric: nyilván marha "kemény" munka, de valamiért mégsem árufeltöltőnek mennek el nők százai. Tudom, nem fizetik meg manapság a tisztességes munkát. Újabb fekete pont a társadalomnak.

El Topo (Sgt. Elias) 2010.03.30. 13:41:09

@csabapayne:

Na most akkor az, vagy nem az, döntsd el, mit akarsz mondani!

Lone Wolf 2010.03.30. 13:41:30

@loláb: "A buszsofőrnél, biztonsági őrnél nem egyenruháról beszélünk, hanem munkaruháról."

Hadd pontosítsak! Ezt hivatalosan, formaruhának hívják.

A bukósisak, meg a lánckesztyű, a munkáskesztyű az autószerelők overallja, az a munkaruha! A nem hivatalos, egyenfazonú, a cég/társadalmi csoport által megkövetelt viselet, az FORMARUHA!

eric · http://vastagbor.blog.hu 2010.03.30. 13:42:02

@Lone Wolf: @loláb: nekem az egyenruha az "egységes ruházat," ezért mondtam, hogy különbséget teszünk...

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2010.03.30. 13:42:18

@zero:

Szerintem nem lehet jó tanár, illetve én inkább most áltsulis tanítónőről beszélek.....mert teljesen különböző gondolkodást kíván a két szakma

Kun András 2010.03.30. 13:43:32

Még mindig az a legfontosabb kérdés:
Ki adja ki ezeket az információkat?
Csak nem zsideszviktorék élnek vissza a titkosszolgálati kapcsolataikkal?

Seduxen (már NEM dr.) 2010.03.30. 13:44:59

@laspalmas: tudod jól, hogy nagy általánosságban teljesen máshogy ítéli meg a férfiember a leszbipornót, mint a férfi melegpornót. mer... mer... CSAK!

szerintem tudatalatt sokakban az van, ha 2 nő szerepel egy filmben, hogy "húúú, de jóóóó lenne ott lenniiiii", mert ugye hiába egymást nyalják-falják, de tuti biszexek, és "bevennének harmadiknak".

eric · http://vastagbor.blog.hu 2010.03.30. 13:45:52

@caralho voador: a pornósok többsége azért nem diplomás valljuk meg:) ezen kívül sokkal lazább erkölcsűek mint egy átlagember. és még dugni is szeret. Te dolgoznál 80 ezerért havi 160 órát vagy inkább 100ezerért 10et? Nyilván csábítóbb ez ha beveszi a gyomrod...

spájdernecc 2010.03.30. 13:45:53

@Kun András:
te öreg
jár ide Jobbikos, akinek esze van
hagyd őket kibontakozni

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2010.03.30. 13:45:55

@eric:

"benne van a veszélye, hogy egy életre kiégnek ezek az arcok"

Haha, szerintem az fix, hogy kiégnek, kb a harmadik film után.
Mondjuk tegyük fel abbahagyja a csaj, járni kezdtek, aztán bevallja, hogy ő régen ebből élt. Nem lesnéd-e gyanakvóan, hogy most tényleg jó neki, vagy csak robotmódra váltott?

eszkep 2010.03.30. 13:46:30

@Grafithuszar: A magyar nyelv ilyen fokú meggyalázását kikérem magamnak.

"meleg ellenes"
Az eszkimók hogy jönnek képbe szerinted??
Egy kérdés: 20 év mulva "anyádat" hogy fogod nevezni? Érdekeség: 60 éve a buzi szó még nem hordozott pejoratív jelentést, sőt vezetéknévként is gyakori volt.

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2010.03.30. 13:47:34

@Smacika:

A lányod is? Aztán kérdezgesse, hogy mit csinál a néni, és majd ő is csinálhatja-e?

caralho voador 2010.03.30. 13:48:23

@eszkep: ne haragudj, ez a legnagyobb kibaszott nagy baromság, ez a van-rá-igény duma. Ma az ízlésterror civilizációjában élünk, igény arra van, amire igényt generálnak. Ugyanez a bulvárral, stb. Nem akarok álszent lenni, nyilván mindenkit érdekel a szex, a nemiség. Mi is csak nagyra nőtt, szőrtelen ösztön vezérelte állatok vagyunk. Ez van. Na de: a pornó nem egyenlő a szexszel.

eszkep 2010.03.30. 13:51:13

@El Topo (Sgt. Elias): Te tényleg funkcionális analfabéta vagy!
Seduxen a Gyülekezési Jogról szóló törvényből pont egy KITÉTELT ragadott ki, ami cáfolja az állításodat.
Eljut az agyadig az, amit írnak neked?

Noname Cowboy · http://www.rosevalley.hu 2010.03.30. 13:51:35

zero és miss Sün???
vagy BotoxIldi??

Amúgy pedig tolnám a Gárdistalányt mint a lopott biciklit!!

dr. Aullah 2010.03.30. 13:52:47

Na még nem olvastam el minden kommentet...

Gondolom neki ez a munkája, nem csak hobbiból űzi nem? Akkor meg ha leszbizésre kerül akkor ez van, aztán ha el kell menni délután melegtüntetés ellen tüntetni akkor mivan?

EZ ÍGY NEM BOTRÁNY HÍR! Akkor lenne ha tagadná, vagy eltitkolta volna. Most így kapásból a pandorás eset jut az eszembe (igen, sajnos megjegyeztem ki ő), ő nagyon tagadta hogy pornózott, meg hogy nem is ő bla bla... szánalmas aki még mindig ezen lovagol, hogy ilyenek a gárdisták, és máglyára meg hasonlók.

"Nikire rá lehet húzni, hogy kurva, de hogy összeférhetetlen lenne a munkája a politikai, társadalmi nézeteivel, azt bizony nem." Egyetértek.

El Topo (Sgt. Elias) 2010.03.30. 13:52:50

@eszkep:

Faszkalap! Éppen a hármastörvény biztosítja a jogot akár a melegeknek is arra, hogy felvonuljanak. Érted?

caralho voador 2010.03.30. 13:53:40

@eric: igen eric, de azért ne intézzük már el ennyivel a dolgot. A bérgyilkosok és a kokaindílerek is marha jól élnek, meg Győzike is. Nem akarom mindezt egy szintre hozni, de azért a pornózás társadalmi hasznossága megkérdőjelezhető, sőt. Nem mondom, hogy helyrehozhatatlan károkat okoz, de nem hiszem, hogy szerencsés, ha egy serdülő pornófilmekből világosodik fel kekszuálisan. Lásd a tizenkét-három éves diszkós kispicsákat és a tökéletes ún. pornósztárnézést és pucsítást (plusz ezmegazt péntek esténként). Én marhára nem vagyok prűd, de sokra nem viszi ez az ország, ha ez lesz a normális.

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2010.03.30. 13:53:49

@Seduxen:

Ja, hát egyik "izgi", másik meg "pfujjj", vagyis álszentek vagytok xD

loláb 2010.03.30. 13:56:34

@Lone Wolf: A lényeg az, hogy a buszsofőr cucca mögött nincs az jelentés, hogy a viselője ha kell, akkor tűzbe megy azért, hogy megmentse a polgárt (vagy meghal a hazáért, lelöveti magát a bankrablóval, kiontott beleket tuszkol vissza kézzel), és ezért jár neki a tisztelet. Ez a tisztelet csak addig működik, ameddig nincsen pornózó, feleségverő, okádékban fetrengő, vagy bűnöző tagja a közösségnek.

Egyébként a gárda-hacuka niylván nem egyneruha a abban az értelemben, ahogyan a rendörségé pl az, de a jelentése, szimbolikája (az megalkotóik szerint legalábbis) nyilvánvalóan az.

El Topo (Sgt. Elias) 2010.03.30. 13:56:38

@caralho voador:

Jól adod, mert általában nincs aki hihetően el tudja magyarázni a kölköknek, hogy ez pár év limuzin, meg pezsgőfürdő, de utána drog, meg széthullás.

eszkep 2010.03.30. 13:56:40

@caralho voador: Az igaz, hogy a pornó nem egyenlő a szexszel.
De ennek semmi köze ahhoz, hogy a pornóipar létezik, és nem azért, mert nincs rá kereslet...
Ugyanez a helyzet a bulvárral is. Igen sajnos sok buta ember igényét kielégiti a Blikk, bármennyire is hihetetlen. (Elég, ha arra gondolunk, hogy 2010-ben létezik még MSZP-szavazó...) Persze abban is van valami, hogy az ízlésterror igényt generál (csorda effektus), de ennek nem érdemes túlzott jelentőséget tulajdonítani.

Beer Ninja 2010.03.30. 13:56:49

Nem gondolnám, hogy ajobbik konzervatív-keresztény erkölcsiségével összefér a pornó szakma...

eric · http://vastagbor.blog.hu 2010.03.30. 13:58:07

@laspalmas: nem hiszem, hogy járnék pornóssal, csak kihasználnám:D

volt egy cimbim 19 évesen kezdett pornózni, 21 és fél évesen abbahagyta. Mondta, hogy kiégett nem kívánja a nőket, egyáltalán nem érdekli a szex... most 26 éves a srác, küzdősportol, nincs senkije...

Seduxen (már NEM dr.) 2010.03.30. 13:58:08

@El Topo (Sgt. Elias): "biztosítja a jogot akár a melegeknek is ", és MÉG KINEK? Csak azért kérdezem, mert azért volt rá példa, hogy a melegfelvonulással nagyjából AZONOS útvonalú felvonulásra nem adtak ki engedélyt. A közúti közlekedés akadályozása miatt. Ez egy akkora LOL a törvényben, hogy beszarás. Pulóver 8-án az Oktogontól a Hősök-teréig vonulhatnak a Pirézek Nemzetközési Szövetségének tagjai, de Pulóver 10.-én ugyanezen az útvonalon az Európai Bálnavadászok Egyesületének tervezett felvonulása tiltott. Joghézag? Nem, ez egy Grand Canyon...

Smacika 2010.03.30. 13:58:09

@laspalmas: Figyelj, szerintem előbb-utóbb mindenki belefut a kényes témákba. Esetleg megpróbálnám elmagyarázni, hogy ez nem egy túl hálás munka. Amúgy meg az egyenlőség barátja vagyok, ezt kijelentem ország-világ előtt. Nem örülnék neki ha ordas kurva lenne, de felnőve úgyis azt tesz amit akar.

ma-a-tegnap-holnapja 2010.03.30. 13:58:40

Sziasztok!
remélem elment a téma ajánlásom. vastagbor@vipmail.hu- levél cím él?

köszi

Periwinkle (aka A 40-es fantomja) · http://cido.blog.hu/ 2010.03.30. 13:59:42

Szánalom, hogy ezzel a bulvárbaromsággal van tele minden. Ki mennyit ivott és mekkora pöcs volt részegen, meg ki pornózott és mennyire mély a torka... ennyire nem találnak már más fogást a Jobbikon?

Mondjuk tényleg vicces, hogy az erkölcsös nagyonjobbos párthoz közeli emberekről van szó - ez a kontrasztból eredő komikum. De ennyi.

Az ember néha bekúr és hülyeségeket csinál. Más meg pornózik. Bűncselekményt követett el bármelyikük? Nem. Nos, akkor a kedves hazai média talán térjen vissza azokra, akik viszont igen...

greybull 2010.03.30. 14:00:57

Na, nekem most lett igazán szimpatikus a Jobbik! Beszállhatok?

Noname Watanabe 2010.03.30. 14:02:45

A Bűnvadászok egyik jelenete jut az eszembe, amikor Bud Spencer és Terrence Hill rendőrnek áll :D
"Kurvából lesz a legjobb feleség, mindannyian elkövettünk ezt-azt... és a sógorod különben is mindenki utálja." XD
Nem is ezzel van a gond, inkább a Jobbik álszent hozzáállásával. "Mer' mi feddhetetlen nemzetmentők Honffyháziak vagyunk..."

El Topo (Sgt. Elias) 2010.03.30. 14:02:55

@Seduxen:

Nyilván meg kéne változtatni a szabályt, de akkor sem lenne jó.

avus · http://avus.blog.hu 2010.03.30. 14:03:12

@Seduxen: És erről vajon a Pirézek Nemzetközési Szövetsége tehet?

Noname Cowboy · http://www.rosevalley.hu 2010.03.30. 14:03:13

@greybull: A csaj igazi reklámarc!!!
Legalábbis a Jobbik helyében kihasználnám!

eric · http://vastagbor.blog.hu 2010.03.30. 14:03:27

APU most ne figyelj:D

@caralho voador: szerintem ez nevelés kérdése. ha odafigyelsz a kölködre nem lesz egy magamutogató ribanc tini.
kölyökkoromban videótékánk volt. 13 éves koromtól pornón szocializálódtam, mégis rendben van a szexuális életem, nincs semmi ferdülésem és a társadalomnak is hasznos tagja vagyok.
ami a ponró és az internet miatt van viszont és ebben egyettérnek, hogy a gyerekek hamarabb kezdenek nyitni a szexualitás felé. Ma egy 14 éves már tud mindenről mindent. Nyilván nem jó ha tul hamar nő fel a gyerek, de ehhez a rohanó világhoz alkalmazkodnia kell a szülőnek is, az ő felelőssége, hogy igenis a gyerekkor ne maradjon ki. Több odafigyelés, több törődés, több nevelés, több közös program...

eszkep 2010.03.30. 14:03:40

@El Topo (Sgt. Elias): tehát akkor mégegyszer: egy KITÉTEL már eleve cáfolja az állításodat... (Halmazelméletet tanultál valamikor??, Pl. Ált isk. 4 osztályában...?)

Egyébként melyik a "hármastörvény", mi a száma? Csak azért mert így nem találom a CompLex jogtárban...
Legsötétebb vízióimban az szerepel, hogy kevered a "törvény", "fejezet", "paragrafus", "bekezdés", "pont" jogi fogalmát. Bár ne lenne igazam, mert az már tényleg tragédia lenne rád nézve...

Lone Wolf 2010.03.30. 14:03:41

@loláb: "A lényeg az, hogy a buszsofőr cucca mögött nincs az jelentés, hogy a viselője ha kell, akkor tűzbe megy azért, hogy megmentse a polgárt (vagy meghal a hazáért, lelöveti magát a bankrablóval, kiontott beleket tuszkol vissza kézzel), és ezért jár neki a tisztelet. Ez a tisztelet csak addig működik, ameddig nincsen pornózó, feleségverő, okádékban fetrengő, vagy bűnöző tagja a közösségnek."

Jól mondod! És ezt a gondolatot, ajánlanám mindenkinek a figyelmébe! Helyes-nemhelyes, elfogadható-nemfogadható el. TÖKMINDEGY! A lényeg az, hogy csorbát ejt a gárda megítélésén, és rontja a hitelességét. Mondom ezt, annak ellenére, hogy privátban hidegen hagy, hogy mit csinált a kiscsaj.

Van benne valamiféle belső erő, ami kisugárzik a képeiből. És ez tetszik benne. Csak az a gond, hogy azzal amit csinál, árt a saját társainak, árt a szervezetnek. Valamelyiket abba kellene hagynia, mert ez így nem fér össze.

caralho voador 2010.03.30. 14:03:57

@eszkep: sokkal nagyobb a jelentősége, mint gondolnád, csak most nincs időm kifejteni :))))

Seduxen (már NEM dr.) 2010.03.30. 14:06:52

@avus: mondtam én ilyet? El Topo figyelmét igyekeztem felhívni a "bárki felvonulhat" megjegyzésének a pontatlanságára.

@El Topo (Sgt. Elias): miután egy 20 évvel ezelőtti környezetben megalkotott, és azóta "tódozgatott-fódozgatott" szarról van szó, így van.

"de akkor sem lenne jó." - hát ha olyan remekművet készít a majdani jogalkotó - tudtommal napirenden van egy új gyülekezési tv. - mint mostanában szokás, akkor tényleg :)))

f.m.j. 2010.03.30. 14:06:58

azé' tegyük ide amit ő maga írt:

"Sosem voltam lesbi csak színészkedész volt.
Nem kényszrített senki. El tudnám mesélni az egész story t de ahogy el nézem itt ez senkit sem érdekel. Ami érdekel titeket, hogy le járassátok a Gárdát, a jobbikot és jelen esetben engem is. Szerintem hülyeség azt gondolni, hogy ha valki barnára festi a haját és később meg gondolja már nem lehet szőke vagy vörös...... Én is érzem, ez durva példa volt de gondoljátok csak át: Mentek a metrón, melletetek ül két helyes lány, sulisok csicseregnek.... ugye milyen szép csakhogy a lányokna nincs pénze ételre, sulira a szüleik szegények. Édesapjuk akkora adóságot halmozott fel, hogy nem látnakki belőle.De a lányok megoldják, el adják a lelküket, az egyettlen dolgot ami az övék. Megmentik a helyzetet de elvesztek. Ezt ti nem mondjátok meg róluk csak ha valaki kutat. Ma Magyarországon 100 ból 80 nő ebből él. Akkor most gondoljuk csak át Ha lenne rendes munka lehetőség, lehetőség a tanulásra, lehetőség a normális életre.... mégis ki a fene csinálná ezt. Én soha!!!! De sajnos itt szar a helyzet és ezen kell változtani!
Mikor elkezdtem 3 munkahelyen dolgoztam.
Takarítottam egy irodát, ajándékboltban voltam eladó és egy állatkereskedésben vállaltam részmunkát.
A körülmények többet követeltek de nem vagytok érdemessek ennél többre ezért nem is ragozom tovább. A fogalmazásom lehet nem felene meg mindenhol de szerintem itt most nem ez a lényeg. Sött tuti van egy rakás helyesírási hibám is. De ettől még ember vagyok és én sem bántalak titeket. Jah még valami ha Gyurcsikácska mondhatja, hogy el basztuk nem kicsit, nagyon!!! Akkor én ismonthatom!!! De én csak magammal basztam ki ő meg még veletek is.. További szép estét mindenkinek. Én most vissza megyek a párom mellé aludni Szebb Jövőt!! "

olyan ari, nem?

El Topo (Sgt. Elias) 2010.03.30. 14:07:33

@eszkep: Nem kitétel, hanem kivétel, és nem cáfolja, te bugris.
Az 1989. évi III. számú törvény a gyülekezési jogról különben, és nyugodtan nyald ki a seggem!

El Topo (Sgt. Elias) 2010.03.30. 14:09:16

@Seduxen:

Igazán jó gyülekezési törvény szerintem nem lehetséges. Valakinek mindig az útjában lesz valaki.

caralho voador 2010.03.30. 14:09:44

@eric: a te társadalmi hasznosságodról azért lehetne vitatkozni a posztjaidat böngészve :))))
Persze. Teljesen igaz, nevelés kérdése elsősorban, nagy a szülő felelőssége. Betapasztott szemmel és füllel járjon az a gyerek! :) Amikor én elkezdtem járni (nem tegnap volt, nyócvanas évek), anyám már frászt kapott, mert az újságosnál néhány nagy csöcs meg pina volt pont a szemmagasságomban. Azóta csuklok, ha újságosbódét látok ;)))

cotti 2010.03.30. 14:10:50

A Jobbik abban is újat hozott a magyar politikai életbe, hogy már nálunk is vannak szexbotrányok, eddig csak irigykedve nézhettük a távolból Clinton vagy Besrlusconi botrányait. :))

Egy fokkal jobb, mint a nácizás, ebben az országban viszont - szerintem - teljességgel hatástalan lesz, inkább szórakoztató, mint idegesítő. :)

Seduxen (már NEM dr.) 2010.03.30. 14:12:23

@El Topo (Sgt. Elias): "Valakinek mindig az útjában lesz valaki. " - stimmt, de akkor mennyivel gerincesebb lenne beleírni, hogyasszondja:

100. § Amennyiben nem teccccik a pofáááád, a törvény felhatalmazása alapján a Rendőrség simán megtiltja a gedvás felvonulásodat, és mehetsz reklamálni anyádba!

persze ennél cizelláltabban :)))

loláb 2010.03.30. 14:14:17

@Lone Wolf:

" A lényeg az, hogy csorbát ejt a gárda megítélésén, és rontja a hitelességét. "

Én mást mondok. A csaj pornózik? És? Nyilván nem gondolta, hogy ezzel árt a szervezetének (az ilyen ügyekben leszerelt egyenruhások sem valószinű, hogy azért csinálják azt, amit, hogy ártsanak, vagy leszereljék őket, egyszerűen eszükbe sem jut, hogy gáz lehet belőle), azonban az elöljáróik leszerelik őket, mert ők tudják, hogy ez ne fér bele.

Az, hogy a gárda ilyen fajta "magánügye" kommünikével elintézi a dolgot, jelzi azt, hogy mennyire van az egész egyenruhásdi, meg gárda dolog komolyan véve, már a vezetés által. Semennyire.

El Topo (Sgt. Elias) 2010.03.30. 14:14:20

@Seduxen:

Persze.:)
Egyébként a legfaszább gyülekezési törvény szerintem az lenne, hogy mindenki mehessen tüntetni a Hajógyári sziget erre a célra elkerített területére. Természetesen az egyéb törvények mindenkori szem előtt tartásával.

f.m.j. 2010.03.30. 14:15:11

@El Topo (Sgt. Elias): ma jobb napom van :)

minek örülsz?
még cikizhetsz is...

Seduxen (már NEM dr.) 2010.03.30. 14:16:50

@El Topo (Sgt. Elias): " az lenne, hogy mindenki mehessen tüntetni a Hajógyári sziget erre a célra elkerített területére." - muhahahaha, te kis vidékellenes :))) azért egy Bivalybasznádalsómelléki gazdatüntetés résztvevőivel, akik a "tanács" előtt akarnak tüntetni, masszívan kibasznál :))))

eszkep 2010.03.30. 14:17:08

@El Topo (Sgt. Elias): Ja!
"hármastörvény" vaze'... ez aztán a jogszabályi hivatkozás... Tehát, harmadszor is leírom, hátha előbb-utóbb felfogod agyilag: ha van KIVÉTEL az eleve cáfolja az állításodat. (halmazelmélet...)
Nem is tudom létezik-e olyan törvény, amiben nincsenek kivételek?

Bocsánat Seduxen, nem neked írtam.

El Topo (Sgt. Elias) 2010.03.30. 14:18:59

@Seduxen:

Nekik meg ott van a libalegelő.

Lone Wolf 2010.03.30. 14:19:04

@loláb: Na ez meg a másik fele!

El Topo (Sgt. Elias) 2010.03.30. 14:19:56

@eszkep: Szerintem anyád a halmazelmélet.:)
Majd szólj, ha nem kevered a jogot a matekkal!

eszkep 2010.03.30. 14:20:02

@El Topo (Sgt. Elias): Szerinted mi célja van egyébként a homoszexuális felvonulásnak? Akármilyen racionális indítékot mondjál? Erre ugyanis a liberális párt 20 éves fenállása alatt nem kaptunk magarázatot.

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2010.03.30. 14:20:13

A mindenit,mennyi komment.Nem győzöm utánaolvasni.Ez a poszt megmozgatta az emberek fantáziáját(is).:))Tudom már írták mások is de seggbebaszva még én sem voltam.Tényleg lehetne ŐŐŐŐ a sztárvendég egy blogtalálkozón.

Eleg_Volt_a_hazaarulasbol! · http://ciganybunozes.blog.hu 2010.03.30. 14:21:19

Összeegyeztethető a pornózás és a Gárda tagság?

Tehat, ha pornozik, tehat szexbol el, akkor nem szeretheti a hazajat, nem erezheti ugy, hogy valtozasra van szukseg, nem lehet benne hazafisagi erzes.
ertem...

Seduxen (már NEM dr.) 2010.03.30. 14:21:51

@Tigeri: "Tényleg lehetne ŐŐŐŐ a sztárvendég egy blogtalálkozón" - Vastagbőr Spriccparty-ként futna a dolog :)))

eric · http://vastagbor.blog.hu 2010.03.30. 14:22:18

@caralho voador: nem ez a munkám hülye ez hobbi:D utána meg már sarkítasz:P

eszkep 2010.03.30. 14:22:21

@El Topo (Sgt. Elias): Ha nem lennél ekkora bugris, tudnád, hogy a halmazelméletet közgazdaságtanban, szociológiában és bizonyára számos más helyen is alkalmazzák.

El Topo (Sgt. Elias) 2010.03.30. 14:22:51

@eszkep:

Egyszerűbb lenne nem a liberális pártot, hanem rögtön a felvonulókat megkérdezned, de szerintem polgárjogi harcukat támogatják a felvonulással.

eric · http://vastagbor.blog.hu 2010.03.30. 14:22:55

@Tigeri: seggbebaszva és seggbe baszva nem ugyanaz már írtam:)

Lone Wolf 2010.03.30. 14:23:05

@eszkep:
"Szerinted mi célja van egyébként a homoszexuális felvonulásnak?"

Hogy a gárdisták mentalitásához hasonló megnyilvánulások ellen tiltakozzanak.

A gárdisták célja meg az, hogy a melegfelvonuláshoz hasonló megnyilvánulások ellen tiltakozzanak.

Az egészről egy murph törvény jut az eszembe.

-"A számítógépek arra valók, hogy megoldják azokat a problémákat, amik számítógépek nélkül nem léteznének..."

picur3ka 2010.03.30. 14:26:50

Na, lehet prud oreganyatokat ignoralni, de osszefoglalnam:

- a Palffy a KDNP-ben nem hiteles, s a Deutsch kefelgetesei igen problemasak, persze gardistas pornosztar az rendben
- az anyja pecsoraja egy ilyen megujulo, ertekteremto, tisztesseges partnak
- mellesleg a ciganyok szexualis szokasai es bunozese - kurvafuttatas, etc - az nagyon fujj
- erkolcsi ferton/lefele lejton az egesz orszag; a pusztulas iranyaba

Nem OK, nagyon nem. Kulonosen egy felkatonai szervezetben.

Kulonben, sokat gondolkodtam mar ezen: nem sertenek kozszemermet vagy ilyesmi ezek a buzi paradesok?

Smacika 2010.03.30. 14:28:01

Na szép kis szájkarate kerekedett ebből is.
De legalább a madöf is választható lesz.
Tehát nem mehetek bebaszva voksolni, nehogy beikszeljem őket. Mert háromból csak eltalálom, de így már figyelnem kell.

eszkep 2010.03.30. 14:29:46

@Lone Wolf: No igen, de ha nem lenne homoszexuális felvonulás, nem lenne homoszexuális felvonulás elleni tiltakozás sem. Ezt az egészet az első perctől kezdve csak egy politikai célzatú provokációnak tartottam (lehet "fasisztázni"), hisz úgyis csak ellenérzést vált ki a többségből. Ez valakinél úgy nyilvánul meg, hogy kimegy tojást dobálni, fújjolni, valaki pedig csak hümmög egyett, de egyik sem jeleti azt, hogy nagyobb lesz a homoszexualitás társadalmi elfogadottsága.
De már ez a "társadalmi elfogadottság" is egy hülye maszlag, hisz úgyis mindenki tudja, hogy létezik, de az emberek 99.999%-át nem érdekli addig, egészen addig amíg nem az utcán vonaglanak alsógatyában, Bibliával a kézben, papi reverendával.

Smacika 2010.03.30. 14:30:11

@El Topo (Sgt. Elias):
@eszkep:
Kicsit elszaladt veletek a paci nem? Nyugi. A háború nem itt van, hanem a parlamentben.

derelyegrádi szellem 2010.03.30. 14:31:11

@Tigeri:

Akkor az MSZP vasi ifjúsági szervezetébe ne lépje be semmiképp, még a régi idők emlékére se...:-)

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2010.03.30. 14:31:47

Ilyen sok komment ilyen rövid idő alatt.:))Cigányos,maszopos,szadeszos cikknél nincs ilyen.Úgy látszik Eric megtalálta a legjobb összeállítást.:))Egyébként,ha már lehet egyszerre pornózni és gárdázni:Hol lehet jelentkezni a gárdába???:))

eszkep 2010.03.30. 14:31:50

@El Topo (Sgt. Elias): Azért ez a hozzászólás is minősíti szellemi képességeidet...
Apropó, ha szerinted mindenkinek törvényileg biztosított (alanyi?) joga felvonulni, miért nem engedélyezték a heteroszexuális felvonulást???

Lone Wolf 2010.03.30. 14:32:01

@eszkep: Én is pontosan erről beszéltem. Csak egy kicsit kódolva tettem. ;)

eszkep 2010.03.30. 14:32:51

@Smacika: Miért? én nagyon jól szórakozok :-)

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2010.03.30. 14:33:00

@Smacika:

Ez is baj mondjuk, hogy a férfi bika, a nő meg kurva, ha sok "kalandja" volt már

dr. Aullah 2010.03.30. 14:33:46

Na most valaki kérdezte, csak már nem találom a kommentet, hogy mivan, ha egy fickó csinálna melegpornót... akkor is ilyen elnézők lennénk?

Nos, ez fogós ravasz kérdés.
Ha igazából hetero lenne, csak a film kedvéért csinálja, akkor talán nem, de mondjuk ez sem teljesen ugyanaz mint a nőknél, mert ott ugye gyakrabban van az, hogy két nő is csinálja. Persze férfiként elfogult vagyok, engem nem zavarna, ha az utcán két szép nő elkezdené egymást nyalni...

A melegfelvonulás az meg szánalmas. Nem is nevezném felvonulásnak, inkább provokálásnak. Ha csöndben végigmennének táblákkal,ahogy más felvonuláson akkor szerintem sokkal kevesebb embernek lenne vele gondja. De amiket láttam képeken... borzalmasak.

El Topo (Sgt. Elias) 2010.03.30. 14:34:00

@eszkep:

Látod, milyen osssstoba vagy? Nagyon sokat javult a melegek társadalmi elfogadottsága az utóbbi időben. Nagyon sokat. Az egy másik kérdés, hogy ők még mindig keveslik és a teljes emancipációra törekszenek, például házasságot is akarnak kötni, meg örökbefogadási jogokat is szeretnének. Ez polgárjogi küzdelmek nélkül nem ment volna.

eszkep 2010.03.30. 14:36:09

@picur3ka/beleallos kampany: "a Palffy a KDNP-ben nem hiteles, s a Deutsch kefelgetesei igen problemasak, persze gardistas pornosztar az rendben"

Vastagbőrőn olvastál olyat, hogy "Palffy a KDNP-ben nem hiteles", "Deutsch kefélgetései igen problémásak"? Mert én nem.

El Topo (Sgt. Elias) 2010.03.30. 14:36:14

@eszkep:

Mi van Ánusz hadnagy, nem bírod a kiképzés?
Valójában fogalmam sincs, miért nem engedélyezték a heteroszexuális felvonulást, azt sem tudtam, hogy ilyet bejelentettek.

dr. Aullah 2010.03.30. 14:36:50

"Nagyon sokat javult a melegek társadalmi elfogadottsága az utóbbi időben."

Lehet, de biztos nem a melegfelvonulás miatt. Hanem inkább mert egyre nyitottabbak az emberek.

Smacika 2010.03.30. 14:36:58

Lehet megköveztek érte, de ha az utcán járkálva, tehát számomra kivédhetetlen módon találkozik a család a ratyikkal, és megkérdezi a gyerek, hogy ezek a fiúk miért vannak lánynak öltözve és miért van a seggükben tollseprű, akkor erre azt válaszolom, hogy ezek mocskos férgek, akiket el kell taposni.

eszkep 2010.03.30. 14:37:54

@El Topo (Sgt. Elias): Egyébként lesz ma olyan kérdés amire képes leszel válaszolni is?
(Azt nem tekintem válasznak, hogy "Seduxen már leírta"...)

El Topo (Sgt. Elias) 2010.03.30. 14:37:55

@Aullah:

Az emberek emberek, nem nyitottabbak, mint ötven évvel ezelőtt. Legalábbis nem maguktól.

El Topo (Sgt. Elias) 2010.03.30. 14:39:25

@eszkep:

Én is leírtam, Ánusz. Mi hiányzik?

dr. Aullah 2010.03.30. 14:39:52

@El Topo (Sgt. Elias): Hát dehogynem nyitottabbak mint 50 éve!

eszkep 2010.03.30. 14:39:57

@El Topo (Sgt. Elias): "Nagyon sokat javult a melegek társadalmi elfogadottsága az utóbbi időben."
Lehet, hogy azért, mert a "liberális" párt (végre) eltűnt a politikai süllyesztőben, és nem provokálja az embereket napi szinten?

El Topo (Sgt. Elias) 2010.03.30. 14:41:06

@Aullah:

Hát persze. Például négerek is járhatnak egyetemre. Csak ehhez először ki kellett vezényelni a Nemzeti Gárdát, emlékszel?

eszkep 2010.03.30. 14:41:46

@El Topo (Sgt. Elias): Ha jól értem az egyetlen, válasznak felfogható hozzászólásod kimerült a CTRL+C, CTRL+V ismeretében...

picur3ka 2010.03.30. 14:41:51

@eszkep:

Tarsadalmi megitelesrol beszelek, de igen, peldaul hatarozottan emlekszem, hogy volt Palffy basztatas itten is es meg pedig KDNP nelkul, tehat csak ugy onmagaban is.

El Topo (Sgt. Elias) 2010.03.30. 14:41:51

@eszkep: Utóbbi idő alatt az utóbbi ötven évet értem, például.

avus · http://avus.blog.hu 2010.03.30. 14:42:20

@eszkep: Világszerta a példák nem ezt bizonyítják. Sehol sem voltak melegjogok 50 éve, sok helyen még büntették is. Aztán fokozatosan előbb dekriminalizálták, majd a társadalom is kezdte elfogadni, a többit tudjuk. Ez a folyamat kéz a kézben haladt a felvonulásokkal. Hogy mi az összefüggés, azt nyilván nem tudom. Bécsben egy melegfelvonulás 200 ezres ünnepély. Persze, az is nyilvánvaló, egy osztrák, vagy német, svéd, holland, dán, norvég (hagy ne soroljam végig) gyerek fiziológiailag teljesen eltér egy magyar gyerektől. Amíg a felsorolt nemzetekhez tartozó gyerekeknek semmi baja nem lesz egy melegfelvonulás láttán, addig a szegény magyar gyerek egy életre megnyomorodik tőle.

Smacika 2010.03.30. 14:42:59

@Aullah: Vagy inkább a közöny miatt. Más elítélni valamit ha kérdeznek róla, és más azt mondani, hogy leszarom. Egy felmérésnél elfogadottságot növelhet a leszaromok száma.
Tehát ha százból 10 elítéli, 10 támogatja és 80 leszarja, az majd úgy néz ki a szonda ipszosznál, hogy a zemberek 90% nem ítéli el a buzikat.

El Topo (Sgt. Elias) 2010.03.30. 14:43:22

@eszkep:

Fikagyerek, én már 89-ben hivatkoztam erre a törvényre.:)

eszkep 2010.03.30. 14:44:28

@picur3ka/beleallos kampany: Akkor gondolom a kommentek között volt. Zeroékból ilyen nívótlanságot nem nézek ki.

stulquec 2010.03.30. 14:45:12

Az vesse rám az első követ aki nem sunázná meg Nikit. :)

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2010.03.30. 14:45:42

Ha esetleg Morvai belebukna a kerékbilincs-ügybe,lehetne ez a kiscsaj az államfőjelölt.:))

Seduxen (már NEM dr.) 2010.03.30. 14:48:34

@Smacika: ez nézőpont kérdése. mert ha maradva a 10-10-80%-nál, akkor ebből azt is ki lehet hozni, hogy "mindössze 10% támogatja". Az meg ugye mennyire másképp hangzik?

eszkep 2010.03.30. 14:49:28

@avus: "Világszerta a példák nem ezt bizonyítják. Sehol sem voltak melegjogok 50 éve, sok helyen még büntették is."

Konkrét ok miatt nem látok a felvonulások és a tendencia között összefüggést! Amit mondasz ugyanis általánoságban is igaz, pl. Amerikában a feketékre, Európábana baszkokra, a kurdokra Törökországban, stb, stb. (általában a kisebbségekre, bármilyen értelemben!) Ennek a tendenciának sokkal inkább az EMBERI JOGOK elismertségének növekedése az oka!

picur3ka 2010.03.30. 14:50:16

@eszkep:

Igy van, Nikit se fikazzak, ha jol emlekszem a cikkre.

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2010.03.30. 14:50:58

Asszem tavaly vagy tavalyelőtt nálunk és tőlünk keletre az összes melegfelvonuláson balhé volt.Nálunk szerintem az a probléma,hogy állndóan azt nyomják,hogy TE legyél toleráns miközben szar a fizetés,munkahely veszélyben és a rendőr sem véd meg.:((

Marcellusca 2010.03.30. 14:52:07

@f.m.j.:
"Jah még valami ha Gyurcsikácska mondhatja, hogy el basztuk nem kicsit, nagyon!!! Akkor én ismonthatom!!! De én csak magammal basztam ki ő meg még veletek is." - Őőőő, izé, azért ebben van valami. :)

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2010.03.30. 14:53:47

Amúgy tépek egy számot és beállok a sorba.hogy sunáznám.:))
Viszont attól tartok,nem tudnék neki ujjat....bocsánat újat mutatni....:((

El Topo (Sgt. Elias) 2010.03.30. 14:54:27

@Seduxen:

Elolvastam ezt a levelet én is, hát, nem mondhatom, hogy eloszlatta az előitéleteimet.

Lone Wolf 2010.03.30. 14:54:56

@avus: - "Amíg a felsorolt nemzetekhez tartozó gyerekeknek semmi baja nem lesz egy melegfelvonulás láttán, addig a szegény magyar gyerek egy életre megnyomorodik tőle."

Ez viszont BAROMSÁG!

Visszaa főtémához, Látható, hogy a jobbikosok, nem értik hogy mi is a Nikikével a probléma.

Na, akkor hadd mondjam el mi fog történni, amikor a gárda legközelebb felvonul, cigányozni, vagy éppen buzizni egy jóízűt.

Az érintettek először beijednek, majd valaki felemlegeti a nikikét, amin röhögnek egy jót a gárda kárára, majd legyintenek rájuk, és onnantól kezdve senki nem venné komolyan a gárdát. Soha többé!

Akkor persze, már felfognátok hogy mi is a baj, és szabadulnátok tőle, de addigra már baszhatjátok!

El Topo (Sgt. Elias) 2010.03.30. 14:56:17

@Lone Wolf:

Nem akarok beleugatni, de szerintem te egy szarkazmust vettél komolyan.

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2010.03.30. 14:58:35

@El Topo (Sgt. Elias):

Én arra jutottam, hogy nem feltétlenül a pornózással árt a legtöbbet a gárdának.

2010.03.30. 15:00:05

Legalább azt csipem ebben a sztoriban, hogy nem csináltak belöle problémát. Szereti csinálni, akkor csinálja és ha fizetnek érte, akkor neki még jobb.Kétszer örül. De ez a csaj nem lopott, nem ölt, nem rabolt és nem kapott állami támogatást egyik párttól sem. Azonkivül, van-volt már pornós, a tv-ben, mint müsorvezetö, mint szereplö és mint dj is. Ha a jobbik tagsága elfogadta, akkor " ágye-bugye". Megideologizálni mindent meg lehet. Csak nincs értelme.

El Topo (Sgt. Elias) 2010.03.30. 15:00:58

@laspalmas:

Én is úgy nézem, hogy ha írni kezd, az még rosszabb. Még szerencse, hogy beszélni nem hallottuk.
Bár azt hiszem, nem sok szöveges szerepe lehet a művésznőnek.:)

Seduxen (már NEM dr.) 2010.03.30. 15:02:52

@El Topo (Sgt. Elias): "Még szerencse, hogy beszélni nem hallottuk." - miért is kellene neki? Tudomásom szerint nem képviselőjelölt. Azt hiszem midnannyian hallottunk már ogy képviselőt is megszólalni, és konstatálni, hogy bár ne tette volna...

eszkep 2010.03.30. 15:03:26

@picur3ka/beleallos kampany: Megjegyzem, hogy évekig szidtuk (jogosan) a balos médiát hogy pofátlanul hazudnak ferdítenek. A jobboldali média meg fölöttébb könnyű helyzetben van (lenne), mert elég lenne csak a napi eseményeket tényszerűen ismertetni, a szocik liberálisok hathatósan csinálják ki magukat. Ehelyett pl,. a Magyar Hírlap is lealacsonyodott a nol szinvonalára (ha nem adták alább a nívót...). Gondolok itt pl a házasságtörő Vona (nyilánvaló hazugság) sztorira.

Seduxen (már NEM dr.) 2010.03.30. 15:05:14

@eszkep: "Ehelyett pl,. a Magyar Hírlap is lealacsonyodott a nol szinvonalára (ha nem adták alább a nívót...). Gondolok itt pl a házasságtörő Vona (nyilánvaló hazugság) sztorira. " - lehet, hogy azért - is - mert kezdik kapizsgálni, hogy a maszop MÁR nem ellenfél. Ha valaki itt veszélyezteti a 2/3-ot, az a Jobbik.

El Topo (Sgt. Elias) 2010.03.30. 15:05:48

@Seduxen:

Nem úgy értettem, hogy szónokolni, ember! Ne kelljen már megmagyaráznom!
A levele alapján nagyjából annyi esze lehet, mint egy marék molylepkének.

eszkep 2010.03.30. 15:07:59

@laspalmas: Erre (is) emlékszem, (elég jó a memóriám), no de itt nem arról van szó, hogy XY "pornózott" / "részeg volt" / "névtelen rágalmazó szerint házasságtörő", hanem KÖZPÉNZEKRŐL, tényeket ismertetve.

Seduxen (már NEM dr.) 2010.03.30. 15:08:03

@El Topo (Sgt. Elias): "A levele alapján nagyjából annyi esze lehet, mint egy marék molylepkének. " - lehet, hogy meglepődnél, ha kiderülne, hogy nem. Na de nem is ez a lényeg. A Gárda - tudtommal - nem egyetemi docensek, és MTA-tagok gyülekezete, btw nem beszédek tartására hozták létre.

Szóval abban én semmi kivetnivalót nem találnék, hogy a lányka egyszerű, mint a faék (ha tényleg az), ettől még lehet hasznos tagja a Gárdának, nem? A baj nem itt van szerintem...

eszkep 2010.03.30. 15:09:41

@laspalmas: Most nézem...
A Vastagbőr bloggereit meg kell védenem a Vastagbőr bloggereitől...?

El Topo (Sgt. Elias) 2010.03.30. 15:10:15

@Seduxen:

Az biztos, hogy mocskosul meglepődnék, de azért erre kevés az esély, lássuk be.:)
Hát az is biztos, hogy a gárdát nem észlényeknek találták ki.
Alapvetően a gárda egy haszontalan dolog, aztán hogy ezen belül már ki mennyire hasznos...

eric · http://vastagbor.blog.hu 2010.03.30. 15:10:29

a férfiak a farkuk után mennek, a fajfentartás van beléjük kódolva, így ha egy férfi levarr x nőt akkor az bika.
a nők a kapcsolatokat érzelmi alapon közelitik meg (többynire), így ha egy nő pasihoz hasonlóan kalandozgat és nem a családtervezést helyezi középpontba a férfiak arra gondolnak, hogy nem megbízható. Aztán akivel mégsem menne el az büszkeségből ráhúzza, hoyg kurva.
...és pont erre írtam a posztban, hogy nem az a kurva aki szeret dugni és sok pasival elmegy , hanem az aki pénzért szexel. Butaság elítélni bárkit azért mert egy olyan jó dolgot mint a szex nem köt feltétlenül érzelmekhez, ha nő ha férfi!Szerintem!

Homeoffice 2010.03.30. 15:11:15

Basszus azért ez nem semmi. Egy kislány miatt ekkora balhét csapni.

loláb 2010.03.30. 15:12:35

@El Topo (Sgt. Elias): A velveten volt fenn egy 10 perces videó a perről, ahol megbüntették (hídlezárás talán?), ott meghalgathatod élőszóban is.

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2010.03.30. 15:14:38

@eric: Na jóvan.Akkor Laspalmas nem fog kiherélni.:))

El Topo (Sgt. Elias) 2010.03.30. 15:14:49

@loláb:

Hát, lehet hogy megnézem, de az is lehet, hogy nem. Van valami extra érdekes benne, vagy csak szopjam végig a 10 percet auf jeden fall?

latte · http://midterms.blog.hu 2010.03.30. 15:15:06

Nem az a baj, hogy pornózik valaki, vagy szív, hanem ha közben arról ugat, hogy keresztény értékek, meg hogy ki kéne írtani az ilyen embereket. Ha nem látod, hogy miért gáz, akkor hülye vagy. A személyes magatartás és a politikai nézetek között kéne egy kis konzisztencia, mert így az jön le, hogy ugyanolyan képmutató a Jobbik is, mint a többi párt. Ha abban hiszek, hogy összevisszakefélni jó, akkor nem hirdetem minden fórumon, hogy mennyire fontos a keresztény erkölcs. Egyszerű nem?

eric · http://vastagbor.blog.hu 2010.03.30. 15:17:17

@latte: jó hát senki sem szent. és ha úgy lenne, hogy csak azokat vennék fel a gárdában akik betűre megfelelnek annak amit a párt papíron képvisel akkor lennének huszan:D szerintem fontosabb az, hogy azok akik beállnak segíteni akarnak

Seduxen (már NEM dr.) 2010.03.30. 15:17:24

@El Topo (Sgt. Elias): "Alapvetően a gárda egy haszontalan dolog" - ezen kijelentéseddel részben egyetértek, részben nem. HA az erre felhatalmazással rendelkező állami erőszakszervezet hatékonyan végezné a munkáját, akkor semmi szükség nem lenne a gárdára, így van.

Haszontalan dolog a gárda? 2010 Magyarországán egyértelműen NEM
Ultragáz, hogy létrejött, és van "alapja" a működésének? Egyértelműen IGEN

eszkep 2010.03.30. 15:18:25

@laspalmas: Azért a szoriból azért ne feljtsünk ki két fontos momentumot:

- A hölgyemény (saját bevallása szerint) pornózott (múltidőben), tehát nem a Gárda tagság mellett "űzi".
-Erről tájékoztatta a Gárdát a felvételekor. Tehát ennek ismeretében áll ki mellete a Gárda.
Itt (erkölcsi) kárt csak a hölgyemény szenvedett, a Gárda tudatában van a múltjával!

Seduxen (már NEM dr.) 2010.03.30. 15:20:20

@eric: ha válaszolhatok nagyon közönségesen - leegyszerűsítve azt amit írtál - nőkre vonatkoztatva:

Nem kurva az, csak torkos a pinája

(Bocsánat a hölgyektől).

"hogy nem az a kurva aki szeret dugni és sok pasival elmegy" - ezt most a "szingli" hölgyekre érted, vagy azokra is, akik párkapcsolatban élnek?

Homeoffice 2010.03.30. 15:20:50

@latte:

Így van. Nem erkölcsös.
Mondjuk a mai politikai életben is látunk nem egy pártot, (politikust meg pláne) amely úgy váltja a nézeteit, mint más az alsónadrágot.

@El Topo (Sgt. Elias):

A paraméterei miatt kislány:) Hozzám képest biztosan:)

El Topo (Sgt. Elias) 2010.03.30. 15:23:33

@Seduxen:

Hagyjuk ezt! A gárda nem fog itt közbiztonságot csinálni neked.

loláb 2010.03.30. 15:23:45

@El Topo (Sgt. Elias): Semmi extra, igazából pont olyan a csaj, ahogy a levélből, meg a múltjából gondolhatod. Szimplán egy butuska kislány, nem Trianonozik, vagy Sieg Heilozik a bíróságon.

eric · http://vastagbor.blog.hu 2010.03.30. 15:25:07

@Seduxen: szinglire természetesen, ha párkapcsolatban csinálja akkor vagy nincs kielégítve vagy kurva:D

El Topo (Sgt. Elias) 2010.03.30. 15:25:47

@loláb:

Na hát azért meg nem nézek végig egy tíz perces bírósági videót, hogy egy hülye picsát halljak beszélni.:)

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2010.03.30. 15:26:53

@Seduxen: Van olyan aki facér és van aki él-hal a facér.:))

reKorrekt 2010.03.30. 15:27:31

1. A Jobbik azt sérelmezi a buzifelvonulásban, hogy nyilvános, hivalkodó, provokatív és közszeméremsértő.
2. A pornót nem tolják a te és gyermekeid képébe; kivéve most a bulvár. A pornónak utána kell menned, ha látni akarod.
3. Kérek egy fényképet arról, hogy a lány ott volt a felvonuláson mint tüntető.
4. A Jobbik bevallása szerint sok meleg párt ismernek akik rájuk fognak szavazni, mert a felvonuló véglényekkel ők nem akarnak azonosulni; nem úgy mint a Jobbik programjával.
5, Érik a tök.

Seduxen (már NEM dr.) 2010.03.30. 15:28:35

@El Topo (Sgt. Elias): lehet. és tessék mondani MÁS fog?

de erről kérdezd meg esetleg a Csajágóröcsögefelsőn egyedül éldegélő 80 éves mamit, hogy melyik "jobb" neki: hetente egyszer a településen végigszaladó KMB-s, vagy a heti 1 gárdavonulás.

Ezt nem akarod felfogni, hogy lehet itt köpködni a gárdát, hogy így kártékony, úgy haszontalan, de azoknak a vidéki embereknek akik kvázi örülnek, ha éjjel nem gyilkolják le őket 2 fagyasztott csirkéért, meg egy PB-gázpalackért, azoknak az EGYETLEN lehetőség a gárda.

Azok kitörölhetik a seggüket a +3000 rendőr lesz az utcákon ígérettel.

Félre ne érts, nem akarom én piedesztára emelni a gárdát, mert magam is azt gondolom, hogy egy MŰKÖDŐ jogállamban semmi keresnivalója nem lenne egy ilyen félkatonai szervezetnek. Itt a hangsúly a működőn van.

reKorrekt 2010.03.30. 15:30:19

@Lone Wolf: "amikor a gárda legközelebb felvonul, cigányozni, vagy éppen buzizni egy jóízűt"

Volt ilyen? Dátum és helyszín? Hang- vagy videófelvétel? Bármilyen bizonyíték arra hogy a gárda buzizni és cigányozni vonulgat fel? Vagy csak a szád jár? Mert akkor téged se az eszed miatt szeretnek otthon.

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2010.03.30. 15:32:17

Máglyára vele!"

ezzel egyetértek.

nagy szégyenei ezek a jobbiknak

El Topo (Sgt. Elias) 2010.03.30. 15:32:54

@reKorrekt:
A buzifelvonuláson is csak a felvonulók egy csekély része viselkedik provokatívan. Engem speciel az botránkoztat meg, ha feketébe öltözött, bakancsos emberek masíróznak egymás valagába bújva.
A buzifelvonulást sem tolják a gyereked arcába, hacsak nem az Andrássy úton laktok, az út közepén.

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2010.03.30. 15:33:08

és a gárda nem akarja kirakni a prostit!

ezek teljesen barbárok?
mik ezek? állatok?

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2010.03.30. 15:34:45

@Gunther: Csak nehogy pórul járj kisgyerek!Lehet,úgy járnál vele,hogy kedves Nikolett ezt tudom nyújtani!
-Rendben.Hát kezdd el nyújtani!
Vagy a másik.Azt mondja a lány:Ez szép.És mikor állítod fel?
-De hát ez már áll! Na akkor jössz rá,hogy semmi keresnivalód nála.:))

Seduxen (már NEM dr.) 2010.03.30. 15:35:56

@Tigeri: avagy a titkárnő-főnök relációban:
- Főnök tegye már be!
- De már bent van..
- Tényleg? Húúú de naaaaaagy...

El Topo (Sgt. Elias) 2010.03.30. 15:36:31

@Seduxen:

Ja, világos, ha nem működik faszán a jogállam, akkor engedjünk minél nagyobb teret egy nemzeti szocialista párt félkatonai szárnyának! Az mindig be szokott válni.

z666 2010.03.30. 15:39:58

@avus: "Amíg a felsorolt nemzetekhez tartozó gyerekeknek semmi baja nem lesz egy melegfelvonulás láttán, addig a szegény magyar gyerek egy életre megnyomorodik tőle."

Ne hidd, hogy nem lesz semmi baja tőle! Sokkal több a liberális, öngyülölő, saját fajtáját eláruló idióta arrafelé.

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2010.03.30. 15:40:47

@El Topo (Sgt. Elias): Ne kezdd már el öcsi!Eddig olyan normális voltál...

Seduxen (már NEM dr.) 2010.03.30. 15:41:11

@El Topo (Sgt. Elias): nem, te szerencsétlen! hanem akiknek ez lenne a dolguk, azok ne ott ragadjanak le, hogy minden energiájukat a jobbik, és a gárda betiltására fordítják, hanem oldják meg azokat a problémákat, ami miatt ezek létrejöttek, és megerősödtek.

de érted te ezt, csak tényleg szar belegondolni, hogy ez lenne a megoldás, ugye? még bele kellene gondolni, hogy ebből a megközelítésből van értelme eme két formációnak. mert az világosan látszik, hogy az elmúlt 8 év (többek között szociálpolitika, rendvédelem terén) egyenlő egy nagy kalap híg libafossal.

Lone Wolf 2010.03.30. 15:41:18

@reKorrekt:
"Volt ilyen? Dátum és helyszín? Hang- vagy videófelvétel? Bármilyen bizonyíték arra hogy a gárda buzizni és cigányozni vonulgat fel? Vagy csak a szád jár? Mert akkor téged se az eszed miatt szeretnek otthon."

Ezt most komolyan kérdezted? Ne röhögtess jó!? A fogalmazásom valóban erősen sarkított volt, de ha neked ez kell nagyon szívesen átfogalmazom.

TEHÁT; Amikor a gárda legközelebb megjelenik a melegparádén, vagy valamelyik eldugott szabolcsmegyei faluban, a cigánybűnözés okán. Akkor körbe lesz röhögve az érintettek által, a nikike miatt! És ONNANTÓL KEZDVE soha többé nem fogják őket komolyan venni!

Mint ahogy a jobbikot is a hozzád hasonlók miatt tartom nem szalonképesnek. Mert ahogy a dolgok kinéznek, Ti csak egy jó indok vagytok, a jobbik ellen!

Homeoffice 2010.03.30. 15:41:40

@Tigeri: @Seduxen:

Hűha én másfajta paraméterekre gondoltam:)))

z666 2010.03.30. 15:41:44

@El Topo (Sgt. Elias): "Ja, világos, ha nem működik faszán a jogállam, akkor engedjünk minél nagyobb teret egy nemzeti szocialista párt félkatonai szárnyának! Az mindig be szokott válni."

Igen, az teljes mértékben bevált... :)
A jót nem szégyen lemásolni...

avus · http://avus.blog.hu 2010.03.30. 15:43:12

@reKorrekt: No azért a sok meleg szavazóra én nem számítanék a Jobbik helyében. A nagy számok törvénye alapján biztosan kapnak párat, de mondjuk hasra ütve 200 ezer meleg szavazóból már az ezer is elhanyagolható arány.

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2010.03.30. 15:44:02

@eric: Amúgy a poszthoz lehetne egy video a lányról akció közben.:))
És itt nem felvonulásra vagy homokzsákpakolásra gondolok.:))

derelyegrádi szellem 2010.03.30. 15:44:39

@El Topo (Sgt. Elias):

Annál már csak az szokott jobban beválni, amikor egy üzemgazdász bajszos faszi belügymisziterként elmagyarázza, áááááá ez csak megélhetési bűnözés. Na, az vált be igazán. Meg az amikor a 20 rugó alatti lopásokat a jegyző hatáskörébe telepítették.

El Topo (Sgt. Elias) 2010.03.30. 15:45:09

@Seduxen:

Nekem nem kell magyarázni, hogy a jelenlegi állam egy nagy szar.
Ettől teljesen függetlenül azt gondolom, hogy ha van egy rákos betegünk, attól még a szemtengely ferdülését is kezelni kell.

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2010.03.30. 15:45:46

Összeegyeztethető a pornózás és a Gárda tagság?

Igen
58%339

mi az i,de csak debilek járnak?
erkölcsi hulladékok?

El Topo (Sgt. Elias) 2010.03.30. 15:46:09

@z666:

Igen, csak kielőtt bevált, előőb a földdel tették egynlővé Németországot.

nyg 2010.03.30. 15:47:09

Az a párt, amelyiknek ilyen emberei vannak (faszpumpás, drogozó, pornószínésznő, az alvilággal és ciggányokkal üzletelő, kerékbilics-ügyekedő, szüleit gyámság alá helyező) nem beszéljen kereszténységről, családszeretetről, erkölcsről, ne beszéljen a drog ellen, ne tüntessen buzifelvonuláson, mert elveszíti minden hitelét. Farizeussá válik. Hát kedves eric, csak ezért problémásak ezek az ügyek, nem másért.

Seduxen (már NEM dr.) 2010.03.30. 15:47:58

@El Topo (Sgt. Elias): maradva a példádnál, jelen helyzetben ott tartunk, hogy az összes létező orvos próbálja a szemtengely-ferdülést (jobbik, gárda) "kezelni", mindeközben a rákos elváltozást - bár feltehetően észlelik, mert még egy laikus is észrevenné, annyi az árulkodó jel - leszarják, ebbe pedig beledöglik a beteg.

szerinted nem az lenne a jobb, ha az energiájukat olyan 10-90%-ban megosztanák?

picur3ka 2010.03.30. 15:48:17

@eszkep:

Nem ismerem a Magyar Hirlapot kulonosebben, szoval, altalaban megitelni nem tudom.
Ebben az esetben azonban meglehet, hogy senem hazudtak, csusztattak vagy ferditettek, csak lehoztak egy hirt. Annak, hogy egy ilyen hirt valasztasi kampanyban ne hozzanak le, szerintem igen kicsi az eselye.

El Topo (Sgt. Elias) 2010.03.30. 15:49:14

@Seduxen:

Dehogynem. Ebben nincs vita köztünk.

Lone Wolf 2010.03.30. 15:49:25

@tesz-vesz:

Kettős mérce. Ez a jobbik. Pontosabban a szavazótábora...

Mert meg fogsz lepődni, de a legtöbb igennel szavazó, az bizony jobbik, vagy gárdista szimpatizáns. Ezekkel akartok ti felépíteni egy szebb jövőt??? Érted már hogy mi a bajunk?

Lone Wolf 2010.03.30. 15:50:16

@tesz-vesz:

Kettős mérce. Ez a jobbik. Pontosabban a szavazótábora...

Mert meg fogsz lepődni, de a legtöbb igennel szavazó, az bizony jobbik, vagy gárdista szimpatizáns. Ezekkel akartok ti felépíteni egy szebb jövőt??? Érted már hogy mi a bajunk?

spájdernecc 2010.03.30. 15:52:04

@tesz-vesz:
mivel kurvára nincs rálátásom a gárda erkölcsi toposzaira, nem szavaztam
debil-e vagyok ? :)

Seduxen (már NEM dr.) 2010.03.30. 15:52:25

@Lone Wolf: szerintem elsőre is értette :)))

loláb 2010.03.30. 15:52:32

@tesz-vesz: Én is igen-t nyomtam, de ezzel nem azért, mert a pornózásról van jó véleményem...

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2010.03.30. 15:53:57

@Meleardil Eressea Iluvadan: Mellesleg, mi koze a gardanak a jobbikhoz?"

jaj ne játszd már a hülyét,

Lone Wolf 2010.03.30. 15:54:13

@Seduxen: XD Nem voltam benne biztos hogy átment a post, mert a böngészőm szerverhibával riogatott.

törökszultán 2010.03.30. 15:54:36

Hát, kedveskéim, bizony ez az elmúlt jónéhány év liberális agylágyitása nem volt hiábavaló. Olvasom a hozzászólásaitokat és nagyon egyedűl érzem magam, mert szerintem pénzért kúrni nem erkölcsös, pláne filmet is forgatni és eladni, szintén nem az. Ez amúgy Nikolett magánügye lenne, de ha már gárdista, /Isten, Haza, Család, stb./ akkor bizony nem az. Egy politikai szervezet nem engedheti meg magának ezt, mert a hitelét nagymértékben rombolja. Valaki irta az előbbiekben, hogy milyen dolog az, hogy délelött tüntetünk a melegfelvonulás ellen, délután meg leszbipornót forgatunk? Most ebben az esetben mindegy, hogy a hölgy valóban részt vett-e a tüntetésen, vagy nem. A Gárda igen.

reKorrekt 2010.03.30. 15:55:11

@Lone Wolf: "A fogalmazásom valóban erősen sarkított volt"
Erre próbáltam rávilágítani.

"Mint ahogy a jobbikot is a hozzád hasonlók miatt tartom nem szalonképesnek"
Miért, (burkoltan)nácizni ér, de bizonyítékot követelni már nem?

Homeoffice 2010.03.30. 15:55:44

@Lone Wolf:

Aki úgy gondolja, hogy m-on lehet egy alapvetően múltból építkező kultúrális, morális megújulást véghevinni. (Főleg az internet világában stb) Az totális hülye.
Szokták mondani, hogy mindenki kurva, csak az ár kisebb vagy nagyobb.
Addig, amig a nemzetközi médiában a ribancok és társai viszik a primet, míg a kultúra az valahol a meg nem értett kategóriába tartozik ,addig semmi remény.

reKorrekt 2010.03.30. 15:56:58

@avus: A "sok"-at persze nem úgy értettem hogy tömegesen, de ezzel ők is tisztában vannak. Meg amúgy is, jóból is megárt a sok :)

Seduxen (már NEM dr.) 2010.03.30. 15:57:16

@derelyegrádi szellem: az ex-miniszter "úrnak" volt azóta már egy Endlösung-szerű megoldási javaslata az elégedetlenkedőknek, ha jól emlékszem...

úgyhogy ne elégedetlenkedj, itt van "bogyó" vedd be :))))

UI: lenyírta már a füvet az illetékes elvtárs? :)))

eric · http://vastagbor.blog.hu 2010.03.30. 15:57:28

@El Topo (Sgt. Elias): csak a sok komment miatt:)
@Tigeri: direkt nem akartam belerakni semmilyen pornográf anyagot, se videót se képet, mert elterelné a figyelmeteket a sunázás felé:D

Lone Wolf 2010.03.30. 15:57:52

@Gunther: Pláne ha ezt még el is mondjátok, és eszetekbe sem jut, hogy talán el kellene kezdeni a megújulást... És azt faszikám, MAGATOKON kell kezdeni. Tudod... Először a saját házad táját kell rendbe tenni!

derelyegrádi szellem 2010.03.30. 15:59:59

@törökszultán:

vagy pl. a kurucon niggermajmozni, miközben a hölgynek egy bika nagy kopasz néger lóg ki a fenekéből...:-)

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2010.03.30. 16:00:30

eddig nálam a gárda kemény horthysta csapat volt, de most nem más csak egy csürhe.

kapott könnygázt a pofájába a prosti? egyem a kis szívét.
és a családok vajon mit szólnak hozzá, hogy ezáltal legalizálja az erkölcstelent a jobbik-gárda? ez az egészséges? tény h kereszténységbe nem ütközik ez, csak éppen az erkölcsbe.
kiállt a gárdáért? és?
akárki ne álljon ki senkiért, mert ez is jellemzi azt akiért kiállnak, mert ez a gerincesség próbája.
vagy most Bajnai védte Orbánt, ez levon Orbán értékéből.

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2010.03.30. 16:01:08

@El Topo (Sgt. Elias): Azért a végére egész jól jöttek ki belőle.:))
Most mindenki az ő seggüket nyalja.

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2010.03.30. 16:01:13

@loláb: hát akkor csak a mondatértelmezéssel és az erkölccsel van problémád

loláb 2010.03.30. 16:01:59

@tesz-vesz:
" tény h kereszténységbe nem ütközik"

Már hogy a fenébe ne ütközne: "Ne paráználkodj"

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2010.03.30. 16:02:59

@spájdernecc: nem derülnek ki a te toposzaid.
így nehéz

derelyegrádi szellem 2010.03.30. 16:03:20

@Seduxen:

Mondjuk ezek után nagy lenne, ha egy gárdatoborzón a jeletkezőknek valaki bekérdezné:

Ti is a forgatásra jöttetek? :-)

El Topo (Sgt. Elias) 2010.03.30. 16:03:31

@Tigeri:

Értem, mondjuk én inkább kihagynám. Nem vagyok biztos benne, hogy azok között lennék, akiknek a végén a seggét nyalják.

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2010.03.30. 16:03:49

@loláb:

én most a gárdistákra értem, nem a prostira

mária magdolna? megbocsátás? szeretet?

Homeoffice 2010.03.30. 16:03:56

@Lone Wolf:

Hát ,"faszikám", ha jól tudom pár Jobbik tag azonnal lelépett, amint kiderült hogy sáros valamiben. A kislány meg egyszerű gyalogos a gépezetben.
Viszont, ugye tudod hogy a kövi kormány hol kezdte? Hol folytatta? Hol ért talajt?
Én értem hogy működik akampánygépezet, csak nem tolerálom. (Megnyugtatlak, egy pártnak sem vagyok bérkommentelője)

reKorrekt 2010.03.30. 16:04:21

@Lone Wolf: Te most tényleg össze akarsz mosni erkölcsileg egy utolsó gárdistacsajt mondjuk Vonával? Nem érzel erős túlzást a dologban? Ilyen nagy léptékű párhuzamot vonsz a Jobbik vezetősége és egy gárdista közt? Utóbbi vajon bekerül a parlamentbe?
Úgy látom a vérfideszeseknek is kezd már elmenni az eszük...

picur3ka 2010.03.30. 16:06:32

@Lone Wolf:

Na igen, csak rossz helyen kopogtat. Szocik meg az erkolcs. Mert ez a zulles, ugy a haboru ota tart legalabb, csak egy kicsit felgyorsult, ugye.

Aki meg azt hiszi, hogy a szenny egyenlo a kulfoldi sajtoval es miegymassal, annak vannak egyeb pproblemai is.

derelyegrádi szellem 2010.03.30. 16:06:49

@El Topo (Sgt. Elias):

ezen kár elmélkedned. Nézd meg Niki filmjét, onnan ez a rész kiderülhet..:-)

reKorrekt 2010.03.30. 16:08:02

@derelyegrádi szellem: ez most pont öngól, mivel a kurucon is pálcát törnek a csaj felett.

El Topo (Sgt. Elias) 2010.03.30. 16:08:05

@derelyegrádi szellem:

Nekem elég volt belőle az a pár kép is, ami mindenhol volt.

loláb 2010.03.30. 16:08:12

@tesz-vesz: Vagy nem gondolom azt, hogy a gárda tagság valami magasabb erkölcsiséget jelent...

Seduxen (már NEM dr.) 2010.03.30. 16:08:43

@reKorrekt: "Úgy látom a vérfideszeseknek is kezd már elmenni az eszük... " - most komolyan! miből gondolod, hogy @derelyegrádi szellem: -nek elment volna az esze? He? :)))))

Lone Wolf 2010.03.30. 16:08:47

@tesz-vesz: "értem

prolik"

És aki a csürhét, a prolikat csábítja magához, rájuk építi a hatalmát...

Folytassam?

reKorrekt 2010.03.30. 16:09:14

@tesz-vesz: Szerintem pihenj kicsit, már nem igazán érteni mit akarsz mondani.

Seduxen (már NEM dr.) 2010.03.30. 16:09:21

@derelyegrádi szellem: lehet, hogy nem kívánnám agyonveretni magamat... :)))

picur3ka 2010.03.30. 16:12:34

Hogy nem sul le a bor a keperol ennek is:

kuruc.info/r/52/57445/

Conv · http://www.i-honlapkeszites.hu 2010.03.30. 16:14:34

@Lone Wolf: Én is igennel szavaztam.

Nem tudom miért ne tudna parlagfűirtani, miért ne tudna, segélyszervezetben közreműködni, miért ne tudná elítélni a bűnözést, miért ne tudna olyasmit csinálni amit a gárdisták?
Bűnöző? - Nem.

Farkaskoma, Te maradj a rajzfilmeknél, ne igen politizálj, ne nagyon próbálj összetett fogalmi rendszereket elemezni és ezen fogalmak értékítéletével megbirkózni.
Karcsú a Te elméd ehhez.

A bizonyíték erre az a pár utolsó hozzászólás amit megejtettél a témában.

A gárda felvonul buzizni, cigányozni :))))))
Hülye vagy koma, de nem ez a legnagyobb baj, hanem hogy még világgá is ordítod.

Tisztázzunk valamit: Szerinted van cigánybűnözés vagy sem?
Ha nincs, akkor kik követik el azokat a bűncselekményeket melyeket a rendőrség is úgy jellemez, hogy tipikusan romák által elkövetett bűncselekményi kör
Ha van, akkor meg voltaképpen cigányozás, vagy csupán tények számonkérése a dolog?
Mikor láttad Te a gárdát felvonulni a buzik ellen?
Ugyanakkor amikor a buzik felvonultak a közízlés ellen?

Pornózás... mesélj nekem koma, Te ennyire elítéled a pornósokat, és a műfajt?
Ugye sosem láttál még egy pornófilmet sem, és ha véletlenül igen, akkor azonnal megmostad a szemed szappannal, hogy nehogy megvakulj?
Esetleg csak sötétben, lepedővel letakarva egy lyukon át dugod az asszonyt/embert és imádkozol közben, hogy a jóisten bocsássa meg a Te nagy vétked?

Úgy véled a pornósok nem teljes értékű emberek, illetve erkölcsileg felettük állsz?
Mesélj mi az az erkölcsi alap ami föléjük emel téged, hogy elítélhesd őket?
A gárda/jobbik szabályai közt mutass nekem egyetlen olyan pontot mely arról szól, hogy csak és kifejezetten vallási fanatikusok, bigott és prűd emberek lehetnek a tagjai?

Esküszöm nem vagy egy fokkal sem különb azoknál a gárdistáknál/jobbikosoknál amilyennek be akarod állítani a két társaságot.
Ostoba vagy és sekélyes, minden olyan jellemvonás megvan benned amelyet szemére hánysz annak a társaságnak csupán pepitában.
Ha nem így van és ez csak egy felvett póz amit előadtál az előző pár hozzászólásban, akkor egyszerűen egy kétszínű sunyi kis szarházi vagy, ami bizony nem biztos, hogy pozitívabb megítélés alá esik, mint amit elítélni szándékozol.

reKorrekt 2010.03.30. 16:16:09

Igazából teljesen feleslegesen koptatja itt a száját minden fröcsögő idióta. A fideszes kommentelők, fideszesek maradnak, a jobbikosok, pedig jobbikosok. Na vajon akkor ki jár jól most ezzel a több hetes hírrel? Nem hinném hogy a fidesz be merne kockáztatni még egy ál-botránykeltést a múltkori magyarhírlap-bukás után, tehát...

derelyegrádi szellem 2010.03.30. 16:17:13

@Seduxen:

Figyelj sedux, egy volt mszp-és még akár "vérfideszesnek" is nevezhet. :-)))

reKorrekt 2010.03.30. 16:19:44

@picur3ka/beleallos kampany: Miért is? Morvai a 2006-os esztendő október 23-i napjának estéjéig fideszes szavazó volt. Mikoris épp a fidesz ünnepségéről két gyermekével hazafelé tartván rendőrsorfalba, könnygázgránátokba. lovasrohamba és lövések hangjába ütközött. Nála akkor telt be a pohár. Nálad mikor fog?

z666 2010.03.30. 16:19:51

félig OFF:

barikad.hu/node/50109

Ezt eddig is tudtuk, de ennyire nyíltan...

derelyegrádi szellem 2010.03.30. 16:20:15

@Conv:

Tisztázzunk valamit: Szerinted van cigánybűnözés vagy sem?

Szerintem nincs:

"Március 10-én, az esti órákban egy egyedül élő 77 éves férfit támadtak meg farkaslyuki családi házában. A családi ház kétszárnyú bejárati ajtaját az elkövető egyszerűen berúgta, majd a házban fekvő férfi hálószobájába sietett, és azonnal támadott. A bántalmazás közben folyamatosan készpénzt követelt áldozatától. Tervei azonban meghiúsultak, így „zsákmány” nélkül kellett távoznia. Nem hagyott mást hátra, mint a súlyosan bántalmazott, megrettent idős férfit. Március 17-én a rablással gyanúsítható 40 éves férfit az ózdi rendőrkapitányság rendőrei őrizetbe vették, azóta pedig előzetes letartóztatásban várja az eljárás befejezését.

A második eset március 12-én, az előző ügytől függetlenül, szintén Ózd városában történt egy családi házas övezetben, az éjszakai órákban. Egy sapkával és sállal elmaszkírozott férfi jutott be az ablakon keresztül egy egyedül élő idős nőhöz, aki éjszakai álmából a nagy robajra ébredt. A támadó, hogy megakadályozza a segítségért kiabálást, a néni száját befogta, majd megfenyegette és pénzt követelt tőle. A fenyegetés és a kutatás eredményeképpen az elkövető 10 ezer forintot, 2 aranygyűrűt „szerzett”, majd felszólította a sértettet, hogy nyissa ki a bejárati ajtót, és ezután távozott a helyszínről. A rendőröknek sikerült az egyik gyűrűt felkutatniuk, majd a szálakat továbbgöngyölítve eljutottak az elkövetőhöz. A bíróság előzetes letartóztatásba helyezte a 21 éves ózdi férfit, aki korábban már több hasonló bűncselekményt is elkövetett, legutoljára ez év január végén szabadult a büntetés-végrehajtási intézetből.

A harmadik bűncselekményt szintén egy többszörösen büntetett előéletű, de még alig 20 éves ózdi férfi követte el, aki azóta szintén előzetes letartóztatásban várja sorát. A rabló három idős embert is megtámadott. Ő az esti, éjszakai órákat sem várta meg a támadásokkal, hanem fényes nappal „lépett akcióba”. Három hét leforgása alatt három egyedül élő, idős asszonyt támadott meg, akiktől veréssel pénzt és értéktárgyakat követelt. Egy alkalommal „zsákmány” nélkül távozott, a második esetben 500 forintot, a harmadik alkalommal pedig 10 ezer forintot tudott elvenni a megrettent áldozatoktól."

Conv · http://www.i-honlapkeszites.hu 2010.03.30. 16:21:02

@picur3ka/beleallos kampany:

Mi a baj ezzel?
Minden jóérzésű ember szégyenli, hogy fideszes :)
Bár tudom, szerinted Csak a fidesz! a jó, mindenki más rosszat akar :)
Felvilágosítalak, a nagy számok törvénye alapján, több ember közt több a hülye, ilyenformán bizonyosan állítható, hogy a több hülye segíti hatalomra a fideszt. Konklúzióként elkönyvelheted, hogy az ország X számú hülyéje közül 60% fideszes, így valamivel nagyobb az esélye annak is, hogy 50:50 aránynál magasabb értéket képvisel annak esélye, hogy Te is hülye vagy , ilyenformán a véleményed nem igazán szignifikáns, tehát hanyagolható :)

Seduxen (már NEM dr.) 2010.03.30. 16:21:35

@derelyegrádi szellem: tehát azt nem vitatod, hogy elment az eszed? LOL, azért bazze, Te sem vagy ma éppen formában :))))

különben meg ne csúsztass - vagy szólj Vityának, hogy las-sab-ban dik-tál-jon - NEM voltam mszp-s, "csak" szavazó. Ha az lettem volna, akkor szarnék a fejetekre, nyitogatnám otthon a Nokiás-dobozokat, és jót röhögnék rajtatok :)))

Lone Wolf 2010.03.30. 16:22:22

@Conv: @Lone Wolf:

ÍTudod hogy mi a különbség? AZ HOGY ÉN MEG SEM PRÓBÁLOK ÚGY TENNI MINTHA ÉN VOLNÁK AZ ERÖLCSISÉG NETOVÁBBJA!

Homeoffice 2010.03.30. 16:22:24

@picur3ka/beleallos kampany:

Ha jól tudom, az ősidőkben a fidesz meg a szadesz szövetségben voltak:))))

Zorro2007 2010.03.30. 16:23:04

Engem az sokkal jobban zavar, hogy a nagyon sok mai fiatal egyetemista/föiskolás lány kurválkodik mert szerintük csak így tudják elöteremteni a pénzt. A jövö értelmisége...

Conv · http://www.i-honlapkeszites.hu 2010.03.30. 16:24:51

@Lone Wolf:
Teljesen érthető válaszokat adtál, mint az várható volt a fentiekben vázoltakat megerősítve.
Köszönöm együttműködésed :)

loláb 2010.03.30. 16:26:02

@Conv:

gárda/jobbik szabályai közt mutass nekem egyetlen olyan pontot mely arról szól, hogy csak és kifejezetten vallási fanatikusok, bigott és prűd emberek lehetnek a tagjai?

magyargarda.hu/becsuletkodex

Ki-ki eldöntheti, hogy mennyire hangsúlyos elem a hit a gárdában.

Ha a HIT, erő, akarat jelszó skandálása után a gárdista éppúgy megnézi a pornót, mint a nem gárdista, akkor képmutató. Ugyanis a pornó ellentétes a hatodik parancsolattal.

Conv · http://www.i-honlapkeszites.hu 2010.03.30. 16:26:49

@Lone Wolf:

Értem, szóval nem elítélően nyilatkoztál a dologról :)

Illetve ugyan elítélően nyilatkoztál, de van is rá alapod. Melyek ezek?
Illetve eliítélően nyilatkoztál, de nincs rá alapod. ez esetben miben is különbözől az elítélés tárgyától?

Conv · http://www.i-honlapkeszites.hu 2010.03.30. 16:29:00

@derelyegrádi szellem:

Te biztosan érted a kérdést, vagy biztosan érted amit mondasz?
Vagy csupán ügyvéd vagy és mint ilyen, képtelen vagy egyenes és őszinte választ adni, arról amit gondolsz, inkább a pillanatnyi érdeknek megfelelően alakítod a semmit amit mondasz? :)

derelyegrádi szellem 2010.03.30. 16:29:05

@Conv:

"A gárda/jobbik szabályai közt mutass nekem egyetlen olyan pontot mely arról szól, hogy csak és kifejezetten vallási fanatikusok, bigott és prűd emberek lehetnek a tagjai?"

Nem ismerem sem gárda sem jobbik szabályait, nem is érdekelnek. DE: mielőtt ebbe komolyabban belemerülsz, felhívnám a figyelmedet arra, hogy a vallási fanatikusok/bigottak/prüdek valamint a pénzért faszt szopók, gecinyelők, húgyivók, és seggbekúrtak (széndékos a durva naturalitás) között még létezik egy viszonylag népes réteg, úgy a lakosság 95 %-a. Ezt nem lenne haszontalan szem előtt tartani.

arlequin 2010.03.30. 16:29:16

édes istenem...

az összes hőbörgőnek és az összes mintapolgárnak és az összes vérgárdistának és az perverz helyeslőnek és az összesnek aki olvassa:

"az vesse rá az első követ, aki maga nem vétkezett..."

na oszolhat a banda, dikkmáshalom nácikok, repüljetek csokilyukra úgyis az a XXI. pininfarinája...

ferrari rulezerrel! a fekete csikó berúgott.

Conv · http://www.i-honlapkeszites.hu 2010.03.30. 16:32:56

@loláb:

Állj! a ne paráználkodj mint olyan, már Jézus szerint sem volt a kurvákra vonatkoztatható, mint magdaléna esetében a Jézusi "eljárásrend" is mutatta.
Esetünkben 2000 évvel később amikor már tudjuk, hogy a tízparancsolat mely társadalmi és higiénés közegben alakult ki, nem vonatkoztatható a jelenre.
Főként olyan számára aki nem vallásos.
Viszont a HIT nem feltétlenül a keresztény vallási, hanem egy eszmébe vetett HIT-et és lojalitást jelenti az adott kontextusban. Hiszen ha nem így lenne, be sem vennének senkit a gárrdába aki nem vallásos.

Donna (Cara)mba 2010.03.30. 16:34:25

Saját privát vélemény, rövidre zárva:
- a gárdában semmi-de-semmi helye egy ribancnak, bajtársaik és önmaguk lejáratása volt, hogy egyáltalán felvették ezt a ringyót. Ha nem rakják ki az izé, szűrét, akkor mondassák le a gárda főnökét, de ízibe. Emlékezzünk csak mekkora botrány volt, amikor kiderült, hogy amcsi katonák miket műveltek Afganisztánban? Utáltuk őket, ugye? Ártalom szempontjából NEM AZONOS - hangsúlyozom nem azonos - a két kategória, de a katonaság/félkatonaság csak akkor működhet jól, ha erkölcsi alapja van a küldetésüknek és vigyáznak az erkölcsi küldetésük tisztaságára, különben ahogy itt már mondták, nem lesz hitele. Amikor és aki felvette a pénzért (nem egyszerű magánéleti nimfomániás) hivatásszerű kurvát, pontosan tudnia kellett, hogy saját bajtársait járatja le, azt a szervezetet, amit szolgál. Mentség sincs rá, mivel TUDTA, kit vesz fel. Ha butaságában tette, ha árulóként tette: az eredmény ugyanaz. Tehát az egyetlen elfogadható lépés, a kurva kihajítása és aki felvette, annak is a kihajigálása, minimum erkölcsi elítélése a gárda részéről. Addig maszatolás az egész az én szememben.
Ártott a felvételt jóváhagyó ezzel az esélytelen, segélytelen 80 éves néninek is, mert besározta, lehetetlenné tette a gárda komoly legitimizálását a későbbiekben, mint egy csendőrség, olasz vagy francia módra. Ennyi.
- Hiába kezdünk lejártani egy pártot, amit a magyarországi példátlanul súlyos társadalmi és gazdasági helyzet rosszhiszemű kezelése hozott helyzetbe. Ha Viktor vagy bárki, aki hatalomra kerül, kihátrál a hihetetlen súlyú konfrontáció alól, ami vár rá, alkalmatlan az ok kezelésére, megszüntetésére--> vagyis az ország mélységesen mély gödörből való kimozdítására. Ennek lehetséges következménye: polgárháború, esetleg valamilyen csapatok bevonulásának kérése, aztán ámen, magyar Magyarország.
Ezeket látom téteknek.

Mivel a fenti dolgok kiderültek, sokunkban vetődött fel a Jobbik mögüli kihátrálás gondolata - és ez is egy nyomós ok, hogy egy gárda vagy jobbik vezető elgondolkodjon és azonnal cselekedjen.

Mindennek ellenére élni fogok a választási lehetőségemmel, megkockáztatva a rossz döntést is: a Jobbikra szavazok, mert ÚJ ERŐ kell, a fideszt kontrollálni kell, de nem ám ellenzéki maszop által! Még mit nem? A tolvajok tolvaja és képmutatók képmutatója, a maszop egyáltalán mint ellenzék???????????? Dutyi, az igen. Hazaárulásért!!!!!!!!!
Nekem ennyi elég, hogy a lelkiismeretem egyelőre nyugodt legyen.

@f.m.j.-nek
A nem szavazás - bocs f.m.j - gyávaság. A döntés gyávasága. Azért nagyon nagyra becsüllek, látom és átérzem vergődésed, de valakire csak tudsz szavazni? Ne tedd meg, hogy otthon maradsz. Inkább vállald fel az esetleges rossz döntés felelősségét. Döntési helyzetben vagyunk. Nem nézhetünk ledermedve, bénán. Hiszen nem látod, hogy épp ezt akarják ellenségeink, az országrontók?

Ha lejáratódik a Jobbik, lesz más.

A maszopot nem hagyhatjuk hatalomban, ez csak világos? Nemzeti vagyonnyi panamáikkal, szeretőik állami finanszírozásával, gyermekeink jövőjének anyagai alapját ellopóikat hagyjuk elhúzni és ők lesznek a jobboldal konstruktív ellenzéke? Ők, akik a gyermekeinket bejárónőnek, cselédnek akarják látni? A parasztot újból föld nélkülinek? Na ne...

És ki volt a Fidesz, amikor belibegett a politika szinpadára 1990-ben?: Egy kis rinyáló liberális pártocska. 1998 és 2002 között vált a nemzeti gondolkodás pártjává...

Most meséli a férjem, hogy a Fidesz iffjusági tagozatának elnöke ((itt lent, a végeken) átoperáltatta magát nővé. Konzervatívnak, családvédőnek mondja a Fidesz magát ettől méga plakátokon? Igen, igen, igen. Kiborult a Fidesz bilije ettől? Nem, ugye?

Hinni fogunk magunkban, ha a fene fenét eszik is. Ha az egyik elkurvul, lesz helyette másik. Csak higgyünk magunkban.
Tiszta világ pedig nincs. Csak annak, aki hisz a túlvilágban:(

A férjem is üzen Neked, ismeretlenül egy eléggé trágár mondatot, de azért nehogy szívedre vedd. Itt szükséges a trágárság a dolog abszurdumának az észrevétele, túllépése miatt. Íme, az üzenete:
B.sszanak, csak ne lopjanak! (ősi somogyi bölcsesség:)))))))
Szerettel üdv.
Donna, aki mindig odafigyel arra, amit írsz!

Conv · http://www.i-honlapkeszites.hu 2010.03.30. 16:35:17

@derelyegrádi szellem:
igen pontosan ez a 95% alkotják a gárda és a jobbik tömegbázisát, éppen úgy mint a többi pártét

Conv · http://www.i-honlapkeszites.hu 2010.03.30. 16:36:30

@derelyegrádi szellem:

értem én bazzeg, csak nem bírtam megállni, hogy azoknak is ne üzenjek, akik komolyan veszik a nem létező cigánybűnözést :)

Lone Wolf 2010.03.30. 16:37:19

@Conv:
"Illetve ugyan elítélően nyilatkoztál, de van is rá alapod. Melyek ezek?"

Az, hogy nem prédikálok vizet, és iszok bort! Az hogy én nem forgatok pornót, aztán megyek masírozni! Ez ugyanis nem erkölcsiség, nem gerinc!

Az a mindennapi becsületnél kezdődik. Tudod, mint amikor találsz egy mobilt, majd végignézed a címlistát, és felhívod az illető anyját, hogy jónapot! Ez és ez vagyok, itt és itt találtam ezt a telefont. Én ezt megcsináltam. Mint ahogy egy méregdrága digikamerának is kinyomoztam a tulajdonosát. Majd amikor csodálkozva néztek, és meg akartak hívni egy italra, visszautasítottam. Tudod miért? Mert ez nem olyasmi, amiért dicséret, vagy elismerés jár, hanem az aminek normálisnak kellene lennie! Szerinted hányan csinálnák ezt utánam? NOS???

És amíg ennek a fajta mentalitásnak nem tudsz megfelelni, amíg ezt, és azt hogy pornós nem megy tüntetni a meleg felvonulásra, fel nem fogod, nem tudsz így élni, addig ne alapítsál gárdát, és ne masírozgass ide-oda! Mert valójában nincsen benned becsület! Egy hangyafasznyi sem!

Prof. Dr. Simon Templar 2010.03.30. 16:38:02

@latte: Nem, nem olyan egyszerű...ugyanis a Jobbikban magában és a szimpatizánsaik körében is nem csak keresztények vannak. Hanem vastagon és vállaltan pogányok. Mint én, aki boszorkány vagyok. Én nem azért fogok a Jobbikra szavazni, mert olyan hú de nagy keresztény vagyok, hanem azért, mert kőkemény és brutális rendcsinálást akarok látni...munkatáborral, csendőrséggel és, hogy Francisco ElQró egy csákánnyal a kezében építi a Duna-Tisza csatornát.

A pornó csak azért visszataszító, mert a szexualitást leviszi az ösztönök szintjére, kikapcsolva a csak az emberre jellemző érzelmeket.

Mindent összevetve, azt hiszem nem Niki pornózása a legnagyobb probléma kis hazánkban.

neeskens 2010.03.30. 16:40:06

Tudom én, hogy ez csak a ballib meg a fideszmédia műve.

De őszinte kárörömmel konstatálom, hogy az erkölccsősz jobbikosok miket csinálnak. Miközben hivatalosan ők a legnagyobb konzervatívok.

Az meg még viccesebb, ahogy a híveik magyarázzák a bizonyítványt.

neeskens 2010.03.30. 16:41:45

@Quain: "Nem, nem olyan egyszerű...ugyanis a Jobbikban magában és a szimpatizánsaik körében is nem csak keresztények vannak. Hanem vastagon és vállaltan pogányok. Mint én, aki boszorkány vagyok."

A Harry Potterrel, vagy Gandalffal jártál egy osztályba?

Conv · http://www.i-honlapkeszites.hu 2010.03.30. 16:41:48

@DexterMorgan78/Séfbácsi:

Ebben viszont igazat adok neki. mármint a címben írtakra.

És most besértődhet a sok családanya, meg a többi.
felmérések szerint a 35-40-es korosztály férjezett nőtagjai már megbánták a párválasztást és csak a ygerek, de legtöbb esetben az ANYAGI biztonság miatt van együtt a párjával. több mint harmaduk jelenleg is csalja a férjét, és nem volt mérhető az, hogy mennyinek nem jutott még eszébe a dolog, kétharmaduk pedig megcsalta.

xanax · http://bennyhillifier.com/?id=CVTFxYMhwiA 2010.03.30. 16:41:57

...és míg tart a botrány, egy dupla Xanax hatása alatt Hagyó Miki sikerrel íratja át 12. villáját egyik közeli hozzátartozójára...

picur3ka 2010.03.30. 16:44:10

@Gunther:

Na komolyan, nem kell egy pillanatra sem azt gondolni, hogy nyugatrol gyuruzik - mint 70 eve minden, ami szar -, politikai felelosseg kerdese, hogy mi, mennyire es hogyan. De tobbnyire ez itt helyben lett megalapozva.

Jol megfer az ilyesmi tobb orszagban is, de az allampolgarok nagy resze nem igy all a dolgokhoz. Az amerikaiak egy jelentos resze peldaul tulsagosan is prud es vallasos, a nemeteknel hittan az isiben es sorolhatnam. a volt szocialista orszagok kozt sincs meg egy ilyen onutalatra, onirtasra nevelt, vallastalan nep. Szepen megvannak a nemzeti tudatukkal es vallasossagukkal.

Prof. Dr. Simon Templar 2010.03.30. 16:45:47

@neeskens: Inkább Gandalfot választom:) Már csak a korom alapján is:)

picur3ka 2010.03.30. 16:47:55

@reKorrekt:

Ugyan, ne hulyeskedjunk! Egy opportunista karrierista es az a jobbik eset, mert meg szoci ugynok is lehet...

@DexterMorgan78/Séfbácsi:

Ja, ezeken az atirt Europa terkepeken az olasz valtozat ugy hozza Mo-t, hogy Pornosztarok...

Es ez olyan uj, hogy ezt mar Hofi is megenekelte az uno harisnyaert jeligevel.

jpmjpm 2010.03.30. 16:55:17

Egyébként én sosem értettem, hogy a politikánál miért ilyen kénes téma a szex. Nem tök mind1, hogy mit csinál vki. Szerintem tök mind1. Amikor mások helyett akarjuk megmondani, hogy mit csináljon az gáz.

Egyébként meg a háborúért kitüntetés jár, szexért megalázás. Fasza.

Conv · http://www.i-honlapkeszites.hu 2010.03.30. 16:56:46

@Lone Wolf:
Szóval aki pornózik az lop is? :)

szerintem az emberek 90%-a ugyanezt teszi. elhiszed, hogy aki pornózik az is ezt teszi?

gondolod, hogy pornósként Ő ment a meklegfelvonulásra tüntetni?

Tudod nektek fideszzombiknak az a bajotok, hogy el nem tudtok képzelni olyat, hogy egyéni szabadság, mindent Viktor Király szájíze szerint kell csinálni és kész, ha azt mondja ezt csináld, azt csinálod.

Bazz a Jobbik a leginkább kevert párt jelenleg és a gárda a leginkább kevert egyesülés, hiszen az egyik nem politikai érdek mentén van egyben a másik pedig szépen összegyüjti az összes olyan embert akinek tele a töke a fityisz, szdsz, mszp, mdf kombó 20 éves tatárjárásából.
Ezektől a pártoktól szív el szavazókat akiknek elegük van a seggfejek eddigi és várható viselkedéséből.
Úgy gondolom a Jobbik az egyetlen párt amelynek tagjai viselkedéséből nem lehet általánosítani a párt jellemzésére.
Az hogy mi a közös cél az nem azt jelenti, hogy egyforma kockafejű fideszzombi mintájú emberek gondolnak egy egy szegmenséről a vonalnak ugyanazt.
Majd amikor lehúz egy 4 éves időszakot a Jobbik a parlamentben azután általánositgasson bárki a pártról, addig sem alap sem lehetőség, egyének viselkedését pedig ráhúzni egy pártra, bizony nagy jellemtelenség még a jelen kampánykörnyezetben is.
Azt hiszem nem lenne szép, ha farkas Flórián mintájára köztörvényes cigánybűnözők pártjaként emlegetném a fityiszt. Pedig ennek több köze lenne a valósághoz, mint annak, hogy aki pornózik/pornót néz az nem tisztességes és becsületes ember.

Egyre mélyebbre süllyedsz a sekélyességben bazz, azt hiszem nem titkolt gondolatomat közlöm amikor azt mondom, elmégy Te a picsába az összes hozzád hasonló seggfejjel együtt, aki a kettős mércét emlegeti olyan kontextusban, hogy kettős mércét alkalmazva magyarázza meg a saját erkölcsi felsőbbrendűségét.

Conv · http://www.i-honlapkeszites.hu 2010.03.30. 16:58:00

@neeskens:
focista vagy, Te ezt nem fogod megérteni soha. menj játszani :)

Lone Wolf 2010.03.30. 17:05:42

@Conv: Látom még mindig nem érted... Egy kurva pillanatig sem hiszem hogy erkölcsileg felsőbbrendű volnék. Csak tudod, én legalább próbálok javítani magamon, és elkerülni az efféle "apró" önellentmondásokat. Ez az összes különbség. Kicsi, de annál jelentősebb.

Lone Wolf 2010.03.30. 17:07:56

@Lone Wolf:

+ Te most pont úgy beszélsz, mint egy SZDSZ-es ultraliberális. Mindezt,a jobbik védelmébe. Tudod mit? Meg kell szakadni a röhögéstől!

picur3ka 2010.03.30. 17:09:22

Ez a magyarazat artalmasabb kezd lenni, kisse olyan mint a mesterhazy jobboldali orvosai meg a gyurcsanymento mindenki hazudik.

bombahir.hu/belfoeld/hirek/1791-a-magyar-nk-nyolcvan-szazaleka-kurva

'Földi Ágnes, a Magyarországi Prostituáltak Érdekvédelmi Egyesületének főtitkára szerint Magyarországon mintegy tizenötezerre tehető a prostitúcióból élő nők száma. Ebbe beleértendő a közönséges utcai kurváktól a külföldön dolgozó szexmunkásokig mindenki, kivéve a pornószínészeket, az számukra "más kategória."'

Conv · http://www.i-honlapkeszites.hu 2010.03.30. 17:11:07

@Lone Wolf:

Még mindig nem látom az önellentmondást, de mindegy.
valahol mélyem kezd bennem kibontakozni a meggyőződés, hogy halvány fogalmad sincs sem a politikai fogalmakról sem az azokat képviselő párttömörülésekről, jelesül pl nem látom mi volt ebben az szdsz-es gondolatmenet :)

loláb 2010.03.30. 17:11:52

@Conv:
"Állj! a ne paráználkodj mint olyan, már Jézus szerint sem volt a kurvákra vonatkoztatható, mint magdaléna esetében a Jézusi "eljárásrend" is mutatta."
Már hogy a viharba ne lett volna vonatkoztatható? Csakhogy Mária Magdolna megbánta a bűneit, és nem csinálta többet, Niki viszont még decemberben is tett fel képeket a honlapjára.

"Viszont a HIT nem feltétlenül a keresztény vallási, hanem egy eszmébe vetett HIT-et és lojalitást jelenti az adott kontextusban. Hiszen ha nem így lenne, be sem vennének senkit a gárrdába aki nem vallásos."

Olvasd el a becsületkodexet, pl:
"Ki lehet a Gárda tagja?
A Magyar Gárda tagja lehet minden olyan magyar férfi és nő, aki már betöltötte 18. életévét, hisz Istenben, magát a magyar nemzethez tartozónak vallja, "
Konkrétan az Istenhit előbb szerepel, mint a magyarság. Ne legyél naív, az effajta szimbolikának van szerepe egy ilyen szövegben

Az Istenhit pedig egyértelműen a keresztény Istent jelzi, de felekezet nélkül. Tudomásom szerint van valami olyan zsinat, ami kimondja, hogy a reformátusok, katolikusok, ortodoxok egyazon istenben hisznek, tehát lehetséges az ilyen közösségvállalás.

Lone Wolf 2010.03.30. 17:16:31

@Conv: Nem lep meg... Máskülönben értenéd hogy miről is beszélek.

Az önellentmondás ott van, hogy nem lehetsz egyszerre kurva, és maradhatsz szűz! És ne haragudj, de ennél világosabban nem tudom elmagyarázni.

Ami meg téged illet... Az én erkölcseimet támadva próbáltál védeni egy erősen kétségbevonható helyzetet. Tipikus liberális húzás!

Na, meg most rólam van szó, vagy róla?
-Róla? Akkor meg miért velem foglalkozol? Mert azt amit ő tett máshogy már nem lehet védeni, csak úgy ha ellehetetlenítesz engem? ja!!!

Lone Wolf 2010.03.30. 17:18:01

@Lone Wolf: Pontosítok!

Róla? Akkor meg miért velem foglalkozol? Mert azt amit ő tett máshogy már nem TUDOD védeni, csak úgy ha ellehetetlenítesz engem? ja!!!

Conv · http://www.i-honlapkeszites.hu 2010.03.30. 17:21:15

@loláb:
"Csakhogy Mária Magdolna megbánta a bűneit, és nem csinálta többet, Niki viszont még decemberben is tett fel képeket a honlapjára."

Erről ugyan nem tudok, csak arról, hogy raktak fel róla képeket, ám ez nem azt jelenti, hogy azok friss képek. Meg, hogy ő rakta fel. szerintem inkább a cég aki a filmet készítette vagy a cég mely forgalmazza.
Elhiszed nekem, hogy nagy valószínűséggel még csak felhasználói hozzáférése sincs azokhoz a honlapokhoz ahol fenn vannak a képei, filmajánlói, nemhogy admin jogai, hogy Ő töltsön fel tartalmat?

Érdekes én tudok olyanokról akik nem vallásosak, sőt kifejezetten ateisták mégis gárdisták. A jobbikban meg elég szép számmal vannak ilyenek.
Tudod, attól ha nem hiszel istenben, még nem feltétlenül kell TGM-nek lenned és mocskolnod azokat akik hisznek benne. Sőt, akár még egyet is érthetsz, támogathatod azokat akik hisznek benne és e hit mentén "jót" cselekednek.

tudi 2010.03.30. 17:22:59

@arlequin: Mester úr önnel kell tökéletesen eggyetértenem.

Prof. Dr. Simon Templar 2010.03.30. 17:26:05

@loláb: 1. a Magdalai Mária (merthogy róla van szó) soha nem volt prostituált. Csak a szexuális nyomorúságukat a pogányokra kivetítő Egyház papjai találták ezt ki. Ugyanis Mag-da-la párthus városban kizárólag varázslók, csillagjósok és egyéb, akkoriban "tudós"-nak számító ember élhetett. Mai szóval egy tudományos központ volt. Mária is egy "varázslónő" volt, aki saját számításai alapján jutott el Jézusig. Persze Jézus hímsoviniszta apostolai (főleg Péter) képtelenek voltak elviselni, hogy egy nő okosabb lehet náluk.

2. Továbbra sem értem, hogy a hazafiság miért kell feltétlenül összefüggjön a kereszténységgel???!!!

Horizont 2010.03.30. 17:26:45

bombahir.hu/belfoeld/hirek/1791-a-magyar-nk-nyolcvan-szazaleka-kurva
Ez a Nikike miről beszél? Hol él? "Szerinte a magyar nők nyolcvan százaléka kénytelen áruba bocsátani a testét, ha meg akar élni" !!! Leszbi-e nem-e, megjátszotta-e vagy sem, nem tudom nem is érdekel annyira kicsike pontocska annyira nem fontos.De az eszét nem sok mindenre használja az biztos. A helyesírását nem is méltatom, pocsék. De a kijelentésével kiverte a biztosítékot nálam. Csak annyit mondanék Nikike, hogy képzeld el dolgozni is lehet a megélhetésért, nem "kénytelen" (hanem önként) egy nő áruba bocsájtani a testét ha meg akar élni. Ekkora hülye libát. Írnék más jelzőt is, de nem teszem.
Bocsánat nem olvastam el még a kommenteket, olyan sok. Örülök, hogy eric megjött, írásának zamata van:DDDD
Ha én a Jobbikban (nagyon) hinnék ilyen kis kurva nem tudna eltántorítani, de megengedném, hogy másnak másmilyen véleménye legyen!

Taktikai Atompingvin 2010.03.30. 17:31:49

@Conv: Erről linket légyszi, mert Édesanyám is ez a korosztály....
"Tudod nektek fideszzombiknak az a bajotok, hogy el nem tudtok képzelni olyat, hogy egyéni szabadság, mindent Viktor Király szájíze szerint kell csinálni és kész, ha azt mondja ezt csináld, azt csinálod."
Ember, én alapjáraton bírlak, de miféle szabadságról beszélsz? Egy félkatonai hierarchikus szervezetben te eldöntheted hogy mit csinálsz meg mit nem? Király András szóvivő maradhatott a botrányai után? Miféle szabadságról van szó? Légyszi magyarázd el mert tényleg nem értem.

Conv · http://www.i-honlapkeszites.hu 2010.03.30. 17:40:09

@Lone Wolf:

Az önellentmondéáás nem létezik, nem igaz, hogy nem érted meg a dolgot, az önellentmondás akkor létezne, ha azt állítaná magáról, hogy szűz, pedig kurva. Nem állított ilyet, nem is tagadta.
A gárda meg pont az ilyen seggfejek által van feltüntetve bigott vallási fanatikusok gyüjteményének, akik ezt a dumát nyomják mint Te. A gárdában éppen úgy mint bármely más polgári szerveződésben mindenféle gondolkodású és mentalitású emberek vannak, egyetlen dologban azonosak csak: abban, hogy változtatni akarnak, segíteni akarnak, azt akarják véghezvinni ami az állam és az eddig működő pártok feladata lett volna. Bizony ehez nem kell senkinek sem vallásosnak, sem szűznek, de még csak turullovasnak sem lenni. Nagy többségük nem is az. Ezt csak elidegenítésként a média akarja rájuk húzni.
Vannak egyetemes szabályok az erkölcs és a mentalitás, világnézet terén (haza védelme és szeretete, a nemzeti hagyományok tisztelete, a társak védelme és tisztelete) melyek bizony szúrják a liberális és eubuzi politikai pártok érdekeit követő és követelők szemét, de ez már legyen az ő bajuk. A gárdának megvan a saját közössége majd Ők döntenek, és legfőképpen azok döntenek akik ismerik az adott személy a gárda céljainak megfelelő tevékenységét, hogy maradhat vagy sem.
Bizony a nagy demokráciáért folytatott fityiszes maszopos harcban ez lenne az alap, hogy ilyesmit fel kellene fogni és nem belekeverni egy társadalmi tevékenység megítélésébe a sajátos egyéni hülyeségünket egy egy személy magánéletével kapcsolatban.
Majd ha a véradásokon ahol pl. eü segédkezik, pénzért felkínálja magát, és ezt a gárda szórólapokon hirdeti, mint toborzóanyagot, akkor el lehet ítélni a gárdát, de míg a gárda tevékenységében semmi formában nem jelenik meg ez a tevékenység, és a gárdával végzett tevékenysége közben nem jelenik meg a csaj ilyen tevékenysége, addig kussnak kéne lennie tisztelt libsi, balos és besorolhatatlan jellegtelen fityiszse rajongóknak.

Lófaszt, én nem védem őt, nem szükséges , hanem a lófasz dumáidat próbálom helyretenni, hogy lásd mitől baromság és hiteltelen amit előadsz.
Tudom hihetetlen ez annak fényében, hogy a pártotok mindenféle erőltetett és jellemtelen faszsággal megpróbálja lejáratni az ellenfeleit, de így van.
El kéne gondolkodni inkább a valós bűnökön amit elkövettek a jelenlegi politikusok és pártok, nem pedig kurvák után figyelni, lehet, hogy máris jobb megítélése lenne akár a fityisznek is. Még lehet, hogy a 2/3 is sikerülne és nem is bánnák olyan sokan.

Kartal (rezervált) 2010.03.30. 17:41:10

@Seduxen: bocs, de Te kivel beszélgetsz???

@derelyegrádi szellem: ciganybunozes.blog.hu/

@Zorro2007: hopp! Ez sajnos igaz.

@Donna (Cara)mba: én - szokás szerint - egyetértek :)

@Gunther: az ősidőkben a fidesz magát radikálisnak és liberálisnak nevezte... xD

@Lone Wolf: nem tudom milyen a táborok eloszlása, de nemmel szavaztam, és Jobbik szavazó vagyok. Amúgy értemaz érveid, csak a hangnemmel nem vagyok kibékülve.

@Conv: ez is igaz. A Jobbik olyan tagokkal építkezik, amilyenek vannak. A következő négy év a megtisztulás ideje lesz, amikor az ocsút kiszórják a szemétbe. Mert ha nem, mennek ők is a darálóba az SZDSZ után.

Egyébként az én véleményem, hogy egy ribanc ne legyen gárdista, amennyiben a Gádra konzervatív és keresztény nézeteket vall. Ha már abbahagyta a pornózást, akkor is sokat kell bizonyítania, hogy ott a helye, de ha nem... akkor nincs miről beszélni.

Egyébként csak szólok, hogy itt a tavasz, ki lehet menni a kertbe, zöldbe, bárhová, én is ezt fogom most tenni, mert annyi a munka, hogy csak na.

Pá mindenkinek!

Conv · http://www.i-honlapkeszites.hu 2010.03.30. 17:44:53

@Taktikai Atompingvin:

bazzeg a gárda nem a Jobbik, mi köze király andrásnak ehhez.
A gárda nem félkatonai szervezet, ez csak a hülye libsi maszop duma. Mint a fasiszta és egyéb jelzők is rájuk.
Nézz már utána mi az, hogy félkatonai szervezet :)

Persze szerinted gondolom a mazsorettek szövetsége is félkatonai szervezet :)

Conv · http://www.i-honlapkeszites.hu 2010.03.30. 17:48:14

@Taktikai Atompingvin:

jah a linket meg fogom keresni, ha jól emlékszem www.tarki.hu/adatbank-h/nok/index.html itt valahol olvastam de hogy melyik szekcióban vagy melyik kutatási területen nem tom. mindenesetre érdemes átnézegetni sok érdekes dolgot találhatsz ezen kívül is

loláb 2010.03.30. 17:48:26

@Conv:
"Erről ugyan nem tudok, csak arról, hogy raktak fel róla képeket, ám ez nem azt jelenti, hogy azok friss képek. Meg, hogy ő rakta fel. szerintem inkább a cég aki a filmet készítette vagy a cég mely forgalmazza."

Oké, lehet, hogy nem ő tette föl, de decemberben frissült állítólag. Kérdés, hogy életszerű-e az, hogy decemberben egy fél-egy éves képsorozatokat raknak fel.

"Érdekes én tudok olyanokról akik nem vallásosak, sőt kifejezetten ateisták mégis gárdisták."
Ebben biztos voltam, hogy vannak ilyenek, azonban ettől függetlenün igaz az, hogy a gárda alapelvét tekintve kifejezetten vallásos. Ateista, vagy aki nem hisz a keresztény Istenben, nem is lehetne a Gárdista.
Az, hogy ez ennyire lényegtelen (lehet ateista, vagy a hittel nyiltan ellentétesen élő valaki gárdista) az nekem inkább csak azt bizonyítja, hogy ez a parlagfűmentesítéses, ároktakarítós,"hit-erő-akaratos", ilyen-olyan vallási eseményeket számon tartó gárdistáskodás igazából csak egy máz arra, hogy lehessen egy jót cigányozni.

@Quain:
"Magdalai Mária (merthogy róla van szó) soha nem volt prostituált...."
Ebbe most ne menjünk bele, legalább tizenöt éve nem olvastam bibliát. Mária Magdolnát nem én kevertem ide, de a lényeg az, hogy ő volt az, aki életvitelében leginkább közelíthető, a feslett életű nőszemélyekhez (egyesek szerint "csak" házasságtörő volt, mások szerint konkrétan kurva, tényleg nem ez a lényeg)

"Továbbra sem értem, hogy a hazafiság miért kell feltétlenül összefüggjön a kereszténységgel???!!!"
A hazafiság sehogy, de a gárda tagja az lehet, aki hisz Istenben. Ez van a magyargarda.hu-n, a "ki lehet a gárda tagja" menüpont alatt. Ha szerinted nincs köze, nem velem vitatkozol, hanem azzal, aki azt oda feltöltötte.

Véraláfutás2 2010.03.30. 17:50:39

@Donna (Cara)mba:

Bírom, mikor valaki csak fehéren-feketén látja a dolgokat, a világban sok az árnyalat, a kétbitesség, felszínesség is.

ColT · http://kilatas.great-site.net 2010.03.30. 17:52:12

"Ennyi! Aki meleg az kotta, aki leszbi az meg bubus."
Itt az egyetlenegy fura za, hogy a csaj leszbipornózik, a Gárda meg nincs oda a buzikért. Na de mindegy, ez csak LOL, ha jól tudom a kiscsaj nem képviselőjelölt, akkor meg kit érdekel?
Viszont olyan szabály sincs, ami megtiltaná hogy egy képviselő pornózzon, szóval max. kevesebben szavaznak rájuk.
(Vagy épp' többen :) )

Engem Krisztike kis kerékbilincses faszkodása jobban zavart pl.

"Ugyanakkor fontosnak tartjuk megkérdezni: az az eset, mely tavaly szeptember elején egyszer már nyilvánosságot kapott, miért csak most, két héttel a választások előtt lett a fősodratú média címlapsztorija?"
Hát igen, ez az ami a csaj pornózásánál is nagyobb LOL.

Lone Wolf 2010.03.30. 17:54:44

@Conv: Te elmondtad az érveidet, és én is elmondom legutoljára az én végső érvemet. Aztán, ezt a témát, részemről lezártnak tekintem, mert már csak értelmetlen szájtépés!

Ha a gárda nem szórja ki ezt a csajt, következő alkalommal amikor ki megy tüntetni, körbe lesz röhögve! azok által akik ellen tüntet, a sajtó által, az emberek által!

Vitathatod, a tisztánlátásomat, ezt nem tagadom! Rohadtul messze vagyok a tökéletestől, rohadtul messze vagyok attól, hogy minden kérdésben előítéletmentesen, és jól lássam a dolgokat.

De azt vajon vitathatod-e hogy úgy lesz ahogy mondtam?

Taktikai Atompingvin 2010.03.30. 17:57:40

@Conv: Akkor mis ez a Magyar Gárda? Egyértelműen a más országokban működő nemzeti gárdákra akar hasonlítani. Az pedig katonai szervezet. Már csendőrségük is van. Az szinten az lenne ugye?Nincs Hierarchia meg beosztott/ felettes viszony?
Mi ez, vmi Magyar Horda? :)
Ateista tagok? Adjon az Isten szebb jövőt? Akkor ezmiez?

Conv · http://www.i-honlapkeszites.hu 2010.03.30. 18:03:03

@loláb:

Én belelátok kicsit ezekbe a dolgokba, sokszor ami nem fogy azt kell reklámozni, hogy el lehessen adni. Olykor 3-4 éves terméket és szolgáltatást is ki kell rakni, hogy előtérben legyen. Gondolom ez a pornóiparban sem működik másként.
Egyszerűsítve: Kovi megcsinálja a filmet, és teríti a különféle eladóknak, pornóoldalaknak, stb. Ezek az oldalak lehet, hogy egy árleszállításon veszik meg a Kovitól a filmet, és akkor kezdik maguknál hirdetni. Hogy értsd: Sok film pl csak évek múlva jelenik meg a hazai mozikban. Ekkor reklámozzák, ez nem jelenti azt, hogy akkor készült, illetve hogy a színész reklámozza :)

Nem feltétlenül cigózni, hanem megvalósítani azt amit a pártok, kormányok nem tesznek meg, pedig az Ő dolguk lenne. Ugye Te is tudod, hogy még a legelvakultabb vérlibsi agybajnokok szerint is a gárda egy tünet, mégpedig annak a tünete hogy szartak a vidékre a pártok/kormány és ennek a hiányzó figyelemnek és védelemnek, támogatásnak a pótlására jött létre a gárda.
Ebbe a formába leegyszerűsíteni, ahogyan Te tetted, Hogy azért van, hogy lehessen egy jót cigányozni, azért Te is látod, hogy a béka seggénél alacsonyabb szintű, még rosszindulatú általánosításnak sem jó hangulatkeltő faszság csupán?
A cigányozás csak annak az állapotnak az eredménye amit a fent már említett vérlibsi és balos kormány kialakított.

Conv · http://www.i-honlapkeszites.hu 2010.03.30. 18:06:09

@Lone Wolf:
Igen.

Ugyanúgy nem lesz kiröhögve ahogyan eddig sem volt. Amint a gárda kimegy felvonulni, nem röhögés lesz, hanem barnaesőzés és fasiszta rettegés. Figyeld meg.
Bár amit Te mondasz az is baromság, de ne hidd, hogy a sajtó és a politika csak ilyen szintű baromságok összehozására képes. Nem, ŐK képesek az idiotizmus csomolungmájáról még világítórakétát fellőni, hogy jól olvasható legyen a rettegés a holdra írva.

greybull 2010.03.30. 18:08:22

Nagybátyám hazavitte a születés után a kórházból a 3. gyermekét, egy lányt a két fiútestvér mellé. Kibontotta a kis csecsemőt, mire a nagyobbik báty (kb.6 éves volt) észlelte, hogy a lába közt, hm...nem az van, mint neki, meg az öccsének. Mikor szóvá tette a "hiányosságot", nagybátyám csak annyit mondott: "Ott lesz, mire kell."
Hát a kis gárdista Nikivel is csak ennyi történt.

LACEK 2010.03.30. 18:09:34

Vicces, hogy a jobbikosok egy pillanat alatt mennyire liberálisak lesznek, ha az övéikről van szó. Az érveik meg még inkább mulatságosak, főleg hogy mennyire hasonlítanak az SZDSZ ("ez a XXI. század") meg az MSZP ("mindnki füvezik/kurvázik/néz pornót/tahón kiabál részegen" - v.ö. "hazudtunk, de mindenki hazudott") magyarázataira.
AZ ilyen félkegyelműek a leginkább veszélyesek, mert szilárd világkép/nézetek hiányában velük BÁRMIT meg lehet etetni, azt is, hogy a Fidesz rosszabb mint az MSZP, meg ebből következőleg (ne adja az Isten!) a jövőveb akár egy MSZP-vel való együttműködést is a Fidesz ellenében.

Lone Wolf 2010.03.30. 18:09:46

@Conv:

meglátjuk!

Hidd el, hogy akkor is elő fog kerülni nikike, nem csekély gúnyos éllel. A gárda támadási felületet nyújtott magának, amikor felvette, és támadási felületet hagyott magán, amikor nem szórta ki az ügy napfényrekerülése után. Ezt pedig az ellenségei ki fogják használni! Majd hülyék lennének egy ekkora ziccert nem leütni. Hülyék lennének egy ekkora rést a pajzson figyelmen kívül hagyni.

gabca 2010.03.30. 18:10:17

Mivel látom, hogy már megmagyarázták itt sokan, hogy miért nem baj a pornó egy olyan mozgalomnál/pártnál, akik be akarják záratni az RTL Klubot és a TV2-t a magyarság szellemi mérgezése miatt, a dolognak ezzel a részével már nem is foglalkoznék.
Ez viszont fölöttébb érdekes, főleg azon érv fényében, hogy hát a pornózás nem bűn, bezzeg a politikusbűnözők, akik adócsalók, korruptak, lopják a köz pénzét:
www.origo.hu/itthon/valasztas2010/kampanynaplo/20100330-vegrehajtasok-es-elmaradt-beszamolok-ovezik-a-jobbik-mediacegeit.html
Csak ízelítőül:
"a végrehajtás azért indult, mert a cég folyószámláján adótartozást találtak. Az APEH adótitokra hivatkozva nem árulta el, hogy pontosan mennyi hátraléka van a Hun Médiának, Novák Előd ügyvezető pedig közölte: nem akar beszélni arról, hogy van-e tartozása, mert azt magánügynek tekinti."
"... olyan címre volt bejelentve, ahol nem lehetett elérni a cég képviselőit. Az APEH helyszíni ellenőreinek jegyzőkönyve szerint a cég székhelyén a lakók sose hallottak a kft.-ről, és annak névtáblája sem szerepelt a megadott címen. Mivel az APEH és a cégbíróság felszólításai rendre bontatlanul érkeztek vissza, előbb felfüggesztették, majd törölték a cég adószámát, és törvényességi felügyeleti eljárást is indítottak ellene. ... Novák magánügynek nevezte azt a kérdést is, hogy miért volt a cég olyan helyre bejelentve, ahol képviselőit nem lehetett elérni. "Megvolt az oka" - mondta"
Aha, "magánügy" ... Hogy is van ez, kedves jobbikosok? Mindig megmosolyogtató, amikor olyanokkal találkozom, akik még hisznek a mesékben :)

derelyegrádi szellem 2010.03.30. 18:16:21

@Taktikai Atompingvin:

Nincs igazad. A M.G. nem félkatonai szervezet. És nem olyan mint pl az USA Nemzeti Gárdája. Pont ez a hibája. Ha olyan lenne, támogatnám. Mert arra szükség lenne, mert nem csak felvonulgat, hanem bizony fent is tartja a Rendet. Gondolj a Catrina utáni állapotokra New Orleansban. MÍg meg nem érkezett a Nemzeti Gárda fosztogatás volt (amiben a városi rendőrség tagjai is részt vettek!!!!), káosz, erőszak. Megjött a N.G. és két nap viszonylagos alatt rend volt. Kihírdeti a szükségállapotot, a fosztogatókra felszólítás nélkül tüzet nyitnak. Ebből mindeki, még a hülye is ért. És ilyen helyzetben nincs idő, lehetőség magyarázgatni ilyesmiket.

A M.G. mit tud tenni? Semmit, felvonul, és aki jól viselkedik (nem fosztogat) azt a Niki lecummantja?

Conv · http://www.i-honlapkeszites.hu 2010.03.30. 18:18:48

@Taktikai Atompingvin:

A magyar gárda inkább az amerikai nemzeti gárdához hasonlítható a célzott kialakításában, jelenleg meg semmihez.

Érthetőbben:
A nemzeti gárda tagja is lehet bárki attól függetlenül, hogy ott is benne van az isten meg a hasonló dolgok. A nemzeti gárda sajátossága, hogy attól a pillanattól kezdve katonai illetve félkatonai szervezet amint együtt vannak a kormány KÉRÉSÉRE. addig a tagja bár nemzeti gárdisták csupán ugyanolyan állampolgárok semmi egyéb jogosultságuk katonai hierarchiájuk nincs sokszor a polgári életben a postásfiú az aki a gárdában a postamester főnöke. Ha elmegy akár formaruhában együtt sétálni vagy tüntetni valami ellen akár 1000 nemzeti gárdista akkor Ők csak formaruhában levő állampolgárok akik közösen tiltakoznak valami ellen, nem a nemzeti gárda.

De van ilyen az ausztráloknál is.
Az általad említett nemzeti gárdák, pl az olaszoké nem ilyen hanem az valódi félkatonai (korlátozott hadászati és felhasználási jogosultságokkal rendelkező) szervezet.
Remélem most érthetőbb lett a különbség a kétfajta gárda közt és hogy miért is nem nevezi senki a magyar gárdát félkatonai szervezetnek hivatalosan aki tudja mi a különbség a társadalmi szervezet a félkatonai a katonai és a rendészeti szervek közt :)
Attól, hogy TGM és Hell Pista annak nevezi őket és ez közhasznú kifejezéssé vált, nem azok :)

Conv · http://www.i-honlapkeszites.hu 2010.03.30. 18:21:20

@Lone Wolf:

Ez szerinted rés a pajzson csupán, az egyedi nézőpontod szerint.
A rés a pajzson az, amit úgy lehet kihasználni, hogy kárt okoz. Ha összezárt a gárda tagsága a csaj védelmében, márpedig úgy tűnik összezárt, akkor nem ártanak a gárdának. pufoghatnak nagy hangon a lövedékek, de kárt nem okoznak csupán a közönség élvezkedik vagy röhög az erőlködésen. ennyi a történet.

Noname Watanabe 2010.03.30. 18:24:47

Idézet a nagyonturul nagyonsámánista-nagyonkeresztény Gárda becsületkódexéből:

"Mire köteles a gárdista?
Köteles eleget tenni a Becsületkódexben megfogalmazott elvárásoknak. Köteles ápolni a Gárda jó hírnevét és magatartásával példát mutatni az embereknek."

Példamutatás? Megyek pornózni. Hány hímtag után lehet belőlem gárdista?

Conv · http://www.i-honlapkeszites.hu 2010.03.30. 18:26:35

@derelyegrádi szellem:

aki pedig rosszul viselkedik azt péniszpumpával megbüntetik :)

Valóban, jól látod a dolgot, ennyit tud tenni a gárda és valóban ennyit sem tesz/tett a jó és rossz fiúkkal.
A jelenlétük az ami zavart okoz az erőben egyenlőre.
mert amit tettek valóban eddig az csak hasznos dolog volt, katasztrófavédelem, véradások, idősek támogatása. Eddig sehol ahol felvonultak a "cigánybűnözést ellenezve" nem követtek el törvénysértést, csak "megfélemlítően csattogó bakancsokikal vonultak".
Oda ne szarjak. Ettől kell félni vagy a halkan beosonó tolvajtól, rablótól, gyilkostól? Persze mindenki tudja mitől kell félni, csak ezt kimondani nem PC és aki kimondja az fasiszta, be kell tiltani, börtönbe kell rakni.

Lone Wolf 2010.03.30. 18:28:20

@Conv: Csak azért nem kérdezem meg, hogy fogadunk-e? Mert úriember biztosra nem fogad. Na jó! Az én esetemben max úriseggfejről lehet szó.

Conv · http://www.i-honlapkeszites.hu 2010.03.30. 18:32:10

@Wilbur Nárcisz-11 Swain:
Ha engem leszopsz, megnézem mit tehetek az érdekedben :)

Conv · http://www.i-honlapkeszites.hu 2010.03.30. 18:35:10

@Lone Wolf:
Mire akarsz fofgadni? arra hogy bepróbálkozik vele a média vagy arra, hogy elér valami célt?
- igen befog, de nem ér vele célt.
Vagy arra, hogy nem fognak rettegni nagyon erősen és hangosan a médiák?
- rettegni fognak és ez a rettegés jóval hangosabb lesz és tovább tart mint az előző próbálkozás, ami szintén nem ér semmit.

Noname Watanabe 2010.03.30. 18:35:13

@gabca:
Látom előre a jobbikosok válaszait:
1. Cionista összeesküvés, a zsidesz és a maszop meg a likud áll a háttérben.
2. A Magyar Hírlap, és a cionisták állnak a háttérben.
3. De legalább a jobbikosok nem gyilkolnak, mint a cigányok. (és a cionisták a hibásak mindenért)
4. Mocskos lejáratókapmány, lopakodik a nagyCaolalíció, de a jobbiknak meglesz a 80%. (Irtsuk ki a cionistákat)

derelyegrádi szellem 2010.03.30. 18:39:17

@Conv:

Ez a hibája, mert ez a feleslegességét is jelenti. Ez persze nem jelenti azt, hogy azok akik szeretnének gárdistáskodni, ezt ne tehetnék meg ma Mo-n szabadon. Egyesülési szabadság van. Én nem látom különösebb hasznát a lepkegyűjtők szövetségének se.

A gárdától "rettegőknek" eddig mindegyiknek egy kísérletet ajánlottam:

Kiteszem egy gárdafelvonuláson, majd Tiszadobon is sötétedés után, és falu egyik végéből kell átmennie a másikba. De előtte elterjesztem, hogy értékek vannak nála.

Aztán megkérdezem, hogy melyik volt félelemkeltőbb. Hogy ne hazudhasson, a szerinte kevésbé félelmeteset kell megismételnie.

lévai katalinnak és munk verának pedig felajánlottam ehelyütt, hogy kibérelem nekik a gadnai néni házát, és egy hónapot kell ott lenyomni. Ott megtudnák mi az a valódi rettegés, nem csak pofáznának róla.

Taktikai Atompingvin 2010.03.30. 18:43:21

@derelyegrádi szellem: Egyetértek azzal amit egy Nemzeti Gárda szükségességéről írsz. Bár az Egyesült Államokban teljesen más a bűnőzéssel kapcsolatos felfogás, megérné átültetni mert életképesebb. Ami pedig a Magyar Gárdát illeti :
@Conv: Neked is köszi, hogy a katonai-félkatonai kérdéskörből felvilágosítottál. De! A Magyar Gárdának nincs vezetője? Még zászlóaljai is vannak, vagy mi a bánat az? Van vezetőségük csak jogaik nincsenek.
Nem is azokat bukják be, hanem az egyetlen dolgot ami van nekik. A tekintélyüket. És ezzel azt a lehetőséget hogy egy igazi Gárda elődei lehessenek......

derelyegrádi szellem 2010.03.30. 18:49:05

@Taktikai Atompingvin:

Hát azért az Amerikai büntetőjogi gyakorlatot nem kéne átültetni, csak kellő átszitálás után azt ami ideillik és hasznosítható. Pl három csapás, Tent City.

Én nem szeretném ha főbenjáró ügyenben 12 takarítónő döntene, akár életről vagy halálról. Gondolom te se.

gabca 2010.03.30. 18:51:26

@Wilbur Nárcisz-11 Swain: És különben is, a magyarok 80 %-a ezt csinálja, ez amolyan kurucos virtus a népnyúzó kormányt átverni.
Vastagbőr, ugye ...

picur3ka 2010.03.30. 18:54:46

@Wilbur Nárcisz-11 Swain:

Ez tok mindegy. Amint lathato, ez erositi a Jobbikos szellemet. Az ingadozokra, vacilalokra lehet valami hatassal esetleg.

Bar ez a minden magyar no kurva, ez kicsit eros.

picur3ka 2010.03.30. 18:56:19

@Taktikai Atompingvin:

The term paramilitary is subjective, depending on what is considered similar to a military force, and what status a force is considered to have. The nature of paramilitary forces therefore varies greatly according to the speaker and the context. For instance, in Northern Ireland, paramilitary refers to any illegal group with a political purpose, but in Colombia, paramilitary refers only to illegally armed right-wing groups which do not combat the government (for example United Self-Defense Forces of Colombia), while illegally armed left-wing groups rebelled against the government, such as Revolutionary Armed Forces of Colombia, are referred to as guerrillas.[2]

Katonaihoz 'hasonlo' szervezet, semmi tobb.

Boli – Ch.T. is, meg hát! 2010.03.30. 18:57:18

Na, de kérem! Komolyan. Én visszatérek a témához. A kiscsaj nem szadeszos volt előzőleg? Vagy tényleg kezd ilyen liberális irányba nyomulni a jobbik? Még a végén, a melegfelvonuláson, saját kamion is lesz? Tényleg elmegyek akkor már és megnézem Vonáékat, Krisztikét rózsaszín bőrtangában, vagy mono... Állat lesz, jókat röhögünk a haverokkal rajtuk! (Komolyan toleráns leszek, én nem dobálom meg őket!) De a füvezést akkor se akarjátok átvenni a szadesztól! Mi maradunk a jó magyar pálesznál! Támogassuk a hazai kisipart!

arlequin 2010.03.30. 18:59:54

@picur3ka/beleallos kampany: ez alapján félkatonai a jezsuita-rend is...

picur3ka 2010.03.30. 19:01:39

@arlequin:

Huhu, de meg mennyire! Jobban, mint a garda, meglehet.

Taktikai Atompingvin 2010.03.30. 19:08:34

@derelyegrádi szellem: Jól gondolod én se. A bűnözéssel kapcsolatos felfogásra céloztam, nem a bíróságok működésére.
@picur3ka/beleallos kampany: Rendben köszi, már felvilágosítottak :-)

vasuti 2010.03.30. 19:12:55

Lehet a kurvából lesz a legjobb anya.
Lehet a rablóból a legjobb ,rendőr.
A kurafiból a legjobb pap.
DE....... !!!!!!! Akkor is!Ez egyik pártra ,vagy szervezetre sem "vet" jó fényt.
Nekem:
- egy tolvaj ne mondja: ne lopjak!
- egy nyilvánosan fetrengő buzi :ne tanítson erkölcsre!
-egy káromkodó pap,pedig ne példálózzon Isten nevével.

Aztán otthon amikor nem hallja, látja senki ,akkor azt csinálhat amit akar.
Viszont akkor meg ,hogy számol el a lelkiismeretével?
Vagy a politikában mindenki prostituált??

arlequin 2010.03.30. 19:16:27

@picur3ka/beleallos kampany: egyébként nem értem mire ez a hiszti össze-vissza. a katona az katona,a kurva az kurva. egyiknek szüksége van a másikra. mit kell itt ennyire kikelni. és az sem lehetetlen, hogy a kurva katonának áll. meg siránkozni jogrend, meg balfaszságok fölött? jogrend? hol? itthon? ezt simán kiröhögöm. aki nekem demokráciával, törvényekkel, erkölccsel, szabályokkal, nemzetközi véleménnyel, esetleg véleményszabadságkutatással jön, nos, azt simán elföldelem 2 perc alatt. az vagy szimpla idióta, vagy nem ebben a világban él... röhögök is ezen a török gábor gyereken sokat. értelmes, nem mondom, dehát kérem... ...magyarázni a fostenger csapongó hullámait... lehet ehhez tényleg 'szakmaiság' kell (ne érts félre gábor...)

reKorrekt 2010.03.30. 19:17:13

@Lone Wolf: "Ha én birka lennák, ennák birkatápot." ;)

Félkupica_Fehér_Főnök 2010.03.30. 19:20:21

barikad.hu/node/40711
Hát tudod, ez a barikádos cikk is tökéletesen jellemzi azt a gusztustalan álszentséget, ami ugyanúgy körüllengi a jobbikot, mint bármelyik másik pártot... A pornó magánügy, ha egy képviselő munkaidőn kívül, éjszaka leissza magát, az viszont maga a botrány.

A kettő között az a különbség, hogy én speciel nem ismerek olyan embert, aki még nem itta volna le magát legalább egyszer a sárga földig, ihb bulisat játszva... a cinkes(?) az, hogy pornós csajt sem ismerek, pedig Niki szerint 100 nőből 80 ebből él, hisz nincs munka. :o)

Nikivel egyébként nincs bajom, egy kajak részeg Szabó Zoltánnal sincs (addig jó, amíg beszélni sem tud), de azért a történet nem erről szól.

Arról van szó, hogy (Nikitől és Szabó Zétől elvonatkoztatva) van itt egy párt, aki a buzik leverésére szólít fel, ami hazafinak nevezi azokat, akik összevernek egy 60 éves trottyot (tök mindegy, hogy csintalan elvtársról van-e szó, mert speciel őt simán Niki alá tenném egy szubjektív mércén), vagy mokkavadászozzák a cigányokat és magyarokat megtámadó, megölő embereket. (Jó, a magyar nyugdíjasok házát állítólag szervezési hiba miatt lőtték szarrá), akik évek óta ordibálnak a mentelmi jog ellen, politikusbűnözőket vizionálva oda, ahol korábban a liberálisok mutogattak, hogy "nini itt is ez náczi, nini ott is egy náczi"...

Aztán a gárda magánügynek nevezi a leszbipornót, a novák előd által (is) szerkesztett kuruc megint csak hazafiakról beszél és morvaival közösen gyűjt kopogtatókat budaházynak... Azzal a morvaival, aki 2-3 éve még a meleg családok gyerekeivel tudta volna "jó helyen" a saját gyermekeit...

Az egy nemes dolog, hogy egy zsenge, fiatal lányt mindenki ösztönből véd, pláne, ha ilyen jó dög, de azt szerintem mindenki érzi, hogy nem a Niki miatt lett ennyire felkapott a dolog, hanem amiatt, amit ő képvisel, (és/vagy) illetve amiatt, amit a média,(és/vagy) a jobbik és a (és/vagy)közgondolkodásban úgy általában a jobbik képvisel...

A Nikihez kapcsolódó médiaspamhez: Én is elképesztően undorítónak tartom, hogy a csajt használják ki ütőlapnak a média és a versenytársak. Az a média, aminél a pornószínész egyet jelent a celebséggel, a kitartottsággal és részben az a politikai versenytárs, aki a toleranciát hírdeti immár két évtizede... mind a kettő hányingerkeltő.

Ellenben kampány van, mindig itt jönnek a képbe a lop-stop táblák(szdsz), az orbánacigányok(mszp), a féreg cionista gyerekgyilkosok (fkgp), bokros lajos nemzetgyilkosok (mdf) és a nemzetvesztők(fidesz), ja és persze ezek uniója is (jobbik).

Egyszóval Nikit mindenki oda sorolja, ahova szeretné, de a post nálam ekvivalens a "aki azt mondja, hogy soha nem pornózott és soha nem szívott fel egy csík kokaint, az hazudik" (nem sic!) szöveggel.

@@loláb: Grafithuszar:
A régi, jól betanult szöveg itt is megállja a helyét:
"Engem nem zavarnak a pornósok, a buzik, de ha az én gyereken csinálja, akkor kitekerem a nyakát, majd felkötöm magam..."

"Kéthvonta derül ki, hogy egy mentőst, tűzoltót, vagy rendőrt leszerelnek, mert pornózik, seggrészegen fetreng az úton (Kiss Ernő), análfűrészest játszik, vagy csak segít egy szadó-mazó pornófilmforgatáson."

Amikor a rendőr szabadidejében rabol, a tűzoltó gyújtogat és a mentős kalapáccsal üti agyon a hajléktalanokat, akkor az mindenhol más megítélés alá esik :o)

@martonx:: Mi is a művészneve? :xD

Boli – Ch.T. is, meg hát! 2010.03.30. 19:34:55

@Félkupica_Fehér_Főnök: ...és ez mind igaz is... Teljes egyetértés. Szerinted viszont mennyi elvakult FAN tudja ezt felfogni? Szerintem a tőlük eltérő vélemény el sem olvassa nagy része, mert az már veszélyes lehet! A végén kiderülne, hogy oltári hülyeséget beszél a lelkem!

Bemmbemm · http://nemzeti-radikal.blog.hu/ 2010.03.30. 19:35:38

Na látom a bulvártéma megint szépen fialja a kommenteket. Nagyon jó bejegyzés, igazat adok a szerzőnek.

Szebb jövőt!

arlequin 2010.03.30. 19:36:24

@Félkupica_Fehér_Főnök: na küldjél már legalább egy fél kupicával. múltkor is ígérted s nem lett belőle semmi. hóhányó!

Félkupica_Fehér_Főnök 2010.03.30. 19:37:50

"Mi is a művészneve? :xD "

Nikki Miller?

Félkupica_Fehér_Főnök 2010.03.30. 19:43:15

@Boli: Egyetértünk, de ez a kognitív disszonancia ugyanúgy jelen van a fideszeseknél, a maszoposoknál, a szeadeszeseknél, a madöföseknél, az lmpseknél és még a vastagbőrösöknél is, ha teszem azt gy.f. (leendő lámpavas-pozitív) valami rosszat ír a blogról a ka'ccsolaton. xD

Ezzel szerintem nincs is különösebb baj, mert kénytelen vagyok természetesnek elfogadni, feltéve persze csak akkor, ha néhány pillanatra kiszabadulok a saját téveszméim alól és ettől inspirálva megpróbálok valami okosnak látszót írni.

Félkupica_Fehér_Főnök 2010.03.30. 19:47:36

@arlequin: hóhányó?!? vigyázzál mit írsz, mert lassan fél évtizedes berögződésem az, hogy mindenki azt mondogatja az avataromra, hogy úgy nézek ki, mint akit fejbe vertek szívlapáttal... nem vicc, ez a dolog tényleg kiba' frusztráló... azt meg mindenki tudja, hogy ki, és mit csinál a szívlapáttal: havat hány :-$

Sört kaphatsz, félkupicát meg nem, ezt már a múltkor is megbeszéltük :-P

loláb 2010.03.30. 19:47:47

@Conv:

"Én belelátok kicsit ezekbe a dolgokba.."
Biztos így van, életemben nem forgalmaztam pornót, már valószinüleg nem is fogok, nekem, kivülállónak az a logikám, hogy valami elkészül azt gyorsan forgalomba kell hozni egyrészt nehogy ellopják. Másrészt meg mert a modellnek fizetni kell, a fotóst, a helyszint fizetni kell, nem fér bele, hogy éveket parkoltassanak egy "művet", aminek az elkészítésével költség volt.
De még azt is elhiszem, hogy nem most készült, igazából lényegtelen, hogy mikor készült, mert biztosan nem öt vagy ötven évvel ezelőtti dolgokoról van szó, hanem néhány hónapos-egy éves sorozatokról, amik bőven lehetnek átfedésbe a gárdás tevékenységgel. Olyan meg gondolom nincs, hogy valaki az egyik nap néger brokit fog kézbe, a másik nap pedig zászlórudat.

"Nem feltétlenül cigózni, hanem megvalósítani azt amit a pártok, kormányok nem tesznek meg..."
Nagyon őszinte leszek veled, szerintem ez bullshit. Ugyanakkora bullshit, mint a vallásos máz, (ahogy a mellékelt ábra mutatja).

"...Ugye Te is tudod, hogy még a legelvakultabb vérlibsi agybajnokok szerint is a gárda egy tünet, mégpedig annak a tünete hogy szartak a vidékre a pártok/kormány és ennek a hiányzó figyelemnek és védelemnek, támogatásnak a pótlására jött létre a gárda..."

Igen, ők ezt mondják. Ők nem tehetik meg, hogy egy x százalékos (ahol x pillanatnyilag nagyobb, mint az ő y-uk) támogatottsággal rendelkező csoportot lefasisztázzanak, lerasszistázzanak. (Még a jobbikkal kapcsolatban sem az a kommüniké, hogy a jobbik szavazók fasiszták, hanem hogy a párt az). Engem szerencsére nem terhel ez a fajta politikai korrektségi kötelezettség, én kimondhatom az, amit érzek, és az ez.
Lehet, hogy szerinted egyszerüsítés, de tartok tőle, hogy ha a gárda tevékenysége csak a Boldog Özséb nap meg ünnepléséből, meg a parlagfűírtásból állna, lényegesen kevesebben lennének.

reKorrekt 2010.03.30. 19:58:18

A statisztika mindenesetre azt mutatja hogy a jobbikosok oroszlánrészének:) azért van önkritikája: köztudott hogy a blog olvasóinak több mint fele jobbik szimpatizáns, ennél a posztnál viszont úgy 3-4%-os lehet a komment-arányuk. Ergo: ők sem helyeslik ezt a dolgot, érzik hogy ez így ellentmondás és mégsem olyan vérgőzös az elméjük hogy ettől függetlenül idejöjjenek bazmegolni.

Elgondolkodtató viszont hogy a fideszfanok úgy lecsaptak a posztra mint gyöngytyúk a takonyra.

blás.hun2010=murderer 2,3-atm thief 7 year (törölt 2010.03.30. 20:01:09

Ez az ügy a cigánylap.ejuval teljes,Istenem,röhög a vakbelem.... :-D

dr. Aullah 2010.03.30. 20:11:28

Te jó ég... az ember elmegy egy kis délutáni szundira, azt egy csomó új komment van. Hiába, mindent bevetnek a pártok a jobbik lejáratására.

LACEK 2010.03.30. 20:14:08

@Conv:

"Nem tudom miért ne tudna parlagfűirtani, miért ne tudna, segélyszervezetben közreműködni, miért ne tudná elítélni a bűnözést, miért ne tudna olyasmit csinálni amit a gárdisták?
Bűnöző? - Nem."

A rózsaszín papruhában vonagló buzi bűnöző ?
A Magyarországon plázát üzemeltető izraeli üzletember bűnöző ?
Az RTL Klub/TV2 bűncselekményt követ el ?
Az egyneműek házassága vagy a füvezés legalizálása mellett kampányoló liberális érdekvédő bűnöző ?

Nem bűnöző! Sőt, lehet hogy parlagfüvet is irtott már, segélyszervezetben is közreműködött és a bűnözést is elítéli! Akkor meg mi bajotok van velük ?

dr. Aullah 2010.03.30. 20:15:02

OFF:

index.hu/belfold/2010/valasztas/leinemann_zsolt_megis_indulhat_a_valasztason/

"A ScienNet-ügyben előzetes letartóztatásban levő független jelöltet már szabadlábra helyezték. "

ON

Félkupica_Fehér_Főnök 2010.03.30. 20:32:29

@Conv: Ez bazmeg nagyon szar volt... 90-ben az mdf szavazók voltak a hülyék, mert többen voltak, 94-ben a szadesz, maszoposok érdemelték ki ezt a címet, 98-ban a fideszesek, 2002-től 2006-ig az maszoposok/szadeszesek megint, 2010-től meg a jobbikosok lesznek a tarhülyék, akik nem engedik, hogy a fidesz elvegye a jobbiktól a 2/3-ot... de,ha nem 2010-ben, hanem mondjuk 2014-ben nyer a jobbik, akkor ugye bátran vállalod majd, hogy Te egy tarhülye senkiházi kis szarcsimbók vagy, egy baszósbirka? :o) Mert a birkák a jobbikot választották... LOL

Nem téged akartalak támadni, csak a hozzászólásodat, remélem megérted.

vasuti 2010.03.30. 20:34:14

@LACEK: igen! ilyenekből alakul ki szép lassan a megélhetési bűnözés ,ami ugye más megítélés alá esik.

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2010.03.30. 20:35:08

Nem tudom van e itthon erkölcsrendészet,de ez a kiscsaj lehetne a vezetője.
Amúgy Eric,nagyon jól sikerült az írás.Zero és Laspalmas mehetnek hozzád tanulni témaválasztást.:)) Milliárdos lenyúlások? Pofátlanságok?Nem.Ami érdekli az embereket: a szőke pornós gárdistalányok.:))

Conv · http://www.i-honlapkeszites.hu 2010.03.30. 20:39:11

@LACEK:

A rózsaszín papruhában vonagló buzi bűnöző ? // ízlésterror (nem az a bajom vele, hogy buzi, hanem hogy hivalkodik vele, és mindezt úgy, hogy gúnyolja a vallást)

A Magyarországon plázát üzemeltető izraeli üzletember bűnöző ? // Igen, de erről megkérdezheted a magyar államkincstárt és az adóhivatalt, versenyhivatalt :)

Az RTL Klub/TV2 bűncselekményt követ el ? // igen nem véletlenül járnak élen a műsorszünetkényszerek listáján és a bírságok listáján, az egyéb dolgokról nem beszélve.

Az egyneműek házassága vagy a füvezés legalizálása mellett kampányoló liberális érdekvédő bűnöző ? //Igen, legalizálni akar törvénytelen és káros dolgokat. Az egyneműek házasságával nekem nincs semmi bajom, ha azokat a juttatásokat nem kapják meg, melyek a társadalom által elfogadott és törvényben támogatott családmodell célját kívánják segíteni. Felőlem lehetnek papíron is házasok, ha már úgyis együtt élnek.

"Nem bűnöző!" // De igen, mint fentebb írtam
" Sőt, lehet hogy parlagfüvet is irtott már, segélyszervezetben is közreműködött és a bűnözést is elítéli! // A lehet, viszont olyan, hogy lehet, hogy hullagyalázó. Lehettel nem szoktak érvelni, arra a tények vannak.

"Akkor meg mi bajotok van velük ? " // Semmi baj ezekkel, ha nem okoz vele kárt a társadalomnak, és nem kényszeríti rá a károkozás elfogadására a társadalmat.

Van még hülye kérdés?

Félkupica_Fehér_Főnök 2010.03.30. 20:40:15

@reKorrekt: Én az utóbbi időben nem figyeltem egyik blogot sem, de ez a hozzászólásod felkeltette a kíváncsiságomat: Honnan tudhatnám meg a V'bőr látogatóinak pártpreferenciáit?

Miből maradtam ki? :o) Honnan lehet látni, hogy a blog olvasói milyen százalékban fognak szavazni az induló pártokra?

martonx 2010.03.30. 20:43:42

Még egy-két pornósztár bekerül a Gárdába, és máris eg csomóan el fognak rohanni, hogy Gárdisták legyenek.
Szerintem ezzel a komcsik + Fityisz öngólt lőnek maguknak.

reKorrekt 2010.03.30. 20:46:24

@Félkupica_Fehér_Főnök: Hadd ne keressem vissza, volt már több konkrét szavazás is ezzel kapcsolatban, pár hete rakta be zero ismét valamelyik posztba. A nem konkrétakról nem is beszélve :)

Tündér_Lala 2010.03.30. 20:48:44

Saját kommentemet idézném máshonan.

Azt gondolom, hogy ezért is veszedelmes dolog egy párt részéről (ahol a legkülönbözőbb emberek valamely elképzelés és szellemiség jegyében egy szervezetbe tömörülnek), hogy KÉRLELHETETLEN, NULLA TOLARENCIÁT hirdessenek. Ebben az esetben időről időre előkerülhetnek olyan magánéleti kérdések, amelyek ilyen kommunikáció esetén hiteltelenséget, botrányt okoznak.
Aki másokkal szemben nem ismeri az elnézést, az olyan piedesztálra helyezi magát, ahonnan csak lehullani lehet.
A helyes ha a magával szemben támasztott igény sokkal nagyobb, mint amit másoktól elvár.

Noname Watanabe 2010.03.30. 20:53:03

pornstarbook.com/nikky_thorne.shtml

plusz tizen nyóc, a'sszem ő a vasgárdista Nikki csajszi:)

Noname Watanabe 2010.03.30. 20:56:24

pornstarbook.com/nikky_thorne.shtml

plusz tizen nyóc, a'sszem ő a vasgárdista Nikki csajszi:)

Conv · http://www.i-honlapkeszites.hu 2010.03.30. 21:00:31

@Félkupica_Fehér_Főnök:

Természetesen matematikailag fenntartom a dolgot, hogy ez a valóság. Ugye nem vonod kétségbe Te sem.
De ugye volt annyi eszed, hogy lásd a halmazelméleti logikát, hogy bár a nagytöbbség hülye, azért vannak akik nem, egy egy csoportban?

Elárulok egy titkot.
Ez egy elég hatásos logikai érzelmi teszt alapvonala, és hatásosan mutatja meg a rá adott reakciókból, hogy az illető mennyire van tisztában saját értékeivel, mennyire képes a logikai készségeit használni.
Az emberek nagyobb része provokációnak érzi, cca. 70%felháborodik és azt mondja ezzel őt lehülyézték... és ezzel bizony a teszt pszichologiai céljának teljesen meg is felel, mivel a teszt azt a célt szolgálja, tegyen automatikus reakciót az irányban az alany, önmagát az ismertetett logikai rend szerint hova sorolja.
Ők abba a halmazba tartoznak, akikre azt szokták mondani: "Ő ugye nem olyan okos?" Egyébként a teljesen átlagos mentális képességgel rendelkezők csoportja.
Ez amolyan mélyanalízises comingout ahogyan reagál az ember rá.

Egy másik, jelentősen kisebb részük 20%, érzi, hogy valami gond van a dologgal, ezért nem nagyon reagál rá elmélázik, aztán mégis provokációként, személyes támadásként éli meg és viszonttámad. Ez a csoport sem a fényes elmékből álló halmaz. Ők is az átlagos elmék közé tartoznak, viszont van egy kis pszichikai defektjük.
Van egy olyan réteg cca 15% amelyik felfogja a dolog abszurditását és röhögve azt mondja: még jó hogy én soha nem a tömeg után megyek. Ez a csoport az átlag feletti szellemi teljesítményt birtokol, teljesen tisztában vannak a saját képességeikkel és reálisan tekintenek önmaguk a környezetükben elfoglalt szerepére.

cca 4% az akik úgy reagálnak, hogy elkezdik elemezni a logikai sorrendet és rámutatnak arra, bár nem hibás a logikai sorrend, az érzelmi töltés befolyásolhatja az objektív megítélését az egyenletnek.

1% az aki felismeri a tesztjellegét és a célját, Ők jót röhögnek és azt mondják; - "Menj a picsába!"

dr. Aullah 2010.03.30. 21:04:26

Azért hadd ne mondjátok már meg mit kéne tenni a gárdának. Tudták, hogy mivan, nem tagadta. Most meg kiállnak mellette... kb ennyi a történet.

Conv · http://www.i-honlapkeszites.hu 2010.03.30. 21:04:51

@Wilbur Nárcisz-11 Swain:

Nem:)

www.pornstarbook.com/candy.shtml ez az. ezek szerint nem igen olvastad el a postot és követted a linkeket a postban :)

Azért örülünk, hogy van véleményed, bár nem tudod konkrétan kiről, vagy miről :)

arlequin 2010.03.30. 21:08:06

@Félkupica_Fehér_Főnök: hát enm tudom te dolgoztál-e valaha szívlapáttal. az kb semmi másra nem jó, mint szenet áthányni. semmi ilyen szívlapátosdira nem gondoltam. de ha muszáj... ;-)))

@Conv: totál felháborodtam, rájöttem hogy provokálsz. még jó hogy nem tudsz ilyennel bevinni a susnyásba. egyébként is az érzelmi zsarolásra immunis vagyok.
mellesleg pedig menj a picsába...

Félkupica_Fehér_Főnök 2010.03.30. 21:11:36

@reKorrekt: Lécci, lécci, léccciii! Ez lenne a varázsszó :o)

Na jó, visszakerestem én magam, még az elküldés előtt :o)

És valóban, az első szavazás, amit találtam 60-30% (1800 szavazó) volt jobbik-fidesz arányban....

Félkupica_Fehér_Főnök 2010.03.30. 21:17:23

@reKorrekt: Jóvann,na! Mondtam, hogy megtaláltam, csak nem elég gyorsan... keresgélnem kellett, miközben Te meg betetted a megoldást, azért köszi

picur3ka 2010.03.30. 21:25:55

@arlequin:

Ezt miert nekem irod? En nem hisztizek. Aki kurva, az kurva, igy vagyon. En csak nemgondolom, hogy ez beleillik a tiszta, uj ero kepbe. Ha meg nem szamit az 'Elore, kurvak, gengszterek!' felallas, akkor mi a gond a mostani csapattal?

Félkupica_Fehér_Főnök 2010.03.30. 21:27:20

@Conv: Szép szavak, csak azt áruld el nekem, hogy te, vagy bárki más hogyan méri le a sok birka közül azt a "15%" "cca 4%" vagy éppen az "1%" -ot?

Mert erre nincs mérőszám, meggyőződések vannak, meg ideológiák és utolsó mentsvárnak ott marad a "hit" (ami szerintem is tök jó dolog, bár nem élek vele)

De akkor is, hogyan?

A legvégén már csak az a kérdés motoszkál a fejemben, hogy az összes válaszadó közül hogy jöhetett ki a 110%? :o)

LACEK 2010.03.30. 21:33:53

@Conv: Hülye kérdés nincsen, csak hülye válaszok, amiket fentebb elbírtál követni... Nem, egyik sem bűnöző a felsoroltak közül, legalábbis nem a felsorolt tevékenységek miatt. Kevered a károst a törvénytelennel, de mindegy. Morvai Krisztina szerint pl. a pornográfia káros - de ettől még nem BŰNCSELEKMÉNY.

"Morvai Krisztina szerint a pornográfia társadalmi elfogadottságának növekedése más veszélyt is hordoz. Megfigyelései szerint a parázna viselkedést propagáló szexipartól az abban nem érintetteknek is eltorzul a lelkük, a szexualitásuk, nemcsak a nőké, a férfiaké is.

- Egyre több fiatallal találkozom egyetemi oktatóként, akik megnyílnak előttem szemináriumi beszélgetéseken vagy négyszemközt. Döbbenetes, mennyi fiatal férfinak okoz problémát, hogy mihez kezdjen, ha szerelmes egy lányba, mert már teljesen el van torzulva a szexualitása a személytelenségre épülő szexipar sztereotípiái irányába. Ez az egész jelenség életveszélyes a férfiakra, a nőkre, a szerelemre, a társadalomra, az emberi kapcsolatokra egyaránt. Nagyon sok áldozata van a szexiparnak, sokkal több, mint gondolnánk, s nem csak maguk a prostituáltak vagy a pornószínésznők."

bombahir.hu/belfoeld/hirek/1791-a-magyar-nk-nyolcvan-szazaleka-kurva?start=2

Amúgy egészen szánalmas ahogy ilyen vehemensen véded a védhetetlent, nem kis megszállott lehetsz, de nyomjad csak, igazán szórakoztató egy liberális jobbikost olvasni ;)

Félkupica_Fehér_Főnök 2010.03.30. 21:35:00

@picur3ka/beleallos kampany: Bocsi, Téged csak azért tettelek be a válaszba, mert így jobban rá tudtam kenni rekorrektre (aki nem is hisztizett) azt, hogy hisztizik, mint nélküled (aki, állítólag hisztizett). De ebben semmi személyes nem volt, csak a kampányidőszak ezt hozza ki belőlem :-$

arlequin 2010.03.30. 21:35:54

@Conv: mondom, hogy ne hisztizzél... hihi ;-)

@picur3ka/beleallos kampany: milyen mostani csapattal? neked írom? nem érted? nem baj. tudom, hogy nem érted, pont azért írom. érted?

Conv · http://www.i-honlapkeszites.hu 2010.03.30. 21:38:14

@Félkupica_Fehér_Főnök:

Tudod a teszteket úgy végzik, hogy vannak emberek akiken elvégzik :)
Ezeknek van száma összességében, azaz, ha ott van 100 ember aki elvégez a tesztet az 100-nak számít :)
Ennek függvényében nem olyan nehéz a válaszadók és reakciók számából kikövetkeztetni a százalékkos arányt.

Persze van akinek igen, de hidd el, olyan emberek végzik ezeket a teszteket és az elemzésüket, akik tudnak osztani és szorozni. még akát kettőnél több jegyű számokkal is.

a 110% meg úgy jött ki, hogy elírtam az 5%-ot :) van ez így, köszi, hogy szóltál.

Conv · http://www.i-honlapkeszites.hu 2010.03.30. 21:41:56

@LACEK:
Ugye Te nem vagy nagyon okos? :)

kár, hogy nem érted amit olvasol, és átugrod a lényegi elemeket :)

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2010.03.30. 21:43:00

@El Topo (Sgt. Elias): Ja, világos, ha nem működik faszán a jogállam, akkor engedjünk minél nagyobb teret egy nemzeti szocialista párt félkatonai szárnyának! "

idefigyelj, 2030-ra , 2040-re, itt már nem biztos hogy lesz olaj. ha elfogy 2050-re minden második európai ember éhenhal.
akkor jön szépen az erősebb és elveszi a földet a gyengébbtől
ha szeretnél lenni a gyengébb, gratulálok, de én enni szeretnék, az itt termelt ételből, ehhez pedig minden katonai, polgári segítségre szükség van.
ezért jó egy civil katonai szervezet, legyen minél több, és legyen kötelező a belépés, legyen ifjúsági szervezete is
eddig így gondoltam, de amíg a korcsokat nem dobják ki (prosti+főnöke) addig itt nem lesz tiszta minden a fejekben.

Félkupica_Fehér_Főnök 2010.03.30. 21:44:37

@arlequin: Dolgozni nem dolgoztam vele, de már évek óta az foglalkoztat, hogy vajon hogy nézhet ki az az ember, akit egyszer fejbeverek egy szívlapáttal.

Ne érts félre, nem rád gondoltam.

Engem csak az foglalkoztat, hogy a fenti aktus után a delikvens mennyire fog hasonlítani az avataromhoz... :-$
(önként jelentkezők válaszát várom)

mindentől függetlenül:
LoneWolf: Te marsi gyerek vagy?

reKorrekt 2010.03.30. 21:47:02

@LACEK: aham, és szerinted Morvainak mennyi köze van ehhez a gárdista picsához?

Csak az arányok szemléltetése végett: van 386 képviselő és van több ezer gárdista. Előbbiek parlamenti képviselők, utóbbiak nem (és nem is lesznek). Azt már nem is említem hogy a képviselők lopnak is, ami törvénybe ütköző cselekedet - jobb helyeken. 1 ember alapján megítélni a több ezer gárdistát? A képviselők csak 386-an vannak, de bazmeg a 80%-uk egy mocskos tolvaj! A cigányok 50%-a meg 20 év alatti (a szamuRAJkardos korosztály)! Tényleg vannak problémáitok. Szép új jövő. Az.

Conv · http://www.i-honlapkeszites.hu 2010.03.30. 21:53:18

@reKorrekt:

Ennél egyszerűbb, nyilvánvalóbb, kevéssé elvont és pártfüggetlen összefüggéseket sem lát meg, nemhogy helyes és ésszerű következtetéseket tudjon levonni. :)

Ne terheld szegényt a moralitás és a tényszerűség összefüggéseinek összehasonlító analízisével, mert feljelent megfélemlítésért, mint cigánygyerek a munkaközvetítőt :)

Lone Wolf 2010.03.30. 21:55:42

@Félkupica_Fehér_Főnök:
"mindentől függetlenül:
LoneWolf: Te marsi gyerek vagy?"

Nem kérlek. Én olyan Kryptoni vagyok, akit egy atlantiszi család nevelt fel. :-B

Herr SturmLikudnik · http://archiregnum.blog.hu/ 2010.03.30. 21:56:12

Egyszerű ez mint a homokba húzott vonal: közművelt korunk királykisasszonya , szereti az izgalmakat és az extrémkedést. Menőzik, igazi rossz kislány. Pornó is ezért, Gárda is ezért. Csak uncsi ne legyen, mert az ciki.

Félkupica_Fehér_Főnök 2010.03.30. 21:57:23

@Conv: Oké, geci voltam a 110%-al, néha elő bújik belőlem a kisördög...

De akkor sem értem az analógiát. Arra a kérdésemre írtad a tesztes válaszodat, hogy ha a jobbik nyer, akkor mennyi birka segedelmével kerül hatalomra.

Előtte azt mondtad, hogy mivel a fidesz valószínűleg nyer idén, így nyilván ott van a legtöbb faszjancsi szavazó... én csak azt szerettem volna megtudni, hogy ha egyszer/idén/négy év múlva - ha a jobbik győz, akkor azt hogyan lehet majd kiszámítani, hogy a faszjancsik nem a jobbikhoz soroltak át, hanem maradtak a fidesz/madöf/szadösz/maszop tengelyen és nélkülük győzött a jobbik? (Vagy szerinted is: a Jobbiknak csak a faszjancsikkal van esélyük kormánypártiságra)

Tehát a síkhülye, impulzusszavazók nélkül a jobbiknak mikor lesz esélye kormányzópárti szerepre? (mert szerintem soha, de ha meggyőzöl arról, hogy a választópolgárok több, mint 50%-a képviseli az értelmet, akkor megint csak zsákutcába kerül a beszélgetésünk :o) )

Taktikai Atompingvin 2010.03.30. 22:01:35

@tesz-vesz: "ezért jó egy civil katonai szervezet, legyen minél több, és legyen kötelező a belépés, legyen ifjúsági szervezete is"
Ez nem egy civil szervezet hanem egy párt fiókszervezete. A politikában pedig nincs helye az erőszaknak. Abban igazad van hogy meg kell erősítenünk a véderőt.

LACEK 2010.03.30. 22:05:00

@Conv: Már hogy a fenébe ne érteném: Vona Gábor leromboltatná az RTL Klubot meg a TV2-t, mert az ugye nagyon káros a Magyar Erkölcsre - ezzel nincs probléma; a többek közt a magyar ifjúság erkölcsi nevelését célul kitűző gárdában pornózik valaki - azzal sincs probléma. Virágozzék minden virág, te is más vagy, te sem vagy más, sokszínűek vagyunk, kit érdekel honnan jöttél, mindegy hogy református lelkész vagy pornósztár.

Csak akkor el kéne dönteni, hogy most akkor liberálisok vagyunk, vagy ultrakonzervatívok

arlequin 2010.03.30. 22:06:56

@Conv: ezt elszúrtad. megmondtam, megértetted, benyaltad. kész. bocs ;-)

Lone Wolf 2010.03.30. 22:07:00

Nofene!

index.hu/belfold/2010/valasztas/pokorni_ket_ev_kell_az_uj_kormanynak_hogy_eredmenyeket_erjen_el/

Azt eddig is tudtam, hogy nem lesz itt tejjel-mézzel folyó kánaán, ha jön az Orbán fehér lovon.
Azt meg majd meglátjuk, hogy mire elegendőek a nagy szavak!

Donna (Cara)mba 2010.03.30. 22:08:15

@törökszultán: Egyetértek, Törökszultán.
Vannak katonák,matrózok, akiknek általában kell a kúrva, pénzér, mert kurva ingyér' nem "dolgozik".
Javaslatom a Gárdának (akikkel eddig szimpatizáltam, mától fenntartásaim vannak velük kapcsolatban, éspediglen azért, nem nem b.szták ki a Nikikét. Inkább megb.....)
Fel lehetne ajánlani a bájos fizetett ringyónak a rég bevált intézményt: markotányosnő, aki megy a "had után" és nyújtja értékes szolgálatatásait, szigorúan pénzért.
Ott akkor segítheti a gárda munkáját, megoldva egyes tagok nemi nyomorát - márt ha van olyan férfi, aki abban szenved - és még pénz is (nem csak egyéb) állna a házhoz;-)
És itt a mese vége, mindenki boldog, azt míveli, amit szeret:-)

LACEK 2010.03.30. 22:10:31

@reKorrekt: Félreértettél. nem kicsit, nagyon. NEM a gárdistákat ítéltem meg 1 ember alapján, de még csak nem is a kis szőke puncit, hanem az egész ügyre adott jobbikos reakciók egy részét, amelyek tipikusan liberális panelek.

Conv · http://www.i-honlapkeszites.hu 2010.03.30. 22:15:59

@Félkupica_Fehér_Főnök:

bazzeg :)
erről beszéltem, hogy csak matematikai logika van benne, ráadásul halmazelméleti, tehát nem konstruktív pontos számításokon és elemzéseken alapuló logika, hiszen a nagy számok törvényéből ami ugye valószínűségi törvény indul, és hogy a kérdésed a logikai levezetéssel kapcsolatban éppen ezért értelmetlen. :)

Azt próbáltam elmagyarázni azzal, hogy elmondtam ez csak látszólag matematikai, logikai levezetés, hogy megértsd, nincs értelme ezt a fajta matematikai logikát alkalmazni a dologra, mert nem egzakt matematika, csupán a halmazelmélet matematika filozófiai alapvetéseinek alkalmazása egy pszichológiai teszthez, mely az érzelmi töltetre alapoz nem pedig a logikára és a tényekre, bármennyire is úgy tűnik.

Hogy még érthetőbb legyen.
Van egy 42 méteres templomtorony egy faluban, melynek 3456 lakosa van. A templom 30 méter hosszú és 10 méter széles. Minden vasárnap 156 fős közösség ünnepel a templomban, és egy arany díszítésű síporgonán szól a zene.
Hány éves a harangozó?

Ugye baromságnak tűnik, pedig van rá hiteles és pontos válasz: Június 16-án lesz 47.

Igen, haszontalan a dolog ebben a felvezetésben, még akkor is, ha nevezetesen Nyírbélteken laksz.
A kérdés az, hogy felismered-e a haszontalan információk közt a számodra hasznosat, és össze tudod e passzítani őket, hogy megoldásra juss, rájössz-e hogy a paraméterek szerint a Nyírbélteki harangozóról van szó, akit mindenki ismer a faluban. A kérdésre a Nyírbélteki lakosok 95%-a nem tudott válaszolni.
Érted már mi a matematikai logika belekeverésének a célja egy pszichológiai tesztbe?
Érted már miért lenne felesleges egy ilyen típusú tesztkérdés alapján azt erőltetni, hogy de ha jövőre csak 100 ember jár vasárnap a templomba, és már egy évvel idősebb a harangozó, akkor hányan költöztek másik utcába?

Conv · http://www.i-honlapkeszites.hu 2010.03.30. 22:17:50

@arlequin: nincsbocsánatnekemnedumáljálnekönyörögjnemvagytekoldus! :)

reKorrekt 2010.03.30. 22:19:07

@Taktikai Atompingvin: "egy párt fiókszervezete"
Így ebben a formában ez sem igaz: Hallottál már az Őrzőkről? És hogy miért van más nevük? Gondolom nem, azért írsz marhaságokat.

"Tanulni, tanulni, tanulni."

Conv · http://www.i-honlapkeszites.hu 2010.03.30. 22:20:26

@Lone Wolf:

múlt héten még csak 1 év kellett :)

Azt nem tudom, mi a fasznak ezek a dumák, mindenki tudja, hogy nem lehet egyik pillanatról a másikra napfelkeltével helyrehozni a dolgokat. szerintem vagy 5 év kell, hogy egyáltalán látszata legyen annak, hogy valami történik. Persze, csak akkor, ha valóban változtatnak az urak a hozzáállásukon. Egyébként soha nem lesz felfelé.

arlequin 2010.03.30. 22:23:58

@Lone Wolf:
háháháhá.

gyün a vezérlő tábornok-hukk,
pintér-fehér lován,
lődözi golyóit bajszos martonyán...

aláírván lisszabont
nem kér és nem bocsájt
senkinek semmit
mert így lett írva hajdanán

szegény nyomorult
kötöttpályás lován
felkiált és kérdi
így lázad a tartomány?

ezért hordtam én tereht
és cipeltem polgárt?
mindenki elmereng
s elreped a pohár?

elcsúszni látszik minden
mit tenni akartunk
s mertünk, milyen
akarat az, mit tartunk
de soha nem mertünk?

miképp úszik széjjel
az éji köd nyomán?
táncsak nem ésszel
akar élni e nyomorult tartomány?

hogy bírhat vért és kardot
miképp emlékezik nyomán?
mikor kivetettük a sarcot
minden félbaj okán!

s még mindig él és lobog,
e csürhe kifosztva,
szívük lobban és dobog
mi az mi tenni akarnak
s mi az mitől lelkük boldog?!

vigyázz király, ki hiszed magad
trónod inog és reng
magyar ébred, s fájni kezd
keble vitorlaként dagad

a szelet ki nem foghatod
mert istentől származik
többé el nem mondhatod
más esély nem adatik

vigyázz magadra nyomorult
mert eljön az ítélet
ki igaz volt és hűséges
soha el nem komorul

vége lesz itt sokaknak
bárcsak menekülnének
ki verset keres s rímeket
soha semmit nem ért meg
legyetek hát jó gyerekek
mert az atya figyel s lát
s mert kegyelmének soha semmi
semmikor nem lehet gát

Conv · http://www.i-honlapkeszites.hu 2010.03.30. 22:26:18

@LACEK:

tényleg megértetted :)

elismerésem :)

reKorrekt 2010.03.30. 22:28:15

Mondjuk a jövendő kiskirály-mindenekura-pintér-től jelenleg kicsit jobban félek mint egy pornós gárdistától.

picur3ka 2010.03.30. 22:31:33

@Félkupica_Fehér_Főnök:

Na de ketszer is! Nem gond, nem hisztizunk, lattunk mar karot varjun, meg nem is eloszor kurvaznak le bennunket. A maga anyja melyik szazalekban van?

@arlequin:

Irjal fmj-nek, o erti.

arlequin 2010.03.30. 22:36:32

@picur3ka/beleallos kampany: na ne gyere nekem ilyen két-értelmű/állandójú vagyok. én is beleállok, ne aggódj. sőt! miazhogy?! nagyon is!

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2010.03.30. 22:39:56

@reKorrekt:

És melyiket választanád szomszédnak? :)

nyg 2010.03.30. 22:46:56

Nikolett gárdista az merte mondani, a magyar nők 80 százaléka kurva.
Ejehuja rókaprém, más is kurva, nemcsak én?

Félkupica_Fehér_Főnök 2010.03.30. 22:55:04

@picur3ka/beleallos kampany:
Azért volt kétszer, mert elsőre nem jelent meg, aztán frissítettem és akkor sem jelent meg... aztán beírtam mégegyszer és kettő lett belőle... az én anyukám pedig ott van abban az 1%-ban, aki elhiszi, hogy az ő fiacskája a legjobb, legokosabb, leghelyesebb és legjobb fej gyerek a világon. Egyéb kérdés? :o)

Amúgy a többes szám egy kicsit megzavart.. (re)Korrekt és Te voltatok benne? Mert a lekurvázás a te esetedben nálam speciel soha fel nem merült, ellenben (re)Korrektnél sem, bár nála egyszer-kétszer maga a kurva, mint jelzős szerkezet azért megfordult a fejemben... aztán ebből sem lett semmi, mert hang vagyok, vagy mi. (még a kapcsolaton sem válaszoltam neki olyat, hogy "ez pedig egy kurva jó komment volt", szóval ezt meg én kérem ki magunknak :-P)

@Conv: Okés! Értem én!
Ha a fidesz nyer, akkor a hülyék miatt nyert, ha a jobbik, akkor a hülyék miatt nyert, ha bárki más nyer, akkor a hülyék miatt nyert. Az az okos, aki még soha nem szavazott olyan pártra, aki nyert, vagy a jövőben nyerni fog. Tiszta sor.

Vagy, esetleg semmi jelentősége annak, hogy kire mennyien szavaznak és akkor teljesen öncélúan próbáltad lehülyézni picur3kát, vagy a gondolatainak "szignifikáns" (sic) mivoltát kétségbe vonni...

picur3ka 2010.03.30. 23:00:10

@Félkupica_Fehér_Főnök:

Jaj, ne ertsen felre Fonok, az Istenert! Azt a temaravonatkozoan irtam. Szerintem semmi hiszti nincs ebben. A tenyallas kevesbe rossz, mint a napra kerult magyarazat, vegeredmenyben lekurvazza szinte az orszagot - persze vona meg eppen lepatkanyozta, szoval, avanti - , ha sokan gusztustalannak tartjak ezt, az szerintem, normalis.

LACEK 2010.03.30. 23:01:15

@nyg:

"Kurva vagyok, de mindenki kurva."

húbazz, de ismerős ez az érvelés, honnan is ???

ja, megvan: "Hazudtam, de az egész politikai elit hazudott"

picur3ka 2010.03.30. 23:11:13

@LACEK:

Mindenki lop. Megelhetesi.
Mindenki adocsal.

Es?

Taktikai Atompingvin 2010.03.30. 23:30:21

@reKorrekt:. Nem tudom milyen, nem ismerem. Nyilván felvilágosítasz, hogy miért is kellene ismernem.
Akkor te miként jellemeznéd a Magyar Gárdát? Mert masszívan a Jobbik teremtménye és máig egybeérnek. Erre próbáltam célozni ezzel a kifejezéssel. Ez marhaság? Szerinted független tőle? Ugye nem gondolod hogy így van?
Abban mi a marhaság hogy politikai szervezeteknek ne legyen katonai ereje? Hogy választást kelljen nyerni, ne pedig puccsolni?

Conv · http://www.i-honlapkeszites.hu 2010.03.31. 00:02:47

OFF
olyan régen zsidózott már valaki itt blogon egy jóízűt, nem bírom tovább:
m.blog.hu/su/subba/image/000310/bush2.jpg
:)
ON

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2010.03.31. 01:42:49

@Lone Wolf: te szerencsétlen, milyen jogon mondasz véleményt a jobbikosokról mikor ua a véleményed, mint a proliknak.

"És azt hiszem, itt ki lett mondva a lényeg! MAGÁNÜGYE hogy mit csinál, mivel keresi a kenyerét, MAGÁNÜGYE kivel kefél, ha arra van gusztusa, akkor felőlem akár nekrofil is lehet nem érdekel! Ezért nem bántom."

komolyan mondom, itt nincsenek normális emberek?
mert akkor nincs miért

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2010.03.31. 01:45:34

@Lone Wolf: te már ne folytassál semmit

proli vagy

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2010.03.31. 01:47:36

@loláb: értem, de akkor is hibádzik vmi.

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2010.03.31. 01:52:17

@reKorrekt: mit nem értesz?

a vagy az azért volt mert elkezdtem mást írni, aztán visszatröltem asszem, csak ne msikerült teljesen

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2010.03.31. 02:14:04

@caralho voador: mentőövként kapaszkodok az ilyen véleményekbe

nem szeretném ha kihalna a fajtám, pedig úgy néz ki, h ez a jövő, hisz ez egy jobboldali kommentekkel operáló oldal, nem szdszes blog...
szörnyű

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2010.03.31. 02:16:11

@caralho voador:

woody allen: "két nagy zsidó ünnepség van: a hanuka és az Oscar-díj átadás"

woody azért tudja, nemcsak azért mert filmes

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2010.03.31. 03:10:18

@eric: nincs semmi ferdülésem"

kétlem

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2010.03.31. 03:13:40

@f.m.j.: Ma Magyarországon 100 ból 80 nő ebből él"

a kurtizán anyját

hova írta ezt?

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2010.03.31. 03:14:12

@tesz-vesz: már azért is ki kéne rúgni a gárdából mert analfabéta

LACEK 2010.03.31. 04:06:10

@Conv: Na, pár megnyilvánulásodra reagálok, most van rá időm.

"Én is igennel szavaztam. Nem tudom miért ne tudna
parlagfűirtani, miért ne tudna,
segélyszervezetben..."

Mivel a kérdés a szavazásnál nem az volt, hogy
"tud-e egy pornós kurva parlagfüvet irtani?", így
az érveid mellébeszélésnek is gyengék.
A Magyar Gárda céljai között szerepel a következő
: "a felnövekvő korosztályok testi, szellemi és
lelki képzése", így egyértelmű, hogy ha a MG hű
akar lenni a saját elveihez, akkor egyértekműen
NEM egyeztethető össze.

"Tudod nektek fideszzombiknak az a bajotok, hogy
el nem tudtok képzelni olyat, hogy egyéni
szabadság, mindent Viktor Király szájíze szerint
kell csinálni és kész, ha azt mondja ezt csináld,
azt csinálod."

Most hagyjuk azt a már önmagában is groteszk
helyzetet, hogy egy jobbikos magyaráz az egyéni
szabadságról (MUHAHAHA), nézzük a mondat második
felét. Amióta Fideszes vagyok, soha nem OV vagy a
Fidesz médiája határozta meg, hogy mit
csináljak/gondoljak. Ellenben ez a jobbikosokról
(rólatok) nem feltétlenül mondható el. Ha azt
mondják (írják) nektek, hogy Bayer Zsolt gazember,
akkor azt fújjátok (2-3 éve még éltettétek), ha
azt hogy az Oroszok felé kéne inkább húzni mint az
EU felé, akkor azt, ha az addig dicsőitett Tomcat,
Posta Imre vagy akárki elkezdi csípni a jobbikos
vezetők szemét, pár cikk a kurucinfon, aztán hip-
hop már ellene is fordultok. Ami a fideszesekről
írsz, az pont a jobbikosokra jellemző.

"Bazz a Jobbik a leginkább kevert párt jelenleg és
a gárda a leginkább kevert egyesülés, hiszen az
egyik nem politikai érdek mentén van egyben a
másik pedig szépen összegyüjti az összes olyan
embert akinek tele a töke a fityisz, szdsz, mszp,
mdf kombó 20 éves tatárjárásából."

BRUHAHAHA. A MG nem politikai érdek mentén lett
létrehozva ??? Ember, ne röhögtesd ki magad! A MG
a Jobbik kampányfogása (volt), és az áttörésük
legelső oka.

"elmégy Te a picsába az összes hozzád hasonló
seggfejjel együtt, aki a kettős mércét emlegeti
olyan kontextusban, hogy kettős mércét alkalmazva
magyarázza meg a saját erkölcsi
felsőbbrendűségét."

Nem mi beszélünk erkölcsi felsőbbrendűségről,
hanem a Jobbik. Éppen ezért ilyen mulatságosak
ezek a dolgok, mint a buzifelvonulára járó
szóvivő, meg a pornózó gárdista. Túl nagy a
kontraszt a beszéd és a tett között.

"Bizony a nagy demokráciáért folytatott fityiszes
maszopos harcban ez lenne az alap, hogy ilyesmit
fel kellene fogni és nem belekeverni egy
társadalmi tevékenység megítélésébe a sajátos
egyéni hülyeségünket egy egy személy magánéletével
kapcsolatban."

Hát ja a Fidesz már csak ilyen antidemokratikus,
már-már fasisztoid párt, a salgótarjáni
közgyűlésbe delegált tagjukat is azon nyomban
kirúgták, mihelyt kiderült hogy (amatőr!) porngráf
felvételek készültek és kerültek nyilvánosságra
róla.
index.hu/belfold/2009/08/19/fideszes_delega
lt_volt_porno_miatt_kitettek/
De majd a Jobbik megmutatja nekik mi az a
demokrácia meg az egyéni szabadság!

"bazzeg a gárda nem a Jobbik"

Persze, semmi közük egymáshoz. Ugyan Vona Gábor
alapítója a szervezetnek és személyesen
jegyezetette be 2007-ben, de ez minden bizonnyal a
véletlen műve.

"Vagy arra, hogy nem fognak rettegni nagyon erősen
és hangosan a médiák?"

Nincs olyan, hogy "médiák", a média már eleve
többesszám (egyesszám: médium)

(na ez gecidég vót, de megérdemelted! :D)

arlequin 2010.03.31. 07:55:32

@tesz-vesz: mitől hiteles a kdnp könyörgöm? hogy a semjén együtt vadászik a szocikkal és lőnek ki annyi vadat, hogy huszonx milliós kárt okoznak? nemár...

reKorrekt 2010.03.31. 08:07:00

@Taktikai Atompingvin: Hát bocs, de ha arra lusta vagy hogy utánanézz bizonyos dolgoknak, akkor én is lusta vagyok begépelni neked ugyanazokat. Nyugodt lelkiismerettel ismételed önmagad olyan dologról, melyről bevallottan fogalmad sincs.

Amúgy jó reggelt birodalmiak! :)

Beer Ninja 2010.03.31. 08:10:13

Jelentem, maradok "fideszzombi". :)

Nekem legalább van - nem túl magas, de azért létezik - erkölcsöm. Amikor jobbikos szóvivő drogozik, leszól másokat, gárdista pornózik, akkor én ebből a szélsőséges keresztény-konzervatív? vonalból nem kérek.
Úgy látszik, Müller Nikoletta nem csak kereszteket szeret állítani, hanem f@szokat is. A primitív kis csajt majdnem sajnálom, főleg, ha ő még az elején tényleg jelezte, hogy pornózik, és a sok balf@sz mégis bevette a Gárdába.

Beer Ninja 2010.03.31. 08:12:14

Ennyire nem kell szószerint venni, amikor Isten azt mondta Ádámnak és Évának, hogy szaporodjatok és sokasodjatok és népesítsétek be a Földet. :)

(Lehet, hogy a sok száz előttem hozzászóló már ellőtte ezt a poént, én sem bírtam ki.)

nyg 2010.03.31. 08:18:44

Én a vita helyett a megoldások mezejére lépek. Javaslom, hogy a Magyar Gárda (MG) alapítson Geronazzó Mária díjat (GMD), ő mégis a szakma legnagyobbjai közé tartozik. Az első kitüntetett , a gárdadíj rangját megalapozva, lehetne Müller Nikolett. A díj pedig a méltatlanul elfelejtett, egykori reakciós aranyszömörcsög ordó lehetne.

mandiner.blog.hu/2008/05/27/arany_szomorcsog_dij_1

Seduxen (már NEM dr.) 2010.03.31. 08:23:32

... majdnem :)

@Tigeri: engedd meg, hogy elsőként gratuláljak csapatod tegnapi fényes eredményéhez :)))

arlequin 2010.03.31. 08:28:59

OFF
na ez is megér egy posztot...
www.mno.hu/portal/704220
ON

szélmentén szőrével hallottam egy tetszetős mondást ;-)

"inkább kurva a barikádon, mint szent a fotelben"

ebben azért vagyon valami igazság.

@Seduxen: szevasz koma! hátrébb az agarakkal te! most ittam kávét erre te jössz egy seduxennel... arghhh

arlequin 2010.03.31. 08:32:22

@arlequin: pontosítok. egy gárdista leveléből van, így:

"Mellettem pedig inkább álljon egy kurva a barikádon, mint egy szent szurkoljon a fotelból."

kamasuka 2010.03.31. 08:32:30

"Ebben a mexikóiban az első golyót még Király András kapta a hélótázásért, hozzáteszem, szerintem jogosan" Bocs, de nem a helótázásért, és nem a buziskodás miatt kapott "hideget és meleget", hanem volt ott cigányozás is.

Marcellusca 2010.03.31. 08:42:39

@dr. dodó: Ahaaaa, mán értem!
A Dajcs Tompika is csak a keresztyényi tanítások mijatt csalta fűve-fával a feleségit, szórta magvait.
Upsz, de basszus, valami olantat is mond a tanítás, hogy ne kívánnyad meg felebarátid feleségit, ne paráznákoggyá!
Vagy valami illentet.

Hányinger, ami most megy a kanálisokban, híradás címén.
Fényezik a Fityiszt és igyekeznek lejáratni a Jobbikot.
De olyan szinten, hogy a gyomrom már visszáján van a mellüregemben.
Mer' aszongyahogy csak a Fityisz tuggya megvédeni a zadósokat a csúnya bankoktúl, meg csak a Fityisz tud megódást mindenre.
De konkrétumot nem mond!

Reggel a legelejét csíptem el, amikor a Trutymó interjúvolta a jobbikos szóvivőt.
Megint egy tipikus példája volt annak, amikor a kérdezőt qrvára nem érdekli a válasz.
Most is figyelmen kívül hagyta a csajszi válaszait, csak a saját, lejárató hülyeségeit szajkózta.
Ááááááááááááááááááááááááááááááááááááá

jog-ász 2010.03.31. 08:43:21

tényleg nem baj hogy pornózik csak akkor nem kell ugatni politikai meg gárdás rendezvényeken és megmondani hogy más mit csináljon. ennyi, be lehet fogni és szopni.

Marcellusca 2010.03.31. 08:44:14

Egyébként meg szebb reggelt, Náczikok!

arlequin 2010.03.31. 08:48:49

@Marcellusca - nem kell Cavinton!: én anti-faszista vagyok. viszont filomancika. küldjél már egy cavintotn, mert elfelejtettem, mit kell szívjak, izé, szedjek...

Homeoffice 2010.03.31. 09:05:04

@Marcellusca - nem kell Cavinton!:

Neked is jó reggelt:)
Bár esik az eső:(

Noname Watanabe 2010.03.31. 09:06:44

@Conv: A'sszed tudom, melyik melyik? Szőke, pornós. :D

Jurganov 2010.03.31. 09:07:58

a cikk jó, grat hozzá ( jó kis flame lett)

a kommenteket csak nagy vonalakban olvastam el, és nagyon tetszenek azok ahol az keményvonalas erkölcscsőszök elítélik a lányt és/vagy a gárdát. attól, hogy pornózott nyilván nem is változhat meg, nem is gondolhat arra, hogy tenne az országért, nem is juthat eszébe, hogy segítsen embertársain....aki pornós az fúdenagyonerkölcsilegromlottgonosz alak, sőt ez a dolog hovatovább nagyobb súllyal esik a latba mint anno kövér laca " akinek nem tetszik akassza fel magát" dumája.

@Taktikai Atompingvin: bár van igazság a dologban, azért gondolom te is belátod, hogy összefogja az embereket, célt ad nekik, segítséget nyújt-ami szvsz nem nevezhető rossznak. más kérdés, hogy szépen bele lehet magyarázni mindent( félkatonai, éleslövészetet tartanak, puccs) és bár abban egyetértünk, hogy a hatalom megszerzése inkább legyen szavazásos-hazudozós, mintsem lövöldözős-robbantgatós, de valamit fel kellett mutatni a hatalom (fityisz-mszp-szdsz) ellen, hiszen ők pedig korlátlanul használják a titkosszolgákat és a sünöket megfélemlítésre, stb.

Taktikai Atompingvin 2010.03.31. 09:47:59

@reKorrekt: Az Őrzők rendjét nem ismerem a Google pedig kilökött nekem egy hagyományőrző csapatféleséget, amiben én nem látok kivetnivalót, valamint egy szerepjátékos klikket amiben pedig végképp nem.
A Gárda hovatartozására és a puccsolás elfogadhatóságára való választ pedig megkerülted.
@Jurganov: Belátom, hogy kell valami összetartó erő és inkább ez. A parlagfűirtással és a véradással nincs is problémám, de a rendfenntartás akkor is az állam dolga. A sünterror pedig azért túlzás, mert az ellenzékkel jóval rondábban szoktak eljárni a világ legtöbb pontján, mint itt.
De értem amit az állam politikai fellépéséről írsz és ezzel kapcsolatban én is sok dolgot kifogásolok.

Conv · http://www.i-honlapkeszites.hu 2010.03.31. 09:52:42

@Wilbur Nárcisz-11 Swain:

Nem, én azt hittem elolvastad a postot és követted a linkeket benne, mert ugye ott van konkrétan, ezért nem értettem miért linkeltél be egy teljesen másik adatlapot.

Beer Ninja 2010.03.31. 10:07:51

@Marcellusca - nem kell Cavinton!: Dajcs-Izé Tompikának már rég kijárt volna 1 főbelövés. Legalább. Ő viszont nem tette fel netre az anyagait... Rermélem. :)

Conv · http://www.i-honlapkeszites.hu 2010.03.31. 10:11:17

@LACEK:

"Most hagyjuk azt a már önmagában is groteszk
helyzetet, hogy egy jobbikos magyaráz az egyéni
szabadságról (MUHAHAHA), nézzük a mondat második
felét."
Jaj koma, bizony nem jobbikos vagyok, ilyetén formán az összes többi érved/vádad bukott.

Buta vagy mint a tök, ám ez nem meglepő, hiszen fideszzombi vagy saját bevallásod szerint is.

Eddig tartott a szubjektív megítélésű témákra adott válaszom merthogy én elfogadom a véleményed, hogy Neked ez az, még ha nem is helyes, és több ponton vérzik is a sok baromság amit összehordtál.

Most pedig térjünk rá az objektívumként felhozott lejárató szándékú érvedre:

"Nincs olyan, hogy "médiák", a média már eleve
többesszám (egyesszám: médium)

(na ez gecidég vót, de megérdemelted! :D)"

A fóliák helyett is foliumokat kell mondani? Az operák helyett opusokat?

" Én nem támogatom, ha valaki a hagyományt valamiféle információ alapján mintegy fertőtleníteni szeretné.
A magyar nyelv a média szót egyes számnak kezeli (mi másnak kezelné, ha nincs a végén -k, mely a magyarban a többes szám kötelező jele?), nincs olyan, hogy A média lecsaptak a hírre. Összetételekben is így áll: médiakuratórium, médiaszakértő, média szak stb. – márpedig ilyen helyzetben a magyar csakis egyes számú főnevet tűr meg, nincs játékokbolt, nőkfaló (pedig több nőt fal!), se levéltárak szak. Ha pedig a média egyes szám, akkor a többes számát az ép magyar nyelvérzék (pl. az enyém) mi másnak alkotná meg, mint médiák-nak?

Nádasdy Ádám index.hu/kultur/klassz/mancsndy/ "

No és akkor tessék a Fideszes vélemény a témáról:

"Többes számú magyar alakhoz ugyanis többes számú, egyes számúhoz könyörtelenül egyes számú állítmány dukál: nincs megírták az újság és nincs megírta az újságok. Sokszor ha máshonnan nem is, ebből mindig megállapítható a nyelvtani szám.
Lázár A Péter dragon.unideb.hu/~tkis/mediumok.htm "

Köszönöm a próbálkozást, és a nyelvtannáci megnyilvánulást, mellyel bizonyítottad sznob ostobaságod.

Conv · http://www.i-honlapkeszites.hu 2010.03.31. 10:16:13

@jog-ász:

ugye neked csak a nicked jogász, a szakmád nem?

mert ha igen, akkor azt hiszem erkölcsről és viselkedésről kicsit furán hangzik a zsolozsma a szádból :)

picur3ka 2010.03.31. 10:16:27

@tesz-vesz:

Oh hat, egy alkoholista, zsido kommunista meg mi mas.

Donna (Cara)mba 2010.03.31. 10:53:06

@LACEK: Nem érdemi, tehát off:

A média szót illetőleg nekem nagyon nem tetszett, amikor elkezdték a médium szót használni. Vannak ugyanis olyan szavak, amelyek vagy csak egyes számban, vagy csak többesszámban szerepelnek. A latinból eredő szó, amit mi, magyarok inkább az angoloktól vettünk át, angolul így szól: mass media. A magyarban a médium szónak sokkal inkább olyan túlvilágot idéző médium íze van.
Ha átveszünk egy nyelvből egy szót, megtehetjük, hogy a többesszámú alakját vesszük át, és a magyar nyelv törvényei szerint látjuk el ragokkal, jelekkel. De vannak eleve olyan magyar szavaink is, melyeket nem igazán tudunk egyes számban használni: javak, például. És így mondjuk: elszedték a kommunisták a javaimat. De az lehetett akár csak egy ló is:), ami azért elég tetemes "jav", akár egy egész vagyonnyit is jelenthetett adott személynek. Kínunkban jószággal helyettesíthetjük be a javak szónak nagyjából megfelelő egyes számú alakját. De ez sem tökéletes, mert a jószág nagyon is konkrét értelmű szavunkká vált: marha, aprójószág, enni adok a jószágnak - vagyis nem a javaknak adok enni, hanem a jószágnak:-)

A franciák az angoloktól átvették a meccs, azaz match szót, amit francia fonetikával ejtenek "mács", és egyes száma, többes száma azonos alakú az egyes számú alakjával, csak a névelőt használja többes számban, a főnévhez csatolandó, francia szavaknál szinte kivétel nélkül kötelező "s"-t lehagyja a match szóról: le match, les match: azaz a meccs, a meccsek.

Azért, mert most már kiszorult a nyelvünkből egy-két éve leforgása alatt a média, a médiák, azért az még a magyar nyelv szabályai szerint lehet helyes. Bevezettük erőszakosan a médiumokat, ami sztem nagyon nem hangzik jól, de hát egye kutya: ez nem szerves nyelvfejlődés volt, hanem valamelyik nagy "latintudor" kitalálta, aztán egyszer csakelkezdtük üldözni a régi szavainkat.
Ez van, nem tiltakozok én ez ellen, de nem tartom helyénvalónak a kiigazítást. Ha konzekvensek akarunk maradni a latin nyelvhez, akkor a médium és a média(egyes szám - többes szám) - médiumok pediglen nincsenek, amiképpen boszorkányok se:-)
Off

ucsacsu 2010.03.31. 12:34:00

Az biztos,hogy szorgalmas a kislány,mert amennyi f@szt fogott az ő kezével,ha azt sorba rakják a vakember New-York-ig eltapogatózna rajta.

pakesz (törölt) 2010.03.31. 14:00:40

ne mereszeld meg egyszer zsidok szemet muveit belinkelni!!!
az tiltott film, ahol az egyik szereplo zsido!!!

en.wikipedia.org/wiki/Eli_Wallach

pakesz (törölt) 2010.03.31. 14:29:41

Conv · www.i-honlapkeszites.hu 2010.03.30. 21:00:31
itten tetted az agyadat...

Conv · www.i-honlapkeszites.hu 2010.03.31. 10:11:17
"Köszönöm a próbálkozást, és a nyelvtannáci megnyilvánulást, mellyel bizonyítottad sznob ostobaságod. "

segitek a felfogasban ok?
egy irtozatos nagy PARASZT vagy ember

greybull 2010.03.31. 14:45:19

mondanám, hogy aki szereti a pinát, húzzon egy vonást,... de mint látjátok: nem mondom.

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2010.03.31. 16:51:59

@arlequin: együtt vadászik? ez komoly?
hol van?

én pálffyra értettem

abandi 2010.03.31. 17:12:57

Az a " Inkább egy kurva legyen mellettem a barikádon, mint egy fotelben punnyadó szent !" duma nem rossz!

El Topo (Sgt. Elias) 2010.03.31. 17:14:08

@abandi:

Eleve a barrikádos duma elég szar.

abandi 2010.03.31. 17:16:33

@abandi:
Azaz:
Jobb egy kurva a barikádon, mint akárhány szent a fotelban!

abandi 2010.03.31. 17:18:04

@El Topo (Sgt. Elias):
Nem lehet mindenki libsi-bipsi!

picur3ka 2010.03.31. 17:18:56

@tesz-vesz:

Lesz meg buzi is, meg japan ugynok, majd meglasd!

El Topo (Sgt. Elias) 2010.03.31. 17:21:29

@abandi:

Nem bizony, mindenképpen szükség van barrikádról álmodozó recskakirályokra is, hogy megmutathassuk őket gyermekeinknek, elrettentő példa gyanánt.

picur3ka 2010.03.31. 17:21:58

@abandi:

Van errol valami felmeres, hogy a kurvak jobb katonak - nem mintha lenne barikad -, mint a masik 20%?

abandi 2010.03.31. 17:26:03

@El Topo (Sgt. Elias):
Ugyan már! A magadfajta még abban sem hisz, amit gondol!
@picur3ka/beleallos kampany:
Na igen....tudhat valamit az "egemista" túlképzésről....
Van jövő!

picur3ka 2010.03.31. 17:26:22

@Conv:

Sot, nem is eloszor latnek fegyvert.

El Topo (Sgt. Elias) 2010.03.31. 17:27:52

@abandi:

Tévedsz. Amit magam gondolok, abban azért többnyire hiszek. Legfeljebb nem feltétel nélkül, mint a magadfajta, kispajtás.:)

El Topo (Sgt. Elias) 2010.03.31. 17:32:01

@abandi:

Mi a baj, töpörtyű?:) Kiment a kólából a szénsav?:):):)

Conv · http://www.i-honlapkeszites.hu 2010.03.31. 17:33:56

@picur3ka/beleallos kampany:
akkor eddig azonos az eredmény, legalábbis szándék szintjén elméletileg.

Félkupica_Fehér_Főnök 2010.03.31. 18:11:13

@picur3ka/beleallos kampany:

Jajj, értem már :o)

Akkor most felfedezted, hogy mi a közös egy gárdistában és gyurcsány ferencben? xD

Conv · http://www.i-honlapkeszites.hu 2010.03.31. 20:35:07

@picur3ka/beleallos kampany:

ugye azért el tudod képzelni, hogy itt nem csupa Vonagábor kommentel, hiszen ez nem csak fityiszzombikkal tömött fórum, tehát a pártvezérnek lehet egy magándologról más véleménye mint a párt szimpatizánsainak? :)

Főként, hogy Vona is úgy gondolja semmi köze hozzá, hogy a Gárda hogyan reagál, mit cselekszik az ügyben? :)

Tudod, én ezért szeretlek téged, mert az a tipikus fityiszzombi vagy aki nem érti, hogy mitől lehet valakinek más a véleménye mint a pártvezetésnek, ha azzal a párttal szimpatizál.
Persze tudom, Te ezt nem igen veszed észre, de ugye ez nem meglepő, hiszen már engem is megvádoltál azzal, hogy maszopos vagyok, hiszen mi másért kritizálnám a fityiszt. :)

arlequin 2010.03.31. 21:20:35

www.hunhir.hu/index.php?pid=hirek&id=28405
a gárdista 'hölgy' kilép. olvassák el a hölgyek-urak.
lehet kövezni.

arlequin 2010.03.31. 21:28:28

@tesz-vesz: nem. semjén vadászott. legalább is eddig nem tagadta sehol és nem perelt.

@abandi: bezony, bezony. nem hogy nem rossz de rámutat a lényegre

@El Topo (Sgt. Elias): na és? van már gyerek?

Félkupica_Fehér_Főnök 2010.03.31. 21:30:46

@Conv: Ezek szerint te, vagy bármelyik másik egyszerű választópógár' jobban képviseli a jobbik álláspontját, értékeit, mint a vona gábor?

Ha így van, akkor már azt is megértem, ha a kommentelők a "minedenkinek két anyukát" "mindenkinek két apukát " programot dicsőítik.

Ezzel sincs baj egyébként, csak ezt a magyarok többsége tulajdonképpen nem szeretné, ergo morvai krisztinát sem szeretnék semmilyen döntéshozói pozícióba... ez ugye alaptétel kellene, hogy legyen... Aztán persze lehet ezt is erőltetni, de ezt már eljátszotta egyszer a szadesz, a második játékosnak meg mindig a túrós hátú ló jut xD

Tudom! geci vagyok, de akkor is kampány van...

Conv · http://www.i-honlapkeszites.hu 2010.03.31. 21:32:35

"Ezek szerint te, vagy bármelyik másik egyszerű választópógár' jobban képviseli a jobbik álláspontját, értékeit, mint a vona gábor?"

ezt a következtetést vajon milyen logika alapján vontad le, erre nagyon kíváncsi vagyok

Lone Wolf 2010.03.31. 21:33:20

@arlequin: Ezúttal nincsen rá ok. Első pillanatban így kellett volna tennie. Saját magáért, és a társaiért.

Lone Wolf 2010.03.31. 21:34:49

@Lone Wolf: Ami azt illeti, azért, mert ezt a döntést önmagától meghozta, még tisztelem, és becsülöm is.

Conv · http://www.i-honlapkeszites.hu 2010.03.31. 21:44:28

@Lone Wolf:

Én nem ezért a döntésért tisztelem, hanem azért mert a múltját vállalva új életet akart kezdeni és mert az új élet reményében egy olyan társasághoz csatlakozni, amely bizony elég kritikus szimpatizánsokból és tagokból áll ezen az erkölcsi sávon. Mint már tegnap is leírtam, Én ezért a döntésért, és a szándékért, hogy változni akart és próbálta ezen a módon kiegyensúlyozni (eu szolgálat, zsákolás, önzetlen segítség, stb) a múltja hibáit. Ez a lépése teljesen várható és logikus volt, egyenes következménye annak, hogy komolyan gondolta a változást.

Nekem éppen ilyen megfontolásból nagyon szimpatikus volt az is, hogy a gárda összezárt mellette és nem hajtotta el, most sem, amikor botrány lett belőle.
Egyszóval, nem ezért tisztelem mert, most kilép, hanem azért mert mert és próbált változtatni az életén pozitív irányban.
A kilépése inkább fájdalmas, mint tegnap is mondtam, a kampányoló bérmocskolódok, nem a Gárdán, vagy a Jobbikon ejtettek foltot ezzel, hanem egy ember éltét nehezítették meg. Bár ilyen vehemenciával állnának szembe ilyen médiafelhajtással esnének neki a valódi bűnözőknek is.

El Topo (Sgt. Elias) 2010.03.31. 21:46:19

@Lone Wolf:

Egy valódi Bűnbánó Magolna, phöjjj!

Lone Wolf 2010.03.31. 21:49:07

@El Topo (Sgt. Elias):

Na most ne haragudj, mindenen túl, amit mondtam, és még most is komolyan gondolok ebben a kérdésben, EZÉRT bele kel rúgni? EZÉRT???

Lone Wolf 2010.03.31. 21:51:10

@Conv:
"Ez a lépése teljesen várható és logikus volt, egyenes következménye annak, hogy komolyan gondolta a változást."

Én részemről ezért tudom elhinni, hogy komolyan gondolta.

El Topo (Sgt. Elias) 2010.03.31. 21:52:31

@Lone Wolf:

Isten mentsen meg attól, hogy belerúgjak. Egyszerűen csak utálom. Megengeded?

abandi 2010.03.31. 21:54:55

@Conv:
Azért igazán nem tudom. hogy mi a helyes ebben az esetben.
Mert:
- Ott volt a Gárda-szopatásnál.
- A kiscsaj elmondta a valót: a pénzért a kortársai (fiú/lány) elkurvul.
-Pont ez ellen küzdünk!
Vállalnia kéne a szopást politikai szinten is!
Vagy is kitartani! (Ara az 1 hónapra....)

arlequin 2010.03.31. 21:59:28

@El Topo (Sgt. Elias): na akkor még dolgozhatsz, hogy felérj gazsijózsival és a fámíliával... nekik nem csak kettő gyerek van. de ehhez a kettőhöz gratulálok és kívánok nekik erőt egészséget.

és egyszerűen csak ú-tálod ezt a szerencsétlen nikit? látszik a ráncaidon...úgy tűnik nem vagy tisztában a szavaiddal. amikor azt leírod, hogy 'egyszerűen csak utálom', akkor belerúgsz. verbaliter kicsiny vashegedűsöm, verbaliter. szavakkal rúgsz bele, ha nem értenéd, de legalább villanthatsz rajtam keresztül. tessék itt a pást, használd. mondjuk jókat röhögök.

El Topo (Sgt. Elias) 2010.03.31. 22:03:28

@arlequin:

Ki az a gazsijózsi? És miért kéne felérnem hozzá?

Igen, ilyen egyszerűen csak utálom. Nem fogok itt hosszadalmasan szájaskodni, egyszerűen csak köpök rá egyet és továbbhaladok. Taszít a csaj, a viselkedése, a teátrális levele, meg az egész úgy ahogy van.

arlequin 2010.03.31. 22:06:11

@El Topo (Sgt. Elias): semmi baj. köpjél csak (én nem tenném, megtanultam, hogy testnedveim sokkalta fontosabbak, mintsem vélemyényt nyilvánítsak velük...).
mellesleg hosszadalmasan szájaskodsz, most is. egy érzelmet nem indokolsz meg értelemmel. nagy hiba. szóltam. UFF

p.s: ki gazsijózsi? hát lakatosrómeó körösztapja, ki lenne?

El Topo (Sgt. Elias) 2010.03.31. 22:11:36

@arlequin:

Nem az Arrakison vagyunk, folyik a csapból a víz, tőlem nem egészen öt méternyire.

Nézd, ha akarod belemehetünk, végülis ráérek.
Ez a nő egy ostoba pina, aki ráadásul még ribanc is. Ez még hagyján lenne, de képmutató is. Délelőtt szóltak neki, hogy jó lenne, ha lemondana, erre délutánra meg is tette, magát természetesen valamiféle áldozatként tűntetve fel. Túl gyakran találkoztam már ezzel a magatartásformával ahhoz, hogy bevegyem. Ráadásul a levelet sem tudta egyedül megírni.
Mit kedveljek rajta?

arlequin 2010.03.31. 22:22:05

@El Topo (Sgt. Elias): nézd, te lepinázol egy érző embert, aki kint zsákolt a szabadidejében elesetteket segítve. kiállt a bajtársai mellett. széjjeldugták előtte? lehet. de attól te még egy érzéketlen barom maradsz aki nem akar semmit sem 'bevenni' hanem kiépíted a lőállásokat.
és természetesen mekkora rettenet az, hogy lemond borzalmatos. kénytelen volt herroberhaelindulavona führer megjegyzésére lemondani. ó, borzalom.
szavakat félretéve: rombolni jól tudsz. mit tudsz helyette? mellette? építeni? mosolyt csalni? derűt lopni? szivárványt járni?
egyébként pedig, ettől fogva, mellesleg pedig egy hímringyó vagy aki a saját gyerekével a karján 'csajozik' (ez mennyire gennyes vazze! grats!) és közben elítéli a gyermektelen 'ribancot'
na EZ az igazi képmutatás. vagy te csak viccelsz ártatlan bárányka?
én is ;-)))

El Topo (Sgt. Elias) 2010.03.31. 22:26:23

@arlequin: Simán. Semmi olyat nem tudok róla, ami mentené. A zsákolás túró, én is megtettem, nem is egy alkalommal. Tarlós még valami kitüntetésfélét is kínálgatott, de köszönettel elhárítottam, nem azért mentem oda, hogy kitüntetgessen egy politikus.
Amit én mondtam, abban semmféle képmutatás nincs, ha nem érted, sajnálom.

pakesz (törölt) 2010.03.31. 22:31:02

@El Topo (Sgt. Elias): "zsákolás": mi ez? valami perverzio?

El Topo (Sgt. Elias) 2010.03.31. 22:32:08

@pakesz:

Árvíz elleni védekezés, te nyomott.

pakesz (törölt) 2010.03.31. 22:33:53

@Conv: "A kilépése inkább fájdalmas, mint tegnap is mondtam, a kampányoló bérmocskolódok, nem a Gárdán, vagy a Jobbikon ejtettek foltot ezzel, hanem egy ember éltét nehezítették meg."

tudod van az a mondas hogy ehes diszno makkal almodik...
vagy a masik, az a korpa koze keveredik, megeszik a disznok...

tudod a szarbol amit a Garda general bo sugarban jut masokra...
es az nem csak a masik oldal lehet, mint az eset is mutatta

El Topo (Sgt. Elias) 2010.03.31. 22:37:15

@pakesz:

Nem. A parlagfüvet kaszálom, ha a hatáskörömbe kerül.

pakesz (törölt) 2010.03.31. 22:39:21

@El Topo (Sgt. Elias): pont ehhez kapcsolodva...
ez nem tudom kit hogyan erint, vannak a HÍVŐK akik szerint ez a Vona Gabor idezettel semmi gond nincsen:
"- Király András egy rendkívül tehetséges, tisztességes ember, aki áldozatául esett néhány szerencsétlen fotónak. "

most meg te is azt irod, hogy aldozat...

hat persze, meg kellene kerdezni Morvai Krisztiket hogy az aldozat szot magyarazza mar el nekik...
en is majd jol pofanbaszom a zasszonyt ha vegzal, aztan ha feljelent akkor en leszek az aldozat!!!

El Topo (Sgt. Elias) 2010.03.31. 22:41:38

@pakesz:

Tanulj meg olvasni! Én azt írtam, hogy áldozatként tünteti fel magát. Ezt érted, vagy magyarázzam még?

Conv · http://www.i-honlapkeszites.hu 2010.03.31. 22:46:10

@pakesz:

Szia Pityúúúúúúú! Te itt? :)

Toljad tesó, toljad, ne foglalkozz senkivel, nyomjad nekik, hülyék ezek, azért néznek hülyének! :)

pakesz (törölt) 2010.03.31. 22:46:53

@El Topo (Sgt. Elias): ertem en...
te nem allitottad hogy aldozat
irtam en? ja igen :)
bocsi ha felreertheto volt :)

pakesz (törölt) 2010.03.31. 22:48:20

@Conv: helota Reta!!!
nyomom kemenyen :)

arlequin 2010.03.31. 23:02:01

@El Topo (Sgt. Elias): ne sajnáld. én márcsak ennyire korlátolt vagyok. persze ez a nikolett tette tönkre az országot. értem én.

El Topo (Sgt. Elias) 2010.03.31. 23:06:44

@arlequin:

Ó, hát ilyesmiről természetesen szó sincs.:) Vagy valahol ilyesmit állítottam? Nikolett nem tette tönkre az országot, mert nem fért hozzá a kezelőszervekhez, amikhez meg hozzáfért, azokat nem tudta tönkretenni.

abandi 2010.03.31. 23:24:30

Minden szó helyett szebben beszél, a lemondó levél:

Adjon az Isten!
Tisztelt Főkapitány Úr!
Pár évvel ezelőtt hoztam egy rossz döntést. Nem keresek rá mentségeket, rossz döntés volt. Egy fiatal lány döntése volt, aki korban felnőtt volt, észben nem. Aztán rájöttem, hogy rossz utat választottam. Szerettem volna tiszta lappal újraindulni. A Magyar Gárda soraiba jelentkeztem, és elmondtam a múltamat. Úgy éreztem, ha elmondom szépítés nélkül a múltamat, vállalom érte a felelősséget, akkor elmondhatom, hogy felnőtt lettem. Úgy éreztem, hogy esélyt adok vele magamnak. És megkaptam ezt az esélyt a Gárdától is.
Köszönöm, hogy a Gárda összezárt, és megvédett. Épp ezért hoztam meg életem második legfájóbb döntését: szeretnék kilépni a Gárda soraiból. Sajnálom, hogy a sajtó az egész Gárdát bántotta az én hibás döntésem miatt. Még a saját oldalunk sajtója is. Ezúton tenném hozzá, hogy semmilyen portálon kommentárt nem fűztem a megjelent cikkhez, és a jövőben sem fogok, a nekem tulajdonított írással pedig én magam sem értek egyet.
Ettől függetlenül lélekben örökké Gárdista maradok, és örülök, hogy- ha rövid ideig is- de igaz bajtársak között állhattam.
Remélem, hogy azok a firkászok, akik napokig az én képeimmel bíbelődtek, egyszer majd megérzik, milyen súllyal bír egy rossz döntés. Mert szerintem ez, amit velem tettek, az volt.
Bízom abban, és civil emberként is küzdeni fogok azért hogy eljöjjön a szebb jövő!
Müller Nikolett

arlequin 2010.03.31. 23:27:13

@abandi: ezt csak jóindulatú emberek képesek megérteni. a többi fikázni fogja. ahogy eddig is tette.

abandi 2010.03.31. 23:40:30

@arlequin:
Na, igen.
De nincsenek illúzióim:
- biztos a marvaji írta
- szopott közben
- őt nyalták
-mindez együtt
satöbbi.

El Topo (Sgt. Elias) 2010.03.31. 23:46:07

@abandi:

Nagyon fontos volt huszonkilencedszerre is megörökítani ezeket az értékes mondatokat.
Adjon az Isten szerencsét,
Szerelmet, forró kemencét!

Legyen Majonézes Pingvin!
Éljenek a csecsemők!
Ájkentgetnó szetiszfeksön!

arlequin 2010.03.31. 23:48:30

@El Topo (Sgt. Elias):
"Adjon az Isten szerencsét,
Szerelmet, forró kemencét!"

egyetértés eftás! szabaccság!

abandi 2010.03.31. 23:52:49

@El Topo (Sgt. Elias):
"Adjon úgy is, ha nem kérem!"
Na, Szebb Jövőt!!!

Taktikai Atompingvin 2010.04.01. 01:20:43

@El Topo (Sgt. Elias): "Legyen Majonézes Pingvin!"
Elég volt a verbális agresszióból! :-)

Shulc 2010.04.01. 07:24:49

Sziasztok!

Kiderült az igazság a jobbikról!!!
Döbbenetes!

www.youtube.com/watch?v=MEp6u67HG3Y

Terjesszétek mindenhol!!!

Hajrá Fidesz!

picur3ka 2010.04.01. 08:32:14

@Lone Wolf:

Kirugtak. Ketseges, hogy barmifele ertelmes dontest tud magatol hozni. Liberator megirta mar: gyermekkori izgalmak. A komoly fizetseg persze ezen tul is sugall valamit.

Akinel pedig a tisztelet szo felmerul a muvesznovel kapcsolatban, az nem normalis.

@tesz-vesz:

Hat ezt a nagyon erkolcsosektol kell megkerdezni. Most mar ilyen szigoruak lesznek az MP jeloltseg feltetelei. Niki pedig egy peldakep.

arlequin 2010.04.01. 08:37:50

@Taktikai Atompingvin: azért a tormás orrpolip se rossz...

reKorrekt 2010.04.01. 08:51:47

@Shulc: Kiderült az igazság a fideszről!!!
Döbbenetes!

"A Parlament alelnöke másodszor is elhagyja feleségét, ám a szakítás ezúttal végleges: Deutsch Tamás ugyanis újra megnősül. Négy évvel ezelőtt már egyszer felkavarta a közvélemény állóvizét, amikor kitudódott, hogy megcsalta feleségét, elköltözött családjától, mi több: a "mellékági" kapcsolatból egy kisfiú is született. "

"Kui Rózsa, Meggyes volt felesége június elején azt állította, hogy a férje többször bántalmazta, terhesként fejét a székbe verte, feszítővassal tört rá, párnát nyomott a fejére, szapulta, megcsalta és egyéb más szörnyűségeket művelt vele."

Hajrá Valaki!

loláb 2010.04.01. 10:23:49

Nem lemondani kellett volna, hanem be se kellett volna venni a csajt, vagy kibaszni amikor kiderül a széles nyilvánosság előtt a pornózás. Már ha a becsületkódexben leírt elvek fikarcnyit is számítottak volna.

_drc_ · http://kurvannya.blog.hu 2010.04.01. 11:18:07

Idézek, hosszabb lesz, a téma a fentebb is emlegetett Jobbik-szóvivői lemondás, kampány közben (előadta: Király András), az idézett forrása pedig a Worluk-blog.

"Mivel a Jobbik többeknek is útban van, rácsaptak a nokedlire az éhes kacsák. Legjobban a Fideszt idegesíti a Jobbik, ezért a fideszes és a szimpatizáns figurák mutogatnak a leghangosabban, ni, hát ilyen romlottak ezek a taknyosok. Csakhogy Király esete nemcsak a Jobbiknak kínos, hanem az egész kereszténykonzervatív erkölcscsősz irányzatnak, és annak nemcsak a Jobbikban vannak proponensei, hanem a Fideszben is, ifjúkonzervatívoktól a pártsajtó legaljáig. Ez a skizofrénia a teljes jobboldalra érvényes: naponta áthágják az általuk erkölcsösnek, követendőnek hirdetett szabályokat, amiket mellesleg az ifjúság számára tiltással és erőszakkal kötelezővé szeretnének tenni. Ők sem szűzen házasodnak, csak a pofájukat jártatják, hogy az milyen nagyszerű. Úgyhogy pontosan tudják, hogy amit mondanak, az nem igaz. De mégis mondják. Illetve van egy valláskárosult kemény mag, amelyik nyomja az intelmeket, a többiek meg gyávák vitába szállni a táboron belül, csak magukban jegyzik meg, hogy ők is voltak fiatalok, oszt mégis EP-képviselő lett belőlük. Álszent köcsögök, mint már jeleztem.

Rendre kibuggyannak abból az iskolaköpenyből, amit amúgy az egész országra rá akarnak húzni, lebukásuk ezért állandó, kimeríthetetlen humorforrás. Nem volna semmi gond, ha nem mantráznának erkölcsös életről, de így maguknak keresik a bajt. Ketté kell röhögni az ilyet, kíméletlenül.

Ha a magyarok a saját értékrendjük szerint szavaznának, akkor párt nem kerülhetne helyzetbe ezzel a poshadt és hazug szenteskedéssel. Ha úgy szavaznának, ahogy az életüket élik, akkor elsöprő, kétharmados liberális többségre készülhetnénk. Érdemes ezt észben tartani akkor is, ha épp a jobboldalnak áll a zászló. A felhatalmazás nem a keresztény kurzusnak szól."

Tótának ebben alighanem igaza van.

pakesz (törölt) 2010.04.01. 11:26:42

@abandi: inkabb a pron oldalait linkelned be...
amugy mi a gond? eltiltottak hogy nem jarhat zsakolni?
vagy palagfuvet irtani?
lehet azt mashogyan is csinalni, sot ha igazan a Magyar Garda ki akar baszni az allamhatalommal, akkor meg telen havat is elmehetnek lapatolni egyutt!!!
elvegre ez a lenyege a Magyar Gardanak nem?
hogy egyutt vannak es SEGITENEK!!!

ohh millyen fennkolt dolog...

greybull 2010.04.01. 19:43:43

Há' gyerekök tudomásul kő venni, hogy a választási kampány olyan százméteres síkfutás, ahol minden versenyzőnél van kés, balta, láncfűrész, törött sörösüveg, csúzli, bézbólütő, kasza, kapa, ásó, oszt futás közben vígan használják is egymás ellen - aki a végén ezt túléli, no az alakít kormányt. Csá csumi.

szavazó20 2010.04.01. 19:50:20

@dr. dodó:
Senkit nem akarok bántani, de tégy egy kísérletet, hátha még időben lesz., lépj be a Gárdába. Pillanatokon belül
akadnak majd valakik akik a multatban turkásznak. Biztos nem derül ki semmi?
Hátborzongató valahol ez a prüdéria.
A bumeráng és a konkurrens adó műsorvezetői rendszeresen a szexualitáson csámcsognak.
Valószínű, vevők rá az emberek. A sztárpár a tv-ben mással sem foglalkozik, nyugodtan nézdd.
Feleannyira nem volt hír a közpénzen működtetett kupleráj.
A közpénzek eltüntetése persze bocsánatos bűn, ha a közember eltulajdonít valamit, az lopás.
Ugyanez felső szinten mutyizás. A kicsi sose mutyizik, az tolvaj.
Ez nem bántja az erkölcsi érzéked? Nem mentem Nikolettet a multját illetően, vajon a többi bűnt elkövető szintén nem erkölcsös politikai bűnözés bocsánatos?
Emeld fel ellene a szavad, és mindenki. Ez minimum lenne. Csak amikor szavazni mész, meg ne hasonulj tanácstalanságodba és elnézést ha a tegezésem sértene.
És akkor is elnézésed kérem, ha a tízparancsolat ellen sose vétettél.

harcsabajuszos 2010.04.01. 21:50:42

@_drc_: Hány ember érdekelt ezekben a kínkeservesen előkotort, magánéletre koncentráló, fingnyi fajsúlyú Jobbikos botrányokban a választási finish hónapjaira időzítve?
Hány közszereplője van a Jobbiknak?
Hány parlamentben élőködőrről és holdudvarukba tartozóról derültek ki nehézsúlyú sikkasztási, korrupciós, gazdasági és politikai ügyek?
Szinte az összesről, pártállástól fügetlenül.
Hogyan is néznek ki azok a fránya arányok?
Szebb jövőt!

El Topo (Sgt. Elias) 2010.04.02. 18:22:46

@Véraláfutás2:

Köszönöm, csillagom.:) Első nap az interneten? Anyád jól van?

fokabacsi 2010.04.03. 08:16:41

@pakesz: "tudod a szarbol amit a Garda general bo sugarban jut masokra...
es az nem csak a masik oldal lehet, mint az eset is mutatta"" A Gárda azoknak a kullancsoknak böki a szemét, akik benne vannak a szarba nyakig , és erősen kapálóznak pedig már a szájukig ér. Semmirekellő féleszű tolvaj horda ! Kétségbe vannak esve, mert távolodik a zsákmány. Soha senki a Gárdistáktól egy pofont nem kapott, (pedig esedékes lett volna) , mégis velük van bajod. A milliárdokat eltolvajló szaralakok nem bökik a szemedet?? Honnan fórumozol. hogy nincs magyar ékezetes billentyűzeted?? Izraelben is lehet letölteni a NET-ről ! Vagy ennyire nem telik? Te ne szarozz senkit , mert ezen "nemes" anyagból te vagy meggyúrva .

fokabacsi 2010.04.03. 08:19:04

@Oreg: Tudod azt a bizonyos szálkát mindjárt ajvékolva észreveszik, és még a Jerusalem Post is azonnal tud róla, csak a saját nyakigszaros gerendájukat nem hajlandók észrevenni.

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2010.04.03. 21:44:56

@arlequin:

"Mellettem pedig inkább álljon egy kurva a barikádon, mint egy szent szurkoljon a fotelból."

Kétségkívül jól hangzik, nade ki főzi a vacsorát?

arlequin 2010.04.03. 22:21:11

@laspalmas: én. bármikor, bárhol, azt amit tudok.

Kartal (rezervált) 2010.04.03. 22:37:42

@laspalmas: :DDD
És ki viszi óvodába a gyereket? És ami fontosabb, ESTE KI MEGY ÉRTE??? Nem egyszerű az élet, na!

david haye (törölt) 2010.04.05. 19:31:43

shalom

Nagy emberek, nagy pénzek, nagymenők közelébe került a kis Jobbik, ott már nem viccelnek!
Le lesz járatva nagyon, sírhat a sok kiábrándult, sikertelen (otthon vagy a munkahelyén) senkiházi, nem lesz megmentője!

arlequin 2010.04.05. 19:58:58

@david haye:

hohó! te még reménykedsz! óriási! éljen-éljen!
senkit soha sehol ne érjen semmi szégyen.

fokabacsi 2010.04.06. 13:07:07

@david haye:" Nagy emberek, nagy pénzek, nagymenők közelébe került a kis Jobbik" te honnan tudod Izraelből, mi történik Magyarországon? Ezek nem "nagy emberek", hanem ordenáré módon tolvaj, hazug velejéig romlott kullancsok.Normális ember viszolyog a közelségüktől ! Mondjuk annyit el kell ismerni, gyerekek megölésére még nem adtak parancsot, mint a Gázai "legerkölcsösebb hadsereg"
vezetői a 252 palesztin kisgyerek megölésére.

fokabacsi 2010.04.06. 13:15:12

Egyszerűbb a Gárdistalány előéletével foglalkozni, mint például azzal, hogy is lett a BKV-tól kitalicskázva 2,5 év alatt ,majd 12 milliárd forint !!!( 8,8+ 2,7.) Nagyon jól eltereli a figyelmet az előbbiről.
és ez csak egy a sok közül??

süti beállítások módosítása