Skip to content


       Szűrés lista

Én elmondom, ti leírjátok, kérdés nincs

Miután Szanyi Tibor belefutott a saját öklébe, felmerült bennünk, hogy egy ekkora égés után még Szomáliában is visszalépne egy jelölt, de ő biztos nem fog. Igazunk lett. Ildinénit megszégyenítő rezzenéstelen arccal kiállt és sajtótájékoztatót tartott "Itt jó élni" kampányszöveggel a háta mögött (abszurditás a köbön).

A videó első 5 percében magabiztosan megmagyarázta a bizonyítványát:

"Én nem is emlékszem, hogy mikor lett volna ekkora sajtóérdeklődés az itt folyó dolgok iránt, de úgy látszik, hogy abban a pillanatban, hogy öööö....hát nem feltétlenül a barátaink öööö....esetleg titkosszolgálati módszerekkel ööö...viszont érdeklődnek ööö...a 13.kerületi párt helységében elhangzott dolgok iránt, az már jobban fölkelti az Önök érdeklődését."

"Tulajdonképpen egy viszonylag egyszerű esettel állunk szemben......én azt gondolom, hogy ööö.... most az egyszer lehet, hogy igaza van Orbán Viktornak, aki azt mondta, hogy itt a kampányhajrában fölhabolódnak a dolgok"

"Amikor én a kampánystábommal, szűk kampánystábommal -ez durván 20-30 embert takar- öööö... tartottam egy értékelést, hogy körülbelül hogyan állnak a kampánnyal, melyek a veszedelmes jelenségek, és akkor volt az, amikor már nagyon-nagyon erősen látszott, hogy ööö. exponenciálisan, hatványozottan emelkedik a 13.kerületbe bejelentkező ööö választópolgároknak a száma, és itt egyebek között -nagyon sok minden elhangzott-, egyebek között számba vettük a lehetséges ellen..lépéseket. Nem tudom, hogy ez kint van, vagy nincs kint a világhálón, de öööö... egy kicsit foglalkoztunk azzal, hogy vajon jogi lépéseket tudunk-e tenni...öööö...ezt elvetettük....Egyébként ezt azóta is tudják nagyon jól, én mindig mondtam, hogy nem kívánok jogi eszközökkel föllépni a jelenségek ellen. Fölvetettük azt, hogy azt a fegyvert, amit ellenünk fordítottak a Zellenfeleink, ezeket ööö... vajon tudjuk-e szembe velük fordítani..ööö...ezt is lemodelleztük...nagyjából abban maradtunk, hogy ezt az eszközt se használjuk"

Vagyis ahogy sejtettük: egy aljas módszer modellezéséről van csak szó, amit elvetettek, de egy aljas ember aljas módszerekkel rögzítette a beszélgetést, és aljas módon nyilvánosságra hozta.

Ezután Tibi ügyesen visszadobta a labdát a Fidesznek:

"Nem óhajtunk egyébként egy manipulatív, többszörösen vágott, és ráadásul hát tendenciózusan vágott, nyilvánvalóan az egész ööö... kampánybeszélgetésnek a tartalmát nem közlő ööö... hangfelvételnek a részleteivel foglalkozni, de a Napnál világosabb az, hogy a bekövetkezett, az azóta már bekövetkezett tényeredmények, tehát az április 11-i választás eredményei messzemenőleg nem igazolták, vagy nem igazolják azt, hogy mi itt a magunk részéről külső mozgósítás eszközéhez nyúltunk volna, hiszen itt eléggé rossz eredményeket értem el, mások viszont meg nagyon-nagyon fényes eredményeket értek el. Ilyen értelemben le kell rögzíteni, hogy a tények és az eredmények azt igazolják, hogy mi a tisztességes eszköztáron túli eszközöket nem használtunk."

Majd következett a sajtótájékoztató legérdekesebb része, élesben láthattuk, hogy viszonyulnak a szocialisták a sajtóhoz. Kb. mint 1985-ben.

"Hát ennyit szerettem volna elmondani.....én ööö... kérem a jelenlévők megértését, hogy ilyen extra kérdéseket most ne tegyünk föl, mert ö.. nem nagyon látom értelmét annak, hogy "És ott van egy mondat, és akkor az micsoda"...."

Akkor mi értelme volt a sajtótájékoztatónak, Tibi? Miért nem küldted el inkább a nyilatkozatodat az MTI-nek? A 20-30 embered egyike legépelte volna, hogy

  1. a Zorbán
  2. nem úgy volt
  3. tisztességes vagyok,
    neked meg csak alá kellett volna írnod. Nem lett volna egyszerűbb?!

 Persze így még el tudtad sütni a poént, hogy

"Kizárólag önkéntes munkatársakkal dolgozunk, úgyhogy a 0 munkabérnek a megduplázása 0, és a 0-nak az ÁFÁ-ja is 0", vagyis letudtad a hangfelvétel másik részét is, és senki nem kotyogott közbe, csak csendben jegyzetelték a mosolyod.

Frenetikus előadás volt... Köszönjük Tibor, viszlát! Még 9 nap, mert a listán szerencsére nem vagy rajta.

Címkék: választás mszp botrány

A bejegyzés trackback címe:

https://vastagbor.blog.hu/api/trackback/id/tr721927310

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Tibor, te kis hamis 2010.04.17. 08:07:18

Ha a két legnagyobb párt közül az egyikről megjelenik valami kínos, leleplező anyag, akkor mennyi idő telik el az ellencsapásig? Ez az utóbbi hetek játéka. A Kubatov videóra a válasz igen hamar megérkezett, vicces fénytörésbe állítva Lendvai Ildikó fel...

Trackback: Szanyi Gombóc 2010.04.16. 20:00:41

Szanyi gombóc   Hozzávalók 1 szavazásra: 1,2 l pártállami múlt, 20 dkg elvtelenség, 15 dkg erkölcstelenség, 1 kapzsiság reszelt héja, csipetnyi semmihez sem értés, 20 dkg proli, kész- vagy hitelpénzfizetés, 10 dkg pánik, 10 dkg cukrozott darált át...

Trackback: A leleplező videóké a jövő! 2010.04.16. 19:55:16

A Varánusz blogról loptam a címet, ők ezzel zárták a bejegyzésüket, én ezzel kezdem. Mert hát tényleg elképesztő, ami itt az utóbbi napokban ment. Fidesz, MSZP, Fidesz, MSZP, újabb Fidesz. Mi jön még? Ismeretlenek vádolták már az LMP-t is kopogtató céd...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lone Wolf 2010.04.16. 22:28:31

@Lev Menachem:

"az mszp gyakorlatilag a "szlovák terroristák óta" folyamatosan politikai célokra használta az NBH-t (vagy korábban is csak akkor még kevésé nyíltan)"

Nézd meg a linkeket amit beraktam! Már 94-98 között is megfigyelték őket.
és ezt a négy ügyet, kb 1 perc alatt gugliztam össze volt m,ég legalább ugyanennyi, ami akkor nem ugrott be, és nyilvánosságra került. meg min 20 ennyi amiről, tudomásunk sincs.
Most is beugrott, 1 aljas eszközökkel élő ügy.

www.hirtv.hu/belfold/?article_hid=227116

No meg itt van Drazsé bá' bombavideója is. Meg úgy általában minden, amit drazsé mondott, meg csinált...

Conv · http://www.i-honlapkeszites.hu 2010.04.16. 22:31:59

@Őszödi Majom:

Te milyen alternatív iskolába jártál?

AntiChrist™ 2010.04.16. 22:38:25

Basszus! Belenéztem a videóba. Mi tol ez a fickó? Tuti, hogy szed valamit. Vagy csak szimplán rápiált a szokásos napi nyugtatójára? Tibi: nyilatkozz! Ne hagyj kétségek között! Seduxen+sör kombó - ugye jól tippelem?
Akárhogy is: a képviselő úr egyértelműen április bolondja. Ide semmiféle szavazás nem kell.

@Őszödi Majom: "...ha bármilyen számot NULLÁVAL megszorzok,az 1 lesz."
Szerintem ezt gondold át újra :)

árnyasbetét 2010.04.16. 22:40:17

aszongyahogy: "nem készítettünk mocskolódó kiadványokat"
Hehe, nyilván a nyúl tojta bele őket a postaládámba. Hazugdisznó.

Őszödi Majom 2010.04.16. 22:42:01

@Conv: @Kalmár: jaja igazatok van,ezt jól benéztem.mehetek szavazni a Tibire :-((

pszicho pete · http://elitklub.blog.hu/ 2010.04.16. 22:53:00

Nekem van egy olyan érzésem, hogy ez az egész egy kibaszott nagy színjáték, aminek a kulisszái mögé mi kurvára nem látunk. Itt van két nagy párt, meg a koncon (Kunczén?) marakodó néhány kicsi. Az látható, hogy Fityisz, Maszop is egy-egy (vagy csak egy?) maffia, ha valóban akarnák, nagyon keményen meg tudnák szorítani egymás heréit, a szociknak elég lenne csak a pátyi golf-projektet kapirgászni, az antiszociknak (Vitya és csapata) meg csak a BKV-t emlegetnie, és ez bőven még csak a jéghegy csúcsa. Biztos, hogy vannak megállapodások a háttérben, így gyakorlatilag akűrmelyiket választjuk meg, a másik is nyer, legalább egy kis időt a végleges MDF-esítésig (=megsemmisülésig).
Az valakinek egyébként nem volt feltűnő, hogy az LMP hogy a picsába került be a parlamentbe, ráadásul ekkora arányban? És az, hogy mi a fenéért náluk volt néhány nagykövet, főként az amcsi? Ez a párt egyre rosszabb szagot áraszt.

mzperxx 2010.04.16. 23:15:45

Szanyi Kapitány for President ! In Zimbabwe !

mzperxx 2010.04.16. 23:16:47

@pszicho pete: Ne csinájjad, te ijen okosh vagy ? Te is indulj mán el a választáson.

DeMarco 2010.04.16. 23:20:05

Nekem inkább ez ütötte meg a tekintetem:

"tartottam egy értékelést, hogy körülbelül hogyan állnak a kampánnyal, melyek a veszedelmes jelenségek, és akkor volt az, amikor már nagyon-nagyon erősen látszott, hogy ööö. exponenciálisan, hatványozottan emelkedik a 13.kerületbe bejelentkező ööö választópolgároknak a száma.."

Vajon honnan tudhatta Szanyi elvtárs azt, hogy mennyi az átjelentkezők száma?? Hogyan jutott hozzá a listához? Pláne, ha végiggondoljuk, hogy az emberek a saját lakóhelyükön kérnek igazolást és azzal vagy bejelentkeznek előre, vagy csak ott a helyszínen !!

arlequin 2010.04.16. 23:20:34

@laspalmas: na persze ez vicc volt. én bírnám és röhögnék, de az ország irányíthatatlanná válna. és bizony itt nagyobb dolgokról van szó mintsem elröhigcsélünk feszt. nehéz dolog ez.

@pszicho pete: mivan? minek kérdezel hülyeségeket? nézzél szét és máris feslik a fosfüggöny szerteszét.

VonPerez "kapus vagyok, nem csatár" 2010.04.16. 23:30:36

@DeMarco: Ugorj fel, kaccsolatra és elmagyarázzák...

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2010.04.16. 23:30:45

@DeMarco:

Ennél is izgalmasabb kérdés, hogy honnan tudta, hogy azok NEM MSZP-s szavazók, akik ellen ellenlépéseket kell tenni? Hm?

*félrehajtott fejjel bájosan mosolyog*

Hát mégis igaz a crm.mszp.hu, Szanyi elvtárs?

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2010.04.16. 23:31:19

@arlequin:

Tudom én is, de viccnek tényleg jó volt.

arlequin 2010.04.16. 23:34:06

@laspalmas: nohát. én is jót röhögtem rajta mikor be kellett írjam, s közben végiggondoltam... azért bizony kiosztanék 1-2 recskbe-utalót...

S_a_n_y_A 2010.04.16. 23:42:20

ez a f*szi vazzeeeeeee :-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

S_a_n_y_A 2010.04.16. 23:43:32

Fogadjunk, 2 év múlva elővesszük újra ezt a videót. Stand up comedy-nek nem utolsó ;-)

mandro 2010.04.16. 23:49:35

Tibiiii!!!!! Egyedül vagyunk..., nézz szét, magunkra maradtunk...(Horn Gyula) Tibi! Egyedül maradtál, nézz szét, magadra maradtál...! Ó, szent együgyűség!

maxwell murder 2010.04.17. 00:17:16

Tibi bácsi! Menjé má a picsába! Titkosszolgálat? Azt hittem az a ti kezetekben van. Máris átvette a Fidesz?Itt bizony diktatúra lesz!

Bougheau Tschichka 2010.04.17. 00:18:10

Szanyi elvtárs! Mások jobban tudták megszervezni,még a voksturizmust is.

Ön ehhez is kevés, mint láttuk
Monnyonle

Bougheau Tschichka 2010.04.17. 00:21:07

@DeMarco: "Vajon honnan tudhatta Szanyi elvtárs azt, hogy mennyi az átjelentkezők száma?? Hogyan jutott hozzá a listához? Pláne, ha végiggondoljuk, hogy az emberek a saját lakóhelyükön kérnek igazolást és azzal vagy bejelentkeznek előre, vagy csak ott a helyszínen !! "

Honnan-honnan, egyértelmű, hogy a Lendvai által femelegetett emeszpés-kubatovi listáról, ami nincs is, de különben is legális, ellentétben a fidsznyikével

ChiefChief 2010.04.17. 06:21:38

Csakúgy mint az MSZP, most végérvényesen leszerepelt Szanyi Tibor. Az elöző napok vádaskodásai is már gyanussá tették. Úgy játszik a számokkal, hogy mindenképpen őt igazolják. Az idegen szavazók az országos átlag szerint szavaztak - csakúgy mint a kerület azon részei, ahol újépítésű háztömbök vannak és ott így már nem a régi kommunisták laknak.
Azt gondolom ez az a pillanat, amikor ciki lett rászavazni. Nem csak megjelent a hangfelvétel - de el is iserte, hogy ő van rajta. Ezek után nem az a kérdés, hogy eljöttek-e vidékiek rászavazni, hanem az, hogy erre buzdított, majd pedig pont ezt itélte el.
Nekünk XIII. kerületieknek kell összefognunk, mert Szanyiban nincs annayi tisztesség, hogy visszalépjen - bízik a régi kommunistákban, akik őt eddig gond nélkül beszavazták.
Van alternatíva ma a XIII. kerületben. Először is az igazi baloldalt új párt képpviseli - még ha sok gyakorlatlan fiatal is aképviselőjük, és még akkor is, ha eddig csak ebben és a mérhetetlen önbizalmat sugalló naivitásoktól sem mentes programjuk terjedelmében mások - az LMP képviseletében Tordai Bence. Sokunknak, függetlenül attól, hogy a Fidesz szineiben indul mégis dr Szalay Péter főorvos az aki az elfogadható alternatíva - egyszerre lehet egy szimpatikus, szélsőségektől mentes ember a képviselőnk, és a kormánypárt képviselője is. Ráadásul neki van esélye is Szanyit kiütni - az eddigi eredménye is nagyon jó!

dr yetee 69 2010.04.17. 06:39:06

Igen,le kell mondania,ahogy Kubatov tette,vagy nem?

marós 2010.04.17. 07:13:39

Tibi nem lép vissza, Tibit a hazudozás élteti, Tibi egy senki, ezek a senkik fosztották ki az az országot, ezek a senkik , mindent elkövetnek, hogy az új kormány ne tudja kezelni azt a nehéz örökséget, amit a szocik hagytak az országra. Éljünk a történelem adta eséllyel, a második fordulóban is mindnyájan menjünk el szavazni, a gyemekeink, az unokáink szebb élete érdekében. HAJRÁ MAGYARORSZÁG !

uhhh (törölt) 2010.04.17. 08:05:16

hogy is van?
a kommunisták mindig azzal gyanúsítják az ellenfeleiket,amit ők akarnak megtenni.

torró 2010.04.17. 08:05:32

Az este azt kérdezte tőlem a feleségem : miért van még olyan aki ezekre szavaz? Azért, mert óriási a tájékozatlanok és az együgyűek száma! És meg vannak győződve arról hogy nincs tőlük jobb! De szerencsére most már egyre kevesebben vannak.Persze hozzá teszem,engem ez a Kubatov história is fel idegesített,mert én meg azt nem értettem hogy már régóta látszik hogy a Fidesz lesz a nyerő, akkor mi szükség van ilyen hülyeségekre amibe bele lehet kapaszkodni? Én ezt a fószert azonnal elzavartam volna.Vagy legalábbis neki kellett volna kiállni elnézést kérni! Azt hiszem ebben a kérdésben a FIDESZ nem volt elég következetes. Mert az MSZP-l szinte már természetesnek veszi az ember,mert ők ilyenek.Nem lehet tőlük mást várni, mert a morált még hírből sem ismerik. Egyébként ilyenkor vétenek a legjobban mert rettegnek hogy ha a FIDESZ-k 2/3 lesz akkor nekik végük. Félnek hogy sok disznóságot lehet majd róluk elő kaparni. De úgy látom a Jobbik és az LMP körül is lengedezik a trágya szag. Szerintem még lesz itt érdekes téma!

uhhh (törölt) 2010.04.17. 08:11:08

@torró:
a környezetem is,meg én is értetlenül állunk a közel 20 százalék előtt.
ki az a 20 százalék aki ezekre szavaz még mindig??

Beer Ninja 2010.04.17. 08:11:24

Szerintem Szanyinak a TV-ben kellene folytatnia. Az ATV-n lehetne Fábry kereskedelmi vetélytársa. Csúnyán beszél, a végletekig egyszerű, bunkó, paraszt.

Bocs Fábry. Igazából fényévekkel jobb vagy Szanyi elvtársnál, csak adta magát az összehasonlítás, ráadásul annyira SZAR ez a Szanyi, hogy TV-ben kellene mutogatni... :) Még több Szanyit az esős napokra! :)

öcsi55 2010.04.17. 08:17:18

Szanyi mindenhez ért-------volt:mezőgazdasági államtitkár,közlekedési államtitkár!
Egyhez nem ért ,ez a TISZTESSÉG!!!!!!!!!!!!
HAJRÁ MAGYARORSZÁG! HAJRÁ FIDESZ !

arlequin 2010.04.17. 08:20:14

@torró: én ismerek 1-2 rendes embert, aki kellőképpen sötét, és a zorbán miatt szavazott a maszopra. és 1-2 értelmeset, aki nem elég rendes, és maga miatt szavazott a maszopra. ez még mindig 20% körüli. és ismerek egy csomót, aki el sem ment szavazni, mert nem érdekli a színjáték.

@dr. dodó: esetleg ivászatban lehetne fábry vetélytársa. másban nem nagyon, bár még azt is kétlem.

becike4 2010.04.17. 08:28:44

Szavazzatok erre az agyhalott bélféregre!

Csokis · http://csokis.blog.hu 2010.04.17. 08:44:36

Elképzelem Lendvai Ildikót, amikor meghallotta a a hírt:
- Szanyi, Szanyikám! Hát mé' csináltad ezt velem? Jaj, uram, teremtőm, ez megdöglött! Legalább a bőrit lenyúzhatnám!

arlequin 2010.04.17. 09:06:50

@Csokis: majd gondol egyet és előveszi a kurucinfótól kölcsönzött faszpumpát...

torró 2010.04.17. 09:18:13

Gyorsan mert menni kellene dolgozni! "arleqin" igen ez így működik.Nem tudom megérem e azt amikor az emberek megtanulják hogy lehet tudatosan is választani és a politikusokkal éreztetni fogják hogy tőlük függenek és ha nem teljesítenek akkor fel is út le is út. És! nem fogják a sok süketelést majd elhinni.Jó, tudom: mama ha ébren van ne álmodjon! De én szeretem a szép álmokat! Persze tudom elég megátalkodott nép a miénk .Nem tanul! Na ,nem érek most rá , mert menni kell . Majd délután átnézem mire mentetek egy mással. Jó kommentelést!

dr. Aullah 2010.04.17. 09:33:20

@arlequin: Most volt 8évük zsinorban. Én azt sem tartom elképzelhetetlennek, hogy a 20%ból mondjuk durván 10% benne van/volt valami közös talicskázásban, és csak azért szavazott rájuk. Lehet, hogy ennyire kiterjedt mutyi hálozatuk van. Aztán a maradék szavazók meg a nyugdíjasok, elmebetegek, fizetett cigányok.

kpityu2 2010.04.17. 09:35:02

Ööö... nem volt szexuális kapcsolatom azzal a nővel... ööö... a szopás nem szexuális kapcsolat...

ColT · http://kilatas.great-site.net 2010.04.17. 09:51:56

@Csokis: Igen ez már nekem is eszembe jutott, de kéne hozzá egy megfelelő hangú ember, aki leszinkronizálja :D

@kpityu2: Akkor milyen :D

@Aullah: Főleg az elmebetegek.

Rwindx 2010.04.17. 09:52:02

Nah, csak most nézem mivan. Ez már durva kabaré. Ennyire senki nem lehet hülye.

Illúzióromboló kockacukor 2010.04.17. 10:07:57

@Csokis: :D
Elképzelem Lendvai Ildikót az úton, a Haumann Péter hangjával... miközben siratja Szanyit. :D

stanmore 2010.04.17. 10:09:30

Azért ne essünk már át a ló túloldalára,mert azért a fő csalásokat mégis csak a Fidesz követte el,mert ugye ahhoz mán tényleg hülyének kell lenni ,hogy valaki elhiggye,hogy a lakóhelyétől éppen valamiért távol levő fiatal 7 órát áll sorba szavazás miatt.
Ja és az Index nagyon elment az egyik oldal nyalásának irányába.Mit lehet azoktól várni ráadásul ,akik ilyen eredmények után is ezen egy -két mandátumért is képesek ilyen kampányt folytatni .Sajnos az Index a HírTv szinvonalán van .Úgyhogy az új Aczél et. alatt majd meg is lesz a jutalom

Mourinho már nem a király 2010.04.17. 10:09:53

Ez már azért nem semmi. Már elég magas az ingerküszöböm, de Szanyi a jó büdös anyádba menjél már el!!!!!!!!
Elmegyek egy ilyen sajtótájékoztatóra és pofánverem baszki. Persze az apeh megint nem néz körül, hogyan is fizetnek áfamentesen. Ott a nyilvánvaló mondat, azon nem segít az hogy meg van vágva a szöveg vagy nincs megvágva.
Ők csak megvizsgálták a lehetőségeket, ahha, csak a demoverziót játszodták, és utána egyből letörölték, beszarok.

eszkep 2010.04.17. 10:14:15

OFF:
Fájó szívvel hallom, hogy szegényebbek leszünk egy, a magyar független, pártatlan média egyik jeles képviselőjével, aki sok éves állhatatlan munkásságával letéteményese volt, hogy a balos média a BBC-normatívák messzemenő betartásával informálja a magyar társadalmat.
comment.blog.hu/2010/04/16/orosz_jozsef_abbahagyja_a_kontrat

stanmore 2010.04.17. 10:14:39

@öcsi55: Nade hova jön ő Orbánhoz ,aki aztán tényleg mindenhez ért, és ezt még ki is hirdeti.Kurvára pofára fogtok esni ,hogy hogy el fog kúrni mindent ,csakhogy ő ezt Gyurcsánnyal ellentétben soha nem fogja beismerni még egy titkos beszédben sem.

Csokis · http://csokis.blog.hu 2010.04.17. 10:16:37

@Illúzióromboló kockacukor: Esetleg Csurka végre visszatérhetne ahhoz, amihez ért, és megírhatná az "Indul az Országház" című abszurd drámát.

Illúzióromboló kockacukor 2010.04.17. 10:16:50

@stanmore: Te most frissen jöttél az elsüllyedt hajóról? Örülök, hogy túlélted, de aludd ki magad, látom megviseltek a történtek. Egy meleg ágyikó, forró zuhany biztos jót tenne.

Mikola56 2010.04.17. 10:22:38

@Illúzióromboló kockacukor:
Vitya cár és hordájának győzelme a XXI. század egyik legnagyobb magyar katasztrófája lesz.
Gyorsan lerabolnak minden mozdíthatót, és mindent az elődökre fognak. Aki pedig felszólal ellene, az mehet a Gulágra!

stanmore 2010.04.17. 10:25:27

@Illúzióromboló kockacukor: Na aki ilyen blöfföket irogat mint Te annak találták ki a Fideszt ,de hogy evvel még dicsekszenek is ,triumfálnak ,hát az tulajdonképpen nem meglepő.

Illúzióromboló kockacukor 2010.04.17. 10:26:30

@Mikola56: köszi, de ezt most nem értem miért kapom. Egy szóval nem írtam, hogy számomra szimpatikusak lennének, egyszerűen nem értettem, hogy miért pont ide jön fényezni az MSZP-t.

stanmore 2010.04.17. 10:30:57

@Illúzióromboló kockacukor: Ez az abszolút objektív hozzáállás,1000 Fideszes fikázó hozzászólás után van egy ellenvélemény ,akkor Te nem érted hogy mire ez az "MSZP fényezés".
Ez volt Rákosi alatt is ,hogy aki nem fújta a nótát az egyből " reakciós "volt.Mi következik ebből ,hogy akomcsizása ellenére a gyakorlatban a Fidesz az újbolsi párt.

Csokis · http://csokis.blog.hu 2010.04.17. 10:31:45

@Illúzióromboló kockacukor: Dehogynem! Stanmore szerint mindenki fideszes, legfeljebb az ország 48%-a még nem tud róla.

Illúzióromboló kockacukor 2010.04.17. 10:35:58

@stanmore: Jaj, ne erőltesd.
"Azért ne essünk már át a ló túloldalára,mert azért a fő csalásokat mégis csak a Fidesz követte el,mert ugye ahhoz mán tényleg hülyének kell lenni ,hogy valaki elhiggye,hogy a lakóhelyétől éppen valamiért távol levő fiatal 7 órát áll sorba szavazás miatt."
Ilyet akkor ír általános iskolát végzett ember, ha meggyőződéses MSZP-s... Igen, lehet csaltak ők is.. De hogy ők követték el a FŐ CSALÁSOKAT?! Átaludtad az elmúlt heteket-hónapokat? Ha meg tényleg így gondolod, hogy csak akkor áll sorba, ha odaszállították, akkor ahhoz tényleg hülyének kell lenni. Vagy megrögzött MSZP hívőnek.

stanmore 2010.04.17. 10:36:53

Ja és ez a laspalmas firkász elmehetne egy két fideszes sajtótájékoztatóra is ,hogy ott hány kérdést tehetnek fel a jelenlevők pl? Én úgy vettem észre ,hogy azokon csak felolvassa avízfejű Szíjártó a nyilatkozatát ill a hivatásos amortizáló Navrecsevics ,és aztán kuss,ha egyáltalán meghívnak oda baloldali médiumot.
Úgyhogy palmaskám ne ilyen feltűnően kampányolj ,mert elég gusztustalan.

Kalmár 2010.04.17. 10:40:37

@Mikola56: Szóval szerinted a Fidesz lerabolja az országot és az ellenvéleményt lenyomja.
Az elmúlt 8 évben neked, hogy tűnt, rendben mentek a dolgok?
Nekem úgy tűnt, a bűnszerbezeteiken keresztül a minisztériumokba beépült az alvilág és milliárdos pénzszivattyúkkal leeresztették az ország vérét.
Amikor tüntetni kezdtek páran ez ellen, akkor közéjük lövettek.
Nekem tényleg furcsa, hogy ezek után azzal vádolod a Fideszt amit eddig csináltak a szocik.

Charybdis 2010.04.17. 10:41:41

Azt a fűzfánfütyülő, jégenkopogó rézangyalát annak a hétszínű szitán keresztul szűrt sistergo ménkűnek,hogy rajzolná körül a Doszpot Péter!

stanmore 2010.04.17. 10:42:08

@Illúzióromboló kockacukor: Sajnos Te vagy vaksi,mert egyetemista ha már éppen nincs otthon valamiért nem fog fél napot sorbaállni ,hiszen ezzel az erővel haza is mehetne és visszajöhetne rövidebb idő alatt.
És igen a fő csaló az a Fidesz ,dehát a Teféle elvakultnak a beismerő Kubatov felvétel is kevés .Az más kérdés ,hogy a levajazott ügyészségnek szintén .Mert ugye arra mit kéne mondani ,aki szerint az ügyészség nem egyoldalú?Úgyhogy jobb ha nem feszegeted ezt atémát.
Mond ,hogy én mondtam ,hogy egy ilyen eset után az USÁban pl kizárták volna aszavazásból a Fideszt,de nem nálunk ,ahol ugyebár anépnek nem igénye ademokrácia ,és egyet kell értsek Debreczenivel ,hogy annak immár vége is lett.

stanmore 2010.04.17. 10:46:08

@Kalmár: Te honnan tájékozódsz?biztos az Echo Tvből.Hidd el ,hogy a fideszes ügyeket ugyanúgy fel lehetett volna tunningolni ,mint az MSZpsekét.csak két nevet említek ,akik sokkal többet loptak mint Zuschlag és max felfüggeszettett kaptak ,és zsíros állásokat töltenek be ma is : Varga Tamás ,Virág lászló .És folytathatnám estig.nem kell ám mindent beszopni ,ami szajkóztak reggeltől estig nektk.

Advocatus_Diaboli 2010.04.17. 10:46:52

Szanyi gyakorlatilag választási csalásra buzdít. Ebből következően egyszerűen meg kellene tiltani, hogy indulhasson a 2. fordulóban. Ez mondjuk csak elvi kérdés, mert gyakorlatilag veszíteni fog így is úgy is. :-)

stanmore 2010.04.17. 10:52:11

@Advocatus_Diaboli: Na nyilván amásodik fordulóban is tiszta véletlenségből kb 2000-en meg akarják majd mondani az ottlakóknak ,hogy ki legyen aképviselőjük .Ezért akár éjjel kettőig is sorban állnak ,és aztán mint demokratikus hazafiak hazamennek és lejelentkeznek a fideszes kommiszárnál.
Egyébként ha nem vetted volna észre Szanyi számba vette a lehetőségeket ,míg a Fidesz konkrétan csalt is .

Illúzióromboló kockacukor 2010.04.17. 10:54:01

@stanmore: Hát persze, tök logikus...
1, Minden egyetemista tele van lóvéval, hogy hazaugorjon szavazni hétvégén. El se tudja költeni azt a kurvasok pénzét valószínűleg.
2, Igen, miért is nem ment haza már pénteken, hisz tudhatta volna, hogy mekkora sor lesz vasárnap. Eszedbe sem jut, hogy vasárnap délután tapasztalta elsőre a nagy sort, mi? Akkor meg már hogy menjen haza?
Offolok. Immunis vagy észérvekre.

stanmore 2010.04.17. 10:55:52

@Illúzióromboló kockacukor: Te tényleg ennyire naív vagy vagy csak megjátszod?

mandro 2010.04.17. 11:04:03

@stanmore: Szegény stanmore, hát ne ránk haragudj, mert bezárták a házadat! Apropó, kedves Napóleon barátod most merre ténfereg?

Csokis · http://csokis.blog.hu 2010.04.17. 11:07:29

@stanmore: Csak azért nem tették meg, mert
a.) Keller László átgondolta, hogy milyen rossz lenne a gyerekeiknek apa nélkül felnőni, ezért négy éves munkálkodása eredményét egy olaszországi nyaralása alkalmával bedobta a Vezúv torkába.
b.) Joszip Visszarjonovics Tot megjelent nála egy megfelelő méretű Nokia-dobozzal (szerencsére akkoriban még nagyobbak voltak a telefonok), és ezzel jobb belátásra térítette;
c.) megállapodás volt a Maszop és a Fityisz közt, hogy nem basztassák egymást, csak a rohadék Patásorbán felrúgta a megegyezést.
Választhatsz, de adhatsz további megfejtéseket is. Konteó blog rulez!

öregmogyi 2010.04.17. 11:07:44

ezt a felvételt is kiadják DVD-n? És az agymosott angyalföldiek majd veszik mint a cukrot.
Nemtom miért erőlködik a Fidesz, hogy ezt a prolikerületet megmentse ettől a korrupt "paraszt"-tól.
Demokráciaexport? :-)

Csokis · http://csokis.blog.hu 2010.04.17. 11:09:29

@stanmore: "Egyébként ha nem vetted volna észre Szanyi számba vette a lehetőségeket "
Ezt csak ő, meg te tudhatjátok, de úgy érzem, jövő vasárnap fog még mást is szájba venni.

öregmogyi 2010.04.17. 11:12:18

@stanmore: Szerinted aki van annyira tudatos szavazó, hogy előre beregisztrálja magát, az majd nem fog sorbaállni? Ne magadból indulj ki, kisbuta! Te fogadjunk bacctál volna szavazni, ha tudod, hogy máshol leszel ezen a hétvégén! Amúgy az ott élő egyetemisták (lakásbérlők) ugyanúgy belepofázhatnak a helyiek dolgába, mert ők is helyiek. Vagy ha nem, akkor tessék szépen elvenni azoknak is a szavazati jogát, akiknek lakáshirdetés van föladva. (hisz elvileg pár hónapon belül elköltöznek)

A Fidesz konkréten hol csalt? Ott is volt egy hangfelvétel (mellesleg sokkal kisebb súlyú dologról), de egyéb bizonyíték nincs. Mint ahogy sajnos Szanyi esetében sem.

deflorator 2010.04.17. 11:12:54

Látom ide is megérkeztek a hivatásos rettegők. Nem győzöm ismételni, vigyázzatok a koleszterinre és mozogjatok sokat, nehogy megártson az a sok stressz...
Ami az egyetemistákat illeti. Elmentek szavazni és végig állták a sort is. Azt állítani tehát, hogy nem mehettek el és nem állhattak sorba színtiszta ostobaság, hiszen nemcsak megtörtént, hanem tudjuk is, hogy megtörtént.
Ami pedig a képviselőket illeti, nem csak a saját kerületüket, hanem az egész ország sorsát érintő kérdésekben jogosultak szavazni a parlamentben, tehát nemcsak a gyakorlatban, hanem elméletben sem kérdőjelezhető meg az átszavazók tisztességessége. Amiről itt egyesek beszélnek, az az önkormányzati választás. Az az a választás, ahol a képviselők csak a saját kerületüket képviselik.

öregmogyi 2010.04.17. 11:14:37

@stanmore: "nyilván a második fordulóban is tiszta véletlenségből kb 2000-en meg akarják majd mondani az ottlakóknak ,hogy ki legyen aképviselőjük"

Mást nem tehetnek, mert aki egyszer átjelentkezett annak a második fordulóban is ott kell szavazni.

NGA 2010.04.17. 11:36:18

@stanmore: Az átjelentkezők száma 2006-ban: 1320, 2010-ben 1528.
2006-ban ki nyert ebben a kerületben? Elárulom neked. Ez a Szanyi. És most mi lehetett? Megmondom neked! E-L K-Ú-R-T-Á-T-O-K-! Ez van. Nem kell csodálkozni. Az embereknek elegük lett belőletek. Ha kiszámolod, akkor 2006-hoz képest 200 azaz KETTŐSZÁZ emberrel több szavazott át. És majdnem 500-al több lett itt a fideszes előny. Azaz ha 300-al kevesebben jelentkeznek át, mint 4 éve, akkor is a fideszes nyeri az első fordulót. Ilyen nehéz megérteni? Elhiszem hogy fáj, hogy vége az aranyéletenek, a nokiadoboznak, de ez az élet rendje. Az mszp azt sugalta, hogy akik rájuk szavaz, az a szabadságra szavaz. Igen. Az ő szabadságukra. Mert remélem még sokan követik a cuslágot a börtönbe!

dukeekud 2010.04.17. 11:38:45

Egy tipikus Maszopo-s szavazo.: Orban Viktor egy aljas mocskos, korrupt, fasiszta, diszno. AKKOR IS AZ, HA NEM . :)

Kedvem volna atjelentkezni a 13. keruletbe, csak hogy kibaszak a Szanyival, kar hogy nem lehet.

Horizont 2010.04.17. 11:44:26

@dukeekud: Szanyi már megtette saját magával (is) !!!

belagezabela 2010.04.17. 11:45:23

nem hiába járt ez pártfőiskolára az ajtósy dűrerbe, megtanítottak ott minden trükköt

Peppone Botazzi 2010.04.17. 11:53:07

Megérkeztek a maszop mosdatók?
Ezt a logikát nem értem. A Fidesz biztosan csalt. Mer' csak. Hátö..izé, bizonyíték az nincs, de Szanyi azt mondta hogy ez biztosan így volt, mert 9. hónapban lévő kismama is sorbanállt, és mimás bizonyíthatná ezt jobban. Ja meg Kubatov. Van választási listája a Fidesznek (ahogy mindenkinek), szóval biztosan csalás történt Angyalföldön.
Nézzük hogy áll a másik vád. Szanyi hangfelvételen adja ki az utasítást hogy akit csak lehet át kell jelentkeztetni hozzá szavazni. Ez nyilván nem ér semmit, különben is a zorbánvótaz, mer csak. És ők csak előremenekültek és azért csaltak előbb mert nyilván a Fidesz majd csalni fog.

Értemmá...

NGA 2010.04.17. 11:57:10

Egy ott lakó igen jól megfogalmazta mi is zajlott ott, beidézem:
"Az egész XIII. kerület (ahol a 19-es,20-as és belóg a 7-es választókerület) 1 helyet jelölhet ki. Ez lett a 19-esbe eső 48-as szavazókör. 100-al több "voksturista" szavazott itt - érdekes módon a szavazatok aránya megegyezik a környező szavazókörökkel - tehát sem a mennyiség nem meglepő és nem kiugró
A XIII. kerületben épült a legtöbb új lakóház az elmúlt években. Ide a hitelek miatt vagy mert még nincs lakhatási engedély sokan be sem jelentkeztek (pl. én is).
A kerületi lakások több mint 1/3-a panellakás, sok ki van adva diákoknak, fiataloknak - akik szintén nincsenek ide bejelentkezve.
Tény, hogy azok a szavazókörök, ahol sok az új épület már 2006-ban is erősen jobboldaliak voltak - ezeken a részeken volt legerősebb a jobbik is, fidesz is.
Összefoglalva tehát attól, hogy a kommunista multú XIII. kerületi lakosság (ahol csak körbenézek volt katonatisztek, MSZMP párttisztviselők, kommunista kormánytagok laknak) kezd cserélődni, és ők már az országos átlag szerinti eloszlású szavazók. Szanyi eddig azt bizonygatta, hogy ő az igazi baloldali, és ő jobb mint az MSZP. Ez úgy látszik nem volt elég, most elkezdhet az átjelentkezett szavazókkal vagdalkozni.Pedig Szalay Péter tisztességes versenyben nyerte az 1. fordulót. A nagy szavazó turizmust pont majd az MSZP és SZanyi indíthatja el, hogy dolgozzon a népszerűségvesztése ellen. "

Remélem nem haragszik meg rám, de eddig ez a legérthetőbb leirás.

Scaramella va alla guerra · http://www.youtube.com/watch?v=q1TIv7Rd3kk 2010.04.17. 12:08:22

@Klájd:
35o.ooo szavazójuk abból a bizonyos "elit" tízezer családból jön, akiknek a kommer lopkovic hozta el az anyagi felemelkedést. A többi járadékos.

Légy nyugodt, mindegyik tudja, mit miért tesz, azért szavaznak oda, mert anyagi és egzisztenciális érdekeik igy kivánják.

lepojka 2010.04.17. 12:12:11

Szanyi még a szocializmusban él, nem tudja fel fogni, hogy rajta kívül más is tudja vezetni a 13 kerületet. Botka kulturáltan vette a hírt, pedig ott is volt nagy átszavazás. Kik azok akik még az mszp-re szavaztak? Egészséges rokkant nyugdíjasok, egészséges 50%-os megváltozott munka képességű járadékból, és fekete munkából jól meg élő egyének,tele mindenféle juttatásokkal, és akkor még nem beszéltem a "kirekesztettekről".

Scaramella va alla guerra · http://www.youtube.com/watch?v=q1TIv7Rd3kk 2010.04.17. 12:13:53

@Mikola56:
Mondjuk a töréneti hűség kedvéért megjegyezném, hogy
1. a 4%os szolidaritási adót
2. a 25%os gáz és benzin ÁFÁt
3. a regisztrációs adót
4. az 53%os effektív adókulcsot
5. az ingatlanadó kísérletet
mind mind a kommunisták vezették be az elmúlt 8 év alatt.
A pénz meg túlárazott autópályákra, négyes metróra valamint egyéb infrastrukturális beruházásnak álcázott lopásokra ment el.

Nos, miattam a zOrbán akár királlyá is kronáztathatja magát, ha az eszméletlen adókulcsot úgy 2O%ponttal csökkenti.
Ennyit a királyokról, a kommunistákról meg az ő adóikról.

Scaramella va alla guerra · http://www.youtube.com/watch?v=q1TIv7Rd3kk 2010.04.17. 12:17:45

@stanmore:
Tévedsz.
A fideszt senki nem fényezi.
De azért az elszegényítésért, amit az mszp a középosztállyal tett, úgy végezném őket ki, amilyen véget Szent Elmo ért.
Mocskos férgek : nem általlottak gazdagodni és urizálni AZON AZ ÁRON, hogy másokat ( az ország mintegy 75%t) elszegényítik.

Általában nem vagyok haragtartó a magánéletben. Aki azonban 3O évre előre több milliós kárt okoz nekem, annak nem tudok megbocsájtani. Minden nap örömmel nézem, hogy az engem elszegényíteni próbáló kommunisták döglődnek, rettegnek (a börtöntől és a hatalom elvesztésétől) és megaláztatásokban van részük, továbbá nevetségessé válnak. Balzsam nekem.

luigi Vercotti 2010.04.17. 12:22:58

Szanyi kapitány adott a szarnak egy pofont, csak mert dühítette, hogy lenyúlhatták az ötletét. Neki valóban az átjelentkezés lett volna a megoldás. Neki már csak ez maradt. Meg sem fordul a fejében, hogy az emberek józanabb többsége változást akar. Szar lesz majd munkát keresni, saját kocsival járni.... Aki meg ezt nem látja, az szarjon sünt! Nem is érdemel jobbat.

Scaramella va alla guerra · http://www.youtube.com/watch?v=q1TIv7Rd3kk 2010.04.17. 12:23:45

@stanmore:

Az ENRON vezetői meghamisították a cégmérleget, életfogytot kaptak.
Az USÁban.

És mi a demokrácia ? Az hogy alulinformált járadékosok a tizenkilencezer forintokat ígérőket megszavazzák ?
Tudod, akkor én azt mondom, hogy vezessünk be p.l. műveltségi cenzust a választójogra.

Debreceni meg maradjon csendben : ha neki a rendőrterror, a költségvetés meghamisítása meg a bohóckodás az ÁFA emeléssel a demokrácia attributuma, akkor csókoltatom.
Kutyaharapást szőrivel, emeszpét emeszpés módszerekkel :D . ja, hogy ez nem demokratikus ? Megalol.

Elcseszett nick 2010.04.17. 12:31:37

Abban azért igazuk van, hogy ez a Fideszt erősíti ez a balhé, és a Fidesz letett az asztalra olyan 4 évet, ami után 2 választást is elbukott. Reméljük most átlátják azt, hogy a körülmények változtak, és nem kéne folytatni, amit 8 éve abbahagytak, illetve az MSZP most hagy abba (egyik sem önszántából).

Viszont nem kéne szönyeg alá söpörni egy ilyen megnyilvánulást, főleg az elmúlt 8 év tükrében (és az is igaz, hogy a Kubatovot sem kell a Fidesz 4 évének tükrében, ő is megkapta a magáét), csak azért, mert az jó a másik pártnak. Ez a demokrácia, így működik. Aki hülyeséget csinál, és még ez nyilvánosságra is kerül (ez esetben ponthogy egy nyilvános megmozdulásról van szó), akkor igen is beszéljünk róla, mindegy melyik párt tagja a barma.

luigi Vercotti 2010.04.17. 12:33:03

@Scaramella va alla guerra:
Ollé!! Végre valaki ki merte mondani. Köszönöm!
A hülyék szavazata érjen kevesebbet! Hol kell aláírni??

dukeekud 2010.04.17. 12:46:55

Szerintem is vizsgalni kene a szavazo ertelmi kepeseget. Aki hulye az ne hozhason dontest ilyen fontos ugyekben.Tesztet kene kitoltetni a valasztas elott, hogy a szavazo legalabb alapfokon tisztaban van e, az orszag kozeletevel, helyzetevel, tortenelmevel.

Conv · http://www.i-honlapkeszites.hu 2010.04.17. 12:56:16

@dukeekud:

emellett a választásra jelöltnek sem ártana intelligencia tesztet (120 alatt nyista jelölés) elvégezni és nyelvvizsgát (felsőfokú, nem lovári) tenni (enélkül sincs jelölés)

Scaramella va alla guerra · http://www.youtube.com/watch?v=q1TIv7Rd3kk 2010.04.17. 13:08:57

@dead_parrot:
Nézd, tegnap voltam egy bankban állásinterjún, ahol a 2 órás beszélgetés mintegy kétharmadát egy igen erős kvantitatív teszt kitöltése vette igénybe.
Esetleg megoldható lenne, hogy egy hasonló (mondjuk nyilván nem nehézségben, hanem csak alapelvekben) tesztet kellnjen mindenkinek úgy 12 évente kitöltenie ?

molnibalage · https://militavia.blog.hu/ 2010.04.17. 14:22:40

@Mikola56: Ilyenkor sajnálom, hogy Lipótmezőt bezárták. Lenne ott hely neked...

luigi Vercotti 2010.04.17. 14:39:24

@Scaramella va alla guerra: Az a baj, hogy liberálisék azonnal fasisztázni kezdenének, ahogy tették ezt a születésszabályozás gondolatára is. Pedig ez egy jóval szelídebb ötlet, arról nem is beszélve, hogy a szélsőjobb is veszítene az erejéből vele.

Kartal (rezervált) 2010.04.18. 16:04:04

Hát az ilyen alakot mint a szanyi, még patkánynak sem nevezek, mert annak is van gerince...

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2010.04.18. 18:19:11

@stanmore:

Nyugi, Fidesz-kormány jön, kivesézzük majd őket.
Vajon feltesz-e Szijjártó egy új lemezt, vagy marad a gyurcsányozás ? :)

Kartal (rezervált) 2010.04.18. 20:04:06

@Scaramella va alla guerra: én minden választás előtt egy három kérdésből álló egyszerű kis tesztet töltetnék ki a tisztelt állampolgárral. Ha jól tölti ki, szavazhat. Ha nem... így járt.
Olyan kérdésekre gondoltam, hogy "Ki a miniszterelnök?", "Melyik párt a kormánypárt,?", "Ki a köztársasági elnök?". Három válaszból kellene X-elni.

Dr. Otto Von Schnitzelpusskrankengescheitmeyer 2010.04.19. 09:52:09

Ingyen dolgoznak, és akkor az ÁFA is nulla... hát ezen úgy röhögtem, hogy majd leestem a székről.
Tibikén, bazmeg, született stand-up komédiás vagy.

Kartal (rezervált) 2010.04.28. 21:00:47

@folyamatábra: potyog a vakolat, mi? De egy ilyen alapanyagú várnál mit is várnánk?

süti beállítások módosítása