Skip to content


       Szűrés lista

Mehetne valahova a másik Józsi is

Ha félelem a kétharmadtól, akkor Népszava....

Múltkor megnéztük a baloldali sajtómunkások tablóját, helyhiány miatt rá se fért mindenki, viszont Debreczeni József azóta megerősítette a saját pozícióját. Orosz Józseffel ellentétben ő nem megy Kanadába vagy máshova, nem fáradt el/bele a rettegésbe, kitart, és rendületlenül folytatja tovább.

Három idézet a legújabb agymenéséből, bizonyítandó, hogy ő mekkora értelmiségi (és) demokrata:


"Az ítélet halálos, a másodfok pedig (két hétre rá) simán jogerőre emeli majd. Fellebbezésnek nem lesz helye. Beláthatatlan ideig. Természetesen a mostani választásokról, illetve a bő húsz éve született parlamentáris demokráciáról beszélek. A harmadik Magyar Köztársaságról, amelynek nekrológját jó előre megírtam: fél évvel ezelőtt, az Orbán Viktorról szóló (újabb) könyvem utolsó fejezeteként. (Több mint két éve ezt a nekrológot írom: a parlamentáris kormányzást szétziláló populista népszavazás győzelme óta.)"

 

Halál, ha nem az MSZP kormányoz, Józsi? Sokak szerint épp ellenkezőleg, maga az élet....
És már bő két éve írod a köztársaság nekrológját? Kicsit olyan ez, mint előre inni a medve bőrére, nem? Ráadásul a mondás szerint akinek halálhírét keltik, az 100 évig fog élni, szóval tulajdonképpen jót tettél.
 


"Egy-két kezdeti apróságot leszámítva az MSZP-SZDSZ koalíció sem élt vissza a kétharmaddal 1994 és 98 között: nem forgatták föl a közjogi rendszert. Orbán viszont, aki 2002, de főleg 2006 óta erre készült, most valóra válthatja - korántsem titkolt - álmait.

Hogy ő nem demokrata, az rég nem szorul bizonyításra."

 

Választások előtt még az volt Mesterházynak is, jaj de gyorsan változik a széljárás felétek, Józsi...


"Hihetünk Orbánnak: merőben más ország épül a régi helyén. Rend lesz. Olyasmi, amibe a magyar emberek a lelkük mélyén már húsz éve - és egyre jobban - (vissza)vágynak."

 

Te vagy a kommunista, te, te, te!!

A kenyéráron nosztalgiázó nyugdíjasok szokták párás szemmel emlegetni a Kádár-rendszert, no persze nem Kádár miatt. Hanem "mert akkor olyan könnyű volt az élet. Mindenkinek jutott munka, egy Trabant, nyaralás a SZOT-üdülőben..." És mivel a pokolhoz vezető út jószándékkal van kikövezve, szorgosan szavaztak is a kommunista utódpártra, hogy majd az visszahozza az elődök gazdaságpolitikáját, és megint boldog olcsóság lesz... Az eredményt, a számokat ismerjük, no komment.

Azért háthamajdmost alapon 20% idén is rájuk szavazott, de ugye ez hálistennek édeskevés. A többiek mást akarnak. Kétharmadot, radikálisokat, zöldeket. Figyelsz, Józsi? Nem, ismétlem, nem Kádár-rendszert. Pedig akkor aztán akkora "parlamentáris demokrácia" volt, mint Észak-Koreában...Most meg megöli a Zorbán, szörnyű!

Tudod mit, Józsi? Megértem, hogy mennyire kellemetlen ez, hogy ti be sem jutottatok (muhaha), veszélyben a megélhetés, úgyhogy szerintem írd meg hamar Bajnai életrajzát is, abból még leeshet pár forint. Viszont az ehhez hasonló publicisztikáktól kímélj meg mindenkit, nagggyon szánalmas ez a jajveszékelés!

Ui: A tadzsikoktól bocsánatot kértél már?

Címkék: média mszp mdf

A bejegyzés trackback címe:

https://vastagbor.blog.hu/api/trackback/id/tr381933135

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Villámló vulkánok Izlandon? HAARP? 2010.04.21. 19:02:04

Először azt hittem fotóshopp. de lehozta az index is. Az izlandi Eyjafjallajokull kitörésénél számos fotósnak sikerült megörökítenie a kráter feletti hamufelhőben megjelenő villámokat.  az index szerint ez megszokott jelenség, ezt erősen kétlem,...

Trackback: Villámló vulkánok Izlandon? HAARP? 2010.04.21. 19:02:01

Először azt hittem fotóshopp. de lehozta az index is. Az izlandi Eyjafjallajokull kitörésénél számos fotósnak sikerült megörökítenie a kráter feletti hamufelhőben megjelenő villámokat.  az index szerint ez megszokott jelenség, ezt erősen kétlem,...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tapmancs 2010.04.21. 15:06:26

Annyira jó nézni a vergődésüket! :)))

jozicsenko 2010.04.21. 15:18:52

tudom sajnálni...

nem baj, kanada várja tárt karokkal (ő megy majd oda, nem? vagy az az oroszjózsi, nem a debreceni?), feltéve, ha a törzsszavazóik miatt (a segélyesek, nem a nyugdíjasok) újra vízum lesz kanadába

persze az is majd a nyilasorbán miatt lesz, de ez van: ha én maradok, neki sem kell félnie...

jozicsenko 2010.04.21. 15:19:48

@jozicsenko: ehhh, fáradok: feltéve, ha a törzsszavazók miatt újra vízum NEM lesz kanadában...

Paradigma 2010.04.21. 15:23:57

Elkezdek gyorsan én is rettegni, nehogy lemaradjak az "értelmiség krémjétől".

"Az ítélet halálos, a másodfok pedig (két hétre rá) simán jogerőre emeli majd. Fellebbezésnek nem lesz helye. Beláthatatlan ideig. Természetesen a mostani választásokról, illetve a bő húsz éve született parlamentáris demokráciáról beszélek."
Mennyire értelmesnek találhatja a saját olvasóit, ha úgy érzi, az első mondatát meg kell magyarázza nekik.

Refuse/Resist! 2010.04.21. 15:27:42

Bakker, ez már lassan a médiahekket súrolja, akkor önparódia Debrettegitől.
A legszebb rész benne az, amikor a populista népszavazás megássa a demokrácia sírját.

Taktikai Atompingvin 2010.04.21. 15:29:43

Honfi, mit ér epedő kebel e romok ormán?
Hát lóf@szt se....

Rwindx 2010.04.21. 15:31:25

Azért az durva hogy kommunista vádolja a másik embert azzal hogy kommunista.
Mondjuk pont emiatt volt szükségtelen az orbán-mesterházy vita, mesterházy megvádolta volna, lopással és hazugsággal.

derelyegrádi szellem 2010.04.21. 15:37:58

Nehogy elhiggyétek már, hogy Orosz (Szovjet) Józsi innen Kanadába vagy bárhova elmenne.

Ilyen tehetségtelen, képzetlen, tudatlan ember mint szovjet józsi sehol nem kell, ő csak Mo-n képes megélni, mert itt pusztán abból, hogy egy párt seggét nyalja 30-35 éve, illetve többszörösen "más", karriert lehet(ett) csinálni. De sehol máshol.

Itt fog ő még rettegni nekünk 10 év múlva is.

Periwinkle (aka A 40-es fantomja) · http://cido.blog.hu/ 2010.04.21. 15:43:08

ősszintén remélem, hogy ez a mókus még jó sokáig lejteni fogja (barna)esőtáncát a közélet színpadán.
azért, mert vicces.

index.hu/belfold/2009/10/31/hany_halalos_aldozata_lesz_a_fidesz-lagereknek/

nálam továbbra is ez az alapmű! :DDD
kb. 2 hetente elolvasom, és még mindig szórakoztat.

Rwindx 2010.04.21. 15:45:48

@derelyegrádi szellem: én el tudom képzelni hogy már bejelentkezett politikai menekültként. Majd "öregbíti" "száműzetésben" írt írásaival Mo hírnevét.
Mondjuk hogy miből fog megélni nem tudom, de úgy rémlik Kanada ad valamennyi pénzt a menekülteknek. Munkából nem valószínű. Az is lehet ha elfogy a kinti keret, akkor visszajön "harcolni" az "elnyomó rezsim" ellen.

PublicEnemy 2010.04.21. 15:50:02

Ismét csak a félelemkeltés.....ez mindig bejött nekik,de Mi már csak röhögünk rajta. Szánalom a köbön!

PublicEnemy 2010.04.21. 15:53:27

@Tapmancs: Engem már kicsit idegesít ez a vergődés. :))

derelyegrádi szellem 2010.04.21. 15:54:43

@Rwindx:

Kiment Amerikába ez a Bartus vezérrettegő, volt Hit gyülis vezér is. Nem a Washington Postnál, nem is New York Times-nál helyezkedett el, hanem az Amerikai Népszavánál. Mert máshova nem kell egy ilyen figura. Ahol a tehetség, képesség, felkészültség kritérium, oda ők élből alkalmatlanok.

DexterMorgan78/Séfbácsi 2010.04.21. 15:59:11

Ne aggódjatok Orosz József olyan objektív kis cikkeket fog küldözgetni onnan a távolból hogy ihaj. Ő lesz a száműzetésbe menekült (még ha nem is ezt mondja) újságíró, akit üldöznek, aki fél mert homoszexuális, meg ilyenek. Ő lesz a hivatkozási alap a szebb múltra, amikor még nem üldöztek senkit az országban, épültek autópályák, dübörgött a gazdaság és még a barna eső sem kopogott az ereszen.

Attila64 · www.sagaontour.ca 2010.04.21. 15:59:25

Most akkor Orbán demokrata vagy nem? Hasonló vagy nem? Örül vagy nem? És ... hazaffy-e?

ucsacsu 2010.04.21. 16:20:59

Onnan is ő lesz a leghitelesebb,legjobban tájékozottabb őrá mindig figyelni kell ,mert ő a jozefina .

El Topo (Sgt. Elias) 2010.04.21. 16:30:32

@derelyegrádi szellem:

Álljunk már meg egy polgári szóra!
Hogy érted azt, hogy többszörösen más?

loláb 2010.04.21. 16:39:45

Debreczeninél nagyobb köpönyegforgatót a föld nem hordott hátán. A 2001-2-es könyve egy Orbán imádat volt ahol arról áradozik, hogy milyen elévülhetetlen érdemeket szerzett a rendszerváltáskor, meg azt (az egyébként vitatható) lépést magyarázza, hogy a 2 éves költségvetés, meg a 3 heti parlamentel igazából semmi baj nincs. Erre néhány év múlva ugyanezekért a lépésekért félti a demokráciát? Szánalmas a figura, remélem a nyomorult bértollnokok közül neki kopik fel először az álla.

derelyegrádi szellem 2010.04.21. 16:48:18

@El Topo (Sgt. Elias):

Steiner Pál szocialista fővárosi fracióvezetőjhöz kell irányítsalak. Ő állította Orosz József barátjáról, hogy ő zsidó és meleg, emiatti kétszeres mássága miatt a kirekezstés elleni tiltakozásul felveszi majd a sárgacsillagot, meg rózsaszín jelet is.

Korábban kell neked ahhoz felkelned, hogy engem ilyenekbe belehúzz kiscsíra.

:-)

Rwindx 2010.04.21. 16:51:11

@derelyegrádi szellem: Egyszer belenéztem az Amerikai Népszavába, még gusztustalanabb mint a hazai, gondolom a kontroll teljes hiányában.

derelyegrádi szellem 2010.04.21. 16:59:02

@El Topo (Sgt. Elias):

Hogy a forrással se maradjak adósod:

index 2007. 08.30

remélem "tiszta" forrásból merítettem. :-)

El Topo (Sgt. Elias) 2010.04.21. 17:00:34

@derelyegrádi szellem:

Igen, emlékszem. Annak idején, ha jól emlékszem, nagyjából három évvel ezelőtt Orosz ki is kérte magának ezt a dolgot Steinertől, mivel nem kérte meg rá, hogy comming outoljon a nevében. Tehát nem abból csinált karriert magának, hogy zsidó és meleg. Ezeket a dolgokat tehát nyugodtan ki lehet hagyni az általános lámpavasazásból, igaz, kiscsíra.

Donna (Cara)mba 2010.04.21. 17:00:36

@derelyegrádi szellem: Teccik Szellem, hogy neked se kell használnod a szűrő funkciót önvédelmemre! Csípőből húzod elő az argumentumokat, és szegezed vitapartneredre:-D
Imádom, tiszta vadnyugat:-))))))))

tudi 2010.04.21. 17:01:17

Ez már SZÁNALMAS Józsi. Remélem a következő cikked arról fog szólni, hogy már várod a fekete autót, ami elvisz Felcsútra és ott majd a Zorbán személyesen fog bedarálni debreceni kolbásznak.

derelyegrádi szellem 2010.04.21. 17:41:51

@El Topo (Sgt. Elias):

"nagyjából három évvel ezelőtt Orosz ki is kérte magának ezt a dolgot Steinertől, mivel nem kérte meg rá, hogy comming outoljon a nevében."

Igen, úgy tűnik ezt szereti tényleg maga megtenni, így most magát oroszt is idézzük e témában:

"Kaptam azért, mert meleg vagyok.
Igen, ki ne tudná, hogy az.
Kaptam azért, mert más meggyőződésű vagyok.
Igen, más meggyőződésű is vagyok.
Kaptam azért, mert más véleményem.
Igen, a véleményem is más.
És kaptam azért, mert zsidó vagyok
Igen, zsidó is vagyok"

A mássága csak itt kétszer hangzik el, tehát ő halmozottan "más", még ha a két másikat (első és utolsó) figyelmen kívül is hagyom.

Ügyetlen és kiszámítható vagy topo. Most röhögjelek ki, vagy majd ha válaszolsz? :-)

El Topo (Sgt. Elias) 2010.04.21. 17:45:34

@derelyegrádi szellem:

Glattmindegy, hogy mikor röhögsz, kiscsíra. Kivülről másozni otrombaság, főleg akkor, ha nem is igaz amit írsz. Orosz karrierjének a világon semmiféle köze nincs sem egyik, sem másik másságához.

Kartal (rezervált) 2010.04.21. 18:40:08

@El Topo (Sgt. Elias): hm. Gondolom Te ezt már csak tudod. A hegesztőapparátus mellől ez tisztán látszik.

Disznó Úr 2010.04.21. 18:41:45

@derelyegrádi szellem: Erről a Bartusról jut eszembe. Vagy 10 éve megjelent egy könyve (a könyve), amely feltárta a Hit Gyülekezete működését. Egyébként már abból is egy ritka buta lelki nyomoronc képe bontakozott ki. Mostanában hallottam megint róla, ahogy írod az Amerikai Magyar Népszava kapcsán.

Szerencsétlen önámító seggfej egyébként, a könyvének az a kicsengése, hogy amikor ő csatlakozott, akkor minden tiszta és őszinte volt (hát persze) csakhát később elromlott minden Németh Sándor eltorzult. Csakúgy mint az eredetileg jóságos Sztálin és Darth Vader is.

Lone Wolf 2010.04.21. 18:50:51

Muhhahahahaaa!!! Jajj de félnek! Istenem jaj de félnek! És ollyan jó nézni. :D

El Topo (Sgt. Elias) 2010.04.21. 18:50:56

@Kartal (beleszól):

Micsoda konzisztens érvrendszer.:D
Igen, én innen a hegesztőapparát mellől így látom. És benned kit tisztelhetünk, hogy veszed magadnak a bátorságot azt gondolni, hogy jobb a nézőpontod?

ufó - tardai arc, modoroschan küldi a szlenget 2010.04.21. 18:53:08

sértődött kis fasz ez a debil debreczeni
ha yól emléxem, volt valami kavarás vagy csalás a kopogtatós cédulái körül, szóval nem nagyon kellene ezt a demokrácia dolgot feszegetnie ...
a népszava meg minél előbb becsődöl, annál jobb lesz ...

Lone Wolf 2010.04.21. 19:06:22

Engem már csak az érdekel, hogy mi lesz Gennyszkyvel miután kiszavazzák a főpolimesteri székből?

fell bandi 2010.04.21. 19:06:45

Szánalmas elmebeteg kretén ez a debreczeni gyerek, Kecskeméten az utcára nem merne kimenni, mert leköpnék, mint a pápai böszmét. Remélem, utoljára hallottunk róla! ( esetleg ha a sittre vagy a diliházba viszik, arra a hírre fogadóképes vagyok)

derelyegrádi szellem 2010.04.21. 19:09:08

@El Topo (Sgt. Elias):

"Glattmindegy, hogy mikor röhögsz, kiscsíra."

Már túl vagyok rajta, jól esett. Köszi a lehetőséget!

"Kivülről másozni otrombaság, főleg akkor, ha nem is igaz amit írsz."

1./ Itt mit akartál írni, mert ez egyáltalán nem derül ki mondatból.
2./ Mi nem igaz abból amit írtam, pontosabban az érintettől meg egy barátjától szó szerint idéztem?
3./ belülről másozni hogy kell, avass már be. Köszi.

"Orosz karrierjének a világon semmiféle köze nincs sem egyik, sem másik másságához."

Ez most tényállítás, vagy vélemény a részedről?

Ha vélemény akkor az enyém az, hogy van (a kommancs seggek nyalása mellett is), mert egy nem különösebben okos, sőt inkább buta, felkészületlen, foglalkozásához képest tájékozatlan, műveletlen ember, aki soha semmiről eredetit, vagy egyáltalán olvashatót nem írt, vagy mondott hallgathatót, csak a megszokott, csontig rágott, szárazra csavart panelekből építkező propagandát nyomja minden hullámhosszon. Mégis karriert csinált, már ha egy propagátori szerep karriernek minősíthető. A balliberális média másság kvótáját kitöltő figura.

Hát ennyi csíratesóm...

Disznó Úr 2010.04.21. 19:18:32

@derelyegrádi szellem: Elnézést a belepofázásért, de ehhez annyit tennék hozzá, hogy a jelenlegi (média)elitből valóban süt a kontraszelekció. Középszerű, ha nem tehetségtelenebb alakok vannak előadva zseniális elemzőnek, újságírónak, írónak stb.

Még aki nem annyira rossz, arra is sok száz olyan tehetségesebb ember jut, aki kapcsolatok (esetleg egyéb adottság, sőt mi több másság) hiányában a tűz közelébe sem kerülhetett.

Mert a kiválóbbaknak (és gyermekeiknek) bérelt helyük van.

derelyegrádi szellem 2010.04.21. 19:36:33

@Disznó Úr:

nyugodtan, ez egy nyilvános fórum.

Így van. Amikor bombera kriszta megvilágítja nekem az amerikai tudnivalókat, azt el sem hiszem.

Amikor Avar Jani (szovjet józsi méltó párja) lefordít egy könyvet az iraki háborúról, és abban C. Rice szájába adja azon mondatot, mintha azt mondta volna, hogy az a céljuk, hogy a hatalmat visszaadják az irakiaknak az ASAP-al(ez hülye azt hitte, hogy az ASAP egy iraki pol. szervezet), közben az ASAP egy betűszó az am.-i angolban, és annyit jelent, hogy As Soon As Possible (amint lehetséges), ott nincs mit csodálkozni.

Amikor máskor Avar Janit mint Ázsia szakértőt mutatják be, és azt mondja, Szingapúrban egypártredszer van (nem az van), meg amikor Havas szerint Mo etnikailag homogén ország (13 kisebbségnek van még kisebbségi önkormányzata is) ott sincs.

drágabolgárúr éveket töltött Amerikában az adófizetők pénzén az ottani média tanulmányozása céljából, majd hazatérvén egy nagyon rossz, alapvető tárgyi tévedésekkel terhelt könyv, és egy ősszar betelefonálós műsor jött ki a produktum oldalon. Ami szánalmasan kevés, és még rossz is.

A sor végtelen.

Nekem elegem van ebből a sok kontraszelektált, semmihez, különösen a foglalkozásához nem értő, műveletlen, tájékozatlan emberből.

Seduxen (már NEM dr.) 2010.04.21. 19:47:14

óóó hála az égnek, még 12 évig hallgathatjuk őket, és még évi 40 misit is spórolnak. gondolom ez a szoci többségű ortt "búcsúajándéka":

index.hu/kultur/media/2010/04/21/a_klubradio_kapta_az_utolso_szabad_frekvenciat/

f.m.j. 2010.04.21. 19:53:12

@derelyegrádi szellem:

nekem meg vicces, hogy egyeseknek a másságból is több kell... egy másság nem is elég
emlékszem arra a szlogenre, hogy "mindenki más, te sem vagy más"
szóval hátra az agarakkal, Orosz is elégedjen meg egy identitással, aminek történetesen része, hogy buzi, is, meg zsidó is, komcsi is

én se vagyok többszörösen identált, mert feleség, és anyuka is vagyok, meg apám lánya is vagyok, és magyar is, meg mindenféle népség keveréke, ja, és nem buzi is vagyok :))
(abban nem vagyok biztos, hogy olyan szó van, hogy "identált" :):))))

soniq 2010.04.21. 20:07:52

Ha Kanadának a roma-menekülthullám nem tett be, majd betesz a Népszava-Klubrádió menekülthullám. Reméljük:-) Egye fene, ha az összes Debreczenihez hasonló bérrettegő kimegy, még a vízumkényszerrel is megtanulok együttélni :DD

szmoker (Homo Trollicus) 2010.04.21. 20:42:09

@soniq: Menjenek, sőt, szerintem a jegyüket is fizessük ki.
Vissza nem jöhetnek.

Egy kicsit karcos 2010.04.21. 20:52:27

@derelyegrádi szellem: miből gondolod, hogy nem tud megélni Orosz Kanadában is a pénzünkből?

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2010.04.21. 21:47:39

@Paradigma:

De legalább nem beszélnek vissza neki :))

Boli – Ch.T. is, meg hát! 2010.04.21. 21:59:12

Előre Etársak, az utolsó tőtényig!
Szóval ki erre, ki arra, de sokan megszokásból szavaznak.
De azért néha gondolkozni nem ártana, mielőtt lövünk..

Boli – Ch.T. is, meg hát! 2010.04.21. 22:01:11

Most komolyan, ilyen 8 év után, mi vitt rá valakit, hogy a cocikre szavazzon? (vagy a MADÖFRE?) Komolyan, megértem már a jobbikosokat is...

Spiritmonger 2010.04.21. 22:06:05

@El Topo (Sgt. Elias): hidd el,orosz jozefina/buzefina nem akkora újságíró tehetség, hogy éjjel-nappal a tv-ben és a rádióban lett volna a helye
zsidósága és buzisága, nameg a komcsik felé való konstans seggnyalása miatt volt abban a pozícióban, ahol
ez persze önmagában még nem bűn, de az már komoly probléma, hogy ezt nem hiszed el

Horizont 2010.04.21. 22:10:18

@Spiritmonger:
Maradjunk csak a "komcsik felé való konstans seggnyalása miatt" ez is épp elég, és igaz is, nem kell még ez a zsidózás, buzizás.

Horizont 2010.04.21. 22:18:12

@Boli: Azok akiknek nincs internetjük és csak egyoldalú tájékoztatást kaptak, és azok akik annyira utálják a Fideszt Orbánnal, és azok akik elhitték, hogy a Jobbikkal ideért a fasizmus, és azok akik bármilyen szinten pozícióból kifolyólag kötődtek vagy ők, vagy rokonuk, vagy ismerősük, vagy boldog ősük az MSZP-hez. Na így már ki is jött a 990 428 ember!:(

fűzfavirág 2010.04.21. 22:19:18

Én hetek óta Csermely Pétere glosszáján vihogok, ajánlanám az összes rettegőnek szeretettel :)
www.mno.hu/portal/703294
És a legszebb részt ide is másolom, mert kirekesztő dúvad vagyok: "pedig pont úgy lesz, hogy egyszerű Baloldali emberek koponyáiból emelnek piramist a Kossuth téren, arra fog felléptetni az Orbán Viktor, és onnan suhint majd a négy égtáj felé egy élesre fent dolomittal". Ahányszor eszembe jut, csuklom. Debreczeni meg hadd rettegjen, hosszú lesz az a 8 év, lesz rá elég ideje.

arlequin 2010.04.21. 22:20:14

@Horizont: kihagytad a gazembereket. nagy hiba.

Jobbágy 2010.04.21. 22:30:04

www.mno.hu/portal/708658 azé még vergődnek... Mellesleg gyakran olvasom a népszavát, kávé helyett, de azé néha lehet akkorákat röhögni, csak veszélyes, mert ha nem nevetek, akkor erős lámpavasazás tör rám:)

Jobbágy 2010.04.21. 22:32:55

www.mno.hu/portal/708658 azé még küzdenek, gyakran olvasom a népszavát, kávé helyett, de veszélyes üzem, ha nem nevetek rajta, akkor erős lámpavasazási inger tör rám:)

arlequin 2010.04.21. 22:40:55

@fűzfavirág: olyan régen ettem egy jó debrecenit...

Agyalap 2010.04.21. 22:51:11

Ez az a debreceni, aki már mindegyik oldalon rettegett eleget? Akkor meg kit érdekel? Egyszerűen rúgja már valaki pics@n...

arlequin 2010.04.21. 23:16:26

@Agyalap: fel kell dolgozni és ki kell sütni. minden oldalon, apám így tanította. legalább jóllakik vele 1-2 ember

szorokin · http://quauaua.tumblr.com 2010.04.22. 00:43:58

szily
zseniálisan megírta DJ-t
>>Orbán 'Cigányhitler' Viktor tuti meg fogja öletni Debreczeni Józsefet<<
...már a cím is über -- magáért beszél
:DDD

szóval maximálisan kiérdemelte az elismerésemet, méltatásomat, hálaénekemet :P
hihi

:DDDDD

[
szily.blog.hu/2010/03/19/orban_ciganyhitler_viktor_tuti_meg_fogja_oletni_debreczeni_jozsefet#comment-form
]

szorokin · http://quauaua.tumblr.com 2010.04.22. 00:46:42

látom, az ottani méltatásom / hozsannázásomra itt is szüksége van
mind Debreczeninek mind a vastagbőrős népségnek
:DD

--------------------
#1
"
szorokin 2010.03.19. 16:26:11
elismerésem a PONTOS definícióért/
kategorizálásért :))

"szoclibfaló MDF-es közíró-parlamenti képviselőből lett Orbán-tanácsadóból lett Gyurcsány-vallású Orbán-gyűlölő közíró."
=> =>
"szoclibfaló MDF-es közíró-parlamenti képviselőből lett Orbán-tanácsadóból lett Gyurcsány-vallású Orbán-gyűlölő közíróból a szoclibekkel közösen induló MDF-es képviselőjelölt lett."

zseniááááál
"

szorokin · http://quauaua.tumblr.com 2010.04.22. 00:47:30

#2:
"
szorokin 2010.03.19. 16:27:38
# A KAMÉLEON ÚTJA #
egyfajta rekonstrukciós kísérlet
/ bár lehet h lehetetlen a feladat /

1.0
szoclibfaló MDF-es közíró-parlamenti képviselőből
1.1
„szoclibfaló MDF-es közíró-parlamenti képviselőből lett Orbán-tanácsadóból

2.0
Gyurcsány-vallású Orbán-gyűlölő közíró.
2.1
Gyurcsány-vallású Orbán-gyűlölő közíróból a szoclibekkel közösen induló MDF-es képviselőjelölt
..
vagy akár
2.1 helyett
3.0
szoclibekkel közösen induló MDF-es képviselőjelölt
"

szorokin · http://quauaua.tumblr.com 2010.04.22. 00:53:24

+
nézegettem, aparakovácséé ölég vicces és velős lett:
"
parakovacs · lugosibela.blog.hu/ 2010.03.31. 22:02:30
Visszabasz a piarista alapműveltség! A köztársaságnak vége, Debreczeni pedig az egyetlen próféta. Szily, buzi vagy.
"

a kedvenc részt kiemelem, NAGYBETŰVEL:
"DEBRECZENI PEDIG AZ EGYETLEN PRÓFÉTA."

amen.

wandakutya 2010.04.22. 01:01:54

És ezt a szaftot olvastátok már?
www.nepszava.hu/articles/article.php?id=286630
Ha igen, bocs. Akkor csak nekem hossssszúúúú a reakcióidőm. :)
Szerintem ez se rosszabb, mint Józsink. :)

szorokin · http://quauaua.tumblr.com 2010.04.22. 01:09:25

@wandakutya:

nepszavát olvasni....keményebb mint ATV-n felnőni ...
hááát
ez a BDSM /szado mazo/ kultúra része .....
mazochista vagy ee ??

áááááááááááááá

szorokin · http://quauaua.tumblr.com 2010.04.22. 01:15:45

@wandakutya:

akkor már inkább
Bolgár György + Lakat T Károly

...már csak beléjük vethetem bizalmam, amíg élnek és alkotnak, addig van remény.
kevés az igaz ember, foglaljuk imáinkba nevük !!

wandakutya 2010.04.22. 01:17:03

@szorokin: Nem mazochista vagyok, hanem öreg. :) Abban a korban nőttem föl, amikor csakis a sorok között volt érdemes olvasni, ha egyáltalán. És azóta is elbűvölten bámulom az idézett lap vagy a Népátszabóság szörnyelláit. Érdekel, meddig lehet mentálisan süllyedni a demokratúra keretei között. Úgy látom, a Mariana-árok libaúsztató ezekhez a fickókhoz képest. :)

dz02 2010.04.22. 08:43:38

hülye vagy? nehogy má abbahagyastasd vele az írást, min fogunk röhögni?:-)))))

derelyegrádi szellem 2010.04.22. 09:24:29

@Egy kicsit karcos:

Oroszt kanadában csak úgy tudom elképzelni, mint a cigányokat strasbourgban, akik kimenekültek az "üldöztetés" elől, és hazajöttek az üldözők által összedobott segélyt felvenni.

Nagyon nagyon utálom ha valaki tehetség, szorgalom meg ilyesmik nélkül pusztán abból kíván megélni, hogy ő zsidó (azt is pont ugyanígy, aki abból, hogy nem az), vagy ha abból, hogy homokos, mintha az valami foglalkozás lenne (ugyanúgy azt is aki, abból, hogy nem az)

Ezek a pailk is ilyenek, ők egy valódi versenyben, piacgazdaságban, ahogy ők hívják a hideg vízre valót se keresnék meg. Elég Popper Péter esetét felvetni, aki kiment Izraelbe, aztán persze hazajött, mert rájött arra, hogy ott abból amiből ő itthon simán megélt, az ott nem működik.

Tessék tehetségesnek, szorgalmasnak, műveltnek lenni, és abból megélni. Röviden: a teljesítményből.

Spiritmonger 2010.04.22. 11:25:25

csak egy dal jut az eszembe, egy bizonyos józsit keresgélnek benne bőszen:

www.youtube.com/watch?v=cucMBiBbLlU&feature=related

atila68 (törölt) 2010.04.22. 19:45:43

Nincs mese, egy ország elárulta a mozgalmat!

atila68 (törölt) 2010.04.22. 19:46:39

@derelyegrádi szellem: Bocs, de szvsz Orosz József nagyon komoly tehetség!

Spiritmonger 2010.04.22. 20:51:16

@atila68: légy oly szíves és áruld el nekem, orosz buzefina miben olyan rettentő nagy tehetség?
illetve, mi árulja el az ő esetében, hogy ő bizony tehetséges?

Horizont 2010.04.22. 21:33:07

@Spiritmonger: Nem tehetséges ember.Tudjuk az életútját is. Örülünk ha elmegy. De a kritika sokkal erőteljesebb lenne ennél a szánalmas " buzefinázás" nélkül . Így csak az ő szintjükre süllyedsz, ami tudjuk nagyon lent van!

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2010.04.22. 22:51:38

@Spiritmonger:

Orosz Józsi nem bántott a szexualitásával senkit. Amiről szó van, az a munkássága.

süti beállítások módosítása