Skip to content


       Szűrés lista

Miki, belefér egy zabszem a seggedbe?

A Nokiadobozok Legnagyobb Magyarországi Rajongója számára elérkezett a Nagy Nap!

Miklós nézegeti,  görgeti le és fel a délutáni menetrendet ... de mindig visszaugrik középre, ahol a számára legfontosabb rész található:



No, nem csak Miki fókuszál erre a részre nagyon, hasonló a helyzet a Szilvásyéknál, Dávidéknál, Herényiéknél meg még ki tudja hol és kinél.

Ugyanis ez a két gyönyörű sor azt jelenti, hogy megalakul az új országgyűlés, így abban a percben Miklós, Ibolya, Gyuri meg Karcsi mentelmi joga elszáll a fellegekbe, és onnantól jöhet a hideg veríték, gyomorgörcs, egy kis gyomorsav a nyelőcsőbe ... vajon ha csengetnek, akkor már Ők azok? A rendőrök?

Miklós persze még vastagbőrrel nyilatkozott, hogy "tudom mit tettem, ami nem történt meg, azt nem lehet bizonyítani", de azért sok kicsi sokra megy, és van elég vallomás, aminek te vagy a főszereplője.

Azt is mondhatjuk, hogy beszoptad, mert sok ember számára a te arrogáns busafejed testesíti meg az elmúlt 4 éve ... nem szar érzés Miklós, hogy nagyobb elégtételt okozna az embereknek a rabszíjon vezetett bálnatested látványa, mintha a félnótást Ferit vinnék el?
Megérte?

Azt is mondhatjuk, hogy te lettél a az új rendszer első tesztere. Ha elvisznek, akkor minden rendben, ez tényleg a változás ... ha meg nem visznek el, akkor meg ...nos, abba bele sem merek gondolni.

Ide kapcsolódik ez az olvasói levél, amit kaptunk:


Üdv!

Nem értem, hogyha Hagyó érinthetetlen a mentelmi joga miatt, akkor ilyen eseteben miért nem lép az APEH? Ott nem számít a mentelmi jog, és azért csak meg kellett volna nézni, hova pakolta a nokiásdobozok tartalmát, nem? Senkit nem érdekelt, mikor  Hagyó hetente szabadult meg egy budai ingatlanától? Nem egytől, nem kettőtől ...  Egy vagyonosodási vizsgálatot nem ért volna meg? Mindenesetre az APEH honlapján található "Közérdekű bejelentés, panasz" oldalán megtettem az állampolgári kötelességemet.

Miki bazdmeg, már iktatva vagy!!!

Csak kurva lassú az APEH, azért arra kíváncsi lennék, hogy esetleg  talán "szándékosan" dolgoznak ilyen csigatempóban ...







 

 


Update:
A parlament megalakulása után három perccel

letartóztatták

H. Miklóst.

Címkék: közélet mszp

A bejegyzés trackback címe:

https://vastagbor.blog.hu/api/trackback/id/tr62002314

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Izraelbe szökött volna Hagyó? 2010.05.15. 10:43:01

A rendőrség fülese szerint fennállt a veszély, hogy Hagyó Miklós külföldre távozik. Ezért állították elő és vették őrizetbe, két volt munkatársával együtt.

Trackback: Hagyó kitálal 2010.05.14. 12:16:01

A mai napon jár le a volt főpolgármester-helyettes mentelmi joga. Hagyó Miklós elmondta: bármikor bizonyítani tudja ártatlanságát, hiszen se döntési, se utasítási jogköre nem volt semmilyen kérdésben.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

El Topo (Sgt. Elias) 2010.05.14. 15:46:15

Hoppá!:) Erre nem számítottam. De szerintem Hagyó sem.

Kicsit Karcos 2010.05.14. 15:49:01

@Tigeri: eddig nem mondtam jót Hagyóról. Most viszont, mert bár simán megtehette volna, hogy kihúz a tesója után Izraelbe, és mégsem tette, ennyit igazán megérdemel, hogy tisztességesen bánjanak vele. Tisztességesen basszák be egy jópár évre a börtönbe azért, amit elkövetett.

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2010.05.14. 15:51:52

@Kicsit Karcos: Maszopnál szadesznél megy a beszélgetés:-Vajon ki lesz a következő?
-Talán teTalán én.

Kicsit Karcos 2010.05.14. 15:53:29

@Marcellusca:

"Bűnszervezetben elkövetett hűtlen kezeléssel gyanúsítják"

Korrekt meghatározásnak tűnik...

kill004 2010.05.14. 15:55:15

@picur3ka/beleallos kampany: Megkezdte ténykedését az szdsz II.

Noname Cowboy · http://www.rosevalley.hu 2010.05.14. 15:56:36

Kiváncsi vagyok ilyen gyosran futnak-e a sünök Ibolykához és Karcsikához is??? :)

ketroot 2010.05.14. 15:58:47

"Ez lesz a második Kulcsár ügy.. Hagyó elkezd beszélni oszt nem lesz semmi következmény... Az öcsikéje a fidelitásban tag, ha jól csal az emlékezetem.. "

Imádom a balos kommenteket.

szmoker (Homo Trollicus) 2010.05.14. 15:59:09

Én meg arra, hogy Hugyó Maki vajon köp-e.
Demszkit is szeretném látni :)

derelyegrádi szellem 2010.05.14. 15:59:23

@Kicsit Karcos:

A büntetési tétele is elég "korrekt".

Kieshet neki belőle vagy 10-12 év is. Alaphangon.

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2010.05.14. 15:59:41

Namost.Vagy Zeroék tudtak valamit,vagy odafönn olvassák a 'bőrt.:))
Délelőtt a rendőrségen:Te a Vastagbőrön a hagyóról írnak.
Húbazmeg jó,hogy mondod.Ma be kell őt hoznunk!

Kicsit Karcos 2010.05.14. 16:04:49

"Az egyik szünetben a HVG rövid interjút készített Horváth Csaba MSZP-s képviselővel, akinek a hajtókáján egy izraeli és egy magyar zászló látható. Ennek okára kérdeztek rá. Horváth azt mondta: ma van Izrael megalakulásának 62 .évfordulója, azt ezt ünneplő eseményről érkezett a Parlamentbe. Az ünnepségen - tette hozzá Horváth - jelen volt a jelenlegi és a leendő külügyminiszter, Balázs Péter, illetve Martonyi János is. Arra a kérdésre, hogy leveszi-e az ülésteremben az izraeli-magyar zászlót, Horváth határozott nemmel felelt.""

kuruc.info/r/2/59562/

Nem is lett volna komcsi a komcsi, ha nem idegen állam jelképével a ruháján teszi le az esküt, miután a Szent Korona miatt rettegtetett...

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2010.05.14. 16:07:25

Jaj de jót nevettem xD

"A szocialista politikusra az új Országgyűlés megalakulását, vagyis mentelmi jogának megszűnését követően három perccel csaptak le a nyomozók."

Egy-kettő-három------SÜN!!!

picur3ka 2010.05.14. 16:11:04

@Kicsit Karcos:

Na akkor csak az az osszeeskuveses kerdes marad, hogy veletlenul tettek-e erre a napra a parlament alakulo uleset?

picur3ka 2010.05.14. 16:12:09

@kill004:

Ja, egy napot nem birtak varni vele, hogy ezt mindenkinek vilagossa tegyek.

Mitmondjakmagának 2010.05.14. 16:13:04

Ezt persze nem rögziti a média,ahogy Bilincsben elvezetik?!

Arp1 2010.05.14. 16:13:26

"A rendőrség előállította H. Miklóst"

Ez gyors volt. Nem kell Orbánéknak különösebben semmit tenniük, még csak ösztönözni se kell a rendőrséget, ügyészséget, csak be kell szüntetni a mentelmi jogot, és viszik a többi szocit is a rendőrök.

Kicsit Karcos 2010.05.14. 16:14:47

@picur3ka/beleallos kampany: nem hiszem, hogy szempont lett volna. Egyébként vicc, hogy 4 év múlva derül majd ki, meddig is szól a most elnyert mandátum. Miért nem lehet ezt előre lefixálni?

Horváth elvtársnak persze kapóra jött az alkalom, hogy azonnal szembeköpje az esküjét azzal, hogy idegen állam jelképével a szíve fölött tette azt le.

El Topo (Sgt. Elias) 2010.05.14. 16:15:13

@picur3ka/beleallos kampany:

Természetesen nem. A Nemzetközi Szocionista Főpáholy, Őszentsége XIII. Benedek, valamint a Csőszerelők és Bojlergyárosok nemzetközi testvérisége járt közben.

szmoker (Homo Trollicus) 2010.05.14. 16:20:04

Most már csak (vbőr után) őket szeretném elővezetve látni:

Verocchio, az itáliai veszedelem
Demszki
Dávid Ibolya, Here Karcsi
Kalampér Orbán

A sorrend mindegy.
Meggyes megint marad.

derelyegrádi szellem 2010.05.14. 16:21:12

@laspalmas:

Szerintem miki nem volt ennyire jókedvű.
Bár ki tudja, eddig azon siránkozott, évekig nem fog vele senki szóbaállni, erre most beszélhet kedvére :-)

A lelovics meg horváth éva sem lehet vidám, most ők is őrizetbe kerülnek, meg előzetesbe, miközben ezt eddig megúszták, bár már korábban meggyanúsították őket.

Sanyi bácsi szelleme már első napon (három percben) áthatotta a rendőrséget. :-)

2010.05.14. 16:21:41

Nocsak, milyen színpadias megoldás, dramaturgiai érzéket mutat a BRFK? Azért kíváncsi lennék, hogyan lehet erre készülni? Volt otthon összepakolva valami kis bőrönd Mikinél? Nézte az órát, hogy mikor jönnek? Vajon beszéltek egymással, mármint azokkal akik voltak bent pár hetet, de most már otthon vannak? Milyen az ellátás, a szállásviszonyok, a társaság...
Egy valóságshowt megérne.

derelyegrádi szellem 2010.05.14. 16:22:44

@Kicsit Karcos:

Nincs ezzel semmi baj, én szeretem az őszinteséget..

Disznó Úr 2010.05.14. 16:26:57

Leginkább az undorító kifejezés illik Sólyom antidemokratikus, alkotmányellenes beszédének jellemzésére. Miután kisírta magát az alkotmányos elvek szentségén, ezt szembeköpve, mindenféle alap és előzmény nélkül tett megengedhetetlen különbséget az azonos legitimációval felruházott képviselők, így közvetve a választópolgárok között. Mit beszélek: a legitimitás formálisan ugyan valóban ugyanolyan, tartalmilag azonban a Jobbik és az LMP között cca. háromszoros.

Ez az igazi kirekesztő gondolkodásmód, melyet nem magyaráz az a bizonyára gyakran ismételt népszerű elv sem, hogy igenigen, a művelt nyugaton is karanténba zárják a szélsőséges pártok képviselőit. Ez nem érv, legalábbis az igazság és a gondolkodás alapján nem az. A prekoncepciós hisztin kívül semmilyen alapja nincsen a Jobbik negatív megítélésének, mint ahogyan az LMP magasztalásának sem. Nekem az LMP-vel szemben vannak skrupulusaim, mégsem gondolom azt, hogy ab ovo ki kellene őket zárni a demokratikus keretek közül.

Az ugyanehhez a témakörhöz tartozik, hogy a korelnök megszakította a hagyományt és mégsem jobbikos mondta elő az esküt. Egy ilyen idős embernek már nem kellene gyávának lennie.

Mellesleg: továbbra is reménnyel és bizalommal várom az új kormány működését, azonban a fentiek tüskét hagytak bennem és meggyőződésem szerint minden olyan emberben, aki a lózungoknál az igazságosságot és a gondolkodást többre becsüli.

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2010.05.14. 16:27:57

@beebeer:

Ez olyan demonstratív jellegű dolog volt, az mszp.hu például azóta se frissült.....izgulhatnak rendesen :)

"Azért kíváncsi lennék, hogyan lehet erre készülni?"
Szerintem a klotyón görnyedt izgalmában (és a kóla-tej kombó miatt), és közben lázasan körmölte a ......könyvét

2010.05.14. 16:30:43

@laspalmas: kicsit rövid lesz az, nem baj, legalább hamar a végére érünk... :)

ketroot 2010.05.14. 16:32:11

Mazochistáknak ajánlom az M1-et...

2010.05.14. 16:32:16

Párhuzamosan megy nálunk az M1, Süveges Gergő interjúja Lendvai Ildikóval. Így kezdődött:
SG: Elszúrták?
LI: Mégis mire gondol?
He-he-he...

Conv · http://www.i-honlapkeszites.hu 2010.05.14. 16:32:57

@kisherceg79:

Ezzel a javaslattal szemben egyébként nekem semmi kifogásom, illetve annyi, hogy nagyon meglepő, hogy eddig nem így működött a dolog.

ketroot 2010.05.14. 16:35:36

@beebeer:

Óóó... hát úgy kimagyaráz itt mindent.

civilkontrol 2010.05.14. 16:35:43

3 perc kellett a mentelmi megszűnésétől :o))))
Ma este bérúgok :o))

2010.05.14. 16:36:36

@ketroot: azért ezt, nagyon nehéz lesz.

Kicsit Karcos 2010.05.14. 16:37:43

@Conv: persze, mert eddig nem volt olyan párt a parlamentben, amelyik kockáztatta volna a nemzet biztonságát. Értem?

2010.05.14. 16:38:01

@ketroot: Van amit nem lehet.

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2010.05.14. 16:49:13

Na, milyen faszán előrelátók vagyunk??
Hagyó meg a sleppje már a Gyorskocsiban :-)))

Hogy tetszik odabent, Miki??????????????

kill004 2010.05.14. 16:55:38

Hááát. Nem tudom...

" Semjén Zsolt, a Kereszténydemokrata Néppárt elnöke, leendő miniszterelnök-helyettes az alakuló ülésen a Heti Válasznak elmondta: semmi esetre sem szavazzák meg, hogy jobbikos politikus legyen az Országgyűlés nemzetbiztonsági bizottságának elnöke.

Első megközelítésben azon lesznek, hogy a bizottság inkább üljön össze elnök nélkül - feltéve, hogy a bizottságok jogilag összehívhatók a miniszterek meghallgatására. Ha erre nincs törvényi lehetőség, akkor a kormányoldal érvényesíteni fogja kétharmados fölényét, és határoz a bizottságok összetételét illetően - alkalmasint úgy, hogy ők rendelnek valakit (akár ellenzéki politikust) az adott elnöki posztra. "

hetivalasz.hu/itthon/semjen-nem-adjuk-a-jobbiknak-a-nemzetbiztonsagi-bizottsag-elnoki-szeket-29362

Conv · http://www.i-honlapkeszites.hu 2010.05.14. 16:56:14

@Kicsit Karcos:
szerintem erre a javaslatra mind a fidesznél, mind az mszp-nél nyeltek egy jókorát azért páran :)

2010.05.14. 16:57:07

@zero: Tökéletes időzítés! Gratula! Mi lesz a következő téma?

Mitmondjakmagának 2010.05.14. 16:57:28

Már itt tudtában volt hogy be kell majd dőlni...
www.fn.hu/cikk/00190000/195742/3.jpg
Nem Kell Félni,nem fog fájni :D:D

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2010.05.14. 16:58:34

LOL de aranyos :-)
1/1 , jól indult az új munkája:

"Az LMP, a Jobbik és az MSZP egységesen megszavazta Szigeti Péter, az Országos Választási Bizottság elnökének beszámolóját a választás lebonyolításáról. Azaz mégsem egységesen, mert az LMP-s Kaufer Virág mellényúlt. Megkérdeztük az új képviselőt, hogy hogyan történhetett ez meg? "Életében most először szavaztam, mellényúltam" – mondta."

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2010.05.14. 17:02:01

@beebeer:

Demszky?
Csak jól kell időzíteni :-)))

Meleardil Eressea Iluvadan 2010.05.14. 17:02:07

@zero: Fidesznel szerintem kulon szimulatort allitanak majd be az oktatasra. Kepzeld el. Ketten betegek, ketto kulfoldon van, ketto mellenyom, es hopsz, volt nincs ketharmad.

2010.05.14. 17:06:55

@zero: nekem tetszik, ez a bájos, amatőr őszinteség.... Demszky gondolom hétfői téma, vagy hétvégén is működik a BRFK?

derelyegrádi szellem 2010.05.14. 17:07:44

@zero:

feriről nem karsz egy kis cikket rittyenteni mondjuk hétfőn? :-)

Lone Wolf 2010.05.14. 17:09:10

@zero:"Demszky?
Csak jól kell időzíteni :-)))"

Azzal várni kell a helyi választásokig, meg az ügyészségi nyomozás megindulásáig. Mert a pesti rendőrfejesek nem merik piszkálni Demszkyt ez elkönyvelhető!

Marcellusca 2010.05.14. 17:12:05

Hehe!
A Heti Válaszon megy a fröcsögés Vona mellényéről.

Muhaha!

Lone Wolf 2010.05.14. 17:12:23

@Mitmondjakmagának: Nincs az a béna mesterlövész, aki ekkora bucifejet elhibázhat. :)

Marcellusca 2010.05.14. 17:15:09

@Meleardil Eressea Iluvadan: Húúú, de jót röhögnék.
És jönne a magyarázkodás, meg, hogy szavazzunk újra, .... :D

@derelyegrádi szellem: Van egy olyan érzésem, hogy Te valami rosszat kívánsz. :)))
De, miért kellene hétfőig várni? :D

2010.05.14. 17:20:58

Elgondolkodtató, mennyire elkapott a gépszíj a hír hallatán. Vérgőzös vagyok. Egy vérgőzös vérnyúl...

Marcellusca 2010.05.14. 17:21:50

@Mitmondjakmagának: Hinnye, bammeg!
Most megoldottad az éhség kérdésemet. :) Nem kell menni kajálni eyg darabig. :D

Mitmondjakmagának 2010.05.14. 17:34:17

Videót akarok arról ahogy elvezetik Bilincsben!!!!!
Jól lakot "Óvodás"
www.hunyaditura.eu/kepek/256b27a91cb3a1beb00fa8224745c373.jpg :D:D

Zigi 2010.05.14. 17:46:17

Érvénytelen szavazatok száma: TEN, izé tíz.:)) Isteni az öreg csóka.

Meleardil Eressea Iluvadan 2010.05.14. 17:51:04

@Zigi: Mondom, hogy tartsuk meg. Az en szivembe belopta magat.

ketroot 2010.05.14. 17:54:48

Jajj Göndör, meg Nyakó...

Meleardil Eressea Iluvadan 2010.05.14. 17:57:14

@Zigi: "...az orszaggyules Hegedus Lorant.............................................net(!) az orszaggyules jegyzokehev..."
Naggyon jo! :D

órarugógerincű felpattanó 2010.05.14. 18:04:00

Kapcsolaton gyászolják már a demokráciát?

Conv · http://www.i-honlapkeszites.hu 2010.05.14. 18:05:40

@Meleardil Eressea Iluvadan:

ezkijez? nem volt érkezésem megnézni élőben és még felvételről sem a műsort :)
hol látható a dolog?

Marcellusca 2010.05.14. 18:09:40

@ketroot: Vajh, miért van olyan érzésem, hogy ezt előre lefocizták?

NESZE, NEKED, DEMOKRÁCIA!

Meleardil Eressea Iluvadan 2010.05.14. 18:11:20

"...es Szucs Lajos es Nyako Istvan jelzo urak...jegyzo uraknak..."

De kar! Megy az oreg es jon a simaszaju.

Rwindx 2010.05.14. 18:19:35

off, de elég vastagbőr:
"A közbeszerzési kultúra továbbfejlesztésének irányairól írt dolgozatával szerzett PhD tudományos fokozatot L. Szilárd ezredes, a Honvédelmi Minisztériumban (HM) leleplezett maffiajellegű korrupciós bűncselekmények egyik főszereplője a Zrínyi Miklós Nemzetvédelmi Egyetemen (ZMNE)"
mno.hu/portal/713020

dr. Aullah 2010.05.14. 18:24:00

@stulquec: Hadd kérdezzem már meg: Ki van a képeden? Olyan mint egy gyurcsány-bajnai szerelem gyerek.

Lone Wolf 2010.05.14. 18:25:32

@Rwindx:

Meglep?

Nem kellene. ez már csak így működik...

secko jedno 2010.05.14. 18:32:15

@picur3ka/beleallos kampany: nehogy má most meg kelljen bánnom, hogy az lmp-re szavaztam. mi a fasznak akarnak ezek szobrot állítani. és ha már igen, mér nem szögi lajosnak?

derelyegrádi szellem 2010.05.14. 18:37:23

@Rwindx:

Ezen már reggel kirögcséltem magam.. :-)

Lone Wolf 2010.05.14. 18:51:38

www.magyarhirlap.hu/online/rendorsegi_razzia_116_letartozas_egy_nap_alatt.html
"RENDŐRSÉGI RAZZIA, 116 LETARTÓZÁS EGY NAP ALATT"

Úgy tűnik nem állt meg a mai akció csak hagyónál. :)

Hümm... Lehet, hogy Pintér mégis képes lesz 2 hét alatt eltakarítani a szemét nagyját? Persze, ez nem nehéz, az igazán gázos egyénekről tudnak a rendőrök, csak ilyen-olyan többnyire jogi okokból, nem nyúlhatnak hozzájuk. Na most, ha a vezetés azt mondja, hogy oké gyerekek! Akkor 2 hétig félrenézünk, lazábban kezeljük a szabályokat, csak takarítsátok el a humán hulladékot! És ezt parancsba is adják, abból bizony, nagytakarítás lesz!

Ezzel ellentétesen az MSZP 2002-ben és 2006-ban AMNESZTIÁT adott egy csomó humán hulladéknak hatalomra kerülése után. Ez már önmagában üzenetértékű!

Füsilier 2010.05.14. 18:54:57

Gyönyörű volt!
A Jobbik a végén elkezdte énekelni a Székely Himnuszt!
A mocsok szocik eközben csomagoltak és elszállingóztak a teremből...pfejjj !!

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2010.05.14. 18:55:17

@Zigi:

Régi véleményem, hogy 60 felett nem szabadna senkit politizálni engedni. Pénze már van, unokázzon otthon.

picur3ka 2010.05.14. 19:07:19

@secko jedno:

O, baratom, te nem kovetted az esemenyeket:
- tagok nagy resze ismert, vaskos kommunista egyeni es/vagy csaladi multtal
- Lanyi nyilatkozat arrol, hogyan kerestek meg az amerikaiak
- seber este, kipa seta
es sok miegymas, hol voltal?

-

Meleardil Eressea Iluvadan 2010.05.14. 19:36:42

Jol mutat, de olyan fene nagy jelentosege nincs, ki a bizottsagi elnok. Az viszont szamit, hogy minden bizottsagban van e tag, no es hogy mennyi. Persze a "Lehet a MAS Politika" nem eri be ennyivel. Ok azert nyomultak, hogy a Jobbikot tiltsak ki a nemzetbiztonsagi bizottsagbol, meg meg innen-onnan. Mert le van szarva az alkotmany meg a valasztasi torveny a hazszaballyal egyutt, amikor a demokracia forog veszelyben! Budapest kozepen szobor a cigany aldozatoknak (mind a hatnak, a tobb szaz magyar aldozat az teljesen le van szarva). Ket elnoki helyet kovetelnek a legkisebb partkent. Solyom a Jobbikot fenyegeti, az LMP-nek szegyentelenul nyal.

Remelem az eddig LMP kabulatban szenvedok kezdik eszrevenni, hogy vegig igazat mondtunk. Ez az SZDSZ 2.0, a meg pofatlanabb, meg liberalisabb tovabbfejlesztett verzio. Remelem azok, akik rajuk szavaztak (es nem vadliberalisok maguk is), azok vegre radobbentek, hogy egy hazug, demagog kampanynak doltek be.

ColT · http://kilatas.great-site.net 2010.05.14. 19:48:38

Vár a fogda Miki! Remélem nem engedik ki a 3 gect!

Egy kicsit karcos 2010.05.14. 20:11:58

@Mitmondjakmagának:

www.rtlklub.hu/video/90379

Csillan a karperec.

És ma már másodszor állnék ki amellett, hogy tisztességes eljárásban basszák be a börtönbe, ha már nem szökött el Izraelbe. Semmi szükség nem volt a bilincsre, nyilván nem akart se megszökni, se verekedni.

Felette még mindig volt egy főpolgármesteri, meg vagy két országos szint.

Nem szeretném, ha a max büntetést nem lenne kinek kiosztani.

Zuschlaggal kapcsolatban ugyanez a véleményem.

Nem megalázni kellene meg "statuálni" pár emberen, hanem leszámolni ezekkel a hálózatokkal. Ebben pedig pont nem segít a statuálás.

folyamatábra 2010.05.14. 22:23:44

Hagyó ellentmondásosan nyilatkozott, miszerint szeretné, hogy kiderüljön az igazság, de hát az igazság már kiderült, ugye, az a kérdés, mit és hogyan lehet bizonyítani.
bővebben:
safeaccount.hu/illetve/alakul/

Horizont 2010.05.14. 22:43:07

Az est híre: letartóztatták Hagyót:)

Conv · http://www.i-honlapkeszites.hu 2010.05.14. 22:45:07

@folyamatábra:

Te is ilyen reklámdroid vagy, minden posthoz beteszed az oldalt ami legkevésbé sem szól bővebben arról amit írsz? :)

jpmjpm 2010.05.14. 23:55:25

@Horizont: Pont ezt akartam én is megírni.

Egyébként egy dolgot lehet benne becsülni, hogy megmondta, hogy nem lép le, pedig tudta, hogy mi vár rá, hiszen a többi BKV-s is bent figyel hónapok óta. Gyanítom lett volna lehetősége lelécelni. Amilyen életet élt, azok után egy előzetes, na az odabasz.... És ennek ellenére maradt. Fene sem érti ezt.

dr. Grünwald Ottó · http://zikkajl.inda.hu 2010.05.15. 00:55:12

a zabszem nem fér a seggébe, de egy szép szál barna legény véreres fasza csak-csak befér majd valahogy. hosszú lesz ez a nyóc tíz év Miki :)

ColT · http://kilatas.great-site.net 2010.05.15. 04:51:50

Nekem még az esett le, hogy amikor ilyen ellenállás nélkül, simán mosolyogva bevonulnak a yardra, ott tuti valami susmus lesz, simán eltüntettek már minden igazán terhelőt...
...szereintem ezek tudnak valamit, hogy esetleg megúszhatják...
....na még azt kéne! Remélem bevarrják őket ahogy kell!

ColT · http://kilatas.great-site.net 2010.05.15. 04:54:26

"Hagyó Miklós elmondta: bármikor bizonyítani tudja ártatlanságát, hiszen se döntési, se utasítási jogköre nem volt semmilyen kérdésben."
Akkor mi volt a pozíciója értelme? :D
LOL ez nagyon gyenge volt!

molaris 2010.05.15. 06:34:10

@Kicsit Karcos:

" Kicsit Karcos 2010.05.14. 15:53:29
@Marcellusca:

"Bűnszervezetben elkövetett hűtlen kezeléssel gyanúsítják"

Korrekt meghatározásnak tűnik... "

Szeretném, ha a bűntársai, akik tegnap lelkesen tettek megint hamis esküt, mielőbb vele ultiznának a sitten.

molaris 2010.05.15. 06:37:43

@jpmjpm:

Az felért volna egy teljes körű beismerő vallomással. Aztán az ilyen sumák dolgot Izraelben sem csípik. Ott nincs kibúvó, aki bukik, azt mázsálják ám rendesen. Legyen az akár a regnáló miniszterelnök.XDXD

molaris 2010.05.15. 06:42:03

@Rwindx:
Azért a hangszerkészítő fényévekkel veri!!!!!! XDXD

(F)ordító · http://aztirjaa.blogspot.hu/ 2010.05.15. 07:26:48

@Egy kicsit karcos:

akit előállítanak, legyen akármilyen úriember, azt megbilincselik. elvégre senki sem tudhatja, hogy egy ilyen nem mindennapos szituban kiből mikor jön elő az állat.

süti beállítások módosítása