Skip to content


       Szűrés lista

Egy munkát kereső celeb nehéz éve

http://www.elitemagazin.hu/fotok/szesny9.jpgNo, itt van ez a Zimány Linda, a 2006-os Miss Balaton, mint élete legnagyobb eredménye. Énekel, műsort vezet, modellkedik, ahogy a hazai felkapaszkodott "celebek" szokták.

Lindácska 2 éve már szerepelt nálunk is, mikor a Cool TV délutáni élő adását többször piásan vezette, melyet Lindácska nem is nagyon szégyellt, mivel "egyfolytában dolgozom, így nem tudom úgy beosztani a bulizást, hogy utána ne kelljen forgatnom. Ilyenkor előfordul, hogy van bennem még némi alkohol, amikor a kamera elé állok, de azért ha tudom, hogy parti után meló lesz, akkor igyekszem kevesebbet inni."

Tavasszal Lindácska összeköltözött párjával, Kaló Dénes magyar pókeressel, rázta meg a hír az országot. "Bár a férfi több százmillió forintot nyert különböző pókerversenyeken, a lány állítja, nem a siker vonzotta az oldalára." Tegyük hozzá, hozzá, hogy Káló úr Lindácska előtt Bódi Sylvi párja volt ... no, biztos őt sem a siker vonzotta oda. LOL.

Utána Lindácska Playboy-címlaplány lett, nagy lépés ez, kérem szépen!

Amúgy meg nem kell sajnálni, nagyon kemény élete van, hiszen Te képes lennél minden napot a fodrásznál kezdeni? Ugye hogy nem!

Tavasszal eközben Lindácska betipegett a nagykanizsai Nyugat-dunántúli Regionális Munkaügyi Központba. És Zimány Linda megkapta a álláskeresési ellátást április 28. óta 65 napig napi 1355 forint álláskeresési járadékot állapítottak meg neki részben azért, mert az elmúlt négy évben 650 napig volt munkaviszonya.

Linda először azt nyilatkozta, hogy "nem hallottam még ilyen ellátásról, nem tudom, mi az. Egy biztos, én nem voltam ott, és nem adtam be ilyen kérelmet. Ha valaki pedig helyettem írta alá a papírt, akkor az már okirat-hamisítás."

Majd később jött a szokásos celeb-reakció: "Beszéltem az ügyvédemmel, nem akarom, hogy erről a témáról bármi megjelenjen. Nagyon drága ügyvédem van, Magyarország legjobbjai között szerepel, úgyhogy mindenki felkötheti a gatyáját, és ezt lehet fenyegetésnek venni!"
 
A Blikknek már szelídebb hangot ütött meg:
"Úgy gondolom, a munkanélküli-segély sajnos nem különleges dolog az országban. Alanyi jogon jár a pénz annak, akinek megszűnt a munkaviszonya. Többéves munkaviszonyom volt a Cool TVvel. Mint minden dolgozó embernek, nekem is vonták a fizetésemből a járulékokat, a tb-t, a nyugdíjjárulékot. Áprilisban megszűnt az állásom. Hogy a munkaviszonyom ne szakadjon meg, ezt hivatalosan is be kellett jelentenem. Igényeltem a támogatást. Tanulok, munkám nincs. Az iskolában vizsgaidőszak van, arra készülök. Műsorvezetői válogatásokra járok, remélem, a helyzet minél előbb megváltozik, újból dolgozhatok, és akkor megszűnik a munkanélküliségem is."

(Linda a Károlin tanul jogot, nem nappali képzésben. Kedvence a munkajog.)

Mivel Lindácska a hazai Twitterkirálynő (a kedvenc twitterem Lindácskától), nem volt nehéz a Velvetnek összeszedni, mivel is foglalkozott Lindácska április 28. óta, mikor elkezdte kapni az államtól a napi 1355 forintot:

 

 2010.04.28. gossip girl-ös pólokat nézegetek az ebayen reggeli közben:)

2010.04.30. Sziasztok:)orulok hogy tetszik nektek a playboy:)

2010.04.30. Sarvaron a Spiritben pihenek ma jottem vasarnapig wellness van:) ram fert mar:)munka telom kikapcsolva;)yeeeeey

2010.05.03. Nevshowr felvetelen voltam jo volt nagyon:)vicces lesz:D

2010.05.05. Voltam Frizbi felvetelen, jovo het vasarnap lesz leadva;)ruhaproban egy penteki bemutatora este pedig car of the year dijatado symbolban:)

2010.05.05. Most ebed a leroyban:)holnap pedig reggel 8tol Mokka:)remember me-rol beszelunk:)

2010.05.07. 9kor kezdodik a bemutato vegre:)smink haj keszen addig is ismetelten indokolatlan:D varakozas:))))

2010.05.08. http://tweetphoto.com/21560989 [6] Nezzetek milyen szep orat kaptunk a Thomas Sabotol!!Regi turkizkek szijasat Zita (cont)http://tl.gd/171dcq [7]

2010.05.10. Enekora volt aztan voltam a sugarbirdben most boszorkanykonyha felvetel a Fem3ban..:)

2010.05.12. jövő hét pénteken kezdődik a vizsgaidőszak,.. meg is ugrok egy munkajog szigorlatot sztem,mert azt szereteeeeem :)

2010.05.12. Aktiv forgatas volt a fehernemukrol:)most el kene indulni edzeni,de lusta vagyok az idotol:))este pedig szinhaz:)


Azért idézzük a jogszabályt is:
"Az álláskeresési ellátások megállapításának közös feltételei:
munkát akar vállalni, de önálló álláskeresése nem vezetett eredményre, és számára
az illetékes munkaügyi központ sem tud megfelelő munkahelyet felajánlani.
"

No, lehetséges, hogy Lindácskának megszűnt a munkaviszonya, viszont teljesen biztos vagyok benne, hogy csak (!) a Playboy-tól több pénzt kapott a címlapért, mint az én éves bérem. A többi apró-cseprő "munkáról" (forgatás, modellkedés stb.stb.stb.) már nem is beszélve.

De most akkor gondoljuk már végig: a többi hazai celebecskének ugyan milyen munkaviszonya van? A Bódi Sylviknek, meg a többieknek? Az élményhosztesz nem munkaviszony, csókolom. Dubai után nem fizetünk járulékot.

Kár, hogy ezt nem nézik, hogy ez nem számít ...

Facebook-csoport: Zimány Linda mondjon le a segélyéről az árvízkárosultak javára!

Címkék: bulvár abszurd

A bejegyzés trackback címe:

https://vastagbor.blog.hu/api/trackback/id/tr442144151

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Bűn és bűntetlenség - a Biszku-film 2010.07.11. 20:25:37

Bűn és bűntetlenség. Itt letölthető. Történet az 1956 után következő megtorlások egyik vezetőjéről, Biszku Béláról, a belügyminiszterről.Bővebben: http://mandiner.hu/tag/biszku_belaElnézést kérünk a Mandinertől és a film készítőitől, de ezt a filmet mi...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

szorokin · http://quauaua.tumblr.com 2010.07.20. 19:21:15

@neccharisnyás útonálló:

a bene gesserit boszik és a késöbbi ellenboszik teste is ilyen ösztönös/hüllőagyas/zsigeri szinten reagáltak a helyzetekre.
pl egy apró rezdülés történik, szem, látókéreg .. és hüllóagy/stb
-- sehol semmi nem tudatosult, ugyee --
és a bosziknak már lendült is a lába halálos rugásra...

szorokin · http://quauaua.tumblr.com 2010.07.20. 19:23:12

@szorokin:

javít ... reagáltak helyett reagált

szorokin · http://quauaua.tumblr.com 2010.07.20. 19:26:00

@neccharisnyás útonálló:

"Ha lábról beszélek, az szerinted mit jelent? " húúú nehééézzz
mórickásan gondolkodva
az a kérdés h van e 5. lába ?? :PP :D

neccharisnyás útonálló (törölt) 2010.07.20. 19:27:41

@szorokin:
Ja, ezeket a címkéket én használom, mert nem tudok jobbat.
Agyamról nem beszélek, mert ugye amit nem látunk, az nincs. :DDDD Az agysebészek meg illuzionisták.

Lelkem vs. fizikai lényem.
Ez meg a meditálás közbeni tapasztalataimból jön. Mivel az agy nincs kéznél, azt tudtam csak vizsgálni, ami KÉZnél volt. :DD

neccharisnyás útonálló (törölt) 2010.07.20. 19:32:23

@szorokin:
Náccerű! Akkor most kapsz tanítónénitől egy szem savanyúcukrot, amiért ilyen okos vagy. *buksisimi* :DDDDD

szorokin · http://quauaua.tumblr.com 2010.07.20. 19:39:17

@neccharisnyás útonálló:

most ide nekem savanyúcukor. én enni most cukor. nyamm.

"Agyamról nem beszélek, mert ugye amit nem látunk, az nincs. "

régen így voltam a belső szevekkel, h minek azt tudni, kit érdekel h mi van belül...
még az se érdekelt vóna ha cyborg lettem volna - az is csak belül láccik, ha jó a kiborhgg

éés ugyanez a klasszikus istenellenes érve sok ateistának...

szorokin · http://quauaua.tumblr.com 2010.07.20. 19:41:16

@neccharisnyás útonálló:

jaaa és újabb magaslabda lecsap ... ;)))
akkó naccsádnak van nem agyaa ??

neccharisnyás útonálló (törölt) 2010.07.20. 19:47:41

Az ész megáll! Aszongya "KÖTELEZŐ lesz határontúlra menni osztálykirándulásra"!!!!! Végre egy értelmes lépés, hogy próbáljuk szélesíteni a felcseperedő nemzedékek látókörét, hogy tudják kik ők, kik veszik körül őket. Hogy végre elkezdjük levetkőzni a kádári mentalitást. Hogy tán egyszer újra olyan értelmes, okos, művelt és identitásukban biztos, büszke emberek lakják ezt a nyamvadt országot, akik tudnak felszegett fejjel járni... Erre ilyen címmel jelentetnek meg szövegeket. Sírok, baszki!
Én konkrétan cseszettül irigyelem majd a kölköket, akik ezzel nőnek fel, és nem azzal a beszűkült, "körülöttem nincs senki, én megkaptam a kolbászadagom, akkor mindenki más is, meg különben is okosnak lenni = ciki" észjárással, mint a szüleim generációja, amivel jómagam mocskosul kűzdök, hogy legyőzzek.
Hol vannak már a mesék a nagypapáról, aki elment a Nagy Háborúba, végigharcolt 3 frontot, visszajött 3 idegen nyelvvel gazdagabban (a már előtte is tudott 3 mellé)

De butának lenni presztizs. Egy nagy ARC jól helyettesíti a józan eszet és palástolja a tyúkeszűséget.... vagy mégse?

neccharisnyás útonálló (törölt) 2010.07.20. 19:55:41

@szorokin:
Nemtom van-e. VÁRJ! Csináltak MRI-t róla, szal állítólag van. Egy egész CDnyi fotográfia a 3 kilós cuccról meg a két szememről. Ritka bizarr.
Mindenesetre, mivel a lelkem-tudatom gondolkodik, szerinte nincs. Tudatalattija van meg tudata. Szerinte. Mindez belecsomagolva egy colos testbe. Mert azt látom.

Én pl. már ott elakadtam, hogy állítólag a felső bőrréteg alatti irha piszok vastag. Hát... rólam rendesen kopik a bőr. Meg azért pl. ott a kisujjad. Abba ugye benne van a csont, az izmok, idegek, a KOSZ, mindez a vastag BŰR alatt???? Nem fogom kettőbe vágni, hogy lássam a rétegeket, pedig jó lenne. Mer nem hiszem el.
Meg most a tetoválócsóka is honnan tudja egy először látott egyedről, hogy mennyire vastag a bűre, milyen mélyre kell tolni a tűket? Á, kész.

szorokin · http://quauaua.tumblr.com 2010.07.20. 20:00:00

@neccharisnyás útonálló:

asszem van ott naccsádagy, azaz még az is elképzelhető h ott is van valami, amit közvetlenül nem látni ;)))

nekem ehelyett jutott a kötelező Honfoglalás nézés ....a zseniális koltay gábortól és nemeskürty
(tyé-vel ejtve)-től

traktornyommal, kondenzcsíkkal, karórával, fémkerítéssel
a kékszemű ősmagyar Franco Nero Árpád vezérrel ...

pfffff

naa az ilyenektől válik az ember elébb utóbb hazaárulóvá v antimagyaristávááá

rühelltem a fidesz szimbolikus dolgait ...
a koronaúsztatást, meg az országimázsközpontot, stb ...
meg a Milleniumi Országjáró című nemzeti agit-prop újságot ..
ami mily jellemző a fidesz nőpártiságára...
a 4 tagú családunk 2 hímtagja ....igen családunk hímrésze kapott névre szóloan, az asszonyállat meg ne művelődjön nemzetileg ... úgy se tud olvasni stb ...

így persze qrvára tele lett a tököm tőlük...

neccharisnyás útonálló (törölt) 2010.07.20. 20:04:36

@szorokin:
Honfoglalással kínzatod magad?:DDDDD
Engem választáskor akartak kisebbséginek nézni. Küldtek levelet, hogy ikszeljem be, mert ha sok lesz, jelöltet állítanak. Tót nem vót, így üresen hagytam.
Pedig kidekorálhattam volna, azt visszaküldöm nekik anyumékét is. Nztek volna. Haha!

neccharisnyás útonálló (törölt) 2010.07.20. 20:07:45

@szorokin:
De még mennyire. Nagy tömegekben jól tud jönni.... csak ne szívnák el a zoxigént alant az aprótalpúak.

szorokin · http://quauaua.tumblr.com 2010.07.20. 20:08:59

@neccharisnyás útonálló:

"Honfoglalással kínzatod magad ?"
kötelező vóóót, de fizetni is kellett érte ....
az ilyen eleve hányingert vált ki belűllem,
hazafinevelési célzatú betervezett nemzeti ősmagyar profit ...

pfujjjjjj

szorokin · http://quauaua.tumblr.com 2010.07.20. 20:12:47

@neccharisnyás útonálló:

"mivel a lelkem-tudatom gondolkodik"
nekem múltkó a combizmom egy része kezdett el gondolkodni, van néha h egy egy rész fellázad :DDD

neccharisnyás útonálló (törölt) 2010.07.20. 20:15:13

@szorokin:
Jujj. Olyan nekünk is volt!!!!

Én a "Te rongyos élet"-en hánytam. Kern meg a ripacskodása. Ő rendezte. Elvileg a rákosista kitelepítésekről kellett volna szólnia - kommunista áldozatok emléknap ugyebár. Feszt csak dugtak.

Bár ált.suliban jobban néztek a tanárok, mikor elvitték brancsot Shakespeare Viharjára. Alföldi stílusában ment a játék. Drogosok, diszkó, leányzó belibben meztelenül, lenyom egy monológot egy meztelen csókával... Mindez tizensok éve. Tanárok egy mozdulattal köpték le az előttük lévőket. :DDD

neccharisnyás útonálló (törölt) 2010.07.20. 20:17:46

@szorokin:
És micsinált? Brékelt?
Én a kezemmel kűzdök mindég. Folyton le akar keverni egy óriási frászt a xarházi alakoknak.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2010.07.20. 20:21:17

No, valaki olvassa a V'bűrt! Most mondták a TVben, hogy a kis értékű lopást elkövetőket közmunkával büntetik. Gyömrőn már az elzárást is kiválthatják műkő lerakással. Mik vannak! 8o

szorokin · http://quauaua.tumblr.com 2010.07.20. 20:23:36

@neccharisnyás útonálló:

semmi különöst.. csak a 4 dimenziós sokaságokon gondolkodott ;))

egyébkint háuzt szeressem még, mer jó arc.
abban vuót egy gyerek akinek az egyik keze elszabadult .... vitzes vót

"meztelen csókával" legalább a kis tinilányoknak jó lehetett, ha a csóka kockahasú vót ...

szorokin · http://quauaua.tumblr.com 2010.07.20. 20:25:17

@neccharisnyás útonálló:

bocs mos mennem kőőő, maj még este/koraéjjel igyekszem levni ..

Ásó[Mosó]Maci (Dr. nélkül) 2010.07.20. 22:40:17

Miből maradtam ki! No, minnyá elolvasom a szövegeteket :-P

szorokin · http://quauaua.tumblr.com 2010.07.20. 22:47:06

@neccharisnyás útonálló:

"Egy egész CDnyi fotográfia a 3 kilós cuccról meg a két szememről. Ritka bizarr."

hűű most esett le. csak nem migrénes vagy/voltál ?

Ásó[Mosó]Maci (Dr. nélkül) 2010.07.20. 22:52:42

Nekem a halálról mindig ez a kisfilm jut eszembe :-D
www.youtube.com/watch?v=XJM8DlbT9dk
Mellesleg colos vagy? Az mennyi cm?

szorokin · http://quauaua.tumblr.com 2010.07.20. 22:59:06

@neccharisnyás útonálló:

"Én pl. már ott elakadtam, hogy állítólag a felső bőrréteg alatti irha piszok vastag. Hát... rólam rendesen kopik a bőr. Meg azért pl. ott a kisujjad. Abba ugye benne van a csont, az izmok, idegek, a KOSZ, mindez a vastag BŰR alatt???? Nem fogom kettőbe vágni, hogy lássam a rétegeket, pedig jó lenne. Mer nem hiszem el."

igen az emberr nem bizhasson az ilyen bóröm alatt is péz van dógokban.
nem elég h péz is van vagy nem van még irha és csont stb is van.
roppant gyanús.
a z.... műve. a moszad és a kgb és az nsa machinacijja .. hidralika

és átitatnak a nanobitekkel (ld a klasszikus Paranoia 1.0. című örökbecsű parafilmet ...:DD ), meg beoltanak a chipes H1N1 disznóflú vakcinával....
és a véredbe bogarakat ültetnek (a másik nad kedvenc parafilmem: the Bug c. will friedkin mű ../ld még ördögűző / )

az egész bőröd alatti rész gonosz manipulációk eredménye, egy hamisítvány, sose bízz magadban a bőröd alatt !!!
--don't trust yoseef under your skin ! --
grrrrrrrrrrr....
csak a bőrödben bízhatsz !! a bőröd nem ver át !!
a bőr igaz, a bőr jó .a bőr önd. a bőr tön.

csak semmi smiley, ez komoly dolog kérem .

szorokin · http://quauaua.tumblr.com 2010.07.20. 23:00:53

@Ásómaci: 2,54, szóval hatalmasra nőtt necc-naccsága :)))

Ásó[Mosó]Maci (Dr. nélkül) 2010.07.20. 23:05:12

@szorokin: Hááát, az már kosarasból is sok :-D
A 2,54 az hüvelyk, láb, esetleg deciméter? :-P

Ásó[Mosó]Maci (Dr. nélkül) 2010.07.20. 23:19:13

Megjöttem, és mindenkit elűztem?

szorokin · http://quauaua.tumblr.com 2010.07.20. 23:24:49

@Ásómaci:

itt vok, csak a reformoshu írtam egy privatizációs kommentet

szorokin · http://quauaua.tumblr.com 2010.07.20. 23:31:05

@Ásómaci:

jó ez a merdztsó reklám...
másik jó halálos reklámság a Johnnie vóker féle..

neccharisnyás útonálló (törölt) 2010.07.21. 15:28:04

:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Mit műveltetek itt tegnap!:DDDDDDDDDDDDDD

@szorokin:
Vagyok még mindég. Mert nem találtak semmit, csak hogy a kisagyam asszimmetrikus. Hát valszeg nem a bénakacsa kisagyamtól tisztelem végig a körletet egy egy váratlanabb front idején.

@Ásómaci:
Yardban mérjük felénk....

neccharisnyás útonálló (törölt) 2010.07.21. 15:33:28

@szorokin:
Az. Belédraknak egy csipet, amiről nem is tudsz. Aztán egyszer megnyomnak egy gombot, te meg bokánrúgod a veled szemben ülőt. Durva dolog ez a tudomány.

@Ásómaci:
MR-en nem láccik a koponya, csak a lágyszövetek. Marha baró, ahogy egy félbevágott agy lebeg a nagy fekete semmiben. Csak a srác tolhatott volna jobb zenét alatta: abszolút ígéretes volt, erre holmi technoval akart leverni a lábamról.

mokas_gizi 2010.07.21. 16:13:46

Nem értem mi a baj, neki legalább volt esze jól leszopott valakit és ennyi...
Más hétvégenként teszi 2500Ft-os koktélokért...

mokas_gizi 2010.07.21. 16:14:32

@mokas_gizi:

Munkanélkülit meg max majd vissza fizeti, ez a húzása nem jött be,de azért legalább volt annyi esze hogy megpróbálta...

szorokin · http://quauaua.tumblr.com 2010.07.21. 16:38:21

@neccharisnyás útonálló:

"tisztelem végig a körletet egy egy váratlanabb front idején."

szóval a migrén talált. süllyedt. ???

ismerem az fílinget :S :// :S

szorokin · http://quauaua.tumblr.com 2010.07.21. 16:40:04

@neccharisnyás útonálló:

"e meg bokánrúgod a veled szemben ülőt" v csak óriási frászokat a xarházi alakoknak kever le ;DDD

neccharisnyás útonálló (törölt) 2010.07.21. 16:44:33

@szorokin:
Az nem gombnyomás. Gondosan megalapozott, hosszú, idegőrlő folyamat eredménye.

Szintén fejfájós? :( Van valami halálbiztos módszered?

szorokin · http://quauaua.tumblr.com 2010.07.21. 16:57:36

@neccharisnyás útonálló:

hááát nincs még panacea
egy jóbarátom javasolta, h huzassam ki
/ ld ugye fogorvosi praktisz /

a másik kedvencem: a pi c film (ami régi szívem csücske darab) vége
amikó fúrót ereszt a fejébe a hősünk .......

szorokin · http://quauaua.tumblr.com 2010.07.21. 17:00:44

@neccharisnyás útonálló:

egyébként az ilyen csipes parás dolgok naddon mókásak fímben v sorozatban
(Azaz ha épp nem veled esik meg ... :PP)
illenek miatt szerettem anno az Xaktákat, mög a máá említett fringe-et ..
mög pár nad kedvenc ilyenemet:Paranoia 1.0 és a the Bug-ot
/ tudom h máá említettem.. /

néha qva nagyokat is tok illenkó röhögni ..

neccharisnyás útonálló (törölt) 2010.07.21. 17:24:12

@szorokin:
Gyertyát gyújtottam Modor Tibinek. Megölték a szemetek!
Bogarakat nem szeressem.
Amikor darabokra akar robbanni, akkor miért jó, ha megfúrod? Én a falon akarom szétcsapni, csak van egy ilyen defaultom, hogy fölöslegesen nem tudok kárt tenni magamban.

szorokin · http://quauaua.tumblr.com 2010.07.21. 17:32:58

@neccharisnyás útonálló:

egyébként a kihúzós és a fúrós halálbiztos ...deathproof :D

neccharisnyás útonálló (törölt) 2010.07.21. 17:40:10

@szorokin:
KBM a blogmoci becézése. Valamelyik itteni arc tanította (nevet nem mondok, mert ha tévedek sértődés lesz)
Hangoktól instant jön a savam. Fényektől meg elvonulok.
Fúrás ok, csak ne mozgassa közben a koponyám, mert tőből tépem ki a csóka karját, miután csuklóban lerágtam a kezét.

szorokin · http://quauaua.tumblr.com 2010.07.21. 17:47:17

@neccharisnyás útonálló:

sav nmint gyomorsav ??
ajjj
és a torkodban is érzed /reflux / ?

szorokin · http://quauaua.tumblr.com 2010.07.21. 17:49:22

@neccharisnyás útonálló:

"Fúrás ok, csak ne mozgassa közben a koponyám, mert tőből tépem ki a csóka karját, miután csuklóban lerágtam a kezét."
satu kell, abba kell belefogni a fejet fúrás előtt

ld kr.e/kr.u. v b.c/a.c

neccharisnyás útonálló (törölt) 2010.07.21. 17:55:15

@szorokin:
Á, nem. Savammal ált. nincs gond, ha kicsit sok, lekötöm házilag.
Csak migrénkor DIREKT nem eszek, mert valami ótvar getvadék ízű a savas finomfőzelék a számban. Így aztán volt már, hogy reggel 8kor (szombat) fuldokolva köptem a savat a fajanszba, válogatott káromkodások közepette. Utána meg szívtam, míg újratermelődött.

szorokin · http://quauaua.tumblr.com 2010.07.21. 18:08:33

@neccharisnyás útonálló:

ááááá...
és olyan vuót h leáll az emésztésed ..
magyarul a kaja a gyomrodban forgolódik ?

szorokin · http://quauaua.tumblr.com 2010.07.21. 18:12:53

@neccharisnyás útonálló:

mingyáá nem leszek, előkészületek ,... talán még ma este/éjjel
+ pár napig se ..

illen családi előkészületek ... pár nap csopak/füred környéke
és én onnan menek tovább a barátomhú kapolcsra 1-2 napra

neccharisnyás útonálló (törölt) 2010.07.21. 18:20:14

@szorokin:
Az jó program. Hajsütővasat otthon ne hagyd!

neccharisnyás útonálló (törölt) 2010.07.21. 18:29:30

@szorokin:
Hú, akkor még egy jótanács (apámtól)
-Gyerek! Úgy gyere haza, ahogy elmentél! Van már két leányanya a családban.

szorokin · http://quauaua.tumblr.com 2010.07.21. 18:31:31

@neccharisnyás útonálló:

nincs véletlenül jó horrorfím hiányod ?
van ee torrented ?
mee akkó lenne pár ajánlott azokra a napokra (nem azokra, hanem azokra :DD )
míg nem leszek erre felee..

szorokin · http://quauaua.tumblr.com 2010.07.21. 18:48:09

@neccharisnyás útonálló:

mos lépnem kee, örülnék, ha este előkerűné :))))

Ásó[Mosó]Maci (Dr. nélkül) 2010.07.21. 20:32:20

Hello mindenkinek!

Még egy jó kis "haláli" reklám:

videa.hu/videok/vicces/a-sor-es-halal-poen-reklam-1rd8aN6b2vDPqy44

@neccharisnyás útonálló: Scotland? (Jó, hüje poén vót :-D)

@szorokin: Vasárnap volt a Fekete Dália az m1-en. Ott rakták bele a csaj fejét a satuba, csak ott nem fúrtak bele, hanem szépen felszeletelték.

szorokin · http://quauaua.tumblr.com 2010.07.21. 22:40:55

@Ásómaci:

saturomantikaaaa :DDD
Fekete Dália ... úgy hallottam h gyó fím.

szorokin · http://quauaua.tumblr.com 2010.07.21. 23:04:53

@neccharisnyás útonálló:

"mert valami ótvar getvadék ízű a savas finomfőzelék a számban. Így aztán volt már, hogy reggel 8kor (szombat) fuldokolva köptem a savat a fajanszba, válogatott káromkodások közepette. Utána meg szívtam, míg újratermelődött."

la vita bella ... szóval ilyenek miatt érdemes élni :))

szorokin · http://quauaua.tumblr.com 2010.07.21. 23:45:54

jó éccak az népeknek és naccsádoknak !

neccharisnyás útonálló (törölt) 2010.07.22. 13:48:55

@szorokin:
Tegnap néztem valami texasi láncfűrészes ökörködést. Matthew Mccounaghy (spelling?) baromkodott. Rém béna volt.
Heti horror meg megvan a Criminal Minds-al, köszke.

szorokin · http://quauaua.tumblr.com 2010.08.03. 21:49:13

@neccharisnyás útonálló:

szóval mevvót a csopakkapolcs.
meg az év koncertye is, bizaaa. :)) ...sőőőt életem egyik leggyobb koncertye

naccsád megyen e mostanság merre marra ?

neccharisnyás útonálló (törölt) 2010.08.04. 19:33:01

@szorokin: Sorry. Töröltem radarról, azé nem láttam. :/
Milyen év koncertje. Kik?

szorokin · http://quauaua.tumblr.com 2010.08.04. 22:11:59

@neccharisnyás útonálló:

kapolcs napok
muzsikás, bartók estje egy templomban..
azok a bartók darabok, amik miatt anno aszonták a mesterre h
elment a józen esze/ elmebajos / őrült ...

meg ilyen improvizatív (azaz, ahogy régen létezett a zene ("népzene"), kotta nem volt, voltak emberek, népek, hegedősök, és fülek .... -- ld ugye szájhagyomány - szájrul szájra ) cuccos
amit imádok.. (ellentétben a tiszta, entellektüell dzsesszel, amihez sosem voltam elég jó/rossz ......)
lajkó félix ugrik be erről, akit amikó először láttam, győrben mediawaven 96/97 körül
-- háát ott elvesztettem az állam az első hangok körül és a végéig meg se taltam ... bizaaa --
no szóval ez a rész ilyen szintű vuóót ..

szóval életem top 10 koncertyébe tuti benn van

émmeg (és pár barátom) megnyaltam mind a 10 újjamat virtuálissssan utána
tyühajj + nyammnyammmm....

szorokin · http://quauaua.tumblr.com 2010.08.04. 22:28:40

@neccharisnyás útonálló:

semmi megjezzzés ? pl utálom a népzenét v vmi ?
hihi

amúgy nem vagyok egy népzene/komolyzene mániákus, se szakértő...
semenyire se

szorokin · http://quauaua.tumblr.com 2010.08.04. 22:31:05

@neccharisnyás útonálló:

szóva..naccsád megyen e mostanság merre marra ?
olvastam arréébb h szöged lesz eg ycél, meg emléxem eg yrégebbi kommentjéére
h vmi erdélyi útról ahóvá az ígéretes példánykat akarja vinni magávaa

neccharisnyás útonálló (törölt) 2010.08.04. 22:33:40

Vagyok, csak gyagya emberek körülöttem pofáznak és elszállt a cuccom.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2010.08.04. 22:34:40

No, szal nemvágom, miért gondolod, hogy utálom a népzenét. Tán mert divat nemszeretni? Vagy mert fiatalocska vagyok?

neccharisnyás útonálló (törölt) 2010.08.04. 22:36:20

@szorokin:
Áá, Erdély egy nagyon távoli cél. Meg ott az egyedeket begyűjtöm, nem kiviszem. Operation Paperclip. Lepkehálóval befogom, gombostűre tűzöm és hazahozom a zsebemben. :DD

neccharisnyás útonálló (törölt) 2010.08.04. 22:37:50

@szorokin:
Érdemben nem tudok más zenére reagálni, miközben kalapácsjózsi duruzsol a fülembe. Nézd el nékem.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2010.08.04. 22:42:14

No, verdiktem a népzenéről:
ahogy öregszem, egyre inkább kedvelem. Meg a táncokat is. Múltkor is egy könnyet elmorzsoltam, mikor láttam egy összeállítást, ahogy élemedett korú urak és hölgyek táncoltak. Valami megmoccan bennem. És örülök neki, hogy nekünk ilyenünk van, hiába is én ilyet nem tudok.

szorokin · http://quauaua.tumblr.com 2010.08.04. 23:03:45

@neccharisnyás útonálló:

"No, szal nemvágom, miért gondolod, hogy utálom a népzenét. Tán mert divat nemszeretni? Vagy mert fiatalocska vagyok? "

neeeeem. nem gondoltam, csak provokáltalak :DD
"semmi megjezzzés ? pl utálom a népzenét v vmi ?
hihi" ...még hihi-t is pakútam az végire .

szorokin · http://quauaua.tumblr.com 2010.08.04. 23:06:35

@neccharisnyás útonálló:

"Vagy mert fiatalocska vagyok?" az még én is vagyok kb ... nem lehetek sokkal öregebb nálad.
pl tesz-vesz nevű kommentelő társunk szerint én max tinédzser vadok :D
de amúgy is privibe szívesen írok magamról, paramétereimről, koromról stb ....

szorokin · http://quauaua.tumblr.com 2010.08.04. 23:10:00

@neccharisnyás útonálló:

"Lepkehálóval befogom, gombostűre tűzöm és hazahozom a zsebemben. :DD "

óóóóóóó, a fekete özvegy, csak nem falod fel a példányokat, csak gombostűvel gondosan rögzíted űket :PP
ez a gyakorlat jobb mint a kötözős szex .... és morbidabb (szó szerint: halálos)
:DD
talán david carradine szekrényes akasztós produkciója közelíti, de azé a gombostű és a tömeges begyűjtés übereli a mestert :DDDD

neccharisnyás útonálló (törölt) 2010.08.04. 23:16:40

@szorokin: Nonémá, nem ismerkedünk!
Megint homonak néztek. Ezt sose vágom: magukat erősen heteronak reklámozó urak meglátva a nickemet, AZONNAL a buzikra asszociálnak. Mertha még k..váznának. Denem! Szembesítem őket a látens homokexualitásukkal, vagy mivan? :DD

neccharisnyás útonálló (törölt) 2010.08.04. 23:18:05

@szorokin:
Tudod, lepkeháló - rovar - gombostű.
Tudok vad is lenni (lsd. útonálló) de azért arany élete van az uraknak mellettem, hidd el. :)

szorokin · http://quauaua.tumblr.com 2010.08.04. 23:19:18

@neccharisnyás útonálló:

neeeem. semmi ilyesmi.
én a lányokat, te a fiúkat szereted.
ennyi. :))

neccharisnyás útonálló (törölt) 2010.08.04. 23:22:27

@szorokin: Neem te, butus!
Itt már tudják a népek, mi van. Csak mániám új helyekre betolni a képem.

szorokin · http://quauaua.tumblr.com 2010.08.04. 23:31:18

@neccharisnyás útonálló:

"Megint homonak néztek. Ezt sose vágom: magukat erősen heteronak reklámozó urak meglátva a nickemet, AZONNAL a buzikra asszociálnak. Mertha még k..váznának. Denem! Szembesítem őket a látens homokexualitásukkal, vagy mivan? :DD"

de várgyáá, lehet h jogos a butus, mee én vágni nem , hogy eztetetet az én dolgaimra (kommentyeimre) reagáltad; azazhogy mit írtam, amiből ezt olvashattad ki ???

neccharisnyás útonálló (törölt) 2010.08.04. 23:43:43

@szorokin: Nálad az alvás jogos, ahogy így nézem!
Nem. Benéztem valahová, ahol a jelenlévő urak azonnal lecsaptak rám. Merthogy ők elsőként nem nőre asszociálnak a nickemből. De az nem itt volt. Ahol ismernek, ott tudják.

szorokin · http://quauaua.tumblr.com 2010.08.07. 23:56:34

egoyantú pl nagy kedvencem még a sweet hereafter - eljövendő szép napok

süti beállítások módosítása