Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Skip to content


       Szűrés lista

Az igazi országimázs

A nyár legviccesebb bulvársztorija idáig kétségkívül a dubajozás.

A három közvetítő lekapcsolása után még csak egy 119 nevet tartalmazó portfólióról szóltak a hírek, de a Bors információi szerint már ezernél (!) jár az érintett lányok száma.

Ezer dubajozó magyar szépség ... Ez a Critical Mass, nem a kerékpárosok a Városligetben ...

Mit nem adnék, ha az a portfólió a kezembe kerülne... A neten szétnézve hamar kiderült, hogy irodák, ügynökségek végeláthatatlan hosszú sora foglalkozik "VIP" escort tevékenységgel, jobbak, mint bármelyik futárcég, bármelyik szép lányt "leszállítják" bárhonnan bárhová ...

Hirtelen kiderült, hogy Dubajba kiugrani "hétköznapibb", mint lemenni Pécsre, legalábbis úgy adják elő a celebek a szánalmas kis történeteiket.

Dubajba amúgy vízum kell, és Budapestről nem is megy közvetlen repülőjárat, így a szegény celebeknek Bécsből kell kirepülniük.

Bódy Szilvi többször járt kint Dubajban, de csak nyaralás vagy divatbemutató céljából.

Bánovics Marcsi
2005-ös playmate-döntős a blogjában:
"Személy szerint Én először ezzel a jelenséggel, a 2005-ös playmate választást követően találkoztam. Nem egy, nem kettő (többnyire rejtett számról érkező) ajánlatot kaptam ügynökségektől, akik ehhez hasonló munka ajánlattal hívtak fel. Akkor derült ki számomra, hogy sokan csak azért jelentkeznek különböző szépségversenyekre és hajszolják a címlapokat, mert tudják, ezek mind-mind felnyomhatják az ezzel foglalkozó leányzók árait!Azt hiszem a félreértések elkerülése végett jobb ha leírom, én természetesen NEMET mondtam!Nekem nem lenne gyomrom, vagy lelkem ehhez, de hangsúlyozom nem vetek senkire sem követ, mert a könnyebb utat választja.Egyébként pár éve én is voltam 2-3 napot Dubajban Kis Hegedűs Réka modell barátnőmmel, egy fotózáson, és ahelyett, hogy büszkén, és jóleső érzéssel emlékeznék vissza arra a pár napra, szinte szégyellve/magyarázkodva említem most meg."

Még az aranyos Iszák Eszter is járt Dubajban, de ő nagyon megijedt, amikor meglátta mi folyik ott és hazamenekült:
"Mivel hat éve modellkedem, a nevem több ügynökség adatbázisában is szerepel. 2010 nyarán az egyik cég megkeresett egy hoszteszmunka lehetőségével. Elmentem a castingra, ahol kiderült, hogy az Emirátusokról lenne szó, és mivel sok rosszat hallottam az ilyen típusú utazásokról, rögtön nemet mondtam. Ezután szólt egy barátnőm, hogy ő is ismeri ezt a céget, többször dolgozott már velük, és megnyugtatott, hogy nincs semmi félnivalóm, nem erotikus munkáról van szó, kizárólag hoszteszfeladatokra keresnek lányokat. Még anyukám is utánakérdezett az ő szüleinél, és végül nyugodtan engedett el. Abu-Dzabiba utaztunk ki, ahol egy nap után a beszélgetésekből kiderült számomra, hogy a lányok egy része a hoszteszkedésen túl erotikus munkát is vállal. Ekkor pánikba estem, nagyon megijedtem, és szóltam a szervezőknek, hogy haza akarok menni. Ők ezt elfogadták, így másnap összecsomagoltam, és eljöttem."

Minden celebnek van egy sztorija, hogyan NEM dugott Dubajban, csodálatos :)

"Sosem jártam Dubajban."
"Voltam, de csak egyszer, nyaralni."
"Többször is voltam, de csak modellkedni."
"Egyszer erotikus munkát kínáltak, de nemet mondtam. Én olyat sosem!"

.
.
.
"Na jó ... úgy megdugtak, alig bírtam hazatámolyogni."

A valóság azonban teljesen más:

"Mindenki azt mondja, hogy csupán modellkedni vagy nyaralni jár oda, de a valóság egész más. Modellek, szépségkirálynők, ismeretlen szépségek tucatjai váltanak repülőjegyet hónapról hónapra a paradicsomba, hogy tömött pénztárcával és egy szebb jövő képével távozzanak onnan. Persze a megtömött pénztárcának komoly ára van… Fájdalom, megalázás, és olykor komoly egészségügyi problémák…

Dubajban három különböző szintje van saját magad áruba bocsátásának.

Az első szint a legkényelmesebb: egy bárban kell esténként táncolni és iszogatni a vendégekkel. Ez szexmentes munka, a lányoknak csak szépnek kell lenniük, és izgatóan kell mozogniuk. Ezzel egy hét alatt ezer eurót lehet keresni. Rengeteg szép magyar egyetemista lány van kint, akik így keresik meg a pénzt a tanulmányaikra, vagy autóra gyűjtenek. Szentül fogadkoznak, hogy csak táncolnak, de az első ajánlatnál elcsábulnak…

Amikor ugyanis a magyar viszonyokhoz szokott lánynak az éjszakai bárban felajánlja egy gazdag arab, hogy pár órás szexszel megkereshet újabb ezer eurót, csak rövid ideig habozik, és az álmai miatt félreteszi az erkölcseit. Ôk nem tartják magukat prostituáltnak, úgy vannak vele, hogy Magyarországon is sokszor bonyolódnak alkalmi kapcsolatokba, ez a közösülés legalább jól jövedelmez. Ezek a lányok alkalmi prostituáltak, ôk jelentik a második szintet. Körülbelül két-, három-, négyezer eurót keresnek meg egy hét alatt, és időről időre újra visszatérnek.

Én és még néhány magyar lány tartozunk a harmadik kategóriába. Mi tíz-húszezer euró alatt nem szállunk fel a visszafelé tartó gépre. Hogy mit kell ezért tennünk? Mindent. Az arabok főleg a barna vagy fekete hajú, babaarcú nőket szeretik. A szőkék nagyságrendekkel kevesebbet keresnek. Nekem szerencsém van. Az egy-két hét alatt, amit Dubaiban töltök, kizárólag nagyon gazdag, magas rangú arabokkal fekszem le, akiknek ilyenkor a palotájában lakom. Meztelennek kell lennem, és a nap minden percében ki kell szolgálnom a kuncsaftot. Van úgy, hogy napi három-négy alkalommal is. Az arabok szívós és nagyon erőszakos szeretők. Az ellenkezés felhevíti őket, a nemi erőszak eljátszása, vagy nem is annyira játszása pedig földöntúli élvezetet jelent számukra. Különleges helyeken szeretnek gyönyört szerezni egy női testben, és ezzel szinte elviselhetetlen fájdalmat okoznak. Mivel az arab kuncsaftok megszámlálhatatlan prostituálttal létesítenek szexuális kapcsolatot védekezés nélkül, sajnos nagy a fertőzések veszélye."

Kicsit részletesebben:
"Az első igazán komoly meglepetés akkor ért, amikor a második napon reggel fel akartam öltözni. Tudomásul kellett vennem, hogy a palotában a gyönyörű ruhák, amiket kaptunk, tényleg nem érnek semmit, az itt töltött idő alatt meztelennek kell lennünk. A szolgák korán felkeltettek minket, és mint az állatokat a karámból, kitereltek a palota elkerített, mindenfelől zárt, hatalmas kertjébe. A fű buján zöldellett, a nap sugárzóan sütött, a lágyan süvítő szellő borzongatta a testünket, és mi ott álltunk anyaszült meztelenül egy csapat felöltözött arab férfi előtt, akik akár a vásáron a lovakat, végigmértek minket. Több sejk és magas beosztású férfi éppen golfozni készült. Miután alaposan végigmértek minket, elfordultak, és mintha mi sem történt volna, játszani kezdtek. Nyilván hozzászoktak már a látványhoz, nem ütköztek meg a meztelen nők csoportján.

Ki tudja, meddig álltunk ott, meztelenül, szótlanul, amikor az egyik közepes beosztású arab, aki azzal volt megbízva, hogy terelgessen minket a palotában való tartózkodásunk ideje alatt, megszólalt angolul, hogy irány. Eleinte nem értettük, hogy hova irány, amikor megismételte a parancsot, de ezúttal hozzátette, hogy labdát szedegetni. Nem mondhattunk nemet. Ahányan voltunk, megindultunk, és pucéran, testünk minden porcikáját gátlástalanul felfedve elkezdtünk hajolgatni és szedegetni a labdákat, miközben az arab férfiak hangosan nevettek rajtunk, és szándékosan úgy ütötték el a labdát, hogy azzal eltaláljanak minket a mellünknél vagy a fenekünknél. A lányokkal nem néztünk egymásra és nem szólaltunk meg. Némán, magunkba fojtva gyűlöltük azokat a férfiakat, akik ilyen embertelen módon megaláztak minket. Akkor, ott, rövid időre mindannyian megszűntünk nőnek lenni. Kiszolgáltatott állatok voltunk, amiknek durván eltiporták az akaratát. Amikor végre-valahára véget ért, mindannyian leforrázva mentünk be a szobába. Már nem láttunk olyan fényesnek a palotát, és olyan lenyűgözőnek az addig kincsként őrizgetett struccbőr táskát. Elkezdtünk félni, hogy mi vár ránk.

Az én szobatársam már pontosan tudta, hiszen ő már harmadjára volt a palotában. Elmondta, hogy a sejk másnap kiválaszt majd néhány lányt, és akik megtetszettek neki, azoknak utána az összes rangban alatta lévővel is le kell feküdniük. Ezért természetesen nagy összeget kapnak, de azért keményen meg kell dolgozniuk, van úgy, hogy az egy hét leforgása alatt negyven-ötven arab leli kedvét bennük. Akiket a sejk nem választ ki, azokhoz senki sem nyúlhat egy ujjal sem, ők ugyanúgy megkapják a pénzüket. (...)

Még aznap este jelenésem volt a sejk hálószobájában. Megmosták a hajamat, szépen kikészítették az arcomat, hogy minél gyönyörűbben fessek. Ám amikor belenéztem a tükörbe, nem láttam mást, csak egy rettegő nőt. Nem tudtam, hogy mi vár rám, csak túl akartam lenni az egészen. Csúnya, vékony testű, nagy orrú ember volt a sejk, mosolyogva fogadott, amikor beléptem a szobájába. Nem volt udvarlás, beszélgetés vagy ital, rögtön a lényegre tért. Vadul megcsókolt, majd lenyomta a fejemet. Négyszer élvezett el azon az estén, négy egészen különböző módon és helyen. Nem esett jól és fájt. De ki lehetett bírni. A pokol csak ezután következett.

Átvittek egy másik szobába, ahol már nem volt szobatársam, nem volt mellettem senki. Az arab férfiak ki-be jártak, a kiválasztásom utáni első nap hetet számláltam. Mind nagy, erőszakos és kegyetlen volt. Mindenem fájt, és órákon át zokogtam. Úgy éreztem, nem bírom tovább, és meg akarok halni. Akkor tényleg úgy éreztem, hogy megváltás lenne számomra a halál. A következő napon bejött a sejk főszolgája, és teljes erővel nekem esett. Éreztem a nyers hús repedését és a vér borzongató melegségét. Majd utána már nem éreztem semmit. Nem tudom, hány óra telt el, vagy pontosan mi történt, de a szobámban ébredtem, felöltözve, körülöttem a csomagjaim hevertek. Egy szolga volt velem, aki angolul elmondta, egy orvos ellátott, és azonnal haza kell mennem. A kezembe nyújtott egy borítékot, és felsegített. Kába voltam a fájdalomcsillapítóktól, rettenetesen fájt az ölem és a fenekem. Alig tudtam járni. Mielőtt elindultam volna, megnéztem mi van a borítékban: tízezer euró volt. Boldog voltam."

Lányok, nem kell ezt szégyellni!
Nagyon büszkék vagyunk rátok!

Ez az igazi országimázs! Budapest lealáz mindenkit!


Egy kis probléma van csak azzal, hogy kőgazdag arab farkakat szopdostok pénzért Dubajban meg még amit a perverz turbánosok kérnek: hogy a sokezer összekurválodott dollár után nem fizettek adót. Bódy kisasszonyt már 2008-ban is vizsgálta az APEH, hogy bejelentett állás nélkül hogy tudja még Willy Fog-ot is túlszárnyalni, vagyis 80 nap alatt körberepülni a Földet - kétszer.

A Nemzeti Nyomozóiroda szerint a behívott lányok csak tanúk, hiszen nem törvénybe ütköző Dubajban kurválkodni. Adót csalni viszont az, így esélyes, hogy a 119 és 1000 név közé tehető listát továbbpasszolják a NAV-nak.
Lányok, majd jól fel kell kötni a tangát, amikor papírokkal kell igazolni, hogy 18 évesen, legális munkahely nélkül hogy került saját névre az az Audi A6-os. Nem tudja mindenki azt mondani, hogy Kedves Feri / magyar pókermilliomos / Dzsudzsák Balázs kitartottja.

Sajnos nagyon kevés, nemzetközi színvonalú terméket tudunk exportálni, ez az 1000 lány mindenképpen az.

A kormány helyében én felkarolnám őket, hiszen sokkal hatásosabb országimázst tudnak közvetíteni, mint egy béna, giccses és nézhetetlen kisfilm, ráadásul közvetlenül a befolyásos, gazdag, potenciális befektetőknek adják át a pinájukkal testükkel az Üzenetet. This is Hungary...

Most komolyan, ki legyen Magyarország utazó nagykövete?
Medgyessy Péter vagy Aletta Ocean, egy lány a sok közül?

 

Sokat segítene, ha állami monopólium lenne a magyar lányok exportja. Az Országimázs Központ szervezné, osztaná be a lányokat, ki hová utazzon, a BM gyorsított eljárásba intézhetné a vízumokat, Fellegi odaszólhatna a Malévnak, hogy több tízmilliárdos állami támogatás fejében itt lenne az ideje az első közvetlen Budapest-Dubaj járat beindításának. A NAV segíthetne a külföldön megszerzett jövedelem legális hazahozásában.
A lányok kaphatnának nemzeti színű óvszercsomagot, matyóhímzéses népviseletet, hogy Dubajban kitűnjenek rengeteg külföldi lány közül.
A gazdag üzletembereknek a légyott után átadhatnák Matolcsy személyre szabott befektetési ajánlatát, és az új Alkotmány egy elegáns, bőrkötéses kötetét, névre szólóan dedikálva Pali bácsi által.

A legjobb persze egy Magyarország - Egyesült Arab Emírségek megállapodás lenne: olajat kérünk minőségi magyar pináért cserébe.

Címkék: bulvár szex bizarr

A bejegyzés trackback címe:

https://vastagbor.blog.hu/api/trackback/id/tr503069323

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Dubajoztam, nem szégyellem 2012.01.24. 20:18:41

Dubajoztál? Belevitt a kényszer vagy csak hajtott a kalandvágy? Átéltél ezt-azt a forró sivatagi városban, amit szeretnél megosztani másokkal? Ne tartsd magadban!  Meséld el, hogy vezetett utad kis hazánkból egy dubaji villába! Mondd el, kurvaként...

Trackback: Azok a náci magyarok - második fejezet 2011.07.18. 09:48:28

Azok a náci magyarok - második fejezet: A magyar recept     „Túlélők beszámolóiból tudjuk, hogy amikor átléptek a magyar határon akkor volt példa rá, hogy vizet és élelmet kaptak – a németektől – míg a bevagonírozástól a h...

Trackback: Szünet miatt nyitva 2011.07.17. 14:19:49

  Olvasom, hogy: A minisztériumokban, központi hivatalokban, megyei kormányhivatalokban, illetve a kormány irányítása alá tartozó szerveknél hétfőn kezdődő közigazgatási szünet nem azt jelenti, hogy a kormánytisztviselők egyszerre mennének sz...

Trackback: Dubajozás 2011.07.15. 22:41:56

Dagad a botrány, csámcsognak a bulvárlapok és az emberek azon, hogy sok gyönyörű lány, köztük igazi hírességek – egykori és jövendőbeli szépségkirálynők! – szerepvállalására is fényt derített a Nemzeti Nyomozó Iroda bravúros nyomozása, felg...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

drrd59 2011.07.17. 16:29:23

"Aki kurvának áll, ne ríjon, ha basszák !" -hej, de sokan, de jólesően leírták már itt ezt a pofátlanul hazug, álszent bölcsességet.
Az emberek nem általában fenenagy jódolgukban állnak kurvának. Sokkal inkább az a helyzet, hogy egyesek fenenagy jódolgukban csinálnak más emberekből kurvát.
Ez a szöveg az áldozat hibáztatásának bevett formulája, s egyben a szemét rühös vétkesek felmentése.
Mert ha "van az a pénz", akkor te úgy viselkedhetsz egy másik emberrel, ahogyan csak akarsz. ??? És vajon miért így akarsz ????
No ennyire már nem hagynám futni a vétkeseket.

Másfelől igen érdekes, amilyen elánnal a magyar férfiak az arab férfiak és nem a magyar nők pártján állnak...
Nos, aki magyar nő ezt meglátja, az továbbra sem fog szóba állni magyar férfiakkal, osz lehet itt majd tovább ríni meg szidni őket, jó urak...
Attól mi semmivel nem vagyunk különbek náluk, hogy valami bűvös oknál fogva nem kellünk a pénzes arab nőknek (sem).

bandika gazdája 2011.07.17. 16:43:46

@drrd59: Csak azért nincs igazad, mert ezeket a lányokat nem elrabolták meg kényszerítették, hanem maguk döntöttek úgy, hogy ezért a pénzért belefér. Ha úgy döntöttek lelkük rajta, de ne panaszkodjanak. Lehet élni luxus nélkül is. Egész jól.

Prof. William · http://profwilliam.wordpress.com/ 2011.07.17. 16:53:43

@drrd59: Nincs igazad mert sztem legtöbb posztoló ezekre luxuskurvákra gondolt. Őket nem rabolta el egy lányfutattó cég sem, nem zavarták ki az út szélére a rokonok vagy a stricik akik megverik ha nem hoz haza elég pénzt...

Ő a saját önszántából választotta a dolgot ráadásul luxusrészét mert nem lefekszik 50 emberrel 1 hét alatt 10 000-ért hanem csakis a luxusért megy el hogy viszonylag olcsón (szerinte) jó sok pénzt szerezzen. Csak simán jó sok pénzt akartak keresni lehető legkisebb ráfordítással ami én nem szólok bele mert ez az ő dolguk. ami zavar az az hogy ott nyafognak hogy jaj de rossz volt nekik. Mert mire számítottak? Azt hitték hogy majd a milliárdos arab palik olyan szintű megértő kedves, gyengéd úriemberek lesznek mint Richard Gere a Micsoda Nő - ben?

Nem ők kurvát vettek és akiknek az a dolga hogy ott és akkor tegye szét lábát nekik amikor csak akarják. Csak éppen ők nem 10 000 forintot fizetnek egy menetért hanem ugyanennyit euróban/dolárban/fontban. Attól még az igényeik ugyanazok... Csak megengedhetik magunknak hogy ne az út széléről válogassanak.

Horizont 2011.07.17. 17:27:10

@bandika gazdája: Na én viszont élemedett korom ellenére is tudtam hogy is megy ez, csak mint a téma után érdeklődő olvasás útján:) Én tényleg úgy gondoltam, hogy ez az alap gondolatmenet, mindenki tudja, na de így olvasva iszonyatos. Akkor belátom mégis @Conv: -nak van igaza és nem nekem. Én csak azt gondoltam nem kell kimondani az ocsmányságot amit mindenki tud. Én elolvastam Szalai Vivien mind a két könyvét. Utólag már tudom mégse kellett volna.Érdekes úgy voltam vele mint a Kuruc.info-val. Igaz, el is hiszem, hogy igaz, de leszívja a stílus a téma az energiámat, és nem akarok megmerítkezni a pokol bugyraiban olvasás útján sem.
Biztos vannak az életben olyan helyzetek, hogy nincs választása MUSZÁJ prostinak mennie, pl. állami gondozásból kikerülve, vagy akit erőszakkal rákényszerítenek. Na de ezek a dubajozók nem ilyenek, nekik a luxus kell, és ezért önként vállalva mindenre hajlandók. Aztán a celebecskék azzal dicsekszenek, hogy átugranak vásárolni Milánóba, mert ott van a divat fellegvára, és a táskája ára az én éves fizum,akkor ne kelljen már sajnálnom, hogy szétb...ák a s...ét!

drrd59 2011.07.17. 17:27:10

Miért is engedhetik meg maguknak hogy másik embert használjanak alantas céljaikra???
Már miért bántalmazhatnák csak azért és arra föl, mert nekik pénzük van ?
A nő ha extra szép, miért nem ennek van felára - miért kell a pénzért extrán meggyötörni, egészségileg tönkretenni őt ?
Ti ezeket az embertelen szar szemeteket értitek meg - én pedig a szegénysorsú, de szép magyar lányokat, akiknek nincs más "kiugrási lehetőségük", és még mindig jóval kevesebbel károsítanak meg engem, mint a rendszerváltás óta az a számtalan férfi politikus, aki kiprivatizálta alólunk ezt az egész országot,
és ennél jóval többet kaszáltak, és mégcsak nem is a saját testüket darálták be érte, hanem a mienket !!!
Mi klafán tönkrementünk tőle, tízmillióan, és egyre több családot lakoltatnak ki.
Mégis mindenki ezeken a szegény lányokon feni a fogát, akik ezredannyit sem kerestek és saját magukon kívül senki másnak nem okoztak kárt.
Primitív kommentelő bagázs gyűlt itt össze, de hát ilyen szemellenzős hímsoviniszta hőbörgőkből áll ez az egész Magyarország - ezért tudtak a nagnyvezírek 20 éven át legatyásítani és földönfutóvá tenni minket.
Merrt a szegény magyar nem szolidáris a sorstársával, hanem 2 fillérért kikaparná a szemét.
Azok fenn meg jót röhögnek a markukba (kurvázzátok csak az olcsó celebeket, akiket mutogatunk nektek a médiában - mi pedig majd addig szépen azt is elvisszük, ami netán megmaradt.
Ez kell nektek, surmókák :).

Horizont 2011.07.17. 17:31:46

@drrd59:
Te milyen szegény lányokról beszélsz? Mert itt a Dubajba járókról van szó, akik mindennek mondhatók csak nem szegényeknek. Se így se úgy!
Van egy mondás, aki korpa közé keveredik felfalják a disznók!!Bizony!

Conv · http://www.i-honlapkeszites.hu 2011.07.17. 17:46:12

@drrd59:

téged ugye nem az eszedért szeretnek?

"A nő ha extra szép, miért nem ennek van felára - miért kell a pénzért extrán meggyötörni, egészségileg tönkretenni őt ?"

a szépség nem erény, a szépség nem teljesítmény, a szépség nem elért út. genetika, amiről legkevésbé a szép nő tehet.
mindezek ellenére hidd el, az extra szépség miatt fizetnek ennyit nekik. csúf, koszos arab némbereket ezred ennyi pénzért tudnak ugyanerre használni.
a szépségüket fizetik meg.
ők pedig, leginkább az ostobaságukat/jellemtelenségüket/önérzetnélküliségüket adják el. mert ez ami részükről eladható, ez amit maguk teremtettek maguknak. a szépség nem az.

bandika gazdája 2011.07.17. 17:49:11

@drrd59: Na állj! Itt nem az út szélére kényszerített szegénysorsú szép lányokról van szó. Kiugrási lehetőség meg pld. tanulni, csak az strapásabb, meg lehet, hogy nem is hoz ennyit, de nem kell leköpni a tükröt! Azt meg senki sem mondta, hogy ezeket a szar szemeteket megérti, azok olyanok, amilyenek, hála Istennek semmi közünk hozzá. Azt meg nem értem, hogy hogy jönnek ide a kilakoltatott családok, bár arról is van véleményem, meg az olyan országról is, ahol az megtörténhet!

Horizont 2011.07.17. 17:56:36

@Conv:
Hahahaha most olvastam, hogy Horvátországban is kipattant a prostibotrány:)
Ott a modellek, celebek mellett énekesnők is kurválkodtak:)
"Míg a magyar prostibotrányban csak a dubajozós lányokat keresik, addig Horvátországban a szolgáltatást igénybevevő, mélyzsebű üzletemberek neveire is kíváncsiak a hatóságok… bár lehet, hogy ez az érdeklődés nem lesz hosszú életű…"
www.borsonline.hu/news.php?modellek-mellett-enekesnok-is-erintettek-a-prostibotranyban&op&hid=44273
Mennyi pénz foroghat már a világban szex körül?:)

Conv · http://www.i-honlapkeszites.hu 2011.07.17. 18:12:33

@Horizont: hát szerintem itthon is ez a helyzet :)
szegény, hányatott sorsú énekesnők, modellek, színésznők, akiket belekényszerített az élet ebbe, mivel nincs más kiugrási lehetőségük a modell-színésznő-énekes szakma nyújtotta szegénységből :)
én teljesen megértem őket, hiszen nem lehet mindenki olyan jól kereső, mint a szomszéd kisboltban az eladólány, aki szerintem kenterbe veri a dubajozós csajokat minden plasztikai műtét nélkül :)

drrd59 2011.07.17. 18:16:38

Szerintetek ha az arab nők élveznének arra. hogy beleszarnak a magyar pasik szájába, arra nem lenne jelentkező ?

neoteny · http://word.blog.hu 2011.07.17. 18:30:32

@pampalini20:

"Nagyon el van barmolva ez a világ, mert teljesen elcsúsztak a nemek között a hatalmi arányok, ami eleve 50-50 százalék lenne, de évezredek óta, a pénz megjelenése óta a férfiak rendelkeznek a pénz 90 %-ával és az ő elképzelésük szerint alakul a világ."

A nők a társadalmak túlnyomó részében tovább élnek, a történelem során a nőknek átlagosan több gyermekük volt mint a férfiaknak (genetikai kutatások azt mutatják hogy a férfiak fele szaporodott, míg a nőknek kb. 80%-a), a munkahelyi balesetek csak 5%-a éri a nőket, a mai USA-ban a nők döntenek a vásárlások 88%-ról és a családi büdzsé 75%-nak elköltéséről...

neoteny · http://word.blog.hu 2011.07.17. 18:33:28

@drrd59:

"Szerintetek ha az arab nők élveznének arra. hogy beleszarnak a magyar pasik szájába, arra nem lenne jelentkező ?"

Hogyne lenne... és nem is védené őket senki amíg önként és dalolva tátják a szájukat. Márpedig amit pénzért tesz az ember az önkéntes, szabad döntése alapján teszi; lehet, sőt valószínű hogy nagyon kell neki a pénz de ezzel az emberek 95%-a így van, mégsem mindenki köt fausti üzleteket.

Conv · http://www.i-honlapkeszites.hu 2011.07.17. 18:49:31

@drrd59:

tökmindegy, hogy lenne-e vagy sem, a lényeg az, hogy aki elvállalja, az ne panaszkodjon utána, ne sajnáltassa magát.
joga van mindenkinek hülyének, gerinctelennek lenni, de ahhoz nincs joga, hogy ha ezt belemondják az arcába, hogy hülye, gerinctelen, akkor megsértődjön, vagy amiatt sajnáltassa magát, hogy ő hülye és gerinctelen.

Prof. William · http://profwilliam.wordpress.com/ 2011.07.17. 20:10:57

@Conv: Tökéletes megfogalmazás.

Erről a South Park egy része jut eszembe amikor mutatják szomorú sztárokat hogy nincs pénzük még1 luxusrepülőt venni ezért kénytelenek a régi luxus magánrepülőjükkel járni.

pampalini20 2011.07.17. 20:51:50

@neoteny:
"A nők a társadalmak túlnyomó részében tovább élnek" - feltéve, ahol hagyják őket megszületni, mert a szelektív abortusz 100%-ban őket sújtja, és azért élnek tovább, mert rabszolgává neveltetésükből fakadóan megbízhatóan képesek ellátni magukat, és jóval mértékletesebbek - mondjuk például nem akarnak mások szájába szarni, még ingyen sem.
"a történelem során a nőknek átlagosan több gyermekük volt mint a férfiaknak " - minthogy 1 gyerekhez 1 db apa és 1 db anya kell, ezt erősen kétlem. Az meg, hogy az erősebb férfi esetleg elhajtotta és nem hagyta szaporodni a gyengét, kinek hátrány ?
"a munkahelyi balesetek csak 5%-a éri a nőket" - kontra a szülési komplikációk 0%-a éri a férfiakat
"a mai USA-ban a nők döntenek a vásárlások 88%-ról" - max. a családi vásárlásokéról, de az összes vásárlásról egyáltalán nem.
"és a családi büdzsé 75%-nak elköltéséről" - naná, mert ők végzik a háztartási-gyermeknevelési munkát, és a férfiak azt sem tudják, mi minden kell hozzá.

Maradjunk annyiban, hogy Mo-on a férfiak évente átlagosan 1.6 Mrd Ft-ot költenek csak a farkukra, azaz vesznek belőle önfeladásra hajlandó nőnemű embert. Ezek többségében házas férfiak. A házas nők meg 0 Ft-ot viszont - pedig tény, hogy elég sok az eleve impotens és még több a nem a nők kedvére működő férj.
Mo-on az összes költséges hobbit (horgászat, vadászat, vitorlázás, luxusautók, autóversenyek, sportszurkolás, etc.) 90 %-ban férfiak űzik.
Szerintem a világon mindenütt. aztán ez vezet oda, hogy azt képzelik, ők szarták a spanyol viaszt és így mernek viszonyulni a nőnemű emberekhez, hogy kilóra meg akarják a méltóságukat venni.
Én nem tudom, mi ebben az élvezet, és normális-e, ha a szexualitás a másik ember gyűlöletével és megalázásában lelt örömmel párosul.
Minthogy a csapból is ez folyik, meg a pornóból, és ezt ma már gyakorlatilag mindenki tudja, csak nagyvonalúan nem beszél róla, mint azt itt is elmondták sokan.

dr. Aullah 2011.07.17. 20:58:51

OFF:

Nahát nahát... régen minden jobb volt...
Már a cigányokban sem lehet megbízni... nácit választanak polginak :D

drrd59 2011.07.17. 21:00:37

@neoteny:
Helyes a dörgés. De akkor megintcsak ott tartunk, hogy nem a magyar nő a hibás a dologban és nem őt kell szidni, hanem talán jóval inkább az arab férfit.
Illetve lehetne persze még magasztalni az arab nőneműeket, akik nem kívánnak ilyesmit az európai férfiaktól.
Tényleg, vajon miért nem ?

Conv · http://www.i-honlapkeszites.hu 2011.07.17. 21:04:29

@drrd59: te nem igen érted amit olvasol ugye?

átlátó 2011.07.17. 21:18:56

@bandika gazdája: Gazduram, én nem olyan vagyok, mint mások és gondolom ez fordítva is így igaz... :) én csupán elméleti síkon mozgok, mert egy férjes asszony tisztessége fontosabb még nálam is...és jeleztem, hogy semmi komoly.
@dbeata: Egyáltalán nem tud ilyesmivel elszomorítani, ahogy azzal sem, ha nem akar arról beszélni, amirő hallgatott... nekem is csak azért jutott eszembe, mert itt női dolgokról van szó most és demonstrálni szerettem volna, hogy járatos vagyok ilyesmiben... sajnálom, ha nem úgy sikerült, ahogy a sikerek sikerülni szoktak, amikor Kozsó tiszta szívével ír egy slágerot nekünk, a mi számunkra...
@Aullah: Igazán köszönöm a jóhírt, így nyugodtan lehetek a tárgyban, hogy a cigányok az évszázadok óta tartó integrációs folyamatoknak nem szakítanak egyoldalúan véget. :)

átlátó 2011.07.17. 21:22:09

@bandika gazdája: Gazduram, én nem olyan vagyok, mint mások és gondolom ez fordítva is így igaz... :) én csupán elméleti síkon mozgok, mert egy férjes asszony tisztessége fontosabb még nálam is...és jeleztem, hogy semmi komoly.
@dbeata: Egyáltalán nem tud ilyesmivel elszomorítani, ahogy azzal sem, ha nem akar arról beszélni, amirő hallgatott... nekem is csak azért jutott eszembe, mert itt női dolgokról van szó most és demonstrálni szerettem volna, hogy járatos vagyok ilyesmiben... sajnálom, ha nem úgy sikerült, ahogy a sikerek sikerülni szoktak, amikor Kozsó tiszta szívével ír egy slágerot nekünk, a mi számunkra...
@Aullah: Igazán köszönöm a jóhírt, így nyugodtan lehetek a tárgyban, hogy a cigányok az évszázadok óta tartó integrációs folyamatoknak nem szakítanak egyoldalúan véget. :)

neoteny · http://word.blog.hu 2011.07.17. 21:22:28

@pampalini20:

"mert a szelektív abortusz 100%-ban őket sújtja"

Kínában, ahol csak egy gyerneke lehet egy nőnek vagy Indiában ahol a nő kevesebbet akar szülni és inkább a fiút preferálja.

"minthogy 1 gyerekhez 1 db apa és 1 db anya kell, ezt erősen kétlem."

De egy hímnek lehet gyermeke több nőtől is (ternészetesen egy nőnek is lehet több férfitól gyermeke). Ha 10 nőből 8-at 5 férfi "ejtett teherbe" (micsoda álságos kifejezés) akkor is minden gyereknek egy anyja és egy apja van, mégis megáll az, amit a genetikai tanulmányok mutatnak.

"és azért élnek tovább, mert rabszolgává neveltetésükből fakadóan megbízhatóan képesek ellátni magukat, és jóval mértékletesebbek"

Teljes propagandaduma; hamarabb mehetnek nyugdíjba fizikailag kevésbé megerőltető munkákból.

"kontra a szülési komplikációk"

Amely a modern nők hány százalékát éri?

"a családi vásárlásokéról, de az összes vásárlásról egyáltalán nem."

A személyes pénzköltési döntések 88%-át ők hozzák meg, attól függetlenül hogy kinek lett vásárolva.

"a férfiak azt sem tudják, mi minden kell hozzá."

:D
Attól hogy te csak balfasz férfiakkal vagy körülvéve abból ne vonj le messzemenő következtetéseket.

"Mo-on a férfiak évente átlagosan 1.6 Mrd Ft-ot költenek csak a farkukra, azaz vesznek belőle önfeladásra hajlandó nőnemű embert. "

Korábban még 1,5 Mrd Ft-ról volt szó, így a könnyebb számolás miatt ennél maradok. Tegyük fel hogy 4,5 millió magyar férfi van (az országhatárokon belül), akkor ez 3,000 Ft-ot jelent férfi/év. Tegyük fel hogy minden 20. férfi látogat kurvákat, ez azt jelenti hogy az átlagos kurvázó férfi (az összes hím 5%-a!) évi 60,000 Ft-ot költ kurvázásra. Az kb. 10 útszéli leszopás vagy 6 egyórás szobára menetel (ahol unott arckifejezéssel dugatja magát a kurvalány) vagy 2-3 "girlfriend experience" ahol esetleg még el is mosolyodik. Ennyit a roppant sok "farokra költésről". Arról nem is beszélve hogy az a pénz adómentes bevétel az iparűző leányok számára.

Egyébként is mi a problémád azzal hogy a férfiak "a farkukra költenek"? Mennyit költenek a magyar nők romantikus ponyvaregényekre amikben gazdag, harcias, jóképű, társadalmi hatalommal rendelkező férfiak macsó módon magukévá teszik a nagymellű szendén pihegő hősnőt akinek már tyúkszem nőtt a seggére attól hogy állandóan égnek álló lábbal várja a beteljesülést az ágyban?

neoteny · http://word.blog.hu 2011.07.17. 21:26:07

@drrd59:

"nem a magyar nő a hibás a dologban és nem őt kell szidni"

Én nem szidtam a Dubai-ban kurválkodó magyar nőt; hibásnak is csak abban találom hogy a saját döntései esetleges negatív következményei miatt össztársadalmi támogatást vár el.

dbeata 2011.07.17. 21:44:46

@átlátó:
@bandika gazdája:
Semmi gond, szerintem mindhárman csak a dolgunkat tettük. Maga felbátorodott kicsit a dicsérettől, Bandika gazdája megmorogta, én meg behúztam a kéziféket.
Kisgyerek mellett ritkán van olyan, hogy flörtölnek velem, igazából az utóbbi 3-4 évet ilyen szempontból védetten éltem meg. Ugyanakkor jólesik beszélgetni másokkal,és bizony hiányzik olykor a felnőttek társasága. Ezért is írok ide. De azért azt fontosnak tartom leszögezni, hogy olyant szeretnék írni, amit a férjemnek is bármikor nyugodt lelkiismerettel megmutathatok. És nálam itt volt a határ.

Bee-zony 2011.07.17. 21:46:36

@neoteny: @pampalini20: Elolvastam a belinkelt anyagot – jól megvilágítja a férfi-nő (helyzeti) különbözőség problémáját.
Akik még nem olvasták el – vagy még mindig nem tudnak angolul –, azoknak egy kis összefoglaló belőle, magyarul:

Van valami jó a férfiakról?

Férfiak és nők között statisztikailag eltérőek az érdeklődési és motivációs irányok, ami az olvasott újságokban és a nézett filmekben is megmutatkozik (pl. a technika újdonságai, kontra legújabb divat).

Bár mindkét nemnek megvan rá a képessége, a férfiak jobban motiváltak a szexre, mint a nők.

Kreativitásban, új dolgok létrehozásában sokkal kevésbé motiváltak a nők. A már meglévő dolgokat viszont kiválóan tudják művelni (és felhasználni a saját céljaikra).

A képességek megvannak, és valószínűleg egyenlők, de ha valamire nincs meg a motiváció, akkor az nem valósul meg.

Van egy meredek állítás is, miszerint DNS-kutatások szerint, bár a nemek aránya egyenlő, a reprodukálást illetően a nők 80%-a szült utódot, de csak a férfiak 40%-ától (stat: 40% bigámista, 60% agglegény). A legtöbb férfinak, aki valaha élt, nincsenek olyan leszármazottai, akik jelenleg is élnek. Azok a családfa-vonalak véget értek – mondhatjuk, hogy zsákutcák voltak.
Azok leszármazottai vagyunk férfiágon, akik vállalták a kockázatot, és szerencsések voltak, illetve a jelenlegi körülményeket illetően, gazdagok.
A nők viszont akkor jártak jól, ha a maguk részéről minimalizálták a kockázatot.
A kreativitásra és vállalkozó szellemre a férfiaknak van szüksége.
A legtöbb férfi számára csak kevés szaporodási esély van, úgyhogy készek minden szexuális lehetőségre. Ha egy férfi azt mondja, „ma nem, fáj a fejem”, akkor lehet, hogy így elveszíti az egyetlen lehetőségét a szaporodásra.

Az egész biológiai versenyben, a leszármazottakat tekintve is, nagyobb számú férfi volt a vesztesek, és a legnagyobb nyertesek között egyaránt.

Ami a jelenlegi helyzetet illeti, nem a férfiak nyomták le a nőket, hanem ez a helyzet abból következik, hogy a női szféra maradt az, ami volt, miközben a férfi szféra, a nagy és felületes szociális hálózatával, lassanként hasznot szerzett a kultúra fejlődéséből, felhalmozta az ismereteket, fokozta a nyereséget a munkamegosztásból, és ezáltal fejlődött, növekedett.
A vallás, irodalom, művészet, tudomány, technológia, a katonai akciók, kereskedelem és gazdasági piac, politikai szervezetek, orvostudomány – ezek főleg a férfiak szférájából fejlődtek ki. A nők szférája nem produkált ilyeneket, hanem más értékes dolgokat tett helyette, például a törődést a következő generációval, hogy a faj továbbra is fennmaradjon.
A nők azt tették, ami a faj túlélése szempontjából lényeges. A közeli törődés és gondozás nélkül a gyerekek nem élnék túl a körülményeket, és a csoport kihalna. A férfiak hozzájárulása sokkal opcionálisabb, és esetleg a luxus-dolgok irányába tart. De a kultúra erőteljes motorja az élet jobbá tételének. Sok generáción keresztül a kultúra nagy mennyiségű gazdagságot, tudást és erőt teremtett. A kultúra tette ezt, ami főleg a férfiak szférája.
Ezért a nemek közötti egyenlőtlenség növekedése nem úgy történt, hogy a férfiak lenyomták a nőket, összeesküvés keretében, hanem abból a tényből következett, hogy a gazdagság, tudás, és erő a férfiak szférájában lett létrehozva, és ez az, ami a férfiak szféráját a nőké fölé emelte.

Amikor a férfi önzés, tudatlanság, ostobaság visszaüt: ha a nők nem szülnek, akkor vége annak a csoportnak, rassznak, országnak.
A maximális reprodukcióhoz minden anyaméhre szükség van, viszont elegendő hozzá néhány pénisz. Általában pénisz-felesleg van, és ha egy csoport elveszíti a férfiak felét, ettől még a következő generáció lehet teljes méretű. De ha elveszíti a nők felét, akkor a következő generáció komoly mértékben kisebb lesz. Ezért a legtöbb kultúra megvédi a nőit az ártalmaktól, míg a férfiakat a kockázatos dolgok végzésére használja. (Hullanak is.)

A férfiasság azt jelenti, hogy az illető többet termel, mint amennyit fogyaszt (avagy több pénze van, mint amennyit magára elkölt). A nőkkel szemben nincsenek ilyen elvárások.

A férfi azzal foglalkozik, hogy bizonyítson, és versenyezzen a többiekkel; és ez az egó, úgy látszik, arra van tervezve, hogy helytálljon egy olyan rendszerben, ahol hiány van tiszteletből, és keményen dolgozni kell ennek eléréséhez, mert máskülönben megalázásnak lesz kitéve.

Néhány szerencsés férfi van ennek a társadalomnak a csúcsán, és élvezik ennek a kultúrának minden előnyét és jutalmát. A kevésbé szerencsés többiek életét a rendszer felemészti. A kultúra a férfiakat és nőket egyaránt használja, de különböző módon, különböző célokra. A legtöbb kultúra a férfit sokkal inkább fogyóeszköznek tekinti, mint a nőt, és ez a különbség a természet világán alapul, ahol a szaporodási versenyben a férfiak egy része nagy vesztes, a férfiak egy része pedig nagy nyertes.

A férfiak jobban elmennek a szélsőségek irányába, és ez jól illik ahhoz, hogy a kultúra sokféle dolog kipróbálására használja őket, díjazva a győzteseket és összetörve a veszteseket.
A kultúra nem arról szól, hogy a férfiak a nők ellen vannak. A kulturális haladás nagyjából a férfiak csoportjaitól ered, akik más férfiak ellenében dolgoznak, versenyeznek. Amíg a nők a közeli kapcsolatokra koncentrálnak, ami lehetővé teszi a faj túlélését, a férfiak nagyobb, és felületesebb kapcsolati hálókat hoznak létre, ami kevésbé szükséges a túléléshez, de lehetővé teszi a kultúra virágzását. A fokozatos létrehozása a gazdagságnak, ismeretnek és erőnek a férfiak szférájában – ez a forrása a nemek egyenlőtlenségének. A férfiak hozták létre a nagy szociális struktúrákat, amelyek átfogják a társadalmat, és még mindig főleg a férfiak felelősek ezért, bár láthatjuk, hogy a nők teljesen jól helytállnak ezekben a nagy rendszerekben.

Úgy látszik, a kultúrák számára az működik a legjobban, ha a férfiak ki vannak játszva egymás ellen, és versenyeznek a tiszteletért és más jutalmakért, amelyek végül nagyon egyenlőtlenül oszlanak el. A férfiaknak bizonyítaniuk kell, hogy olyan dolgokat tesznek, és állítanak elő, amelyet a társadalom értékel, megbecsül. Érvényesülniük kell a többi riválissal és ellenséggel szemben, uralkodniuk kell a kulturális versenyben, és valószínűleg ezért nem annyira szerethetők, mint a nők.

A férfiaasság alapvető szociális bizonytalansága stresszes a férfi számára, és aligha meglepő, hogy annyi férfi dilizik be, vagy tesz gonosz, vagy hősies dolgokat, és hal meg fiatalabban, mint a nők. De ez a bizonytalanság hasznos és termékeny a kultúra, a rendszer számára.
Nem azt mondom, hogy ez így jól van, vagy igazságos, vagy megfelelő. De ez működik. A sikeresen túlélő kultúrák ezt a mintát, szabályt használják, és ez az egyik oka, hogy sikeresek voltak és túléltek a riválisokkal szemben.

Hozzáteszem, azügyben sem lehet általánosítani, hogy a férfiak kihasználják a nőket, amíg ugyanez fordítva is megvan. Vajon mennyi „aggyá pénzt, még, még”, szenvedélybeteg (drogos, alkoholista, láncdohányos, élősködő) nyaggató-lehúzó házikoldus nő lehet Magyarországon? Azt tanúsíthatom, hogy vannak ilyenek.

csak_csendben2 2011.07.17. 21:46:57

@pampalini20:

Azon kívül, hogy egy tipikus ordas feminista dumával jössz, még hülyeségeket is irkálsz. Mondatonként lehetne szétcincálni, csak nem érdemes, mert el vagy telve saját magadtól és fűt az irigység és gyűlölet, így fel sem tudnád fogni az érveket. Menjél, sírj a sarokban, és mondogasd, hogy minden férfi disznó és az egyéb marhaságaidat, majd falj fel egy doboz fagyit.

@neoteny:

Ahogy egy régi-régi angol mondás tartja: Don't feed the troll. Vagy valami hasonló.

neoteny · http://word.blog.hu 2011.07.17. 21:57:37

@Bee-zony:

Köszönöm hogy vetted a fáradságot az érdemi gondolatmenet lefordításához; ehhez nekem túl erős a figyelemhiány-zavarom.

neoteny · http://word.blog.hu 2011.07.17. 22:01:09

@csak_csendben2:

Igazad van; ugyanakkor szeretem javítani a jel-zaj arányt amikor előjönnek a feminista propagandaharcosok az évtizedek alatt összegyűjtött szegényes "talking point"-jaikkal.

drrd59 2011.07.17. 22:12:56

@Conv:
de értem - ezért is nem írom külön a nemigent, mint te.

pampalini20 2011.07.17. 22:37:56

@csak_csendben2:
"Azon kívül, hogy egy tipikus ordas feminista dumával jössz, még hülyeségeket is irkálsz. "
Micsoda szerencse, hogy te "csak csendben" alkotsz véleményt...
Milyen pöffeszkedő is lennél, ha nem így tennél, és nem ilyen szerényen minősítenél engem.
Mindenesetre a vita nem a vitapartner minősítése, ezért én nem is minősítelek téged.
Másról meg nem írtál. A fagyidat meg én nem látom, ha te az enyémet látni véled, akkor sem.
Sorry.

Conv · http://www.i-honlapkeszites.hu 2011.07.17. 22:42:12

nemigen @drrd59: próbáltam tagoltan kommunikálni :)

neoteny · http://word.blog.hu 2011.07.17. 22:42:59

@neoteny:

Ja és elrontottam a számolást egy nagyságrenddel: 1,500,000,000 Ft/4,500,000 férfi az 333 Ft/hím, tehát minden 200. férfiról (0,5%) kell feltételezzük a kurválkodást ahhoz hogy a pitlák évi 66,000 Ft/kurvákat fizető férfi kijöjjön.

Ami csak azt mutatja hogy az évi másfél milliárd forint "farokra költve" aprópénz az összes magyar hím elenyésző százalékától.

Persze pampalini20 erre azt fogja mondani hogy jellemző milyen sóherek a magyar férfiak, még a kurvázásra is sajnálják a pénzt csak hogy még több pénztől fosszák meg a szegény magyar nőket... ;)

pampalini20 2011.07.17. 22:48:57

"és valószínűleg ezért nem annyira szerethetők, mint a nők."
A nőket sem a férfiak, sem a nők nem szeretik, és erre vannak kihegyezve a mai társadalmak, a frankó mondásaikkal, vicceikkel, etc. Különben nem lehetne őket így kihasználni évezredeken át.
Az idén pl. pusztán 5 férfi hajtott fel a forgalom irányával szemben autópályákra és hidakra, sok ártatlan emberéletet követelve. Ha ez 5 nővel fordult volna elő, az összes nő jogosítványát be akarnák vonni - az összes netes fórumon legalábbis.
De így senki nem mondott semmit - mert a nők nagyvonalúak, meg nem férfigyűlölők - de ez is persze társadalmi okokből van és nem genetikailag meghatározott.
Sőt, nem egyszer veszem észre, hogy huszadikújú pasik úgy mernek beszélni intelligens nőkkel, ahogy itt is számtalan példa van erre, meg szerte mindenfelé a neten (is)..

neoteny · http://word.blog.hu 2011.07.17. 22:51:56

@pampalini20:

"pasik úgy mernek beszélni intelligens nőkkel"

Aki "pasi"-t és "nő"-t mond ugyababban a mondatban az minden intelligenciára való igényét elfelejtheti.

pampalini20 2011.07.17. 22:53:07

@neoteny:
No -
véleményem szerint a férfiak a nők önmegvalósítására ne sajnálják a pénzt -
az önfeladásra költött forintokat meg költsék patikára, így mindenki jobban jár.

neoteny · http://word.blog.hu 2011.07.17. 22:57:13

@pampalini20:

A véleményeddel lobbizhatod a törvényhozóidat; mindaddig amíg nem vagy képes törvényben előíratni hogy mire költsék a férfiak (egy minimális része) a pénzüket, addig az öreg szólás lép életbe:

A vélemények olyanok mint a segglyukak: mindenkinek van egy.

pampalini20 2011.07.17. 22:57:41

@neoteny:
A pasit és a nőt a vitapartnerek stílusjegyei alapján használtam, a lehető legnagyobb jóindulatot tanúsítva ezáltal a tahó bunkó "Bölcs" és a vele szemben posztolókkal szemben.

pampalini20 2011.07.17. 23:11:09

"Amikor a férfi önzés, tudatlanság, ostobaság visszaüt: ha a nők nem szülnek, akkor vége annak a csoportnak, rassznak, országnak."
Tökéletes fogalmazás - és szó szerint ráillik arra, ami 20 éve Magyarországon folyik.
És hogy ennek az ilyen "szüld meg és add örökbe " kretén kampányokkal nem fognak véget vetni, az tuti.

pampalini20 2011.07.17. 23:15:41

@neoteny:
"A véleményeddel lobbizhatod a törvényhozóidat; mindaddig amíg nem vagy képes törvényben előíratni hogy mire költsék a férfiak (egy minimális része) a pénzüket, addig az öreg szólás lép életbe :A vélemények olyanok mint a segglyukak: mindenkinek van egy. "

Pontosan, jól látod !
Kár, hogy a skandinávok pont e mentén fognak túlélni - mi pedig ugyanennek ellentmondva fogunk megdögleni - de te örülhetsz legalább :)

neoteny · http://word.blog.hu 2011.07.17. 23:16:47

@pampalini20:

"szó szerint ráillik arra, ami 20 éve Magyarországon folyik."

Aha. Szóval az elnyomó férfitársadalom, amely rabsorban tartja a nőket, még arra sem képes hogy terhesen a konyhába kényszerítse a sok önmegvalósítatlan nőt... de ciki hogy a rabszolga saját maga képes eldönteni, szül-e vagy sem.

Azonnal törvényt kell hozni az összes fogamzásgátló és abortusz (kivéve a leánymagzatokat) ellen; az a rabszolga aki nem szül egy patriarkális örökös fiúgyermeket legalább három évente megbélyegzésre és ivartalanításra kerül, hogy tudja a többi a helyét.

neoteny · http://word.blog.hu 2011.07.17. 23:19:27

@pampalini20:

"a skandinávok pont e mentén fognak túlélni"

Az égbe szökő svéd születési rátára gondolsz, ugye?

en.wikipedia.org/wiki/File:Demographic_change_in_Sweden_1735-2000.gif

drrd59 2011.07.17. 23:27:21

"Ami a jelenlegi helyzetet illeti, nem a férfiak nyomták le a nőket, hanem ez a helyzet abból következik, hogy a női szféra maradt az, ami volt, miközben a férfi szféra, a nagy és felületes szociális hálózatával, lassanként hasznot szerzett a kultúra fejlődéséből, felhalmozta az ismereteket, fokozta a nyereséget a munkamegosztásból, és ezáltal fejlődött, növekedett."
Ez mind érthető, én is ezt látom: a munkamegosztásból fokozni a nyereséget , ez a fő találmány : azaz te majd csinálod ingyen, én meg pénzért ...
Mostmár csak az az egy a kérdés továbbra is, hogy a férfiak szexualitása mindeközben miért abba az irányba ment el, hogy a legnagyobb kéjt az okozza nekik, ha a nők szájába szarnak ???
Ezt ha meg tudnád magyarázni bármely nyelven (mondjuk japánból is próbálkozhatnál),
akkor emelném a kalapom igazán:)

pampalini20 2011.07.17. 23:36:06

Mondd, észnél vagy te egyáltalán, hogy középkori adatokat tartalmazó grafikonokat citálsz ide ????
Az utolsó 20 évet nagyítsd már ki, mert az a mi életünk, amit látunk és érzünk.
Amiről beszélhetünk, és amiről én beszélek.

neoteny · http://word.blog.hu 2011.07.17. 23:41:10

@drrd59:

"Mostmár csak az az egy a kérdés továbbra is, hogy a férfiak szexualitása mindeközben miért abba az irányba ment el, hogy a legnagyobb kéjt az okozza nekik, ha a nők szájába szarnak ???
Ezt ha meg tudnád magyarázni bármely nyelven (mondjuk japánból is próbálkozhatnál),
akkor emelném a kalapom igazán:)"

Te vagy az akinek még a kérdéseit sem szabad elhinni, hát még azt amit mond.

"a férfiak" implikálja az összes férfit, holott egy igen kicsiny kisebbség az, amelyik a szkatológiában élvezetet talál... és akkor még nem is beszéltünk azokról a nőkről akik élvezetet találhatnak abban ha ürülék kerül a testüregeikbe, de ezt nem kell bevallaniuk mert pénzért tehetik azt.

Mind férfi, mind női perverzitások léteztek mindig is (semmiféle "irányba elmenetelről" szó sincs); most csak könnyen láthatóak. Ezzel az erővel azt is lehetne kérdezni hogy miért mentek el a motorosbalesetek abba az irányba hogy az áldozat kettészakad vagy a feje lepattan... csak azért mert mostmár könnyen találhatóak ilyesmiről képek a Neten.

Arról nem is beszélve hogy neked abszolút semmi közöd sincs ahhoz hogy kölcsönösen beleegyező férfiak és nők mit tesznek magukkal zárt ajtók mögött... a pornófilmek meg ipari termékek, lehet ellenük ágálni, de a behálózott világban még csak esély sincs a hatékony cenzúrájukra.

neoteny · http://word.blog.hu 2011.07.17. 23:44:49

@pampalini20:

"Az utolsó 20 évet nagyítsd már ki"

Nagyítsd ki te; belöksz egy kijelentést bármiféle támogató adat nélkül, és amikor én veszem a fáradságot hogy kikeressek egyet, akkor azt fikázod.

Hogy egyértelmű legyek: hazudozol össze-vissza a skandináv születési rátáról de bizonyítékot mutatni büdös neked. Pedig "magad uram ha szolgád nincsen"... és én nem vagyok a szolgád, bármennyire szeretnél önmegvalósítani az én erőforrásaimból.

Conv · http://www.i-honlapkeszites.hu 2011.07.17. 23:47:24

@drrd59:

"Mostmár csak az az egy a kérdés továbbra is, hogy a férfiak szexualitása mindeközben miért abba az irányba ment el, hogy a legnagyobb kéjt az okozza nekik, ha a nők szájába szarnak ???"

talán mert addig is csendben vannak? :)))))))

komolyra fordítva a kérdésed, el tudnád mondani mi a véleményed arról a nőről aki erre pénzért önként hajlandó?

fogsunder · http://fogsunder.blog.hu 2011.07.18. 00:01:20

@pampalini20: beszűkült vagy minden téren..

"Sőt, nem egyszer veszem észre, hogy huszadikújú pasik úgy mernek beszélni intelligens nőkkel, ahogy itt is számtalan példa van erre, meg szerte mindenfelé a neten (is).."

ez a mondatod meg külön tetszett. annyira bájosan bumfordi. te sértett és meg nem értett nő. :-) a sértést 1-esre adom vagy X-re, de a meg nem értésért a felelős, na az egyértelmű 2-es. (hahh. pedig nem is szeretem ami foci néven megy.)

azt meg lehet, hogy hallottad már tán: kurvával bánj úgy mint egy királynővel, a királynővel úgy mint a kurvával - és boldog életed lesz. ez férfitapasztalat. nincs olyan férfi aki erre rá ne jönne az élete során, hogy ez mennyire igaz. nem mindenki alkalmazza, pedig a mai "felszabadult" világban jobban egybetartaná a "párokat". és minden nő fel teheti a kérdést magának, hogyha királynőként bánik vele a "pasija" akkor vajon kurva-e.. ;-) utóbb ki szokott derülni, hogy bizony az.

szegény cafrangos szájú, cakkozott pinájú, 5 évesek értelmi és érzelmi szintjén legalább hatszoros évszorzóval tengődő "celebeket" meg rettentően szánom, és egyáltalán nem sajnálom. lesz még dvda jelenetük 10 ojróért. addig meg navják meg őket alaposan. (nem is az alacsony fizetésért, nem is a rossz munkakörülményekért, nem mennek el ezek szövőnőnek.. első műszakban behúzná őket a vetélő. annyit ha m ondanának "jujj". :-D)

a kurvák szépsége az átlagos relatív szépségátlaghoz képest mindenképpen alacsonyabb. egy bizonnyal piáló, drogozó nő semmilyen módon nem vonzó. budai villa halljában, meg kocsisoron sem. persze akinek az a zsánere..

pampalini20 2011.07.18. 00:01:38

@neoteny:
"Az utolsó 20 évet nagyítsd már ki" Nagyítsd ki te; belöksz egy kijelentést bármiféle támogató adat nélkül, és amikor én veszem a fáradságot hogy kikeressek egyet, akkor azt fikázod."

Hát, én valóban kinagyítottam - meg aztán nem is a levegőből beszéltem, ismerem a változásokat. Ezért nem fikázom a grafikonjaidat, csak épp nem látom, hogy bármennyiben is cáfolnák az általam állítottakat, sőt inkább alátámasztják. De te úgy adod elő, mintha legalábbis cáfolnák, és ez érthetetlen.

"Hogy egyértelmű legyek: hazudozol össze-vissza a skandináv születési rátáról de bizonyítékot mutatni büdös neked."
Jajjjjajj, mi végre ez a rosszindulat ??? Ha tudnád értelmezni a saját magad által idecitált grafikont, akkor azonnal láthatnád, hogy nem hazudoztam.

"Pedig "magad uram ha szolgád nincsen"... és én nem vagyok a szolgád, bármennyire szeretnél önmegvalósítani az én erőforrásaimból."
Hagyjuk inkább a te erőforrásaidat, és nézzük a tényeket. (ezek vannak anélkül is, hogy én neked bizonyítanám: keress utána, és láthatod: pl. abból is, amit idehoztál.
Nekem meg nem tisztem, hogy téged meggyőzzelek a valóságról - főleg ha azt látom, hogy amit látsz, azt nem tudod értelmezni:(((

neoteny · http://word.blog.hu 2011.07.18. 00:06:22

@fogsunder:

"első műszakban behúzná őket a vetélő. annyit ha mondanának "jujj". :-D)"

10/10 :)

neoteny · http://word.blog.hu 2011.07.18. 00:10:13

@pampalini20:

"nem is a levegőből beszéltem, ismerem a változásokat"

Hol vannak?

"a tudnád értelmezni a saját magad által idecitált grafikont, akkor azonnal láthatnád, hogy nem hazudoztam. "

Hol vannak?

"nézzük a tényeket. (ezek vannak anélkül is, hogy én neked bizonyítanám: keress utána, és láthatod: pl. abból is, amit idehoztál."

Csak kiderült a végére hogy semmid sincs, csak a nagy arcod. Én az olvasóközönségre bízom azt, hogy eldöntse, ki támogatta meg az érveléseit milyen mennyiségű ill. minőségű dokumentációval.

pampalini20 2011.07.18. 00:13:38

@fogsunder: imádom, ha bumfordinak találnak,merthogy hát az is vagyok, naná.
Minél szarabb ez a társadalom, ami körülvesz (és körülvesz már lassan 60 éve), na annál inkább :)))
Mindenesetre az általad minősített celebeket diplomás szakember férfiak alkalmazzák a kereskedelmi tévék csatornáin -
tehát mind ki kéne őket baszni onnan, de leginkább soha be nem engedni / úgy a műsorszerkesztőket mint a producereket és az alkalmazottaikat.
Csakhogy akkor ti kin köszörülhetnétek azt az érdes nyelveteket ????

Conv · http://www.i-honlapkeszites.hu 2011.07.18. 00:19:02

@pampalini20: mit nagítottál ki? :o

tessék neked egy adat amiben megtalálod a skandináv országokat is, mint azokat az országokat, melyeknek a termékenységi rátája nem éri el a népesség fenntartásához szükséges szintet.

értelemszerűen, mivel kettő ember kell egy csemetéhez, a népesség növekedéshez a kettő feletti átlag szükséges. a halálozási arányt ahol meghaladja a születési arány ott még akár 25 évig 2 alatt is várható lakossági szám növekedés, azonban az elöregedés miatt azután villámgyors esés következik be, onnantól kezdve csak egyre kevesebb lesz a lakosság létszáma.

pampalini20 2011.07.18. 00:24:57

@neoteny:
Én kapásból pl. ezt tudom hozni,
viszont tévedsz, mert nem én állítottam, hogy te hazudozol, meg hogy mekkora arcod van.
Általában igyekszem állításokkal vitatkozni és nem emberekkel - mert akkor könnyen abba a hibába esünk, hogy minden alap nélkül a szokásos ezerszeresével gyűlöljük a nőket, csak azért mert nők és nem fogják be a szájukat.
s mellé hogy esetleg még igazuk is van - na ez már igazán vérlázító lenne, na ezért nem vitatkozom veled. Sem.

tukor.nolblog.hu/archives/2011/06/27/Svd_babyboom/

Conv · http://www.i-honlapkeszites.hu 2011.07.18. 00:28:17

@pampalini20:
RTLklub impresszum:
Programigazgató:
Kolosi Péter

Online főszerkesztő-lapigazgató:
Kalmár Tibor

Szerkesztők:
Barna Anett Petra
Héjja Anett
László Mónika
Orosz Hajnalka
Szőke-Tasi Zoltán

TV2 impresszum
vezető szerkesztő:
Zsemlye Anita

Szerkesztőség:
Gál Katalin
Farkas László
Genzelmann Ildikó
Kovács Krisztián Dávid

a rohadt férfiuralom mi a médiában akik a celeb kurvákat alkalmazzák szegényeket kihasználva? :)

pampalini20 2011.07.18. 00:28:53

@Conv:
2004-es becslés - te viccelsz ? :)))

Conv · http://www.i-honlapkeszites.hu 2011.07.18. 00:32:46

@pampalini20:

itt a 2011-es adat az előrejelzéssel.
nincs 2 felett a termékenységi ráta. és csökkenő. az a 2010-es adat, egy kiugró statisztikai anomália.

pampalini20 2011.07.18. 00:33:21

@Conv:
ha a nevek mellé fizetéseket is tudnál írni, akkor ez a lista elmondhatna valamit, de így csak gyenge takaró.

Conv · http://www.i-honlapkeszites.hu 2011.07.18. 00:33:45

@pampalini20: gondoltam van annyi eszed, hogy megtalálod magadtól a friss adatokat a gyűjtőoldalról indulva

nem fogok ilyen hibába esni ismét

pampalini20 2011.07.18. 00:35:44

@Conv: Ami téged igazol, azt linkeld te, úgy illik.

Conv · http://www.i-honlapkeszites.hu 2011.07.18. 00:36:35

@pampalini20:

mi a bánatos lófasz köze van a fizetésnek ahhoz, hogy férfi vagy nő az aki alkalmazza a celebeket?
mert állításod szerint:
"az általad minősített celebeket diplomás szakember férfiak alkalmazzák a kereskedelmi tévék csatornáin"

egyébként hidd el, hogy több a fizetése Zsemlye Anita
vezetőszerkesztőnek, mint a férfi szerkesztőknek.

neked valami őrületes káosz és félelmetes információfeldolgozási hiányosság van a fejedben.

Conv · http://www.i-honlapkeszites.hu 2011.07.18. 00:42:37

@pampalini20: hát igyekeztem olyan oldalt belinkelni ahonnan egy kattintással elérheted a dolgokat, bocs, hogy nem vágtam, nem megy :)

neoteny · http://word.blog.hu 2011.07.18. 00:43:00

@pampalini20:

A linkről:

"A statisztikai hivatal szerint idén a termékenységi ráta 2,1."

Mindezt 2011. 06. 27.-én. Nem a tavalyi, 2010-es évről, az ideiről. No ha a svéd Statisztikai Hivatal már a jövőt is meg tudja jósolni, akkor tényleg ott van a Kánaán, vszínűleg a tőzsdét is ugyanígy képesek megjósolni az év hátralévő részére és a svéd nők befektethetnek a tutiba, hogy még több csemetét szülhessenek.

Elmentem az Aftonblad cikkre is; nem tudok svédül de a 2,1-et valóban megtaláltam. Először is: egy év statisztikai adatából nem lehet trendvonalat húzni (csak feministák képesek rá). Ugyanakkor szerepelt egy 1995-ös szám is, meg 1,5; úgy már próbálkozhat valaki, aki megbukott a statisztikán egyetem másodikban, hogy azt mondja hogy ez egy trend, de nehézségei lesznek azt eladni. Harmadsorban: milyen volt a bevándorlási ráta Svédországba az elmúlt 15 évben és a szülő nők milyen százaléka kerül(t) ki az első generációs bevándorlók közül? Mert nem a svéd nő pörgette fel a szüléseit hanem a bevándorló nők hajlamosak a (több) gyerekszülésre.

Ugyanakkor hoztál egy statisztikát, tehát legalább megpróbáltad alátámasztani a kijelentésedet. Ez dícséretes és én visszavonom a "hazudozol össze-vissza" kijelentésemet. Itt én voltam a hibás.

fogsunder · http://fogsunder.blog.hu 2011.07.18. 01:03:48

@pampalini20: ugyan már és ki mondta, hogy azok a "diplomás" "férfiak" nem takarodhatnának "dubajozni", vagy még messzebb. viszont amíg szar van, veréb is van. te meg most vitatod, hogy a szar az szar. mert nyilván a "nők" az áldozatok. hahh. "érdes nyelv.." inkább érdes legyen mint "szálkás". ;-)

fogsunder · http://fogsunder.blog.hu 2011.07.18. 01:07:46

@pampalini20: nem bumfordi. hanem bájosan bumfordi. ;-) és az sem te, hanem amit írtál. annak egy része. :o)

fogsunder · http://fogsunder.blog.hu 2011.07.18. 01:16:36

a poszt egyébként meg erről szólt: "Az első igazán komoly meglepetés akkor ért"

aki kurvának ment ne csodálkozzon, ha megbasszák.. :-DD

nem csak az arab brokodilt, de még azt is beszopta, hogy csak pár sejknek tetszőt keféltek szét. kb. mindegyik ebben a hitben lett hagyva. :-D hogy menjenek legközelebb is. szerencsejáték kurváknak. :-DDD "na most nem lesz gútentág, na most pihi lesz és más szopnyalébredszétkúrva, ötnyelvű ribancdiplomával a seggében a hazafelétartó repülőn.." és aztána realitás. "hát már megint én nyeltem".. hehe

Bee-zony 2011.07.18. 05:55:29

@neoteny: „Köszönöm hogy vetted a fáradságot az érdemi gondolatmenet lefordításához…”
Próbálom minél jobban megérteni a világ működését, aztán pedig átadni, hogy segítsem a nagy közösséget, és betöltsem a férfi-szerepem, úgyhogy szívesen. Win-win.

Bee-zony 2011.07.18. 05:57:03

Az egészben még csak nem is az a legrosszabb, hogy ezerszámra tönkrekúrnak pénzéhes magyar nőket a perverz arabok, hanem hogy a magyar nők nem szülnek elegendő gyermeket; és következik az a paradoxon, hogy csak a legszegényebb országok lakói engedhetik meg maguknak, hogy 6 gyermekük legyen.
Ebből látszik, hogy nem az anyagi javakon múlik elsősorban a gyermeklétszám, hanem a világnézeten.
A médiából ezen a tájon nem jön semmi olyan üzenet, sugallat, hogy a gyermek a legfőbb érték, hanem csak az, hogy termelj és fogyassz árucikkeket, ez az élet legfőbb értelme – és a nagy többség el is hiszi, hogy ez így van, és aszerint él.
Ehhez képest van az afrikai és ázsiai nők nagy tömege, akiknél a család és a gyermek a legfőbb életcél, szívesen szexelnek a férjükkel, nem pénzért, hanem azért, hogy gyermeket szüljenek, a karrier és pénz számukra sokadlagos, és szép és egészséges gyermekeket nevelnek fel, akár napi egy tál rizsen és vízen is.
Ilyen, megváltozott világnézetű és mentalitású fehér nőket és férfiakat szeretnék látni, minél többet.
Aztán, ha Indiáról van szó, a gyermek később lehet hogy Oracle programozást és tanfolyamtartást vállal a vályogkunyhóban, amit később lecserél légkondicionált kőházra, amikor már kiterjesztette az IT vállalkozását. Ilyen a feltörekvő Távol-Kelet, amellyel szemben a jelenlegi Európa egyre kevésbé versenyképes.
Ideje van a változásnak, a paradigmaváltásnak.

neoteny · http://word.blog.hu 2011.07.18. 06:14:47

@Bee-zony:

"Ideje van a változásnak, a paradigmaváltásnak."

Nem kérdéses, de a politikai vezetés minőségében nyilvánul meg a legtisztábban az ország morális/etikai/politikai kultúrabeli tönkretettsége.

Már maga az a tény, hogy a kommunista-szocialista múlt nem lett egyértelműen elítélve és az abban tevőleges szerepet vállalók nem lettek kitiltva a politikai közéletből, megmutatja a rendszerváltási projekt felszínességét. Az hogy Marx-Engels-Lenin feje helyére az aranyborjú került, nemzeti lélekegészségügyi szempontból nem jelent lényegi változást.

Kérlek írj nekem a neoteny at freemail dot hu-ra és küldök neked egy (angol nyelvű) könyvet PDF-ben ami fontos gondolatokat tartalmaz erre a témára vonatkozóan.

bandika gazdája 2011.07.18. 08:34:33

@dbeata: Ez csak tréfa volt, kedves volt az évődés, nem gondoltam Önről semmi rosszat!! Nem gondoltam komolyan! :-)

bandika gazdája 2011.07.18. 08:44:46

@átlátó: Nem komolyan mondtam Te!!!! :-) Aranyosak voltatok.

lyken 2011.07.18. 10:23:22

Friss post nem lesz? Kicsit unalmas, hogy könnyűvérű pénzéhes leányzók vannak kint mint írás, egész hétvégén. Főleg, hogy nem adóilletékesek a dubajban összekurválkodott pénz után, magyar törvényt pedig nem sértettek.
Ok, a mi erkölcsi értékrendünknek a dubajozás csúnya dolog, de alapvetően mi közünk hozzá és mit érdekel?

csabapayne · http://kulturcseppek.blog.hu/ 2011.07.18. 10:25:45

@Bee-zony:
Én ebben inkább egy nagyfokú lelki-szellemi igénytelenséget vélek felfedezni. De más irányból megközelítve a dolgot, szerintem a magyar nők elenyésző része az, akik elmennek Dubaiba szétdugatni magukat az arabokkal, vagy akik egyáltalán kurvának állnak. De tény, hogy külsejük miatt elérnek ezt azt, pénzt szereznek, sokan hírnevet is (lásd: valóvilág). Tehát ők vannak a felszínen, ők vannak címlapokon, a tv-ben...stb. Ők folynak a csapból is. Tavaly a retekklubb fókusza szinte csak arról szólt, hogy a "bódiszilvi" mikor hol vetkőzött.

Igénytelenség van, de az nagyon.

csabapayne · http://kulturcseppek.blog.hu/ 2011.07.18. 10:36:18

@Bee-zony:

A napi egy tál rizsen felnevelt sok gyerek pedig a másik véglet. Mert később az ő családjuknak sem jut sokkal több. Ebből vagy az következik, hogy az országuk készleteit teljesen felélik, vagy elárasztanak olyan országokat, ahol a napi fejadag 2-3 tál rizs. Ez pedig etnikai konfliktushoz is vezethet.

Bee-zony 2011.07.18. 10:43:04

@neoteny: Mail ment.
Hozzátéve, hogy én a kivándorlás mellett tettem le a voksot és a garast, mert szerintem itt 5-10 éven belül nem lesz semmi sem jobb, sőt, sokkal rosszabb lesz. De ez nem jelenti azt, hogy ne kellene gondolkodni a társadalmi problémákon, a politikán, a valódi rendszerváltáson, és azon a működő megoldáson, amivel ez utóbbit el lehet érni. Az élet nem áll meg, tervez, szervez, kivitelez; a kérdés az, mit és hogyan, és hogy mindez jól működjön.

átlátó 2011.07.18. 11:59:32

@dbeata: Én mindent értek kedves kommenttárs ezzel az üggyel kapcsolatosan és csak kicsit igazítom ki...nem bátorodtam föl a maga dicséretétől, - holott nem esett rosszul - mert úgy szárazon nem vagyok az, aki könnyen jön zavarba. :) És azt hiszem Wahorn Andrást idézem, amikor azt állítom magamról, hogy már "átlátok a pinán is". :)
Egyébiránt a Vastagbőr jó társaság, néha magam is belevegyülök. És a maga határait és megértem, hogy vannak ilyenek. Kisztihand.
@bandika gazdája: :) :) Nem is vettelek komolyan, mert még a látszat is tud csalni. :) Viszontlátás, vagy - hallás, vagy mittudoménmi.

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2011.07.18. 12:03:25

A kormány helyében én felkarolnám őket,"

remélem ez csak vicc, mert zeróból kinézem, hogy komolyan gondolja.
az olajnál már nem tényezők
szegény arabok olyan ostobák, hogy a jenkik eladósították őket, szerencsétlen, perverz hülyék. érdekes, hogy a f-1-en még alkoholt se ihat senki, a nőket kicenzúrázzák a médiából, de sokkal perverzebbek egy átlag európai milliomosnál.

Leito 2011.07.18. 12:44:17

@neoteny: hogy ez mennyire igaz... nem a johannák szülnek, hanem a kbsztt fatimák... itt élek 4 éve és ilyen rövid intervallumban is szembeötlő a változás...

derelyegrádi szellem 2011.07.18. 13:43:19

@Conv:

Ja

És még rádasásul a Kolosi Pétert is nyugodtan a csajok közé sorolhatod....:-)

derelyegrádi szellem 2011.07.18. 13:46:16

@Conv:

te meg arról aki még ingyen is? :-)

arizmendi 2011.07.18. 16:13:23

@reKorrekt: akkor nem a külföldi jövedelmük itthoni leadózásával van bajod, hanem, hogy nem fizetnek egészségügyi járulékot...

Conv · http://www.i-honlapkeszites.hu 2011.07.18. 18:25:01

@arizmendi: aki még ingyen is, az "szokatlan" személyiség, hogy polkorrekt legyek :)

Conv · http://www.i-honlapkeszites.hu 2011.07.18. 18:29:03

@arizmendi: nem fizettek be semmit, borítékban megkapták a pénzt felültek a repülőre és hajrá. miért fizettek volna vagy milyen alapon? nem munkavállalóként voltak kinn, hanem túristakéntt/vendégként. vagy szerinted munkavállalási engedélyt kaptak iszlám országban prostitúcióra? :)

SvenH. (törölt) 2011.07.18. 21:15:29

volt egy un celeb aki kitwitterezte hogy eppen ment fotozkodni oszt lattak segiilyert bemenni
kihasznaljak az emberek ennyi
a dubajozok is kihasznaljak, azt hiszik szabad
amint jo sok lesz, utana kiderul hogy az APEH meg az osanos vasarlokartyajat es a shelles/mekdoncsis kartyajat is felhasznalja ellene

sok lesz az a 50e -s fitnesszberlet melle...

az USAban 2 bun van, emberoles es adocsalas

SvenH. (törölt) 2011.07.18. 21:16:39

@Conv: a 183 napos ervenyes
ha tobb mint a felet itt tolti akkro itthon kell adoznia, tudod mert volt haver aki szamolgatta a nemet IT napokat kint es itthon :)))
o gyakorlatilag azon volt hogy itthon adozzon

Bee-zony 2011.07.19. 05:39:22

@csabapayne: „A napi egy tál rizsen felnevelt sok gyerek pedig a másik véglet. Mert később az ő családjuknak sem jut sokkal több.”
Lehet, de ahol 1 generáció fel tudott nőni 1 tál rizsen, ott a következő generáció is ugyanígy képes erre.
Egyébként India és Kína van olyan nagy méretben és mennyiségben, hogy milliók éhhalála sem rengetné meg, se gazdaságilag, se társadalmilag, mert az egymilliárdhoz képest még mindig a jelentéktelen kategóriája lenne.

„Ebből vagy az következik, hogy az országuk készleteit teljesen felélik, vagy elárasztanak olyan országokat, ahol a napi fejadag 2-3 tál rizs. Ez pedig etnikai konfliktushoz is vezethet.”
Indiát alapul véve, ott kb. az 1960-es évektől 2000-ig megduplázódott a lakosság létszáma. Meg is látszik rajta, főleg a környezetszennyezésben, viszont nem élték fel az élelmiszerkészleteket, mert a bivaly és a faeke után a traktorral szántás fedezni tudta a szükségleteket; volt a mezőgazdaságban annyi ki nem használt potenciál, hogy ne legyen gond. Most meg már odafigyelnek a népességszabályozásra, és csökken a népszaporulat üteme, és mostanában mindenkinek jut legalább egy tál rizs. A túlnépesedés nyomása persze ettől még fennáll, és szerintem nincs is olyan ország, ahol ne lenne néhány indiai; viszont a tömeges megindulás helyett szivárgás van, lassú, „fű alatti” terjeszkedés, zömében olyan emberek által, akiknek van pénze és diplomája, és be tudnak illeszkedni. A nagy többség pedig nem akar Indiából elmenni, jól érzi magát ott, ahol van. Ahhoz valami bazi nagy katasztrófa kellene, hogy tömegek induljanak meg menekültként. Amíg ilyen nincs, nem kell tartani az elárasztástól. Ha viszont van, az szívás mindenkinek a globális faluban, mint a fukusimai atomreaktornál is volt…
Egy újabb tömeges népvándorlás elvi esélye benne van a pakliban, ahogy egy kisbolygó Földnek ütközése is, és ezekkel a veszélyekkel kell együtt élni. Ha egy nagyobb méretű égitest telibe talál egy sűrűn lakott részt, akkor az élet egy darabig túlélőkaland lesz mindenki számára… Viszont rövid távon nagyobb a valószínűsége, hogy az USA-ban, Európában, a Közel-Keleten „kerül szar a ventillátorba”, és tör ki háború. Inkább emiatt lehet aggódni, és ezen a társadalmi-politikai tengelyen érintett Magyarország is.

Bee-zony 2011.07.19. 05:45:03

A pinarológia után olvassatok ponerológiát is, mert a fejétől bűzlik a hal, és onnan terjed lefelé…
A wikis linkje (még mindig nincs magyarra fordítva):
Ponerology
en.wikipedia.org/wiki/Ponerology

Röviden összefoglalva:
Pszichopaták a politikában, avagy a ponerológia

Andrzej Lobacsewszki lengyel pszichiáter foglalkozott olyan kérdésekkel, hogy mi az oka az olyan jelenségeknek, mint a támadó háború, az etnikai tisztogatás, a népirtás, a rendőrállam. Írt egy értekezést a gonosz természetrajzáról, és a tudományágat ponerológiának nevezte el.
Poneros görög szó, jelentése: gonosz, rossz.
A dolog egyik érdekessége, hogy az elmélet és a kutatás pszichológus és pszichiáter vezetői Lengyelországban, Csehszlovákiában, és Magyarországon dolgoztak a kommunista időszak előtt.
Lobacsevszki szerint a „boldog idők”, a fellendülés, és a „boldogtalan idők”, a hanyatlás korszakai között ingadozik a társadalom, amely utóbbi esetben az értelmiség és a társadalom feladata, hogy mentálisan egészséges vonal mentén helyreállítsa a társadalmi rendet.
Lobacsevszki, miközben a pszichopaták, és a teljes körű „patokrácia” lényegének meghatározása felé tartott, számos karakterhibát, jellemhibát is meghatározott, amelyeket manapság „személyiségzavar” címszó alatt ismerünk. Ez a mentalitás jut szerephez, amikor a társadalom nem kellően védett az abnormális, beteg személyektől, akik beszivárognak az intézményekbe és az államgépezetbe, ahol a morális értékeket lezüllesztik, és az ellenkezőjére változtatják, és kialakul az orwelli „duplagondol”, ahol pl. az igazságügy-minisztérium tényleges, gyakorlati jelentése gazságügyi minisztérium, stb., és ezek kerülnek az eredeti logika és erkölcs helyére, és megvalósul a fordított világ, ahol a rossz a jó, és a jó a rossz. Lobacsevszki szerint a patokrácia kifejlődésének beazonosítható állapotai vannak. Mindegyik patokrácia rosszra rendelt, és rossz végű, és valamikor véget is ér, mert az egészséges társadalmi morál vele születetten és ösztönösen, mélyen bele van gyökerezve a társadalmi többségbe. Bár az átlagos társadalomban néhányan fogékonyak a patokráciára, és a szolgálatába állnak, a többség ösztönösen vagy tudatosan ellenáll ennek.

bulvármédiás => · http://kepviselo.blog.hu 2011.07.19. 12:51:23

Bár a NLC csöppet kétes leírását azért megkérdőjelezném, de az tény, hogy a fiatal lányok ezzel kereshetnek a legkevesebb befektetés árán a legjobban.
Amúgy meg egy olasz lány mesélte még anno, hogy felajánlották neki, hogy 500 €-ért egy pornójelenetet, de visszautasította. No most számoljunk: 500 € kb. 125-130 ezer Ft EGY NAPÉRT!
A dubajozós lányok 10k €-t kaptak, ami kb. 2,5-2,7 millió forint EGY HETI MUNKÁÉRT! ("Csak" a megaláztatásokat kell elviselniük...)

Ezek után még csodálkozik valaki, hogy ennyi szép, fiatal lány elmegy pénzért szétdugatni magát?!

Nézőpont-az érem 2 oldala 2011.07.22. 15:35:28

Valahol nagyon furcsa irányba megy a társadalom...jelzés értékű kellene, h legyen, h több ezer fiatal lány/nő jár ki külföldre kurválkodni...most nem tennék különbséget kurva és "luxus"kurva között...ugyanis szerintem vmi nagyon nagy baj van a magyar társadalomban....értékválság...egyrészt tényleg nagyon sokan azért mennek ki, mert "könnyen" szerzett pénz, és utána lehet belőle luxus dolgokat venni, aztán amikor elfogy a pénz, mennek vissza ápolatlanul, szakadtan...a másik fajta, aki okos: gyűjtöget, csak mértékkel szórja a pénzt, tanul belőle és megalapozza a jövőjét...erre már azt mondom: lehet h igaza van, ha csak így tud boldogulni...álmomban sem gondoltam, h valaha közöm lesz ehhez a világhoz....korán férjhez mentem, húztam az igát vagy 10 évig, mint mindenki...szerényen éltünk...aztán a gyerek, közben a válság...munkanélküliség, válás, kisemmizés, padló...és a padlóról néha nem lehet máshogy felállni...mert az ember könnyen mondja azt, h "ő ugyan soha", de amikor már csak egy hét választ el attól h utcára kerülj, amikor senki sem tud rajtad segíteni (mert szegény a család, mert szegények a barátok), amikor már évek óta nem találsz munkát (hiába volt tartalékod: rég felélted), és ott tartasz, h vagy: bevállalod, a túlélésért, vagy: egy hét múlva úgyis az utcán vagy kénytelen árulni magad, tizedannyiért, mint pl. külföldön...ha valaki ilyen helyzetbe kerül, ez a hímsoviniszta társadalom (amelyik utcára lökött mint egy megunt rongyot, és a jogrend megengedte a kisemmizést -csak jó ügyvéd kérdése, és az állam, melytől már egy éve nem kapok egy fillért sem- de ha lenne bevételem, azonnal tartaná a markát az adóért, nem nézve, h mennyi adósságot kell belőle kifizetnem)...én nem nézem a lányokat AZÉRT, mert nem itthon állnak ki az utcára 5.000 Ft-ért, hanem megkérik az árát....az már más kérdés, h olvasva a cikket, és sosem lennék képes oda kimenni...és igenis sajnálom őket, mert szerintem aki először megy ki, annak fogalma sincs arról, h mi vár rá....aki, mondjuk már harmadjára, annak igen...mert könnyű annak ítélkeznie, akinek van fedél a feje felett, akinek van jól fizető (bocs: vagy akármilyen) állása -bevételi forrása, netán férje, aki gondoskodik róla, végső esetben családja, ahová hazamenekülhet...és akinek nincs?????!!!! Mert tavasztól őszig még el lehetne lenni az utcán, de az éhezést nem mindenki bírja már úgy 5 nap után...te próbáltad már? Tudod, h milyen az, amikor a kisfiadnak nem tudsz megvenni egy almát??? Szóval nem mindenki a Prada táskáért megy ki, bár ilyen is akad szép számmal...aki ilyen célból megy ki, meg luxusnyaralás miatt, azt nem sajnálom...aki a saját jövőjét akarja építeni, mert máshogy pl. még tovább sem tudna tanulni, és a pénzből lakást vesz, egyetemre jár, azt tisztelem -mert ilyet is ismerek, és aki csinálta: tudja h ez a legnehezebb munka a világon!!! Akit a stricije hajt ki, vagy hasonló helyzetben van mint én, azt pedig mélységesen sajnálom....csak hát, ez a sok felbőszült hím itt mindenkit egy kalap alá vesz...pedig, mint mindenhol, itt is vannak szintek! És egyetértek drrd59 kommentjével: ez egy nagyon álszent társadalom!!!

Avatar 2011.07.22. 17:05:36

Ahogy a klasszikus vicc mondja:

"A kereszteződésben pirosra vált a lámpa. Megáll egy öreg Trabant benne egy idős szakadt ürgével, és mellette egy új piros sportautó, amit egy fiatal szőke csaj vezet. Az öreg nézi a csajt, meg az autót, és egyszer csak átszól neki:
-Mondja, hölgyem, miből telik magának ilyen fiatalon ilyen drága autóra? Én 40 évet lehúztam a Vasműben, és mégis csak egy ócska Trabantra futja!
-Tudja maga, mi az orális szex?
-Hátőőőő... a szopás...
-Nem, papa. A 40 év a Vasműben, na az a szopás!"

Nagyjából erről szól a dubajozás is.

kovászosUbukla 2011.07.23. 10:01:52

"nem ütköztek meg a meztelen nők csoportján"
milyen jó hogy én ebben a postban egyetlen nőről se olvastam, de helyette volt egy rakat önjáró luk, szopógéppel a fejébe építve.
az a golfozós hecc meg kimondottan testhezálló ezeknek, szívesen beálltam volna én is elereszteni pár magaslabdát, csak a változatosság kedvéért halánték magasságban.

ebben a dubaiozásban meg az a legnagyobb baj, hogy engedik, hogy ezek a korcsok visszatolják a pofájukat ebbe az országba, pedig komoly tisztító tényező lenne ha lazán elkaparnák őket a sivatagban miután elhasználták a fosójukat. ráférne az országra a tisztulás, arabok megoldanák, és szaros HIV pozitív ribancok reimportja is megszűnne.

kovászosUbukla 2011.07.23. 10:02:36

@Avatar:
jaja csak az öreg közben ember tudott maradna, a kurva meg sose volt

kovászosUbukla 2011.07.23. 10:06:13

@Nézőpont-az érem 2 oldala:
mami, tanulni kellett volna, aztán volna mit a tejbe aprítani, mit gondolsz egy félanalfabéta 10-ig számolni alig tudó 2 kölykedzésen túl lévő fejőnőért miért nem kapkodnak a munkáltatók? Szóval pont olyan vagy mint a többi kurva, egy lecsúszott csóró paraszt, rugalmas erkölccsel, 0 ésszel

Nézőpont-az érem 2 oldala 2011.07.23. 22:19:19

@kovászosUbukla: Nahát, csúcs ez a színvonal; még szerencse, h azt nézem, h ki írta e sorokat...:))) -mellesleg felőfokúm van, kisapám :)))

delaney 2011.12.13. 19:19:12

"Kiszolgáltatott állatok voltunk, amiknek durván eltiporták az akaratát."
No ez pont nem igaz. Saját akaratukból voltak ott, feltehetően mindannyian. Tehát pont minden az akaratuknak megfelelően történt.
Én nőként sem védem ezeket a nőket. Ők választották, ez is egy munka. És lehet sok mindent mondani, hogy mert a szükség nagy úr, stb és kénytelen voltak. Nem voltak kénytelenek. Senkinek nem muszáj ezt választani.
Én is egyetemi diplomával dolgozom napi 12 órát, alig 70.000Ft-ért. De nem megyek el sehova a testem árulni, mert nekem ez kevés.
Ez az én döntésem, hogy beosztom ezt, amim van. Az, hogy nekik milliók kellenek, ilyen áron, az meg az ő döntésük. A döntéseinkkel meg tanuljunk meg együtt élni. Ennyi az egész.

süti beállítások módosítása