Skip to content


       Szűrés lista

MTVA: a cenzúrázott híradó paródiájának kicenzúrázása

Az MTVA levele a Kétfarkú Kutya Pártnak (kattintva bejön nagyban):


A hirado.hu paródiájára létrehozott mtvhirado.com már nem elérhető.

Szerzői jogi szempontból részben igaz van az MTVA-nak, a kamu-oldalon az eredeti oldalról készített screenshot volt, logókkal együtt.
Nem mintha olyan megtévesztő lett volna az oldal, olyan hírekkel hogy "Semjén Zsolt megáldotta a négyes metrót", "14 és 15 óra között alig estek a tőzsdei árfolyamok", "Csillámfaszlámák érkeztek a Fővárosi Állatkertbe" ...

Bár mondjuk ebben az országban a Hírcsárdát is valódi hírportálnak hitték, így lehettek volna egy picit körültekintőbbek a Kétfarkú Kutyáék.

"Hát ez azért elég súlyos. Kicenzúrázta az MTV a cenzúrázott híradót, amit csináltunk. Leszedették a szolgáltatóval a netről, az alábbi fenyítő méllel. A YouTubeon még mondjuk fenn van a videó, de attól tartok, nem sokáig" - írta Facebook-oldalán a levél mellett a Kétfarkú Kutya Párt. "Na szóval, baszódjatok meg a cenzúrátokkal, MTV! Mi ez bazmeg, középkor?" - írta az MKKP a Facebookon.

Hogy a közpénzből készített logót fel lehet-e használni paródia céljára már egy izgalmas kérdés, de mindez eltörpül amellett, hogy az évi 70 milliárd közpénzből gazdálkodó MTVA baszakodik egy paródia miatt, miközben tegnap sem sikerült otromba hamisítás nélkül beszámolni az Opera előtti tüntetésről.

Ezt mindenképpen tanítani fogják, hogy tudósítsunk úgy egy eseményről, hogy a kamerás háttal áll az eseménynek - kamerástól.


 

Címkék: mtv abszurd mkkp

A bejegyzés trackback címe:

https://vastagbor.blog.hu/api/trackback/id/tr483516358

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Cenzúra: a köztévé méltósága nem állja a paródiát 2012.01.04. 11:30:17

A Magyar Kétfarkú Kutya Párt paródiája nem nyerte el az MTV tetszését, rendőrséggel és Médiahatósággal fenyegették meg a tárhely szolgáltatót, amely azonnal le is tiltotta az ál-honlapot....

Trackback: Cenzúra: a köztévé méltósága nem állja a paródiát 2012.01.04. 11:30:17

A Magyar Kétfarkú Kutya Párt paródiája nem nyerte el az MTV tetszését, rendőrséggel és Médiahatósággal fenyegették meg a tárhely szolgáltatót, amely azonnal le is tiltotta az ál-honlapot....

Trackback: Az MTVA-s botrányok margójára: droidokat tartani totál szívás 2012.01.04. 10:02:34

Egyre gyakrabban érzem úgy, hogy nincs az az idióta csapdahelyzet, amibe ne tudnának belefutni a tuti pozícióba ültetett, a rájuk bízott feladatok (jóhiszeműen remélem, hogy nem azt bízták rájuk, amit éppen csinálnak) ellátására alkalmatlan középkádere...

Trackback: Rogán Antal életrajza 2012.01.04. 09:28:30

Rogán egyéves pénzügyi ügyintézői gyakorlattal megy tárgyalni az IMF-hez. Tényleg az a jó az országnak, ha nem három felkészült gazdasági szakembert, hanem egy jogászt és két pártkatonát küld a Fidesz az oroszlánbarlangba? "Kihagyják Matolcsyt az...

Trackback: Matolcsy György életrajza 2012.01.04. 09:27:59

Hogyan irányíthatja egy nemzet gazdaságát az, akinek egyetlen nap munkatapasztalata sincs a versenyszférában? Nemzetgazdasági miniszterünk soha nem dolgozott vállalkozásban, ám figyelemre méltó időt töltött igazgatással, elnökléssel, kurátorkodással és...

Trackback: Orbán Viktor életrajza 2012.01.04. 09:27:23

Alkalmas-e az ország vezetésére Orbán, akinek mindössze egy éves szociológus gyakornoki szakmai gyakorlata van a megélhetési politizálás mellett? Mihez ért az ELTE-n huszonnégy éve szerzett jogi diplomájával? Nézzük meg Europass sablonba feltöltött él...

Trackback: Isten facebookos bejegyzésben tiltakozik Orbán Viktor tegnapi beszéde ellen 2012.01.03. 22:04:50

Isten facebookos bejegyzésben kérte ki magának, hogy tegnapi, a Magyar Nemzeti Galériában elhangzott beszédébe Őt is belekeverte Orbán Viktor, regnáló miniszterelnök. "Jóisten, haza, család? Na ne szórakozzatok! Annyi bűnt követtek el má...

Trackback: A Goldman Sachs megeszi a világot? 2012.01.03. 21:37:25

Bizonyára sokan emlékeznek még arra a nyilatkozatra amit egy ismeretlen bróker adott a BBC élő adásában, amelyben többek között azt is megemlítette, hogy nem a kormányok hanem a Goldman Sachs uralja a világot. Az interjú különböző reakciókat váltott ki...

Trackback: Százezer 2012.01.03. 20:43:10

Nagy eséllyel ez volt az utolsó békés tömegtüntetés Orbán regnálása alatt. A következőt nemigen tudja már kordában tartani sem a rendező szervezet, sem a rendőrség. És utóbbi talán nem is nagyon akarja. Hisz vezetőktől közrendőrökig sokan állnának legs...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

is 2012.01.03. 22:21:37

@Sanko13: úgy, hogy mások által levédett nevet regisztrálsz. benne van minden domainregisztrációs szabályzatban, hogy mások jogvédett neveit nem regisztrálhatod. az MTVA nyilván úgy gondolja, hogy az mtvhirado az egy ilyen védett név.

is 2012.01.03. 22:28:50

@TaTa86.: hűha, az idősíkok keverednek, mindjárt 1984-ben járunk... amiket te említesz, az október, és voltam szíves én is az "útjába kerülő emberekről" írni, szóval nem maradtak ki. nem kell a csapaterős rendőrség útjába kerülni sehol a világon. többször már nem futok neki, ha te minden áron azt akarod hinni, hogy nincs benne, ami benne van, akkor úgy is azt fogod hinni.

@Viktus: ahogy azt már mások is említették, órák hossznyi TV-felvétel van róla. az a tömeg hátul semmilyen tüntetésnek nevezhető dolgot nem csinált. otthon, a négy fal között, büszkeségből el lehet kezdeni magyarázni, hogy mit hogyan is kellene érteni, meg mit kell belelátni, de a konkrét történések szintjén ez történt. érdeklődve várom, hogy jól megmagyrázva mi is történt szerinted.

Sanko13 2012.01.03. 22:31:39

@is: Ha jól tudom ez a .hu-s domainekre vonatkozik, a .com-ra nem! De lehet, hogy ez megváltozott... (visszamenőleg?:-))

bcs222 2012.01.03. 22:33:55

@TaTa86.: "Egyébként mintha a storydból kimaradtak volna a szeptemberi események. Segítek: a bosszúszomjas rendőrség véletlenszerűen vert össze útjába kerülő embereket,"

Az semmi! De kimaradt az is, hogy a rendőrök megverték saját magukat, de olyan hatásosan, hogy többeket súlyos sérüléssel kellett kórházba vinni, saját magukra Molotov-koktélokat és utcaköveket dobtak, de ez még mind semmi, mert egyes kocsik közben kigyulladtak maguktól, kukák fordultak fel (csak úgy), kirakatok törtek be, mindez persze teljesen magától, hiszen a tüntetők (akik, mint azt mindannyian láttuk, a műszaki és humán értelmiség krémjéből kerültek ki, ahogy voltál szíves külön is felhívni rá a figyelmet) eközben épp megverve vagy megkínozva voltak.

Ha már itt tartunk, jelzem, a "tömegesen kínozták az embereket" kicsit enyhe megfogalmazásnak tűnik számomra, javaslom, hogy a következő verzióban nyilvános máglyán elégetés is szerepeljen.

Az október események ismertetésekor pedig természetesen tartsd magad a jól bevált "óvodások, papok, 97 éves dédnagymamák épp békésen énekeltek a Himnuszt, amikor egyszerre, a semmiből (!) azonosító nélküli rohamrendőrök törtek rájuk, és kivétel nélkül mindegyiknek kilőtték a szemét" interpretációhoz.

komissarlajos 2012.01.03. 22:34:58

@Éhes_ló: Akartam velős választ adni, de valaki nálam sokkal velősebben írt neked. És igaza van. Neked nincs.

Mérges 1234 2012.01.03. 22:35:22

@Viktus:

"áll a Rákosy Zsófia szóvivő által jegyzett közleményben, "

Jól csengő név..... :D Nem véletlenül lett ő kiválasztva...

Nyuggervadász 2012.01.03. 22:35:26

@TaTa86.:
- "csőcselék " : igen, akiket én láttam "akció" közben a TV székház elleni támadásnál (molotov-koktél dobálás, a rendőrök hergelése, autók felfordítása, felgyújtása, stb.) maximálisan kimerítették a csőcselék fogalmát!
-"vagy ha ne adj isten legalább a fülük botját mozdították volna az ezerszer elugatott rendőri felszólításoknak". Tv közvetítéseket nézve ( archív felvételeken ellenőrizhető!) a rendőrök milliószor -hangosbeszélőn- elharsogták, hogy mindenki hagyja el az adott területet! A "tüntetők" szartak eleget tenni a rendőrségi felszólításoknak! Volt, aki csak ácsorgott tovább, de voltak , akik köveket , molotov-koktélokat dobáltak a rendőrök felé, megint mások bemutogattak.
-" Nemzeti ünnepen ott gyülekezel ahol akarsz, és azt mondasz, amit akarsz, nem kell erre semmilyen engedély". Tévedsz! Nemzeti ünnep ide, vagy oda, csak területfoglalási engedéllyel lehet gyülekezni.
- ha a haverodon Kárpátia póló volt, -feltételezem- nem csupán (ma született bárányként) ácsorgott az út szélén. Ez a póló kifejez valamit és ehhez egy bizonyos viselkedésforma is járul.
(most nagyon udvariasan fejeztem ki a véleményemet!)
-"tessék észrevenni a különbséget. "... jogállam és rendőrállam között. Amit te akarsz az rendőrállam. Észak-Koreában remekül működik." Tudod, mi a különbség a 2006-os, meg a mostani tüntetés között ? Az, hogy a mostani tüntetők kultúremberként viselkedtek. Ezzel nem azt akarom mondani, hogy 2006-ban mindenki - állat módjára- tört, zúzott, rombolt volna. Viszont a többiek, a helyszínen maradásukkal -kvázi- egyetértettek a csürhével.
Ráutaló magatartásukkal viszont sorsközösséget vállaltak ( most Morvai Krisztinát idézem) a
"forradalmi ifjakkal".
Ennyit az -egyugyanazon esemény- kétféle megközelítéséről.

darrenstar 2012.01.03. 22:35:27

Szeretnék finom és európai lenni, ahogy mindig, mikor kifordul a belem: MOCSKOS, SZAROS, ALJAS KOMMUNISTA TRÓGER GÖRÉNYEK VAGYTOK MIND, EMTÉVÉS KÖCSÖGÖK! REMÉLEM LÓGNI FOGTOK BASSZÁTOK MEG, HAZUG SZAROK!!! Köszönöm szépen a figyelmet.

Sanko13 2012.01.03. 22:38:23

@is: És valóban: "A COM és NET domain nevet bárki bármikor regisztráltathatja. " Ezért lehetnek domain vadászok, akik figyelik a lejárt domaineket, hogy jó pénzért eladhassák a balfék tulajnak...
Egyszer én is majdnem megjártam, ezért tudom....;-))))

parandroid 2012.01.03. 22:39:51

legalább megvan az új szlogen:

Híradó: 180 fokra a valóságtól

ingyen adom, vigyétek.

I_Isti 2012.01.03. 22:43:44

@parandroid: Ingyen? Pedig mennyi pénzt kereshetnél ezzel! :)

komissarlajos 2012.01.03. 22:43:53

@darrenstar: Mindenkitől bocsánatot kérek akiket megsértettem, akarva akaratlanul. Szándékosan vagy véletlenül. DE TE EGY ÁLLAT VAGY! Anyád szégyelheti, hogy ilyen barmot hozott a világra. Illetve te egy ork vagy. Vagy ogre.

Mérges 1234 2012.01.03. 22:46:08

@komissarlajos:

Na most miért nincs igaza???

:D

Torzonborz Torkosborz (törölt) 2012.01.03. 22:47:58

Tegnapi hír, hogy az USA által beterjeszteni kívánt SOPA (Stop Online Piracy Act) törvény elleni felhívás után, 14 óra elteltével 87.000 ember hívta fel - egy VoIP alapú, a tiltakozást kezdeményező blog által adott ingyen használható telefonon - a képviselőjét, hogy nyomást gyakoroljon a törvényhozásra és a Szenátusra, illetve, hogy az e törvény támogatójaként elhíresült Godaddy.com domain-regisztrátor által kiadott doméneket minél többen vigyék át más szolgáltatóhoz.

Pro primo:
Na kérem szépen. Ez a DEMOKRÁCIA.

Pro secundo:
Londonban a bukmékereknél az életemre is fogadtam volna, hogy nálunk az MTVA gyökér ügyvédje általi fenyegetőzés hatására megszüntetett oldalért, nálunk a füle botját sem mozdítja meg senki! Miért is tenné? Pedig egyszerű. Van egy bölcs mondás, amely idevág: "Ma nekem, holnap Neked."

Pro tertio:
Azon gondolkodom, hogy mi kellene ahhoz, hogy nálunk egy hasonló civil kezdeményezés alapján rávegyünk egy domain-regisztrátort hogy ne adjon helyt, az ilyen - egyébként igen gyenge lábakon álló - fenyegetőzésnek, és ne törölje az oldalt?

Vajon mikor jut el kis hazánk a DEMOKRÁCIA egy olyan fokára, ahol az ilyen egyoldalú, és nyilvánvalóan jogellenes cselekményt azonnal megtoroljon például azzal, hogy felszólítja a - jelen esetben az Interlink Hosting Kft. - domain-regisztrátor ügyfeleit, hogy szüntessék meg a regisztrációt, és vigyék el máshová az oldalukat?

Megmondom, illetve megírom.

Ebben a dimenzióban, SOHA a büdös életben!

Bakker...

I_Isti 2012.01.03. 22:48:00

@komissarlajos: Esetleg elf? Vagy inkább legyünk magyarosabbak, és manó? Vagy zombi? Vagy babó?

hoseman 2012.01.03. 22:48:26

..rinocérosz bőr van a Zarcokon.. de ez csak a betevő miatt lehet...khmm...nehéz időket élünk..(azért benyalhatnak meleg szarig) elnézést a faragatlanságomért!

I_Isti 2012.01.03. 22:51:49

@hoseman: Betevő? Az a minimálbér. Ne aggódj, ezek nem a minimálbérért nyalják ki a führer -oppárdon: a kedves vezető szájpadlását a végbelén keresztül...

komissarlajos 2012.01.03. 22:52:01

@Metálszív: Aztán ki a faszomat érdekli ez?

parandroid 2012.01.03. 22:55:22

@I_Isti: én ezt mint apró téglát szánnám a nemzeti együttműködés rendszerének szilárd, dicsőséges falába. már csak ilyen lojális vagyok.

viperakapitany 2012.01.03. 22:56:49

@Valahol Máshol: gyakorlatilag ezt történt

jelzem: március 15-én nem működnek majd az utinform kamerái sem

vadiúj nick 2012.01.03. 22:57:51

Ezúton szetetném megköszönni Fillinger György ügyvédúrnak, hogy felhívta a figyelmem a videóra, mert eddig még nem láttam. :)

Viszont nagyon tetszik.

(Édes istenem, hányadszor fordul elő, hogy a segglukak még másnap rátesznek egy lapáttal egy segglukságukra, hogy mégjobban reklámozzák, hogy mekkora segglukak?)

(Olyan, de olyan buta, válogatott hülye banda a fidesz, hogy az fáj.)

hoseman 2012.01.03. 23:02:54

sokat gondolkoztam ezen a hozzáálláson amit ezek a faszok művelnek,és nem tudom másra visszafezetni csak a perverzióra... ezeknek az arcoknak ott legbelül valami nagyon csúnyán átkattant...de ezek fiatal emberek,családdal,barátokkal lófasszal a seggükben satöbbi....tényleg nem esik le a tantusz hogy előbb-utóbb őket is bedarálja ez kibaszott NER??.... vagy naív vagyok?..

Torzonborz Torkosborz (törölt) 2012.01.03. 23:05:30

@komissarlajos:

"Aztán ki a faszomat érdekli ez?"

Esetleg valamelyik felmenődet!
Bár a hozzászólásod alapján feltételezem, hogy a család több száz évnyi belterjes szaporodás után hozott Téged e világra, hogy ideböfögd a " de jól megmondtam neki!" -típusú, semmitmondó hülyeségeidet.

Gratulálok.
Csak megerősítesz abban, hogy Birkaországban élek.

komplikato 2012.01.03. 23:09:33

@is: Ha mások által levédet nevet nem lehet regisztrálni, akkor kérlek magyarázd el nekem, hogy a Logitech nevű cég miért nem tudta japánban ezt a nevet használni az oldalának? Csak nem azért mert volt ilyen nevű cég ott, ami ráadásul sokkal régebbi? Vagy miért van az egyik nagy műszaki áruház weboldala a fukar.hu oldalon és nem a saját nevén? Nahát nahát.

val 2012.01.03. 23:23:52

"MTVA: a cenzúrázott híradó paródiájának kicenzúrázása"
"A közmédia pereket és NMHH-vizsgálatot is kilátásba helyezett, ha kérését nem teljesítik."

Ez már a diktatúra legsötétebb bugyra. (Nyilvánvalóan a Viktátor utasítására törölték az oldalt.)

Demokráciában ugyanis -amenniyben a kérést nem teljesítik- perelni, esetleg NMHH vizsgálatot kilátásba helyezni nem szoktak. Sehol.
Demokraták pedig nem szoktak tárgyalásokra járkálni, inkább külföldre viszik a kifogásolt tartalmat. (mint a kuruc.info és Kovács Gergely, a Kétfarkú Kutya Párt alapítója).

Valahol Máshol (lemondott Dr. Prof.) 2012.01.03. 23:47:26

@ketroot: Az biztos, hogy nem megélhetési politikus. Van aki már több mint húsz éve szívja az adófizetők vérét/pénzét és kirobbantani sem lehetne onnan, pedig már kőgazdagra lopta magát.

TrueY · http://qltura.blog.hu 2012.01.04. 00:06:59

Tegye a szívére az a kezét, aki szívesen filmezte volna a tömeget, tudván, hogy másnap kirúgják! Naugye. :( Bohócország!

sivatagi n. 2012.01.04. 00:17:38

Nem kicsit elégtétel, hogy a liberráltak átkerültek a fasz rosszabbik oldalára.
Bezzeg amikor az MTV bojkottálta a Jobbik választási hirdetését, akkor hogy tapsikoltak nekik a "demokraták".

KopaszMercis 2012.01.04. 00:34:58

@TaTa86.:
Karpariaert akasztas jarna normalis helyen... Igenytelen szar kamurock

szgy 2012.01.04. 01:22:57

biztos nem akarták magukat összeveretni a tévések, azért nem mentek a tömegbe.

flugi_ · http://fundi.blog.hu/ 2012.01.04. 02:09:14

@sivatagi n.: ez mondjuk nem csoda, ami a jobbik meg a demokrácia viszonyát illeti. A jobbik konkrétan pont azt akarná csinálni, amit a fidesz csinál: leszarni az lmp meg a szoci képviselőket, és ha ehhez a parlamentáris demokráciát le kell bontani, hát az ország mindenekelőtt..

mondjuk azon csodálkozom, hogy a jobbikosok nem tüntetnek, ekkora cinizmus eddig bőven belefért.

Doktor Kotász 2012.01.04. 02:47:19

A 2006-os balhéban az volt a furcsa, hogy az MTV székháza előtt kint állt az RTL klub, TV2 és a HírTV műholdas kapcsolattal, de azért ostromolták az épületet, hogy az éppen ott éjjeli szolgálatot végző portásbácsi olvassa be a követelésüket.

Utána teljesen békésen kifosztották a büfét, teljesen békésen felgyújtottak pár autót, teljesen békésen meg akarták verni a tüzet eloltani akaró tűzoltókat, de ha véletlenül kiderül, hogy nem voltak békések, akkor álruhás szociügynök volt mindenki, mert kinek állt az érdekében.

Ennek az országnak a fele sanaxra LSD-zik, hogy ennyi idiótaságot képes összehordani?

Doktor Kotász 2012.01.04. 02:54:28

@sivatagi n.: "Nem kicsit elégtétel, hogy a liberráltak átkerültek a fasz rosszabbik oldalára.
Bezzeg amikor az MTV bojkottálta a Jobbik választási hirdetését, akkor hogy tapsikoltak nekik a "demokraták". "

Örülök neki, hogy legalább te tudsz olyan optimista maradni, hogy az országcsőd is sikeres politika számodra. Beéred a jelképekkel, a felszínes hablattyal, és neked az elég egyenlőre.

LuciFerko 2012.01.04. 02:55:23

itt össze van vágva az m1 és az rtl híradója
www.youtube.com/watch?v=8u6C7Wao0JY
hát elég ciki..

Tomycat 2012.01.04. 07:24:21

Bocsi, kicsit off de gondolom az alkalmazottak ellenorzese miatt az illetekes is latja ami ide van irva. Szoval szeretnek fizetett Fidesz kommentelo lenni. Jol jonne egy kis mellekes. barmitleirok@yahoo.com emailre kerem a valaszt kuldeni.
Tisztelettel
Tomycat

Guszti bá 2012.01.04. 08:01:52

@sárkányfő:"... élő emberekkel teli épületet felgyújtson..." melyik épületről van szó?
"...épp úgy mint a kockakővel élő emberek dobálása..." bezzeg gumilövedékkel szabad fejre célozni!

Tomycat 2012.01.04. 08:22:44

@Guszti bá: Most ha eltekintunk a politikatol es csak az altalad emlitett dolgok funkciojat elemezve meg kell allapitsam a kovetkezoket:
- Epulet: elo emberek tartozkodasara szolgal. Kivetel a fasiszta furdohaz-krematorium egyuttes.
- Kockako: epitesi elem, foleg utakhoz hasznalt
....
Gumilovedek: A fenti 2 nem rendeltetesnek megfeleloen hasznalok (elok egetese, dobalasa) megrenszabalyozasara szolgalo eszkoz.

mojszipupi 2012.01.04. 09:01:21

Az is megérdemli aki nézi még az állami tv t...

roxxtar 2012.01.04. 09:01:38

cenzúra lenne ez a szar sem lenne. cenzúra lenne az egész index nem lenne.. faszlámák

miva? 2012.01.04. 09:02:07

Fideszfanok!

Az rendben van, hogy a MKKP beromira vicces produkcióját kicenzúráztátok? Hőst csináltatok!
Ekkora ostoba bandát!

miva? 2012.01.04. 09:02:55

@roxxtar: Na ha a netet cenzúrázza a Fidesz, akkor még az oroszok sem állnak szóba velünk :D

kormányzó 2012.01.04. 09:12:37

Így van ez,a nevetésnél nincs hatásosabb fegyver!
A "hatalmasságok" számára - legyen az politikus,vagy izomagyú - a nevetség trágyává válás a legfélelmetesebb ellenség.
Ha az Opera-bálon az a párszáz tüntető,hangosan körberöhögi előkelőék be-kivonulását,a fidesz mára anyagilag csődben lenne.Azt még elnézik,ha elveszítenek némi pénzt,de hogy a "csőcselékkel"kigúnyoltassa őket a meghízott...

ZX 2012.01.04. 09:33:26

@sivatagi n.: Ha ennyire nem szereted a liberalizmust miért nem keresel egy olyan országot ahol még feudalizmus van b+? Nekünk is jobb lenne.

Gyalázat 2012.01.04. 09:41:15

Zero! Nagyon unatkozhatsz, hogy rászálltál erre a témára! Mint légy a takonyra! :D

Lasombra 2012.01.04. 09:57:21

ez volt már? (itt nem láttam, de ha már uncsi, akkor sorry.)
fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc7/394851_2911010291335_1142967684_33305999_1853193007_n.jpg

szóval viszonylag jól megoldották az m1-esek a kihívást, hogy megtalálják az Andrássyn "elrejtőzött" több(tíz)ezres tömeget.

juliska1960 2012.01.04. 09:58:16

Én saját véleményem hogy most a szervezők a tüntetők megmutatták hogy ők igenis felelősséggel gondolkodó emberek. És ne nevezze őket senki csőcseléknek és szemétnek, mert a problémákat így kell előbb utóbb orvosolni. Higgadtan józan végig gondolt jól átbeszélt megbeszélt formában .És nem hagyták magukat provokálni, tisztességgel csendben, méltósággal fejezték be a tüntetést. Egy családban is a felmerülő problémákat nem erőből, izomból ököljogból kell megoldani hanem megbeszélve szeretettel, egymás iránti tisztelettel. Ezt vették el az országban élő emberektől mert itt most a 2/3-ra hivatkozva mindent lehet, mondják. Gondolkozzatok a saját fejetekkel, és a saját családodéval. Te vagy olyan szerencsés hogy egyedül te dolgozol mert még neked van munkád, de a párod már nem kap semmit mert nem tud elhelyezkedni akkor a családban te vagy a 2/3. És akkor igy kell a családodat tartanod mint a fidesz az országot?.Nincs jog mert te vagy a 2/3, a család meg előbb utóbb a szemét, és a csőcselék státuszba kerül, mert nem fog neki tetszeni az új felállás?

Lacdelo 2012.01.04. 10:02:00

Minden jobbikos hazaarulo es nemzetietlen!
Az Operahaz elotti atrocitasbol is lehet latni, hogy ilyen galad, szar embereket nem szabad a politika kozelebe se engedni.

Semmifele megoldasuk nincs a haza problemaira. Gazdasagrol, egeszsegugyrol, oktatasrol semmi koncepciojuk nincs. Ha ezekre a mocskos neonacikra szavazunk, akkor teljesen kiirjuk magunkat Europabol. Az EU, USA, IMF ellenunk fog fordulni, kulfoldi es belfoldi befektetok kifogjak vinni a maradek befekteteseiket. Az orszag tartosan BOVLI kategoriaba kerul es nem fogjuk tudni finanszirozni a piacrol, 20% fole none a munkanelkuliseg, nagymaerteku elszegenyedes, stb...

A Jobbik nem megoldas az orszag problemaira! Mindenki aki a Jobbikot tamogatja az Magyarorszag ellen tevekenykedik es tartos elszegenyedesehez jarul hozza.

A diktatorikus, inkompetens Fideszt csak demokratikus partok osszefogasaval lehet le valtani! Teljesen mindegy, hogy milyen partra szavaz az ember legyen az jobb vagy bal, amig az nem neonaci, inkompetens, antihuman Jobbik, vagy anti-demokratikus, inkompetens Fidesz.

Egy kis video, hogy milyen emberek a jobbikosok. Tenyleg valaki azt gondolja, hogy ilyen embereknek kellene vezetni az orszagot? :(

www.youtube.com/watch?v=Cybj5xYIDEU

intifada 2012.01.04. 10:08:45

a tüntetők kultúremberként viselkedtek - grt.

az MTI beszámolója szerint 18:47-kor a Magyar Fokhagyma Front kapott szót. A "cinikus előadást prezentáló aktivista" arra kérte a tömeget, hogy egyperces néma csenddel adózzanak elhunyt támaszaiknak, Oszama bin-Ladennek, Kim Dzsong Ilnek és Kadhafinak. A szónok az In fokhagyma veritas mondattal köszönt el.

szeretem amikor bátrak megmondják, hogyan is kell bátran kiállni az igazságért vagy hogyan kell forradalmi helyzetben, pillanatban kultúráltan viselkedni. mert akárki akármit mond, 2006 bizony ilyen volt.Akkor és ott, lehetett volna tényleg foradalmi változásokat elérni, hogy mást ne mondjak, ezt az egész hazug, korrupt, hazaáruló képviseló kasztot elkergetni - kivétel jobbik, lmp mert ugye ők még nem voltak - és egy olyan vezetést a helyükre ültetni akik nem sárosak. De, ahogy olvasom, itt mindenki az ilyen remek tüntiket bírja, ahol még talán fel is szolgálnak v.mi fincsit nehogy étlen v. szomjan maradjanak a széplelkü tüntetők.Kérdem én milyen viselkedési forma járul a logó ülepű, bőgatyás, baseball sapkás, kapucnis polos emberkhez vagy a népviseletet hordókhoz vagy esetleg az óltónyt viselőkéhez ? ekkora ostobaságot, bazdmeg! rendórsorfal hátra arc ! bravó bazdmeg ! az óvodába biztos mimóza volt a jeled ! na ilyenkor gondolom azt, hogy az ilyen jellemgyenge emberek mint t,i akik kivagytok pár kuka borítástól, molotovtól, kődobálástól, vagy rendőr megveréstól, meg tv ostromtól etc., vagytok az ugyan olyan kerékütői a változásnak mint ez a remek uralkodói kaszt akikre szavaztatok, - kivétel jobbik, lmp - és azt, hogy értetek kár volt a az összes magyar vért elhullajtani akár a hon visszafoglaláskor akár honvédő háborúkban akár forradalmakban. TISZTELET AZ ELEINKNEK. Amire ti innen, így bármilyen változást elértek az ilyen remek tüntikkel, addigra már az országot nem Magyrországnak fogják hívni! Az meg aztán mindennek az alja, annak órülni, hogy a szép magyar Virág a kaufer vissszaadja mandátumát. Hozzáteszem azért teszi, mert elfáradt a nagy harcias és markáns küzdelemben - beszarok - és szelíd ellenállásra vált. Nagyobb öröm sose érjen te majom !! KÖTÖGETETT BAZDMEG !!!!! Na ilyen ellenállók vagyok ti is. Tisztelet a kivételnek !!! Kötögessetek ti is, aztán a sálat vagy a pulóvert adjátok a hazaárulóknak és az országhódítóknak a tolerancia jegyében.

TrueY · http://qltura.blog.hu 2012.01.04. 10:10:23

"Mi ez bazmeg, középkor?"
Középkorban mikor szedtek volna le bármit is a YouTube-ről??? Nem is volt internet! Komolytalan a cikk! ;)

parttalan 2012.01.04. 10:19:37

@Lacdelo: A Fidesznél csak egy rosszabb van: a Jobbik. Bár, ha azt nézem, mit művelt a Fidesz az országgal 1,5 év alatt, - különös hangsúlyal az ország egyre jelentősebb nemzetközi elszigeteltségére - és mit művelne a Jobbik, a különbségek végeredményben elenyészőek.

Kotkodus 2012.01.04. 10:45:58

valószínűleg viktorka csak az m1 híradót nézi (az hiteles, a többi manipulált...), így a szerkesztők nem merik a valóságot tálalni. félnek a rossz hírt követő örjöngéstől...

sárkányfő 2012.01.04. 10:46:22

@Guszti bá:
""... élő emberekkel teli épületet felgyújtson..." melyik épületről van szó?"
MTV

""...épp úgy mint a kockakővel élő emberek dobálása..." bezzeg gumilövedékkel szabad fejre célozni!"
Ja, akkor kockakővel is lehet dobálni, igazad van.

Netuddki. 2012.01.04. 11:08:24

Nem baj, jól van ez így. Így válik el a szahara a víztől. Csak később emlékezni kell ezekre az emberkékre akik akarva-akaratlanul kiszolgálták az orbán rezsimet...

Netuddki. 2012.01.04. 11:11:29

@kovi1970: Mellesleg a kertévék dettó, tüntetőleg nem foglalkoznak politikával. Az meg kijafszomat érdekli kinek veszett el a kutyája-macskája, a részletes baleseti beszámolók, lakástüzek, stb. De már régen leszoktam róla, hogy TV híradót, TV-t nézzek...

Lacdelo 2012.01.04. 11:12:01

@intifada:

A jobbikos, fideszes csurhe neonaci 2006-os bandat minden jo izlesu ember eliteli. En egyaltalan nem sirok, azert hogy ellattak a bajukat a rendorok. Ezt a gatlastalan gyujtogato, TV szekhazat rombolo csurhet mas eszkozokkel nem lehetett szejjel verni.

A 2012-es tuntetok, azok bekes allampolgarok (bal es jobboldali), akik az antidemokratikus es dilettans Fidesz ellen tiltakoztak. Legtobbjuk bekes allampolgar, csalados ember, kulturalt, jo munkas ember szoges ellentetben a jobbikos bargyu, taplo, szkinhead, neonacikkal.

Ezert nem lehet a tuntetoket egy kalap ala venni. A 2012-es tuntetok azok igazi hazafiak, mig a 2006-os csocselek nemzetellenesek.

Mad Mind 2012.01.04. 11:15:18

@Éhes_ló:
De nem is gyújtogattak és dobálóztak és verekedtek a tüntetők. Ja és tankot se loptak.

ZX 2012.01.04. 11:27:00

@I.A.: nem elérhető, valszeg bent maradt cache-ben.

Kristl 2012.01.04. 11:28:44

@sárkányfő:

Te, ne haragudjál már, de szerinted egy jogállamban a rendőrség dolga nem atrocitással válaszolni egy felmerült szabálysértésre vagy bűncselekményre, hanem jogszerűen eljárni és elejét venni az ilyen gyakorlatnak.
Ennek pedig a 2006-os események során a rendőrség nem tett eleget.
Innentől kezdve kár vitatkozni.
Ugyanis a Rendőrségnek elvileg jogköre, felszerelése, kiképzése, modern vezetése volt az ilyen problémák megfelelő kezeléséhez, míg a "tüntetők" nem rendelkeztek egyikkel sem.

Aki a 2006-os események során felmenti a rendőrséget, az maszatolná a mocskot. Ne mondja nekem senki, hogy a rendőri vezetők akkor találkoztak először budapest térképével, sőt egyáltalán a térképpel, találkoztak a felszereléssel és a modern híradástechnikával, hogy problémát okozott volna számukra a megfigyelés és azonnali beavatkozás lehetősége.

Magánvéleményként meg megjegyezném, elnézve a köztévé szereplését a Gyurcsány-érában meg most Orbánnál, őszintén szólva kár hogy nem égették porig. Feleslegesen fizetünk rá akkora összeget ami lassan vetekszik a teljes felsőoktatásra fordítottal, csak azért hogy folyamatosan röhejesen hazudozzanak.
Nekem nem tűnik kellően költséghatékonynak. :]

Almaleves · http://almaleves.blog.hu 2012.01.04. 11:36:55

még szerencse hogy ez a ügyvéd védi a közmédiát. ellene már nyertem egy pert, el sem jött a tárgyalásra, minden költséget rájuk vertek, még késedelmi kamatot is megítéltek nekem.

a jogászfiúk szeretik a ráncos buzogányukat sorvadó vénnasszonyok nyákján legeltetni, hervadó hatalmaskodók üritík szájukba a mocskukat, aranyzuhany jöhet bármennyi, csak fizessen a szottyos szentem.

hüjeliba 2012.01.04. 11:40:50

www.tivi.de/tiviVideos/beitrag/909008?view=flash#2100 ez itt egy német gyerek híradó 1.43 tól érdemes figyelni. Kérdés ez meddig lesz elérhető ?

okostojgli (törölt) 2012.01.04. 11:56:26

Ezt a moslékzabáló Fillingert azért megkérdezném, hogy a kiretusált elempés kinek a szellemi tulajdona. :)
Ha az MTV-é akkor köszönöm, nincs több kérdésem, ha viszont az MKKP-é akkor HADD SZÓLJON!

sárkányfő 2012.01.04. 11:56:45

@Kristl:
Egy jogállamban minden embernek joga megvédeni a saját életét. Kockakővel - órákon át, tömegesen - dobálni rendőröket gyilkossági kísérlet, szóval örüljenek hogy olcsón megúszták. Téged nem érdekel, vagy nem tudatosult benned, vagy magasról letojod, de van egy hírem a számodra: a rendőrök emberek. Bizony, hús-vér emberek. Sokszor még családjuk is van, feleségük, gyerekeik. Élő emberekre épületet rágyújtani, meg életet veszélyeztető módon rátámadni, ez gyilkossági kísérlet. Ha rendőrre támadnak, akkor hatóság elleni erőszak is, és a magyar állam közrendje ellen irányuló kísérlet is, de ez már csak a bónusz.

Ez amit leírtam, ez az alap.

A másik alap, hogy ártatlan ember nem sérült meg. Ártatlan ember nem megy bele utcai harcba, ha mégis odamegy hamar elmegy, és a folyamatosan rendőri felszólítéások után már illegálisan is volt ott. Ne nézzük már egymást hülyének, köszi szépen. Élőben néztem az egészet végig. A Kerényi-festmény hazugságával szemben nem fehér ruhás szűzlányok voltak ott, hanem a csőcselék maga. Aki nem megy el hatósági felszólításra, az tudatosan törvényt sért, az tudatosan részét képezi törvényt megsértőknek, az közösséget vállal a gyújtogatókkal, az egy bűnöző. Aki vállalja a harcot a rendőséggel, az önmagát helyezi törvényen kívül.
Megjegyzem mintha sokan nem fognák fel ebben az országban, hogy az erőszakmonopólium az államé. Mint minden más országban is. Mintha az IQ 20 alattiak nem fognák fel, hogy ez nem egy boxmeccs. A rendőr üthet, te nem üthetsz. Ez van. Ha a rendőr megüt, te akkor sem üthetsz, jogi útra terelheted az ügyet és akár nyerhetsz is, de ütni nem üthetsz. Bár itt pont fordítva volt, nem a rendőrök kezdték a tombolást, nem ők gyújtották fel az MTV-t, nem ők dobáltak több kilós kövekkel, nem ők csináltak háborús csatateret a sűrűn lakott belvárosból.
Kíváncsian várom mikor lesz majd tömegmozgalom a fideszes/jobbikos betörők és sikkasztók mellett...

Azt nem vitatom, hogy a rendőrség egy része ezzel együtt is túlkapott, mert megkötözött elfogott embereket nem lehet bántani, még ha azok nyilvánvalóan bűnösök, és ha fél órával korábban ők még kockakővel dobálták a rendőröket, akkor sem. A Bodoky-könyv szépen feldolgozta, volt ott egy szadista barom őrmester, ő meg az alakulata súlyosan hibázott, ez elítélendő, vitán felül áll. Ahogy az is, hogy te azok közé tartotol, akik általánosítanak, akik egy túlkapó alakulatot összemosnak az egész rendőrséggel, akik speciel a város rendjét és biztonságát próbálták helyreállítani, és megóvni a köz- és magánvagyonokat, és elfogni a közönséges bűnözőket.

Ja és van egy hírem: én nem vagyok rendőr, de ha van nálam egy puska, és valaki az életemre tör, azt lelövöm. Akár lengeti a fideszes zászlót, akár nem, nekem a politikai motiváció nem felmetés az gyilkossági kísérlet alól, és nem is hagyom hogy bármennyire is jogosnak hitt politikai felháborodásból bárki leöljön, vagy akár csak súlyosan megsebesítsen.

intifada 2012.01.04. 11:59:56

@Lacdelo: A 2012-es tuntetok, azok bekes allampolgarok (bal es jobboldali), akik az antidemokratikus es dilettans Fidesz ellen tiltakoztak. Legtobbjuk bekes allampolgar, csalados ember, kulturalt, jo munkas ember szoges ellentetben a jobbikos bargyu, taplo, szkinhead, neonacikkal.

mein süsse liebe Gott !!!

azt látom, hogy te se nagyon nagyon jártál akkoriban a demok környékén !! csak mondom : akkor is megannyi „békés allampolgar, családos ember, kultúrált, jó munkás ember volt jelen,” - hijjnye, amindenit - és értelmes dolgokról beszélgettek és ha kellett igenis odavágtak - na ez a különbség a bárgyú, tapló,skinhead, neonácik és az elit tüntetők közt.
neonáci, skinhead, bravo !!! lemaradt a fasiszta.
a hazafiság oly messze van ettől az elit tüntetőktől mint gázkamra a fertótlenítő helyiségtől, meg a 6 millió a 1.5 milliótól, Churchill,Roosevelt,Sztálin a világ megmentésétől és a gonosz legyőzésétől !!
akik ezt összehazudták nem hazugok, de a nácik azok mégiscsak nácik !!! megmondák!! az Árpád - sáv is nyilas-náci, azt is megmondták!! grt!!

ja, csőcselék van mindenhol !

kotyomfitty 2012.01.04. 12:04:04

Erdekes, az USA-ban, ahol a legadazabbak a szerzoi jogi torvenyek, a parodia "fair use"-nak szamit. Itthon nem?
MKKP ne szedje le az oldalt, illetve most mar rakja ki ujra, ugy, hogy egeszkepernyos attetszo "PARODIA" felirat van rajta. Vagy egy "intro" oldallal, magyarazattal es linkkel az igazira.

Ásó[Mosó]Maci (Dr. nélkül) 2012.01.04. 12:07:46

@sárkányfő: Akkor Révész Máriusz sem volt ártatlan? Azt hittem, ő játssza a szűzlányt a Kerényi-féle képen! :-)

Valahol Máshol (lemondott Dr. Prof.) 2012.01.04. 12:16:30

@intifada: Nagyjából ott bukik meg a szép tirádád, hogy a 2006-ban és utána olyan nagy hévvel tüntizők, tudod akiknek akkor naaaagyooon fájt, hogy az a gonosz Gyurcsány hazudott, meg lopott, nos ők 2010 óta hol vannak? Ja, hogy a mostani bagázs hazugságai meg lopásai a jó hazugság meg a jó lopás. Azt írod, hogy akkor lehetett volna változtatni.. miért, most nem lehet? Ja értem, akkor balos kormány volt, most pedig jobbos, ugye-ugye Vonáék is hogy visszavettek a forradalmi lendületből, kis zsidózás cigányozás meg csontig benyalás a szavazásoknál Orbánnak. Ennyiről szól a naaagy változásokat hozó Jobbik. Meleg van odabenn, a fizu is jó, megérte bekerülni.

Ez a Virág nevezetű képviselő kötögetett bazzeg, érted, kötögetett! Bezzeg a fityiszes búbábégetés amikor nekik nem tetsző felszólalás volt, az bazmeg nagyon kultúr volt, vagy amikor a padsorok elején hangosan kellett bekiabálni hogy most igent vagy nemet szavazzanak mert a képviselők 90%-ának fingja sem volt, hogy most a diktátor épp melyik kívánságát szavazzák meg az kibaszott parlamentáris volt mi? Ennyit a 2006-os nagy forradalmárokról, gondolom jó pénzt kaptak, hogy megágyazzanak őfelségének. Amúgy feltettem már a kérdést, ki lehet őket bérelni szülinapra vagy bármilyen eseményre? Mi a tarifa, hátha te erre tudsz válaszolni.

Ja és ne gyere a rendőri fellépéssel meg a jajj szemkilövők baromsággal, attól mert lefizetett csürhének tartom őket, a rendőrség fellépését sem helyeslem, hibáztak, ott is bőven hullania kellett volna a fejeknek, rendfenntartásból megbuktak, látszik, hogy a trafi kezelése könnyebb, helyette mást kellett volna gyakorolniuk, de ez már a vezetők sara. A kiskatonák csak parancsot teljesítettek felkészületlenül. Ja és igen, a nagy kétharmados uralomban sem változott semmi, a rendfenntartás nem lett az erősségük, ellenben a pénzbehajtás továbbra is csúcsra van járatva.

@Ásó[Mosó]maci: A linkednél olvasd el az ötös kommentet és a szerzőt... :))))))))))

Lacdelo 2012.01.04. 12:29:02

@intifada:

„békés allampolgar, családos ember, kultúrált, jó munkás ember volt jelen,” - Ez vicces volt :)

www.youtube.com/watch?v=VapoOMlKJ5o

Az egesz video tukrozi, hogy milyen bargyu, otromba csocselek volt ott 2006-ban, de ha csak egy perced van akkor nezd meg a "békés allampolgar, családos ember, kultúrált, jó munkás ember"-ek hogyan verik a rendoroket. :D

Ehhez mit szolsz baratom? Ha gondolod belemehetunk megvitatni a Jobbik gazdasagpolitikajat es tarsadalompolitikajat, ahelyett hogy olyan csekely dolgokrol vitatkoznank, hogy melyik oldal tuntetoje a jo tunteto.

Egy kis link a kulturalt jobbikos, jomunkas ember csalados apukak kulturalt viselkedeserol.

http://www.youtube.com/watch?v=Cybj5xYIDEU

Minden jobbikos hazaarulo es nemzetietlen!
Az Operahaz elotti atrocitasbol is lehet latni, hogy ilyen galad, szar embereket nem szabad a politika kozelebe se engedni.

Semmifele megoldasuk nincs a haza problemaira. Gazdasagrol, egeszsegugyrol, oktatasrol semmi koncepciojuk nincs. Ha ezekre a mocskos neonacikra szavazunk, akkor teljesen kiirjuk magunkat Europabol. Az EU, USA, IMF ellenunk fog fordulni, kulfoldi es belfoldi befektetok kifogjak vinni a maradek befekteteseiket. Az orszag tartosan BOVLI kategoriaba kerul es nem fogjuk tudni finanszirozni a piacrol, 20% fole none a munkanelkuliseg, nagymaerteku elszegenyedes, stb...

A Jobbik nem megoldas az orszag problemaira! Mindenki aki a Jobbikot tamogatja az Magyarorszag ellen tevekenykedik es tartos elszegenyedesehez jarul hozza.

A diktatorikus, inkompetens Fideszt csak demokratikus partok osszefogasaval lehet le valtani! Teljesen mindegy, hogy milyen partra szavaz az ember legyen az jobb vagy bal, amig az nem neonaci, inkompetens, antihuman Jobbik, vagy anti-demokratikus, inkompetens Fidesz.

Egy kis video, hogy milyen emberek a jobbikosok. Tenyleg valaki azt gondolja, hogy ilyen embereknek kellene vezetni az orszagot? :(

Ásó[Mosó]Maci (Dr. nélkül) 2012.01.04. 12:58:13

@Valahol Máshol: Erre gondoltál?:
"6. Agricola 2012. 1. 4. 11:53

Az EU nem akar tárgyalni Orbánnal.

Pedig ennyi humánum elvárható lenne tőle, hacsak nem fortyog benne olyan megveszekedett irracionális gyűlölet a magyarok iránt, mint a Gyurcsány kormány által Kossuth díjjal kitüntetett Kertész Ákosban, aki genetikusan alattvalóknak és röfögő, moslékot zabáló disznóknak tekinti a magyarokat."

No, várjuk Vidéki olvasóink bejelentkezését! :-D

Valahol Máshol (lemondott Dr. Prof.) 2012.01.04. 13:20:38

@Ásó[Mosó]maci: Telitalálat. Mondjuk nekem betöltve az oldalt az ötös számú kommentként jelenik meg, de ez csak egy zavar a narancsmátrixban.

Mondjuk az elmaradó IMF-pénzből eredő államcsődtől hogyan jutott el Kertész Ákosig.... Kéne nekem is egy ilyen "Fideszes összefüggések a narancsmátrixban, avagy a mi valóságunk" könyvecske.

Ásó[Mosó]Maci (Dr. nélkül) 2012.01.04. 13:27:39

@Valahol Máshol: Én meg sem próbálom már megérteni! Oly magasságokba emelkedik véleményének kifejtése közben, hogy rosszul leszek a tériszonyom miatt. Oly összefüggéseket lát, amivel egyből leleplez minden baloldali-libsibolsi összejátszást, mely a fülkeforradalom megdöntésére irányul!

Lacdelo 2012.01.04. 13:49:07

@Valahol Máshol:

Szerintem csak szarkasztikus @Ásó[Mosó]maci: . Viccnek jo, amit ir. ;)

Seduxen (már NEM dr.) 2012.01.04. 14:01:56

@Valahol Máshol: hehe, a narancstálib prototípusa ma a VG-re van beosztva ?! :DDDD

Valahol Máshol (lemondott Dr. Prof.) 2012.01.04. 14:04:20

320 az euró. Korábban júniust mondtak a nagy változásra, háááát.... vagy új ME esetleg kormányunk lesz két-három hónapon belül vagy államcsőd. IMF-megegyezés úgysem lesz, Vitya előbb lopja el az MNB tartalékát (sőt, már ugye a cél is megvan, Lázárék meg a többi fideszes város milliárdos lopásait satírozzák ki vele), aztán max a megtakarítások jöhetnének, de nagyjából az MNB-s lenyúlással vége lesz a dalnak.

Valahol Máshol (lemondott Dr. Prof.) 2012.01.04. 14:22:33

@Seduxen: Ezt éles, kritálytiszta látásmódnak hívják. Veleszületett tulajdonság, nem örökölhető vagy tanulható.

OFF

Nem te vagy a fórum egyik(?) Liverpool szurkolója? Vagy rosszul emlékszem valami korábbi kommentfolyamból? Csak mert a tegnap este csúnya volt. Elég tökörugdalt módon ténfergett a pályán a 'pool, 0-0-nál volt egy nagy helyzetük, aztán roló.

Ásó[Mosó]Maci (Dr. nélkül) 2012.01.04. 14:38:56

@Valahol Máshol: Csak Reina pillangózott. Mondjuk mostanában a Shitty ellen elég nehéz, de jön még kutyára úthenger!

intifada 2012.01.04. 15:45:37

@Valahol Máshol: @Lacdelo:
Azt sajnos én sem értem - és hiányolom is - miért nem szervez több utcai megmozdulást az aki az utcának köszönhati támogatottságát, de biztos ennek is meg van az oka, ha más nem, nehogy felforgató pártként legyenek elkönyvelve és inkább azt a baszott demokratikus utat járják ők is, amit mindenki hangoztat. Nem gondolom, hogy van jó és rossz lopás, hiszen minden ilyen tett a ami kiderült és az is ami nem, mind nemzetellenes tett, és senki az említett pártból nem tesz különbséget, sőt ha jól tudom az egyetlen társaság aki ezeket mind felszínre hozza, mindegy melyik oldal az érintett. Igen akkor lehetett volna minden gond nélkül, mert meg volt a megfelő forradalmi hangulat - 50. évforduló - ami ma már nincs meg, de valószínú hogy a hasonló elégedetlenség ugyanúgy meg lesz. Az, hogy jobb vagy bal, az 1990 óta érvényét vesztette, mert minden kormány a fényességes eu-usa-piac oltárán áldozta fel az egész országot benne velünk, és teszi ezt most is
Az, hogy mit jelent egyes pártoknak és képviselőinek a parlamenti, képviselői munka, melyik bőg vagy béget vagy fityisz, az azt hiszem nem az említett párt problémája, elsősorban. De megnyugtatlak, nem szokták szó nélkül hagyni. Viszont a kötögetés nem hiszem, hogy a nemzetért tett markáns ellenállás kategóriájába tartozó tevékenység, amibe olyan nagyon el lehet fáradni, hogy valami kevéssé megviselő ellenállásba fogjon. Inkább a szégyen kategória, és jobb ha ilyen semmirekellő nincs ott. Ide jutottunk 1945 után a parlamenti beszédek, felszólalások terén. 1945 előtti parlamentben még a helynek és tisztjüknek megfelelően beszéltek, viselkedtek míg most többnyire mekegnek-mekognak és ocsmány disznóólt csinálnak kb. mintha valami piacon lennének.1990 óta nincs olyan hogy jobb és bal, mert mind egytőről metszett és nevelt hazaáruló banda. Tisztelet a kivételnek. A szavazások úgy zajlanak ahogy mondták, - ha ha tudták mondani, mert úgy mint most, nem nagyon vannak bent semelyik médiumban sem,- az pedig úgy szólt, hogy minden ami az ország érdekét szolgája meg-,ami nem, az pedig nem lesz megszavazva általuk. Hol itt a benyalás?
A tarifára vonatkozó kérdésed az irodájuknak tedd fel, biztos válaszolnak. A rendőrségről nem mondanék semmit mert annyit is ér a munkájuk akár a cigis akár a patkány vezeti.

Nekem, barátom, a linkelt video azt mutatja, hogy van még tettre fogható ember aki kész tenni az országért, ha ne adj Isten bármi történik, Aki téged is megvéd, és nem feltétel nélkül behódol vagy meghunyászkodva tágyal a megtartható jogainkról, ellentétben az elit forradalmárokkal.
Ha gondolod beszélhetünk programokról de attól tartok rövid lesz, hisz egyetlen egy párt volt aki megtisztelte a választó polgárt bármivel is, az pont a nevezett mozgalom, mégpedig 56 oldalban, felvetett problémák és megoldások felsorolásával. Annyira szar volt, hogy a portfolió által is megkeresett gazd.i szakemberek azt mondták az egyetlen használható valami, de azért sem fog oda szavazni mert Jobbik. grt!
Mindazon által nem hiszem hogy veled, barátom, bármit meg lehetne értetni, ami kívül van az atlantista-globalista átverésen kívül. FUCK THE NEW WORLD ORDER!!!!!!

ezt pedig ki kérem magamnak: Minden jobbikos hazaarulo es nemzetietlen!
Az Operahaz elotti atrocitasbol is lehet latni, hogy ilyen galad, szar embereket nem szabad a politika kozelebe se engedni.

ezek után te milyen alapon mondasz bármit is a videon szereplőkről ? mondd már meg az eu-imf-ecb trojkában mennyi a nemzeti????? Te, ezek nem inkompetensek a magyar nemzetre nézve?
Megnyugtatlak VAN, hogy az utolsó ostoba kérdésedre válaszoljak.

Valahol Máshol (lemondott Dr. Prof.) 2012.01.04. 15:51:25

@intifada: Átrágtam magam a válaszodon, később ha lesz lehetőségem reagálok, tisztes válasz volt, köszönöm. Mondjuk néhol néztem, hogy én ilyet nem is kérdeztem, aztán láttam, hogy két kommentre is reagáltál. :)

Dr.Zomboss 2012.01.04. 16:01:07

@Lacdelo: Miért nem tud megoldást kínálni? Rohadt cigányok, rohadt zsidók! Neked ez nem elég?
Nekem mondjuk nem igazán, de van néhány agymosott, aki beveszi ezt a rablómesét.

Sörhastáncos 2012.01.04. 19:08:35

A magyar tv-nél érdekes dimenzióban léteznek, ahol a névhasználatra más szabályok vonatkoznak. Néhány éve például belekötöttek a Music Televison csatornába, hogy ne használja az MTV rövidítést.
www.origo.hu/teve/20071017-a-magyar-televizio-birosaghoz-fordult-az-mtv-nevert.html

Amúgy lenne egy huszárvágásos megoldás a köztévére. "Műsor" helyett hangyafocit sugározna.
Előnyei:
- nem néznék kevesebben, mint most
- nem kell szerkesztéssel meg ilyesmivel izzadni, fölöslegesen költeni technikára
- szép tétel az állami költségek között a "Hangyafoci támogatása 77 000 000 000"
- akit odadelegálnak, az ekhózhat focistaként
Szerintetek?

(Mondjuk a fentiek után simán el lehet képzelni, hogy minden adáshiba után ugrálnának, mondván, úgy nézett ki az adáshiba hangyafocija, mintha a köztévé lenne...)

Még egy gondolat a domainekről. Pont a tévéostrom után lehetett olyan pletykákat hallani, hogy saját domain alatt futó szélsőséges oldalak szolgáltatóihoz sétált be néhány megtermett emberke, azzal, hogy a domain jogairól legyen szíves lemondani a javukra... Még mondják, hogy nincs fejlődés...

bogancs · http://nivo.blog.hu 2012.01.04. 19:26:34

Azért a tanulsága mégiscsak az ennek a botránynak, meg már a múltkori lomniczis ügynek is, hogy él a sajtószabadság Magyarországon, hiszen a csapból is az folyik, hogy hogy lehet ilyet csinálni.

Vagy legalábbis ha valaki mégis a sajtószabadság korlátozására törekszik, azt eléggé bénán csinálja.

darrenstar 2012.01.04. 19:56:19

@komissarlajos: kedves komissár elvtárs! ön minden bizonnyal félreértette mondanivalóm lényegét. maradok tisztelettel ds

Kristl 2012.01.04. 20:20:52

@sárkányfő:

Rendkívül érzelmes az első írásod. Kár hogy alapvetően semmi "ellenérvet" nem tartalmaz arra nézve amit leírtam.
Ugyanis nem a székháznál dekkoló száz "rendőr" állt neki "szétverni" az őt támadó "csőcseléket" hanem ~ azok a rendőrök akik ott sem voltak, más helyszínen más időben követtek el atrocitásokat ~ olykor erre hivatkozva.
->
Már megbocsáss, de ez nem éppen "önvédelem", ahol a hús vér emberek megvédik magukat hogy kisgyerekük könnymaszatos arccal végül, de mégiscsak viszontláthassa őket.
Hanem épp ellenkezőleg, az amit már sokan leírtak. A rendőri vezetők vagy alkalmatlanságuk okán, vagy puszta aljas számításból veszélyeztették a beosztottjaikat, és később mindenféle túlkapásokkal "toroltak" ami jogállamban továbbra is megengedhetetlen. Akkor is ha családapák és 5 gyerekük van, és akkor is ha agglegények vagy épp robotzsaruk.

"Ez amit leírtam, ez az alap."
Röviden, nem. Az az alap amit leírtam. A rendőr elvileg felesküszik és a munkaköri leírásában nem a "és amúgy lődd le azt aki ferdén néz rád" hanem egészen más szerepel.

"A másik alap, hogy ártatlan ember nem sérült meg."

De igen. Erről bírósági döntés is született. Egyszerű járókelő is megsérült, sőt olyanok is, akik épp hazafele tartottak szokványos útjukon.
Sőt ami azt illeti olyanok is, akik egy jogosan bejelentett tüntetésről mentek volna haza, de aztán a szakszerűtlen rendőri intézkedés miatt mentek a levesbe.
Úgyhogy ezek bizonyított tények, sőt esetenként jogerős bírósági határozatok után jelenleg ezzel épp elköveted a "rágalmazás, becsületsértés" bűntettét.
Ráadásul a "kollektív bűnösség" alkalmazása is érdekes EU-s meg Ensz-es tagállamként.

"Ártatlan ember nem megy bele utcai harcba, ha mégis odamegy hamar elmegy""
Ez igaz. Ártatlan ember nem is ment utcai harcba. A RENDŐR vitte oda hozzá az utcai harcot, mikor belelőtt vaktában a tömegbe, vagy éppenséggel úgy intézkedett ahogy.

" az önmagát helyezi törvényen kívül."
Ezt te melyik törvénykönyvben olvastad?

"Megjegyzem mintha sokan nem fognák fel ebben az országban, hogy az erőszakmonopólium az államé."
Igen, amivel a polgár ruházza fel az államot, a jogrend betartatása érdekében. Gondolom dereng olyan hogy társadalmi szerződés. Pont EZÉRT kell betartania a RENDŐRNEK MINDIG azt a bizonyos kötegnyi törvényt.

"Bár itt pont fordítva volt, nem a rendőrök kezdték a tombolást, nem ők gyújtották fel az MTV-t, nem ők dobáltak több kilós kövekkel, nem ők csináltak háborús csatateret a sűrűn lakott belvárosból."

Lásd fent. OLYAN NINCS hogy bűnösség vélelme. ˇ~Mer valaki felgyújtotta a székházat, ezé leverjük 2 nappal később a tüntetőket oszt hali...~

"Azt nem vitatom, hogy a rendőrség egy része ezzel együtt is túlkapott, mert megkötözött elfogott embereket nem lehet bántani, még ha azok nyilvánvalóan bűnösök, és ha fél órával korábban ők még kockakővel dobálták a rendőröket, akkor sem. "

Köszönöm, akkor nem is kell tovább maszatolnod!

"Ahogy az is, hogy te azok közé tartotol, akik általánosítanak, akik egy túlkapó alakulatot összemosnak az egész rendőrséggel, akik speciel a város rendjét és biztonságát próbálták helyreállítani, és megóvni a köz- és magánvagyonokat, és elfogni a közönséges bűnözőket."

Tényleg? Ez ismét becsületsértés, nagy nyilvánosság előtt ilyet írni...
Idéznéd hol írtam én ilyet? :)

sárkányfő 2012.01.05. 00:04:48

@Kristl:
Hát ez hihetetlenül gyenge válasz volt, láthatóan csak félig figyeltél oda, meg bele-bele kaptál pár sorba oda se figyelve a kontextusra. Hát oké, én korrektül válaszoltam, de ha te ennyire leszarod a beszélgetést, én se töröm magam, már bánom hogy olyan alaposan kifejtettem az álláspontom korábban. Bőven elég most is, ha pár dolgot lereagálok a teljesség igénye nélkül, azok úgyis jellemzik az egész válaszodat.
Az érveimhez való hozzáállásod egyébként éppen olyan, mint a valósághoz való hozzáállásod: ami nem tetszik neked, vagy ellentmondana a kis meséidnek, azt egyszerűen levegőnek nézed. Az nincs. Ja, így könnyű... Gondolom ez fogja jellemezni a következő válaszodat is, láttam már ilyet, istenem de hányat...

na akkor lássuk:

"azok a rendőrök akik ott sem voltak, más helyszínen más időben követtek el atrocitásokat"
ja, a tv ostrom után, csak úgy véletlenszerűen kiválasztott időpontokban és helyszíneken a rendőrök elkezdtek összevissza lövöldözni járókelőkre. hát persze...

Önvédelem: ha valakit megtámadnak, megvédi magát. A tv-ostorm gyilkossági kísérletek sorozata volt, és a későbbi utcai harcokban is rengeteg kődobálás volt, illetve csúzlizás, vasgolyókkal, és persze a jó öreg molotov. azt is élőben láttam ahogy egy maszkos fiú a nyugati téren egyenesen a rendőrök közé dobta be a molotovot. másoktól meg elkobozták, a hátizsákjukban volt, nyilván tök véletlenül. kár a gőzért, ez emberölési kísérlet.

"és amúgy lődd le azt aki ferdén néz rád"
ja, pont ezt írtam előbb is, ugye?....
látod, az ilyen nyegle, "írok valamit, de kb leszarlak" válaszok amik téged minősítenek. hosszasan kifejetettem a csőcselék brutalitását, a gyilkossági kísérletek sokaságát (amit egyébként neked is tudnod kéne, a valóságot nem lehet elhazudni, elképesztő hogy próbálod ezt beállítani), erre te ezt úgy minősíted, hogy "ferdén néztek"....

"De igen. Erről bírósági döntés is született. Egyszerű járókelő is megsérült, sőt olyanok is, akik épp hazafele tartottak szokványos útjukon. "
Ja, mert bíróság előtt hogy is lehet bebizonyítani, hogy valaki szándékosan ment oda, nem pedig "véletlenül", ha az utóbbit állítja? ja, hogy sehogy...
Sok visszatasuzító része van ennek az egész hazugságnak (rágalmazlak, ugye jegyzetelsz?), de az, hogy a TV ostorm után, amikor az egész ország ettől volt hangos, az összes média ezt tolta (még külföldön is) és mindenki csak erről beszélt, hogy ezek után még valaki "véletlenül" keveredett oda... loooool. Nulla. Érted? Nulla ember megy bele egy hangos, üvöltöző, káoszba ahol száll a könygáz, a füst, és finoman szólva gyanús alakok vannak, repülnek a kövek, dőlnek a kukák, futás, kiabálás, csörömpölés, és mindenfelé rendőrök meg villódzó rendőrautók, stb...

De a legszebb az, hogy ha a játék kedvéért feltesszük, hogy csakugyan odakeveredett egy ember véletlenül (nyilván tök vak és süket volt, semmit sem érzékelt, és éjszaka arra botorkált a fehér botjával...), és meg is sérült, akkor is: ugyan áruld már el nekem, ki ezért a felelős? Akkor öngól ez, és még fel se fogod :D Az a rendőr, aki hangosbemondón folyamatosan újra és újra felszlólítja a népeket a műveleti terület elhagyására, a rendbontás befejezésére, vagy az a csőcselék, amelyik az ország legsűrűbben lakott területéből csinál háborús zónát, polgári ruhában? Kik is veszélyezették itt az ártatlanok testi épségét? vazz, a Magyar Gárdában legalább annyi becsület van, hogy felhúznak egy egyenruhát, és nyíltan vállalják tetteiket. Ők biztosítják hogy senkit ne keverjenek velük össze. Ez a csőcselék meg direkt civilnek álcázta magát, aztán meg hisztiznek ha végül úgy tehetnek, mintha tényleg sikerült volna civilt megsebezni.

"épp elköveted a "rágalmazás, becsületsértés" bűntettét. "
:DD

"Ráadásul a "kollektív bűnösség" alkalmazása is érdekes EU-s meg Ensz-es tagállamként."
Hogy jön ide az ENSZ? :D És hol a kollektív bűnösség? :DD csakis a csőcseléket és a gyilkossági kísérleteket elkövetőket ítéltem el. Normális ember meg ezer méterről sarkon fordul ha hallja az üvöltözést. Úgy általában is, de a TV ostrom után és a jól ismert helyeztebn meg pláne. Már a hangok alapján, de ha süket, akkor a látvány is bőven elég, sarkon fordul és megy a fenébe. Amúgy ismerek 1-2 srácot akik odamentek, alig várták a balhét... rá se hederítettek, hogy óvtam őket, meg próbáltam a józan eszükre hatni... szinte transzba estek, érdekes élmény volt, egy pillanat alatt lehullott róluk a civilizációs máz... lehet balhézni, lehet dobálni gyurcsány rendőreit, juhhé, rohanjunk... idióták.

". A RENDŐR vitte oda hozzá az utcai harcot, mikor belelőtt vaktában a tömegbe"
Aha :D Sőt, balhé sem volt, ugye a rendőrök rendezeték azt is, nem?
És mint írtam, felszólítás nélkül nem volt intézkedés, és a tömegben nem ájtatos nővérkék voltak...

"" az önmagát helyezi törvényen kívül."
Ezt te melyik törvénykönyvben olvastad?"
A PTK-ban. Ha rendőri felszólításra nem hagyod el a helyszínt, akkor törvényt sértesz és attól kezdve jogos ellened a rendőri intézkedés.

"ˇ~Mer valaki felgyújtotta a székházat, ezé leverjük 2 nappal később a tüntetőket oszt hali...~"
Mint írtam, nem csak a tévénél tombolt a csőcselék. Ne tegyél már úgy, mintha....

"Köszönöm, akkor nem is kell tovább maszatolnod! "
Semmiféle maszatolás nem volt, teljesen világosan a szádba rágtam az álláspontom, világosan megkülönböztettem az utcai harcokat az elfogott emberekkkel szembeni bánásmódtól. csak akkor nem fogod fel ha nem akarod felfogni.

" ismét becsületsértés, nagy nyilvánosság előtt ilyet írni... "
ismét nagyon megjedtem :D

"Idéznéd hol írtam én ilyet? :)"
Mutasd meg te: hol tettél különbséget rendőr és rendőr között?

Meridian74 2012.01.05. 02:05:16

Hol van az a videó, ahol Szanyi kapitányt jól leköpik?
A TV-ben volt, én meg nem láttam...

Lacdelo 2012.01.05. 09:34:05

@intifada:

"1945 előtti parlamentben még a helynek és tisztjüknek megfelelően beszéltek, viselkedtek míg most többnyire mekegnek-mekognak és ocsmány disznóólt csinálnak kb. mintha valami piacon lennének."

Nem sul le a kepedrol te ostoba neonaci, hogy a nyiltan a Szalasiekat (a naci kiszolgalokat) elteted itt, azokat akik 580,000 honfitarsunk halalaert felelosek legyenek ok magyar katonak a Don-kanyarban puska nelkul golyofogokent felaldozva vagy magyar zsidokat es romakat kivegzotaborokba vezenylesevel). Tudom, hogy a te beszukult, idiota, antihuman, csokott agyaddal nem tudod felfogni a helyzet dramaisagat es komolysagat es a 45 elotti kormanyok voltak csak igazan bunosek es aljasak, szerencsere legtobbjuk el is nyerte a melto bunteteset, amiert artatlan magyarok 100 ezreit kuldte a vagohidra. A fasiszta es neonaci ideologia mar egyszer megmutatta, hogy hova vezet, a magyarok tulnyomoresze (ertelmesebbje) nem ker belole.

NE IS ALMODOZZAL, MERT A MAGADFAJTA NACIKAT MEGEYSZER NEM ENGEDJUK HATALOMRA.

"World War II fatality statistics vary, estimates of total dead ranging from 50 million to over 70 million.[1] The sources cited in this article document an estimated death toll in World War II of 62 to 78 million, making it the deadliest war in world history"

Country Total population Military Civil Total deaths Deaths as % of
1939 population
HungaryU 9,129,000 300,000 280,000 580,000 6.35%

"Mindazon által nem hiszem hogy veled, barátom, bármit meg lehetne értetni, ami kívül van az atlantista-globalista átverésen kívül. FUCK THE NEW WORLD ORDER!!!!!! "

A nyugat es a penzpiacok ellen meg azert lazongasz, mert halvanylila fingod sincs, hogy hogyan mukodik. Csak a kuruc.info-rol "tajekozodsz" es lovesed sincs hogy hogyan mukodik a fejlett piacgazdasag. Habar vannak hibak, mint minden rendszerben, de egy iranyitott es szocialisan erzekeny kaptialista rendszer (Nyugat-Europa, USA, Japan, Del-Korea kulonbozo mertekekben stb...) a legeredmenyesebb a joleti tarsadalom kieptesehez. Minden renszerben vannak hibak, tokeletes rendszer nincs, de az ido is bizonyitotta, hogy ezek a rendszerek sokkal kiszamithatobbak es humanusabbak, mint a te kibaszott zsakutcas fasiszta, diktatorikus, nacionalista szelsojobboldali Jobbikos rezsim lenne. A Jobbiknak nincsenek megoldasai se gazdasagi, se tarsadalmi kerdesekben. A sok ures, nagyhangu faszsagokat leszamitva semmit nem tudnak az asztalra letenni.

Ha ennyire antiglobalista vagy, akkor en befizetlek egy oda repulojegyre Eszak-Koraeba vagy Zimbabwe-be, ott ugy latom konnyebben be tudnal illeszkedni, es jol erezned magad a diktatura mocsaraban. Nekunk hazafi magyaroknak, akik tenni akarunk a hazaert, meg hagyjal minket a jobbikos kibaszott elmebetegsegeiddel es ne fertozd tovabb a politikat! Ha igy folytatjuk, akkor a magadfajta szar emberek miatt elfogjuk vesztegetni a kovetkezo 10-20 evet! Razdd meg magad ember!

intifada 2012.01.05. 17:53:29

@Lacdelo: Sajnálom a családod!!

vomit 2012.01.06. 11:02:24

hitler rajon, hogy a tuntetok nem az alkotmanyt unnepelni jottek
www.youtube.com/watch?v=etp7Q2vDpns

Fell Bandi 2012.12.23. 09:56:37

@Nyuggervadász: ha már egy Kárpátia póló viselése arra utal szerinted, hogy a gazdája balhézni akar, akkor én nyugodtan pofánverhetem azt, akinek templomkilincsre emlékeztető orra van? (mert nekem az nem szimpatikus)

Ironfist 2012.12.23. 11:01:26

@Nyuggervadász:
"
- ha a haverodon Kárpátia póló volt, -feltételezem- nem csupán (ma született bárányként) ácsorgott az út szélén. Ez a póló kifejez valamit és ehhez egy bizonyos viselkedésforma is járul."

Ez tévedés. A többi viszont igaz.

Nyuggervadász 2012.12.26. 00:59:48

@Fell Bandi:
@Ironfist:
Srácok, ti valóban dec. 23.-án válaszoltatok egy január 3.-i bejegyzésemre? Vagy a net ördöge (mikulása) tréfált meg karácsonyi ajándékként?!?
Apropó, Fell Bandi, milyen a "templomkilincsre emlékeztető orr"? Kérlek, világosítsd fel sötét elmémet, mert a végén még hülyén halok meg....
Egyébként, kellemes ünnepeket mindkettőtöknek.

Ironfist 2012.12.26. 17:55:15

@Nyuggervadász:
Jé, nem is figyeltem. Csak azt, hogy érkezett ide egy válasz, és megnéztem, mire válaszolt.

süti beállítások módosítása