Skip to content


       Szűrés lista

Lakótelepi reality Gyurcsány Ferivel

Köszönjük Feri, megint megcsináltad, ez nehéz, sőt lehetetlen lesz túlteljesíteni!

Gyurcsány Ferenc, Vadai Ágnes, Varjú László és Molnár Csaba beköltözött egy-egy avasi családhoz 3 napra, mivel egyik család levélben azzal fordult hozzájuk, hogy a politikusoknak fogalmuk sincs arról, hogyan élnek, milyen körülményeket kell elviselniük nap mint nap, éppen ezért meghívta a volt miniszterelnököt, hogy lakjon náluk.

"Miskolcon vagyunk, beköltöztünk az Avas lakótelepre. Nem leszek abban a helyzetben, hogy hosszasan postoljak. De ha tudok, mesélni fogok. Bocs:))" - ezzel a rövid üzenettel búcsúzott el a külvilágtól Gyurcsány a Facebookon, közvetlenül a Beköltöző-show után.









"Az ellenzéki képviselő rögtönzött fogadóórát tartott a lépcsőházban, ahol hallott hemzsegő poloskákról – nem a politikában megszokottakról –, csótányokról és megismerkedett Málna kutyával.
Gyurcsány este hokit nézett élőben. A miskolci jegesmedvék győzelme ellenére a volt kormányfő úgy látta, „a helyzet drámaibb és rosszabb, mint azt általában lehet látni papírokból”. A volt kormányfő úgy ítélte meg, érdemes volt néhány napra leköltöznie az avasi lakótelepre és megtapasztalni „milyen itt az élet”." -
fn24.hu

Arról miért nem írnak, hogy mi van a többi beköltözővel?! Vajon kihez költözött Vadai Ágnes? Felzabálta éjjel a hűtőt?!

Mondjuk egy picit rasszistagyanús, hogy nem egy cigány családhoz költözött be Vastagbőr Feri, és okosan sikerült olyan időpontot választani, amikor már messze a segélyosztás, nincs mulatozás éjszakánként ...

Vajon a kedves lakótársak tudják, hogy éppen Gyurcsány miniszterelnöksége és pártjának polgármestersége alatt sikerült a Fészekrakó-maffiának hosszú évek alatt tönkre vágnia Avast, és semmit sem tettek, hogy ezt megakadályozzák?

És most jöjjön a videó, ami teljes új alapokra helyezi a politizálást Magyarországon, Vágási "Gyurcsány" Ferenc az avasi lakótelepen:

 

Avasi futással kezdte a napot a volt miniszterelnök ... szerencsére a boon.hu mindenről tudósít.

Címkék: gyurcsány abszurd pofátlan dk

A bejegyzés trackback címe:

https://vastagbor.blog.hu/api/trackback/id/tr753743272

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: 1296. Gyurcsány Avasa, Záborská minimálbére, Hlina tutaja 2012.01.27. 22:58:27

Az óhazai magyar sajtó és blogoszféra Ferenc testvér szociotripjétől volt hangos az elmúlt napokban. Nyilván már a csecsemők is tudják, hogy a volt szocialista miniszterelnök három napra Miskolc Petržalkájára, az Avas lakótelepre költözött. Vajda János...

Trackback: Kedves Fiatalok! 2012.01.27. 11:30:18

Olvasom a Fidelitas közleményét arra reagálva, hogy Gyurcsány és társai lakótelepi lakásba költöztek három napra. Ebben szerepel egy "VV Ferinek" címzett mondat is, hogy "amúgy is, rég kiszavaztak onnan". Az egész közlemény egyé...

Trackback: Fidesz: Gyurcsány azonnal hagyja el Miskolcot! 2012.01.25. 14:47:01

Lehet, hogy Budapesten még néhányan vevők a pojácaságra, de Miskolc nem az a hely, ahol a gyenge színészi teljesítménnyel el lehetne kápráztatni bárkit is – mondta Sebestyén László országgyűlési képviselő, a Fidesz miskolci elnöke szerdai sajtótájékoztató…

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

lecsó kolbász (törölt) 2012.01.24. 17:35:53

@SaulTigh: vi nííd tú fájnd dő helflíí balanszeee

Jani haverja · http://alfa-kontakt.info/ 2012.01.24. 17:51:46

@SaulTigh: Az ingatlanlufiban a Bush kormányzat biztatása nyakig benne volt. A hitelminősítők munkájának igénylését is az állam tette kötelezővé.
Viszont az államnak tényleg szabályozni kell két dologban:
1./ Jó, ésszerű és betartható jogszabályokat kell hoznia.
2./ Ezeket a jogszabályokat következetesen be is kell tartania saját magának, és könyörtelenül be kell tartatnia mindenkivel.
Ez a REND fenntartásának egy része (ez pont a gazdasági rend fenntartása).

Népi, állampolgári ellenőrzés: Nem tudom, hogy gondolod, nekem ezek ugrottak be:
Régen pletyka, ma az internet (blogok, Facebook, stb.) Ezek viszont nagyon jó ellenőrzőrendszerek, mert ALULRÓL SZERVEZŐDŐ és ÖNKÉNTES közösségek alkotják, nem úgy, mint pl. az államot. És egy nép kollektív tudása (legyen benne szinte akárhány % hülye) mindig több, mint 1-1 (akár zseni) vezetőé.

AtiSnatch 2012.01.24. 18:20:56

@ketroot: csak a kommented miatt néztem meg a videót :D

Dr.Zomboss 2012.01.24. 19:08:56

Nem 1 hónapra, vagy 2 hónapra, vagy akármennyire kéne beköltöznie, hanem úgy, hogy élete végéig ott marad.

Boli – Ch.T. is, meg hát! 2012.01.24. 19:12:06

Mondjátok azt, hogy megették ott! Lécci, lécci, lécci! :)

Horizont 2012.01.24. 19:18:17

Nincs idő kiheverni a dolgokat. Milliós Békemenet és tessék most meg kaptunk egy Gyurcsányt! Pápai panel - Szemlőhegy utca - Avasi panel. Fletó bermuda háromszöge:)
Lehetne értékelni a 3 napos beköltözést, ha lehetne. De nem lehet. Több okból. 1.Megkésett. 2.Tudjuk, hogy reklámfogás. Aki kitalálta, biztos úgy gondolta, ha a Jobbik belőtte magát az ország házába a cigánykérdéssel, akkor majd ők meg ezzel. 3. Önkritikával belátható lenne, hogy ami van annak többek között ő is okozója. 4. Sajnálatos, hogy politikusainknak semmiféle beleérző képessége nincs ahhoz, hogy egyáltalán felfogja, hogy bizony így is élnek emberek hazánkban. Nem beköltözni kell, hanem felfogni, átérezni, együtt érezni és intézkedni! Ezt nem csak Gyurcsányra értem! A 3 nap alatt a valóságnak egy halovány kis szeletkéjét (se) ismeri meg.Úgy kicsit más, hogy tudom, hogy holnapután megyek vissza a Rózsadombra vagy Kötcsére!! Az igazi az lenne ha egy plasztikai műtét után minimálbérrel a zsebében egy teljes évre (vagy egy életre) beköltözne átlagemberként a sűrűjébe. Majd rájönne, hogy nem futja hokimeccsre SE!!!
Ez az egész akkor lett volna az igazi ha Vadai Ágikával egy lakásba költöztek volna és azt a kis vendégágyat kapták volna meg ketten együtt:((((
Az igazsághoz tartozik persze az is, hogy ezt a kommentemet nem csak Gyurcsányról írhattam volna hanem az összes politikusunkról, jobbról, balról, középr... ja olyan nincs:)
Elég lett volna ezt megnézniük!2009-es!!!
indavideo.hu/video/Riport_az_avasi_lakoteleprol_-_keptelenseg_a_ilyen_korulmenyek_mellett_letezni

tkgabor 2012.01.24. 19:20:44

Na végre!!! Nagyon régen volt már olyan érzésem, hogy "hát eddig azt gondoltam, hogy ennél nincs lejjebb/pofátlanabb/szürrealistább/elképesztőbb sztori, és mégis van!!! ÉS VAN ÉS VAN!!! Azért Feri most igen magasra tette a lécet :D

tudi 2012.01.24. 19:31:48

Na végre, mondaná a derék választópolgár, ám van egy csavar a gépezetben, ez az Avas egy rendezett lakása, valószínűleg környéke egy átlagos családdal, egész biztos más lenne a helyzet, ha derék exminiszterelnökünk egy "fészekrakós" környékre menne, esetleg segélyosztáskor, bár én (ha már választhatnék) akkor a derék politikusokat ilyen "jónevű "környékekre költöztetném valami idős életét becsületben leélt nyugdíjashoz, sok "színes" szomszéd közé.

Horizont 2012.01.24. 19:41:13

Kezdőőőőődik:)
Gyurcsány = Persona non grata :DDD
"Rendkívüli közgyűlés összehívását szorgalmazza Miskolcon a Jobbik helyi frakciója, amely azt szeretné elérni, hogy a grémium Gyurcsány Ferencet nyilvánítsa nem kívánatos személynek Miskolcon"
Hahahahahaha "A Jobbik városi elnöke szerint az országot és Miskolcot is "tönkre tévő Gyurcsány-féle futóbolondoknak" régen önfenntartó börtönökben lenne a helyük."

Boli – Ch.T. is, meg hát! 2012.01.24. 19:51:40

@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Bammeg! :))
Szerzek neked, CSAK NEKED, protekciót... :))
Addig is: agnes.vadai@parlament.hu
www.vadaiagnes.hu/
Azért nem semmi... :))

Viktus 2012.01.24. 19:51:49

Fidelitas: VV Feri akkor nem segített Avason, amikor megtehette volna
A szervezet szerint a panelba beköltözött Gyurcsány Ferenc egy jó vágóképért bármire képes Miskolcon.

index.hu/belfold/2012/01/24/fidelitas_vv_feri_akkor_nem_segitett_avason_amikor_megtehette_volna/

ez most jogos

Boli – Ch.T. is, meg hát! 2012.01.24. 19:54:34

@tkgabor:
Viktor hová akar beköltözni?
Vagy őt viszik? :))
Ha rajtam múlna, én ott, az avason zárnám össze őket egy 35 nm kéróba és befalaznám a bejáratot!
"...s a haza fényre derül!"

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2012.01.24. 20:06:56

@nemecsek ernő áruló: Pedig szerintem is tényleg a fecó az egyik oka a fidesz kétharmadnak.
A jónép szerint ugyanis: MSZP= Fecó,tehát rossz.
Ezért van az,hogy nekem is hiteltelen a fecó meg bajnai.A legnagyobb szívességet akkor tennék,ha eltűnnének végre,mert akárki mellé odaállnak,azt utálni fogják sokan.
Nekem pl.:Bokros sokkal hitelesebb,de ő sem az igazi.

nemecsek ernő áruló 2012.01.24. 20:08:51

@Tigeri: Az egyik a sok közül, oké. De csak az EGYIK. A sok közül! Ez a fontos különbség. És az elsődleges ok a szociális demagógia. És hogy a mainstream sajtó nem röhögte körbe a fidesz-maffiát, hanem adták alájuk a lovat.

Viktus 2012.01.24. 20:11:33

Gréczy közbevág: - A legkarizmatikusabb vezető az ellenzék soraiban! Az egyetlen, aki…

Gyurcsány leinti: - Zsolt, ha nem hallgatsz el, a lábamat se melegítheted. Szóval most végre természetes élőhelyükön tanulmányozhatjuk ezeket a szegény embereket, ezért bújtunk össze hárman ezen a sezlonyon. Anyám, Katus mondja így, hogy sezlony, és látod, teljesen természetesen használom.

hirszerzo.hu/velemeny/2012/1/24/Harman_az_avasi_ejszakaban_5S61D6

:D:D:D:D:D:D

legnagyobb :D:D:D:D

(avas) · http://avas.blog.hu 2012.01.24. 20:11:59

@bagir: Szebben nem is tudnám én sem kifejezni, köszi érte :)

immortalis · http://immortalis.blog.hu/ 2012.01.24. 20:24:16

Ha hozzám beköltözne három napra selmeczigabikanyugdíjvédelmi főszoponc, finom szórakozásként meghívnék egy pár havert egy bukkake-partyra...

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2012.01.24. 20:50:31

@nemecsek ernő áruló: De talán a legfőbb,mert vele lejhetett démonizálni a szocikat.
Nagyon sokan dühösek voltak rájuk,ezért szavaztak vikiékre.
Azt hitték,csak jobb jöhet....

tudi 2012.01.24. 20:52:09

@immortalis: Nem rossz elképzelés:)
Hozzánk jöhetnek főleg szombaton, mert disznót vágunk, de nem ám ilyen eszem iszom dinom-dánom, hanem munka 1000-rel. Utána jöhetnének az alábbi "programokra", faszedés az erdőn jó hidegben, borfejtés (0 fok felett nem ér jönni) szőlőkapálás és hasonló dolgok.

nemecsek ernő áruló 2012.01.24. 20:57:56

@Tigeri: És miért voltak dühösek rájuk? Mert Feri nem akarta tovább csinálni a szociális demagógiát. (Legalábbis ha hiszünk az ominózus kitárulkozásnak) Vikiék, és a magyar sajtó viszont igen. Mivel ez vezet eredményre, Fecó visszatér a porondra. Ezért fog zsákolni. Mert tanult.

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2012.01.24. 21:18:12

@nemecsek ernő áruló: Nem.Fecóra azért voltak dühösek,mer' elkúrta.
Azután a médiában ugye úgy mondták,hogy jön a gyurcsány csomag.
Csomag,ami olyan,mint a bokrosé tehát gonosz.
Aztán utána jött a válság,amit nálunk egyik oldl sem tud megfelelően kezelni.
Ja de igen.A kisembernek megszorítás,merhát nincs ingyenebéd,de azért nekem,meg a haveroknak meglegyen a külön pénz a zsebbe.

szmoker (Homo Trollicus) 2012.01.24. 21:34:19

Azt nem értem csak, hogy tényleg létezik olyan ember, aki Gyurcsányt beengedi a lakásába?
Na ez a durva.
Őszintén, ti beengednétek ha becsöngetne?...

@immortalis: fúj. Remélem azért valami papírzacskót a fejére húznál :)

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2012.01.24. 21:37:59

@Bee-zony: Valaki kommentálta,hogy 3 napig csak kibírják a cigók.
Csak nem tudom mire gondolt.Arra,hogy 3 napig nem bűnöznek,vagy hogy kibírnak fecóval 3 napot egy városban.

Boli – Ch.T. is, meg hát! 2012.01.24. 21:39:52

@immortalis:
Perverz állat vagy! :)) Az ötletért, hogy azt a szoliszökevény egybitest vendégül látnád... :D
Hidd el, nem lenne gyomrod hozzá!

Boli – Ch.T. is, meg hát! 2012.01.24. 21:41:29

@szmoker (Homo Trollicus):
Ha hozzánk becsöngetne, én rendőrt hívnék! Mit képzelnek, ilyen kósza politikusok... Hát már sehol nem lehetünk biztonságban ezektől???

Boli – Ch.T. is, meg hát! 2012.01.24. 21:42:57

@Tigeri:
Hátha megeszik! El kell híresztelni, hogy a húsa, mint a bölényé... :|

Boli – Ch.T. is, meg hát! 2012.01.24. 21:55:25

@Tigeri:
És ha rágós? A medvetalpat is kicsit meg kell rohasztani... :)

ketroot 2012.01.24. 21:56:07

@dottore AtiSnatch:

Jól tetted, hogy megnézted, ugye? xD

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2012.01.24. 22:14:50

@ketroot: Fecó majd egy segítsünk a szegényeken program keretében elviszi a kislányt Budapestre titkárnői/ágymelegítő állásba.

Dr. Gy. Dr. Fűegér 2012.01.24. 22:18:46

@immortalis:

Én nem tudnám ráverni Selmeczire. Kizárt, hogy felállna.

Boli – Ch.T. is, meg hát! 2012.01.24. 22:19:17

@Tigeri:
Irigykedtek, mi? Kis bige cseszi a fantáziátokat... :)) Szegény, győz majd magyarázkodni! Még a kutya is le lesz ott komcsizva! :D

Dr. Gy. Dr. Fűegér 2012.01.24. 22:19:51

Vajon mi finomat főz majd nekik Feri? :D

Dr. Gy. Dr. Fűegér 2012.01.24. 22:21:19

Fú a kiscsajtól tényleg előjött a pedofíliám.

Boli – Ch.T. is, meg hát! 2012.01.24. 22:22:50

@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Te, megint itt? És ChT? Na megállj! A kiscsaj erősen s...pozitív! :)

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2012.01.24. 22:32:07

@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Bezzeg a Vadai.Aaaz igen az kell neked....:))
@Dr. Boli Ch.T: Én szívesen elbújtatnám.Van hely a szobámban.:))

Boli – Ch.T. is, meg hát! 2012.01.24. 22:34:41

@Tigeri:
Tudod, ki ÚGY (dilis a kis rágcsáló)... ki így-úgy... no, de azért szégyelljétek magatokat, ha arra gondoltatok, amire én! :)

Dr. Gy. Dr. Fűegér 2012.01.24. 22:47:00

@Dr. Boli Ch.T:

Ajjajjaj NAGYON előjött a pedofíliám...

elprotector33 2012.01.25. 00:43:41

Jézusom.... én ettől kiokádom a belem szimplán....Ennél visszataszítóbb dologgal ritkán találkozik az ember ebben a betyáros ,lehúzós,kétszínű rohadt életben is...

elprotector33 2012.01.25. 00:47:53

Kamerák nélkül azért szívesen "vendégül látnám a srácot...." Kitágult trágyaszóróval és cipóra vert fejjel távozna az tuti..;)

Piacbarát 2012.01.25. 01:35:05

adtunk egy újabb pofont...szuper...Gzurcsányt népszerűsíti mindenki :D ügyes :D

.Pierre Bezuhov. · http://www.youtube.com/watch?v=ddk-Q6hXvFk 2012.01.25. 06:26:36

na a gyurcsányfóbiások megint rápöröghetnek a cuccra :)
mindjárt megtekintem a kormánypárti mandinert, ott is tuti lesz beszámoló erről: az ország legeslegfontosabb problémájáról

Alasseo 2012.01.25. 07:28:08

@dr.dr. Secnir doktor: Hát erről van szó! Mindig eszembe jutnak a telepofával röhögő fütyisz-zombik a baloldal megosztottságáról. (Mondjuk akinek 20 éve csak Vitya-szinvonal jut, azt mindig is elriasztja a választék, ami a demokráciában elvileg megszokott) Csak aztán túl sok a konkurencia fijjúg, nehogy pofira esés legyen a vége. Márpedig nagyon úgy tűnik, hogy Orbit sorra győzik le a saját fegyvereivel. Gyurcsány amúgy is mossa folyton vele a padlót, lehet utálni, de Vitya mellette szerencsétlen ebihal a cápaöbölben, aki saját terepen epilepsziásként pörög és pattog, a csatatéren meg tövig nyel... :D

teng-leng 2012.01.25. 08:06:50

Gondolom, az illetékes cigányvezetők gyorsan elmondták az övéiknek, hogy amíg ezek ott vannak, addig lapítani/hízelegni kell.

Ironfist 2012.01.25. 08:12:31

@Tigeri:
"Nem.Fecóra azért voltak dühösek,mer' elkúrta."

A fenét. Volt már más is, aki elkúrta. És volt már a fideszes oldalról is számtalanszor, hogy kiderült, igen, ez megint hazudott. Gyurcsányt egyszerűen azért utálták meg ennyien, mert a fidesz propagandagépezete ennyire jól működött.

redriot77 2012.01.25. 09:06:13

@nemecsek ernő áruló: "A fidesznek az idióta kettőig számolni nem tudó ostoba szavazók miatt van kétharmada. Ennyi."

Így van. Akik 2008-ban a 300Ft-os vizitdíj miatt vérben forgó szemekkel népszavaztak, most meg békementen ünneplik a 300Ft-os eurót, 27%-os áfát, ellopott manyupot, az egekbe felbaszott árakat, átszellemült tekintettel, a székelyhimnuszt énekelve. Agyhalott banda. Ha Orbán azt mondja hogy holnaptól a Nemzet talpraállításának érdekében egyenek szart, megtennék.

ColT · http://kilatas.great-site.net 2012.01.25. 09:17:34

@nemecsek ernő áruló: Láttam, mit művelt az akkori ellenzék, ellehetetlenítette a kormányt, akármit csinált volna. Attól függetlenül, hogy valóban rosszul csinálták volna... De amúgy a kormány kihasználhatta volna a helyzetet, és kereshetett volna konstruktív utakat, majd ha nem talál, lejárathatta volna az ellenzéket. Persze hogyan is jutottak volna el addig magyar politikusok, hogy gondolkodjanak.

Az meg nem jelent semmit, hogy Ferike lemondott. Mindenki tudta, hogy a szart ő csinálta, csak nem akarta elvinni a balhét. És akkor MSZP=Ferike volt. És tudta mindenki, hogy Bajnai csak a ciklus végéig marad.

Amúgy igen, az országnak kurva nagy esélye volt ez a 2/3, mert ha történetesen valami értelmes kormány állt volna fel, akkor lett volna lehetőségük rendet rakni. Most ne menjünk bele abba, hogy volt-e program Fidesz részről, mert eddig egy kormány sem hajtotta végre a saját programját, szóval ha lett is volna programjuk, ugyanígy eltöketlenkedhettük volna.

Viszont miért is demagógia az, ha végiggondolom az akkori helyzet lehetséges kimenetelét más feltételekkel?

ColT · http://kilatas.great-site.net 2012.01.25. 09:19:57

@redriot77: A 300Ft -os vizitdíj akkor lett volna korrekt, ha nem fizetünk TB-t. Én pl. ezért szavaztam ellene. Szóval az pont rossz példa :D

redriot77 2012.01.25. 09:30:24

Értem én, csak azt nem hogy a vizitdíjat óriási közfelháborodás övezte, az elmúlt másfél év termését pedig nemcsak hogy lenyeli a bííírkanép hanem még fáklyásmenetben masírozva követeli a repetát! Szombaton délután komolyan megdöbbentem.

ColT · http://kilatas.great-site.net 2012.01.25. 09:32:48

@redriot77: Lenyelni eddig is lenyeltük, azzal nem volt mit tenni. Azt nem mondtam, hogy a menet ne lett volna durva. Én sem értem.

Lasombra 2012.01.25. 09:37:57

hát igen, azt mondják, lakva ismeri meg az ember a másikat.
Avas? ugyan már. az kutyafasza.

én úúúúúgy szeretnék beköltözni a Selmeczi rezidenciára!
na AHHOZ kell tökösség!
bizisten beszerzek minden oltást előtte.
az minimum egy másik bolygó. de inkább egy másik dimenzió.

"To explore strange new worlds...
To seek out new life; new civilisations...
To boldly go where no one has gone before!"

2012.01.25. 10:38:11

Nekem van egy javaslatom, hogy a parlamenti képviselők, pártvezetők, hü pártkatonák, talpasok, agitátorok és seggnyalók, költözzenek le mondjuk egy-egy borsodi, nógrádi vagy hevesi, netán szabolcsi kicsiny faluba.

Éljenek ott 2 hónapot abból a pénzből amit ott keresnek vagy kapnak a zemberek.
Utána lehet majd magyarázkodni és nyafogni, hogy milyen jó is az élet vidéken.
Ez csak propagandafogás Fletó részéről, nem egyéb.

Amikor döntési helyzetbe volt, akkor Lendvaival az élen azt kiabálták, hogy nincs baj.
Azóta rájöttek, hogy ez nem igy van.

Igy van ezzel a Fidesz is. Két hét alatt rend lesz, mondta Pintér. Rend az nincs, de duma az van, volt és lesz ezerrel, a jövőben is. Közben a helyzet változatlanul szar és ettől még szarabb is lesz. Hamarosan.

Ironfist 2012.01.25. 10:44:40

@jános515:
"Nekem van egy javaslatom, hogy a parlamenti képviselők, pártvezetők, hü pártkatonák, talpasok, agitátorok és seggnyalók, költözzenek le mondjuk egy-egy borsodi, nógrádi vagy hevesi, netán szabolcsi kicsiny faluba."

Nyugi, ezt javasolták már itt egy páran, és nem is csak ennek kapcsán, régóta javasolgatják már nagyon skan a politikusoknak, hogy ugyan költözzenek már oda egy rövid időre, és ne akkor nézzenek körül, mikor a kamerák is ott vannak.

"Két hét alatt rend lesz, mondta Pintér. Rend az nincs, de duma az van, volt és lesz ezerrel, a jövőben is. "
Ja, csak ők azt kommunikálják, hogy de, rend van.

rajaram 2012.01.25. 11:07:04

én nem szeretem gyurcsányt, azért, mert az öszödi beszéd után azonnal le kellett volna mondania. ugyanakkor hiteles embernek tartom, aki komolyan gondolja és csinálja, amit mond és tesz. az öszödi beszéd az ő személyes tragédiája, mert nem tudta megvalósítani, amit szeretett volna, ennek következményét szenvedjük meg most mindannyian.

medvemellszobra 2012.01.25. 11:14:49

Facepalm, szánalom, gyász.

És ez az ellenzék Orbánisztánban, meg a balfasz Jobbik, meg a kis hippi gagyi LMP, meg a tolvaj szar MSZ(m)P. Édesfaszom!!!!! :(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(

Csak a populizmus, az inkompetencia, meg a nettó hülyeség ömlik mindenhonnan.

ColT · http://kilatas.great-site.net 2012.01.25. 11:15:58

@rajaram: Ja. Személyes tragédiája, hogy egész az elkúrásig hazudott? És utána is hazudott volna, ha nem szivárog ki?
Hiteles? Az az ember? "Ember?"
Akkor inkább a Bajnai, ha valamennyire.

jágör68 2012.01.25. 11:16:59

@ColT:
A 300 Ft vizitdíj TB helyett???!!!!!!!

Te se vagy kerek öcsém.
Ha a TB- befizetésekből nem jövünk ki- ami alaphangon - idén már- 6390 Ft/ hó
(márha nem feketézésről, kamu- minimálbérről és egyéb magyar okosságokról beszélünk)
Szóval ezt egyszeri 300 Ft- tal kiváltod, barátom? Te se menj közgazdásznak.
Főleg, hogy fogalmad nincs ezek szerint mi mennyibe kerül az egészségügyben:
Pl: 6 órán belüli szívinfarktus-> koszorúér tágítás+ stent :1.200.000 Ft / nyitott szívműtét: 1.700.000 Ft (és mindez a 250 EUR- os ápolói és a 350 EUR- os orvosi bérekkel)
És mivel ez életmentő beavatkozás - alanyi jogon JÁR mindenkinek. Tehát a rokkantnyugdíjasnak, a bodzásnak, a csövesnek, a feketézőnek is. Én is küldtem be 60%- os rokkantnyugdíjast 40valahány évesen(!)szívinfarktussal- meg is csinálták neki.
De nyilván ha fizet 300 Ft- ot akkor abból simán kijön...
Főleg, hogy a vizitdíj előtt 300 milliárdot vontak ki Laláék.

Amúgy a mai egészségügyi viszonyokról:

nol.hu/belfold/20120124-mar_a_halapenz_sem_segit

részlet:

"Egy daganatosok életmentő műtéteire szakosodott fővárosi klinika vezető főorvosa négyszemközt elismeri: hálapénzért sem tudja megoldani, hogy az éppen operálandó beteg számára bizonyosan együtt legyenek a műtőben a megfelelő műszerek és a komplett, az eset kezelésében jártas személyzet. Napjainak egyre nagyobb részét tölti azzal, hogy fogadja a protekciós betegek pártfogóinak panaszos, intézkedést sürgető telefonjait, és magyarázkodik. Az üres raktárból hálapénzzel sem lehet anyagokat, eszközöket hozatni, s a műtőben sem lesz attól se altatóorvos, se szakápoló. Látja, hogy olyan betegek is meghalnak, akiket simán meg lehetne menteni, ha időben műtőasztalra kerülhetnének. Szinte már csak a véletlenen múlik, ki kerül oda időben, s ki nem. A főorvos szerint a helyzet megoldása nagyon is egyszerű lenne: vagy több pénzt kellene az egészségügyre költeni, vagy meg kéne mondania a kormánynak: ennyi volt, vége a minden bajra gyógyírt ígérő szolgáltatási csomagnak, s holnaptól csak erre meg erre és erre futja. S ami valóban van, azt korrekten el is lehet osztani."

Magyarul vége, eszközök, gyógyszerek nélkül- no meg altatóorvos, ápoló, műtőssegéd nélkül
a hálapénz sem segít- mondjuk ez eddig is így volt; abból semmilyen modern eszköz, se jobb ápolás nem lesz. Csak valakinek adózatlan jövedelem.

ColT · http://kilatas.great-site.net 2012.01.25. 11:17:11

@abschattung: Amúgy sem először bizonyítják, hogy a legkevésbé sem konstruktívak, és nem tudtak túlnőni az eddigi magyar óvodás politizáláson.

rajaram 2012.01.25. 11:39:28

@ColT: én is így érzem. mondtam is, hogy nem szeretem, de ugyanakkor van egy olyan érzésem is, hogy többet érdemelt volna. gyurcsány egy elkötelezett baloldali ember, de nem sikerült megvalósítani az elképzeléseit. bajnai az én abszolut favoritom, engem nagyon meglepett, hogy milyen tehetséges, mert felbukkanása előtt nem sokat tudtam róla. most már egyedül benne bíznék, remélem sokan gondolkodnak ugyanígy.

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2012.01.25. 11:43:37

Ennyi a memóriátok? Feri?! Meg Bajnai?!
Nem hiszem el......@rajaram:

rajaram 2012.01.25. 11:49:55

@laspalmas: hozott anyagból válogathatunk. feri már kiment a divatból. bajnai viszont egy jó modelnak tűnik

rajaram 2012.01.25. 11:50:36

@laspalmas: hozott anyagból válogathatunk. feri már kiment a divatból. bajnai viszont egy befutó modell számomra.

rajaram 2012.01.25. 11:51:13

@laspalmas: hozott anyagból válogathatunk. feri már kiment a divatból. bajnai viszont egy befutó modell számomra.

Ozicsaj · http://www.youtube.com/watch?v=cryMVK1PwuQ 2012.01.25. 11:53:40

Én ezt nem értem. Tavaly év elején sok blogíró azon nyafogott, hogy bezzeg külföldön közvetlenül szereznek tapasztalatot, akár még élnek is 1-2 hónapot annyi fizuból, mint egy tanár vagy egy nővér, bezzeg a mi politikusaink ilyet sosem tennének.
Na már most, lehet nem szeretni gyurcsányt, és kritizálni a módszert, de odament, és hidd el az ő körülményeihez képest fasza kis tapasztalat lesz. Nem kell hogy bulizzanak a szomszédban, elég ha látja a vendéglátókat, a szomszédokat, ha látja az ottani boltban az embereket. Az sokat elárul. Már eleve nyiregyen elég megnézni egy random boltban, vagy az utcán az emberek arcát, és látod, hogy mennyire szegények, mennyire nem remélnek más semmi jót. Nem az a kérdés, hogy csinálta, hanem mit kezd az ott szerzett tapasztalattal.

Ozicsaj · http://www.youtube.com/watch?v=cryMVK1PwuQ 2012.01.25. 11:55:46

@dr lecsekkoltam palihd agár miniszer: Vagy próbáljunk elképzelni egy fideszes politikust, amint ilyesmit csinál. Smittecske? Selmeczi gabika? lézer jani? orbán? szájjárató petike? dajcstomika? Mna, melyikre tippeltek?

kifordított nagyanyó 2012.01.25. 14:31:11

@laspalmas: @rajaram: Én mostanában elég gyakran mondogatom,hogy akkor inkább Bokros.
Bár ő egy mészáros szerintem,de még így is hitelesebb,mint a másik kettő.
De válságot mindegyik úgy kezel,hogy na most akkor megszorítás.

Squazee 2012.01.25. 14:45:14

Szánalmas ez a DK, Gyurcsány kampány.

Fell Bandi 2012.01.25. 16:41:35

@Dr. Gy. Dr. Fűegér: remélem a fletó nem sunázta... jó annak az apró-lék is..

AtiSnatch 2012.01.25. 16:56:56

@ketroot: szigorúan hang nélkül , gyorsan léptetve :D Jól kiragadtad a lényeget :D

DEGEC 2012.01.25. 16:57:02

@Ironfist: azért ez nem teljesen igy van.

nonszensznek tartom, hogy a nógrádi meg borsodi kicsiny falvakból a segélyből bemennek az ósönbe meg teszkóba zöldséget meg krumplit venni.

falun gazdálkodjon mindenki, az emberekbők kiirtották a túlélés képességét, mégpedig azt hogy ha nem teszek valamit a földbe, locsolom kapálom lesz mit ennem, nyáron gyújtök, veszek termesztek fát, és télen nem fázom.
bp. gazdag aggromelációjában lakom, de ha spóroloni akarok fával fűtök.

falun meg megy a gázfűtés és munka nélkül otthon ülnek.
ebbe ne menjünk bele, mert nem tudzs mutatni szegény borsodi falvakat ahol minden kis/nagy kert művelt és be van vetve.

nagyanyámnak régen falunk tudod mire kellett pénz. áramszámlára, kenyárre, meg vajra, évente két őltő ruhára, a többit mindent megtermeltek maguknak, befőtt lekvár, zöldség krupli, savanyúság, disznóvágás, tehéntartás, ja igen, hát ez fárasztó meló, jobb a kocsmában a segélyt várni.

agyfaszt kapok ettől az országtól.

DEGEC 2012.01.25. 16:59:00

@dr lecsekkoltam palihd agár miniszer: szerintem semmit, de ne igy legyen, de akkor is későn ment oda, az elkúrás előtt kellett volna

d-evike-a Magyar Köztársaság állampolgára 2012.01.25. 17:28:05

Viktor max a Buckingham palotába költözne be, és ki se akarna onnan jönni.

Kicsit megosztaná a királyi családot, a kétharmadát maga mellé állítaná, aztán leszavaztatná a koronát Erzsók fejéről, meggyőzné az angol népet, hogy jobb király lenne, mint Vilmos vagy Károly, és különben is ő ab ovo egy király.

2012.01.25. 18:35:42

Ha már realityzik VV Feri, akkor valamelyik kátrányos helyzetű kisebbségi igazán belebaszhatná a kést a hátába. Csak hogy teljesen autentikus legyen az élmény.

Kullancs1983 2012.01.25. 19:42:01

@DEGEC: Gazdálkodj te úgy, hogy biztosan ellopják majd a felét, meg ha már ott vannak, akkor minden mást is, amit lehet. Ne gazdálkodj, adj el minden szerszámot, és nyugodtabban alhatsz.

Ironfist 2012.01.25. 20:01:35

@DEGEC:
"nonszensznek tartom, hogy a nógrádi meg borsodi kicsiny falvakból a segélyből bemennek az ósönbe meg teszkóba zöldséget meg krumplit venni.

falun gazdálkodjon mindenki, az emberekbők kiirtották a túlélés képességét, mégpedig azt hogy ha nem teszek valamit a földbe, locsolom kapálom lesz mit ennem, nyáron gyújtök, veszek termesztek fát, és télen nem fázom."

Azta, Nógrádban, meg Borsodban veszik a zöldséget, nem termesztik? Nehogy egy ottaninak a szemébe mondd ezt, mert orrba vág. Arra nem gondoltál, hogy termesztenék ők nagyon szívesen, csak van egy réteg, aki ezt ellopja? És aztán büszkélkedik vele, mert semmi következménye nem lesz.

DEGEC 2012.01.25. 21:30:56

@Ironfist: nyílván erre az a megoldás, hogy például egy budapesten élő, és dolgozó 30 es éveiben járó 2 gyermeket nevelő közalkalmazott, házaspárt agyon adóztatják, minden kedvezményt elvsznek tőlük, hogy falun ne éhezzenek, azok akik amúgy tudnának maguknak élelmiszert termelni, csak félnek, hogy ellopják.

ezért segélyből az ósönbe járnak vásárolni.

csodás, tényleg ez a megoldás.

gratula nektek.

könnyű ezt mondani, hogy azé nem termelek, mert úgyis ellopják.

ez magyarország kifogásokat keres mindenki...bullshit

Ironfist 2012.01.25. 22:46:43

@DEGEC:
Ja, feltételezem budapesti vagy, de legalábbis nagyvárosi. Javaslom, kövesd Gyurcsány példáját, vagyis ne is azt, hanem amit neki is javasolnak: költözz le TE egy Borsod megyei faluba, mondjuk egy évre, és kezdj el termelni, és élj meg abból, amit meghagynak a cigányok!

Ironfist 2012.01.25. 22:49:35

@DEGEC:
Ja, még valami. Ha már fonetikusan írod az Auchan-t, elárulom, azt osan-nak kell ejteni, nem ósönnek. Amire te gondolsz, az az ocean.

DEGEC 2012.01.26. 06:20:16

@Ironfist: az avason nöttem fel, nem kell bemutatni, anyámék, sajnos még mindig ott élnek, nagyanyám egy hernéd menti kis faluban lakik ahol 95% os a fertőzöttség.
tavaly vetünk egy kibaszott nagy harapós kutyát mi is, ugyhogy nem vaktában beszélek, de nagyanyám meg krumplit paradicsomot szölőt kötrét, salátát mindig megbír termelni a kis konyhakertben.

de azért az hogy valaki aszalóról meg szikszóról bemegy gyümölcsöt meg zöldséget venni, nyáron a segélyből undorítónak tartom továbbra is.

akkor én nem járok dolgozni, mert mivan ha a 8 kerbe kirabolnak hazafelé a boltból, és oda a fizetésem?

élek én is segélyen.

Ironfist 2012.01.26. 09:32:40

@DEGEC:
"de azért az hogy valaki aszalóról meg szikszóról bemegy gyümölcsöt meg zöldséget venni, nyáron a segélyből undorítónak tartom továbbra is."

Ha olyan helyen lakik, ahol tényleg lehetne, akkor tényleg érthetetlen, de továbbra is csak annak a dolga, aki megteszi, másnak igazából köze nem sok van hozzá.

"de nagyanyám meg krumplit paradicsomot szölőt kötrét, salátát mindig megbír termelni a kis konyhakertben."

Kizártnak tartom, hogy 95%os "fertőzöttség" mellett ne lopna pont tőle semmit a c-típusú kisebbség.

DEGEC 2012.01.26. 10:08:26

nem azt mondtam, hogy nem volt meg semmi atrocitás, a csűrből elvittek egy régi hűtőt, meg a körfűrész motorját.

ezért vettünk nemrég a kurva nagy harapós kutyát.

szerencsére ezek olyan műveletlenek, hogy egy kutyával sem tudnak elbánn, plusz vannak méhek is a kertben, elég jó visszatartó erő.

de akkor sem az a megoldás hogy hagyjuk hogy egy szem krumlit is ellopjanak, mert másnap egy zsákot visznek el, harmadiknap meg az egész pincét.

tudom, nehéz és megfélemlítettek minket, de akkor sem hagyhatjuk magunkat, amerikában az afrok vannak többségben, mégis a fehér az úr.

vannak olyan falvak meg azért ahol nem engednek be dakotákat, ha valaki el akarja adni a házát az önkori megveszi és fehérnek adja el. pl garadna.

össze kell fogni az embereknek, másképp nem lehet.

bár nem tom mi van atörvénnyel hogy megvédhetem a magántulajdonomat, hol tart az ügy de kezdetnek nem rossz.

illetve akkor szerinted mi a megoldás?
haggyuk magunkat, és mi is lesüllyedjünk a szintjükre, hogy be tudjunk illeszkedni? mindenki éljen segélyből?

AbuBakr 2012.01.26. 12:34:23

@laspalmas: bizony ennyi... és ezek a legújabb rajongóitok

Bee-zony 2012.01.26. 12:34:54

@Tigeri: A cigányok simán kibírnak vele 3 napot egy városban, sőt, rá szavaznak, és megválasztják a bűnözők fejedelmének; Elqúró kiállt a cigányok jogaiért, és megadta nekik a szabad bűnözést, a lehetőségek keretei között, és a GyurBán kormány is mindig támogatta a bűnözést, kivéve a kampányidőszakban, amikor a „2 hét alatt ” mondattal rájuk lett ijesztve, és ami 2 hétig tartott, és utána mindenki észrevehette, hogy nem történt semmi lényegi változás, és a szöveg csak beetető duma, választási átverés, hazugság volt. A lényeg, ami később kiszivárgott: „Ne vegyék figyelembe, amit a megválasztásomért mondok”.

Pintér Sándor a közbiztonság helyreállításáról
www.youtube.com/watch?v=s4220xJr4wg

Néhány komment, 9 hónappal ezelőttről:
„Egyik kutya másik eb, ugyan olyan semmit mondó? ember ez is mint az elődje.”

„Nagyobb Közbiztonság?!!!!Tényleg változások? lettek! Nem lehet a rendőröknek járőrözni mert nincs üzemanyagra! Csak küldésekre mehetnek! Hol van itt akkor megelőzés?!!!!!!”

„Én Fidesz szimpátiám ellenére mondom,hogy itt igen nagy gond van! A cigányok azóta is gyilkolnak és nem büntetik őket! Én azért sokkal többet vártam. Nem két hét telt el, hanem egy év!! A cigányok ellen meg nincs határozott fellépés annak ellenére sem,hogy egyértelműen? ők a legnagyobb bűnözők! Ha egy ilyen génhulladék állatfaj nem tudott évszázadok alatt beintegrálódni,akkor soha nem fog!! Egy megoldás van!”

Akiknek valóban van mire elégedetlennek lenni vele, azok a magyar fiatalok:
"Megrugdosták a Gyurcsányt bűneivel szembesítő jobbikos fiatalokat a szemkilövető miskolci fórumán"
kuruc.info/r/2/91210/

Abban azért van némi logika, ha a bűnöző cigányok levadásszák a gyurcsótányra szavazó vörös nyuggereket, mert a „különleges anyagból gyúrt” (= különösen büdös szarból gyúrt) vörös dinoszauruszok életének leghasznosabb része, amikor a testükkel trágyázzák a földet.
Sokkal jobb nélkülük. Fű, fa, virág nőjön helyettük.
A legjobb, legtisztább megoldás az, hogy amíg ez nincs meg, addig ne is legyen más az élettér helyett harctérré változtatott területen. A rohadt zsidó, szemét cigány, szarmagyar többségi háromszög kiirtja egymást, és akkor béke lesz, és normális ország.
Ezért van az, hogy a nyirkai jóslat „a nép fele elpusztul” tételét reálisnak tartom, sőt, méltányosnak. Hogy normális ország legyen a Kárpát-medencében, ahhoz legalább ennyi vér és halott kell. Hogy ki csinálja meg? Azok, akik itt vannak az élettér helyett a harctéren, a társadalmi közeg (úm. nagy rakás szar, ami csak a föld trágyázására jó) által behatárolt lehetőségekkel.
A békés bűnözés, az egy paradoxon, mert a békés élet és a bűnözés összeegyeztethetetlen. Persze vannak, akik megpróbálják, hogy tessék jól viselni, tolerálni a bűnözőket – és ha önt kirabolták, és kiáll a kés a hátából, örüljön, hogy nem a balta áll ki a fejéből – na ugye, hogy mindig van rosszabb, és mindig van lejjebb. Aztán csak rájönnek egyre többen, hogy ennél még a polgárháború és a tisztítótűz is jobb, és az a legjobb, ha a bűnöző megdöglik, és hogy ha ez történik, és nem más.

Szodomagyarország jelenleg itt tart:
„Pintér „két hete” után: temetőben verték össze és rabolták ki a feleségét gyászoló bácsit a „felzárkóztatásra várók”
2012.01.19.
Súlyos büntetést kapott az a két férfi, akik a tiszakécskei temetőben támadtak meg, vertek össze brutálisan, majd rabolták ki a feleségét gyászoló, idős embert. Egyiküket 6, a másikat 5 évi szabadságvesztésre ítélte Szeleczki Zoltán bíró.
(...)
János bácsi sajnos már nem érhette meg a támadói példás megbüntetését. Mint az a bírói eljárás során kiderült, tavaly szeptemberben követte a feleségét… Azt pedig, hogy a hajlott korú férfi halála összefüggésben lehetett-e a kegyetlen támadás során elszenvedett sérüléseivel, már nem lehetett igazolni.”

Súlyos büntetés: felfüggesztés lábsúllyal, utána kerékbetörés, aztán izzó vastrónon megsütés, utána felnégyelés, és nyilvános helyre kifüggesztés.
Az én álláspontom az, hogy ne súlyos büntetést kapjanak, hanem megfelelőt: végleges kivonást a társadalomból: 20 év társadalomtól elzárás, hogy kiderülhessen az ártatlanok ártatlansága, ha tévedésről van szó, utána halálbüntetés a rablásért és súlyos testi sértésért.
Amikor a „felzárkóztatásra várók” azt jelenti, hogy a bűnözők az akasztófa előtt várnak a sorukra, akkor lesz Magyarországon normális élet, addig nem.
A puha kéz a biztos módja a bűnözők paradicsoma megteremtésének, és a hanyatlásnak és a kihalásnak; ugyanúgy, ahogy ha a szervezetbe bejutott kórokozókat nem győzi le a szervezet, akkor a kórokozók győzik le a szervezetet, és pusztul mind a kettő, lévén a kórokozó életformaként kártékony, és élősködő, ahol a kölcsönös hasznosság esete nem áll fenn; és ha így van, egy megoldás van: pusztulnia kell, mert ha nem ez történik, akkor a szervezet pusztul, tehát harcolni és ölni kell. Bizony van olyan, hogy ölni kell az életért: akkor, amikor önvédelem esete áll fenn. Aki ezt nem hajlandó megérteni, az kihal.
Hitler, ha nemzetközi összefogással megoldotta volna a bűnözés problémáját, akkor a német nép ma is nagyhatalom lenne, és ez a megoldandó nagy probléma nem maradt volna az utókorra. Manapság már nem a területszerző háborúknak van az ideje és létjogosultsága, hanem a bűnözők elleni háborúnak. Hogy ki a bűnöző, ahhoz azért kell erkölcsi érzék, és helyzetismeret, mert a bűnöző tagad, viszontvádol, hazudik, rágalmaz, hogy elkerülje a megérdemelt sorsát. Ceausescuék is megmagyarázták volna, hogy ők milyen jó emberek, csak a bíráik nem voltak vevők a dumájukra; bőven elég bűnlajstromuk volt ahhoz, hogy kivégezzék őket; és ez enyhe célzás arra, hogy kik nem voltak elég tökösek ahhoz, hogy ezt megtegyék a hasonlóan nagy bűnlajstromúakkal... Lehet görgetni a dolgot, de csak annál nagyobb lesz – a szőnyeg, a hógolyó, és a társadalmi katasztrófa.

DEGEC 2012.01.26. 14:43:45

@Bee-zony:

ez mind szép és jó, de te mit tettél azért hogy ne így legyen.

nekem ezzel van meg bajom, hogy mindenki a neten nick name mögött szájkaratézik, de ha látná, hogy 2 bodzás ver gy fehér gyereket senki sem menne oda segíteni.

még az oroszok is előrébb járnak mint mi.

auto.indavideo.hu/video/Konfliktuskezeles_az_orosz_utakon

Kóbász 2012.01.26. 15:34:52

A napokban ismét elolvastam azt a elhíresült beszédet, be kell valljam most már másképp értelmezem. A sok balfaszságra még emlékszem bár az újak mindent elkövetnek, hogy utolérjék , sőt be is előzzék őket.

Bee-zony 2012.01.26. 18:49:25

@DEGEC: „ez mind szép és jó, de te mit tettél azért hogy ne így legyen.”
Hogy a mind szép és jó ne így legyen, azért semmit. :)
Most megint felfedeztem egy másokra mutogató embert.
Legalább odáig el kell jutni, hogy „én ezt és ezt tettem, ti mit tettetek”?

„nekem ezzel van meg bajom, hogy mindenki a neten nick name mögött szájkaratézik, de ha látná, hogy 2 bodzás ver gy fehér gyereket senki sem menne oda segíteni.”
Ez így van. Nekem sem segített senki, és már nem is várom el. Ha nincs meg az a kör, akik ismerik egymást, és kiállnak egymásért, akkor ez van; szeretni persze nem kell. Mi más lenne egy bűnpártoló többségű országban, ahol már a postás is azt mondja, hogy ő többet nem tanúskodik senkinek, mert rátelefonált a nyomozó, hogy mondjon pár szót, mint tanú? Aztán majd a postásnak is milyen jó lesz, hogy kellene tanú, és lenne is, csak már ők is az ő álláspontján vannak…
Előre a teljes rothadásig.

„még az oroszok is előrébb járnak mint mi.”
A videós példa arra mutat rá, hogy ütős szerszám nélkül már itt sem érdemes kimenni az utcára; másrészt pedig arra, hogy kb. mindenki előrébb jár az összefogásban, mint a magyarok. A négerek pl. a krumplitolvajt félig agyonverik, aztán leöntik benzinnel, és meggyújtják. Mennyi tábortűz lenne Magyarországon, ha itt is így lenne?
Az egyéni konfliktuskezelési dolgok már csak azért sem publikusak, mert aki igazságot oszt, az önbíráskodik, és őt zárják be, a bűnözők pedig röhögnek a markukba, egy bűnöző- és bűnöző-pártoló többségű országban.
Ajánlott cikk:
"Fegyverkezz, magyar, ha kedves az életed!" - olvasónk cigányos története + másik olvasónk válasza
kuruc.info/r/35/53673/
Leírom ismét, hogy arra a megállapításra jutottam, hogy két valóban működő megoldás van a problémára, az egyik a kivándorlás, mint egyéni érdek-érvényesítés, a másik a pártalapítás, mint érdek-érvényesítő csoport.
A helyi tisztítótűz, és az oklahomai en bloc robbantós megoldás ugyanúgy nem oldja meg a problémát országos szinten, mint ahogy a random cigánylevadászás sem; és bár az önbíráskodás ad egy kis lelki megnyugvást, másrészt viszont terroristát csinálnak az önbíráskodókból, főleg ha az önbíráskodás nem volt eléggé célzott.
A kivándorlásról: Magyarország olyan, mint a Jin-Jang ábra fekete fele, benne a kis fehér ponttal, mint az abnormálisak és a normálisak aránya. Néhány ezer normális ember évente kivándorol Magyarországról – de ha maradnak, attól sem lesz olyan fordulat, hogy az ábra a fordítottjára változna. Tehát a maradásuk nem oldja meg az országos problémát, és így inkább menjenek, hogy az egyéni problémájuk legalább meg legyen oldva.
Aki viszont marad, mert (okok helye), annak az a legjobb választás, ha a hasonló mentalitású és világnézetű emberekkel szövetkezik; és mindezt komolyan.
Bár az a véleményem, hogy egy keményen rendpárti politikai csoport még sokáig (rövid- és középtávon) kisebbségben lesz Magyarországon, tehát nem ők lesznek kormányon, és elszenvedik Szodomagyarországot – és amire én ezért azt mondom, hogy az a legjobb, ha a kivándorlás is megvan, és a rendpárti politikai csoport megléte, és a hozzá való tartozás is.
Amíg mindez nincs meg, addig személy szerint két jó lehetőségem van, az, vagy befogom a számat, hogy ne szövegeljek annyit, vagy pedig az, hogy ugyanezt ismételgetem, azoknak, akik még nem fogták fel, még nem tudnak erről.
A kivándorlásom azért nem történt még meg, mert van egy családi kérés, hogy amíg apámat meg nem műtik és fel nem épül, addig segítsek anyámnak, másrészt pedig a kártérítési peremből legalább azt a részt várjam meg, amíg ezügyben személyesen meg kell, hogy jelenjek a bíróságon.
A rendpárti párt azért nincs még meg, mert egy vagyok a tízmillió lassú (vagy lusta) emberből, valamint hogy hagytam szétforgácsolni magam mindenféle más dolgokkal, pl. hogy 1 db alkoholista hogy tönkre tudja tenni a szűkebb környezete életét, azzal, amit csinál – és ehhez képest 1 db alkoholista van elzárva egész Magyarországon, a Pufajkás, és ő is csak azért, hogy ne tudja elfecsegni a hatalmon levő disznók disznóságait.
Az Állatfarm nem szűnt meg, hanem itt van élőben, újabb epizódokkal.
mek.niif.hu/00600/00620/
Aki még nem olvasta, ajánlott olvasmány, az 1984-gyel együtt.
mek.niif.hu/00800/00896/

"A földön élő emberek kilencvenöt százaléka egyszerűen tehetetlen. Egy százaléka szent, egy százaléka hülye. A többi három százalékot azok teszik ki, akik megteszik, amiről úgy vélik, hogy megtehetik."
/Stephen King/
Van benne valami, bár nem vagyok meggyőződve arról, hogy a hülyék aránya ilyen kicsi lenne.

Teszem a lépéseket mindkét ügyben, és ha van valami említésre méltó, akkor jelentkezem.

bagir 2012.01.27. 12:32:12

@DEGEC: Ez igaz, de amíg az öreg nyuggert kirabló és összeverő rétinégert annak a kikötött kutyája megharapta és ezért az öreget büntették meg 80 rugóra, más lehetőség nincs.

DEGEC 2012.01.27. 16:03:32

@bagir: nyílván félreértetted amit irtam, a öregekkel nincs semmi bajom, mert az nem jár az osanba, zölséget venni segélyből, hanem az hajlott kora ellenére is megtermeli magának a kis zöldséget gyümölcsöt, azzal van a bajom amikor életerős családapák, meg családanyák, a kocsmába cigiznek, és sirnak hogy nincs mit enni, mert nincs munka, kertben pont ráérnének kapálni, de az fárasztó. egyszerübb segélyből élni, és boltba vásárolni.
2 hete a feleségem összegyűjtötte a kis DM kuponjati, és elmentünk beváltani meg venni ami kell popsitörlő a gyereknek stb.. ami akcijós. mikor leparkoltam akkor állt meg mellettem egy lerúgott vektra, kipattantak belőle kolompárék, és ők is be a dmbe, szart nem nézték, hogy melyik pelenka olcsóbb, vagy mi van akcióban, ami kellett, berakták a kosárba, és fizettek.
ránézésre, még az életben egy forint adót nem fizettek, és nem is dolgoztak egy jóízűt se,
én pedig 4 évet görnyedtem a főiskolán 2őt az egyetemen, két nyelven beszélek, a feleségem is és ott kuponozunk, hogy tudjunk egy kicsit spórolni, meg amugy is tudatos vásárlók vagyunk.
és szarul éreztem magam na.

neki miért van joga ezt megtenni. miért van joga autójának lenni?

nyilván ebből következett a szokásos problémám, hogy bodzást, még életemben nem láttam tanulókocsiban. mégis mindegyik vezet.

bagir 2012.01.27. 16:36:16

@DEGEC: Nem értettem félre, csak nem eléggé érthetően fogalmaztam: addig amíg a megtámadott embert hurcolja meg a hatóság, mert védekezni próbált, addig sajnos csak a szájkarate maradt.
Egyébként egyetértünk, és sajnos a falusi emberek egy része is csúszik lefele, mert a kertben csak gazt termel, vakarja a seggét, meg vonyít a tvnek, hogy kikapcsolták az áramot, mert potom 200 rugóval tartozik. Aki akar dolgozni, az talál munkahelyet, láttam már diplomás 2 nyelvvizsgával rendelkezőembert kapálni, én is olyan munkát végzek ami van, nem amire képesítésem.
A rétinégerekkel meg tele a város délelőtt kiöltözve grasszálnak. Boldogemlékű kollégám 23 évig autóvezetést oktatott, de kokeró tanulót nem látott ezalatt egyet sem.
Felénk is sokan hordják a dobozostejet büszkén a városból, nekünk speciel az ablakba rakják este fele árért a frissen fejt tehenet látott tejet ennyi.

Horizont 2012.01.27. 18:15:24

Na a Gyurcsány is elmehet a sunyiba. Láttam egy videót, tán az utolsó estéjüket, ahol levitte a vendéglátó család kutyáit, és szó szerint az volt a téma szartak-e, hugyoztak-e? Bocsánat, de erről muszáj volt így írnom! Nekem is van egy vizslám, tehát szeretem az állatokat. A politikusokat viszont nem! Basszus ez volt a legnagyobb probléma Miskolcon??? Ezért kár volt addig elmenniük.
Az előbb hallottam az Egyenes beszédben Kálmán Olgát telefonon beszélni Gyurcsánnyal 23-án! Hahahahaha. Két kérdése nagyon ütött:
Olga: na rossz volt otthon, kidobták vagy mi történt?
Olga: ezek az emberek nem az elmúlt másfél, két évben lettek szegények, ők már akkor is szegények voltak amikor ön volt ennek az országnak a miniszterelnöke.
A válaszok meg porhintés:(
www.youtube.com/watch?v=8ltKc1Llnqc&feature=related

pszicho pete · http://elitklub.blog.hu/ 2012.01.27. 22:25:46

Ja, ha mindenki tudja, hogy 1) ki ő; 2) oda fog költözni, úgy könnyű. Csinálná úgy, mint Mátyás király, álruhában (legalább ruhát cserélhettek volna a Vadaival), médiafelhajtás nélkül, kíváncsi lennék, mi jönne ki végeredménynek. Vajon a "lakóközösség" puccba vágta a lépcsőházat a jeles eseményre? Ott voltak a gorillák Ferivel? Vigyázták a testi épségét? Egészen pontosan mit látott/hallott/szagolt nap mint nap? Érzett szarszagot, hallott dajdajozó lakókat, látott szart a falakon vagy a liftben? Várjunk, másképp kérdezem: látott cigányokat egyáltalán a házban?

Horizont 2012.01.28. 12:32:58

@pszicho pete:
Mátyás, király volt nem politikus:)
Gyurcsány nem érzett semmit, mert az ő orra a Rózsadombra van kalibrálva.
Agya meg másra, tudjuk a politikus agy nem egy normális ember módjára működik. Egyiknél sem!

Untermensch4 2012.02.07. 15:13:32

akikhez beköltöztek... befizették-e az idegenforgalmi adót? mert ha nem, csúnyán meg lesznek büntetve :) gondoltam szólok... :)

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2012.02.21. 10:15:13

@AbuBakr:

ő dolguk.... nekem tiszta a lelkiismeretem

süti beállítások módosítása