Skip to content


       Szűrés lista

A botrányok botránya

Kövér László megint remek interjút adott a párt állami televíziónak.
Az IMF-es, pancserpuccsus, "megtámadtak minket, de győztünk" részekre most ki sem térnénk,  talán csak annyit ehhez, hogy "nem hiszem, hogy a kormány hagyja magát megzsarolni, nekünk az IMF pénzére nincs szükségünk.
vs.
"nehéz megmondani, hogy jövőre meglesz-e a piacon az az 5-6 milliárd eurós finanszírozási forrás, ami Magyarországnak ahhoz kell, hogy például vissza tudja fizetni a lejáró, korábbi IMF-adósságot. Ha igen, akkor nem kell a hitel, de ha nem lesz, akkor hozzá kell esetleg nyúlnunk a kerethez." - Varga Mihály, ugyanaznap, csak a másik pártcsatornán, a HírTv-n.

A legkeményebben az interjú végén tekerte a rollert Kövér, amikor az LMP Közgép elleni leláncolós tiltakozásáról beszél:
Magánterületről birtokháborítást elkövető parlamenti képviselőket a közpénzből finanszírozott rendőrökkel kell eltávolíttatni, ez a botrányok botránya.
Szeretnék végre megveretni magukat, hogy demonstrálhassák azt, hogy diktatúra tombol Magyarországon. Én erre meg azt mondom, hogy tisztelt LMP-s és részben jobbikos képviselőtársaim, a párt költségvetéséből fizessenek meg egy magán őrző-védő céget, veressék meg jól magukat, ne a közpénzzel szórakozzanak!"

A Magyar Köztárság Országgyűlésének az elnöke szájából (aki a 3 legfőbb közjogi méltóság egyike) nagyon szépen hangoznak ezek a mondatok. 


Mutatok két képet, az egyik 1989. április 27-én készült a BM előtt, a másik 2012-ben a Közgép udvarán.
Az egyik "botrányok botránya", a másik pedig hősies kiállás.

közös.jpg
A megveretős szöveg pedig annyira a legalja, hogy igazából nem is emlékszem, hogy mikor hallottam ilyen sunyi, pofátlan mondatot politikus szájából. 

Vajon mit szólt volna Kövér, ha 1988-ban Sarlós István MSZMP PB tag, az akkori országgyűlés elnöke ezt nyilatkozza 1988. március 15-e után?

orbán_1988.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

"Szeretnék végre megveretni magukat, hogy demonstrálhassák azt, hogy diktatúra tombol Magyarországon. Én erre meg azt mondom, hogy tisztelt fiatal demokraták, a párt költségvetéséből fizessenek meg egy magán őrző-védő céget, veressék meg jól magukat, ne a közpénzzel szórakozzanak!"

Oh, wait ...Orbánt meg is verték. Nyilván direkt ezért ment ki tüntetni, a rafkós jogász!

1988-ban minden kommunista csettintett volna, ha így rakja helyre azokat a pimasz tiltakozókat egy MSZMP-s nagykutya.

Nyilvánvaló, ha gyurcsány-bajnai-megszorítások-szocik ellen kell tiltakozni, akkor az az alkotmányos jogok legszebb gyakorlása, amit a rendőrség biztosít közpénzből.

De miért fáj ennyire Kövér Lászlónak, ha egy ellenzéki párt egy magáncégnél tiltakozik? Valószínűleg még ez az enervált LMP-s akció is a 35 fokos hőségben is telitalálatnak bizonyult, ha a sértődöttség hulláma söpört végig a Fideszen, Selmeczi Gabriellától kezdve Rogán Antalon keresztül Kövérig?

Tényleg ennyire fáj, ha a volt fideszes pártpénztárnok cégét piszkálják?
Csak nem feszült a Lajos? 
És ha Lajos feszült, akkor feszült az egész párt is?

Címkék: fidesz kövér lmp közgép

A bejegyzés trackback címe:

https://vastagbor.blog.hu/api/trackback/id/tr324659412

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: A kommunista Keresztapa 2012.07.17. 16:22:13

    "Orbán Viktor és Csányi Sándor kézfogása a bankvezetőkkel való találkozáson. Orbán az összes bankárral csak kezet fogott, a meghajlás csak Csányinak járt...."          "amikor a kormány pénze a bankároktól függ,     akkor a bankárok, nem ...

Trackback: Túlparti álom-parti 2012.07.16. 14:22:34

Bizonytalan vagyok, vagy mégsem? Kérdezi a kormány, miközben az IMF megállapodással kapcsolatban vacillál. A hitel-nem hitel kérdés valószínűleg már eldőlt a Fidesz berkein belül, de hivatalosan senki sem köti azt az orrunkra. Ha pedig a sajtóközlemény...

Trackback: Bándy Katát zsidók és/vagy cigányok ölték meg? 2012.07.16. 12:57:49

Nem történhet úgy tragédia, hogy valaki ne próbálják rögtön saját szélsőséges nézetei igazolására, esetleg azok terjesztésére felhasználni a szörnyűségeket. Az elmúlt napokban az egész országot sokkolta a fiatal pécsi rendőrségi pszichológus, Bándy Kat...

Trackback: Bándy Katát zsidók és/vagy cigányok ölték meg? 2012.07.16. 12:57:03

Nem történhet úgy tragédia, hogy valaki ne próbálják rögtön saját szélsőséges nézetei igazolására, esetleg azok terjesztésére felhasználni a szörnyűségeket. Az elmúlt napokban az egész országot sokkolta a fiatal pécsi rendőrségi pszichológus, Bándy Kat...

Trackback: Bándy Katát zsidók és/vagy cigányok ölték meg? 2012.07.16. 12:56:44

Nem történhet úgy tragédia, hogy valaki ne próbálják rögtön saját szélsőséges nézetei igazolására, esetleg azok terjesztésére felhasználni a szörnyűségeket. Az elmúlt napokban az egész országot sokkolta a fiatal pécsi rendőrségi pszichológus, Bándy Kat...

Trackback: Bándy Katát zsidók és/vagy cigányok ölték meg? 2012.07.16. 12:56:16

Nem történhet úgy tragédia, hogy valaki ne próbálják rögtön saját szélsőséges nézetei igazolására, esetleg azok terjesztésére felhasználni a szörnyűségeket. Az elmúlt napokban az egész országot sokkolta a fiatal pécsi rendőrségi pszichológus, Bándy Kat...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Neeel Armstrong 2012.07.17. 11:57:28

@zrobasé:

Kezdesz öszezavarodni, metélt, talán ne szívj ennyi szőnyegragasztót.:)

Nem lehet könnyű neked, ekkora identitászavarral.

Tegyük fel, per hecc, hogy nem vagy bibolák. Akkor miért gyalázod feszt a magyar hazádat ezen a szennyblogon???

Akkor miért is visítasz együtt ezzel a fingszagú hiéna gettóval?

Talán tedd fel magadnak ezeket a kérdéseket, és dönts, hová tartozol.

Magyarnak lenni ugyanis nem származás kérdése, hanem sorsvállalás, valamint nyelvi, kulturális és történelmi azonosulás dolga.

Bár ez nyilván magas neked, mint tyúknak a farzseb.

moophlander 2012.07.17. 12:00:32

A libajnai cégének kapujához miért nem láncolták oda magukat a liberálisoknak nevezett "műentelektüel" csoportosulások? (ha már ezt a láncolósdit felhoztátok)

Di622 · http://www.microglobe.co.uk/nissin-di622-digital-flash-for-canon-eos-ttl-ii-camera-p-5535.html 2012.07.17. 12:05:33

@moophlander:
Öööö Libajnainak milyen cége van?
És az mostanság milyen közbeszerzéseket nyert?
Világosítsál fel bennünket légyszives.

Komjaga · http://szabotazs.blog.hu 2012.07.17. 12:07:01

Szerencsére Orbán, jött, nyilatkozott és mindent gatyába rázott azóta. Kövér Laca nem megtébolyodott és alá akar tenni Vargának, nem ez itt kérem pure taktika. Simplicity. Viktor szerint, olyan mint a focimeccs :D : „Orbán szerint "ha mindenben engednénk, nem lennének tárgyalások". De a vége a lényeges a dolognak, ahogy többször is elmondta, "amikor a 90 perc végén lefújják a meccset".
szabotazs.blog.hu/2012/07/17/orban_az_imf_targyalas_olyan_mint_a_foci
"Cselezgetünk, taktikázunk, először kis Kövér Lacis „árnyékhatalmak ügynökei”, meg „pancserpuccs”, meg „Nem hiszem, hogy a kormány hagyja magát megzsarolni, nekünk az IMF pénzére nincs szükségünk”. Csak hogy hallják ezek a kis ájemeffes, meg Európai Központi Bankos bankárkák a jó szittya szalonnás, balkáni politikai faszkorbács csattogását a távolban, hogy amikor Varga bemegy és elkezd velük matekozni - hogy mi csak azért is elővigyázatossági hitelt szeretnénk készenléti helyett-, tudják, hogy jobb sietni, hol a helyük, hogy ezek nem viccelnek.

Simplicity. Dobd a pénzt és kuss, bankár."

Neeel Armstrong 2012.07.17. 12:08:03

@Dr. Di622:

Aki enyire vérgáz köcsög, mint te, az jobban tenné, ha mélyen hallgat.

De csak folytasd tovább, égesd szénné magad, metélt.:)

Ironfist 2012.07.17. 12:12:07

@kifordított nagyanyó:
"Látod azért megvédünk téged.Ha egy kicsit ütődött is vagy meg butácska,de azért szeretünk.:))"

Olyan mint az Űrgárdista c. regényben amikor felfedezték a tyranida hajókon a halott orkokat: Utáljuk őket, de azért mégiscsak a mi orkjaink! :D

"Na látod.Itt a fele banda ugyanolyan rendes náczi ,mint te vagy én.:))"

Ha lepacsizol ezzel az álmagyarral, akkor nem jöhetsz velünk játszani! :D

@Neeel Armstrong:
"Azaz, mikor kezditek el fehérre mosdatni a magyar pszichológusnő cigány gyilkosát?"

Nem tűnik fel, hogy rajtad kívül senki nem erőlteti, hogy az a cigány nem cigány volt, ugye, álmagyar? :)

"Velem azonban ne számolj, magyar vagyok, nem hívnak Ignácnak, náci sem vagyok, csak magyar hazafi, azt remélem."

Csalódni fogsz, se hazafi nem vagy, se magyar. Álmagyar, magyarKODÓ kis senki vagy, nem több.

"A koromat is tekintve valószínűleg kétszer annyi idős vagyok, mint te."

Nem hinném, hogy csak 7 éves volna. Bár ki tudja, néha vannak pozitív megjegyzései bizonyos focicsapatokról. :D

@Dr. Di622:
"Ott van a szűrés gomb, csodákat tud tenni.
Én már alkalmaztam a marhájára... :-)"

Vidéki monoton mantrájára tényleg érdemes. De ez valahogy olyan mélyen járatja le a szélsőjobboldali nézeteket, hogy élvezet nézni, ahogy a saját munkájával tapossal el a saját munkáját. :D

Ironfist 2012.07.17. 12:17:55

@moophlander:
"A libajnai cégének kapujához miért nem láncolták oda magukat a liberálisoknak nevezett "műentelektüel" csoportosulások? (ha már ezt a láncolósdit felhoztátok)"

1.-Komolyan nem tudjátok abbahagyni ezt a "libajnai" gúnyolódást? Te is csak magadat járatod le, ez ugyanis nem arra nézve szánalmas, akire mondjátok, hanem arra, AKI mondja. Vagy miért nem hívod akkor már az Orbánodat nyugdíjasgyilkosnak?
2.-Miért akarnák odaláncolni valami céghez magukat, ha az NEM NYER MEG KÖZBESZERZÉST, a Közgéppel ellentétben, aki MINDENT MEGNYER, AMI CSAK LÉTEZIK, MÉG HA MAGASABB ÁRAT KÍNÁL, AKKOR IS! Nem fogtad fel, mi volt a lényege az egésznek, ugye libásozó?

@Neeel Armstrong:
"Aki enyire vérgáz köcsög, mint te, az jobban tenné, ha mélyen hallgat."

Hát, álmagyarkám, ami neked gáz, az a normális embernek dícséret, úgyhogy remélem én is megkapom tőled ezt a kitüntető megszólítást! :D

zrobasé 2012.07.17. 12:18:47

@Neeel Armstrong:
"Kezdesz öszezavarodni, metélt, talán ne szívj ennyi szőnyegragasztót.:)" veled ellentétben nem szoktam...
"Nem lehet könnyű neked, ekkora identitászavarral." jaja, te már csak tudod, azzal a hatalmas 15 éves fejeddel...
"Tegyük fel, per hecc, hogy nem vagy bibolák. Akkor miért gyalázod feszt a magyar hazádat ezen a szennyblogon???"
tegyük fel...aha...párszor leirtam, hogy Csanáddal ellentétben én nem vagyok zsidó, de látom még mindig nem érted...nem fog igy sikerülni az érettségi, iskolás ! szövegértés ! gyakorolj ! rádfér!
hol is és mivel is gyaláztam a magyar hazámat ? na gyerünk, mutasd meg !
ha meg ez szennyblog, akkor te mit keresel itt ? ja, hogy nincs egy barátod se, akivel a nyári iskola szünetben találkoznál, ahelyett itt zsidózol folyamatosan, miközben anyád hordja neked a mekis kaját, és késziti a kakót reggelre ?!
"Bár ez nyilván magas neked, mint tyúknak a farzseb. "
ó,bazdmeg vidéki, megint lebuktál...

nyomorúságos kudarc az életed

Ironfist 2012.07.17. 12:21:16

@zrobasé:
"ó,bazdmeg vidéki, megint lebuktál..."

Heh, lehet, hogy tényleg megunta az a hülye senki ezt a monoton droidszerű mantrát, amit nap, mint nap nyom, és aktívabban akart írogatni? :D

Neeel Armstrong 2012.07.17. 12:22:53

@Ironfist:

Bolsi metélt, te már tegnap le lettél oltva, mint egy meszesgödör.:)

Bár humoros perceket szerez minden elmebeteg, aki magát normálisnak tartja a kóterben, mert minden társa hasonlóan hibbant.

Szegénykém, nagyon várod már a délutáni szurit?:)

Ironfist 2012.07.17. 12:27:50

@Neeel Armstrong:
"Bár humoros perceket szerez minden elmebeteg, aki magát normálisnak tartja a kóterben, mert minden társa hasonlóan hibbant."

Ennél jobban nem is jellemezhetted volna magad. De mondogasd csak, hogy "Mindenki hülye, csak én vagyok helikopter!" hátha igaz lesz :D

zrobasé 2012.07.17. 12:28:44

@Ironfist: aha, ez tuti a Vidéki...vagy agricola...vagy még ki tudja hány nickneve van...mindegy is, nagyon szórakoztató, most a 15 éves zsidózó profilt vette elő...múltkor is, kb 1 hónapja egy másik nickkel bukott le, most meg ez...szánalmas...csak azt sajnálom, hogy a mi adónkból él...a kis kalauzhal...ilyen alantas,szánalmas munkája van, nem semmi...de ezt is el kell végezni valakinek, és ő pont jó erre...

Ironfist 2012.07.17. 12:29:20

@Neeel Armstrong:
Ja mellesleg leszoktál arról, hogy mi csak a csizmád körül ajvékolunk, de et meg se hallod? Vagy kipucoltad a füled, és már hallasz? :D

Ironfist 2012.07.17. 12:31:44

@zrobasé:
" aha, ez tuti a Vidéki."

Hát, nem is tudom. A Vidéki nevet akkor ezek szerint egy bot irányítaná, amit ez a hülye álmagyar csinált volna?

Meg kéne nézni az IP címét az álmagyarnak is, meg a Vidéki nevű senkinek is, csak én a Vidékit már szűrtem, úgyhogy sajnos nem látom.

Neeel Armstrong 2012.07.17. 12:33:08

@zrobasé:

Ha értenél valamit a szövegeleméshez, nem árulnád el ennyire magad, sutyerák.:)

Aki itt pattanásos, nőt még soha nem ölelt, frusztrált kis köcsög gimnazista, az te vagy. Ugat minden sorodból, hiszen magadról írsz.:)

Érdemi kérdesek elől gyáván megfutsz, viszont amikor felbukkantam itt tegnap délután, azonnal belém kötöttél, hátad mögött a metélt hiéna kórussal.

Mutass fel egyetlen, korrekt hangú, becsületesen érvelő hozzászólást részedről, az elmúlt két napból, amelyből nem süt a keresztényfóbia és az elmebetreg magyargyűlölet.

Addig nem vagy vitaképes, ezzel az ajvékoló gettócsőcselékkel egyetemben, akikkel szinkronban hőbörögsz.

Bár ez nyilván magas neked, mint kerti bodobácsnak a függönykarnis.

(Pro domo: ezek a hasonlatok az én védjegyeim, én találtam ki őket, ha más is használja, arról nem tehetek.)

moophlander 2012.07.17. 12:34:09

@Ironfist: Figyelj okoska! Nem vagyok fidesz fan! Az egyenlő mérce híve vagyok! A liberálisokkal az a bajom, hogy szerintük csak akkor van demokrácia, ha ők nyernek! 1994-ben csak azért összeálltak a volt komcsikkal, hogy szét tudják lopni az országot! A Fideszt akkor úgy tartották, hogy az SzDSz kis tagozata! Pont ez miatt szakadt szét igazán a Fidesz és az SzDSz!
A Libajnai cége családok tömkelegét tette tönkre a ki nem fizetett felvásárlásaival! Többen lettek öngyilkosok a kilátástalan helyzetükben! Hol voltak akkor ezek a kurva nagy jogvédő liberálisok? EZ PEDIG NEM JELENTI AZT, HOGY EGYETÉRTEK A SIMICSKA -FÉLE DOLOGGAL! Nincs jól ez sem, de még mindig jobb, mintha külföldi cég nyerne! Már a Megyó is elszólta magát annó, hogy az SzDSz tele van korrupciós ügyekkel! Az LMP meg 80%-ban ugyan az!

moophlander 2012.07.17. 12:36:18

@Ironfist: Figyelj okoska! Nem vagyok fidesz fan! Az egyenlő mérce híve vagyok! A liberálisokkal az a bajom, hogy szerintük csak akkor van demokrácia, ha ők nyernek! 1994-ben csak azért összeálltak a volt komcsikkal, hogy szét tudják lopni az országot! A Fideszt akkor úgy tartották, hogy az SzDSz kis tagozata! Pont ez miatt szakadt szét igazán a Fidesz és az SzDSz!
A Libajnai cége családok tömkelegét tette tönkre a ki nem fizetett felvásárlásaival! Többen lettek öngyilkosok a kilátástalan helyzetükben! Hol voltak akkor ezek a kurva nagy jogvédő liberálisok? EZ PEDIG NEM JELENTI AZT, HOGY EGYETÉRTEK A SIMICSKA -FÉLE DOLOGGAL! Nincs jól ez sem, de még mindig jobb, mintha külföldi cég nyerne! Már a Megyó is elszólta magát annó, hogy az SzDSz tele van korrupciós ügyekkel! Az LMP meg 80%-ban ugyan az!

Ironfist 2012.07.17. 12:37:10

@zrobasé:
És basszus, utánanéztem ennek az álmagyarnak, és tényleg hasonló ... khm... "stílus"ban ír, mind a Vidéki nevű senki. Minden egy-két mondat után egy sor szünet. Ugyanúgy flémel ezerrel... Csak nem annyira monotonul, és a válaszokat figyelembe sem véve. Lehet tényleg ez az álmagyar az eredeti, és a Vidéki nevű senkit csak így beprogramozta.

Ja, mellesleg találtam tőle egy ilyen kommentet:
"Én pszichológus vagyok, ez tehát mellé."
Pszichológus? Elég pocsék pszichológus lehet, ha az se tűnik fel neki, hogy nem vele nevetnek, hanem rajta. :D

zrobasé 2012.07.17. 12:37:28

@Neeel Armstrong: jól van Vidéki/agricola, igazad van, mindenben, okos vagy, szép vagy, magyar vagy, hazafi vagy, értelmiségi vagy, tanult vagy, te vagy minden ! rajtad kivül mindenki zsidó,libsi,bibsi,bolsi,komcsi,etc.
te felnött dolgozó ember vagy, rajtad kivül mindenki gyerek, buta,hülye,etc.
na, most már jobb ? elégedett vagy ?
tudom,tudom, menjen el mindenki innen, ez a te hazád, és akkor majd te ittmaradsz egyedül, mint neeel armstrong, és hú de jó lesz...

nyomorúságos kudarc az életed

Neeel Armstrong 2012.07.17. 12:38:37

@Ironfist:

Idézni csak szépen, pontosan...

Bolsi metélt, hol használtam én a csizma szót??? Bájos freudi elszólás ez részedről, a kedves nagypapa csak nem csizmával rúgta vesén a keresztény magyarokat az ÁVH körömcipő osztályán?

Ennyire azért ne idegesítsd fel magad, mert romlik a helyesírásod, zsizsik.

zrobasé 2012.07.17. 12:40:27

@Ironfist: persze hogy ő az...csak ez most a zsidózó nick-je...de mennyire szánalmas már, hogy ez a munkája...óriási karrier !

Neeel Armstrong 2012.07.17. 12:40:30

@zrobasé:

Le lettél végre oltva, pattános, meleg oldalakra rejszoló kamasz köcsög.:)

moophlander 2012.07.17. 12:43:40

@Ironfist: Ja és még valamit!
"Vagy miért nem hívod akkor már az Orbánodat nyugdíjasgyilkosnak?"
Tudod kik a nyugdíjas gyilkosok? Akik 1990-ben ÜRES NYUGDÍJKASSZÁVAL adták át a kormányzást az MDF-nek! Melyik pártban is folytatták pályafutásukat ezek a tolvajok? Tudod, vagy segítsek? ..................Ha már szociálisan olyan kurva érzékenynek mutatod magad.............

zrobasé 2012.07.17. 12:44:09

@Neeel Armstrong: le, bazdmeg, le bizony ! huhu, na jól van, megvan életed célja, bravo Vidéki...

nyomorúságos kudarc az életed

zrobasé 2012.07.17. 12:45:18

@moophlander: "Melyik pártban is folytatták pályafutásukat ezek a tolvajok? "
mszp,fidesz,mdf,szdsz,fkgp

Ironfist 2012.07.17. 12:47:38

@Neeel Armstrong:
"Mutass fel egyetlen, korrekt hangú, becsületesen érvelő hozzászólást részedről, az elmúlt két napból, amelyből nem süt a keresztényfóbia és az elmebetreg magyargyűlölet."

Mutass fel egyetlen, korrekt hangú, becsületesen érvelő hozzászólást részedről, az elmúlt két napból, amelyből nem süt a zsidófóbia és az elmebeteg idegengyűlölet!

@moophlander:
"A Libajnai cége családok tömkelegét tette tönkre a ki nem fizetett felvásárlásaival!"

Figyelj okoska! Az általad még mindig szánalmas gúnyolódásnak kitett Bajnai a (kapaszkodj!) TULAJDONOSA volt annak a cégnek, és nem (kapaszkodj!) az ÜGYVEZETŐ IGAZGATÓJA. Fel tudod te ezt egyáltalán fogni? Tudod egyáltalán, mi a különbség?

"Nincs jól ez sem, de még mindig jobb, mintha külföldi cég nyerne!"

Aha, jobb, ha egy pofátlan magyar cég nyer, aki külföldre viszi a tőkét, mintha egy külföldi, aki szintén külföldre viszi, de legalább a dolgát elvégzi, amiért megfizetik? Gratulálok akkor, élj boldogan kis rózsaszín lufidban, kívánom a lelked egészségét tekintetbe véve, hogy soha ne pukkanjon ki!

"A liberálisokkal az a bajom, hogy szerintük csak akkor van demokrácia, ha ők nyernek!"

Ja. Ki is mondta, hogy Gyurcsány Ferenc kormánya illegitim? Ki is volt, aki egy évig be se járt a parlamentbe, mert annyira megsértődött azon, hogy nem ő nyert? Ki is volt, aki nem bírta elviselni, hogy a másik fél több szavazatot kapott, és vagy százszor újraszámláltatta? Ki is volt, aki még puccsot is megkísérelt a tömeget manipulálva, csak ő lehessen megint a miniszterelnök? Ki is volt, aki szerint ha más vonul ki a parlamentből, az a demokrácia meggyalázása, de ha ő vonul ki a bandájával, az a jogaik gyakorlása? Ki is volt, aki szerint az utcai politizálás szintén joggyakorlás, de ha más meri tenni, az felháborító?
És sorolhatnám napestig...
Az egyenlő mérce meg nem azt jelenti, hogy egyenlően mindenkit büntessünk, ha az egyik rosszat tett, hanem azt, hogy ha valaki rosszat tesz, azt ugyanannyira büntessük, mint ha más tesz rosszat. Ezt, úgy látszik, nagyon sok "egyenlő mérce híve" elfelejti manapság.

Neeel Armstrong 2012.07.17. 12:48:55

Ha van még leoltásra váró új páciens libsi elmebeteg, akkor most jelentkezzen, mert a rendelési időnek mindjárt vége.:)

A régiek szedjék a felírt gyógyszereket, és a legközelebbi rendelésre hozzák magukkal az Uz Bence és a Jézusfaragó ember olvasónaplóját, ha abszolválták Nyirő József e két művét.

moophlander 2012.07.17. 12:51:23

@zrobasé: ajajjajjajaj! Azért ne felejtsük el, hogy az MSzP ben voltak ők először, de aztán a "kommunista nem vész el, csak átalakul" törvény érvényesült és beszivárogtak mindenhova! Főleg 1998 táján volt a nagy kirajzásuk, mikor elvesztették a választást! Ugye ebben egyetérthetünk?

zrobasé 2012.07.17. 12:53:10

@Neeel Armstrong: jólvan Vidéki, pihenj, rád fér, megdolgoztál a pénzedért, szép volt, gratulálunk, te vagy az év dolgozója a minisztériumban ! te szólj már enriconak, hogy jöhetne néha ő is, már páran hiányolják, remélem nem beteg...vagy nyaral ?
és most már nyugodtan válts vissza a Vidéki nickedre...

Ironfist 2012.07.17. 12:55:17

@Neeel Armstrong:
" a kedves nagypapa csak nem csizmával rúgta vesén a keresztény magyarokat az ÁVH körömcipő osztályán?"

Összekevered, az én voltam! A nagyapám meg maga Rákosi elvtárs volt, meg Sztálin elvtárs egy személyben. De tudom, a te felmenőid már 1848-ban a kommunisták ellen küzdöttek! :D

@zrobasé:
"le, bazdmeg, le bizony !"

Tyű basszus, le lettél oltva. Azta... hogy fogsz tudni aludni így, ezek után? :D

@moophlander:
"Tudod kik a nyugdíjas gyilkosok?"

A te logikádat követve Orbán Viktor az, mert egy nyugdíjas szíven szúrta magát tiltakozásul ellene.

zrobasé 2012.07.17. 12:55:48

@moophlander: azért kövér,stumpf és a többiek mintha soha nem lettek volna mszp-sek...
de igen, 98 után többen lettek a fideszben, mint az mszp-ben...most meg mit látok a dunatv-n...pozsgay, a most már fideszes nagyágyú osztja az észt, hogy ő hogy harcolt a kommunisták ellen...jajjaj...meg kövér szerint nem érdekes, ki volt és ki nem ügynök...jajjaj...egykutya mind...

Neeel Armstrong 2012.07.17. 12:57:10

@Ironfist:

Metélt bevándorló bolsi, ez itt az én hazám, Magyarország, nem nekem kell alkalmazkodnom a ti libsi gettó kultúrátokhoz, hanem fordítva, comprende?

Hallotál már arról, hogy amilyen az adjonisten, olyan a fogadjisten?

Vagy ez is túl magas neked, mint svábbogárnak a szőnyegporoló.

Ironfist 2012.07.17. 12:57:25

@moophlander:
"ajajjajjajaj! Azért ne felejtsük el, hogy az MSzP ben voltak ők először, de aztán a "kommunista nem vész el, csak átalakul" törvény érvényesült és beszivárogtak mindenhova! Főleg 1998 táján volt a nagy kirajzásuk, mikor elvesztették a választást! Ugye ebben egyetérthetünk?"

Tééényleg? Az Mszp-ben voltak először? :D
Na, akkor neked is, csak hogy tudd, hol a helyed:

Kövér László - MSZMP tag, a Központi Bizottsághoz tartozó társadalompolitikai intézet munkatársa, és a Magyarországi Ifjúsági Szervezetek Országos Tanácsa (MISZOT) alelnöke
Járai Zsigmond - MSZMP-tag
Matolcsy György - MSZMP-tag
Martonyi János - MSZMP-tag
Pintér Sándor - MSZMP-titkár
Schmitt Pál - az Országos Testnevelési és Sporthivatalnak (OTSH) alelnökeként miniszterhelyettes a Lázár-, majd a Grósz kormányban
Hoffmann Rózsa - MSZMP-tag
Mikola István - MSZMP-tag, a Hazafias Népfront alelnöke
Stumpf István - MSZMP tag, a Hazafias Népfront alelnöke
Fónagy János - MSZMP-tag
Vonza András - MSZMP-tag
Ligetvári Ferenc - MSZMP-tag
Chikán Attila - MSZMP-tag
Boros Imre - MSZMP-titkár
Turi-Kovács Béla - MSZMP-tag
Harrach Péter - MSZMP-tag
Kerényi Imre - MSZMP alapszervezeti titkár
Pozsgay Imre - MSZMP PB-tag
Szűrös Mátyás - MSZMP KB-titkár
Boross Péter - MSZMP-tag
Balogh Gyula - MSZMP-tag
Csintalan Sándor - MSZMP-tag
Orbán Viktor - gimnáziumi, majd egyetemi KISZ-titkár
Varga Mihály - KISZ-titkár
Rogán Antal - KISZ-titkár
Deutsch Tamás - KISZ-titkár

A sok MSZP-s köcsög, mi?

moophlander 2012.07.17. 12:57:36

@Ironfist: A libajnai védekezett azzal, hogy ők mindent megpróbáltak, de hát nem sikerült! A te tulajdonodban levő cégről nem tudod, hogy milyen gazdasági lehetőségei vannak???? Ugye ez csak vicc! Jogilag persze kimosható a gennyedék ezzel a pozíció kiosztással!

Ironfist 2012.07.17. 13:00:42

@Neeel Armstrong:
"Hallotál már arról, hogy amilyen az adjonisten, olyan a fogadjisten?"

És pontosan ezért röhög rajtad mindenki, akinek 60-nál nagyobb az IQ-ja. Igazából ugye az itt lévőknek ennél jóval magasabb, csak a tied meg jóval alacsonyabb, és gondoltam kihozok egy átlagot a kettőből :)

"Vagy ez is túl magas neked, mint svábbogárnak a szőnyegporoló."

Ó, és ezekre a szellemes megjegyzéseidre mindig képzelj két dob-, és egy cinütést! ;)

moophlander 2012.07.17. 13:01:15

@Ironfist: 1990-ben melyik oldalán voltak a barikádnak? Igen vannak benne nevek, akiket p...án is rúgnék, de most akkor sorold az MSzP seket is okoska! Jaaaa, hogy nem lenne elég a blogfelület???? Megint kettős a mérce?

Neeel Armstrong 2012.07.17. 13:02:06

@zrobasé:

Ez már szánalmas, kis buta kamasz ratyi. Megsajnáltalak és nem te vagy itt a legsötétebb aljadék, csak rossz helyre pozicionáltad magad. Ha felnősz egyszer, majd érteni fogod, miről beszélek. Jobbulást!

Ironfist 2012.07.17. 13:03:28

@moophlander:
"A libajnai védekezett azzal, hogy ők mindent megpróbáltak, de hát nem sikerült! A te tulajdonodban levő cégről nem tudod, hogy milyen gazdasági lehetőségei vannak???? Ugye ez csak vicc! Jogilag persze kimosható a gennyedék ezzel a pozíció kiosztással!"

Erre nem tudok semmit mondani. Nem arra, amit ez jelent, hanem arra, hogy milyen elvakultan gyűlölöd az egyetlen épkézláb miniszterelnököt az elmúlt nem is tudom, hány évtizedből. Hát akkor tudod, mit, fiacskám? Gyűlöld! Kit érdekel? Azt a listát, amit beírtam, csak neked, azért remélem még áttanulmányozod, mielőtt megint komcsizni kezdesz...

moophlander 2012.07.17. 13:03:32

@Ironfist: Amit Neel nek írtál azzal az a baj, amit már leírtam, hogy az ki jó és ki rossz ember, nem IQ kérdése!

Neeel Armstrong 2012.07.17. 13:07:40

@Ironfist:

Szedd a gyógyszert, és kérj új időpontot, metélt bevándorló bolsi.

Ha nem használ, keresünk erősebbet. de addig se mélyedj bele újra a Tórába és a Kommunista kiáltványba, mert látod, az ide vezet.:)

Akire nem került sor, attól elnézést, több magyarfóbiás libsi elmebeteg leoltására már nem maradt idő.

A mai rendelésnek vége, jobbulást!

zrobasé 2012.07.17. 13:10:32

@Neeel Armstrong: jól van Vidéki, pihend ki magad, rádfér...a komcsi-zsidó-nyilas-libsi apád és anyád,akik testvérek, is ezt ajánlanák...

nyomorúságos kudarc az életed

Ironfist 2012.07.17. 13:10:39

@moophlander:
"1990-ben melyik oldalán voltak a barikádnak? Igen vannak benne nevek, akiket p...án is rúgnék, de most akkor sorold az MSzP seket is okoska! Jaaaa, hogy nem lenne elég a blogfelület???? Megint kettős a mérce?"

Milyen barrikádnak? Miről beszélsz vazze? Isteníted a patkányokat, amiért menekülnek a süllyedő hajóról? Gratulálok. Megint a kettős mérce, mi?

És igen, tudjuk, hogy az idősebb MSZP-sek MSZMP párttagok voltak, miután az MSZP az MSZMP jogutódja, és ezt fel is vállalják, elég felesleges a szemükre olvasni mindig. Ez olyan, mintha neked mondanák, hogy te ember, csak úgy, mintha ezzel újdonságot mondanának a körülötted ülöknek...

És "vannak benne" nevek? Érdekes, az mszp-s ex-komcsikat meg gondolom a dunába lőnéd. Na mi ez a kettős mérce már megint, he?

Ironfist 2012.07.17. 13:12:07

@moophlander:

Lehet, de ezzel azért egész csinosan lejáratja a szélsőjobbos nézeteket, nem gondolod?

moophlander 2012.07.17. 13:15:10

@Ironfist: NEM VAGYOK FIDESZ FAN! Ezt nehéz megértened?????? A libajnainak miniszterelnöksége........... hát, ha így gondolod legyen, de ne híreszteld, mert kiröhögnek! Képzeld, ismerek egy tök jó srácot! Képzeld zsidó gyerek! Sokszor dumálunk, bár nem egy társaságba járunk! A faterja cége a libajnai egyik cégének szállított be! Hát tudod....... ügyes gyerek ez a libajnai........

zrobasé 2012.07.17. 13:16:42

na, a "neeel" nick elköszönt, kiváncsi vagyok most melyik nickjével tér vissza ide Vidéki

Ironfist 2012.07.17. 13:18:17

@moophlander:
Bla-bla-bla. Viktor seggének nyalása közben két lefety közben kiabálni, hogy nem vagy fideszfan, azért elég átlátszó, nem gondolod?

zrobasé 2012.07.17. 13:19:33

@moophlander: csak halkan, hogy senki meg ne hallja, O.Viktor is méltatta a Bajnai kormányzását..igaz külföldiek elött, mert idehaza nem merte...
és még mielött...nem, én nem várom vissza bajnait...nekem mások lennének a kedvenceim, de azokat itt nem sokan ismerik...és nem kifejezetten csak jog és közgáz végzettségűek lennének (meg lehet nézni, mikor és mennyi mérnök volt,van a mindenkori kormányban)

moophlander 2012.07.17. 13:24:01

@moophlander: Szélsőjobbos nézetek lejáratása........ Neel gyűlöl valamit és ennek hangot ad! Trágár szavakat használ.......... viszont valószínűsítem, ha az országot megtámadná valaki (fikció) ő az elsők között lenne, aki önként jelentkezne hadszolgálatra, míg az itt jelenlévők közül sokan a vagyonukat mentve menekülnének az országból! Ő szerintem pont ezeket az embereket és ezek csatlósait gyűlöli!

kifordított nagyanyó 2012.07.17. 13:24:36

@Neeel Armstrong: Ja,nem esett le hogy csak kötözködni jöttél.
Én hülye meg próbálok értelmesen beszélni veled.Igen,biztos kétszer annyi idős vagy mint én.
Hát így jártam. Na csá.
ökör.

moophlander 2012.07.17. 13:28:12

@Ironfist: Kommunista vagy? Nem tudhatom! Mondtam, hogy az vagy? Nem! Pedig a te elméleted szerint, annak kéne lenned! Ha az vagy, jó az elméleted!

Plagizáló+Asszonyverő+Gyilkos+Garázda=FideszMaffia 2012.07.17. 14:41:59

@kifordított nagyanyó:

Azé´ szívesen összefutnék a bedrogozott köcsöginfós bublicistával valahol. Szerinted melyik lehet? A Kürk? Vagy a Tarnóczy Szabi, a hegyesi Taxilenker? Esetleg a Balogh?

Melchi Zadok 2012.07.17. 14:42:02

@zrobasé: én komolyan nem hiszem, hogy vidéki egyenlő lenne ezzel a neeellel.
neel egyébként korábban azt állította magáról, hogy egyetemi tanár, (!!!!) (el classico blog) minek okán úgy kiröhögték (nem csak egy pár nick, hanem gyakorlatilag az egész blog) hogy gyorsan felvette az apolló program összes űrhajósának nevét, de azok is gyorsan elfogytak. most a niel-ből lett neel majd neeel, ebben még sok lehetőség van, talán egy hét múlva eljutunk a neeeeeeeeeelhez is.
ez az ember konkrétan egy mániákus skizofrén, kb 40 körüli, sikertelen, sivár életű, hosszú ideje munkanélküli szerencsétlen.
teljesen felesleges vele társalogni, ő már annyira vállalhatatlanul beteg, hogy senkit és semmit nem járat le saját magán kívül.

én mindig azt szoktam javasolni a bloggazdáknak, hogy az ilyen beteg állatokat úgy kell kibaszni a blogról, mint macskát szarni. senkinek ne legyen rossz érzése emiatt, a liberalizmus ádáz ellenségeinek csak szívességet teszünk azzal, ha liberalizmus mentes közegben értelmezzük a faszságaikat.

immortalis · http://immortalis.blog.hu/ 2012.07.17. 14:54:26

@Neeel Armstrong: rabbim nincs, párttitkárom -már csak a koromnál fogva- sincs, anyámat meg ne vedd a szádra semmilyen körülmények közt, azt javasolnám.

Dr. Gy. Dr. Fűegér 2012.07.17. 15:00:07

@moophlander: "ha az országot megtámadná valaki (fikció) ő az elsők között lenne, aki önként jelentkezne hadszolgálatra,"

Semmi kétségem efelől! :DDDDDDDDDD

productmanager 2012.07.17. 15:38:51

Jó ez a poszt. Tényleg röhej, hogy Kövér olyan dolgok miatt tiltakozik, amit ő maga is megcsinált. De hát hiába, gyorsan felejtenek, meg hát a nézőpontját az üléspontja határozza meg, ebből is látszik, hogy ő is olyan, mint a többi ember. Persze Kövér mindig is szélsőséges volt, ebben nem változott. De ha pl. megkérdeznénk a '88-as Orbánt a mai Orbánról, hát nem tudom, mit szólna.

productmanager 2012.07.17. 15:41:06

Ja és néhány komment illetve kommentelő meg minősíthetetlen. Pont ugyanaz az elkeseredett gyűlölet és düh tükröződik bennük, mint Kövér megnyilvánulásaiban.

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2012.07.17. 16:22:47

"Az egyetem elvégzését követően pár hónapig az MSZMP Központi Bizottsága Társadalomtudományi Intézete ifjúságkutató csoportjának munkatársa volt.[1] 1987 és 1988 között Soros-ösztöndíjas.
1986. február-szeptember között az MSZMP KB Társadalompolitikai intézet munkatársa volt.
1988 novemberében a frissen alakult MISZOT (Magyarországi Ifjúsági Szervezetek Országos Tanácsa) alelnöke lett; a másik MISZOT alelnök Gyurcsány Ferenc volt."

ennyi

Dr. GGG77 2012.07.17. 16:38:22

Tóta W is jót rittyentett a témából :)

hvg.hu/w/20120717_hatterhatalom

bobbantyú 2012.07.17. 17:16:11

@Ironfist: Bocsánat a parasztozásért. Nem neked ment volna.

bobbantyú 2012.07.17. 17:33:11

@NeeeI Armstrong: Most, hogy mindenki legyőzetett, minden zsidó, buzi, szoci, libsi, bipsi és hasonló megkapta a magáét, kellőképpen oda lett csapva a libárálmédiának, ki lett osztva egy-két saller, végül valami normális érvet is írhatnál elveid alátámasztása céljából. Óvodás csúfolódást vettük, de nem is röhögünk már rajta. Miért sunnyog a jobbik a mostani "munkatörvénykönyve" életbeléptetése kapcsán, miért védi a mostani "álmagyar" és csaló, hazug magyar kormányt? Miért cinkos a legnagyobb böszmeségeket elkövető vezetőinkkel? Miért csak akkor törtök-zúztok, tüntettek lelkesen, ha a buzikat kell csesztetni, miért nem tüntettek a kormány ökörebbnél ökörebb intézkedései, adói, elvetélt ötletei ellen? Miért ez a nagy Közgép pártolás? Csak nem azért mert be akartok kerülni a kosárba? Nagyon úgy néz ki, hogy kiváló megélhetési politikusok lesznek belőletek. Éppen úgy ahogy a fenti "néhaifiataldemokrata" politikusból lett. Szart se vagytok ti nemzeti radikálisok. Egyszerű, számító, haszonleső banda vagytok.

OranzsDzsúz_EvIL! But so tasty! 2012.07.17. 18:27:54

@zrobasé:
Miért válaszoltok ennek a trollnak? Ennek a bájer seggéből kibújt fideszbuzzancsot ezért fizetik. Minek adjátok alá a dakota lovat?
Szerencsétlen hülye itt zsidózik, amikor a zsírsertés liblingje a likud testvérpártjának az ötös számú elvtársa. X-DD

Ironfist 2012.07.17. 18:34:23

@moophlander:
"Kommunista vagy? "

De az ám! Meg zsidó is, meg cigány is, meg zsidóbérenc, és rajvédő, többek közt. Ezen felül szoktam még lenni libbant, libsibolsi, vörösbarom, náci, fasiszta, neonáci, rendőr, ávós... fúú, igazából most ennyi jut eszembe, de hallgatom ám a további dolgokat, hogy mi vagyok :P

"Ő szerintem pont ezeket az embereket és ezek csatlósait gyűlöli!"

Abból, hogy ha valaki csak a trágárságot vonta kérdőre, ez meg elkezdte ontani a fost a szájából, neked tényleg az esett le, hogy csak az ilyen általad említetteket gyűlöli? Másrészt ő azt mondta, hogy nem vágyik másra, csak hagyják békében élni. Erre idejön a hülye álmagyar, és magára vonja kb mindenkinek a rosszallását....

Igen, szerintem ez brutális lejáratása a szélsőjobboldalnak, mert hiába nem függ össze az IQ azzal, ki melyik oldalon van, azért az oldalt jellemzi is, hogy milyen emberek nyilvánulnak meg az eszméi nevében. Hát ... EZ... megnyilvánult. :P

@bobbantyú:
"Bocsánat a parasztozásért. Nem neked ment volna."

Jepp, meg van bocsátva. :) Azért figyelj oda a helyesírásodra te is! Pontot tenni ugyanis a "Tanúlj meg írni!" végére elég epic fail. :D

Ironfist 2012.07.17. 18:38:27

@Ironfist:
Ja, epic fail nálam is, nem tudom, mi késztetett rá, hogy hosszú ú-val írjam a tanulj szót :D

OranzsDzsúz_EvIL! But so tasty! 2012.07.17. 18:42:25

@moophlander:
"A libajnai cégének kapujához miért nem láncolták oda magukat a liberálisoknak nevezett "műentelektüel" csoportosulások? (ha már ezt a láncolósdit felhoztátok) "

Azért mert nem olyan ostoba seggfejek mint te.
Azért mert simicska pártpénztáros cégének osztanak le minden közbeszerzést, függetlenül az ajánlatoktól.
Felfogtad baromarcú?

Ironfist 2012.07.17. 18:45:21

@OranzsDzsúz_EvIL! But so tasty!:
"Miért válaszoltok ennek a trollnak? Ennek a bájer seggéből kibújt fideszbuzzancsot ezért fizetik. Minek adjátok alá a dakota lovat?
Szerencsétlen hülye itt zsidózik, amikor a zsírsertés liblingje a likud testvérpártjának az ötös számú elvtársa. X-DD"

Mert minél többet, és hangosabban mondja a maga hülyeségét, annál jobban lejáratja magát, és az oldalt, amit képvisel. ;)

Neeel Armstrong 2012.07.17. 19:17:46

@NeeeI Armstrong:

Szerencsére visszanéztem,. hogy íitt találjalak, nickhamisító, anyád metélt faszát szopó, mocskos zsidó.

Aki még nem ismeri a történteket, annak egy korábbi kommentemet megismétlem:

"A tisztánlátás kedvéért: az igazi Neeel Armstrong 2011. 06. 15-én regisztrált ( vagyis jómagam).

A megtévesztően hasonló, de hamis NeeeI Armtrong alatt futó, aljas, kutyageci biboldó 2012. 03. 5-én.

Csak egy klikk a nickre, és megkülönböztethető a két hozzászóló.

Már akinek bármi is fontos itt, a magyarok gyalázásán kívül.

Neked meg üzenem, tetű biboldó, hogy fajtád igazi bizonyítványád állítod ki minden alkalommal ezzel aljas, mocskos, gyáva és szánalmas nickhamisítással.

Ezek vagytok ti, a nemzet testén élősködő, gyáva szar paraziták.

Ezért (is) volt elég belőletek. Addig pofátélankodtok, amig nem lesz jó vége."

Neked meg üzenem, tetű biboldó, hogy fajtád igazi bizonyítványád állítod ki minden alkalommal ezzel aljas, mocskos, gyáva és szánalmas nickhamisítással.

Ezek vagytok ti, a nemzet testén élősködő, gyáva szar paraziták.

Ezért (is) volt elég belőletek. Addig pofátélankodtok, amig nem lesz jó vége."

Egyszer megtalállak, tetves zsidó, és akkor föltolom a kilincs orrodat a peremes brokik által szétbaszott valagadba.

Neeel Armstrong 2012.07.17. 19:22:03

A többi gyáva tetű biboláknak, micsoda aljas geciség valakit, aki nincs jelen, a háta mögött fikázni.

Ennyire gyáva szarjankók vagytok, metélt köcsögök?

Annyi eszetek meg lehetne már, hogy a nickhamisító féreg zsidót meg tudjátok tőlem különböztetni. Csak egy klikk a névre, a bibolák geci idén regisztrált.

Neeel Armstrong 2012.07.17. 19:31:25

@melchi zadok:

Nem vártam mást tőled, mocskos biboldó, csak ezt a firkálmányt, azt is a hátam mögött.:)

Olyan megnyugtató, hogy a hozzád hasonló férgekkel van tele a libsi oldal, látod, ezért is nem fogtok soha többet itt kormányozni.

Az általad említett blogon soha nem jártam, de csak nyomozgass tovább, a moszados, KGB-s vagy ÁVH-s rokonaid is azt tették (teszik?).

Innen persze nem mersz kimozdulni, mert egy keresztény magyar blogon kapnál a pofádra.:)

Csak itt mersz nyüszíteni a többi csokis gatyájú gettópatkánnyal egyetemben.

De ajvékoljatok nyugodtan, ez egy szabad ország. Hányan lehettek? Országosan pár ezren?

Ennyi elmebeteg ratyi libsi minden európai államban előfordul, itt sem tragédia.

Nem vagytok tényezők, a libsi blogokon rettegtek, gyűlölködtök, hergelitek egymást, oszt annyi.

A kutya ugat, a karaván halad.:)

Neeel Armstrong 2012.07.17. 20:02:07

@bobbantyú:

Én úgy fogalmaznék, szart sem vagytok ti magyarok, hasonleső zsidó banda vagytok mind egy szálig.

Akkor most 1:1, ha jól számolom.

Így boldog vagy, bibolák?

De ha ez nem elég és egy magyaros csörgős pofonra is igényt tartasz, jelentkezz a mailemen, és találkozhatunk élőben, gyáva tetű biboldó.:)

Ironfist 2012.07.17. 20:36:26

@Neeel Armstrong:
"De ha ez nem elég és egy magyaros csörgős pofonra is igényt tartasz, jelentkezz a mailemen, és találkozhatunk élőben, gyáva tetű biboldó.:)"
és
"Ezért (is) volt elég belőletek. Addig pofátélankodtok, amig nem lesz jó vége."

Egyszer megtalállak, tetves zsidó, és akkor föltolom a kilincs orrodat a peremes brokik által szétbaszott valagadba."

Ezaaaaaz! Az elejétől fogva tűkön ülve vártam, mikor mondja ki végre az álmagyar, de ezt is megértük! :D Interneten veréssel fenyeget valakit... hááát, ennél nagyobb ostobaságot még nem látott a világ, mióta létezik internet XDDD
Szóval, meg akarsz keresni engem is? Te senkiházi álmagyar... Gyere, találj meg! Annyira várom, hogy mikor versz meg jó alaposan, megtámogatva a kereszténységed hősies, nemzeties, és igazságos erejével!:D

Mondjad csak, álmagyar, hogyan szándékozol innen bárkit is megverni? Részletezd légy szíves! :D

"Innen persze nem mersz kimozdulni, mert egy keresztény magyar blogon kapnál a pofádra."

Megnyugtatlak, mintakeresztény vagy, te álmagyar XD

"Annyi eszetek meg lehetne már, hogy a nickhamisító féreg zsidót meg tudjátok tőlem különböztetni."

Miért tennénk neked ilyen szívességet? Mellesleg, álmagyar, én nem láttam a stílusában semmi különbséget, pont úgy álmagyarkodik, mint te. Minek kellett volna egy ilyen veled teljesen megegyező senkinek utánanézni, csak, hogy megnyugtassuk a pici, csökött, lelkecskédet? :D

Melchi Zadok 2012.07.17. 20:58:44

@Ironfist: szerintem nyugodtan adj rá filtert, én is azt tettem.
ahogy korábban is mondtam, ez a szerencsétlen beteg ember nem járat le senkit, csak önmagát. a csávó még jobbikosok között is vérciki.

Ironfist 2012.07.17. 21:38:03

@melchi zadok:
Tudom, pont ezt mondtam én is. Hogy ennél jobb bizonyíték, hogy a szélsőjobb általában milyen, nem is kell. :)

Bocs Tigeri, úgy látszik te a kivétel vagy :D

Marcellusca 2012.07.17. 22:05:29

@Ironfist: Hát, ez kész. Lefőtt a kávé. :D
Visszajön és ott folytatja, ahol abba hagyta, beállítva, hogy ő nem ő.
Ugyanaz a szóhasználat, ugyanaz a tördelés (amit a pártközpontban oktatnak Vidékinek is).
Két Neeeeeeeeel-es nick-je van, csak időnként elfelejti a jelszavát vagy keveri azokat, ezért újra kell regelnije. :)))

mh1973 2012.07.17. 22:11:13

Hiába szűröm ezt a büdös majmot, más reakcióból látom, hogy mit művel nap, mint nap. Egyetlen lételeme, hogy bármi áron tönkretegyen minden értelmes csevegést! Totál elmebeteg, remélem visszaviszik a gyogyóba és pár napig csend lesz!

Ironfist 2012.07.17. 22:21:16

@mh1973:
Bocs, nem miattad csinálom, hanem hogy ő bosszankodjék - mert bosszankodik, ó, de még hogy! :D

Neeel Armstrong 2012.07.17. 22:58:56

@mh1973:

Meleg húgy, ne keverj össze a metélt faszú szőrös csimpánz szefárd anyáddal, köcsög.:)

Neeel Armstrong 2012.07.17. 23:08:51

@Ironfist:

Helyesbítek, nyilván már föltolta a takonytól duzzadt kilincs orrodat a szétbaszott valagadba egy jóravaló magyar, azért ajvékolsz itt naphosszat, metélt köcsög.:)

Rám tehát már nincs szükség, szenvedj csak tovább, nyivákolj, nyöröszörgj, hőbörögj szüntelenül, ettől még nem lesz nektek jobb. Sőt egyre rosszabb lesz, majd meglátod.

Üdítő olvasni ennek féltucat furusztrált metélt ratyinak a jajveszékelését, vágyát a cenzúrára, elnémításra. Látom az ökölbe szorult öklöket, a habzó szájakat, kellemetlen lehet nektek.:)

Csak hajrá, tovább, ez egy szabad ország, itt minden büdös zsidrák nyugodtan óbégathat, szidhatja a kormányt, gyilkolhat verbálisan és virtuálisan, ez maradt nektek.

Ami a lényeg, soha többet a hatalom közelébe nem kerültök, és ez igen megnyugtató

Lehet tovább ajvékolni, hehe.:)

Neeel Armstrong 2012.07.18. 00:35:18

@NeeeI Armstrong:

Már mindenki tudja, hogy te egy szánalmas, elmebeteg, nickhamisító, ratyi metélt vagy.:)

Ajvékolj nyugodtan, bibolák.

Ironfist 2012.07.18. 01:16:05

@Neeel Armstrong:
"Üdítő olvasni ennek féltucat furusztrált metélt ratyinak a jajveszékelését, vágyát a cenzúrára, elnémításra."
Már féltucatnak hiszed magad? Az egyetlen frusztrált te vagy, álmagyar. :D Mindenki más szimplán a.)megunt téged, b.) röhög rajtad. Én röhögök rajtad :D Még, aztán ha megunlak, némítalak, és aztán fröcsöghetsz itt egyedül, túl sok mindenkit nem fogsz érdekelni.

" Sőt egyre rosszabb lesz, majd meglátod."

Jaj, nee, mi lesz? Megkeresel, és jól szétütsz? :D Csak azt ne, majd mindjárt megijedek, ne bánts kérlek, álmagyar, ne bánts! :D

" Látom az ökölbe szorult öklöket, a habzó szájakat, kellemetlen lehet nektek.:)"

Az ökölbe szorult öklöket valóban nyilván látod, hisz alig tudsz gépelni velük, álmagyar. :D A habzó szájak ellenben kis túlzás, az csak egy van, és azt max érezheted, hacsak nem kocsányos a szemed.
Abban viszont igazad van, hogy van, akinek roppant kellemetlen, hogy te egyáltalán létezel. Hogy kinek? Kérdezd meg anyádat pl., bár szegény asszonyt sajnálom, hogy megint beszélnie kell veled, de hát az ő baja, minek csináltatta fel magát egy szeszgőzös, román kecskepásztorral? :D

"Ami a lényeg, soha többet a hatalom közelébe nem kerültök, és ez igen megnyugtató"

Miután tudom, hogy zsidók alatt a rendes magayrokat érted, álmagyarkám, így tudom, hogy ez a kijelentésed arra vonatkozott, hogy azt hiszed, örökre a fidesz marad hatalmon. Hát nem aranyos ez a naiv, kislányos, reménykedő hozzáállás? :D

"Már mindenki tudja, hogy te egy szánalmas, elmebeteg, nickhamisító, ratyi metélt vagy.:)

Ajvékolj nyugodtan, bibolák."

Hát igen, azt valóban tudja mindenki itt, hogy ki az elmebeteg. Gyengébbek kedvéért (azaz a te kedvedért, álmagyar): te vagy az. Bizonyítottad. ;)

@NeeeI Armstrong:
Sajnos, bármennyire is poén, amit csinálsz, szerintem ne csináld, mert zero hamarosan IPbannolja ezt a retket, és téged is szerintem, így az eredeti nickeddel se fogsz tudni bejelentkezni. :)

Ironfist 2012.07.18. 01:17:52

@NeeeI Armstrong:
Másrészt meg lejáratja magát úgyis az álmagyar, kellően vérciki amit csinál teljesen önmagától is, nem kell még rá is játszani. :)

Neeel Armstrong 2012.07.18. 01:23:47

@Ironfist:

Ajvékolj nyugodtan, metélt bolsi köcsög, edd a kefét tehetetlen dühödben.:)

Metélt faszú csimpánz anyádat leszoptad már?

Ez itt Magyarország, a magyarok hazája. Nektek itt coki, bibolák.:)

Ironfist 2012.07.18. 01:33:07

@Neeel Armstrong:
Tehetetlen düh? XD Kacag még a vakbelem is, álmagyarka :D Számodra, ha valaki a földön fetreng a röhögéstől, akkor az tehetetlen dühében habzó szájjal őrjöng? :D Tényleg nem vagy normális, álmagyar :D

Neeel Armstrong 2012.07.18. 01:38:17

@Ironfist:

Ajvékolj nyugodtan, metélt bolsi köcsög, edd a kefét tehetetlen dühödben.:)

Metélt faszú csimpánz anyádat leszoptad már?

Ez itt Magyarország, a magyarok hazája. Nektek itt coki, bibolák.:)

lecsó kolbász (törölt) 2012.07.18. 10:29:20

Nem egész két nap alatt 83 komment, aminek nagy része
trágárkodás. Nem semmi a tag. Vagy olyan állása van, ami
nem jár sok tevékenységgel és felelősséggel jár, plusz van internet,
vagy állástalan, vagy diák, aki nagyon ráér a szünetben.

Ironfist 2012.07.18. 12:26:43

@lecsó kolbász:
Tegyük hozzá, hogy megszólta Marcelluskát, hogy napi átlag 10 kommentet csinált blog.hu-s blogokra, 4 év alatt :D

kifordított nagyanyó 2012.07.18. 12:53:55

@Ironfist: Pontosan öcsém.Nem is akarunk, kiirtani minden cigányt meg zsidót,csak a felét.:))

GeoCracker · http://endresy.blogspot.com/ 2012.07.18. 15:32:39

@kifordított nagyanyó: meg azokat alusta, nagyszájú, embergyülölô, szemeteket, akik fekete rucuban baromkodnak?

Ironfist 2012.07.18. 15:48:35

@GeoCracker:
Mi bajod a fekete ruhával?

GeoCracker · http://endresy.blogspot.com/ 2012.07.18. 18:37:31

@Ironfist: Jogos. Általában semmi. De valahogy amikor ss-egyenruháéra hajazó gárdaruci, akkor valahogy átviszi a rühellési küszöbömet. Stílusban is.

bobbantyú 2012.07.19. 13:38:43

@Neeel Armstrong: Na, ha már kellőképpen elélveztél, akkor írj egy értelmes választ is a kérdéseimre. Öröm látni, hogy újra és újra mindegyikőtök itt lyukad ki. Értelmes beszéd és érvek nincsenek, erőszak és butaság az van. Ez az érvrendszer és látásmód annyira jellemző rátok, hogy nem is kell semmit hozzátenni. Itt égeted magad, de arra nem gondolsz, hogy sokan olvashatják? Kinek jön így meg hozzátok a kedve? (Ha pofozkodni akarsz keresd meg a haverjaidat, biztos kielégítik az ilyen igényeidet.) Most képzeld el, hogy milyen kormányzást csinálna a pártod. Talán egy hétig is kibírnátok a hatalmon, aztán kinyírnátok egymást. Amennyiben azt hiszed, hogy a "zsidó" szitokszó, vagy esetleg sértegetsz vele engem, hát tévedsz nagyon. Egyébként teljesen bedurrant az agyad, vigyázz meg ne üssön a guta!

bobbantyú 2012.07.19. 14:03:48

@Ironfist: "Metélt faszú csimpánz anyádat leszoptad már?" Most komolyan, ez mit jelent szerinted? Ezt elviszik előbb-utóbb valami intézménybe. Ez egy zerencsétlen hülye.

Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye) 2012.07.19. 14:04:08

Nem tudom, volt-e már, de ezt a Kövéres fotót nézve felmerült bennem, hogy szívesen megnéznék egy statisztikát a tanárok és a rendőrök jövedelmi viszonyairól... Csak hogy Kövér szerint most éppen mi van:)...

bobbantyú 2012.07.19. 14:09:46

"Soha többé nem lesztek hatalmon! Nem kell többet a rabbikat hallgatnom a zsinagógában, mert nem tudtok a gazdasági hatalmatoknál fogva rákényszeríteni!"
Ez zsinagógába jár!

süti beállítások módosítása